Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

5 πράγματα που κάνουμε αυθόρμητα και οι άντρες βρίσκουν ακαταμάχητα!

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013


Το πιο πιθανό είναι να τα κάνετε κι εσείς!

Το να γοητεύσεις έναν άντρα, για κάποιες μπορεί να είναι αρκετά εύκολο, είναι οι γνωστές καπάτσες, και για κάποιες μπορεί να έχει κάποιο βαθμό δυσκολίας, είτε λόγω έλλειψης αυτοπεποίθησης είτε λόγω φυσικής συστολής! Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι όταν οι παλιές έλεγαν ότι πρέπει να είσαι ο εαυτός σου προκειμένου να βρεις κάποιον που αξίζει και θα σου προσφέρει αυτά τα οποία και επιθυμείς, δεν είχαν άδικο! Το θέμα λοιπόν στην προκειμένη, δεν είναι οι διάφορες μέθοδοι που ίσως χρησιμοποιήσεις για να μπορέσεις να κατακτήσεις έναν άντρα, αλλά όλα αυτά τα απλά και μικρά πράγματα πουίσως ήδη κάνεις και εκείνος βρίσκει ακαταμάχητα!Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποια από αυτά, τα οποία ούτε καν αντιλαμβάνεστε ότι κάνετε, αλλά έχουν σημαντικό αντίκτυπο σε έναν άντρα! Δώστε βάση...

1. Το χαμόγελο: Πόσο πιο όμορφο μπορεί να φανεί ένα πρόσωπο όταν το στολίζει ένα χαμόγελο! Μην μας κατηγορήσετε για ρομαντισμό, αλλά πραγματικά οι άντρες μπορούν να μαγευτούν από ένα ειλικρινές και αυθόρμητο χαμόγελο! Δεν είναι ανάγκη να έχετε οδοντοστοιχία star ούτε και τα σαρκώδη χείλη της Angelina! Όταν ένας άνθρωπος χαμογελά, φωτίζεται όλο του το πρόσωπο και κυρίως το βλέμμα του! Ε αυτό ακριβώς είναι που βρίσκουν ακαταμάχητο οι άντρες!

2. Η ειλικρίνεια: Κακά τα ψέματα, η αλήθεια μπορεί να είναι σκληρή αλλά μακροπρόθεσμα όλοι την εκτιμούν και όλοι επωφελούνται από αυτή! Όταν ένας άνθρωπος φοβάται και δεν έχει τα κότσια να πει την αλήθεια, δείχνει ανώριμος και γενικότερα ανέτοιμος για οτιδήποτε πιο σοβαρό στη ζωή! Δεν είναι τυχαίο ότι το ψέμα, ακόμα και το αθώο είναι χαρακτηριστικό των μικρών παιδιών προκειμένου να αποφύγουν μία τιμωρία. Ε το να δείχνεις ανώριμη και παιδάκι σε κάποιον σίγουρα δεν είναι γοητευτικό! Το να λες από την άλλη την αλήθεια και να είσαι εκεί για να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες, αυτό είναι ακαταμάχητο και... θαρραλέο!

3. Η καθαριότητα: Ναι μην μας παρεξηγήσετε, αλλά πόσες φορές δεν έχετε γοητευτεί από έναν άνθρωπο ο οποίος μυρίζει τέλεια; Πολλές! Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρουμε, ότι δεν υπάρχει πιο όμορφο κοπλιμέντο για μία γυναίκα από το να της πεις ότι μυρίζει όμορφα! Η καθαριότητα εξάλλου είναι η μισή αρχοντιά που συνήθιζαν να λένε και εδώ η συγκεκριμένη φράση παίρνει σάρκα και οστά! Γιατί τι να το κάνεις αν είσαι όμορφη, σέξι και καλοντυμένη και η μυρωδιά σου δεν είναι αυτό που λέμε... ευωδιαστή;

4. Το γέλιο: Οι άντρες γενικά δεν αγαπούν τις καταπιεσμένες γυναίκες! Αυτό σημαίνει, ότι όταν μία γυναίκα δεν διστάζει να γελάσει δυνατά και με την ψυχή της, έχει αυτοπεποίθηση και πολύ απλά είναι σε θέση να αφήσει τον εαυτό της ελεύθερο και να ζήσει τη στιγμή! Ξινισμένες και δήθεν σοβαρές παρουσίες, το μόνο που καταφέρνουν είναι να αγνοούνται επιδεικτικά διότι δεν έχουν να πρσοφέρουν απολύτως τίποτα με την κατσουφιά τους!

5. Οπτική επαφή: Ακόμα κάτι που μαρτυρά αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου. Το να είσαι σε θέση να κοιτάξεις κάποιον κατάματα, όσο απλό κι αν ακούγεται, αποδεικνύεται στην πράξη αρκετά δύσκολο. Όταν λοιπόν εσείς, κοιτάζετε τον άλλο κατάματα δίχως φόβο και πάθος, εκτός φυσικά από γοητεία, γιατί είπαμε η οπτική επαφή είναι από μόνη της σέξι, αποπνέετε και έντονη σιγουριά, κατι που σας κάνει γοητευτική και σαγηνευτική! Οπότε από δω και πέρα, τα μάτια ψηλά!



Πηγή: http://www.queen.gr



Ανέκδοτο:Οι γύφτοι και η μοιρασιά


Δυο γύφτοι μετά από ένα παζάρι πάνε να μοιράσουν τα κέρδη τους.
Ο ένας, που το παίζει έξυπνος, θέλει να… κερδίσει λίγα παραπάνω, ξεκινάει το μοίρασμα:
- Ένα εγώ, ένα εσύ, ένα εγώ.

- Ένα εγώ, ένα εσύ, ένα εγώ, συνεχίζει.
Οπότε ο δεύτερος γύφτος του κλείνει το μάτι και του…στέλνει ένα φιλάκι.

- Ένα εγώ, ένα εσύ, ένα εγώ, ξαναμοιράζει ο πρώτος γύφτος.
Ο δεύτερος του κλείνει πάλι το μάτι και του ξαναστέλνει κι άλλο ένα φιλάκι.

Μετά από λίγη ώρα, ρωτάει ο πρώτος γύφτος:
- Μα γιατί μου στέλνεις φιλάκια και μου κλείνεις το μάτι τόση ώρα;;;
- Θα σε γα$#@ω, που θα σε γα$#@ω, τουλάχιστον να υπάρχει και συναίσθημα, απαντάει ο άλλος.

Μυστήριες συμπτώσεις που δεν μπορούν να εξηγηθούν...


Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που προσπαθούν να δώσουν λογικές εξηγήσεις σε διάφορα γεγονότα που φαντάζουν παράξενα, και άλλοι τόσοι που θεωρούν ότι όλα καθορίζονται από μια προδιαγεγραμμένη μοίρα.
Μερικές πολύ μυστήριες συμπτώσεις όμως, δεν μπορούν να εξηγηθούν...επαρκώς με βάση τους φυσικούς νόμους, ούτε από τους μεγαλύτερους ορθολογιστές.

Η καταραμένη Porsche του Τζέιμς Ντιν

Ο θρύλος του Χόλιγουντ έχασε τη ζωή του το Σεπτέμβριο του 1955 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Η Porsche που οδηγούσε θεωρείται σήμερα ένα από τα πιο γρουσουζικά οχήματα όλων των εποχών, και όχι άδικα.

Όταν το αυτοκίνητο απομακρύνθηκε από τον τόπο του ατυχήματος και μεταφέρθηκε σε ένα γκαράζ, η μηχανή γλίστρησε από το αυτοκίνητο και έπεσε σε ένα μηχανικό, με αποτέλεσμα να χάσει και τα δυο του πόδια.

Αργότερα, η μηχανή αγοράστηκε από κάποιον γιατρό που την έβαλε στο δικό του αγωνιστικό αυτοκίνητο και σκοτώθηκε μετά από λίγο καιρό κατά τη διάρκεια αγώνα. Τέλος, το 1959 το αμάξι μυστηριωδώς διαλύθηκε σε 11 κομμάτια, ενώ στηρίζονταν σε ατσάλινη βάση.

Η σφαίρα που παρά τις δυσκολίες βρήκε το στόχο της μετά από χρόνια

Το 1883, ο Χένρι Ζίγκλαντ χώρισε με την κοπέλα του, η οποία από τον καημό της αυτοκτόνησε. Ο αδερφός της αποφάσισε να εκδικηθεί και πυροβόλησε τον Ζίγκλαντ, ο οποίος όμως στάθηκε τυχερός, καθώς η σφαίρα πέρασε ξυστά από το πρόσωπό του και καρφώθηκε σε ένα δέντρο στην αυλή του.

Κάποια χρόνια αργότερα, αποφάσισε να κόψει το συγκεκριμένο δέντρο, αλλά επειδή ήταν μεγάλο αποφάσισε ότι θα ήταν πιο εύκολο να το ανατινάξει με δυναμίτη.Η έκρηξη προκάλεσε τον εξοστρακισμό της σφαίρας προς το κεφάλι του Ζίγκλαντ, σκοτώνοντας τον ακαριαία.

Ο Μαρκ Τουέιν και ο κομήτης του Χάλεϊ

Ο μεγάλος Αμερικανός συγγραφέας γεννήθηκε τη μέρα που εμφανίστηκε ο κομήτης του Χάλεϊ, το 1835 και πέθανε τη μέρα της επόμενης εμφάνισής του, το 1910. Μάλιστα, ο ίδιος είχε προβλέψει το 1909: «Ήρθα στη ζωή με τον κομήτη του Χάλεϊ. Επιστρέφει στη Γη του χρόνου και περιμένω ότι θα φύγω μαζί του».

Κεραυνοβολημένος ακόμα και μετά θάνατον

Το 1918, κατά τη διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, ένας Βρετανός αξιωματικός χτυπήθηκε από κεραυνό, με αποτέλεσμα να χάσει μέρος της ικανότητας κίνησης του κάτω μέρος του σώματός του.

Το 1924, καθώς ψάρευε σε ένα ποτάμι, ένας κεραυνός χτύπησε το δέντρο κάτω από το οποίο στεκόταν, με αποτέλεσμα αυτό να πέσει και να παραλύσει τη δεξιά μεριά του σώματός του.

Έξι χρόνια αργότερα και αφού είχε ανακάμψει μερικώς, καθώς έκανε ένα περίπατο σε κοντινό πάρκο, ένας κεραυνός τον χτύπησε για τρίτη φορά, αφήνοντάς τον μόνιμα παράλυτο.

Ο πρώην αξιωματικός πέθανε και κηδεύτηκε δύο χρόνια αργότερα. Ωστόσο, το 1936, ένας κεραυνός χτύπησε το νεκροταφείο στο οποίο είχε θαφτεί, καταστρέφοντας ολοκληρωτικά τον τάφο του.

Το μωρό που έπεσε δύο φορές από το ίδιο παράθυρο και σώθηκε από τον ίδιο άνθρωπο

Το 1930, ο Τζόζεφ Φίγλκοκ περπατούσε αμέριμνος στο Ντιτρόιτ, όταν από το πουθενά έπεσε πάνω του ένα μωρό. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, εμφανίστηκε η έντρομη μητέρα του μωρού, η οποία τον ενημέρωσε ότι το μωρό έπαιζε κοντά στο παράθυρο, και μάλλον γλίστρησε και έπεσε.

Ένα χρόνο αργότερα, η ίδια ακριβώς σκηνή επαναλήφθηκε με το ίδιο μωρό να πέφτει από το ίδιο παράθυρο στο ίδιο άτομο, και πάλι χωρίς να τραυματιστεί κανείς από τους δύο.

Ιστορική σύμπτωση

Οι ζωές του Τόμας Τζέφερσον και του Τζον Άνταμς, δύο εκ των πρωτεργατών της αμερικανικής ανεξαρτησίας, ήταν δεμένες από τη μοίρα. Όταν ο Τζέφερσον συνέταξε τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας, ήταν ο Άνταμς (με τη βοήθεια του Μπέντζαμιν Φράνκλιν) που την επιμελήθηκε διορθώνοντάς τη, πριν επικυρωθεί από το νεοσύστατο Κογκρέσο στις 4 Ιουλίου 1776. Οι δύο άντρες θα πέθαιναν την ίδια μέρα, 4 Ιουλίου 1826, ακριβώς 50 χρόνια μετά την υπογραφή της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας!

Το μοτοποδήλατο της συμφοράς

Το 1975, ένας άντρας πάνω σε μοτοποδήλατο θα παρασυρόταν από ταξί στις Βερμούδες και θα έβρισκε τραγικό θάνατο. Έναν χρόνο αργότερα, ο αδερφός του θύματος θα έχανε τη ζωή του με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Στην πραγματικότητα, καβαλούσε το ίδιο μοτοποδήλατο. Και για να γίνει ακόμα πιο ακραίο το σενάριο, ο άντρας σκοτώθηκε από το ίδιο ταξί, το οποίο οδηγούσε ο ίδιος οδηγός που είχε στερήσει τη ζωή και στον αδερφό του. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο ταξιτζής μετέφερε τον ίδιο πελάτη και στις δύο ανθρωποκτονίες!

Μυστηριώδης μοναχός

Στην Αυστρία του 19ου αιώνα, ο (σχεδόν) διάσημος ζωγράφος Joseph Aigner είχε μια κακιά συνήθεια: ήθελε να αυτοκτονήσει. Στη διάρκεια της πρώτης του απόπειρας, σε ηλικία 18 ετών, ο Aigner επιχείρησε να κρεμαστεί, θα σωζόταν ωστόσο από έναν μυστηριώδη καπουτσίνο μοναχό. Σε ηλικία 22 ετών θα επιχειρούσε και πάλι να τερματίσει τη ζωή του, όταν ο ίδιος μοναχός θα τον απέτρεπε. Οχτώ χρόνια αργότερα, ο ζωγράφος καταδικάστηκε σε απαγχονισμό για τις πολιτικές του απόψεις, λίγο πριν από την εκτέλεσή του ωστόσο ο ίδιος μοναχός θα παρενέβαινε και θα του έσωζε για άλλη μια φορά τη ζωή!

Όταν σε ηλικία 68 ετών πλέον ο Joseph Aigner κατάφερε τελικά να αφαιρέσει τη ζωή του με πιστόλι, η κηδεία του θα διενεργούταν από τον ίδιο καπουτσίνο μοναχό, το όνομα του οποίου δεν έμαθε ποτέ ο Aigner στην τρικυμιώδη ζωή του...

Η σύμπτωση του Πόε

Ο περίφημος συγγραφέας Έντγκαρ Άλαν Πόε έγραψε τον 19ο αιώνα το πασίγνωστο βιβλίο του «Η Αφήγηση του Άρθουρ Γκόρντον Πυμ», που είχε να κάνει με τέσσερις ναυαγούς που περιπλανιόνταν μέσα σε μια βάρκα για πολλές μέρες πριν αποφασίσουν να σκοτώσουν και να φάνε τον νεαρό καμαρότο που η πένα του Πόε ονόμασε Richard Parker. Μερικά χρόνια αργότερα, το 1884, το πλοίο «Mignonette» ναυάγησε με μόνο τέσσερις επιζήσαντες, οι οποίοι περιπλανήθηκαν στη θάλασσα μέσα σε μια βάρκα για πολλές ημέρες. Όταν τελικά τους ανέσυραν από τα μανιασμένα νερά, οι τρεις εναπομείναντες ναυαγοί είχαν σκοτώσει και κατασπαράξει τον νεαρό καμαρότο! Χρειάζεται να προσθέσουμε ότι το όνομά του ήταν πράγματι Richard Parker;

Το πόκερ του θανάτου

Το 1858, ο Robert Fallon θα έπεφτε νεκρός από πυροβολισμό, σε μια πράξη εκδίκησης της παρέας την οποία και «έγδυσε» ο χαρτοκλέφτης. Ο Fallon είχε ήδη κερδίσει 600 δολάρια όταν δολοφονήθηκε, με την άδεια θέση του στο καρέ να παραμένει «χήρα»: κανείς από την παρέα δεν ήθελε να καθίσει εκεί ούτε και να πάρει τα καταραμένα 600 δολάρια, γι' αυτό και βρήκαν έναν άγνωστο, τον έβαλαν να καθίσει στην επίμαχη καρέκλα και του έκαναν δώρο την κάβα του νεκρού.

Μέχρι να φτάσει η αστυνομία για να ερευνήσει την υπόθεση, ο νεοφερμένος είχε αυξήσει την κάβα των 600 δολαρίων σε 2.200. Οι Αρχές απαίτησαν τα 600 δολάρια του Fallon να δοθούν στην οικογένειά του, για να ανακαλύψουν έκπληκτοι ότι ο νέος παίκτης στο καρέ ήταν ο γιος του Fallon, ο οποίος δεν είχε δει τον πατέρα του εδώ και 7 χρόνια!



Read more: http://www.newsbomb.gr



Βρέθηκαν τάφοι «βρυκολάκων»



Έναν τόπο ταφής για βαμπίρ πιστεύουν ότι βρήκαν οι αρχαιολόγοι στην Πολωνία.

Η ομάδα των ερευνητών ανακάλυψε τάφους που περιείχαν τέσσερις σκελετούς με τα κεφάλια κομμένα και τοποθετημένα ανάμεσα στα πόδια.

Το νεκροταφείο βρυκολάκων βρίσκεται νοτίως της πόλης Gliwice.

Ο αποκεφαλισμός ήταν μια κοινή πρακτική αντιμετώπισης βαμπίρ κατά το Μεσαίωνα. Οι άνθρωποι της εποχής πίστευαν πως με αυτό τον τρόπο διασφάλιζαν ότι οι νεκροί θα μείνουν στους τάφος τους και δεν θα βγαίνουν προς αναζήτηση ανθρώπινου αίματος τις νύχτες.

«Είναι πολύ δύσκολο να πει κανείς πότε ακριβώς έγιναν αυτές οι ταφές», δήλωσε ο αρχαιολόγος Jacek Pierzak.

Οι σκελετοί έχουν σταλεί για εργαστηριακές αναλύσεις, όμως τα πρώτα στοιχεία τοποθετούν τους θανάτους γύρω στον 16ο αιώνα.



Read more: http://www.newsbomb.gr



Κόψτε το κάπνισμα με φυσικό τρόπο!

 
Δεν θέλουν όλοι οι καπνιστές να κόψουν το κάπνισμα, αλλά για αυτούς που θέλουν υπάρχει ένας φυσικός τρόπος αρκεί να κάνουν κάποιες αλλαγές στη διατροφή τους. Ενώ πολλοί καπνιστές καταφεύγουν σε διάφορες μεθόδους (από ύπνωση μέχρι το ηλεκτρονικό τσιγάρο) για να μπορέσουν να σταματήσουν ή να ελαττώσουν το κάπνισμα, μία νέα έρευνα λέει ότι ο καλύτερος τρόπος είναι ο φυσικός, καταναλώνοντας περισσότερα φρούτα και λαχανικά! Κόψτε το κάπνισμα με φυσικό τρόπο! Πρόσφατα το πανεπιστήμιο του Μπάφαλο δημοσίευσε στο διαδύκτιο μία μελέτη που διενεργήθηκε ανάμεσα σε 1.000 καπνιστές ηλικίας 25 ετών και άνω. Η έρευνα διήρκησε 14 μήνες, αυτό που διαπιστώθηκε ήταν ότι εκείνοι που κατανάλωναν περισσότερα φρούτα και λαχανικά ήταν 3 φορές πιο πιθανό να απέχουν από το κάπνισμα για τουλάχιστον 30 ημέρες, από εκείνους που κατανάλωναν μικρές ποσότητες φρούτων και λαχανικών. Επιπλέον, όσοι κατανάλωναν περισσότερα φρούτα και λαχανικά κάπνιζαν λιγότερα τσιγάρα την ημέρα και απέδωσαν πολύ καλύτερα στο τεστ νικοτίνης. Γιατί όμως η αυξημένη κατανάλωση φρούτων και λαχανικών μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να σταματήσουν το κάπνισμα φυσικά; Μειώνουν την εξάρτηση από τη νικοτίνη Πολλοί καπνιστές μπερδεύουν την πείνα με την έλλειψη καπνού, Οι φυτικές ίνες που περιέχουν δίνουν μία αίσθηση κορεσμού που αποτρέπει το κάπνισμα. Σε αντίθεση με το κρέας, το αλκοόλ και τον καφέ, η γεύση τους δεν ταιριάζει με τη γεύση του καπνού. Η υγιεινή διατροφή ωθεί συνειδητά ή υποσυνείδητα τους καπνιστές να στραφούν σε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Αυτή η έρευνα μπορεί να ωθήσει πολλούς ανθρώπους που θέλουν να σταματήσουν το κάπνισμα να το κάνουν με φυσικό τρόπο! Θετικά αποτελέσματα της διακοπής του καπνίσματος: Σε περίπου 20 λεπτά, η αρτηριακή σας πίεση θα μειωθεί, και η θερμοκρασία του σώματος σας θα αυξηθεί. Σε περίπου 8-12 ώρες, το επίπεδο του μονοξειδίου του άνθρακα στο αίμα σας θα μειωθεί στο κανονικό επίπεδο και το αίμα σας θα αυξήσει το οξυγόνο στο κανονικό. Σε 24 ώρες η πιθανότηταν υποστείτε καρδιακή προσβολή μειώνεται σημαντικά. Σε περίπου 48 ώρες, οι νευρικές απολήξεις αρχίζουν να αναγεννιούνται, η οσμή και η γεύση ενισχύεται. Μετα 2 εβδομάδες έως 3 μήνες, το κυκλοφορικό σας βελτιώνεται, το περπάτημα γίνεται ευκολότερο, βιώνεται λιγότερο συχνά βήχα και δύσπνοια, μειώνονται τα φλέγματα και η λειτουργία των πνευμόνων βελτιώνεται σημαντικά. Μετα από 1 εώς και 9 μήνες, θα έχετε όλα τα οφέλη που ήδη αναφέρονται θα μειωθεί η κόπωση και το λαχάνιασμα και γενικά θα επανέλθει ο οργανισμός σας σε φυσιολογικά επίπεδα. Σε 1 χρόνο, μειώνεται κατά το ήμισυ τον κίνδυνο της στεφανιαίας νόσου και εμφράγματος από όταν ήσασταν καπνιστής. Μεταξύ 5 και 15 ετών, ο κίνδυνος εγκεφαλικού επεισοδίου επανέρχεται στα επίπεδα προτού αρχίσεται το κάπνισμα. Περίπου 10 χρόνια μετά, θα έχετε αποφύγει την ανάπτυξη διαφόρων μορφών καρκίνου συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου των πνευμόνων, του στόματος, του φάρυγγα, του οισοφάγου, της ουροδόχου κύστης, των νεφρών και του παγκρέατος,ο κίνδυνος καρκίνου του πνεύμονα επανέρχεται στα επίπεδα ενός μη καπνιστή. Η κακή διατροφή και το καπνισμα ευθύνονται σχεδόν για το 60% των περιπτώσεων καρκίνου.
 Πηγή: greenchef.gr defencenet.gr

Πηγή: newsitamea.gr


Ανέκδοτο: Γιατί γέρνει;


Ένας βλέπει να κουβαλάνε ένα φέρετρο στα χέρια… αλλα το περίεργο είναι ότι το πάνε γερμένο στο πλαι.

Προβληματισμένος πλησιάζει έναν από τους τεθλιμμένους συγγενείς:

- Ποιον πάτε για θάψιμο;

- Την … πεθερά μου

- Και γιατί στο πλάι;

- Σωπα! Αν το γυρίσουμε κανονικά θα αρχίσει να ροχαλίζει…


Νόμιζε ότι ήταν έγκυος αλλά μέσα στην κοιλιά της μεγάλωνε ένα...


Μπορεί να φαντάζει απίστευτο, είναι όμως γεγονός!
Μία γυναίκα από το Πακιστάν, η Μπίμπι, πήγε στον ιατρό για να δει πως πάει η εκγυμοσύνη της μιας και πίστευε πως ήταν 7 μηνών έγκυος.
Τότε ήταν που ανακάλυψε ότι τόσο καιρό δεν κυοφορούσε παιδί αλλά ένα... φίδι, κάτι που ξεκάθαρα έδειξε ο υπέρηχος.
Μετά την αποκάλυψη, η Μπίμπι θυμήθηκε πως πριν καιρό είχε καταπιεί κατά λάθος ένα μικρό φιδάκι που ήταν μέσα στο νερό της και δύο μήνες μετά η κοιλιά της άρχισε να πρήζεται.
Τελικά η γυναίκα χειρουργήθηκε και οι γιατροί της αφαίρεσαν το φίδι.


Image Gallery
Πηγή: http://www.astrology.gr


10 δεδομένα που θα κάνουν καλό στη σχέση σου!


Η ψυχολόγος σου δίνει τα 10 πράγματα που πρέπει να σταματήσεις να παλεύεις να αλλάξεις στον σύντροφό σου. Έτσι είναι από τη φύση του… 

Πόσες φορές δεν έχεις φτάσει στα όριά σου; Πόσες φορές δεν έχεις στεναχωρεθεί από κάτι που έκανε ή δεν έκανε ο καλός σου; Μα πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να θυμηθεί για μία φορά τα γενέθλιά σου; Πόσο μυαλό θέλει να συγκρατήσει ότι δεν σου αρέσει το κόκκινο και να σταματήσει να σου ψωνίζει κόκκινα δώρα; Γιατί δεν σου στέλνει λουλούδια συχνά; Γιατί δεν προσπαθεί; Γιατί δεν διεκδικεί; Γιατί δεν παλεύει; Γιατί στα δύσκολα κάνει τον Κινέζο;

Γιατί απλά οι άντρες και οι γυναίκες είναι διαφορετικοί. Διαφορετική ανατομία, διαφορετικός τρόπος σκέψης, διαφορετικά δεδομένα. Μην κρίνεις τα συναισθήματά του από τον τρόπο που θα ήθελες να σου συμπεριφέρεται. Το ότι δεν ταυτίζεται με τους δικούς σου “κανόνες”, “απαιτήσεις” δεν σημαίνει ότι δεν σε αγαπάει. Σημαίνει ότι απλά είμαστε διαφορετικοί και ο καθένας έχει τα δικά του δεδομένα.

Η ψυχολόγος Χρυσούλα Μαυράκη λοιπόν έρχεται να μας δώσει αυτά τα δεδομένα. Έτσι είναι και με αυτά καλείσαι να ζεις. Χωρίς να γκρινιάζεις, γιατί απλά δεν αλλάζουν. Έτσι είναι… από τη μάνα τους!

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ… ΑΝΘΡΩΠΟΙ
Για τους άντρες θα πρέπει να έχουμε υπόψην μας ότι δεν είναι γυναίκες. Και η διαφορά δεν είναι μόνο στην ανατομία. Οι άντρες είναι γενικώς αλλιώτικοι από τις γυναίκες. Έχουν άλλη ψυχοσύνθεση, έχουν άλλη θεώρηση των πραγμάτων, έχουν άλλες ικανότητες και δυνατότητες, για αυτό και δεν θα πρέπει να μιλάμε για ισότητα, αλλά για ίση αξία. Διότι μόνο μεταξύ ίδιων, ομοίων μπορούμε να έχουμε ισότητα.

Δεν μπορούμε δηλαδή να εξισώσουμε ένα κιλό πορτοκάλια με ένα κιλό γάλα, γιατί είναι άλλο πράγμα το γάλα κι άλλο πράγμα τα πορτοκάλια. Μπορούμε να πούμε για δύο πορτοκάλια ότι αυτό είναι μεγαλύτερο κι αυτό είναι μικρότερο, ότι αυτό είναι πιο γλυκό, ενώ το άλλο είναι πιο ξινό.

Έτσι είναι στον άντρα και στην γυναίκα. Δεν είναι ίδιοι… Είναι άλλο πράγμα ο άντρας κι άλλο η γυναίκα. Θα σωζόντουσαν πάρα πολλές σχέσεις αν κρατάγαμε στο μυαλό μας αυτή ακριβώς τη μεγάλη αλήθεια, ότι οι άντρες είναι διαφορετικοί.

Έτσι λοιπόν πράγματα που οι γυναίκες θεωρούμε ότι είναι αυτονόητα, επειδή για εμάς είναι αυτονόητα ή ότι θα έπρεπε να τα καταλαβαίνουν και να τα σκέφτονται και να τα πράττουν οι άντρες, δεν είναι έτσι γιατί οι άντρες σκέφτονται με διαφορετικό τρόπο.

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΟΥ
1. Στο θέμα των σχέσεων οι άντρες δεν είναι τόσο πολύπλοκοι, όπως εμείς οι γυναίκες.

2. Η κατεύθυνσή τους είναι αριστερά – δεξιά. Δεν είναι σαν κι εμάς που κάνουμε διάφορες διαδρομές από δρομάκια, για να καταλήξουμε πάλι στον κεντρικό.

3. Δεν σκέφτονται και δεν αναλύουν όπως εμείς. Το “ναι” είναι ναι και το “όχι” είναι όχι. Δεν κάθονται να αναλύσουν όπως εμείς γιατί είπε το “όχι”, μήπως μέσα από το “όχι” εννοούσε κάτι άλλο, γιατί βιάστηκε να πει “ναι”, μήπως κρύβει αυτό το “ναι” κάτι άλλο;

4. Στις σχέσεις τους λοιπόν οι άντρες είναι πολύ πιο ευθείς, πιο σύντομοι και πιο ξεκάθαροι.

5. Όταν θέλουν κάτι και τους αρέσει το δείχνουν. Όταν βαρεθούν ή κουραστούν ή πιεστούν ή τρομάξουν από τη δέσμευση… το δείχνουν επίσης.

6. Για αυτούς σχέση σημαίνει: η σύντροφός μου με σκέφτεται, με βάζει πάνω από όλα, με φροντίζει αποκλειστικά, κάνει όλα όσα μου αρέσουν και είναι υποχρεωμένη να τα κάνει αν θέλει να είναι κοντά μου.

7. Με άλλα λόγια είναι πολύ εγωκεντρικοί, γιατί έτσι τους έχουν μεγαλώσει κατά βάση οι μαμάδες τους κι αυτά περιμένουν κι από τις συντρόφους τους.

8. Οι ίδιοι αρκούνται στο να είναι συνεπείς στα βασικά. Δηλαδή: “πλήρωσα το νοίκι… σου έκανα το τραπέζι… σε πήρα τηλέφωνο για να βγούμε….” και οι απαιτήσεις των γυναικών: να με παίρνει πρώτη φροντίδα το πρωί, τελευταία το βράδυ, πρώτο τηλεφώνημα της μέρας δικό σου, τελευταίο τηλεφώνημα της μέρας δικό σου… δεν ισχύουν.

9. Όπως δεν ισχύουν τα εξής: θυμάμαι τις επετείους, φέρνω λουλούδια με κάθε ευκαιρία, σου κάνω εκπλήξεις, σκέφτομαι πάντα τι θέλεις εσύ, βάζω στην άκρη τον εαυτό μου και τα θέλω μου.

10. Η σχέση κρατάει όσο εκείνοι θεωρούν ότι έχουν να πάρουν και τελειώνει όταν πρέπει κάπου να παλέψουν ή να πιεστούν για να αλλάξουν πράγματα, να διεκδικήσουν ή να προσπαθήσουν.

ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ…
…επειδή είναι προορισμένες για να γίνουν μητέρες, είναι πολύ πιο ώριμες. Ακόμα και από την πιο μικρή τους ηλικία σκέφτονται περισσότερο τον άλλον, τον φροντίζουν, είναι πολύ δοτικές και πολλές φορές ενδοτικές. Ίσως αυτό θα πρέπει να τις κάνει να είναι πιο υπεύθυνες για την διατήρηση της σχέσης στα επιθυμητά επίπεδα και ακριβώς γιατί είναι πιο ώριμες και πιο συνειδητοποιημένες να έχουν περισσότερη επιείκεια, περισσότερη κατανόηση και να καταβάλουν και προσπάθεια και να είναι πιο ευρηματικές προκειμένου η σχέση να ευδοκιμήσει και να διαρκέσει.

http://www.tlife.gr/


15 γυναικείες κακίες για τους άντρες!



1. Πως μπορείς να κάνεις έναν άντρα να πάρει τα χέρια του από πάνω σου;

Παντρέψου τον

2. Πως θα κάνεις τον άντρα σου να αγαπά μόνο εσένα και καμιά άλλη;
Γίνε η γραμματέας του

3. Τι κάνει ο άντρας όταν η γυναίκα του φθάνει σε οργασμό;
Φυλάει τα παιδιά στο σπίτι

4. Πως καταλαβαίνεις ότι ένας άντρας ετοιμάζεται να πει κάτι έξυπνο;
Αρχίζει με την φράση ” Η γυναίκα μου είπε…..”

5. Οι γυναίκες ενθουσιάζονται με μια καλή αγορά από ένα κατάστημα.
Οι άντρες ενθουσιάζονται με το να βρουν πάρκινγκ εκεί κοντά.

6. Οι άντρες είναι σαν τα κομπιούτερ.
Για αυτό οι γυναίκες κρατάνε πάντα backup

7. Πως θα πνίξεις έναν άντρα;
Κόλλησε ένα πορνοπεριοδικό στον πάτο της πισίνας

8. Αν είσαι ερωτευμένη με το χαμόγελό του.
Μην κάνεις το λάθος και τον παντρευτείς ολόκληρο

9. Τι κάνεις όταν η καλύτερή σου φίλη το σκάει με τον άντρα σου;
Στέλνεις ευχαριστήρια κάρτα

10. Πως ξέρουμε ότι οι άντρες ανακάλυψαν τους χάρτες;
Ποιος άλλος θα έλεγε πως 1cm = 1m

11. Γιατί ο δονητής είναι καλύτερος από τον άντρα;
Γιατί δεν πάει με άλλη γυναίκα κι ούτε γυρνά μεθυσμένος

12. Μια γυναίκα θέλει έναν άντρα να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες της.
Ένας άντρας θέλει όλες τις γυναίκες να ικανοποιήσουν μια ανάγκη του

13. Ποιος άντρας έχει τρόπους;
Αυτός που βγαίνει απ την πισίνα για να κατουρήσει

14. Τι είναι ένας εργένης;
Ένας άντρας που έχασε την ευκαιρία να κάνει δυστυχισμένη μια γυναίκα

15. Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο;
Κάποιος πρέπει να καθαρίσει όταν φύγουν οι άντρες

http://to-kounavi.blogspot.com


Μάθετε πως επηρεάζουν οι τσίχλες την υγεία!


Οι τσίχλες έως πρότινος εθεωρούντο «μαύρο πανί» για όσους προσέχουν την υγεία τους, αλλά μερικές μελέτες υποδηλώνουν πως όταν καταναλώνονται με μέτρο μπορεί να παράσχουν κάποια οφέλη στην υγεία…

Να τα νεώτερα ευρήματα για τα οφέλη και τις πιθανές συνέπειές τους.

Τόνωση του μυαλού. Ερευνητές από την Ιαπωνία δημοσίευσαν προσφάτως στην επιθεώρηση «Brain and Cognition» μελέτη που έδειξε ότι η μάσηση μιας τσίχλας τονώνει τη σκέψη και την εγρήγορση, ενώ αυξάνει κατά 10% την ταχύτητα αντιδράσεως. Και όλ’ αυτά, επειδή επηρεάζει οκτώ διαφορετικές περιοχές του εγκεφάλου.

Στη σχετική μελέτη συμμετείχε ομάδα εθελοντών, οι οποίοι έκαναν δύο τεστ άλλοτε μασώντας μία τσίχλα και άλλοτε δίχως αυτήν. Καθ’ όλη τη διάρκεια των τεστ, οι ερευνητές κατέγραφαν την λειτουργία του εγκεφάλου τους με λειτουργικές μαγνητικές τομογραφίες (fMRI), για να καταγράφουν την ενεργοποίηση των διαφόρων περιοχών του.

Η καταγραφή έδειξε πως όταν οι εθελοντές μασούσαν τσίχλα, ενεργοποιούνταν περισσότερο οι περιοχές του εγκεφάλου που σχετίζονται με τις κινήσεις και την ικανότητα προσοχής, εξ ου και η επιτάχυνση των αντιδράσεών τους.

«Τα ευρήματά μας υποδηλώνουν ότι η μάσηση προκαλεί αύξηση στο επίπεδα διεγέρσεως και εγρηγόρσεως, ενώ επηρεάζει και τον έλεγχο των κινήσεων, με αποτέλεσμα βελτίωση στις νοητικές επιδόσεις», ήταν το συμπέρασμα των ερευνητών από το Εθνικό Ίδρυμα Ακτινολογικών Επιστημών της Ιαπωνίας και άλλα κέντρα.

Ανάλογα ευρήματα είχε και μελέτη επιστημόνων από το Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ, που έδειξε ότι η μάσηση τσίχλας βελτιώνει τις επιδόσεις σε μονότονα τεστ, που εξ ορισμού απαιτούν τεράστια νοητική προσπάθεια για να μείνει κάποιος συγκεντρωμένος σε αυτά.

Οι ειδικοί δεν γνωρίζουν γιατί ακριβώς ασκεί η μάσηση μιας τσίχλας τόσο έντονη επίδραση στον εγκέφαλο, αλλά υπάρχουν ορισμένες θεωρίες, όπως ότι αυξάνει τον καρδιακό παλμό ή τα επίπεδα ινσουλίνης στον οργανισμό, ή ότι πάλι η μονότονη κίνηση της μάσησης δρα αγχολυτικά.

Αδυνάτισμα. Μελέτη του Πανεπιστημίου του Ρόουντ Άιλαντ έδειξε πως όσοι μασάνε τσίχλες καταναλώνουν 68 θερμίδες λιγότερες σε κάθε τους γεύμα, ενώ δεν τις αναπληρώνουν τσιμπολογώντας περισσότερο. Η ίδια μελέτη έδειξε ότι οι τσίχλες μπορούν επίσης να μας βοηθήσουν να νικήσουμε τη λαχτάρα μας για κάτι νόστιμο (δηλαδή για κάτι πλούσιο σε λίπη, ζάχαρη και αλάτι).
Επιπλέον, η μάσηση της τσίχλας απαιτεί ενέργεια: οι ερευνητές του Ρόουντ Άιλαντ ανέφεραν πως οι εθελοντές τους που λάτρευαν τις τσίχλες είχαν κατά 5% περισσότερες καύσεις.
Μία άλλη μελέτη, που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Λουϊζιάνα, έδειξε ότι η μάσηση της τσίχλας μπορεί να συμβάλλει στη ρύθμιση της όρεξης και να περιορίσει το τσιμπολόγημα.
Αν λοιπόν υπολογίσουμε πως ένας άνθρωπος «γλιτώνει» 50 θερμίδες την ημέρα επειδή μασάει τσίχλες, στον χρόνο πάνω θα έχει χάσει 2,5 κιλά – κι αν αντί λ.χ. για πατατάκια μασουλάει τσίχλες, θα χάσει πολύ περισσότερα.

Καταπράυνση του στρες. Πολλοί είναι εκείνοι που μασάνε μανιωδώς τσίχλες όταν νιώθουν στρεσαρισμένοι – και αυτό είναι πολύ καλό, διότι «οι τσίχλες μπορεί να δράσουν αγχολυτικά σε καταστάσεις σύντομου στρες, όπως μια σημαντική συνάντηση ή οι σχολικές εξετάσεις», λέει στην εφημερίδα «Daily Mail» ο δρ Κάρι Κούπερ, καθηγητής Οργανωτικής Ψυχολογίας & Υγείας στο Πανεπιστήμιο του Λάνκαστερ.
Οι τσίχλες μπορεί να βοηθήσουν και τους πάσχοντες από χρόνιο στρες, διότι «δρουν ως υποκατάστατο της τροφής στο στόμα μας», προσθέτει.
Όπως εξηγεί, πολλοί άνθρωποι βρίσκουν «παρηγοριά» στο φαγητό – και οι τσίχλες μπορεί επίσης να επιτελούν αυτό τον σκοπό.

Αλλαγή του προσώπου. Όταν μασάμε χρησιμοποιούμε τους μασητήριους μυς, που βρίσκονται σε κάθε πλευρά της γνάθου. Αν κάποιος μασάει τσίχλες από το πρωί ως το βράδυ, μπορεί να κάνει αυτούς τους μυς να «φουσκώσουν», κατά τον δρα Λουκ Κασαρίνι, γναθοπροσωπικό χειρουργό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Δυτικού Μίντλσεξ.
«Όταν συμβαίνει αυτό το πρόσωπο μοιάζει τετραγωνισμένο και, αν κάποιος δεν θέλει να σταματήσει τις τσίχλες αλλά θέλει να αποκτήσει το παλιό του πρόσωπο, θα πρέπει να κάνει ενέσεις μπότοξ», λέει.

Παρεμπόδιση της μνήμης. Αν και τα στοιχεία επί του θέματος είναι αντιφατικά, υπάρχει ενδεχόμενο η μάσηση τσίχλας να εμποδίζει τη δημιουργία ορισμένων αναμνήσεων, κατά τον καθηγητή Άντριου Σμιθ, από το Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ, ειδικό σε θέματα σχετιζόμενων με την υγεία συμπεριφορών.
Όπως εξηγεί, πολλές πλευρές της μνήμης σχετίζονται με την νοερή επανάληψη που κάνουμε στις διάφορες πληροφορίες – και είναι καλά τεκμηριωμένο πως η μάσηση αποτελεί ανταγωνιστική δραστηριότητα των νοερών επαναλήψεων. Ωστόσο, «αυτός ο τομέας χρειάζεται περαιτέρω έρευνες», λέει.

Στομαχικά ενοχλήματα. Η μάσηση είναι μία λειτουργία που διεγείρει την παραγωγή γαστρικών οξέων, καθώς το στομάχι προετοιμάζεται να δεχτεί την τροφή. Όταν, όμως, μασάμε τσίχλα, τροφή δεν πέφτει στο στομάχι – και τα γαστρικά οξέα παραμένουν αδρανή μέσα του, όπου μπορεί να προκαλέσουν γαστρίτιδα, έλκος, δυσπεψία και πόνο, κατά τον δρα Νικ Ριντ, ιατρικό υπεύθυνο του βρετανικού οργανισμού για το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου (IBSNetwork).
Οι περισσότερες τσίχλες, εξάλλου, περιέχουν σορβιτόλη – ένα τεχνητό γλυκαντικό που σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να προκαλέσει αέρια και τυμπανισμό.

http://www.gkourou.com/



7 τροφές που δε μας αφήνουν να χάσουμε κιλά


Είστε σίγουροι πως καταναλώνετε τις σωστές τροφές αν θέλετε να χάσετε βάρος; Αν προσπαθείτε τόσο πολύ να χάσετε κιλά και δεν το καταφέρνετε, μάλλον πρέπει να αλλάξετε τη στρατηγική σας.

Μελέτες έχουν δείξει ότι το βάρος σχετίζεται περισσότερο με την ποιότητα των τροφίμων που καταναλώνουμε, παρά με την ποσότητα. Αν λοιπόν προσπαθείτε τόσο πολύ να χάσετε κιλά και δεν το καταφέρνετε, μάλλον πρέπει να αλλάξετε τη στρατηγική σας.

Πολλές φορές νομίζουμε ότι επειδή καταναλώνουμε κάποιες τροφές σε μικρές ποσότητες, δε θα πάρουμε κιλά και μάλιστα θα χάσουμε το περιττό βάρος, αλλά αυτή η λογική είναι τελείως λάθος.

Αν καταναλώνετε κάποιο από τα παρακάτω επτά τρόφιμα ή κατηγορίες τροφίμων, θα το έχετε διαπιστώσει και μόνοι σας.

Πατατάκια

Σύμφωνα με έρευνες, το φαγητό που συνδέεται περισσότερο με την αύξηση του σωματικού βάρους, είναι τα πατατάκια. Οι πατάτες γενικά προκαλούν αύξηση του σωματικού βάρους αλλά τα πατατάκια είναι ακόμη χειρότερα και οι τηγανιτές πατάτες το ίδιο. Το ιδανικό αν αποφασίσετε να φάτε πατατάκια ή τηγανιτές πατάτες, είναι να τα φτιάξετε μόνοι σας. Το πρόβλημα ξεκινά όταν ανοίγετε μια σακούλα με αλατισμένα πατατάκια, των οποίων δεν γνωρίζετε τα συστατικά και τον τρόπο παρασκευής.

Ανθρακούχα αναψυκτικά διαίτης

Τα ανθρακούχα αναψυκτικά διαίτης δεν έχουν θερμίδες, αλλά από την άλλη είναι η πρώτη επιλογή των περισσότερων παχύσαρκων ανθρώπων. Ερευνητές έχουν αποδείξει ότι αυτά τα αναψυκτικά μας παχαίνουν και ότι όσα περισσότερα ανθρακούχα αναψυκτικά διαίτης καταναλώνουμε, τόσο περισσότερο παχαίνουμε.

Τρόφιμα που παρασκευάστηκαν με σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης

Ενώ οι διαφημίσεις ισχυρίζονται ότι το σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης δεν βλάπτει αν διατηρήσουμε το μέτρο, το πρόβλημα βρίσκεται στη φύση του τροφίμου, που δεν μας επιτρέπει το μέτρο. Το σιρόπι παρεμβαίνει στο μεταβολισμό του σώματος ώστε το άτομο να μην μπορεί να σταματήσει να τρώει. Είναι πραγματικά δύσκολο να ελέγξεις τη λαιμαργία αφού το σιρόπι επιβραδύνει την έκκριση της λεπτίνης στο σώμα. Η λεπτίνη είναι ζωτικής σημασίας ορμόνη που μας ενημερώνει ότι έχουμε χορτάσει και πρέπει να σταματήσουμε να τρώμε και για αυτό το σιρόπι είναι τόσο στενά συνδεδεμένο με την παχυσαρκία, λειτουργώντας σα ναρκωτικό.

Κόκκινο και επεξεργασμένο κρέας

Έρευνες έχουν αποδείξει ότι τόσο το κόκκινο, όσο και το επεξεργασμένο κρέας, μπορεί να προκαλέσουν αύξηση του σωματικού βάρους. Σε σχετική μελέτη βρέθηκε ότι η αύξηση του σωματικού βάρους, είναι στενά συνδεδεμένη με τις δύο αυτές ποικιλίες κρεάτων και αντιστρόφως ανάλογη προς την ποσότητα των λαχανικών που κατανάλωναν οι συμμετέχοντες.

Χαμηλό σε λιπαρά πρόχειρο/γρήγορο φαγητό

Το junk food είναι από μόνο του ένα πρόβλημα για το βάρος μας, αλλά όταν δέχεται επεξεργασία για να μετατραπεί σε τροφή χαμηλών λιπαρών, είναι ακόμη χειρότερο. Είναι ένα παιχνίδι του μυαλού που παίζουμε με τον εαυτό μας για να δικαιολογήσουμε κάτι επειδή είναι χαμηλό σε λιπαρά. Επιπρόσθετα, όταν τα τρόφιμα είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, οι κατασκευαστές πρέπει να συμπληρώσουν τη γεύση τους με άλλο τρόπο, και έτσι προσθέτουν περισσότερη ζάχαρη

Έτοιμα γεύματα διαίτης

Στο παιχνίδι της απώλειας βάρους, το καλό των έτοιμων γευμάτων είναι ότι διευκολύνουν τη ζωή μας καθώς μας απαλλάσσουν από τον κόπο να μαγειρεύουμε. Αυτό όμως είναι και το μοναδικό προτέρημά τους. Τα έτοιμα γεύματα έχουν χάσει ένα μεγάλο μέρος της θρεπτικής τους αξίας κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας και οι κατασκευαστές προσθέτουν συχνά μεγάλες ποσότητες αλατιού, καθώς αφαιρούν λίπος. Αυτό μας προκαλεί φούσκωμα και συγκράτηση νερού. Αντ’ αυτών λοιπόν, ετοιμάστε ένα φρέσκο, σπιτικό γεύμα, αφού τα φρέσκα τρόφιμα είναι αυτά που μας κρατούν λεπτούς.

Αλκοόλ

Η καθαρή αλκοόλη περιέχει περίπου 7 θερμίδες ανά γραμμάριο, γεγονός που την καθιστά διπλάσια πιο παχυντική από τους υδατάνθρακες ή τις πρωτεΐνες (και τα δύο περιέχουν περίπου 4 θερμίδες ανά γραμμάριο). Αυτό σημαίνει ότι αν θέλετε να χάσετε βάρος και να μειώσετε το σωματικό λίπος, το αλκοόλ δεν είναι καλή επιλογή.

Το πολύ αλκοόλ μαλακώνει τις αναστολές μας και καταλήγουμε να καταναλώνουμε τροφές που θα έπρεπε κανονικά να αποφεύγουμε. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να πίνετε, αλλά όταν το κάνετε, περιοριστείτε στα δύο ποτά το πολύ.
clickatlife.gr



3 πράγματα που ο άνδρας προσέχει πάνω σου όταν σε γνωρίζει (εκτός από τα επiμαχα σημεία)


Υπάρχουν και άλλα στοιχεία που τον γοητεύουν. Όταν γνωρίζεις ένα αγόρι νομίζεις (εσφαλμένα) πως εκείνος προσέχει μόνο...

το σώμα σου και κυρίως τα γνωστά επiμαχα σημεία. Μπορεί αρχικά το μάτι το να πέσει κατευθείαν σε αυτά, αλλά κανένας άνδρας δε μένει μόνο εκεί.
Αν εξαιρέσουμε το πρόσωπο, το οποίο φυσικά είναι επίσης πολύ σημαντικό, ένα αγόρι προσέχει τα 3 παρακάτω στοιχεία:

-Επιδερμίδα. Το ωραίο δέρμα δεν είναι μόνο εμμονή των γυναικών.. όσο παράξενο και αν ακούγεται, αποτελεί βασική προϋπόθεση και για τους άνδρες. Δεν υπάρχει τίποτε πιο ελκυστικό από μια επιδερμίδα λαμπερή, χωρίς εμφανή σημάδια ή έντονα σπυράκια. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να φροντίζεις το δέρμα σου (ίσως και με τη σύσταση κάποιου δερματολόγου) και να καλύπτεις τις όποιες ατέλειες με φειδώ και όχι με υπερβολικό μακιγιάζ. Γιατί επίσης ο άνδρας σιχαίνεται το υπερβολικό μακιγιάζ! 

-Άρωμα. Αν νομίζεις πως ο άνδρας δεν πρόσεξε πώς μυρίζεις, είσαι γελασμένη! Η οσμή είναι μια από τις πιο έντονες αισθήσεις και μια πηγή σexουαλικότητας. Το αγόρι θα σε μυρίσει εσκεμμένα και αν του αρέσει το άρωμά σου θα ταυτιστεί με κάτι πολύ γοητευτικό που του ξυπνάει πάθη. Προσοχή στις υπερβολές… λίγες σταγόνες πίσω από τα αυτιά, στον καρπό και στο μπούστο είναι αρκετές.

-Αύρα. Με αυτό εννοούμε πώς μιλάς, πώς περπατάς, τι κινήσεις κάνεις με τα χέρια, αν νιώθεις αμήχανη, αν είσαι άνετη, αν είσαι παιχνιδιάρα ή αν είσαι υπερβολικά συγκροτημένη. Η αύρα που εκπέμπεις είναι καθοριστική για να τον σαγηνεύσει ή αντίθετα για να τον αποθαρρύνει να συνεχίσει το φλερτ. Εκεί άλλωστε έγκειται και το θέμα της χημείας ανάμεσα στο.. μελλοντικό ζευγάρι.


e-anonymoi..gr



Τα 5 πράγματα που δείχνουν ότι σε έχει ερωτευτεί για τα καλά βάση ζωδίου!


Κάνουν πράγματα που δεν θα τα έκαναν πριν, ξαφνιάζοντας και τους άλλους και τον εαυτό τους. Φυσικά υπάρχουν αλάνθαστα κριτήρια, με γενική ισχύ, που φανερώνουν ότι κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για μια σχέση.

Όμως, αλλιώς είναι όταν λέει «σ’ αγαπώ» κάποιος που είναι ζήτημα αν το ’χει ξαναπεί άλλη μια φορά στη ζωή του, και αλλιώς όταν το λέει ο τύπος που ερωτοχτυπιέται κάθε τρεις και λίγο. Αλλιώς είναι να κάνει υποχωρήσεις ένας πεισματάρης χαρακτήρας και αλλιώς κάποιος που είναι υποχωρητικός από τη φύση του.

Έτσι, και για το κάθε ζώδιο, υπάρχουν πράγματα που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έκανε ποτέ, αλλά όταν τα κάνει, είναι ένδειξη ότι… εδώ υπάρχει έρωτας μεγάλος. Μεταξύ σοβαρού και αστείου, λοιπόν, να πέντε σημάδια ότι ο αγαπημένος ή η αγαπημένη σου έχει δαγκώσει για καλά τη λαμαρίνα.

ΚΡΙΟΣ

1. Τρώει στήσιμο στο ραντεβού και, αντί να διαμαρτυρηθεί, απλώς σε υποδέχεται με ένα χαμόγελο ευδαιμονίας.
2. Στην ερώτηση τι να κάνετε απόψε, απαντά «Ό,τι θες εσύ».
3. Υποχωρεί σε μια διαφωνία μαζί σου, ακόμα κι αν έχει ολοφάνερα δίκιο.
4. Κόβει μια κακή συνήθεια, απλώς και μόνο επειδή την σχολίασες επικριτικά.
5. Του χαρίζεις κάτι (ρούχο, αξεσουάρ) και το φορά συνέχεια. Απορείς μήπως κοιμάται και μ’ αυτό…

ΤΑΥΡΟΣ

1. Του σερβίρεις σουβλάκι από ντελίβερι και το βρίσκει εκπληκτικό.
2. Παίρνει λεφτά από τις οικονομίες του, για να πάτε μαζί ταξίδι.
3. Προκειμένου να κοιμηθείτε αγκαλιά, διανυκτερεύει (ή μάλλον ξαγρυπνά) αδιαμαρτύρητα στο μονό σου κρεβάτι.
4. Δέχεται αμέσως να κάνετε πράγματα, χωρίς να σου πει «Ας το σκεφτούμε λίγο πρώτα».
5. Σε κοιτάει με θαυμασμό ακόμα κι όταν έχεις μόλις ξυπνήσει, με την τσίμπλα και το πρησμένο μάτι.
ΔΙΔΥΜΟΙ

1. Σε ακούει με προσοχή για πάνω από δέκα λεπτά, χωρίς να σε διακόψει για να πει τα δικά του.
2. Βγαίνετε μόνο οι δυο σας, χωρίς άλλη παρέα, καθημερινά και για πάνω από τρεις βδομάδες.
3. Κάθεστε μαζί σε ένα καφέ και κοιτάει μόνο τα μάτια σου, χωρίς να κόβει κίνηση πέρα-δώθε.
4. Βρίσκεστε μαζί σε μια συγκέντρωση και δεν σε παρατάει ούτε μια φορά γιατί «είδε κάποιον που πρέπει οπωσδήποτε να του μιλήσει».
5. Δεν του κακοφαίνεται αν η σχέση σου με τα βιβλία είναι πολύ, μα πολύ χαλαρή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1. Μαλώνει με τη μαμά του/της για χάρη σου.
2. Πετάει όλα τα αναμνηστικά από παλιές αγάπες.
3. Αντί για ρομαντικά τετ-α-τετ, σε συνοδεύει αδιαμαρτύρητα σε πολύβουα κλαμπ και beach party.
4. Θέλει να φοράτε κι οι δυο από ένα ασορτί μενταγιόν ή δαχτυλίδι που να δείχνει ότι είστε ζευγάρι.
5. Έχει στείλει τη φωτογραφία σου μέχρι και στα τρίτα του ξαδέλφια στον Καναδά.

ΛΕΩΝ

1. Τον αποκαλείς με γελοία υποκοριστικά μπροστά σε άλλους και, αντί να τσαντιστεί, απλώς χαμογελάει χαζά.
2. Αντί να του κάνεις εσύ κομπλιμέντα, όπως επιβάλλεται με ένα Λέοντα, σου κάνει εκείνος και χωρίς ανταπόδοση.
3. Αφήνεις να εννοηθεί ότι δεν σου αρέσει κάτι στην εμφάνισή του και αμέσως το αλλάζει.
4. Γελάει με τα αστεία σου, ενώ υπό άλλες συνθήκες δεν θα δεχόταν να του παίρνουν την πρωτοκαθεδρία (και) στο χιούμορ.
5. Σου κάνει παράπονα ότι «δεν ενδιαφέρεσαι», «δεν τον προσέχεις» και άλλα παρόμοια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1. Ανεβάζεις τα ξιπόλητα πόδια σου στο τραπεζάκι του σαλονιού και δεν δίνει καμιά σημασία.
2. Ξεκατινιάζεται δημοσίως με σκηνές ζήλιας.
3. Ανατρέπει χωρίς δεύτερη σκέψη τα προγράμματά του, για να κάνετε πράγματα μαζί.
4. Κάνει σεξ μετά το φαγητό, χωρίς πρώτα να πλύνει τη στοίβα από πιάτα στον νεροχύτη.
5. Περπατάει στον δρόμο μαζί σου αγκαλιά ή χεράκι-χεράκι.

ΖΥΓΟΣ

1. Φοράς ριγέ με καρό και φλοράλ και σου λέει «στις ομορφιές σου είσαι».
2. Ακούει αδιαμαρτύρητα τη μουσική που εσένα σου αρέσει αλλά εκείνου καθόλου.
3. Δεν παθαίνει σοκ, αν του πεις ότι έπληξες αφόρητα στη βόλτα σας στο Μουσείο της Ακρόπολης.
4. Μπλέκεται σε τσακωμό για χάρη σου.
5. Δέχεται να τον αποκαλείς κορόιδο που δεν ντύνεται στα Zara, και που αυτά που φοράει (του λες) δεν έχουν διαφορά, έστω κι αν τα ακριβοπληρώνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1. Πιστεύει με την πρώτη ό,τι δικαιολογία του λες, χωρίς διευκρινιστικές ερωτήσεις.
2. Διηγείσαι στην παρέα αστείες λεπτομέρειες από τις ιδιωτικές σας στιγμές και αντί να γίνει έξαλλος, απλώς χαζογελάει.
3. Όσο και να τσαντίζεται μαζί σου, δεν δείχνει καμιά πρόθεση να… σε στραγγαλίσει.
4. Σου παραδίνει το κοντρόλ της τηλεόρασής του και παρακολουθεί χωρίς αντίρρηση ό,τι διαλέξεις.
5. Σου δίνει τα κλειδιά του σπιτιού του από τις πρώτες βδομάδες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1. Του λες να ντυθεί πιο κυριλέ και το κάνει.
2. Κάθεται να δείτε στην τηλεόραση κάτι που ουδόλως τον ενδιαφέρει, απλώς για να είσαστε αγκαλίτσα.
3. Δεν τον πειράζει που διακόπτεις την αφήγησή του για το ταξίδι της φώτισής του στην Ινδία αναφωνώντας «μπλιαχ, τι πήγες να κάνεις σε αυτό το βρόμικο μέρος!»
4. «Ψαρεύει» τον κολλητό ή την κολλητή σου, για να μάθει λεπτομέρειες για την προηγούμενη σχέση σου.
5. Μπορεί ακόμα και να ξεκόψει από ένα φίλο/φίλη του για χάρη σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1. Σου ρίχνει υπονοούμενα ότι ενδιαφέρεται για σένα (μεγάλο βήμα για έναν Αιγόκερω).
2. Δανείζεσαι το αυτοκίνητό του ή το λάπτοπ του, τους κάνεις ζημιά και δεν αρχίζει να ουρλιάζει.
3. Θέλεις να πας στις νεροτσουλήθρες και σε συνοδεύει, και μάλιστα κάνει κι αυτός.
4. Επιδίδεται σε δημόσιες εκδηλώσεις τρυφερότητας, φιλιά, αγκαλιές κλπ.
5. Κάνει κοπάνα από τη δουλειά για να πάτε εκδρομή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1. Δέχεται να έρθει επίσκεψη στη θεία σου τη Μαρίτσα.
2. Προτιμά να στήσει την παρέα του για να είναι μαζί σου.
3. Μιλάει, έστω και με υπονοούμενα για συμβίωση (δοκιμαστικά, μωρέ…).
4. Κάνει tattoo με το όνομά σου.
5. Δεν σοκάρεται, αν νομίζεις ότι ο Νέλσων Μαντέλα είναι παλιός Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής.

ΙΧΘΕΙΣ

1. Προσφέρεται να σου κάνει μια πρακτική δουλειά, τύπου εφορία, τράπεζα κλπ.
2. Βλέπει μαζί σου ειδήσεις στην τηλεόραση, παρά το σοκ της επαφής του με τη σκληρή πραγματικότητα.
3. Σου εξομολογείται την εμπειρία του από τότε που, μικρό, τον απήγαγαν οι εξωγήινοι.
4. Θυμάται επακριβώς τα ραντεβού σας και σπεύδει να είναι στην ώρα του.
5. Παραδέχεται ότι η αγαπημένη του ταινία «Eat, pray, love» ήταν παρατραβηγμένη και γλυκερή


http://www.aniwthoi.net



Εγκρίθηκαν 30.000 θέσεις ανέργων για πρόσληψη σε ΚΕΠ, Ταμεία και Δικαστήρια


Στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, τη δικαιοσύνη και τα ασφαλιστικά ταμεία θα κατευθυνθεί ο κύριος όγκος των ανέργων που θα προσληφθούν με τα προγράμματα πεντάμηνης απασχόλησης, σύμφωνα με την πρόσκληση που απηύθυνε την Τετάρτη το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης προς τα υπουργεία και τους φορείς του δημόσιου τομέα για να καταρτίσουν τις σχετικές λίστες.

Η πρόσκληση, που υπέγραψε η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Εύη Χριστοφιλοπούλου, αφορά την υποβολή προτάσεων σχετικά με τα προγράμματα κοινωφελούς χαρακτήρα για τη χρηματοδότηση της πεντάμηνης απασχόλησης για 30.000 ανέργους σε δήμους, περιφέρειες και δημόσιες υπηρεσίες.

Σε ειδικές περιπτώσεις, που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του υπουργείου Παιδείας, μπορεί η διάρκεια της απασχόλησης να διαμορφωθεί σε 6,5 μήνες.

Όπως υπογραμμίζει η κυβέρνηση, προτεραιότητα θα δοθεί στην υποστήριξη λειτουργίας των ΚΕΠ, στην βελτίωση του χρόνου απονομής δικαιοσύνης και στην ενίσχυση των φορέων κοινωνικής ασφάλισης, με στόχο την επίσπευση των χρόνων απονομής συντάξεων και την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.

Οι άνεργοι θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι (έως 36 μήνες) στα μητρώα του ΟΑΕΔ και η επιλογή τους θα γίνει με κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια, υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ. Επίσης, σημαντικό κριτήριο είναι και ο αριθμός των τέκνων.

Από τον συνολικό προϋπολογισμό των 216.000.000 ευρώ του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, το υπουργείο διαθέτει 105.000.000 ευρώ.

«Πρόκειται για την υλοποίηση ενός μεγάλου Προγράμματος, αποτέλεσμα συνεργασίας πολλών υπουργείων, με στόχο την στήριξη των ανέργων και, ταυτόχρονα, την ενίσχυση του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα. Με αίσθημα ευθύνης, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης συνέβαλλε σε αυτήν την προσπάθεια διαθέτοντας το 50% της συνολικής χρηματοδότησης του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας και αξιοποιώντας κάθε δυνατό πόρο», είπε η υφυπουργός Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Σημειώνεται ότι τα προγράμματα κοινωφελούς απασχόλησης προβλέπουν συνολικά την απασχόληση 50.000 ανέργων.

Οι πρώτες προσλήψεις αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον Οκτώβριο και να ολοκληρωθούν έως τα τέλη του έτους.

Ο μισθός θα είναι 748 ευρώ για τους ανέργους άνω των 25 ετών, εκ των οποίων τα 490 θα είναι η καθαρή αμοιβή και τα 258 ευρώ, ασφαλιστικές εισφορές. Η συνολική αμοιβή, στο πεντάμηνο, θα είναι 3.740 ευρώ.

Για τους ανέργους κάτω των 25 ετών, η αμοιβή θα είναι 652 ευρώ, εκ των οποίων τα 427 ευρώ θα είναι η καθαρή αμοιβή και τα 225 ευρώ ασφαλιστικές εισφορές. Η συνολική αμοιβή θα ανέλθει στα 3.260 ευρώ.

http://www.proson.gr/


Τι δείχνει το πρόσωπο του άνδρα για τον χαρακτήρα του;


Αν επιχειρήσει κανείς να φανταστεί έναν άνδρα με τα στερεοτυπικά σκληρά χαρακτηριστικά, θα φέρει στο νου του κάποιον με πλατύ πρόσωπο, τετράγωνο πηγούνι και στωική έκφραση. Τα σχετικά ερευνητικά ευρήματα μάλιστα, υποστηρίζουν πως υπάρχει μια συσχέτιση ανάμεσα στα πιο αρρενωπά ανδρικά πρόσωπα με όχι τόσο θετικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας, όπως είναι για παράδειγμα η έλλειψη ζεστασιάς, η ανειλικρίνεια και η απροθυμία για συνεργασία. Μια νέα, όμως, μελέτη αναδεικνύει πως οι άνδρες με τα πλατιά, αρρενωπά πρόσωπα δεν είναι πάντα οι σκληροί και επιθετικοί χαρακτήρες που φαίνονται να είναι.

Οι ερευνητές θεώρησαν ότι η συσχέτιση ανάμεσα στα χαρακτηριστικά του ανδρικού προσώπου και την προσωπικότητα, δεν μπορεί να είναι τόσο απλή και να επιβεβαιώνει εξολοκλήρου την στερεοτυπική πεποίθηση. Θεώρησαν λοιπόν, ότι οι άνδρες που φαίνονταν επιθετικοί και ανάξιοι εμπιστοσύνης, θα μπορούσαν στην πραγματικότητα να έχουν κάποια πολύ θετικά χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την ερευνητική υπόθεση της μελέτης τους, η οποία δημοσιεύτηκε πρόσφατα σε έγκυρο επιστημονικό περιοδικό, οι άνδρες που ήταν φυσικά πιο εύρωστοι και είχαν πιο πλατύ πρόσωπο θα συμπεριφερόντουσαν με μεγαλύτερη αυτοθυσία όταν η ομάδα τους ανταγωνιζόταν μια άλλη.

Στη μελέτη συμμετείχαν φοιτητές στους οποίους δόθηκαν χρήματα, ώστε να παίξουν ένα ομαδικό παιχνίδι στο οποίο είχαν δύο επιλογές. Μπορούσαν είτε να επωφεληθούν οι ίδιοι από τη συνεργασία με την ομάδα, είτε να ρισκάρουν τα χρήματα τους προς όφελος της ομάδας. Παράλληλα, στους μισούς οι ερευνητές είπαν ότι η σύγκριση των χρημάτων που κέρδισαν από το παιχνίδι θα γινόταν μεταξύ των μαθητών του πανεπιστημίου, ενώ στους άλλους μισούς είπαν ότι θα γινόταν με τους μαθητές ενός αντίπαλου πανεπιστημίου.

Τα αποτελέσματα της μελέτης επιβεβαίωσαν την ερευνητική υπόθεση. Οι άνδρες με τα πιο αρρενωπά πρόσωπα επέλεξαν συχνότερα την αυτοθυσία προς όφελος της ομάδας, σε σύγκριση με τους άλλους άνδρες. Η προθυμία τους για συνεργασία και αυτοθυσία όμως, ήταν μεγαλύτερη μόνο στη συνθήκη όπου υπήρχε η αντιπαλότητα με το άλλο πανεπιστήμιο. Χωρίς το στοιχείο της αντιπαλότητας ήταν λιγότερο συνεργάσιμοι από τους άλλους άνδρες.

Τα ευρήματα αυτά παρέχουν μια πιο λεπτή κατανόηση της αρρενωπότητας και της ανδρικής συμπεριφοράς. Σε σύγκριση με τις γυναίκες, οι άνδρες φαίνεται να είναι πιο ευαίσθητοι σε καταστάσεις όπου οι ίδιοι είναι αντικείμενο παρατήρησης , καθώς και σε καταστάσεις ανταγωνισμού μεταξύ των ομάδων. Τα αποτελέσματα της μελέτης δείχνουν ότι ενώ οι πιο εύρωστοι άνδρες μπορεί να επιδεικνύουν πιο «αρσενική» συμπεριφορά, με συχνά αντικοινωνικούς τρόπους, όπως είναι για παράδειγμα, η σωματική βία, είναι πιο πιθανό να θυσιάζουν τα ατομικό τους συμφέρον για να υποστηρίξουν την ομάδα τους.

Τα παραπάνω ευρήματα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον εάν εξεταστούν συνδυαστικά με αυτά μιας άλλης πρόσφατης μελέτης, η οποία αποκάλυψε ότι το αρρενωπό ανδρικό πρόσωπο σχετίζεται με την επαγγελματική επίδοση και επίτευξη στόχων. Οι ερευνητές εξηγούν ότι αυτό ίσως συμβαίνει επειδή οι άνδρες αυτοί είναι πιο πρόθυμοι να θυσιάσουν τον προσωπικό τους χρόνο και να προσπαθήσουν περισσότερο προς όφελος της ομάδας.

Το άρθρο επιμελήθηκε ο Θ.Παλλαντζάς, Χειρουργός, Ουρολόγος-Ανδρολόγος, συνεργάτης του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών.

Πηγή: boro.gr



Read more: http://www.newsbomb.gr



Τα 50 σημάδια που φανερώνουν ότι γερνάμε! (λίστα)


Τα 50 σημάδια της γήρανσης ανέδειξαν επιστήμονες μέσα από σχετική μελέτη. Αυτά μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν τον ύπνο στην πολυθρόνα, την επίλυση σταυρολέξων, τα μόνιμα περασμένα γύρω από το λαιμό γυαλιά, αλλά και η επιλογή ρούχων με βάση την άνεση και όχι την μόδα.

Οπως προκύπτει από την έρευνα στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 2.000 ερωτηθέντες, σύμφωνα με το K-mag.gr, τα 50 σημάδια του γήρατος είναι τα εξής: 

1. Αίσθημα δυσκαμψίας
2. Αναστενάζετε όταν σκύβετε
3. Λέτε «δεν ήταν έτσι όταν ήμουν νέος»
4. Λέτε «στις ημέρες μου»
5. Χάνετε μαλλιά
6. Δεν ξέρετε κανένα τραγούδι από τα σημερινά 10 πιο δημοφιλή
7. Έχει αυξηθεί η τριχοφυΐα σε αυτιά, φρύδια, μύτη και γενικά στο πρόσωπο
8. Δεν αντέχετε τα θορυβώδη μπαρ
9. Μιλάτε πολύ για αρθρώσεις και ασθένειες
10. Ξεχνάτε ονόματα
11. Επιλέγετε ρούχα και παπούτσια με βάση την άνεση και όχι το στυλ
12. Σκέφτεστε πως οι αστυνομικοί, οι καθηγητές και οι γιατροί φαίνονται νέοι
13. Σας παίρνει ο ύπνος μπροστά στην τηλεόραση
14. Χρειάζεστε έναν υπνάκο το μεσημέρι
15. Ανακαλύπτετε πως δεν καταλαβαίνετε για ποια ζητήματα συζητούν οι νέοι
16. Αγκομαχάτε να χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία
17. Χάνετε την επαφή με την καθημερινά χρησιμοποιούμενη τεχνολογία (κινητά, τηλεοράσεις κλπ)
18. Διαμαρτύρεστε για όλο και περισσότερα πράγματα
19. Έχετε σχεδόν μόνιμα κρεμασμένα τα γυαλιά σας γύρω από το λαιμό σας
20. Δεν θυμάστε το όνομα από κανένα σύγχρονο συγκρότημα
21. Αποφεύγετε να σηκώνετε βαριά αντικείμενα με τον φόβο ενός πόνου στη μέση
22. Διαμαρτύρεστε πως η τηλεόραση πλέον έχει πολλά προγράμματα που είναι σκουπίδια
23. «Χάνετε» τα γυαλιά σας, τα κλειδιά σας, την τσάντα σας κλπ
24. Δεν αλλάζετε εύκολα σταθμούς και κανάλια. Δείχνετε μια σταθερότητα θα έλεγε κανείς
25. Οδηγείτε πολύ αργά σε σχέση με το παρελθόν26. Προτιμάτε να περάσετε ένα βράδυ παίζοντας επιτραπέζιο από το να βγείτε έξω
27. Έχετε αναπτύξει ενδιαφέρον για τις αντίκες
28. Μιλάτε σε συναδέλφους που αποδεικνύονται τόσο νέοι που δε γνωρίζουν αξιοσημείωτα πράγματα της εποχής σας
29. Παίρνετε μαζί σας τις παντόφλες σας όταν πηγαίνετε σε φιλικά σπίτια
30. Ακούτε συνεχώς Beatles
31. Σας παίρνει ο ύπνος μετα από κατανάλωση ενός μόνο ποτηριού κρασί
32. Ποτέ δε βγαίνετε έξω χωρίς εξτρά ζακέτα
33. Σας χαρίζουν για Χριστουγεννιάτικο δώρο κάλτσες και αισθάνεστε χαρούμενοι
34. Δεν μπορείτε πλέον να χάσετε 1,5 κιλό μέσα σε 2 ημέρες
35. Ζητάτε απεγνωσμένα να πιείτε τσάι ή άλλο αφέψημα
36. Κουβαλάτε μαζί σας τον καφέ ή το τσάι σας όταν πάτε μια βόλτα
37. Συμμετείχατε σε παγκόσμιο πόλεμο
38. Έχετε αποκτήσει έντονο ενδιαφέρον για την κηπουρική
39. Ξοδεύετε όλο και περισσότερα χρήματα για αντι- γηραντικές κρέμες προσώπου
40. Προτιμάτε να ξοδέψετε τα χρήματά σας για το σπίτι, παρά για μια νυχτερινή έξοδο
41. Έχετε ιδιαίτερα έντονο ενδιαφέρον για τις διαθέσεις του καιρού, σε συνάρτηση με το ντύσιμο
42. Τοποθετείτε καθημερινά αντικείμενα σε λάθος σημεία
43. Σας έχει γίνει εμμονή να ταΐζετε πουλάκια ή να ασχολείστε με τον κήπο
44. Απολαμβάνετε πραγματικά τα παζλ και τα σταυρόλεξα
45. Οδηγείτε πάντα στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας ή κάτω από 70 στη μεσαία
46. Διαλέγετε διακοπές όπου δεν θα υπάρχουν παιδιά
47. Τα αυτιά σας ολοένα και μεγαλώνουν
48. Είχατε ενεργό ρόλο στην κατοχή
49. Πίνετε ηδύποτα
50. Αισθάνεστε πως έχετε το δικαίωμα να λέτε στους άλλους ακριβώς αυτό που σκέφτεστε, ακόμα και όταν δεν είναι ευγενικό.

Αναλόγως με τα πλήθος των σημαδιών που καθένας αναγνωρίζει προκύπτουν τα εξής συμπεράσματα:
1-20

Είστε νέος στην καρδιά, αλλά στα κρυφά αγαπάτε να λύνετε σταυρόλεξα και να χρησιμοποιείτε αντι- γηραντικά προϊόντα για πρόληψη!
20-35

Τα σημάδια έχουν αρχίσει να δείχνουν με σαφήνεια τι θέλουν να σας αποκαλύψουν, όμως μπορείτε ακόμα να αντισταθείτε. Προσπεράστε την επιθυμία σας γα λικεράκια!
35-50

Μάλλον θα πρέπει να δεχτείτε ότι δεν μεγαλώνετε απλώς, αλλά ότι έχετε μάλλον γεράσει. Απολαύστε και αυτή την περίοδο της ζωής σας. Όλες οι ηλικίες έχουν τη δική τους ζεστασιά.

http://www.alexiptoto.com


Που θα συναντήσεις τον έρωτα ανάλογα με το ζώδιό σου


Μπορούμε να συναντήσουμε τον έρωτα σε περίεργα μέρη,αλλά και εντελώς απρόβλεπτα.
Ποτέ δεν ξέρουμε που μας περιμένει!
Η Αστρολογία, μπορεί να μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε σε ποιές περιοχές μπορούμε να τον συναντήσουμε κι έτσι, να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες για να τον αφήσουμε να μας ρίξει τα βέλη του.....


Στην Αστρολογία, ο 5ος οίκος σηματοδοτεί τον έρωτα και τις αισθησιακές απολαύσεις. Μαζί με την Αφροδίτη, έχουν πολλά να μας πουν για την αισθηματική μας ζωή. Διάβασε το παρακάτω άρθρο, για να κατανοήσεις που υπάρχουν πιθανότητες να συναντήσεις τον έρωτα, ανάλογα με το ζώδιό σου. Αν γνωρίζεις το ζώδιο που βρίσκεται η ακμή του 5ου οίκου σου, μπορείς να διαβάσεις κι αυτό.

ΚΡΙΟΣ
Έχεις μια παιχνιδιάρη στάση στον έρωτα και έτσι όταν περιφέρεσαι για να αναζητήσεις το θήραμά σου,είσαι καλός στο κυνήγι. Εάν είσαι σε διακοπές,τότε το ηλιόλουστο κλίμα και η ανεμελιά σου,σε κάνουν πιο πολύ να θέλεις να ερωτευθείς. Έχεις έναν άγριο μαγνητισμό,οπότε,τι θα έλεγες για μια βόλτα στο τσίρκο ή το ζωολογικό κήπο; Αποπνέεις επίσης,μια αίσθηση εντυπωσιασμού,μια αγάπη για τον εαυτό σου που σε κάνει να λάμπεις,οπότε σε κάθε αίθουσα χορού ή όπερας μπορείς να τραβήξεις την προσοχή και να φλερτάρεις ερωτικά,με ένα κούνημα της ουράς σου. Σε τέτοιες εκδηλώσεις,είναι πιο πιθανό να προσελκύσεις τον πιο πλούσιο και τον πιο ισχυρό ερωτικό σύντροφο και να τον βοηθήσεις,να απολαύσετε μαζί τον πλούτο και τη φήμη.Δεδομένου ότι τα πας με τα παιδιά πολύ καλά,μη σε εκπλήσσει το γεγονός,εάν τα παιδιά προσπαθούν να παίξουν το ρόλο του προξενητή,για σένα. Δεδομένου ότι βρίσκεις τη χρηματιστηριακή αγορά τόσο συναρπαστική,όπως και κάθε αθλητική διοργάνωση,θα μπορούσες να προσελκύσεις ένα μεγάλο επενδυτή,που βρίσκει τυχερή την παρουσία σου στο τραπέζι της ρουλέτας. Ή κατά το βραδάκι,όπου σου δίνεται η ευκαιρία να λάμψεις,μπορείς να συναντήσεις τον άντρα ή τη γυναίκα των ονείρων σου ανάμεσα σε ευγενικές ψυχές,που θα μοιρασθούν το πάθος σου και την καρδιά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι πολύ πιθανό,να ερωτευθείς μέσα σε ένα νοσοκομείο έναν ψυχίατρο ή γιατρό,που μπορεί να σου κλέψει την καρδιά. Μπορεί να δεις γρήγορα να αναπτύσσεται μια ερωτική σχέση,με κάποιον που είδες σε μια ομάδα θεραπείας. Σε κάποια στιγμή μπορεί να έχεις μια παθιασμένη σχέση,με έναν υπάλληλο. Να είσαι ιδιαίτερα ανοικτός σε ερωτικές ευκαιρίες που θα σου προκύψουν,σ’ ένα εμπορικό κέντρο ή σε ένα σούπερ μάρκετ. Το γυμναστήριο,θα μπορούσε να είναι ένα εκπληκτικά γόνιμο έδαφος για φλερτ και κυνήγι,όπου θα έχεις πολλές ματιές θαυμασμού. Θα μπορούσες να συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου,αρκετά αθώα και ακίνδυνα,μιλώντας για συνταγές μαγειρικής και ανταλλάσσοντας διατροφικές συμβουλές και πριν το καταλάβεις καλά καλά,να βρεθείς να μοιράζεσαι τις τελευταίες διατροφικές συμβουλές στο κρεβάτι,με τρέλα και πάθος.Δεδομένου ότι έχεις μια λογοτεχνική πλευρά και παίρνεις ευχαρίστηση από τα βιβλία,μπορείς να βρεις τον έρωτα της ζωής σου,σε ένα βιβλιοπωλείο ή μια βιβλιοθήκη,αν και θα πρέπει ο έρωτάς σου,να κερδίσει πρώτα το μυαλό σου και μετά την καρδιά σου. Έξω στην ύπαιθρο,στη φύση όπου σου αρέσει να χαλαρώνεις,μπορείς να ανταλλάξεις κρυφές ματιές. Δεδομένου ότι σου αρέσει το καλό φαγητό και να πηγαίνεις σε εστιατόρια ή για καφέ,μέσα από το φλερτ με τους σερβιτόρους ή τις σερβιτόρες,θα μπορούσες να βρεις το σύντροφο της ψυχής σου,ενώ βλέπεις αφηρημένα τον κόσμο να περνάει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οπουδήποτε κι αν ψάχνεις τον έρωτα,το σίγουρο είναι,ότι πίσω σου αφήνεις μία αύρα που κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Δεδομένου ότι δε θέλεις να σπαταλήσεις το χρόνο σου,γνωρίζεις κατά βάθος ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες να ανταποκριθεί το ταίρι σου,σε μια καφετέρια ή σ’ ένα κλαμπ ή ακόμα και σ’ ένα ζαχαροπλαστείο. Και οπουδήποτε εξυπηρετεί την ομορφιά ή σε χώρους που πωλούνται κοσμήματα,καλλυντικά και έργα τέχνης. Σε χώρους μιας συνεδρίασης ή διασκεδάζοντας,το φλερτ θα μπορούσε να οδηγήσει,από την ανταλλαγή των αριθμών του τηλεφώνου ή ακόμα και της επαγγελματικής σου κάρτας,σε ένα ρομαντικό δείπνο.Σε πολιτιστικές εκδηλώσεις,ρεσιτάλ μουσικής,καθώς επίσης και σε γκαλερί τέχνης και εκθέσεις,είναι πολύ πιο πιθανό να βρεις την αδελφή ψυχή σου. Θα μπορούσε κάποια στιγμή,ένας καλλιτέχνης ή μουσικός,να κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά. Αν σκέφτεσαι να συμμετάσχεις,σε μία ομάδα που αφορά την τέχνη ή την ποίηση ή το γράψιμο ή το χορό,ο έρωτας θα σου πάρει τα μυαλά. Ακόμη και στα δικαστήρια,αν είσαι σε δικαστική υπηρεσία ή απλά παρευρίσκεσαι για προσωπική σου υπόθεση,κάποιο ελκυστικό άτομο θα βρεθεί,που θα τραβήξει την προσοχή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Όσο παράξενο κι αν φαίνεται,είναι πολύ πιο πιθανό από οποιοδήποτε άλλο μέρος,να βρεις τον έρωτα της ζωής σου,στο οδοντιατρείο,σε φαρμακείο,σε μια πορεία ή περιμένοντας στην ουρά. Όλως περιέργως,οι κλειστοί χώροι σε ευνοούν. Και δεν πρέπει να περιφρονήσεις,ένα φοροεισπράκτορα,έναν πωλητή ή κάποιον που ασχολείται με ασφάλειες ζωής ή ένα λογιστή,που είναι πρόθυμος να σε βοηθήσει. Θα μπορούσες ακόμη να γνωρίσεις κάποιον,που συμμετέχει σ’ ένα γραφείο ντέντεκτιβ. Αν σου αρέσει η ανακύκλωση,μπορείς να βρεις τον έρωτα της ζωής σου,σε μια χωματερή! Σε όσους Καρκίνους αρέσει το σκοτάδι,ένας περίπατος αργά τη νύχτα,θα μπορούσε να σε φέρει σε επαφή με το έτερον ήμισυ.Αν έχεις μεταφυσικές αναζητήσεις και θέλεις να συμμετέχεις σε μία ομάδα,τότε ο χώρος αυτός θα ήταν ο κατάλληλος για σένα ή ακόμα και να συσχετισθείς,με ένα μέντιουμ ή αστρολόγο. Σ’ ένα ιστορικό ή αρχαιολογικό χώρο κάνοντας τις αναζητήσεις σου και εμπλουτίζοντας τις γνώσεις σου,μπορείς εντελώς ξαφνικά να ερωτευθείς. Επίσης,σε ένα ιατρείο ή θεραπευτήριο ή σε ένα χώρο που γίνονται επιστημονικές μελέτες και έρευνες. Όταν συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου,θα νιώσεις σα να τον ξέρεις από προηγούμενη ζωή και υπάρχει επίσης η δυνατότητα,να ερωτευθείς με κάποιον που συναντάς σε μια πνευματική συγκέντρωση.

ΛΕΩΝ
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχεις μια σημαντική ερωτική σχέση,με κάποιον που είχες συναντήσει όταν ταξίδευες στο εξωτερικό,γιατί οι ξένοι τόποι και πολιτισμοί σε ελκύουν ιδιαίτερα. Ένα σαφάρι,θα ήταν ένας ιδανικός τόπος ή ένα ταξίδι με εκπαιδευτικό ή θρησκευτικό χαρακτήρα. Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα,είναι πολύ καλά για να βρεις την αγάπη σου. Μια ζωντανή ανταλλαγή ιδεών,θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάτι πιο οικείο. Ενεργοποιείσαι ερωτικά από κάποιον που μπορεί να σε εξιτάρει,με μια βαθιά και ουσιαστική συζήτηση και είναι σε θέση να κρατήσει την προσοχή σου.Κάποιος που συνδέεται με τη διαφήμιση,το δικαστικό σώμα ή ακόμα και ένας κληρικός,μπορεί να γίνει το επίκεντρο της ερωτικής σου προσοχής ή ακόμα μπορείς να μοιραστείς το κρεβάτι σου,με ένα πιλότο ή μια αεροσυνοδό. Ακόμα κι ένας αθλητής,μπορεί να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές σου ορέξεις ή μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου,στο γυμναστήριο ή μια αθλητική λέσχη. Αν σκέφτεσαι μια διασκεδαστική δραστηριότητα στον ελεύθερο χρόνο σου,τότε τι θα έλεγες,να ασχοληθείς με την τοξοβολία ή την ιππασία; Θα μπορούσες να βρεις το ταίρι των ονείρων σου! Μέρη που περιλαμβάνουν τα άλογα όπως,αγώνες και επίδειξη ιππασίας,θα μπορούσαν να λειτουργήσουν θετικά,για να συναντήσεις το σύντροφο της ζωής σου ή ακόμα και να ερωτευθείς έναν τζόκεϊ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εσύ έχεις περισσότερες πιθανότητες,να βρεις την αληθινή αγάπη σε ένα ορειβατικό σύλλογο ή σ’ ένα αγρόκτημα ή ακόμα, κάνοντας περίπατο στη φύση. Είναι πολύ πιο πιθανό,να έχεις μια ερωτική κατάσταση,με ένα χτίστη ή ξυλουργό ή αρχιτέκτονα. Μπορεί επίσης,να βρεις το ταίρι των ονείρων σου,αν επισκεφθείς εντυπωσιακά σπίτια, ιστορικούς χώρους, παλιές εκκλησίες, μοναστήρια, ακόμα και νεκροταφεία! Κάποια στιγμή στη ζωή σου, θα σου τραβήξει έντονα την προσοχή, ένας κτηματομεσίτης ή κάποιος που εργάζεται με κοσμήματα ή κάποιος,ο οποίος εργάζεται ως επιστάτης ή βοηθάει ηλικιωμένα άτομα.Υπάρχει αρκετά μεγάλη πιθανότητα,να κάνεις μια ερωτική σχέση,στην οποία υπάρχει μεγάλη διαφορά ηλικίας, δηλαδή ο σύντροφός σου να είναι κατά πολύ μεγαλύτερος ή μικρότερος από σένα. Επίσης,μπορεί να συσχετισθείς ερωτικά με ένα μεγαλύτερο εραστή, όταν είσαι σε νεαρή ηλικία και αντιστρόφως και αυτή,να είναι η αδελφή ψυχή σου. Η δουλειά σου,είναι το μέρος όπου ό έρωτας μπορεί να σου παρουσιαστεί κεραυνοβόλα και εκεί,θα έχεις πολλούς θαυμαστές οι οποίοι θα είναι ερωτευμένοι μαζί σου. Μπορεί ακόμα,να ερωτευθείς και κάποιον συνεργάτη σου κι έτσι να εμπλακούν,η επαγγελματική και η προσωπική σου ζωή.

ΖΥΓΟΣ
Καθώς είσαι από τα πιο κοινωνικά,έμπειρα και δημοφιλή ζώδια,έχεις δυνατότητες να επιλέξεις μέσα από πολλές επιλογές,όταν πρόκειται να βρεις τον έρωτα της ζωής σου. Μπορείς να βρεις τον έρωτα,σε συνέδρια,σε πολιτικές συγκεντρώσεις ή σε μια διαδήλωση. Οι φίλοι ή οι συνάδελφοί σου,μπορεί να είναι πρόθυμοι να παίξουν το ρόλο του προξενητή,γι’ αυτό μη διστάσεις να ζητήσεις τη βοήθειά τους. Εκτός από το φλερτ και το ειδύλλιο,η εγκεφαλική ταύτιση είναι πολύ σημαντική για σένα κι έτσι,με τη σύγχρονη τεχνολογία που υπόσχεται να μας φέρει όλους πιο κοντά,μπορεί να αξίζει να εξετασθεί το ενδεχόμενο μιας επαφής,μέσω του διαδικτύου.Σύντομα γνωρίζεις αν έχεις βρει το σύντροφο της ψυχής σου,γιατί αυτός που θα σε εξιτάρει,δε θα ερεθίζει μόνο τα σεξουαλικά σου όργανα,αλλά και το μυαλό σου. Σε κάποια στιγμή,είναι πιθανό να έχεις μια ερωτική σχέση,με κάποιον που συνδέεται με τα μέσα ενημέρωσης ή με την πολιτική ή κοινωνιολογική έρευνα. Μπορεί επίσης,να προσελκύσεις επαναστάτες σοσιαλιστές,τρελούς εφευρέτες και αναρχικούς! Κάποιος που επισκευάζει τηλεοράσεις ή τηλέφωνα,μπορεί να σου τραβήξει την προσοχή ή ένας πιλότος ή ένας αυτοκινητιστής. Εάν έχεις ένα χόμπι,όπου παράλληλα θέλεις να βρεις ταίρι τότε,ο κινηματογράφος,η φωτογραφία,η ψυχολογία και η αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσουν,να το βρεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Όπως ίσως γνωρίζεις καλά,στην αγάπη δεν υπάρχει καμία λογική και ο έρωτας μπορεί να χτυπήσει στα πιο ασυνήθιστα μέρη. Εσύ,είναι πολύ πιο πιθανό,να ερωτευθείς με κάποιον που συνάντησες,σ’ ένα ίδρυμα φιλανθρωπίας ή σ’ ένα νοσοκομείο. Λόγω της φυσικής διαισθητικής σου ικανότητας,έχεις σωστό προαίσθημα πριν από τη συνάντηση,με τον ιδανικό σου σύντροφο. Ένα πνευματικό καταφύγιο σ’ ένα παλιό μοναστήρι,θα μπορούσε να σε φέρει σε επαφή με κάποιο άτομο,που συμμερίζεται τα ρομαντικά ιδανικά σου και την ανθρωπιστική πλευρά σου.Η θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ,είναι επίσης θετικά για σένα και αν έχεις την ευκαιρία να κάνεις και καμιά κατάδυση,κάνε το. Επειδή,μπορεί να βρεις τον έρωτα να σε περιμένει σε κάποιο εξωτικό και μακρινό παράδεισο! Σε κάποια στιγμή στη ζωή σου,υπάρχει η πιθανότητα για μια ερωτική σχέση,με κάποιον που συνδέεται με τη βιομηχανία πετρελαίου ή είναι μέλος μιας μυστικής οργάνωσης ή κάποιον που θα συναντήσεις σ’ ένα μπαρ. Θα νιώθεις,ότι σε ελκύουν μερικές φορές οι άνθρωποι που ζουν στο περιθώριο της κοινωνίας ή άτομα που προσφέρουν κοινωνικό έργο όπως,νοσηλευτές ή εργαζόμενοι σε φυλακές ή σε κέντρο αποτοξίνωσης κ.λπ.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Χρειάζεσαι κάποιον,για να σε κρατήσει δεμένο στον έρωτα και έτσι,είναι φυσικό να στοχεύεις με τα βέλη σου,σε μέρη που έχουν τις μεγαλύτερες δυνατότητες για ερωτικές συναντήσεις. Παρόλα αυτά,όταν πρόκειται για τον έρωτα,έχεις την τάση να ρίξεις εσύ πρώτος τα βέλη σου και μετά βρίσκεις το ταίρι σου να σε περιμένει στο πεδίο βολής. Χρειάζεσαι περιπέτεια και άφθονη φυσική δραστηριότητα,μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα,γι’ αυτό,μέρη όπως τα γυμναστήρια ή μέρη όπου διεξάγονται ανταγωνιστικά σπορ,όπως καράτε,μποξ και πάλη,μπορεί να είναι μέρη όπου θα μπορέσεις να κρατηθείς σε φόρμα και υγιής,αλλά επίσης,να σε φέρουν σε επαφή με άλλα σεξουαλικά,δυναμικά άτομα.Ο έρωτας συχνά,εμφανίζεται χωρίς να τον περιμένεις και μπορεί να σε εκπλήξει! Έχεις περισσότερες πιθανότητες να ερωτευθείς,σ’ ένα κομμωτήριο ή φαρμακείο ή στη στάση ενός λεωφορείου ή άλλων μέσων μεταφοράς. Ο στρατός μπορεί να επηρεάσει την ερωτική σου ζωή,δεδομένου ότι υπάρχει πιθανότητα,για μια ερωτική σχέση,με ένα στρατιώτη ή γενικά κάποιον ένστολο. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα,να σε θέλει κι ένας πυροσβέστης. Η περιπέτεια για σένα είναι το αφροδισιακό σου,αλλά αν θέλεις κάτι πιο ήρεμο,τότε μπορείς να βρεις το πάθος,κάνοντας μια διακοσμητική εργασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στον έρωτα,ψάχνεις κάτι ήρεμο και σταθερό και πίσω από την κλειστή καρδιά σου,είσαι τόσο θυελλώδης και παθιασμένος. Δεδομένου,ότι έχεις το ταλέντο της προσέλκυσης αρκετών ερωτικών ευκαιριών,δε χρειάζεται να βγεις έξω και να προκαλέσεις την τύχη σου,αλλά θα πας κάπου,όπου είναι προκαθορισμένο και ήδη το έχεις συζητήσει. Μην εκπλαγείς αν ακούσεις,ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεις το ταίρι σου,σ’ ένα αγρόκτημα ή σ’ ένα ζαχαροπλαστείο ή σε μια ουρά στην τράπεζα. Η όπερα και οι μουσικές σκηνές είναι δελεαστικές για σένα,όπως και το χρηματιστήριο.Σε κάποια στιγμή στη ζωή σου,είναι πιθανό να ερωτευθείς έναν καλλιτέχνη,έναν έμπορο έργων τέχνης,έναν αισθητικό,έναν που παίζει μουσικό όργανο ή κάποιον που πουλάει χαλιά. Αν σκέφτεσαι για κάποιο χόμπι,που μπορεί να σου δώσει και ερωτικές δυνατότητες,θα πρέπει να εξετάσεις σοβαρά το ενδεχόμενο,να ενταχθείς στο τραγούδι ή σ’ ένα χορευτικό συγκρότημα ή στις καλές τέχνες ή στη ζωγραφική ή στη γλυπτική. Δεδομένου,ότι έχεις μια φυσική συγγένεια με τη μητέρα φύση και την αισθάνεσαι σαν το σπίτι σου,μπορεί να βρεις τον έρωτα της ζωής σου,σ’ ένα βουνό ή κοντά στη θάλασσα,περπατώντας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αληθινή αγάπη,βρίσκεται κοντά στην πόρτα σου με κάποιον,που μιλάς στη γειτονιά σου όταν περπατάς ή μέσα σ’ ένα βιβλιοπωλείο ή ακόμα και στα φανάρια! Θα μπορούσε ακόμη,να είναι και ο ταχυδρόμος σου! Ένας γείτονας ή κάποιος στενός συγγενής ή φίλος,μπορεί να διαδραματίσει ρόλο προξενητή και μπορεί να βρεθείς σε σύγχυση στο ποιον,θα διαλέξεις. Μια επανένωση από τα μαθητικά χρόνια,θα μπορούσε να ανάψει τις φλόγες του πάθους,για έναν παλιό αγαπημένο. Θα μπορούσες να βρεις το ταίρι σου,στην εργασία σου ή μέσα στο ασανσέρ! Υπάρχει επίσης η πιθανότητα μιας σημαντικής ερωτικής σχέσης,με κάποιον που συναντάς όταν ταξιδεύεις με λεωφορείο ή τρένο.Μια παθιασμένη σχέση,μπορεί να ξεκινήσει με κάποιον που ασχολείται,με αυτοκίνητα ή ένα γλωσσολόγο ή ένα διερμηνέα ή με κάποιον που έχει pet shop.Δεδομένου,ότι έχεις ταλέντο στην επικοινωνία,μια σχέση που ξεκινά με e-mails και μηνύματα,θα μπορούσε να είναι καλή για σένα. Ο έρωτας είναι επίσης πιθανό,να σε περιμένει μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο ή σε μια δημιουργική ομάδα,όπου θέλεις να δείξεις τα ταλέντα σου. Κάποια στιγμή,μπορεί να εμπλακείς σε μια ερωτική σχέση,με ένα δημοσιογράφο ή κάποιον που ασχολείται με τα μέσα ενημέρωσης και να θέλεις να τον βάλεις και στο κρεβάτι σου!

ΙΧΘΥΣ
Η μητέρα σου ή μια σημαντική γυναίκα στη ζωή σου,θα μπορούσε να παίξει το ρόλο της προξενήτρας,αν την αφήσεις βέβαια. Ο έρωτας μπορεί να χτυπήσει την πόρτα σου,όταν είσαι κοντά σε νερό,είτε κάνοντας βόλτα κατά μήκος της παραλίας τη νύχτα,κοιτώντας τ’ αστέρια ή όταν κάθεσαι στα βότσαλα βλέποντας τη θάλασσα ή κοιτάζοντας προς το διάστημα. Δεν είναι περίεργο επομένως,ότι μπορεί να ερωτευθείς ένα ναυτικό ή να συναντήσεις κάποιον ενώ μαζεύεις κοχύλια ή σ’ ένα θαλάσσιο ταξίδι ή ακόμη και να βρεις τον έρωτα,σε τοπικά λουτρά!Είναι πιθανό να ερωτευθείς με κάποιον,που ζει σ’ ένα τροχόσπιτο και σε κάποια στιγμή,θα τραβήξεις την προσοχή ενός κτηματομεσίτη. Υπάρχει επίσης,ισχυρή πιθανότητα να έχεις μια παθιασμένη σχέση,με μία νοσοκόμα,υδραυλικό ή επιστάτη. Τα μπαρ μπορεί να σταθούν τυχερά για σένα,αλλά μην εκπλαγείς αν ακούσεις ότι η αδελφή ψυχή σου,θα μπορούσε κάλλιστα να σε περιμένει,σ’ ένα ζαχαροπλαστείο ή εκεί όπου αγοράζονται και πωλούνται ψάρια! Το να κάνεις συνεστίαση στο δικό σου σπίτι,μπορεί να αποδειχθεί γόνιμο έδαφος,αν ψάχνεις για τον έρωτα της ζωής σου. Κατά συνέπεια,κάνε ένα δείπνο,αλλά βεβαιώσου πρώτα ότι υπάρχει,άφθονο ποτό,θαλασσινά και αφροδισιακά,στο μενού.
Νάνσυ Πατμάνογλου
.e-zwdia




Τι είναι η Ρεφλεξολογία!


 Η Ρεφλεξολογία είναι μια ολιστική και συμπληρωματική αγωγή που σκοπό έχει την φροντίδα και αποκατάσταση της υγείας επιδρώντας σε όργανα ή περιοχές του σώματος με την απλή πίεση των δακτύλων σε κάποιο σημείο κυρίως του πέλματος , αλλά του χεριού και του προσώπου. Τα σημεία αυτά των χειρισμών πίεσης ονομάζονται αντανακλαστικά σημεία Προκαλώντας διέγερση αυτών των σημείων με ειδικές τεχνικές πιέσεις χρησιμοποιώντας τον αντίχειρα και τον δείκτη του χεριού , προάγεται η φυσική ίαση του οργανισμού , μειώνεται το άγχος και το στρες και επιτυγχάνεται η αποτοξίνωση του οργανισμού. Η Ρεφλεξολογία στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας; Η Ρεφλεξολογία μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια του βάρους με τις κατάλληλες τεχνικές επικεντρώνοντας σε συγκεκριμένα σημεία.Διεγείροντας αυτά τα σημεία η ρεφλεξολογία βοηθάει ώστε ο οργανισμός να αυξήσει τον μεταβολισμό του και τις καύσεις του, να αποβάλλει τις τοξίνες ,να μειώσει την λαχτάρα και την όρεξη για φαγητό και το πιο σημαντικό να μειώσει το άγχος και το στρες προκαλώντας βαθειά χαλάρωση.Επιπλέον με τους κατάλληλους χειρισμούς η ρεφλεξολογία βοηθάει στην απώλεια βάρους μέσω της καλύτερης αφομοίωσης των τροφών και ρύθμισης των ορμονών. «H Ρεφλεξολογία είναι μια φυσική και ολιστική μέθοδος φροντίδας της υγείας που βοηθάει τον οργανισμό να ανακτήσει την ισορροπία του και να δημιουργεί συνθήκες που ευνοούν την αυτό-ίαση. Προσφέρει στον ασθενή μεγάλου βαθμού χαλάρωση ,απελευθερώνοντας το σώμα από ανώφελες εντάσεις ,ευνοεί την χάλαση των μυών και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος» H Ρεφλεξολογία επικεντρώνεται στα αντανακλαστικά σημεία στα χέρια και στα πόδια και με την διέγερσή τους ,προάγεται η φυσική ίαση του οργανισμού. Η διέγερση των αντανακλαστικών σημείων γίνεται με ειδικές τεχνικές πιέσεις χρησιμοποιώντας τον αντίχειρα ή και τον δείκτη του χεριού. Οι ευεργετικές επιδράσεις της Ρεφλεξολογίας H Ρεφλεξολογία προκαλεί βαθειά χαλάρωση. H βαθειά χαλάρωση που προκαλείται από την ρεφλεξολογική αγωγή δημιουργεί μια κατάσταση γαλήνης επιτρέποντας στον οργανισμό να αντιδράσει θετικά στις διάφορες εξωτερικές επιδράσεις. Μετά το τέλος μιας συνεδρίας, γενικά αισθάνεται κανείς σε καλή φυσική κατάσταση και νιώθει μια θαυμάσια ευφορία. H Ρεφλεξολογία ως προληπτική αγωγή. H Ρεφλεξολογία επαναφέροντας το σώμα σε κατάσταση αρμονίας και ισορροπίας, ενισχύει τους μηχανισμούς ίασης και συμβάλλει στην επίτευξη κάποιου βαθμού ομοιόστασης στον οργανισμό. H Ρεφλεξολογία βελτιώνει την κυκλοφορία. Με την ρεφλεξολογική αγωγή βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος σε όλα τα μέρη του σώματος με αποτέλεσμα τα θρεπτικά συστατικά και το οξυγόνο να είναι γρήγορα διαθέσιμα σε κάθε κύτταρο στον οργανισμό. H Ρεφλεξολογία επιτρέπει την αποτοξίνωση του οργανισμού. Με τις κατάλληλες τεχνικές πίεσης και μέσω της διέγερσης των οργάνων Που σχετίζονται με την αποβολή των τοξινών ( συκώτι, νεφρά, , δέρμα, πνεύμονες ) η ρεφλεξολογία ενισχύει όλους τους μηχανισμούς αποτοξίνωσης του σώματος. H Ρεφλεξολογία αναζωογονεί την ενέργεια του οργανισμού. Με την ρεφλεξολογική αγωγή ο οργανισμός επανακτά δύναμη και ενέργεια ώστε να ανταπεξέλθει καλύτερα σε καταστάσεις χρόνιας κόπωσης και ληθαργικότητας. H Ρεφλεξολογία ηρεμεί το πνεύμα, Επιδρώντας στο νοητικό επίπεδο , η ρεφλεξολογία επιτρέπει μεγαλύτερη διαύγεια ιδεών και βελτιώνει την ικανότητα συγκέντρωσης και την προσοχή. H Ρεφλεξολογία την διαταραχή της συναισθηματικής ισορροπίας. Με τις κατάλληλες μαλάξεις των αντανακλαστικών σημείων τα αρνητικά συναισθήματα εκλείπουν με αποτέλεσμα την βελτίωση τόσο της ψυχικής όσο και της σωματικής ισορροπίας του ατόμου. Ποια τα οφέλη της Ρεφλεξολογίας; Η Ρεφλεξολογία αντιμετωπίζει την αιτία και όχι μόνο τα συμπτώματα και είναι αποτελεσματική σε μεγάλο εύρος οξείων και χρόνιων καταστάσεων όπως: Ενίσχυση του Μεταβολισμού, Παχυσαρκία, Αποτοξίνωση Καταστάσεις από Άγχος και Ανησυχία , κατάθλιψη Υπέρταση , Υπόταση Προβλήματα Πεπτικού ( δυσκοιλιότητα, αιμορροίδες, κολίτιδα ) Χαμηλά επίπεδα Ενέργειας Αυπνία Ημικρανίες , πονοκέφαλοι Αρθρίτιδα, Αυχενικό, Ισχιαλγία, Πόνοι μέσης Γυναικολογικά προβλήματα Αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα προστατίτιδα, κυστίτιδα,πέτρες νεφρών, ακράτεια ούρων Αλλεργίες, ρινίτιδα Τενοντίτιδα άσθμα, βρογχίτιδα έκζεμα και προβλήματα δερματικά Οίδημα iator.gr

Πηγή: newsitamea.gr


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger