Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Έκτακτο: Τα τελευταία νέα για τον Τόμας η απογοήτευση του πατέρα και η…χαμένη ελπίδα!

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013



Ο καιρός περνάει για τον Τόμας Πρωτόπαπα που εξακολουθεί να παραμένει στο ΚΑΤ σε κρίσιμη κατάσταση! Οι ελπίδες λιγοστεύουν και οι δικοί του άνθρωποι αρχίζουν και συνειδητοποιούν τη σκληρή πραγματικότητα!

Μια από τις τραγικές φιγούρες αυτού του δράματος; Ο πατέρας του ηθοποιού, ο οποίος αυτές τις μέρες έχει επιστρέψει στη δουλειά του στη περιοχή των Ναυπηγείων στον Πειραιά. Τη Δευτέρα που μας πέρασε, τον είδαν αρκετοί συνάδελφοί του και του μίλησαν δίνοντας του δύναμη.

Ευχήθηκαν τα καλύτερα για τον γιο του όμως εκείνος ήταν δεν ήταν καλά. Λογικό. Έδειχνε απογοητευμένος με την πορεία της υγείας του γιου του. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες οι ελπίδες εξανεμίζονται και η οικογένεια του αυτό…το γνωρίζει.

Όπως και ο πατέρας του που αντιμετωπίζει πια τη σκληρή πραγματικότητα. Οι φίλοι και οι συγγενείς του ηθοποιού συνεχίζουν να πηγαίνουν στο νοσοκομείο και τρέμουν κάθε φορά που βλέπουν έναν γιατρό να βγαίνει από την εντατική…Λογικό…όμως ακόμη και τώρα οφείλουμε να πιστέψουμε σε κάτι πέρα από την ανθρώπινη λογική…

nassos blog

Δείτε πώς έγινε 17χρονη από την χρήση συνθετικής μαριχουάνας..


Από θαύμα σώθηκε η 17χρονη Emily Bauer από το Τέξας, που κόντεψε να χάσει την ζωή της από χρήση συνθετικής μαριχουάνας.

 Η νεαρή είχε αγοράσει από βενζινάδικο συνθετική μαριχουάνα και έπαθε σειρά εγκεφαλικών, ενώ στην συνέχεια παρέλυσε και έχασε και την όραση της.

 Οι γονείς της σοκαρίστηκαν πάρα πολύ και ο λόγος που θέλησαν να δημοσιοποιεί η ιστορία της είναι να ενημερώσουν το ευρύ κοινό, προκειμένου να προσέχουν τις επικίνδυνες αυτές ουσίες και να μην το παίρνουν αψήφιστα το όλο θέμα

Η συγκεκριμένη ουσία είναι η «Spice» ή «K2». Πρόκειται για ένα φυτικό μίγμα που έχει περιλουστεί με χημικές ουσίες και το οποίο προκαλεί το ίδιο αίσθημα με την μαριχουάνα. 

«Έπαθε πολλά εγκεφαλικά, με αποτέλεσμα να μπει σε μια ψυχωτική κατάσταση, κατά τη διάρκεια της οποίας δε μπορούσε να συγκρατήσει τα ούρα της, έπεφτε πάνω σε τοίχους, είχε παραισθήσεις και συμπεριφερόταν βίαια… Πιστεύαμε ότι όταν θα περνούσε η επήρεια του ναρκωτικού θα την παίρναμε σπίτι και θα της εξηγούσαμε τους κινδύνους που διέτρεχε», εξηγεί ο πατριός της και προσθέτει

 «Αρχικά δεν είχαμε φανταστεί ότι θα ήταν τόσο σοβαρό, αλλά 24 ώρες μετά εξακολουθούσε να είναι βίαιη και άρχισε να αυτοτραυματίζεται. Καταλάβαμε ότι κάτι πήγαινε στραβά, γιατί υποτίθεται ότι δεν είσαι “ανεβασμένος” για τόσο πολύ. Μέσα σε τέσσερις μέρες από το θα γίνει καλά και θα την βάλουμε σε κέντρο απεξάρτησης, περάσαμε στο δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρει να επιζήσει», πρόσθεσε.

 Σύμφωνα με τους γιατρούς το 70% του εγκεφάλου της έχει καταστραφεί!

10 πράγματα που ίσως θα θέλατε να ξέρατε για την Κόλαση


Εντάξει, ας το ομολογήσουμε: κανείς δεν θέλει να πάει στην Κόλαση αλλά αν μπορούσε να σας εγγυηθεί κάποιος ότι δεν θα μείνετε εκεί- δεν θα θέλαμε όλοι να περάσουμε μια βόλτα ίσα για να δούμε πώς είναι;

Από το Δάντη μέχρι το Dan Brown, πάμπολλοι συγγραφείς ασχολήθηκαν με τον καυτό "κάτω κόσμο" και βέβαια ανέκαθεν αποτελούσε φόβο και τρόμο αλλά ασκούσε και μια περίεργη γοητεία στους ανθρώπους.

Ο ιστορικός Stephen Tomkins αποκαλύπτει στο BBC, 10 πράγματα που όλοι θα θέλαμε να ξέρουμε για την Κόλαση μάλλον.

1. Η Κόλαση έχει σχήμα κωνικό
Όπως λέει ο Δάντης, αποτελείται από εννέα ομόκεντρους κύκλους, που όσο πιο βαθιά πάνε προς το κέντρο της Γης, τόσο μικραίνουν. Το για ποιον "προορίζεστε" εξαρτάται από τις αμαρτίες σας.

2. Η Κόλαση έχει... ποικιλία
Η λίγο καρτούν εικόνα που έχουμε για την Κόλαση ως μια ατελείωτη φωτιά είναι απλοϊκή και μάλλον κληροδότημα του έργου "Χαμένος Παράδεισος" του Τζον Μίλτον που περιέγραφε την Κόλαση ως "ένα μεγάλο καμίνι". Όμως, στις μεσαιωνικές εικόνες της Κολάσεως, που περιέγραψε ο Δάντης και ζωγράφισε ο Ιερώνυμος Μπος, υπάρχουν τόσες κολάσεις όσες και αμαρτίες.

3. Η Κόλαση είναι υπόγεια... αν και δεν είναι βέβαιο
Φλόγες που ανεβαίνουν από τα έγκατα της Γης, Άδης, ο Θεός στον ουρανό άρα ο έκπτωτος Σατανάς στα έγκατα. Ο Δάντης χρειάζεται λιγότερο από μια βδομάδα για να περιηγηθεί σε όλα τα κλιμάκια της Κόλασης και του Παραδείσου. Σύμφωνα με τον Μίλτον, ο Σατανάς χρειάστηκε εννέα μέρες για να πέσει από τους Ουρανούς στην Κόλαση.

4. Η Κόλαση μπορεί να παγώσει
Η Κόλαση δεν είναι μόνο φωτιά. Είναι κι ένας ποταμός βραστού αίματος για τους δολοφόνους. Είναι ένας ανεμοδαρμένος τόπος, στον δεύτερο ομόκεντρο κύκλο του Δάντη. Στον ένατο και τελευταίο κύκλο, ο Σατανάς είναι εγκλωβισμένος μέχρι τη μέση σε ένα κομμάτι πάγου. Όπως συμφωνούν Δάντης και Μίλτον, για το Διάβολο "κάθε μέρα είναι μια μέρα παγερή" ενώ για τον δεύτερο, πέρα από τις φλόγες είναι παντού πάγος, αέρηδες και ατελείωτος χειμώνας.

5. Η Κόλαση είναι... οι άλλοι
... και κυρίως πρώην Πάπες και ιερείς. Δάντης, Μίλτον, Έρασμος, Μιχαήλ- Άγγελος απεικονίζουν την Κόλαση ως ένα μέρος όπου εκπρόσωποι του Θεού που υπέπεσαν σε κάποιο αμάρτημα τιμωρούνται. Και προσπαθούν να τραβήξουν και πιστούς οι οποίοι δεν είναι και τόσοι πιστοί στις διδαχές της θρησκείας.

6. Η Κόλαση είναι γεμάτη μυθικά πλάσματα
Κένταυροι, Άρπυιες, ο Μινώταυρος, ο Κέρβερος, ο Χάροντας, η Μέδουσα... όλα τα τερατόμορφα πλάσματα των μυθολογιών κατοικούν κάπου υπογείως...

7. Η Κόλαση είναι... πανδαιμόνιο
Δηλαδή, όπως λέει και η ετυμολογία της λέξης, το συναπάντημα όλων των δαιμόνων, ένα πολύβουο χάος όπου ο Σατανάς και οι ακόλουθοι του κάνουν τις διαβολικές διαβουλεύσεις τους.

8. Η Κόλαση έχει είσοδο (για έξοδο είναι αμφίβολο)
Η περίφημη φράση του Δάντη "Όστις εισέρχεται ας ξεχάσει κάθε ελπίδα" σκιαγραφεί μια πύλη από όπου μπαίνει κανείς στο πύρινο βασίλειο του Κάτω Κόσμου. Στο Χαμένο Παράδεισο, η Κόλαση έχει εννέα πύλες, τρεις από μπρούντζο, τρεις από σίδερο, τρεις από διαμάντι τις οποίες φυλάσσουν η Αμαρτία, ο Θάνατος και τα λαγωνικά της Κολάσεως που πάντα αλυχτάνε.

9. Στην Κόλαση δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για το σεχ
Τα επίθετα "κολασμένος" που σχετίζονται με τις ερωτικές ηδονές, κάθε άλλο παρά με τη ζωή στην Κόλαση σχετίζονται. Αντίθετα, κάποιοι πάνε εκεί λόγω των ακολασιών τους. Ωστόσο, ο πόθος, η λαγνεία και το σεξ θεωρούνται τα λιγότερο βαρέα των εγκλημάτων εξ ου και τιμωρούνται μόνον στους δυο πρώτους κύκλους.

10. Η Κόλαση δεν προέρχεται από τη Βίβλο
Ελάχιστες είναι οι περιγραφές της Βίβλου για την Κόλαση. Πολύ περισσότερες μας έχουν "προμηθεύσει" ο Δάντης, οι αρχαιοελληνικοί, οι Ρωμαϊκοί μύθοι και οι καλλιτέχνες του Μεσαίωνα.

Ενδεικτικό είναι ότι σε όλη την Αγία Γραφή 622 στίχοι αναφέρουν τον Παράδεισο και μόλις 15 την Κόλαση.

Τραγουδούσε και χόρευε σε εκπομπή με το στήθος της έξω! - Απίστευτο βίντεο!




Το τραγούδι που στην Ελλάδα γνωρίσαμε μέσα από τον Πασχάλη, "Αν μια μέρα σε χάσω", τραγουδούσε σε καλωδιακό κανάλι της Αργεντινής η Laura Miller. Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού όμως, συνέβη ένα ατύχημα...

Το στήθος της τραγουδίστριας βγήκε έξω από τη μπλούζα, ενώ η ίδια συνέχιζε να χορεύει αμέριμνη! Όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, το μάζεψε όπως-όπως και το τραγούδι διακόπηκε.

Ενώ δεν επρόκειτο για ζωντανή εκπομπή, οι υπεύθυνοι δεν έχασαν την ευκαιρία και ανέβασαν το βίντεο στο youtube.

Δείτε το "ατύχημα" μετά το 2΄35΄΄:




http://www.zappit.gr/

Πώς το facebook μπορεί να δημιουργήσει ψυχωσικά επεισόδια και παραληρητικές κρίσεις;


Μία νέα έρευνα διεξαχθείσα από ομάδα επιστημόνων του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ στο Ισραήλ, βασισμένη σε εξεταζόμενες περιπτώσεις ατόμων, υποστηρίζει ότι το Facebook και άλλοι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να προκαλέσουν συμπτώματα ψύχωσης και παραληρητικές κρίσεις, συνοδευόμενες από παραισθήσεις, σε ευάλωτους χρήστες που τελούν υπό το καθεστώς κοινωνικής απομόνωσης.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι οι τεχνολογίες των υπολογιστικά μεσολαβημένων επικοινωνιών μπορούν πράγματι να συντελέσουν αποφασιστικά στην πυροδότηση σοβαρότατων ψυχωσικών διαταραχών.

Στην εν λόγω ερευνητική εργασία, η οποία δημοσιεύτηκε στην Ισραηλινή Επιστημονική Επιθεώρηση Ψυχιατρικής και Λοιπών Σχετικών Επιστημών, υπό τον τίτλο «Ψυχωσικές συνδρομές σχετιζόμενες με το Διαδίκτυο - Ένα σημάδι των καιρών», οι ερευνητές, υπό την επίβλεψη του Δρ. Uri Nitzan της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ και του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Shalvata, επισημαίνουν ότι πληθαίνουν οι ψυχοπαθολογικές επιπλοκές και επιπτώσεις του Διαδικτύου, καθώς η χρήση ψηφιακών τόπων κοινωνικής δικτύωσης κερδίζουν ολοένα και περισσότερο σε δημοφιλία.

Η μελέτη εστιάστηκε σε τρεις περιπτώσεις ασθενών δίχως βεβαρημένο ιστορικό ψυχικής υγείας, οι οποίοι ζήτησαν ψυχιατρική βοήθεια εξαιτίας ψυχωσικών συμπτωμάτων, τα οποία έκαναν την εμφάνισή τους κατά τη διάρκεια μακροχρόνιας χρήσης ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης.

Τα συμπτώματα περιλάμβαναν την ολοένα εντεινόμενη αίσθηση «υπερπροσωπικής σχέσης με κάποιον ξένο άνθρωπο», «καχυποψία και έλλειψη εμπιστοσύνης όσον αφορά τους σκοπούς και την ταυτότητα του έτερου πόλου της επικοινωνίας», «ασαφή αίσθηση του εαυτού», «παρερμηνεία των πληροφοριών» και «ανεπιθύμητη προσωπική έκθεση στον κυβερνοχώρο».

Η μελέτη υπογράμμιζε επίσης ότι οι ασθενείς ήταν σχετικά άπειροι στη χρήση υπολογιστών, του διαδικτύου και άλλων σχετικών τεχνολογιών, ενώ ο βαθμός ευαλωτότητάς τους επιτάθηκε από τη δυσκολία τους να ερμηνεύσουν ορθώς τα διάφορα στοιχεία της κοινωνικής αλληλεπίδρασης σε ψηφιακό περιβάλλον.

Και οι τρεις περιπτώσεις εμβυθίστηκαν σε απώτατο βαθμό σε έντονες εικονικές σχέσεις προκειμένου να ξεφύγουν από τη μοναξιά τους, πράγμα που επέτεινε το ήδη «πρόσφορο έδαφος» για την εκδήλωση τέτοιου τύπου ψυχοπαθολογικής συμπεριφοράς.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως τα εν λόγω άτομα δεν είχαν κάνει ποτέ στη ζωή τους χρήση ναρκωτικών ούτε είχαν ιστορικό ψυχωσικής συνδρομής, ενώ κοινό χαρακτηριστικό τους ήταν το μη διαχειρίσιμο άγχος, συνοδευόμενο από ακραίους ιδεασμούς.

www.iefimerida.gr

Θανατοποινίτες θα εκτελούνται μετά από νόμο με χρήση ντόπιων προϊόντων!



Με ντόπια προϊόντα θα. . . εκτελούνται στο εξής οι θανατοποινίτες στο Βιετνάμ, αφού το κοινοβούλιο της χώρας τροποποίησε τη σχετική νομοθεσία, γεγονός που ανοίγει το δρόμο για να ξαναρχίσουν οι εκτελέσεις οι οποίες είχαν διακοπεί από το 2011.
Στις φυλακές του Βιετνάμ υπάρχουν σήμερα 532 θανατοποινίτες και ο αριθμός τους αυξάνεται διότι υπήρχε έλλειψη των υλικών για την παρασκευή του θανατηφόρου ενέσιμου διαλύματος με το οποίο πραγματοποιούνται οι εκτελέσεις. Πριν από δύο χρόνια καταργήθηκαν τα εκτελεστικά αποσπάσματα με σκοπό να αντικατασταθούν από μια “πιο ανθρωπιστική” μέθοδο.
Σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης, οι εξαγωγείς από άλλες χώρες είχαν αρνηθεί να πουλήσουν στο Βιετνάμ τα προϊόντα τους όταν αντιλήφθηκαν για τι θα τα χρησιμοποιούσαν οι αρχές.
Το κοινοβούλιο τροποποίησε το νόμο, επιτρέποντας να χρησιμοποιούνται ντόπια χημικά προϊόντα για την παρασκευή των ενέσιμων διαλυμάτων. Το μέτρο θα τεθεί σε εφαρμογή από τις 27 Ιουνίου.
Οι περισσότεροι από τους θανατοποινίτες έχουν καταδικαστεί για εμπόριο ναρκωτικών και για δολοφονίες. Το Ανόι δεν ανακοινώνει στατιστικά στοιχεία, όμως η μη κυβερνητική οργάνωση Διεθνής Αμνηστία κατέγραψε 5 εκτελέσεις το 2011 και 23 καταδίκες σε θάνατο.

http://www.koolnews.gr/

Eurovision 2013: Κύπρος: Η συγκλονιστική φωτογραφία που κάνει το γύρο του κόσμου!


Η εν λόγω φωτογραφία των Κυπρίων που βρέθηκαν χθες στο Μάλμε για να στηρίξουν την Δέσποινα Ολυμπίου και την κυπριακή αποστολή στην Eurovision κάνει τον γύρο του κόσμου!

«Είμαστε ακόμα ζωντανοί» έγραφε το πανό και είχε στη μέση του την σημαία της Κύπρου.

Τα κυπριακά ΜΜΕ συγχαίρουν την τραγουδίστρια για την εμφάνισή της και αφήνουν υπαινιγμούς για τις συμμαχίες των χωρών!

Ο «Αγγελικός Αχμέντ»: Το μεγαλύτερο ίσως ψώνιο του διαδικτύου παγκοσμίως [εικόνες]

Εάν νομίζετε πως ο χαρακτήρας του Zoolander από την ομώνυμη αμερικανική κωμωδία του 2001 ήταν προϊόν της καλπάζουσας φαντασίας του κωμικού ηθοποιού, σεναριογράφου και σκηνοθέτη Μπεν Στίλερ, καλά θα κάνετε να το ξανασκεφτείτε...

Ο Ζοοlander είναι απόλυτα αληθινή περσόνα, ακούει στο όνομα «Αγγελικός Αχμέντ» και έχει γίνει κυριολεκτικά ρεζίλι στο reddit, αν κρίνει κανείς από τα σχόλια που συνοδεύουν τα ποστ και τις φωτογραφίες του, αλλά και στο Facebook.

Το εν λόγω «ψώνιο» που νομίζει πως η δημιουργία του αποτελεί θαύμα της φύσης, είναι ένας 18χρονος Ιρακινός, ο οποίος σπουδάζει ιατρική στη Λευκορωσία και δηλώνει πως μπορεί μεν να μην εργάζεται ως μοντέλο, ωστόσο ο ίδιος αισθάνεται και είναι σούπερ-μοντέλο.

Επίσης, έχει δηλώσει σε συνέντευξή του στους International Business Times πως του είναι δύσκολο να διαχειριστεί όλη αυτή τη φήμη και τη λάμψη, καθώς και πως έχει ήδη δεχτεί σωρεία προτάσεων διεθνώς για να παίξει σε κινηματογραφικές ταινίες.











http://www.iefimerida.gr/

«Πήγαν να με βιάσουν σε παρκάκι διερμηνείς του 6ου στόλου», δηλώνει τραγουδιστής


Για την πιο σοκαριστική εμπειρία της ζωής του μίλησε ο Τέρης Χρυσός σε πρόσφατη συνέντευξή του.

«Κάποιοι άντρες που ήταν διερμηνείς του 6ου αμερικανικού στόλου στα καμπαρέ της Τρούμπας μου πρόσφεραν σοκολάτες και τσίχλες με σκοπό να με αποπλανήσουν σεξουαλικά. Αθώο παιδί τα πήρα και αυτοί με πήγαν απέναντι σε ένα παρκάκι και άρχισαν να με θωπεύουν, ενώ ετοιμάζονταν να ασελγήσουν πάνω μου. Είχα κοκκινήσει ολόκληρος, γιατί κατάλαβα τι θα μου κάνουν. Ήμουν όμως ένας μικρός διάβολος. Εβαλα τις φωνές και τους ξέφυγα». Αυτό δήλωσε ο Τέρης Χρυσός στην εφημερίδα Real, σύμφωνα με δημοσίευμα του gossip tv.

Διευκρινίζοντας πως «Αυτό που μου συνέβη δεν επηρέασε τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις παρότι πλανάται μια υποψία στα μάτια του κόσμου γι' αυτές. Είναι πολύ μεγάλο ψέμα. Είθισται για μας τους καλλιτέχνες να λένε πάρα πολλά. Ολα αυτά είναι μυθεύματα».

Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα όταν ο Τέρης Χρυσός ήταν μόλις εννιά ετών και προσπαθούσε να επιβιώσει πουλώντας φιστίκια στην Τρούμπα. «Πούλαγα φιστίκια στην Τρούμπα με τρύπια παπούτσια και για να μην μπαίνει μέσα νερό έβαζα κομμάτια από κούτες. Δεν περίσσευαν λεφτά ούτε για μπάλωμα. Είχα πάει μέχρι την Τρίτη Δημοτικού αλλά είχα τρομερό ταλέντο στην εκμάθηση ξένων γλωσσών».

http://www.iefimerida.gr/

Ο βλάκας του μήνα! Μεθυσμένος τα βάζει με ελέφαντα [βίντεο]


Όταν τα κότσια συναντούν τη χαζομάρα

Τα έτσουξε λιγάκι παραπάνω ο πρωταγωνιστής του βίντεο που ακολουθεί και είπε να τα βάλει με έναν ελέφαντα, έτσι για την πλάκα του και μόνο. 

Το περιστατικό συνέβη στο Kruger National Park στη Νότια Αφρική. 
newsbeast

Δείτε πως είναι σήμερα η Αφρούλα από το "Ευτυχισμένοι μαζί" και δε θα το πιστεύετε!



Φαινόταν το κορίτσι..

Μπορεί στο σήριαλ να τα έφτιαξε με τον άλλον τον ασχημάντρα, αλλά στην πραγματική ζωή θα κάψει πολλές καρδιές...

Ας δούμε πως είναι σήμερα...




Εγινε και αυτό - Αντιδήμαρχος ζήτησε εκπτώσεις σε οίκο ανοχής για τους συμπολίτες του


Eκπτωση 20% σε πελάτες ηλικίας άνω των 50 ετών ζήτησε από τους υπεύθυνους οίκου ανοχής ο Αντιδήμαρχος Τρικκαίων Θεόδωρος Σπανός.

Ο τοπικός άρχοντας πραγματοποίησε αυτοψία σε «ροζ σπίτι» που άνοιξε πρόσφατα στην περιοχή και όπως αποκάλυψε, ζήτησε από την υπεύθυνη του οίκου ανοχής την παραπάνω έκπτωση λόγω της οικονομικής κρίσης.

Πηγή: trikalanews.gr

Ποιά ελληνίδα τραγουδίστρια διαθέτει αυτό το κορμί; (ΦΩΤΟ)


Εντυπωσιακή εμφάνιση με μαγιό έκανε στην παραλία η Αμαρυλλίς. 

Ο φωτογραφικός φακός του "ΟΚ" απαθανάτισε την 31χρονη τραγουδίστρια σε παραλία της Βούλας. Όπως βλέπετε το κορμί της είναι αψεγάδιαστο.



Η στιγμή που ξαφνικά σκίζεται το στήθος γυναίκας και βγαίνει τo εμφύτευμα [φώτο]



Δείτε τη συγκλονιστική φωτογραφία με τη στιγμή που ξαφνικά σκίζεται το στήθος γυναίκας και βγαίνει τo εμφύτευμα.

Την απόλυτη φρίκη έζησε η 25χρονη Λορέν Γιάρντλεϊ η οποία ξαφνικά είδε το στήθος της να… σκάει. Η νεαρή γυναίκα, δύο μήνες μετά την επέμβαση προσθετικής στήθους στην οποία υποβλήθηκε, είδε το δέρμα της να ανοίγει και να ξεπροβάλλει το … εμφύτευμα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail η 25χρονη δύο μήνες μετά την εγχείρηση άρχισε να νιώθει ενοχλήσεις στην περιοχή του στήθους. Σιγά-σιγά τα ένιωθε να φουσκώνουν όλο και περισσότερο, μέχρι τη στιγμή που το ένα από τα δύο… έσκασε.

Ακόμη και οι γιατροί που την εξέτασαν σοκαρίστηκαν από το θέαμα, σημειώνοντας πως δεν έχουν αντιμετωπίσει ξανά παρόμοιο περιστατικό. Η Λορέν Γιάρντλεϊ αποφάσισε να βγάλει τα εμφυτεύματα και στη συνέχεια δημοσιοποίησε το πρόβλημά της σε μια προσπάθεια να ενημερωθούν όσες γυναίκες σκέφτονται να υποβληθούν σε επέμβαση προσθετικής στήθους.


Λάσκαρη- Τσιώρης: Δεν κρατιούνται οι νιόπαντροι! (ΦΩΤΟ)


Είναι νιόπαντροι, ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν! Ο λόγος για την Εύα Λάσκαρη και τον Ντίνο Τσιώρη.

Ο φωτογραφικός φακός του gossiptv εντόπισε το ζευγάρι σε παραλία της Μυκόνου σε ξέγνοιαστες στιγμές γεμάτες πάθος. 

Δείτε τις φωτογραφίες:



Αυτοί είναι οι πιο περίεργοι νόμοι της οικουμένης



 Τσίχλες, σαγιονάρες, βενζίνη και… ο νομοθέτης τρελάθηκε!
Τα νέα για τους τουρίστες είναι συγκλονιστικά: πρέπει να μάθουν απέξω κι ανακατωτά τους τοπικούς νόμους των χωρών που σκοπεύουν να επισκεφτούν αν θέλουν να αποφύγουν δυσάρεστες εκπλήξεις, ακόμα και φυλάκιση.
Το χέρι του νόμου είναι μακρύ και τσακώνει πάντα τους παραβάτες, ακόμα κι αν δεν ξέρουν ότι παρανομούν.
Οι περίεργοι νόμοι της Βρετανίας, ας πούμε, είναι περιώνυμοι στον κόσμο και κοστίζουν πράγματι χιλιάδες λίρες κάθε χρόνο σε ανυποψίαστους τουρίστες!
Προς γνώση και συμμόρφωση λοιπόν, να τι πρέπει να γνωρίζετε αν ο καλός άνεμος σας φέρει κάποια στιγμή σε γωνιές της υφηλίου που ο νομοθέτης την είδε αλλιώς…
  • Ταΐζετε τα περιστέρια; (Βενετία)
Η ιστορική βενετσιάνικη πλατεία του Αγίου Μάρκου θεωρεί τα περιστέρια εχθρούς: προσπαθεί να μειώσει τον πληθυσμό των συμπαθών πτηνών εξαιτίας των φθορών που επιφέρουν στα μνημεία και τα ιστορικά κτίρια που περιβάλλουν την πλατεία. Και το τάισμα των περιστεριών απαγορεύεται αυστηρά, με τσουχτερά πρόστιμα να καραδοκούν…
  • Ξεμείνατε από βενζίνη; (Γερμανία)
Κι όμως, είναι παράνομο να ξεμείνει κανείς από καύσιμο όταν διέρχεται από τον περίφημο αυτοκινητόδρομο Αutobahn της Γερμανίας! Τα μάτια καρφωμένα στον δείκτη της βενζίνης λοιπόν…
  • Οδηγείτε με σανδάλια/σαγιονάρες; (Ισπανία)
Παρά το γεγονός ότι το να οδηγεί κανείς με οτιδήποτε άλλο από κλειστό παπούτσι δεν ενδείκνυται ούτως ή άλλως, στην Ισπανία θεωρείται ποινικό αδίκημα και τιμωρείται αναλόγως…
  • Ουρείτε στη θάλασσα; (Πορτογαλία)
Οι τοπικοί νόμοι προσπαθούν να κρατήσουν τις παραλίες της χώρας κρυστάλλινες, απαγορεύοντας την κατακριτέα πράξη διά ροπάλου. Το πώς διαπιστώνεται βέβαια το αδίκημα είναι μια άλλη ιστορία…
  • Φτύνετε; (Βαρκελώνη)
Την ώρα που το φτύσιμο δεν είναι γενικώς αποδεκτό ως τρόπος… έκφρασης, επισύρει πρόστιμο όταν λάβει χώρα στην όμορφη πρωτεύουσα της Καταλονίας, αλλά και αλλού στον πλανήτη…
  • Οδηγείτε την ημέρα με τα φώτα σβηστά; (Δανία)
Ο νομοθέτης της Δανίας είναι σαφής: τα φώτα πορείας πρέπει να παραμένουν ανοιχτά καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, ακόμα και το καταμεσήμερο…
  • Μασάτε τσίχλα; (Σιγκαπούρη)
Μέχρι και την τσίχλα σκέφτηκε να ποινικοποιήσει ο νομοθέτης της Σιγκαπούρης, κάνοντάς τη σωστό ποινικό αδίκημα! Ο νόμος έχει ωστόσο το «παραθυράκι» του, αφού η φαρμακευτική τσίχλα επιτρέπεται…
  • Τρώτε κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού; (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα)
Αν επισκεφτείτε τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κατά τη διάρκεια της θρησκευτικής νηστείας του Ραμαζανιού, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να σεβαστείτε τα τοπικά έθιμα. Αλλιώς η φυλακή καραδοκεί…
  • Πατάτε πάνω σε λεφτά; (Ταϊλάνδη)
Με το εθνικό νόμισμα της Ταϊλάνδης, το μπατ, δεν παίζουμε ποτέ. Κι αυτό γιατί πάνω στο χαρτονόμισμα φιγουράρει ο πολυχρονεμένος βασιλιάς της χώρας, οποιαδήποτε ασέβεια προς το χρήμα λοιπόν είναι ευθεία ασέβεια προς το ηγεμονικό πρόσωπο. Και ναι, είναι βαρύτατο παράπτωμα…
Πηγή: newsbeast.gr

Αποτυχία σε πρώτη φάση! Όταν τα εκρηκτικά δεν αρκούν, ίσως χρειάζεται μία καλή...σπρωξιά! [video]


Εκατό κιλά εκρηκτικών δεν άρκεσαν προκειμένου να κατεδαφίσουν ένα σιλό στο Ρέντμπανκ της Αυστραλίας.

Η ελεγχόμενη έκρηξη κατέστρεψε μόνο το μισό κτίριο και το υπόλοιπο κτίριο έμεινε για 40 λεπτά να στέκεται σαν τον Πύργο της Πίζας.

Το συνεργείο επιστράτευσε πιο παραδοσιακές μεθόδους κατεδάφισης, τις μπουλντόζες, και τελικά το κτίριο κυριολεκτικά σπρώχτηκε στην καταστροφή.




Δεν τους άρεσαν τα νουντλς και... σκότωσαν τον σεφ!


Τραγικό τέλος βρήκε ένας διάσημος Ιάπωνας σεφ, ο Μίκι Νοζάβα, ο οποίος, καυγάδισε με δυο δυσαρεστημένους πελάτες που έφυγαν από το εστιατόριό του χωρίς να πληρώσουν επειδή δεν τους άρεσε το φαγητό.

Ο 57χρονος σεφ, που τα τελευταία χρόνια είχε εγκατασταθεί στο νησί Σιλτ της Γερμανίας, υπέκυψε την Δευτέρα στα τραύματά του στη μονάδα εντατικής θεραπείας του τοπικού νοσοκομείου, ανέφερε η εισαγγελέας Ούλρικε Στάλμαν-Λίμπελτ. Προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμα τα αποτελέσματα της νεκροτομής, πρόσθεσε.

Ως ύποπτοι για τη δολοφονία του Νοζάβα έχουν συλληφθεί δύο εργάτες ηλικίας 36 και 50 ετών.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και όπως μεταδιδει το “enikos.gr”, αφορμή για τη φιλονικία στάθηκε ένα πιάτο νουντλς με λαχανικά και μοσχαράκι. Η εφημερίδα Sylt Rundschau έγραψε ότι οι δύο άνδρες ζήτησαν πίσω τα λεφτά τους γιατί δεν τους άρεσε ο τρόπος με τον οποίο ήταν μαγειρεμένο το φαγητό τους. Σύμφωνα με τον ιστότοπο Bild.de, εξαφανίστηκαν χωρίς να πληρώσουν.

Αργότερα την ίδια νύχτα ο Νοζάβα, που θεωρείτο εξπέρ στην ιαπωνική-ιταλική φιούζιον κουζίνα, ξανασυνάντησε τυχαία τους δύο εργάτες σε ένα τοπικό μπαρ και ο καυγάς τους συνεχίστηκε.

Ο σεφ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρές εγκεφαλικές κακώσεις και εσωτερική αιμορραγία, όπως δήλωσε η πρώην σύζυγός του. 


Όταν κάποιος χωρίζει, δεν είναι χωρισμένος, είναι...



Σάλο στους ακτιβιστές έχει προκαλέσει το σπίτι της Barbie στο Βερολίνο (ΦΩΤΟ)

Έντονες αντιδράσεις στον κόσμο των ακτιβιστών του Βερολίνου, έχει δημιουργήσει το σπίτι της Μπάρμπι, που στήθηκε σε μια έκταση 2.500 τμ και εγκαινιάζεται αύριο.

Οι ακτιβιστές, έχουν ήδη γεμίσει με συνθήματα κατά της διάσημης κούκλας, όλους τους φράχτες.

Σύμφωνα με το “iefimerida.gr”, στον προαύλιο χώρο λειτουργεί ένα συντριβάνι σε σχήμα μεγάλης γόβας, ενώ για να φτάσει κανείς στην κεντρική είσοδο του κτιρίου των 2.750 τ.μ. ανεβαίνει τα σκαλοπάτια μίας ροζ σκάλας.

Ο εικονικός κόσμος της Μπάρμπι αναμένεται να προσελκύει καθημερινά έως και 3.000 επισκέπτες, ενώ ήδη μια τεράστια πινακίδα με την εικόνα της κούκλας προσκαλεί τους επιβάτες του τρένου να την επισκεφτούν.

Δεν έχουν όμως υποδεχθεί τη δημιουργία του συγκεκριμένου εκθέματος, με ενθουσιασμό κάποιοι ακτιβιστές και η αριστερά της χώρας που κάνουν λόγο για «σκάνδαλο».

Οι φράχτες γύρω από το σπίτι έχουν ήδη γεμίσει με συνθήματα εναντίον της Μπάρμπι, ενώ και στο Facebook έχει δημιουργηθεί η σελίδα «Occupy Barbie Dreamhouse» (δηλαδή «καταλάβετε το ονειρεμένο σπίτι της Μπάρμπι») με περίπου 2.000 like μέχρι τώρα.

Ο 27χρονος Μichael Koschitzki, μέλος της νεολαίας του Αριστερού Κόμματος κάνει λόγο για έκφραση ενός λανθασμένου προτύπου που «δίνει στις γυναίκες μόνο δύο επιλογές: να γίνουν μοντέλα ή ποπ σταρ».

Για τον Koschitzki και τους άλλους αντιδρώντες, η ξανθιά κούκλα δεν αντιπροσωπεύει απλώς ένα μη υγιές πρότυπο ομορφιάς και τις υπερβολές της βιομηχανίας καλλυντικών αλλά στέκεται και απέναντι στις ιδέες της χειραφέτησης και της ισότητας.

Η εταιρεία παιχνιδιών Mattel, που κατασκευάζει τις Μπάρμπι, απορρίπτει πάντως αυτές τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι «η Μπάρμπι δεν ενσαρκώνει πλέον μόνον μία καλλονή της παραλίας, αλλά επίσης μία πλαστική χειρούργο ή μία υποψήφια πρόεδρο».

Το εισιτήριο κοστίζει 12 ευρώ για τα παιδιά και 15 για τους ενήλικες, ενώ υπολογίζεται ότι στα αυριανά εγκαίνια θα προσέλθουν εκατοντάδες φίλοι της ξανθιάς κούκλας.
Δείτε το σπίτι της κούκλας:




Πιλότος κλειδώθηκε έξω από το πιλότήριο εν πτήσει

Άναυδοι παρακολουθούσαν τις προσπάθειες να μπει στο πιλοτήριο ο πιλότος οι επιβάτες που καθόντουσαν στις πρώτες σειρές του αεροσκάφους 

Αξέχαστη θα μείνει στους επιβάτες και το πλήρωμα της Air India η πτήση της Δευτέρας από το Δελχί προς το Μπάνγκαλορ.

Η απογείωση έγινε κανονικά και η διαδρομή συνεχιζόταν χωρίς προβλήματα, όταν ο πιλότος αποφάσισε να πάει στην τουαλέτα. Βγήκε από το πιλοτήριο και, αφού τελείωσε και μίλησε 1-2 λεπτά με τις αεροσυνοδούς που ετοίμαζαν διάφορα προϊόντα για τους επιβάτες, προσπάθησε να ξαναμπεί στο χώρο διακυβέρνησης του αεροσκάφους. Αλλά η πόρτα του πιλοτηρίου είχε άλλη άποψη. Για άγνωστη αιτία, ήταν αδύνατο να την ανοίξει.

Οι επιβάτες παρακολούθησαν τις αρχικά αμήχανες και στη συνέχεια νευρικές και έντονες προσπάθειες του πιλότου να ανοίξει την πόρτα. Από την πίσω πλευρά, το ίδιο έκανε και ο συγκυβερνήτης, με το σκάφος στον αυτόματο πιλότο.

Η διάθεση των επιβατών δεν βελτιώθηκε όταν είδαν τον πιλότο να κάθεται σε μία από τις θέσεις των αεροσυνοδών και το αεροσκάφος να αλλάζει πορεία. Ευτυχώς, δεν ήταν κάποιος τρομοκράτης, αλλά ο συγκυβερνήτης που προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση στο Μποπάλ…

Είδηση-ΣΟΚ! Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια πάσχει από καρκίνο στις φωνητικές χορδές!


Μια εξέταση ρουτίνας στις φωνητικές της χορδές έφερε την ιατρική διάγνωση, στην γνωστή Ελληνίδα ποπ σταρ, ότι πάσχει από καρκίνο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι παρουσίασε κακοήθη όζο (καρκίνος στις φωνητικές χορδές)! Οι θεράποντες ιατροί της συνέστησαν να σταματήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το τραγούδι και ν 'ακολουθήσει θεραπεία (χημειοθεραπείες)!

Αμέσως, το μελαχρινό κορίτσι με την εξωτική ομορφιά ειδοποίησε τους συνεργάτες της πως θ 'απέχει για αρκετό καιρό από τα καθήκοντά της!

πηγή: athensbars.gr

Το «βιάγκρα των Ιμαλαΐων»



Η εξόρμηση στα βουνά του Νεπάλ προς αναζήτηση ενός σπάνιου είδους μανιταριού που θεωρείται αφροδισιακό και είναι γνωστό ως «το βιάγκρα των Ιμαλαΐων» έχει αδειάσει τα σχολεία των αγροτικών περιοχών της χώρας.
  
Γονείς, μαθητές, ακόμα και εκπαιδευτικοί παράτησαν τα πάντα, για να αναζητήσουν το «γιαρσογκούμπα», το μανιτάρι αυτό που δεν φύεται παρά μόνο σε ορισμένες πλαγιές των Ιμαλαΐων και σε ένα οροπέδιο του γειτονικού Θιβέτ.

Το εν λόγω μανιτάρι είναι περιζήτητο στην Ασία, ειδικά στην Κίνα, όπου χρησιμοποιείται και για τη θεραπεία ασθενειών, όπως η φυματίωση. Η συλλογή των μανιταριών αυτών γίνεται την άνοιξη και αποτελεί μια σημαντική πηγή εσόδων για τους κατοίκους.

Είναι πιθανό 450 γραμμάρια γιαρσογκούμπα να πουληθούν έναντι 11.500 δολαρίων.

zougla.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger