Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΣΟΚ! Έκανε ΣΕX με ΑΛΟΓΟ γιατί πίστευε ότι...

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013


Σεx με ένα άλογο έκανε ένας Τεξανός, αφού έχασε το στοίχημα που είχε βάλει με τον εαυτό του. Ο Αντριου Μεντόζα περίμενε τηλέφωνο από τη φίλη του. Είχε πει, όμως, στον εαυτό του πως αν δεν τον καλούσε τότε θα επισκεπτόταν το άλογο του γείτονα.

Η κοπέλα δεν του τηλεφώνησε ποτέ. Ετσι ο Μεντόζα στράφηκε στο άλογο του γείτονα.

Σύμφωνα με τη Huffington Post ο Μεντόζα φέρεται να υποστήριξε στο δικαστήριο πως προσπάθησε να κάνει ένα μωρό με το άλογο. «Σκεφτόμουν ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα μωρό το οποίο θα είναι μισό άλογο και το μισό άνθρωπος».

Στον Μεντόζα επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών.

dete.gr

Οι καυτές πόζες της κόρης του Πασχάλη Τερζή στο instagram!


Η κόρη του Πασχάλη Τερζή, Γιάννα, κάνει καριέρα τραγουδίστριας στην Αμερική με επιτυχία.

Επίσης, συχνά – πυκνά, αναρτά φωτογραφίες της σε twitter και instagram, άλλες από τη δουλειά της και πολλές από τις διακοπές της σε διάφορα εξωτικά μέρη.

Όπως θα διαπιστώσετε, η Γιάννα Τερζή είναι καυτή και δεν το κρύβει!




8 μικρά θαύματα της ασπιρίνης!!!


Πολλά υπέροχα πράγματα μπορείτε να κάνετε με την ασπιρίνη. Ιδού 8 από αυτά:

1. Λεκές από ιδρώτα στο ρούχο. Ο ιδρώτας μαζί με τα αποσμητικά που χρησιμοποιούμε, αφήνει λεκέ στο ρούχο που βγαίνει δύσκολα.
Αν όμως λιώσετε μερικά χαπάκια ασπιρίνης με νερό, τόσα ώστε να δημιουργηθεί ένας πολτός και τον απλώσετε πάνω στον λεκέ για μερικά λεπτά. Μετά πλένετε τον λεκέ κανονικά. Αυτός ο τρόπος δεν είναι ο πιο φτηνός για να βγάλετε τον συγκεκριμένο λεκέ, είναι όμως ο πιο βολικός αν βρίσκεστε σε ξενοδοχείο και θέλετε να τον εξαφανίσετε, αφού στα ξενοδοχεία υπάρχει πάντα ασπιρίνη και δεν την πληρώνετε. ( ο συγκεκριμένος λεκές, βγαίνει και με χυμό λεμονιού – που είναι πιο οικονομική λύση ).

2. Για τα βαμμένα ξανθά μαλλιά. Αν έχετε βαμμένα ξανθά μαλλιά και κολυμπάτε σε πισίνα, το χλώριο επηρεάζει το χρώμα. Για να διορθώσετε την κατάσταση, ανακατέψτε 8-10 χαπάκια ασπιρίνη με νερό και απλώστε στα μαλλιά. Αφήστε για 10 λεπτά πριν ξεβγάλετε τα μαλλιά.


3. Για τα σπυράκια. Λιώστε με λίγο νερό ένα χαπάκι ασπιρίνης και απλώστε τον πολτό που δημιουργήθηκε, πάνω στο σπυράκι. Αφήστε για μερικά λεπτά πριν ξεπλύνετε με νερό.

4. Τσιμπήματα εντόμων. Ισχύει ότι και για τα σπυράκια.

5. Για τα φυτά. Κοπανήστε ασπιρίνη και ρίξτε σε 1 γαλόνι νερό. Θα κάνει καλό σε φυτά που μόλις φυτέψατε, σε φυτά αρρωστιάρικα και λένε πως φυτά ή δέντρα που δέχονται θεραπεία με ασπιρίνη, αποδίδουν καλύτερους καρπούς. Επίσης είναι γνωστό πως αλλάζοντας νερό στο βάζο με το μπουκέτο και προσθέτοντας μία ασπιρίνη, τα λουλουδάκια θα ξαναζωντανέψουν.

6. Για την πιτυρίδα. Προσθέστε δύο θρυμματισμένα κομμάτια ασπιρίνης στο σαμπουάν που λούζεστε.

7. Για την μπαταρία του αυτοκινήτου. Αν αρρωστήσει η μπαταρία, δώστε της ζωή με 4 χαπάκια ασπιρίνης – 2 για τον κάθε πόλο.

8. Αν κάνατε κεφάλι μετά το γλέντι … μία ασπιρίνη πριν πάτε για ύπνο… και το πρωί.. περδίκι.

http://indobserver.blogspot.gr ,http://www.axioperierga.blogspot.gr



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δείτε τον ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ από μαγαζί στη Μύκονο και θα ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!!


Μιλάμε οι άνθρωποι δεν παίζονται!
Και μετά κλαίγονται για τον τουρισμό και για τα μαγαζιά τους. 

Η φωτογραφία κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και εκτός από τις τσιμπημένες τιμές, μάτι βγάζουν και τα ορθογραφικά λάθη του μαγαζάτορα. 



Πες μου τι θέλεις να φας να σου πω… τι έχεις και τι αισθάνεσαι!


Ορισμένες φορές θέλετε οπωσδήποτε να φάτε γλυκό, άλλες αλμυρό και άλλες έχετε ανάγκη από μια συγκεκριμένη τροφή.

Σύμφωνα με κάποιους ειδικούς αυτή η έντονη διάθεση να φάτε κάτι συγκεκριμένο μέσα στην ημέρα δεν είναι καθόλου τυχαία. Η διάθεση αλλά και κάποια προβλήματα υγείας οδηγούν τον οργανισμό να ζητάει τροφές που έχει ανάγκη, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια επιστημονική εξήγηση πάντα. Διαβάσετε λοιπόν παρακάτω τη λίστα με τις τροφές και μάθετε τι σημαίνει για εσάς τόσο για τη διάθεση σας όσο και για την υγεία σας.

Επιζητείτε διαρκώς αλμυρές τροφές (πατατάκια, τυρόπιτα…):

Ίσως έχετε:

…στρες ή κούραση μετά από σωματική άσκηση και οι γυναίκες περίοδο (απώλεια νατρίου). Έντονη επιθυμία για αλμυρά ίσως να οφείλεται και σε δρεπανοκυτταρική αναιμία, διαβήτη, υπέρταση ή παθήσεις επινεφριδίων. Αν αντιμετωπίζετε και άλλα συμπτώματα συμβουλευτείτε ειδικό.

Πεθαίνετε για γλυκό 

Ίσως έχετε…

…πεσμένη διάθεση ή κόπωση και οι γυναίκες έμμηνος ρύση (αυξάνεται η ανάγκη για γλυκό λόγω έλλειψης ενέργειας), επίσης είναι πιθανό να σας έχει πέσει κάπως το σάκχαρο. Αν τώρα θέλετε να καταναλώσετε μαλακές και γλυκές τροφές (λχ παγωτό) ίσως, μεταξύ άλλων, να σημαίνει ότι διακατέχεστε από άγχος.

Θέλετε συνέχεια νερό

Ίσως έχετε…

…καταναλώσει πολύ καφέ, τσάι ή αλκοόλ αφού τα παραπάνω έχουν διουρητικές ιδιότητες και συμβάλλουν στην απώλεια υγρών. Ακόμη συχνοουρία, μέσω της οποίας χάνονται πολλά υγρά προκαλεί ο σακχαρώδης διαβήτης και ο άποιος διαβήτης, οπότε αν διψάτε συνεχώς, χωρίς εμφανή λόγο, ενώ αντιμετωπίζετε και άλλα συμπτώματα συμβουλευτείτε ειδικό.

Αν έχετε λιγούρες

Ίσως σημαίνει…

…ότι οργανισμός έχει ανάγκη για ενέργεια αλλά μπορεί και να οφείλεται σε ψυχολογικούς παράγοντες.(σας ενδιαφέρει:απλές κινήσεις για extra ενέργεια) Η αυξημένη παραγωγή ορμονών του θυρεοειδούς αυξάνει τις καύσεις και μας κάνει να πεινάμε περισσότερο (υπερθυρεοειδισμός, θυρεοειδίτιδα). Στην περίπτωση λοιπόν που έχετε ανεξήγητες λιγούρες και άλλα συμπτώματα ρωτήστε ειδικό. Λιγούρες μπορεί να προκληθούν σε διαβητικά άτομα, αλλά και από την λήψη κάποιων ορμονών και φαρμάκων (λχ αντικαταθλιπτικά)

Λαχτάρα για παγωμένους χυμούς ή πάγο

Ίσως σημαίνει:

Η επιθυμία για παγωμένα ροφήματα, ακόμη και αν δεν έχει ιδιαίτερη ζέστη μπορεί να σχετίζεται με αναιμία λόγω έλλειψης σιδήρου. Στην περίπτωση αυτή θα νοιώθετε και αδυναμία ή κούραση. Πολλά άτομα με χαμηλά επίπεδα σιδήρου στον οργανισμό τους έχουν τη συνήθεια να πίνουν παγωμένα ροφήματα ή ακόμη και να τρώνε παγάκια. Οι ειδικοί ωστόσο μπορούν να εξηγήσουν επιστημονικά την αιτία. Κάποιοι επιστήμονες από την Αμερική θεωρούν ότι αυτό συμβαίνει εξαιτίας των φλεγμονών της γλώσσας που προκαλεί η αναιμία και ο πάγος στην περίπτωση αυτή ανακουφίζει από την ενόχληση στη γλώσσα.

Ακόμη… 

*Αν επιλέγετε τροφές που είναι δυσκολομάσητες (κρέας, σκληρές ή τραγανές τροφές) ίσως η επιλογή αυτή να υποδηλώνει από ψυχολογικής πλευράς ότι είστε θυμωμένοι.

*Η επιθυμία για τροφές που φουσκώνουν (ζυμαρικά, όσπρια, λάχανο, ρεβίθια), ίσως να σημαίνει ότι νοιώθετε: Μοναξιά ή σεξουαλική απογοήτευση.

*Θέλετε μετ΄ επιτάσεως ένα ανθρακούχο ποτό; Η επιθυμία αυτή μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να σχετίζεται με έλλειψη ασβεστίου και ο οργανισμός να ζητά ανθρακικό.

lifezone.gr


Aποκάλυψη! H Ελλάδα µπορεί να θρέψει τους Ελληνες στο 91,5% των προϊόντων


Εκθεση της ΠΑΣΕΓΕΣ καταρρίπτει µια για πάντα το µύθο ότι δεν παράγουµε τίποτα και την τροµοκρατία πως, αν χρεοκοπήσουµε, θα πεινάσουµε.

Κατηγορηµατικά διαψεύδει τη....διαδεδοµένη στερεότυπη άποψη ότι η χώρα µας «δεν παράγει τίποτα» η νέα έκθεση της Πανελλήνιας Συνοµοσπονδίας Ενώσεων ΑγροτικώνΣυνεταιρισµών-ΠΑΣΕΓΕΣ (Αύγουστος 2012).

Σύµφωνα µε συγκεκριµένη µελέτη, η διατροφική αυτάρκεια της Ελλάδαςανέρχεται στο 91,5% σε 41 βασικά αγροτικά – διατροφικά προϊόντα και «παραµένει σταθερή» το 2011 µε µια ελαφρά µείωση σε σχέση µε το 2010. Αυτό σηµαίνει επί της ουσίας ότι σήµερα, παρόλο που η Ελλάδα βρίσκεται δύο χρόνια και πλέον υπό το βραχνά του µνηµονίου, είναι σε θέση να θρέψει τον πληθυσµό της κατά 91%.

«Πρέπει να σταµατήσει η απαξίωση της ελληνικής αγροτικής παραγωγής και η τροµοκρατία ότι σε περίπτωση χρεοκοπίας δεν θα έχουµε να φάµε.Μπορούµε να πάµε σε υπεραυτάρκεια, να παράξουµε νέο πλούτο, να στηρίξουµε τη χώρα», έλεγε χαρακτηριστικά πέρυσι ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ Τζανέτος Καραµίχας.ΥΠΕΡΚΑΛΥΨΗ ΣΕ περισσοτερα ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΓΑΘΑΤα στοιχεία που παρουσίασε η Εκθεση της ΠΑΣΕΓΕΣ δείχνουν ότι σε πέντε τουλάχιστον βασικά είδη η Ελλάδα καλύπτει το 100% της κατανάλωσης: µήλα, κρασί, φρέσκες ντοµάτες, αιγοπρόβειο γάλα και κρέας, πεπόνια και βρώµη.

Παράλληλα, σε δεκαεπτά είδη την υπερκαλύπτει ξεπερνώντας το 250% της κατανάλωσης: γιαούρτι, φέτα, ρύζι, ελαιόλαδο, σιτάρι σκληρό, αγγούρια, σταφύλια, καρπούζια, βερίκοκα, ακτινίδια, πορτοκάλια, ψάρια, σταφίδα και φυσικά ελιές, (στις τελευταίες η αυτάρκεια πλησιάζει το 1.000%).Σε πολύ υψηλά επίπεδα (80% και άνω) ανέρχεται η επάρκεια σε επτά είδη: αυγά, µέλι, γραβιέρα και κασέρι, αραβόσιτο, κρέαςπουλερικών, αχλάδια και πατάτες.

Η επάρκεια σε κεφαλοτύρι, κριθάρι, λεµόνια, αγελαδινό γάλα, και φασόλια καταγράφεται άνω του 50%, ενώ χαµηλότερη είναι σε είδη όπως ρεβίθια, χοιρινό και βόειο κρέας, µαλακό σιτάρι, φακές και ζάχαρη.


πηγη http://www.katohika.gr/


Γιατι Πρέπει να Πίνουμε το Πρωί Ζεστό Νερό με Λεμόνι!!!


Ο τρόπος που ξεκινάς την μέρα σου είναι πολύ σημαντικός, δεν έχει σημασία αν είσαι μητέρα, εργάτης, επιχειρηματίας, αθλητής, το πρώτο πράγμα που κάνεις το πρωί έχει πολύ μεγάλη σημασία!
Μπορεί να σκέφτεσαι ότι το πρόγραμμα σου είναι πολύ φορτωμένο για ένα σωστό πρωινό, αλλά αν μπορείς να βρεις χρόνο μόνο για ένα πράγμα το οποίο μπορεί να βελτιώσει την υγεία σου ένα ποτήρι ζεστό νερό με το χυμό από μισό λεμόνι είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου.
Είναι πολύ απλό και τα οφέλη πολλά για να τα αγνοήσεις.

1) Ενισχύει το ανοσοποιητικό
Τα λεμόνια είναι πλούσια σε βιταμίνη C και κάλιο. Η βιταμίνη C μας βοηθάει να καταπολεμήσουμε τα κρυολογήματα και το κάλιο διεγείρει τον εγκέφαλο και το νευρικό σύστημα, επίσης βοηθά στον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης.

2) Τα λεμόνια είναι απίστευτα αλκαλική τροφή!!!
Μπορεί τα λεμόνια από μόνα τους να είναι όξινα αλλά μέσα στον οργανισμό μας γίνονται αλκαλικά (το κιτρικό οξύ δεν δημιουργεί οξύτητα στο σώμα όταν μεταβολίζεται). Όπως γνωρίζουμε ένα αλκαλικό σώμα είναι πραγματικά το κλειδί για καλή υγεία.

3) Βοηθά στην απώλεια βάρους
Τα Λεμόνια έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, η οποίες βοηθάνε στη μείωση της πείνας. Επίσης, έχει αποδειχθεί ότι οι άνθρωποι που διατηρούν μια πιο αλκαλική δίαιτα χάνουν βάρος γρηγορότερα.

4) Ενισχύει την πέψη
Το ζεστό νερό χρησιμεύει για την τόνωση της γαστρεντερικής οδού. Τα λεμόνια και τα λάιμς έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ανόργανα άλατα και βιταμίνες βοηθώντας στην αποβολή των τοξινών και στην λειτουργία του πεπτικού συστήματος.


5) Λειτουργεί ως φυσικό διουρητικό
Ο χυμός του λεμονιού βοηθάει στην αποβολή των ανεπιθύμητων υλικών επειδή αυξάνει το ποσοστό ούρησης. Επομένως οι τοξίνες αποβάλλονται γρηγορότερα με αποτέλεσμα ένα υγιές ουροποιητικό σύστημα.

6) Καθαρίζει το δέρμα
Η βιταμίνη C βοηθά στην μείωση των ρυτίδων και των κηλίδων. Το νερό με λεμόνι καθαρίζει τις τοξίνες από το αίμα, με αυτό τον τρόπο βοηθά στο να διατηρηθεί το δέρμα καθαρό.

7) Ενυδατώνει το λεμφικό σύστημα
Ένα ποτήρι ζεστό νερό με λεμόνι βοηθά στην πρόληψη της αφυδάτωσης (προφανώς). Όταν το σώμα είναι αφυδατωμένο (κόπωση των επινεφριδίων), δεν μπορεί να εκτελέσει όλες τις κατάλληλες λειτουργίες του, αυτό οδηγεί σε συσσώρευση τοξικών ουσιών, άγχος,δυσκοιλιότητα και ο κατάλογος συνεχίζεται. Τα Επινεφρίδια είναι δύο μικροί αδένες που βρίσκονται πάνω από τα νεφρά, και μαζί με το θυρεοειδή δημιουργούν ενέργεια. Επίσης εκκρίνουν σημαντικές ορμόνες, συμπεριλαμβανομένης της αλδοστερόνης. Η αλδοστερόνη είναι μια ορμόνη που εκκρίνεται από τα επινεφρίδια που ρυθμίζει τα επίπεδα του νερού και τη συγκέντρωση των μεταλλευμάτων, όπως το νάτριο στο σώμα μας, βοηθώντας μας να παραμένουμε ενυδατωμένοι.Τα επινεφρίδια είναι επίσης υπεύθυνα για τη μείωση του άγχους.
Υιοθετώντας μόνο αυτή την πρακτική, πίνοντας ένα φλιτζάνι ζεστό νερό με λεμόνι το πρωί για ένα μήνα μπορεί να αλλάξει ριζικά η υγεία μας και να μας χαρίσει ενέργεια.
Η συνταγή είναι πολύ απλή-ένα φλιτζάνι ζεστό, χλιαρό νερό και το χυμό από μισό λεμόνι.Δείτε και άλλα θέματα που φιλοξενούμε για το λεμόνι, τις πάμπολλες χρήσεις του και τις απίθανες ιδιότητές του!
greenchef.gr
proionta-tis-fisis.blogspot.com



Tα 7 συμπτώματα της παρανοϊκής διαταραχής προσωπικότητας !!!



Τι είναι η παρανοική διαταραχή

Οι άνθρωποι με παρανοϊκή διαταραχή της προσωπικότητας χαρακτηρίζoνται γενικά από μια μακροχρόνια δυσπιστία και καχυποψία ως προς τους άλλους. Ένα άτομο με παρανοϊκή διαταραχή της προσωπικότητας πιστεύει ότι τα κίνητρα των άλλων ανθρώπων είναι ύποπτα ή ακόμη και κακόβουλα. Τα άτομα με αυτή τη διαταραχή υποθέτουν ότι άλλοι άνθρωποι θα τους βλάψουν ακόμα και αν δεν έχουν ενδείξεις βάσιμες για κάτι τέτοιο. Αν και είναι αρκετά φυσιολογικό για τον καθένα μας να έχουμε έναν ορισμένο βαθμό «παράνοιας» σχετικά με ορισμένες καταστάσεις στη ζωή μας (όπως να ανησυχούμε για μια επικείμενη σειρά απολύσεων στο χώρο εργασίας), οι άνθρωποι με παρανοϊκή διαταραχή της προσωπικότητας το κάνουν αυτό σε έναν ακραίο βαθμό για κάθε τι που έχει να κάνει με τη προσωπική τους ζωή.

Είναι δύσκολο γενικά να κάνει κανείς παρέα με κάποιον που έχει παρανοϊκή διαταραχή της προσωπικότητας του καθώς δεν υπάρχει εμπιστοσύνη από το άτομο αυτό. Λόγω της καχυποψίας που τους διακατέχει τα άτομα αυτά είναι κλεισμένα στον εαυτό του και έτσι όντας αρκετά μυστικοπαθή και απόμακρα , τους είναι αρκετά δύσκολο να συνάψουν κάθε είδους σχέσεις.

Η παρανοϊκή διαταραχή της προσωπικότητας κάνει εμφανή τα συμπτώματα της στα αρχικά χρόνια της ενηλικίωσης . Τα παρακάτω συμπτώματα είναι τα πιο χαρακτηριστικά:
Υποψιάζεται ότι οι άλλοι θέλουν να τον εξαπατήσουν ή να το βλάψουν χωρίς βάσιμες αποδείξεις.
Έχει αδικαιολόγητες αμφιβολίες για την αξιοπιστία φίλων ή συνεργατών
Δεν εμπιστεύεται τους άλλους γιατί πιστεύει ότι, ο,τι και αν πει θα χρησιμοποιηθεί εναντίον του.
Θεωρεί τα πάντα ύποπτα, ακόμα και τα καλά γεγονότα της ζωή του.
Γίνεται συνέχεια προσβλητικός και κακός απέναντι στους άλλους.
Νομίζει ότι όλοι είναι εναντίον του. Θεωρεί τους άλλους πιθανή απειλή και είναι έτοιμος να αντιδράσει.
Νομίζει οτι οι ερωτικοί του σύντροφοι τον απατούν.

Τι προκαλεί αυτή τη διαταραχή ;

Tα αίτια αυτής της διαταραχής παραμένουν ακόμα άγνωστα. Οι επιστήμονες θεωρούν ότι μάλλον έχει να κάνει πιο πολύ με βιοψυχολογικούς παράγοντες. Με άλλα λόγια, ίσως έχει να κάνει με κάποιο βιολογικό παράγοντα αλλά από την άλλη δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τους ψυχολογικούς παράγοντες και τις καταστάσεις που έχει εκτεθεί το άτομο.

Υπάρχει θεραπεία;

H τυπική μέθοδος θεραπείας που ακολουθείτε για αυτή τη διαταραχή είναι μέσω μιας μακροχρόνιας ψυχοθεραπείας με έναν ειδικό. Είναι πολύ πιθανό να συνταγογραφηθούν χάπια ώστε να περιοριστούν κάπως τα συμπτώματα.

enikos.gr


Ποια είναι η μυρωδιά που δεν αντέχουν τα μυρμήγκια και οι κατσαρίδες;


Πες μια και καλή αντίο στους ανεπιθύμητους επισκέπτες με τον πιο φυσικό τρόπο...


Το καλοκαίρι είναι κοντά, και τα ζωύφια κάνουν τις πρώτες επισκέψεις τους στα σπίτια

Αν λοιπόν βρεις μυρμήγκια ή κατσαρίδες, ψέκασέ το χώρο που συνηθίζουν να κάνουν… πάρτι με χυμό λεμονιού!

Και τα δύο ζωύφια δεν μπορούν να ανεχθούν τη μυρωδιά του χυμού λεμονιού και θα εξαφανιστούν μια και καλή!

- See more at: http://www.gkourou.com


10 φυσικοί τρόποι για να μην μυρίζει το στόμα σας άσχημα


Αρχικά δεν είναι απαραίτητο να μασάτε τσίχλα όλη την ώρα, κάθε ημέρα…
Εξάλλου η καθαρή αναπνοή δεν είναι μόνο θέμα μυρωδιάς, αλλά και υγιεινής του στόματος. Οπότε μια επίσκεψη στον οδοντίατρο για κάποιο χαλασμένο δόντι ίσως να είναι η λύση.

Επίσης πρώτα από όλα, θα πρέπει μετά από κάθε γεύμα να βουρτσίζετε τα δόντια σας και όχι μόνο, αλλά και να χρησιμοποιείτε οδοντικό νήμα, το οποίο μπορεί να απομακρύνει υπολείμματα τροφών που κρύβονται ανάμεσα στα δόντια και προκαλούν με τον καιρό κακοσμία.

Σημαντικό επίσης είναι όταν βουρτσίζετε τα δόντια σας, να μην ξεχνάτε τη… γλώσσα σας. Ναι καλά διαβάσατε. Το να βουρτσίζουμε (ελαφριά σαν μασάζ) τη γλώσσα μας, απομακρύνουμε πολλά μικρόβια που υπάρχουν εκεί και που συντελούν και εκείνα στην κακοσμία.

Μπορείτε να έχετε μαζί σας γαρίφαλα. Όχι το λουλούδι αλλά το μπαχαρικό, το οποίο μπορείτε να πιπιλάτε και θα αφήνει μια ευχάριστη δροσιά στο στόμα, αλλά και μια ευχάριστη μυρωδιά για τους άλλους.

Να τρώτε σπόρια κάρδαμου. Σε πολλές καραμέλες χρησιμοποιούνται διότι δίνουν μια γλυκύτητα αλλά και αρωματίζουν την αναπνοή. Ομοίως μπορείτε να μασήσετε και λίγο μαϊντανό. Έχει ήπιες αντισηπτικές ιδιότητες και καθαρίζει την αναπνοή. Εδώ χρειάζεται μια μικρή προσοχή διότι μπορεί κάποιο πράσινο φυλλαράκι να κολλήσει στα δόντια σας και όταν χαμογελάσετε, να ξεκαρδιστούν οι άλλοι.

Να τρώτε πολλά φρούτα με βιταμίνη C, όπως οι φράπες, τα πορτοκάλια, τα μανταρίνια και τα ακτινίδια. Η συγκεκριμένη βιταμίνη εξουδετερώνει τα βακτήρια του σώματος και καταπολεμά την κακοσμία.

Ο δυόσμος, η μέντα και ο ευκάλυπτος χαρίζουν ευχάριστη αναπνοή αλλά επίσης μπορούν να δράσουν και κατά διαφόρων μικροβίων στο λαιμό και στο στόμα.

Μια πολύ καλή λύση που δρα σε λίγες ημέρες είναι η κατανάλωση γιαουρτιού. Μέσα σε ένα 15νθήμερο τα βακτήρια της στοματικής κοιλότητας θα περιορισθούν και η αναπνοή θα είναι πιο απελευθερωμένη και πιο ευχάριστη.

Τέλος είναι πολύ σημαντικό να ελαττώσετε, όσο μπορείτε τους καφέδες και τα διάφορα αναψυκτικά τα οποία μαζί με το τσιγάρο κάνουν το στόμα μας να μυρίζει χειρότερα και από θάλαμο αερίων.

Iatropedia.gr


Κ. Καραμανλής: "Και ποιος δεν είναι μασώνος, ρε;"


Τι συνέβη όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής επισκέφθηκε το Άγιον Όρος;
Πρόκειται για ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στον "Ορθόδοξο Τύπο" στο άρθρο "Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ".

Γράφει λοιπόν, ο αρθογράφος:

Ὅταν ὁ παπποὺς Καραμανλὴς ἐπισκέφτηκε τὸ Ἅγιο Ὄρος ἕνας γέροντας τὸν ρώτησε: «κ. Καραμανλὴ ἀκούσαμε ὅτι εἶστε μασώνος εἶναι ἀλήθεια;» καὶ πῆρε τὴν ἀπάντηση:


«Καὶ ποιὸς δὲν εἶναι μασώνος ρέ!».
Κ. Καραμανλής: "Και ποιος δεν είναι μασώνος, ρε;"




Διαβάστε:



BriefingNews


Γνωστοί πρωταγωνιστές τουρκικών σειρών συνελήφθησαν για ναρκωτικά



Διάσημοι ηθοποιοί της Τουρκίας, γνωστοί και στο ελληνικό κοινό από τη συμμετοχή τους σε σίριαλ που προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση, συνελήφθησαν στο πλαίσιο επιχείρησης της τουρκικής αστυνομίας, η οποία ξεκίνησε πριν από οκτώ μήνες.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη συνολικά 55 ατόμων.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται γνωστοί ηθοποιοί όπως οι: Κενάν Ιμιρτζαλίογλου που συμμετείχε στη σειρά «Καρανταγί» και «Εζέλ», Μουράτ Γιλντιρίμ από το «Έρωτας και Τιμωρία», η σύζυγός του, Χουρτζίν Τερζίογλου, γνωστή ως Αζάντ από το «Εζέλ», Ενκίν Αλτάν ο οποίος ήταν ο Χαλίλ στο «Σον», Νεχίρ Ερντογάν που έπαιξε την Αϊλίν στο «Σον», ο Ιλκέρ Αξούμ που συμμετείχε στο «Σουλεϊμάν το Μεγαλοπρεπή», γράφει η τουρκική εφημερίδα Hurriyet.

Οι διάσημοι κρατούμενοι κατηγορούνται για «χρήση ναρκωτικών» και «παροχή χώρων για χρήση ναρκωτικών».

Η επιχείρηση ξεκίνησε πριν από 8 μήνες, όταν η αστυνομία άρχισε να παρακολουθεί μία συμμορία εμπόρων ναρκωτικών που «δραστηριοποιούνταν» στην περιοχή Μπεσίκτας της Κωνσταντινούπολης και στη συνοικία Σαριγιέρ.

Σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές οι διασημότητες ζητούσαν ναρκωτικά με κρυπτογραφημένες λέξεις και οι έμποροι τους τα παρέδιδαν στις επιθυμητές διευθύνσεις.

Η αστυνομία έκανε εφόδους σε Κωνσταντινούπολη, Άγκυρα και Σμύρνη.

Μεγάλες είναι οι αντιδράσεις στην Τουρκία με πολλούς να υποστηρίζουν ότι πρόκειται για παγίδα του καθεστώτος Ερντογάν καθώς οι παραπάνω ηθοποιοί συμμετείχαν δυναμικά στις διαδηλώσεις στο πάρκο Γκεζί.

Read more: http://www.newsbomb.gr



Συγκλονιστικό: Της είπαν ότι το παιδί της γεννήθηκε νεκρό κι εκείνη το ανέστησε [Video]


Οι γιατροί της είπαν πως το μωρό της γεννήθηκε νεκρό κι εκείνη ζήτησε να το πάρει στην αγκαλιά της για να το αποχαιρετίσει. Το βρέφος γεννήθηκε πρόωρα (στις 27 εβδομάδες), ζυγίζοντας λιγότερο από δύο κιλά. 

Η μητέρα δεν άφηνε το βρέφος από την αγκαλιά της, λέγοντάς του διαρκώς πόσο το αγαπάει και χαϊδεύοντάς το. Στο πλευρό της ήταν διαρκώς ο σύζυγός της. Για το ζεύγος Ογκ, ήταν μια πολύ μεγάλη απώλεια, καθώς περίμεναν με πολύ μεγάλη λαχτάρα τον ερχομό του γιου τους.

Οι δυο συντετριμμένοι γονείς αρνιούνταν να εγκαταλείψουν το πρόωρο βρέφος, κρατώντας το στην αγκαλιά τους. Μάλιστα, η μητέρα, Κέιτ Ογκ, άρχισε να του τραγουδάει και να του μιλάει. Κάποια στιγμή, το ξετύλιξε από τις κουβέρτες του και το ακούμπησε πάνω της.

Και τότε ήταν που συνέβη αυτό που κανείς δεν περίμενε: Το μωρό έδωσε τα πρώτα σημάδια ζωής.

«Στην αρχή άκουσα έναν περίεργο θόρυβο, σαν κάποιος να πνίγεται. Αμέσως μετά ένιωσα έναν σπασμό πάνω μου και κατάλαβα πως το έκανε το μωρό! Κοίταξα με απορία τον Ντέηβιντ, που κοίταζε έκπληκτος. Ναι, το μωρό είχε ανοίξει τα μάτια του και μας κοίταζε!» δηλώνει πέντε μήνες μετά για το περιστατικό η Κέητ Ογκ.

Το μωρό, πέντε μηνών σήμερα, είναι ένα υγιέστατο αγοράκι, ονόματι «Τζέιμι». Οι γονείς δηλώνουν πανευτυχείς και υπερήφανοι.

«Η σύζυγός μου είναι πολύ έξυπνη. Έκανε αυτό που έκανε ενστικτωδώς. Κι έτσι αναστήθηκε το μωρό μας. Αν δεν το είχε κάνει, τώρα ο Τζέιμι δε θα ήταν μαζί μας», λέει ο πατέρας του μωρού, Ντέιβιντ Ογκ.

Δείτε το βίντεο εδώ:


Ελλάδα,ψάρια πηδάνε έξω από την θάλασσα, είναι αυτό κάποιο σημάδι?


Συνέβη στην Βάρκιζα πριν δυο μέρες ! Οι άνθρωποι σταμάτησαν να χορεύουν και άρχισαν να μαζεύουν ψάρια με γυμνά χέρια! Είναι ένα σημάδι κάποιου γεωλογικού φαινομενου που έρχεται?
http://www.katohika.gr/

Τα ζώδια σήμερα 7 Αυγούστου 2013

ΚΡΙΟΣ
Τα πράγματα για σήμερα θα παραμείνουν ως έχουν και η μεγάλη φόρα που έχετε πάρει ίσως να σταματήσει εκεί, αλλά τουλάχιστον θα νιώθετε δυνατοί και πολύ σίγουροι για τις αποφάσεις σας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί όταν νιώθετε έτσι ίσως κάνετε περισσότερα πράγματα για εσάς και για το στόχο σας. Πάντως θα είστε πολύ ερωτικοί και κυρίως συγχωρητικοί με όλες τις καταστάσεις που σας έχουν πληγώσει. Βέβαια, έχετε μια μικρή μανία να είστε το επίκεντρο και να αναγνωριστείτε, για αυτό, ακόμα και στην εργασία σας, μπορεί να συμμετέχετε περισσότερο σε θέματα όπου θα προσφέρετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Έχετε αποφασίσει να παραμείνετε σταθεροί σε κάποιες θέσεις και αρχές, οι οποίες ίσως να φέρουν μια ελαφριά μετατόπιση των σχεδίων σας. Δηλαδή να δώσετε μεγαλύτερη προτεραιότητα ακόμα και σε ότι αφορά την ουσία σας, αρκεί να μην θεωρήσετε τα πράγματα τόσο πολύ απόλυτα. Όλα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο αρκεί να το θέλετε. Η ζωή είναι προς το παρόν είναι απλόχερη μαζί σας. Θέματα με παιδιά και ρίσκο ευνοούνται και ίσως να έχετε και την πρωτιά σε κάποιες καταστάσεις. Τα οικονομικά σας έχουν περιθώριο βελτίωσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγωνίζεστε για να παραμείνετε σταθεροί στις θέσεις σας. Ίσως να κάνετε κάτι μεγαλύτερο για να φανείτε και να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση και στον προσωπικό σας λόγο. Ίσως να διαλέγετε αυτά που θα πείτε για να δημιουργήσουν εντύπωση. Πάντως θα κάνετε μια εξομολόγηση ή θα φέρετε ένα πρόσωπο πολύ κοντά σας. Η ψυχολογία σας είναι πολύ ιδιαίτερη αυτή την περίοδο. Είστε διατεθειμένοι, αν σας πουν ένα απλό συγνώμη, να συγχωρήσετε ακόμα και κάποια άτομα τα οποία σας είχαν στεναχωρήσει. Η απόφαση για ένα κομμάτι των σπουδών σας θα βοηθήσει στο να είστε πλέον σίγουροι για τα θέλω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προσπαθείτε να μαζέψετε οτιδήποτε έχει αξία γύρω σας, γιατί μερικές φορές νιώθετε ανασφάλεια ότι δεν θα τα καταφέρετε, επειδή δεν μπορείτε να έχετε την δική σας προσωπική γνώμη. Αυτό από την μια είναι καλό γιατί ταμπουρώνεστε και κάνετε κινήσεις για να εξασφαλίσετε τα ήδη υπάρχοντά σας. Αλλά να είστε προσεκτικοί αν σας πιάσει η μανία της επίδειξης ή του «φαίνεσθαι» γιατί θα κάνετε κινήσεις μεγαλόπρεπες οι οποίες θα απέχουν από τις δικές σας ανάγκες. Η σχέση με έναν Υδροχόο θα καθοριστεί και σε πιο βαθύ επίπεδο που μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε επαφή με ένα κομμάτι των ευθυνών σας, τις οποίες μερικές φορές αποφεύγετε να δείτε κατάματα.

ΛΕΩΝ
Συνεχίζει η δύναμή σας να είναι πολύ έντονη. Αυτή η σιγουριά μερικές φορές σας κάνει λίγο εγωιστές, γιατί μπορεί να είστε «αποφασίζω και διατάζω». Σίγουρα βέβαια έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα πάνω σας, τον τελευταίο καιρό, αλλά οι εγωκεντρικές αντιλήψεις σας υπάρχουν και σε κάθε ευκαιρία τις βγάζετε προς τα έξω. Σαν Λιοντάρια έχετε ανάγκη να λάμπετε και να φαίνεστε και με την παραμικρή ευκαιρία που θα σας δοθεί θα δείξετε την μεγαλοπρέπεια σας με οποιοδήποτε μέσον κι αν διαθέτετε. Για αυτό τώρα που νιώθετε δυνατοί, προσπαθήστε να φέρετε στα δικά σας μέτρα μια συνεργασία ή μια σχέση, εκφράζοντας και τα δικά σας θέλω μ' έναν τρόπο δημοκρατικό.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προτιμάτε να παραμείνετε στο περιθώριο για να νιώθετε καλύτερα και πιο ασφαλείς. Κάτι που έχετε μάθει αιφνιδίως ίσως σας έχει προβληματίσει, αλλά εσείς δεν θα το πείτε γιατί θέλετε να κρατήσετε αποστάσεις από το πρόσωπο που εμπλέκεται σε αυτό. Η Αφροδίτη που είναι ακόμα στο ζώδιο σας έχει την δύναμη να σας δημιουργεί σιγουριά και γενικά να σας δίνει έναν άλλο αέρα που σας προσδίδει γοητεία. Είναι σημαντικό να ξεπεράσετε τα όρια σας και τα στενά κουτάκια. Ο λόγος είναι ότι θα βρεθείτε προ μιας κατάστασης σχετικής κυρίως με έναν Κριό ή μπροστά σε ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα που ζητάει υπερβάσεις.

ΖΥΓΟΣ
Έχετε με το μέρος σας κάποια άτομα τα οποία εσείς νιώθετε ότι θα σας προσφέρουν μεγαλύτερη σιγουριά και ποιότητα. Αυτό είναι θετικό, γιατί αντλείτε δύναμη από όλα αυτά, παρόλο που υπάρχουν ακόμα οικογενειακές και συναισθηματικές δυσκολίες. Μην αλλάζετε την σταθερότητα σας σε κάποια πράγματα που έχετε ήδη βρει. Μπορεί να είστε πιο συνειδητοί, αλλά είστε ακόμα ευάλωτοι και επιρρεπείς στις γνώμες και στις αντιρρήσεις των άλλων. Μερικοί από εσάς μπορεί να δίνετε έναν αγώνα ο οποίος, τουλάχιστον από την άλλη πλευρά, μπορεί να μην γίνετε με θεμιτά μέσα και αυτό να δυσκολεύει. Η σχέση με Υδροχόο θα γίνει πιο ζεστή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αναλαμβάνετε κάποιες ευθύνες οι οποίες σας βαραίνουν αρκετά. Νιώθετε ότι δοκιμάζεστε και πάλι με πράγματα που έχετε δώσει πολλές φορές εξετάσεις. Η ερωτική σας κατάσταση ίσως βγάζει ένα πάθος το οποίο να μην μπορείτε να ελέγξετε με ευκολία. Είναι αναγκαίο να δείξετε ένα πρόσωπο απόλυτο και σταθερό μέσα στην δουλειά σας ή ακόμα και στον κοινωνικό σας κύκλο. Αυτό σας υποχρεώνει να παραμείνετε επί των επάλξεων κι ας σας φαίνεται αρκετά κουραστικό. Η επαφή με Λιοντάρι είναι πολύ σημαντική για σας, αλλά φέρνει κάποιες δυσκολίες, επειδή κι εκεί υπάρχει ένα απόλυτο περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχετε ερωτική διάθεση και αυτό τα λέει όλα. Μπορείτε εύκολα να χειριστείτε ακόμα και κάποιες δυσκολίες που προκύπτουν, κυρίως στην οικονομική σας κατάσταση η οποία δεν ρέει και πολύ εύκολα αυτό τον καιρό. Υπάρχουν αναβολές και αναποδιές και εσείς πρέπει να βγάλετε το φίδι από την τρύπα. Όσο όμως και να έχετε προσπαθήσει, μερικές φορές οι προσπάθειες σας πέφτουν στο κενό. Γι' αυτό το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παραμείνετε με πίστη στον στόχο σας. Αυτό θα παρασύρει όλες τις δυσκολίες και θα τις κάνει νίκες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δίνετε συνέχεια εξετάσεις και πρέπει να αποδείξετε και πάλι την αξία σας. Αυτό σας φορτίζει πολύ, ιδιαίτερα αν σχετίζεστε με ένα Λιοντάρι. Από την άλλη, έχετε εύνοια σε ένα επίπεδο συνεργατών και στενών σχέσεων, αλλά πάντα υπάρχει ο κίνδυνος της πίεσης και της μεγαλύτερης ευθύνης – ακόμα και εξάρτησης. Μέσα στις δυσκολίες σας υπάρχει και ένα κομμάτι που έχει εύνοια και πρέπει να μάθετε να το ξεχωρίζετε και να μην τα βλέπετε όλα ίδια. Οι σχέσεις σας διαφοροποιούνται και μπαίνουν συνέχεια καινούργια άτομα στη ζωή σας. Αυτό σας κάνει πιο ανοικτούς και σας δίνει ευκαιρίες σε όλα τα επίπεδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι άλλοι είναι το επίκεντρο και αν εσείς δεν το θέλετε θα σας υποχρεώσουν με κάποιο τρόπο οι περιστάσεις να βρεθείτε στις υποθέσεις τους. Και εκεί θα χρειαστεί να δείξετε έναν εαυτό τελείως διαφοροποιημένο και κυρίως εύκολο στις συναλλαγές και τις συνεργασίες. Το θέμα της σταθερότητας δεν τίθεται, γιατί εσείς γενικά είστε σαν άτομα πολύ σταθεροί και απόλυτοι. Εδώ χρειάζεται ευελιξία. Ακόμα κι αν είστε με ένα Λιοντάρι, θα δείτε ότι και εδώ θα πρέπει να είστε ελαφρώς διαφοροποιημένοι. Πάντως, δυσκολίες υπάρχουν και είναι κυρίως καθημερινές και με θέματα οικογενειακά, αλλά αν είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε κάποια πράγματα, όλα θα γίνουν πιο καλά.

ΙΧΘYΕΣ
Οι περιστάσεις σας φέρνουν σε επαφή με ένα Λέοντα ή βρίσκεστε στο επίκεντρο κάποιων πραγμάτων. Αυτό σας δίνει σταθερότητα, αλλά και προκαθορίζει ένα συγκεκριμένο τρόπο συμπεριφοράς, η οποία τουλάχιστον για σας δεν είναι τόσο εύκολη. Θα έχετε οικονομική εύνοια, τόση ώστε «να κλείσετε κάποιες τρύπες», οι οποίες είναι ανοικτές και σας δημιουργούν άγχος. Το μόνο καλό είναι ότι παίρνετε τα γεγονότα πιο ελαφριά και μέσα σας έχετε μια αισιοδοξία, κάτι που σας βοηθάει να είστε πιο ήρεμοι. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε μια πολύ καλή ερωτική ζωή ή θα κάνετε μια νέα γνωριμία.

Πηγή: astrology.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger