Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Στο νοσοκομείο 60χρονη μετά από άγρια συνεύρεση!

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013


Στο Νοσοκομείο Τρικάλων μεταφέρθηκε μια γυναίκα περίπου 60χρόνων, μετά από ερωτική συνεύρεση εμφανίζοντας αιμοραγία. 

Σύμφωνα με το trikalavoice η γυναίκα παρουσίασε αιμορραγία μετά απ άγριο σεξ με τον αλλοδαπό σύντροφό της.

Η γυναίκα, προφανώς φοβούμενη τα κουτσομπολιά, είχε αρχικα ενδοιασμούς για τη μεταφορά της στ Νοσοκομείο.

Ωστόσο τελικα δέχτηκε να της παρασχθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ οι γιατροί κατάφεραν να αντιμετωπίσουν το σημαντικό πρόβλημα αιμορραγίας που παρουσίαζε...

Σαουδάραβας 610 κιλών!


Ένας Σαουδάραβας ο οποίος έφτασε να ζυγίζει 610 κιλά και έχει πλέον ακινητοποιηθεί μεταφέρθηκε σήμερα σε νοσοκομείο για θεραπεία, κατ” εντολή του βασιλιά Αμπντάλα.

Ο Χάλεντ Μόχσεν Σαΐρι μεταφέρθηκε από το Τζιζάν, στη νότια Σαουδική Αραβία, στο Ριάντ και εισήχθη στο νοσοκομείο «Βασιλιάς Φαχντ». Τα σαουδαραβικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι επιστρατεύτηκε ένα γερανοφόρο όχημα για να τον βγάλει από το σπίτι του.


Ο υπουργός Υγείας Αμπντάλα αλ Ράμπια είπε ότι μια ομάδα γιατρών πήγε στο Τζιζάν για να οργανώσει τη μεταφορά του παχύσαρκου άνδρα στην πρωτεύουσα.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη σε τι είδους θεραπεία θα υποβληθεί ο Σαΐρι. Πρόσφατα γιατροί του ίδιου νοσοκομείου χειρούργησαν έναν άλλο υπέρβαρο άνδρα, ηλικίας 27 ετών, και του αφαίρεσαν 80 κιλά λίπους από την περιοχή του στομάχου.



enikos.gr



7 Λόγοι για να αγαπάμε τη ντομάτα…
Η ντομάτα είναι ένα παρεξηγημένο λαχανικό...Ποια είναι όμως η αλήθεια για τις ιδιότητες και τη θρεπτική αξία της; Οι 7 λόγοι για τους οποίους πρέπει να την εντάξουμε στη διατροφή μας είναι:

Η ντομάτα είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο δημοφιλή λαχανικά του καλοκαιριού καθώς σπάνια λείπει από το τραπέζι η αγαπημένη μας χωριάτικη σαλάτα.

Όμως αποτελεί και ένα παρεξηγημένο λαχανικό γιατί συχνά ακούγεται ότι «κάνει κατακράτηση υγρών» ή ότι «παχαίνει γιατί έχει πολλά σάκχαρα» με αποτέλεσμα πολλοί να την αφαιρούν από τη διατροφή τους.

Ποια είναι όμως η αλήθεια για τις ιδιότητες και τη θρεπτική αξία της ντομάτας; Έτσι οι 7 λόγοι για τους οποίους πρέπει να την εντάξουμε στη διατροφή μας είναι γιατί :
Ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Η ντομάτα περιέχει σημαντική ποσότητα από την αντιοξειδωτική βιταμίνη C η οποία ως γνωστόν έχει αντί-γηραντικές και αντί-καρκινικές ιδιότητες, ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα και βοηθά στην απορρόφηση του σιδήρου που υπάρχει στα τρόφιμα φυτικής προέλευσης.
Βοηθά στη ρύθμιση της αρτηριακής μας πίεσης. Το κάλιο που υπάρχει σε υψηλή περιεκτικότητα στη ντομάτα βοηθά στον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης και του καρδιακού παλμού μέσω μηχανισμού ρύθμισης της ισορροπίας των υγρών που προκύπτουν από την κατανάλωση αλατιού. Έτσι αντίθετα από αυτό που ακούγεται δεν προκαλεί κατακράτηση υγρών αλλά βοηθά στην αποβολή τους.
Προστατεύει από τον καρκίνο του προστάτη. Ειδικά η μαγειρεμένη ντομάτα περιέχει άφθονη ποσότητα της ισχυρής αντιοξειδωτικής ουσίας λυκοπένιο. Το λυκοπένιο έχει βρεθεί ότι προστατεύει έναντι διαφόρων μορφών καρκίνου και ιδιαίτερα του προστάτη. Επίσης υπάρχει συσχέτιση και με άλλες μορφές καρκίνου όπως του μαστού, του παγκρέατος και του πνεύμονα.
Περιέχει βιταμίνη Α. Συγκεκριμένα υπάρχει σε μορφή β-καροτένιο το οποίο ως γνωστόν βοηθά στη διατήρηση της υγείας του δέρματος , του ανοσοποιητικού συστήματος, των ιστών και της όρασης.
Έχει χαμηλή θερμιδική αξία: Συγκεκριμένα μια μέτρια ντομάτα των 100γρ δίνει 18 θερμίδες. Έτσι μπορεί εύκολα να ενταχθεί σε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής για απώλεια βάρους σε οποιαδήποτε μορφή είτε ωμη σε σαλάτες είτε σαν σάλτσα ντομάτας.
Περιέχει φυτικές ίνες. Οι φυτικές ίνες συμβάλλουν στη καλή λειτουργία του έντερου, στο κορεσμό, στη ρύθμιση το σακχάρου στο αίμα και προστατεύουν από καρκίνο του έντερου. Τα 100γρ ντομάτας δίνουν 1.2γρ.φυτικών ινών.
Μειώνει τη «κακή χοληστερόλη». Μελέτες έχουν δείξει ότι το λυκοπένιο που υπάρχει στη ψημένη ντομάτα φαίνεται να μειώνει τον κίνδυνο αθηροσκλήρωσης παρεμβαίνοντας στο μεταβολισμό της χοληστερόλης. Έτσι είτε σαν σάλτσα ντομάτας είτε σαν πάστα η συχνή κατανάλωση της μπορεί να μας προστατέψει από διάφορα καρδιαγγειακά νοσήματα.

Γράφει: Σαρικά Γ. Μαρία
Διαιτολόγος- Διατροφολόγος

10 τρόποι για να διαπιστώσεις αν έχεις αυτοεκτίμηση


Πόσο εύκολο είναι να αντιληφθούμε αν έχουμε αυτοεκτίμηση; Ακολουθούν μερικές σκέψεις και συμπεριφορές που χαρακτηρίζουν άτομα με εμπιστοσύνη στον εαυτό και τις δυνάμεις του. Είσαι άραγε μέσα σε αυτούς;

Καθένας από μας διαμορφώνει, από μικρή κιόλας ηλικία, μια προσωπική εικόνα εαυτού, δηλαδή μια άποψη για το ποιος είναι, πώς φαίνεται στους γύρω του, τι αδυναμίες έχει. Φαίνεται, πως μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση της εικόνας του εαυτού διαδραματίζουν το είδος των αλληλεπιδράσεων με τους γύρω μας, αλλά και οι γενικότερες εμπειρίες που βιώνουμε.

Αυτή η ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, επηρεάζει με τη σειρά της αυτό που ονομάζουμε αυτοεκτίμηση.

Η αυτοεκτίμηση έχει να κάνει με το κατά πόσο νιώθουμε ότι αξίζουμε, γινόμαστε αποδεκτοί, αγαπιόμαστε από τους γύρω μας και κατ’ επέκταση με το κατά πόσο εμείς οι ίδιοι αγαπούμε, αποδεχόμαστε και αξιολογούμε ως σημαντικό τον εαυτό μας.

Τα άτομα με χαμηλή αυτοεκτίμηση δεν πιστεύουν στις ικανότητές τους, θεωρούν πως είναι λιγότερο σημαντικά σε σχέση με τους γύρω τους και γενικότερα πως δεν τα καταφέρνουν με ότι καταπιάνονται.

Πόσο εύκολο, όμως, είναι να αντιληφθούμε σε ποια από τις δύο κατηγορίες ανθρώπων ανήκουμε; Ακολουθούν μερικές σκέψεις και συμπεριφορές που χαρακτηρίζουν άτομα με εμπιστοσύνη στον εαυτό και τις δυνάμεις του. Είσαι άραγε μέσα σε αυτούς;
Δέχεσαι φιλοφρονήσεις με άνεση. Αποδέχεσαι τα θετικά σχόλια ευχάριστα, νιώθοντας πως πραγματικά τα αξίζεις και όχι«γυρίζοντας τα μάτια» λέγοντας: «Ναι, καλά!» ή «Ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να το κάνει».
Εμπιστεύεσαι τις απόψεις σου. Ξέρεις πως έχεις κάτι σημαντικό να πεις ανάλογα με την περίσταση, παίρνεις το λόγο δυναμικά μέσα σε μια παρέα μιλώντας δυνατά και καθαρά και διατηρείς βλεμματική επαφή με τους συνομιλητές σου.
Κάθεσαι στην πρώτη σειρά. Ακόμα κι όταν μπαίνεις σε έναν χώρο για πρώτη φορά, επιλέγεις να κάτσεις μπροστά. Συνήθως, τα άτομα που επιλέγουν να σταθούν στην άκρη του δωματίου ή στις τελευταίες σειρές των καθισμάτων μιας αίθουσας, επιθυμούν να περάσουν απαρατήρητα, καθώς χαρακτηρίζονται από χαμηλή αυτοεκτίμηση.
Ο κύριος κριτής του εαυτού σου είναι ο ίδιος σου ο εαυτός.Στις περιπτώσεις που δέχεσαι κακοπροαίρετη κριτική από τους γύρω σου, δεν πτοείσαι από τη γνώμη τους. Έχεις το θάρρος να παραδεχτείς τα λάθη σου, αλλά και την καθαρότητα του νου να μην συγχέεις την αποτυχία σε έναν συγκεκριμένο τομέα με την αξία σου ως άτομο. Άλλωστε, τα σχόλια μιας μερίδας ανθρώπων δεν είναι αντιπροσωπευτικά της γνώμης που έχουν όλοι για σένα!
Αποδέχεσαι με χαρά τη διαφορετικότητά σου. Μπορεί να ήθελες να είσαι ψηλότερη, κοντύτερη, πιο αδύνατη, πιο κοινωνική, λιγότερο παρορμητική. Ωστόσο, στην ερώτηση: «Ποια είμαι;»απαντάς με ευκολία: «Είμαι μια μοναδική προσωπικότητα ικανή να εξελίσσεται και να βελτιώνεται συνεχώς».
Περπατάς γρήγορα και κοιτώντας μπροστά. Ακόμα και μετά από μια κουραστική μέρα, διατηρείς την καλή στάση του σώματός σου, δίχως να καμπουριάζεις ή να χαμηλώνεις το βλέμμα. Έχεις πολλά μέρη να πας, αρκετούς ανθρώπους να συναντήσεις και γενικότερα το πρόγραμμά σου είναι γεμάτο με διάφορες δραστηριότητες.
Γνωρίζεις πως κανείς δεν είναι «τέλειος» στα μάτια όλων των ανθρώπων. Προσπαθείς να επιτυγχάνεις τους στόχους που θέτεις, αντλώντας ικανοποίηση από τον εαυτό σου.
Σκέφτεσαι θετικά και αισιόδοξα. Αντί να σε κατακλύζουν αρνητικές σκέψεις του τύπου: «είμαι ανόητη» ή «ποτέ δε θα τα καταφέρω», κάνεις ευοίωνες σκέψεις για τον εαυτό σου και ακόμα και στην πιο δύσκολη κατάσταση, εντοπίζεις τη θετική πλευρά της.
Ντύνεσαι κομψά και εντυπωσιακά. Τολμάς τα έντονα χρώματα, τις παρεμβάσεις στις προσταγές της μόδας και γενικότερα προσπαθείς να προσδώσεις το δικό σου προσωπικό ύφος στην εμφάνισή σου. Σίγουρα, το ντύσιμο δεν κάνει τον άνθρωπο, αλλά όταν νιώθουμε καλά συναισθηματικά και ψυχικά, αυτό αντανακλάται και στην εξωτερική μας εικόνα!
Φροντίζεις τον εαυτό σου. Τρως υγιεινά, αθλείσαι, χρησιμοποιείς προϊόντα περιποίησης σώματος, αλλά με μέτρο, καθώς γνωρίζεις πολύ καλά πως η αυτοπεποίθηση και η πραγματική ομορφιά προέρχεται από μέσα σου! Δεν εξαρτάσαι από το τσαντάκι με το make-up, το ρουζ ή το κονσίλερ προκειμένου να βγεις μέχρι το διπλανό μπακάλικο ή την παραλία. Ξέρεις ποια είσαι και τι αξίζεις!

Όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας νιώθουμε την αυτοεκτίμησή μας να μειώνεται και έχουμε την ανάγκη οι δικοί μας άνθρωποι να μας ενθαρρύνουν και να τονώνουν το ηθικό μας. Το καλό είναι, πως επειδή η εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας μεταβάλλεται με το πέρασμα των χρόνων, τα επίπεδα της αυτοεκτίμησής μας μπορούν να βελτιώνονται, αρκεί, βέβαια, να το θέλουμε και να το προσπαθούμε!
http://www.iatronet.gr/



Γιατί ο Πούτιν τα έβαλε με την Ελλάδα;


-Απομακρύνεται από την Αθήνα το πλούσιο ρωσικό «πορτοφόλι». -Στον «πάγο» οι σχέσεις Αθήνας – Μόσχας από το 2009.

Σαν κουβάς με παγωμένο νερό έπεσε στο κεφάλι της Ελλάδας η τοποθέτηση του Ρώσου προέδρου Βαλαντιμίρ Πούτιν για τον «προβληματικό χαρακτήρα» που έχουν οι επενδύσεις στην Ελλάδα.

Σε δηλώσεις του - που κάποιος θα μπορούσε να τις χαρακτηρίσει ακόμα και ανθελληνικές - ο κ. Πούτιν τα έβαλε με τους Ρώσους επενδυτές που ρίχνουν κεφάλαια στη χώρα μας, παρακινώντας τους να...τα πάνε πίσω στη Ρωσία!

«Πρέπει να ερευνήσουμε, γιατί επενδυτές και δικοί μας και ξένοι επενδύουν αρκετά μεγάλα ποσά στο εξωτερικό, αν και έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν αυτό εδώ», ανέφερε ο κ. Πούτιν κατά τη διάρκεια της σύσκεψης για να συμπληρώσει με νόημα: «Ορισμένοι συνάδελφοι, που είναι παρόντες εδώ, το κάνουν αυτό, αλλά δεν γνωρίζω εάν είναι παρόντες εκείνοι, που επενδύουν αρκετά μεγάλα χρηματικά ποσά στο εξωτερικό», αφήνοντας σαφείς αιχμές για Ρώσους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Χωρίς να κατονομάσει κάποιον επιχειρηματία, ο Ρώσος πρόεδρος αναφέρθηκε ακόμη και σε «μια αρκετά σοβαρή επένδυση που πραγματοποιήθηκε το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα».

«Η Ελλάδα είναι μια καλή χώρα, πνευματικά κοντινή μας, αλλά γνωρίζουμε ποια οικονομικά προβλήματα υπάρχουν εκεί. Την ίδια στιγμή, εάν ένας επενδυτής επιλέγει μια τέτοια χώρα, προφανώς προβληματική, για τις επενδύσεις του και την προτιμά, ας πούμε, από την Περιφέρεια του Ροστόφ, γεννάται το ερώτημα: γιατί και τι δεν είναι εδώ αρκετό; Μπορεί η ρίζα του προβλήματος να είναι αυτό, που οι επιχειρηματίες ονομάζουν συχνή αλλαγή των κανόνων του παιχνιδιού;» παρατήρησε ο ρώσος πρόεδρος, ζητώντας από τους παριστάμενους να συζητήσουν εκτενώς τις ελλείψεις, αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής αυτής του ρωσικού Νότου.

Γιατί τέτοια στάση από τον Πούτιν;

Είναι γνωστό ότι από το 2009 οι σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας είναι παγωμένες με κύρια υπεύθυνη για αυτό την Ελλάδα.

Η απόφαση της κυβέρνησης Παπανδρέου να ακυρώσει τη συμφωνία για τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη είχε προκαλέσει τη δυσφορία του Κρεμλίνου που άρχισε να βλέπει καχύποπτα την Ελλάδα.

Το ίδιο έτος η Αθήνα είχε αρνηθεί να υπογράψει την διακρατική σύμβαση προμήθειας ύψους 1,2 δισ. ευρώ για την προμήθεια των 420+30 ΤΟΜΑ BMP-3HEL, παρά την ύπαρξη διακρατικής συμφωνίας και την έγκριση του ΚΥΣΕΑ.

Παράλληλα τον Φεβρουάριο του 2010 ο τότε πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Γ. Παπανδρέου είχε αρνηθεί εντέχνως οικονομική βοήθεια της Ρωσίας προκειμένου να μην μπει στο ΔΝΤ και το Μνημόνιο. Οι λόγοι που το έκανε ο κ. Παπανδρέου παραμένουν άγνωστοι…

Από τότε οι Ρώσοι άρχισαν να… «δαγκώνουν» και μάλιστα άσχημα, κάτι το οποίο φάνηκε και στα γεγονότα της Κύπρου, όπου φάνηκε ξεκάθαρα ότι η Μόσχα δεν εμπιστεύεται ούτε την Αθήνα ούτε τη Λευκωσία.

Η επερχόμενη έλευση του Α. Σαμαρά στην εξουσία αναζωπύρωσε τις ελπίδες της Μόσχας ότι κάτι μπορεί να αλλάξει και ο Β.Πούτιν τον δέχθηκε σε κατ' ιδίαν συνομιλία αναβαθμίζοντας το προφίλ του τότε "απλού" προέδρου της ΝΔ.

Στο μεταξύ πίεζαν να υπογραφεί η συμφωνία-πλαίσιο, μια κανονιστική σύμβαση που θα διέπει τις σχέσεις των δύο χωρών στον αμυντικό τομέα η οποία είχε συμφωνηθεί το 2010 στην επίσκεψη του Ευ. Βενζέλου στην Μόσχα. Ωστόσο, τίποτα δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα, αν και η συμφωνία είναι έτοιμη.

Η υπόθεση ΔΕΠΑ, πλήγωσε για άλλη μια φορά τις ελληνορωσικές σχέσεις, αν και όχι τόσο όσο η κατάληξη της ΔΕΣΦΑ στους Αζέρους της SOCAR.

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως οι Ρώσοι θεωρούν τον Α. Σαμαρά «πιόνι» της Μέρκελ και του Ομπάμα.

Read more: http://www.newsbomb.gr


Οι ουσίες που καταστρέφουν τη νοημοσύνη ΔΕΙΤΕ ΤΟ..!!!!!


Οι διατροφικές απειλές για την υγεία του εγκεφάλου

Στη διατροφή μας υπάρχουν πολλά τρόφιμα που μπορούμε να καταναλώσουμε ανάλογα με τις ανάγκες που έχουμε. Άλλα τρόφιμα βοηθούν στην απώλεια βάρους, ενώ άλλα διεγείρουν τις διανοητικές λειτουργίες και βελτιώνουν τη μνήμη.
Από την άλλη μεριά, υπάρχουν και τροφές που έχουν καταστρεπτικές συνέπειες για τον οργανισμό και τη λειτουργία του εγκεφάλου και οι διατροφολόγοι προτείνουν να περιορίσουμε την κατανάλωσή τους προκειμένου να έχουμε και λιγότερες αρνητικές συνέπειεςόπως αναφέρει ο arouraios.gr
Παρακάτω θα διαβάσετε ποια είναι τα έντεκα τρόφιμα με τη χειρότερη επίδραση στη νοημοσύνη μας και τα οποία θα πρέπει να αποφεύγονται, ειδικά σε μεγάλη ποσότητα και συχνότητα…
Προϊόντα με ζάχαρηΗ ίδια η ζάχαρη αλλά και τα προϊόντα που περιέχουν ζάχαρη είναι βλαβερά όχι μόνο για το βάρος μας, αλλά και για τον εγκέφαλό μας. Η κατανάλωση ζάχαρης μακροπρόθεσμα μπορεί να δημιουργήσει μια πληθώρα νευρολογικών προβλημάτων και μπορεί να επηρεάσει και τη μνήμη.

Επίσης, η ζάχαρη σχετίζεται και με τη δυνατότητα της μάθησης, γι’ αυτό το λόγο προτείνεται να αποφεύγονται τα προψημένα τρόφιμα, τα προϊόντα με ζάχαρη και σιρόπι καλαμποκιού, καθώς και τα τρόφιμα που είναι πλούσια σε φρουκτόζη.

Αλκοόλ

Το αλκοόλ είναι γνωστό ότι βλάπτει το συκώτι μακροπρόθεσμα και προκαλεί αυτό που ονομάζεται «εγκεφαλική ομίχλη» (brain fog). Όπως υποδηλώνει και η ονομασία του φαινομένου, παρουσιάζεται ένα συναίσθημα πνευματικής σύγχυσης που δρα σαν ένα σύννεφο που επηρεάζει τη διαυγή σκέψη όπως και τη μνήμη.
Έχετε παρατηρήσει ότι πολλές φορές δεν θυμάστε τα ονόματα μερικών αντικειμένων ή δεν μπορείτε να φέρετε στη μνήμη σας ορισμένα γεγονότα και να αποφασίσετε αν έγιναν στην πραγματικότητα ή αν τα είδατε στον ύπνο σας; Αυτό μπορεί να συμβαίνει εξαιτίας της υψηλής ποσότητας αλκοόλ που ενδέχεται να καταναλώσατε, που επηρεάζει την ισορροπία του εγκεφάλου. Ευτυχώς, αυτά τα συμπτώματα είναι αναστρέψιμα, αν σταματήσετε το αλκοόλ ή αν περιορίσετε την κατανάλωσή του σε ένα ή δυο ποτά την εβδομάδα.

Πρόχειρο και γρήγορο φαγητό


Μια πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη στο πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ αποκάλυψε ότι το γρήγορο φαγητό μπορεί να αλλάξει τα χημικά στοιχεία του εγκεφάλου μας, προκαλώντας έτσι συμπτώματα που σχετίζονται με την κατάθλιψη και το άγχος. Έτσι κι αλλιώς, τα φαγητά που είναι πλούσια σε λιπαρά προκαλούν συμπτώματα στέρησης, όταν διακόπτεται η κατανάλωσή τους.
Αυτά τα τρόφιμα επηρεάζουν την παραγωγή της ντοπαμίνης, ενός σημαντικού χημικού που συνεισφέρει στο συναίσθημα της ευτυχίας και της γενικότερης ευεξίας. Επιπλέον, η ντοπαμίνη υποστηρίζει και τη διανοητική λειτουργία, τη γνωστική ικανότητα, την αφύπνιση, την κινητοποίηση και τη μνήμη. Για όλους αυτούς τους λόγους, τέτοιου είδους τρόφιμα είναι καλό να αποφεύγονται.

Τηγανητά φαγητά

Όλα σχεδόν τα επεξεργασμένα τρόφιμα περιέχουν χημικά, προσθετικά, τεχνητά αρώματα, συντηρητικά και άλλα παρόμοια, τα οποία επηρεάζουν τη συμπεριφορά και τη διανοητική λειτουργία μας εξαιτίας των χημικών στοιχείων που διαθέτουν, τα οποία προκαλούν υπερκινητικότητα στα παιδιά και τους ενηλίκους.

Τα τηγανητά ή επεξεργασμένα φαγητά καταστρέφουν με αργό ρυθμό τα νευρικά κύτταρα του εγκεφάλου. Ωστόσο, ορισμένα είδη ελαίων είναι πιο επικίνδυνα από άλλα, με το ηλιέλαιο να θεωρείται από τα πιο τοξικά έλαια που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε.

Επεξεργασμένα ή προμαγειρεμένα φαγητά

Ακριβώς όπως και τα τηγανητά, έτσι και τα επεξεργασμένα ή προμαγειρεμένα φαγητά επιδρούν στο κεντρικό νευρικό σύστημα και αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης κάποιας εκφυλιστικής εγκεφαλικής διαταραχής, όπως το Αλτσχάιμερ, αργότερα στη ζωή.


Πολύ αλμυρά φαγητά


Όλοι γνωρίζουμε ότι τα αλμυρά φαγητά επηρεάζουν την πίεση του αίματος και είναι πολύ επικίνδυνα για την καρδιά. Ωστόσο, όπως δείχνουν οι έρευνες, τα φαγητά που περιέχουν πολύ μεγάλες ποσότητες αλατιού μπορεί να επηρεάσουν τη διανοητική λειτουργία και να αμβλύνουν την ικανότητα της σκέψης. Με άλλα λόγια, τα αλμυρά φαγητά επιδρούν στη νοημοσύνη μας!

Επίσης, έχει αποδειχτεί ότι η κατανάλωση αλμυρών φαγητών καθώς και νικοτίνης έχει τις ίδιες συνέπειες με τα ναρκωτικά, αφού μόλις σταματήσει η κατανάλωσή τους εμφανίζεται σύνδρομο στέρησης και θέληση για επιπλέον αλμυρά φαγητά.

Σιτηρά εκτός από τα 100% ολικής άλεσης

Όλα τα σιτηρά επιδρούν στην εγκεφαλική λειτουργία και στη συνολική υγεία μας, εκτός από τα σιτηρά που είναι 100% ολικής άλεσης, τα οποία είναι πολύ πλούσια σε ίνες και είναι γνωστό ότι προλαμβάνουν την αρτηριακή γήρανση.
Αν καταναλώνετε τα απλά σιτηρά, το σώμα σας κινδυνεύει από πρόωρη γήρανση, ενώ μπορεί να παρατηρηθεί και απώλεια μνήμης και «εγκεφαλικής ομίχλης» (brain fog). Επομένως, προσπαθήστε να αντικαταστήσετε τους απλούς υδατάνθρακες με τους σύνθετους, επιλέγοντας ουσιαστικά στην καθημερινότητά σας ψωμί ολικής άλεσης αντί για άσπρο.

Επεξεργασμένες πρωτεΐνες


Οι πρωτεΐνες είναι η τροφή των μυών και είναι πολύ σημαντικές για τη σωστή λειτουργία του σώματος. Το κρέας είναι η βασικότερη πηγή υψηλής ποιότητας πρωτεϊνών, ωστόσο πολύ επεξεργασμένες μορφές πρωτεΐνης, όπως τα χοτ ντογκ, το σαλάμι και τα λουκάνικα θα πρέπει να αποφεύγονται.
Αντίθετα με τις φυτικές πρωτεΐνες που βοηθούν το σώμα να προστατέψει το νευρικό σύστημα, οι επεξεργασμένες πρωτεΐνες κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Επιδιώξτε να τρώτε ψάρι (ειδικά τόνο και σολομό), γαλακτοκομικά προϊόντα και καρύδια, που είναι πηγές πρωτεϊνών υψηλής διατροφικής αξίας.

Τρανς λιπαρά

Τα τρανς λιπαρά προκαλούν πληθώρα προβλημάτων, από καρδιακά προβλήματα και ανεβασμένη χοληστερόλη μέχρι παχυσαρκία. Είναι εξίσου επιβλαβή και για τον εγκέφαλό μας, καθώς κάνουν το μυαλό μας πιο νωθρό, επηρεάζουν τα αντανακλαστικά μας και την ποιότητα των εγκεφαλικών αντιδράσεων, ενώ αυξάνουν και την πιθανότητα εγκεφαλικού επεισοδίου.
Επιπλέον, αν τα τρανς λιπαρά καταναλώνονται παρατεταμένα, οδηγούν σε ένα είδος συρρίκνωσης του εγκεφάλου, παρόμοιο με τη συρρίκνωση που προκαλεί το Αλτσχάιμερ. Αυτό συμβαίνει διότι τα τρανς λιπαρά καταστρέφουν αργά τις αρτηρίες, μεγαλώνοντας τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου, γεγονός που μπορεί να αποφευχθεί μειώνοντας απλώς την κατανάλωση αυτών των λιπαρών.

Τεχνητά γλυκαντικά

Όταν οι άνθρωποι επιθυμούν να χάσουν βάρος, θεωρούν ότι θα αδυνατίσουν μέσα σε μια νύχτα, αντικαθιστώντας απλώς τη ζάχαρη με τα τεχνητά γλυκαντικά. Είναι αλήθεια ότι οι τεχνητές γλυκαντικές ουσίες περιέχουν πράγματι λιγότερες θερμίδες, ωστόσο μπορεί να προξενήσουν μεγαλύτερη βλάβη από το καλό που θεωρούμε ότι φέρνουν.

Όταν χρησιμοποιούνται για εκτεταμένη χρονική περίοδο, τα τεχνητά γλυκαντικά μπορεί να προκαλέσουν εγκεφαλική βλάβη και να αποδυναμώσουν τη νοητική ικανότητά μας, ειδικά αν χρησιμοποιούνται σε μεγάλες ποσότητες.

Νικοτίνη

Παρά το γεγονός ότι η νικοτίνη δεν είναι ακριβώς τρόφιμο, προκαλεί χάος στον εγκέφαλό μας περιορίζοντας τη ροή του αίματος και τη φυσιολογική ροή γλυκόζης και οξυγόνου σε αυτό το σημαντικό όργανο του ανθρώπινου σώματος. Η νικοτίνη προκαλεί όχι μόνο πρόωρη γήρανση, κακή αναπνοή και αυξημένο κίνδυνο καρκίνου των πνευμόνων, αλλά επηρεάζει και την παραγωγή και λειτουργία των νευροδιαβιβαστών, στενεύοντας τα τριχοειδή αγγεία, εκείνα τα μικροσκοπικά αιμοφόρα αγγεία που παίζουν βασικό ρόλο στη λειτουργία του εγκεφάλου.
http://www.newsitamea.gr/

ΗΡΘΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ: Η απίστευτη ιστορία ζωής δυο δίδυμων Ιερέων

Τόσο στην Ορθόδοξη όσο και στην Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία είναι συχνό το φαινόμενο δυο αδέρφια να επιλέγουν να ακολουθήσουν την ιερατική ζωή. 

Ο Παύλος και ο Φίλιππος όμως σίγουρα ξεχωρίζουν.

Όπως εύκολα μπορεί να διακρίνει κάποιος τα δυο αδέρφια είναι δίδυμα, όπως όμως λένε οι ίδιοι αυτή δεν είναι η μοναδική «ιδιαιτερότητα» στη ζωή τους. Γεννήθηκαν πριν από 29 χρόνια, στις 10 Σεπτεμβρίου 1984, στη Χιλή. 

Τόσο η μητέρα τους όσο και οι γιατροί όμως δεν περίμεναν δυο δίδυμα αγόρια αλλά ένα παιδί «τέρας» με δυο κεφάλια και τρία πόδια, όπως τουλάχιστον είχαν δει στους υπέρηχους. 

Μάλιστα οι γιατροί είχαν προτείνει στην μητέρα τους να προχωρήσει άμεσα στη διακοπή της κύησης αφού το παιδί «φαινόταν» πως δεν ήταν φυσιολογικό, ενώ υπήρχαν σοβαροί κίνδυνοι και για την υγεία της. Η ίδια το αρνήθηκε. Λίγους μήνες μετά γεννήθηκε ο Φίλιππος. Ήταν ένα υγιές αγόρι.

Και εδώ όμως υπήρχε μια επιπλοκή. Ο πλακούντας δεν βγήκε και οι γιατροί ήταν έτοιμοι να προχωρήσουν σε απόξεση της μήτρας. Η μητέρα όμως το αρνήθηκε. «Νιώθω πως υπάρχει και άλλο παιδί μέσα μου» είπε στους γιατρούς και τους ζήτησε να δουν πιο προσεκτικά τι ακριβώς συμβαίνει. 

Δεκαεπτά λεπτά αργότερα, γεννήθηκε ο Παύλος! 

Όπως ήταν φυσικό τα δυο αγόρια έζησαν όλη τους τη ζωή δίπλα – δίπλα αφού η κοινή τους μοίρα ήταν «σφραγισμένη» από την κοιλιά της μητέρας τους. Κανείς όμως δεν περίμενε πως τα δυο αδέρφια θα επέλεγαν ταυτόχρονα μια τόσο ξεχωριστή πορεία. 

Σήμερα και οι δυο υπηρετούν ως Κληρικοί.

http://dogma.gr/

Oι Μοναδικές ιδιότητες της Αμυγδαλιάς!!!


Όλοι μας ξέρουμε για τις μοναδικές ιδιότητες του αμυγδάλου. Ελπίζω πως και, όσοι μπορούμε, το συνηθίζουμε στη διατροφή μας. Οι ιστορικοί δέχονται πως η αμυγδαλιά είχε φυτρώσει στην Ελλάδα ήδη μέχρι το 3.000 π.χ. Ο Ιπποκράτης το χρησιμοποιούσε πολύ στην ιατρική του.Το αμυγδαλέλαιο κάνει την εμφάνισή του και στη Βίβλο, καθότι το χρησιμοποιούσαν για να μυρώσουν τους βασιλιάδες. Το έλαιο αυτό χρησιμεύει πολύ στην καταπολέμηση των ρυτίδων αλλά και στις εξάλειψη των δερματικών παθήσεων. Χρήσιμα μέρη της αμυγδαλιάς, εκτός φυσικά από τον καρπό, είναι τα φύλλα, οι φλούδες και τα άνθη. Στην εποχή μας το αμυγδαλέλαιο χρησιμοποποιείται κατά μεγάλο ποσοστό στις βιομηχανίες παραγωγής καλλυντικών.


Τέλος, να θυμηθούμε και την αγαπητή μας σουμάδα, που βοηθάει πολύ στα καρδιακά προβλήματα.

Μεγάλη προσοχή πρέπει να δίνουμε στην κατανάλωση πικραμύγδαλων, καθώς είναι πολύ τοξικά και το κυάνιο που περιέχουν μπορεί να φέρει το θάνατο. Άλλωστε, η ανοχή του κάθε ανθρώπινου οργανισμού σε αυτά, είναι διαφορετική οπότε δεν υπάρχουν αριθμοί που να μπορούν να μας βοηθήσουν. Τα τελευταία χρόνια γίνεται μεγάλη συζήτηση για αυτά καθώς έχει αποδειχτεί ότι έχουν αντικαρκινική δράση, καθώς εμποδίζουν την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων.

Για να γίνουν τα αμύγδαλα πιο εύπεπτα, τα καθαρίζουμε μουλιάζοντάς τα σε ζεστό νερό και ξεφλουδίζοντάς τα πριν την κατανάλωση.

Που φύεται: Σε όλη την Ελλάδα και σε τόπους με εύκρατο κλίμα.

Μέρος που χρησιμοποιούμε: Οι καρποί, ο φλοιός, τα φύλλα, τα λουλούδια.
Περιέχει: μαγνήσιο, βιταμίνη Ε, νάτριο, κάλιο, σάκχαρα, αμυγδαλόλαδο, σίδηρο, ασβέστιο, φώσφορο κλπ.
Βοτανοθεραπείες: μαλακτικό, αντικαρκινικό, επουλωτικό, αντιφλεγμονώδες, αντιβηχικό, αντιπυρετικό κ.α.



Χρήσεις:

Ενοχλήσεις του ήπατος
Εγκαύματα
Ρυτίδες
Επούλωση φλεγμονών & πληγών
Έκζεμα
Χιονίστρες
Διαβήτης
Ψωρίαση







herbaltherapies.blogspot.gr

iator.gr


Υπόγεια Αθήνα....Γιατί φοβούνται το άνοιγμα της στοάς;


ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΘΗΝΑ – Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ – ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ; ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ;‏ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ;;

Το γνώριζαν εδώ και 25 χρόνια και το έκρυβαν..Τι κάνει το Υπ. Πολιτισμού;
Η μεγαλύτερη ανακάλυψη στην υφήλιο. Παγκόσμια.
Υπάρχει κάτω από την Αθήνα υπόγειος χώρος αρχαίος που οδηγεί σε άθικτο ναό, τον έχουνε βρει εδώ και... 
25 χρόνια με 130 αγάλματα άθικτα σε άριστη κατάσταση και πολλά άλλα πράγματα και το κρατάνε μυστικό τόσα χρόνια.. 
Τι κρύβεται εκεί;;
Τι φοβούνται να μην αποκαλυφθεί και το κρύβουν 25 χρόνια;
Υπάρχουν εικασίες ότι υπάρχει και το χρυσελεφάντινο άγαλμα. Εκεί υπήρχαν ανάγλυφα παντού στον χώρο γεμάτο σαν αυτά που έχει ο Παρθενώνας γύρω γύρω. Τα αγάλματα και ο χώρος τουλάχιστον τότες πριν το ξανακλείσουν ήτανε άθικτος. 
Τα αγάλματα ήταν τέλειος άθικτα, χωρίς να λείπουν χέρια μύτες όπως λείπουν σε αυτά τα αγάλματα που έχουμε έξω,τα περισσότερα σπασμένα στο μουσείο της ακρόπολης και παντού. Χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά. Και όλα αυτά μέχρις εκεί που προχώρησαν γιατί δεν το εξερεύνησαν όλο το μέρος. 
Ποιοι είναι αυτοί που έχουνε σταματήσει τόσα χρόνια το άνοιγμα της στοάς;
Ξυπνήστε Έλληνες.... 
Το έβγαλε στην φόρα ο άνθρωπος που το ανακάλυψε..αλλιώς ακόμα δεν θα ξέραμε τίποτα.
Το ανακοίνωσε ο άνθρωπος γιατί λέει φτάνει πια, ήρθε ο καιρός να δοξαστεί η Ελλάδα. με τους προδότες τους ανθέλληνες που μας κυβερνάνε τόσα χρόνια.. 
Δείτε την προχθεσινή εκπομπή μυστικά περάσματα και δεν θα το πιστεύετε.
Πρέπει αμέσως το υπουργείο πολιτισμου να πάρει θέση. Τι εκανε τοσα χρονια; Ποιος ειναι ο σατανικος του ρολος και ποιοι κρυβονται απο πισω. Σιγουρα ανθελληνες. Παει καπου το μυαλο μου; 
Πρέπει να έρθουν αρχαιολόγοι από όλο τον κόσμο και να ανοιχτεί το μέρος! 

Ακουστέ το βίντεο από το 58.07 και θα σας πιάσουνε τα νευρά σας σίγουρα.



πηγη thesecretrealtruth.blogspot.com



Χρεοκοπημένο το ευρώ! Να προετοιμαστούμε ΤΩΡΑ για επιστροφή στη δραχμή


Επειδή ξέρω ότι δεν σας λένε τίποτα τα χρεοκοπημένα τουρκοκάναλα, να σας επιστήσω απλώς την προσοχή σε δύο δημοσιεύματα που έχουν μεγάλη σημασία....

α. Saxo Bank: Η πολιτική Μέρκελ «αχίλλειος πτέρνα» της Ευρώπης – Το ευρώ έχει αποτύχει

β. The Huffington Post: Παραμένει ο κίνδυνος κατάρρευσης του ευρώ – η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει!

Στο πρώτο ο Lars Christensen, εκτελεστικός διευθυντής και συνιδρυτής της Saxo Bank, επισημαίνει ότι: «Κατά την άποψη μου, η αχίλλειος πτέρνα της Ευρώπης είναι η καγκελάριος της Γερμανίας, η de facto ηγέτης της Ε.Ε. και η έλλειψη οράματος της για την Ε.Ε. Αν και υπάρχουν περιστασιακά κάποιες μικρές δόσεις αισιοδοξίας, σε μακροπρόθεσμη βάση το ευρώ δεν είναι βιώσιμο και κάτι πρέπει να αλλάξει.

Εάν αναλύσει κανείς σε βάθος τα οικονομικά μεγέθη, είναι φανερό ότι το ευρώ καταστρέφει την Ευρωζώνη».

Στο δεύτερο, η αμερικανική εφημερίδα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αναζητώντας ένα άκρως ψευδές πολιτικό ιδεώδες, οι Ευρωπαίοι ηγέτες κατόρθωσαν να φέρουν στο χείλος της καταστροφής την Ευρωζώνη, χαντακώνοντας τις προοπτικές και τη δυνατότητα ανάπτυξης σε μια σειρά από ευρωπαϊκές χώρες. Κυρίως στις χώρες του αδύναμου υπερχρεωμένου Νότου», υποστηρίζει ρητά και κατηγορηματικά η «The Huffington Post».

«Πως μπορεί να εξηγηθεί ο φόβος για τη διάσπαση της Ευρωζώνης;» διερωτάται στη συνέχεια η εφημερίδα. «Μετά δυσκολίας γίνεται συζήτηση για τον κίνδυνο διάσπασης της Ευρωζώνης, αλλά όλοι γνωρίζουν πως βρίσκεται πάντα κοντά μας…» , απαντά.

Τα καμπανάκια, που μας βαράνε, προειδοποιούν για το τέλος που έρχεται. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το ζήσουμε παρέα με την κυρία Μέρκελ;

Ας αρχίσουμε, λοιπόν, σοβαρά να εξετάζουμε την επιστροφή μας στη δραχμή για να σωθούμε από τον ευρωπαϊκό αρμαγεδδώνα που βρίσκεται προ των πυλών!

Στέφανος Μυτιληναίος
tsantiri.gr



Πως εξηγούν οι ερευνητές το ουρλιαχτό των λύκων;

Φως στην ευαίσθητη πλευρά των λύκων ρίχνουν τα αποτελέσματα μιας νέας μελέτης ερευνητών από πανεπιστήμια της Ελβετίας και της Αυστρίας. Όπως αποκαλύπτουν, μόλις οι δεινοί αυτοί κυνηγοί αντιληφθούν την απουσία ενός συμμάχου ή ενός ζώου ανώτερου από αυτούς στην ιεραρχία του κοπαδιού, ουρλιάζουν αδιάκοπα.

Παρότι οι επιστήμονες γνώριζαν ότι αποτελεί έναν τρόπο επαφής μεταξύ των λύκων, τώρα πιστεύουν ότι το ουρλιαχτό τους είναι πιο επίμονο όταν απευθύνεται σε συγκεκριμένα μέλη του κοπαδιού: αυτά, με τα οποία περνούν περισσότερο χρόνο.

Οι ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Ζυρίχης και την κτηνιατρική σχολή του πανεπιστημίου της Βιέννης μελέτησαν δύο κοπάδια αποτελούμενα από 9 ζώα, τα οποία ζουν σε καθεστώς αιχμαλωσίας, στο Κέντρο Επιστήμης των Λύκων, στην Αυστρία. Κάθε φορά απομάκρυναν ένα λύκο από τον περιφραγμένο χώρο, προκειμένου να μελετήσουν το ουρλιαχτό των ζώων που έμεναν πίσω.

Όπως γράφουν στην επιθεώρηση Current Biology, διαπίστωσαν ότι ο «βαθμός του ουρλιαχτού» σχετίζεται με τον «ποιοτικό χρόνο» που είχαν περάσει μαζί το ζώο που ούρλιαζε και αυτό που απουσίαζε. Επιπλέον, συνδέεται με την ιεραρχία κάθε λύκου στο κοπάδι, αφού τα ζώα που έμεναν πίσω ούρλιαζαν περισσότερο όταν έφευγε κάποιος από τους κυρίαρχους λύκους.

«Δεν θα μάθουμε ποτέ ποιο είναι το κίνητρό τους», παραδέχθηκε μιλώντας στο NBC News η Φριντερίκε Ράνγκε, μέλος της ερευνητικής ομάδας. «Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει μια συναισθηματική αντίδραση.»

Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, το ουρλιαχτό άρχιζε μέσα στα πρώτα 20 λεπτά από την απομάκρυνση ενός μέλους του κοπαδιού, το οποίο ωστόσο ανταποκρινόταν πολύ σπάνια. Στα 27 πειράματα που πραγματοποίησαν οι επιστήμονες, κατέγραψαν προσεκτικά ποιοι λύκοι ούρλιαζαν κάθε φορά για να βεβαιωθούν ότι ο ένας δεν επηρέαζε τον άλλο.

«Οι λύκοι φαίνεται πως ουρλιάζουν περισσότερο όταν απομακρύνονται πιο υψηλόβαθμα μέλη γιατί τα μέλη αυτά παίζουν σημαντικό ρόλο στην κοινωνική ζωή των λύκων», εξήγησε μιλώντας στο BBC ο Σάιμον Τάουνσεντ από το πανεπιστήμιο της Ζυρίχης, ένας από τους βασικούς συντάκτες της έκθεσης. «Όταν απομακρύνονται, είναι λογικό οι υπόλοιποι λύκοι να προσπαθούν να ανακτήσουν την επαφή. Το ίδιο ισχύει για τις φιλίες.»

thestival.gr

Λίβελος της Frankfurter Allgemeine Zeitung: H Ελλάδα έχει ανίκανους και αναξιόπιστους πολιτικούς -Απέτυχαν σε όλα

«Η συνεχιζόμενη ανικανότητα της πολιτικής ελίτ της Ελλάδας να προωθήσει μεταρρυθμίσεις, η λαϊκιστή της ρητορική, η έλλειψη αξιοπιστίας, η εμμονή της σε προσωπικούς και όχι εθνικούς στόχους και οι παραλείψεις στην ενημέρωση της κοινής γνώμης ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικές δυνατότητες έχουν συμβάλει στο ότι η Ελλάδα δεν αποτελεί πρότυπο επιτυχίας», έτσι ξεκινάει ο λίβελος της FAZ.

Αρνητική εμφανίζεται στο ενδεχόμενο χορήγησης ενός νέου πακέτου για την διάσωση της ελληνικής οικονομίας η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung, η οποία παράλληλα κατηγορεί την πολιτική ελίτ της Ελλάδας για «συνεχιζόμενη ανικανότητα, λαϊκιστική ρητορική και έλλειψη αξιοπιστίας».

Σε δημοσίευμα της, η FAZ παραπέμπει σε δηλώσεις του προέδρου του ΕΛΙΑΜΕΠ Γιώργου Τζωρτζόπουλου και επισημαίνει χαρακτηριστικά:.

Επίσης, αναφέρεται στις δυσκολίες ιδιωτικοποιήσεων στο παράδειγμα του λιμένα Θεσσαλονίκης και συνεχίζει: «Από τη διαφορά ανάμεσα στις μεγαλόστομες προβλέψεις και τη φειδωλή πραγματικότητα προκύπτει το χρηματοδοτικό κενό των 11 δισ. ευρώ που έχει υπολογίσει το ΔΝΤ μέχρι το 2016. Ο Γιάννης Στουρνάρας προσπάθησε –τουλάχιστον ρητορικά– να το «κλείσει» σημειώνοντας ότι αποτελεί τη μεγαλύτερη ανησυχία της κυβέρνησης. Για να προσθέσει ότι πολύ πιο σημαντικό είναι να υπάρξει πρωτογενές πλεόνασμα μέχρι τέλος του χρόνου».

Στη συνέχεια, η FAZ αναφέρεται και στο ΔΝΤ υποστηρίζοντας πως το Ταμείο «προέβλεψε ότι εάν δεν υπάρξει πρωτογενές πλεόνασμα τότε του χρόνου θα ληφθούν νέα επώδυνα μέτρα. Αυτό θα σήμαινε ότι οι εχθροί των μεταρρυθμίσεων, αριστεροί και η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή, θα ενίσχυαν τη δύναμή τους».

Ο μόνος τρόπος για να αποφευχθεί ένα τέτοιο γεγονός σύμφωνα με την FAZ, είναι να «δείξει μεγαλύτερη αλληλεγγύη η Ευρώπη», δίνοντας περισσότερα χρήματα. «Μόνο που σε αυτήν την περίπτωση ποιος ξέρει τι αυγή χαράζει στις δωρήτριες χώρες» καταλήγει.

Πηγή: Deutsche Welleiefimerida

Βόμβα μεγατόνων:<<Οι Εβραίοι, ο Σημίτης και ο Πάγκαλος με εμπόδισαν να ανακαλύψω τον τάφο του Μ. Αλεξάνδρου....

"-ΛΙΑΝΑ ΣΟΥΒΑΛΤΖΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ



ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΟΤΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ;


Σοβαρότατες καταγγελίες κατά της κυβέρνησης Σημίτη της περιόδου του 1996 αλλά και εναντίον του ίδιου του τότε πρωθυπουργού οι οποίες εγείρουν μείζον εθνικό θέμα, είχε κάνει και εξακολουθεί να πιστεύει με δηλώσεις της η γνωστή αρχαιολόγος Λιάνα Σουβαλτζή, επικεφαλής από το 1989 μέχρι το 1996 των πολυσυζητημένων αρχαιολογικών ανασκαφών για την ανακάλυψη του Τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η κ. Σουβαλτζή χωρίς να μασά τα λόγια της κατακεραυνώνει εκτός από τον κ. Σημίτη, τον τότε Υπουργό Πολιτισμού Ευάγγελο Βενιζέλο και τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Παπανδρέου, Θόδωρο Πάγκαλο για παρεμπόδιση στο ερευνητικό της έργο. Αφήνει να εννοηθεί ότι η κυβέρνηση Σημίτη επηρεαζόταν ή πιεζόταν από τον εβραϊκό παράγοντα της Αιγύπτου που δεν ήθελε την πρόοδο των ανασκαφών στη έρημο Σίουα ενώ ξεκάθαρα αναφέρει ότι ο κ.Πάγκαλος της είχε πει να καθίσει φρόνιμα και να μην σκαλίζει το θέμα με τον Μέγα Αλέξανδρο γιατί ανεβάζει το πατριωτικό φρόνημα των Ελλήνων και δημιουργεί προβλήματα με το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων που τότε ήταν στην ημερήσια διάταξη.


Ανεξαρτήτως εαν η αρχαιολογική σκαπάνη της Λιάνας Σουβαλτζή έφερε στο φως τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου ή κάποιον άλλο επιβλητικό βασιλικό μακεδονικό τάφο, όλοι ανεξαιρέτως έχουν επαινέσει την τεράστια προσπάθεια στην Αίγυπτο που καλύφθηκε από ίδιους πόρους χωρίς καμία κυβερνητική βοήθεια.


Πάγκαλος, Βενιζέλος και Παντερμαλής


Αφορμή για τη συζήτηση με την γνωστή αρχαιολόγο αποτέλεσε η αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγο καιρό στo ειδησεογραφικό site arcadiavoice του δημοσιογράφου Γιώργου Μαντά, που πράγματι βγάζει ειδήσεις. «O τότε Υπουργός Πολιτισμού Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν εναντίον αυτής της προσπάθειας. Τότε μάλιστα είχε γίνει επερώτηση στη Βουλή από τον αντιπρόεδρο της Βουλής, τον κ. Κατσαρό, ζητώντας του να φέρει όλα τα στοιχεία στο φως. Δεν παρουσίασε τίποτα και έθαψε το θέμα. Ο κ. Βενιζέλος ήθελε να βγω από την μέση για να αναλάβει την ανασκαφή ο Παντερμαλής(σ.σ ο κ. Δημήτριος Παντερμαλής είναι Καθηγητής Αρχαιολογίας. Υπήρξε επίσης βουλευτής Επικρατείας με το ΠΑΣΟΚ το 1996. Είναι περισσότερο γνωστός ως υπεύθυνος των ανασκαφών στο αρχαίο Δίον τις οποίες είχε ξεκινήσει ο καθηγητής Μανόλης Ανδρόνικος. Είναι διευθυντής του νέου μουσείου της Ακρόπολης και είναι παντρεμένος με τη δημοσιογράφο κ. Άννα Παναγιωταρέα). «Καμία στήριξη δεν υπήρξε και από τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο κ. Στεφανόπουλος είχε πει ότι δεν είχε αρμοδιότητες», τονίζει η κ. Σουβαλτζή.


Από τα πυρά της αρχαιολόγου δεν ξεφεύγει και ο Θόδωρος Πάγκαλος για τον οποίον αποκαλύπτονται εξωφρενικές λεπτομέρειες. «Με είχε καλέσει ο κ. Πάγκαλος στο γραφείο του. Τον ξέρουμε όλοι ότι μιλάει ελεύθερα. Είναι γνωστό. Μου είπε ότι δεν είναι τόσο οι ζήλιες των αρχαιολόγων(που σταμάτησε το έργο), αυτές υπήρχαν, αλλά αυτό το θέμα δημιουργούσε έναν εθνισμό και ότι έπρεπε να είναι οι τόνοι χαμηλοί. Δηλαδή να μην μιλάμε για τάφο Αλεξάνδρου αλλά για ένα ελληνικό μνημείο. Το συνδύασε με την διεκδίκηση των Σκοπίων για το όνομα «Μακεδονία», θέμα που τότε είχε οξυνθεί».


Ο Σημίτης


Για την διακοπή των εργασιών στην έρημο Σίουα το 1996, η Ελληνίδα αρχαιολόγος θεωρεί αποκλειστικά υπεύθυνο τον πρωθυπουργό των Ιμίων Κώστα Σημίτη. «Η επέμβαση, όπως μου ανακοίνωσαν από το Υπουργείο Πολιτισμού της Αιγύπτου, έγινε από τον τότε πρωθυπουργό, τον κ. Σημίτη, ο οποίος έστειλε τον θανόντα Μοσκώφ( τότε μορφωτικός σύμβουλος της Ελληνικής πρεσβείας)να ζητήσει να σταματήσει το έργο και να μην μας δώσουνε τις άδειες. Μου είπαν επί λέξει: «Κυρία Σουβαλτζή είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που η ίδια σας η χώρα ζητά κάτι τέτοιο. Πηγαίνετε να τα βρείτε και τα λέμε».


Παίχτηκαν προφανώς πάρα πολλά παιχνίδια. Εγώ δεν είμαι ούτε πολιτικός ούτε διπλωμάτης. Έκανα την δουλειά μου. Δεν πίστευα ότι τέτοια αποκάλυψη θα είχε τέτοιες επιπτώσεις. Ήταν τότε μια εποχή έντονων αντιδράσεων για το θέμα του ονόματος των Σκοπίων, είχε μεσολαβήσει ένα μεγάλο συλλαλητήριο που είχε γίνει στην Αθήνα.


Εμείς εκείνη τη εποχή, δεν είχαμε ούτε τηλέφωνο. Δεν ξέραμε τι γινόταν στην Ελλάδα. Όταν γυρίσαμε πίσω προσπαθήσαμε να βρούμε την άκρη. Τότε καταλάβαμε ότι το έργο αυτό είχε φέρει φοβερή αναστάτωση».


Οι Εβραίοι


Αξέχαστη, όπως λέει η Λιάνα Σουβαλτζή, θα της μείνει η συνάντηση που είχε με την εβραϊκή αντιπροσωπεία στην Αίγυπτο, λίγο καιρό πριν την πραξικοπηματική εντολή για παύση των εργασιών. «Ήταν μια συνάντηση που δεν μπορώ να την σβήσω από την μνήμη μου. Παραδέχτηκε όντως ο Ισραηλινός πρέσβης ότι αυτό θα άλλαζε την μοίρα της Αιγύπτου και όλου του κόσμου. Περιέργως όμως μου ανέφερε ότι δεν θα έπρεπε να τελειώσει η ανασκαφή γιατί ο Αλέξανδρος ήταν ένας μέθυσος και κίναιδος, τα γνωστά δηλαδή. Του είπα ότι αυτό δεν συμβαίνει γιατί ο Αλέξανδρος δεν θα έκανε τέτοιο έργο και ότι όλα είναι ιστορίες που δημιουργήθηκαν στην Ρωμαϊκή Εποχή. Μου είχε πει επίσης ο τότε ισραηλινός πρέσβης: «Κι όμως ο Αλέξανδρος προσκύνησε τον Μεγάλο Αρχιερέα στην Ιερουσαλήμ». Και του απάντησα, κύριε πρέσβη αυτά τα γράφει ένας Εβραίος ιστορικός, ο Ιώσηπος Φλάβιος και ότι ο Αλέξανδρος δεν πέρασε από την Ιερουσαλήμ. Και αν μου λέγατε ότι ο αρχιερέας προσκύνησε τον Αλέξανδρο θα το πίστευα. Αλλά ένας Αλέξανδρος τον αρχιερέα αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει ποτέ. Ο Εβραίος διπλωμάτης φεύγοντας μου αποκρίθηκε: « Έχετε θάρρος που μιλάτε έτσι, λέτε την αλήθεια κι όποιος λέει την αλήθεια το πληρώνει. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, εάν σας αφήσουν να συνεχίσετε».


reportaz: ΜΑΚΕΛΕΙΟ


Ανέκδοτο: Οι γύφτοι στην παραλία...


Δυο γύφτοι βρίσκονται σε μια παραλία, αποφασισμένοι για καμάκι.
-Για να εντυπωσιάσουν μάλιστα αποφασίζουν να μιλάνε αγγλικά.
Όποτε σε μια στιγμή, φωνάζει ο ένας στον άλλον "Ρε συ Μήτσο, give me the ball(δώσε μου την μπάλα)",λέει ο ένας.. 
-Και απαντάει ο άλλος "Ποιο μπολ ρε, αυτό με τους κεφτέδες";

Φρίκη! Έχουν το γιο τους σε πέτρινο κλουβί εδώ και 30 χρόνια - ΦΩΤΟ

Ένας άνδρας που ως έφηβος έδειξε σημάδια ψυχικής διαταραχής, έχει κλειστεί από τους γονείς του σε ένα κλουβί τα τελευταία 30 χρόνια. 

Ο 46χρονος Dong Hai, βρίσκεται σε ένα πέτρινο κλουβί, 5τμ., στο πίσω μέρος της αυλής του σπιτιού του. Εκεί τον έβαλαν οι γονείς του φοβούμενοι ότι θα πειράξει κάποιον.

Οι γονείς υποστηρίζουν ότι στο παρελθόν είχαν επισκεφτεί νοσοκομείο για να πάρουν ιατρική βοήθεια, αφού η κατάσταση της ψυχικής υγείας του μοναχογιού τους ήταν άσχημη, κάτι που τους προκαλούσε πάντα φόβο.

Για ένα χρόνο γυρνούσαν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, αλλά μέσα σε αυτό το διάστημα χάλασαν όλες τους τις οικονομίες και αναγκάστηκαν να σταματήσουν τις θεραπείες.

Όσο περνάει ο καιρός το 70χρονο, πλέον, ζευγάρι λέει ότι ο μόνος τους φόβος είναι τι θα απογίνει ο Hai όταν εκείνοι πεθάνουν.

Το σπίτι του ζευγαριού δεν διαφέρει από τα άλλα στο μικρό κινέζικο χωριό, εκτός από το πέτρινο κλουβί, στο πίσω μέρος της αυλής τους.

Ο ίδιος ο Hai τα τελευταία 30 χρόνια δεν έχει καν πατήσει το πόδι του έξω από το κλουβί του.

Το φαγητό του το περνάει ο πατέρας του από μία τρύπα στον τοίχο, χρησιμοποιώντας μία κουτάλα που είναι δεμένη πάνω σε ένα ξύλο μπαμπού, το οποίο χρησιμοποιείται για να βγαίνουν έξω τα περιττώματα.

Η μητέρα του στη συνέχεια ρίχνει νερό, για να καθαρίσει το χώρο, αλλά και τον γιο της.

Ο Hai τα τελευταία 30 χρόνια, παρά το ότι ζει κοντά στους γονείς του, δεν έχει σωματική επαφή με κανέναν.

http://www.newsit.com.cy/

Τα ζώδια σήμερα 24 Αυγούστου 2013

ΚΡΙΟΣ
Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο ίσως βρεθείτε σε προβληματισμό για το αν θα πρέπει να ακολουθήσετε την προσωπική σας ανάγκη και απαίτηση ή αυτές που αφορούν στην οικογένεια. Εκεί θα διχαστείτε και θα πάρετε μια τελείως διαφορετική πορεία από άλλες φορές. Δηλαδή ή θα πιεστείτε και θα κάνετε το χατίρι των άλλων ή θα ακολουθήσετε τα δικά σας θέλω αλλά θα έχετε κάποιες επιπτώσεις. Γενικά και στις δυο περιπτώσεις χρειάζεται ειδική διαχείριση και πάνω από όλα κοινή λογική την οποία μερικές φορές δεν έχετε γιατί αν γινόταν αυτό συνέχεια θα χάνατε αυτή την ορμή που όλοι θαυμάζουν, κυρίως όταν είναι να ανοίξετε δρόμο σε κάτι καινούργιο. Ο Παρθένος θα σας εξαναγκάσει με τον τρόπο του να του δώσετε σημασία.

ΤΑΥΡΟΣ
Έχετε ανάγκη από εσωτερική ελευθερία και ανεξαρτησία αλλά δεν θέλετε να τις μοιραστείτε με κανένα. Η περίεργη σχέση με έναν Κριό σας έχει υποβάλλει σε κάποια μαρτύρια τα οποία μερικές φορές δεν θέλετε να τα θυμάστε γιατί σας ενοχλεί. Αντίθετα με τον Ζυγό θα τα βρείτε πιο εύκολα αρκεί να τον κατανοήσετε και να αποδεχτείτε την αδυναμία του να πάρει αποφάσεις. Ένα μυστικό που πιθανόν να βγει στην επιφάνεια θα σας αναστατώσει αλλά τουλάχιστον θα ξέρετε τι σας γίνεται. Αν πάντως έχετε πάρει απόφαση να είστε μαζί με ένα άτομο τώρα ίσως να είναι πολύ καλή εποχή για να ξεκινήσετε να κάνετε κινήσεις για την νέα σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια ξαφνική γνωριμία από κοινούς φίλους θα σας βγάλει έξω από τα δεδομένα σας και θα σας γοητέψει αρκετά. Είναι σημαντικό να κατορθώνετε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να κερδίσετε πολλά από αυτά που είχατε χάσει τον προηγούμενο χρόνο. Έχει μπει πάντως σε καλύτερη κατάσταση η ζωή σας και αυτό το επιβεβαιώνετε μέρα με την ημέρα. Οι πολλές ευαισθησίες έχουν σταματήσει και αν είχατε ξεκινήσει κάποια αυστηρή δίαιτα τώρα θα γευτείτε τα καλά αποτελέσματα. Η διάθεση για αλλαγή στην γκαρνταρόμπα σας και γενικά η βελτίωση της εμφάνισής σας θα σας κάνει πολύ ερωτικούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αποφύγετε τις πολύ εκρηκτικές συμπεριφορές γιατί μπορεί να τρώγεστε για καυγά ή για ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα όπου μπορεί να αποχωρίσετε ακόμα και από μια δουλειά ή από μια κοινωνική επαφή. Ίσως να έχετε δίκιο αλλά μερικές φορές ο τρόπος που το ζητάτε είναι μάλλον ασυμβίβαστος οπότε φαίνεστε να φταίτε. Η ξαφνική αποκοπή από κάτι που είχατε συνηθίσει σίγουρα θα σας ενοχλήσει αλλά αν το κοιτάξετε σε βάθος χρόνου θα διαπιστώσετε ότι μάλλον γίνεται για καλό σας. Η σχέση με τον Κριό θα είναι ηλεκτρική και ξαφνική αλλά όσο πιο ξεκαθαρίζει το έδαφος τόσο θα βιώνετε την αλήθεια.

ΛΕΩΝ
Πολύ δυναμική ημέρα για σας αφού θα ηγηθείτε μιας κατάστασης και θα πάρετε τα ηνία στα χέρια σας που τόσο καιρό αποφεύγατε. Προτιμούσατε μια συγκαταβατική συμπεριφορά η οποία μερικές φορές σας περιόριζε γιατί δεν θέλατε να φανείτε ότι έχετε ανάγκη από κάτι. Είναι πάντως πολύ δυνατό το στοιχείο της απελευθέρωσής σας και ίσως να αναζητήσετε μια δουλειά περισσότερο ριψοκίνδυνη ή ακόμα και πρωτοποριακή. Η επαφή με τον Κριό θα σας βοηθήσει να πάρετε δυνάμεις και να γίνετε περισσότερο μαχητικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εύνοια σας αυξάνεται αφού μαζί με τον Ήλιο έκανε και την εμφάνισή του κι ο Ερμής στην Παρθένο που θα μείνει μέχρι και τις 8/9. Συνεπώς, οι κινήσεις θα είναι περισσότερο σωστές και υπέρ σας αφού θα έχετε, κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες, πολύ ωραίες ιδέες σε συνδυασμό με το ένστικτο να τις υλοποιήσετε άμεσα και να κερδίσετε χρήματα ή ό, τι άλλο έχετε κατά νου. Η επαφή με έναν Καρκίνο θα γίνει πιο εύκολα και θα σας χαροποιήσει το γεγονός ότι επιτέλους μπορείτε να τα βρείτε αλλά να είστε και πάλι προσεκτικοί στην πιθανή ανατροπή που μπορεί να γίνει από ένα συνεργάτη σας γιατί θέλει να χαράξει δικό του δρόμο και ίσως να σας αιφνιδιάσει ακόμα και από τις οικονομικές απαιτήσεις του, κυρίως αν είναι Κριός ή Παρθένος.

ΖΥΓΟΣ
Έχετε αναλάβει ηγετικά καθήκοντα και μπορεί να σας προταθεί μια τέτοια κατάσταση, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε και σε όλων των ειδών τις θέσεις. Για αυτό καλό είναι να μετρήσετε τις δυνάμεις σας προτού πείτε το ναι γιατί θα δυσκολευτείτε αν δεν έχετε έτοιμα όλα τα εργαλεία και τα φόντα που χρειάζεστε. Ίσως μια ξαφνική αποκοπή από πρόσωπο να σας αιφνιδιάσει και κυρίως αν είναι Κριός γιατί δεν πηγαίνετε τελικά σύμφωνα με τα μεταξύ σας συμφωνημένα και τελικά να θυμώσει και να θέλει να απομακρυνθεί από εσάς. Μερικές φορές ακόμα κι ένας καλός πλανήτης όπως είναι η Αφροδίτη που έχετε αυτή την στιγμή στο ζώδιό σας μπορεί να μην σας λύνει τις υποθέσεις σας όπως θέλετε γιατί ίσως να πρέπει να εργαστείτε σωστά και σύμφωνα με τους νόμους του δικαίου για να πάρετε αυτό που σας ανήκει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα λέτε έξω από τα δόντια γιατί μερικές φορές κουράζεστε να είστε μυστικοπαθείς και πίσω από το προσκήνιο. Η διαφορά σας αυτή την περίοδο είναι ότι δεν έχετε τόσο μεγάλη ανασφάλεια και αν έχετε και παραπάνω πίστη, θα δημιουργηθεί μια ομπρέλα από πάνω σας προστασίας που θα σας σώζει από τις δύσκολες στιγμές. Είναι σημαντικό να κάνετε πράγματα που τα θέλετε πάρα πολύ χωρίς να σκέφτεστε τι θα πουν οι άλλοι. Το ότι μπορεί να γνωρίσετε έναν Κριό, νεώτερο πρόσωπο, αυτό ίσως να σας δημιουργεί μια μικρή ανασφάλεια γιατί σας αρέσει να έχετε τον έλεγχο και τώρα ίσως τον χάσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ανακατεύεστε με πράγματα που μπορεί να είναι πρωτόγνωρα για σας αλλά ίσως να χρειάζεται να κάνετε κάτι πιο δημιουργικό και δραστήριο που μέχρι τώρα δεν είχατε κάνει. Αν έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια, καλό θα ήταν να κάνετε κάτι το ξεχωριστό αλλά και να πάρετε την πρωτοβουλία για κάποια θέματα που μπορεί να αφορούν και υπόθεση εξωτερικού. Η σχέση σας θα αλλάξει με ένα πρόσωπο και θα γίνει πιο στενή αφού όμως πρώτα περάσετε από την τυπικότητα στην αλήθεια και στην ουσία. Έχετε ευκαιρίες για να πάρετε μια νέα γνώση που μπορεί να σχετίζεται και με την ενέργεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε πολύ δραστήριοι και διατεθειμένοι να κάνετε τελείως νέα πράγματα. Από την ανανέωση του σπιτιού σας μέχρι και να πάρετε γνώσεις που παλιά τις θεωρούσατε πολύ αδιάφορες. Η πιθανή πίεση ίσως να σας φέρει κάποια προβλήματα άγχους και υγείας αλλά θα είναι παροδικά γιατί κάπου χρειάζεστε να ξεσπάσετε και να τα πείτε έξω από τα δόντια. Η αλήθεια βέβαια που βιώνετε μπορεί να μην είναι και τόσο αντικειμενική και να προέρχεται από μεγάλο θυμό ή ευαισθησία. Αν θέλετε να είστε δίκαιοι να μπείτε βαθιά στο θέμα που θέλετε να ξεσκεπάσετε. Να είστε γενικά πολύ προσεκτικοί με την χρήση ηλεκτρικού ρεύματος και αυτοκινήτου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Νιώθετε πολύ δυνατοί και έτοιμοι να δείτε τα πράγματα από την ωμή τους πλευρά. Ίσως να είναι ο κατάλληλος χρόνος να διαχειριστείτε καλύτερα κάποιες οικογενειακές υποθέσεις που σας έχουν κουκουλώσει και σας παίρνουν όλη την ενέργεια. Επειδή σπάνια δίνετε και μεγάλη σημασία στον εαυτό σας καλό είναι να ασχοληθείτε εποικοδομητικά με αυτόν και όχι μέσω άλλων. Η ευχαρίστησή σας πρέπει να είναι αυτούσια και να σας εξυπηρετεί. Η περίοδος που ξεκινάει για σας από τώρα θα είναι για ένα μεγάλο διάστημα αυτή που θα πρέπει να είστε πιο αναλυτικοί, λογικοί και να ασχοληθείτε περισσότερο με την διατροφή σας και την μείωση του άγχους σας.

ΙΧΘYΕΣ
Έχετε αναπτύξει ιδιωτικές πρωτοβουλίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να χαρείτε κάποιες καταστάσεις αλλά και μια σχέση που είναι συνέχεια κοντά σας. Ίσως να ασχοληθείτε από τώρα και στο εξής περισσότερο με τις υποθέσεις των τρίτων και να έχετε όλη την καλή θέληση να υπηρετήσετε ή να βοηθήσετε επί ρεαλιστικής βάσης. Αυτό είναι το πιο σημαντικό γιατί καλό είναι που και που με την βοήθεια του πλανητικού συστήματος να βγαίνετε από τις νεφέλες που συνήθως ζείτε και να βλέπετε και κάποια πράγματα και μέσα από το φίλτρο των άλλων. Αυτό θα βοηθήσει τις σχέσεις σας και θα γίνουν καλύτερες.
Πηγή: astrology.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger