Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Απίστευτο: Άφησε τη νύφη στο μήνα του μέλιτος και τον έπιασαν με...

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013



Τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε μια νύφη κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτός της;

Μα φυσικά να την εγκαταλείψει για μια άλλη γυναίκα...

Ο Mohammed Ahmed από το Ιλινόις των ΗΠΑ, εγκατέλειψε τη νύφη και πήγε σε ροζ ραντεβού με μια ιερόδουλη!

Ο άνδρας βρισκόταν με τη  σύζυγό του στο μήνα του μέλιτός τους στο Ορλάντο της Φλόριντα.

Ο 21χρονος έπεσε σε παγίδα της αστυνομίας που συνέλαβε 92 συνολικά άτομα. Και τελικά κατέληξε να καλεί τη σύζυγό του για να την ενημερώσει ότι το βράδυ δεν θα το περνούσε στη νυφική σουίτα αλλά στη φυλακή!


21η η Ελλάδα θα εμφανιστεί στον τελικό!



Καλά τα νέα για την ελληνική συμμετοχή, αφού θα εμφανιστεί στον τελικό της Eurovision το Σάββατο στην 21η θέση!

Δείτε με ποια σειρά θα εμφανιστούν οι χώρες!
1. Γαλλία
2. Λιθουανία
3. Μολδαβία
4. Φινλανδία
5. Ισπανία
6. Βέλγιο
7. Εσθονία
8. Λευκορωσία
9. Μάλτα
10. Ρωσία
11. Γερμανία
12. Αρμενία
13. Ολλανδία
14. Ρουμανία
15. Ηνωμένο Βασίλειο
16.Σουηδία
17. Ουγγαρία
18. Δανία
19. Ισλανδία
20. Αζερμπαϊτζάν
21. Ελλάδα
22. Ουκρανία
23. Ιταλία
24. Νορβηγία
25. Γεωργία


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πέθανε αφού έκανε σεx με μια σφηκοφωλιά!


Ένας άνθρωπος πρήστηκε τόσο πολύ που ένας γείτονας ο οποίος είδε το σώμα του σε έναν χορτοτάπητα τον πέρασε για σφαγμένη φάλαινα, όμως στην πραγματικότητα αυτός τσιμπήθηκε μέχρι θανάτου από σφήγκες, προφανώς μετά από την προσπάθεια του να κάνει σεx με την φωλιά τους.

Ο 35-χρονος, γνωστός ως Hasse, βρέθηκε αναίσθητος ύστερα από πληροφορίες ότι αισθάνθηκε τσούξιμο κατά την διάρκεια του σεx.

Μετά από μια αυτοψία αποκαλύφθηκε ότι ο Hasse είχε 146 τσιμπήματα στο σώμα του - 54 από αυτά ήταν στα γεννητικά του όργανα - οι αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι προσπάθησε να κάνει σεx σε μια σφηκοφωλιά.

skynews.com 

Απίστευτο.... Στο νοσοκομείο 5 Ελληνίδες μετά από bachelor πάρτι με 12 Τούρκους επιβήτορες!


Σε μέγα σκάνδαλο στην Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα έχει εξελιχθεί η περιπέτεια πέντε νεαρών γυναικών, που αντί για bachelor party, πήραν μέρος σε όργιo (ή μήπως βιασμό;) στην Ανδριανούπολη της Τουρκίας δύο ημέρες πριν από το γάμο. Προσκεκλημένοι 12 γεροδεμένοι νεαροί Τούρκοι, σε ρόλο επιβήτορα. 

Η ιστορία εκτυλίχθηκε σε χαμάμ της Ανδριανούπολης όπου οι πέντε Ελληνίδες γδuθηκαν, χαλάρωσαν, εξομολογήθηκαν τα ερωτικά τους μυστικά και ομόφωνα αποφάσισαν να δοκιμάσουν το μασάζ του γεροδεμένου νεαρού που εργαζόταν εκεί. Ήταν το «καλό» δώρο της νύφης προς τις φίλες της.

«Έσκασε», λοιπόν, η νύφη τα χρήματα, πήρε η καθεμία το δωματιάκι της και η περιποίηση από τον μελαψό 23χρονο επαγγελματία ξεκίνησε... Οι υπηρεσίες του Τούρκου μασέρ, ο οποίος πριν περάσει στη διαδικασία της περιποίησης τις έτριψε δυνατά με τζίβα για χαλάρωση και υπεραιμία και τις σαπούνισε αμέτρητες φορές, ήταν τόσο καλές, ώστε αποφάσισαν να τις «ξαναγευτούν» το ίδιο βράδυ στη σουίτα του ξενοδοχείου όπου διέμεναν.

Η πρόσκληση!
Το πρότειναν, λοιπόν, στο νεαρό άντρα, που με τα ίδια χρήματα θα έφερνε μερικούς φίλους του επαγγελματίες, για να τις προλάβει όλες. Οι νεαρές κοπέλες, των οποίων, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι ηλικίες είναι μεταξύ 25 και 38, στο άκουσμα της πρότασης «πέταξαν» στα σύννεφα. Νεαροί Τούρκοι θα τις έτριβαν μέχρι να «λιώσουν»! Το ραντεβού δόθηκε για τις 8 το βράδυ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Όταν χτύπησε η πόρτα της σουίτας, δώδεκα γεροδεμένοι νέοι στέκονταν μπροστά τους, για να τις ικανοποιήσουν ποικιλοτρόπως, όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων. Οι κυρίες, οι οποίες φορούσαν μόνο πετσέτες γύρω από το γuμνό τους σώμα, έμειναν σε δευτερόλεπτα ολόγuμνες και οι νεαροί μόνο με το εσώρουχό τους.

Ορισμένες κυρίες ξάπλωσαν στον καναπέ, άλλες σε κρεβάτι και οι υπόλοιπες στο πάτωμα, ενώ οι «ορεξάτοι» μασέρ επιδόθηκαν στο «έργο» τους! Κάτι οι σαμπάνιες που ανοίχτηκαν, λίγο οι δυνατές μαλάξεις των Τούρκων «επαγγελματιών», άλλο τόσο τα μισοβογκητά πόνου (τάχα!) από τις νεαρές κυρίες, δεν άργησαν να πυρακτώσουν την ατμόσφαιρα, οδηγώντας σε ένα πανηγύρι ακολασίας και αχαλίνωτου σεx.

Οι «καυτές» λεπτομέρειες
Το όργιo που ακολούθησε δεν περιγράφεται, σύμφωνα πάντα με τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες που ακούγονται υπό μορφή κουτσομπολιού εδώ και μία εβδομάδα στην πόλη. Οι κυρίες, τελικά, έχασαν κάθε έλεγχο και συμμετείχαν σε ένα όργιo που θα ζήλευε ακόμα και ο μεγαλύτερος σκηνοθέτης πορνoταινιών του κόσμου. Διπλά, τριπλά και ομαδικά συμπλέγματα και συνευρέσεις έδωσαν και πήραν. Μόνο που από ένα σημείο και πέρα χάθηκε το μέτρο!

Οι ατίθασοι και ξαναμμένοι «καβαλάρηδες», παρασυρόμενοι από το πάθος των Ελληνίδων «σειρήνων», «ξεκίνησαν» και τελειωμό δεν είχαν. Φωνές, ουρλιαχτά λαγνείας και πάθους ξεσήκωσαν όλο το ξενοδοχείο. Μάταια ο υπάλληλος της υποδοχής προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί τους, εγκαλώντας τους στην τάξη. Όχι μόνο δεν ζητούσαν από τους «επιβήτορες» να σταματήσουν, αλλά τους προέτρεπαν και για κάτι παραπάνω. Λίγα ελληνικά μισόλογα, λίγα τουρκικά και αρκετά αγγλικά και η συνεννόηση έγινε μια χαρά, με το έργο να συνεχίζεται για πολλή ώρα.

Μέχρι που επήλθε το «μοιραίο»!
Το πάθος και η ορμή των Τούρκων αντρών, οι οποίοι είχαν σταματήσει από νωρίς το μασάζ και είχαν αρχίσει τη διασκέδαση διά στάσεων Κάμα Σούτρα, οδήγησαν σε σοβαρούς τραυματισμούς ευαίσθητων περιοχών των πέντε γυναικών, οι οποίες, μην μπορώντας ούτε να περπατήσουν, οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο.

Στο ασθενοφόρο
Με δυνατούς πόνους και με την υποχρέωση να αναφέρουν το συμβάν στο κέντρο άμεσης βοήθειας διεκομίστηκαν εσπευσμένα με ασθενοφόρο από την πόλη της Τουρκίας σε νοσοκομείο του Έβρου. Σε άθλια κατάσταση, εξετάστηκαν στα επείγοντα περιστατικά, ενώ με πλήρη μυστικότητα εισήχθησαν κατεπειγόντως για νοσηλεία. Η είδηση, ως το πιο μεγάλο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει μέχρι σήμερα στο νομό, διαδόθηκε σε ελάχιστο χρόνο στην Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα, ενώ ο γάμος, φυσικά, δεν έγινε ποτέ.

Το παραπάνω συμβάν είναι καταγεγραμμένο μέσα από ένα λεπτομερές ρεπορτάζ και οδοιπορικό στο σημείο της «δράσης» των πέντε γυναικών (τα ονόματά τους δεν αναφέρονται για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων) και σας το μεταφέρουμε όπως ακριβώς κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα στην ευρύτερη περιοχή των δύο ακριτικών πόλεων. 

Νέα τροπή στην υπόθεση δίνει ο ισχυρισμός των γυναικών οτι δεν συμμετείχαν σε όργιo αλλά υπέστησαν βιασμό

«Τα κορίτσια αιφνιδιάστηκαν από την παρουσία των Τούρκων και πριν καλά καλά καταλάβουν τι γινόταν βρέθηκαν υπό την επήρεια του αλκοόλ. Αρχικά οι νεαροί άντρες τους φέρθηκαν κολακευτικά και τρυφερά. Λίγο αργότερα όμως, όταν εκείνες χαλάρωσαν και κάμφθηκαν οι αντιστάσεις τους, διαπίστωσαν ότι στο δωμάτιο βρίσκονταν και άλλοι άντρες και ότι οι ερωτικοί τους παρτενέρ απαιτούσαν όλο και πιο σκληρά σεxουαλικά παιχνίδια, χωρίς να λογαριάζουν τις συνέπειες.

Μάταια αντιστάθηκαν. Εκείνοι είχαν ξεφύγει και καθώς υπερτερούσαν αριθμητικά, επέβαλαν τη θέλησή τους», αποκαλύπτει το φιλικό τους περιβάλλον. Με λυγμούς μια στενή φίλη των γυναικών δηλώνει στο Λοιπόν: «Μου φαίνεται απίστευτο να θεωρείτε ότι γυναίκες που έπαθαν ρήξη μήτρας και διάτρηση εντέρου διασκέδασαν και πέρασαν καλά», χωρίς όμως να θελήσει να ρίξει φως στο πώς βρέθηκαν 12 Τούρκοι στη σουίτα με τις φιλενάδες της. «Δεν ήταν τόσοι από την αρχή! Οι κοπέλες άνοιξαν την πόρτα σε ισάριθμους νεαρούς. Αργότερα μπήκαν και άλλοι στο δωμάτιο, άτομα που δεν ήταν προσκεκλημένα εξαρχής!».

Όπως δείχνουν τα γεγονότα, ακόμη και σήμερα, που δεν έχουν διαφύγει τον κίνδυνο οι δύο γυναίκες, οι οποίες ακόμη νοσηλεύονται, η υπόθεση απασχολεί σοβαρά την τοπική κοινωνία. Μια κοινωνία που έχει διχαστεί, γιατί όλοι συμμερίζονται το πάθημά τους, αλλά οι μισοί δεν παύουν να σχολιάζουν ότι πήγαιναν γυρεύοντας.


Κάτσε να σε πηδήξω να σου κάνω δίσκο, είπε παραγωγός στην Αγγελική Ηλιάδη


Για τα τατουάζ της στα «απόκρυφα σηµεία», την χοντροκοµµένη ανήθικη πρόταση και το γιατί κοκκινίζει κάθε φορά που βλέπει τον Χρήστο ∆άντη, μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη στο KOOL, το πρώτο ελληνική περιοδικό για iPad και Android.
Από τον Πάνο Κοκκίνη
«Αν κάτσεις να σε πηδήξω θα σου κάνω δίσκο και µάλιστα µε τη συµµετοχή πολύ γνωστών συντελεστών». Αυτό γύρισε και είπε -εντελώς απροκάλυπτα και απρόκλητα- παραγωγός στην 20χρονη Νεοσµυρνιώτισσα που λίγες µέρες πριν είχε υπογράψει το πρώτο της δισκογραφικό συµβόλαιο.
Η απάντηση δεν ήταν ακριβώς αυτή που είχε προφανώς συνηθίσει να ακούει. «Πάρε το δίσκο και βάλ’ τον εκεί που ξέρεις», του είπε κλείνοντας µε δύναµη την πόρτα του γραφείου του πίσω της. Η επόµενη πόρτα που άνοιξε ήταν αυτή του διευθυντή της δισκογραφικής προκειµένου να πάρει το συµβόλαιό της στο χέρι της και -ουρλιάζοντας- να το σκίσει µπροστά στα έκπληκτα µάτια του λέγοντας «τελειώσαµε». Η Αγγελική µού ζήτησε (ευγενικά) να µη γράψω αυτή την ιστορία. Αλλά τη θεωρώ απαραίτητη για να µπείτε στο νόηµα του ευγενούς τσαµπουκά και του αναβράζοντος πάθους που παίζουν κρυφτό στον πυρήνα της ύπαρξής της. «Ήταν µια νοοτροπία που υπήρχε γενικότερα τότε που ξεκινούσα. Η αλήθεια είναι ότι εγώ ήµουν από µικρή τσαµπουκάς και γενικά δεν κολλούσα. Ένα άλλο κοριτσάκι, όµως, που ενδεχοµένως θα ήταν πιο φοβισµένο, θα µπορούσε να είχε πέσει στην παγίδα».
∆εν είχα ποτέ µου αµφιβολία για το ανθεκτικό του χαρακτήρα της. Η ίδια ιδιότητα που τη βοήθησε να ξεπεράσει και µια άλλη εµπειρία, αυτήν της πιο επώδυνης νύχτας της ζωής της (σ.σ. η δολοφονική επίθεση που στοίχισε τη ζωή του συντρόφου της, Μπάµπη Λαζαρίδη, και στην οποία τραυµατίστηκε η ίδια). «∆εν θέλω να αναφέροµαι στο τότε. Είναι ό,τι πιο έντονο και τραυµατικό έχω περάσει στη ζωή µου. Είµαι σίγουρη ότι, αν είχε συµβεί σε κάποια άλλη, θα την είχαν κλεισµένη κάπου τώρα. Στην περίπτωσή µου υπήρχαν πολλοί παράγοντες που συνέβαλαν στο να µη συµβεί αυτό. Όπως το παιδί µου. Aν ήµουν µόνη µπορεί και να είχα αφεθεί. Αλλά υπήρχε ένα πλάσµα που, εκείνη την περίοδο, είχε µόνο εµένα. Οπότε έπρεπε να µαζέψω τα κοµµάτια µου».
Αυτή είναι η πρώτη φορά που συναντώ την Αγγελική από κοντά και υπάρχουν ορισµένα πράγµατα που αδυνατώ να συλλάβω. Όπως το πόσο αφαιρετική είναι η σχέση της µε το χρόνο.Καθώς επίσης το µε ποιο ακριβώς υπερσυµπαντικό ον έχει κάνει συµφωνία ώστε να δείχνει τόσο φρέσκια µετά από τρία συνεχόµενα µερόνυχτα που έχει επιστρέψει σπίτι πολύ µετά την ανατολή του ήλιου. Ακόµη και αν η ίδια, καθισµένη απέναντί µου στον πάνω όροφο του σπιτιού της στο Πανόραµα Βούλας, µε µια βελουτέ φόρµα και ένα t-shirt, επιµένει πως έχει µαύρους κύκλους κάτω από τα µάτια και πως τελευταία έχει πάρει πολλά κιλά («Άνοιξα το στόµα µου πριν από δυο µήνες και από τότε δεν το έχω κλείσει. Ρώτα και τον αδελφό µου, που µε γυµνάζει, ο οποίος µε κράζει συνέχεια»).
Όσο µιλάω µε τον πατέρα της για τον Πανιώνιο, τη βλέπω µε την άκρη του µατιού µου να µαθαίνει υποµονετικά την προπαίδεια στον 8χρονο γιο της Μπάµπη (σ.σ. τον ίδιο που γύρισε και της είπε, επειδή δεν του έκανε ένα χατίρι, τη θεϊκή ατάκα «Είσαι πολύ κακή τραγουδίστρια», αλλά που τρελαίνεται όταν του φτιάχνει µακαρόνια µε κιµά ή γλυκό ψυγείου µε µπισκότα Μιράντα). Και πείθοµαι επιτόπου για το πόσο οικόσιτη ανέκαθεν ήταν («Είµαι άνθρωπος των σχέσεων και της οικογένειας. Έχοντας µεγαλώσει σε µια δεµένη οικογένεια, ήθελα από πολύ µικρή να βρω τον άνθρωπο της ζωής µου και να κάνω παιδί»).
Το πρόβληµα είναι ότι όσο περισσότερο βλέπω πώς πραγµατικά είναι εκτός πίστας, τόσο περισσότερο εκνευρίζοµαι µε την ανοησία κάποιου που την είχε και οικιοθελώς την έχασε. Όσο και αν εκείνη, παρόλο που την πιέζω, δεν καταδέχεται να πει ούτε έναν κακό λόγο για πρώην σχέση της. Ενώ βρίσκει τη µαγκιά να παραδεχτεί -έστω και µετά από ένα αρχικό δισταγµό- πως «Στη ζωή µου νιώθω πως είχα δυο σχέσεις (σ.σ. αν και µου µίλησε για µια άγνωστη τρίτη, διάρκειας τριών ετών, µε ένα µηχανικό αυτοκινήτων). Ότι δεν υπήρξε πριν τίποτα άλλο. Κάτι που έχει να κάνει µε το πόσο δυνατά πράγµατα νιώθεις. Τουλάχιστον αυτό ισχύει µέχρι τώρα. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιον µπορείς να γνωρίσεις την επόµενη µέρα που ξηµερώνει. Αν και, αυτή τη στιγµή, δεν είµαι σε φάση να κάνω σχέση. Έχει προτεραιότητα η καριέρα (σ.σ. ετοιµάζει την πρώτη της ολοκληρωµένη δισκογραφική δουλειά µε την Platinum Records και κάνει πρόβες για τις εµφανίσεις της µε τον Νότη Σφακιανάκη, που ξεκινούν στα Αστέρια στις 11 Μαΐου) και το παιδί µου».
Όσον αφορά την Αγγελική, δεν είµαι αντικειµενικός. Μου αρέσει. Όχι µόνο αυτό το εντυπωσιακό που φαίνεται προς τα έξω, αλλά τα µικρά πράγµατα. Όπως ο -εντελώς κοριτσίστικος- τρόπος που γελάει, οι ηχηρές σιωπές της (όταν παραγίνοµαι αδιάκριτος), το πώς χαµηλώνει τη φωνή της όταν τη ρωτάω την αγαπηµένη της βρισιά και ο παιδικός της ενθουσιασµός όταν αισθανθεί ότι όντως πεθαίνεις να µάθεις πράγµατα για εκείνη. Όπως το τι φοβάται («Το ύψος, τα αεροπλάνα και τα extreme sports»), σε τι είναι εντελώς ατάλαντη («Στο πατινάζ») και ποιος ήταν ο εφηβικός της έρωτας. «∆εν το έχω πει ποτέ, αλλά στα 16 µου ήµουν τρελή και παλαβή µε τον Χρήστο ∆άντη. Ήταν να έρθει, θυµάµαι, για µια παρουσίαση σε ένα κατάστηµα δίσκων στη Νέα Σµύρνη. Οπότε πήγα, του πήρα δώρο (κάτι µε καρδούλες) και στήθηκα στην ουρά για να πάρω αυτόγραφο. Όταν τον είδα έπαθα σοκ. Και, από τον ενθουσιασµό, άρχισα να κλαίω. Ήταν ο εφηβικός µου έρωτας».
Χωρίς αυτό να σηµαίνει ότι µπορώ να αντισταθώ σε ένα µακροβούτι στο λάκκο µε τις κιτρινίλες, για να αλιεύσω αλήθειες σχετικά µε την απιστία. «Όταν εσείς οι άντρες κάνετε κάτι, φαίνεστε. Κατάλαβα π.χ. ότι ο σύντροφός µου µε είχε απατήσει από το βλέµµα που είχε όταν µπήκε στο σπίτι. Και όντως µου το παραδέχτηκε αµέσως. ∆εν µπήκα στη διαδικασία να ρωτήσω ποια είναι η άλλη. Εµένα µε ενδιέφερε περισσότερο ο λόγος που το έκανε. Γιατί θεωρώ ότι οι άντρες που θα πάνε µε µια άλλη γυναίκα ψάχνουν την επιβεβαίωση. Στη συγκεκριµένη περίπτωση αποφάσισα να το παραβλέψω γιατί ήθελα να προχωρήσει η σχέση. ∆εν το παίζω αγία. Έχω κερατώσει και εγώ. Και δεν το έµαθε ποτέ (µέχρι τώρα). Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριµένη σχέση είχε ουσιαστικά τελειώσει. Απλώς δεν είχαµε πει επίσηµα το “χωρίζουµε”. ∆εν έψαχνα την επιβεβαίωση. Απλώς έτσι µου βγήκε. Ερωτεύτηκα έναν άλλο άνθρωπο».
Ντρέποµαι που το οµολογώ, αλλά δεν την ακούω και πολύ προσεκτικά. Το µυαλό µου ταξιδεύει πίσω στην εποχή που, έξι χρονών κοριτσάκι, ήταν στην κουζίνα του σπιτιού της στη Νέα Σµύρνη ακούγοντας στο walkman της κασέτα µε τραγούδια της γιαγιάς της (σ.σ. της Καίτης Γκρέι) και τραγουδώντας. Προσπαθώ να τη φανταστώ να κάνει πρόβες µε το γκρουπάκι των συµµαθητών της στο Γυµνάσιο, να πετάει αυγά στην αίθουσα των καθηγητών όταν τους αρνήθηκαν να τους πάνε πενταήµερη στην 3η Λυκείου, να βγάζει το µεροκάµατο κάνοντας promotion σε αντηλιακά και µαλακτικό ρούχων σε supermarket ή να χτυπάει το πρώτο της τατού (αυτό µε το φεγγάρι και τον ήλιο που έχει στην πλάτη) στον Τζίµη στην Πλάκα, µόλις έκλεισε τα 18 (σ.σ. προσεχώς ετοιµάζεται να κάνει τατού µανίκι στο χέρι). Αυτό που δεν τολµώ να φανταστώ είναι πώς ακριβώς είναι τα δυο -από τα συνολικά οχτώ- τατού της που κοσµούν σηµεία της ανατοµίας της που ποτέ δεν έχει δει ο ήλιος. «∆εν πρόκειται να σου πω τι είναι. Ας πούµε απλώς ότι το ένα έχει να κάνει µε δυο “πονηρές” καρδιές και το άλλο έχει ένα µήνυµα σεξουαλικού περιεχοµένου».
Τέλος, αυτό που δεν µπορώ να φανταστώ µε τίποτα είναι το πώς είναι να αισθάνεσαι µια µεταφυσική παρουσία δίπλα σου, µέσα στο ίδιο σου το σπίτι. «∆εν έχω δει φάντασµα, ούτε έχω ψαχτεί ποτέ µε µέντιουµ, αλλά έχει τύχει µια φορά να νιώσω µια ενέργεια, µια παρουσία δίπλα µου. Ήµουν σπίτι και έκανα κάτι πολύ συγκεκριµένο -που έχει να κάνει µε τα πιστεύω µου- όταν µύρισα µια πρωτόγνωρη µυρωδιά, ανάµεσα σε αυτή ενός φρεσκοψηµένου γλυκού και του λιβανιού. Ταυτόχρονα, ενώ στο δωµάτιο είχα µόνο µια µικρή λάµπα αναµµένη, λούστηκε όλο το δωµάτιο µε ένα απίστευτο φως. Όταν το συζήτησα µε τον πνευµατικό µου, µου επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για µια παρουσία που βρέθηκε κοντά µου. Άσε που, τώρα που το συζητάµε, συνειδητοποιώ ότι έχω πάνω από ένα χρόνο να πάω να εξοµολογηθώ. Και αυτό είναι κάτι µε ανακουφίζει και µε κάνει να νιώθω καθαρή µέσα µου».
Η Αγγελική Ηλιάδη είναι όντως, όπως µου είπε ένας νυκτόβιος φίλος µου όταν άκουσε ότι θα τη συναντήσω, από τις γυναίκες που θα σκότωνες για να έχεις. Και, το πιο εκπληκτικό, που θα µπορούσες να έχεις για πάντα, αρκεί να ακολουθήσεις 1-2 βασικούς κανόνες. Τους οποίους σου τους δίνει και έτοιµους, στο χέρι. «Οι γονείς µου είναι µαζί 33 χρόνια. Κάτι που µοιάζει άθλος. Αν και, στην πραγµατικότητα, πιστεύω ότι τα πράγµατα είναι πολύ απλά για να πετύχει µια σχέση. Αρκεί να εµπιστεύεσαι και να σέβεσαι τον άνθρωπό σου, να τον στηρίζεις και να τον βάζεις πριν από εσένα. Με άλλα λόγια, θέλει καρδιά και κότσια. Εκεί την πατάµε». Η ίδια έχει αποδείξει ότι διαθέτει και τα δυο. Κάτι που αποτελεί τη σωτηρία και την κατάρα της ταυτόχρονα. «Έχω ταξιδέψει οδικώς από Αθήνα Θεσσαλονίκη κλαίγοντας σε όλη τη διαδροµή. Όταν έφτασα έξω από το µαγαζί που είχα πρόβα, σκούπισα τα δάκρυά µου και µπήκα µέσα. Κανείς δεν µε είδε να κλαίω. Ούτε τότε, ούτε ποτέ».

http://www.koolnews.gr/

Σοκαριστική Φωτογραφία! Δολοφόνος έβαλε σε βαλίτσα το κομματιασμένο θύμα του



Σοκαριστική φωτογραφία-ντοκουμέντο κάνει το γύρο του κόσμου, δείχνοντας τη συγκλονιστική στιγμή που ένας δολοφόνος μεταφέρει σε μια βαλίτσα το κομματιασμένο πτώμα του θύματός του, με σκοπό να το πετάξει σε ένα υδάτινο κανάλι.

Ο νεαρός είχε περάσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα διαβάζοντας τα πάντα σχετικά με κατά συρροήν δολοφόνους και βιαστές, με την άρρωστη επιθυμία να μετατραπεί ο ίδιος σε διαβόητο serial killer. Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 45 ετών, χωρίς καμιά δυνατότητα αίτησης αναστολής ή αποφυλάκισης για τουλάχιστον 30 χρόνια.

Ο εικοσιενός ετών Ντάνιελ Στάνι-Ρέτζιναλντ από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας βίασε και σκότωσε με αποκρουστικό τρόπο την εικοσιτετράχρονη φοιτήτρια λογιστικής Τόσα Θακάρ, που είχε μετακομίσει από την Ινδία στην Αυστραλία για να συνεχίσει τις σπουδές της. Η κοπέλα έμενε στην ίδια πολυκατοικία με το δράστη.

Ο Στάνι-Ρέτζιναλντ παραδέχτηκε ότι συνειδητά αρκετό καιρό πριν το έγκλημα ξεκίνησε να διαβάζει σχετικά με τρόπους βιασμού και δολοφονίας, βιβλία για τις ζωές και τα εγκλήματα διάβόητων δολοφόνων, ενώ είχε σκοπό να τους μιμηθεί. Μάλιστα την τελευταία εβδομάδα πριν το φονικό, ο δράστης είχε επισκεφτεί 9500 χιλιάδες άρθρα στο ίντερνετ σχετικά με serial killers και διάσημα εγκλήματα.

«Υπήρχε αρκετό διάστημα πριν πρόθεση για τέλεση παρομοίων εγκλημάτων» δήλωσε ο δικαστής Ντέρεκ Πράις, που καταδίκασε τον εικοσιενάχρονο, ενώ πρόσθεσε ότι «το θύμα πάλεψε για τη ζωή της, αλλά ο δράστης τη στραγγάλισε, με πολύ σκληρό τρόπο. Οι τελευταίες στιγμές της ζωής της πρέπει να ήταν πραγματικά φρικτές».

Στη δίκη αποκαλύφθηκε ότι ο δράστης μετά το έγκλημα κομμάτιασε το πτώμα της κοπέλας και το μετέφερε με ταξί σε ένα κοντινό κανάλι. Μετά απλά επέστρεψε σπίτι, όπου μάλιστα είχε συνομιλία με το αγόρι της νεκρής φοιτήτριας, ενώ δεν ανιχνεύτηκε στο αίμα του αλκοόλ ή ναρκωτικές ουσίες.


























Τα γενέθλια του Βούδα

Το Φεστιβάλ Lantern στη Σεούλ της Νότιας Κορέας, γιορτάζει τα γενέθλια του Βούδα. Ο Βούδας γεννήθηκε περίπου 2.557 χρόνια πριν. Η ακριβής ημερομηνία δεν είναι γνωστή, αλλά επισήμως τα γενέθλια του Βούδα γιορτάζονται την πανσέληνο του Μαΐου στη Νότια Κορέα, η οποία είναι για το τρέχον έτος  στις 17 Μαΐου.

Δείτε εικόνες από τους εορτασμούς:


























Δείτε πως είναι σήμερα οι Spice Girls! [φώτο]




Aπό το 1994 όποτε και δημιουργήθηκε το γκρουπ σαφώς και έχουν αλλάξει.
Και μάλιστα δραματικά...

Δείτε πως είναι σήμερα, εντελώς διαφορετικές...



katara.gr

Επίμονος μπόμπιρας τρώει την πρώτη του χυλόπιτα (βίντεο)



Η πιτσιρίκα είναι σαφής, αλλά ο μικρός καζανόβας δεν δέχεται το όχι ως απάντηση!

Δείτε το ξεκαρδιστικό βιντεάκι που σαρώνει τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο.



Είσαι γυναίκα, οδηγείς, περνάει ο άλλος σου φωνάζει: "Χάνεις λάδια!"


Η «Νυμφομανής» του Λαρς φον Τρίερ κάνει το γύρο του διαδικτύου


Το γύρο του Διαδικτύου κάνει η πρώτη φωτογραφία από το «Nymphomaniac»...

Το ότι βέβαια η νέα ταινία του Λαρς φον Τρίερ θα είναι γεμάτη από σεξουαλικές σκηνές, αυτό είναι εδώ και πολύ καιρό γνωστό, επειδή όμως μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις... η πρώτη φωτογραφία της πολυαναμενόμενης ταινίας υπόσχεται πολλά στους θεατές!

Ξεκινώντας από τον πρωταγωνιστή, Σάια ΛεΜπουφ, τον οποίο βλέπουμε στον ρόλο ημίγυμνου τεχνίτη με μια γυναίκα να είναι πάνω του, συνεχίζουμε με τον Γουίλιαμ Νταφόε στο κέντρο ο οποίος έχει χύσει τον καφέ του πάνω του, αναγκάζοντας μια άλλη γυναίκα να πέσει στα γόνατα για να τον καθαρίσει. Οι πρωταγωνίστριες  Ούμα Θέρμαν και Σάρλοτ Γκένσμπουργκ βρίσκονται και αυτές έχοντας τα πόδια τους ανοιχτά.

Κάπου στο βάθος και ο Λαρς Φον Τρίερ φωτογραφίζει τη σκηνή, έχοντας φιμώσει το στόμα του με μαγνητική ταινία...

protothema.gr

Στην παραλία με λεοπάρ μαγιό η Κ. Σπυροπούλου



Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξέρει πώς να τραβά πάνω της τα βλέμματα.

Η παρουσιάστρια, όπως αναφέρει το Hello, εκμεταλλεύτηκε τις υψηλές θερμοκρασίες και την μεγάλη ηλιοφάνεια, φόρεσε το μαγιό της και πήγε σε παραλία για να απολαύσει το μπάνιο της. 

Η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στη θάλασσα μιας και γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ρόδο.

Δείτε τις φωτογραφίες...



http://www.newsbeast.gr/

ΠασίγνωστοςΈλληνας ηθοποιός οδηγήθηκε πριν από λίγο στη φυλακή... Καταδικάστηκε σε πολυετή κάθειρξη!


 
Στις φυλακές οδηγήθηκε πριν από λίγες ώρες, ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής Φράνκο Αλφόνσο, ο οποίος καταδικάστηκε σε 14 χρόνια κάθειρξη για εμπορία ναρκωτικών!

Ο πρώην σύντροφος της Αννίτας Πάνια και ανιψιός του παλιού της σκηνοθέτη Όμηρου Ευστρατιάδη είχε συλληφθεί και προφυλακιστεί το 2011 για δύο μήνες, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ολα ξεκίνησαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και όπλων του ΣΔΟΕ Αττικής, που στο τέλος του Νοεμβρίου του 2011  σε παράλληλες επιχειρήσεις στην Αθήνα, το Μπέλφαστ και την Ηγουμενίτσα συνέλαβε επτά συνολικά άτομα, ανάμεσά τους και το γνωστό στον χώρο της showbiz, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης Φράνκο Αλφόνσο.

Τότε κατασχέθηκαν 250 κιλά χασίς που «ταξίδευαν» με νταλίκες στο εξωτερικό. Τα φορτηγά με το χασίς είχαν ενοικιαστεί από ιρλανδική εταιρεία για τη μεταφορά εσπεριδοειδών. 

Τότε, ο 45χρονος καλλιτέχνης είχε συλληφθεί στο Γαλάτσι και ήταν ο μόνος που είχε αποφυλακιστεί. Οι υπόλοιποι, δηλαδή, οι δυο άλλοι συγκατηγορούμενοί του στην Ελλάδα, ο κρεοπώλης από το Παγκράτι, ο «αποθηκάριος» στον Ασπρόπυργο και ο Ιρλανδός οδηγός που πιάστηκε στην Ηγουμενίτσα  είχαν  προφυλακιστεί μέχρι σήμερα.

Την Πέμπτη όμως, το πρωτόδικο δικαστήριο καταδίκασε τον Αλφόνσο και τους άλλους δυο σε κάθειρξη 14 ετών!

Την υπεράσπιση του 47χρονου καλλιτέχνη αλλά και των συγκατηγορουμένων του ανέλαβαν δυο πολύ γνωστοί ποινικολόγοι των Αθηνών, που ωστόσο κατάφεραν να αποφύγουν τα ισόβια, αφού το δικαστήριο τους αναγνώρισε το ελαφρυντικό του «προτέρου εντίμου βίου».

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φράνκο Αλφόνσο, τον Ιανουάριο του 2013 παντρεύτηκε την αγαπημένη του Όλγα Κανλή και σήμερα περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Ωστόσο, τον Σεπτέμβριο του 2010 στην εξωτική Αρούμπα, στο σύμπλεγμα των νησιών της Καραϊβικής, ο Αλφόνσο είχε ξανασυλληφθεί καθώς σε βαλίτσα που είχε διπλό πάτο έκρυβε τέσσερα κιλά κοκαΐνης.

Τότε όμως, μετά από κράτηση 35 ημερών αφέθηκε ελεύθερος καθώς θεωρήθηκε πως «παγιδεύτηκε» από το συνταξιδιώτη φίλο του λίγο πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο. Ο ίδιος είχε πει ότι  τον παρακάλεσε να μεταφέρει μία από τις βαλίτσες του, καθώς οι αποσκευές του ήταν υπέρβαρες. Ο γνωστός καλλιτέχνης χωρίς την παραμικρή υποψία, δέχθηκε να του μεταφέρει τη δική του στην οποία ο «φίλος» του κόλλησε καρτελάκι με το όνομα Φράνκο Αλφόνσο.


Ετών εξήντα και πάλι στα θρανία...


Ο πολιτικός μηχανικός που διαγωνίζεται για να περάσει στην ξενόγλωσση φιλολογία

Στα εξήντα του αποφάσισε να κάτσει ξανά στα θρανία vα πιάσει τα βιβλία και να διαγωνιστεί με τους κατά πολύ νεότερούς του συνυποψήφιους του. 

Ο λόγος για τον πολιτικό μηχανικό, Γιώργο Παπαδούκα, ο οποίος βρέθηκε σήμερα το πρωί στο 46ο Γενικό Λύκειο Αθηνών για να εξεταστεί στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Ο κ. Παπαδούκας, όπως λέει στο newsbeast.gr, δεν δίνει πανελλήνιες, επειδή δεν έχει κάτι να κάνει στη ζωή του. Απλώς, θέλει να αποκτήσει παραπάνω γνώσεις. 

Δείτε τι είπε ο 60χρονος που θέλει να σπουδάσει ξενόγλωσση φιλολογία. 

«Νομίζω ότι ήταν εύκολα σχετικά, ειδικά σε σύγκριση με το περυσινό, ήταν πολύ πιο εύκολο σήμερα. Παροτρύνω τα παιδιά να μην στεναχωριούνται πολύ με τις εξετάσεις για την πιθανή αποτυχία γιατί η ζωή είναι μπροστά τους. Επίσης, να προσπαθήσουν να σπουδάσουν αυτό που θέλουν πραγματικά».



Ανέκδοτο: Το σεξ και το πιστόλι κρότου


Πάει ο τύπος στο γιατρό...
- Γιατρέ κάνε κάτι, δε μπορώ να ευχαριστηθώ το σεξ, εκσπερματώνω πολύ γρήγορα.
- Χμ...Πάρε αυτό το πιστόλι...
- Πιστόλι;
- Πιστόλι κρότου είναι, κάθε φορά που θα βλέπεις ότι φτάνεις στο τέλος, θα ρίχνεις μια και απ' τον κρότο θα φοβάσαι και θα μαγκώνεσαι.
Την άλλη μέρα ο ασθενής παίρνει τηλέφωνο τον γιατρό και του λέει :
- Γιατρέ χάλια η θεραπεία...
- Γιατί;
- Να, χτές έκανα το 69 με τη γυναίκα μου, πάνω λοιπόν που κόντευα, τραβάω μια πιστολιά...
- Και;
- Και, πρώτον χέστηκε απ' το φόβο της στα μούτρα μου, δεύτερον μου τον δάγκωσε για τα καλά απ' την τρομάρα της και τρίτον, πετάχτηκε ένας απ' τη ντουλάπα με τα χέρια ψηλά...

Γνωστός ποδοσφαιριστής συνελήφθη για βιασμό!



Νέο σκάνδαλο στο χώρο του αθλητισμού!

Ο επιθετικός της ΚΠΡ, Loic Remy, μαζί με δύο ακόμα άνδρες, συνελήφθησαν το πρωί της Τετάρτης ως ύποπτοι για βιασμό, μετά από καταγγελία 30χρονης γυναίκας!

Ο Γάλλος στράικερ, μαζί με τον ξάδερφό του και έναν φίλο του έπεσαν στα χέρια των αρχών, κατόπιν καταγγελίας της κοπέλας, η οποία τόνισε στη Μητροπολιτική Αστυνομία ότι βιάστηκε από τρεις άνδρες στο Δυτικό Λονδίνο! 

Οι αρχές προέβησαν σε ανακοίνωση, αναφέροντας ότι συνελήφθησαν τρεις άνδρες ηλικίας 25, 23 και 22 ετών, οι οποίοι παραμένουν υπό κράτηση σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής!

http://www.athensbars.gr/

Γέμισε ΖΟΜΠΙ η Αθήνα! - Μάθετε για την καινούργια ουσία που θερίζει κόσμο



Για τα ναρκωτικά που κάνουν θραύση στην Αθήνα και ιδίως για το shisa, ένα φτηνό ναρκωτικό που «κανείς δεν ξέρει αν ήρθε αυτό πρώτα και μετά η κρίση ή το ανάποδο», γράφει σε άρθρο στην εφημερίδα Guardian η ανταποκρίτρια της Έλενα Σμίθ. 

Η δημοσιογράφος αναφέρει ότι το συγκεκριμένο ναρκωτικό που πουλιέται για 2 ευρώ ως «κοκαΐνη των φτωχών» καταδιώκει την Ελλάδα που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της οικονομικής κρίσης και φιλοξενεί την άποψης μιας πρώην εξαρτημένης από την ηρωίνη, της Μαρίας που λέει: «Είναι το χειρότερο. Καίει τα σωθικά, σε κάνει επιθετικό και σε οδηγεί στην τρέλα. Αλλά είναι φτηνό και είναι εύκολο να το πάρει κάποιος.

«Είναι το ναρκωτικό που προτιμούν χιλιάδες άστεγοι Έλληνες και απελπισμένοι, μια παραλλαγή της κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, που οδηγεί τους χρήστες στην τυφλή βία, και που φτιάχνεται από ουσίες όπως οξέα μπαταρίας, λάδια μηχανής, ακόμη και σαμπουάν. Ακόμη χειρότερα, δεν είναι μόνο εύκολα διαθέσιμο, αλλά και εύκολο να το φτιάξει κάποιος σε μια κοινωνία που παρά τις επίσημες αισιόδοξες προγνώσεις για δημοσιονομική πρόοδο, βλέπει ελάχιστο φως στο τέλος του τούνελ», σημειώνει ακόμη η δημοσιογράφος. «Είναι ένας δολοφόνος. Μπορείς να σκοτώσει χωρίς να καταλάβεις ότι το έχεις κάνει. Και εξαπλώνεται πιο γρήγορα από το θάνατο».

Πολλοί χρήστες έχουν πεθάνει», λέει ένας άλλος τοξικομανής, μιλώντας σε εκτενές ρεπορτάζ του βρετανικού Vice. Για τον Χαράλαμπο Πουλόπουλο, τον επικεφαλής του ΚΕΘΕΑ, το shisha συμβολίζει τη λεηλασία μιας κρίσης που έχει έφερε επίπεδα-ρεκόρ ανέχειας και ανεργίας. «Είναι το ναρκωτικό της λιτότητας» - η καλύτερη απάντηση όμως των εμπόρων που έχουν γίνει όλο και πιο έμπειροι στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών σχεδιάζοντας τα για εκείνους που δεν μπορούν πλέον να αντέξουν οικονομικά πιο ακριβά από τέτοια ναρκωτικά - όπως η ηρωίνη και η κοκαΐνη».

«Η απόγνωση είναι τέτοια που πολλές γυναίκες συμφωνούν να προβούν σε σεξουαλική επαφή χωρίς προφύλαξη, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα βγάλουν περισσότερα χρήματα», λέει η Ελένη Μαρίνη ψυχολόγος του ΚΕΘΕΑ. Για να συμπληρώσει ότι «το Shisha έχει συνδεθεί με μια πολύ έντονη σεξουαλική ορμή, αλλά προσβάλλει την ικανότητά να σκεφτείς λογικά και έτσι βλέπουμε πολλές περισσότερες εγκυμοσύνες στις τοξικομανείς που εκπορνεύονται». «Πέρυσι», αναφέρει μάλιστα η ίδια «... δύο τοξικομανείς γέννησαν στους δρόμους της Αθήνας».
«Το γόνιμο έδαφος για το Shisa, αυξάνει τους φόβους ότι η λιτότητα όχι μόνο δεν λειτουργεί, αλλά σκοτώνει κιόλας», καταλήγει ο Guardian.


Πιτσιρίκα τσάκισε στο ξύλο επίδοξο βιαστή μέσα σε ασανσέρ (βίντεο)


Ο βιαστής ή ληστής έπεσε πάνω σε μια σκληρή πιτσιρίκα στην Κίνα, όταν της επιτέθηκε μέσα στο ασανσέρ.

Το μικρό κορίτσι διέθετε μαύρη ζώνη σε κάποια πολεμική τέχνη και τις άρπαξε κανονικά.

Το βίντεο αναφέρεται ότι πρόκειται για κάμερα ασφαλείας του ασανσέρ, ωστόσο και  στημένο να είναι παραμένει πραγματικά ξεκαρδιστικό και δίνει και μια αίσθηση δικαίωσης.



Η Ρούμπι φωνάζει ότι δεν έκανε σεξ με τον Μπερλουσκόνι στη δίκη


Στην κατάθεση που έκανε σήμερα στο δικαστήριο του Μιλάνου η νεαρή Μαροκινή Ρούμπι Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, το πρόσωπο-κλειδί της πολύκροτης υπόθεσης «Μπούγκα-Μπούγκα», παραδέχθηκε ότι στα δείπνα στην βίλα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι «είδε σέξι χορούς και της δόθηκαν δώρα σε ρευστό» αλλά διέψευσε ότι συνευρέθηκε σεξουαλικά με τον μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης.
Η Ρούμπι κατέθεσε στη λεγόμενη «παράλληλη» δίκη για την υπόθεση «Μπούγκα-Μπούγκα», σε βάρος του δημοσιογράφου Εμίλιο Φέντε, της πρώην περιφερειακής συμβούλου του Μιλάνου Νικόλ Μινέτι και του μάνατζερ ηθοποιών και μοντέλων Λέλε Μόρα—οι οποίοι κατηγορούνται για συμμετοχή σε προαγωγή στην πορνεία.
«Είδα την Μινέτι ντυμένη καλόγρια και άλλες κοπέλες ντυμένες σέξι νοσοκόμες. Χόρευαν με αισθησιακό τρόπο αλλά δεν αντιλήφθηκα ποτέ να υπήρζαν σεξουαλικές επαφές με τον Μπερλουσκόνι», υποστήριξε η νεαρή.
Η Ρούμπι Καρίμα πρόσθεσε ότι στον ιδιοκτήτη της εταιρίας μοντέλων που της επέτρεψε να πάρει μέρος στα δείπνα της βίλας του πρώην πρωθυπουργού είχε πει ότι ήταν 20 ετών —στην πραγματικότητα, ήταν δεκαεπτά τότε— ενώ είχε χρησιμοποιήσει πλαστό όνομα και επώνυμο, εμπνεόμενη από μια σαπουνόπερα και μια γνωστή αιγύπτια τραγουδίστρια.
«Την δεύτερη φορά που πήγα στα δείπνα του Άρκορε κοιμήθηκα στην έπαυλη, σε ένα δωμάτιο αποκλειστικά δικό μου. Το πρωί με ξύπνησε μια κοπέλα, η Μαριτέλ Πολάνκο, μου δώσανε μια φόρμα για να είμαι πιο άνετη και κατεβήκαμε για να πάρουμε πρωινό», είπε η Μαροκινή νέα.
Αναφερόμενη στις χρηματικές συναλλαγές της με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, η Ρούμπι είπε πως λάμβανε από τον πρώην πρωθυπουργό «φακέλους με δυο χιλιάδες, ή τρεις χιλιάδες ευρώ» χωρίς όμως να έχει συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί του.

http://www.koolnews.gr/

Ποιες αθλήτριες θέλουν οι άντρες για ραντεβού και ποιους αθλητές οι γυναίκες;


Ένας αθλητής που σηκώνει πολλά κιλά είναι ικανός να σε σώσει από μια φωτιά και ένας του πινγκ πονγκ να σε βοηθήσει στα μαθηματικά. Όσον αφορά στους άντρες; Θέλουν την bitch τους. Δεν το λέμε εμείς. Μιλάει η επιστήμη.
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, οι περισσότεροι άντρες προτιμούν να βγουν με μια αθλήτρια του beach volleyball, από οποιαδήποτε άλλη αθλήτρια. Ένας στους δύο, μάλιστα, θέλει να την πάει για δείπνο. Τα πράγματα είναι σοβαρά. Την ίδια ώρα οι γυναίκες, αν είναι να της πάει για φαγητό ένας αθλητής, αυτός θα ήθελαν να είναι κάποιος σαν τον Ρότζερ Φέντερερ. Ένας τενίστας δηλαδή.


Οι καημένοι οι αθλητές του πινγκ πονγκ είναι οι λιγότερο ποθητοί. Ένας στους 4 της έρευνας απάντησαν ότι θα ήθελαν να πάει αντί για αυτούς στο τεστ των μαθηματικών τους, αλλά τίποτα περισσότερο.
Το 56% θα ήθελε ένα αρσιβαρίστα να τους βγάλει από τη φωτιά, ενώ το 48% προτιμά έναν παλαιστή να τους βοηθήσει να βγάζουν πέρα την ημέρα. Οι μποξέρ έδωσαν την μάχη τους με τους αρσιβαρίστες για το ποιος θα βγάλει την Λόλα από την φωτιά, αλλά έχασαν στις ερωτήσεις για το ποιοι έχουν περισσότερο μυαλό. Δηλαδή από την έρευνα προέκυψε ακόμα ότι οι αρσιβαρίστες έχουν λίγο περισσότερο μυαλό από τους μποξέρ.


Γυναίκες και άντρες συμφώνησαν ότι θα ήθελαν έναν σκοπευτή μαζί τους αν κάποιος τους έριχνε σε μία ζούγκλα, ώστε να «σκοτώσει» αν χρειαστεί όποιον άγνωστο τους απειλήσει.
Στην έρευνα συμμετείχαν 1.067.

Παράξενα μνημεία σε όλο τον κόσμο



Μερικές φορές η εφευρετικότητα, ή ίσως η τρέλα, των δημιουργών βρίσκει ανταπόκριση στις κρατικές και τις περιφερειακές αρχές ή σε κάποιους ιδιώτες. Το αποτέλεσμα είναι μνημεία που προξενούν πολλές φορές την απορία για το λόγο που δημιουργήθηκαν ή απλά εντυπωσιάζουν.
Στις φωτογραφίες που ακολουθούν βλέπουμε διάφορα από αυτά όπως μια τεράστια καρέκλα σε κεντρική πλατεία, ένα ανάποδο άγαλμα σε πάρκο, μια τεράστια παραμάνα και πολλά άλλα.
Perierga.gr - Περίεργα αγάλματα!
Perierga.gr - Περίεργα αγάλματα!
Perierga.gr - Περίεργα αγάλματα!
Perierga.gr - Περίεργα αγάλματα!
Perierga.gr - Περίεργα αγάλματα!
Perierga.gr - Περίεργα αγάλματα!
Perierga.gr - Περίεργα αγάλματα!
Perierga.gr - Περίεργα αγάλματα!
Perierga.gr - Περίεργα αγάλματα!
Perierga.gr - Περίεργα αγάλματα!
Perierga.gr - Περίεργα αγάλματα!
Perierga.gr - Περίεργα αγάλματα!
Perierga.gr - Περίεργα αγάλματα!
Perierga.gr - Περίεργα αγάλματα!
Perierga.gr - Περίεργα αγάλματα!

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger