Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Μπορει μια γυναικα να κανει σεξ στις δυσκολες μερες της;

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012


Oι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν ότι κατά τη διάρκεια της περιόδου δεν υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης και έτσι κάνουν ελεύθερα σεξ με τον σύντροφό τους χωρίς να πάρουν προφυλάξεις. 
Χωρις μέχρι τώρα να έχει αποδειχθεί επιστημονικά, δεν έχει αποκλειστεί η περίπτωση εγκυμοσύνης. Εαν μάλιστα η περίοδος κρατάει πάνω από τρεις ημέρες οι πιθανότητες να μείνει μια γυναίκα έγκυος είναι περισσότερες γιατί μπορεί ευκολότερα να συμπέσει με την ωορρηξία. Επίσης μπορεί εύκολα να δημιουργηθεί ενδομητρίωση. Οπότε το σεξ κατά τη διάρκεια της περιόδου δεν είναι η καλύτερη επιλογή και πόσο μάλλον χωρίς προστασία.

http://www.tuned.gr

Ubuntu για Αndroid!


Μετατρέψτε το κινητό σας σε υπολογιστή με λειτουργικό Ubuntu.
Η  Canonical ετοιμάζει  μια έκδοση του Ubuntu στο Android, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες της  να χρησιμοποιούν το Android smartphone  ως κανονικό υπολογιστή όταν το συνδέουμε με εξωτερική οθόνη ή τηλεόραση.

Επίσης η εταιρεία  σκέφτεται να κυκλοφορήσει  το Ubuntu OS ως κύριο λειτουργικό σύστημα για smartphones χωρίς να γίνεται εγκατάσταση στο Android.

Η εταιρεία έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τις δοκιμές χωρίς όμως να έχει τελειώσει την σχεδίαση ακόμη της εφαρμογής. Σύμφωνα με πηγές του εξωτερικού η Canonocal  ετοιμάζεται πολύ σύντομα ίσως και στις αρχές του νέου έτους, κίνηση που ίσως αλλάξει μια για πάντα τα δεδομένα στα smartphones.

Διασκεδαζουν, καιγοντας ταυρους ζωντανους! (φωτο & βιντεο)




Tο φεστιβάλ βαρβαρότητας που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο ισπανικό χωριό Medinaceli.
 

Για μια ακόμη φορά, οι κάτοικοι του χωριού Medinaceli της επαρχίας Soria που βρίσκεται βορειονατολικά της Μαδρίτης συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία για να.. τιμήσουν ένα από τα πιο βάρβαρα έθιμα της Ιβηρικής χώρας: Το "Toro Jubilo", το φεστιβάλ του καιόμενου ταύρου!    



Το φρικτό θέαμα του φλεγόμενου ταύρου που τρέχει αλλόφρον από τη φωτιά που του προκαλεί θανατηφόρα εγκαύματα, συνεπαίρνει τους Ίβηρες εδώ και πολλούς αιώνες και αποτελεί τουριστική ατραξιόν για πολλούς επισκέπτες που θέλγονται από την ανθρώπινη βαρβαρότητα.  



Μάταια ο Liebro, ο τρίχρονος ταύρος προσπαθεί να αποφύγει τις πύρινες δάδες που του έχουν δέσει στα κέρατά του. Καθώς τρέχει αφιονισμένος, η πύρινη λάβα χύνεται στο σώμα του, προκαλώντας θανατηφόρα εγκαύματα.



Οι κραυγές απελπισίας του δύσμοιρου ζώου, δεν είναι ικανές να μεταπείσουν τους διεστραμμένους θεατές που παρακολουθούν εκστασιασμένοι το φρικτό θέαμα και τα κτηνώδη κατορθώματά τους.

Λίγο αργότερα θα ολοκληρώσουν το έγκλημα τους, σφάζοντας τον αποτελειωμένο ταύρο και πίνοντας στην υγειά τους..   

Δείτε το βίντεο:



Ανηλικος πασχει απο ελεφαντιαση! (Προσοχη:Σκληρες εικονες)



Ο 10χρονος Vincent Oketch παλεύει να κρατηθεί στη ζωή...

Πάσχει από πρόβλημα στο λεμφικό σύστημα, που προκαλεί το πρήξιμο των κάτω άκρων του.



Πιστεύεται ακόμη ότι πάσχει από ελεφαντίαση ενώ η παραμόρφωση που έχει υποστεί από το πρήξιμο έχει προκαλέσει και την εξάρθρωση του ισχίου του και το σπάσιμο των αστραγάλων του.



Οι εξετάσεις του έδειξαν ακόμη ότι έχει νεκρωτική απονευρωσίτιδα, εξαιτίας της οποίας μπορεί να χρειαστεί να ακρωτηριαστούν τα άκρα του για να σωθεί η ζωή του.



Οι γιατροί που τον έχουν αναλάβει στην Kampala της Ουγκάντα δεν έχουν καταλήξει ακόμη στο ποια είναι η ορθότερη θεραπεία για τον Vincent και ζητούν τη βοήθεια συναδέλφων τους από τη Μεγάλη Βρετανία.


Συγκλονισμενη η Ελενη Μενεγακη σημερα στην εκπομπη της, αναγκαστηκε να διακοψει και ζητησε χρονο για να συνελθει! [βιντεο]


Συγκλονισμένη η Ελένη Μενεγάκη ζήτησε χρόνο για να συνέλθει! Δείτε το βίντεο!...

Η δραματική ιστορία ενός παιδιού που δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψει κανείς, που δεν τη χωρά ο ανθρώπινος νους...

Η Λυδία Γιαννακοπούλου πέρασε σήμερα το πλατό της "Ελένης" για να παρουσιάσει το βιβλίο της "Το χάδι της μητέρας", το περιεχόμενο του οποίου αφηγείται τα παιδικά της βιώματα. Η ζωή της Λυδίας όταν ήταν μικρή μόνο χάδια δεν συμπεριλάμβανε. Επί σειρά ετών υπέστη άρρωστα βασανιστήρια από την ίδια της την μητέρα, μέχρι που βρήκε τη δύναμη και έφυγε από το σπίτι. Σήμερα δεν μπορεί να δεχτεί ούτε το άγγιγμα άλλων ανθρώπων. Ακόμα και ο χαιρετισμός της Ελένης της προκάλεσε ανατριχίλα!

Τα αποσπάσματα από το βιβλίο που διάβασε η Ελένη Μενεγάκη προκαλούν σοκ, οργή και αηδία! Η παρουσιάστρια συγκλονισμένη αναγκάστηκε να διακόψει τη συνέντευξη, ενώ μετά το τέλος ζήτησε χρόνο για να συνέλθει.
zappit.gr


Η Ελενη Φουρειρα, το νεο της αμορε και η… σκυλιτσα! (φωτο)



Βόλτα με το νέο της σύντροφο και τη… σκυλίτσα της έκανε το προηγούμενο Σάββατο η Ελένη Φουρέιρα.
Η σέξι τραγουδίστρια απόλαυσε το μεσημεριανό ήλιο με το νέο της αμόρε και ο φακός του «Ok!» ήταν εκεί για να τους απαθανατίσει!
«Είμαι πολύ καλά, ευτυχισμένη. Η σχέση μου είναι ακόμα στην αρχή, αλλά με κάνει να νιώθω ασφάλεια. Ο αγαπημένος μου έχει πολλά θετικά στοιχεία, είναι συνεσταλμένος και ώριμος» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ελένη Φουρέιρα, ενθουσιασμένη για τη νέα της σχέση!

http://www.pkool.gr

Απιστευτο: 9χρονη πρεπει να πινει καθημερινα τουλαχιστον 6 ποτηρια γαλα για να μην πεθανει




Ούτε ένα ούτε δύο αλλά τουλάχιστον έξι ποτήρια γάλα πρέπει να πίνει καθημερινά ένα 9χρονο κοριτσάκι από τη Βρετανία για να μην πεθάνει. Η Holly Lindley πάσχει από μία ασθένεια που σχετίζεται με το μηχανισμό αποθήκευσης γλυκογόνων.
Ο οργανισμός της δηλαδή δεν μπορεί να μετατρέψει το φαγητό που καταναλώνει σε ενέργεια. Όπως είναι γνωστό, τα γλυκογόνα αποθηκεύονται στους μύες και στο συκώτι, για να απελευθερωθούν κάθε φορά που ο οργανισμός χρειάζεται ενέργεια, μετατρεπόμενα σε γλυκόζη. Δίχως γλυκογόνα δεν υπάρχει ενέργεια.

Επειδή δεν υπάρχει θεραπεία για την ασθένειά της η μικρή Ηοlly είναι υποχρεωμένη να πίνει κάθε βράδυ πριν πάει για ύπνο 2.840 mL γάλα με 5 κουταλιές  cornflour για να μην πέσει σε κώμα. 

Το cornflour περιέχει άμυλο το οποίο βοηθά στην απελευθέρωση ενέργειας κατά τη διάρκεια της νύχτας.
"Ζούμε με αυτό εδώ και τρία χρόνια. Πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι πίνει το γάλα της επειδή κάποιες φορές δεν το θέλει. Πρέπει να της θυμίζουμε συνέχεια ότι είναι για το δικό της καλό!"λέει η 35χρονη μητέρα της Karen Shaw.

http://www.tuned.gr


Αποκαλυψη – βομβα απο τον Μαγκουφη του ΠΑΣΟΚ: Η συμμορια του Σημιτη εβγαλε στο εξωτερικο 65 δις Ευρω απο το σκανδαλο του χρηματιστηριου!


Μία αποκάλυψη μεγατόνων έκανε ο τ. βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πραίτορας του ΓΑΠ, Χρήστος Μαγκούφης.

Σήμερα το πρωΐ ήταν καλεσμένος της Πόπης Τσαπανίδου λόγω της “διαμάχης” που έχει ξεσπάσει μεταξύ Σημίτη και Παπανδρέου. Ο Πόπη τον είχε καλέσει επειδή ο Μαγκούφης είχε χαρακτηρίσει παλαιότερα τον Σημίτη “πολιτικό νάνο”. Και έβγαλε λαυράκια.

Ο Χρήστος Μαγκούφης επιβεβαίωσε με τον ηχηρότερο τρόπο αυτό που υποστηρίζουμε εδώ και χρόνια: Η κατάρρευση της Ελλάδας ήταν σχεδιασμός μίας συγκεκριμένης συμμορίας που ακόμα και σήμερα κρατά τα ηνία.

“Από το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, χάθηκαν 33 τρις δραχμές εκ των οποίων τα 22 τρις, σημερινής αξίας 65 δις Ευρώ, έφυγαν στο εξωτερικό”!

Καταλαβαίνετε για τί μιλάμε; Αναλογιστείτε αυτό το ποσό σε παραγωγική ρευστότητα, να μπαίνει σε βαλίτσες κάποιων επιτήδειων και να βγαίνει ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΑΣ! Εκείνη την περίοδο μάλιστα που η αγοραστική – επενδυτική αξία ήταν απείρως χαμηλότερη! Μιλάμε για ταφόπλακα στην ανάπτυξη και την παραγωγή.


Και όμως, γι’ αυτό το σκάνδαλο δεν τιμωρήθηκε κανένας. Οι ένοχοι όμως είναι ακόμα εδώ. Και δεν μιλάμε μόνο για τους πολιτικούς, αφού μόνοι τους δεν θα μπορούσαν να τελέσουν αυτό το εθνικό έγκλημα.

Υπάρχουν ακόμα οι τραπεζίτες που υπέθαλψαν, επέτρεψαν και έδωσαν μάλιστα μετοχοδάνεια στον κοσμάκη για να διογκωθεί ο τζίρος του πλιάτσικου. Αυτοί που δήλωναν ότι το χρηματιστήριο θα πάει στις 7,000 μονάδες, λίγο πριν την κατάρρευση. Αυτοί που έβγαλαν εκατομμύρια στο εξωτερικό, ως διοικητές χρεοκοπημένων κρατικών οργανισμών. Αυτοί που μετέπειτα έγιναν και πρωθυπουργοί για να ολοκληρώσουν το έργο τους με το δολοφονικό PSI…

Υπάρχουν τα ΜΜ”Ε’ που οδηγούσαν και κάλυπταν αυτό το εθνικό έγκλημα με τις φυλλάδες τους: “Η Κλωνατέξ θα πάει στις 500,000, σίγουρη η πληροφορία”!

Υπάρχει και η ροή του χρήματος. Ο Πανταλάκης του σκανδάλου της Γενικής Αποθηκών είναι μόνο ένα δείγμα. Για 9 τουλάχιστον χρόνια, έβγαιναν λεφτά με βαλίτσες από εισηγμένες, με το πρόσχημα αγορών Οφσορ εταιρειών που δεν είχαν κανένα ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ περιουσιακό στοιχείο. Εάν τα ψάξετε, θα βρείτε στα διοικητικά συμβούλια αυτών των εταιρειών, βαρύγδουπα ονόματα, “ιστορικών” πολιτικών οικογενειών. Παραμένουν ατιμώρητοι.

Τα άλλα που συμπλήρωσε ο κύριος Μαγκούφης απλώς συμπληρώνουν το κάδρο: Αποκάλεσε τον Σημίτη “εκβιαστή”, μίλησε ευθέως για ψεύτικα στοιχεία και σκανδαλώδη εισαγωγή της χώρας στην ΟΝΕ, είπε για το σκάνδαλο των Ολυμπιακών αγώνων και άλλα πολλά.

Δυστυχώς και αυτός, τόσα χρόνια σιωπούσε και ψήφιζε τα μνημόνια που έφερνε ακριβώς η ίδια η συμμορία. Όπως λησμόνησε να μας πει, ποιός “διεφθαρμένος, απατεώνας και εκβιαστής” έκανε τον Γιώργο Παπανδρέου πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ δίνοντας του το βρώμικο δαχτυλίδι…

http://olympia.gr

Ε. Μελετη: Για πρωτη φορα... χωρις ΙΧΝΟΣ μακιγιαζ! (Αποκαλυπτικες φωτογραφιες)




Τελικά τι κρύβουν οι διάσημες και λαμπερές γυναικες κάτω από το συνήθως τέλειο μακιγιάζ τους; Το "Ciao magazine" παρουσιάζει μία προς μία τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της τηλεόρασης χωρίς ίχνος μακιιγιάζ, σε ένα αποκαλυπτικό φωτορεπορτάζ που δείχνει τη φυσική της όψη...


Η Ελεονώρα Μελέτη συνεχίζει κάνοντας συχνά - πυκνά θαλάσσιο σκι και wind surfing στην Ανάβυσσο.Το μακιγιάζ μπορεί να κάνει θαύματα στο πρόσωπο μιας γυναίκας. Μπορεί να δώσει πραγματικά άλλη όψη σε ένα πρόσωπο, καλύπτοντας τις ατέλειες και τονίζοντας τα καλύτερα σημεία του. Φυσικά, το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση της Ελεονώρας Μελέτη, η οποία, λίγο πριν μπει ο χειμώνας, κάνει τακτικά απόπειρες να... δαμάσει τον άνεμο. Εδώ και μήνες η παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει εντατικά μαθήματα wind surfing και - καιρού επιτρέποντος - κάθε φορά ανυπομονεί να βρεθεί στην Ανάβυσσο. Σίγουρα το μακιγιάζ είναι μεγάλη υπόθεση για κάθε γυναίκα, ακόμη και αν θεωρείται μία από τις ωραιότερες παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση.


Η Ελεονώρα είναι επαγγελματίας και μέρος της δουλειάς της είνα να δείχνει πάντα όμορφη και περιποιημένη. Αυτή τη φορά, όμως, ο φωτογραφικός φακός της εντόπισε σε μια στιγμή, κατά την οποία η φυσική της ομορφιά δεν αναδεικνύεται χωρίς το απαραίτητο μακιγιάζ. Ντυμένη casual, χαλαρή και χαρούμενη, η παρουσιάστρια είναι μια σύγχρονη γυναίκα που θέλει να είναι όμορφη και λαμπερή σε κάθε της εμφάνιση. Μάλλον όμως θα πρέπει να μην κυκλοφορεί χωρίς μακιγιάζ, αν και παρά τα σχόλια του περιοδικού εμάς δε μας "χαλάει" καθόλου αυτή της η εικόνα...

markos.tv

Tips για καλλιγραμμο σωμα μαζι με ενα προγραμμα 6 ημερων!


Θα μας φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμο τόσο πριν όσο και μετά τις γιορτές


Δεν υπάρχουν εύκολα μυστικά για γρήγορη απώλεια βάρους, όμως συμβουλές καθώς και ένα εξαήμερο πρόγραμμα γρήγορης απώλειας κιλών με ήρεμη πορεία μπορεί να βοηθήσει...
-Μην καταπιέζεις τον εαυτό σου: αν τα πολλά κοκτέιλ, τα άπειρα γλυκά, έχουν κατακλύσει τον οργανισμό σου και όποια βεβιασμένη κίνηση και να κάνεις, απαιτούνται κάποιες ημέρες για να αποτοξινωθείς!



-Μην λιμοκτονήσεις: αντίθετα, προτίμησε τις τροφές εκείνες που θα θρέψουν το σώμα σου χωρίς να συνεχίσουν να σε επιβαρύνουν. Απόφυγε πάντως το αλκοόλ και την υπερβολική ζάχαρη. Φρούτα και καρποί θα σε κρατήσουν χορτάτη χωρίς να λιμοκτονήσεις.



-Αποχαιρέτα τα γλυκά εδέσματα καιτο γρήγορο φαγητό με λίπη.



-Μην απογοητευτείς αν ξεφύγεις: Αν ξεφύγεις μια ημέρα ακόμα, δεν τρέχει και τίποτα. Προσπάθησε να βρίσκεις καθημερινά τουλάχιστον το 15% των κανονικών ρυθμών της fitness ζωής σου και γρήγορα θα αρχίσεις να ασκείσαι και πάλι.



Βρες μια φίλη που έχει τους ίδιους στόχους με σένα: μόνο αυτή θα σε συντροφεύσει στους μακρινούς περιπάτους πάνω στο διάδρομο του γυμναστηρίου και θα εκτιμήσει τον ιδρώτα που χύνεις.



Και τώρα μία απλή ρουτίνα προπόνησης που θα τονώσει το σώμα σου και θα σου φτιάξει τη διάθεση:



1: Κάνε μια βόλτα στο κοντινότερο πάρκο. Πάρε βαθιές αναπνοές και απόλαυσε την ηρεμία.



2: Κάνε μερικά βαθιά καθίσματα και λίγα πους απς. Κάνε όσες περισσότερες επαναλήψεων μπορείς στη διάρκεια των διαφημίσεων του αγαπημένου σου σήριαλ.



3: Βρες μια φίλη ή πάρε το ταίρι σου από το χέρι και βγάλτε βόλτα τα σκυλάκια σας, βγείτε μια βόλτα με το ποδήλατο ή απλά τρέξτε μαζί.



4: Δοκίμασε κάτι που δεν έχεις ξανακάνει στο παρελθόν. Μπορεί να είναι ένα πρωτοποριακό μάθημα fitness ή χορού.



5: μέχρι τη στιγμή αυτή, θα έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι και πάλι την ένταξη της γυμναστικής στο ημερήσιο πρόγραμμά σου. Σήμερα, την πέμπτη ημέρα, θα είσαι έτοιμη να περπατήσεις για 20 λεπτά, κάνοντας εναλλαγές με με ελαφρύ τρέξιμο και τζόγκινγκ. Ολοκλήρωσε το πρόγραμμα επανένταξης, με καθίσματα, κοιλιακούς και πους απς (εναλλάξ δεκαπέντε επαναλήψεις για το καθένα). Έχε ενάμιση λεπτό ανάπαυλας σε κάθε σετ.



6: δοκίμασε μια χαλαρωτική μορφή άσκησης (γιόγκα, πιλάτες ή ένα χαλαρωτικό μασάζ).


queen.gr

Σοκαρουν τα αποτελεσματα των αιματολογικων εξετασεων των Ελληνων απο τους ψεκασμους!


Μας δολοφονούν ομαδικά;


Πολλοί έχουν ασχοληθεί επισταμένως στο παρελθόν με το θέμα των chemtrails, δημοσιεύοντας στοιχεία σχετικά με το παρασκήνιο πίσω από την εφαρμογή τους και τις σοβαρότατες επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων... 
Ωστόσο, παρά τις σχετικές δημοσιεύσεις που μεσολάβησαν από τότε - και σε έντυπα του «χώρου», αλλά και σε mainstream έντυπα - οι οποίες γνωστοποίησαν το θέμα σε μεγαλύτερη μερίδα του κοινού, μία πληροφορία που προήλθε απόαιματολογικό εργαστήριο στάθηκε η αφορμή το ΗΝ να επανεξετάσει το θέμα, καθώς φαίνεται να ανοίγεται μία νέα διάσταση στην υπόθεση των chemtrails, που κρούει -με αποδείξεις, πλέον- τον κώδωνα του κινδύνου για την Ελλάδα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποτελέσματα εξετάσεων ρουτίνας, το αίμα των Ελλήνων παρουσιάζει αυξημένες ποσότητες βαρέων μετάλλων και αλουμινίου - χημικά στοιχεία τα οποία περιέχονται και στη σύνθεση των περιβόητων αεροψεκασμών... 

ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Συμπτώματα όπως η κεφαλαλγία, οι ισχιακοί και μυϊκοί πόνοι, οι ρινορραγίες, η ληθαργική τάση και η μελαγχολία ήταν τα πρώτα ανησυχητικά μηνύματα για τους κατοίκους περιοχών, στις οποίες παρατηρείται συχνά το φαινόμενο των αεροψεκασμών. Τις ανησυχίες αυτές ήρθαν να επιβεβαιώσουν τα αποτελέσματα πρόσφατων αιματολογικών εξετάσεων ρουτίνας, οι οποίες έδειξαν καθαρά αύξηση των επιπέδων του αλουμινίου στο αίμα των Ελλήνων -γεγονός που ενισχύει τον προβληματισμό σχετικά με τους συχνούς αεροψεκασμούς, η σύνθεση των οποίων περιέχει αλουμίνιο.

Έχει παρατηρηθεί ότι το αλουμίνιο (αργίλιο ή Α1) ανήκει στην κατηγορία εκείνη των ιχνοστοιχείων, τα οποία, όταν υπερβαίνουν το φυσιολογικό τους επίπεδο στο αίμα, γίνονται τοξικά, δημιουργώντας πολλαπλά προβλήματα στο σώμα ανθρώπων και ζώων.

Γενικότερα, το αλουμίνιο εμποδίζει την εκφόρτιση των ηλεκτρικών φορτίων μεταξύ των νευρικών κυττάρων, με αποτέλεσμα να μειώνεται η γενικότερη δραστηριότητα των νευρικών συστημάτων, ενώ λειτουργεί και ως ανασταλτικός παράγοντας στη λειτουργία δύο σημαντικών ενζύμων στον εγκέφαλο (Na+/K+-ATPase και εξοκινάση), τα οποία είναι απαραίτητα σε κάθε είδος ζωής (βακτήρια, φυτά, ζώα) για την απελευθέρωση της ενέργειας που σηματοδοτεί χημικές αντιδράσεις στον οργανισμό, κρίσιμης σημασίας για την ίδια τη φύση της ζωής.

Επιπλέον, το αλουμίνιο μπορεί να εμποδίσει τα νευρικά κύτταρα να προσλάβουν απαραίτητες γι’ αυτά χημικές ουσίες, όπως η ντοπαμίνη, η νοραδρεναλίνη και η υδροξυτρυπταμίνη (http:// www.rense.com/general11/chmmill.htm), ενώ η τοξίνωση με αλουμίνιο είναι δυνατόν να οδηγήσει σε άνοια και απώλεια μνήμης, διανοητική σύγχυση και αποπροσανατολισμό. Περιορίζει επίσης την εντερική δραστηριότητα.

Ωστόσο, η τοξικότητα από αλουμίνιο συσχετίζεται και με άλλες πρώιμες καταστάσεις, όπως ο μετεωρισμός, το φούσκωμα, οι κολικοί, η ξηροδερμία, οι πόνοι στα οστά, η πρόωρη οστεοπόρωση, οι έντονοι πονοκέφαλοι που ανακουφίζονται μόνο με το φαγητό, η καούρα, η αποστροφή για το κρέας κ.λ.π. (http://www. med.nyu.edu/patientcare/library/article.html?ChunkIID-16492)

Τέλος, η ασθένεια του Αλτσχάιμερ, ο υποπαραθυρεοειδισμός, η αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση, η αναιμία, η νεφρική και ηπατική ανεπάρκεια, η πορφυρία, οι νευρομυικές διαταραχές, η αιμόλυση, η ασθένεια Πάρκινσον, τα έλκη, οι πολφικές κοιλότητες στα δόντια κ.λπ. επίσης σχετίζονται, άμεσα ή έμμεσα, με τα υψηλά επίπεδα αλουμινίου στο αίμα.

Έτσι, η κατακόρυφη αύξηση των ασθενειών αυτών τα τελευταία χρόνια στον Δυτικό κόσμο δείχνει να σχετίζεται με την όλο και μεγαλύτερη πρόσληψη αλουμινίου από τον άνθρωπο. Στις ΗΠΑ, για παράδειγμα, ήδη από το 2000, το Αλτσχάιμερ έγινε ο 8ος λόγος θανάτου, πλήττοντας 18 ανθρώπους ανά 100.000, όταν το 1979 έπληττε μόλις 2 ανθρώπους στους 1.000.000.

Επιπλέον, παρά το γεγονός ότι η μεγάλη χρήση αλουμινένιων σκευών μαγειρικής δεν ενοχοποιείται άμεσα σε εργαστηριακό επίπεδο για την αλουμινιακή τοξίνωση, κάτι τέτοιο είναι πιθανό όταν γίνεται χρήση όξινων τροφών, όπως η ντομάτα.

Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΑ CHEMTRAILS
Φαινομενικά, αυτά τα στοιχεία δεν έχουν καμία σύνδεση μεταξύ τους, μέχρι που ένας Καναδός ακτιβιστής του διαδικτύου, ο G. Brian Holmes, αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέμα ειδικότερα (http://www.holmestead.ca/index-ct.html), όταν πρόσεξε ότι μη εμπορικά αεροπλάνα άφηναν μεγάλες ποσότητες αερίων ως εξάτμιση πάνω από τα χωράφια του.

Καθώς, λοιπόν, οι ψεκασμοί αυτοί του κίνησαν υποψίες, αποφάσισε να στείλει δείγμα από το χώμα του χωραφιού του για ανάλυση σε ένα ειδικό χημικό εργαστήριο. Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά: το χωράφι του έδειχνε να είναι «ποτισμένο» με αλουμίνιο και βάριο, σε ποσότητες πενταπλάσιες του κανονικού...

Μάλιστα, όπως έχουν παρατηρήσει πολλοί,μάρτυρες σε διαφορετικές περιοχές του κόσμου, τα αεροπλάνα που αφήνουν αυτές τις γραμμές δεν είναι εμπορικά, αλλά στρατιωτικά - και μάλιστα ειδικού τύπου (KC135R). Η δε χημική σύνθεση των αεροψεκασμών αυτών φαίνεται ότι αποτελείται από άλατα βαρίου, οξείδιο του αλουμινίου και ειδικές χημικές πολυμερείς ίνες.

Τα άλατα βαρίου και οι πολυμερείς ίνες ενοχοποιούνται, άμεσα ή έμμεσα, για ρινορραγίες, άσθμα, αλλεργίες, πνευμονικές και αναπνευστικές διαταραχές και αρθρίτιδες, ενώ, βραχυπρόθεσμα,τα άλατα βαρίου γίνονται τοξικά για τη γαστρεντερική και μυϊκή λειτουργία. Επιπλέον, οι μακροχρόνιες συνέπειες από τη χρήση των αλάτων του βαρίου είναι ακόμα άγνωστες.

Ωστόσο, μία νέα άποψη που εμφανίστηκε τελευταία σχετικά με τα chemtrails ξεφεύγει από τις μέχρι σήμερα διατυπωμένες θεωρίες: τα άλατα βαρίου, το οξείδιο του αλουμινίου και οι πολυμερείς ενώσεις στην ατμόσφαιρα φαίνεται ότι δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για τη διάδοση των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, και ειδικά αυτών της κινητής τηλεφωνίας.

Έτσι όμως, εκτός από τις πολυσυζητημένες εφαρμογές τύπου HAARP, αναδεικνύεται μία ακόμα παράμετρος που αφορά στην παρακολούθηση των πολιτών: η ενίσχυση των σημάτων της κινητής τηλεφωνίας θα μπορούσε να χρησιμεύει και για τον εντοπισμό μέσω δορυφόρων κάθε τύπου μικροτσίπ που εκπέμπει ειδικά κύματα - προφανώς, και κάθε τσιπ που, ενδεχομένως, θα είναι μελλοντικά εμφυτευμένο στο ανθρώπινο σώμα...

Συγκεκριμένα, το ελληνικό αιματολογικό εργαστήριο που αναφέρθηκε στην αρχή επικοινώνησε με αντίστοιχο αμερικανικό και ανέφερε το πρόβλημα των υψηλών τιμών αλουμινίου στο αίμα πολλών Ελλήνων. Με έκπληξη τότε, οι Έλληνες επιστήμονες άκουσαν από τους Αμερικανούς συναδέλφους τους ότι θα έπρεπε ήδη να γνωρίζουν πως οι αυξημένες αυτές τιμές οφείλονται στους αεροψεκασμούς, οι οποίοι γίνονται με στόχο τη διευκόλυνση και την ενίσχυση του σήματος της κινητής τηλεφωνίας, γεγονός που στην Αμερική θεωρείται πλέον αποδεκτό και αυτονόητο!

Αν ισχύουν τα παραπάνω, τότε δεν θα πρέπει κανείς να αρκεστεί στην αιτιολογία της ισχυροποίησης του σήματος της κινητής τηλεφωνίας, αλλά να αναλογιστεί και τις προεκτάσεις που μπορεί να κρύβονται πίσω από μια τέτοια μεθόδευση. Γιατί είναι γεγονός ότι, σήμερα, κάθε άνθρωπος φέρει μαζί του ένα κινητό τηλέφωνο* άρα, ένα ισχυρό σήμα καθιστά δυνατόν -τουλάχιστον- να είναι γνωστές ανά πάσα στιγμή η θέση του, καθώς και οι παντός είδους συνομιλίες του...

Αναλογιζόμενος, λοιπόν, κανείς τα chemtrails, ανακαλύπτει ότι το θέμα είναι πολύπλευρο, καθώς δείχνει να εξυπηρετεί πολλούς και διαφορετικούς (αλλά κρίσιμους για τη Νέα Τάξη) τομείς, όπως ο έλεγχος του καιρού, ο έλεγχος της συνείδησης, ο βιολογικός πόλεμος, αλλά και η παρακολούθηση των πολιτών.

Αλήθεια ή υπερβολή, το γεγονός είναι ότι πολλοί μάρτυρες μπορούν να επιβεβαιώσουν την πραγματοποίηση των ψεκασμών, και πολλές ιατρικές εξετάσεις να επιβεβαιώσουν τις σοβαρές επιπτώσεις τους στην υγεία των ανθρώπων...

Καταδικαστηκε να κραταει πλακατ που εγραφε: ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΑ !


Αν υπήρχε αυτό το δικαστήριο και στην Ελλάδα μάλλον οι δρόμοι θα ήταν γεμάτοι...


Όλα έγιναν... που αλλού; Στις ΗΠΑ! Η 32χρονη Σίνα Χάρντιν από το Κλίβελαντ ήταν κάπως βιαστική. 

Το σχολικό που ήταν μπροστά της στο δρόμο σταμάτησε... αλλά δεν έλεγε να ξεκινήσει και έτσι εκείνη αποφάσισε να περάσει από δεξιά (!) ανεβαίνοντας μάλιστα στο πεζοδρόμιο!



Σταμάτησε μόνο όταν είδε ότι το σχολικό αποβίβαζε έναν ανάπηρο μαθητή...

Η 32χρονη όμως δεν ήταν ... μόνη στο δρόμο, υπήρχαν πολλοί μάρτυρες που είδαν τι έκανε, ενημέρωσαν την τροχαία και έτσι οδηγήθηκε σε δίκη.

Καθώς δεν είχε συμβεί ατύχημα το δικαστήριο αποφάσισε να την τιμωρήσει με συμβολικό τρόπο.

Συνέτεινε μάλιστα σε αυτό το γεγονός ότι η 32χρονη έλεγε και ξανάλεγε ότι δεν πρέπει να τιμωρηθεί αφού δεν είχε γίνει κάτι κακό...

Έτσι η τιμωρία της ήταν να κρατάει σε κεντρικό σημείο πλακάτ που να γράφει “μόνο ένας ηλίθιος θα ανέβαινε στο πεζοδρόμιο για να αποφύγει ένα σχολικό”. Για δύο ημέρες επί μία ώρα κάθε μέρα!

Η 32χρονη μη μπορώντας να αποφύγει την ποινή, πήρε όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες το πλακάτ και βγήκε στο δρόμο...


Όπως ήταν φυσικό φωτογράφοι και κάμερες συγκεντρώθηκαν για να απαθανατίσουν το γεγονός και πλέον η κυρία είναι απ' τις πιο διάσημες στις ΗΠΑ, αν και μάλλον με επίθετο που θα ήθελε να αποφύγει...

http://www.newsit.gr

Κι ομως αυτος χωρισε την Δουκισσα Νομικου! [βιντεο]


"Είμαστε από διαφορετικούς κόσμους... Δεν της αξίζω. Είναι καλή κοπέλα η Δούκισσα..." λέει μεταξύ άλλων ο Φάνης, on camera, και χωρίζει την Δούκισσα Νομικού. Η θλίψη είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της...

γοητευτικής Ελληνίδας. Η Δούκισσα Νομικού δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει, αλλά είναι πια αλήθεια! Ο Φάνης ...από την Συντέλεια του ΣΚΑΙ την χώρισε!



Φυσικά πρόκειται για μία ακόμη φάρσα της γνωστής εκπομπής! Άλλωστε ο Φάνης είναι και φίλος του Χρήστου Χολίδη! Και να πώς έχει η ιστορία Εκείνος, αφού πρώτα δεν απαντά στις κλήσεις της, στη συνέχεια αποκαλύπτει σε ένα φίλο του την επιθυμία του να χωρίσει την Δούκισσα και λίγο μετά εισβάλλει στον χώρο όπου εκείνη κάνει ραδιοφωνική εκπομπή, λέγοντάς της: "Πρέπει να μιλήσουμε..."


Δείτε την αντίδρασή της:
ΠΗΓΗ: tro-ma-ktiko

Τελος ο Φερειρα, αναλαμβανει ο Ροτσα!

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό μετά τη συνάντηση του με τον Γιάννη Αλαφούζο!

 

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στη λύση της συνεργασίας τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές άμεσα καθώς οι εξελίξεις τρέχουν.

Όσον αφορά στη διάδοχη κατάσταση, προσωρινός αντικαταστάτης του Φερέιρα θα είναι ο Χουάν Ραμόν Ρότσα με άμεσο συνεργάτη του, τον Γιάννη Βονόρτα.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Ελληνοαργεντινός τεχνικός αποχώρησε πριν από την απογευματινή προπόνηση της ομάδας Νέων από κοινού με τον οδηγό του Γιάννη Αλαφούζου με προορισμό πιθανότατα τα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ.

Το σίγουρο είναι πως θα συναντηθεί με τον "ισχυρό άνδρα" του "τριφυλλιού" για να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου.

Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της  Παιανίας οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και δίτερμα.

Στη προπόνηση συμμετείχαν οι Δώνης και Μαρινάκης. Ατομικά προπονήθηκαν οι Σισοκό, Πίντο, Τοτσέ και Χουχούμης. Σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Μπουμσόνγκ, ενώ πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Κουίνσι.

Απουσίασαν οι Βύντρα, Καρνέζης, Χριστοδουλόπουλος και Σπυρόπουλος λόγω συμμετοχής τους στην Εθνική Ανδρών, ο Καπίνο λόγω συμμετοχής του στην Εθνική Ελπίδων και ο Μπαρμπαρούσης λόγω συμμετοχής του στην Εθνική Νέας Ζηλανδίας.

  

Καυτο νεο: Ελληνιδα Πορνοσταρ καρφωνει Ελληνα Υπουργο στο βιβλιο της!!!


Οι πολιτικοί είναι ρε παιδί μου αλανιάρηδες.
Πίσω απο το κοστούμι της ανικανότητας και με δεδομένη την όποια καταπίεση της εικόνας και του ανύπαρκτου για τον πολύ κόσμο ειδώλου τους αναζητούν διεξόδους. Και όπως είναι φυσικό είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν για να ικανοποιήσουν πάθη και αδυναμίες. Η πρωταγωνίστρια μας; Αν και μόλις 24 ετών, η ελληνικής καταγωγής Sasha Grey έχει καταφέρει να αφήσει το στίγμα της στη βιομηχανία του πορνό. Γι’ αυτό προκάλεσε σάλο και σκόρπισε στους θαυμαστές της απογοήτευση, όταν αποφάσισε να αποχωρήσει από τις ερωτικού περιεχομένου παραγωγές.

Παρ’ ότι σταμάτησε το πορνό, η μεγάλη οθόνη δεν την έχασε. Μάλιστα, κατέγραψε μεγάλη επιτυχία και απέσπασε πολύ καλές κριτικές για την ερμηνεία στην πρώτη της εμφάνιση σε μεγάλου μήκους ταινία. Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Steven Sonderbergh της εμπιστεύτηκε μάλιστα τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο φιλμ “The Girlfriend Experience” και η Μαρίνα-Άννα Χαντζή (όπως είναι το πραγματικό όνομα της Sasha Grey) δικαίωσε απόλυτα την επιλογή του. Στη συνέχεια έκανε ένα πέρασμα από τη δημοφιλή σειρά “Entourage”, αφήνοντας κι εκεί τις καλύτερες εντυπώσεις με το υποκριτικό της ταλέντο.

Όμως, η ηθοποιία δεν είναι ο μοναδικός τομέας στον οποίο είναι καλή η Sasha.Η ανήσυχη ψυχή της… την οδήγησε σε ένα εντελώς διαφορετικό μονοπάτι. Η άλλοτε διάσημη πορνοστάρ καταπιάστηκε με το γράψιμο και πρόσφατα εξέδωσε το πρώτο της (ερωτικής φύσεως φυσικά) μυθιστόρημα. Ο τίτλος του είναι “The Juliette Society” και, όπως δήλωσε η ίδια η Grey στην εφημερίδα Guardian:

Είναι κάτι σαν το Fight Club του πηδήματος. Η ιστορία της σεξουαλικής αφύπνισης μιας γυναίκας. Ουσιαστικά μοιράζομαι όσα έχω μάθει, ενώ ταυτόχρονα κάνω και πολύ έρευνα”. Λέγεται δε ότι στο βιβλίο το κορίτσι κάνει λόγο για την εμπειρία που είχε με Έλληνα Υπουργό κατα την διάρκεια ενός extra στην Αθήνα. Λέτε να είναι μυθοπλασία ή μια πραγματική εμπειρία που απλά μεταφέρεται μυθιστορηματικά; Μένει να αποδειχθεί…

Πηγη : nassos blog

Ο μπαμπας της ηταν ποδοσφαιριστης και η μαμα της ασχολειται με τη μουσικη! Δειτε την πανεμορφη κορη τους! Ο λογος για τη Νικολ Σαραβακου


Εκθαμβωτική, πολυτάλαντη και κόρη παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και πολύ γνωστής στιχουργού! Ο λόγος για τη Νικόλ Σαραβάκου, την κόρη του Δημήτρη Σαραβάκου και της Βίκυς Γεροθόδωρου!

Η νεαρή, θα μπορούσε να ακολουθήσει καριέρα μοντέλου, ηθοποιού ακόμα και ζωγράφου γιατί σε όλα είναι ασυναγώνιστη!

 Όμως την κέρδισε το τραγούδι. Την μεγάλη της αγάπη για τη μουσική την κληρονόμησε από την μητέρα της που τη στηρίζει στα σχέδια της και την συμβουλεύει! Σε ηλικία επτά χρονών η μοναχοκόρη του ζεύγους Σαραβάκου, έπαιζε ήδη ντραμς, πιάνο και κιθάρα! Αργότερα παρακολούθησε μαθήματα χορού και φωνητικής!Πριν απο λίγους μήνες, κέρδισε με τη μελωδική της φωνή υποτροφία από το σχολείο της, ενώ κατέκτησε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό της Χορωδίας και Ορχήστρας Νέων! 



πηγή:fthis.gr


Ηλιακο Cinema ξαναδατε;



Η αλήθεια είναι πως όταν θελήσουμε να δούμε μια ταινία στον κινηματογράφο έχουμε αυξημένες απαιτήσεις: IMAX οθόνες... δονούμενα καθίσματα,απαράμιλλη ποιότητα ήχου, κλιματισμό και φυσικά ένα μεγάλο κουτί ποπ κορν. Από την άλλη, το Sol Cinema προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία. Πρόκειται για ένα ταλαιπωρημένο τρέιλερ χωρητικότητας 8 ατόμων, το οποίο λειτουργεί αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια! Το παράξενο είναι ότι το Sol Cinema βρίσκεται σε μια χώρα χωρίς μεγάλη ηλιοφάνεια, τη Βρετανία! Οι ιδιοκτήτες του δηλώνουν:

Η Βρετανία δεν είναι γνωστή για τις ηλιόλουστες μέρες της, ωστόσο καταφέρνουμε και λειτουργούμε πλήρως τον κινηματογράφο μας, συμπεριλαμβανομένης της προβολής βίντεο, τα ηχητικά συστήματα, φορητούς υπολογιστές, σκληρούς δίσκους και τα φώτα, μόνο από την ενέργεια του ήλιου μέσω των ηλιακών πάνελ. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε λογαριασμούς να πληρώσουμε και μπορούμε να προβάλουμε τις ταινίες μας οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή!

Ο προβολέας που χρησιμοποιούν τροφοδοτείται από τέσσερις μεγάλες μπαταρίες ιόντων λιθίου, οι οποίες φορτίζονται από δύο ηλιακά πάνελ των 120W.
Ακόμα και έτσι δεν θα μας χάλαγε πιστεύω, εσείς τι λέτε?




Κοριτσια μετα απο αυτο θα ξανακανετε Brazilian?


Όλο και περισσότερο αυξάνονται τα περιστατικά εισαγωγής στο νοσοκομείο λόγω αποτρίχωσης ή ξυρίσματος στο...
ευαίσθητο σημείο των γυναικών.

Σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου της California όσο περνάν τα χρόνια οι αριθμοί σοβαρών τραυματισμών και μολύνσεων, λόγω Brazilian, που έχουν να αντιμετωπίσουν τα νοσοκομεία αυξάνονται ραγδαία!
Μήπως πρέπει να είσαστε πιο προσεκτικές?

http://www.kamikaze.gr

Η ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΓΑΜΗΛΙΑ ΦΩΤΟ ΓΡΑΦΙΑ Εκεινος 101 ντυμενος γαμπρος, εκεινη 103 ντυμενη νυφη ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ;


Όταν πριν από 88 χρόνια ο Γου Κονγκάν παντρεύτηκε την Γου Σονγκσί, φωτογραφικές μηχανές, δεν υπήρχαν... 

Έτσι η στιγμή τους, πέρασε. Αλλά ήθελαν κι εκείνη μια γαμήλια φωτογραφία. Και αποφάσισαν να τη βγάλουν τώρα, 88 χρόνια μετά το γάμο τους.

Τώρα, εκείνος είναι 101 ετών κι εκείνη 103. Τώρα εκείνος στέκεται στο μπαστούνι του. Κι εκείνη κρατά τη δική της μαγκούρα. Αλλά τη φωτογραφία τους, την έβγαλαν!

Η Γου Σονγκσί φόρεσε ένα κρεμ νυφικό με λευκό πέπλο. Κράτησε και την απαραίτητη ανθοδέσμη, ήταν από κόκκινα τριαντάφυλλα. Ο Γου Κονγκάν επέλεξε ένα κρεμ σακάκι, λευκό πουκάμισο, μαύρο παντελόνι και μαύρο παπιγιόν. «Φορέσαν» και τα καλύτερα χαμόγελά τους και στήθηκαν μπροστά από τον φωτογραφικό φακό.

Αμέσως μετά την φωτογράφηση που έγινε με την πρωτοβουλία επαγγελματιών φωτογράφων της πόλης Ναντσόνγκ στην επαρχία Σετσουάν, οργανώθηκε γαμήλιο γλέντι στο οποίο παραβρέθηκε όλο το χωριό του ζευγαριού.

Deadfall

Μετά από μια αποτυχημένη ληστεία σε καζίνο κοντά στα παγωμένα καναδικά σύνορα, δυο αδέλφια (Eric Bana – Olivia Wilde) αναγκάζονται να χωριστούν και να προσπαθήσουν να περάσουν τη συνοριακή γραμμή ακολουθώντας ο καθένας διαφορετικό δρόμο μέσα στο χιόνι, έχοντας αφήσει πίσω τους ένα διαλυμένο αυτοκίνητο κι ένα νεκρό. Την ημέρα των Ευχαριστιών, ο Bana εντοπίζει την αδερφή του σε ένα αγροτόσπιτο και η κατάσταση περιπλέκεται περισσότερο...


Eric Bana...Addison

Olivia Wilde...Liza
Charlie Hunnam...Jay
Sissy Spacek...June
Kris Kristofferson... Chet
Jason Cavalier... Travis
Kevin Desfosses...State Trooper
Alain Goulem... Bobby
Allison Graham... Mandy
Patrick Kerton...State trooper
Kate Mara...Hanna
Treat Williams...Becker
David Goff...Harold (uncredited)
Sarah Hansen...Amy (uncredited)
Benoit Priest...Stund (uncredited)


To απιστευτο ξεσπασμα της Ελενας Ακριτα για τα οσα συμβαινουν στη χωρα μας!


Σοκάρει το ξέσπασμα της Έλενας Ακρίτα, για τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας.
Η σεναριογράφος-δημοσιογράφος, μέσω του Facebook της, δηλώνει πως πλέον βρίσκεται σε απόγνωση, και πως αδυνατεί να διαχειριστεί τα όσα λαμβάνουν χώρα καθημερινά,ανατρέποντας όλα τα μέχρι τώρα δεδομένα.
Διαβάστε τι γράφει έξαλλη, απογοητευμένη και φανερά στεναχωρημένη, η Έλενα Ακρίτα:
«Μπερδεμένη. Χαμένη. Όμηρος μιας μέσης πια ηλικίας που με παγιδεύει: Νόμιζα πως όλα τα έχω δει, όλα τα έχω ζήσει. Πόσο έξω έπεσα. Πόσο λάθος έκανα. Ανατρέπεται. Το σύμπαν. Γύρω μου. Οι γονείς πάνε τα παιδιά του στα χωριά SOS γιατί δεν έχουν να τα ζήσουν. Τα σχολειά δεν μπορούν να βάλουν πετρέλαιο. Οι ηλικιωμένοι ξεφτιλίζονται για ένα κολοφάρμακο. Τα παιδιά μας μετράνε μόνο τα χτες της σύντομης ζωής τους. Τα αύριο κάποιοι μπήκαν νύχτα και τους τα έκλεψαν. Τα όρνια κόβουν βόλτες πάνω από το πτώμα μιας μισοπεθαμένης χώρας "που ήταν κάποτε δική μας". Οι χρυσαυγίτες όλο και δυναμώνουν. Οι φωνές όλο και λιγοστεύουν. Κραυγές και ψίθυροι. Στη βουλή ουρλιάζουν για να μη χάσουν την η αποστεωμένη από την πείνα και τον τρόμο πελατεία. Ευρώ ή δραχμή; Στα τέτοια που δεν έχω, είναι η απάντηση. Εκεί με έχουν φτάσει πια. Εκεί με έχουν καταντήσει. Πια. Δεν ξέρω πως να διαχειριστώ αυτά που συμβαίνουν. Δεν ξέρω πως να με διαχειριστώ. Όλα τα άλλα είναι σιωπή».


http://www.tuned.gr

Νανα Καραγιαννη: Η φωτογραφια με το κομμενο δαχτυλο που θα τρομαξει!!!


Όχι πείτε μου δηλαδή. Όταν δείτε αυτή τη φωτογραφία τι είναι τι πρώτο πράγμα που σκέφτεστε;
Αυτό που σκέφτηκα κι εγώ. Πώς το κορίτσι για κάποιο λόγο ανεξήγητο έχασε το ένα απο τα πέντε δάχτυλα του δεξιού χεριού της. Στη φωτογραφία ποζάρει με την κολλητή της Άννα και πραγματικά η λεπτομέρεια είναι σοκαριστική. Η ίδια βέβαια επειδή ότι κι αν γίνει στη ζωή της θα το αντιμετωπίσει με χιούμορ όταν είδε την φωτογραφία έκλαιγε απο τα γέλια. 

Μιλώντας μαζί της έμαθα ότι δεν έχει κομμένο δάχτυλο ούτε το έχασε σε κάποιο ατύχημα. Απλώς εκείνη τη στιγμή λειτουργώντας νευρικά τράβηξε το δάχτυλο προς τα μέσα με αποτέλεσμα να φαίνεται τόσο…κομμένο!!! Τι να πεις

Πηγη : nassos blog


Την εργασια απο το σπιτι επιλεγουν ολο και περισσοτεροι Ελληνες


Στην επιλογή της εργασίας από το σπίτι οδηγούνται λόγω των δύσκολων συνθηκών της εποχής όλο και περισσότεροι Έλληνες εργαζόμενοι.


Όπως δείχνει έρευνα της εταιρίας Regus, που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο, με αυτό τον τρόπο καταφέρνουν να μειώσουν τις μετακινήσεις τους, κερδίζοντας περισσότερο χρόνο για την προσωπική τους ζωή και μειώνοντας παράλληλα και τα έξοδά τους, σε μία εποχή που η οικονομική κρίση μαστίζει όλο και περισσότερους.

Βέβαια, η εργασία στον προσωπικό χώρο του καθενός έχει και κάποια προβλήματα, όπως η δυσκολία συγκέντρωσης λόγω εξωγενών παραγόντων, σύμφωνα με το 60% των ερωτηθέντων, που υποστήριξαν πως διακόπτονται συχνά από άτομα του στενού τους συγγενικού τους περιβάλλοντος.

Επίσης, μικρή μερίδα των Ελλήνων που εργάζεται από το σπίτι, σημείωσε και άλλα προβλήματα όπως: η κακή στάση του σώματος, η αργή σύνδεση στο Διαδίκτυο και η αδυναμία πρόσβασης σε εξοπλισμό γραφείου.

Τέλος, σύμφωνα με την έρευνα της Regus, η εργασία από το σπίτι μειώνει αισθητά τις πιθανότητες προαγωγής και αυξάνει το αίσθημα μοναξιάς και αποκοπής από τους συναδέλφους.

metrogreece.gr

Χαμος με Ελληνιδα πoρνoσταρ!!!


Ένα χρόνο μετά την συνταξιοδότησή της από την βιομηχανία αισθησιακών ταινιών, η ελληνικής καταγωγής Σάσα Γκρέι επιστρέφει στην επικαιρότητα με ένα ερωτικό μυθιστόρημα ονόματι The Juliette Society.


«Είναι κάτι σαν το Fight Club του πηδήματος. Η ιστορία της σε3ουαλικής αφύπνισης μιας γυναίκας. Ουσιαστικά μοιράζομαι όσα έχω μάθει, ενώ ταυτόχρονα κάνω και πολύ έρευνα». Αυτό δήλωσε η 24χρονη νυν μουσικός (είναι μέλος των Telecine) στην βρετανική εφημερίδα Guardian.
Προσθέτοντας πως «Είναι η πρώτη φορά που έχω την δυνατότητα να δημιουργήσω τον δικό μου κόσμο, τους δικούς μου χαρακτήρες, την δική μου ιστορία και να την μοιραστώ με τους αναγνώστες. Δεν φιλοδοξώ να εφεύρω ξανά το ερωτικό μυθιστόρημα αλλά να το επιστρέψω στις ρίζες του, δηλαδή την σεξουαλική απόλαυση».


Εννοείται πως το timing μιας τέτοιες ενέργειας είναι κάτι παραπάνω από ιδανικό, με τα αντίτυπα του 50 αποχρώσεις του γκρι να «πετάνε» κυριολεκτικά από τα ράφια των βιβλιοπωλείων.


Καθώς επίσης ότι η Σάσα, μετά από 270 ερωτικές σκηνές, οι περισσότερες βραβευμένες, είναι σαφώς περισσότερο ιδανική για να μιλήσει για τον γυναικείο ερωτισμό από την μεσήλικη E.L. James που απλά φαντασιώνεται όσα η Γκρέι έχει ήδη κάνει.
Tα δικαιώματα για το βιβλίο έχουν ήδη πουληθεί για τη Βρετανία, ενώ ενδιαφέρον έχουν ήδη δείξει αρκετές ακόμη χώρες. Όσον αφορά τα κινηματογραφικά δικαιώματα, την διαχείριση των οποίων έχουν αναλάβει οι WME και New School Media, αυτά αναμένεται να καταλήξουν σύντομα σε κάποιον από τους παραγωγούς που έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Πηγή: iefimerida.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger