Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Βαρουφάκης: Γιατί πρέπει να παραιτηθεί άμεσα ο Στουρνάρας

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014


Την παραίτηση του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, ζητά ο οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης…


Στο άρθρο του, ο κ. Βαρουφάκης, αναφέρεται σε προτροπή της επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, στον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, να ζητήσει νέο «κούρεμα» χρέους.

«Πρόκειται για μία καταπληκτική ιστορία. Κατά πάσα πιθανότητα, έχουμε να κάνουμε με την πρώτη φορά, που το ΔΝΤ άλλαξε τακτική και προσπάθησε να κάνει το σωστό για μία χώρα σε πρόγραμμα, για να απορρίψει την πρότασή του ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών αυτής της χώρας», γράφει ο κ. Βαρουφάκης.

Ο γνωστός οικονομολόγος αναφέρεται σε δημοσίευμα των Financial Times, που φιλοξένησαν συνέντευξη του κ. Στουρνάρα.

«Ο υπουργός Οικονομικών εναντιώθηκε στις πιέσεις της Κριστίν Λαγκάρντ και του Πολ Τόμσεν, του επικεφαλής του ΔΝΤ στην Ελλάδα, να ζητήσει από άλλους ηγέτες της ευρωζώνης, να δεχθούν κούρεμα του ελληνικού χρέους», εξηγεί, χρησιμοποιώντας τα ακριβή λόγια του υπουργού Οικονομικών.

«Ο Σόιμπλε μου είπε: “Γιάννη, ξέχνα το”. Άρα δεν μπορεί να γίνει, επομένως τι μπορώ να κάνω;»

Σχολιάζοντας, ο κ. Βαρουφάκης λέει:

«Ποτέ ίσως στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν είδε το φως της ημέρας καλύτερη απόδειξη της πλήρους και απόλυτης υποδούλωσης περήφανων εθνών στην τυραννία του πλουσιοτέρου κράτους. Ποτέ άλλοτε δεν είχαμε μία πιο τρανή επιβεβαίωση, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δει είναι πια ένας οργανισμός ανεξάρτητων κρατών μελών και ότι μία λογική διαπραγμάτευση είναι εκτός συζήτησης».

Στον επίλογο του άρθρου του, ο κ. Βαρουφάκης σημειώνει:

«Ο Γιάννης Στουρνάρας τυχαίνει να είναι εκλεκτός συνάδελφος και καλός μου φίλος. Γι” αυτό και με μεγάλη μου λύπη, γράφω αυτές τις γραμμές. Η Ελλάδα χρειάζεται έναν υπουργό Οικονομικών, που θα προχωρήσει σε δυναμική επαναδιαπραγμάτευση των όρων αυτού του μισάνθρωπου, παράλογου, άνευ προετοιμασίας πακέτου βοήθειας. Δεδομένου του τρόπου, που παραδέχθηκε, ότι σπατάλησε τη μοναδική αυτή ευκαιρία να αυξήσει τη διαπραγματευτική ισχύ της Ελλάδας, αποδεικνύεται ότι του λείπει η αξιοπιστία για να ηγείται των διαπραγματεύσεων. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να παραιτηθεί. Άμεσα».

- See more at: http://arouraios.gr



Τι μπορεί να κάνει μία 40άρα, που σε καμία περίπτωση δε μπορεί μία 20άρα;


Ου γαρ έρχεται μόνον το γήρας, έλεγαν οι σοφοί πρόγονοί μας και αν το σκεφτείτε καλά είχαν και το δίκιο τους. Πριν ξεκινήσουμε λοιπόν να καταριόμαστε τον χρόνο που περνά και να

μνημονεύουμε τα νιάτα που πέρασαν ανεπιστρεπτί, μάλλον πρέπει να δούμε

και την άλλη πλευρά του νομίσματος, όπως μας προτρέπει η Huffington

Post. Στα 20 ναι, η ζωή είναι πιο ανέμελη, πιο διασκεδαστική, με ανοιχτούς

ορίζοντες και ευκαιρίες. Αλλά μήπως είναι και πιο ανώριμη, με στιγμές

που όλοι θα ευχόμασταν να μην είχε; Στα 40 από την άλλη, μία γυναίκα πλέον ξέρει τι ζητάει και πώς να

δημιουργήσει μεταξύ αυτών όλα αυτά που ακολουθούν στη λίστα της

ευτυχισμένης 40άρας. 1. Μπορεί να μαγειρέψει ένα σωστό γεύμα (οι περισσότερες τουλάχιστον). 2. Να φτιάξει έναν απολαυστικό καφέ (ισχύει το παραπάνω σχόλιο). 3. Να πει την αλήθεια (χωρίς φόβο και πάθος). 4. Να έχει μία υγιή σχέση (χωρίς να είναι drama queen). 5. Να αναγνωρίζει τα λάθη του άλλου

και τα δικά της). 6. Να μείνει σπίτι ένα σαββατόβραδο (και να περάσει καλά). 7. Να πληρώνει τους λογαριασμούς της μόνη της (επιτέλους). 8. Να βγει έξω χωρίς να χρειάζεται μέικ απ (στην καλύτερη των περιπτώσεων). 9. Να πάει στον γυναικολόγο της χωρίς ταμπού (η πολύχρονη εμπειρία βοηθά). 10. Να μιλήσει σε ξένους (δεν θα είναι δα και η πρώτη φορά). 11. Να διαχειριστεί την απόρριψη (been there, done that). 12. Να είναι χαρούμενη με την ευτυχία των άλλων (και σε καμία περίπτωση ζηλιάρα). 13. Να αγνοεί τη μόδα (επιδεικτικά μάλιστα). 14. Να αγνοεί τα σχόλια των άλλων (συμπεριλαμβανομένων και των πρώην). 15. Να μιλά για λογαριασμό της (και να υπερασπίζεται τον εαυτό της και όσους αγαπά). 16. Να καθίσει σε μία συναυλία (η εποχή του

μόνο μπροστά καταλαβαίνεις το live» είναι για όσους μετρούν τις συναυλίες που έχουν πάει στα δάχτυλα του ενός χεριού). 17. Να πάρει ταξί (αντί να οδηγήσει μεθυσμένη). 18. Να πάρει το αυτοκίνητό της (αντί να περιμένει με τις ώρες το λεωφορείο). 19. Να είναι ο ορισμός της ανεξαρτησίας (είστε δεσμευμένη είτε όχι). 20. Να είναι ο ορισμός της ομορφιάς (με σημείο κλειδί την αυτοπεποίθηση). 21. Να απομακρυνθεί από έναν/μία τοξικό φίλο/η (χωρίς ενοχές). 22. Να αντικαταστήσει την κρέμα μαυρίσματος με κρέμα ματιών (που χρειάζεται). 23. Να γοητευτεί από έναν έξυπνο άντρα (και όχι απλά από έναν όμορφο). 24. Να πει όχι (όποτε και όταν το αποφασίσει η ίδια). 25. Να σταματήσει να προσπαθεί να είναι τέλεια (και ατσαλάκωτη). 26. Να εγκαταλείψει τις μεγάλες προσδοκίες

ναι στα όνειρα, αλλά και την πραγματικότητα). 27. Να προσαρμόζεται στις αλλαγές (με ευκολία). 28. Να πάει μόνη της για καφέ (χωρίς να παίζει με το κινητό της). 29. Να πάει μία βόλτα (αντί για το γυμναστήριο). 30. Αλλά κυρίως μία γυναίκα στα 40 ξέρει πολύ καλά ότι τα καλύτερα έρχονται. clickatlife.gr


Oι δύο γυναίκες εισαγγελείς που τα έβαλαν με τους ισχυρούς- Η 52χρονη Ράικου και η 36χρονη Παπανδρέου


Μίζες εξοπλιστικών, στημένα παιχνίδια, Τσοχατζόπουλος, Proton Bank: αυτές είναι μόνο μερικές από τις υποθέσεις που ανέλαβαν να διελευκάνουν και να οδηγήσουν στη δικαιοσύνη δύο γυναίκες που φαίνεται ότι δεν φοβούνται την οποιαδήποτε μορφής εξουσία. Η Ελένη Ράικου και η Πόπη Παπανδρέου που ασχολήθηκαν και με τον πολύκροτο φάκελο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου είναι από χθες και πάλι στην κορυφή της δημοσιότητας. Ποιες είναι όμως αυτές οι υποδειγματικές κοινωνικοί λειτουργοί;

Η Ελένη Ράικου είναι η πρώτη εισαγγελέας κατά τη Διαφθοράς, θεσμός που καθιερώθηκε την άνοιξη του 2013 και ανέλαβε η έως τότε προϊστάμενη της Εισαγγελίας Αθηνών. Γεννήθηκε το 1962 – είναι δηλαδή 52 ετών- φοίτησε στη Νομική Σχολή Αθηνών και μπήκε στο δικαστικό σώμα το 1993. Επτά χρόνια αργότερα γινόταν η πρώτη γυναίκα που ανέλαβε προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών. Διαπιστώνοντας το πλήθος ανεξερεύνητων υποθέσεων που αφορούσαν την οικονομική διαφθορά, ίδρυσε τμήμα Οικονομικού Εγκλήματος. Από τα χέρια της πέρασαν κορυφαίες υποθέσεις που κίνησαν τις διαδικασίες για να βρεθεί στη φυλακή μεταξύ άλλων ο Ακης Τσοχατζόπουλος και ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, ενώ ήταν και αυτή που τόλμησε να ανοίξει την υπόθεση για τα στημένα παιχνίδια – αν και μέχρι τότε είχε βρεθεί μόνο μια φορά στα γήπεδα. Είναι παντρεμένη με στρατιωτικό γιατρό και έχει δύο παιδιά. Μια από τις λεπτές υποθέσεις που ανέλαβε και που δεν αφορά υπόθεση οικονομικού εγκλήματος ήταν και αυτή της Κωνσταντίνας Κούνεβα.


Η 36χρονη ραγδαία ανερχόμενη Πόπη Παπανδρέου είναι η άλλη σιδηρά, άτεγκτη Κυρία της ελληνικής δικαιοσύνης. Είχε μόλις τρία χρόνια στο εισαγγελικό σώμα όταν κλήθηκε να συνδράμει στην διερεύνηση του θέματος για στημένα παιχνίδια. Η εισαγγελέας ασχολήθηκε με την προκαταρκτική εξέταση που οδήγησε στο ξεσκέπασμα τριών υποθέσεων της περίφημης παράγκας. Με καταγωγή από της Συκιές Αρτας, μεγάλωσε στα Πατήσια, σπούδασε στη Νομική Αθήνας, έκανε μεταπτυχιακά στο ποινικό δίκαιο, είναι υποψήφια διδάκτωρ στη Νομική Αθηνών και μπήκε στο δικαστικό σώμα το 2008.

Ηταν από τα πρώτα πρόσωπα που πήρε κοντά της στο τμήμα οικονομικού εγκλήματος η Ελένη Ράικου και η συνεργασία τους έχει αποφέρει σημαντικούς καρπούς. Η Πόπη Παπανδρέου έχει συγγράψει και βιβλία με νομικό περιεχόμενο πρωτίστως που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Σάκκουλα. Σπάνια θα βρει κανείς φωτογραφία της.


iefimerida.gr


Ανακαλύφθηκε στις ακτές της Καλιφόρνια γιγάντιο καλαμάρι και επιστήμονες υποψιάζονται Ραδιενεργά Γιγαντισμός


Για δεύτερη φορά τους τελευταίους μήνες, ένα γιγάντιο πλάσμα της θάλασσας έχει ξεβράσει η θάλασσα στην Καλιφόρνια. Πρώτα ήταν ένα σπάνιο oarfish που είχαν αναπτυχθεί σε μια αλλόκοτη μήκους 100 ποδιών. Αυτή τη φορά ήταν ένα γιγάντιο καλαμάρι μέτρησης ένα επιβλητικό 160 μέτρα από το κεφάλι μέχρι την άκρη πλοκάμι.

Αυτές οι γίγαντες φαίνονται διαφορετικά, αλλά οι ειδικοί πιστεύουν ότι μοιράζονται ένα σημαντικό κοινό: και οι δύο προέρχονται από τα νερά κοντά στην Fukushima Dai-ichi πυρηνικού σταθμού στην Futaba περιοχή της Ιαπωνίας.

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι μετά την καταστροφή του 2011 στο Fukushima Dai-ichi πυρηνικού σταθμού ένας άγνωστος αριθμός των πλασμάτων της θάλασσας υπέστησαν γενετικές μεταλλάξεις που προκάλεσε ανεξέλεγκτη ανάπτυξη – «. Ραδιενεργό γιγαντισμός» ή



Φανταστείτε ένα ψάρι τόνου, η οποία θα μπορούσε να τροφοδοτήσει μια πόλη του μεγέθους του Ώστιν, Τέξας. «
Δυστυχώς, αυτό το μόνιμο προσωπικό των μεταλλαγμένων γίγαντες φαίνεται να παρασύρεται προς τις ηπειρωτικές ΗΠΑ Τοπικοί αξιωματούχοι στην Santa Monica, CA – όπου το πλάσμα παρασύρει στην ξηρά – προσπάθησε να ηρεμήσει τους κατοίκους. «Αυτό το πλάσμα φαίνεται να αποβιώσει, ακόμα και αν ζουν ευδοκιμεί μόνο στο νερό», δήλωσε ο Σάντα Μόνικα Πάρκα Διευθυντής Cynthia Beard. «Έχουμε την πρόθεση να μετακινήσετε το πλάσμα σε κομμάτια για να Ερευνητικό Ινστιτούτο Scripps, έτσι ώστε να μπορούμε να το μελετήσουμε», σημείωσε.

Αν και δεν έχει ακόμη πλήρως κατανοητή, ραδιενεργό γιγαντισμός λέγεται ότι προκύπτουν όταν ακτινοβολία προκαλεί αλλαγές στα τμήματα ρυθμιστική της ανάπτυξης του DNA που επηρεάζονται οργανισμών. Όταν ρυθμιστές ανάπτυξης αδυνατούν να ελέγχουν την κυτταρική ανάπτυξη, ένας οργανισμός μπορεί να φτάσει πολλές φορές κανονικό μέγεθος του σώματός του.

Τοπικό εμπειρογνώμονα ραδιενεργών γιγαντισμός Σάντα Μαρίνο College καθηγητής βιολογίας Martin L. Grimm, PhD είπε ότι η πυρηνική καταστροφή μπορεί να είχαν κάποια ακούσια οφέλη. «Αυτά τα πλάσματα μας δώσει την ευκαιρία να σπουδάσουν ραδιενεργών γιγαντισμός», είπε. Grimm πιστεύει ότι για την αξιοποίηση των ραδιενεργών γιγαντισμός μπορεί να είναι σαν την αξιοποίηση του ατόμου για τη δημιουργία ατομικής ενέργειας. «Φανταστείτε έναν τόνο που θα μπορούσαν να τροφοδοτήσουν μια πόλη του μεγέθους του Ώστιν, Τέξας», είπε. «Αυτή είναι η δυνατότητα των ραδιενεργών γιγαντισμού.»



Πάρτε Jaws, αλλά να τον κάνει το μέγεθος ενός ουρανοξύστη του Μανχάταν. «
Άλλοι βρίσκουν τα γιγάντια πλάσματα της θάλασσας να είναι μια πιθανή ανησυχία για την ασφάλεια. Ακόμη και πριν από το γιγάντιο καλαμάρι ξεβράστηκαν, η αμερικανική ακτοφυλακή είχε εκδώσει μια «μπλε συναγερμού» για τους κατοίκους της κεντρικής και νότιας Καλιφόρνιας ακτές «παραμένουμε επιφυλακτικοί.» Χθες Admiral Sandy Duncan-Roberts είπε ότι θα πρέπει να αυξηθεί το επίπεδο ευαισθητοποίησης για ένα «κίτρινο συναγερμό», η οποία ζητά από κάτοικο να «επιδείξει σύνεση» κατά μήκος της ακτογραμμής.



Είναι γιγάντια θαλάσσια πλάσματα πραγματικά μια απειλή για εκείνους στη γη; «Πάρτε το Jaws, αλλά να τον κάνει το μέγεθος ενός ουρανοξύστη στο Μανχάταν,», δήλωσε ο Bruce Kenner, θαλάσσιος βιολόγος στο πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο. Kenner πιστεύει ότι γιγαντισμό θα μπορούσαν να στρεβλώσουν τα συστήματα πλοήγησης πλάσματα της θάλασσας ». «Αν αυτός ο τύπος πήρε μια λάθος στροφή πάνω στην ακτογραμμή θα μπορούσε να επίπεδο 40 οικοδομικά τετράγωνα αλώνισμα πριν έρθει για να ξεκουραστούν», είπε.

Οι κάτοικοι είναι ανήσυχοι τώρα ότι ένα δεύτερο πλάσμα έχει ανακύψει. «Πριν ανησυχούν μόνο για το πάρκινγκ, όταν πήγαμε στην παραλία», δήλωσε ο Marquise Griffon. «Τώρα θα πρέπει να ανησυχείτε για Godzilla [πράγματα] έρχονται μετά από εμάς.»


Εάν τυχόν οι κάτοικοι εντοπίζουν ένα ασυνήθιστα μεγέθους πλάσμα της θάλασσας, θα πρέπει να καλέσετε την τηλεφωνική γραμμή αμερικανική ακτοφυλακή σε 1-800-BIG-FISH (ή 1-800-244-3474).

http://www.contraseolous.gr/



Τα Ζώδια Σήμερα Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014


Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα. 

Η αποτυχία είναι μια καλή ευκαιρία να προσπαθήσεις πάλι. Αυτή την φορά πιο έξυπνα...

 ΚΡΙΟΣ 

Γενικά: Έχετε ανακαλύψει την πεμπτουσία των πραγμάτων και προσπαθείτε να τα γευτείτε όσο μπορείτε αλλά υπάρχουν στιγμές που γίνεστε υπερβολικοί σε κρίσεις και σε καταστάσεις κι ίσως και καχύποπτοι με τα δικά σας πρόσωπα.
Έρωτας: Είστε πολύ ζεστοί και θέλετε να δείξετε ότι μπορείτε να δώσετε και υλικά πράγματα στο πρόσωπο που αγαπάτε αλλά ίσως η ζήλεια να είναι αυτό που θα σας εμποδίσει να δείξετε τον καλύτερο σας εαυτό. Ο Καρκίνος θα είναι πολύ κοντά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να είστε πολύ πρακτικοί για να σταθείτε οικονομικά. Ο λόγος είναι ότι θα βρεθείτε μπροστά σε μια κατάσταση η οποία θα σας βοηθήσει να δείτε την πραγματικότητα. 


ΤΑΥΡΟΣ Γενικά: Έχετε γενικά μια πολύ όμορφη ψυχολογία η οποία θα βοηθήσει να σταθείτε στο ύψος όλων των περιστάσεων. Τα οικογενειακά συναισθήματα είναι πολύ έντονα και πολύ λυτρωτικά. Το σπίτι σας είναι η φωλιά σας.
Έρωτας: Ανανεώνεστε και προσπαθείτε να δείτε με ένα πιο ανοικτό μάτι ακόμα και κάποιες διαφορές που έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Για αυτό ίσως να λύσετε κάποιες που υπάρχουν με έναν Σκορπιό.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια έντονη κινητικότητα η οποία θα σας φέρει μια καλή ευκαιρία για να επιλέξετε γιατί είναι πολυτέλεια να μπορείτε να επιλέγετε αυτές τις ημέρες. Πάντως θα πάρετε κάποια χρήματα τα οποία θα σας βοηθήσουν να κλείσετε τρύπες.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ Γενικά: Είστε κάπως απόμακροι και δεν θέλετε να επικοινωνείτε με πολύ κόσμο γιατί κάνετε έναν απολογισμό πολύ προσωπικό ο οποίος σας γειώνει και σας κάνει ρεαλιστές.
Έρωτας: Η κρυφή σχέση ή η σκέψη ενός ατόμου που σας απασχολεί θα σας αλλάξει κατά κάποιο τρόπο την ολική σας θεώρηση. Και επειδή είναι μια περίοδος που κρίνεστε και γενικά περνάτε πολλές ανατροπές προσπαθήστε να ζήσετε και να μην αφήνετε κανέναν να σας επηρεάζει.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεστε να κάνετε κάποιες αλλαγές αλλά δεν ξέρετε με ποιο τρόπο για αυτό θα παραμείνετε για λίγο απομονωμένοι για να πάρετε αποφάσεις. Επίσης οι μυστικές συζητήσεις και επαφές θα σας βοηθήσουν στο να κατασταλάξετε. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ Γενικά: Έχετε πολύ μεγάλη στήριξη και ασφάλεια και αυτό σας δίνει μια βοήθεια ώστε να κοστολογήσετε σωστά τα πράγματα.
Έρωτας: Επειδή έχετε κατά νου να προχωρήσετε με μια σχέση η οποία σας πηγαίνει και σας κάνει να νιώθετε καλά θα ήταν μια πολύ καλή ημέρα για να κάνετε σχεδιασμό και να ονειρευτείτε από κοινού ακόμα και για υλικά σχέδια που έχετε κατά νου. Η επαφή με Σκορπιό θα είναι καλύτερη γιατί θα υπάρχει ασφάλεια και από τις δυο πλευρές, το ίδιο και με τον Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Μερικές ημέρες όταν τα πράγματα είναι ευνοϊκά αυτά που ξεκινάτε με συνεταίρους και συνεργάτες βλέπετε ότι έχουν κάποια ανταπόκριση και μπορείτε να χαίρεστε για την σωστή σας επιλογή.

 
ΛΕΩΝ Γενικά: Είναι αναγκαίο να γίνετε πρακτικοί και να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι σας γιατί λόγω της καριέρας σας μερικές φορές τα παραμελείτε όλα και δεν παίρνετε τις σωστές αποφάσεις.
Έρωτας: Μερικές φορές χρειάζεται να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στο πρόσωπο που είστε μαζί γιατί ίσως να έχετε εξαντληθεί από τις διάφορες υποχρεώσεις και να μην δίνετε την δέουσα σημασία.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πολλές υποχρεώσεις και θα χρειαστεί να τις βάλετε σε μια προτεραιότητα χωρίς όμως να κολλήσετε και γίνετε υπερβολικοί σε τυπικότητα και όχι σε ουσία. Σας δίνεται η ευκαιρία να γίνετε πάντως προσεκτικοί και πρακτικοί με όλα τα οικονομικά που χειρίζεστε. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ Γενικά: Είναι πολύ καλή ημέρα για σας γιατί θα πάρετε και θα δώσετε και θα υπάρχει μια δικαιοσύνη και ένα σωστό αλισβερίσι μεταξύ όλων των σχέσεων σας. Το να γίνετε περισσότερο θετικοί και με εμπιστοσύνη θα σας κάνει καλό σε οτιδήποτε πάτε να ξεκινήσετε.
Έρωτας: Η καλή διάθεση επηρεάζει τα πάντα. Οπότε θα βρεθείτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και θα μπορέσετε να έχετε μια πολύ καλή επικοινωνία. Επίσης μπορεί να γνωρίσετε ένα άτομο που πιθανόν να ταξιδεύει αρκετά. Ο Σκορπιός θα είναι πολύ θετικός και σας φλερτάρει με ένα τρόπο πολύ όμορφο.
Καριέρα & Οικονομικά: Ένα νομικό θέμα που σας απασχολεί μπορεί να λήξει με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης μια απάντηση που περιμένετε από ένα πρόσωπο για μια επαγγελματική συνεργασία θα σας δοθεί η ευκαιρία να την αναπτύξετε και να την κάνετε στα μέτρα σας. Πιθανόν να λάβετε χρήματα και να καλύψετε αρκετές τρύπες. 


ΖΥΓΟΣ Γενικά: Χρειάζεστε να διατηρήσετε ισορροπίες και να μην χαλάσετε μια σχέση από μικρές παρεξηγήσεις. Το καλό είναι ότι με τον Αιγόκερω που είχατε κάποιες διαφορές θα τα βρείτε και θα κάνετε φιλότιμες προσπάθειες για να κρατήσετε την φιλία σας.
Έρωτας: Ανταποκρίνεστε πολύ θετικά στην σχέση με έναν Ταύρο. Επιτέλους σας παρουσιάζεται η ευκαιρία να περάσετε πολύ όμορφα αλλά όχι μόνο σε επίπεδο επικοινωνίας αλλά και το να βγείτε, να απολαύσετε ένα όμορφο γεύμα. Ο αισθησιασμός σας θα πάει στα ύψη.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες τις οποίες θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε σωστά για να κοντρολάρετε όλα σας τα οικονομικά σας θέματα τα οποία ίσως να προέρχονται από συνεργασίες με τρίτους ή ακόμα πληρωμές λογαριασμών για το σπίτι σας ή για ένα ακίνητο. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ Γενικά: Έχετε πολλά προσόντα και όπλα τουλάχιστον την σημερινή ημέρα για να καταφέρετε να έρθετε κοντά με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Κάποιες κινήσεις που από μέρους σας αλλά με στόχο την κοινή εξυπηρέτηση και άλλων ατόμων θα γίνουν με ευχαρίστηση από την πλευρά σας.
Έρωτας: Είστε πολύ εύκολοι στο να ανοίξετε τα χαρτιά σας παρόλο που δεν έχετε να αντιμετωπίσετε και τα μεγάλα προβλήματα για σήμερα τουλάχιστον γιατί κάπως έχετε ηρεμήσει και τα βλέπετε από μια λογική σκοπιά όλα τα θέματα που έχετε από κοινού να λύσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να κάνετε ακόμα και αγορές διαφόρων ειδών είτε αφορούν στο σπίτι είτε σε κάποια ηλεκτρονικά είδη. Επειδή θα έχετε μια απλοχεριά σήμερα καλύτερα να είστε συντηρητικοί με όλα σας τα θέλω. Όσοι περιμένατε κάποια χρήματα θα τα πάρετε άμεσα. 


ΤΟΞΟΤΗΣ Γενικά: Είστε σε φάση αναθεώρησης και αναπροσαρμογής σε θέματα υλικά και πρακτικά. Επειδή μερικές φορές νιώθετε την έλλειψη και την απουσία αυτών των θεμάτων θα δείτε ότι θα τα καταφέρετε μια χαρά. Η βοήθεια ενός φίλου σε κάποια καθημερινά θέματα είναι πολύ επιβοηθητική.
Έρωτας: Αναστατώνεστε με ένα πρόσωπο, κυρίως αν είναι Ταύρος. Επειδή φοβάστε και οι δυο να δείξετε τα συναισθήματά σας ίσως να είστε περιορισμένοι στην έκφρασή σας. Η σχέση με Λιοντάρι μπορεί να δοκιμάζεται πάνω σε θέματα υλικά.
Καριέρα & Οικονομικά: Αν βάλετε τα πράγματα που σας αφορούν σε τάξη θα δείτε ότι θα έχετε ένα καλό αποτέλεσμα. Πάντως τώρα κάτι κινείται σε οικονομικό επίπεδο και θα δείτε ότι θα υπάρχουν αποτελέσματα. Αρκεί να είστε αισιόδοξοι και να πιστεύετε περισσότερο στον εαυτό σας.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Γενικά: Είστε οι νικητές μιας κατάστασης όσο δύσκολη και αν είναι. Το μόνο που θα πρέπει να προσέχετε είναι τα ξαφνικά γεγονότα που ίσως γίνονται τα οποία θα χρειαστεί να τα διαχειριστείτε με μια ψυχραιμία η οποία θα βοηθήσει στην σταθερότητα και την ασφάλεια που έχετε ανάγκη.
Έρωτας: Ανταποκρίνεστε με εύκολο τρόπο γιατί νιώθετε ευφορία και εσωτερική ασφάλεια. Η προσωπικότητά σας είναι πολύ σαγηνευτική και μαγνητική λόγω της Αφροδίτης που είναι στο ζώδιο σας για αυτό θα έχετε επιτυχίες μη αναμενόμενες.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε σε φάση που θέλετε να κάνετε κάτι καινούργιο και μπορεί να πάρετε βοήθεια από ένα πρόσωπο το οποίο θα σας βγάλει από ένα ξαφνικό αδιέξοδο. Πάντως θα εξασφαλίσετε μια επιτυχία την οποία δεν την περιμένετε. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ Γενικά: Έχετε ανάγκη να ενημερωθείτε για να ξεφύγετε από λανθασμένες εντυπώσεις οι οποίες μερικές φορές σας σπρώχνουν να κάνετε λάθος κινήσεις. Για αυτό καλό είναι να γνωρίσετε τι ακριβώς κάνετε γιατί είστε μερικές φορές αγύριστα κεφάλια.
Έρωτας: Είστε σε μια φάση που αναζητάτε να κάνετε πράγματα για να αποδείξετε την αγάπη σας σε ένα πρόσωπο. Ίσως να κλωτσάτε και να μην θέλετε να κάνετε ακριβώς αυτό που σας υποδεικνύεται γιατί νιώθετε ότι εγκλωβίζεστε. Ο Καρκίνος θα είναι πολύ κοντά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να εξασφαλιστείτε έναντι κάποιων συνεργατών οι οποίοι μπορεί να μην σας φέρονται και πολύ σωστά. Για αυτό θα πρέπει να είστε περισσότερο διπλωμάτες και να μην τσακωθείτε για να τα λύσετε πιο εύκολα. 


ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Είστε σε φάση που θα εντοπίσετε μια έντονη πραγματικότητα η οποία είναι με το μέρος σας. Οι φίλοι σας είναι ένα στήριγμα που σας βοηθά στο να κάνετε καινούργιες γνωριμίες ακόμα και υψηλού επιπέδου.
Έρωτας: Υπάρχει μια συγκρατημένη τύχη και αισιοδοξία η οποία όμως σας σπρώχνει το να κάνετε δηλώσεις κυρίως για θέματα μέλλοντος και γάμου. Μια νέα γνωριμία από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα είναι πολύ καλή για σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που θα μπορούσατε να κάνετε άλλες φορές και επειδή νιώθετε δυνατοί θα συζητήσετε για μια συνεργασία η οποία θα πάει πολύ καλά. Πιθανόν να σας αποφέρει και χρήματα τα οποία θα βοηθήσουν στο να αποπληρώσετε κάποιες υποχρεώσεις. Πηγή: http://www.astrology.gr


Στην Αλβανία & απο εκεί στο άγνωστο με πλαστό διαβατήριο ο Χριστόδουλος Ξηρός!

Βρέθηκε το αυτοκίνητο της αδελφής του πολύ κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα




Στα ελληνοαλβανικά σύνορα βρέθηκε, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από υψηλόβαθμες αστυνομικές πηγές, το αυτοκίνητο της αδελφής του Χριστόδουλου Ξηρού, γεγονός που κατά την ΕΛ.ΑΣ σημαίνει ότι ο διάσημος φυγάς δε βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα.

Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι ο κορυφαίος ηγέτης της 17Ν, κατά τις προηγούμενες επτά άδειες που είχε πάρει από τις φυλακές προετοίμασε μεθοδικά την εξαφάνισή του και την έξοδό του εκτός Ελλάδος.

Σύμφωνα με τις ίδιες ασφαλείς πληροφορίες, ο Χριστόδουλος Ξηρός, μέσω κυκλωμάτων που δραστηριοποιούνται στις φυλακές κατάφερε να εξασφαλίσει ταυτότητα και διαβατήριο σε άλλο όνομα, γεγονός που του επιτρέπει να κινηθεί εκτός Ελλάδος.

Η ανεύρεση του αυτοκινήτου κοντά στα σύνορα δείχνει μεν ότι ο ίδιος μπορεί να πέρασε στη γειτονική χώρα, μπορεί όμως ήδη να βρίσκεται ακόμα μακρύτερα, χρησιμοποιώντας ως χώρα διαφυγής πλέον τη γείτονα.

Τα πλαστά πιστοποιητικά του επιτρέπουν να μείνει εκτός Ελλάδος για όσο χρόνο επιθυμεί, ώσπου οι αρχές να τον ξεχάσουν. Είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει όταν θα θεωρήσει ότι πλέον είναι έτοιμες οι συνθήκες για να επαναλάβει τον αγώνα του κατά της κάθε μορφής εξουσίας, έτσι όπως αυτός και οι σύντροφοί του την αντιλαμβάνονται.

- See more at: http://arouraios.gr



Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger