Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα... κακά αγόρια (Mad Boys) ξαναχτύπησαν! (βίντεο)

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Τα... κακά αγόρια (Mad Boys) ξαναχτύπησαν και με νέο βίντεο που ανέβασαν στη σελίδα τους στο You Tube παρουσιάζουν το τελευταίο τους κατόρθωμα με την εισβολή τους σε χώρο εργασίας και την πραγματοποίηση αισθησιακού στριπτίζ για την ικανοποίηση της υπαλλήλου.
Οπως θα διαπιστώσετε και στο βίντεο η αντίδρασή της ήταν αρκετά ψύχραιμη, ενώ μετά το αρχικό σοκ άρχισε να το διασκεδάζει...
Δείτε το βίντεο:



Έρευνα: Οι γυναίκες με λεπτή μέση σας κάνουν να πετάτε στο κρεβάτι!



Εδώ και δεκαετίες η επιθυμία των περισσότερων ανδρών σε όλο τον κόσμο είναι να φλερτάρουν γυναίκες με περισσότερες καμπύλες. Μια νέα έρευνα από σκωτσέζους ερευνητές αποκάλυψε ότιόσο πιο λεπτή μέση έχει μια γυναίκα, τόσο πιο ικανοποιημένη θα είναι από εσένα καθώς είναι λιγότερο πιθανό να αντιμετωπίσεις πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας.
Για να εκτιμηθεί η σχέση μεταξύ του μεγέθους της μέσης των γυναικών και τη σεξουαλική αντιληπτή ελκυστικότητα της γυναίκας στο σύντροφό της -και παράλληλα τη γενική σεξουαλική ικανοποίηση της- έχουν αξιολογήσει τη σεξουαλική λειτουργία του άνδρα με τη χρήση ενός ερωτηματολογίου που ονομάζεται Διεθνής Δείκτης Στυτικής Λειτουργίας.
Κατέγραψαν επίσης το πόσο συχνά οι συμμετέχοντες στη μελέτη -700 άνδρες από την Τσεχία ηλικίας 35-65 ετών – είχαν σεξουαλική επαφή. Οι άνδρες που είχαν τις μεγαλύτερες επιδόσεις στο σεξ ήταν νεότεροι, είχαν νεότερες γυναίκες και οι σύντροφοί τους είχαν λεπτότερη μέση. Ήταν, επίσης, περισσότερο σεξουαλικά ικανοποιημένοι.
Ο επικεφαλής της έρευνας Στιούαρτ Μπρόντι, καθηγητής ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Σκωτίας, δήλωσε ότι ήταν «αξιοσημείωτο» ότι μια γυναίκα με λεπτή μέση θεωρήθηκε πιο ελκυστική σε όλα τα μέτρα της σεξουαλικής λειτουργίας ανεξάρτητα από την ηλικία των δύο εταίρων. Είπε ότι υπήρχαν δύο κύριες πιθανές αιτίες για το «φαινόμενο μέση». Ο ένας ήταν ότι το κοιλιακό λίπος του σώματος των γυναικών μειώνει τη δική τους επιθυμία σε ορμονικό επίπεδο και ίσως εμποδίζει τη λίμπιντό τους. Ο άλλος λόγος ήταν ότι απλά οι άνδρες βρίσκουν τις αδύνατες γυναίκες πιο ελκυστικές.
Ανέφερε μάλιστα εμπεριστατωμένα: «Η πιο συναρπαστική εξήγηση ήταν ότι πιο λεπτές γυναίκες είναι, κατά μέσο όρο, πιο σεξουαλικά ελκυστικές για τους άνδρες, με αποτέλεσμα πιο συχνό σεξισχυρότερες στύσεις και μεγαλύτερη ικανοποίηση! Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι η περίσσεια συσσώρευση σωματικού λίπους ειδικά στην κοιλιά, σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο καρδιαγγειακών και νεοπλασματικών διαταραχών (Σινγκχ, 2002)».
Όσον αφορά τη μέτρηση της μέσης, οι ερευνητές επισήμαναν ότι η περίμετρος της μέσης είναι συχνά ικανή να υποδείξει σύμφωνα με το Δείκτη Μάζας Σώματος (ΔΜΣ) αν επίκειται ιδιαίτερος κίνδυνος καρδιακής νόσου στις γυναίκες.
Τα καλά νέα ύστερα από αυτή την έρευνα είναι ότι γλιτώσατε την αγγαρεία να σας στέλνει βραδιάτικα για μάφιν. Ωστόσο μην επαναπαύεστε εσείς… Οι ερευνητές σημείωσαν ότι το ίδιο ισχύει και για τους άντρες, καθώς όσο μεγαλύτερο λίπος έχετε και εσείς, τόσο χαμηλότερη σεξουαλική ικανοποίηση θα έχετε. Προσοχή λοιπόν για περισσότερο σεξ και περισσότερη ικανοποίηση!

http://www.koolnews.gr

Μαρία Μπεκατώρου - Ηλίας Βρεττός σε φώτο από τις πρόβες στο dwts 3!


Ηλιαααααα!!!!!Ποναωωωωω!!!! ήταν η απάντηση της Μπεκατώρου μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας από τον Ηλία Βρεττό. Φωτογραφία που τραβήχτηκε σε κάποιο διάλειμμα από τις πρόβες. 

Εμείς να ευχηθούμε στη Μαρία περαστικά και να τη δούμε να λάμπει την Κυριακή!


K. Holmes: Ψηφίστηκε η πιο σέξι γυναίκα της χιλιετίας για γυμνή σκηνή σε ταινία του 2000!

Η Kate Holmes έχει κάνει καριέρα, έχει γίνει μανούλα και έχει στο ενεργητικό της ένα διαζύγιο! Πλέον οι κατακτήσεις της στους άντρες είναι ακόμα περισσότερες. Μάλιστα, μετά τον χωρισμό της από τον Tom Cruise έχει ξαναβρεί την σέξι πλευρά της. Ωστόσο για το περιοδικό GQ η ηθοποιός είναι μία από τις πιο σέξι γυναίκες της χιλιετίας! Η καταξίωσή της οφείλεται όμως σε μία επίμαχη σκηνή σε μία ταινία του 2000. 

Μιλάμε για 13 χρόνια πριν! Η Katie σε μία από τις σκηνές πετάει τα ρούχα της και φαίνεται πως αυτό έχει χαραχτεί στην μνήμη των αδρών που την ανέδειξαν σε αυτή την λίστα με τις 60 πιο σέξι γυναίκες!

Δες το στιγμιότυπο που την έχρισε ως μία από τις πιο σέξι γυναίκες τις χιλιετίας...


http://www.tlife.gr

Μεθυσμένη καθηγήτρια ήθελε να κάνει στοματικό έρωτα σε αστυνομικό !!!


Στοματικό έρωτα για να την αφήσουν ελεύθερη από το αστυνομικό τμήμα μετά από την εμπλοκή της σε τρακάρισμα ήθελε να προσφέρει μια καθηγήτρια γυμνασίου στο Palm Beach της Φλόριντα.Ο λόγος για την 53χρονη Mary Maloney η οποία τράκαρε με το βαν της ένα φορτηγάκι σε ένα πάρκινγκ.

Το περιστατικό έγινε γνωστό όταν αυτόπτης μάρτυρας κάλεσε την αστυνομία. Ένας από τους αστυνομικούς κάνοντας έλεγχο στο αυτοκίνητο της διαπίστωσε ένα άδειο μπουκάλι κρασί στο πίσω κάθισμα.
Ο αξιωματικός που την οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση καθώς η καθηγήτρια προσφέρθηκε να του κάνει στοματικό ερωτα ενώ την ίδια στιγμή χάιδευε το στήθος της.
Όταν διαπίστωσε ότι αυτός δεν την απελευθέρωνε τον ρώτησε "Πόσα θες να σε πληρώσω να με αφήσεις; Δεν καταλαβαίνεις ότι είμαι καθηγήτρια."
Τώρα η 53χρονη δεν κατηγορείται μονό για μέθη αλλά και για απόπειρα δωροδοκίας δημοσίου υπαλλήλου.

Αποκλειστικό: Η νεαρή πανελίστρια…η ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και ο εκβιασμός!!!


Άλλη μια ιστορία που με συγκλόνισε. Για ευνόητους λόγους ωστόσο δε μπορώ ν΄αποκαλύψω ονόματα. Τα προσωπικά δεδομένα βλέπετε και οι νόμοι δε μας επιτρέπουν να το κάνουμε. Ωστόσο οι πρωταγωνιστές γνωρίζουν καλά. Συμβαίνουν πολλά στον κόσμο της Ελληνικής τηλεόρασης. Ειδικά τα τελευταία δυο χρόνια που οι θέσεις περιορίστηκαν στα δάχτυλα των δυο χεριών. Πολλές κοπέλες φροντίζουν ουχί με το σπαθί τους αλλά κυρίως με το μ… τους να εξασφαλίσουν μια θέση στον ματαιόδοξο κόσμο των πλατό και του μαύρου κουτιού.


Έτσι και η πρωταγωνίστρια μας. Βρήκε την άκρη της με έναν κατά πολύ μεγαλύτερο σε ηλικία παράγοντα των media. Πέρασε καλά μαζί του το καλοκαίρι…όμως το αγόρι ήταν καρπερό. Η βόμβα σκάει λίγο πριν τον Οκτώβρη, όταν η νεαρά του αποκαλύπτει ότι είναι έγκυος. Ο παράγοντας νιώθει τη γή να χάνεται κάτω από τα πόδια του. Δε θέλει το παιδί. Συζητά με την σύντροφό του και της προτείνει μια κλινική έξω από το Λονδίνο για την έκτρωση. Η νεαρή απαντά θετικά αλλά θέλει αντάλλαγμα για να μη μιλήσει ποτέ. Και πιο είναι αυτό; Μια θέση σε πάνελ εκπομπής. Ο παράγοντας υπόσχεται ότι θα την ικανοποιήσει και στο τέλος το κάνει…Ευτυχώς δηλαδή…Που αντοχές σε αυτή την ηλικία να μεγαλώσει παιδί…

http://blogs.gossip-tv.gr

To συγκινητικό μήνυμα του Φώτη Σεργουλόπουλου για το χαμό του πατέρα του!

Διαβάστε όσα έγραψε στο twitter του...

Ο Φώτης Σεργολούπουλος έχασε το βράδυ της Δευτέρας, το πατέρα του Γιώργο Σεργουλόπουλο από πνευμονικό οίδημα. Από την ώρα που έγινε γνωστή ή είδηση πολύς κόσμος έσπευσε να την συλληπηθεί με μηνύματα συμπαράστασης μέσα από το facebook και το twitter.

Ο παρουσιάστης πριν από λίγο ευχαρίστησε το κόσμο που συμμετείχε στο πένθος του, μέσα από το twitter! Διαβάστε όσα έγραψε:

" Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συμμετοχή σας στο πένθος μου. Με συγκινούν ιδιαίτερα όλα τα μηνύματα εμψύχωσης που στέλνετε συνεχώς. Σ΄αυτή τη μακροχρόνια σχέση που έχουμε εκτός από το γέλιο ήρθε και η λύπη να μοιραστούμε. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου."


http://www.zappit.gr

Απο συνοδός πολυτελείας, τώρα επιχειρηματίας! (φώτο)

Η Ζάχια Ντεχάρ σε συνέντευξη που έδωσε υποστήριξε πως σε όλα λέει «ναι» όταν τη ρωτάνε, λόγω του ότι νιώθει άβολα. Έγινε γνωστή λόγω του αμαρτωλού παρελθόντος της με τους διεθνείς Γάλλους ποδοσφαιριστές όταν θεωρήθηκε ότι ήταν ανήλικη. Από τότε έγινε από τα πιο περιζήτητα μοντέλα εκμεταλλευόμενη τη δημοσιότητα που πήρε η ιστορία της και πλέον μπορεί να κάνει μόνη της ό,τι θέλει λόγω των γνωριμιών της. Μιλώντας σε περιοδικό για τη ζωή της, υποστήριξε πως σε όλα λέει «ναι» επειδή νιώθει άβολα να αρνηθεί: «Όταν με ρωτάνε κάτι, απαντάω «ναι» και χαμογελάω. Νιώθω άβολα απέναντι σε άτομα που δεν γνωρίζω καλά. Ντρέπομαι», είπε συγκεκριμένα. Δείτε μερικές φωτογραφίες της ντροπαλής κατά τα άλλα Ζάχια!












http://www.trelokouneli.gr

Φωτογραφία για γερά στομάχια: Δείτε την 90χρονη μητέρα του Σιλβεστερ Σταλονε!


Μην φοβηθείτε... Η γυναίκα που βλέπετε είναι η 90χρονη μητέρα του γνωστού ηθοποιού Σιλβέστερ Σταλόνε...
Οι παρακάτω εικόνες είναι από την εμφάνισή της Τζάκι Σταλόνε στην πρεμιέρα της ταινίας "Τhe Expendables 2" στην οποία πρωταγωνιστεί ο γιος της. H προσπάθειά της να παραμείνει νέα με αισθητικές επεμβάσεις έχει απασχολήσει πολλές φορές τα μέσα ενημέρωσης ενώ όπως φαίνεται καθαρά έχει κάνει και πρόσφατα ενέσεις για να αυξήσει τον όγκο των χειλιών της!


Πασίγνωστος ηθοποιός στα 63 του χρόνια αποκαλύπτει πως είναι gay!


Μετά την Jodie Foster, η οποία ανακοίνωσε πώς είναι ομοφυλόφιλη στις Χρυσές Σφαίρες, άλλος ένας ηθοποιός τώρα αποκαλύπτει πως είναι gay! 
Ο λόγος για τον πασίγνωστο ηθοποιό... Victor Garber που έχει πρωταγωνιστήσει στον "Τιτανικό", αλλά και στο σίριαλ "Alias", όπου υποδύονταν τον πατέρα της Jennifer Garner παραδέχτηκε ότι είναι ομοφυλόφιλος και έχει σχέση με άλλον άντρα. Πώς έγινε όμως η αποκάλυψη;
Ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε αν αληθεύει αυτό που γράφει το βιογραφικό του στο Wikipedia ότι βγαίνει με τον Rainer Andreesen και ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: "Ναι, όλοι το ξέρουν. Θα με συνοδεύσει μάλιστα στα βραβεία SAG". Το μόνο που χρειάζεται κάποιες φορές, είναι απλά να ρωτήσεις!


ΟΙ 5 ΑΝΤΡΙΚΕΣ ΑΓΩΝΙΕΣ


Πριν γράψω οτιδήποτε περισσότερο, ας προχωρήσω σε μία αναγκαία διευκρίνιση για να σε προλάβω: όχι, το εν λόγω κομμάτι δεν είναι άχρηστο. Όχι, δεν είναι δεδομένο ότι μπορεί να αποτελείται και από μία σειρά, με τη σειρά αυτή να είναι: «πώς θα ρίξουν την επόμενη γυναίκα στο κρεβάτι». Μπορεί τα πράγματα να παραέχουν γίνει κυνικά όσον αφορά τις σχέσεις μας, αλλά δυστυχώς έχω την εντύπωση...…ότι πλέον η αντιμετώπιση από τη δικής σας πλευρά έχει μπει σε μονοπάτι δύσβατο και εν πολλοίς δύσκολα προσπελάσιμο. Και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς, με αυτό το attitude από την πλευρά σας, σωστά;

Τι είπες; Έτσι έχουν τα πράγματα και καλά θα κάνω να κοιτάξω την πραγματικότητα χωρίς παρωπίδες; Επειδή ακριβώς την κοιτάζω από την κατάλληλη οπτική γωνία, μπορώ να σε βεβαιώσω ότι είσαι λάθος. Πολύ λάθος. Και αντίθετα από την πλήρη αναισθησία για πιο σοβαρά ζητήματα που πιστεύεις ότι μας διακατέχει, ναι, έχουμε πολύ περισσότερες αγωνίες. Για εξαιρετικά πεζά και σίγουρα όχι και τόσο sexy θέματα… Οι κυρίαρχες αγωνίες των αγοριών που συναντάς σο δρόμο, συναναστρέφεσαι κτλ κτλ πόρρω απέχουν από το κυνήγι του επόμενου θηλυκού που θα βρεθεί στο διάβα τους. Δεν λέω ότι και αυτό δεν συμβαίνει, αλλά πάντως σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί πρώτη προτεραιότητα (και εντάξει, κάποιες εξαιρέσεις απλά είναι εκεί για να επιβεβαιώσουν τον κανόνα). Στην πρώτη γραμμή του πυρός βρίσκονται άλλα πράγματα, και σου δίνω μια γεύση, έτσι για να έχεις μία πληρέστερη εικόνα του τι σκέφτεται το εκάστοτε αρσενικό που βρίσκεις απέναντι σου κάθε μέρα:

Θα τα καταφέρω στη ζωή μου; Και πιο συγκεκριμένα, θα μπορέσω να αντεπεξέλθω στις αυξημένες ευθύνες με τις οποίες έχω φορτωθεί από την κούνια; Είτε από οικογένεια, είτε από φίλους και γνωστούς, είτε από κοπέλες, είτε από προϊσταμένους στη δουλειά, το ζήτημα είναι ένα: όλοι περιμένουν πολλά από εμάς. Και καθένας μας θεωρείται τουλάχιστον υπερδύναμος Τιτάνας που μπορεί να κουβαλήσει όχι μόνο ολόκληρη Γη, αλλά και χίλια; Δυο άλλα; [πράγματα στους ώμους του. Σε δύσκολες εποχές σαν τη σημερινή, και με τον εγωισμό που μας διακατέχει να παραμένει εδραίος, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αγωνιούμε για κάτι παραπάνω από το πώς θα αντεπεξέλθουμε στην καθημερινότητα μας;
Πώς δείχνω στους υπόλοιπους; Και ιδιαίτερα, στο αντίθετο φύλο. Ναι, μπορεί ο εσωτερικός κόσμος να κάνει τη διαφορά αλλά, κακά τα ψέματα, η εξωτερική εικόνα είναι εκείνη που μετράει. Καθώς και η συμπεριφορά. Και πέραν των καθ’ έξιν λέτσων και λοιπών απεριποίητων ατόμων, δεν υπάρχει αρσενικό που αν μην τον απασχολεί να είναι εμφανίσιμος και περιποιημένος. Καθώς και το πώς θα εκληφθούν τα λεγόμενα του και οι πράξεις του από τα άτομα με τα οποία συναναστρέφεται. Ειδικά, αυτά που αφορούν το αυστηρά προσωπικό του όφελος…
Είμαι καλός φίλος; Εν αντιθέσει με εσάς, η φιλία για εμάς είναι κορώνα στο κεφάλι μας και κανονική βασίλισσα. Και ακόμη και η παραμικρή υποψία ότι κινδυνεύει να εκθρονιστεί λόγω της αδυσώπητης καθημερινότητας, μας πανικοβάλλει κανονικότατα. Και επειδή, όχι να το παινευτούμε, αλλά την απαραίτητη διπλή και τριπλή δόση ανασφάλειας την έχουμε και με το παραπάνω, η σχετική αγωνία καταλαμβάνει σχετικά υψηλή θέση στο photo finish. Όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο…
Ικανοποιώ πλήρως τη σύντροφο μου; Το σεξουαλικό επίπεδο εδώ σε πρώτο πλάνο παρακαλώ. Ε ναι, δεν υπάρχει αγόρι που να μην έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του, το αν οι επιδόσεις του είναι αρκούντως ικανοποιητικές για το έτερον του ήμισυ. Και ακόμη κι αν η συγκεκριμένη σκέψη δεν αποτελεί καθημερινή αγωνία, πάντως ο φόβος περί επαλήθευσης της είναι τόσο μεγάλος, που υποσκελίζει τις υπόλοιπες για πλάκα. Ανασφάλεια και σεξ αποτελούν εκρηκτικό συνδυασμό που… κάνει τζιζ! Η ικανοποίηση και σε όλα τα άλλα επίπεδα σαφώς και υπάρχει. Ασφαλώς και μας νοιάζει να είστε καλά μαζί μας. Δεν μας αφήνετε και να το ξεχάσουμε εδώ που τα λέμε…
Κάνω για πατέρας; Η αλήθεια είναι ότι η εν λόγω αγωνία ξεκινά να γεννιέται από τη στιγμή που μαθαίνουμε ότι ναι, ε-ε-έρχεται! Και σε λίγους μήνες, θα είμαστε και επίσημα ευτυχείς πατεράδες. Δεν έχει σημασία ο τρόπος, ή το αναπάντεχο του πράγματος. Το άγχος του αν θα είμαστε καλοί στο νέο ρόλο που μας επιφυλάσσεται δεν φεύγει και υπάρχει σαν βελονίτσα στο πίσω μέρος του μυαλού μας, να τσιγκλάει κάθε μέρα, ολοένα και πιο δυνατά όσο το ευτυχές γεγονός πλησιάζει. Λογικό δεν σου ακούγεται; Ακόμη κι αν η απάντηση είναι αρνητική, να ξέρεις πώς ισχύει. Απόλυα. Και μας κάνει όχι το κυνικό και αμοραλιστικό πλασματάκι που έχεις σχηματίσει στο σύνολο του εγκεφάλου σου, αλλά σε κανονικό άνθρωπο. Το οποίο αν καλοσκεφτείς, σε τελική ανάλυση, είναι και αυτό που μας κάνει ακαταμάχητους στα μάτια σας…


Πόσα κιλά πρέπει να είμαι ανάλογα με το ύψος μου;



Τι είναι το φυσιολογικό βάρος;
Φυσιολογικό βάρος είναι αυτό που επιτρέπει στον ασκούμενο ή μη μια καλή υγεία, φυσιολογικό ή λίγο μικρότερο ποσοστό λίπους και σωστή βιολογική λειτουργία. Επιπλέον το βάρος του πρέπει να είναι τέτοιο που να το αντέχει ο σκελετός του και τέλος δεν επιβαρύνει την λειτουργία της καρδιάς.

Φυσιολογικό βάρος για τον μέσο ασκούμενο δεν πρέπει να είναι αυτό των μοντέλων (λιποβαρή άτομα με σοβαρά προβλήματα υγείας), το βάρος των αθλητών (είναι προσαρμοσμένο στο άθλημα τους ώστε να πετύχουν την ιδανική απόδοση σε σχέση με το σωματικό τους βάρος) και τέλος των μπόντι-μπίλντερ (συνήθως είναι πολύ αυξημένο λόγω του μυϊκού όγκου). 
Το φυσιολογικό βάρος που πρέπει να έχει κάθε άτομο, ασκούμενο και μη, καθορίζεται από τους εξής παράγοντες: 

-To σωματικό ύψος.
-Το βάρος του σκελετού.
-Τον Δείκτη Μάζας Σώματος. 
-Το αποδεκτό Ποσοστό Σωματικού Λίπους.

Αξιολόγηση σκελετού
Ένας άλλος παράγοντας είναι που παίζει σημαντικό ρόλο στον προσδιορισμό του φυσιολογικού βάρους είναι αυτός του βάρους του σκελετού. Είναι αδύνατον να προσδιοριστεί το ιδανικό βάρος χωρίς πριν να υπολογιστεί η διαφορετικότητα των σκελετών από άποψη βάρους. Αυτό είναι πολύ εύκολο να το βρείτε με το να μετρήσετε την περίμετρο του δεξιού καρπού. Βάση του αποτελέσματος που θα βρείτε οι σκελετοί χωρίζονται για άντρες και γυναίκες στις εξής κατηγορίες:

Διαγράμματα Ύψους-βάρους
Παλιότερα το φυσιολογικό-ιδανικό βάρος πρόεκυπτε από τα διαγράμματα που υπολόγιζαν το βάρος συνάρτηση με το ύψος. Στην συνέχεια όμως με την εξέλιξη της επιστήμης της σωματομετρίας προστέθηκαν και άλλοι παράγοντες όπως ο Δ.Μ.Σ. και το Π.Σ.Λ. 
Τα διαγράμματα ύψους-βάρους χρησιμοποιούνται στο εξωτερικό από πολλές ασφαλιστικές εταιρείες, για τον προσδιορισμό του ιδανικού ή φυσιολογικού βάρους του σώματος. 
Το πιο δημοφιλές διάγραμμα είναι εκείνο που δημιουργήθηκε από την ασφαλιστική εταιρεία Metropolitan Life της Νέας Υόρκης. Η Metropolitan Life βελτιώνοντας το αρχικό διάγραμμα αναπροσάρμοσε τις τιμές του ιδανικού βάρους που αναγραφόντουσαν σε παλαιότερους πίνακες της, γιατί σύμφωνα με τους ειδικούς ο πληθυσμός στην Αμερική γίνεται όλο και βαρύτερος, κατά συνέπεια το φυσιολογικό βάρος του σώματος αυξάνεται.
Βέβαια χρειάζεται μεγαλύτερη έρευνα όσο αφορά τον τρόπο προσδιορισμού του ιδανικού βάρους ανάλογα με το ύψος, πριν θεωρηθούν τα διαγράμματα αυτά ακριβή και έγκυρα για χρήση από τους ειδικούς της φυσικής κατάστασης.

Τρόποι υπολογισμού του Φυσιολογικού Βάρους σε σχέση με το Ύψος
Υπάρχουν δύο τρόποι που συνήθως χρησιμοποιούνται για τον πρακτικό υπολογισμό του φυσιολογικού-ιδανικού βάρους χωρίς εργαστηριακές μετρήσεις:

- Από τα εκατοστά του ύψους αφαιρούμε τον αριθμό 10. 
- Πολλαπλασιάζουμε το τετράγωνο του ύψος επί 25 για τους άντρες και επί 24 για τις γυναίκες.

Στον πρώτο τρόπο συγκρίνουμε τα κιλά του σωματικού βάρους με τα εκατοστά του ύψους πάνω από το μέτρο.
Για τους άντρες το βάρος θεωρείται:
Ιδανικό όταν είναι περίπου 10% χαμηλότερο από τα εκατοστά του ύψους.
Κανονικό όταν είναι στο κλειστό όριο του -10 έως +2 από τα εκατοστά του ύψους. 
Ελλειποβαρές όταν είναι -11 κάτω από τα εκατοστά του ύψους.
Υπέρβαρο όταν είναι +3 πάνω από τα εκατοστά του ύψους .

Για τις γυναίκες το βάρος θεωρείται:
Ιδανικό όταν είναι -10 έως -12 χαμηλότερο από τα εκατοστά του ύψους.
Κανονικό όταν είναι στο κλειστό όριο -9 έως -5 από τα εκατοστά του ύψους.
Ελλειποβαρές όταν είναι -16 κάτω από τα εκατοστά του ύψους.
Υπέρβαρο όταν είναι -4 και πάνω από τα εκατοστά του ύψους.

Προσοχή
Τα παραπάνω ισχύουν για αυτούς που έχουν ηλικία από 18 έως 30 ετών.
Κάτω από την ηλικία των 18 ετών δεχόμαστε διάφορα προς τα πάνω 2% για κάθε έτος.
Πάνω από την ηλικία των 30 ετών δεχόμαστε διαφορά προς τα κάτω 1% για κάθε 5 χρόνια.

Στον παρακάτω πίνακα θα δείτε τα ιδανικά βάρη και ύψη για άνδρες και γυναίκες όπως παρουσιάζονται από την Αμερικανική Ιατρική Εταιρεία 1995 και την Αγγλική Καρδιολογική Εταιρεία 1994. Τα ιδανικά βάρη και ύψη του πινάκα αναφέρονται σε άντρες και γυναίκες άνω των 25 ετών, σε συνάρτηση με τον τύπο του σκελετού λεπτός, μέτριος, βαρύς.
Σημειώσεις
- Για τα κορίτσια 18-25 ετών αφαιρέστε 0,5 κιλό για κάθε χρόνο κάτω από τα 25.
- Για τα αγόρια 18-25 ετών αφαιρέστε 250 γραμμάρια για κάθε χρόνο κάτω από τα 25.
- Τα προτεινόμενα κιλά πρέπει να θεωρηθούν ενδεικτικά και όχι απόλυτα!
- Όσο χαμηλότερο ποσοστό λίπους έχουμε τόσο περισσότερα κιλά μπορούμε να ζυγίζουμε μέσα στο πλαίσιο των προτεινόμενων κιλών.
Δηλαδή εάν τα προτεινόμενα κιλά για εσάς είναι 67-71 μπορείτε να ζυγίζετε κάποια κιλά πιο κοντά στο 71 εάν έχετε κανονικό ποσοστό λίπους και λιγότερα εάν το ποσοστό λίπους σας είναι μεγαλύτερο.
- Κάποιες ενδείξεις προτεινόμενου βάρους, ειδικά στις γυναίκες, μπορούν να σας φανούν υπερβολικές. Αν κάτσετε όμως να σκεφτείτε θα δείτε ότι σας φαίνονται υπερβολικές γιατί λαμβάνεται υπόψη τα αισθητικά κριτήρια και όχι τα κριτήρια της υγείας. Κάλλιστα μία γυναίκα μπορεί να ζυγίζει περισσότερο από αυτό που η μόδα επιβάλλει και παράλληλα να φαίνεται λεπτή και σφιχτή. Αρκεί να προσέξει την διατροφή της, να ασκείται τακτικά και να ελέγχει το ποσοστό σωματικού της λίπους ώστε να μην υπερβεί το 20-22%. 
- Για να βρείτε ακριβώς πόσο βάρος πρέπει να ζυγίζετε θα πρέπει να κάνετε πλήρη σωματομετρική αξιολόγηση. Όλοι οι άλλοι τρόποι βασίζονται στην στατιστική επεξεργασία στοιχείων πράγμα που σημαίνει ότι είναι σωστό για εσάς μόνον εάν έχετε κοινά χαρακτηριστικά με το αντιπροσωπευτικό δείγμα δηλαδή εάν είστε ο "μέσος"/"κοινός" άνθρωπος.

Υπολογίστε εύκολα το ιδανικό βάρος σας εισάγοντας το ύψος και το βάρος σας. Το χαμηλότερο και ανώτατο υγείες βάρος που μπορεί να έχετε, πόσο πρέπει να αδυνατίσετε για να είστε υγιής, πόσο λίπος έχετε κλπ


ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Έπαιξε σε γνωστή τηλεοπτική σειρά (βίντεο)

Ο Πέτρος Τατσόπουλος είναι γνωστός για το ανήσυχο πνεύμα του.

Διαθέτει όμως και υποκριτικό ταλέντο.

Πριν ασχοληθεί με την πολιτική και εκλεγεί βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, υπήρξε ηθοποιός! Και για του λόγου το αληθές έπαιξε σε τηλεοπτική σειρά της ΕΤ1.

Ο ρόλος του δεν ήταν πρωταγωνιστικός, αλλά συμμετείχε ως κομπάρσος στην τηλεοπτική σειρά "Λούφα και Παραλλαγή". Συγκεκριμένα έκανε τον μπάρμπαν φορώντας ένα λευκό πουκάμισο, μαύρο γιλέκο και παπιγιόν.

Δείτε το βίντεο:

http://www.radar.gr

Νέες φωτογραφίες από τα όσα γίνονται στον Κάβο της Κέρκυρας

Καταλήγουν στο νοσοκομείο μεθυσμένοι και τραυματισμένοι

Συνεχίζονται οι προκλήσεις του βρετανικού «Channel 4» που παρουσιάζει την Κέρκυρα ως κέντρο ακολασίας για τους Βρετανούς εργαζόμενους και τουρίστες. 

Αυτή τη φορά στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Τι συμβαίνει στον Κάβο» προβάλλονται στιγμιότυπα μεθυσμένων Βρετανών που έχουν καταλήξει μέχρι και στο νοσοκομείο είτε από καυγάδες είτε μετά από πολύ άσχημο μεθύσι. 

Κάποιοι Βρετανοί μάλιστα, παρά τις προειδοποιήσεις των γιατρών ότι μπορεί να έχουν σπάσει κάποιο σημείο του σώματός τους, συνεχίζουν να διασκεδάζουν απτόητοι. 

Εκτός αυτού, οι Βρετανοί καταλήγουν λιπόθυμοι σε δρομάκια του νησιού και οι φωτογραφίες (που προσβάλλουν τη χώρα μας για μία ακόμη φορά) κάνουν το γύρο του κόσμου. Και το χειρότερο; Κάποιοι Βρετανοί που πηγαίνουν για πρώτη φορά μόνοι τους διακοπές φθάνουν μέχρι και το χειρουργείο προκειμένου να γίνουν καλά.






newsbeast

Έργο έλληνα το πιο βέβηλο μυθιστόρημα του 2013 - Κάνει το «50 αποχρώσεις του γκρι» να φαντάζει «Χάρι Πότερ»


Κι εκεί που στα ράφια και τις προθήκες των βιβλιοπωλείων είχε αρχίσει να βρωμάει φτηνό πατσουλί άρωμα αφελούς βρετανικής πορνογραφίας για λαϊκή κατανάλωση και απαίδευτες στον έρωτα ελληνίδες που ανακάλυψαν ξαφνικά τα μαστίγια και το σαδομαζοχιστικό παραλήρημα, ένας νέος άνεμος άρχισε να πνέει, μιασματικός, αυθεντικά βέβηλος, ζοφερός, απάνθρωπα ερωτικός.
Τα βιβλιοπωλεία – και δεν πρόκειται για υπερβολή – θα πρέπει να έχουν προβλέψει ειδικό χώρο στις προθήκες τους για το εν λόγω βιβλίο, από φόβο και μόνο μήπως το μίασμα επεκταθεί και μολύνει και τα παρακείμενα εκλεκτά έργα του πνεύματος – κάτι σαν cabinet of curiosities του ενός ή ακόμη περισσότερο σαν εικονοστάσι του σαρκασμού και της μοχθηρίας.
Με τον βαρύγδουπο τίτλο «Η Αυτοκράτειρα» (εκδόσεις Νεφέλη) να φέρνει στο νου βιτριολικές βυζαντινές μηχανορραφίες, ο συγγραφέας του Δούκας Καπάνταης, τέκνο του σπουδαίου γλύπτη Βάσου Καπάνταη και της εξίσου σπουδαίας συγγραφέως Ισμήνης Καπάνταη, εξαπέλυσε ενάντια στην ανθρωπότητα έναν οχετό υποχθόνιας ακολασίας και σεξουαλικής ωμότητας, εκφρασμένο ωστόσο σε εκλεπτυσμένη, «σε σφάζω με το γάντι» γλώσσα κυρίων.
Όχι, δεν πρόκειται για ένα μυθιστόρημα στη γραμμή της ερωτογραφικής παράδοσης του Μεγάλου Ανατολικού του Ανδρέα Εμπειρίκου: δεν υπάρχει τίποτα το ερεθιστικό στην Αυτοκράτειρα. Καμία αισθαντικότητα, παρά μόνο απόλυτο ψύχος. Ψυχρή βαναυσότητα και άκαμπτη λογική. Πράγμα που μας οδηγεί αναπόφευκτα στο 40χρονο δημιουργό της.
Αυτός δεν είναι όποιος κι όποιος. Έχει ασκηθεί στην επιστήμη και μάλιστα στην πιο αυστηρή μορφή της: τη λογική. Έχει δύο διδακτορικά διπλώματα πάνω στην Αριστοτελική μεταφυσική και τη νεώτερη μαθηματική λογική και εργάζεται ως ερευνητής στην Ακαδημία Αθηνών, ενώ έχει διδάξει στα Πανεπιστήμια των Αθηνών και της Κύπρου.
Και αν σας γεννάται το εύλογο ερώτημα: πώς ένας λαμπρός επιστήμων με περγαμηνές, βαφτισμένος στην αριστοτελική φιλοσοφία και λογική, κατάφερε να παράξει ένα σύμπαν όπου ο κανόνας είναι το παράλογο και το απάνθρωπο, μην εκπλήσεστε καθόλου. Διότι, «Η Αυτοκράτειρα» είναι η ζωντανή απόδειξη ότι ο λόγος τέρατα απεργάζεται! Όχι στον ύπνο του, αλλά στον ξύπνιο του. Κάτι που μάλλον έχει κατανοήσει βαθιά και ο ειδικός στο θέμα συγγραφέας της: ο λόγος και η λογική δεν αποτελούν εγγύηση του ανθρωπισμού, αλλά βασιλική οδό στην τερατωδία. Δεν έχετε παρά να κοιτάξετε στις αυτοκρατορίες της ανθρώπινης ιστορίας και τα αιματοβαμμένα θεμέλιά τους.
«Η Αυτοκράτειρα» εκτυλίσσεται σε έναν εφιαλτικό πλανήτη με την ονομασία Νέα Γη που, όπως διαβάζουμε στο οπισθόφυλλο, «δεν έχει καμία σχέση με τον δικό μας και κατοικείται από ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση μ' εμάς». Σε αυτό τον πλανήτη «ο έρωτας μπορεί να προσφέρει χαρά μόνο στους διεστραμμένους στο έπακρον κατοίκους της» και όπου «ό,τι σε εμάς φαντάζει βίαιο και αποτρόπαιο αποτελεί απλή καθημερινότητα».
Το μυθιστόρημα είναι ουσιαστικά η απολογία του επί αιώνες μυστικοσύμβουλου του αγαθού και συνετού Αυτοκράτορα (έχει ανατραπεί από τον κακό εξάδελφό του), την οποία συντάσσει στη φυλακή περιμένοντας την εκτέλεσή του. Όχι για τους δικαστές, όπως μας προειδοποιεί ο συγγραφέας, αλλά για τις κατοπινές γενιές ανθρώπων, αν υπάρξουν...
Στο επίκεντρο των συνωμοσιών και του κυλίσματος της Αυτοκρατορίας στην παρακμή και την κτηνωδία η Αυτοκράτειρα και ο σκοτεινός ρόλος της, μέσα από μερικές από τις πιο εμπνευσμένα σκοτεινές σελίδες που έχει γεννήσει η ελληνική λογοτεχνία.
Ξεχωριστής μνείας χρήζουν τα έξι ιδιαίτερης τεχνικής σχέδια της ζωγράφου Εύας Μαραθάκη που συνοδεύουν την έκδοση.


http://www.iefimerida.gr


Το είδαμε κι αυτο!!! Επιστολή κλέφτη στα θύματα του...


Ένας κλέφτης, μην αντέχοντας τις τύψεις, αποφάσισε έπειτα από 15 ολόκληρα να επιστρέψει τα κλοπιμαία μαζί με μία απολογητική επιστολή. 


Το ζεύγος Riphagen έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν έλαβε το γράμμα μαζί με τις βέρες του γάμου τους που είχαν κλαπεί 15 χρόνια πριν. 

Οι βέρες έκαναν «φτερά» από το σπίτι της οικογένειας Riphagen κατά τη διάρκεια ενός πάρτι που είχε κάνει η 16χρονη κόρη τους, Margot, το 1998. Τώρα, όμως, τα δαχτυλίδια επέστρεψαν στους ιδιοκτήτες του αφού το «χαζό παιδί», όπως χαρακτήρισε ο ίδιος ο κλέφτης τον εαυτό του, αποφάσισε να κάνει επιτελούς το σωστό. 

«Κύριε και κυρία Riphagen, 

Σας γράφω αυτό το γράμμα για να σας ζητήσω συγγνώμη που είχα στην κατοχή μου κάτι που είμαι σίγουρος ότι έχει αξία για εσάς και σας λείπει», έγραψε ο μετανιωμένος κλεφτης, πριν εξηγήσει ότι «βλακωδώς» πήρε τις βέρες από το σπίτι της οικογένειας πολλά χρόνια πριν. 

«Πρόσφατα, βρήκα τις βέρες καθαρίζοντας το σπίτι μου και θέλησα να τις επιστρέψω, μιας και είναι σίγουρο ότι σας λείπουν ιδιαιτέρως» συνέχισε ο κλέφτης. 

«Για ακόμα μια φορά, ζητάω συγγνώμη για τον πόνο και τον πονοκέφαλο που σας προκάλεσα με τις πράξεις μου. Ελπίζω να μπορέσετε να βρείτε τη δύναμη και να με συγχωρήσετε. Σαν ενήλικος, τώρα κατάλαβα πόσο μπορεί να δεθεί κάποιος με τέτοια αντικείμενα. Ειλικρινά μετανιωμένος. Ένα χαζό παιδί που θέλει να ξεπληρώσει το λάθος του», καταλήγει η επιστολή.

Θερμό επεισόδιο Μουρίνιο - Κριστιάνο Ρονάλντο στα αποδυτήρια της Ρεάλ



Ανω – κάτω φέρεται πως έγιναν τα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης μετά το νικηφόρο παιχνίδι κυπέλλου απέναντι στην Βαλένθια με τον προπονητή της ομάδας και τον σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο να έχουν έντονη αντιπαράθεση.
Οι φήμες θέλουν τους δύο άντρες να έχουν σοβαρό διαπληκτισμό μετά το τέλος του αγώνα και λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Ο Πορτογάλος μεσοπεπιθετικός εμφανίστηκε ενοχλημένος από τις φωνές του Ζοσέ Μουρίνιο ο οποίος θεωρούσε ότι ο σούπερ σταρ δεν βοήθησε όσο έπρεπε την ομάδα του και του μιλούσε σε έντονο ύφος κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Ο Ισπανός δημοσιογράφος Χουλιάν Αβίλα αναφέρει «Όλα διαδραματίστηκαν στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα με την Βαλένθια. Η λεκτική διαμάχη προήλθε από τις συνεχείς φωνές από τον πάγκο στον Κριστιάνο, επειδή δεν ήταν ευχαριστημένος μαζί του ο προπονητής. Ο Μουρίνιο τον κατηγόρησε ότι έχασε πολλές μπάλες και ήθελε να προβάλει τον εαυτό του αντί να βοηθήσει τους συμπαίκτες του».

«Ο Κριστιάνο θεώρησε ότι ο προπονητής ξεπέρασε τα επιτρεπτά όρια και θέλησε να το ξεκαθαρίσει στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι. Η... συζήτηση έλαβε χώρα με δυνατούς διαλόγους και χρειάστηκε να παρέμβουν οι ψυχραιμότεροι» προσθέτει ο αθλητικογράφος. Και προσθέτει ότι χρειάστηκε ακόμη και η παρέμβαση του προέδρου της ομάδας Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ωστόσο, τα μέσα ενημέρωσης της Μαδρίτης και ιδιαίτερα εκείνα που πρόσκεινται στη Ρεάλ δεν έχουν δημοσιεύσει κάτι για το περιστατικό.


http://www.iefimerida.gr


Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛ ΗΜΙΓΥΜΝΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΝΕΑΡΟΥ

Η σ3ξυ ηθοποιός φωτογραφήθηκε σε ερωτικές περιπτύξεις με τον νεαρό σύντροφό της.

Πρόκειται για μια ερωτική σκήνη που έχει με τον συμπρωταγωνιστή της, Νικόλα Στραβοπόδη, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, θα ερμηνεύσει τον ρόλο της Μαίρης Χρονοπούλου στην παράσταση "Κόκκινα Φανάρια" κι αυτή είναι μία φωτογραφία από την πρόβα του έργου.


http://www.athensbars.gr

Η 17χρονη Σοφία Βεργκάρα αναστατώνει μια ολόκληρη παραλία [βίντεο]



Δυο δεκαετίες μετράει η σχέση της Σοφίας Βεργκάρας με την Pepsi, η οποία ήταν και η πρώτη εταιρεία που την εμπιστεύτηκε -όταν ήταν μόλις 17 ετών- να πρωταγωνιστήσει σε διαφήμισή της.
Η Σοφία Βεργκάρα είναι πολύ πιστός άνθρωπος. Και για αυτό δεν χάνει ευκαιρία να τονίσει σε διάφορες συνεντεύξεις της πως το συγκεκριμένο διαφημιστικό -που την δείχνει να βγάζει ότι έχει πάνω της (και τα ρούχα της) προκειμένου να φτάσει στο σταντ που πουλάει Pepsi χωρίς να πατήσει στην καυτή άμμο- άλλαξε την ζωή της.
Ένα διαφημιστικό που τις τελευταίες ώρες κάνει και πάλι τον γύρο του διαδικτύου για λόγους που έχουν να κάνουν αποκλειστικά και μόνο με την δημοσιότητα της 40χρονης Λατίνας, στο πρόσωπο και το κορμί της οποίας στηρίζονται πλέον εκατοντάδες επιχειρήσεις (σ.σ. Το Forbes υπολόγισε την αξία της βιομηχανίας καλλυντικών και προιόντων για λατινοαμερικάνικης καταγωγής γυναίκες στις ΗΠΑ σε 1 δις δολάρια το χρόνο).
Ενδιαφέρον έχει και η σύγκριση με το πλέον πρόσφατο διαφημιστικό της Βεργκάρα για την Pepsi που ακολουθεί. Εκεί που η Σοφία βρίσκει άλλο τρόπο για να αποκτήσει αυτό που θέλει.




http://www.iefimerida.gr

ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΠΑΠΑΡΑΤΣΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ (ΨΗΦΙΣΜΕΝΗΣ) ΠΙΟ ΠΟΘΗΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Μιλάμε για τη γυναίκα που ψηφίστηκε το νούμερο ένα sex symbol σύμφωνα με το περιοδικό Men's Health, ενώ δε σταμάτησε να φιγουράρει στα top 5 των υπολοίπων ανδρικών περιοδικών.

Μπορεί λοιπόν τα περιοδικά να την παρουσιάζουν όπως στην παραπάνω φωτογραφία αλλά αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της Jennifer Lawrence που ποτέ δε συμπάθησα και τώρα ήρθε η ώρα μου να πάρω εκδίκηση.



«Τέρας» βγαίνει μέσα από νεκρή αράχνη (βίντεο)


Όταν ο χρήστης του YouTube Brent Askwith είδε μια τεράστια αράχνη στο σπίτι του και αποφάσισε να την σκοτώσει, δεν φανταζόταν αυτό που θα ακολουθούσε. Αφού λοιπόν την ψέκασε με εντομοκτόνο, προς μεγάλη του έκπληξη, έζησε από κοντά… τη θρυλική σκηνή από την γνωστή ταινία Alien.


Αυτό που είδε, ήταν ένα τεράστιο σκουλήκι να ξεπροβάλλει από τον ξενιστή του.

Εδώ όμως ξεκινάει το πιο αηδιαστικό μέρος: Το «εξωγήινο σκουλήκι» είναι στην πραγματικότητα ένα παρασιτικό νηματώδες. Παρόλο που ο νηματώδης αυτός σκώληκας στο βίντεο του YouTube είναι πολύ μεγαλύτερος από τους συνηθισμένους, ο εντομολόγος καθηγητής Dr. Brian Farrell από το Πανεπιστήμιο του Harvard δήλωσε στην Huffington Post πως κάθε άνθρωπος είναι μολυσμένος με χιλιάδες μικροσκοπικά νηματώδη, τα περισσότερα ωστόσο δεν έχουν καμιά επίδραση πάνω μας και πιθανότατα δεν θα καταλάβουμε ποτέ την ύπαρξη τους.

Ακόμα πιο τρομακτικό είναι το γεγονός πως αυτά τα παράσιτα, όπως το «Toxoplasma gondii», μολύνουν γάτες. Αυτό το πετυχαίνουν μολύνοντας αρχικά αρουραίους και επηρεάζοντας την κρίση τους, κάνοντας τους να μην φοβούνται τις γάτες. Στη συνέχεια, όταν μια γάτα φάει έναν μολυσμένο αρουραίο, το τοξόπλασμα συνεχίζει σε αυτή…


otherside.gr

Η αγάπη νικά το σωματικό πόνο..


Μπορούν τα συναισθήματα αγάπης να νικήσουν τον σωματικό πόνο; Αμερικανοί και Καναδοί επιστήμονες λένε ναι!
Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι η αγάπη μπορεί να… καταπραΰνει τον ψυχικό πόνο. Αυτό που δεν γνωρίζαμε ήταν πως αποδεδειγμένα πλέον, μέσω δύο ερευνών, η αγάπη μπορεί να λειτουργήσει ως φάρμακο και στον σωματικό πόνο.
Η πρώτη έρευνα έγινε από ερευνητές του Τμήματος Ψυχολογίας του πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας-Λος Άντζελες (UCLA) με επικεφαλής την καθηγήτρια ψυχολογίας Ναόμι Αϊζενμπέργκερ και βασίστηκε στις αντιδράσεις 25 εθελοντριών γυναικών. Στο πρώτο πείραμα, οι επιστήμονες άσκησαν πόνο στο μπράτσο των γυναικών, ενώ η κάθε μια κρατούσε το χέρι του αγαπημένου της, ενός άγνωστου ξένου ή απλώς έσφιγγε μια μπάλα. Αποτέλεσμα; Οι γυναίκες που κρατούσαν το χέρι του φίλου τους ένιωσαν λιγότερο πόνο σε σχέση με τις άλλες δύο ομάδες.
Στο δεύτερο πείραμα που έγινε από την ίδια ομάδα, οι ερευνητές, πάλι με άσκηση πόνου, απέδειξαν πως εθελόντριες που είχαν μπροστά τους την εικόνα του αγαπημένου τους ένιωσαν λιγότερο πόνο συγκριτικά με εκείνες που έβλεπαν τη φωτογραφία ενός ξένου άνδρα ή μιας καρέκλας.
Η δεύτερη έρευνα που διενεργήθηκε από ερευνητές του πανεπιστημίου του Μόντρεαλ στον Καναδά, με επικεφαλής τον Ματιέ Ρόι, έδειξε ότι η δύναμη του μυαλού μπορεί να ελέγξει αισθητά τον πόνο. Έτσι, 13 εθελοντές υπεβλήθησαν σε μικρής έντασης ηλεκτροσόκ, ενώ παράλληλα έβλεπαν όμορφες, άσχημες ή ουδέτερες εικόνες, ενώ την ίδια στιγμή οι ερευνητές παρακολουθούσαν την εγκεφαλική τους δραστηριότητά με μαγνητική τομογραφία. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως όσοι έβλεπαν εικόνες αγάπης, ανέφεραν λιγότερο πόνο, ενώ, αντίθετα, ο πόνος από το ηλεκτροσόκ μεγάλωνε, όταν έβλεπαν δυσάρεστες εικόνες.
Επιμύθιο: «All you need is love», που λένε και οι Beatles για την αγάπη.

http://moodhackers.blogspot.com

«Στα 10 μου με έκαναν σκλάβα του σεξ σε ένα μπουντρούμι. Αυτή είναι η ιστορία μου»!


Είκοσι ολόκληρα χρόνια ύστερα από την απαγωγή της και την ομηρία της για 16 μέρες, η Κέιτι Μπιρς, μιλά για τη συγκλονιστική της ιστορία.
Όταν ήταν μόλις 10 ετών, έζησε ό, τι πιο τραγικό μπορεί να συμβεί σε ένα κορίτσι σε αυτή την ηλικία: Ένας άντρας την απήγαγε, την έδεσε με αλυσίδες από το λαιμό, την κλείδωσε σε ένα μπουντρούμι στο υπόγειο του σπιτιού (πλάτους δύο μέτρων και επτά μέτρα πλάτος) και τη χρησιμοποίησε ως σκλάβα του σεξ για 16 μέρες!
Η 30χρονη σήμερα γυναίκα, κράτησε για 20 χρόνια τη σιωπή της, αλλά αποφάσισε να εκδώσει βιβλίο ώστε να επικοινωνήσει με τον κόσμο τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τους φόβους της για όσα βίωσε:. «Το είχα θαμμένο μέσα μου για πολύ καιρό» δηλώνει.
Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο CBS της Νέας Υόρκης, η Κέιτι είπε: «Αυτό που με ανησυχούσε περισσότερο εκείνες τις ώρες ήταν η προσπάθεια μου να ελευθερωθώ και να επιβιώσω. Κοιτάζοντας πίσω, βλέπω πόσο πολύ με στήριξαν οι άνθρωποι μετά από αυτό. Η ανάμνηση των λεπτομερειών ήταν δύσκολη, γιατί το είχα μέσα μου θαμμένο για πολύ καιρό».
Παρά τη μεγάλη της δοκιμασία, από τον βασανιστή της Τζον Εσποσίτο, η Κέιτι σήμερα έχει μια τακτοποιημένη και ευτυχισμένη ζωή. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.
«Είμαι, πια, πολύ ώριμη. Η ζωή μου τώρα είναι καλή. Είμαι παντρεμένη, έχω μια πλήρους ωραρίου δουλειά και έχω αποκτήσει δύο όμορφα παιδιά!» συνέχισε η 30χρονη.
Το βιβλίο της, στο οποίο έδωσε τον πλέον χαρακτηριστικό τίτλο, ονομάζεται «Θαμμένες Αναμνήσεις»( Buried Memories). Με σε αυτό, περιγράφει όλες τις κολασμένες συνθήκες υπό τις οποίες κρατήθηκε αιχμάλωτη και εξηγεί το πώς επέζησε ύστερα από τη σεξουαλική κακοποίηση και την αξιοθρήνητη παραμέληση που έζησε στην παιδική της ηλικία.
Σε απόσπασμα από το βιβλίο της αναφέρει: «Οι άνθρωποι θα πουν ότι έμοιαζα λυπημένη, δυστυχισμένη. Δεν με θυμάμαι να κλαίω εκεί μέσα, δεν με θυμάμαι να είμαι λυπημένη. Εκτός από τις στιγμές της σεξουαλικής κακοποίησης. Ήταν τότε που έμαθα τι σημαίνει πριν καν μάθω να προφέρω αυτή τη λέξη».
Ο Τζον Εσποσίτο, είχε ομολογήσει μόνος του το έγκλημά του. Πήγε στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσε πως έχει απαγάγει ένα κορίτσι. Οι αστυνομικοί τότε τον ακολούθησαν στο σπίτι του και ανακάλυψαν το μπουντρούμι με το ταλαιπωρημένο και κακοποιημένο παιδί. Σύμφωνα, μάλιστα, με έναν από τους πράκτορες του FBI που βρέθηκε εκεί, δήλωσε πως το σπίτι και το τοπίο έμοιαζε σαν να είχε βγει από σκηνή της ταινίας «Η Σιωπή των Αμνών».
Μάλιστα, αργότερα, ο ίδιος ο δράστης, αποκάλυψε πως έχει ηχογραφήσει τη φωνή της Κέιτι καθ’ όλη τη διάρκεια της ομηρίας της! Στις ηχογραφήσεις, μάλιστα, περιλαμβάνεται και το δακρυσμένο τραγούδι της Κέιτι για τα γενέθλιά της.
Οι λόγοι που την έκαναν να μιλήσει ύστερα από τόσα χρόνια, όπως η ίδια ισχυρίζετε, είναι πολλοί: «Αρχικά, δεν ήθελα να γίνει ιδιαίτερα γνωστό ώστε να μπορέσω αργότερα να ζήσω μια φυσιολογική ζωή. Και τα κατάφερα».
Και συνέχισε: «Επίσης, δεν ξέρω γιατί, ένιωθα πως αν μιλούσα πολύ γι΄ αυτό, μπορεί να μου ξαναερχόταν. Και δεν το ήθελα αυτό, σε καμιά περίπτωση. Το έθαψα μέσα μου και αυτό μου έκανε καλό».

http://www.koolnews.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger