Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο Σεμπαστιαν Φετελ ειναι ο νεος «βασιλιας» της Formula 1

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012


Ο Γερμανός πιλότος της Red Bull, παρά την 6η θέση στον αγώνα της Βραζιλίας, κατέκτησε τον 3ο τίτλο του και έγινε ο νεαρότερος οδηγός που το πέτυχε αυτό στη Formula 1. 
Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα, ο Σεμπάστιαν Φέτελ κατάφερε να κατακτήσει τον 3o  συνεχόμενο τίτλο του στη Formula 1 και έτσι έγινε ο νεαρότερος πιλότος που τα καταφέρνει. Ο 25χρονος Γερμανός οδηγός, μπορεί να μην πήρε τη νίκη, αλλά και η 6η θέση στον αγώνα της Βραζιλίας αποδείχθηκε υπέρ αρκετή για να πάρει τον τίτλο και να γίνει ο νεός «βασιλιάς» της F1. 
Η αρχή του αγώνα ήταν καταστροφική για τον Φέτελ, ο οποίος συγκρούστηκε με τονΜπρούνο Σένα στον πρώτο γύρο και είδε τα όνειρά τους να διαλύονται. Ωστόσο ο γερμανός παγκόσμιος πρωταθλητής κατάφερε γύρο με τον γύρο να κερδίζει θέσεις και στο τέλος τερμάτισε 6ος. Ένα αποτέλεσμα που τον έφερε στους 3 βαθμούς μπροστά από τον Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος κατέκτησε τη 2η θέση, αλλά δεν αποδείχθηκε αρκετή για τον τίτλο.
Έτσι ο Φέτελ στα 25 του έγινε ο νεαρότερος πιλότος που κατακτάει το παγκόσμιο πρωτάθλημα 3 φορές.

http://www.pkool.gr

Ζαμπλουτος ποδοσφαιριστης πεταει γιαγια στον δρομο!


 
Ο σούπερ σταρ της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ  έστειλε εξώδικο στη γιαγιά της μητέρας των παιδιών του με το οποίο ζητάει πίσω το διαμέρισμα που της χάρισε το 2008!Τότε βέβαια ήταν ακόμη ζευγάρι με την εγγονή της. Τώρα αρραβωνιάστηκε μια παρουσιάστρια. 
Χαμός γίνεται σήμερα στα ισπανικά και βρετανικά media με την υπόθεση του διάσημου ποδοσφαιριστή της Τσέλσι και της Εθνικής Αγγλίας, Φρανκ Λάμπαρντ ο οποίος αποφάσισε ξαφνικά να κάνει έξωση στην ηλικίας 100 ετών Τερέσα Κανέτε από το διαμέρισμα που αγόρασε για χατήρι της στη Βαρκελώνη.
Το σκάνδαλο είναι μεγάλο αφενός γιατί ο ίδιος είναι ζάμπλουτος, αφετέρου γιατί η γιαγιά έχει μεγαλώσει την πρώην αρραβωνιαστικιά και μητέρα των δύο παιδιών του Έλεν Ρίβας! Τα κοριτσάκια του Λάμπαρντ έχουν μεγάλη αδυναμία στην προγιαγιά τους και πολλές φορές μένουν στο -4 υπνοδωματίων- διαμέρισμά της.

Ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή παρέδωσε πάντως ήδη στην γιαγιά εξώδικο με το οποίο της ζητά να του έχει αδειάσει το σπίτι μέσα στις επόμενες 15 ημέρες. Το ύφος της επιστολής είναι εξαιρετικά επίσημο και σκληρό, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν σήμερα οι βρετανικές εφημερίδες. 
Έκπληκτη και πολύ θυμωμένη με την εξέλιξη αυτή δήλωσε η 37χρονη μητέρα των παιδιών του, και διάσημο στην Ισπανία μοντέλο εσωρούχων, ενώ ο ποδοσφαιριστής απάντησε πως της είχε παλιότερα προτείνει να αγοράσει η ίδια το διαμέρισμα στην πολύ χαμηλή τιμή που θα της έκανε αλλά εκείνη αρνήθηκε! 


Το διαμέρισμα που βρίσκεται στον τρίτο όροφο οκταόροφης πολυκατοικίας εκτιμάται πλέον στα 360.000 ευρώ ενώ ο ίδιος το είχε αγοράσει περίπου 225.000 ευρώ τον Μάιο του 2008. Τότε ήταν αρραβωνιασμένος με την Ρίβας από την οποία τελικά χώρισε πέρσι, έπειτα από σχέση 7 χρόνων και ενώ είχαν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. 
Ο 34χρονος Λάμπαρντ είναι πλέον αρραβωνιασμένος με την 35χρονη παρουσιάστρια Κριστίν Μπλάκλεϊ η οποία του έχει ζητήσει να κόψει κάθε τι που τον ενώνει με την πρώην του. Μέχρι και το πολυτελές σπίτι του στην Αγγλία πούλησε για να μην της θυμίζει «εκείνη»!

Μόλις μία εβδομάδα πριν, δημοσιεύματα αποκάλυψαν ότι ο πρώην υπουργός Peter Luff χρησιμοποιούσε χρήματα από φόρους των πολιτών για να πληρώνει το νοίκι των 2000 ευρώ το μήνα στο διαμέρισμα που του νοίκιαζε ο Λάμπαρντ στο Δυτικό Λονδίνο. Η περιουσία του ποδοσφαιριστή εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 28.000.000 ευρώ.
«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Φρανκ απειλεί με τέτοιο τρόπο μια γριά γυναίκα. Είναι αηδιαστικό, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως πλησιάζουν Χριστούγεννα», δήλωσε  η Ρίβας στην Daily Mail.

http://www.pkool.gr/

4 γνωριμιες που σιγουρα δεν θα καταληξουν σε σοβαρη σχεση!

Σ'αυτό το μάταιο κόσμο υπάρχουν άνθρωποι για σχέση,για ελεύθερη σχέση και...για τίποτα από τα παραπάνω!

Το βασικό είναι να ξεχωρίσεις ποιος είναι τι...

Και κυρίως να ξεχωρίσεις το σ*ξ από τη σχέση!Απόφυγε τους παρακάτω αν θες όχι μόνο να ξεστρώνετε αλλά και να στρώνετε που και που μαζί το κρεβάτι...

1)Κολλητός/η του πρώην: Πες μου πώς το φαντάζεσαι... Να βγαίνετε εσύ, ο νυν και ο πρώην όλοι μαζί για καφέ; Πολύ σουηδικό ακούγεται και πάρα πολύ χαρούμενος και ψύχραιμος θα είναι ο πρώην... Εντάξει και τώρα προσγειώσου και ψάξε άλλον και μην ακούσω "αυτόν ερωτεύτηκα,θα κάνω σοβαρή σχέση" γιατί βλέπω τον κολλητό-κουμπάρο να φέρνει άλλου είδους στέφανα...


2)Καθηγητής: Δεν είσαι η "Παπασταύρου" - Αλίκη Βουγιουκλάκη στο "Ξύλο βγήκε από τον παράδεισο" οπότε ο καθηγητής Φλωράς ΔΕΝ θα σε παντρευτεί... Το πολύ πολύ να περάσεις κανένα μάθημα και να σε δείχνει όλη η σχολή με το δάχτυλο (το μεσαίο συνήθως).


3) Παντρεμένος: Φυσικά και δε θα χωρίσει για σένα και αν έχει παιδιά δε θα είσαι ΠΟΤΕ η πρώτη του σκέψη (και λογικό μεταξύ μας). Δεν είναι στα σκαριά του διαζυγίου απλά στο λέει γιατί τον έχεις ζαλίσει. Σε γουστάρει,μπορεί να είναι και ερωτευμένος μαζί σου αλλά το νυφικό και η εκκλησία ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας σου...

4) Ο άστατος προϊστάμενος: Είσαι λίγες μέρες στη δουλειά και ήδη σε έχουν ενημερώσει για τις "συμπάθειες" που αποκτά το αφεντικό με όλες τις νέες... Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι με σένα θα κολλήσει; Οκ μπορεί να συμβεί αλλά σπά-νι-α. Καλό είναι να νιώθεις αυτοπεποίθηση αλλά πρόσεξε μην προσγειωθείς απότομα όταν τον δεις να γλυκό-υποδέχεται τη νέα συνάδελφο..


http://www.mychannel.gr


Μπορειτε να μαντεψετε τι ειναι; ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΦΑΤΕ ΣΕ ΦΑΣΤ ΦΟΥΝΤ!!


Αν νομίζετε πως αυτό που απεικονίζεται στην φωτογραφία είναι παγωτό, κάνετε μεγάλο λάθος.

Ανακαλύψτε την σοκαριστική αλήθεια στην συνέχεια του άρθρου…Πρόκειται για ... μηχανικά διαχωρισμένο κοτόπουλο που χρησιμοποιείται από τα fast food για chicken nuggets και μπιφτέκια.
Επίσης χρησιμοποιείται για επεξεργασμένα προϊόντα κοτόπουλου που βρίσκουμε στα σουπερ μάρκετ.
Αφού αφαιρεθούν τα βασικά κομμάτια κρέατος από το κοτόπουλο, όλα τα υπόλοιπα κομμάτια όπως κόκκαλα, εντόσθια κτλ τοποθετούνται σε ένα...ειδικό μηχάνημα το οποίο τα πιέζει και τα πολτοποιεί με αποτέλεσμα την ροζ μάζα που μοιάζει με παγωτό.
Στην συνέχεια και εξαιτίας των βακτηρίων που συγκεντρώνει, το μηχανικά διαχωρισμένο κοτόπουλο πλένεται με αμμωνία. Τέλος, του δίνεται τεχνητά η γεύση κοτόπουλου και βάφεται με συνθετικό χρώμα.




http://www.pistepseto.gr

Εξαρση του ΑIDS στη χωρα μας!


Αύξηση της τάξης του 136% παρουσιάζουν φέτος τα νέα κρούσματα AIDS στους χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών. Μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου 487 χρήστες βρέθηκαν οροθετικοί, όταν ο αριθμός το 2011 ήταν μόλις 206. Για πρώτη φορά από την έναρξη της επιδημίας οι χρήστες παίρνουν την πρώτη θέση σε νέα κρούσματα από τους ομοφυλόφιλους άνδρες. Τα παραπάνω προκύπτουν από τα στοιχεία για το AIDS, τα οποία ανακοινώθηκαν χθες από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Όπως αναφέρουν τα στοιχεία, το πρώτο δεκάμηνο του έτους δηλώθηκαν συνολικά 1.049 νέα κρούσματα, από τα οποία τα 883 (84,2%) αφορούν άνδρες και τα 166 γυναίκες. Από τις περιπτώσεις που δηλώθηκαν για πρώτη φορά το 46,4% αφορά χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών, το 24,4% άνδρες που είχαν σεξουαλικές επαφές με άλλους άνδρες.
Ο συνολικός αριθμός των οροθετικών ατόμων που έχουν καταγραφεί στη χώρα μας, συμπεριλαμβανομένων και όσων έχουν νοσήσει από AIDS, ανερχόταν στο τέλος Οκτωβρίου σε 12.556 άτομα.

trelokouneli.gr

ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ Ο ερωτας με την Ποπη Τσαπανιδου και ο γαμος που δεν εγινε


Ο Κώστας Βαξεβάνης δεν ήταν ποτέ από τους ανθρώπους που απασχολούν τα media με την προσωπική του ζωή.
Την πολυετή σχέση του με την Πόπη Τσαπανίδου προσπάθησαν και οι δυο να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Κάτι που αρχικά ήταν εύκολο, καθώς όταν γνώρισε την Πόπη Τσαπανίδου εκείνη ήταν μια απλή ρεπόρτερ του MEGA.
Χήρα με τρεις κόρες, οι δύο δίδυμες, δούλευε πεισματικά για να μεγαλώσει τα παιδιά της και να κάνει το επάγγελμα που αγαπά.
Στο πρόσωπο του Κώστα Βαξεβάνη βρήκε το στήριγμα που χρειαζόταν για να παλέψει πιο σκληρά και να καταξιωθεί στο δημοσιογραφικό χώρο.
Η εφημερίδα NEWS του Σαββατοκύριακου σε δημοσίευμά της αφιερωμένο στο προφίλ του μαχητικού δημοσιογράφου, αφιερώνει και μερικές αράδες στη σχέση του με την Πόπη Τσαπανίδου.
Σύμφωνα, λοιπόν, με την NEWS, άνθρωποι που τους έζησαν από κοντά μιλούν για ένα ερωτευμένο ζευγάρι.
Έχτισαν το σπίτι τους στην Άνοιξη, καθώς η Πόπη αγαπούσε τη φύση, χωρίς όμως να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.
Ο ίδιος ο Κώστας είχε πει πως μετακόμισε στην Άνοιξη από έρωτα...
"Από το 2000 η Αθήνα είναι για μένα μια μακρινή νυχτερινή θέα απ' το μπαλκόνι του σπιτιού μου. Μετακόμισα στην Άνοιξη, σ' ένα σπίτι από πέτρα και ξύλο. Μετακόμισα από έρωτα. Μερικές φορές νομίζω πως υπάρχω λόγω έρωτος - πώς αλλιώς θα υπήρχα; Ένα σπίτι με κήπο, σκυλιά, μποστάνι. Οι έρωτες κάποια στιγμή τελειώνουν...".
Η σχέση τους κράτησε οκτώ περίπου χρόνια, γράφει η εφημερίδα, με τον Κώστα να αναλαμβάνει και το ρόλο του πατέρα για τις τρεις κόρες της, ενώ μαζί μεγάλωσαν και τα δυο του παιδιά από τον προηγούμενο του γάμο.
Λίγο πριν το διαζύγιο της Πόπης από την κρατική τηλεόραση ήρθε και ο χωρισμός του δημοσιογραφικού ζευγαριού. Ένα τέλος που δεν ήταν κοινή απόφαση, ενώ οι σχέσεις τους για κάποιο καιρό μετά ήταν τεταμένες, όπως συμβαίνει σε όλους τους μεγάλους έρωτες που τελειώνουν.
Ο χωρισμός τους απασχόλησε περισσότερα τα media απ' ό,τι η ίδια τους η σχέση... Λογικό, καθώς επήλθε τη στιγμή που και οι δύο ήταν πλέον γνωστοί παρουσιαστές εκπομπών.
Ο χρόνος, όπως γίνεται σε αυτές σε αυτές τις περιπτώσεις, λειτούργησε ως γιατρικό και τα χρόνια που πέρασαν βοήθησαν στο να είναι σήμερα δύο καλοί φίλοι, καταλήγει το δημοσίευμα.
Το radar.gr ανέτρεξε στο αρχείο του και σας παρουσιάζουμε μια φωτογραφία από την εποχή που το ζευγάρι ήταν μαζί, ευτυχισμένο. Αυτό φαίνεται στο πρόσωπο του Κώστα Βαξεβάνη, που κυριολεκτικά λάμπει έτοιμος να απολαύσει το πανάκριβο πούρο του.

http://www.radar.gr

Απιστευτες Κινεζικες εφευρεσεις... (φωτο)




Δείτε παρακάτω και απολαύστε
Κινέζικες εφευρέσεις...


















Δειτε την ιστορια πισω απο «το βαπορι απ' την Περσια»


Στίχοι: Βασίλης Τσιτσάνης, Βλάχος
Μουσική: Βασίλης Τσιτσάνης, Βλάχος
Πρώτη εκτέλεση: Βασίλης Τσιτσάνης, Βλάχος

Το βαπόρι απ’ την Περσία
πιάστηκε στην Κορινθία
Τόννοι έντεκα γεμάτο
με χασίσι μυρωδάτο

Τώρα κλαίν’ όλα τ’ αλάνια
που θα μείνουνε χαρμάνια

Βρε κουρνάζε μου τελώνη
τη ζημιά ποιός τη πληρώνει
Και σ’ αυτή την ιστορία
μπήκαν τα λιμεναρχεία

Τώρα κλαίν’ όλα τ’ αλάνια
που θα μείνουνε χαρμάνια

Ήταν προμελετημένοι
καρφωτοί και λαδωμένοι
Δυο μεμέτια, τα καημένα,
μεσ’ στο κόλπο ήταν μπλεγμένα

Τώρα κλαίν’ όλα τ’ αλάνια
που θα μείνουνε χαρμάνια.

Στις 8 Ιανουαρίου του 1977, οι λιμενικές αρχές εντόπισαν στο υπό κυπριακή σημαία μότορσιπ «Γκλόρια», το οποίο είχε αποπλεύσει από τη Βηρυτό του Λιβάνου, με προορισμό την Αμβέρσα , 11 τόνους κατεργασμένου χασίς. Η ποσότητα αυτή χασίς είχε κρυφτεί μεταξύ κεντημάτων και ήταν από τις μεγαλύτερες που κατασχέθηκαν ποτέ στα παγκόσμια χρονικά. Η είδηση έφτασε και στ’ αυτιά του σπουδαίου στιχουργού και συνθέτη Βασίλη Τσιτσάνη, ο οποίος σύντομα δημιουργεί το πολύ γνωστό λαϊκό τραγούδι «Το βαπόρι από την Περσία».

Οι λιμενικές αρχές συνέλαβαν τον πλοίαρχο Νίκο Ξανθόπουλο και τους ναυτικούς του πλοίου, όλοι Έλληνες εκτός δύο που ήταν Τούρκοι υπήκοοι. Οι άντρες του λιμενικού έκαναν χρήση καπνογόνων προκειμένου να ξετρυπώσουν τους κρυμμένους ναυτικούς. Στο «Γκλόρια» εντοπίστηκαν επίσης 2 πιστόλια τύπου Μπράουνινγκ και 500 σφαίρες.

Σύμφωνα με στοιχεία που ήρθαν στο φως αργότερα, ο πλοίαρχος του «Γκλόρια», Νίκος Ξανθόπουλος ή «Κάπταιν Νικ», φέρεται να ήταν συνεργάτης των αμερικανικών υπηρεσιών δίωξης ναρκωτικών DEA, και η σύλληψη του «Γκλόρια» να ήταν «στημένη» υπόθεση -όπως επισημαίνει και ο Τσιτσάνης στο τραγούδι του - η οποία ήρθε σε πέρας σε συνεργασία με τα ανώτερα κλιμάκια του υπουργείου. Οι αρχές φρόντιζαν ούτως ώστε η σύλληψη των φορτίων να γινόταν με αληθοφανή τρόπο, ούτως ώστε να μην εκτεθεί ο Κάπταιν Νικ και έτσι, τεθεί σε κίνδυνο η ζωή του.

Το Υπουργείο Οικονομικών όρισε ως αμοιβή για τη μεγάλη επιτυχία 7.800.000 δρχ., από τα οποία Κάπταιν Νικ πήρε 1.500.000 δρχ. και τα υπόλοιπα μοιράστηκαν μεταξύ αξιωματικών.

Το τραγούδι του Τσιτσάνη έγινε εμπορική επιτυχία πριν καν κυκλοφορήσει σε δίσκο, αφού παρουσιαζόταν στο πάλκο του «Σκοπευτηρίου» όπου εμφανιζόταν τότε ο Τσιτσάνης με την Λιζέτα Νικολάου. «Το βαπόρι απ’ την Περσία» ήταν η τελευταία μεγάλη επιτυχία του αγαπημένου συνθέτη, ο οποίος πέθανε το 1984.


πηγή: tvxs.gr

Ακομη και ο «Οβελιξ» εγκαταλειπει τη Γαλλια για να γλιτωσει απο τη φορολογια


Ο παγκοσμίου φήμης ηθοποιός και «ιερό τέρας» του γαλλικού κινηματογράφου Ζεράρ Ντεπαρτιέ φέρεται να πρωταγωνιστεί σε νέα φημολογία που τον θέλει να «την κάνει» από τη χώρα και να εγκαθίσταται σε μια μικρή βελγική πόλη απολαμβάνοντας τα φορολογικά προνόμια που παρέχει η νομοθεσία της χώρας.
Στην αποκάλυψη αυτή προέβη η βελγική εφημερίδα «Le Soir» και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.
Ο Ντεπαρντιέ θεωρείται ως ένας από τους ανθρώπους που διαφημίζουν τη χώρα στο εξωτερικό και ήταν αναμενόμενο να βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής. Χαρακτηριστικά, ο εκπρόσωπος του δημάρχου της πόλη Ρουμπέ, μιας από τις φτωχότερες στη χώρα, τονίζει ότι υπάρχει απογοήτευση για τη στάση του Ντεπαρντιέ, καθώς έπρεπε σε αυτές τις στιγμές να φανεί πιο αγωνιστικό και να στηρίξει τις προσπάθειες της χώρας του.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο αγαπημένος κινηματογραφικός «Οβελίξ» σκέφτεται να εγκατασταθεί στον «Δρόμο των εκατομμυριούχων» όπως αποκαλείται μια οδός της βελγικής πόλης Νεσίν όπου τα τελευταία είκοσι χρόνια μετοικίζουν πλούσιοι Γάλλοι.
Μάλιστα, οι σκέψεις του Φρανσουά Ολάντ για αύξηση της φορολογίας έως και 75% για τους πολύ πλούσιους αναμένεται να εντείνει το φαινόμενο της «πλούσιας μετανάστευσης».
Υπενθυμίζεται ότι αρκετοί ζάπλουτοι Γάλλοι έχουν ταχθεί απέναντι στον πρωθυπουργό της χώρας για τις φημολογούμενες φορολογικές μεταρρυθμίσεις με καλύτερο παράδειγμα τον δισεκατομμυριούχο Μπερνάρ Αρνό


http://www.iefimerida.gr

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Παπας... "τα εφτιαξε" με τρανσεξουαλ

Απίστευτο: Ερωτική σχέση- σκάνδαλο, με εντυπωσιακή τρανσέξουαλ διατηρεί ιερέας της περιοχής μας, προκαλώντας τα καυστικά σχόλια του κόσμου, με τις κοινές μεταμεσονύχτιες εμφανίσεις τους. 
Πρόκειται για παππά νυμφευμένο που ξεχωρίζει για την σωματική του διάπλαση και έχει «σπιτώσει» την τρανσέξουαλ, σε γκαρσονιέρα που έχει ενοικιάσει ο ίδιος στην περιοχή Αγ. Σοφίας- Αγ. Αλεξίου της Πάτρας ( ο ιερέας δεν ιερουργεί σε αυτές τις συνοικίες)! 
Η συγκεκριμένη τρανσέξουαλ, είναι από την Θεσσαλονίκη και βρίσκεται στην Αχαϊκή πρωτεύουσα τους τελευταίους 5 μήνες. Από τις πρώτες ημέρες ελεύσεως στην πόλη μας και ευρισκόμενη σε τραγική οικονομική κατάσταση, ξεκίνησε να εξασκεί το αρχαιότερο των επαγγελμάτων, κάνοντας «πιάτσα» κυρίως στην περιοχή της παραλιακής οδού. Λόγω της προκλητικής εμφάνισής της, αρκετοί ήταν οι συμπολίτες που είχαν αντιληφθεί την παρουσία της, στο χώρο του παλαιού κολυμβητηρίου και στην πλαζ.

ΤΗΣ ΝΟΙΚΙΑΣΕ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ
Όταν έγινε η γνωριμία της με τον συγκεκριμένο παππά, σχεδόν ακαριαία ξεκίνησε και η ερωτική τους σχέση, που εξελίχθηκε σε παθιασμένο δεσμό! Η σεξουαλική εξάρτηση του ρασοφόρου από την τρανσέξουαλ, τον οδήγησε στην ενοικίαση γκαρσονιέρας σε γειτονιά της Πάτρας, στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή Αγ. Σοφίας- Αγ. Αλεξίου.
Εκεί πλέον διαμένει με έξοδα του ιερέα η τρανσέξουαλ, χώρος που έχει μεταβληθεί σε ερωτική φωλιά του παράνομου ζευγαριού. 
Όπως η ίδια η τρανσέξουαλ διαδίδει, ο παππάς ερεθίζεται ακόμα περισσότερο όταν στο κρεβάτι τους σχηματίζεται ερωτικό τρίγωνο, με την συμμετοχή και άλλου προσώπου. Λέει, ότι ικανοποιείται με την παρακολούθηση των προκαταρκτικών σεξουαλικών παιχνιδιών μεταξύ της ίδιας και του τρίτου προσώπου, (το οποίο συχνά αλλάζει), με τον ιερωμένο να μπαίνει στο «τερέν» του πόθου, ενώ έχει κάνει την ανάλογη «προθέρμανση»...

«ΑΓΡΥΠΝΙΕΣ» ΣΤΗΝ ΠΛΑΖ
Όμως οι παρουσίες τους, δεν περιορίζονται μόνο στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου, αφού φαίνεται ότι τις νύχτες ο παππάς, κάνει ...αγρυπνίες: Αποχωρίζεται τα ράσα και εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι διατηρεί μικρή γενειάδα, περνάει απαρατήρητος για τους πολλούς με τα πολιτικά του ρούχα. Μαζί πραγματοποιούν νυχτερινές βόλτες, στο μαύρο αμάξι του ιερέα, με κυριότερο προορισμό την πλαζ του ΕΟΤ, το Ρίον και τον Ψαθόπυργο, ενώ στο σαλόνι του αυτοκινήτου, ζωντανεύουν σκηνές δόξας, από το παλιό σουξέ του Κώστα Τουρνά «Δεν το ξανακάνω σ' Autobianki»...
Αμφίβολο είναι, εάν η πρεσβυτέρα του παππά, έχει υποψιαστεί παραμικρό, καθώς εδώ μάλλον ισχύει το γνωμικό «ο κόσμος το ‘χει τούμπανο...»

http://www.dete.gr


Ο νεος βασιλιας του youtube (βιντεο)


Επιτέλους, βρέθηκε άνθρωπος να ρίξει από το θρόνο του, τον Justin Bieber...

O PSY είναι ο νέος αυτοκράτορας του youtube. 


Το τραγούδι του Justιn Bieber " Βaby" ήταν το τραγούδι με τις περισσότερες προβολές στο youtube. Από το 2010 μέχρι και σήμερα έχει 803.847.584 προβολές.Ο PSY όμως με το "Gangnam Style", πέρασε μπροστά, αφού το τραγούδι που έχει γίνει μανία, έχει 806. 283. 968 προβολές.Το εντυπωσιακό είναι ότι το τραγούδι αυτό ανέβηκε στο youtube τον Ιούλιο. O Bieber αρχίζει να τρέμει...



Δείτε το βίντεο κλιπ



Δειτε απιστευτη οφθαλμαπατη με βουνο - φαντασμα



Είκοσι πέντε φορές χρειάστηκε να ανέβει στην κορυφή του όρους Rocciamelone των Άλπεων ο φωτογράφος Roberto Bereto προκειμένου να αιχμαλωτίσει με το φακό του αυτές τις μαγικές εικόνες που δημιουργούν την οφθαλμαπάτη ενός βουνού-φαντάσματος στον ορίζοντα.

Αφότου παρατήρησε για πρώτη φορά αυτό το τρικ του φωτός, ο 43χρονος αφοσιώθηκε στο να επαναλαμβάνει το ταξίδι διάρκειας 3,5 ωρών όσο πιο συχνά μπορεί.
Έχει πλέον μία εντυπωσιακή συλλογή φωτογραφιών του «σκιώδους» βουνού, όλες τραβηγμένες στο δειλινό σε υψόμετρο 3.538 μέτρων.
Σε κάποιες περιπτώσεις τα σύννεφα εμπόδισαν την «αποστολή» του αλλά σε άλλες φωτογράφισε το τέλειο θέαμα.

Ο Bereto, μουσικός στο επάγγελμα, παρατήρησε την οφθαλμαπάτη ενώ είχε κατασκηνώσει στην περιοχή.
«Έχω δει πολλές σκιές στις Άλπεις, όλων των ειδών τις αντανακλάσεις και τα ατελείωτα παιχνίδια του φωτός αλλά ποτέ δεν ξαναείδα τόσο τέλεια σκιά αλλού», αφηγήθηκε.
«Αυτό που λατρεύω σε αυτές τις φωτογραφίες είναι πως το φαινόμενο είναι εντελώς φυσικό. Κανείς δεν θα παραξενευόταν αν έβλεπε τη σκιά του στο δρόμο, ενώ περπατά στην πόλη. Η διαδικασία είναι ίδια αλλά κλιμακώνεται με το μέγεθος του βουνού», προσθέτει.

Πηγή: newsbomb.gr

Καθηγητρια επιβραβευε μαθητες της με μαθηματα σεξουαλικης αγωγης!


Καθηγήτρια βιολογίας στο λύκειο του Γουάλτον της Νέας Υόρκης, επιδιδόταν σε μαθήματα...
σεξουαλικής αγωγής με δυο μαθητές της και όχι μόνο κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων!
Η ασυγκράτητη καθηγήτρια, δεν είχε αφήσει αίθουσα του σχολείου και του σπιτιού της που να μην έχει προβεί σε πράξεις άσεμνες. Αίθουσες διδιασκαλίας, στο παρκινγκ του σχολείου και φυσικά στο σπίτι της, όπου υποτίθεται πως παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα, στους μαθητές που δεν είχαν καλούς βαθμούς στο μάθημά της.
"Μου έλεγε πως για κάθε σωστή απάντηση που θα έδινα, θα πραγματοποιούσε μια επιθυμία μου", κατέθεσε ένα από τα αγόρια στον ανακριτή.
Σύμφωνα με τον Τύπο η καθηγήτρια Στέφανι Φλέτσερ (Sephanie Fletcher) καταδικάστηκε για βιασμό και για έκθεση σε κίνδυνο της ζωής ανηλίκων. Από τις καταθέσεις των μαθητών της προκύπτει πως όλα ξεκίνησαν όταν άρχισε να τους στέλνει "καυτά" μηνύματα στα κινητά, καθώς και γυμνές της φωτογραφίες.

http://www.aniwthoi.net

Χριστινα Μουστακα: Ο Γιανκοβιτς…οι καργιολες και η αδυναμια στα μπασκετικα κρεβατια!!!


Το κορίτσι κάνει ότι μπορεί να φανεί. Λογικό σε αυτή την πιάτσα… που η ματαιοδοξία συνιστά ανίατη «ασθένεια». Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η Χριστίνα χτίζει καριέρα. Τι καριέρα; Τις sexy εμφανίσεις στη Μενεγάκη… τις κοπιαρισμένες απορίες της ξανθιάς Ελένης στους Αρβύλα… τις γυμνές φωτογραφήσεις που ναι μεν έκανε αλλά θέλει να ξεχάσει… τους δεσμούς με επιχειρηματίες.

Είναι λίγα; Όχι. Υπάρχουν όμως κι άλλα. Το κορίτσι έχει δείξει καιρό τώρα αδυναμία στις μπασκετικές καργιόλες. Ξέρετε ποιες; Τα πολύ μεγάλα-ελέω ύψους-κρεβάτια αθλητών και παραγόντων του Μπάσκετ που έχουν αυτά τα σίδερα; Αυτά τα κρεβάτια τα οποία εις την Ιταλικήν ονομάζονται Καργιόλες. Είναι γνωστό στους μυημένους ότι το κορίτσι έχει δείξει στο παρελθόν την αδυναμία της στο Μπάκετ. Και όπως όλα δείχνουν ξαναγυρνάει σε αυτό…μετά απο μια παρατεταμένη δοκιμαστική-σε άλλους τομείς-περίοδο.

Τα τελευταία νέα για το κορίτσι είναι πολύ καλά. η Χριστίνα είναι εδώ και λίγο καιρό με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς. Τον νεαρό μπασκεμπολίστα που είναι τάλε κουάλε με την Μουστάκα. Ψάχνει κι αυτός μέσα από τις διάσημες ή αν θέλετε αναγνωρίσιμες συντρόφους του να φανεί. Δεν είναι τυχαίο ότι πριν τη Μουστάκα έλιωνε σόλες για γνωστή γυμνάστρια αναγνωρίσιμων Καλλιτεχνών.

http://www.ksenixtis.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Αφρικανος Σαμανος αιωρειται κατα τη διαρκεια τελετουργιας της φυλης του!



Ψυχική δύναμη η….ένα ακόμη τρίκ;


Αυτή η περιοχή αφιερώνεται στην Αποκάλυψη των πιο ασυνήθιστων, αμφιλεγόμενων και απίστευτων ιστοριών. Αυτές είναι πραγματικές ιστορίες από πραγματικούς ανθρώπους. Αλλά αφήνουμε τον αναγνώστη να αποφασίσει. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αν ανοίξετε το μυαλό σας και ξεχάστε ότι νομίζετε ότι ξέρετε για τον κόσμο για μια στιγμή, θα αισθάνεστε πραγματικά διάφορα για την ζωή στη Γη μετά από τις σκέψεις που σας θέτουμε. Απολαύσετε την περιπέτεια ενώ ανοίγετε και την επίτευξη του εφικτού στο μυαλό σας.



http://www.to-kounavi.blogspot.gr

“Εμεις αγγαρεια και ο Ματεο Sudoku” καταγγελλει σμηνιτης. Ποια ηταν η …γκαφα που λιγο ελειψε να κατηγορηθει για κατασκοπεια;


“Τον είχαν στο αναρρωτήριο και αυτός είχε λιώσει, να λύνει Sudoku, ενώ εμείς είχαμε λιώσει στην αγγαρεία» αναφέρει σμηνίτης από την Μοίρα του Ματεό Παντζόπουλου, που μίλησε στον δημοσιογράφο Φροίξο Δρακοντίδη, του “Πρώτου Θέματος”. Κάπως, έτσι  περιγράφονται οι πρώτες μέρες του Ματεό στην Αεροπορία, που είχαν ολίγον αναρρωτήριο αλλά και μια γκάφα όπου λίγο έλειψε να τον κατηγορήσουν για κατασκοπεία, αφού κυκλοφορούσε στο στρατόπεδο έχοντας πάνω του κινητό τηλέφωνο,με κάμερα.
Ο Ματεό δεν γνώριζε τον κανονισμό σχετικά με τα κινητά τηλέφωνα που έχουν ενσωματωμένη κάμερα και όπως αναφέρει η εφημερίδα, μόλις έγινε αντιληπτό, ο επιχειρηματίας παρέδωσε αμέσως την συσκευή του, χωρίς την παραμικρή αντίδραση. Όσο για τις ημέρες στο αναρρωτήριο αυτές ανήκουν στο παρελθόν αφού κρίθηκε μάχιμος και τώρα ακολουθεί με τους υπόλοιπους σμηνίτες το βασικό στάδιο εκπαίδευσης.

http://www.tuned.gr

ΠΑΤΡΑ - ΣΟΚ: Τα επινε με τον εραστη… ενω κηδευε τον ανδρα της!


Όλη η γειτονιά συζητά αυτό που συμβαίνει με χήρα που... πριν καλά καλά θάψει τον άνδρα της... τα έπινε με τον εραστή της! Η πληροφορία είναι απόλυτα επιβεβαιωμένη, αφού υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες που δεν πίστευαν στα μάτια τους!


Μαθαίνουμε πως η όμορφη κυρία εμφανίστηκε σε συγκεκριμένο μπαρ μεταξύ Πλατείας Βουδ και Ζαρουχλεϊκων... τρεις φορές! 
Δύο φορές πριν την κηδεία του άνδρα της και μία... στο «καπάκι»! Με το που έγινε η κηδεία και αφού δέχθηκε τα συλλυπητήρια όλων (συγγενών και φίλων) τους παράτησε όλους και πήγε για ποτό!

Στην τρίτη εμφάνιση δεν γνωρίζουμε αν την συνόδευε και ο εραστής, όμως για τις δύο προηγούμενες είμαστε βέβαιοι. Λες και «ξαλάφρωσε» που πέθανε ο μέχρι πρότινος αγαπημένος της!

Μάλιστα το βράδυ της παραμονής της κηδείας (όταν πήγε στο μπαράκι αγκαλιά με τον εραστή) φορούσε μαύρο μπουφάν, λευκά παπούτσια και κόκκινη κάλτσα! Και όπως καταλαβαίνετε τα «κους κους» έδιναν και έπαιρναν στη γειτονιά!

Μία γυναίκα... την έκραξε κιόλας! Την είδε να φιλιέται με τον εραστή, την παραμονή της κηδείας του εκλιπόντος συζύγου και της φώναξε: «να τον θάψεις πρώτα. Ήμαρτον» για να δεχθεί αμέσως την απάντηση: «Τι σε νοιάζει μωρή τι κάνω εγώ»;

Δεν γνωρίζουμε αν τα συγγενικά της πρόσωπα (προέρχεται από μία σεβαστή στην πόλη οικογένεια) γνωρίζουν... τι κάνει πίσω από την πλάτη τους! Όμως... ο κόσμος το' χει τούμπανο! «Το ξέραμε και δεν μας ένοιαζε, αλλά αυτό πήγαινε πολύ! Μα να φιλιέται και να τα πίνει με τον γκόμενο μέσα στο μπαράκι την παραμονή της κηδείας του άνδρα της»; αναρωτήθηκε γειτόνισσα που μας περιέγραψε «καρέ καρέ» τις κινήσεις της εν λόγω κυρίας. Και δεν ήταν η μόνη! Και άλλη γυναίκα μας τηλεφώνησε λέγοντάς μας: «ελάτε να την δείτε, αυτή την ώρα τα πίνει και χαριεντίζεται στο μπαράκι». Πήγαμε, και διαπιστώσαμε ιδίοις όμασι το αληθές της καταγγελίας! Που να ήξερε ο μακαρίτης τι έκανε η γυναίκα του όχι μόνο όσο χρονικό διάστηκαν ήσαν «μαζί» αλλά ακόμη και την ώρα που άλλοι... τον έκλαιγαν στο σπίτι! Προφανώς η γυναίκα θα συνεχίσει να ζει τον έρωτά του. Εντυπωσιακή είναι, μόνη είναι πλέον, έχει κάθε δικαίωμα. Αλίμονο από τον άνδρα που στήριζε οικονομικά και δεν ήξερε πως το κέρατο πήγαινε σύννεφο! Όχι μόνο όταν ήταν εν ζωή... αλλά ακόμη και τη μέρα της κηδείας του.

http://www.dete.gr

Πες μου τι ψαχνεις στο Google, να σου πω ποιος εισαι


Μια από τις πάμπολλες κοινωνικές μεταλλάξεις που επιφέρει η μαζική εξάπλωση της χρήσης τουweb, είναι η άπλετη στο φως πλέον ανίχνευση των τάσεων της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Όλοι θέτουμε συχνά ερωτήματα σε φίλους, συγγενείς και συνεργάτες ή υποκύπτουμε σε κουτσομπολιά. Για πολλά από αυτά, ωστόσο, προστρέχουμε και στη βοήθεια του διαδικτύου.


Οι μηχανές αναζήτησης, χάρη στη δυνατότητα αυτόματης συμπλήρωσης του ερωτήματος (autocomplete) μάς αποκαλύπτουν, πλέον, τις ανησυχίες των χρηστών. Τα πράγματα, ωστόσο, τώρα γίνονται ακόμα σαφέστερα, καθώς το Google και το Bing μαρτυρούν το ακριβές ερώτημα που τίθεται με μεγαλύτερη συχνότητα. Στην πραγματικότητα οι μηχανές αναζήτησης μας δίνουν την ευκαιρία να κρυφοκοιτάξουμε τι είναι αυτό που απασχολεί τον διπλανό μας ή ολόκληρη την κοινωνία. Και τα πρότυπα που καταγράφονται είναι ομολογουμένως εξαιρετικά ενδιαφέροντα.



Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα των «New York Times», ανάμεσα στις ερωτήσεις που τίθενται με μεγαλύτερη συχνότητα στο ίντερνετ είναι το «πότε θα έρθει το τέλος του κόσμου», ενώ συχνά οι χρήστες θέλουν να μάθουν αν ο Νιλ Άρμστρονγκ ήταν μουσουλμάνος και κατά πόσο ο Τζορτζ Ουάσιγκτον ήταν ομοφυλόφιλος. 


Για να εντοπιστούν αυτά τα ερωτήματα αρκεί κάποιος να κάνει χρήση του «autocomplete» της Google, το οποίο μπορεί να μαντέψει τι ετοιμάζεστε να ρωτήσετε με βάση τι ρώτησαν άλλοι χρήστες του web. Οι ερευνητές που μελετούν την ανθρώπινη συμπεριφορά, όπως αυτή εκδηλώνεται στο διαδίκτυο, πιστεύουν ότι η συγκεκριμένη δυνατότητα αποκαλύπτει ευρύτερες κοινωνικές τάσεις.



«Η μηχανή αναζήτησης που χρησιμοποιείς είναι ο καλύτερός σου φίλος και της μιλάς, ακόμα και για πράγματα που δεν θα τολμούσες να πεις στον κολλητό σου», λέει ο Ντάνι Σάλιβαν, αρχισυντάκτης του Search Engine Land, ιστοσελίδας με αντικείμενο τις μηχανές αναζήτησης.


Όπως αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου της Google Κριστίνα Ραντοσάβγεβιτς Σιλατζι, οι αναζητήσεις που μπορεί κανείς να δει, όποτε χρησιμοποιεί τη δυνατότητα αυτόματης συμπλήρωσης της ερώτησης, αντικατοπτρίζουν τα ενδιαφέροντα και τη δραστηριότητα των χρηστών του διαδικτύου. Η ανάπτυξη του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού από την άλλη εκφράζει την επιθυμία των χρηστών για μεγάλη ταχύτητα στην εξεύρεση της απάντησης, ενώ οι μηχανές αναζήτησης την υιοθέτησαν ακριβώς για να καταστήσουν ταχύτερη την εμφάνιση των ιστοσελίδων. 


Μία από τις συχνότερες ερωτήσεις είναι ποιοι από τους επώνυμους είναι ομοφυλόφιλοι, καταδεικνύοντας το ενδιαφέρον του κόσμου για την ιδιωτική ζωή των σελέμπριτι.


athensvoice.gr

Κολυμπηστε σε πισινα που βρισκεται σε υψος 55 οροφων!


Πως θα σας φαίνονταν εάν κολυμπούσατε σε μια πισίνα που βρίσκεται 55 ορόφους ψηλά και είχατε την αίσθηση ότι δίπλα σας είναι το κενό? Εάν θέλετε να δοκιμάσετε αυτήν την εμπειρία, δεν έχετε παρά να πάτε μια βόλτα μέχρι την Σιγκαπούρη.
Η πισίνα που έχει το μήκος τρεις φορές μιας πισίνας ολυμπιακών διαστάσεων, είναι η μεγαλύτερη εξωτερική πισίνα του κόσμου σε αυτό το ύψος και βρίσκεται 'σκαρφαλωμένη' πάνω σε τρεις πύργους που αποτελούν το πιο ακριβό ξενοδοχείο του κόσμου, το Marina Bay Sands, με κόστος 4 δισεκατομμύρια λίρες Αγγλίας.
Η διαμονή στο ξενοδοχείο, το οποίο άνοιξε τις πύλες του στις 25 Ιουνίου, διαθέτει 2.560 δωμάτια, κοστίζει περίπου 350 λίρες Αγγλία η βραδιά και διαθέτει εκτός των άλλων, ένα κανάλι στον εσωτερικό του χώρο για βαρκάδες, πλούσια έργα τέχνης, καζίνο, υπαίθρια πλατεία, συνεδριακό κέντρο, θέατρο και ένα μουσείο σε σχήμα λωτού.



ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

Η Κέι και ο Άρνολντ είναι ένα ζευγάρι που πάσχει από όλα τα συμπτώματα της οικειότητας. Μετά από δεκαετίες έγγαμου βίου, η Κέι θα αισθανθεί την ανάγκη να αναζητήσουν  τη σπίθα του περασμένου πάθους τους. Έτσι, όταν μαθαίνει για έναν φημισμένο σύμβουλο γάμου σε μια επαρχιακή κωμόπολη, προσπαθεί να πείσει τον επιφυλακτικό σύζυγο της να φύγει μαζί της για μια εβδομάδα εντατικής θεραπείας. Όσο δύσκολο και αν είναι να τον καταφέρει να τη συνοδέψει σε αυτό το ταξίδι αναψυχής και αναζήτησης, η πραγματική πρόκληση τους περιμένει όταν φτάσουν στον προορισμό τους. Εκεί, θα χρειαστεί να αποβάλλουν τις αναστολές τους και να προσπαθήσουν να έρθουν ξανά κοντά.


Είναι όμορφο να βλέπεις ως κινηματογραφικό ζεύγος τον Τόμι ΛιΤζόουνς και τη Μέριλ Στριπ. Εκτός από το γεγονός πως είναι ικανότατοι ηθοποιοί από μόνοι τους (χωρίς, βέβαια, να έχουμε συνηθίσει τον πρώτο σε ανάλογους ρόλους), διαθέτουν και την απαραίτητη χημεία για να ενσαρκώσουν επιτυχημένα ένα αγαπημένο, πλην αποξενωμένο από τη ρουτίνα και τη συνήθεια, ζευγάρι μεσηλίκων και να μετατρέψουν μια σχετικώς άνευρη και φανερά συμβατική ταινία με τις «απαραίτητες» ηθικοπλαστικές προθέσεις σε ένα συμπαθές και γλυκό αποτέλεσμα.


Meryl Streep...Kay

Tommy Lee Jones...Arnold
Steve Carell...Dr. Feld
Jean Smart...Eileen, Kay's Friend
Ben Rappaport...Brad, Their Son
Marin Ireland...Molly, Their Daughter
Patch Darragh...Mark, Their Son-in-Law
Brett Rice...Vince, Arnold's Friend
Becky Ann Baker...Cora, The Waitress
Elisabeth Shue...Karen, The Bartender
Charles Techman...Charlie, The Docent
Daniel Flaherty...Danny, The Bookstore Clerk (as Daniel J. Flaherty)
Damian Young...Mike, The Innkeeper
Mimi Rogers...Carol, The Neighbor
Ann Harada...Ann, The Happy Wife


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger