Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πασίγνωστος Έλληνας δημοσιογράφος αποκαλύπτει ότι είναι gay!

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Το κείμενο του δημοσιογράφου - ανταποκριτή από τη Ρώμη δημοσιεύεται στην Εφημερίδα των Συντακτών:

«Η είδηση της αυτοκτονίας του Σιμόνε ξεπέρασε τα ιταλικά σύνορα. Ενας νέος είκοσι ενός ετών αυτοκτόνησε με μια βουτιά στο κενό, πριν από πέντε μέρες, από την ταράτσα ενδεκαώροφης πολυκατοικίας σε περιφερειακή συνοικία της Ρώμης. Σπούδαζε, ήθελε να γίνει νοσοκόμος και είχε καλή σχέση με τους γονείς του, αλλά δεν άντεξε την κοινωνική πίεση και την ηλιθιότητα κάποιον συνομηλίκων του και όχι μόνο. Τον χλεύασαν και τον απομόνωσαν επειδή ήταν ομοφυλόφιλος, υιοθέτησαν τη στάση που χαρακτηρίζεται πλέον με το ουσιαστικό «ομοφοβία».

«Η Ιταλία είναι μια δημοκρατική χώρα, αλλά όχι στον βαθμό που θα έπρεπε, διότι υπάρχει η ομοφοβία. Ο καθένας ας βρεθεί αντιμέτωπος με τη συνείδησή του» έγραψε ο Σιμόνε στο τελευταίο του σημείωμα. Είναι η τρίτη αυτοκτονία νεαρού ομοφυλόφιλου μέσα σε ένα χρόνο. Σε ό,τι αφορά τα επίσημα, καταγεγραμμένα στοιχεία, διότι υπάρχει η υποψία ότι μπορεί να είναι πολλές περισσότερες.

Ολοι οι πολίτες είναι ίδιοι

Γράφω το γράμμα αυτό την ώρα που ο Σιμόνε κηδεύεται σε εκκλησία της Αιώνιας Πόλης. Χθες βράδυ πήγα σε κινητοποίηση, δίπλα στο Κολοσσαίο, με σύνθημα «όχι άλλοι νεκροί, φτάνει με την ομοφοβία».

Γράφω αυτό το γράμμα κυρίως διότι θεωρώ ότι πολλά πράγματα που ελέχθησαν, που ισχύουν για την Ιταλία, αφορούν άμεσα και τη χώρα μας. Μέχρι πότε δεν θα υπάρχει –τόσο στην Ιταλία όσο και στην Ελλάδα– ένας νόμος που να τιμωρεί ομοφοβικές φραστικές και σωματικές επιθέσεις, που θα δείχνει ότι όλοι οι πολίτες είναι όντως ίδιοι για το κράτος στο οποίο γεννήθηκαν ή διάλεξαν για να ζήσουν;

Μέχρι πότε δεν θα αναγνωρίζονται –τόσο στην Ιταλία όσο και στην Ελλάδα– τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων ζευγαριών που συζούν, που μοιράστηκαν άγχη, χαρές, εξώσεις, ανεργία και τόσες και τόσες πιέσεις και προκαταλήψεις ανεγκέφαλων συμπολιτών τους; Μέχρι πότε δεν θα δίνουμε αποστομωτικές απαντήσεις στα νεοναζιστικά παραληρήματα που συνεχίζουμε ν’ ακούμε;

Στην Ιταλία έγινε πολύς λόγος γι’ αυτή τη νομική αναγνώριση. Ακόμη όμως δεν ψηφίστηκε τίποτα στη Βουλή. Στην Ελλάδα η κυβέρνηση Παπανδρέου, και Σαμαρά στη συνέχεια, «μελέτησε, ανέλυσε και ανέλυσε ξανά» αν, πώς και πότε θα μπορούσαν να επεκταθούν τα «σύμφωνα συμβίωσης» και στους ομοφυλόφιλους, αμφιφυλόφιλους και τρανσέξουαλ πολίτες.

Η αυτοκτονία του Σιμόνε όμως μας λέει κάτι πολύ βαθύτερο. Ο καθένας, και η κοινωνία στο σύνολό της, πρέπει να σταθεί μπροστά στον καθρέφτη και να αναρωτηθεί για το αν έπραξε ορθά. Για το τι σημαίνει σήμερα ατομική ελευθερία και δικαίωμα στην ευτυχία. Το μήνυμα που πρέπει να περάσει να είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που ακούσαμε μέχρι τώρα. Το να είσαι στρέιτ ή γκέι είναι ακριβώς το ίδιο. Είναι ένα από τα χίλια χαρακτηριστικά της ζωής μας, σημαντικό, αλλά όχι το μοναδικό. Είναι η οντότητα πάνω στην οποία έχει δικαίωμα ο καθένας να χτίσει τη ζωή του. Με τον δικό του, μοναδικό τρόπο, διότι δεν υπάρχουν γενικεύσεις.

Στην Ιταλία ο τραγουδιστής Τιτσιάνο Φέρο είπε στους φαν του ότι είναι γκέι και συνέχισε, χαλαρά και με επιτυχία, να τραγουδά και να ερωτεύεται. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε ένας ποδοσφαιριστής, ένας πολιτικός, ένας δημοσιογράφος, που να έχει το ίδιο θάρρος; Που να μπορεί να προσφέρει ένα θετικό παράδειγμα σε έναν νέο που ζει στην επαρχία και θα μπορούσε να βρεθεί στην ίδια τραγική θέση του νεαρού Ιταλού που κηδεύεται σήμερα;

Χρειάζεται περισσότερο θάρρος, για να μπορέσει και η χώρα μας να αποκλείσει τον ρατσισμό, την ομοφοβία, τους βάρβαρους χλευασμούς των ανεγκέφαλων. Ενας δημοσιογράφος, ανταποκριτής από τη Ρώμη, κάνει την αρχή, αψηφώντας τυχόν κριτικές και εκπλήξεις. Δεν είμαι ήρωας. Ζητώ να αλλάξουμε, επιτέλους, την ψυχή και τη σκέψη μας».

Τι κάνει τις όμορφες κοπέλες να κυνηγήσουν μία καριέρα στο ποpνό; [BINTEO]


Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τί κάνει τις νεαρές, όμορφες και «καλές» κοπέλες να αφήσουν την κανονική τους ζωή και να κυνηγήσουν μία αμφιλεγόμενη καριέρα στη βιομηχανία του ποpνό;

Την ίδια απορία είχε η Ντέμπορα Άντερσον, η οποία έγραψε ένα βιβλίο, το οποίο έγινε ντοκιμαντέρ, προσπαθώντας να δώσει απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα. Το ντοκιμαντέρ, με τίτλο Aroused, πρόκειται να βγει σήμερα σε επιλεγμένους κινηματογράφους των ΗΠΑ, ενώ είναι διαθέσιμο για download στο iTunes, με το βιβλίο να τίθεται προς πώληση στο Amazon. Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει 16 ηθοποιούς ταινιών ποpνό, οι οποίες θα παρευρεθούν στην πρεμιέρα, στο Landmark Theatre του Λος Άντζελες, ενώ στη συνέχεια θα υπογράψουν αυτόγραφα και θα φωτογραφηθούν με τους θαυμαστές τους. Η Άντερσον εμπνεύστηκε να ερευνήσει τις ιστορίες των γυναικών, ύστερα από τη φωτογράφηση μιας ποpνοστάρ, για τις ανάγκες περιοδικού. Η φωτογράφος θαμπώθηκε από τη ζεστή προσωπικότητα της ποpνοστάρ και τις ιστορίες της περί άσχημης μεταχείρισης από το κοινό, παρά το γεγονός ότι συμβάλει σε μία βιομηχανία δισεκατομμυρίων.

Η συγγραφέας του βιβλίου ελπίζει ότι το έργο της θα ρίξει λίγο φως στην ανθρώπινη πλευρά των γυναικών αυτών, και στη φιληδονία του επαγγέλματός τους.

Ιερέας κάνει δώρο το νυφικό και τα έξοδα του γάμου υπό έναν όρο...


Το σκεπτικό του κληρικού..

Με ανακοίνωσή του, ένας ιερέας κάνει γνωστό ότι είναι διατεθειμένος να πληρώσει όλα τα έξοδα του γάμου υπό τον όρο ότι ο γάμος θα γίνει σε εκκλησία.

Ο πατέρας Θεόδωρος είναι κληρικός στην ενορία του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος, Αποστόλου Τίτου και Αγίου Διαδόχου Ηγουμενίτσας, γνωστός για το πλούσιο φιλανθρωπικό του έργο. Σύμφωνα με το epirusgate, τελευταία προσφέρει τα έξοδα ενός θρησκευτικού γάμου, για να αποτρέψει τα νέα ζευγάρια να πραγματοποιούν πολιτικούς γάμους, χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία οικονομικούς λόγους.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει συγκεκριμένα: «Αν κάποιο ζευγάρι έχει πάρει την απόφαση να τελέσει το ιερό μυστήριο του γάμου αλλά για οικονομικούς λόγους σκέφτεται να τελέσει πολιτικό γάμο, επικοινωνήστε με τον πατέρα Θεόδωρο και τα έξοδα της άδειας του γάμου, του μυστηρίου, τα στέφανα και το νυφικό θα τα αναλάβει η εκκλησία».

Οι δραστηριότητες όμως του πατέρα Θεόδωρου δεν περιορίζονται στο νυφικό αλλά είναι ποικίλες. Κάτω από το Ναό στεγάζεται δανειστική βιβλιοθήκη που περιλαμβάνει όχι μόνο εκκλησιαστικού περιεχομένου βιβλία αλλά και εγκυκλοπαίδειες, βοηθήματα για το σχολείο και πάσης φύσεως βιβλία. Επίσης αν κάποιος μαθητής ή φοιτητής χρειάζεται το διαδίκτυο για τη μελέτη του, μπορεί να κάνει χρήση τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του Ναού.

Σε τακτά χρονικά διαστήματα πραγματοποιεί εθελοντικές αιμοδοσίες, διατηρώντας μια σημαντική τράπεζα αίματος. Ακόμα ο Ιερός Ναός Αγίου Σπυρίδωνος, Αποστόλου Τίτου και Αγίου Διαδόχου Ηγουμενίτσας δίνει σε όποιον χρειάζεται ένα παιδικό καρεκλάκι φαγητού, μία παιδική μπανιέρα, ένα παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου, μετρητή ζαχάρου, πατερίτσες, ηλεκτρικό θήλαστρο, ορθοπεδικό αερόστρωμα κατάκλισης, δύο μονά κρεβάτια.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια



Από 3/11 έως 9/11 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

ΚΡΙΟΣ



ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Άρη στην Παρθένο, το ζώδιο που σχετίζεται με την καθημερινότητά σας, τη δουλειά και την υπηρεσία που προσφέρετε, είναι φανερό ότι οι υποχρεώσεις σας θα είναι αρκετές και μάλλον ο έρωτας δεν θα μπορέσει να πάρει τη μερίδα που του αναλογεί από το χρόνο σας. Η αλήθεια είναι ότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες εντάσεις ως κερασάκι στην τούρτα. Ας μην ξεχνάμε ότι η έκλειψη πραγματοποιείται στο Σκορπιό, περιβάλλον που σχετίζεται με τη σεξουαλική, ερωτική σας συμπεριφορά. Η σύνοδός της με τον Κρόνο μπορεί να επιφέρει κάποιες αποστάσεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η λίαν επιθετική έκλειψη του Ηλίου σε σύνοδο με τον Κρόνο και ο ανάδρομος Ερμής στον άξονα των οικονομικών σας είναι οι αστρολογικές συγκυρίες που θα σας αναγκάσουν να στρέψετε το ενδιαφέρον σας προς τα πρακτικά σας θέματα. Είναι προτιμότερο να μην υπογράψετε οικονομικούς διακανονισμούς μέχρι τις 22 Νοεμβρίου. Επίσης, καλό θα ήταν να δείτε μήπως έχετε αφήσει κάποια εκκρεμότητα οικονομικού χαρακτήρα προς το δημόσιο ή τις τράπεζες που θα μπορούσε να σας βάλει σε μεγάλες σκοτούρες.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Το άγχος με αποδυναμώνει γι αυτό καλά θα κάνω να προσέχω την υγεία μου, να τρέφομαι ποιοτικότερα και να κοιμάμαι περισσότερο.


ΤΑΥΡΟΣ


ΕΡΩΤΑΣ: Η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Κυριακής στον άξονά σας, βγάζει στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα και τα απωθημένα. Φυσική συνέπεια είναι να προκαλεί γκρίνιες και αντιπαραθέσεις ενώ δεν αποκλείεται να επιφέρει ακόμη και το τέλος μιας σχέσης. Η συγκεκριμένη έκλειψη είναι ακόμη πιο σκληρή γιατί συμμετέχει ο Κρόνος που σχηματίζει σύνοδο με τα Φώτα, γεγονός που μπορεί να σας φέρει πολλές δυσκολίες καθώς θα δείτε κατάματα τις επιλογές σας χωρίς περιθώρια ωραιοποιήσεων. Κερδισμένοι θα είστε όσοι συνειδητοποιήσετε ποιες αδυναμίες, ανασφάλειες, τραυματικές σας εμπειρίες, σας εξωθούν στα συγκεκριμένα λάθη επιλογών. Αν τα γεγονότα σας εξωθούν σε αναθεωρήσεις, μην αφήνετε τις ανασφάλειες να σας καπελώσουν. Να θυμάστε ότι οι σχέσεις που κινδυνεύουν τώρα, είναι αυτές που δεν στηρίζονται σε γερές βάσεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονά σας, «δηλώνει» ότι θα αντιμετωπίσετε ένα πλήθος ανατρεπτικών καταστάσεων. Το κερασάκι στην τούρτα που βάζει σε κίνδυνο τις συνεργασίες σας, εκτός της έκλειψης, είναι και ο ανάδρομος Ερμής. Είναι προτιμότερο να μην υπογράψετε συμβόλαια και να μην προβείτε σε συνεταιρισμούς και σε επαγγελματικά ξεκινήματα, τουλάχιστον μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από την Τρίτη 5 Νοεμβρίου, είναι ευνοϊκή για το ζώδιό μου.

ΔΙΔΥΜΟΙ


ΕΡΩΤΑΣ: Τα προβλήματα αυτής της περιόδου είναι αρκετά. Οι ανατρεπτικές καταστάσεις της καθημερινότητας, όχι μόνο δεν σας αφήνουν χρόνο και διάθεση για να εστιαστείτε στους έρωτες αλλά σας δημιουργούν ένταση, νευρικότητα και κυκλοθυμία που θα μπορούσαν να είναι τα βλαπτικά στοιχεία για τις σχέσεις σας. Προσέξτε τι λέτε και πώς το εκφράζετε και μη θεωρείτε δεδομένο ότι μπορείτε να ξεσπάτε σε αυτούς που σας αγαπούν.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στο ζώδιο που σχετίζεται με την καθημερινότητα, τη δουλειά σας, την υγεία σας και είναι πολύ σκληρή καθώς στο σχήμα της συμμετέχει ο Κρόνος ενώ, παράλληλα, στο ίδιο ζώδιο κινείται ανάδρομα και ο κυβερνήτης σας Ερμής. Οι καθυστερήσεις, οι ανατρεπτικές καταστάσεις, η κακή συνεννόηση, οι παρανοήσεις, οι εντάσεις είναι στο πρόγραμμα. Είναι προτιμότερο να μην κάνετε καμία σημαντική κίνηση στη δουλειά και να προσέχετε γιατί είστε ευάλωτοι στις αδιαθεσίες και στα ψυχοσωματικά προβλήματα υγείας.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η Αφροδίτη από την Τρίτη μπαίνει στο όγδοο ηλιακό μου σπίτι, τον Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει για 4 μήνες. Φαίνεται ότι έχω να περιμένω στιγμές ηδονής ενώ δεν αποκλείεται να βρω τις διεξόδους μου σε οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με διατροφή, κληρονομικά, δημόσιο, τράπεζες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


ΕΡΩΤΑΣ: Η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Κυριακή στο Σκορπιό, το ζώδιο των ερώτων σας, βγάζει στην επιφάνεια τα προβλήματα, τα απωθημένα, τα κρυμμένα μυστικά. Με τη συμμετοχή του Κρόνου στο σχήμα της έκλειψης, οι κίνδυνοι αυξάνονται κατακόρυφα καθώς μπορεί να αναγκαστείτε να δώσετε τώρα ένα οριστικό τέλος σε σχέσεις εξάρτησης ή να «ανακαλύψετε» ότι οι επιλογές σας είναι αποκυήματα ανασφαλειών ή εγωιστικών συμπεριφορών που θα σας φέρουν σε επαφή με τις πλευρές του εαυτού σας που θα θέλατε να αποφύγετε.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Από την Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω. Σε συνδυασμό με τον Άρη από την Παρθένο, μολονότι δεν αποκλείονται οι καλύτερες εξελίξεις, δεν θα μπορέσετε να τις χαρείτε όσο θα έπρεπε γιατί η Αφροδίτη την επόμενη εβδομάδα θα ενεργοποιήσει το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα. Συνεπώς, ακόμη και όταν όλα φαντάζουν ευοίωνα, θα είναι καλύτερα να είστε λίγο επιφυλακτικοί παρά να αφήσετε την υπεραισιοδοξία να σας εξωθήσει στο να κάνετε κινήσεις που θα μπορούσαν να αποδειχθούν μάταιες αργότερα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσέχω περισσότερο τα παιδιά μου τώρα, ας είμαι πιο επιεικής, ας τους κάνω να νιώθουν ασφαλή και να μου δείχνουν εμπιστοσύνη γιατί μπορεί να έχουν κάποια προβλήματα και, καλό θα ήταν, να βρουν στο πρόσωπό μου τον καλύτερο συζητητή

ΛΕΩΝ




ΕΡΩΤΑΣ: Η Ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στο ζωδιακό σας σταυρό, σε περιβάλλον που ναι μεν δεν σχετίζεται άμεσα με τις ερωτικές σας υποθέσεις αλλά προκαλεί έντονες καταστάσεις και δυνατές εμπειρίες που δεν αποκλείεται να σχετίζονται και με την ερωτική σας ζωή. Οι δεσμευμένοι και, κυρίως, οι παντρεμένοι προστατέψτε τη σχέση σας από καταστάσεις για τις οποίες μπορεί να μετανιώσετε αργότερα. Μην ξεχνάτε ότι η έκλειψη πραγματοποιείται με τη συμμετοχή του Κρόνου και ο τελευταίος απαιτεί συγκρότηση, σύνεση, σοβαρότητα.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Την Κυριακή πραγματοποιείται μία πολύ σκληρή Ηλιακή έκλειψη στο Σκορπιό, στην οποία συμμετέχει ο Κρόνος ενώ στο ίδιο ζώδιο κινείται ανάδρομα ο Ερμής. Με λίγα λόγια δέχεστε τα πυρά από πολλές πλευρές γι αυτό τα προβλήματα τόσο στη δουλειά σας όσο και τα οικογενειακά, θα σας πιέσουν και θα σας αναστατώσουν ψυχικά. Είναι πιθανό να αναγκαστείτε να αναλάβετε πολλές υποχρεώσεις, περισσότερες απ' όσες αντέχετε.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Πρέπει να προσέχω την υγεία μου αυτές τις μέρες, να παίρνω βιταμίνες, να κοιμάμαι καλά γιατί το άγχος και η κούραση με κάνουν ευάλωτο σε ιώσεις. Δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια τα ψυχοσωματικά προβλήματα από τη συναισθηματική πίεση που θα μου ασκηθεί.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ




ΕΡΩΤΑΣ: Με τις εξαιρετικά πιεστικές πλανητικές επιδράσεις αυτών των ημερών και με τον Άρη ζώδιό σας, θα νιώθετε μπερδεμένοι στην προσωπική σας ζωή. Το θετικό είναι ότι από την Τρίτη η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω, το ζώδιο των ερώτων σας, όπου θα παραμείνει για 4 μήνες - διάστημα στο οποίο μπορεί να σας ευεργετήσει. Προς το παρόν, είναι προτιμότερο να μην απασχολείτε το μυαλό σας καθώς η έκλειψη και ο ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό, το τρίτο ηλιακό σας σπίτι, είναι οι συνθήκες για να αποφύγετε τις σοβαρές αποφάσεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Άρη στο ζώδιό σας, δεν θα αποφύγετε τις πιέσεις, τις αγγαρείες, την ανάληψη δυσβάσταχτων ευθυνών. Το κερασάκι στην τούρτα είναι το γεγονός ότι ο κυβερνήτης σας Ερμής είναι ανάδρομος και θα ευθύνεται για την ασυνεννοησία, τις αναβολές, τα επικοινωνιακά λάθη. Μην ανησυχείτε γιατί θα δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας, έστω κι αν χρειαστεί να περιμένετε λίγο.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Καλά θα κάνω να προσέχω όταν χειρίζομαι επικίνδυνα εργαλεία ή μηχανήματα καθώς και όταν οδηγώ γιατί είμαι πιο επιρρεπής του συνηθισμένου μου στα ατυχήματα.

ΖΥΓΟΣ




ΕΡΩΤΑΣ: Η Ηλιακή έκλειψη υπογραμμίζει τις ανασφάλειες, τη ζήλια αλλά και την τάση σας να ψάχνετε για εναλλακτικές ή να αφήνετε ελεύθερο πεδίο στο παρελθόν σας, ακόμη κι αν η θέση της καρδιάς σας έχει καταληφθεί. Παράλληλα, προκειμένου να καλύψετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες, αρχίζετε τα παιχνίδια εξουσίας. Ωστόσο, η συμπεριφορά σας μπορεί να προκαλέσει την απόρριψη εκ μέρους του ατόμου που σας ενδιαφέρει γι αυτό μαζέψτε τον εγωισμό σας και δείξτε την καλή σας διάθεση.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή με τη συμμετοχή του Κρόνου στο σχήμα της και με τον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο ζώδιο, «προσβάλλουν» τον οικονομικό σας τομέα. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, έτοιμοι για τυχόν καθυστερήσεις στις αμοιβές σας και να προσπαθείτε να είστε συνεπείς προς τις υποχρεώσεις σας. Κάποιες εντάσεις στη δουλειά μπορεί να είναι για καλό καθώς θα επιφέρουν τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Μην παρασυρθώ από τις βιτρίνες και τις εκπτώσεις και αρχίσω τις σπατάλες. Θα πρέπει να προσέχω πολύ τις κινήσεις μου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ


ΕΡΩΤΑΣ: Η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται την Κυριακή στο ζώδιό σας, θα βγάλει στην επιφάνεια τα προβλήματα που υπάρχουν, τα απωθημένα, τα παράπονα και τις ανασφάλειες με αποτέλεσμα να υπάρχει ο κίνδυνος να προκαλέσει ένα πλήθος αντιπαραθέσεων. Η συμμετοχή του Κρόνου την κάνει ακόμη πιο δύσκολη γι αυτό πρέπει να παρακολουθείτε με προσοχή τα γεγονότα και να μην εθελοτυφλείτε ενώπιον των καταστάσεων. Οι ωραιοποιήσεις είναι μάταιες και, τελικά, σκεφτείτε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, ένα τέλος μπορεί να είναι λυτρωτικό και το εφαλτήριο για να αναγέννηση, για μια καινούργια, πιο αξιόλογη αρχή.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την επίδραση της έκλειψης και του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σας, κάποιες συνεργασίες σας μπορεί να υποστούν σοβαρούς τριγμούς ή ακόμη και να διαλυθούν. Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε τα λάθη σας και, αν είναι απαραίτητο, να αναθεωρήσετε τη στάση ή τους στόχους σας. Από την Τρίτη η Αφροδίτη μπαίνει στο ευνοϊκό για το ζώδιό σας περιβάλλον του Αιγόκερου, όπου θα παραμείνει για 4 μήνες. Σε αυτό το διάστημα θα ευνοήσει τις επαφές και τις δημόσιες σχέσεις σας.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Χάνω πολλή ενέργεια από την έκλειψη γι αυτό να προσέχω περισσότερο την υγεία μου. Επίσης, καλύτερα να μην προβώ σε συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων.

ΤΟΞΟΤΗΣ




ΕΡΩΤΑΣ: Με την έκλειψη να ταλανίζει τους πάντες και τα πάντα και, γενικότερα, με τις σκληρές όψεις που σχηματίζονται στον ουρανό, αυτή την περίοδο, ο αισθηματικός σας τομέας δεν προσβάλλεται. Κοινώς είστε σχετικά τυχεροί στον συγκεκριμένο τομέα, εκτός αν ο προσωπικός σας χάρτης λέει τα αντίθετα. Ακόμη κι αν ξεσπάσει κάποια καταιγίδα, στο τέλος θα επέλθει η πολυπόθητη ηρεμία.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να μην εμπιστεύεστε με τη συνήθη ευκολία σας τους άλλους. Με την έκλειψη και τον ανάδρομο Ερμή στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, μπορεί να γίνετε θύματα κουτσομπολιών ή κακόβουλων ενεργειών, να υπάρξει παρασκήνιο σε βάρος σας και να εκτεθείτε. Παράλληλα, με τον Άρη στην Παρθένο, φαίνεται ότι αναλαμβάνετε πολλές ευθύνες, τις οποίες προσθέτετε στο ήδη πιεστικό πρόγραμμά σας με αποτέλεσμα να νιώθετε αδικημένοι και να έχετε τάσης φυγής. Να προσέχετε γιατί η κυκλοθυμία σας και το ευάλωτο νευρικό σας σύστημα μπορεί να σας εξωθήσει σε ενέργειες που θα φέρουν αναστάτωση στο χώρο της δουλειάς σας.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η Ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται σε περιβάλλον που σχετίζεται με την υγεία μου. Θα πρέπει να προσέχω γιατί τώρα είμαι επιρρεπής σε ιώσεις, αδιαθεσίες και προβλήματα ψυχοσωματικού χαρακτήρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ




ΕΡΩΤΑΣ: Από τη μια η ερωτική σας ζωή καθηλώνεται από την έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα των ερώτων σας. Από την άλλη, η Αφροδίτη μπαίνει από την Τρίτη στο ζώδιό σας, όπου θα παραμείνει για 4 μήνες. Με αυτές τις συγκυρίες, η διάθεσή σας στον ερωτικό τομέα θα είναι ή του ύψους ή του βάθους. Από τη μια θα βάζετε σε δοκιμασίες το ταίρι σας για να ικανοποιήσετε τις ανασφάλειές σας που έρχονται απειλητικά για τις ισορροπίες σας στο προσκήνιο ενώ από την άλλη θα εκτονώνετε το πάθος και την αγάπη σας.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Ηλιακή έκλειψη και ο ανάδρομος Ερμής επιδρούν στο περιβάλλον που σχετίζεται με τους στόχους σας αλλά, ευτυχώς, «βλέπουν» με αρμονική γωνία το ζώδιό σας. Το αποτέλεσμα θα είναι ότι μία σωρεία ανατρεπτικών πιεστικών γεγονότων θα σας βγάλει εκτός προγράμματος και μάλλον θα σας αναγκάσει να αλλάξετε πορεία πλεύσης ή να αναθεωρήσετε κάποιους στόχους σας. Ευτυχώς, όλα αυτά θα γίνουν για καλό, για να κάνετε κάποιες τολμηρές αλλαγές που υπό κανονικές συνθήκες ο φόβος δεν θα σας άφηνε να κάνετε.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας προσέχω τις φιλικές μου σχέσεις. Ίσως χρειάζεται να αναθεωρήσω τη στάση μου σε κάποιες από αυτές.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ


ΕΡΩΤΑΣ: Η Ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται την Κυριακή στο Σκορπιό, στον ζωδιακό σας άξονα και φέρνει τα πάνω κάτω. Τα προβλήματα που θα ενσκήψουν μπορεί να είναι και από τον αισθηματικό τομέα γι αυτό προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες. Αν πάλι δείτε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, σκεφτείτε ότι μπορεί ένα τέλος –κάτω από τέτοιου είδους πλανητικές επιδράσεις- όσο στενάχωρο κι αν είναι, τελικά να είναι λυτρωτικό. Ο Κρόνος που συμμετέχει στην έκλειψη, απαιτεί οριοθέτηση, συγκρότηση, σύνεση που σημαίνει ότι αν συντηρείτε καταστάσεις από ανασφάλεια και μόνο, οι τριγμοί που θα δημιουργηθούν θα είναι πολύ σοβαροί.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την έκλειψη και τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό, η εβδομάδα θα είναι φουλ στην κούραση, την πίεση και τις εντάσεις. Με πολλή ψυχραιμία και στωικότητα, θα αντέξετε τις –ενίοτε παράλογες- απαιτήσεις των συνεργατών και, κυρίως, των ανωτέρων σας. Να θυμάστε ότι η εργατικότητά σας τελικά θα αμειφθεί, έστω κι αν χρειαστεί να περιμένετε αρκετά.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Θα ήταν προτιμότερο να αφοσιωθώ περισσότερο στην οικογένειά μου. Μάλλον, αυτή την περίοδο, οι άνθρωποι που αγαπώ έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για την παρουσία μου.





ΙΧΘΥΕΣ


ΕΡΩΤΑΣ: Από την Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει για 4 μήνες. Από αυτή τη θέση όλο και θα φέρει κάτι θετικό στα αισθηματικά σας αφού θα επηρεάζει τον άξονα των ερώτων σας. Προς το παρόν, καλό θα ήταν να είστε λίγο συγκρατημένοι, ιδιαίτερα αν γνωρίσετε κάποιο άτομο τώρα, γιατί δεν αποκλείεται να το ωραιοποιείτε. Ο Άρης που βρίσκεται στην Παρθένο και επηρεάζει τις σχέσεις σας, δεν αποκλείεται να προκαλέσει αντιπαραθέσεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Ηλιακή έκλειψη με τη συμμετοχή του Κρόνου και ο ανάδρομος Ερμής θα προκαλέσουν κάποιες ανατρεπτικές καταστάσεις καθώς δεν θα μπορείτε να συνεννοηθείτε εύκολα στη δουλειά, θα υπάρχουν καθυστερήσεις και αναβολές και όλα αυτά τη στιγμή που ο Άρης από την Παρθένο «μιλάει» για ανταγωνιστικές συμπεριφορές εκ μέρους των συναδέλφων σας. Κρατήστε μία συντηρητική στάση και μαζέψτε τις δυνάμεις σας για να αντιδράσετε δυναμικά τον Δεκέμβριο.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Να προσέχω τις κινήσεις μου για να μην αντιμετωπίσω προβλήματα με τις σπουδές μου ή με υποθέσεις μου που σχετίζονται με το εξωτερικό.

Πηγή: http://www.astrology.gr



3 τραγικά λάθη των γυναικών κατά την περιποίηση προσώπου


Υπάρχουν τρία λάθη σχετικά με την περιποίηση 

προσώπου τα οποία οι περισσότερες γυναίκες κάνουν καθημερινά εν αγνοία τους...

στην προσπάθειά τους να είναι όμορφες και να διατηρηθούν νέες. Δυστυχώς, όμως, η επανάληψη των λαθών αυτών έχει τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Πλένουν το πρόσωπό τους μόνο το πρωί

Πιο βασικό από το πρωινό πλύσιμο του προσώπου είναι το βραδυνό. Με δεδομένο ότι κατά τη διάρκεια του ύπνου τα κύτταρα της επιδερμίδας αναπλάθονται και αναζωογονούνται οι πόροι πρέπει να είναι καθαροί για να μπορούν να ανασαίνουν.
Χρησιμοποιούν υπερβολική ποσότητα ενυδατικής

Η χρήση της ενυδατικής κρέμας είναι απαραίτητη σε καθημερινή βάση και μάλιστα πρωί – βράδυ προκειμένου να μην αφυσατώνεται η επιδερμίδα, ωστόσο μεγάλη ποσότητα κρέμας ή και χρήση πάνω από δυο φορές την ημέρα μπορεί ακόμη και να αλλοιώσει τον τύπο της επιδερμίδας μιας γυναίκας.
Βγάζουν τα φρύδια σου πολύ κοντά στον καθρέφτη

Το κάνουν οι περισσότερες γυναίκες. Οταν θέλουν να βγάλουν τα φρύδια τους κολλάνε το πρόσωπό τους στον καθρέφτη σε μια προσπάθεια να μην τους ξεφύγει ούτε μια τριχούλα. Ομως, με αυτόν τον τρόπο δεν έχουν συνολική εικόνα του προσώπου και έτσι το αποτέλεσμα καταλήγει, συνήθως, να μην είναι καθόλου συμμετρικό. 

faysbook.gr




Ανέκδοτο: Η γριά στο αρωματοπωλείο


Μια γριούλα μπαίνει στο ασανσέρ ενός μεγάλου εμπορικού καταστήματος και πατάει το κουμπί για τον τελευταίο όροφο..

Όσο ανέβαινε, το ασανσέρ σταματούσε για να πάρει και άλλους ανθρώπους..

Μπαίνει μέσα μια καταβαμμένη κοπέλα, συνοδευόμενη από μια έντονη μυρωδιά κολόνιας..”Chanel No 5, 100 mL 80 ευρω” λεει, κοιτάζοντας υποτιμητικά τη γριούλα..

Στον επόμενο όροφο μπαίνει κι άλλη μια κυρία με τα τακούνια και την έντονη κολόνια της..”J’adore, 80 mL 85 ευρω”, λεει υποτιμητικα..

Κάποια στιγμή ξεφεύγει της γριούλας μια δυνατή κλ@νιά..

“Φασόλια απ’το Μασούτη, 1,49 ευρω το κιλο”

Το λεμονόνερο και τα οφέλη του



Το λεμονόνερο, είναι ένα ιδιαίτερα ωφέλιμο ποτό, ειδικά όταν λαμβάνεται το πρωί. 
Η καθημερινή κατανάλωσή του, προσφέρει μια σειρά από οφέλη για την υγεία μας…
Σε πολλά άτομα αρέσει η ξινή γεύση του χυμού λεμονιού στα πιάτα τους.
Αλλά έχετε σκεφτεί ποτέ ότι μπορείτε να απολαύσετε το χυμό λεμονιού και σε άλλες περιπτώσεις;...


Τα οφέλη από το χυμό λεμονιού και το νερό στην καθημερινή μας ζωή, είναι πολλαπλά. Πρέπει απλά να ενημερωθούμε και να το συμπεριλάβουμε στο διατροφικό μας πρόγραμμα.
Το λεμόνι είναι ένα οικονομικό και κοινό εσπεριδοειδές, δημοφιλές για τη μαγειρική και τη φαρμακευτική χρήση του.

Νοστιμίζει πολλές συνταγές φαγητών και γλυκών, όπως το κέικ λεμονιού, το λεμονάτο κοτόπουλο, αλλά και πολλά ποτά και χρησιμοποιείται επίσης για γαρνίρισμα.
Ο χυμός λεμονιού αποτελείται από περίπου 5% κιτρικό οξύ που δίνει τη όξινη γεύση στο λεμόνι. Επίσης, το λεμόνι είναι πλούσια πηγή βιταμίνης C, περιέχει πολλές βιταμίνες όπως η βιταμίνη Β και η ριβοφλαβίνη και μέταλλα όπως το ασβέστιο, το φώσφορο, το μαγνήσιο, καθώς και πρωτεΐνες και υδατάνθρακες.
Συνήθως καταναλώνεται ο χυμός του σκέτος ή με την προσθήκη νερού.
Το λεμονόνερο, είναι ένα ιδιαίτερα ωφέλιμο ποτό, ειδικά όταν λαμβάνεται το πρωί.
Η καθημερινή κατανάλωση λεμονόνερου, προσφέρει μια σειρά από οφέλη για την υγεία, όπως:
Ωφέλιμο για το στομάχι 
Το λεμόνι μπορεί να βοηθήσει σε πολλά προβλήματα πέψης, όταν αναμειγνύεται με ζεστό νερό. Σε αυτές περιλαμβάνεται η ναυτία, το φούσκωμα και άλλα. Λόγω των χωνευτικών ιδιοτήτων του λεμονιού, τα συμπτώματα της δυσπεψίας, όπως η καούρα, το φούσκωμα και το ρέψιμο, ανακουφίζονται.
Πίνοντας χυμό λεμονιού τακτικά, βοηθάτε επίσης τη λειτουργία του εντέρου. Το λεμόνι καθαρίζει επίσης το αίμα, θεραπεύει τη δυσκοιλιότητα και συμβάλει στην ανακούφιση του λόξυγγα όταν καταναλώνεται ως χυμός. Τέλος, θεωρείται ότι βοηθά στη διάλυση των χολολίθων.
Εξαιρετικό για την περιποίηση του δέρματος 
Το λεμόνι είναι ένα φυσικό αντισηπτικό φάρμακο και μπορεί να θεραπεύσει προβλήματα που σχετίζονται με το δέρμα. Η βιταμίνη C αναδεικνύει την ομορφιά σας, ανανεώνοντας το δέρμα και φέρνοντας λάμψη στο πρόσωπό σας. Η ημερήσια κατανάλωση λεμονόνερου, βελτιώνει πολύ την εμφάνιση του δέρματος. Έχει αντιγηραντικές ιδιότητες και μπορεί να εξαλείψει τις ρυτίδες και τα στίγματα. Το λεμονόνερο, αν εφαρμοστεί σε σημεία με εγκαύματα, μπορεί να εξαλείψει τα σημάδια και μειώνει το αίσθημα «καψίματος» στο δέρμα.
Βοηθά στη στοματική υγεία 
Το λεμονόνερο χρησιμοποιείται και στην οδοντιατρική. Αν εφαρμόσετε χυμό φρέσκου λεμονιού σε περιοχή πονόδοντου, θα ανακουφιστείτε. Το μασάζ των ούλων με χυμό λεμονιού, μπορεί να σταματήσει την αιμορραγία. Επίσης το λεμόνι μας απαλλάσσει από της δυσάρεστη αναπνοή και άλλα προβλήματα που σχετίζονται με τα ούλα.
Θεραπεύει τις λοιμώξεις του λαιμού 
Το λεμόνι καταπολεμά αποτελεσματικά τα προβλήματα που σχετίζονται με λοιμώξεις του λαιμού, όπως ο πονόλαιμος και η αμυγδαλίτιδα, καθώς έχει αντιβακτηριδιακή δράση. Για τον πονόλαιμο, αραιώστε το χυμό μισού λεμονιού με νερό και κάντε συχνά γαργάρες.
Αποτελεσματικό για την απώλεια βάρους 
Ένα από τα σημαντικά οφέλη στην υγεία, του λεμονόνερου, είναι ότι ανοίγει το δρόμο για την απώλεια βάρους γρηγορότερα. Εάν πίνετε χυμό λεμονιού αναμεμειγμένο με χλιαρό νερό και μέλι, μπορεί να επιτύχετε ευκολότερη απώλεια βάρους.
Ελέγχει την υψηλή αρτηριακή πίεση 
Το λεμονόνερο είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα καρδιάς, λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε κάλιο. Ελέγχει την υψηλή αρτηριακή πίεση, τη ζάλη, τη ναυτία και χαλαρώνει το μυαλό και το σώμα. Επίσης, μειώνει το ψυχολογικό στρες και την κατάθλιψη.
Βοηθά στις αναπνευστικές παθήσεις
Το λεμονόνερο βοηθά στη θεραπεία των αναπνευστικών προβλημάτων και βοηθά τα άτομα που πάσχουν από άσθμα.
Καλό για τη θεραπεία των ρευματισμών 
Το λεμόνι είναι διουρητικό και ως εκ τούτου το λεμονόνερο μπορεί να θεραπεύσει τους ρευματισμούς και την αρθρίτιδα. Βοηθά στο να απομακρύνονται τα βακτηρίδια και οι τοξίνες από το σώμα.
Κατεβάζει τον πυρετό 
Το λεμονόνερο μπορεί να θεραπεύσει ένα άτομο που υποφέρει από κρυολόγημα, γρίπη ή πυρετό, καθώς βοηθά στην αύξηση της εφίδρωσης.
Καθαρίζει το αίμα 
Ασθένειες όπως η χολέρα ή η ελονοσία, μπορεί να θεραπευτούν με λεμονόνερο, καθώς αυτό καθαρίζει το αίμα.
Πόσο πρέπει να πίνουμε 
Αν είστε σε καλή υγεία και έχετε υγιές βάρος, είναι καλό να πίνετε το χυμό από μισό λεμόνι σε ένα ποτήρι νερό, δύο φορές την ημέρα. Ωστόσο, εάν το βάρος σας είναι πάνω από το κανονικό, προτείνεται να πίνετε ο χυμός από ολόκληρο το λεμόνι σε ένα ποτήρι νερό. Για μέγιστο όφελος, το μείγμα αυτό θα πρέπει επίσης να λαμβάνεται δύο φορές την ημέρα, αν και μπορείτε να αραιώνετε περισσότερο χυμό λεμονιού σε νερό, αν το επιθυμείτε.
exoenavaros


Πρώην εργαζόμενη του Facebook χτυπάει το “καμπανάκι”!


Η Κάθριν Λόσε, πρώην λογογράφος του Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ιδρυτή του Facebook, προειδοποιεί τους απανταχού χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου πως δεν θα έπρεπε να «ανεβάζουν» τόσα προσωπικά δεδομένα τους, ενισχύοντας τους προβληματισμούς σχετικά με την προστασία της ιδιωτικότητας στο Facebook.

Η Λόσε εργάστηκε για πέντε χρόνια στο Facebook, μέχρι την αποχώρησή της το 2010. Σε συνέντευξή της στον Guardian, έκανε λόγο για πρόσβαση εργαζομένων του Facebook στα στοιχεία χρηστών- συμπεριλαμβανομένων των κωδικών χρηστών.

Εάν κάτι ισχύει, είναι λόγος έντονου προβληματισμού, καθώς είναι πάρα πολλοί οι χρήστες οι οποίοι χρησιμοποιούν τους ίδιους κωδικούς σε πολλές υπηρεσίες και λογαριασμούς ανά το Ίντερνετ.

«Οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων γενικά θεωρούν πως είναι οι μόνοι που μπορούν να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες που εισάγουν, και στις περισσότερες περιπτώσεις, στις πιο πολλές εταιρείες, αυτό πιθανότατα δεν ισχύει, καθώς τουλάχιστον κάποιοι από το προσωπικό πρέπει να έχουν πρόσβαση σε λογαριασμούς χρηστών για να κάνουν τις δουλειές τους…πρέπει να υπάρχει ένας τρόπος για το προσωπικό να διαχειρίζεται και να επιλύει θέματα λογαριασμών χρηστών, και για αυτό το λόγο τα δεδομένα των χρηστών στις περισσότερες startups, ειδικά όταν είναι ακόμα στα αρχικά τους στάδια, ποτέ δεν είναι ‘κλειδωμένα’ από το προσωπικό» είπε σχετικά η Λόσε, προσθέτοντας πως, ειδικά μετά την υπόθεση των παρακολουθήσεων από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, η ιδέα των προστατευμένων προσωπικών δεδομένων δεν είναι πλέον πραγματικότητα. «Ακόμα και αν ο μέσος εργαζόμενος δεν μπορεί να έχει πρόσβαση, πάλι οι πληροφορίες θα καταγράφονται κάπου, για λογαριασμό της NSA».

Η Λόσε, συγγραφέας του βιβλίου «The Boy Kings», σχετικά με την τεχνολογία των κοινωνικών δικτύων και την επίδρασή της στον κόσμο, ήταν η 51η εργαζόμενη του Facebook, όταν είχε ακόμα 5 εκατομμύρια χρήστες- και επισημαίνει πως στους εργαζομένους της υποστήριξης πελατών είχε δοθεί ένας «master password», μέσω του οποίου μπορούσαν να κάνουν login ως οποιοσδήποτε χρήστης του δικτύου, αποκτώντας πρόσβαση σε όλα του τα δεδομένα. Όπως επισημαίνει, όσο το κοινωνικό δίκτυο αναπτυσσόταν, πιο ασφαλείας μέθοδοι login για επισκευές λογαριασμών άρχισαν να εφαρμόζονται.

Το Facebook δεν έχει προβεί σε επίσημο σχόλιο επί του θέματος, αλλά όπως αναφέρει ο Guardian, εκπρόσωπός του δήλωσε ότι «για να το πούμε κάπως απότομα, αυτή η οπτική είναι μίας εργαζόμενης- αποστάτιδας, την οποία δεν συμμερίζεται κανείς στο Facebook».

http://ypogeia-drasi.blogspot.gr/


Ανέκδοτο: Τ’ ακούς Μήτσο μ’ ?


Είναι ένας βλάχος και… παντρεύεται μια βλάχα.

Μετά το γλέντι πάνε στο σπίτι για την πρώτη νύχτα του γάμου τους.

Ρίχνει λοπόν ο βλάχος τη γυναίκα στο κρεβάτι τη γδύνει και ξεκινάει να γδύνετε και αυτός…

Βγάζει το σακάκι και λέει:
- Κοίτα μωρή μπράτσα, δυναμίτς μαρή, δυναμίτς…
- Δυναμίτς Μήτσομ, δυναμίτς…, λέει η βλάχα

Βγάζει το φανελάκι και λέει:
- Κοίτα μωρή στήθος. Δυναμίτς μαρή, δυναμίτς…
- Δυναμίτς Μήτσομ, δυναμίτς…

Βγάζει το παντελόνι:
- Κοίτα ωρέ πόδ. Δυναμίτς μαρή, δυναμίτς…
- Δυναμίτς Μήτσομ, δυναμίτς…

Βγάζει τελικά και το εσώρουχο, πέφτουν στο κρεβάτι και κάνουν ότι είναι να κάνουν.
Όταν τελείωσαν γυρνά και λέει η βλάχα:
- Δυναμίτς Μήτσομ, δυναμίτς…. αλλά του φυτίλ’ κουντό…


Ψευδοχειρουργός της έκανε ενέσεις τσιμέντου! Τραγικές φωτογραφίες…!!!


Η Oneal Ron Morris, η οποία έκανε επεμβάσεις στο σπίτι των πελατισσών της ή στο ξενοδοχείο είχε δοκιμάσει στον εαυτό της πρώτα τη συνταγή.. 

Η αμερικανίδα έκανε ενέσεις τσιμέντου και κόλας στα οπίσθια όσων πελατών ήθελαν να έχουν μια πιο στρογγυλή εμφάνιση.


Την Πέμπτη συνελήφθη και καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση στη Φλόριντα.


Το πρόβλημα για την δήθεν πλαστικό χειρουργό δημιουργήθηκε όταν μια από τις πελάτισσές της πέθανε.

Το δικαστήριο δεν μπόρεσε ποτέ να διευκρινίσει από τι αποτελείτο το μείγμα που χρησιμοποιούσε για τις επεμβάσεις στα οπίσθια, τα χείλη και τα μάγουλα κυρίως σε άτομα τpανσ3ξουαλ.


Αφού την αναζητούσε επί ένα χρόνο η αστυνομία του Μαϊάμι την ανακάλυψε το 2011 μετά από καταγγελία πελάτισσας που είχε υποστεί τις περιβόητες ενέσεις. Οι γιατροί βρήκαν ότι η Morris της έκανε ενέσεις με κόλα, λάδι και τσιμέντο για να αυξήσει το μέγεθος των οπισθίων της.


Σύμφωνα με τις αρχές η Morris δρούσε παράνομα σε δωμάτια ξενοδοχείου ή στα σπίτια πελατισσών της.


Στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία η γυναίκα είχε κάνει μόνη της αυξητική οπισθίων.

http://peiraxtiri.gr


Τα ζώδια σήμερα 4 Νοεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Μπορεί να δείχνετε κάπως κλειστοί και απόμακροι, αλλά σίγουρα θα έχετε μεγαλύτερο πάθος με ότι καταπιάνεστε. Ίσως προτιμήσετε να ακολουθήσετε την εμπειρία ενός ατόμου παρά να κάνετε κάποιες δικές σας παράτολμες κινήσεις.
Έρωτας: Θέλετε να έρθετε πιο κοντά ακόμα και σε σεξουαλικό επίπεδο γιατί πιστεύετε ότι θα υπάρχει πιο ουσιαστική σχέση. Καρκίνος, Σκορπιός και Αιγόκερως θα είναι πιο εύκολο να τους διαχειριστείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε να αναβαθμίσετε το σύστημα σας γιατί το νιώθετε ότι κάτι σας λείπει. Και μερικές φορές δεν μπορείτε να βγάλετε χρήματα ή ακόμα και προσπαθείτε. Η εμπειρία της εξασφάλισης είναι αναγκαία.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Φροντίζετε να τα έχετε καλά με τους γύρω σας. Κυρίως οι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαήμερου θα προσπαθήσετε να αντλήσετε τη δύναμη σας από κομμάτια του παρελθόντος.
Έρωτας: Είστε αφόρητα σταθεροί και επίμονοι στα δικά σας θέλω. Πιθανόν να ξεκόψετε με ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι Κριός ή Ζυγός γιατί δεν έχει τα απαραίτητα εχέγγυα για σας. Αντίθετα η επαφή με Καρκίνο θα σας ευχαριστήσει πάρα πολύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Ενώ προσπαθείτε αρκετά και δουλεύετε επίσης σκληρά, έχετε κάποιους φόβους που θα πρέπει να υπερπηδήσετε. Γιατί αυτοί είναι το φρένο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Είστε πολύ σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε υποχρεώσεις οι οποίες μερικές φορές σας φαίνονται ασήκωτες. Είναι καλό να μάθετε την έρευνα και την εξάσκηση πάνω σε αυτό. Μπορεί να νιώθετε ένταση και να παρουσιάσετε ψυχοσωματικά προβλήματα.
Έρωτας: Θέλετε δεν θέλετε θα μπείτε στα στενά όρια του άλλου που σας ενδιαφέρει, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα αποδείξετε ότι σας ενδιαφέρει ουσιαστικά. Μην ανακατέψετε οικονομικά και συναισθήματα γιατί θα γίνουν λάθη.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να οργανώσετε περισσότερο την καθημερινότητά σας αλλά και να προσέξετε τι υπογράφετε ή γενικά που αφήνετε την σφραγίδα σας. Ενώ βαριέστε την ρουτίνα μερικές φορές είναι απαραίτητη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Μπορεί να πάρετε από την οικογένεια σας είτε τα συναισθήματα που έχετε ανάγκη είτε την υποστήριξη σε ψυχικό επίπεδο. Ό,τι κι αν πάρετε, ας είστε ευγνώμονες.
Έρωτας: Έχετε πολλές πιθανότητες να παρουσιαστεί ξαφνικά ένα πρόσωπο από το πουθενά, μεγαλύτερο από εσάς που θα έχει όλες τις προδιαγραφές για οικογένεια. Μην είστε πάντως αρνητικοί κρίνοντας από την εξωτερική εμφάνιση.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κατά νου να κάνετε πολλά πράγματα, ακόμα και να ρισκάρετε, γιατί πρόκειται να συστήσετε ένα πρόσωπο σε ένα άλλο και ίσως αυτό να το φοβόσαστε, κυρίως αν είναι συνεργάτες σας. Υπάρχει όμως μεγάλη πιθανότητα να κερδίσετε κυρίως οι γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Προσπαθείτε να κρατήσετε κάποιες αποστάσεις από όλους και όλα και αυτό πιθανόν να σας κουράζει γιατί ο χαρακτήρας σας έχει ανάγκη και τη θετική σκέψη για τους άλλους.
Έρωτας: Η πολυπλοκότητα ενός Σκορπιού μπορεί να σας κουράζει και να σας δημιουργεί κόπωση. Αλλά, έτσι είναι, η αγάπη περνάει και από δοκιμασίες. Έτσι πρέπει να το δείτε. Γενικά όμως χρειάζεται να προσέξετε και την επαφή με Ταύρο ή Υδροχόο γιατί θα υπάρχουν εντάσεις, πιθανές πικρίες, και ζήλειες.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει προβληματισμός στην διαχείριση και στα όρια που βάζετε. Ίσως να νιώθετε ανασφάλεια από κάποιες καταστάσεις που δεν σας «κάθονται». Μην χάνετε την ψυχραιμία σας, για να μπορέσετε να δείτε και πράγματα που ίσως αποφεύγετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είστε κατά κάποιο τρόπο διαθέσιμοι να εμβαθύνετε σε γνώσεις οι οποίες μπορεί να είναι περισσότερο εμπειρικές. Ένα ταξίδι σας γυροφέρνει και αν το κάνετε είναι για το καλό σας, γιατί θα κάνετε νέα ανοίγματα και γνωριμίες.
Έρωτας: Είστε αρκετά ερωτικοί και διαθέσιμοι για τον δικό σας άνθρωπο. Οπότε με τον τρόπο σας θα εξασκηθείτε στο να έρθετε πιο κοντά. Πάντως η ιδέα της οικογένειας δεν είναι και τόσο μακριά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Οργανώνετε καλύτερα οτιδήποτε πιάνετε στα χέρια σας, είτε πρόκειται για συνεργασία, είτε για ατομική δουλειά. Όσο φοβόσαστε, τόσο δεν βάζετε τα πράγματα με κάποια άτομα στη θέση τους. Οικονομική εξασφάλιση είτε από ένα ακίνητο, είτε από μια δουλειά.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Έχετε αναλωθεί στο να εξηγείτε σε κάποια άτομα πως νιώθετε. Για αυτό τους ζητάτε να σας αφήσουν ήσυχους, επειδή δεν θέλετε να επιφορτίζεστε με πολλά θέματα ή ακόμα και με τα προβλήματα των άλλων.
Έρωτας: Είστε αρκετά συναισθηματικοί και μπορεί και ανασφαλείς. Η σχέση με Ταύρο, Καρκίνο και Αιγόκερω δημιουργεί άλλες εμπειρίες. Μην ζητάτε πάντως το απόλυτο, γιατί είστε κοντά σε γάμο και ίσως χάσετε τις ευκαιρίες.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλογίζεστε τι θα γίνει αν κάποιος σας αφαιρέσει είτε τον μισθό σας είτε κάποια έξτρα ποσά που παίρνετε. Όσο φοβόσαστε και γίνεστε σφικτοί και γκρινιάρηδες ίσως να μην διευκολύνεται ενεργειακά το άνοιγμα σε κάποιες πόρτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχετε δυνάμεις να αντιμετωπίσετε ακόμα και την πιο δύσκολη κατάσταση. Μπορεί να πιστεύετε ότι κάποιοι είναι εναντίον σας και να δημιουργείτε με το μυαλό σας ίντριγκες και αντιπαλότητες, το πιο καλό όμως είναι να καθαρίσετε την καρδιά σας από την αρνητικότητα.
Έρωτας: Έχετε όλες τις προδιαγραφές να περάσετε καλά, κυρίως οι γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου δεκαήμερου. Αν σχετίζεστε με Καρκίνο ή Ιχθύ θα βρείτε από κοινού ενδιαφέροντα και συναισθηματική ταύτιση.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα βλέπετε τους κόπους σας να ανταμείβονται. Μερικοί έχετε και την στήριξη από την οικογένεια και γι' αυτό βλέπετε χρήματα από εκεί που δεν το περιμένατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Βάζετε τα όρια σας εμπρός σε ψευδείς ειδήσεις που μπορεί να έχουν διαρρεύσει κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα, πρώην φίλοι ή ακόμα και στενότεροι συνεργάτες. Δεν πειράζει. Το τοπίο ξεκαθαρίζει και δεν πρέπει να ανησυχείτε.
Έρωτας: Δεν ικανοποιείστε απόλυτα με την επικοινωνία που έχετε με το άτομο που είναι κοντά σας επειδή υπάρχει ένα κλείσιμο από την πλευρά του που εσάς σας κουράζει. Όμως θα περάσει και μάλιστα πολύ γρήγορα.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε να κολυμπάτε στα βαθειά νερά και αυτό κάπως σας αγχώνει αλλά δεν το δείχνετε. Γενικά με τα οικονομικά σας δεν δείχνετε πως ακριβώς νιώθετε. Πάντα είστε αισιόδοξοι και πολλοί θετικοί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν φοβάστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Νιώθετε ότι όλα έχουν πέσει πάνω σας και ίσως τώρα να κρίνεστε από μια συμμετοχή σας στο παρελθόν. Αυτό βέβαια θα σας βγάλει από τα βαθιά νερά και θα σας εμφανίσει τη στεριά με τις ομορφιές της. Η ποιοτική σας αναβάθμιση είναι αναγκαία.
Έρωτας: Θέλετε να ζήσετε με πάθος, για αυτό δείχνετε ένα άλλο πρόσωπο περισσότερο διονυσιακό από το συγκρατημένο και σοβαρό που έχετε. Το άλλο άτομο που σας ενδιαφέρει ίσως να είναι κάπως κλειστό και με τον τρόπο σας θα το ανοίξετε. Επιτυχία με έναν Καρκίνο.
Καριέρα & Οικονομικά: Βρίσκεστε σε μια φάση που, θέλετε δεν θέλετε, θα προστατέψετε τα συμφέροντά σας ή ακόμα θα προσπαθήσετε να είστε τυπικοί και συγχρόνως πολύ δραστήριοι εκεί που εργάζεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Έχετε γενικά πολλά στο κεφάλι σας και θα τα έχετε περισσότερο αν τυχόν κολλάτε συνέχεια στο τι σας έκαναν και τι περάσατε. Επειδή είστε διανοητικοί τύποι ίσως σήμερα να πρέπει να δώσετε και σημασία στο συναίσθημά σας.
Έρωτας: Η σχέση με έναν Σκορπιό άλλες φορές είναι για την εξέλιξή σας κι άλλες φορές αν δεν μπορείτε να την χειριστείτε μπορεί να αποβεί καταστροφική. Πάντως ότι και να είναι θα πάρετε ξαφνικά άμεσες αποφάσεις. Ο Καρκίνος και ο Παρθένος παραμένουν πιο εύκολα δίπλα σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αναλάβει υποχρεώσεις και χρέη πιθανόν και άλλων ατόμων. Ίσως να είχατε μπει και κάπου εγγυητές και τώρα βρίσκεστε μπροστά στις ευθύνες σας. Εδώ, χρειάζεστε γερό στομάχι και πολύ ανοιχτό μυαλό.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Η φάση που περνάτε σας δίνει τα περιθώρια να γίνετε σαφείς σε αυτά που θέλετε. Ένα ηλικιωμένο πρόσωπο μπορεί να σας έχει δημιουργήσει κάποιες δυσκολίες, όμως θα το ξεπεράσετε.
Έρωτας: Θέλετε να δοθείτε με πάθος σε ένα πρόσωπο το οποίο όμως αναζητά από εσάς να είστε πολύ πιστοί και σταθεροί. Όχι ότι δεν είστε, αλλά σας κουράζει να μην μπορείτε να εκφράζεστε ελεύθερα και άνετα. Κυρίως με Καρκίνο, Παρθένο και Σκορπιό έχετε καλή χημεία.
Καριέρα & Οικονομικά: Ενώ υπάρχουν ευκαιρίες ίσως να μην εμβαθύνετε σε κάποιες προτάσεις ή ακόμα και συνεργασίες. Ενώ είναι μπροστά σας το μαχαίρι με το ψωμί μπορεί να μην μπορείτε να το πάρετε. Παραμείνετε στον στόχο σας και θα δείτε καλά αποτελέσματα.

Πηγή: http://www.astrology.gr/

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger