Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Βασιλική : από το wipe out χορεύει...στα club της Αθήνας!!!

Κυριακή 20 Μαΐου 2012


Είναι η Βασιλική. Όσοι παρακολουθείτε Wipe out θα την θυμόσαστε καθώς ήταν η παίκτρια εκείνη που έσκασε μύτη με μποξεράκι και μεγάλα μαύρα αυτιά στο κεφάλι θέλοντας έτσι να μας προτείνει μια σύγχρονη εκδοχή των Play-girls. Το κορίτσι φαίνεται πώς την αποπλάνηση την έχει εύκολη και στο αίμα της.

Αυτό μάλλον διέκριναν οι ιδιοκτήτες γνωστού club της Αθήνας και την έχουν πάνω σε κασόνια να χορεύει και να «σκοτώνει». Απολαύστε μερικές από τις στιγμές της…Αξίζει…τώρα που ανέβηκε η θερμοκρασία…να πάρετε μάτι ένα κορίτσι που ξέρει καλά πώς να το κουνάει!!!

http://www.sportygossip.com

ΖΩΔΙΑ Εβδομαδιαίες προβλέψεις 21 - 27 Μαΐου 2012!


Εβδομαδιαίες προβλέψεις 21 - 27 Μαΐου 2012!


Κριός
21/3-20/4

Αγαπητέ Κριέ, με τη Νέα Σελήνη και την Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθούν αυτήν την εβδομάδα και συγκεκριμένα τη Δευτέρα στους Διδύμους, το ενδιαφέρον των ημερών εστιάζεται περισσότερο στα επαγγελματικά ζητήματα, που εξακολουθούν να σε απασχολούν ή και να σε ταλαιπωρούν, με κάποιες εκκρεμότητες που δεν λένε με τίποτα να τακτοποιηθούν. Υιοθέτησε έξυπνους χειρισμούς και διπλωματικές κουβέντες, για να αποφύγεις κακοτοπιές και για να μπορέσεις να ελιχθείς αποτελεσματικά. Επίσης, φρόντισε να μη φέρεσαι απόλυτα και εγωκεντρικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση και η υπομονή που θα δείξεις στο σύντροφό σου, φίλε Κριέ, θα σε βοηθήσουν να λύσεις θέματα στη σχέση σας, που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Μια εκδρομή το Σαββατοκύριακο, με την Σελήνη να κινείται στο Λέοντα και να σε ευνοεί, θα έκανε πολύ καλό και στους δυο σας. Όσο για εσένα που ακόμη ψάχνεσαι, ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον που θα σε πλησιάσει ερωτικά, κρύβει πολλές και ευχάριστες πτυχές, που αν του δώσεις την ευκαιρία να σου τις εκδηλώσει… θα εντυπωσιαστείς!!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας κράτησε χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου, αν είσαι Κριός, και μην ανακατευτείς σε καταστάσεις, που δεν σε αφορούν. Επίσης, φρόντισε μέχρι την Πέμπτη, που ο Ερμής θα κινείται στον Ταύρο, να αποδεχτείς κάποιες προτάσεις που θα σου γίνουν, γιατί θα είναι ιδιαίτερα συμφέρουσες για εσένα. Στα οικονομικά, θα παρουσιαστούν κάποια έξοδα, που δεν τα περίμενες. Κάνε καλό προγραμματισμό και να ξέρεις ότι θα τα καλύψεις όλα, με τον καλύτερο τρόπο. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς από στιγμιαίες επιθυμίες, γιατί θα αποβούν μοιραίες για το οικονομικό σου μέλλον.



Ταύρος
21/4-20/5

Φίλε Ταύρε, η εβδομάδα σου θα ξεκινήσει πολύ καλά, με πολύ όρεξη και διάθεση να τακτοποιήσεις θέματα, που μέχρι τώρα ήταν σε εκκρεμότητα. Με την Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 21 στους Διδύμους, θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις σε κάποια ζητήματα, που τα θεωρούσες προβληματικά, και το πεσμένο σου ηθικό θα αναπτερωθεί. Από την Πέμπτη όμως και μετά, ο Ερμής αποχωρεί από το ζώδιό σου για να εισέλθει στους Διδύμους και θα σου δημιουργήσει έντονη ανασφάλεια και άγχος, για τις εξελίξεις τόσο της επαγγελματικής όσο και της αισθηματικής σου ζωής. Μην κλείσεις τα μάτια στις δυσκολίες, αντίθετα οπλίσου με δύναμη και κάνε ό,τι μπορείς, για να τις αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά και με γνώμονα πάντα το δικό σου συμφέρον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της, αν και ανάδρομα, στους Διδύμους και σου φέρνει ευχάριστα νέα από το σύντροφό σου, αγαπητέ Ταύρε. Ταυτόχρονα, ανεβάζει τον ερωτισμό σου στα ύψη και το πάθος κυριαρχεί ανάμεσά σας, κάνοντας το θερμόμετρο της ερωτικής σας ζωής να χτυπήσει κόκκινο. Εσύ που ακόμη έχεις αγκαλιά τη μοναξιά, έφτασε ο καιρός που πρέπει να τη διώξεις. Βγες, διασκέδασε και εκεί που δεν το περιμένεις, θα κάνεις τη γνωριμία των ονείρων σου!!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ταύρος, η εβδομάδα αυτή μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποδοτική σε ό,τι έχει να κάνει με επαγγελματικούς στόχους, αρκεί αυτοί να δρομολογηθούν μέχρι την Πέμπτη, που θα σε συντροφεύει η παρουσία του Ερμή και θα σου χαρίζει τις καλύτερες προοπτικές του. Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μία νέα δουλειά ή μια εποχική εργασία, τώρα μπορείς να διαπραγματευτείς πολύ καλύτερα τα δεδομένα σου. Στα οικονομικά, έχεις πολλές υποχρεώσεις, που πολλές φορές σου χαλούν την διάθεση. Μην απελπίζεσαι όμως, γιατί με τις καλές επιρροές που εξακολουθούν να σου στέλνουν ο Άρης από την Παρθένο και ο Δίας από το ζώδιό σου, τα έσοδά σου θα αυξηθούν και θα αρχίσεις να ισορροπείς καταστάσεις, που σε προβληματίζουν.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Αγαπητέ Δίδυμε, η Νέα Σελήνη και Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθούν αυτήν την εβδομάδα στο ζώδιό σου, θα σε κάνουν να δεις πολλές καταστάσεις με πιο θετικό μάτι και, γιατί όχι, να διαφοροποιήσεις τις συμπεριφορές εκείνες, που δεν σε οδηγούν στα αποτελέσματα που θέλεις. Η ενεργητικότητα και ο δυναμισμός που θα έχεις, θα σε κάνουν να δεις μερικά πράγματα πιο ξεκάθαρα και να δώσεις πολύ καλές λύσεις. Έχεις τη διάθεση να κάνεις αλλαγές, για να νιώσεις καλύτερα. Να θυμάσαι πως στα σχέδιά σου μπορούν να σε βοηθήσουν και τα δικά σου άτομα, αν το θελήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η εβδομάδα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος. Ο κυβερνήτης σου Ερμής, από την Πέμπτη και μετά στο ζώδιό σου, θα σε ευνοήσει ώστε να λύσεις κάποιες ιστορίες, που σε προβληματίζουν στη σχέση σου και να αποκαταστήσεις το ερωτικό κλίμα, που η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου έχει περιορίσει. Άσε τους εγωισμούς και εκφράσου έτσι όπως πρέπει, για να περάσεις καλά. Και αν ακόμη ψάχνεσαι για να βρεις ταίρι, πρέπει να θυμηθείς και να αξιοποιήσεις όλες τις αποτελεσματικές μεθόδους που έχεις, για να κατακτήσεις το πρόσωπο που σου αρέσει. Κάνε το και δε θα χάσεις!!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων, ο επαγγελματικός σου τομέας δεν ανταποκρίνεται αυτές τις ημέρες όσο θα ήθελες στις προσδοκίες σου, αλλά μην ανησυχείς, γιατί αυτό θα είναι παροδικό και πολύ γρήγορα θα δεις το φως που προσμένεις. Αξιοποίησε το διάστημα για να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου και να συζητήσεις μαζί τους τις δικές τους εκτιμήσεις. Στα οικονομικά, απόφυγε αυτήν την εβδομάδα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες, που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου.





Καρκίνος
22/6-22/7

Η Νέα Σελήνη και Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 21 στους Διδύμους, αγαπητέ Καρκίνε, σε συνδυασμό με τον Ερμή, που κάνει την είσοδο του στο ίδιο ζώδιο από την Πέμπτη και μετά, θα σου δώσουν ευκαιρίες για να αλλάξεις πολλά πράγματα στη ζωή σου. Και αυτήν την εβδομάδα θα έχεις πολύ ανάγκη να ξεκουραστείς και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Πρέπει να καταλάβεις βέβαια, πως δεν σου φταίει κανένας, αν εσύ θέλεις να κάνεις πάντα πολλά πράγματα μαζί. Να ξέρεις πάντως ότι έφτασε ο καιρός να οργανωθείς περισσότερο. Προσοχή στα έξοδα που θα προκύψουν ή θα δημιουργήσεις σε στιγμή αδυναμίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Άρης από την Παρθένο και η Σελήνη από το ζώδιό σου από την Τετάρτη μέχρι το Σάββατο, φίλε Καρκίνε, θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δεν θα μπορεί να σε... συγκρατήσει κανένας στον αισθηματικό τομέα! Έτσι, αυτόν τον καιρό θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το σύντροφό σου και να έρθεις πιο κοντά του... Και αν ακόμη δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι, φρόντισε να περνάς τον καιρό σου όσο καλύτερα μπορείς, αφού με τις επιρροές της Αφροδίτης στους Διδύμους, θα έρθει και αυτό που ψάχνεις... ή θα ξαναμπεί στη ζωή σου κάποιο πρόσωπο που ήθελες από παλιά!!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου ζητήματα πηγαίνουν μια χαρά, αν είσαι Καρκίνος. Δεν πρέπει να σε πιάνουν οι ανασφάλειες και ο πανικός. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και τώρα θα δεις τους κόπους σου να αποδίδουν καρπούς. Απόφυγε τις συγκρούσεις με τους συνεργάτες εκείνους, που είναι δύσκολο να σε καταλάβουν ή να εγκρίνουν τις δικές σου ιδέες. Εμπιστεύσου όλους όσους σε υποστηρίζουν και μπορούν να σε βοηθήσουν ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων σου. Τα οικονομικά θα συνεχίσουν να σου προκαλούν έντονο άγχος. Έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άλλα ανοίγματα.




Λέων
23/7-23/8

Αγαπητέ Λέων, η Νέα Σελήνη και Έκλειψη Ηλίου, που γίνονται την Δευτέρα στους Διδύμους, θα φέρουν αρκετά θετικές αλλαγές στη ζωή σου. Η αισιοδοξία και ο δυναμισμός θα είναι τα ατού σου αυτήν την εβδομάδα, ενώ θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο και θα αισθανθείς μεγάλη ικανοποίηση. Ιδιαίτερα από την Πέμπτη και μετά, που και ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής κάνει την είσοδο του στο προαναφερθέν ζώδιο και ευνοεί κάθε είδους επικοινωνία, ξεκίνα τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις και μην κολλάς σε τίποτα. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία για να προωθήσεις με τον καλύτερο τρόπο τους σκοπούς σου, αλλά είναι μόνο στο χέρι σου για να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές στη σχέση σου παίρνουν τέλος, φίλε Λέων, καθώς η Αφροδίτη στους Διδύμους, αν και ανάδρομη, δίνει τις καλύτερες επιρροές της, για να τελειώσεις μια και καλή μαζί τους. Θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να νιώσεις καλύτερα εσύ, αλλά και το ταίρι σου. Όσο για σένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στη ζωή σου, μη χάνεις το κουράγιο σου, γιατί οι ημέρες – ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο που η Σελήνη θα κινείται στο ζώδιό σου - είναι πολύ θετικές, για να κάνεις μία νέα, ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σε συγκινήσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα έχεις τη διάθεση να κάνεις αλλαγές στη δουλειά σου, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Να ξέρεις πως μπορούν να σε βοηθήσουν και οι συνεργάτες σου σε αυτό, γι’ αυτό επιδίωξε να συζητήσεις μαζί τους αυτά που σκέφτεσαι. Κάποια οικονομικά θέματα που είναι σε στασιμότητα, αρχίζουν να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά πρέπει να έχεις εξετάσει όλα τα δεδομένα μία πιθανής συμφωνίας που θα συνάψεις.




Παρθένος
24/8-22/9

Αγαπητέ Παρθένε, η εβδομάδα σου θα είναι πολύ καλή και θα πετύχεις αυτά που θέλεις. Με την Ηλιακή Έκλειψη, που πραγματοποιείται την Δευτέρα στους φιλικούς σου Διδύμους, μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που σκέφτεσαι, μόνο αν τις έχεις προγραμματίσει πολύ καλά από πριν, αν θέλεις να έχεις την επιτυχία… στο τσεπάκι σου. Μην σκέφτεσαι παλιές καταστάσεις, γιατί σε ρίχνουν ψυχολογικά, και φρόντισε να περάσεις το χρόνο σου με δικά σου άτομα, που θα σε κάνουν να αισθανθείς καλύτερα. Ο κυβερνήτης πλανήτης σου Ερμής, που από την Πέμπτη και μετά θα κινείται στους Διδύμους, θα σε βοηθήσει να προβάλλεις τα ταλέντα σου με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτήν την περίοδο θα δεις κάποιες καταστάσεις στη σχέση σου με περισσότερο ρεαλισμό, φίλε Παρθένε. Θα έχεις έντονο ερωτισμό και θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου. Μια μικρή απόδραση θα σας έφερνε ακόμα πιο κοντά. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που να σε ενθουσιάζει, η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσει για να κάνεις τη γνωριμία που πάντα ήθελες!!! Φρόντισε να δείχνεις διαθέσιμος και πολλοί είναι αυτοί που θα σε πλησιάσουν και θα σε φλερτάρουν, ανυψώνοντας σου το πεσμένο σου ηθικό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Παρθένε, θα ήταν προτιμότερο να μην ανακοινώσεις στους άλλους τα σχέδια που έχεις για την εργασία σου και να είσαι αρκετά φειδωλός στις κουβέντες σου, γιατί από το πουθενά μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Ο ανταγωνισμός που επικρατεί είναι μεγάλος και εσύ, παρ’ όλες τις καλές σου προθέσεις, μπορεί να βρεθείς εκτεθειμένος και να μην ξέρεις από πού!!! Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Συζήτησε με τους ανωτέρους σου μία αύξηση, αφού ποτέ δεν ξέρεις τι αποτελέσματα θα έχεις. Εάν δεν διεκδικήσεις… δεν θα πάρεις!!!




Ζυγός
23/9-22/10

Φίλε Ζυγέ, πολλές καταστάσεις, που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα θα αρχίσουν να βρίσκουν λύσεις αυτές τις ημέρες και θα έχεις το δυναμισμό και την ενεργητικότητα να κάνεις κάποιες αλλαγές, που ήθελες εδώ και καιρό. Κάποια δικά σου άτομα θα χρειαστούν τη βοήθειά σου και οφείλεις να βρεις το χρόνο και τη διάθεση να τους την προσφέρεις. Από την άλλη, η Αφροδίτη, που κυβερνά το ζώδιό σου, συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους, γεγονός που συντηρεί τις καθυστερήσεις και τις αναβολές, που προκαλούνται χωρίς πραγματικό λόγο και σε αγχώνουν. Μην στεναχωριέσαι όμως, κάνε ό,τι καλύτερο περνάει από το χέρι σου και θα δεις ότι το σύμπαν θα σε αποζημιώσει θετικά…

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου, αρχίζουν να αλλάζουν, αν είσαι Ζυγός. Η Έκλειψη Ηλίου, που πραγματοποιείται στους Δίδυμους την Δευτέρα, ευνοεί ιδιαίτερα την αισθηματική σου ζωή και θα σου φέρει πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου για την βελτίωση της σχέσης σας. Και αν ακόμη κάνεις παρέα με τη μοναξιά, φρόντισε να δεις τις καταστάσεις διαφορετικά, να μην απαισιοδοξείς και εκεί που δεν το περιμένεις, θα έρθει η γνωριμία που επιθυμείς. Πρέπει να είσαι πάνω από όλα εσύ θετικός, για να προσελκύσεις και θετικούς ανθρώπους κοντά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου και θα δεις τους συνεργάτες σου να είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν σε θέματα που θέλεις να τελειώνεις, αγαπητέ Ζυγέ. Κάποιες συζητήσεις με εμπειρότερα άτομα, θα σε βοηθήσουν στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Στα οικονομικά, πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις, για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα μετά. Γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται μέχρι την Πέμπτη, που ο Ερμής θα παραβρίσκεται στον Ταύρο. Τακτοποίησέ τα και ξεμπέρδευε μια και καλή μαζί τους.




Σκορπιός
23/10-22/11

Αγαπητέ Σκορπιέ, αυτήν την εβδομάδα όλα τα θέματα που σε απασχολούν, από τις προσωπικές σου σχέσεις μέχρι τις συνεργασίες, θα περάσουν από απανωτά τεστ αντοχής και θα σε εξωθήσουν στα άκρα. Ζύγισε τα υπέρ και τα κατά, πριν κάνεις ή πεις το οτιδήποτε, γιατί όλα κρέμονται σε μια λεπτή κλωστή και μία στιγμή αδυναμίας, μπορεί να σε ξαναφέρει στο σημείο μηδέν. Η Ηλιακή Έκλειψη, που θα συμβεί την Δευτέρα στους Διδύμους, θα σε αποσυντονίσει και επιβάλλεται να προστατέψεις τα συμφέροντά σου με όσα μέσα διαθέτεις. Ίσως μάλιστα μερικές φορές είναι καλύτερα να προτιμάς την σιωπή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου αυτήν την εβδομάδα θα πάει καλά, αν είσαι Σκορπιός. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες να βελτιώσεις κάπως την κατάσταση στα προβλήματα που υπάρχουν, ενώ θα ανέβει αρκετά και η ερωτική σου διάθεση. Και αν ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός που θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία, που έχεις φανταστεί. Ο Ερμής, από την Πέμπτη και μετά στους Διδύμους, σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές του και αυξάνει την κοινωνικότητά σου, που θα φανεί πολύτιμη στην επίτευξη του στόχου σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στη δουλειά σου αυτές τις ημέρες, φίλε Σκορπιέ και πρέπει να διαφυλάξεις με κάθε τρόπο τα συμφέροντά σου. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, αν θες να βρεις συμφέρουσες λύσεις για την καριέρα σου. Ίσως να νοιώσεις εκνευρισμό για κάποια θέματα που δεν προχωρούν, αλλά από την Πέμπτη και μετά, που ο Ερμής θα ευνοεί τις επικοινωνίες σου, τα πράγματα θα ηρεμήσουν και θα βρεις την άκρη που ζητάς. Μην κάνεις καμιά συναλλαγή αυτήν την εβδομάδα, που να εμπεριέχει οικονομικό ρίσκο. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά αν κινηθείς με σύνεση και αυτοσυγκράτηση, θα αρχίσουν σιγά- σιγά να ισορροπούν.




Τοξότης
23/11-21/12

Φίλε Τοξότη, αυτή η εβδομάδα, με την Νέα Σελήνη και την Ηλιακή Έκλειψη να πραγματοποιούνται την Δευτέρα στο ζώδιο των Διδύμων και τον Ερμή να εισέρχεται στο ίδιο ζώδιο από την Πέμπτη και μετά, κάνει τα πράγματα πιο σύνθετα στην καθημερινότητά σου αλλά και στις επιλογές σου, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εκμεταλλεύσου τις θετικές επιρροές που δέχεσαι στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, όπου τα πράγματα θα είναι σαφώς καλύτερα, για να ξεκαθαρίσεις το τοπίο σε έναν δεσμό ή μία συνεργασία που σε ταλαιπωρεί, ώστε να προλάβεις τα χειρότερα…

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποια καλά γεγονότα που θα έρθουν στη σχέση σου θα σε βοηθήσουν, αγαπητέ Τοξότη, να χαλαρώσεις λίγο με το σύντροφό σου και επιτέλους να αφιερωθείς λίγο περισσότερο στις ανάγκες και τις επιθυμίες του. Κάνε του τις προτάσεις σου και θα περάσεις πολύ καλά. Και αν ακόμη βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης, συνέχισε τις προσπάθειές σου και μην αμελείς την εξωτερική σου εμφάνιση. Ο χρόνος πολύ γρήγορα θα σε ανταμείψει και θα σε κάνει ευτυχισμένο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, αυτή την εβδομάδα ο επαγγελματικός σου τομέας θα είναι αρκετά απαιτητικός και κουραστικός, με πολλές έξτρα ευθύνες να βγαίνουν στο προσκήνιο και να σε ταλαιπωρούν. Κάποια νέα δεδομένα θα σου προσθέσουν περισσότερο άγχος από αυτό που ήδη έχεις και, για να σταθείς στα πόδια σου, απαιτείται να αφήσεις στην άκρη τους συναισθηματισμούς, να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά και να προσαρμοστείς. Στα οικονομικά, συνεχίζεις στον ίδιο ρυθμό, να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις, που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Δες τις υποχρεώσεις που έχεις και πώς μπορείς να τις καλύψεις καλύτερα και άσε τις επιπολαιότητες στην άκρη!!!





Αιγόκερως
22/12-19/1

Αγαπητέ Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη και η Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιούνται στο ξεκίνημα της εβδομάδας στους Διδύμους, θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα φέρουν πολλές ευκαιρίες στους βασικούς τομείς της ζωής σου, που ακόμη δεν έχουν πάρει τον δρόμο της υλοποίησης. Μπαίνεις σε μια μεταβατική περίοδο, όπου θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι σήμερα. Μπορείς να πετύχεις ό,τι σκεφτείς, αρκεί να κινηθείς με περισσότερη μεθοδικότητα, ώστε να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Κάποια δικά σου άτομα μπορούν να σε βοηθήσουν και να σε εμψυχώσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Ερμής από τους Διδύμους από την Πέμπτη και μετά, θα σε κάνει να δεις το σύντροφό σου με περισσότερη κατανόηση, φίλε Αιγόκερε, και θα έχεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις, που θα κάνετε. Μην αφήσεις τις ευκαιρίες που θα έρθουν να περάσουν έτσι από δίπλα σου και φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς, για να βελτιώσεις το κλίμα ανάμεσα σας, αλλά και για να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον, εκφράζοντας τα πιο βαθιά σας συναισθήματα. Και εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάποιο αξιόλογο άτομο στη ζωή σου, μην απογοητεύεσαι. Πέρνα το χρόνο σου όσο καλύτερα μπορείς και φρόντισε να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου, αποδεχόμενος κάποιες προσκλήσεις που θα σου γίνουν. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η μοίρα…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, φρόντισε να συνεργαστείς ακόμη και με τους πιο δύσκολους συναδέλφους σου αυτήν την εβδομάδα, ώστε να λυθούν κάποια θέματα στη δουλειά σου, που είναι προβληματικά. Θα σου γίνουν προτάσεις που δεν πρέπει να προσπεράσεις, γιατί μπορεί να είναι συμφέρουσες για εσένα, αλλά φρόντισε πριν τις αποδεχτείς, να σκεφτείς κατά πόσο μπορείς να ανταπεξέλθεις σε νέες ευθύνες και αρμοδιότητες, που θα σου ανατεθούν. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις που έχεις από παλιά.




Υδροχόος
20/1-19/2

Αγαπητέ Υδροχόε, ο δυναμισμός που θα έχεις αυτήν την εβδομάδα θα σου προκαλέσει κάποιες φορές και εκνευρισμό. Την Δευτέρα, με την Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στους Διδύμους, μην προσπαθήσεις να πιάσεις όλα τα θέματα μαζί, γιατί δεν θα καταφέρεις να τα τελειώσεις έτσι όπως θα ήθελες. Κινήσου μεθοδικά και δεν έχεις ανάγκη από τίποτα και κανέναν, γιατί η επιτυχία θα είναι όλη δική σου... Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στους φιλικούς σου Διδύμους από την Πέμπτη, φρόντισε να τακτοποιήσεις όλους τους επαγγελματικούς και αισθηματικούς σου λογαριασμούς, ώστε να οδεύσεις πιο δυναμικά και τολμηρά στην εκπλήρωση των σχεδίων, που έχεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν είσαι Υδροχόος, θα έρθουν έτσι οι καταστάσεις, που θα μπορέσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε θέματα που σε απομακρύνουν από κοντά του. Αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα, θα τα πας πολύ καλά μαζί του και ο έρωτας θα πρωταγωνιστήσει πάλι στη ζωή σου. Εσύ που ακόμη σε συντροφεύει η μοναξιά, μην απογοητεύεσαι και σε παίρνει από κάτω, γιατί τώρα που η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα, σίγουρα κάποιος μετανιωμένος εραστής θα ξανακάνει την εμφάνισή του στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, αυτή την εβδομάδα θα δεχτείς πολύ καλές προτάσεις στη δουλειά σου, ενώ θα μπορέσεις να κάνεις καλές συνεργασίες, που θα σε ευχαριστήσουν. Επίσης, φρόντισε να μη δώσεις άλλες αναβολές σε κάποιες μικρές υποθέσεις, που εκκρεμούν από παλιά. Τα έξοδα σου θα συνεχίζονται, αλλά να ξέρεις ότι τελειώνουν. Τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν στα οικονομικά σου, μόνο εάν εσύ το θελήσεις πραγματικά και είσαι συγκρατημένος.





Ιχθείς
20/2,20/3

Αγαπητέ Ιχθύ, το τοπίο αυτής της εβδομάδας είναι αρκετά σύνθετο για το ζώδιό σου. Από τη μία, η Αφροδίτη που κινείται ανάδρομα και από την άλλη, η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο των Διδύμων, είναι γεγονότα που δεν πρόκειται να σε αφήσουν σε ησυχία. Αυτά για τα οποία πρέπει να παλέψεις είναι απείρως περισσότερα από αυτά που θα σου χαριστούν. Βέβαια, ο Ερμής που θα κάνει την είσοδό του στο ίδιο ζώδιο, την Πέμπτη, θα σου χαρίσει περισσότερο θάρρος, ενθουσιασμό και παρόρμηση, από την άλλη όμως προκαλεί και περισσότερη επιθετικότητα και αθέμιτους ανταγωνισμούς, που θα σε ταλαιπωρήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, θα έρθουν κάποια ευχάριστα γεγονότα, που δεν τα περίμενες και θα απορήσεις με την καλοτυχία των ημερών. Ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας, που συνεχίζει να κινείται στο ζώδιό σου και να σε ευνοεί, θα αλλάξει πολλά πράγματα στη σχέση σου και θα τα κάνει ιδανικά... Και εσύ που ακόμη ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, μην το βάζεις κάτω. Φρόντισε να διασκεδάζεις, να περνάς καλά τον καιρό σου και η γνωριμία που περιμένεις να κάνεις είναι πολύ κοντά...

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Μην κάνεις καμιά αλλαγή στη δουλειά σου αυτή την εβδομάδα, φίλε Ιχθύ, και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν τις έχεις εξετάσει καλά, ώστε να δεις ότι είναι συμφέρουσες. Στα μέσα της εβδομάδας θα πέσει πολύ δουλειά και θα έχεις αρκετό τρέξιμο. Προχώρα και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου, αυτήν την εβδομάδα θα είναι σε στασιμότητα. Μην απορρίψεις τίποτα, αν δεν είσαι σίγουρος για τα αποτελέσματα και προσπάθησε να εξετάσεις όλες τις παραμέτρους κάποιας συμφωνίας ή πρότασης που θα σου γίνει.

Πηγή: myastro.gr

Της έφυγε το μαγιό και τρέχει να τα κρύψει.. τι να κρύψει δηλαδή που όλα φάνηκαν!


Τι να καλύψει? Αυτά ούτε στα χέρια της δεν χωράνε τόσο μεγάλα που είναι.. Απορούμε πως δεν γέρνει
μπροστά όταν περπατάει.. Ο λόγος για την Michelle Marsh η οποία αποφάσισε να το παίξει topless Baywatch και να τρέχει γυμνόστηθη στην παραλία!
http://www.bestnudeceleb.com/matrix/celeb100/pics/michelle-marsh-08.jpghttp://www.bestnudeceleb.com/matrix/celeb100/pics/michelle-marsh-07.jpg


http://athensbars.gr

Πασίγνωστο μοντέλο ποζάρει μόνο με το glitter του!!!!



Αυτήν την στιγμή είναι ένα από τα πιο όμορφα πιο sexy, πιο επιτυχημένα και πιο πολυσηζητημένα μοντέλα στον κόσμο!

Η Candice Swanepoel, βλέπει καθημερινά τις μετοχές της να ανεβαίνουν όλο και πιο ψηλά! Στο πλαίσιο της επιτυχημένης πορείας της λοιπόν, συνεργάζεται για ακόμη μία φορά με γνωστή εταιρία jeans ποζάροντας topless για το νέο διαφημιστικό! Το glitter αποτελεί εικαστική παρέμβαση!!





Χαμός με Κατερίνα Στικούδη και Vegas


Το αδιαχώρητο επικράτησε το βράδυ της Πέμπτης σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας, στο πάρτι που διοργάνωσε γνωστός ραδιοφωνικός σταθμός με τους Vegas και την Κατερίνα Στικούδη!
Η σέξι Κατερίνα, φορώντας ψηλοτάκουνες μπότες, κολλητό τζιν και κοντό μπλουζάκι, έκανε όλο το αντρικό κοινό να παθαίνει εγκεφαλικό σε κάθε της λίκνισμα.
Όσο για τους Vegas, κατάφεραν να ξεσηκώσουν τα πλήθη με το μοναδικό τους στιλ.
Δείτε τις φωτογραφίες, που εξασφάλισε για σας η κάμερα του radar.gr.

To βιογραφικό του Σαμαρά που κάνει θραύση στα social media...


Δείτε το πραγματικό βιογραφικό του μεγάλου προέδρου της κεντροδεξιάς παράταξης της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος προσπαθεί απεγνωσμένα τον τελευταίο καιρό, να αναρριχηθεί στην εξουσία…

Τα ζώδια δίνουν εξετάσεις. Τα προσόντα και τα αδύναμα σημεία τους!


Η υπέροχη μαθητική και φοιτητική ζωή έχει κάποιες φάσεις που όλοι θα ήταν ευτυχείς αν έλειπαν: τις εξετάσεις. Ας δούμε πώς τις αντιμετωπίζουν τα νεαρά ζώδια, και ποια είναι τα προσόντα και οι αδυναμίες τους.


ΚΡΙΟΣ
Από μικροί οι Κριοί δείχνουν τη φιλοδοξία τους και την επιθυμία τους για πρωτιά. Ακόμα κι αν έχουν δυσκολίες με τα μαθήματα, τις ξεπερνούν με το πείσμα που είναι χαρακτηριστικό του ζωδίου τους. Αλλά και με τη χαρισματική προσωπικότητά τους, που δεν περνά απαρατήρητη από καθηγητές. Γι’ αυτό άλλωστε και όλοι έχουν απαιτήσεις από έναν νεαρό Κριό, σίγουροι ότι μπορεί να τα καταφέρει ακόμα καλύτερα. Και θα τα καταφέρει, αν έχει περισσότερη υπομονή, ώστε να εμβαθύνει στη μελέτη του. Κάτι που επίσης τον βοηθά είναι να μελετά ομαδικά, ιδίως με καλούς μαθητές ή σπουδαστές. Η σύγκριση με τους άλλους και ο ανταγωνισμός είναι για εκείνον ισχυρά κίνητρα.
Τα προσόντα του: χαρισματική προσωπικότητα, ενθουσιασμός, επιμονή
Τα αδύνατα σημεία του: έλλειψη υπομονής και σταθερότητας, τάση για «πασάλειμμα» στη μελέτη


ΤΑΥΡΟΣ
Στη μελέτη του ο Ταύρος είναι μεθοδικός και τελειομανής, αλλά τείνει να χάνει πολύ χρόνο, ίσως επειδή δεν έχει βρει ακόμα μια αποτελεσματική μέθοδο να τη διεκπεραιώνει. Η σταθερότητα και η υπομονή του ξεπερνούν τον μέσο όρο, και αυτό τον βοηθά στους στόχους του. Έχει ανάγκη να προσαρμόζει τη μάθησή του στους δικούς του ρυθμούς, ώστε να προλαβαίνει να αφομοιώσει το υλικό του. Γι’ αυτό και δεν του ταιριάζει, ούτε είναι αποδοτικό για εκείνον το διάβασμα-πασάλειμμα της τελευταίας στιγμής. Όπως και αποσυντονίζεται με τις απρόβλεπτες αλλαγές στην εξεταστέα ύλη του, ή στις συνθήκες της μελέτης του. Εκείνο που του χρειάζεται λοιπόν, είναι μια ήρεμη ατμόσφαιρα και μια καλύτερη αξιοποίηση του χρόνου του.
Τα προσόντα του: προσήλωση στους στόχους του, υπομονή, σταθερότητα
Τα αδύνατα σημεία του: αργός στη μελέτη του, δύσκολος στις αλλαγές


ΔΙΔΥΜΟΙ
Η υψηλή νοημοσύνη του Δίδυμου είναι ένας μεγάλος σύμμαχος στα μαθητικά και φοιτητικά του χρόνια, φτάνει να καταφέρει να κρατήσει το μυαλό του προσηλωμένο για αρκετό χρόνο σε κάποιο αντικείμενο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, στη μελέτη του. Ευτυχώς αφοιμοιώνει εύκολα, έχει γρήγορη αντίληψη και δίνει την εντύπωση ότι ξέρει περισσότερα απ’ όσα μπορεί πραγματικά να κατέχει. Καταλαβαίνει αμέσως την ουσία ενός προβλήματος, αλλά και το «κλίμα» σε όποιο περιβάλλον βρίσκεται. Κερδίζει εύκολα τη συμπάθεια καθηγητών και συμμαθητών. Είναι ευπροσάρμοστος και δεν αποσυντονίζεται από το απρόοπτο, πράγμα που του δίνει ένα πλεονέκτημα στις εξετάσεις του. Δεν θα τα χάσει, αν δεν ξέρει κάποιο θέμα. Και η ευχέρειά του στον γραπτό και προφορικό λόγο θα τον βοηθήσει.
Τα προσόντα του: κριτικός νους, ικανότητα να ξεχωρίζει το ουσιώδες, προσαρμοστικότητα
Τα αδύνατα σημεία του: αμέλεια, απουσία συγκέντρωσης


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Για ένα τόσο ευαίσθητο πλάσμα όπως ο Καρκίνος, οι εξετάσεις δεν είναι και πολύ εύκολη φάση. Ήδη, στη διάρκεια της χρονιάς, έχει περάσει πολύ χρόνο χαμένος στους δικούς του κόσμους. Περισσότερο ονειρεύεται, παρά πραγματοποιεί. Και αν γινόταν με κάποιο μαγικό τρόπο να έμπαιναν στο μυαλό του όσα χρειάζεται να μάθει, χωρίς να χρειαστεί να μελετήσει, τι ωραία που θα ήταν! Ταυτόχρονα θέλει και να περιβάλλεται από το ενδιαφέρον και την αποδοχή των άλλων, κι αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί, εύκολα απομονώνεται και παραιτείται από κάθε διεκδίκηση. Ακόμα και …βαθμολογική. Το θέμα του λοιπόν είναι να καταφέρει να βρει μέσα του την επιβεβαίωση και τη σιγουριά. Γιατί το μυαλό σίγουρα δεν του λείπει!
Τα προσόντα του: διαίσθηση, ικανότητα να σκέφτεται σε βάθος
Τα αδύνατα σημεία του: υπερβολική ευαισθησία, διαρκής ανάγκη για επιβεβαίωση


ΛΕΩΝ
Η εξυπνάδα, η φιλοδοξία και η επιθυμία για πρωτιά του Λέοντα είναι ολοφάνερες ήδη από τα μαθητικά και φοιτητικά του χρόνια. Και έχει πλήρη επίγνωση της αξίας του! Σε βαθμό υπερβολικό πολλές φορές, και ενδεχομένως επιζήμιο, καθώς κινδυνεύει να προκαλέσει αντιπάθειες εκεί ακριβώς που δεν θα έπρεπε: στους καθηγητές του. Η εξεταστική περίοδος είναι για έναν Λέοντα μια πρόκληση , που θα αντιμετωπίσει όπως συνηθίζει, με δύναμη, αποφασιστικότητα και θάρρος. Δεν είναι ότι κι εκείνος δεν αγχώνεται, όπως και οποιοσδήποτε συνηθισμένος μαθητής. Αλλά δεν θα το αφήσει ούτε να φανεί, ούτε να τον καταβάλλει. Δεν πρόκειται να προδώσει τις αδυναμίες του. Άλλωστε, στην τελική, εδώ θα δείξει πόσο αξίζει. Και δεν δέχεται για τον εαυτό του τίποτα λιγότερο από έναν θρίαμβο.
Τα προσόντα του: θάρρος, αποφασιστικότητα, αντοχή
Τα αδύνατα σημεία του: εγωκεντρισμός, έπαρση


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το δυνατό σημείο του Παρθένου στις σπουδές είναι η αναλυτική του ικανότητα και η ακρίβεια στη σκέψη. Από την άλλη, το ζώδιο αυτό διακατέχεται από μια απίστευτη τελειομανία, που συχνά αποδεικνύει έμπρακτα το γνωμικό που λέει ότι «ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο». Κολλάει στην απομνημόνευση της κάθε λεπτομέρειας, χάνοντας πολύτιμο χρόνο και ενέργεια. Μια άλλη τάση του που πρέπει να ελέγξει, είναι η επιθυμία του να βοηθά τους άλλους, που μπορεί να αποβεί εις βάρος του, είτε στην προετοιμασία των εξετάσεων είτε στη διάρκειά τους. Θα πρέπει να επιστρατεύσει την αυτοπειθαρχία του, ώστε να διαχειριστεί σωστά τον χρόνο του, και επιπλέον να ξεπεράσει την ιδέα ότι πρέπει να τα γράψει όλα τέλεια, λέξη προς λέξη.
Τα προσόντα του: αυτοσυγκέντρωση, σιγουριά, μεθοδικότητα
Τα αδύνατα σημεία του: δυσκολία με τις προφορικές εξετάσεις, υπερβολική σχολαστικότητα


ΖΥΓΟΣ
 Ο Ζυγός αργεί λίγο να …πάρει μπρος, αλλά αν αποφασίσει ότι ένα μάθημα ή αντικείμενο σπουδών τον ενδιαφέρει, δεν τον σταματά τίποτα. Έχει ταλέντο να διατηρεί καλές σχέσεις με όλους στο μαθητικό ή φοιτητικό περιβάλλον. Από την άλλη όμως, λόγω της κλίσης του προς τις… δημόσιες σχέσεις, είναι ο μαθητής ή ο σπουδαστής που μπορεί να προκαλέσει αντιπάθειες, καθώς θα έχει θεωρηθεί από τους άλλους σαν κόλακας, κοινώς «γλείφτης» των καθηγητών. Για ένα άτομο σαν τον Ζυγό, που απεχθάνεται τις κόντρες, τον ανταγωνισμό και τις δυσκολίες, η περίοδος των εξετάσεων δεν είναι και η καλύτερη φάση του, αλλά πρέπει να του αναγνωριστεί ότι το παλεύει φιλότιμα και, συνήθως, με πολύ καλά αποτελέσματα.
Τα προσόντα του: επιμέλεια, δημοφιλία, άνεση στις προφορικές εξετάσεις
Τα αδύνατα σημεία του: τεμπελιά, κολακεία


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η αγάπη του Σκορπιού για τις προκλήσεις, ο ενθουσιασμός με τον οποίο ρίχνεται σε οποιαδήποτε διεκδίκηση και ο δυναμισμός του είναι χαρακτηριστικά που αποδεικνύονται ιδιαίτερα χρήσιμα στα χρόνια των σπουδών του. Εκ πρώτης όψεως δεν δείχνει ότι «σκίζεται» για την πρωτιά, όπως άλλοι, και κανείς δεν μπορεί να τον πει… σπασίκλα. Αλλά τη διεκδικεί σαν να είναι το πιο φυσικό πράγμα του κόσμου. Συχνά έχει για σύμμαχο τη συμπάθεια των καθηγητών του, καθώς η περιέργειά του τον κάνει να δείχνει ενδιαφέρον για τα μαθήματά τους. Από την άλλη, η δύναμή του είναι και η αδυναμία του, γιατί μπορεί να υπερτιμήσει τον εαυτό του και, αν δεν έχει τα αποτελέσματα που ήθελε στις εξετάσεις, να απογοητευθεί υπερβολικά. Πρέπει να ελέγξει τον συναισθηματισμό του.
Τα προσόντα του: αποφαιστικότητα, οξύνοια, περιέργεια
Τα αδύνατα σημεία του: άγχος, ευθιξία


ΤΟΞΟΤΗΣ
Το να «μαντρωθεί» ένας νεαρός Τοξότης σε ένα πρόγραμμα μελέτης για τις εξετάσεις είναι μάλλον δύσκολο. Αν η αγάπη του για τη μάθηση δεν τον έχει κάνει αρκετά επιμελή στη διάρκεια της χρονιάς, σίγουρα δεν είναι ο τύπος που θα καθίσει και θα «σκιστεί» να τα μάθει όλα τις τελευταίες μέρες. Άλλωστε είναι αρκετά αισιόδοξος, ώστε να εμπιστεύεται την καλή του τύχη. Εννοείται πως σπάνια κυνηγά βαθμούς. Συχνότερα βοηθά συμμαθητές ή συμφοιτητές, ακόμα και σε σημείο να τον εκμεταλλεύονται. Όταν όμως ένα μάθημα τον ενδιαφέρει πραγματικά, είναι βέβαιο ότι θα διαπρέψει σ’ αυτό. ‘Εστω κι αν σε μια εξέταση μπορεί ο καθηγητής να τον ρωτήσει κάτι κι εκείνος, αφαιρεμένος, να απαντήσει αθώα: «Συγνώμη, δεν παρακολουθούσα, μου το ξαναλέτε;»
Τα προσόντα του: σιγουριά, ικανότητα να επικεντρώνεται στον στόχο, φιλομάθεια
Τα αδύνατα σημεία του: τάση να αφαιρείται, παρορμητικότητα


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως αντιμετωπίζει τις εξετάσεις σαν την ψηλότερη βουνοκορφή στην οποία θα μπήξει θριαμβευτικά τη σημαία του. Και μάλιστα θα την κατακτήσει ολομόναχος. Έχει ένα τεράστιο απόθεμα αποφασιστικότητας που του επιτρέπει να πετυχαίνει σχεδόν κάθε στόχο του. Οι καθηγητές τον συμπαθούν γιατί είναι υπεύθυνος, φιλότιμος και καλά προετοιμασμένος. Και πραγματικά, η αίσθηση του καθήκοντος είναι πολύ ανεπτυγμένη στον Αιγόκερω, ακόμα και στις νεαρές ηλικίες. Όμως πρέπει να φέρει σε λογαριασμό τον συναισθηματισμό που κρύβει κάτω από το «σκληρό» στιλ του. Έναν συναισθηματισμό που τον κάνει να παίρνει πολύ στα σοβαρά τις σπουδαστικές του επιδόσεις,να αγχώνεται και να βιώνει κάθε αποτυχία σαν να είναι το τέλος του κόσμου. Ενώ αντίθετα, αν χαλαρώσει, σίγουρα θα έχει καλύτερη απόδοση.
Τα προσόντα του: αυτοσυγκέντρωση, αναλυτικότητα, υπευθυνότητα
Τα αδύνατα σημεία του: τάση να τα παίρνει όλα υπερβολικά σοβαρά


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι επιδόσεις του νεαρού Υδροχόου στα μαθήματα είναι κάπως ασταθείς και ο ίδιος συνήθως συμπεριφέρεται με απρόβλεπτο και παρορμητικό τρόπο. Το βέβαιο πάντως είναι ότι τον ενοχλεί πολύ η διαδικασία τού να υποβληθεί σε κάποιες εξετάσεις που του επιβάλλουν άλλοι (τι εκπαιδευτικό σύστημα κι αυτό!). Όχι πως δεν θα κατάφερνε, αφού έχει απίστευτα δημιουργικό μυαλό και πνεύμα πρωτοβουλίας. Αρκεί να το πάρει ζεστά και να μην κάνει απερισκεψίες, όπως συνηθίζει, και θα έχει πολύ καλά αποτελέσματα. Στις απερισκεψίες περιλαμβάνεται και η συχνά υπερβολικά ελεύθερη έκφραση των απόψεων και των κριτικών του, που μπορεί να εκληφθεί ως θράσος από ορισμένους καθηγητές του. Είναι αρκετά καλός και στις γραπτές και στις προφορικές εξετάσεις, φτάνει να μην αφήσει το άγχος να τον κυριεύσει.
Τα προσόντα του: δημιουργική σκέψη, σιγουριά
Τα αδύνατα σημεία του: αστάθεια, απερισκεψία


ΙΧΘΕΙΣ
Ευαίσθητος και ονειροπόλος, ο νεαρός Ιχθύς μπορεί να μην έχει καν καταλήξει τι θέλει να κάνει στη ζωή του, με αποτέλεσμα συχνά να επιλέγει μια κατεύθυνση σπουδών ή μια σειρά μαθημάτων μετά από παρότρυνση άλλων. Ή ακολουθώντας το παράδειγμα των φίλων του. Και μετά να την εγκαταλείπει ή να την αλλάζει … Παρόλα αυτά αφοσιώνεταιμε επιμέλεια στη μελέτη του, που προτιμά να την κάνει μόνος του. Μπορεί να δείχνει υποτονικός και παθητικός, αλλά ένα κομμάτι μέσα του επιζητά την επιτυχία. Αν το αφήσει να εκφραστεί, μπορεί να πετύχει πολύ καλές επιδόσεις στη δύσκολη για εκείνον φάση των εξετάσεων. Άλλωστε έχει με το μέρος του και τη συμπάθεια των καθηγητών, που την κερδίζει με τους γλυκούς τρόπους του και το αθώο βλέμμα.
Τα προσόντα του: ευαισθησία, φαντασία, διαίσθηση
Οι αδυναμίες του: αναποφασιστικότητα, αστάθεια

Καλή επιτυχία σε όλους τους εξεταζόμενους!

Πηγή: myastro.gr

THE SON OF NO ONE



Περίληψη


Ως έφηβος στο Κουίνς, ο Τζόναθαν Ουάιτ – γιος αστυνομικού που σκοτώθηκε εν ώρα υπηρεσίας – διέπραξε ένα έγκλημα, αλλά γλίτωσε τη φυλακή χάρη στον πρώην συνεργάτη του πατέρα του. Δεκαέξι χρόνια μετά, ο Τζόναθαν είναι αστυνομικός και ζει ευτυχισμένος με την σύζυγο του και την κόρη του στο Λονγκ Άιλαντ.



Όταν όμως μια εφημερίδα δημοσιεύει ένα ανώνυμο γράμμα που περιγράφει τις λεπτομέρειες του φρικτού αυτού μυστικού, η ζωή του παίρνει μια απροσδόκητη τροπή...


EXTRA!

Ο Αλ Πατσίνο, η Ζιλιέτ Μπινός, ο Ρέι Λιότα , η Κέιτι Χολμς, ο Τσάνινγκ Τέιτουμ (“Dear John”) και ο Τρέισι Μόργκαν (“30 Rock”) ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια ταινία γεμάτη δράση και αγωνία, από τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο Ντίτο Μοντιέλ (“Fighting”).

Σκηνοθεσία: Dito Montiel
Σενάριο: Dito Montiel
Ηθοποιοί: Channing Tatum, Tracy Morgan, Katie Holmes, Ray Liotta, Al Pacino, Juliette Binoche
Πρεμιέρα: 04/11/11 (US)
Χρονολογία παραγωγής: 2011
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ, ΘΡΙΛΕΡ
Χώρα παραγωγής: USA

Μαρία Μαστορέλη: Πως γλίτωσε απο βιασμό χθές το βράδυ η πανέμορφη δημοσιογράφος

Εφιάλτη έζησε πριν μερικές ώρες η Μαρία Μαστορέλη. Η νεαρή δημοσιογράφος βρέθηκε στην περιοχή του Αιγάλεω λόγω κοινωνικής υποχρέωσης και ούτε που φανταζόταν το τι θα επακολουθούσε. Τι θα ζούσε. Ήταν γύρω στις 22.40 όταν περπατούσε σε ένα σκοτεινό στενό λίγα μόλις μέτρα μακριά από τη Θηβών. Η νεαρή αθλητικογράφος-που έχει ασχοληθεί και με το… Gossip-δέχτηκε επίθεση από έναν ανώμαλο και οι στιγμές που περιγράφει στο blog μας είναι τραγικές. » Ενώ μιλούσα στο τηλέφωνο με την μητέρα μου, κατάλαβα ότι κάποιος ερχόταν από πίσω. Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία μέχρι που είπα «κάτι δεν πάει καλά»! Νόμιζα πως θα μου επιτεθεί να μου πάρει την τσάντα, μέχρι που γυρίζω πίσω και χωρίς να το καταλάβω είχε ήδη αρχίσει να με αγγίζει με τα χέρια του και να έχει κατεβάσει ελάχιστα το παντελόνι του! Πανικοβλήθηκα και άρχισα να φωνάζω και να ζητάω βοήθεια. Αυτός συνέχισε να με κρατάει μέχρι που από τις φωνές μου βγήκαν στα μπαλκόνια και άρχισε να τρέχει. Ήρθε η αστυνομία λίγα λεπτά αργότερα αλλά δεν τον έπιασαν δυστυχώς! Ειλικρινά πίστευα ότι θα με βίαζε. Θέλω να το ξεχάσω» ήταν τα λόγια της Μαρίας!

http://blogs.gossip-tv.gr

Ο Γουίλ Σμιθ Χαστουκίζει Ρεπόρτερ Γιατί Πήγε Να Τον Φιλήσει Στο Στόμα [Video]



Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην πρεμιέρα του “Men in Black 3″ που έκανε έξω φρενών τον Γουίλ Σμιθ. Την ώρα…που ο διάσημος ηθοποιός μιλούσε στους δημοσιογράφους, ένας Ουκρανός ρεπόρτερ αγκάλιασε τον ηθοποιό και επιχείρησε να τον φιλήσει στο στόμα. Ο Γουίλ Σμιθ φυσικά αντέδρασε και τον χτύπησε ελαφρά στο πρόσωπο.

“Είναι τυχερός που δεν του έριξα γροθιά” είπε ο ηθοποιός σύμφωνα με το TMZ. Πρόσφατα μάλιστα ο ηθοποιός είχε δηλώσει υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων… Μετά το περιστατικό διατήρησε την ψυχραιμία του και συνέχισε να δίνει αυτόγραφα.

tromaktiko.blogspot.com

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΤΕΚΕΡ: Μία Καλλονή Εξομολογείται Σε… Ρετρό Διάθεση



Το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret Μπρούκλιν Ντέκερ, φωτογραφήθηκε για το Vanity Fair σε μια ρετρό εμφάνιση…

Η ξανθιά καλλονή εξομολογήθηκε ότι ξεκίνησε το μόντελινγκ για να πληρώνει τα δίδακτρα της σχολής της, αποκαλύπτοντας ότι την “ανακάλυψε” ένα άλλο μοντέλο σε εμπορικό κέντρο, ενώ αναφέρθηκε και στην αρχή της καριέρας της.

“Υπήρχαν άπειρες δουλειές αλλά δεν με επέλεγαν λόγω της σιλουέτας μου. Σε λίγους άρεσαν οι καμπύλες μου. Ποτέ δεν ήμουν το νούμερο ένα μοντέλο”, είπε χαρακτηριστικά.
Προς το παρόν, πάντως, έχει στραμμένη όλη την προσοχή της στο νέο της επαγγελματικό βήμα που είναι η υποκριτική.

Ήδη πρωταγωνιστεί σε δύο ταινίες το “Battleship” με την Ριάνα (Rihanna) και το “What to expect when you are expecting” με την Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και την Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz).




http://www.mychannel.gr

Απείλησε βοσκό για να κάνει σέξ με... πρόβατο!


Τραγελαφικό περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν Τυνήσιο ο οποίος εισέβαλε σε μαντρί με πρόβατα και απείλησε με μαχαίρι τον κτηνοτρόφο!



Το απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Ρόδο...


Όπως αναφέρει το rodosalarm.gr όλα ξεκίνησαν όταν ο κτηνοτρόφος αντιλήφθηκε την παρουσία ένος Τυνήσιου μέσα στο μαντρί του..

Όταν ο βοσκός του ζήτησε να φύγει, ο αλλοδαπός του επιτέθηκε και προσπάθησε να τον χτυπήσει με ένα ξύλο, ενώ έσπασε το παρμπρίζ ενός παλιού φορτηγού που ήταν σταθμευμένο έξω από τη στάνη.

Στο μαντρί έφτασαν οι δυο γιοι του κτηνοτρόφου για να τον βοηθήσουν, ωστόσο ο Τυνήσιος τους απείλησε με μαχαίρι...

Ακολούθησε πάλη και τελικά κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, να τον δέσουν και να τον παραδώσουν στους αστυνομικούς που είχαν ειδοποιηθεί! 

Στο τμήμα όπου οδηγήθηκε, ο νεαρός αλλοδαπός όταν ρωτήθηκε τι γύρευε μέσα στον ξένο στάβλο άφησε άφωνους τους αστυνομικούς, αποκαλύπτοντας με... φυσικότητα ότι ήθελε να βρει ένα από τα πρόβατα για να κάνει… σεξ!


Μεθυσμένος δρόμος στην Πολωνία



Ανατράπηκε φορτηγό που μετέφερε μπύρα

Πανικό προκάλεσε σε δρόμο της Πολωνίας η ανατροπή ενός φορτηγού που μετέφερε χιλιάδες μπουκάλια μπύρα! Το φορτίο σκορπίστηκε στο δρόμο και απειλήθηκε χάος! Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί και πυροσβέστες, καθώς η μπύρα, μεταξύ άλλων, περιέχει και αλκοόλ και υπήρχε πιθανότητα ανάφλεξης. 

Τελικά ο δρόμος παρέμεινε κλειστός για πέντε ώρες, για να περισυλλεγούν όλα τα σπασμένα μπουκάλια και να καθαριστεί το οδόστρωμα. Χαρακτηριστική ήταν, πάντως, η αντίδραση ορισμένων οδηγών, οι οποίοι βγήκαν από τα αυτοκίνητά τους και άρχισαν να μαζεύουν τα μπουκάλια που να είχαν μείνει άθικτα. 

Ο οδηγός του φορτηγού ήταν αυτός που έφταιγε για το ατύχημα, καθώς μπήκε «με χίλια» σε μία κλειστή στροφή, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του φορτηγού.

 http://www.newsbeast.gr

Αυτή είναι η κουκλάρα που στείλαμε Eurovision και έχει τρελάνει τους πάντες!


Του Κωνσταντίνου Λιλώβ.

Είναι νέα,όμορφη,ταλαντούχα κορμάρα και ότι καλό μπορεί να βρει κανείς σε μια γυναίκα σίγουρα το έχει η Ελευθερία.

Αφού νίκησε στο τελικό της Αθήνας και πήγε Eurovision,ψηφίστηκε ως η πιο όμορφη της Eurovision και με το γλυκό χαμόγελο, το ταλέντο της και το Aphrodisiac ελπίζουμε ότι θα βγει πρώτη.
Εδώ στο pinnokio.gr σας παρουσιάζουμε με μεγάλη υπερηφάνεια την Ελευθερία Ελευθερίου που θα μας εκπροσωπήσει επάξια σε λίγες μέρες στον διαγωνισμό τραγουδιού



























pinnokio.gr 

Βρέθηκε ο… πρόγονος του Spiderman!


Η σαύρα Agama mwanzae αποτελεί ένα ιδιαίτερα σπάνιο είδος ερπετών που ανήκει στην οικογένεια Agamidae και ζει στην Τανζανία, τη Ρουάντα και την Κένυα. Βασικό χαρακτηριστικό του αρσενικού είναι το μπλε-κόκκινο χρώμα του σώματος, που παραπέμπει ούτε λίγο ούτε πολύ στο δημοφιλή ήρωα των παιδικών κόμικ Spiderman. 




Ζει πάνω σε βράχους ή ανάμεσα από τις πέτρες και τρέφεται με έντομα, ενώ αποτελεί εύκολο στόχο για τους εχθρούς της εξαιτίας του χρώματός της, σε αντίθεση με το θηλυκό που έχει καστανές αποχρώσεις.


Το εν λόγω είδος, που ζει πάνω από 15 χρόνια, αποτελεί αγαπημένο… κατοικίδιο για τους Βρετανούς, οι οποίοι δείχνουν να προτιμούν την Agama mwanzae λόγω της εντυπωσιακής διχρωμίας της που παραπέμπει στα χρώματα της στολής του Spiderman.


«Η σαύρα είναι ήδη sold-out στο κατάστημα και ομολογώ να πω ότι δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Όλοι οι πελάτες ζητάνε αυτό το είδος που μοιάζει να έχει… ντυθεί με το κοστούμι του Spiderman… Ειδικά όπως σέρνεται πάνω στο βράχο, η ομοιότητα σε ξετρελαίνει», λέει η Karen Baker, ιδιοκτήτρια γνωστού pet shop στη Βρετανία.






tsantiri

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger