Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Οι πιο «χοτ» στολές

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Η αθλητική περιβολή δίνει άλλη χάρη, πως να το κάνουμε. Αλλωστε με μια ματιά θα συμφωνήσετε κι εσείς..
Οι πιο «χοτ» στολές παρακάτω....


















http://www.sport103.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=9466:-lr-&catid=170:sport-gossip&Itemid=97

«Σβήσανε» το τατουάζ από την πλάτη της Megan Fox

«Θύμα» του photoshop η πανέμορφη ηθοποιός

Είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο «καυτές» εκπροσώπους του Χόλιγουντ, έχοντας ποζάρει κατά καιρούς για τα μεγαλύτερα περιοδικά lifestyle των ΗΠΑ.

Ωστόσο, φαίνεται πως η αγάπη της για τα τατουάζ δε συνάδει ορισμένες φορές με το αισθητικό αποτέλεσμα που θέλει να βγάλει στο εξώφυλλο ο εκδότης.Ο λόγος για τη Megan Fox η οποία πόζαρε για λογαριασμό του περιοδικού «France Grazia» και όπως θα δείτε ένα από τα τατουάζ της πανέμορφης ηθοποιού που κοσμεί χαμηλά την πλάτη της λείπει από το εξώφυλλο. 


Το τατουάζ στο οποίο αναφέρεται ένα απόφθεγμα του Νίτσε, «έσβησε» ψηφιακά από το εξώφυλλο ενώ στην ίδια φωτογραφία που δημοσιεύουν στο εσωτερικό, το εμφανίζουν κανονικά.












http://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/334525/svisane-to-tatouaz-apo-tin-plati-tis-megan-fox/

Ο μεγαλύτερος λαβύρινθος στον κόσμο

Η αποστολή σας είναι να βρείτε το δρόμο σας προς τον πύργο παρατήρησης. Πόσο γρήγορα μπορεί να φτάσετε εκεί; Είναι προτιμότερο να πάρετε το μονοπάτι στα αριστερά σας ή αυτό στα δεξιά σας; Προσθέστε στις σκέψεις σας ότι ο λαβύρινθος του Longleat είναι ο μεγαλύτερος λαβύρινθος που έχει κατασκευαστεί στον κόσμο.
Το ότι θα χαθείτε είναι το μόνο σίγουρο. Ο Λαβύρινθος καλύπτει μια έκταση περίπου 1,48 στρεμμάτων (0,6 εκτάρια) και έχει συνολικό μήκος μονοπατιού 2,72 χιλιόμετρα. Ο μυστηριώδης λαβύρινθος υπόσχεται να σας μπερδέψει όσο δεν έχετε μπερδευτεί ποτέ στην ζωή σας έως τώρα!


Το σπίτι στον περίβολο χώρο του οποίου βρίσκεται ο λαβύρινθος χτίστηκε από τον Sir John Thynne, και σχεδιάστηκε από τον Robert Smythson το 1567. Χρειάστηκαν 12 χρόνια για να ολοκληρωθεί και θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα παραδείγματα της ελισαβετιανής αρχιτεκτονικής στη Βρετανία. Το Longleat σήμερα ανήκει στον Alexander Thynn, έβδομο μαρκήσιο του Μπαθ.



















Υπερβολικά κολλημένη με τα τακούνια της!


Ωραίες γόβες... αλλά για παραλία δεν νομίζω να βολεύουν πολύ!

Δεν θα την δείτε ποτέ να κυκλοφορεί χωρίς ψηλοτάκουνα. Ο λόγος για την 17χρονη τηλεπερσόνα Courtney Stodden η οποία φόρεσε το μικροσκοπικό της μπικίνι, σε αποχρώσεις του γκρι και του ροζ, και με τον σύζυγό της Doug Hutchinson πετάχτηκε μέχρι το Μαλιμπού για ένα ρομαντικό σαββατοκύριακο.Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η εκρηκτική Courtney περπατάει επιδέξια με τα τακούνια της πάνω στην άμμο. Τα αποχωρίστηκε μόνο όταν μπήκε μέσα στη θάλασσα.

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο ενώ οι δύο τους πέρασαν ένα σαββατοκύριακο μέσα στα μέλια.




Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger