Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Κλελια Ρενεση σε super sexy φωτογραφηση!

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012



Έπρεπε να μιλήσει βρώμικα για να την γνωρίσουμε.!Η Κλέλια Ρένεση, κατέχε ξεχωριστή θέση στις φαντασιώσεις και τα όνειρά μας, και για αυτό ευθύνεται η απίστευτη ομορφιά της, αλλά ....
και τα εντυπωσιακά προσόντα που τόσο απλόχερα της έδωσε η φύση.!











Οταν η Ζετα Μακρυπουλια εμφανιστηκε ημιγυμνη! (βιντεο)


Η Ζέτα Μακρυπούλια εμφανίστηκε ημίγυμνη στην μικρή οθόνη και έκανε ντουζ στην μπανιέρα με τον… Σωκράτη Αλαφούζο!
Η παρουσιάστρια και ηθοποιός, η οποία διαθέτει ένα από τα πιο ωραία σώματα στην ελληνική showbiz, δεν δίστασε για τις ανάγκες της σειράς «Αέρινες σιωπές», στην οποία συμμετείχε να εμφανιστεί ημίγυμνη, μόνο με το εσώρουχό της!

Δείτε το βίντεο!




Ανεκδοτο: Κινεζικα βασανιστηρια

Ήταν ένας τυπάς που έκανε σκι στα Ιμαλάια όταν ξαφνικά μια τεράστια χιονοστιβάδα τον έκανε να λιποθυμήσει. Ξυπνάει λοιπόν σε ένα μοναστήρι και από πάνω του ξεπροβάλλουν ένα μάτσο μοναχοί. Του κάνει λοιπόν ο μεγάλος μονάχος: - Φίλε θα σε φροντίσουμε, θα σε ταίσουμε, θα σε κοιμίσουμε μέχρι να γίνεις καλά αρκεί να μην βεβηλώσεις την παρθένα κόρη μου, γιατί αλλιώς θα υποστείς. Τα τέσσερα κινέζικα βασανιστήρια. Εντάξει; - Εντάξει, λέει κι ο τυπάς ξαφνιασμένος. Έγινε! Την πρώτη μέρα έκανε ένα γύρο στο μοναστήρι και είδε όλους πίνακες που υπήρχαν εκεί. "Καταπληκτικοί" αναφωνεί και πάει να κοιμηθεί. Την δεύτερη μέρα λοιπόν ο τύπος έκανε και πάλι ένα γύρο στο μοναστήρι και είδε όλα τα αγάλματα που υπήρχαν εκεί. "Μεγαλειώδη έργα" αναφωνεί ξανά και πάει πίσω στο κρεβάτι του. Τη τρίτη μέρα αφού έκανε το συνηθισμένο του γύρο στο μοναστήρι είδε την κόρη του μεγάλου μονάχου. Η κοπελιά ήταν πιο όμορφη και από τις πιο ζωηρές του φαντασιώσεις. Ετσι, εφάρμοσε όλη του τη γαλιφιά και μέχρι το βράδυ, αψηφώντας την προειδοποίηση του μοναχού, την κουτούπωσε! Ξυπνάει την άλλη μέρα το πρωί ο ήρωάς μας και συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται στη στέγη του μοναστηριού . Ρίχνει ένα βλέφαρο στα χέρια του και κοζάρει δυο χοντρές αλυσίδες και ένα ταμπελάκι που έλεγε: "1ο Κινέζικο βασανιστήριο: Τα χέρια σου είναι δεμένα με αλυσίδες" "Σιγά", λέει, "αυτά εγώ τα μασάω" και μπρατσαράς καθώς ήταν σπάει τις αλυσίδες. Κοιτάει μετά κάτω και βλέπει μια τεράστια κοτρόνα να βρίσκεται πάνω στην κοιλιά του και ένα ταμπελάκι που να λέει: "2ο Κινέζικο βασανιστήριο: Μια πέτρα είναι πάνω στην κοιλιά σου." Αρχισε να γελάει ο τύπος με τα βασανιστήρια και την ασχετοσύνη των μοναχών. Σα ρωμαλέο παλικάρι, σηκώνει την κοτρώνα και την πετάει στο γκρεμό. Κάτω από την πέτρα όμως, βλέπει ένα τρίτο ταμπελάκι. "3ο Κινέζικο βασανιστήριο: Το αριστερό σου αρχίδι είναι δεμένο στην πέτρα. " Πανικόβλητος λοιπόν ο τύπος πηδάει μαζί με την πέτρα στο γκρεμό για να σώσει την οικογένεια. Και ενώ βρισκόταν σε κάθετη πτώση, διακρίνει στον πάτο του γκρεμού μια τεράστια ταμπέλα με μεγάλα γράμματα που έλεγε. "4ο Κινέζικο βασανιστήριο: Το άλλο σου αρχίδι είναι δεμένο πάνω στη στέγη!"

Σεξ στα αποδυτηρια του Καμπ Νου ο Ροναλντο

Aποκαλυπτικό είναι το νέο βιβλίο που γράφτηκε για τη Μπαρτσελόνα. Το βιβλίο που γράφτηκε από δημοσιογράφο έχει τίτλο «Πίσω από τις κλειστές πόρτες» και αναφέρεται στα 113 χρόνια της ομάδας αποκαλύπτοντας πολλές λεπτομέρειες. Ένα σημαντικό μέρος του έργου αναφέρεται και στον Ρονάλντο και την παραμονή του στην ομάδα, φέρνοντας στο φως της δημοσιότητας ένα «πιπεράτο» περιστατικό.

Όταν, λοιπόν, ο Βραζιλιάνος ήταν 20 ετών, έφυγε από το γήπεδο για να πάει για φαγητό με δύο κοπέλες και στη συνέχεια επέστρεψε για να τις ξεναγήσει στους χώρους του γηπέδου.

Το απόσπασμα συνεχίζει: «Βλέποντας ότι οι παίκτες είχαν φύγει, ο φύλακας του γηπέδου ανησύχησε και πήγε να δει μήπως ο Ρονάλντο είχε κάποιο πρόβλημα. Το πάρκινγκ ήταν άδειο. Θεωρώντας ότι ο παίκτης είχε μπει στο γήπεδο για να δείξει στις δύο κοπέλες τα αποδυτήρια, βρέθηκε προ μεγάλης έκπληξης βλέποντας και τους τρεις να κάνουν σεξ στον καναπέ».

Παρόλα αυτά, ο τότε πρόεδρος του συλλόγου, Τζόζεπ Νούνιες, δεν έδειξε να εκπλήσσεται. Αντίθετα, εξήγησε ότι κατανοεί τη συμπεριφορά του παίκτη:

«Δεν καταλαβαίνετε ότι είναι ένα αγόρι 20 ετών που θέλει να περνά καλά;»


Βρηκε δουλεια ως… ανθρωπινο σκιαχτρο!




Ο 22χρονος Jamie Fox μόλις ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Μουσική και τα Αγγλικά από το Πανεπιστήμιο Bangor και βρέθηκε στη λίστα όσων ψάχνουν για δουλειά. Αν και δεν ήθελε να εγκαταλείψει τη μεγάλη του αγάπη, τη μουσική, ο Jamie… χτύπησε διάφορες πόρτες. Και ο αγρότης William Youngs από το Norfolk του την άνοιξε.


Τι κοινό τώρα μπορεί να έχει ένας πτυχιούχος της Μουσικής με έναν αγρότη όσον αφορά στα επαγγελματικά, θα το μάθετε αμέσως! Ο Jamie προσλήφθηκε ως «ανθρώπινο σκιάχτρο» στους αγρούς του κ. Youngs, προκειμένου να διώχνει με το ακορντεόν και το γιουκαλίλι τους τις εξαγριωμένες πέρδικες!


Και ενώ οι συμφοιτητές του θα χτυπούν τα πλήκτρα στο πιάνο ή θα συνθέτουν μελωδίες στην κιθάρα, ο Jamie θα πρέπει να «περιπολεί» μια έκταση 10 στρεμμάτων με σιτηρά, φορώντας ανάλογη περιβολή και παίζοντας ήχους στα μουσικά του όργανα που θα εκφοβίζουν τα πτηνά. Όσο για το μισθό του; Θα κερδίζει περίπου 250 λίρες την εβδομάδα.


Ο εργοδότης του λέει χαρακτηριστικά: «Κατέφυγα στη λύση του ανθρώπινου σκιάχτρου, καθώς οι ξύλινες κατασκευές δεν απέδωσαν καρπούς. Οι πέρδικες δεν εκφοβίζονται με τις συνηθισμένες μεθόδους. Ο μόνος τρόπος είναι να τρέξεις μακριά και να τις διώξεις. Και ο Jamie κάνει τη διαφορά».


ΠΗΓΗ: perierga.gr

Megaλεμποροι


Διαβάζω στο Unfollow που κυκλοφορεί πως «τη διετία της κρίσης και του µνηµονίου η οικογένεια (ατοµικό εισόδηµα και εταιρεία) Πρετεντέρη δήλωσε κάτι παραπάνω από 700.000 ευρώ, ο Μανώλης Καψής 250.000 ευρώ, ο Νίκος Στραβελάκης 430.000 ευρώ, ο Παύλος Τσίµας 410.000 ευρώ και η Όλγα Τρέµη 480.000 ευρώ». Το Unfollow επισημαίνει πως «Το τηλεοπτικό κανάλι στο οποίο εργάζονται οφείλει εκατοντάδες εκατοµµύρια ευρώ σε τραπεζικά δάνεια. Και οι τράπεζες, τις οποίες ετοιµαζόµαστε να αναχρηµατοδοτήσουµε τη στιγµή που η λιτότητα µας σφίγγει ολοένα και περισσότερο, εξακολουθούν...

να χορηγούν δάνεια στο MEGA».

Με τέτοια συμβόλαια, δεν πρέπει να κάνει σε κανέναν εντύπωση το πόσο υστερικά στήριξαν το Μνημόνιο οι τηλεδημοσιογράφοι του Mega, πόσο λυσσαλέα επιτίθενται σε όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες, και πόσο πολύ επιθυμούν να πάνε οι μισθοί (των υπόλοιπων πολιτών) στα 200 ευρώ. Και φυσικά, τα συμβόλαιά τους ήταν ακόμα μεγαλύτερα, όταν στήριζαν τις προηγούμενες κυβερνήσεις που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία. 

Βέβαια, εγώ εξακολουθώ να έχω μια απορία. Ο καλός αριστερός δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας μου είχε γράψει πέρσι «πώς γίνεται, μετά από 35 χρόνια εργασίας, κάποια από αυτά καλοπληρωμένης, να έχω στον τραπεζικό μου λογαριασμό ίσα-ίσα το ισόποσο των τριών επόμενων δόσεων του στεγαστικού μας δανείου, ούτε μια μετοχή, ούτε έναν off shore λογαριασμό». 

Έλα ντε, πώς γίνεται; Πες μας επιτέλους. Μήπως τα μοιράζεις στους φτωχούς; 

(Συνεχίστε να τους κοιτάτε, είναι ωραίοι. Και η παρουσία τους ακόμα στα κανάλια -όπως και η ύπαρξη των χρεοκοπημένων καναλιών των νταβατζήδων που συνεχίζουν να νέμονται τις δημόσιες συχνότητες χωρίς καν άδεια- αποδεικνύουν πως οι Έλληνες είναι για τα μπάζα.) 

Εγραψε ο Pitsirikos , μοντάζ Γρέκι

Συγκλονιστικο: Η θυσια της μανας: «Εαν καταφερεις να επιζησεις, να θυμασαι μονο οτι σ' αγαπω!»




Είναι αληθινή ιστορία που διαδραματίστηκε λίγες ώρες μετα από σεισμό στην Ιαπωνία, πριν λίγους μήνες. Θα μπορούσε να είναι και αυτή ένα παραμύθι, όμως... δεν είναι. Είναι η πραγματικότητα που μας θυμίζει πως τα παραμύθια δεν είναι πάντα μύθος.

Έχοντας πλέον ο σεισμός υποχωρήσει, διασώστες φτάνουν στα ερείπια του σπιτιού μιας νεαρής γυναίκας κι αντικρύζουν το πτώμα τηςμέσα στα χαλάσματα. Η στάση του σώματός της όμως ήταν σχετικά περίεργη, θυμίζοντας κατά πολύ την στάση που παίρνει πιστός έχοντας λυγίσει στα γόνατά του για να λατρέψει και να προσευχηθεί τον Θεό του. Τα συντρίμια του σπιτιού, είχαν καταπλακώσει την πλάτη και το κεφάλι της.

Αντιμετωπίζοντας όλες αυτές τις δυσκολίες, ο αρχηγός της ομάδας διάσωσης, αποφασίζει να βάλει το χέρι του μέσα από ένα στενό άνοιγμα στον τοίχο για να φτάσει το σώμα της άτυχης γυναίκας. Είχε ακόμη μέσα του την ελπίδα ότι αυτή η γυναίκα θα μπορούσε να είναι ζωντανή. Ωστόσο, τόσο το κρύο δέρμα όσο και η ακαμψία του σώματος, μαρτυρούσαν πως η γυναίκα είχε σίγουρα πεθάνει. Ο ίδιος μαζί με την υπόλοιπη ομάδα άφησαν αυτό το σπίτι και κατευθύνθηκαν στα υπόλοιπα, αναζητώντας τα επόμενα υπό κατάρρευση κτίρια.
Κάποιοι ανεξήγητοι όμως λόγοι, παρακινούσαν τον αρχηγό της ομάδας να επιστρέψει στο κατεστραμένο σπίτι της νεκρής γυναίκας, καθώς μια εντυπωσιακή δύναμη τον καλούσε πίσω... Έτσι κι έγινε. Πλησίασε, γονάτισε και έβαλε ξανά το χέρι του ανάμεσα στο άνοιγμα που είχε εντοπίσει πριν, αναζητώντας ένα μικρό κενό κάτω από το νεκρό σώμα.
Ξαφνικά, άρχισε να φωνάζει με ενθουσιασμό! «Είναι ένα παιδί! Υπάρχει ένα παιδί!»
Όλη η ομάδα συγκεντρώθηκε γύρω του και προσεκτικά αφαίρεσε τις σωρούςτων γκρεμισμένων τμημάτων του σπιτιου, γύρω από την άτυχη γυναίκα. Πράγματι, μπροστά τους πλέον, υπήρχε ένα τριών μηνών αγοράκι, τυλιγμένο σε μια κουβέρτα με μοτίβα άνθεων, κάτω από το νεκρό σώμα της μητέρας του. Προφανώς, η γυναίκα είχε πραγματοποιήσει μια υπεράνθρωπη θυσία για την διάσωση του γιου της. Όταν όμως αντιλήφθηκε πως το σπίτι κατέρρεε, χρησιμοποίησε το σώμα της για να δημιουργήσει ένα αυτοσχέδιο κάλυμμα προστασίας για τον γιό της. Το μικρό αγοράκι, κοιμόταν ακόμα ήρεμο και γαλήνιο, ενώ ο επικεφαλής της ομάδας διάσωσης τον είχε πλέον στα χέρια του και τον απομάκρυνε από τα χαλάσματα.
Ο γιατρός, κατέφθασε γρήγορα για να εξετάσει το μικρό αγόρι. Αφού άνοιξε την κουβέρτα, εντόπισε ένα κινητό τηλέφωνο.Υπήρχε ένα μήνυμα κειμένου στην οθόνη που έγραφε:

«Εάν καταφέρεις να επιζήσεις, να θυμάσαι μόνο ότι σ 'αγαπώ»

ΠΗΓΗ: www.e-charity.gr



Η 12χρονη που ξεπερνα σε ευφυια τους Einstein και Hawking

Ποια είναι η 12χρονη διάνοια που ακούει στο όνομα Olivia Manning. Τι σκορ πέτυχε σε τεστ ευφυΐας (Pics)

Ένα 12χρονο κορίτσι κατάφερε να ξεπεράσει το σκορ των Albert Einstein και Stephen Hawking, σε σχετικό τεστ ευφυΐας.
Το σκορ της Olivia Manning (162 βαθμοί) είναι μεγαλύτερο κατά δύο μονάδες από τους δύο επιστήμονες και την τοποθετεί απευθείας στο 1% των πιο έξυπνων ανθρώπων του κόσμου!
Η 12χρονη από το Liverpool της Αγγλίας έγινε δεκτή στη Mensa γεγονός που σημαίνει ότι θα είναι μέλος ενός δικτύου "εγκεφάλων" ανά την υφήλιο.
Να σημειωθεί ότι ο μέσος όρος της ανθρώπινης εξυπνάδας θεωρείται το 100.
Το επίτευγμα της την έχει κάνει "διάσημη" στο North Liverpool Academy του Everton όπου φοιτά.
"Πολλοί περισσότεροι άνθρωποι έρχονται και μου ζητούν βοήθεια για τις εργασίες τους. Μου αρέσουν οι προκλήσεις και να βάζω το μυαλό μου να σκεφτεί", αναφέρει η Olivia.
Μαζί με την Olivia, δεκτή στο Mensa έγινε και η επίσης 12χρονη Lauren Gannon που τυχαίνει να είναι συμμαθήτρια της Manning και να ζουν στην ίδια γειτονιά του Norris Green.
Πηγή: Daily Mail

Σοκ: Το Πιο Χοντρο Παιδι Στον Κοσμο!


Το όνομα του είναι Λου Χάο και είναι το πιο παχύσαρκο παιδί στον κόσμο!Είναι 4 χρονών και ζυγίζει 62 κιλά!Έχει μόλις ύψος 110 εκατοστά!Ο Λου Χάο ξεκίνησε να παίρνει απότομα βάρος όταν ήταν 3 μηνών και απο τότε δεν έχει σταματήσει!Οι γιατροί δεν μπορούν να βρούν την αιτία!









Το ποδηλατο προκαλει σεξουαλικες δυσλειτουργιες στον αντρα;


Κακά τα νέα για τους άνδρες που μετακινούνται καθημερινά με ποδήλατο; Τι λένε οι έρευνες του Ελληνικού Ανδρολογικού Ινστιτούτου;
Όπως αναφέρουν, υπάρχει συγκεκριμένη σχέση της ποδηλασίας με την αγγειακή, ενδοθηλιακή και νευρογενή δυσλειτουργία στους άνδρες.
Το Ινστιτούτο σημειώνει επίσης ότι η ποδηλασία έχει σχέση και με τη σεξουαλική δυσλειτουργία αφού η πρώτη συμβάλλει στη δημιουργία και εξέλιξη της στυτικής δυσλειτουργίας.
Πάντως οι ποδηλάτες δεν χρειάζεται να ανησυχούν . Οι πεπειραμένοι μπορεί ήδη να γνωρίζουν πως μπορούν να αντιμετωπίσουν την όλη κατάσταση με ορισμένα προληπτικά μέτρα: 
- Τη χρήση του σωστά τοποθετημένου ποδήλατου.
- Το σωστό στυλ οδήγησης με μια κατάλληλη θέση του καθίσματος.

- Το κατάλληλο κάθισμα ποδηλάτου.


Τέλος, το Ινστιτούτο προσθέτει ότι η σχέση του ποδηλάτου με τη σεξουαλική δυσλειτουργία θα πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω και για τους άντρες αλλά και για τις γυναίκες που χρησιμοποιούν συχνά το ποδήλατο.


http://www.radar.gr

8χρονο παιδι παιζει με τον κατοικιδιο του, εναν τεραστιο Πυθωνα! (εικονες και βιντεο)




Παιδί παίζει με το κατοικίδιό του, έναν τεράστιο πύθωνα Βιρμανίας. Αυτό το οκτάχρονο αγόρι από την Ινδία χειρίζεται τον πύθωνα λες και είναι παιχνιδάκι!
Δείτε τις εικόνες και το βίντεο:








ΣΟΚ με τις νεες αποκαλυψεις για τον Λανς Αρμοστρονκ.“Το αιμα εσταζε απο τις σακουλες”!

ΣΟΚ προκαλούν τα στοιχεία της έκθεσης του Οργανισμού αντι-ντόπινγκ USADA, αναφορικά με τη παράνομη δράση του Λανς Αρμστρονγκ χρήσης και διακίνησης απαγορευμένων ουσιών.

Στις 202 σελίδες της έκθεσης, περιλαμβάνονται καταθέσεις πρώην συναθλητών του περίφημου ποδηλάτη, ηλεκτρονική αλληλογραφία του αθλητή, οικονομικά αρχεία και εργαστηριακές αναλύσεις που αποδεικνύουν το ένοχο παρελθόν του επτάκις νικητή του ποδηλατικού Γύρου της Γαλλίας.

Στον Λανς Άρμστρονγκ αφαιρέθηκαν όλοι οι τίτλοι που είχε κατακτήσει στην καριέρα του λόγω χρήσης αναβολικών και σύμφωνα με τον εκτελεστικό διευθυντή της USADA, Τράβις Τίγκαρτ, υπάρχουν καταληκτικές και αδιάψευστες αποδείξεις για μία οργανωμένη επιχείρηση ντόπινγκ μέσα από την ομάδα του, την US Postal Service Pro Cycling Team (νυν Discovery Channel Pro Cycling Team). 

Το πόρισμα αναφέρει: «Η USADA έχει βρει αποδείξεις πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο Λανς Άρμστρονγκ συμμετείχε σε κατά συρροή απάτη με τη χρήση, διαχείριση και κυκλοφορία αναβολικών ουσιών και μεθόδων. Ενεργούσε με τη βοήθεια ενός μικρού στρατού υποστήριξης, που περιλαμβάνει γιατρούς ντόπινγκ, λαθρέμπορους ουσιών και άλλους μέσα και έξω από το άθλημα και την ομάδα του».

Εναντίον του Λανς Άρμστρονγκ κατέθεσαν 11 πρώην συναθλητές του και πρόκειται για τους Τάιλερ Χάμιλτον, Φλόιντ Λάντις, Φράνκι Αντρέου, Μάικλ Μπάρι, Τομ Ντάνιελσον, Τζορτζ Χίνκαπι, Λέβι Λάιπχαϊμερ, Στέφεν Σβαρτ, Κρίστιαν Βάντε Βέλντε, Τζόναθαν Βότερς και Ντέιβιντ Ζαμπρίσκι.

Οι 11 αναφέρονται στη σχέση εξάρτησης που είχε αναπτύξει ο Άρμστρονγκ κυρίως με την ερυθροποιητίνη, τις μεταγγίσεις αίματος ή η τεστοστερόνη. Το σχέδιο που συνέλαβε και εκτέλεσε ο Άρμστρονγκ απαιτούσε τη συμμετοχή των συναθλητών του και την πλήρη υπακοή τους σε όσα τους έλεγε.

Η USADA υποστηρίζει, σε άλλο σημείο του πορίσματός της, πως ο Άρμστρονγκ προμήθευε με απαγορευμένες ουσίες τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του και τους πίεζε για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ντόπινγκ, απειλώντας τους με απόλυση σε περίπτωση άρνησης.

«Ο στόχος του (σ.σ. να κατακτήσει πολλές φορές το Γύρο της Γαλλίας) τον οδήγησε στην εξάρτηση από την ουσία ερυθροποιητίνη (σ.σ. ΕPO), από τεστοστερόνη, από μεταγγίσεις αίματος και επίσης, με ανηλεή τρόπο, περίμενε και απαιτούσε από τους συναδέλφους του στην ομάδα να πράττουν ομοίως με τις ουσίες, ώστε να υποστηρίξουν τους στόχους του. Δεν ήταν αρκετό που οι συναθλητές του έδιναν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους στο ποδήλατο, απαιτούσε να υπακούσουν στο πρόγραμμα ντόπινγκ που ήταν σχεδιασμένο για εκείνους, ειδάλλως θα τους αντικαθιστούσε», γράφει το πόρισμα και συνεχίζει: «Ενεργούσε με τη βοήθεια ενός μικρού στρατού υποστήριξης, που περιλαμβάνει γιατρούς ντόπινγκ, λαθρέμπορους ουσιών και άλλους μέσα και έξω από το άθλημα και την ομάδα του».

Απίστευτα είναι όσα γράφονται στις σελίδες του πορίσματος για όσα έκανε ο Άρμστρονγκ πριν από σημαντικούς αγώνες:

Το 1998, η πρώην σύζυγος του Άρμστρονγκ, Κρίστιν Ρίτσαρντ έδινε στην ομάδα ταμπλέτες κορτιζόνης τυλιγμένες σε αλουμινόχαρτο.

Το 1999, ο Τάιλερ Χάμιλτον, ισχυρίστηκε πως ο Λανς του πέταξε στο στόμα ένα μείγμα τεστοστερόνης και ελαιόλαδου, μετά από ετάπ του Γύρου της Γαλλίας.

Τον Ιούνιο του 2000, φέρεται να ταξίδεψε μαζί με 2 συναθλητές του στη Βαλένθια της Ισπανίας, ώστε να υποβληθούν σε μετάγγιση αίματος. Η διαδικασία έγινε σε δωμάτιο ξενοδοχείο, όπου δύο γιατροί και ο διευθυντής της ομάδας έβλεπαν το αίμα των αναβατών να στάζει σε πλαστικές σακούλες.

Τον επόμενο μήνα, κατά τη διάρκεια του Γύρου της Γαλλίας, οι ποδηλάτες ξάπλωναν στο κρεβάτι τους και έτρεμαν από τη μετάγγιση κρύου αίματος που ξαναέμπαινε στο σώμα τους. Το αίμα αυτό διαθέτει υψηλότερη δυνατότητα μεταφοράς οξυγόνου, με συνέπεια να βελτιώνεται η αντοχή των ποδηλατών.

Το 2000, σε αγώνα στην Ισπανία, ο Αρμστρονγκ είχε πάρει τεστοστερόνη και συναθλητής του τον προειδοποίησε ότι στο ξενοδοχείο περίμεναν ελεγκτές με αποτέλεσμα στον αγώνα να έχει πτώση, προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο.

Το 2002, κάλεσε ένα συναθλητή στη Χιρόνα και του διεμήνυσε πως εάν επιθυμούσε να συνεχίσει να αγωνίζεται για την ομάδα, θα έπρεπε να ακολουθήσει το πρόγραμμα ντόπινγκ που είχε σχεδιαστεί από το γιατρό του Τεξανού πρωταθλητή.

Το 2003, ο Άρμστρονγκ επισκέφθηκε το διαμέρισμα του Τζορτζ Χίνκαπι στην Ισπανία και έδωσε αίμα για μελλοντική μετάγγιση.

Ο Τζόναθαν Βότερς υποστήριξε ότι τα μπουκάλια με νερό που περιείχαν EPO διέθεταν ειδικές ταμπέλες για τον κάθε έναν ποδηλάτη.

Φύλαγαν το αίμα που είχε εξαχθεί κατά τις μεταγγίσεις στο ψυγείο που υπήρχε στο διαμέρισμα του Άρμστρονγκ, για να μην πέσει το ρεύμα και χαλάσει.

http://www.zouzouniblog.blogspot.com

Η Μονικα Λεβινσκι αγνωριστη!




Η Μόνικα Λεβίνσκι πριν χρόνια ήταν η «πέτρα του σκανδάλου» στον Λευκό Οίκο. Η Μόνικα ήταν η «πρωταγωνίστρια» του περίφημου «λεκέ», που ξεμυάλισε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.
Σήμερα όμως δεν θυμίζει σε τίποτε την σέξι εκείνη γυναίκα!
Φωτορεπόρτερ την εντόπισαν να περπατά στους δρόμους την Νέας Υόρκης και ήταν εντελώς αγνώριστη! Έχει πάρει αρκετά κιλά, έχει μεγαλώσει και είναι σχεδόν αγνώριστη.
Σύμφωνα με τον ξένο τύπο ζει με τη μητέρα της και έχει δεχθεί και πρόταση από εκδοτικό οίκο να βγάλει στη φορά όσα έγιναν με τον Μπιλ Κλίντον .                 http://www.gossip-tv.gr/

  • Click to enlarge image m1.jpg
  • Click to enlarge image m2.jpg
  • Click to enlarge image m4.jpg
  •  

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ

Στην τελευταία του αποστολή, ο κορυφαίος εκτελεστής γυρίζει για να διαγράψει το παρελθόν του, για να διαπιστώσει οτι κάποιος έχει "πειράξει" το μέλλον του... 

Μην εμπιστεύεσαι κανέναν! Μην αισθάνεσαι τίποτα! Μην ηττηθείς ποτέ! 

Αυτό είναι το μότο που θυμόταν πάντα ο αδίστακτος Ανατολικοευρωπαίος εκτελεστής και τον βοήθησε να ανελιχθεί στην κορυφή του επαγγέλματός του. 
Μεγαλωμένος στις σκληρές φτωχογειτονιές της Ρουμανίας, ο Βίκτωρ ξέρει την αξία της ζωής περισσότερο από τον οποιονδήποτε και αυτό τον κάνει τον τέλειο εκτελεστή! 

Μετά όμως, από την προδοσία του ίδιου του ανθρώπου, πρέπει να σκηνοθετήσει τον θάνατό του και να φύγει για το Λονδίνο. 

Ο Βίκτωρ τώρα είναι καλύτερος, γρηγορότερος και πιο σκληρός από ποτέ! 
Μπορεί όμως να αποδράσει από την ίδια του την ταυτότητα;



Σκηνοθεσία : Perry Bhandal
Σενάριο : Perry Bhandal
Πρωταγωνιστούν: Luke Goss, Caroline Tillette, Stephen Marcus, Danny Midwinte
Χώρα : Μεγ. Βρετανία
Έτος παραγωγής: 2012
Διάρκεια : 1 ώρα, 35 λεπτά
Κατηγορία : Περιπέτεια, Θρίλερ
Υπότιτλοι : Ελληνικοί-Nightmare ARTMovieZ
ReSync•Επιμέλεια•Ενσωμάτωση: IhaveName for GTRD-movies
IMDb Link : www.imdb.com/title/tt2061712/


Να εκκενωθουν τα Ελληνικα Νησια που εχουν λιγοτερο απο 150 κατοικους – Σε λιγο θα μας πουν να ανοιγουν μονο καλοκαιρι


Tην εκκένωση  όλων των ελληνικών νησιών που έχουν έως 150 κατοίκους ζήτησε η Τρόικα από την ελληνική κυβέρνηση γιατί  επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό με περιττά έξοδα. Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Κωστής Μουσουρλής έμεινε άφωνος από τις απαιτήσεις της Τρόικας δηλώνοντας πως «Τους απαντήσαμε άμεσα ότι δεν είναι καλά. Δεν το διαπραγματευόμαστε»

Διαψέυδει το ΥΠ. Οικονομικών ..

Από το υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνεται ότι ουδέποτε τέθηκε θέμα, από την τρόικα, εγκατάλειψης νησιών της ελληνικής επικράτειας.Οι σχετικές φήμες που μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα.

Σε λίγο θα μας πουν να δουλεύουν μόνο καλοκαίρι …

Σε λίγο η τρόικα με την φόρα που έχει πάρει με το «ψαλίδι» θα μας προτείνει   να εκκενωθούν όλα τα νησιά τη Ελλάδας έτσι ώστε να μην επιβαρύνουν το κράτος με επιπλέον δημόσιες επιχειρήσεις  και άλλες δαπάνες και να ανοίγουν μόνο το καλοκαίρι σαν τουριστικά θέρετρα …. Μύκονος Grand  opening 14 Μαρτίου να είστε όλοι εκεί ….


http://www.lay-out.gr

Μοσχα: Απαιτει εξηγησεις απο Τουρκια


Μόσχα: Η Τουρκία έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή Ρώσων πολιτών


Εξηγήσεις απαιτεί η Ρωσία από την Άγκυρα, εξαιτίας της αναχαίτισης από τουρκικά μαχητικά ενός συριακού επιβατικού αεροπλάνου, η οποία «έθεσε σε κίνδυνο» Ρώσους επιβάτες.


Η Ρωσία «απαιτεί από τις τουρκικές αρχές εξηγήσεις για τους λόγους τέτοιων ενεργειών εκ μέρους των τουρκικών αρχών», αναφέρει το υπουργείο σε ανακοίνωσή του, υπογραμμίζοντας πως η αναχαίτιση του αεροπλάνου από καταδιωκτικά «έθεσε σε κίνδυνο τους επιβάτες, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν 17 Ρώσοι πολίτες».
Το υπουργείο προσθέτει ότι οι τουρκικές αρχές αρνήθηκαν να επιτρέψουν σε ρωσικό διπλωματικό προσωπικό πρόσβαση στους 17 Ρώσους πολίτες που επέβαιναν στο αεροπλάνο στη διάρκεια των οκτώ ωρών που αυτό κρατήθηκε λόγω υποψιών ότι μετέφερε στρατιωτικό εξοπλισμό.


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger