Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Coco και ποδήλατο με θέα... !

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Μόνο μία γνωρίζουμε που θα μπορούσε να κάνει ποδήλατο με το μπικίνι της, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα αλλά και τα σκυλιά της!
Η Coco, φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικινάκι ανέβηκε στο ποδηλατό της, κουβαλώντας μαζί και τον προσωπικό της .... paparazzi, και άναψε φωτιές...!

Από την μία τα εκρηκτικά της οπίσθια που μαγνητίζουν τα βλέμματα, και από την άλλη το υπερπλούσιο μπούστο της, που ξεχειλίζει μέσα από το λιλιπούτειο σουτιέν...
Ε δεν θέλει και πολύ να το πάθεις το εγκεφαλικό..






http://www.kamikazi.gr

Ο ερωτας χρονια δεν κοιτα...

Η Elisabetta Gregoraci και ο Flavio Briatore πιο ερωτευμένοι από ποτέ
Με τον γιο τους, Falco Nathan, εθεάθησαν σε παραλία της Ιταλίας το μοντέλο Elisabetta Gregoraci και ο δισεκατομμυριούχος Flavio Briatore.

Οι δυο τους αντάλλαξαν φιλιά πάνω στην ξαπλώστρα με την 32χρονη να κλέβει την παράσταση με το καυτό κόκκινο μπικίνι της που ξεσήκωνε τα πλήθη.






newsbeast.gr

Βαλε το ασπρο σου το τζιν!


Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τη Γεωργία Σάλπα σε μια ακόμη έξοδο. Τα λευκά που φορούσε «ανάγκασαν» τους φωτογράφους να μην μπορούν να ξεκολλήσουν το χέρι από το κουμπί της μηχανής. Και πώς θα μπορούσαν άλλωστε καθώς οι ενδυματολογικές της επιλογές εκτός από το χρώμα είχαν και ένα άλλο χαρακτηριστικό: ήταν επικίνδυνα στενές… Αρκετά στενές ώστε τα προσόντα της καλλονής να «ασφυκτιούν»! 

 Δείτε τις φωτογραφίες…








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
http://www.kamikazi.gr

«Εισαι μουν@ρ@ κοριτσι μου», ειπε η Βανδη στην Παπαριζου


Το πιο πιπεράτο περιστατικό των χθεσινών Mad Awards έγινε στο παρασκήνιο, όταν συναντήθηκαν οι Έλενα Παπαρίζου, Δέσποινα Βανδή και Ηλίας Ψινάκης. Το πιο περίεργο από όλα είναι ότι πιο κόσμιος από όλους ήταν ο Ηλίας Ψινάκης.
«Είσαι μουν@ρ@», ήταν το αυθόρμητο σχόλιο της Δέσποινας Βανδής (που το τελευταίο πράγμα που μπορείς να της καταλογίσεις είναι ότι είναι αθυρόστομη) όταν συνάντησε την Έλενα Παπαρίζου στο παρασκήνιο των χθεσινών Mad Awards.
Αναφερόμενη τόσο στην εμφάνιση της Έλενας πάνω στην σκηνή -που μόλις είχε προηγηθεί- όσο και στην ανανεωμένη εμφάνιση της γενικότερα.
Η Παπαρίζου δέχτηκε το κοπλιμέντο, που έγινε παρουσία της κάμερας του Ant1. Και την προειδοποίησε ότι το ίδιο σχόλιο είχε κάνει και εκείνη στο μικρόφωνο, όταν πήγε να ακούσει την Νατάσα Θεοδωρίδου στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδούσε, και μετά -όπως είναι λογικό- έπαιζε παντού για μέρες.
Κοσμιότερος όλων ο Ηλίας Ψινάκης που χαιρέτισε ευγενικά την Έλενα, χωρίς να πετάξει κάποια από τις γνωστές ατάκες του.

http://www.iefimerida.gr

Ποδοσφαιρικη ενδεκαδα ακαταλληλη για... ανηλικους!

Η ενδεκάδα είχε κάνει και παλιότερα την εμφάνισή της στο διαδίκτυο, πολλοί χρήστες ωστόσο την θυμήθηκαν και την επανέφεραν λόγω της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας.


Τερματοφύλακας ο Πίτερ Ρουφάι. Ο Νιγηριανός είναι μια ιδιαίτερα αξιόπιστη λύση για να δεχτεί... πολλά γκολ.

Στην άμυνα ο Κόλο Τουρέ φυλά τα... μετόπισθεν, ενώ ο Αλέσιο Τομπέζι, είναι ελαφρώς επιρρεπής στα λάθη.

Την παρτίδα σώζει ο Τόμας Γκαμιέτε...

Στο κέντρο ο Μαλακίας μπορεί να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο, στην ενδεκάδα όμως αυτή είναι μακράν ο καλύτερος παίκτης!

Ο Κακά και ο... φορμαρισμένος Βέλι Κάβλακ δίνουν ασίστ στον Μισέλ Ζμπουτσάμ και τον παίκτη του ύψους ή του βάθους, Αλεξάντρε Πάτο.

Καπούτσο και Πέδρο Μουνίτις δένουν αρμονικά στην επίθεση, ενώ ο προπονητής Αλεχάντρο Χίσις ολοκληρώνει την ομάδα... 

Η ακατάλληλη ενδεκάδα με πραγματικούς, πρώην και νυν παίκτες:

1. Πίτερ Ρουφάι

2. Κόλο Τουρέ

3. Αλέσιο Τομπέζι

4. Τόμας Γκαμιέτε

5. Μάρκος Αντόνιο Μαλακίας

6. Ρικάρντο Κακά

7. Καπούτσο

8. Μισέλ Ζμπούτσαμ

9. Βέλι Κάβλακ

10. Αλεξάντρε Πάτο

11. Πέδρο Μουνίτις

Προπονητής: Αλεχάντρο Χίσις






H πετρα του σκανδαλου



Ο χωρισμός της Vanessa Paradis με τον Johnny Depp δεν φαίνεται να ήρθε και τόσο ξαφνικά στους... κοσμικούς κύκλους, ή μάλλον στα παπαρατσικά πηγαδάκια. Η Amber Heard έχει γίνει σχεδόν μόνιμος κάτοικος του Νέου Μεξικό όπου πηγαίνει στα κινηματογραφικά πλατό να θαυμάζει τον αγαπημένο της στα γυρίσματα, του «Μοναχικός Καβαλάρης». Μάλιστα, οι κακές γλώσσες λένε ότι ο Johnny της αγόρασε και άλογο για να κάνουν βόλτες μαζί!


Ωστόσο, επίσημα ο χωρισμός του ανακοινώθηκε χθες, αν και φαίνεται πως το ειδύλλιο κρατά εδώ και μήνες και μετά το χωρισμό πολλοί είναι εκείνοι που λένε ότι η σχέση θα πάρει.... σοβαρή μορφή.




Άλλωστε, η Paradis έχει να εμφανιστεί επίσημα στο πλευρό του από το 2010 όταν είχαν αρχίσει οι φήμες για χωρισμό. Κι όσο κι αν ο Depp διέψευδε τις φήμες τους τελευταίους μήνες, η χθεσινή ανακοίνωση διέψευσε ακόμη και τον ίδιο. Με τη Heard είχε ταξιδέψει μέχρι το Λας Βογκάς με ιδιωτικό τζετ κι ενώ εκείνος έπρεπε να παραβρεθεί στην πόλη του τζόγου για επαγγελματικές υποχρεώσεις άγνωστοι παραμένουν οι δικοί της λόγοι...

http://www.real.gr

Ε. Φουρειρα: Το νεο λουκ της στα Mad Awards!


Χθες η 9η απονομή των MAD, ήταν πραγματικά μια υπέροχη και φαντασμαγορική μουσική βραδιά! Οι γυναικείες όμορφες παρουσίες ήταν πολλές!

Μια από τις παρουσίες που εντυπωσίασαν ήταν και η Ελένη Φουρέιρα, που εκτός από το υπέροχο φόρεμα του Βρετού Βρεττάκου, μας άρεσε πολύ το νεο look στα μαλλιά της! Τα μαλλιά της πιο σκούρα και ίσια, ήταν πραγματικά μια όμορφη έκπληξη! Συμφωνείς; 



http://www.tlife.gr
 

Δειτε την Ελενα Παπαριζου με μαγιο..


Ελεύθερη πλέον και ωραία, η Έλενα Παπαρίζου φαίνεται να έχει βρει τον καλό της εαυτό..

Η τραγουδίστρια, όπως αναφέρει το ciao, βρέθηκε σε πισίνα γνωστού ξενοδοχείου της Αττικής για να ανανεώσει το μαύρισμά της.

Αν και ήταν μόνη, απόλαυσε τις βουτιές της αλλά και το service του ξενοδοχείου.

Με ένα ροζ μπικίνι που αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της, έκανε τις βουτιές της αλλά απόλαυσε και αρκετή ώρα τον ήλιο, κάνοντας ηλιοθεραπεία.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια ετοιμάζεται για μία συνεργασία έκπληξη το χειμώνα, γεγονός που την ανεβάζει ακόμα περισσότερο. Αυτή είναι η Έλενα που θέλουμε και αγαπάμε!
http://www.kamikazi.gr

Η Bild εβαλε κατασκοπο μεσα στο ξενοδοχειο της Εθνικης Ελλαδας

Ο γερμανικός Τύπος ξεπέρασε τον εαυτό του σε κιτρινισμό.
Ρεπόρτερ της «Bild» προσποιούμενος τον οδοντίατρο έκλεισε δωμάτιο στο ξενοδοχείο της Ελλάδας και λειτούργησε σαν…
κατάσκοπος των Γερμανών εν όψει του προημιτελικού της Παρασκευής.

«Αισθάνομαι σαν τον 007, εγώ, ο ρεπόρτερ της Bild, είμαι κατάσκοπος ανάμεσα στους Έλληνες, αντιπάλους μας την Παρασκευή. Μένουν σε ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, 38 χιλιόμετρα έξω από τη Βαρσοβία. Εδώ προετοιμάζονται οι Έλληνες για τον προημιτελικό. Εδώ μένω κι εγώ τώρα, λειτουργώντας ως «Δούρειος Ίππος» για την Bild» γράφει στην εφημερίδα σύμφωνα με το sport-fm.gr.

«Από το μπαλκόνι μου βλέπω τον Σάντος να καπνίζει. Και μετά άλλο ένα τσιγάρο, κι άλλο ένα, κι άλλο ένα. Σαν φουγάρο! Γιόγκι (σ.σ. Λεβ), αν έκαιγε τόσο πολύ η άμυνα της Ελλάδας όσο τα τσιγάρα του προπονητή…

Ακόμη και στο ημίχρονο καπνίζει στα αποδυτήρια, μου λέει μία ελληνική πηγή» αναφέρει ο ρεπόρτερ και λέει.: «Στις τάξεις της Ελλάδας δουλεύει πιο σκληρά η μηχανή του καφέ. Υπάρχουν δύο στο χώρο, μία που φτιάχνει καπουτσίνο και λάτε και άλλη μία για κανονικό καφέ. Δουλεύει όλη την ώρα».

Μάλιστα σημειώνει ότι: «Ο τυπικός Έλληνας παίκτης είναι ως εξής: φορά γαλανόλευκες παντόφλες, γαλανόλευκη φόρμα κι έχει μούσι τριών ημερών. Μάλλον οι Έλληνες το μακραίνουν μέχρι να αποκλειστούν».

Η περιγραφή συνεχίζεται: «Ακούω κάποιον να ουρλιάζει στην αυλή. Τρέχω έξω και βλέπω τον Γιώργο Καραγκούνη. Φωνάζει πολύ δυνατά. Κάθε δεύτερη λέξη που χρησιμοποιεί είναι το «μ….α«. Την Παρασκευή δεν θα παίξει. Ο «μ…α-Καραγκούνης» είναι τιμωρημένος. Το απόγευμα βλέπω τον Γιώργο Σαμαρά. Αυτόν που γυαλίζει το μαλλί του με βερνίκι παπουτσιών. Οι Έλληνες το διασκεδάζουν. Προχωρούν χέρι-χέρι, μιλούν και γελάνε πολύ. Το βράδυ; Μέχρι τη 1:00 είμαι στο λόμπι του ξενοδοχείου και δεν εμφανίζεται κανένας Έλληνας.Τώρα ακόμη και η μηχανή του καφέ κάνει διάλλειμα».

ΠΗΓΗ: 24h.gr



ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Νέες καραμπόλες και αλλαγές σε κρίσιμα υπουργεία λίγο πριν ανακοινωθεί η νεα κυβέρνηση.
Μπορεί το όνομα του υπουργού Οικονομικών να έχει κλειδώσει αλλά σε άλλα υπουργεία σβήνουν ονόματα και γράφονται στην θέση τους άλλα. Αυτή την ώρα συναντώνται στο Μαξίμου οι τρείς ηγέτες.
Ήδη οι περισσότεροι υπουργοί έχουν δεχθεί τηλεφωνήματα από το Μέγαρο Μαξίμου και:

ΤΟ ΝΕΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ:

Υπουργός Εσωτερικών
ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

Υπουργός Εξωτερικών
ο Δημήτρης Αβραμόπουλος
Υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας (τεχνοκράτης από τις Βρυξέλλες)

Υπουργός Αμυνας
ο Πάνος Παναγιωτόπουλος

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
Νίκος Δένδιας

Υπουργός Δικαιοσύνης
Αντώνης Ρουπακιώτης (πρόταση Κουβέλη)

Υπουργός Περιβάλλοντος
Λιβιεράτος (ΠΑΣΟΚ)

Yπουργός Παιδείας
- Πολιτισμού Κων/νος Αρβανιτόπουλος
Αναπληρωτής υπουργός Γρηγόρης Τσάλτας
υφυπουργός Θεόδωρος Παπαθεοδώρου
υφυπουργός Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας
Υφυπουργός Αθλητισμού Στέλιος Αγγελούδης (διευθυντής γραφείου ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ)

Υπουργός Οικονομικών
Βασίλης Ράπανος
Αναπληρωτής υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας αρμόδιος για τις δαπάνες
Μαυραγάνης αρμόδιος για τα έσοδα

Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης
Αντώνης Μανιτάκης (πρόταση Κουβέλη)

Yπουργός Τουρισμού
Όλγα Κεφαλογιάννη

Υπουργός Υγείας
Ανδρέας Λυκουρέντζος
Υφυπουργός Μάριος Σαλμάς

Υπουργός Ανάπτυξης
και Υποδομών Κωστής Χατζηδάκης
Υφυπουργός: Θανάσης Σκορδάς

Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης
Αθανάσιος Τσαυτάρης (ήταν στο επικρατείας ΠΑΣΟΚ)
Αναπληρωτής υπουργός Μάξιμος Χαρακόπουλος

Υπουργείο Ναυτιλίας
Κώστας Μουσουρούλης
υφυπουργός Γιώργος Βερνίκος (ΠΑΣΟΚ από τον χώρο των εφοπλιστών)

Υπουργός Απασχόλησης
Γιάννης Βρούτσης
Υφυπουργός Εργασίας
Νίκος Νικολόπουλος

Υπουργός Επικρατείας
Δημήτρης Σταμάτης

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος
Σίμος Κεδίκογλου

Βέτο για τον Κώστα Τζαβάρα στο υπουργείο Δικαιοσύνης έβαλε ο Φώτης Κουβέλης. Αρνήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να γίνει υφυπουργός Περιβάλλοντος.


Ως προς τον νέο Πρόεδρο της Βουλής, "έκλεισε" το όνομα του
Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Στο Μακεδονίας-Θράκης που μια θέση διεκδικούν οι εκλεγμένοι στη Β. Ελλάδα
Γκιουλέκας-Καλαφάτης.

http://www.newsit.gr

Οι πολυχρωμες λιμνες του Σαν Φρανσισκο

Αν ποτέ πετάξετε ποτέ πάνω από το Σαν Φρανσίσκο
, να είστε βέβαιοι ότι αν κοιτάξετε έξω από το παράθυρο θα αντικρίσετε ένα από τα πιο όμορφα, πολύχρωμα τοπία του κόσμου. 

Τις τεχνητές λίμνες αλατιού της εταιρείας Cargill.



Οι Λίμνες του Σαν Φρανσίσκο είναι τεχνητές λίμνες με μικρό βάθος που σχεδιάστηκαν για να παράγουν αλάτι από το θαλασσινό νερό. Το θαλασσινό νερό μεταφέρεται στις λίμνες και σε διάστημα που μπορεί να φτάσει τα 5 χρόνια το νερό εξατμίζεται φυσικά αφήνοντας στον πάτο το αλάτι, έτοιμο για συγκομιδή.



Το διαφορετικό χρώμα κάθε λίμνης (πράσινο, κόκκινο, μπλε, κίτρινο) εξαρτάται από τους μικροοργανισμούς που αναπτύσσονται στο εσωτερικό της αλλά και από τα επίπεδα αλατότητας του νερού. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εταιρείας τρεις μικροοργανισμοί κυρίως είναι υπεύθυνοι για την αλλαγή του χρώματος των λιμνών. Οι Synechococcus, Halobacteria, και Dunaliella.
















 planitikos.gr

Και ομως αυτες οι φωτογραφιες ειναι... πραγματικες


Υπάρχουν ορισμένες φωτογραφίες που κοιτάζοντας τις ο θεατής, θα ορκίζονταν ότι είναι βγαλμένες από το γνωστό πρόγραμμα επεξεργασίας Photoshop.Στην εποχή που η αλλοίωση και η παραποίηση μίας εικόνας είναι εφικτή μόνο με μερικά «κλικ» που ο καθένας μπορεί να κάνει στον προσωπικό του υπολογιστή, η φωτογραφία κάθε άλλο παρά μπορεί να αποτελέσει αδιάψευστο μάρτυρα ότι όντος αυτό που απεικονίζει, πράγματι συνέβη.



Ωστόσο, έχουν κατά καιρούς δημοσιευτεί εικόνες που αν και εύκολα μπορείς κανείς να υποθέσει ότι είναι παραποιημένες, στην πραγματικότητα είναι πέρα για πέρα αληθινές και ο φωτογράφος είχε απλά την τύχη να βρεθεί την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο.


Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα τέτοιων φωτογραφιών που αν και φαίνονται προϊόν μοντάζ ή δείχνουν «περίεργες», είναι αληθινές.




Στη ρετρό αυτή φωτογραφία απεικονίζεται ένα κοριτσάκι να ιππεύει έναν αλιγάτορα και αν και η προέλευση της δεν είναι γνωστή, δεν έχει αμφισβητηθεί η γνησιότητα της.



Ο υδροβιολόγος Trey Snow ερευνούσε μαζί με την ομάδα του μία περίεργη συμπεριφορά λευκών καρχαριών οι οποίοι κολυμπούσαν κοντά στις ακτές. Κάποια στιγμή, ενώ βρισκόταν με ένα πλεούμενο, ένας καρχαρίας τον πλησίασε. Ο φωτογράφος άγριας φύσης Thomas Peschak που βρισκόταν στο σημείο με ένα άλλο πλεούμενο κατάφερε και απαθανάτισε τη στιγμή.



Ένας από τους πιο διάσημους ισπανούς ταυρομάχους, ο Julio Aparicio, τραυματίστηκε σοβαρά το 2010 όταν το κέρατο ενός ταύρου διαπέρασε το λαιμό του και βγήκε από το στόμα του. Ο ταύρος γρήγορα σκοτώθηκε από άλλους ταυρομάχους, ενώ ο Aparicio αν και ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, τελικά επέζησε έπειτα από χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε


Το νησί σε σχήμα καρδιάς που βρίσκεται στην Κροατία, έγινε ευρύτερα γνωστό χάρη στο Google Earth. Ονομάζεται Aparicio αν και πλέον πολλοί το αποκαλούνε «Νησί της Αγάπης», καθώς, αν και είναι ιδιωτικό, έχει γίνει πόλος έλξης ερωτευμένων ζευγαριών που θέλουν να ταξιδέψουν μέχρι εκεί.


Το ουγγρικό τσοπανόσκυλο πηδάει πάνω από εμπόδιο κατά τη διάρκεια επίδειξης σκύλων στο Dortmund.


Κορίτσια μικρής ηλικίας και μελλοντικές μπαλαρίνες, πηδούν σε πλήρη συγχρονισμό.


Η Cathie Jung λάτρευε τα ρούχα της Βικτωριανής περιόδου και βάλθηκε να αποκτήσει όσο το δυνατόν μικρότερη μέση γίνεται. Μόνο με τη χρήση κορσέ και χωρίς επεμβάσεις, κατάφερε η περιφέρεια της μέσης της να φτάσει τα 38 εκατοστά, και να κατακτήσει ρεκόρ Γκίνες!


Ο φωτογράφος απαθανάτισε το μοντέλο του, την στιγμή που πηδούσε πάνω στο κρεβάτι


Η μικρή αυτή βραχονησίδα βρίσκεται στη λίμνη Χάρον των ΗΠΑ.


Η σειρά του National Geographic «How Hard Can it Be?» («Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι;») εμπνεόμενη από την ταινία «Up», κατασκεύασε ένα μικρό σπίτι 16 τ.μ. και χρησιμοποιώντας 300 μπαλόνια φουσκωμένα με ήλιο, μπόρεσε να το σηκώσει στον αέρα!

Οι Rolling Stones εφτασαν στο τελος τους


Μετά από 50 χρόνια στη μουσική βιομηχανία, ο Μικ Τζάγκερ και η παρέα του ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν για πάντα τα εκατομμύρια των θαυμαστών τους, καθώς η εμφάνισή στο φεστιβάλ του Glastonbury θα είναι το κύκνειο άσμα των Rolling Stones.
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Mirror, η εμφάνιση του γκρουπ στο σημαντικότερο μουσικό φεστιβάλ του κόσμου, η οποία έχει προγραμματιστεί για το 2013, θα είναι και η τελευταία του. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά άτομο από το περιβάλλον τους «όλα τα μέλη συμφώνησαν πως είναι η κατάλληλη στιγμή για το φινάλε».
Αυτό που ουσιαστικά επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ της Mirror είναι ότι οι Rolling Stones δεν έχουν σχεδιάσει τίποτα για την επέτειο των 50 χρόνων τους, καθώς ακόμα και η περιοδεία τους που είχε προγραμματιστεί για φέτος, αναβλήθηκε για το 2013.




Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger