Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ξόδεψε 6.000 ευρώ για χάρη μιας στριπτιζέζ

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013


Μας έχει συνηθίσει σε εξτρίμ συμπεριφορές, προκλητικές δηλώσεις και ημίγυμvες φωτογραφίες 

Η Ριάνα ξεπέρασε για άλλη μια φορά τα όρια, διασκεδάζοντας σε στριπτιτζάδικο στο Μαϊάμι παρέα με τις φίλες της.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του ΤΜΖ, δεν δίστασε να ξοδέψει μια περιουσία για τα κουνήματα μιας στριπτιζέζ! Η 25χρονη ποπ σταρ ήταν τόσο ενθουσιασμένη που χάλασε μέσα σε ένα βράδυ 6.000 ευρώ!

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, η Ρίρι επισκέφθηκε το στριπτιτζάδικο, προκειμένου να ξεπατικώσει τις αισθησιακές κινήσεις των χορευτριών για τα καινούργια της βίντεο κλιπ. Κι όπως φαίνεται της άρεσαν τόσο πολύ που σκόρπισε τα χρήματά της στα πληθωρικά κορμιά τους!

ΦΩΤΟ: "Άγγελος" της Victoria’s Secret εγκατέλειψε το μόντελινγκ για χάρη του Θεού



Ο λόγος για την 23χρονη Κάιλι Μπισούτι η οποία εγκατέλειψε το μόντελινγκ προκειμένου να έρθει ξανά σε επαφή με τη χριστιανική της πίστη και να μετακομίσει με το σύζυγό της στα βουνά της Μοντάνα. 

Όπως εξομολογείται στην New York Post, είχε καταλήξει να αισθάνεται "σαν ένα κομμάτι κρέας". Τα πράγματα έφτασαν στο απροχώρητο, όταν της πρότειναν να κάνει μία άκρως αισθησιακή φωτογράφιση για το ανδρικό περιοδικό "Sports Illustrated".

"Τότε συνειδητοποίησα ότι με πληρώνουν για να γδύνομαι και να ερεθίζω τους άντρες και όχι για να προωθώ τα ρούχα. Αισθάνθηκα σαν ένα κομμάτι κρέας. Πήγα στην κρεβατοκάμαρά μου, έπεσα στα γόνατα και άρχισα να προσεύχομαι. Την επόμενη μέρα ανακοίνωσα στον ατζέντη μου ότι σταματώ" δήλωσε ο πρώην άγγελος της Victoria's Secret.

Βρες ο δικό σου Ultrabook στο you.gr

ΤΡΑΓΙΚΟ: Αθλητής πέθανε στο γήπεδο από τσίμπημα φιδιού!


Απίστευτο κι όμως αληθικό. Ο 26χρονος παίκτης χόκει, Καρλ Μπέρι, θέλησε να απομακρύνει ένα φίδι που μπήκε στο γήπεδο, αλλά αυτό αποδείχθηκε δηλητηριώδες, τον τσίμπησε και μετά από λίγο άφησε την τελευταία του πνοή.

Το περιστατικό έγινε στην Αυστραλία, κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας χόκεϊ Commerce-Pints. O Καρλ Μπέρι αντιλήφθηκε την παρουσία του φιδιού, θεώρησε ότι ήταν ακίνδυνο και το απομάκρυνε με το μπαστούνι του.

Αυτό πρόλαβε να τον τσιμπήσει στο δάχτυλο, αλλά ο 26χρονος αθλητής συνέχισε κανονικά την πρόπόνηση. Όπως αναφέρουν οι γιατροί αυτό ήταν το μοιραίο λάθος, αφού έτρεξε περίπου 2 χιλιόμετρα βοηθώντας το δηλητήριο να πάει σε όλο του το σώμα.

Ο αρχηγός της Commerce-Pints έπεσε στο χορτάρι και οι άνθρωποι της ομάδας κάλεσαν το ασθενοφόρο αλλά ήταν ήδη πολύ αργά.

To φίδι αποδείχθηκε ότι ήταν Western Brown, ένα από τα πιο δηλητηριώδη ερπετά της Αυστραλίας. 


Απίστευτο: Κατάπιε καταλάθος αντικείμενο αξίας 5.000 δολαρίων!


Η 80χρονη Miriam Tucker παραβρέθηκε σε γκαλά μόδας στις ΗΠΑ όπου σερβίρονταν ποτήρια σαμπάνιας με μικρούς κρυστάλλους του ορυκτού ζιρκονίου αξίας 20 δολάρια το καθένα

Όλως περιέργως ωστόσο το δικό της είχε μέσα ένα αληθινό μικρό διαμάντι, αξίας 5.000 δολαρίων!

Γιατροί βρήκαν το ορυκτό και το έδωσαν στη γυναίκα η οποία από ένα ατύχημα έβγαλε μια μικρή περιουσία...

Συγκλονιστικό: Μητέρα θήλασε ξένο μωρό που σώθηκε από τον σεισμό στην Κίνα! (βίντεο)



Μια απίστευτα συγκινητική σκηνή εκτυλίχθητε ανάμεσα στα ερείπια που άφησε πίσω του ο καταστροφικός σεισμός στην επαρχία Σετσουάν της Κίνας.

Μια νεαρή μητέρα, βλέποντας ένα μωράκι, που έχασε τη μητέρα του στον φονικό σεισμό, να σπαράζει κυριολεκτικά στο κλάμα, το πήρε αγκαλιά και αφού του καθάρισε το πρόσωπο από τα χώματα, χωρίς να το σκεφτεί περισσότερο, το έβαλε στο στήθος της να το θηλάσει! Την ίδια ώρα οι άνθρωποι που κατέγραφαν όλα όσα άφησε πίσω του ο σεισμός , μόλις αντιλήφτηκαν την μητέρα πήγαν κοντά της!

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο!


Έρευνα: Για ποιο λόγο θεωρούμε επιτακτική ανάγκη να κάνουμε παιδιά και οικογένεια;



«Παντρέψου. Αγόρασε σπίτι. Κάνε παιδιά. Συνταξιοδοτήσου. Ψόφα». 

Πέντε βήματα τα οποία συνοψίζουν τη ζωή του μεγαλύτερου μέρους της ανθρωπότητας και σε μεγάλο βαθμό την πηγή δυστυχίας του, η οποία επισφραγίζεται στο τρίτο και καίριο βήμα. 
Τι πραγματικά οδηγεί κάποιον στο να κάνει παιδιά; Αποτελεί μέρος της εγωτιστικής ορμής του να διαιωνίσει το DNA του;
Έχει να κάνει με την επιθυμία κάποιου να εκθρέψει το πιο εξωτικό απ' όλα τα κατοικίδια, ένα «πράγμα» που ουρλιάζει, τρώει, αφοδεύει, έρπει, κάτι σαν το μωρό Alien της ομώνυμης ταινίας;
Μήπως, πάλι, πρόκειται για ένα τρόπαιο που αποδεικνύει ότι έκανες σεξ δίχως προφυλάξεις;
Τίποτα απ' όλα αυτά, υποστηρίζει ομάδα ερευνητών από τα Πανεπιστήμια του Κέμπριτζ και του Στάνφορντ, η οποία συνέλεξε στατιστικά δεδομένα από πολλαπλές πηγές με σκοπό να συγκρίνει ποσοστά πληθυσμιακής αύξησης ανάμεσα στους λαούς της Αφρικής - όπου ο ρυθμός πληθυσμιακής ανάπτυξης είναι κατά τόπους εκρηκτικός - και σε άλλους στους οποίους συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.
Πολλά και διαφωτιστικά στοιχεία για το θέμα κομίζει όμως και το πρόσφατα εκδοθέν βιβλίο της ερευνήτριας στο Queen's University του Καναδά, Δρ. Christine Overall, με τίτλο: Why Have Children?: The Ethical Debate [Γιατί να κάνεις παιδιά; Μία ηθική διαμάχη].
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ένα συγκεκριμένο σημείο από το βιβλίο της όπου η συγγραφέας γράφει εν πολλοίς το απλούστατο και αυτονόητο: πως υπάρχουν άπειρες ωθητικές δυνάμεις και ορμές, οι οποίες σαφώς αποτελούν προϊόν της βιολογικής οργάνωσής μας, στις οποίες όμως είναι καλό να μην ενδίδουμε. Ειδικά όταν πρόκειται να αποκτήσει κανείς παιδιά. Τότε, ειδικά τότε, οφείλει κανείς να έχει ή να μπορεί να βρει έναν πολύ σοβαρό λόγο για να το κάνει.


www.iefimerida.gr

Ανέκδοτο: Βρήκα γκόμενα, τι να κάνω;

Δύο φίλοι συζητούν:
- Ρε μαλάκα βρήκα γκόμενα, τι να κάνω;
- Να την φέρεις σπίτι σου.
- Και τι να κάνω;
- Να της κάνεις το τραπέζι.
- Και μετά και μετά;
- Μετά να της βάλεις να πιει ένα ποτό.
- Και μετά και μετά;
- Μετά να την πας στο κρεβάτι και να τη ξαπλώσεις
- Και μετά και μετά;
- Μετά να τη γδύσεις και να της ανοίξεις τα πόδια.
- Και μετά και μετά;
- Μετά άστη, θα την αναλάβω εγώ !

Θα ζηλέψεις χωρίς αμφιβολία τη δουλειά που κάνει αυτός ο 22χρονος



Ήταν μεγάλος ο ανταγωνισμός. Σχεδόν δύο χιλιάδες αιτήσεις για μια θέση ελεγκτή νεροτσουλήθρας την οποία τελικά κατέλαβε με το σπαθί του ο 22χρονος φοιτητής Sebastian Smith.

Ο νεαρός φοιτητής θα περάσει το καλοκαίρι του παίζοντας μέσα στο νερό, την ώρα που άλλοι συμφοιτητές του θα λιώνουν σε κάποιο γραφείο.

Αξιοσημείωτο είναι ότι θα πάρει και μισθό, 22.000 λίρες το χρόνο για να δοκιμάζει τις νεροτσουλήθρες...

Αυτά είναι...

Σκάνδαλο! Έκλειναν πονηρά ραντεβού μέσω Facebook με τη Δήμητρα Ματσούκα!


Μετά το τέλος της θεατρικής παράστασης στην οποία συμμετέχει με το Γιώργο Κιμούλη, η Δήμητρα Ματσούκα δέχτηκε την επίσκεψη ενός θαυμαστή της, ο οποίος της είπε ότι είχε έρθει να τη δει αφού είχαν κλείσει ένα ...ερωτικό ραντεβού μέσω Facebook.

Η ηθοποιός δεν πίστευε στα αυτιά της και μάλιστα ο εν λόγω κύριος επέμενε για τις υπηρεσίες της, αφού, όπως έλεγε, ήταν κανονισμένο. Φυσικά αποδείχτηκε πως επρόκειτο για μια κακόγουστη φάρσα και κάποιοι δημιούργησαν ένα ψεύτικο προφίλ μοιράζοντας υποσχέσεις, ενώ η ίδια η Δήμητρα Ματσούκα δεν κανένα λογαριασμό σε κανένα κοινωνικό δίκτυο.

"Η Δήμητρα δεν έχει κανέναν λογαριασμό στα social media. Είναι ενοχλημένη με αυτό που έχει συμβεί και δεν μπορεί να πιστέψει ότι κάποιος άλλος χρησιμοποιεί το όνομά της για να κλείνει ραντεβού και να κάνει συνομιλίες με αγνώστους", λένε οι πηγές από το περιβάλλον της ηθοποιού.

http://www.athensbars.gr/

15 χρόνια στη φυλακή επειδή έκανε σεx με...σκύλους



Ο 36χρονος Kurtis Peterson από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ ομολόγησε την πράξη του και καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκιση.

Ο άνδρας ήρθε σε σεxουαλική επαφή με... σκύλους και μάλιστα δυο φορές μέσα στο 2012.

Ένας φίλος του συγκατοίκου του τον έπιασε επ'αυτοφώρω και τον κατέδωσε στην αστυνομία.

Το δικαστήριο στο Μίσιγκαν τον καταδίκασε με ποινή 15 χρόνια στη φυλακή ενώ ο συνήγορός του ισχυρίστηκε ότι χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας.

Ομαδικός βιασμός μητέρας και κόρης στην Ινδία



Ομάδα έξι ανδρών βίασαν μια μητέρα και την κόρη της στην Ινδία, θέλοντας να τις εκδικηθούν για λόγους τιμής, επειδή ο γιος της γυναίκας είχε κλεφτεί με την αδερφή ενός εξ αυτών.

Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι ο βιασμός έγινε στην περιοχή Champaran της περιφέρειας Bihar στη βόρεια Ινδία. Εκτιμάται ότι τα θύματα απήχθησαν από το χωριό Sariswa και μεταφέρθηκαν στο σπίτι ενός εκ των δραστών.

Πίστευαν ότι η μητέρα του αγοριού γνώριζε πού είχε καταφύγει το νεαρό ζευγάρι, το οποίο εξαφανίστηκε τον περασμένο Ιανουάριο, και πως δεν τους το αποκάλυπτε και έτσι αποφάσισαν να την τιμωρήσουν!

Η Μελέτη, ο ΚΡΥΦΟΣ ΕΡΩΤΑΣ και ο χωρισμός…



Κατάφερε να κρατήσει κρυφή την σχέση της με γνωστό γιατρό η Ελεονώρα Μελέτη όμως δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και με τον χωρισμό τους....

Αλλαγμένη είναι τις τελευταίες 15 ημέρες η Ελεονώρα Μελέτη που βιώνει δύσκολες στιγμές μετά τον χωρισμό της. Είχε σχέση; Φυσικά, και μάλιστα κατάφερε να κρατήσει μυστική για οκτώ ολόκληρους μήνες. Από τον περασμένο Αύγουστο διατηρούσε κρυφό δεσμό με ένα γοητευτικό γιατρό. Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε πέρσι το καλοκαίρι Αθήνα και ερωτεύτηκε στην μύκονο, όπου συναντήθηκε τυχαία λίγο αργότερα. Μάλιστα, έκαναν και κοινές διακοπές στην Πάρο! Η παρουσιάστρια έκανε τα πάντα για να κρατήσει την σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως τα τέσσερα περιττά κιλά που πήρε μετά τον χωρισμό της, δεν μπορεί να τα κρύψει εύκολα.


http://www.soknews.gr/

"Τσιμέντωσε" το πτώμα του πατέρα του για να παίρνει τη σύνταξη!


Αντιμέτωποι με μια μακάβρια "έκπληξη" βρέθηκαν οι άνδρες της ιταλικής αστυνομίας, όταν πραγματοποίησαν έρευνα σε ιδιωτική κατοικία του Σουμπιάκο, κοντά στη Ρώμη.

Ένας 44χρονος άνεργος τοξικομανής, είχε κρύψει το πτώμα του 85χρονου πατέρα του, ο οποίος πέθανε τον Αύγουστο του 2011, για να συνεχίζει να λαμβάνει την σύνταξή του ύψους 1.400 ευρώ.

Η "φαντασία" του γιου του, όμως, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς είχε φροντίσει να απομονώσει το άψυχο σώμα του πατέρα του, χτίζοντας το στον εσωτερικό τοίχο ενός δωματίου, το οποίο στη συνέχεια σφράγισε με σιλικόνη.

Η κατασκευή ήταν τόσο προσεκτικά φτιαγμένη, που ο 44χρονος είχε δημιουργήσει έναν διπλό τοίχο, από τούβλα και τσιμέντο στο εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας του πατέρα του.

Οι ιταλικές αρχές, διερευνούν την υπόθεση, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο 44χρονος Ιταλός να δολοφόνησε τον άτυχο πατέρα του.


Η Ιρίνα τα πέταξε και ο Κριστιάνο τα πήρε – Άντε μετά να παίξει μπάλα με τη Ρεάλ!




Και ύστερα αναρωτιόμαστε γιατί ο Κριστιάνο Ρονάλντο περπάταγε και η Ρεάλ Μαδρίτης«έφαγε» 4 γκολ από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Τελικά για όλα τα πράγματα υπάρχουν εξηγήσεις – μέχρι και για την ταπείνωση της Βασίλισσας στο Champions League. Προτού ο αστέρας της Ρεάλ ταξιδέψει στη Γερμανία, είχε μια ρομαντική έξοδο με τη σύντροφό του, αλλά τελικά η βραδιά δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε. Βλέπεις η Ιρίνα Σάικ ήταν περισσότερο αποκαλυπτική από όσο θα ήθελε ο Ρονάλντο και μετά το φαγητό έδειχναν τσακωμένοι. 
Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο παίκτης της Ρεάλ έχει ζητήσει ουκ ολίγες φορές από το supermodel να μην κάνει πολύ σέξι εμφανίσεις, γιατί ζηλεύει. Οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας δείχνουν τον Πορτογάλο επιθετικό στραβωμένο, ενώ η Σάικ του κρατάει μούτρα και ούτε καν τον κοιτάει, όσο κι αν εκείνος προσπαθεί να της μιλήσει. Με τέτοια προβλήματα, που να παίξει μετά μπαλίτσα ο Ρονάλντο; 


«Βλέπεις την κοπέλα πόσο σεμνά είναι ντυμένη;» μοιάζει να λέει ο Ρονάλντο στην Σάικ!

http://www.koolnews.gr/

Ε.Μενεγάκη: Θυμόμαστε 5 ένδοξες στιγμές που τα πέταξε... "καταλάθος"


Σχεδόν 20 χρόνια καθημερινής τηλεοπτικής παρουσίας μετράει η Ελένη Μενεγάκη και καταλαβαίνεις ότι πια έχει γίνει μέλος της οικογένειας μας.

Ο δικός μας άνθρωπος, το «αδελφάκι», το φιλαράκι. Και όπως καταλαβαίνεις, μετά από τόσα χρόνια συνήθειας τα κλασικά σέxι «ατυχήματα» της Ελένης, οι hot εμφανίσεις και το αποκαλυπτικό μπούστο, δεν ξεσηκώνει το κοινό, όπως τον πρώτο καιρό.

Το συνήθισε το μάτι μας. Ωστόσο, εμείς μαζέψαμε τις καλύτερες κι ένδοξες στιγμές του στήθους της Ελένης. Ένα συλλεκτικό αφιέρωμα για το πιο διάσημο στήθος της ελληνικής tv.






Ελληνίδα μάνα διάβασέ το! Γιατί δεν πρέπει να πιέζουμε τα παιδιά να αδειάζουν το πιάτο τους;



Οι γονείς που πιέζουν τα παιδιά τους να αδειάσουν το πιάτο τους μπορεί άθελά τους να τροφοδοτούν την επιδημία της παχυσαρκίας, προειδοποιούν Αμερικανοί επιστήμονες.

Σε μελέτη που πραγματοποίησαν με 2.200 εφήβους, μέσης ηλικίας 14,4 ετών, και τους σχεδόν 3.500 γονείς τους ανακάλυψαν ότι την τακτική αυτή υιοθετούν οι δύο στους τρεις γονείς, ακόμα κι αν οι έφηβοι είναι υπέρβαροι.

Οι ερευνητές, που δημοσιεύουν την μελέτη τους στην επιθεώρηση «Pediatrics», εξέφρασαν την έκπληξή τους για τα ευρήματά τους.

«Μας εξέπληξε αυτή η τάση των γονέων, που απορρέει από την ανησυχία τους μην πεταχτεί το φαγητό», δήλωσε η επικεφαλής ερευνήτρια δρ Κέιτι Λοθ, από το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα, στην Μινεάπολη.

«Αν και πριν από πολλές δεκαετίες, που το φαγητό ήταν περιορισμένο, η ανάγκη αυτή ήταν απολύτως αιτιολογημένη, σήμερα που οι μερίδες έχουν πολλαπλασιασθεί σε μέγεθος είναι λάθος να πιέζουμε τα παιδιά μας να φάνε περισσότερο απ’ όσο θέλουν.

»Με την πίεση χάνουν σταδιακά την ικανότητα να βασίζονται στα εσωτερικά μηνύματα κορεσμού της πείνας και τρώνε περισσότερο απ’ όσο χρειάζονται, με συνέπεια να παχαίνουν».

Η μελέτη έδειξε ακόμα πως οι πατέρες έχουν περισσότερες πιθανότητες να πιέζουν τα παιδιά να φάνε όλο τους το φαγητό, καθώς και ότι τα αγόρια έχουν περισσότερες πιθανότητες από τα κορίτσια να υποκύψουν σε αυτή την πίεση.

Την κατάσταση επιδεινώνει το γεγονός πως, σύμφωνα με πολλές προγενέστερες μελέτες, οι περισσότεροι γονείς δεν μπορούν να κρίνουν αντικειμενικά εάν το παιδί τους έχει φυσιολογικό βάρος ή όχι, με τους περισσότερους να βλέπουν το παιδί τους ως πιο αδύνατο απ’ όσο πραγματικά είναι, προσθέτουν οι ειδικοί.

Πηγή: tanea.gr

Σοκ: Θυσίασαν μωρό ρίχνοντάς το στην πυρά γιατί πίστευαν ότι ήταν ο... Αντίχριστος


Τον αποτροπιασμό της κοινής γνώμης σε όλο τον κόσμο προκάλεσε η είδηση ότι στη Χιλή έριξαν στις φλόγες ένα μωρό τριών ημερών -με τη συγκατάθεση της μητέρας του- καθώς ο αρχηγός της αίρεσης πίστευε ότι ήταν ο... Αντίχριστος.

Οπως αναφέρει η Daily Mail, η φρικιαστική αυτή τελετουργία έγινε αφού ο αρχηγός της αίρεσης... έκρινε πως το τριών ημερών μωρό είναι ο Αντίχριστος και ότι αν δεν καεί στην πυρά θα έρθει το τέλος του κόσμου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ίδια πηγή η θυσία του βρέφους έγινε με τη συγκατάθεση της μητέρας του, στοιχείο που εντείνει περαιτέρω το αίσθημα αποτροπιασμού και φρίκης που προκαλεί η είδηση.

Οπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία τα μέλη της αίρεσης έγδυσαν το μωρό του έκλεισαν το στόμα με μονωτική ταινία για να μην φωνάζει, κάλεσαν τα πνεύματα και το άφησαν να καεί ζωντανό στη φωτιά.

Η θυσία του μωρού έγινε στις 21 Νοεμβρίου σε ένα λόφο στην πόλη Κολιγουέι της Χιλής. Οπως έγινε γνωστό ήδη οι Αρχές έχουν συλλάβει τέσσερα άτομα

Οι Αρχές υποστηρίζουν ότι η 12μελής αίρεση ιδρύθηκε το 2005 από τον καθοδηγητή της Ραμόν Γκουστάβο Καστίλο Γκέτε, ο οποίος προς το παρόν παραμένει ασύλληπτος. 


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Επιστήμονες δημιούργησαν πρόβατα που... φωσφορίζουν



Μια ομάδα επιστημόνων της Ουρουγουάης, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Παστέρ στο Μοντεβιδέο, ανακοίνωσαν τη γέννηση γενετικά τροποποιημένων προβάτων τα οποία έχουν την ικανότητα να φωσφορίζουν. Το ιδιαίτερο αυτό χαρακτηριστικό, δημιουργήθηκε από τους ειδικούς εισάγοντας μέρος από το DNA μέδουσας στο DNA των προβάτων.

Τα συγκεκριμένα λοιπόν πρόβατα της Ουρουγουάης μεγάλωσαν χωρίς να παρουσιάζουν διαφορές σε σχέση με τα «κανονικά» πρόβατα, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Alejo Menchaca και συνέχισε λέγοντας ότι «τη διαφορά μπορεί να τη δει κανείς εάν τοποθετήσει τα πρόβατα κάτω από υπεριώδες φως».

Πηγή: protothema.gr

Αδερφή Michael Jackson: To φάντασμα του Michael χορεύει μέσα στο σπίτι! Θα πάω σε... μέντιουμ!



Βήματα ακούγονται στην έπαυλη της οικογένειας Jackson στην Καλιφόρνια και σύμφωνα με την αδελφή του Βασιλιά της Pop, La Toya, ο τραγουδιστής δεν έχει αφήσει ακόμα το σπίτι, για να προσέχει τα παιδιά του Prince, Paris και Blanket.

Το πρώην μοντέλο αναφέρει πως ο Michael Jackson ακούγεται να χορεύει στο σπίτι, αλλά ακόμα δεν έχει δει κανείς την παρουσία του!

Η 56χρονη σκοπεύει να ψάξει να βρει στοιχεία, με τη βοήθεια ενός μέντιουμ. "Αν ο Michael θέλει να μου πει κάτι, θέλω να το ξέρω."

Μπουυυυυ......

www.beeper.gr

Η Μ. Μπεκατώρου μας δείχνει τον σέξι εαυτό της και δηλώνει: “Δεν είμαι τέλεια”



Είναι μία περίοδος στην οποία γνωρίζουμε, μέσα από το Your Face Sounds Familiar, μια διαφορετική Μαρία Μπεκατώρου. Η ανεπιτήδευτη, με πολυ χιούμορ και αρκετή τρέλα παρουσιάστρια μας δείχνει και μία άλλη πλευρά της, πιο γυναικεία. Πρόκειτια για μία από τις πιο ακομπλεξάριστες προσωπικότητες της ελληνικής τηλεόρασης και παρόλο που η ίδια δηλώνει πως δεν είναι τέλεια, δεν θα βρεθεί κανείς να πει κάτι αρνητικό για εκείνη. Μιλώντας στο περιοδικό ΕΗΩ! και την Μαρία Κολλιάτσα εξηγεί πως ποτέ δεν κυνήγησε την τελειότητα ενώ για πρώτη φορά ποζάρει τόσο... σέξι!

Έχεις κόμπλεξ με τον εαυτό σου ή με το σώμα σου; Θα έκανες κάποια αισθητική αλλαγή;
Όχι, δεν θα έκανα ποτέ καμία πλαστική. Δεν έχω κόμπλεξ. Απλώς, όταν είσαι πιο γνωστός, όλοι θεωρούν ότι πρέπει να ακολουθείς και μια συγκεκριμένη εικόνα, να είσαι κάπως... Είναι λίγο καταπιεστικό να κοιτάνε στο σώμα. Εγώ έχω ένα καλό σώμα, αλλά δεν είναι τέλειο. Έχω και την κυτταρίτιδά μου, όπως όλες οι γυναίκες, αλλά την αγαπώ. Δεν θα κάνω κάτι για να τη φτιάξω, γιατί δεν με νοιάζει. Αγαπώ τον εαυτό μου και το σώμα μου έτσι όπως ακριβώς είναι. Θα ήθελα ίσως να έχω τη διάθεση να γυμνάζομαι περισσότερο. Και αυτό για λόγους υγείας, όχι για τίποτα άλλο. Άλλα δεν θα καταπιεστώ κιόλας. Δεν θα το κάνω μόνο και μόνο επειδή πρέπει.


Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μαι σχετική καταπίεση σε ότι αφορά την εικόνα ενός δημοσίου προσώπου.
Επειδή κάνουμε τηλεόραση πρέπει να είμαστε τέλειοι; Εγώ δεν είμαι τέλεια. Ούτε κυνήγησα ποτέ την τελειότητα και ούτε με ενδιαφέρει κιόλας. Θέλω να είμαι ευτυχισμένη με την εικόνα μου; Και εγώ με εμένα είμαι καλά. Αρέσω στον άντρα μου; Τελείωσε! Ο οποίος με θέλει όπως είμαι.

Έχεις κάνει ψυχανάλυση;
Δεν χρειάστηκε να κάνω, δεν το ένιωσα ποτέ.

Υπάρχει κάτι που σου λείπει;
Δόξα τω Θεώ είμαι καλά, έχω βρει τον άνθρωπό μου και νιώθω υπέροχα. Είναι σημαντικό να έχεις δουλειά και να είσαι υγιή. Νιώθω πολύ τυχερή και ευλογημένη.

http://www.tlife.gr/

Δεν έχει βρει τη μαγική δίαιτα! Δες τι φορούσε η Τζέσικα Άλμπα για να δείχνει αδύνατη


Έχει ένα από τα πιο ωραία κορμιά και συνεχίζει να κολάζει τους άντρες, παρά το γεγονός πως έχει γίνει μητέρα. Από την άλλη, οι γυναίκες, έχουν… φαγωθεί να μάθουν τι δίαιτα ακολουθεί η Τζέσικα Άλμπα και διατηρεί αυτό το σώμα. Λάθος! Δεν κάνει δίαιτα… Αλλού κρύβεται το μυστικό και το αποκαλύπτει!
Η 31χρονη ηθοποιός αποκαλύπτει τις κινήσεις «σωτηρίας» που έκανε, για να επαναφέρει το σώμα της στην τέλεια κατάσταση, μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της: «Φορούσα διπλό κορσέ μέρα και νύχτα! Δεν τον έβγαζα από επάνω μου! Δεν είναι καθόλου εύκολο. Για την ακρίβεια είναι φριχτό. Ιδρώνεις όλη την ώρα, αλλά τουλάχιστον άξιζε τον κόπο!» δηλώνει η ίδια σε συνέντευξή της.

http://www.koolnews.gr/

ΛΗΣΤΗΣ ΕΦΤΥΣΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ Γ@@@ΕΙ. ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ(VIDEO)


Σοκ για τον θεσμό της Δικαιοσύνης!

Την Τετάρτη 24 Απριλίου το μεσημερι, έγινε η δίκη των 5 ημεδαπών ληστών στο Κακουργιοδικείο Χαλκίδας, που είχαν διαπράξει 3 ένοπλες ληστείες πριν ενάμιση χρόνο. 

Συγκεκριμένα οι 5 ημεδαποί δράστες, είχαν μπει με κουκούλες και όπλα στο Super market Carrefour της Θήβας, στο Super market Γαλαξίας στον Αλίαρτο και σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Θήβα.
Ο Εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή τους με βαριές καμπάνες ( 8 χρόνια μέχρι και 21 χρόνια κάθειρξη στον καθένα ) και χωρίς ελαφρυντικά, κάτι που αποφάσισαν τελικά και οι Δικαστές.
Την ώρα που τελείωσε ο Εισαγγελέας τον λόγο του, σηκώθηκε ξαφνικά από το εδώλιο ο ένας από τους πέντε κατηγορούμενους και τον έφτυσε κατάμουτρα!, ενώ τον απέιλησε και τον εξύβρισε, με χυδαίες φράσεις. "Θα σε γα.....' κ.α.
Ο θρασύτατος ληστής δεν δίστασε να τον ξαναφτύσει και για δεύτερη φορά, ενώ ο Εισαγγελέας με εντυπωσιακή ψυχραιμία παρέμεινε ανέκφραστος και δεν απάντησε στην απαράδεκτη συμπεριφορά προς το πρόσωπο του.
Οι φρουροί των φυλακών Χαλκίδας, αμέσως του πέρασαν χειροπέδες και τον έβγαλαν έξω από την αίθουσα του Δικαστηρίου.
Δικηγόροι και πολίτες που παρακολούθησαν το πρωτοφανές περιστατικό δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι είχε συμβεί, αποδοκιμάζοντας τον θρασύτατο νεαρό φωνάζοντας του "ντροπή σου".
Αποκλειστικά στην EVIAZOOM μιλάνε οι δικηγόροι Καταπόδης Θωμάς και Θεοφίλης Χρήστος που ήταν συνήγοροι των 2 από τους 5 κατηγορουμένων που τελικά κατέληξαν όλοι στην Φυλακή με πολλά χρόνια κάθειρξη.
Και οι 2 καταδικάζουν την απαράδεκτη συμπεριφορά προς τον κ.Εισαγγελέα της Έδρας και τονίζουν ότι δεν έχουν ξαναδεί κάτι τέτοιο σε Δικαστήριο, ενώ ο Θωμάς Καταπόδης σημειώνει ότι η ενέργεια αυτή βάρυνε το κλίμα και μπορεί να έπαιξε ρόλο στο ότι οι Δικαστές δεν έδωσαν αναστέλλουσα δύναμη στις εφέσεις των υπολοίπων τεσσάρων που καταδικάστηκαν.


makeleio.gr

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ που τρέλανε 700.000 Έλληνες χρήστες του Facebook


Δείτε το μήνυμα που "τρέλανε" το Facebook και τους Έλληνες χρήστες του!


Οι Ρώσοι έβγαλαν μεγάλες αφίσες - H Κύπρος κλείνει!


Πώς ο Βλαντίμιρ Πούτιν αποφάσισε να τελειώσει την Κύπρο;

Ποιο το αρνητικό μήνυμα που περνά η Ρωσία για την Κύπρο; 

Ήταν δεδομένο ότι η απόφαση για κούρεμα των καταθέσεων στην Κύπρο θα έθιγε σε μεγάλο βαθμό τα ρώσικα συμφέροντα.

Οι Ρώσοι πλέον έχουν περάσει ένα βήμα παραπέρα αφού έχουν χάσει κάθε εμπιστοσύνη στο πάλαι ποτέ κραταιό τραπεζικό σύστημα του νησιού.

Μάλιστα κυκλοφορούν και γιγανοτοαφίσες τοποθετημένες σε Εθνικές οδούς που έχουν το ακόλουθο μήνυμα: «Προσοχή, η Κύπρος κλείνει. Ελάτε στο Νοβογκόρσκ, στη νησίδα σταθερότητας».



ΣΟΚ και ΤΑΡΑΧΗ: ΟΥΣΙΕΣ και ΟΠΛΟ σε ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ κορυφαίου σταρ!



Ποιος πασίγνωστος τραγουδιστής τρέχει και δε φτάνει; Μάθε όλα όσα συνέβησαν....

Αναστάτωση και σοκ: ναρκωτικά και όπλο βρέθηκαν στο λεωφορείο το οποίο ο Justin Bieber χρησιμοποιεί για την περιοδεία του!

Η αστυνομία της Στοκχόλμης αποφάσισε να κάνει έφοδο στο όχημα, τη στιγμή που ήταν παρκαρισμένο έξω από το στάδιο «Globen», όπου εμφανίστηκε ο 19χρονος σταρ το βράδυ της Τετάρτης

Αφορμή στάθηκε η μυρωδιά κάνναβης που έφτασε στους αστυνομικούς, όταν το λεωφορείο βρισκόταν στο ξενοδοχείο «Grand Hotel», όπου διέμεναν ο Justin και οι άνθρωποί του.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, Lars Bystrom, οι Αρχές εντόπισαν μικρή ποσότητα ναρκωτικών ουσιών και ένα όπλο αναισθητοποίησης, τα οποία μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια. Αν και το είδος των ναρκωτικών δεν αποκαλύπτεται, μέχρι να ολοκληρωθούν οι σχετικές έρευνες, δημοσιεύματα κάνουν λόγο για χασίς, που εντοπίστηκε στο δάπεδο του οχήματος.

Η έφοδος έγινε ενώ το λεωφορείο ήταν άδειο. Όπως μεταδίδουν σουηδικά μέσα ενημέρωσης, τόσο ο Justin, όσο και το team του, κράτησαν χαμηλούς τόνους όταν ενημερώθηκαν τι είχε συμβεί, ενώ, έφυγαν με άλλο όχημα περίπου 15 λεπτά μετά το τέλος της συναυλίας και παρά το ότι χιλιάδες fans είχαν κατακλύσει τον χώρο.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία σύλληψη και δεν έχει απαγγελθεί κάποια κατηγορία.
































ΤΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ της Μενεγάκη μέσω twitter!


Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε στο twitter της η Ελένη Μενεγάκη... που προδίδει μια έντονη σεξουαλική διάθεση...

Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει να αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter στιγμιότυπα και πράγματα από την καθημερινότητά της, μόνο που την Πέμπτη το θέμα της φωτογραφίας ήταν εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα.

«Στου σπιτιού μου την αυλή...» έγραψε η παρουσιάστρια του Alpha ανεβάζοντας τη συγκεκριμένη λήψη, και φυσικά τα χιουμοριστικά σχόλια των διαδικτυακών της φίλων ήταν αρκετά.



Γιατί θεωρείται τυχερό το τετράφυλλο τριφύλλι;



Η τύχη που ακολουθεί όποιον ανακαλύπτει ένα τετράφυλλο τριφύλλι, αποτελεί παράδοση- πρόληψη που συναντάται σε πολλούς λαούς.

Πρώτοι φαίνεται να χρησιμοποίησαν τα τετράφυλλα τριφύλια οι Κέλτες, οι οποίοι έφτιαχναν με αυτά φυλαχτά και τους απέδιδαν την "δύναμη" να κρατούν τα κακά πνεύματα μακριά από όποιον τα φορούσε.



Για τους Κέλτες, όλα τα είδη των τριφυλλιών είχαν μαγικές ιδιότητες που τους βοηθούσαν να ελκύουν νεράϊδες και ξωτικά. Το τετράφυλλο τριφύλλι είχε την πιο ισχυρή δύναμη, αφού κατά την παράδοση μπορούσε να "τραβήξει" μόνο τις καλές νεράιδες και να εξαναγκάσει κάθε κακόβουλο ξωτικό σε φυγή.

Στην χρήση των τετράφυλλων τριφυλλιών ως φυλαχτών, κατέφευγαν οι Δρυίδες, οι οποίοι αποτελούσαν την ανώτερη πνευματική τάξη των Κελτών. Από αυτούς πήρε το όνομά της και η θρησκεία των Κελτών γνωστή ως Δρυιδισμός. Ο βασικός τους ρόλος ήταν εκείνος του ιερέα, αφού οι Κέλτες θεωρούσαν πως ο κάθε Δρυίδης της φυλής μπορούσε να επικοινωνεί με τους Θεούς. Με γνώσεις φιλοσοφίας, μαθηματικών, αστρονομίας αλλά και ιατρικής, οι Δρυίδες κατείχαν επίσης τη θέση του "θεραπευτή".

Οι τελετές του γίνονταν πάντα κοντά στη φύση με την χρησιμοποίηση φυτών και βοτάνων ως συμβόλων. Στα πλαίσια αυτά το τετράφυλλο τριφύλλι, ήταν σύμβολο μεγάλης τύχης, ενώ παράλληλα το το πράσινο χρώμα του ήταν συνδιασμένο με την ελπίδα.

Στην πορεία των χρόνων, το σχήμα του "τυχερού" τριφυλλιού συνδέθηκε από πολλούς λαούς με εκείνο του σταυρού και σε συνδιασμό με το γεγονός ότι τα τετράφυλλα είναι σπανιότερα από τα τρίφυλλα, εξασφάλισαν στο μικρό φυτό την διαχρονική "μυστηριώδη" δύναμή του που χαρίζει από γούρι μέχρι προστασία από το μάτιασμα!

Πόσες χιλιάδες ευρώ ζήτησε η Χουρέμ για να εμφανιστεί σε πάρτι στη Μύκονο;


Μια κοσμική κυρία της Μυκόνου είχε την ιδέα να κάνει ένα πάρτι με έντονο ανατολίτικο άρωμα στο νησί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και σκέφτηκε να προσκαλέσει σ’ αυτό και την Χουρέμ για να κάνει έκπληξη στους καλεσμένους της.

Η γυναίκα του Σουλτάνου Σουλεϊμάν, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, ζήτησε να μεταβεί στο νησί με ιδιωτικό αεροσκάφος, να μείνει στο πάρτι μόνο για δύο ώρες και για όλο αυτό να πληρωθεί με το ποσό των 50.000 ευρώ!

Όταν η κοσμική κυρία άκουσε το αστρονομικό νούμερο, ...αλλαξοπίστησε αμέσως και από εκεί που το πάρτι θα ήταν oriental και θα θύμιζε το χαρέμι του Σουλτάνου, τώρα θα έχει ελληνικό άρωμα με ούζο και θαλασσινά.

Δείτε την Κέλλυ Κελεκίδου πιο σέξι από ποτέ!



Πιο σέξι από ποτέ απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr την Κέλλυ Κελεκίδου  στο λαμπερό πάρτι του ραδιοφωνικού σταθμού Λάμψη FM.

Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε με κοντό σορτς λευκή μπλούζα με σκισίματα και μποτάκια πλατφόρμες, συγκεντρώνοντας όλα τα βλέμματα  πάνω της.


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger