Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Hot show από την Zirconia Starfighter !!

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

To fashion icon και, γνωστή από τα extreme shows και τις εκκεντρικές avant garde εμφανίσεις της σε Ελλάδα και εξωτερικό, Zirconia Starfighter, θα εμφανιστεί και φέτος -όπως κάθε χρόνο- στην φετινή έκθεση Erotic Dream.

Η Ζirconia εμφανίζεται καθημερινά στην BDSM Area, για τους λάτρεις του ιδιαίτερου ερωτισμού, καθώς και στην κεντρική σκηνή του εκθεσιακού κέντρου ΕΚΕΠ, όπως έχει καθιερωθεί κάθε χρόνο πλέον.

Η Zirconia, της οποίας το καθημερινό επάγγελμα είναι digital artist, αναλαμβάνει κάθε χρόνο την επιμέλεια των εικαστικών της BDSM Area (του ειδικού χώρου των σαδομαζοχιστών).

 Φέτος, πέρα από το επικίνδυνο show της με φωτιές και γωνιακό τροχό με σπίθες που έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν, θα παρουσιάσει και το ολοκαίνουριο Lunatic Burlesque show της.
Επίσης μπορείτε να την παρακολουθήσετε και στο After (VIP) Party της έκθεσης “Sinners In Heaven” το οποίο συγκεντρώνει τα περισσότερα shows των καλλιτεχνών/performers.
http://okokoras.gr/

ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ Γυμναστική στη θάλασσα


Παιχνίδια και γυμναστική στη θάλασσα για λουόμενους παρουσίασε, το μεσημέρι της Κυριακής, η γυμνάστρια Ελένη Πετρουλάκη σε παραλία της Αθήνας.
Η Ελένη με την ομάδα της, Μαρία Παπαδοπούλου και Χριστίνα Στάγαρη, έδειξαν στον κόσμο πως αρκεί ένα κανό για να αποκτήσει κανείς το σώμα και τη γραμμή που ονειρεύεται.
Τώρα, εάν ο ανδρικός πληθυσμός τήρησε κατά γράμμα τα παραγγέλματα των γυμναστριών, θα διακινδυνεύσουμε την αξιοπιστία μας σε περίπτωση που σας πούμε "ναι", οπότε όρκο δεν θα πάρουμε!



ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ Αναστάτωσε με την προκλητική της εμφάνιση


Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε το μεσημέρι της Παρασκευής γνωστή ηθοποιός, όταν εμφανίστηκε τόπλες και με σέξι μαγιό σε πισίνα γνωστού πολυχώρου των νοτίων προαστίων της Αθήνας.
Πρόκειται για την ηθοποιό Πένυ Σταθάκη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο της στη σειρά των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, “Οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη”.
Οι παρευρισκόμενοι στον χώρο έτριβαν τα... μάτια τους από το υπερθέαμα που τους έδωσε… απλόχερα η Πένυ. Πάντα τέτοια!

http://www.radar.gr

Η απόδειξη ότι ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ είναι "καναπεδάτος"

Η Βίκυ Γεροθόδωρου και ο Μπάμπης Στόκας με δυσκολία θα πίστευαν αυτό που τους συνέβη

Αν δεν έχεις καρέκλα να σταθείς, μην ανησυχείς. Ακολούθησε το παράδειγμα του Στέλιου Ρόκκου. Όπου καναπές και... πατρίς, για να παραφράσουμε και το γνωμικό.
Ο τραγουδιστής με τη ροκ διάθεση, μόλις διαπιστώσει ότι ανάμεσα στους θαμώνες υπάρχουν προσφιλή πρόσωπα με ένα σάλτο βρίσκεται όχι απλά δίπλα τους, αλλά στην κυριολεξία επάνω τους. Φαίνεται ότι το πρόσταγμα… εγέρθητω έγινε συνώνυμο της χαράς.
Κάπως έτσι αντέδρασε, λοιπόν, όταν αντιλήφθηκε ότι παρακολουθούσαν το πρόγραμμά του οι Μπάμπης Στόκας, Νατάσα Θεοδωρίδου και Βίκυ Γεροθόδωρου.
Το τραγούδι του: έννοια /έννοια /έννοια μου καραμελένια μου, σε νέα διασκευή θα γίνει:έννοια/έννοια/έννοια μου καναπεδένια μου!




On Golden Pond



ΥΠΟΘΕΣΗ 

Ο Νόρμαν Θάγιερ, συνταξιούχος καθηγητής, και η Έθελ βρίσκονται ξανά στο θερινό τους εξοχικό, στο οποίο πηγαίνουν από τότε που παντρεύτηκαν. Εκεί θα βρεθεί και η κόρη τους, Τσέλσι, που έχουν να δουν χρόνια, αλλά νιώθει πως θέλει να παραβρεθεί στα γενέθλια του πατέρα της. Θα αφήσει εκεί τον γιο της και θα έρθει μαζί με τον αρραβωνιαστικό της να τον πάρει μετά από διακοπές στην Ευρώπη. Όταν αυτή επιστρέφει, παντρεμένη πλέον, θα προσπαθήσει να ανοίξει επικοινωνία με τον πατέρα της, κάτι το πολύ δύσκολο. 

 Η μόνη ταινία στην οποία πατέρας (Henry Fonda) και κόρη (Jane Fonda) έπαιξαν μαζί. Ήταν κι ένας χρυσός συμβιβασμός ανάμεσα τους, αφού τον επόμενο χρόνο ο Henry πέθανε.




ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Από τη Βικιπαίδεια

Στη Χρυσή Λίμνη (αγγλ. The Golden Pond) είναι αμερικανική δραματική ταινία παραγωγής 1981 σκηνοθεσίας Μαρκ Ράιντελ με πρωταγωνιστές τους Χένρι Φόντα, Κάθριν Χέπμπορν και Τζέιν Φόντα. Η ταινία που είναι βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό του Έρνεστ Τόμπσον χάρισε στον Χένρι Φόντα το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για την τελευταία του ταινία.
Η συμπρωταγωνίστριά του Κάθριν Χέπμπορν βραβεύτηκε επίσης με όσκαρ, όπως και ο Έρνεστ Τόμπσον που διασκεύασε το θεατρικό του για τη μεγάλη οθόνη.
Η ταινία έλαβε συνολικά 10 υποψηφιότητες για το βραβείο.

Υπόθεση
Ένα ηλικιωμένο ανδρόγυνο ο Νόρμαν (Χένρι Φόντα), ένας συνταξιούχος καθηγητής κι η Έθελ Θέιερ (Κάθριν Χέπμπορν) αποσύρονται στο σπίτι τους δίπλα στη λίμνη σε μια περιοχή της Νέας Αγγλίας των Η.Π.Α.
Ο Νόρμαν πλησιάζει τα 80 κι η κόρη του Τσέλσι (Τζέιν Φόντα), την οποία το ζευγάρι έχει να δει χρόνια, αισθάνεται ότι πρέπει να είναι εκεί την ημέρα των γενεθλίων του.
Η χωρισμένη από τον πρώτο της άνδρα Τσέλσι σκοπεύει να αφήσει στους γονείς της τον Μπιλ (Νταγκ Μακ Κίον) γιο του αρραβωνιαστικού της, προκειμένου να μπορέσει να ταξιδέψει στην Ευρώπη.
Ο μικρός Μπιλ είναι ένα δύσκολο παιδί και το ηλικιωμένο ζευγάρι αργεί αλλά καταφέρνει να δημιουργήσει ένα δυνατό δέσιμο μαζί του.
Όταν η Τσέλσι γυρίζει από την Ευρώπη παντρεμένη πλέον με τον πατέρα του Μπίλι, βρίσκει τον μικρό να έχει τη σχέση που εκείνη επιθυμουσε πάντα να έχει με τον πατέρα της.
Ενώ μυστικά κι απωθημένα του παρελθόντος αναδύονται στην επιφάνεια, η Τσέλσι κάνει την ύστατη προσπάθεια για να τα βρει με τον πατέρα της.

Πληροφορίες
Η Στη Χρυσή Λίμνη, μια ταινία βασισμένη σε θεατρικό έργο του Έρνεστ Τόμσον, αποτίει φόρο τιμής στην τρίτη ηλικία και βάζει στο μικροσκόπιο τόσο τη σχέση ενός ηλικιωμένου ζευγαριού μετά από πολλά χρόνια γάμου, όσο και τη σχέση μεταξύ γονιών και παιδιών.
Η θεατρική παράσταση "Στη χρυσή λίμνη" έκανε πρεμιέρα στο Μπρόντγουεϊ με πρωταγωνιστές τους Τομ Άλντγρεντζ και Φράνσις Στέρχαγκεν.
Η επιτυχία του θεατρικού είχε σαν αποτέλεσμα πολλοί ηλικιωμένοι ηθοποιοί της χρυσής εποχής του Χόλυγουντ να ενδιαφερθούν για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους και κυρίως ο Τζέιμς Στιούαρτ, τον οποίο πρόφτασε η Τζέιν Φόντα όταν αγόρασε τα δικαιώματα του θεατρικού κι αποφάσισε ως παραγωγός της ταινίας να προσλάβει τον πατέρα της Χένρι (και επιστήθιο φίλο του Στιούαρτ) για το ρόλο του Νόρμαν Θάιερ.
O ρόλος της Έθελ Θάιερ πήγε στη βετεράνο Κάθριν Χέπμπορν, η οποία (παραδόξως) ούτε είχε συνεργαστεί, αλλά ούτε συναντηθεί στο παρελθόν με τον Φόντα.
Την πρώτη μέρα στο σετ η Χέπμπορν για να σπάσει τον πάγο, έδωσε στον Φόντα να φορέσει το τυχερό καπέλο που της είχε αφήσει ο Σπένσερ Τρέισι κι ο ηθοποιός εμφανίζεται στην ταινία φορώντας αυτό το καπέλο.
Η Χέπμπορν πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα βρισκόταν σε κατάσταση ανάρρωσης μετά από εγχείρηση που υπέστη και παρά λίγο να αντικατασταθεί από την Μπάρμπαρα Στάνγουικ.
Η Τζέιν Φόντα που είχε, όπως κι ο χαρακτήρας που υποδυόταν, δύσκολη σχέση με τον πατέρα της, αποκάλυψε χρόνια αργότερα ότι η ταινία αντικατόπτριζε τη δική της σχέση με τον Φόντα. Αυτή ήταν η πρώτη και η τελευταία συνεργασία τους.
Ο Φόντα πέθανε ένα χρόνο μετά την ολοκλήρωση της ταινίας, που αποτελεί και το κύκνειο άσμα του.

Βραβεία
Η ταινία ήρθε δεύτερη σε εισπράξεις το 1981 ακολουθώντας την ταινία Ο Ιντιάνα Τζόουνς και Οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού (Raiders Of The Lost Ark) του Στίβεν Σπίλμπεργκ, ενώ συγκίνησε επίσης τους κριτικούς και τα μέλη της ακαδημίας των όσκαρ που την πρότειναν για 10 βραβεία.
Τη βραδιά των βραβείων κατάφερε να αποσπάσει 3 ένα για τη Χέπμπορν κι ένα για τον Φόντα.
Η Χέπμπορν έλαβε το 4ο της όσκαρ σπάζοντας κάθε ρεκόρ, ένα ρεκόρ που δεν έχει κανείς καταφέρει να καταρρίψει μέχρι και σήμερα.
Για το Φόντα αντιθέτως ήταν μόλις το πρώτο του. Ήταν μόλις η δεύτερη φορά που ο Fonda βρισκόταν στη λίστα των υποψηφίων, 41 χρόνια μετά την πρώτη για την ταινία Τα σταφύλια της οργής (The Grapes Of Wrath, 1941).
Ο ηθοποιός δε μπόρεσε να παραστεί στην τελετή κι η Τζέιν δέχτηκε το όσκαρ για λογαριασμό του.

Βραβεία Ακαδημίας Κινηματογράφου (Όσκαρ)

Βράβευση:

   Α’ Ανδρικού Ρόλου – Χένρι Φόντα
   Α’ Γυναικείου Ρόλου – Κάθριν Χέπμπορν
   Διασκευασμένου Σεναρίου – Έρνεστ Τόμπσον

Υποψηφιότητα:

   Καλύτερης Ταινίας – Μπρους Γκίλμπερτ
   Σκηνοθεσίας - Μαρκ Ράιντελ
   Β’ Γυναικείου Ρόλου – Τζέιν Φόντα
   Φωτογραφίας, Έγχρωμη ταινία – Μπίλι Γουίλιαμς
   Μοντάζ – Ρόμπερτ Λ. Γουλφ
   Ήχου - Ρίτσαρντ Πόρτμαν και Ντέιβιντ Μ. Ρόουν
   Μουσικής Επιμέλειας - Ντέιβιντ Γκράσιν






ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΛΙΜΝΗ

ΕΙΔΟΣ:  ΔΡΑΜΑ
ΣΕΝΑΡΙΟ: Ernest Thompson [Βασισμένο στο Θεατρικό έργο του ιδίου]
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Mark Rydell 
ΜΟΥΣΙΚΗ: Dave Grusin
ΠΑΙΖΟΥΝ: Katharine Hepburn, Henry Fonda, Jane Fonda, Doug McKeon, Dabney Coleman, William Lanteau K.ά
ΕΤΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: 1981
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 105 min
ΓΛΩΣΣΑ: Αγγλικά
ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ: Ελληνικοί σε ξεχωριστό αρχείο (srt)

IMDB link: hxxp://www.imdb.com/title/tt0082846/
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ IMDB: 7.5/10

http://filmsola.blogspot.com

"Χουφτώνει μέλος" των Spice Girls



Όταν λέμε χούφτωσε το όλο… εννοούμε ΟΛΟ! Και ο «τυπάκος» που βλέπετε ξέρει καλά τι σημαίνει αυτό! Έτσι και σε εκδήλωση για μουσικά βραβεία όπου έδωσε το παρών η σέξι τραγουδίστρια Menalie Brown (πρώην μέλος των Spice Girls», το « ένιωσε» για τα καλά! Σε μια στιγμή σοβαρού – αστείου που λέμε, ο φίλος της είπε στους φωτογράφους πως το στήθος της είναι …αληθινό! Και το χούφτωσε για να τους πείσει! Όχι όμως και εμάς καθώς εμείς ήμαστε πιστοί του ρητού «Μόνο μια δοκιμή θα μας πείσει». Οπότε αν δεν δοκιμάσουμε μόνοι μας… τι να μας κάνει το ξένο χούφτωμα; Αν και για το μάτι, δεν είναι κακό…


http://blogs.gossip-tv.gr

Δασκάλα διανέμει ροζ DVD της στους μαθητές



Μια πρωτότυπη ιδέα αποχαιρετισμού για την σχολική χρονιά που τελείωσε διάλεξε μια δασκάλα ενός δημοτικού σχολείου της νότιας Καλιφόρνια, η οποία είπε αντίο στα παιδιά της μοιράζοντας τους ένα DVD με τις αναμνήσεις της τάξης.
Το αναμνηστικό αυτό όμως δωράκι δεν ήταν ακριβώς αυτό που είχε σχεδιάσει, αφού μέσα στις χαρούμενες και ξέγνοιαστες σκηνές των μαθητών, με ιστορίες που αφηγούνται μεταξύ τους, υπήρχε και ένα στιγμιότυπο 6 δευτερολέπτων με πολύ προσωπικές στιγμές της δασκάλας στον καναπέ. Όπως όλοι θα καταλάβατε την έδειχνε να κάνει σεξ.
Όπως ήταν αναμενόμενο οι αρχές του σχολείου ζήτησαν από τους γονείς των μαθητών να “ξεφορτωθούν” το ακατάλλληλο DVD, ενώ η δασκάλα ενημερώθηκε από το τηλεφώνημα ενός γονέα και στη συνέχεια έσπευσε να καλέσει τους γονείς να καταστρέψουν το DVD.



http://www.otherside.gr


SOS για την παγκόσμια θερμοκρασία



Νέα έκθεση Γερμανών ερευνητών αναθεωρεί την εκτίμηση που είχε γίνει πριν από έξι μήνες ότι η αύξηση της θερμοκρασίας της Γης δεν θα ξεπερνούσε το όριο των 3,5 βαθμών, που θεωρείται «κατώφλι» αυξημένου κινδύνου. Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι η μέση θερμοκρασία στη Γη θα μπορούσε να αυξηθεί πάνω από 3,5 βαθμούς Κελσίου σε σχέση με τα προβιομηχανικά επίπεδα, γεγονός που θα αυξήσει σημαντικά τον κίνδυνο να υπάρξουν στον πλανήτη μας ξηρασίες, πλημμύρες και άνοδος της στάθμης των θαλασσών.


Στόχος του ΟΗΕ προκειμένου η κλιματική αλλαγή να μην έχει ανεξέλεγκτες συνέπειες, είναι η αύξηση της θερμοκρασίας να μην ξεπεράσει τους 2 βαθμούς σε σχέση με τα επίπεδα προ της βιομηχανικής επανάστασης.

Η, προς το δυσμενέστερο, αναθεώρηση έγινε με το σκεπτικό ότι οι προηγούμενες μετριοπαθέστερες εκτιμήσεις βασίζονταν σε μη ρεαλιστικές προϋποθέσεις, όπως ότι όλες οι χώρες του πλανήτη θα τηρήσουν τις -ούτως ή άλλως ανεπαρκείς- δεσμεύσεις τους για την εκπομπή «αερίων του θερμοκηπίου». Σύμφωνα με τους ερευνητές, όσο περνάει ο καιρός, τόσο μεγαλώνει -αντί να μικραίνει- η απόκλιση ανάμεσα στις υποσχέσεις και δεσμεύσεις των κρατών και στις πραγματικές παρεμβάσεις τους.

Προς το παρόν, πάντως, οι Γερμανοί ερευνητές δεν είναι σε θέση να συγκεκριμενοποιήσουν πόσο ακριβώς πάνω από τους 3,5 βαθμούς Κελσίου μπορεί να αυξηθεί η θερμοκρασία. 

Για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου της θερμοκρασίας έως δύο βαθμούς που έχει θέσει ο ΟΗΕ, πρέπει οι ετήσιες παγκόσμιες εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου να μην ξεπερνούν τους 44 δισεκατομμύρια τόνους έως το 2020. Όμως οι προβλέψεις των γερμανών επιστημόνων είναι ότι έως τότε θα υπάρχει μία μέση ετήσια απόκλιση προς τα πάνω της τάξης των 9 έως 11 δισεκατομμυρίων τόνων. Σήμερα, ο πλανήτης εκπέμπει κάθε χρόνο περίπου 48 δισ. τόνους αυτών των αερίων, μεταξύ των οποίων τα κυριότερα είναι το διοξείδιο του άνθρακα και το μεθάνιο. Από αυτή την ποσότητα, χονδρικά η Κίνα εκλύει επτά δισ. τόνους, οι ΗΠΑ έξι και η ΕΕ πέντε.

Πέρσι το Δεκέμβριο, στο Ντέρμπαν της Νότιας Αφρικής, οι χώρες του πλανήτη συμφώνησαν να δεσμευθούν σε ένα νέο παγκόσμιο σύμφωνο για την συγκράτησης της κλιματικής αλλαγής. Η συμφωνία θα μπορούσε να ολοκληρωθεί έως το 2015 και να τεθεί σε ισχύ το 2020.

http://tsekouratoi.blogspot.com

80.000 ευρώ τσάντα Hermes καίει η κόρη του Ίστγουντ


Λεφτά υπάρχουν στην οικογένεια Ίστγουντ. Τόσα που η 19χρονη κόρη του, Φραντζέσκα, δεν έχει κανένα πρόβλημα να αγοράσει και να καταστρέψει μια πανάκριβη τσάντα Birkin για τις ανάγκες φωτογράφησης.
Δεν χρειάστηκε και πολύ προσπάθεια για να πείστει η πρωταγωνίστρια του ριάλιτι "Mrs. Eastwood and Company" (από τον γνωστό φωτογράφο γκόμενό της, Τάιλερ Σίλντς) να αγοράσει και στην συνέχεια να καταστρέψει μια limited edition τσάντα Hermes για τις ανάγκες της φωτογράφησης.
«Θύμα» του εμπρησμού ήταν μια τσάντα Birkin του γνωστού οίκου, οι τιμές των οποίων κυμαίνονται από 7-120.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο μοντέλο που βλέπεται κοστίζει μόλις 80.000 ευρώ.
Οπότε, υπό μια έννοια, το κορίτσι έδειξε αυτοσυγκράτηση αφού δεν αγόρασε την ακόμη ακριβότερη.

http://www.iefimerida.gr

....10 Ατάκες μιας Γυναίκας για να ρίξει Χυλόπιτα (και τι εννοεί)....

1. Σε βλέπω σαν αδελφό μου
(Μου θυμίζεις τον Κουασιμόδο στην Παναγία των Παρισίων)

2. Έχουμε μια μικρή διαφορά ηλικίας
(Συνομήλικος της Ακρόπολης είσαι

3. Δεν με ελκύεις με αυτόν τον τρόπο
(Είσαι ο πιο άσχημος τύπος που έχω δει ποτέ μου)

4. Η ζωή μου είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη αυτήν την εποχή
(Δεν θέλω να περάσω όλο το βράδυ μαζί σου γιατί θα ακούσεις όλα τα
τηλεφωνήματα από τους άνδρες με τους οποίους βγαίνω)

5. Έχω ήδη ερωτικό δεσμό
(Ο οποίος είναι ο αρσενικός μου γάτος και μια μεγάλη σακούλα ποπκόρν)

6. Δεν βγαίνω ραντεβού με άνδρες από την δουλειά μου
(Ακουσε, φιλαράκο, δεν θα έβγαινα μαζί σου ακόμη και αν ήσουν ο τελευταίος
άνδρας στο σύμπαν, πόσο μάλιστα στο κτίριο)

7. Δεν φταις εσύ, εγώ φταίω
(Δεν φταίω εγώ, εσύ φταις)

8. Ασχολούμαι με την καριέρα μου
(Ακόμη και κάτι τόσο βαρετό και μη ικανοποιητικό σαν την καριέρα μου είναι
καλύτερο από το να βγω μαζί σου)

9. Δεν θέλω να δεσμευτώ
(Έχω ξεκόψει κάτι κρύους σαν και σένα)

10. Ας μείνουμε φίλοι
(Σε θέλω να είσαι κοντά μου για να σου λέω με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες
όλα εκείνα που θα γίνονται με τους άλλους άντρες όταν κάνω έρωτα μαζί
τους)

«Η φωλιά του χελιδονιού»


Το κάστρο Swallow’s Nest, που σημαίνει η φωλιά του χελιδονιού, βρίσκεται κοντά στην πόλη Γιάλτα της Ουκρανίας.

Είναι χτισμένο 40 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, στην κορυφή ενός λόφου με το όνομα Aurora Cliff και παρέχει απεριόριστη θέα στη Μαύρη Θάλασσα.
Χτίστηκε πριν από περίπου έναν αιώνα, για λογαριασμό κάποιου πλούσιου Ευρωπαίου ευγενή, ο οποίος το χρησιμοποιούσε αρχικά σαν εστιατόριο.

Κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου σεισμού το 1927, ο λόφος υπέστει αρκετά μεγάλες ζημιές και έτσι απαγορεύτηκε η είσοδος στο κάστρο για το κοινό. 40 χρόνια αργότερα, μετά από την προσθήκη τσιμέντου για την ισχυροποίηση του λόφου, το κάστρο άνοιξε ξανά για το κοινό. Από τότε έχει χρησιμοποιηθεί σαν εστιατόριο, καφετέρια, club και πολλά άλλα. Σήμερα είναι μία από τις πιο διάσημες τουριστικές ατραξιόν της περιοχής. Χιλιάδες κόσμου το επισκέπτονται κάθε χρόνο, κυρίως εξαιτίας της θέας που προσφέρει η θέση του.
perierga.gr - Η φωλιά του χελιδονιού
perierga.gr - Η φωλιά του χελιδονιού
perierga.gr - Η φωλιά του χελιδονιού
perierga.gr - Η φωλιά του χελιδονιού
perierga.gr - Η φωλιά του χελιδονιού
perierga.gr - Η φωλιά του χελιδονιού
perierga.gr - Η φωλιά του χελιδονιού
perierga.gr - Η φωλιά του χελιδονιού

http://perierga.gr

Εικόνες του κόσμου: Κένυα, Άνδρες Maasai εκτελούν παραδοσιακό χορό


Άνδρες της φυλής των Maasai, που ζούνε ως νομάδες στην Ανατολική Αφρική, εκτελούν τον παραδοσιακό τους χορό που περιλαμβάνει άλματα. Οι Maasai, διαιρούν κάθε έτος σε δύο περιόδους: μια περίοδο ευημερίας και αφθονίας, που οφείλετε στη διάρκεια και τη συχνότητα των βροχών, και μια περίοδο πείνας και στερήσεων που οφείλετε στην παρατεταμένη ξηρασία.

Πηγή φωτογραφίας: NATIONAL GEOGRAPHIC

Τα Ζώδια Σήμερα 28 Μαΐου 2012


Κριός
21/3-20/4


Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα αισθάνεσαι ότι είσαι σε απομόνωση και ότι δεν έχεις κανέναν δίπλα σου να σε στηρίζει. Καλό θα είναι να ξεκινήσεις τις κοινωνικές σου επαφές και να συναντήσεις άτομα, που μπορούν να σε στηρίξουν, ιδιαίτερα όσον αφορά στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Η Σελήνη κινείται στην Παρθένο και ευνοεί τέτοιου είδους επαφές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το σύντροφό σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντί του, αλλά φρόντισε να μιλήσεις μαζί του χωρίς υπεκφυγές. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός που θα συναντήσεις με το ταίρι που ονειρευόσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων στη δουλειά σου, φίλε Κριέ. Πολλά θέματα που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά, θα βρουν τις λύσεις που θέλεις και θα αρχίσεις επιτέλους να υλοποιείς τα σχέδια, που έχεις καιρό στο μυαλό σου. Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις. Οικονομικές συναλλαγές ευνοούνται ιδιαίτερα.





Ταύρος
21/4-20/5


Η ζωή σου πρέπει να οργανωθεί λίγο καλύτερα, αγαπητέ Ταύρε, προκειμένου να αποκτήσει ασφάλεια και σιγουριά. Ξεκίνα από σήμερα, όχι κάνοντας μακροπρόθεσμα σχέδια, αλλά οργανώνοντας την σημερινή μέρα. Με αυτό τον τρόπο θα ανακαλύψεις ότι στο τέλος, βάζοντας μικρούς και σύντομους στόχους, θα έχεις στην πραγματικότητα προγραμματίσει μεγάλο μέρος της ζωής σου γενικά. Ξεκίνα από τις λεπτομέρειες, γιατί αυτές κάνουν και την διαφορά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις υπέροχα αυτήν την Δευτέρα, φίλε Ταύρε, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν καταναλώνεσαι τόσο πολύ με άλλες υποχρεώσεις. Εσύ που είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, μη διχάζεσαι και μην αγανακτείς για την κατάσταση των αισθηματικών σου. Θα ξημερώσουν καλύτερες μέρες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ταύρος, θα τα πας πολύ καλά και θα καταφέρεις να βρεις λύσεις για κάποια θέματα που καθυστερούν. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και θα δεχτείς την βοήθεια τους. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.






Δίδυμοι
21/5-21/6


Καλό θα είναι, αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα να ασχοληθείς με κάποια φυσική δραστηριότητα ή άθλημα, προκειμένου να διατηρηθεί η ισορροπία μεταξύ της ψυχολογικής και της σωματικής σου ηρεμίας. Θα ανακαλύψεις ότι τα άτομα που ανήκουν στο φιλικό σου περιβάλλον, ασκούν μεγάλη επιρροή πάνω σου. Βάλε τα όριά σου! Ευτυχώς, σήμερα θα υπερισχύει μια πιο λεπτή και διακριτική τάση, που θα σε οδηγήσει γενικά σε καλύτερες κοινωνικές επαφές και θα βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες φιλίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, φίλε Δίδυμε, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου και να μην απορροφηθείς από άλλες καταστάσεις, που μπορεί να σε προβληματίζουν. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, να ξέρεις πως η κατάσταση θα αλλάξει. Η Αφροδίτη, ο Ερμής και ο Ήλιος από το ζώδιό σου σε ευνοούν και ξαφνικά θα προκύψει μια καινούργια γνωριμία, που θα σου αναστατώσει τη ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, ο δυναμισμός και η δημιουργικότητα θα σε χαρακτηρίζουν στη δουλειά σου. Μίλα με τους συνεργάτες σου για αυτά που σε απασχολούν και εμποδίζουν τα σχέδιά σου και την υλοποίησή τους. Προσπάθησε να μην πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου ανάλογα, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Η τακτοποίηση γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων ευνοείται.





Καρκίνος
22/6-22/7


Σήμερα, φίλε Καρκίνε, έχε το νου σου και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να βάλεις προγραμματισμό στις ενέργειές σου. Η ευελιξία και η διπλωματία, που σου χαρίζει ο Ερμής από τους Διδύμους, θα κάνει ακόμα και τα πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου, τελικά να συμφωνήσουν. Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά και στο τέλος όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το σύντροφό σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο, για να διώξεις μακριά τις ανασφάλειες που νιώθει. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία στη ζωή σου, με τη διάθεση που έχεις, μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες. Εκμεταλλέψου τη γοητεία σου και σύντομα θα βρεθείς δεσμευμένος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, αλλά εσύ έχεις άγχος, γιατί θέλεις να κάνεις όλα τα πράγματα τέλεια. Πρέπει να χαλαρώσεις, για να αντιληφθείς ότι οι συνθήκες είναι πολύ καλές και ότι οι βάσεις που έχεις βάλει στη δουλειά σου είναι γερές. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε έξοδα που θα κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές, που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.




Λέων
23/7-23/8


Η ημέρα θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία για σένα, φίλε Λέων, με τη Σελήνη να κινείται στην Παρθένο και να σου χαρίζει τις καλύτερες επιρροές της. Με το ταμπεραμέντο που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα, που στο παρελθόν παρέμεναν στάσιμα. Σήμερα, ό,τι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις, αλλά μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί, γιατί η Αφροδίτη συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων και μπορεί να προκαλέσει αναβολές και μικροεμπόδια. Θα δεχτείς με ευγνωμοσύνη την υποστήριξη των δικών σου ατόμων και θα νιώσεις ψυχική ηρεμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς, αγαπητέ Λέων, θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό είναι να δείξεις το ενδιαφέρον σου στο σύντροφό σου, για να αποφύγεις εντάσεις και λογομαχίες. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ευχαριστεί, μια καινούργια γνωριμία θα φέρει νέα πνοή και θα δώσει ένα ευχάριστο χρώμα στην καθημερινότητά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, σήμερα θα μπορέσεις να καταφέρεις πολλά πράγματα, αλλά πρέπει να συνεργαστείς με τους άλλους και να μην προσπαθείς να λύσεις όλα τα προβλήματα μόνος σου. Επαγγελματικές διαπραγματεύσεις θα γίνουν με επιτυχία. Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι προσεκτικός, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα και πρέπει να έχεις κάνει σωστό προγραμματισμό.





Παρθένος
24/8-22/9


Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα θα έχεις υπερβολική αισιοδοξία και αρκετό εγωισμό. Αυτά που έχεις στο μυαλό σου και σε απασχολούν έντονα, θα μπορέσεις να τα πραγματοποιήσεις, αν φανείς συνετός και παραγωγικός. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξουν οι καταστάσεις στο σπίτι και η στάση που θα ακολουθήσεις, για να τις βελτιώσεις. Μην ξεχνάς ότι η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους σε επηρεάζει αρνητικά και πρέπει οι συζητήσεις που θα κάνεις, να είναι πάνω από όλα διακριτικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, αγαπητέ Παρθένε, δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Οργάνωσε καλύτερα το χρόνο σου, λοιπόν, για να περάσεις καλά. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που θα σε συγκινήσει στη ζωή σου, μην συνεχίζεις με την ίδια τακτική. Άλλαξε λίγο τις συνήθειές σου και να ξέρεις ότι θα βρεις το καλύτερο για εσένα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Παρθένος, κάποια θέματα που ήταν στάσιμα στη δουλειά σου, θα αρχίσουν να αλλάζουν και θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις καιρό στο μυαλό σου και θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου, επιτέλους ισορροπούν πολλές καταστάσεις. Θέματα που καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τον δρόμο της υλοποίησης, με την δική σου ενεργή συμμετοχή.




Ζυγός
23/9-22/10


Μπορείς σήμερα να αποφύγεις τις τριβές και το ανάλογο στρες, με διπλωματικό τρόπο, αγαπητέ Ζυγέ. Άσε να δράσουν οι θετικές επιρροές που σου στέλνει ο Ερμής και ο Ήλιος από τους Διδύμους και που θα σε τονώσουν ψυχοσωματικά. Επίσης, μην αναλώνεσαι σε κουτσομπολιά και πράγματα δευτερεύουσας σημασίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, θα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός σε αυτά που λες και κάνεις, γιατί θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, περιποιήσου τον εαυτό σου, φόρα το πιο γοητευτικό χαμόγελό σου και σίγουρα αυτό το βράδυ θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Καλό θα είναι σήμερα να κινηθείς αργά και σταθερά, φίλε Ζυγέ. Προσπάθησε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και να μην πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Όσες αλλαγές έχεις κατά νου να πραγματοποιήσεις, καλό θα είναι να τις αφήσεις για αργότερα. Τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν μια αστάθεια, γι’ αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις που κάνεις. Καλό θα είναι να αποφύγεις τα περιττά έξοδα και τις άσκοπες σπατάλες.





Σκορπιός
23/10-22/11


Αγαπητέ Σκορπιέ αυτή η Δευτέρα θα είναι για εσένα μέρα που πρέπει να δείξεις ευελιξία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις, που μπορεί να προκύψουν. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από τρίτα πρόσωπα και πεις πράγματα που δεν πρέπει. Ο Άρης και η Σελήνη από την Παρθένο, σε γεμίζουν με ενεργητικότητα. Βγάλε τη δυναμικότητα που κρύβεις μέσα σου και διεκδίκησε αποτελεσματικά αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, φίλε Σκορπιέ, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το σύντροφό σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του, αν πρώτα δεν έχεις πάρεις τις οριστικές σου αποφάσεις. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, ο ερωτισμός και το σεξαπίλ σου θα είναι τόσο έντονα, που σίγουρα θα προκύψει η γνωριμία που ονειρεύεσαι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Σκορπιός, σήμερα θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και καιρό. Καταστάσεις που ήταν προβληματικές, θα βρουν τις λύσεις που θέλεις και θα μπορέσεις να συνεργαστείς αποδοτικότερα με τους συνεργάτες σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί θα παρασυρθείς σε έξοδα. Σε συζητήσεις που θα κάνεις για οικονομικά θέματα, σκέψου καλά πριν πάρεις θέση.




Τοξότης
23/11-21/12


Σήμερα, με τη Σελήνη να κινείται στην Παρθένο, αγαπητέ Τοξότη, έντονος θα είναι ο δυναμισμός και η ενέργειά σου. Ό,τι βάλεις στο μυαλό σου, μπορείς να το κάνεις πραγματικότητα. Μπορείς να κάνεις άφοβα σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις όλα τα εφόδια για την επιτυχή έκβασή τους. Ωστόσο, πρόσεξε λίγο, γιατί κινδυνεύεις να πεις λόγια, που μπορεί να στεναχωρήσουν δικά σου άτομα. Το βράδυ καλύτερα να αρκεστείς σε ήρεμες συζητήσεις και χαλαρή ψυχαγωγία, γιατί μην ξεχνάς ότι η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους φέρνει στο προσκήνιο ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, επιβάλλεται να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να περάσεις τη βραδιά μαζί του ρομαντικά και ερωτικά, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, έχει γίνει δύσκολη καθημερινότητά σου. Κι αν ζεις ακόμη στην μοναξιά, να ξέρεις ότι το αποψινό βράδυ ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον θα σε κάνει να αισθανθείς πολύ όμορφα… Και ποτέ δεν ξέρεις!!!
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Τοξότη, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Οι συνεργάτες σου μπορούν να σε βοηθήσουν και θα έχεις επιτυχία. Τα οικονομικά σου ίσως να περνούν δύσκολες στιγμές, αλλά είναι στο χέρι σου να τα βελτιώσεις.





Αιγόκερως
22/12-19/1


Αυτήν την Δευτέρα σε περιμένουν απρόσμενα νέα, που θα σου φτιάξουν τη διάθεση, αγαπητέ Αιγόκερε. Οι λύσεις που αναζητάς, θα σου έρθουν ουρανοκατέβατες και σε πιάνει μια τεράστια βιασύνη, να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Ξέφυγε από τους καθημερινούς σου ρυθμούς, οργανώνοντας μία διαφορετική έξοδο ή κάνοντας κάτι καλό για τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό σου τομέα, πρέπει να δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία, φίλε Αιγόκερε. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί θα έχεις λογομαχίες και εντάσεις. Αν η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, πρόσεξε να μην πέσεις στην παγίδα να εμβαθύνεις σε αναλύσεις για τα πώς και τα γιατί της αισθηματικής σου ζωής. Καλύτερα να περάσεις στη δράση και να εκμεταλλευτείς τη βραδιά φλερτάροντας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν να στρώνουν και μπορείς και υλοποιείς τα σχέδιά σου. Το μέλλον διαγράφεται πολύ θετικό, μόνο αν είσαι συγκρατημένος και συνετός. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις τα έσοδά σου.





Υδροχόος
20/1-19/2


Πρέπει να δείξεις τεράστια προσοχή σε ότι κι αν κάνεις αυτήν την Δευτέρα, φίλε Υδροχόε. Θα νιώθεις ότι μερικές φορές πνίγεσαι και δεν μπορείς να μιλήσεις. Καλό θα είναι να προσπαθείς να μην δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και προσπάθησε να χαλαρώσεις, γιατί το έχεις πραγματικά ανάγκη και θα σου κάνει καλό. Φρόντισε να δώσεις εγκαίρως λύσεις σε κάποια οικογενειακά θέματα που επιμένουν να σε ταλαιπωρούν και ξεμπέρδευε μια καλή μαζί τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα έχουν εντάσεις και γι’ αυτό θα ευθύνεσαι εσύ, αγαπητέ Υδροχόε. Καλό είναι να μην εκνευρίζεσαι με τον σύντροφό σου και να μην πεις πράγματα, που μπορεί να τον πληγώσουν. Εσύ που είσαι μόνος σου, κινήσου με ωριμότητα στις αισθηματικές σου επιλογές, για να μπορέσεις να έχεις θετικά αποτέλεσμα. Κι αν τα κάνεις όλα σωστά, ευχάριστες εκπλήξεις και ταχύτατες εξελίξεις σε περιμένουν πολύ σύντομα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, αρχίζεις σιγά-σιγά να βάζεις πάρα πολλά θέματα σε μία σειρά στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς να συνεργαστείς και να επιτύχεις θέματα, που στο παρελθόν δεν μπορούσες. Πρέπει να δεις τι υποχρεώσεις έχεις, να τις καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις. Μην πάρεις σημαντικά ρίσκα και προσπάθησε να μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές.





Ιχθείς
20/2,20/3


Αγαπητέ Ιχθύ, προχώρα σήμερα με λογική και χωρίς καθόλου παρορμητικότητα ή συναισθηματισμό, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις τους στόχους σου πιο εύκολα. Προγραμμάτισε όλες τις κινήσεις σου και μην ανακοινώνεις τους μελλοντικούς σου στόχους. Τα σχέδιά σου θα πραγματοποιηθούν με μαθηματική ακρίβεια. Επιδίωξε να περάσεις κάποιες ευχάριστες στιγμές, μέσα σε φιλικό ή οικογενειακό περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, θα έχεις κάποιες εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη από την Παρθένο με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα από το ζώδιό σου. Πρέπει να είσαι προσεκτικός, σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ιχθείς, η τύχη είναι με το μέρος σου και πραγματοποιεί την επιθυμία σου για ένα καινούργιο ξεκίνημα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη της σήμερα, αν είσαι Ιχθύς. Θέλεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα αλλά και λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν, σε σχέση με το χώρο της εργασίας σου. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν κάποια έξοδα, που δεν τα είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ επιτυχία.

Πηγή: myastro.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger