Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πορνοσταρ δηλωνει για τον Τσαρλι Σιν «Τουιταρε ενω εκανε σεξ μαζι μου»,

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012


Τον αρχικό τρελό ενθουσιασμό του γνωστού σταρ για το twitter (ο οποίος μόλις ανακοίνωσε ότι το εγκαταλείπει) επιβεβαίωσε η πορνοσταρ και πρώην ερωμένη του Μπρι Όλσεν.
«Ήταν πολύ ενθουσιασμένος με το twitter, το οποίο άρχισε να χρησιμοποιεί την περίοδο που είχαμε ξεκινήσει να είμαστε μαζί. Δεν σταματούσε να τουιτάρει ποτέ. Ακόμη και όταν κάναμε σεξ». Αυτό δήλωσε στην New York Post η Μπρι Όλσεν, πορνοστάρ, πρώην ερωμένη του Τσάρλι Σιν και η γυναίκα που μοιράστηκε μαζί του την τιμή να είναι στο πρώτο του post, αυτό που βλέπετε στην κεντρική φωτό.
Αυτή η «αποκάλυψη» απλά έρχεται και επιβεβαιώνει τον λόγο που ορισμένα από τα tweet του Τσάρλι ήταν τόσο παρανοϊκά. Επειδή δηλαδή ταυτόχρονα προσπαθούσε να εκπληρώσει τις σεξουαλικές του υποχρεώσεις.
Όσον αφορά το αν αισθανόταν ενοχλημένη που προτιμούσε να τουιτάρει από το να ασχολείται μαζί της, η Μπρι δήλωσε: «Δεν με πρόσβαλε καθόλου. Πιο πολύ από όλα το θεωρούσα αστείο».

Το σημαδι του ερωτα!

Θραύση κάνει στο facebook, ένας ιερέας από την Ηλεία, που χρησιμοποιεί ως μια από τις αγαπημένες του φράσεις...το «σημάδι του έρωτα». Στο προφίλ του, που φαίνεται να δημιουργήθηκε πρόσφατα, ήδη έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες φίλους, ενώ ο «τοίχος» του έχει γεμίσει με γνωστά στιχάκια – φιλοσοφίες του διαδικτύου, που όμως φαίνεται να έχουν απήχηση στην νεολαία και όχι μόνο. 

Ο ιερέας έχει δημιουργήσει το δικό του κοινό που τον ακολουθεί μέσα από το facebook φανατικά. Το καλύτερο όμως - σύμφωνα με το ilialive.gr - είναι μια φωτογραφία που ανέβηκε πρόσφατα στον τοίχο του, στην οποία βρίσκεται σε νυχτερινό κέντρο «σχεδόν» αγκαλιά με αιθέρια ύπαρξη. 

Όπως είναι φυσικό τα σχόλια που έχουν γράψει φίλοι και γνωστοί είναι εκατοντάδες, με τον ίδιο να το απολαμβάνει, όπως δείχνουν και τα “like” που έχει πατήσει. Μόνο μέσα σε λίγες ώρες πατήθηκαν περίπου εκατό “like” και γράφτηκαν αρκετά σχόλια, όλα κολακευτικά για τον παπά…



Η Ριανα με καυτο μπικινι και φιλες σε γιοτ στην Σαρδηνια


Οι διακοπές της 24χρονης τραγουδίστριας μετά την κηδεία της γιαγιάς της συνεχίζονται ακάθεκτες. Αυτή την φορά πήρε πακέτο δυο φίλες της και βρέθηκε σε ένα πολυτελές γιοτ στην Σαρδηνία.
Σέξι πόζες, σουφρωμένα χείλια και girls just wanna have fun διάθεση είναι το συμπέρασμα που βγάζει κανείς κοιτάζοντας τις φωτογραφίες που ανέβασε η best seller τραγουδίστρια σε twitter και instagram.

Γιατί ποιο το νόημα του να περνάς μια ονειρεμένη ζωή αν δεν μπορείς να την μοιραστείς με τους followers σου;
Οι φήμες ότι κάπου στο φόντο κρυβόταν ο Ντρέικ, παραμένουν ανεπιβεβαίωτες.

Κορμαρα η εκπροσωπος του Καμμενου !!

Μία σέξυ έκπληξη είχε η ανακοίνωση των ονομάτων της νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που πήραν τις θέσεις-κλειδιά!
Υπεύθυνη του Τομέα Τύπου – Δημοσίων Σχέσεων και Social Media αναλαμβάνει η...
Καλαγκμπόρ Κατερίνα, μία μαύρη γαζέλα, η οποία είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα ώστε να περάσουν οι ιδέες των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Απόφοιτη του Αμερικάνικου Κολλεγίου Αθηνών, θα αναλάβει το κρίσιμο πόστο να χειρίζεται τα social media...

Μάλιστα ο Μπάμπης Αποσκίτης πιστεύει πολύ στο ταλέντο της και περιμένει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να τα... ελέγξει πλήρως η νεολαία του Πάνου Καμμένου, με επικεφαλής την Κατερίνα, η οποία πάντως στην σελίδα της στο facebook δεν δηλώνει στις πολιτικές απόψεις το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αλλά τον ... Μπάρακ Ομπάμα.

Μάλλον οι Α.Ε , μετά την Ρωσία θέλουν να κάνουν άνοιγμα και στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, αν έχει άκρες η Κατερίνα με τον πλανητάρχη...

























http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

Βιβη Τσιαμη: Το κοριτσι με τα τατουαζ!


Η Βιβή Τσιάμη, μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες, εξομολογείται στο περιοδικό "Inked" την αγάπη της για τα tattoos και πώς μύησε τον Γιώργο Πρίντεζη στον κόσμο τους.
"Ο διαγωνισμός των Playmate ήταν μια στιγμή σταθμός στη ζωή μου. Εκείνη τη χρονιά έκανα το πρώτο μου tattoo, το στέμμα με τα αρχικά του ονόματός μου στον αυχένα μου", σήμερα η Βιβή Τσιάμη έχει 12 και εξομολογείται στο περιοδικό "Inked" τι σημαίνουν για εκείνη. Μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες, μοντέλο, με σπουδές στην δημοσιογραφία, το κορίτσι του μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού, Γιώργου Πρίντεζη "έψησε" και τον αγαπημένο της να κάνει τατουάζ: "Πριν με γνωρίσει ο Πρίντεζης δεν είχε κανένα tattoo. Τον έψησα, όμως, και πλέον περιμένει πώς και πώς για να κάνει το επόμενο".
Για τα επαγγελματικά της σχέδια αποκαλύπτει: "Έχω δύο προτάσεις για συμμετοχές σε κινηματογραφικές ταινίες. Είναι κάτι που προέκυψε τυχαία χωρίς να το κυνηγήσω. Θα τολμήσω να το κάνω μόνο αν οι υπεύθυνοι με θεωρήσουν πραγματικά ικανή για να στηρίξω ένα ρόλο".
Όσον αφορά στη σχέση της με τον Γιώργο Πρίντεζη λέει ακόμα: "Με τον Γιώργο είμαστε μαζί γύρω στα τέσσερα χρόνια. Μία από τις πιοευτυχισμένες στιγμές ήταν στην Κωνσταντινούπολη όταν ο Ολυμπιακός κατάφερε να κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Ήταν ένα φοβερό ταξίδι και πέρασα πραγματικά υπέροχα".

Στα ανοιχτα η Kim Kardashian

Σέξι μέσα στην πολυτέλεια


Ανεβάζει κάθε μέρα το θερμόμετρο και των αριθμό των follower της στο twitter η Κim Kardashian, επιδεικνύοντας μία νέα φωτογραφία όλο και πιο σέξι.

Αυτή τη φορά, φοράει μαύρο μαγιό, το οποίο αν και... ολόσωμο, και πάλι την κάνει αθεράπευτα σέξι. Ποζάρει κοιτώντας τη θάλασσα, πλέκοντας τα δάχτυλά της στα ανέμελά της μαλλιά. Τακούνια και βάψιμο πάντως είναι απαραίτητα, όταν βρίσκεται κανείς στη θάλασσα...

Η φωτογραφία βγήκε έγινε στο Σαν Λούκας μέσα σε ένα πολυτελές κότερο.

Πηγή:newsbeast.gr

Χαρα στους αρχιτεκτονες



Δεν λέμε, ωραία είναι τα πρωτοποριακά και ρηξικέλευθα έργα. Ειλικρινά, όμως, πόσοι από τους αναγνώστες μας θα ήταν πρόθυμοι να προσλάβουν τους Πολωνούς αρχιτέκτονες Ιρεκ Γκλοβάτσκι και Μάρεκ Ροζάνσκι για να τους χτίσουν τα σπίτια τους, έχοντας προηγουμένως θαυμάσει αυτό το «αβανγκαρντιστικό».... αριστούργημα που έφτιαξαν στο χωριό Τέρφενς της Αυστρίας; Γιατί ως τουριστική ατραξιόν μπορεί όντως αυτό το ανάποδο σπίτι να φέρει πλήθη επισκεπτών στο χωριό και να κάνουν τζίρο τα μαγαζιά του χωριού, αλλά είμαστε σίγουροι ότι κανένας δεν θα ήθελε να τον καταδικάσουν να ζει και να κινείται μέσα σε ένα τέτοιο... εξάμβλωμα!

ethnos.gr

Δουκισσα Νομικου: «Δεν ειμαι και η Αντζελινα Τζολι»


Η 26χρονη παρουσιάστρια μίλησε στο Down Town Κύπρου για την σχέση της, την ζήλια και το τι δουλειά σκοπεύει να κάνει εκτός τηλεόρασης.
«Δεν είμαι και η Αντζελίνα Τζολί να ξεχειλίζει η ομορφιά από τα παντζάκια. Πιστεύεις, όμως, ότι υπάρχει κάποιος που θα ήθελε να ήταν λιγότερο όμορφος; Όχι, δεν θα ήθελα να ήμουν διαφορετική. Αγαπώ και τα καλά μου και τα κακά μου. Γιατί αυτή είμαι εγώ. Αλλιώς, θα ήμουν κάποια άλλη». Αυτό απάντησε η Δούκισσα Νομικού στον Αλέξανδρο Πρίφτη στα πλαίσια της συνέντευξης που του παραχώρησε για το Κυπριακό περιοδικό.
Εκεί που επίσης σχολίασε πως δεν αισθάνεται αδικημένη που δεν πρόλαβε τα «χρυσά» τηλεοπτικά συμβόλαια και πως εννοείται πως φαντάζεται τον εαυτό της εκτός τηλεόρασης: «Δεν νιώθω αδικημένη που δεν πρόλαβα τα «χρυσά συμβόλαια». Αδικημένη θα ένιωθα εάν δούλευα και δεν πληρωνόμουν. Και δυστυχώς αυτό είναι ένα φαινόμενο που το βλέπουμε πολύ συχνά τελευταία (..) Όσον για την τηλεόραση, δεν ήμουν πάντα μέρος της.Μια φοιτήτρια της Α.Σ.Ο.Ε.Ε ήμουν. Τώρα πια είμαι μια πτυχιούχος της Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Ξέρω ότι, κάποια στιγμή, θα ασχοληθώ με το αντικείμενο των σπουδών μου».
Όσον αφορά για το πόσο ζηλεύει τον Χρήστο Χολίδη, η πάλαι ποτέ Σταρ Ελλάς είπε: «Ζηλεύω τόσο όσο χρειάζεται. Αν δεν υπάρχει καθόλου ζήλια τότε είναι σαν να μην υπάρχει ενδιαφέρον. Από την άλλη, όταν υπάρχει υπερβολική ζήλια, η κατάσταση γίνεται ανυπόφορη».
Πάντως το πιο συγκινητικό σημείο της συνέντευξης, αυτό που δείχνει την πραγματική υφή της σχέσης της, είναι η απάντηση της Δούκισσας για το αν είναι πάντα η πρώτη ακροάτρια των καινούργιων τραγουδιών του Χολίδη : «Πάντα μου άρεσε να ακούω πρώτη τα τραγούδια! Έτσι έκανα και με τον μπαμπά μου. Θυμάμαι μου έλεγε πως είχα 'καλό αυτί'! Ξεχώριζα τα καλά τραγούδια με την πρώτη».


Παραξενος βατραχος… pacman!
























Η επιστημονική του ονομασία Amazon Horned Frog είναι άγνωστη καθώς οι περισσότεροι τον ξέρουν με το παρατσούκλι «pacman». Ο λόγος; Τρώει τα πάντα στο πέρασμά του και είναι ιδιαίτερα επιθετικός ακόμη και με τους ανθρώπους.
perierga.gr - Ένας παράξενος βάτραχος... pacman!
Τόσο πολύ, μάλιστα, που οι κάτοικοι του Αμαζονίου, από την Κολομβία μέχρι τη Βραζιλία όταν κινούνται μέσα στα τροπικά δάση και στα έλη όπου συχνάζει φοράνε ψηλές… δερμάτινες μπότες προκειμένου να αποφύγουν τα κοφτερά δόντια του!
perierga.gr - Ένας παράξενος βάτραχος... pacman!
Γιατί ο «pacman» είναι παμφάγο αμφίβιο και γενικά δεν κάνει καμία διάκριση στο τι θα καταναλώσει: από αρπακτικά πτηνά και έντομα μέχρι ερπετά και αβγά! Τις περισσότερες φορές, μάλιστα, στήνουν ενέδρες στα θηράματά τους, παραμένοντας ακίνητοι αρκετή ώρα στο έδαφος, κάτω από τα φύλλα που τα χρησιμοποιούν ως καμουφλάζ.
perierga.gr - Ένας παράξενος βάτραχος... pacman!
Το πρώτο πράγμα, πάντως, που ξεχωρίζει κάποιος στους συγκεκριμένους βατράχους είναι το μεγάλο μέγεθός τους, που φτάνει μέχρι τα 20 εκατοστά περίπου, όσο δηλαδή ένα μικρό πιάτο ή ένα φλιτζάνι του τσαγιού, ενώ εξαιτίας του μεγάλου στόματος έχουν λάβει την ονομασία «pacman»!
perierga.gr - Ένας παράξενος βάτραχος... pacman!
Τα θηλυκά είναι συνήθως μεγαλύτερα από τα αρσενικά, με τα δεύτερα πάντως να έχουν πιο περίτεχνους χρωματισμούς στο δέρμα τους, που κυμαίνονται από σκούρο πράσινο σε ανοιχτό καφετί.
perierga.gr - Ένας παράξενος βάτραχος... pacman!
Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην Κολομβία και τη Βραζιλία πωλούνται αρκετοί Amazon Horned Frog -κυρίως οι αρσενικοί- ως κατοικίδια σε διάφορα καταστήματα, έχοντας αποκτήσει πολλούς λάτρεις του είδους…

«Εσυ φταις που πεθανε. Με αηδιαζεις», κατηγορει ο ανιψιος του τον Σταλονε


Βαριές και ασήκωτες οι κατηγορίες που εξαπέλυσε ο 18χρονος ανιψιός του Σιλβέστερ Σταλόνε -εναντίον τόσο εκείνου όσο και της 2ης γυναίκας του- σχετικά με τις ευθύνες τους για τον θάνατο του Σέιτζ Σταλόνε. Μπορεί τα σχόλια να κατέβηκαν από το facebook μισή ώρα αφού ανέβηκαν, αλλά την ζημία τους μια χαρά την έκαναν.
«Τι ακριβώς έκανε λάθος ο Σέιτζ; Ούτε εσύ, ούτε εκείνη (σ.σ. Η Τζένιφερ Φλάβιν, 2η σύζυγος του Σταλόνε) απαντούσατε στα τηλεφωνήματά του. Το μόνο που ήθελε ήταν να μιλήσει στον πατέρα του. Ξέρω ότι δεν σας νοιάζει τι συνέβη. Αλλά θα σας τσούξει όταν αποκαλυφθεί η αλήθεια κάτω από το μεγεθυντικό φακό του δικαστηρίου της κοινής γνώμης. Με αηδιάζετε και οι δυο σας».
Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την ανάρτηση στην σελίδα του στο facebook του Εντ Φιλίτι, του 18χρονου γιου της ετεροθαλούς αδελφής του Σταλόνε.


Ο οποίος ήταν ακόμη πιο καυστικός απευθυνόμενος στην σύζυγο του Σταλόνε«Τζένιφερ Φλάβιν νίκησες. Ρήμαξες αυτή την οικογένεια και πήρες το τρόπαιο σου. Συγχαρητήρια. Έκανες πραγματικότητα αυτό που είχες πει κάποτε στην οικογένειά μου, ότι δηλαδή 'Εγώ είμαι η οικογένεια του Σιλβέστερ πλέον. Δεν σας χρειάζεται πια'».


Όλα αυτά λίγες ώρες μετά την συγκινητική γραπτή δήλωση του Σταλόνε που ζητούσε «να σεβαστεί ο κόσμος την μνήμη του ταλαντούχου γιου μου και τα μίντια να πάψουν να υποστηρίζουν θεωρίες που δεν ισχύουν. Ο Σέιτζ ήταν το πρώτο μας παιδί και το κέντρο του σύμπαντος μας. Ταπεινά σας εκλιπαρώ να σεβαστείτε την μνήμη του και να αφήσετε την ψυχή του ήσυχη».



Περασαν το "μοριο" του για βομβα!


Σε αμηχανία βρέθηκαν οι υπάλληλοι του διεθνούς αεροδρομίου του Σαν Φρανσίσκο όταν σταμάτησαν για έλεγχο τον Γιόνα Φάλκον, διότι θεωρούσαν πως κουβαλούσε κάτι ύποπτο στο παντελόνι του.
Όπως ο ίδιος περιγράφει στην Huffington Post, ένας φύλακας τον ρώτησε τι έχει μέσα στο παντελόνι του. Αυτός του απάντησε πως ήταν το πέος του, αλλά δεν τον πίστεψαν. Τελικά του έκαναν εκτενή σωματικό έλεγχο ενώ του έριξαν στο επίμαχο σημείο μέχρι και χημικά για να διαπιστώσουν εάν κουβαλούσε εκρηκτικούς μηχανισμούς.
«Με χτύπησε ελαφρά και άρχισε να μου κάνει σωματικό έλεγχο» λέει ο Φάλκον χαρακτηριστικά ενώ συμπληρώνει πως το περιστατικό ήταν όντως διασκεδαστικό.
Ήταν στα 18 του χρόνια όταν ο Φάλκον συνειδητοποίησε πως κρύβει κάτι πολύ μεγάλο στο παντελόνι του και μιλώντας με αριθμούς πρόκειται για κάτι όντως μεγάλο. Το πέος του είναι 22,86 εκατοστά, ενώ όταν έχει στύση φτάνει τα 34,29 εκατοστά σε μήκος.
Όπως ο ίδιος έχει πει, τον έχουν πλησιάσει πολλοί παραγωγοί ταινιών πορνό, ωστόσο ο ίδιος έχει αρνηθεί να συμμετάσχει.


Τα Ζωδια Σημερα 18 Ιουλιου 2012


Κριός
21/3-20/4

Αν είσαι Κριός, θα δεις σήμερα πολλά ζητήματα που σε είχαν απογοητεύσει με την στασιμότητά τους, να μπαίνουν σε μια πορεία εξέλιξης αρκετά ικανοποιητική. Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ, είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην αφήνεις το άγχος να σε καταβάλει, γιατί είναι σίγουρο ότι θα οδηγηθείς σε λάθη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, καλύτερα να είσαι ήρεμος και να μη δώσεις καμία σημασία σε εντάσεις, που μπορεί να προκύψουν στη σχέση σου. Δείξε διπλωματία και υπομονή, για να περάσεις καλύτερα. Εσύ που έχεις την μοναξιά για συντροφιά και δεν έχεις βρει κάποιον να σε καλύπτει συναισθηματικά, να θυμάσαι ότι η μέρα ευνοεί τις νέες γνωριμίες, οπότε μη μένεις κλεισμένος στο σπίτι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Κριέ, η δυναμική σου στάση είναι εγγύηση επιτυχίας και θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει αυτήν την Τετάρτη. Πάντως, θα ήταν καλύτερα να αποφύγεις τα νέα ξεκινήματα και τα οικονομικά ανοίγματα, για να έχεις το χρόνο να σκεφτείς ήρεμα τις επόμενες κινήσεις σου.




Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα, φίλε Ταύρε, έχεις μια πολύ καλή διάθεση και αυτό το βλέπουν και οι γύρω σου, οι οποίοι δείχνουν το θαυμασμό τους σε κάθε σου κίνηση. Απαλλάξου από οτιδήποτε σε κρατάει πίσω ή σε μιζεριάζει και κάνε τις κατάλληλες κινήσεις, που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις ένα πιο ωραίο αύριο για εσένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, εσύ που είσαι Ταύρος, καλό είναι να δώσεις στο ταίρι σου τη δυνατότητα να σε πλησιάσει και να σου εκφράσει την αγάπη του. Αν είσαι αδέσμευτος, δε χρειάζεται να σε παίρνει από κάτω, γιατί σύντομα θα κάνεις μια γνωριμία που θα σε συναρπάσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ταύρε, θα υπάρχουν αρκετές εξελίξεις και ίσως προκύψουν κάποια προβλήματα, όμως η διπλωματία και η ευελιξία σου θα σε σώσουν. Ακόμα και τα οικονομικά σου πάνε πολύ καλύτερα. Οι προσπάθειες που έχεις κάνει για να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρχίζουν να αποδίδουν.





Δίδυμοι
21/5-21/6 

Η κοινωνικότητά σου σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, βρίσκεται στα ύψη της και σου ανοίγει δρόμους, εκεί που δεν το περιμένεις. Αξιοποίησε κάθε γνωριμία, αλλά και κάθε επαφή με τους γύρω σου, για να προωθήσεις τις σκέψεις σου. Οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές, για να αλλάξεις τα δεδομένα της ζωής σου που δεν σε καλύπτουν. Η θετική σου διάθεση είναι επίσης κατάλληλη, για να το επιχειρήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, δείξε ενδιαφέρον στο ταίρι σου και μην χαλάσεις το ευχάριστο κλίμα με γκρίνιες και ανασφάλειες, γιατί οι εντάσεις παραμονεύουν και κάτι τέτοιο δεν σε συμφέρει καθόλου. Εσύ που δεν είσαι ικανοποιημένος από την κατάσταση των αισθηματικών σου, βγες από το σπίτι σου και πέρασε όμορφα με την αγαπημένη σου παρέα. Κάπου εκεί έξω υπάρχει κάτι ενδιαφέρον για την ερωτική σου ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Δίδυμος, όλα πηγαίνουν πολύ καλά. Άσε τις αβάσιμες ανασφάλειες και προχώρησε τα σχέδιά σου. Προσοχή στον τρόπο που ξοδεύεις τα χρήματά σου. Θα πρέπει να κάνεις περισσότερη οικονομία.




Καρκίνος
22/6-22/7

Εάν είσαι Καρκίνος, σήμερα θα συνειδητοποιήσεις ότι τα ψέματα έχουν τελειώσει και είναι καιρός να αντιμετωπίσεις διάφορες καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση. Κάνε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και κοίταξε το μέλλον σου με πιο θετικό μάτι. Σε κάθε περίπτωση, μην αφήνεις θέματα του παρελθόντος να σε κρατάνε πίσω.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, ευτυχώς υπάρχει ένα καλό κλίμα μέσα στη σχέση σου κι αυτό σου δίνει δυνάμεις και κουράγιο, για να ανταπεξέλθεις στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου, που περνούν από σαράντα κύματα. Αλλά αν δεν έχεις βρει ακόμα το άτομο που θα σε κάνει ευτυχισμένο, έχεις κάθε πιθανότητα να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, αν αφήσεις την γοητεία σου να εκδηλωθεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Καρκίνε, καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός απέναντι σε νέες προτάσεις ή συνεργασίες που θα προκύψουν. Χρειάζεται αρκετή σκέψη, πριν τις αποδεχτείς. Στα οικονομικά σου, προκύπτουν έξοδα που δεν περίμενες και είναι ώρα να αναθεωρήσεις τον προϋπολογισμό σου.





Λέων
23/7-23/8

Κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες θα σε βγάλουν σήμερα από το πρόγραμμά σου, αγαπητέ Λέων, και θα σου χαλάσουν τη διάθεση, με τον τρόπο που θα επηρεάσουν αρκετούς τομείς της ζωής σου. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και κυρίως τη δυναμικότητά σου, γιατί έτσι δεν θα καταφέρεις και πολλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, εσύ που είσαι Λέων, καλό είναι να αποφύγεις κάθε συζήτηση που αφορά προβλήματα και να απολαύσεις μια ήρεμη Τρίτη, που θα σε ξεκουράσει δίπλα στο σύντροφό σου. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, βγες με φίλους και μη μένεις σπίτι γκρινιάζοντας για τη μοναξιά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Λέων, θα έχεις να αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις, αλλά στο τέλος θα μπουν όλα στη σειρά που θέλεις. Στα οικονομικά, χρειάζεται αυξημένη προσοχή και καθόλου βιαστικές κινήσεις. Μην κάνεις έξοδα, πριν σκεφτείς καλά αν έχεις το ανάλογο περιθώριο.





Παρθένος
24/8-22/9

Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή μέρα έχει αρκετό τρέξιμο και άγχος, καθώς έχουν μαζευτεί υποχρεώσεις που δεν παίρνουν άλλη αναβολή και πρέπει να τακτοποιηθούν το συντομότερο. Ωστόσο θα δεις ότι τα περισσότερα ζητήματα εξελίσσονται υπέρ σου και μπορείς να ανακουφιστείς με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Σε κάθε περίπτωση, μην παρασυρθείς σε βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι δεσμευμένος Παρθένος, αρκετά θέματα θα σε προβληματίσουν σχετικά με τη σχέση σου, αλλά θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις, που θα φέρουν μια νέα πνοή ανάμεσα σε εσένα και στον σύντροφό σου. Αν σε βασανίζει ακόμη η μοναξιά, είναι μια καλή μέρα για να γνωρίσεις κάποιο άτομο, αρκεί να κάνεις κι εσύ την κίνηση σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Παρθένε, όλα πηγαίνουν όπως τα είχες σχεδιάσει και με λίγη προσοχή, θα δεις τους στόχους σου να πλησιάζουν πιο κοντά. Φρόντισε να αποφύγεις τις βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στον οικονομικό τομέα. Κλείσε τρύπες, πριν κάνεις νέα έξοδα.





Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα το μυαλό σου, φίλε Ζυγέ, δουλεύει με πολύ γρήγορους ρυθμούς και θα καταφέρεις να δρομολογήσεις κάποια σχέδια, που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Η δυναμική σου στάση δεν αφήνει καμιά ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη. Συνέχισε έτσι και θα δεις πως μπορείς να πετύχεις ό,τι κι αν βάλεις στόχο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή μπορείς να κάνεις έναν εποικοδομητικό διάλογο με τον σύντροφό σου, για να βελτιώσεις πολλά ζητήματα που δεν πάνε καλά στη σχέση σας. Εσύ που είσαι ένας αδέσμευτος Ζυγός, μπορείς να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, για να βρεις αυτό που ψάχνεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Ζυγέ, δείξε προσοχή και συγκεντρώσου σε διάφορα ζητήματα που μέχρι τώρα περνούσαν απαρατήρητα. Θα προκύψουν κάποια προβλήματα κι εσύ θα πρέπει να είσαι συντηρητικός στα λόγια, αλλά και στις πράξεις σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στα καλύτερά τους, αλλά σύντομα θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται, χάρη στις προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι σήμερα.





Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα επιστρέψουν θέματα του παρελθόντος, που νόμιζες ότι έχουν πια ξεπεραστεί και θα χρειαστεί να δώσεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα που είχες παραμελήσει. Ωστόσο, θα έχεις και πολλές ευκαιρίες που θα προωθήσουν τα σχέδιά σου. Μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Σκορπιέ, τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα και, αν μειώσεις λίγο τους εγωισμούς και το πείσμα σου, θα περάσεις μια όμορφη και ερωτική μέρα δίπλα στο ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, αξιοποίησε τη γοητεία που σε χαρακτηρίζει, για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Σκορπιός, θα υπάρξουν συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν και θα έχεις τη διάθεση να ξεκαθαρίσεις αρκετές καταστάσεις που σε αγχώνουν. Φρόντισε τα οικονομικά σου και μην κάνεις ανοίγματα ή επενδύσεις, που μπορεί να σε πιέσουν αργότερα.





Τοξότης
23/11-21/12

Αν είσαι Τοξότης, σήμερα θα σε χρειαστούν κάποιοι άνθρωποι από το οικογενειακό και φιλικό σου περιβάλλον και θα πρέπει να βρεις το χρόνο να τους συμπαρασταθείς, να ακούσεις τα προβλήματά τους και να βρεις τον τρόπο να τους βοηθήσεις. Μην παραμελείς τις προσωπικές σου σχέσεις, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών σου υποχρεώσεων, γιατί στο τέλος θα το μετανιώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, καλό είναι να μιλήσεις ανοιχτά σήμερα στον άνθρωπό σου και να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες, για μια ουσιαστική αναζωογόνηση στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, κάνε λίγη υπομονή ακόμα και μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις που δεν αξίζουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Τοξότη, προσπάθησε να μην αποσυντονιστείς με όλα όσα σου συμβαίνουν σε προσωπικό επίπεδο και να συγκεντρωθείς στις υποχρεώσεις σου. Απόφυγε τα ρίσκα και τις ριζικές αλλαγές, που μπορεί να διαλύσουν τις ισορροπίες σου. Τα έξοδά σου είναι πολλά και θα πρέπει να μειωθούν άμεσα, για να αποφύγεις μελλοντικά προβλήματα.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Για να προχωρήσεις, αγαπητέ Αιγόκερε, θα πρέπει να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν που σε προβληματίζει και να κάνεις δραστικές κινήσεις που αφορούν στο μέλλον σου. Μην επιτρέψεις σε παλιά λάθη να στέκονται εμπόδιο σε αυτά που θέλεις να πετύχεις. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να μιλήσεις με τους δικούς σου και να ζητήσεις τη βοήθειά τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, καλό είναι να ανοιχτείς στο σύντροφό σου και να τον αφήσεις να σε πλησιάσει. Είναι στο χέρι σου να γεφυρώσεις το χάσμα που υπάρχει ανάμεσά σας. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά σου, μπορείς να αξιοποιήσεις την εύνοια της ημέρας, για να φλερτάρεις με κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Αιγόκερως, να είσαι σε επαγρύπνηση και έτοιμος να αξιολογήσεις με προσοχή κάθε νέα πρόταση που θα σου γίνει, γιατί αυτή η Τρίτη είναι μία παράξενη ημέρα για το ζώδιό σου και μπορεί να σε παραπλανήσει. Ακόμα και τα οικονομικά σου χρειάζονται ώριμη σκέψη, για να δεις πώς μπορείς να αυξήσεις το εισόδημά σου, ώστε να εξοφλήσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα χρέη σου.




Υδροχόος
20/1-19/2

Η σημερινή Τρίτη σε βρίσκει με πολύ καλή διάθεση, αγαπητέ Υδροχόε, και με ενισχυμένα ποσοστά αυτοπεποίθησης, οπότε η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Ό,τι βάλεις στο μυαλό σου μπορεί να το φέρεις εις πέρας και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση για τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Υδροχόε, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά, αν έχεις τη διάθεση να μιλήσεις ειλικρινά με τον σύντροφό σου. Δώσε την ευκαιρία στη σχέση σου να πάει ένα βήμα μπροστά. Αν βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, άνοιξε τα μάτια σου, γιατί κάτι καλό μπορεί να προκύψει σύντομα και πρέπει να έχεις το νου σου να το αναγνωρίσεις άμεσα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, στη δουλειά σου θα επικρατήσει ηρεμία, αλλά δεν πρέπει να δεχτείς κάποιες αλλαγές ή αποφάσεις ανωτέρων, που νομίζεις πως δεν είναι για καλό σου. Διευθέτησε φορολογικά ή νομικά ζητήματα, καθώς ευνοούνται. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή.




Ιχθείς
20/2,20/3

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Ιχθύ, ίσως να σου προκαλέσει εκνευρισμό και ένταση, από κάποια γεγονότα που δεν περίμενες και που θα σε ταράξουν. Μην χάσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου, γιατί όσα θέλεις να κάνεις σήμερα, είναι αρκετά σημαντικά για να μείνουν πίσω. Φρόντισε να αποφύγεις τις βιαστικές αποφάσεις, που μπορεί να σου δημιουργήσουν εμπόδια στο μέλλον, και πράξε ήρεμα όσα νομίζεις ότι θα σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά, αν έχεις τη διάθεση να μιλήσεις ειλικρινά με το σύντροφό σου. Δώσε την ευκαιρία στη σχέση σου να εξελιχθεί και, γιατί όχι, να ανθίσει… Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, να περιμένετε πισωγυρίσματα παλιών σας ερώτων.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιες νέες προτάσεις, αλλά και σε ήδη υπάρχουσες συνεργασίες, που θα σε βάλουν σε σκέψη. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, αλλά πρέπει να βάλεις ένα φρένο στα έξοδά σου, που είναι πολλά.


Πηγή: myastro.gr


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger