Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δεν υπάρχει:Έβαλε αγγελία ότι επισκευάζει υπολογιστές με αντάλλαγμα...

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Αυτή είναι αγγελία...

Δημοσιεύτηκε από έναν άνδρα από το Texas ο οποίος επισκευάζει υπολογιστές. Το αντάλλαγμα που ζητάει, ωστόσο, δεν είναι χρήματα, αλλά κάτι λίγο πιο καuτό.

Η αγγελία απευθύνεται σε γυναίκες που έχουν προβλήματα με τον υπολογιστή τους (laptop ή desktop δεν έχει σημασία) και δε θέλουν να δώσουν χρήματα για την επισκευή αλλά το κορμί τους στον επίδοξο τεχνικό.

Όπως αναφέρει, είναι ένα απλό παιδί που ψάχνει συντροφιά. Εκείνο που θέλει είναι μία φωτογραφία της κοπέλας, που πρέπει να είναι 25 έως 45 ετών και κατά προτίμηση με καμπύλες, και αν του αρέσει θα της επισκευάσει δωρεάν το PC.

Δηλώνει επίσης ότι θα είναι ειλικρινής για το αν μπορεί όντως να επισκευάσει το μηχάνημα, ενώ αναφέρει και στοιχεία γι" αυτόν και την εμφάνισή του, σημειώνοντας ότι είναι ελεύθερος και χωρίς δεσμεύσεις.

Daily Mail... Kρήτη και Μαγιόρκα πρώτες στη σεxουαλική παρενόχληση...

Μία στις 10 γυναίκες που περνάνε τις διακοπές τους στη Μαγιόρκα της Ισπανίας ή στην Κρήτη πέφτουν θύματα σεxουαλικής παρενόχλησης ή ακόμα χειρότερα  επίθεσης και βιασμού.

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται σημερινό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, που επικαλείται σχετική δημοσκόπηση που διενεργήθηκε μεταξύ 6.000 Βρετανών τουριστών, ηλικίας από 16 έως 35 ετών, που επέλεξαν τα πασίγνωστα θέρετρα της Ισπανίας και της Κρήτης για να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Από αυτό το “δείγμα” το 8,6% απάντησαν πως δέχθηκαν σεxουαλική παρενόχληση, ένα δείγμα που “μοιράζεται” σε ποσοστά 10% για τις γυναίκες - “θύματα” και 7,5% στους άνδρες! Το ποσοστό αυτών που δήλωσαν ότι τελικώς έπεσαν θύματα βιασμού ανήλθε στο 1,5%.

 Συγκεκριμένα οι ερωτηθέντες που δήλωσαν πως δέχθηκαν επίθεση ή ακόμα και βιάστηκαν, τονίζουν πως η πλειονότητα των “επιθέσεων” συνέβη είτε στην Μαγιόρκα, είτε στην Κρήτη.

Και πάντως όλοι δήλωσαν πως η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ήταν αυτή που άμβλυνε τις αντιστάσεις τους και τους μετέτρεψε σε θύματα! Η έρευνα διενεργήθηκε μεταξύ Βρετανών πολιτών που πέρασαν τις διακοπές τους στη Μεσόγειο και δη σε Ελλάδα, Κύπρο, Ισπανία, Ιταλία και Πορτογαλία, από το 2009 και μετά.

Ο επικεφαλής αναλυτής του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Πρόληψης Dr Amador Calafat, που ανέλαβε την έρευνα, δήλωσε πως ο συνδυασμός της κατανάλωσης αλκοόλ και ναρκωτικών με την ευφορία των διακοπών, δημιουργούν ένα τέλειο “υποψήφιο θύμα” για σεxουαλική εκμετάλλευση.

 Και τονίζει πως η Μαγιόρκα και η Κρήτη συγκεντρώνουν στον απόλυτο βαθμό τα “γνωρίσματα” των διακοπών για τους νεαρούς Βρετανούς, με πρώτο το... αλκοόλ, κάτι που κατά τον ίδιο δικαιολογεί και το λόγο για τον οποίο παραμένουν στην κορυφή των προορισμών που προτιμούν οι νεαροί σε ηλικία Βρετανοί και Γερμανοί!

 Σύμφωνα δε με τα στοιχεία του σε Μαγιόρκα και Κρήτη καταγράφονται κατά μέσο όρο 2,4 φορές περισσότερες σεxουαλικές επιθέσεις από κάθε άλλο μέρος στη Μεσόγειο...

 protothema.gr

Δείτε πόσο φιλοδώρημα άφησαν για δύο χάμπουργκερ!


Έκπληκτος έμεινε ο ιδιοκτήτης εστιατορίου στον Καναδά, όταν είδε ότι ένα ζευγάρι άφησε φιλοδώρημα 10.000 δολάρια για δύο χάμπουργκερ και τηγανητές πατάτες.

Ο Μπομπ Έρμπ και η σύζυγός του ταξίδεψαν στον Καναδά για να μεταφέρουν τη στάχτη του πατέρα του Μπομπ στον οικογενειακό τους τάφο. Λίγο πριν φτάσουν στον προορισμό τους έκαναν μία στάση για φαγητό στο εστιατόριο του Κλίφορντ Λούθηρ.

Το ζευγάρι έπιασε κουβέντα με τον ιδιοκτήτη, ο οποίος τους αποκάλυψε ότι μόλις είχε μάθει πως η κόρη του που μένει στο Βανκούβερ έχει διαγνωστεί με καρκίνο. Ο Μπομπ είπε στον Κλίφορντ ότι πριν από πέντε χρόνια είχε χάσει το γιο του και ότι καταλάβαινε την ανησυχία του.

Επιστρέφοντας πίσω στην πόλη τους, ο Μπομπ και η γυναίκα του έκαναν και πάλι στάση στο εστιατόριο του Κλίφορντ, έφαγαν και του άφησαν μία επιταγή 10.000 δολαρίων, συγκινημένοι από την ιστορία του.

Τον Νοέμβριο του 2012 ο Μπομπ Ερμπ κέρδισε στο τζακποτ 25 εκατομμύρια δολάρια και περίπου 7 εκατομμύρια έχει δώσει σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις και σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη.

Μπέρδεψε το κραγιόν της με πανίσχυρη κόλλα!


Με κολλημένα χείλη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μία 64χρονη που ήθελε να βάλει κραγιόν μέσα στο σκοτάδι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Otago Daily Times, η Νεοζηλανδή μπέρδεψε το κραγιόν της με σωληνάριο μίας πανίσχυρης κόλλας με οδυνηρό αποτέλεσμα: να κολλήσουν τα χείλη της.

Στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης νόμιζαν ότι η γυναίκα ήταν φιμωμένη ή έπασχε από κάποια ασθένεια όταν εκείνη τους τηλεφώνησε ζητώντας ασθενοφόρο.

Η 64χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ντιούντιν και όπως έγινε γνωστό πήρε εξιτήριο αφού οι γιατροί κατάφεραν να της ξεκολλήσουν τα χείλη.

http://www.newsit.gr

Πασίγνωστος ηθοποιός: «Θα σε βρω μικρή, τοξική @δ@ρφή και θα σε π@δ@ξ@»!


Έξαλλος έγινε ο πασίγνωστος ηθοποιός εξαιτίας ενός άρθρου που διάβασε!   

Ο ηθοποιός μέσω twitter είπε όποια κακιά κουβέντα ήξερε  στον δημοσιογράφο εφημερίδας «Daily Mail», George Stark, ο οποίος έγραψε ότι η γυναίκα του ηθοποιού μιλούσε στο Twitter κατά την διάρκεια της κηδείας του James Gandolfini.   

Ο λόγος για τον Alec Baldwin ο οποίος έγραψε: «Εγώ και η γυναίκα μου πήγαμε στην κηδεία για να τιμήσουμε έναν παλιό φίλο και ένας καυστικός Βρετανός γράφει γ@μ@μ@ν@ σκουπίδια». Και συνέχισε: «θα σε βρω George Stark, μικρή, τοξική @δ@ρφ@ και θα σου π@δ@ξω ό,τι έχεις και δεν έχεις. Θα πάρω το πόδι μου και θα στο βάλω στον κ@λ@ σου, αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτό θα σου αρέσει υπερβολικά πολύ». Μετά από αυτό ο λογαριασμός του ηθοποιού στο twitter, φυσικά  έκλεισε με τόσες βρισιές!


athensbars.gr

Μέσα σε τρία χρόνια αυτοκτόνησε μια κωμόπολη! ΕΛ.ΣΤΑΤ: 1.245 αυτοκτονίες από το 2009 έως το 2011


Μια μακάβρια και απόλυτα θλιβερή συζήτηση για το πόσοι άνθρωποι αυτοκτόνησαν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, έγινε στην Βουλή με αφορμή μια ερώτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσης Αυγής, Χρήστου Παππά. 

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή, είχε στοιχεία από το 2009 έως το 2011, αλλά όχι για το 2012. Τα στοιχεία μάλιστα που έδωσε στην δημοσιότητα και είναι 1.245 αυτόχειρες, έρχονται σε αντίθεση με εκείνα της Ελληνικής Αστυνομίας η οποία διαθέτοντας και για το 2012, κάνει λόγο για 3.124 αυτόχειρες!

Με βάση τα δελτία των ληξιαρχείων της χώρας και τις ιατροδικαστικές υπηρεσίες, η Ελληνική Στατιστική Αρχή συλλέγει κυρίως τα στατιστικά στοιχεία για τις περιπτώσεις αυτοχειρίας στη χώρα μας, σύμφωνα με έγγραφο που διαβιβάστηκε στη Βουλή.

Το έγγραφο που υπογράφεται από τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου διαβιβάστηκε στη Βουλή δια του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και μετά από ερώτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά για τα κριτήρια και τις παραμέτρους βάσει των οποίων πραγματοποιείται η έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ για την εξαγωγή συμπερασμάτων σχετικά με τον αριθμό των αυτοκτονιών.

Στο έγγραφό του ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ παραθέτει στοιχεία που δείχνουν ότι οι αυτοχειρίες το 2009 ανήλθαν σε 391, το 2010 σε 377 και το 2011 σε 477, συνολικά δηλαδή 1245 αυτοκτονίες την τριετία. 

Όπως όμως εξηγεί ο κ. Γεωργίου, η ΕΛΣΤΑΤ δεν συλλέγει στοιχεία για τις απόπειρες αυτοκτονίας ενώ τα στοιχεία για το 2012 δεν είναι ακόμα διαθέσιμα.

Ως προς τη μεθοδολογία, η ΕΛΣΤΑΤ ενημερώνει ότι στο πλαίσιο της έρευνας Φυσικής Κίνησης Πληθυσμού, συλλέγει από τα ληξιαρχεία όλης της χώρας τα στατιστικά δελτία θανάτου. Στα δελτία αυτά, τα οποία συμπληρώνονται από τον Ληξίαρχο με βάση τα Ιατρικά Πιστοποιητικά θανάτων, αναφέρεται η αιτία θανάτου, και ειδικότερα, στην περίπτωση βίαιου θανάτου, καταγράφεται αν πρόκειται για αυτοκτονία, ατύχημα ή ανθρωποκτονία. 

Επιπλέον, η ΕΛΣΤΑΤ σε περιπτώσεις αδιευκρίνιστης αιτίας θανάτου, προβαίνει σε συμπληρωματικούς ελέγχους, σε συνεργασία με τις ιατροδικαστικές αρχές και αν δεν υπάρξει οριστικός χαρακτηρισμός (αυτοκτονία, ατύχημα ή ανθρωποκτονία) από τους ιατροδικαστές, οι περιπτώσεις αυτές κατατάσσονται στις «αδιευκρίνιστες».

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην ερώτηση του έχει επισημάνει ότι ενώ στελέχη της ΕΛΣΤΑΤ διώκονται ήδη σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση της τεχνητής διόγκωσης του ελλείμματος το 2009, την ίδια στιγμή η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοίνωσε μειωμένο αριθμό αυτοχείρων αν και σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, οι τελεσθείσες αυτοκτονίες ή απόπειρες ανήλθαν το διάστημα από 1.1.2009 έως 23.08.2012 σε 3.124 πανελλαδικά.

newsit.gr 

Μωρό μου δεν αντέχω άλλο να σε βλέπω να τυραννιέσαι...


Στο NBA με τη γαλανόλευκη ο Αντετοκούνμπο


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε ο πρώτος Έλληνας μπασκετμπολίστας που φτάνει τόσο ψηλά στα ντραφτ του ΝΒΑ και πήγε στο Barclays Center του Μπρούκλιν με την ελληνική σημαία.

Ο 18χρονος παίκτης του Φιλαθλητικού επιλέχτηκε στο νούμερο 15 του ντραφτ από τους Μιλγουόκι Μπακς και την ώρα της ανακοίνωσης σήκωσε ψηλά την ελληνική σημαία.

Πηγή: gazzetta.gr

Σκάνδαλο στο Βατικανό: Ο παπάς, ο καραμπινιέρος, ο χρηματιστής και τα 20 εκατ. ευρώ


Φύλλο και φτερό κάνει η εισαγγελία της Ρώμης τις δραστηριότητες της τράπεζας του Βατικανού. Και οι έρευνες έβγαλαν... λαβράκι, με την αστυνομία να περνά χειροπέδες σε έναν ανώτατο κληρικό, έναν καραμπινιέρο κι έναν χρηματιστή. 

Μοιράζει περισσότερο με... ανέκδοτο: ήταν μια φορά ένας παπάς, ένας χρηματιστής και ένας καραμπινιέρος. Αλλά δεν είναι... 

Η έρευνα της εισαγγελίας της Ρώμης για τη συνολική δραστηριότητα της τράπεζα του Βατικανού Ior, οδήγησε σε τρεις συλλήψεις, με την κατηγορία απάτης, ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και συκοφαντίας. Συλληφθέντες είναι ο υψηλόβαθμος κληρικός της πόλης Σαλέρνο της Νότιας Ιταλίας, Νούντσιο Σκαράνο, ο χρηματιστής Τζοβάννι Καρίντσο και ο καραμπινιέρος Τζοβάννι Μαρία Τζίτο.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι Σκαράνο και Τζίτο προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν ιδιωτικό αεροσκάφος για να μεταφέρουν από ελβετικές τράπεζες στην Ιταλία 20 εκατομμύρια ευρώ που ανήκαν σε φίλους του Ιταλού υψηλόβαθμου κληρικού.

Πριν από δυο εβδομάδες, ο Ιταλός κληρικός είχε λάβει κλήση σε απολογία από την εισαγγελία του Παλέρμο για ξέπλυμα 560.000 ευρώ, και, για το λόγο αυτό, πριν από δυο ημέρες είχε παυθεί από τα καθήκοντα του οικονομικού διαχειριστή του Apsa, οργανισμού ακίνητης περιουσίας της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

Πρόκειται για οργανισμό που έχει στην ιδιοκτησία του χιλιάδες ακίνητα και καταθέσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Πριν από δύο ημέρες, ο πάπας Φραγκίσκος αποφάσισε, με στόχο την αύξηση της διαφάνειας, την δημιουργία ειδικής επιτροπής για την ριζική αναδιάρθρωση της τράπεζας του Βατικανού Ior, τράπεζα στην οποία ο Νούντσιο Σκαράνο συνεχίζει να διατηρεί λογαριασμό.

http://www.newsit.gr/

AYTA EINAI! Μαμάδες ανεβαίνουν στην πασαρέλα!!!


Να ισορροπήσουν ανάμεσα στις οικογενειακές υποχρεώσεις, τις απαιτήσεις του γάμου τους, την εμμηνόπαυση και την… πασαρέλα επιχειρούν οι γυναίκες που συμμετέχουν στην καινούρια σειρά «Crown Chasers» του δικτύου TLC. 

Πέντε από τις συμμετέχουσες, από το Ντένβερ του Κολοράντο και ηλικίας από 30 έως 52 ετών, περιέγραψαν τα συναισθήματά τους καθώς ετοιμάζονταν για το διαγωνισμό ομορφιάς και το κυνήγι του στέμματος. 

«Είναι μια ευκαιρία να νιώσεις πριγκίπισσα», δήλωσε η Jennifer. 

Στη σκηνή επιδεικνύουν χάρη και γοητεία. Εκτός σκηνής όμως τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά. 

«Η καθεμία θέλει να είναι η καλύτερη, υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μας», εξήγησε η Victoria.

Η ζωή εκτός σκηνής περιλαμβάνει εξαντλητική δίαιτα, ώρες στο γυμναστήριο και ό,τι χρειαστεί για την κατάκτηση της νίκης. 

«Ονειρεύομαι τη στιγμή που το στέμμα θα ακουμπήσει στο κεφάλι μου», λέει η Jonella. «Όλες οι στιγμές που δεν έφαγα ή έκανα γυμναστική αξίζουν αυτή τη στιγμή». 

Για μια άλλη συμμετέχουσα, τη Jocelyn, έχει φτάσει η ώρα της εμμηνόπαυσης. Στο «πάρτι» των ορμονών της αποδίδει τα ξεσπάσματα που συμβαίνουν καθώς ετοιμάζεται για το διαγωνισμό. «Είναι τρελή η προετοιμασία για ένα διαγωνισμό ομορφιάς», λέει. «Έχω ανασφάλεια και χρειάζεται να μιλάω στον εαυτό μου στον καθρέφτη».

Και αυτό ακριβώς κάνει. Καθισμένη στο σαλόνι της μιλά μπροστά στον καθρέφτη ενώ τα δάκρυα κυλούν. 
«Μείνε ήρεμη, μην επιτρέψεις στις ορμόνες να σε κερδίσουν. Δεν είμαι η εμμηνόπαυσή μου», λέει. 

«Σκέφτομαι και αισθάνομαι πως είμαι καλύτερη από ποτέ. Είμαι πιο δυνατή, πιο έξυπνη, πιο σοφή και θέλω τα παιδιά μου να δουν πως η μαμά τους είναι νικήτρια», καταλήγει. 

Ο αστακός που γλίτωσε από του χάρου τα δόντια! - ΦΩΤΟ


Τον λένε "Δαγκάνα" και δικαίως αφού ο γιγαντιαίος αστακός έχει τεράστιες δαγκάνες και γενικώς δεν είναι ένας συνηθισμένος αστακός...

Εχει μήκος πάνω από 60 εκατοστά και τον ψάρεψαν στ' ανοικτά του Ντόρσετ. Πιστεύεται επίσης ότι είναι περίπου 60 ετών.

Τώρα, φιλοξενείται στο ενυδρείο της πόλης και μόλις περάσει το καλοκαίρι θα τον αφήσουν και πάλι ελεύθερο.

Ο άνθρωπος που τον ψάρεψε λέει ότι είναι πολύ σπάνιο είδος αστακού, και λόγω μεγέθους αλλά και για τις πραγματικά τεράστιες δαγκάνες που έχει.

Ο συγκεκριμένος είναι πολύ τυχερός αστακός. Το μόνο κακό που του συνέβη είναι ότι θα ζει στην αιχμαλωσία για άλλους δυο μήνες. Κατά τα άλλα, είναι πολύ μεγάλος για να χωρέσει σε κατσαρόλα και επίσης, αστακοί σε τέτοιο μέγεθος σύμφωνα με τους ψαράδες έχουν πολύ σκληρό κρέας.






Τα πρώτα παιδιά με ...3 γονείς θα είναι από την Αγγλία

Η Βρετανία, άναψε το πράσινο φως και θα γίνει η πρώτη χώρα στον κόσμο που θα εφαρμοστεί σε ανθρώπους η (αμφιλεγόμενη) μέθοδος εξωσωματικής γονιμοποίησης των "τριών γονέων". Με τη μέθοδο αυτή πιστεύεται ότι θα μπορούν να γεννιούνται υγιή παιδιά που δεν θα νοσούν από ανίατες ασθένειες, αφού δεν θα περνάει από τους γονείς στο παιδί το “προβληματικό” DNA τους. 

Η διαδικασία της νέας αυτής μεθόδου, που βρίσκεται σε ερευνητικό στάδιο, έχει να κάνει με την ην εμφύτευση στη μήτρα γενετικά τροποποιημένων εμβρύων. Αναμένεται να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και να εγείρει σοβαρότατα ζητήματα ηθικής και βιοηθικής.

Οι επιστήμονες με διάφορες τεχνικές παρεμβαίνουν στη διαδικασία γονιμοποίησης και απομακρύνουν το ελαττωματικό μιτοχονδριακό DNA, το οποίο μπορεί να προκαλέσει κληρονομικές νόσους όπως καρδιακή ανεπάρκεια, ηπατική ανεπάρκεια, εγκεφαλικές διαταραχές, τύφλωση και μυϊκή ατροφία. Το συγκεκριμένο μιτοχονδριακό DNA, περνάει μόνο μέσα από τη μητέρα στο παιδί και πλήττει περίπου 1 στα 6.500 παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η μέθοδος αυτή λέγεται "εξωσωματική γονιμοποίηση τριών γονέων" γιατί το έμβρυο θα έχει τόσο τα γονίδια της μητέρας, του πατέρα, αλλά και μίας άλλης γυναίκας δότριας ωαρίων που στο DNA της δεν θα υπάρχει κάποια ελαττωματική εντολή. Από έρευνα προκύπτει επίσης ότι οι περισσότεροι Βρετανοί τάσσονται υπέρ της μεθόδου αυτής. Το ανακοίνωσε η καθηγήτρια Σάλι Ντέιβις, σύμβουλος της κυβέρνησης σε ιατρικά θέματα.

Και συνέχισε: "Οι επιστήμονες επινόησαν καινοτόμες, νέες διαδικασίες που θα μπορούσαν να αποτρέψουν αυτές τις ασθένειες από το περάσουν από τη μητέρα στο παιδί, χαρίζοντας ελπίδα σε πολλές οικογένειες που επιθυμούν τα παιδιά τους να μην νοσήσουν από αυτές. Μόνο σωστό είναι ότι επιδιώκουμε να εφαρμόσουμε αυτή την σωτήρια για τη ζωή θεραπεία το συντομότερο δυνατό".

Η βρετανική Επιτροπή Ιατρικής Ηθικής, που εξέτασε τις πιθανές θεραπείες μιτοχονδριακών ασθενειών, τις ενέκρινε τον περασμένο χρόνο και ανακοίνωσε ότι θα πρέπει να προχωρήσει η εφαρμογή τους αρκεί να προκύπτει από την έρευνα ότι είναι ασφαλείς και αποτελεσματικές.

Πάντως το βρετανικό Υπουργείο Υγείας επεξεργάζεται ήδη ένα σχέδιο με τους κανονισμούς που θα διέπουν τη νέα θεραπευτική αυτή μέθοδο και σχεδιάζει να τη δημοσιοποιήσει μέσα στο 2013. Οι γιατροί ελπίζουν ότι μέσα στα επόμενα 2 χρόνια θα γεννηθεί το πρώτο υγιές παιδί με τη μέθοδο αυτή.

http://www.iatropedia.gr/

Ελένη Πετρουλάκη: Για θαλάσσιο σκι στo νησί των ανέμων με τις κόρες της! Φωτογραφίες

Στη Μύκονο και συγκεριμένα στο Καλό Λιβάδι βρέθηκε η γνωστή γυμνάστρια Ελένη Πετρουλάκη με τα παιδιά της! Εκτός από το κολύμπι η Ελένη και τα παιδιά επιδόθηκαν στο θαλάσσιο σκι και όπως βλέπεις στις φωτογραφίες, με μεγάλη επιτυχία!

Η κόρη της Ελένης έκανε σκι και η μαμά της την καμάρωνε και με το δίκιο της. Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να επισημάνουμε ...το άψογο και καλογυμνασμένο σώμα της Ελένης Πετρουλάκη, κάτι βέβαια στο οποίο η γυμνάστρια , μας έχει συνηθίσει εδώ και πολλά χρόνια.

Ο φωτογραφικός φακός, αιχμαλώτισε τις χαλαρές στιγμές στη θάλασσα.










ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ από τον Τσενάι: "Δεν αισθάνομαι Έλληνας. Με έβαλαν να πω τα αντίθετα όταν ήμουν μικρός"!! Με τι ασχολείται ΣΗΜΕΡΑ ο Αλβανός Οδυσσέας;;;


Έρχεται ως αρχηγός στο "Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανοφώνων"για να διεκδικήσει τη μισή Ελλάδα!

ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΕΙΠΕ... ΤΟΤΕ ΠΑΛΙΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕ, ΟΥΤΕ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ...

O Οδυσσέας Τσενάι σπούδασε με χρήματα των Ελλήνων στα καλύτερα κολλέγια της Αμερικής. Φρόντισαν γι αυτό ο ΓΑΠ και ο Πάγκαλος, με τις συμβουλές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου που έγινε και νονός του.

Για όσους ξεχνούν εύκολα, είναι ο Οδυσσέας Τσενάι, οπού το 2003 τα ΜΜΕ τον έκαναν διάσημο για τον εαν τελικά θα έπρεπε, ο τότε νεαρός Αλβανός να κρατήσει την Ελληνική σημαία στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Θυμίζουμε πως τότε ο Θ. Πάγκαλος έκανε λόγο για ρατσιστές και ξενόφοβους Έλληνες και ζήτησε να δοθεί Ελληνική υπηκοότητα εντός 24ωρου στο νεαρό Αλβανό.

Τι κάνει όμως σήμερα ο τότε "τηλεοπτικός αστήρ" της Ελληνικής τηλεόρασης ;

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές , το ισχυρό Aλβανικό λόμπι "επέλεξε" τον "αδικημένο" και προβεβλημένο Αλβανό μετανάστη ώς ιδανικό πρόσωπο στο οποίο θα μπορούσαν να επενδύσουν για το μέλλον.

Συγκεκριμένα η American Bank of Albania ανήκει κατά 100% στο Αλβανοαμερικανικό λόμπι και ιδρύθηκε στην πολιτεία Delaware των ΗΠΑ, το 1989, με πράξη της κυβέρνησης των ΗΠΑ για την υποστήριξη της δημοκρατίας στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Επίσης, η ίδια τράπεζα είναι ο κύριος χρηματοδότης των μεγαλύτερων εκδόσεων (εφημερίδες, περιοδικά, βιβλία κ.λ.π.) στην αλβανική γλώσσα για τα Βαλκάνια.

Έτσι, πρωταγωνιστικό ρόλο στο συντονισμό του αλβανόφωνου στοιχείου πάντα στον κόσμο - ειδικότερα όμως όσον αφορά στα Βαλκάνια -, με την επίσημη γενική πολιτική του κράτους της Αλβανίας, έχει αναλάβει η Αλβανο-Αμερικανική Τράπεζα - η οποία λειτουργεί με τρία καταστήματα στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του αλβανο-αμερικανικού λόμπι είναι πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ. Επίσης, το λόμπι των Αλβανών στις ΗΠΑ έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την υπόθεση Τσενάι μετά την τηλεοπτική του προβολή.

Επέλεξαν λοιπόν το δημοφιλή προφίλ του Οδυσσέα Τσενάι ώς "επένδυση" για το μέλλον των Αλβανικών συμφερόντων στέλνοντάς τον να σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες στη Βοστώνη.

Έτσι προετοιμάζουν, το νέο δημοφιλή ηγέτη που θα εκπροσωπήσει τη μεγάλη παράταξη του "Δημοκρατικού Κόμματος Αλβανοφώνων" η οποία σχεδιάζεται εδώ και χρόνια με στόχο το νέο κόμμα να ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο ο ρόλος της Αλβανίας στα Βαλκάνια.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τσενάι φοιτά στη Σχολή Ηγετών του Harvard, αφού έκανε ένα "πέρασμα" - για τα μάτια του κόσμου - από το τμήμα Φυσικής του Boston College.

Γιατί όμως επέλεξαν ένα "φτωχό μετανάστη" όπως ο Τσενάι ;

Ο πατέρας Τσενάι δεν είναι καθόλου τυχαίος αφου, εκτός από Λοχαγός των Αλβανικών Μυστικών Υπηρεσιών εκείνη την εποχή, ήταν και ένας από τους πρωταγωνιστές του μεγαλύτερου οικονομικού σκανδάλου που γνώρισε ποτέ η Αλβανία, εκείνου με τις Πυραμίδες.

Στην Ελλάδα ήρθε όχι ως φτωχός πλην τίμιος λαθρομετανάστης, αλλά για να αποφύγει τις απειλές για τη ζωή του και τη φυλακή από τις απάτες, σύμφωναμε τον αλβανικό Τύπο, που είχε διαπράξει εκεί. Και για τη διακίνηση των χρημάτων προς την Ελλάδα έκανε χρήση των Ελληνικών τραπεζικών υπηρεσιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικοιγένεια Τσενάι είναι γνωστή οικογένεια Τσάμηδων από το Φίερε, περιοχή στην οποία κατέφυγαν υπό διωγμό πολλοί Τσάμηδες για τη συνεργασία που προσέφεραν κατά την διάρκεια της Κατοχής στους Γερμανούς.

O διάσημος Τσενάι

O διάσημος στην Ελλάδα Οδυσσέας Τσενάι επηρέασε μέσω της τηλεοπτικής προβολής ένα μεγάλο ποσοστό Αλβανοφώνων στην Ελλάδα που τον έκαναν σύμβολο των"καταπιεσμένων" Αλβανών.

Ιδανικό επικοινωνιακό προφίλ του πλέον δημοφιλoùs "κατατρεγμένου φτωχόπαιδου" που θα επιστρέψει ώς ηγέτης για να απονείμει δικαιοσύνη στους συμπατριώτες του.

Στο πολιτικό σκηνικό της γείτονos χώρας όλα τα πολιτικά κόμματα, μηδενός εξαιρουμένου, συμφωνούν απόλυτα με τη δημιουργία κόμματος Αλβανοφώνων στην Ελλάδα.

Όλα τα Αλβανικά κόμματα έχουν συμφωνήσει ότι ο κύριος μοχλός της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας τους είναι τα τραπεζικά εμβάσματα των Αλβανών μεταναστών προς την πατρίδα τους, αφού η Αλβανία δεν έχει τα περιθώρια να στηριχτεί στην παραγωγή ή στις υπηρεσίες.

Γι αυτό, άλλωστε, τα ίδια τα Αλβανικά κόμματα χρηματοδοτούν ολόκληρες οικογένειες Αλβανών πολιτών με τα πρώτα έξοδα εγκατάστασής τους σε ξένες χώρες, ενθαρρύνοντας έτσι τη μετανάστευση.

Είναι γεγονός πως η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια (ιδιαίτερα μετά το "προσκλητήριο" του τότε υπουργού εξωτερικών Α.Σαμαρά) έχει συγκεντρώσει ένα τεράστιο αριθμό Αλβανών με αποτέλεσμα ήδη στη χώρα μας να κυκλοφορούν - και μάλιστα με πολύ καλές πωλήσεις- Αλβανικές εφημερίδες καιπεριοδικά, ενώ όλες οι Ελληνικές τράπεζες έχουν προβεί στην προσθήκη Αλβανικής γλώσσας στα περισσότερα ΑΤΜ αφού οι Αλβανοί αποτελούν πια ενα επίλεκτο ποσοστό πελατών σε τραπεζικές καταθέσεις.

Τελευταία μάλιστα έχουν ξεκινήσει ήδη να κάνουν την εμφάνισή τους ιστοσελίδες επωνύμων δημοσιογράφων που περιέχουν έκδοση στα Αλβανικά για περισσότερη επισκεψιμότητα.

Υποστηρικτές στην Ελλάδα

Τη δημιουργία κόμματος Ανβανοφώνων στην Ελλάδα ενθαρρύνουν επίσης εγχώριοι πολιτικοί αλλά και οικονομικοί κύκλοι. Δημοσιογραφικά συγκροτήματα, εκδοτικοί οίκοι, μεγαλομέτοχοι Ελληνικών ιδιωτικών καναλιών, κατασκευαστές δημόσιων έργων, εμπορικά επιμελητήρια, πολιτικές οργανώσεις, μη-κυβερνητικές οργανώσεις κ.α.

Το "Δημοκρατικό Κόμμα των Αλβανοφώνων" υποστηρίζεται επίσης από εξωκοινοβουλευτικές συσπειρώσεις της Αριστεράς στην Ελλάδα, από ορισμένους Έλληνες Αλβανικής καταγωγής που έχουν διακριθεί μέσα από τα Ελληνικά media, αλλά και Αλβανούς επιχειρηματίες που ζουν και δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Πρωταγωνιστικό ρόλο, επίσης, στη δημιουργία του Κόμματος των Αλβανοφώνων στην Ελλάδα θα έχει φυσικά και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αλβανών Μεταναστών Ταχίρ Μήτσι.

Ποιός είναι αυτός;

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αλβανών Μεταναστών Ταχίρ Μήτσι, ιδιαίτερα αναγνωρίσιμος μέσα από τις εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου αλλά και του Νίκου Ευαγγελάτου, αλλά και πολύ γνωστός για τις κατά καιρούς εμπρηστικές του δηλώσεις σε βάρος των Ελλήνων, ας μην ξεχνάμε πως ακόμη και η αρνητική διαφήμιση, αποτελεί κι αυτή διαφημιστική προβολή.

Θυμίζουμε κάποιες δηλώσεις του, όταν ανέφερε ότι το μαρτύριο των μεταναστών στην Ελλάδα συνεχίζεται και ότι "οι Αλβανοί στην Ελλάδα είναι σκλάβοι".

Ο άνθρωπος, βέβαια, στον οποίο θα στηριχτεί η πόλιτική αυτή επιχείρηση για λογαριασμό των Αλβανοφώνων στην Ελλάδα δεν είναι άλλος από τον Οδυσσέα Τσενάι, ο οποίος θα εμφανιστεί στην Ελληνική πολιτική σκηνή την κατάλληλη ψυχολογική στιγμή, όντας και προικισμένος με όλα τα μυστικά της Πολιτικής Τέχνης από τα μεγαλύτερα σχολεία των ΗΠΑ.

Προς το παρόν όπως όλα δείχνουν το "έδαφος" προετοιμάζεται, η αλλοίωση του εκλογικού σώματος έχει σκοπό την προσέλκυση αλλοδαπών ψηφοφόρων στο ΠΑΣΟΚ, η Νέα Δημοκρατία προσφάτως συμφώνησε προκειμένου να μην ρισκάρει πολιτικά και να επωφεληθεί και αυτή από έστω από ένα μέρος των νέων ψηφοφόρων.

Ποιό απ'τα δύο μεγάλα κόμματα μπορεί όμως να εγγυηθεί πως το νέο εκλογικό σώμα ψηφοφόρων, μετά το αναφαίρετο δικαίωμα που θα αποκτήσουν, δεν θα στρέψει μαζικά την εκλογική του δύναμη σε απαιτήσεις που πολύ σύντομα θα δημιουργήσουν τις τέλειες συνθήκες για νέους "ηγέτες"!

eleysis-ellinwn.gr

Βρέθηκε το αεροσκάφος του Μισόνι – Αγωνία για το αν είναι ζωντανός


Πολύ κοντά στο να λυθεί το μυστήριο της εξαφάνισης των Μισόνι βρίσκεται η Αστυνομία της Βενεζουέλας μετά την ανακάλυψη του αεροσκάφους που τους μετέφερε .

Ο Ιταλός σχεδιαστής μαζί με όλα τα μέλη του πληρώματος πλέον πιστεύεται πως είναι νεκρά ωστόσο αναμένεται με αγωνία το πόρισμα που θα βγάλει το μαύρο κουτί του αεροσκάφους προκειμένου να αποσαφηνιστεί πώς και γιατί έπεσε.

Η Αστυνομία πάντως ψάχνει ακόμα στην περιοχή μήπως βρει τους σορούς των επιβαινόντων. Η οικογένεια του Ιταλού σχεδιαστή ευχαρίστησε την Αστυνομία για τις προσπάθειές της και περιμένει με αγωνία την κατάληξη των ερευνών στην θαλάσσια περιοχή του Κι Καρανέρο στο αρχιπέλαγος Λος Ρόκες, ανοικτά του Καράκας.

Από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης του αεροσκάφους οι αρχές της Βενεζουέλας έκαναν εντατικές έρευνες. Τώρα, την αναζήτηση συνδράμει ένα αμερικανικό ωκεανογραφικό σκάφος.

http://www.koolnews.gr/

Τρύπες: «Δεν χωράς πουθενά» - Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι! (βιντεοκλίπ)

Ένα ροκ μουσικό ταξίδι στο χρόνο. 

Πιο συγκεκριμένα στο videoclip «Δεν χωράς πουθενά» που υπογράφουν οι Τρύπες σε σκηνοθεσία Νίκου Τριανταφυλλίδη. Το τραγούδι περιλαμβάνεται στον τέταρτο κατά σειρά δίσκο του συγκροτήματος , με τίτλο «Εννιά πληρωμένα τραγούδια», ο οποίος κυκλοφόρησε το 1993 από τη δισκογραφική εταιρεία Virgin. 

Στίχοι:   Γιάννης Αγγελάκας
Μουσική:   Τρύπες

Αν δε χωράς μέσα σε μια άθλια πατρίδα
Αν δε σου φτάνει μια ελπίδα τυφλή
Αν δε χώρας μέσα σε μια ονειροπαγίδα
Αν δε χώρας σε μια αγκαλιά φυλακή

Τότε τι κρίμα, τι κρίμα, τι κρίμα
παντού περισσεύεις και παντού ξεψυχάς
Τότε τι κρίμα, τι κρίμα, τι κρίμα
δεν χώρας πουθενά δε χώρας πουθενά

Τότε τι κρίμα, τι κρίμα, τι κρίμα
παντού περισσεύεις και παντού ξεψυχάς
Τότε τι κρίμα, τι κρίμα, τι κρίμα
δεν χώρας πουθενά πουθενά πουθενά

Αν δε χώρας μέσα σ’ εν’ άνοστο αστείο
Αν δε σου φτάνει μια σκληρή προσευχή
Αν δε χώρας μέσα σ’ ένα ψυχοπορνείο

Αν δε χώρας σ’ ένα σπασμένο κορμί




ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΟΝΑΧΟΣ Οι πέντε πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες από το ορθόδοξο Πάσχα


Ένας Έλληνας Μοναχός, ο π. Ιωακείμ Σωτηρόπουλος είναι ο νικητής του πρώτου βραβείου του διεθνή διαγωνισμού για την καλύτερη φωτογραφία με θέμα το ορθόδοξο Πάσχα. 

Στο κέντρο ο νικητής μοναχός π. Ιωακείμ Σωτηρόπουλος δεξιά του η Ισραηλινή, Galya Tibbon (δεύτερη θέση) και αριστερά του ο ο Ρώσος Vladimir Osintsev (τρίτη θέση) 

Ο π. Ιωακείμ από την Μονή του Αγίου Σεραφείμ του Σαρώφ στο Τρίκορφο, με αυτήν την ομολογουμένως πανέμορφη και γεμάτη «ατμόσφαιρα» φωτογραφία του, κατάφερε να γοητεύσει την κριτική επιτροπή που του έδωσε το πρώτο βραβείο.

Τη δεύτερη θέση κέρδισε μια φωτογράφος από το Ισραήλ, η Galya Tibbon με αυτήν την όμορφη φωτογραφία από την είσοδο του Παναγίου Τάφου στα Ιεροσόλυμα τη Μεγάλη Παρασκευή. 

Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Ρώσος Vladimir Osintsev με την φωτογραφία του που έχει τίτλο «Κυριακή των Βαΐων». 

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται μια ακόμη ελληνική συμμετοχή αυτή της κας. Αναστασίας Καρακατσάνη, με θέμα «Λιτανεία του Επιταφίου. 

Στην πέμπτη θέση ο Σέρβος Aleksa Stojkovic με τη φωτογραφία του με θέμα «Άρατε πύλας». 

Οι φωτογραφίες αυτές ξεχώρισαν από τις συνολικά 1098 που έστειλαν 228 φωτογράφοι απ’ όλο τον κόσμο.

http://www.dogma.gr/

Tι χάνετε όσοι δεν βλέπετε Beach Volley; [Video]


Στα μεγάλα τουρνουά υπάρχουν πανέμορφες cheerleaders που χορεύουν κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων και ξεσηκώνουν το κοινό...



Αγόρασε σπίτι μισό εκατ. ευρώ χωρίς να το δει και έπαθε ΣΟΚ... (φώτο)


Δαπάνησε 450,000 λίρες (γύρω στα 520,000 ευρώ) αγοράζοντας ένα σπίτι σε πλειστηριασμό χωρίς καν να το δει...

Τώρα μάλλον το έχει μετανιώσει...

Ο Mehmer Koch είδε το σπίτι στο βόρειο Λονδίνο ως μια ιδανική επένδυση... Όταν όμως το ηλικιωμένο ζευγάρι που ζούσε από τη δεκαετία του 60 στο σπίτι παρέδωσε τα κλειδιά, αυτό που αντίκρισε ο νέος ιδιοκτήτης ήταν σοκαριστικό...

Το διώροφο σπίτι ήταν γεμάτο με σκουπίδια, σε κάκιστη κατάσταση...

Ο νέος ιδιοκτήτης ήδη ανέθεσε σε εταιρεία να το καθαρίσει.

Ψυχρή εκτέλεση: Προκάλεσε τρακάρισμα για να σκοτώσει τη γυναίκα του!

Για να εκδικηθεί ο Lain Lawrence τη γυναίκα του προκάλεσε τρακάρισμα, με αποτέλεσμα εκείνη να χάσει τη ζωή της!

Ο λόγος που ήθελε να την εκδικηθεί ήταν ότι έμαθε πως η Sally έχει άλλον!

Να σημειωθεί ωστόσο, ότι εκείνη τη περίοδο το ζευγάρι βρισκόταν στη διαδικασία του διαζυγίου.

Προκειμένου να σκοτώσει λοιπόν την εν διαστάσει σύζυγό του, απενεργοποίησε τον αερόσακο στο αυτοκίνητο, έλυσε τη ζώνη της και τέλος φρόντισε να συγκρουστεί με ένα δέντρο!

Το δικαστήριο του Leicestershire της Αγγλίας, χαρακτήρισε τον τρόπο δολοφονίας «βίαια και προσεκτικά σχεδιασμένο».

Κι έτσι καταδικάστηκε σε πολυετή φυλάκιση!

Ο πρώην πιλότος νόμιζε ότι τα είχε όλα καλά οργανωμένα. 

«Δεν ήταν τυχαίο, αλλά το αποτέλεσμα του προσεκτικού και εν ψυχρώ σχεδιασμού ώστε εσύ να βγεις από τη σύγκρουση με μερικούς μώλωπες, ενώ η απεβίωσε από το σοβαρό τραυματισμό», σημείωσε ο δικαστής.

«Νόμιζες πως το τρακάρισμα θα φαινόταν σαν ένα τραγικό δυστύχημα και θα γλίτωνες ενώ είχες δολοφονήσει».

Νωρίτερα η εισαγγελία είχε αποδείξει πώς ο Lawrence είχε φροντίσει ώστε ο αερόσακος του οχήματός του, ενός Peugeot 406, να είναι απενεργοποιημένος πριν ξεγελάσει ή υποχρεώσει τη Sally να μπει μέσα.

Σε μικρό διάστημα αφότου ξεκίνησαν ο Lawrence οδήγησε το όχημα πάνω σε ένα δέντρο με ταχύτητα 80 χλμ/ώρα, έχοντας παράλληλα ξεκλειδώσει τη ζώνη της συζύγου του λίγοι πριν το τρακάρισμα.

Ο Lawrence ισχυρίστηκε ότι μια κράμπα δεν του επέτρεψε να πατήσει το φρένο, αλλά ένας μάρτυρας εξήγησε ότι είχε υποκριθεί πως ήταν αναίσθητος, μετά την άφιξη των πυροσβεστών.

Το ζευγάρι ζούσε μαζί για 12 χρόνια, ενώ είχαν αποκτήσει και ένα παιδί 10 χρονών. Ο άντρας της πήρε την απόφαση να τη δολοφονήσει την εποχή που βρίσκονταν σε διαδικασίες διαζυγίου.



Μάλιστα, η ίδια είχε εκφράσει σε φίλους τους φόβους ότι ο σύζυγός ίσως επιχειρήσει να τη σκοτώσει, αφού είχε μάθει ότι είχε συνάψει σχέσεις με άλλον άνδρα.

Τραγικό!!! Εικόνα Σοκ...9χρονο κορίτσι γέννησε το παιδί 17χρονου


Έναν ύποπτο, μόλις 17 ετών που φέρεται να είναι ο πατέρας του μωρού που έφερε στον κόσμο ένα 9χρονο κοριτσάκι ψάχνει η αστυνομία στο Μεξικό.

Το μωρό γεννήθηκε στην πόλη της Γκουανταλαχάρα και σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας τόσο η μικρή μαμά όσο και το μωρό της είναι καλά στην υγεία τους.

Ο ίδιος άνθρωπος αποκάλυψε ότι οι γονείς της μικρής απευθύνθηκαν στις αρχές όταν ήρθε στον κόσμο το μωρό προκειμένου να βρεθεί ο πατέρας του παιδιού ο οποίος φέρεται να είναι από την ίδια γειτονιά στην οποία ζούσε η οικογένεια.

Ο νεαρός δεν έχει εμφανιστεί από τότε στην περιοχή και αν τελικά τον βρει η αστυνομία και διαπιστωθεί με τεστ DNA πως όντως είναι ο πατέρας του μωρού, τότε θα αντιμετωπίσει κατηγορίες σεχουαλικής κακοποίησης ανήλικης.




Δέκα παράφρονες δολοφόνοι της εποχής μας

Δεν είναι συγκλονιστικό πόσοι μανιακοί δολοφόνοι κυκλοφορούν ανενόχλητοι καθημερινά γύρω μας, ενώ την ύπαρξη και τα εγκλήματά τους τα μαθαίνουμε μόνο όταν συλλαμβάνονται;
  
Προφανώς αυτός είναι ο τρόπος των αρχών να μην προκαλέσουν πανικό στους πολίτες, βοηθώντας τους έτσι να μην ζουν υπό το κράτος του φόβου. Παρόλα αυτά, υπολογίζεται ότι κυκλοφορούν καθημερινά 35 ως και 300 εγκληματίες εκεί έξω στον κόσμο που ακόμα δεν έχουν συλληφθεί και των οποίων τα εγκλήματα ερευνώνται. Ευτυχώς, οι παρακάτω δέκα έχουν συλληφθεί ήδη, πρόσφατα μεν, αλλά είναι υπό κράτηση, οπότε δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

10. Lonnie Franklin Jr. 2010 (ΗΠΑ)
Η αστυνομία έψαχνε για πολλά χρόνια να βρει τον λεγόμενο Grim Sleeper, όπως ήταν το παρατσούκλι του Lonnie Franklin Jr., μιας και ο περιβόητος εγκληματίας φαίνεται να είχε κάνει μια παύση στην εγκληματική του δράση από το 1988 έως το 2002. Τελικά, η σύλληψη του έγινε τυχαία, όταν συνελήφθη ο γιος του και η αστυνομία πήρε δείγμα DNA από το νεαρό. Στην ταυτοποίηση των στοιχείων βρέθηκε ότι ήταν γιος του Lonnie Franklin Jr., με τον οποίο ήταν συνδεδεμένοι διάφοροι ανεξιχνίαστοι φόνοι κι έτσι τελικά συνελήφθη από τις αρχές. Εναντίον του ασκήθηκε δίωξη για δέκα δολοφονίες στο Νότιο Λος Άντζελες σε διάστημα 20 ετών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του σε άλλες οκτώ δολοφονίες γυναικών. Τα θύματα για τα οποία έχει συλληφθεί βρέθηκαν είτε στραγγαλισμένα είτε πυροβολημένα έπειτα από σεξουαλική επαφή.

9. Mark Dizon 2010 (Φιλιππίνες)
Ο Mark Dizon κατηγορείται ότι σκότωσε εννέα ανθρώπους (τους οποίους και γνώριζε προσωπικά) κατά τη διάρκεια τριών διαφορετικών ληστειών. Μετά τους φόνους, έκλεβε τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό που είχαν στην κατοχή τους τα θύματα και τον πουλούσε. Οι ερευνητές που ασχολήθηκαν με την υπόθεση θεωρούν ότι έχει εμμονή με τα gadget, μιας και άφηνε διάφορα άλλα πολύτιμα υπάρχοντα των θυμάτων που λήστευε, αλλά δεν ξέχναγε ποτέ τα gadget τους. Ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας υποθέτει ότι ίσως ο δράστης ήθελε να αποκτήσει πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των θυμάτων ή σε άλλες οικονομικές πληροφορίες τους, για να μπορεί να επωφελείται της σύνταξής τους. Ωστόσο, έσπασε ο διάβολος το πόδι του και ο Dizon συνελήφθη όταν κάποιος μάρτυρας τον αναγνώρισε επιτυχώς από τη φωτογραφία που είχε στο προφίλ του στο Facebook.

8. Anthony Sowell 2009 (HΠΑ)
Ο Anthony Sowell, που έγινε γνωστός στις αρχές με το παρατσούκλι Cleveland Strangler, συνελήφθη όταν φίμωσε και βίασε μια γυναίκα ενώ ήταν λιπόθυμη. Όταν εκείνη συνήλθε, δραπέτευσε από το σπίτι του, αλλά γύρισε με την αστυνομία και ένα ένταλμα σύλληψης. Ο Sowell δεν ήταν στο σπίτι, αλλά ήταν εκεί τα απομεινάρια 11 πτωμάτων. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν δυο πτώματα στο σαλόνι, τέσσερα διάσπαρτα σε όλο το σπίτι, τέσσερα θαμμένα στην αυλή κι ένα κρανίο ήταν το μόνο που είχε απομείνει από το τελευταίο του θύμα. Οι αρχές πιστεύουν ότι ο Sowell δεν είναι υπεύθυνος μόνο για 11 δολοφονίες, καθώς έμενε σε αυτό το σπίτι για πάνω από πέντε χρόνια και πολλές ακόμα εξαφανίσεις γυναικών υπήρξαν σε αυτό το χρονικό διάστημα.

7. Samuel Little 2012 (ΗΠΑ)
Ο Samuel Little είναι εγκληματίας καριέρας. Το ποινικό του μητρώο εκτείνεται σε 100 σελίδες και δίνει μια πλήρη αναφορά για τη δράση του στα τελευταία 56 χρόνια. Πέρσι, το DNA του ταυτοποιήθηκε επιτυχώς με τρεις ανεξιχνίαστες υποθέσεις, ενώ υπάρχουν υποψίες για τη συμμετοχή του σε πολλές ακόμα εγκληματικές ενέργειες που δεν έχουν εξακριβωθεί, μιας και οι ημερομηνίες των εγκλημάτων ταιριάζουν με τις ημερομηνίες παρουσίας του στην κάθε πόλη. Γι' αυτό το λόγο, η προσπάθεια ταυτοποίησης του DNA του βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. Η αστυνομία θεωρεί ότι ο Little, που ήταν πρώην πυγμάχος, γρονθοκοπούσε τις γυναίκες-θύματα, τις στραγγάλιζε, αυτοϊκανοποιούνταν πάνω από τα πτώματά τους και τις εγκατέλειπε.

6. Mohan Kumar 2009 (Ινδία)
Ο Mohan Kumar είναι πρώην δάσκαλος που ομολόγησε τη δολοφονία είκοσι νεαρών γυναικών μέσα σε διάστημα πέντε χρόνων. Γινόταν φίλος με τα θύματα, έβγαινε μαζί τους ραντεβού για λίγες εβδομάδες κι έπειτα τις έπειθε να το σκάσουν μαζί του σε γειτονικές πόλεις. Αφού περνούσε μια νύχτα μαζί τους, ζητούσε από τα ανυποψίαστα θύματα να πιουν δυο κάψουλες υδροκυανίου, ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για χάπια της επόμενης μέρας. Μάλιστα, είχε τόσο θράσος που τους εξηγούσε ότι θα ένιωθαν σαν άρρωστες μόλις έπαιρναν τα χάπια και γι' αυτό θα ήταν καλύτερα να πάνε σε τουαλέτες που ήταν κοντά σε στάσεις λεωφορείου για να είναι έτοιμες να φύγουν. Όλα τα θύματά του πέθαναν μέσα σε λίγα λεπτά από τη λήψη των χαπιών, αφήνοντας τον ανενόχλητο να κλέψει όλα τα κοσμήματα κι ό,τι άλλο πολύτιμο είχαν μαζί τους.

5. Γυναίκα-κανίβαλος 2011 (Ινδονησία)
Το 2011, μια γυναίκα 29 ετών από την Ινδονησία συνελήφθη, καθώς κατηγορήθηκε ότι δολοφόνησε και έφαγε περισσότερες από 30 νεαρές γυναίκες. Κατά τη σύλληψή της βρέθηκε τεράστια ποσότητα ανθρωπίνων μελών στο ψυγείο της, συμπεριλαμβανομένων και αυτών του συζύγου της. Η αγνώστου ταυτότητας κανίβαλος είχε διοργανώσει και διάφορα πάρτι στα οποία σέρβιρε ανθρώπινο κρέας στους ανυποψίαστους καλεσμένους της. Η γυναίκα ομολόγησε ότι μια εσωτερική και ακατανίκητη επιθυμία την προκάλεσε να φάει τα θύματα της και ότι θα το έκανε ξανά χωρίς δισταγμό. Στην Ινδονησία και ειδικά στη Νέα Γουινέα, ο κανιβαλισμός είναι πολύ κοινός από τον 20ό αιώνα.

4. Israel Keyes 2012 (ΗΠΑ)
Ο Israel Keyes λάτρευε την απίστευτη έκσταση που συνοδεύει ένα έγκλημα. Μελετούσε άλλους μανιακούς δολοφόνους, αλλά επινόησε τις δικές του τεχνικές και μεθόδους, ούτως ώστε κανείς να μην μπορεί να πει ότι αντέγραψε κάποιον άλλον. Έκρυψε διάφορα σύνεργα των φόνων (φτυάρια, πλαστικές σακούλες, λεφτά) σε διάσπαρτα σημεία στην Αμερική για να απλοποιήσει τη διαδικασία της αποκομιδής των πτωμάτων. Συνελήφθη για το φόνο της Samantha Koenig και ομολόγησε άλλους επτά φόνους. Κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων με την αστυνομία φάνηκε ξεκάθαρα ότι είχε συγκεκριμένο μοτίβο απαγωγών, βιασμών και φόνων. Στις 2 Δεκεμβρίου 2012, αυτοκτόνησε μέσα στη φυλακή, ενώ η αστυνομία θεωρεί ότι υπάρχουν κι άλλα θύματά του, γι' αυτό και πρόσφατα ζήτησε βοήθεια από το κοινό σχετικά με τα ταξίδια του και άλλες δραστηριότητές του.

3. Dr. Virginia Helena Soares de Souza 2013 (Βραζιλία)
"Θέλω να καθαρίσω τη μονάδα εντατικής θεραπείας. Με κατατρώει". Αυτά ήταν τα λόγια μιας γιατρού που φέρεται να είναι υπεύθυνη για το θάνατο πάνω από 300 ασθενών της. Η Soares de Souza έχει κατηγορηθεί επισήμως για επτά φόνους, αλλά οι έρευνες συνεχίζονται, γιατί υπάρχουν στοιχεία. Οι εισαγγελείς αυτής της υπόθεσης πιστεύουν ότι η γιατρός έκανε ενέσεις με μυοχαλαρωτικά φάρμακα στους ασθενείς της εντατικής, προτού διακόψει την παροχή οξυγόνου τους, με κίνητρο να ελευθερώσει κρεβάτια στην εντατική. Αν πράγματι η γιατρός κατηγορηθεί για το θάνατο 300 ασθενών, τότε θα πάρει τη θλιβερή πρωτιά από τον Dr. Harold Shipman που είχε σταματήσει κάποτε στους 250 ανθρώπους.

2. Zhang Yongming 2012 (Κίνα)
Από το 2008 έως το 2012, πολλά παιδιά είχαν εξαφανιστεί στην περιοχή Yunnan στη νοτιοδυτική Κίνα. Οι έρευνες της αστυνομίας οδήγησαν στο σπίτι του Yongming, όπου και ανακαλύφθηκαν κομμάτια ανθρώπινης σάρκας, βολβοί ματιών και διάφορα άλλα ανθρώπινα απομεινάρια. Ο Κινέζος κανίβαλος όχι μόνο κατανάλωνε ανθρώπινη σάρκα, τάιζε τους σκύλους του και πουλούσε τα απομεινάρια του ανθρώπινου κρέατος ως κρέας στρουθοκαμήλου στην αγορά του χωριού Kunming. Περισσότεροι από 20 άνθρωποι που διέμεναν κοντά στην περίμετρο του σπιτιού του Zhang εξαφανίστηκαν, αλλά η αστυνομία μπόρεσε να τον συνδέσει μόνο με 11 θύματα. Ο Zhang εκτελέστηκε τον Ιανουάριο του 2013.

1. Mikhail P 2012 (Ρωσία)
Ο Ρώσος μανιακός δολοφόνος και πρώην αστυνομικός από το Βλαδιβοστόκ, Mikhail P, θεωρείται ένας από τους χειρότερους σειριακούς δολοφόνους στην ιστορία της Ρωσίας. Έχει δολοφονήσει τουλάχιστον 24 γυναίκες, ενώ υπάρχουν υποψίες για ακόμα 26 πιθανά θύματα σε γειτονική περιοχή. Έπαιρνε γυναίκες αργά τη νύχτα στο αυτοκίνητό του με τη δικαιολογία ότι θα τις πήγαινε σπίτι, αλλά τελικά τις πήγαινε στο δάσος, όπου τις βασάνιζε με κατσαβίδια και μαχαίρια, ενώ πολλές φορές τις αποκεφάλιζε ή βίαζε τα πτώματά τους. Μολονότι αρχικά δεν έβρισκαν στοιχεία, ο Mikhail P τελικά συνελήφθη όταν οι αρχές αποφάσισαν να κάνουν ταυτοποίηση του DNA στους τόπους εγκλημάτων με αυτό παλαιών αστυνομικών.

ΠΗΓΗ: http://svouranews.blogspot.com/

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger