Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Το άλλο μισό φόρεμα της Jennifer Nicole Lee πού πήγε; (φώτος)

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Δεν έχει λόγους να κρύβεται...
Το έχει και το δείχνει το σούπερ γυμνασμένο σώμα η Jennifer Nicole Lee!

Τζάμπα λιώνει στη γυμναστική δηλαδή; Η 36χρονη γκουρού του fitness βγήκε για ψώνια στο Μπέβερλι Χιλς και, για την περίσταση, επέλεξε ένα φόρεμα που δεν άφηνε πολλά περιθώρια στη φαντασία.

Το εξώπλατο λευκό ρούχο ήταν αρκετό για να προσελκύσει τα βλέμματα των περαστικών, ιδίως όταν πήγε να μπει στο αυτοκίνητό της.




































Απίστευτο! Παριστάνει τον ανάπηρο για ελεημοσύνη και δείτε πόσα βγάζει σε ένα χρόνο!



Φαίνεται ότι είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι και ζητάει την ελεημοσύνη όσων μπορούν να τον βοηθήσουν...

Όμως ο ζητιάνος Γκάρι Τόμσον από το Τέξας που είναι γνωστή φιγούρα στο Κεντάκι ως ο «ανάπηρος ζητιάνος» αποκαλύπτει ότι κερδίζει 100.000 δολάρια το χρόνο από ελεημοσύνη. Μόνο που δεν είναι ανάπηρος και όλο αυτό είναι κόλπο για να αποσπάσει χρήματα από τους αδαείς.

Ο Τόμσον υποκρίνεται ότι δεν μπορεί να περπατήσει, ούτε να μιλήσει καλά και έτσι πολύς κόσμος τον λυπάται. Κέρδισε μάλιστα 2,4 εκατομμύρια δολάρια το 1993 μετά από ένα ατύχημα με μηχανή.

Αυτό που λέει στους περαστικούς είναι ότι τα χρήματά του, έκαναν φτερά, όταν του τα πήρε η οικογένειά του, όταν έμεινε παράλυτος. Η αλήθεια είναι ότι έχει κάποια δυσκολία να περπατήσει, αλλά δεν είναι παράλυτος.

Όταν ρωτήθηκε από τηλεοπτικό σταθμό, αν σκοπεύει να σταματήσει, εκείνος είπε «γιατί;»

Ο Τόμσον έχει συλληφθεί δύο φορές, για την απάτη του, αλλά συνεχίζει. Ο ίδιος μάλιστα λέει ότι «κερδίζει 60.000-100.000 δολάρια το χρόνο» με αυτόν τον τρόπο.

Αν προσποιείται ότι έχει και κάποιο πνευματικό πρόβλημα, κερδίζει ακόμη περισσότερα. Έχει ακόμη και πτυχίο στην παθολογία της ομιλίας, με αποτέλεσμα να μπορεί να μιμηθεί τέλεια κάποιον που δεν μπορεί να μιλήσει.

Ο μέσος ετήσιος μισθός στο Κεντάκι είναι 42.000 δολάρια.



katara.gr

Σερβία: Σάλος με αποκαλυπτικές φωτογραφίες 27χρονης στο διπλωματικό σώμα


Όποιος έχει στο μυαλό του το αυστηρό, γραφειοκρατικό, στρυφνό ύφος των γυναικών που υπηρετούν στο διπλωματικό σώμα, εάν δει την Σέρβα Vanja Hadzovic θα αναθεωρήσει τις απόψεις του

Σάλος στη Σερβία με  σέξι φωτογραφίες που διέρρευσαν στην εφημερίδα Blic της  27χρονης Vanja Hadzovic η οποία εργάζεται στο Υπουργείο Εξωτερικών ως σύμβουλος.

Η Vanja έχει πλούσιο βιογραφικό. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες και ΜΜΕ στο Βελιγράδι, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό ενώ μιλάει και τέσσερις γλώσσες άπταιστα.

Η νεαρή πριν γίνει στέλεχος του σερβικού υπουργείου Εξωτερικών είχε ανεβάσει στην προσωπική της σελίδα στο Facebook σέξι φωτογραφίες τις οποίες και εντόπισε η εφημερίδα και τις έβγαλε στα "μανταλάκια".

Ο υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας Ivan Mrkic φαίνεται ότι παρέχει πλήρη κάλυψη στην 27χρονη " Η εμφάνιση στα κοινωνικά δίκτυα είναι δικαίωμα κάθε ατόμου. Όσοι εργάζονται στο Υπουργείο Εξωτερικών θα πρέπει να ενεργούν σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογία. Ωστόσο αυτή η υπάλληλος έκλεισε το προφίλ της όταν μπήκε στην πολιτική" ανέφερε ο Υπουργός.

Ο Mrkic μίλησε επίσης για μια σωστή επαγγελματία που είναι πάντοτε συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Η Vanja Hadzovic στο παρελθόν διετέλεσε αντιπρόεδρος της νεολαίας του Σοσιαλιστικού Κόμματος. 

Πηγή: everyjoe.com

Συνταγές με μπαγιάτικο ψωμί που δεν πετάμε ποτέ πια


Δεν πετάμε ποτέ το μπαγιάτικο ψωμί ειδικά τώρα που κοντεύουμε να πούμε το ψωμί ψωμάκι. Σας προτείνουμε λύσεις για να κάνετε οικονομία αλλά και για να δοκιμάζετε συνταγές που δεν θα φανταζόσασταν .

Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και αθ μας θυμηθείτε:

Η παρακάτω συνταγή είναι εύκολη και πεντανόστιμη με ψωμί που το κάνουμε πικάντικα παξιμαδάκια

Υλικά
Μπαγιάτικο ψωμί
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Αλάτι
Κόκκινο πιπέρι

Εκτέλεση
Κόψτε το ψωμί σε φέτες, και έπειτα την κάθε φέτα σε 4-5 λωρίδες.
Βάλτε τα σε ένα ταψί.
Με μια ροή λαδιού ρίξτε λάδι πάνω στα ψωμάκια. Προσέξτε το λάδι να "περάσει" από όλα τα ψωμάκια.
Ρίξτε ρίγανη, αλάτι και κόκκινο πιπέρι.
Ανακατέψτε με τα χέρια σας για να πάει το λάδι, η ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι παντού.
Ψήστε στον αέρα στους 120 βαθμούς για πάνω από μία ώρα, αν μπορείτε αφήστε τα δύο ώρες. Όσο περισσότερο τα αφήσετε τόσο πιό τραγανά θα γίνουν.

Λίγα μυστικά ακόμα

Το μυστικό είναι στο ψήσιμο. Πρέπει να ψηθούν σε χαμηλή θερμοκρασία ώστε να μην πάρουν χρώμα, αλλά να στεγνώσουν καλά. Έτσι δεν μαλακώνουν τις επόμενες μέρες και δεν είναι σκληρά, αλλά γίνονται τριφτά. Δοκιμάστε τα και θα τα φτιάχνετε ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

Πάνε πολύ με τυρί φέτα, σερβίρονται αντί για ψωμί σε ούζο αλλά και σκέτα είναι πεντανόστιμα.


Μπρουσκέτες: Το ιδανικό ψωμί για μπρουσκέτες είναι η μπαγκέτα, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλα ειδη ψωμιού, αρκεί να τα κόψετε σε μικρές στενόμακρες φέτες. Κόβετε λοιπόν την μπαγκέτα διαγώνια σε φέτες πάχους περίπου 1 δαχτύλου, τις περιχύνετε με λίγο ελαιόλαδο και αν θέλετε περισσότερη γεύση, τρίβετε λίγο σκόρδο ή πασπαλίζετε με τα αρωματικά όπως ρίγανη, θυμάρι, δεντρολίβανο. Τις βάζετε με τη σειρά σε ένα ταψί και τις ψήνετε στο γκριλ ή στους 200ο C για λίγα λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Όταν ψηθούν, τις αλείφετε με ντιπ, ή τις σερβίρετε με τυριά, αλλαντικά ή τις γαρνίρετε με ό,τι άλλο σας αρέσει
Κρουτόν για σαλάτες: Κόψτε σε μικρούς κύβους ή σε μικρά ακανόνιστα κομμάτια ψίχα από οποιοδήποτε ψωμί. Βάλτε τα κομματάκια του ψωμιού σε ένα μπολ, περιχύστε τα με λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, λίγη πάπρικα ή μπούκοβο γλυκό ή καυτερό. Τρίψτε 1-2 σκελίδες σκόρδο και πασπαλίστε τα κρουτόν. Ανακατέψτε τα και αδειάστε τα σε ένα ταψί. Ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C μέχρι να ροδίσουν. Ταιριάζουν με πράσινες σαλάτες, με ανάμεικτα φρέσκα σαλατικά, με ντοματοσαλάτα ή με χωριάτικη ή σαλάτες με όσπρια.

Ψίχουλα για πανάρισμα: Αυτός είναι ένας ωραίος τρόπος να πανάρετε σνίτσελ ή φιλέτα ψαριού. Η διαφορά με την γαλέτα είναι ότι η κρούστα γίνεται πιο αφράτη και πιο τραγανή. Καθαρίστε λοιπόν από την κόρα το ψωμί που περίσσεψε, κόψτε το σε μικρότερα κομμάτια και τρίψτε το στο μπλέντερ ή στο πολυμίξερ για να γίνει ψίχουλα. Πανάρετε ακριβώς όπως και με την γαλέτα δηλαδή πρώτα αλευρώνετε, μετά περνάτε από τα χτυπημένα αυγά και τέλος από τα ψίχουλα του ψωμιού. Σ’ αυτό το στάδιο, προσέξτε να μη πατήσετε με δύναμη τα ψίχουλα για να κολλήσουν για να μη γίνουν μία σφιχτή μάζα. Η νοστιμιά σ’ αυτό το πανάρισμα είναι η ανάλαφρη κρούστα. 

Αρωματική κρούστα για ψάρι: Αφαιρέστε την κόρα από ένα κομμάτι μπαγιάτικου ψωμιού και κόψτε το σε μικρότερα κομμάτια. Τρίψτε το στο πολυμίξερ μέχρι να γίνει ψίχουλα. Υπολογίστε 5-6 φέτες ψωμί για 4 φιλέτα ψαριού. Ψιλοκόψτε λίγο μαϊντανό και τρίψτε 1 σκελίδα σκόρδο. Ανακατέψετε τα απαλά με τα ψίχουλα και προσθέστε 1 κουταλιά ξερά μυρωδικά της αρεσκείας σας και 4-5 κουταλιές ελαιόλαδο. Αλείψτε τα φιλέτα του ψαριού με λίγη μουστάρδα και πιέστε απαλά λίγο από το μείγμα του ψωμιού. Βάλτε τα φιλέτα σε ένα ταψί προσεκτικά για να μη πέσει η κρούστα και ψήστε τα στον φούρνο ανάλογα με το ψάρι.

Topping για νηστίσιμα ζυμαρικά: Ανακατέψτε 2 - 3 φλιτζάνια ψίχουλα με 4 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό, 1 κουταλάκι γλυκιά πάπρικα και λίγο αλάτι. Ψήστε τα σε πολύ δυνατό φούρνο για λίγα λεπτά μέχρι να χρυσίσουν. Αφήστε τα να κρυώσουν και πασπαλίστε με αυτά πιάτα με ζυμαρικά. Είναι μία εναλλακτική λύση αν δεν θέλετε να βάλετε παρμεζάνα, δεν έχουν βέβαια την ίδια γεύση αλλά σχεδόν την ίδια υφή.

Το εύκολο σουφλέ: Απλώστε σε ένα ταψί φέτες από μπαγιάτικο ψωμί του τοστ μέχρι να καλύψετε όλη την επιφάνεια. Στρώστε στη συνέχεια τριμμένα κίτρινα τυριά και ψιλοκομμένο ζαμπόν ή μπέικον, ξαναβάλτε μία σειρά ψωμί και πάλι τριμμένα τυριά. Για ένα ορθογώνιο ταψί 30 Χ 40 εκ. περίπου υπολογίστε γύρω στις 12 φέτες. Χτυπήστε 2 φλιτζάνια γάλα με 5 αυγά και λίγο βασιλικό ή 1-2 κουταλιές έτοιμη σάλτσα πέστο και ρίξτε το πάνω από το ψωμί. Βάλτε το ταψί στο ψυγείο για 2-3 ώρες και στη συνέχεια ψήστε το στους 200ο C για 25-30 λεπτά περίπου.

Βάση για αλμυρές τάρτες: Το ψωμί του τοστ είναι ιδανικό γιατί είναι κομμένο σε λεπτές φέτες αλλά και κάθε άλλο ψωμί που θα κόψετε σε ομοιόμορφες λεπτές φέτες θα κάνει την ίδια δουλειά. Για ένα στρογγυλό ταψί με διάμετρο 24 εκ. περίπου υπολογίστε 12 φέτες. Κόψτε τις μισές στη μέση για να τις βάλετε στα τοιχώματα. Χτυπήστε ½ φλιτζάνι γάλα με 4 αυγά, περάστε τις φέτες από αυτό το μείγμα και στρώστε τις έτσι ώστε να καλύψουν την βάση και τα τοιχώματα του ταψιού. Ψήστε την βάση για 7-8 λεπτά στους 200ο C, αφήστε να κρυώσει και στη συνέχεια αδειάστε την γέμιση της συνταγής σας και συνεχίστε ανάλογα με την συνταγή.

Γέμιση για λαχανικά: Βγάλτε με ένα κουτάλι την ψίχα από τα λαχανικά (κολοκυθάκια, πιπεριές, ντομάτες, μελιτζάνες) και ψιλοκόψτε την. Σοτάρετέ την με κρεμμύδι και σκόρδο σε λίγο ελαιόλαδο και ανακατέψτε με ψιλοκομμένο μπαγιάτικο ψωμί, λίγα μυρωδικά της αρεσκείας σας και λίγο τριμμένο σκληρό τυρί – γραβιέρα ή παρμεζάνα. Γεμίστε τα λαχανικά και ψήστε τα στον φούρνο όπως τα κλασσικά γεμιστά με ρύζι.

Συνοπτικές συμβουλές

1.Κόψτε το κομματάκια και βάλτε το στην κατάψυξη. Όταν χρειαστεί, βάλτε τις παγωμένες μπουκίτσες στο multi και φτιάξτε το δικό σας τριμα φρυγανιάς.
2.Κόψτε τα μπουκίτσες, βάλτε καρυκεύματα και ψήστε σπιτικά κρουτόν για τις σαλάτες και τις σούπες.
3.Κόψτε τα φέτες, βάλτε καρυκεύματα και ψήστε σπιτικά παξιμάδια ή φρυγανιές.
4.Κόψτε τα φέτες, βουτήξτε τα στο αυγό και τηγανήστε τα.
5.Και φυσικά, καθαρίστε τις κόρες, βάλτε το ψωμί στην κατάψυξη και χρησιμοποιήστε το όταν χρειαστεί για κεφτέδες, σουτζουκάκια κ.α.

http://www.briefingnews.gr/




Επιγραφές, πινακίδες, συνθήματα και σημειώματα αλλά…Ελληνικά…!!


Εκφραστές παντός τύπου, αλλά αποκλειστικά Ελληνικά…!!














http://www.diaforetiko.gr/


Ποια είναι τα επαγγέλματα στα οποία δουλεύουν … ψυχοπαθείς;;;;


Ο ψυχολόγος Κέβιν Ντάτον ο οποίος ειδικεύεται στην μελέτη της κοινωνικής επιρροής δίνει τις απαντήσεις..

Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, η ψυχοπάθεια είναι μια διαταραχή της προσωπικότητας η οποία χαρακτηρίζεται από ρηχά συναισθήματα (ιδίως μειωμένη αίσθηση του φόβου), ανοχή του στρες, έλλειψη ενσυναίσθησης, ψυχρή αντιμετώπιση των πάντων χωρίς αίσθηση ενοχής, εγωκεντρισμό, ανευθυνότητα, παρορμητικότητα και αντικοινωνικές συμπεριφορές. Το γεγονός ότι πολλοί εγκληματίες παρουσιάζουν αυτά τα συμπτώματα δν σημαίνει φυσικά πως όσοι πάσχουν από αυτή την ψυχική ασθένεια είναι εν δυνάμει εγκληματίες.

Ποια είναι λοιπόν τα επαγγέλματα που είναι πιο κοντά αλλά κ πιο μακρυά από την συγκεκριμένη ψυχική διαταραχή;
Σύμφωνα με το βιβλίο «The Wisdom of Psychopaths: What Saints, Spies, and Serial Killers Can Teach Us About Success» του Κέβιν Ντάτον τα επαγγέλματα που είναι πιο κοντά στν ψυχοπάθεια είναι τα εξής:

1. Γενικοί Διευθυντές
2. Δικηγόροι
3. Εργαζόμενοι στα ΜΜΕ
4. Πωλητές
5. Χειρούργοι
6. Δημοσιογράφοι
7. Αστυνομικοί
8. Ιερείς
9. Σεφ
10.Δημόσιοι υπάλληλοι

Στον αντίποδα, σε καλύτερη ψυχική υγεία βρίσκονται οι εργαζόμενοι στα παρακάτω επαγγέλματα:
1. Φροντιστές/βοηθοί στον τομέα της περίθαλψης
2. Νοσοκόμοι
3. Θεραπευτές
4. Τεχνίτες
5. Αισθητικοί
6. Εργαζόμενοι σε αγαθοεργίες
7. Δάσκαλοι
8. Καλλιτέχνες
9. Ιατροί
10.Λογιστές

Η αμέσως επόμενη ερώτηση που θα έχει κάποιος στο μυαλό είναι απλή: Γιατί;

Όπως θα παρατηρήσετε στα 10 επαγγέλματα της δεύτερης λίστας, απαιτείται ανθρώπινη επαφή, κοινωνική προσφορά και σπανίως συνδέονται με εξουσία. Έτσι, σύμφωνα με τον Ντάτον από τη φύση τους οι εργασίες αυτές αποθαρρύνουν τους ψυχοπαθείς απ το να τα επιλέξουν.

Αντίθετα τα επαγγέλματα της πρώτης στήλης έχουν μεγάλη σύνδεση με την άσκηση εξουσίας και πολλά από αυτά απαιτούν την ορθολογική σκέψη και απόφαση διαχωρισμένη από τα συναισθήματα.

Αλλά και οι… σεφ; Προφανώς αυτό συνδέεται άμεσα με το άγχος και τους ρυθμούς εργασίας τους οι οποίοι είναι φρενήρεις. Για αυτό να τους προσέχετε γιατί κρατούν… μαχαίρια.

http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/


Δείτε την απίστευτη απάτη νεαρής που προσποιείται την ανάπηρη! Τι κάνει μετά τη »δουλειά» της.. (video)




Όλοι λίγο πολύ το έχουμε στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας όταν βλέπουμε έναν ζητιάνο ότι μπορεί και να μας κοροϊδεύει στην περίπτωση του παρακάτω βίντεο υπάρχουν και αποδείξεις.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε

Δείτε την απίστευτη απάτη νεαρής που προσποιείται την ανάπηρη! Τι κάνει μετά τη »δουλειά» της.. (video)



- See more at: http://arouraios.gr


Οι ωραιότερες διάσημες γυναίκες της δεκαετίας του ’80, τότε και τώρα!


Δείτε τους STARS της δεκαετίας του ’80 τότε και τώρα…

Kathleen Turner

Kim Basinger

Johnny Depp

Richard Grieco

Sharon Stone

Michael Douglas

Heather Locklear

Lorenzo Lamas

Kevin Bacon

Tom Selleck

Catherine Bach

Richard Gere

Madonna

http://www.pineza.gr/

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια


Τι λένε τα Άστρα για τα 

ερωτικά των ζωδίων από 18/11 έως και 22/11;
ΚΡΙΟΣ
Και ενώ οι πλανήτες έχουν πάρει την πορεία τους εσείς δυσκολεύεστε να παραμείνετε σταθεροί γιατί όλο και κάτι σας ξεσηκώνει και σας κάνει είτε να θυμώνετε, είτε να αλλάζετε τον τρόπο της έκφρασής σας. Από τις 22.11 και μετά θα αλλάξουν τουλάχιστον εξωτερικά τα πράγματα και εσείς θα γίνετε περισσότερο ανοικτοί, αισιόδοξοι και χαρούμενοι. Σα να πέρασε ένα κακό σύννεφο και τώρα όλα τα θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας να είναι πολύ πιο εύκολα να τα διαχειριστείτε, γιατί θα είστε περισσότερο ο εαυτός σας. Όχι ότι δεν είσαστε και πριν αλλά τώρα θα είναι πιο εύκολο να αντιληφθείτε τις ανάγκες και τη συναισθηματική σας κατάσταση. Στη φάση αυτή μπορεί να ξαναγίνει καλύτερη η σχέση μ' έναν Ζυγό και να αναπτερωθεί περισσότερο η επαφή με Τοξότη ή Υδροχόο.

ΤΑΥΡΟΣ
Περνάει σιγά-σιγά η απόλυτη κυριαρχία που μπορεί να έχει ένα άλλο άτομο στη ζωή σας και εσείς να είστε δεσμευμένοι και να μην μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Η δυνατότητα μιας νέας σχέσης κυρίως για τα άτομα που είστε ελεύθερα δεν θα είναι πιο εύκολη αλλά θα είναι πιο ξεκούραστη. Γιατί οι συνθήκες θα είναι περισσότερο αισιόδοξες και ίσως να γνωριστείτε κατά την νυκτερινή σας έξοδο ή από παρέες που έχουν πολλά νέα και καινούργια άτομα. Η γνώση που θα αναζητήσετε είναι πολύ ιδιαίτερη και ίσως να βοηθήσει να καταλάβετε κάποια σκοτεινά σημεία του εαυτού σας. Σε όλο αυτό μπορεί να συνδράμει ένας Τοξότης που μερικές φορές φοβόσαστε να πλησιάσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρχίζει μια γλυκιά ομηρία για σας, περισσότερο ηθελημένη. Και ό λόγος είναι ότι θα νιώθετε κατά κάποιον τρόπο περισσότερο εξαρτημένοι από το σύντροφο ή η τρέχουσα κατάσταση θα επιβάλει να είστε πιο κοντά του οπότε αναγκαστικά θα δώσετε την ενέργειά σας προς τα εκεί. Κυρίως, αν το πρόσωπο είναι Τοξότης, θα σας ανοίξει πολλές νέες πόρτες μέσα από γνώση ή από την περιπέτεια της ζωής. Όμως η αγωνία σας για έναν Αιγόκερω που δεν μπορείτε εύκολα να ξεφύγετε από την επιρροή του θα σας δημιουργήσει κάποιες προϋποθέσεις που αναγκαστικά θα σας ωριμάσουν – είτε μέσα από την ιδέα της οικογένειας που αναγκαστικά έχει υποχρεώσεις, είτε μέσα από προσγείωση στην πραγματικότητα. Οι φιλοδοξίες από την πλευρά του είναι έντονες οπότε εσείς τελικά θα αποφασίσετε σε σχέση με τα συναισθήματά σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα βαθιά συναισθήματα δίνουν την θέση τους σε μια πιο light κατάσταση που χρειάζεται όμως να κατανοήσετε σε βάθος την αξία της. Δηλαδή, αν γνωρίσετε ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι Τοξότης, και εσείς, αντί να καταλάβετε την φιλοσοφία της ζωής που έχει, τον κρίνετε επιπόλαια, γιατί νιώθετε πίεση από την πλευρά του, τότε θα κάνετε λάθος. Θα πρέπει είτε να αναθεωρήσετε είτε, αν σας τραβάει πάρα πολύ και δεν μπορείτε να ξεκολλήσετε, να δείτε τα πράγματα πιο σφαιρικά. Αρκετοί από εσάς προετοιμάζεστε για γάμο ή συμβίωση και νιώθετε μέσα σας ότι είναι αναγκαίο να είστε συντροφικοί, παρόλο που έχετε αμφιβολίες αν έχετε διαλέξει σωστά ή όχι. Η περιπέτεια της ζωής δεν σταματάει ποτέ. Δεν χρειάζεται να φοβάστε, γιατί μπορεί να βρείτε το άλλο σας μισό, που είναι ένας Αιγόκερως.

ΛΕΩΝ
Η μεγάλη πίεση υποχωρεί και την θέση της παίρνει η χαρά, η αισιοδοξία και η ανοικτή σκέψη. Εδώ που τα λέμε έχετε ανάγκη και για λίγη ελευθερία, γιατί αρκετά είχατε καταπιεστεί αλλά και καταπιέσει αντίστοιχα. Η ζωή σας έχει μια μοναδικότητα και θα πρέπει να την εκτιμήσετε σε μεγάλο βαθμό. Το ότι δυσκολεύεστε να κάνετε κάτι ,μερικές φορές πολύ βαθύ και ουσιαστικό, οφείλεται στην ασυνείδητη σκέψη ότι ο Βασιλιάς τελικά ζει μόνος του και στην ουσία δεν θέλει βοηθούς για να επιβιώσει. Στη σκέψη αυτή, που επικρατεί υποσυνείδητα, εσείς μπορεί και να είστε μέσα στην σχέση αλλά να επιζητάτε την μοναχικότητα. Χωρίς να το καταλαβαίνετε, βάζετε όρια σε όλα: στον τρόπο που θα σας μιλήσει ο άλλος ή στον τρόπο που θα σας συμπεριφερθεί. Οπότε, τις πιο πολλές φορές δεν είστε ευχαριστημένοι. Ευτυχώς όμως μπαίνει μια περίοδος που τουλάχιστον επιφανειακά θα σας βοηθήσει. Η σχέση με Ιχθύ θα πάει πολύ καλύτερα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ήρθε η εποχή που θα κάνετε και λίγες τρέλες. Τέρμα η αυτοσυγκράτηση. Θα λειτουργήσει το επαναστατικό κομμάτι που ήδη σας έχει επηρεάσει και θα κάνετε ότι σας κατέβει. Μπορεί να συγκρουστείτε με τη βασική αρχή που μιλάει για λογική, μεθοδολογία και οργάνωση και να το ρίξετε έξω. Αν δεν κάνετε υπερβολές και δεν περάσετε στο άλλο άκρο, ίσως να πετύχετε κάποια πολύ καλά πράγματα. Γιατί θα εκτιμηθείτε πολύ διαφορετικά από το σύντροφό σας. Κυρίως αν είστε μαζί με έναν Κριό, Λιοντάρι ή Υδροχόο θα καλυτέρευσει η μεταξύ σας επαφή. Το πιο σημαντικό είναι να είστε και κάπως αισιόδοξοι για να κερδίζετε τη ζωή με το σπαθί σας. Επειδή σίγουρα θα είστε πολύ σεξουαλικοί και με έντονη δράση, προσέξτε μήπως το παρακάνετε.


ΖΥΓΟΣΈχετε εντοπίσει κάποιες ανασφάλειες σας και μερικοί, παρόλο που έχετε ανάγκη από ένα πρόσωπο, το έχετε ρίξει στη σκληρή δουλειά για να ξεπεράσετε όλα σας τα θέματα. Βέβαια, ο Καρκίνος συνεχίζει να παίζει στη ζωή σας και να σας ταλαιπωρεί με τις ζήλειες του. Δεν λέει να κατανοήσει ότι εσείς είστε άτομα επικοινωνιακά και όταν πάει να σας ελέγξει δεν το αντέχετε. Παρόλο που έχετε δέσιμο μαζί του μερικές φορές σας οδηγεί σε ακραίες αποφάσεις. Μερικοί από εσάς θα υποστείτε μια έντονη πίεση από έναν Αιγόκερω ο οποίος μπορεί να μην είναι το πρόσωπο που σας εκφράζει, αλλά εκπληρώνει όλα τα κοινωνικά και οικογενειακά κενά. Μπορεί λοιπόν, το γύρω περιβάλλον σας να συμφωνεί με αυτή την επιλογή και να παραβλέπει τα συναισθήματα σας. Ίσως αυτό θα πρέπει να το ξεκαθαρίσετε από την αρχή.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τελειώνει η κυριαρχία του ζωδίου σας και μαζί με αυτό και η μεγάλη πίεση για να είστε ακριβώς ο εαυτός σας. Το πιο σημαντικό είναι να έχετε κάνει ένα βήμα ώστε να είστε αγαπημένοι με τον εαυτό σας και μετά με το πρόσωπο που είστε μαζί. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Τώρα θα αλλάξετε και θα φερθείτε πιο ελεύθερα και αισιόδοξα, προσπαθώντας όμως να αποφύγετε και την πίεση του Κρόνου που, θέλετε δε θέλετε, πέρα από την προσωπικότητά σας σε κάποιο τομέα σας έχει πιέσει πάρα πολύ. Πιθανόν οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες να έχετε συνειδητοποιήσει κάτι ακόμα παραπάνω, προς τα πού δηλαδή θέλετε να πάτε και τι να επιλέξετε. Μη φοβηθείτε. Εκφραστείτε ελεύθερα και κυρίως με έναν Δίδυμο που είναι με κάποιο τρόπο κοντά σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Είχατε απομονωθεί ένα διάστημα, περνώντας πολύ καιρό με τον εαυτό σας, αναπολώντας και τις ωραίες και τις δύσκολες στιγμές. Η μεγάλη σας γνώση βοηθάει στο να βελτιώσετε κάποιες καταστάσεις. Βέβαια η πολιορκία της υπηρεσίας και της οργάνωσης σε όλα τα επίπεδα υπάρχει και είναι μάλιστα για την ψυχοσύνθεσή σας το πιο βαρύ που πρέπει να κάνετε. Για αυτό ο Παρθένος μπορεί ξαφνικά να σας δημιουργήσει μια νέα κατάσταση, στην οποία εσείς θα μπείτε μέσα, χωρίς καλά-καλά να το καταλάβετε. Επειδή είστε ιδιαίτερα άτομα και δεν σας αρέσει εύκολα κάποιος να σας σκλαβώνει πιθανόν να κλωτσήσετε, αν προσπαθήσει να σας αλλάξει τα δεδομένα. Η σχέση με Ταύρο υπάρχει σε μυστικό επίπεδο και ίσως εκ των συνθηκών να μην είναι καθόλου εύκολο να ανθίσει και να γίνει κάτι πολύ ιδιαίτερο για σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχετε περάσει από πολλά μονοπάτια. Κυρίως το βλέπετε και μόνοι σας ότι εξελίσσεστε και δεν μπορείτε να κάνετε πίσω. Η ιδιαιτερότητά σας είναι κάτι που σας βοηθάει αυτό το διάστημα, που σημαίνει δεν παραμένετε πλέον στο ίδιο σημείο όπως παλιά. Κάποιος καινούργιος άνεμος έχει φυσήξει μέσα στην καρδιά σας ο οποίος μπορεί να φαίνεται και ανατρεπτικός, αλλά τουλάχιστον σας δίνει μια διέξοδο. Ο Κριός είναι ένα πρόσωπο πολύ καθοριστικό για σας. Η Αφροδίτη θα παραμείνει πολύ καιρό στο ζώδιο σας και θα σας δείξει κάτι το ξεχωριστό για σας, αλλά και για τα άτομα που είναι γύρω σας. Το πρώτο πάντως που θα μάθετε είναι να αγαπάτε δημιουργικά τον εαυτό σας και να πάψετε να τον βασανίζετε, γιατί υπάρχει περίπτωση να χάνετε πολύτιμο χρόνο από την ζωή και τον έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε μέχρι τώρα πολιορκημένοι από ένα Σκορπιό. Θα κρατήσει ακόμα λίγο η εξουσία του και μετά θα έχετε μεγαλύτερη ελευθερία να ορίσετε τα πράγματα. Που σημαίνει ότι μετά από λίγες ημέρες θα είστε πιο χαλαροί και ελεύθεροι να ξεχωρίσετε το σωστό από το ψέμα. Επίσης θα αναλάβετε να ανακαλύψετε την αλήθεια αλλά μέσα από μια ελευθερία κινήσεων. Ο Καρκίνος που μπορεί να βρίσκεται στο εξωτερικό αλλά και από εκεί να σας πολιορκεί με τον τρόπο του, ίσως σας πιέσει να πάρετε αποφάσεις. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αντιληφθείτε και τις δικές του τις ανάγκες. Η δυνατότητα γνωριμίας με έναν Παρθένο μπορεί να επιτευχθεί μέσα από χώρο που ούτε καν το περιμένατε. Εσείς απλώς μην είστε αρνητικοί και απορριπτικοί με την πρώτη. Όσοι έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες μπορεί να ζορίζεστε για λίγο ακόμα και μετά να αλλάξουν τα πράγματα. Οπότε υπομονή.



ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά έχετε μια καλή πορεία όλο αυτό το διάστημα. Δεν σας πήγαν και άσχημα τα πράγματα εκτός αν έχετε κάποιες ακραίες καταστάσεις ή παίζουν άλλοι παράγοντες. Αλλά και πάλι, αν είστε προετοιμασμένοι να αφουγκραστείτε τα μηνύματα, όλο και μια πόρτα εξόδου από τη δυσκολία υπάρχει. Η στενή πολιορκία ενός ατόμου που μπορεί να είναι Παρθένος ίσως σας έχει κουράσει. Γιατί καλοί, καλοί, αλλά μερικές φορές αγανακτείτε. Μην πέσετε πάντως από την ψευδαίσθηση του ανταγωνισμού, γιατί θα σχηματίσετε τη λανθασμένη εντύπωση ότι αδικείστε και ίσως γίνουν και λάθη. Η συντροφικότητα μπορεί να είναι αναγκαία αυτό το διάστημα στη ζωή σας για να πάρετε και ένα μάθημα. Ο Ζυγός αναζητάει από εσάς την επικοινωνία και εσείς ίσως να δυσκολεύεστε να του την δώσετε. Από την άλλη, μια σοβαρή γνωριμία με Καρκίνο ή Αιγόκερω θα είναι καλή για να προχωρήσετε μπροστά.astrology.gr


 Τσεκουρατοι | Tsekouratoi



Αν έχετε τα παρακάτω συμπτώματα γρήγορα στο γιατρό ή στο νοσοκομείο



Αν ο οργανισμός σας ,σας ειδοποιεί με τα παρακάτω συμπτώματα τότε σίγουρα πρέπει να πάτε στο νοσοκομείο ή να σας δει γιατρός . Θα αποφύγετε έτσι κάτι ξαφνικό και κακό για την υγεία σας.

1.
• Αν νιώθετε πόνο στο στήθος που μπορεί να αντανακλά στον
αριστερό ώμο, στο αριστερό χέρι, στο σαγόνι, στην πλάτη
• Αν έχετε δύσπνοια
• Αν νιώθετε ναυτία ή κάνετε εμετό
• Αν ιδρώνετε
…τότε μπορεί να έχετε πάθει έμφραγμα του μυοκαρδίου.

2.
• Αν έχετε πυρετό
• Αν έχετε βήχα και δύσπνοια
• Αν πονάτε στα πλευρά
…τότε μπορεί να έχετε πνευμονία.

3.
• Αν νιώθετε πόνο ή κάψιμο στο πάνω μέρος της κοιλιάς (κάτω
από το στέρνο)
• Αν έχετε δυσπεψία ή νιώθετε ναυτία
• Αν ο πόνος σας ξυπνά τη νύχτα
• Αν έχει αλλάξει η όρεξή σας κι έχετε χάσει βάρος
…τότε μπορεί να πάσχετε από έλκος του στομάχου ή του
δωδεκαδακτύλου.

Αν γνωρίζετε ότι πάσχετε από έλκος κι επιπλέον παρατηρήσετε ένα από τα παρακάτω:
• Έντονο πόνο που δεν υποχωρεί
• Μαύρα κόπρανα ή αίμα στα κόπρανα
• Εμετούς καφέ χρώματος
…τότε πρέπει να πάτε επειγόντως στο νοσοκομείο.

4.
• Αν νιώθετε συχνά την ανάγκη να ουρήσετε
• Αν αισθάνεστε πόνο ή κάψιμο όταν ουρείτε
• Αν έχετε φαγούρα στα γεννητικά όργανα
• Αν υπάρχει αίμα ή πύον μέσα στα ούρα
• Αν έχετε πυρετό
• Αν πονάτε χαμηλά στην κοιλιά, πάνω από τα γεννητικά
όργανα, ή στην πλάτη, λίγο πάνω από τη μέση
…τότε είναι πιθανό να έχετε ουρολοίμωξη

5.
• Αν έχετε αυξημένη όρεξη και ωστόσο χάνετε βάρος
• Αν έχετε τρέμουλο
• Αν ιδρώνετε κι αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να αντέξετε τη
ζέστη
• Αν έχετε νευρικότητα
• Αν νιώθετε αδύναμοι και κουράζεστε εύκολα
• Αν έχετε εξώφθαλμο (δηλ. τα μάτια βγαίνουν προς τα έξω)
…τότε μπορεί να έχετε υπερθυρεοειδισμό.

6.
• Αν νιώθετε κουρασμένοι, νωθροί και νυστάζετε πολύ
• Αν έχει αυξηθεί το βάρος σας, ενώ δεν έχει αυξηθεί η όρεξή
σας
• Αν έχετε δυσκοιλιότητα
• Αν δεν αντέχετε το κρύο
Αν έχετε φούσκωμα ή πρήξιμο στα βλέφαρα και γύρω από
τα μάτια
• Αν μιλάτε πιο αργά κι η φωνή σας έχει βραχνιάσει
• Αν σπάνε τα νύχια σας, το δέρμα σας είναι ξηρό, πέφτουν τα μαλλιά σας
• Αν νιώθετε πολύ θλιμμένοι
…τότε μπορεί να έχετε υποθυρεοειδισμό
Αν νιώθετε συχνά την ανάγκη να ουρήσετε και αποβάλλετε
μεγάλες ποσότητες ούρων
• αν διψάτε πολύ
• Αν πεινάτε πολύ
• Αν τρέμουν ή μουδιάζουν τα χέρια ή τα πόδια σας
• Αν νιώθετε πολύ κουρασμένοι τον περισσότερο καιρό
• Αν έχετε πληγές που αργούν να κλείσουν
• Αν παθαίνετε περισσότερες μολύνσεις από ό,τι συνήθως
…τότε μπορεί να πάσχετε από σακχαρώδη διαβήτη

http://www.briefingnews.gr/


Oι 4 λέξεις που καταστρέφουν τη ζωή σου


Ως συνήθως, οι μεγαλύτεροι εχθροί του εαυτού 

μας είμαστε εμείς οι ίδιοι. Οι ίδιοι σαμποτάρουμε διαρκώς τον εαυτό μας, οι ίδιοι τον υποβαθμίζουμε και τελικά οι ίδιοι τον οδηγούμε σε παράλυση και αδράνεια. Δεν αμφιβάλλω ότι και οι εξωτερικές επιρροές κάνουν κι αυτές τη δουλειά τους, αλλά μην ξεχνάς ότι είναι στο δικό σου χέρι μέχρι που θα τις επιτρέψεις να σε αγγίζουν.

Ακολουθούν λοιπόν 4 κοινές λέξεις τις οποίες οι άνθρωποι χρησιμοποιούν συνέχεια. Είτε συνειδητά, είτε ασυνείδητα, αυτές οι λέξεις κλειδιά στέλνουν συγκεκριμένα, ανεπιθύμητα μηνύματα στο υποσυνείδητό σου.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ
Υπάρχουν πράγματα που μπορείς να κάνεις και πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις. Όταν πραγματικά πιστεύεις ότι κάτι δεν το μπορείς, δηλαδή δεν έχεις την ικανότητα ή την δυνατότητα να το κάνεις, τότε καλώς κάνεις και λες “δεν μπορώ”. Το να χρησιμοποιείς όμως τη φράση “δεν μπορώ” για να μην πεις “δεν θέλω” είναι ένα μεγάλο λάθος. Οι άνθρωποι, από υποτιθέμενη ευγένεια, δεν λένε πια “δεν θέλω να έρθω” ή “δεν θέλω να το κάνω” αλλά λένε διαρκώς δεν μπορώ το ένα και δεν μπορώ το άλλο. Κάθε φορά που λες λοιπόν για παράδειγμα οτι δεν μπορείς να παρευρεθείς κάπου, δηλώνεις στο υποσυνείδητό σου ότι έχεις κάποια ανικανότητα η οποία σε εμποδίζει από το να πας. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Φυσικά και μπορείς να πας! Απλώς επιλέγεις για τον οποιονδήποτε λόγο να μην πας, είτε γιατί προτιμάς να κάνεις κάτι άλλο, είτε γιατί απλά βαριέσαι. Γιατί λοιπόν να κάνεις μια ψευδή δήλωση; Σιγά – σιγά, καθώς θα επαναλαμβάνεις τη φράση δεν μπορώ κάθε φορά που θα χρειάζεται να πας σε κάποιο μέρος, το σώμα σου θα ανταποκριθεί και θα αρχίσει να εμφανίζει πόνους ή διάφορα άλλα προβλήματα τα οποία θα σε κάνουν πραγματικά να μην μπορείς να πας εκεί ή οπουδήποτε αλλού. Είναι πολύ καλύτερο να μιλήσεις κυριολεκτικά. Και είμαι σίγουρος ότι θα το έκανες αν συνειδητοποιούσες ότι κάθε λέξη γίνεται αντιληπτή από το υποσυνείδητό σου το οποίο θέτει σε λειτουργία περίπλοκους μηχανισμούς για να υλοποιήσει την πραγματικότητα που του θέτεις.

ΠΡΕΠΕΙ
Χρόνια τώρα, οι πάντες μιλούν για την ανάγκη να μην χρησιμοποιούμε το “πρέπει” στη ζωή μας. Δεν “πρέπει” τίποτα! Κανείς δεν σε υποχρεώνει να κάνεις τίποτα. Εσύ είσαι ο μόνος που υποχρεώνει τον εαυτό του να ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις των άλλων ή της ζωής. Άρα… και πάλι μιλάμε για επιλογή! Επιλογή είναι να αναλάβεις μια ευθύνη, επιλογή είναι και το να την φέρεις εις πέρας. Η λέξη “πρέπει” έχει μια παρόμοια παρενέργεια στο σώμα όπως και το “δεν μπορώ”. Το σώμα αντιλαμβάνεται ότι υποχρεώνεσαι να κάνεις κάτι που δεν θέλεις και εάν αυτό συνεχιστεί για ένα μεγάλο διάστημα, τότε θα αντιδράσει απέναντι στον καταναγκασμό στον οποίο φαίνεται να υπόκεισαι με σκοπό να σε ελευθερώσει.

ΝΑΙ
Αυτή η τόσο δα μικρή λέξη, δημιουργεί τρομερά μεγάλα προβλήματα. Μία από τις πιο φοβερές ταμπέλες που καλείται να ξεριζώσει από μέσα του ο σύγχρονος, μέσος, δυτικός άνθρωπος, είναι αυτή του καλού παιδιού. Και φυσικά για να είσαι καλό παιδί… θα πρέπει να πεις “ΝΑΙ” σε όλα και σε όλους. Δεν πρέπει να χαλάσεις το χατίρι κανενός και, προς θεού, δεν πρέπει ποτέ να στεναχωρήσεις κανέναν, αλλιώς τόσα χρόνια προσπάθειας θα καταρρεύσουν! Ένα βλέμμα απογοήτευσης, μια ειρωνία… αρκεί για να σου πει ότι “δεν προσπαθείς αρκετά”. Μάθε όμως ότι στην πραγματικότητα, για κάθε “Ναι” που λες ενώ δεν το εννοείς και το κάνεις απλά γιατί δεν μπορείς να πεις όχι πλησιάζεις ένα βήμα πιο κοντά στο θάνατο. Διότι ως γνωστόν… τα καλά παιδιά πεθαίνουν νωρίς!
Δοκίμασε να κάνεις κάτι άλλο… δοκίμασε για αλλαγή να αποδείξεις στον εαυτό σου ότι είσαι καλός άνθρωπος υλοποιώντας τις επιθυμίες του. Όταν δεν θέλεις, πες “ΌΧΙ” Δεν φαντάζεσαι από πόσα προβλήματα υγείας θα γλιτώσεις.

ΑΝ
“Αν ήμουν πλούσιος θα έκανα φιλανθρωπίες”, αν “είχα πάρει μια άλλη απόφαση, τώρα θα ήμουν καλύτερα”, αν – αν – αν – αν. Κάθε φορά που χρησιμοποιείς τη λέξη αν στο παρελθόν δημιουργείς αρνητικές δηλώσεις στο παρόν. Όταν λες για παράδειγμα την κλασσική ατάκα “αν κέρδιζα το τζόκερ θα βοηθούσα πολύ κόσμο” αυτομάτως δηλώνεις ότι τώρα δεν θα το κάνεις διότι δεν έχεις κερδίσει το τζόκερ. Κι αυτό φυσικά είναι ένα μεγάλο ψέμα. Εάν θέλεις μπορείς τώρα, αυτή τη στιγμή να βοηθήσεις όσο κόσμο θέλεις. Για την ακρίβεια οι “φιλάνθρωποι του αν” δεν είναι ποτέ φιλάνθρωποι, ακόμα κι αν… (κερδίσουν το τζόκερ) Εάν δεν το κάνεις τώρα, δεν θα το κάνεις ποτέ!
Πέρα απ΄ αυτά όμως που αφορούν τους άλλους, το ίδιο ισχύει και για σένα. Όταν λες για παράδειγμα “Αν είχα λεφτά θα πήγαινα ένα ταξίδι” στην πραγματικότητα λες ότι δεν πρόκειται να το κάνεις. Ακόμα χειρότερο όμως είναι όταν χρησιμοποιούμε το “Αν” όταν μετανιώνουμε για πράγματα του παρελθόντος “Αν είχα κάνει αυτό, σήμερα δεν θα μου συνέβαινε αυτό” ή αντίθετα “Αν δεν είχα πει αυτό, δεν θα γινόταν το άλλο” Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις δηλώνουμε στον εαυτό μας ότι έχει αποτύχει και του ασκούμε μια σφοδρή κριτική. Φυσικά πρέπει να μάθουμε από τα λάθη του παρελθόντος για να μην τα ξανακάνουμε, αλλά δεν έχει κανένα νόημα να σκέφτεσαι διαρκώς πόσο καλύτερα θα ήταν τα πράγματα εάν είχες χειριστεί την κατάσταση διαφορετικά. Ούτως η άλλως, κι αυτό μια υπόθεση είναι. Αυτό όμως που έχει σημασία είναι ότι ό,τι έγινε – έγινε και δεν αλλάζει πια. Αποκόμισε τα μαθήματα και κοίταξε πως στο παρόν σου θα χτίσεις το μέλλον που επιθυμείς. Κάθε φορά που λες “Αν” αποδυναμώνεις τον εαυτό σου, εξαντλείς τη ζωτική σου ενέργεια και οδηγείσαι σε αδράνεια…

Όλο το μυστικό είναι να γίνεις όσο το δυνατόν πιο συνειδητός. Να κάνεις τα πάντα με επίγνωση. Σκέψου το…

Εάν στην παραπάνω φράση είπες “Ναι, αλλά…” τότε συνειδητοποίησε ότι εσύ δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να ζει με επίγνωση γιατί του λες διαρκώς πόσο δύσκολο είναι να το κάνει.

Γίνε κύριος του εαυτού σου. Κάνε ό,τι κάνεις, αλλά με επίγνωση.
enalaktikidrasi




Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger