Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

VIDEO: Του έκανε στοματικό την ώρα του ματς!

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013


Πώς θα σας φαινόταν αν πηγαίνατε να παρακολουθήσετε έναν αγώνα βόλεϊ και το ζευγάρι δίπλα σας… έβγαζε τα μάτια του; Δεν συμβαίνουν αυτά;

Το βίντεο είναι από τον αγώνα βόλεϊ μεταξύ των εθνικών ομάδων Γερμανίας – Αυστρίας και το ζευγάρι να φαίνεται ότι… δεν κρατιόταν και άρχισε στη διάρκεια του αγώνα και σε δημόσια θέα, να κάνει άσεμνα πράγματα.

Ο σκηνοθέτης μάλλον κατά λάθος κατάφερε να αποτυπώσει τη στιγμή, με το βίντεο των μόλις δέκα δευτερολέπτων να έχει κοντά στις 65 χιλ. views στο youtube…
Δείτε το βίντεο εδώ... 




Ανέκδοτο: Τα 3 μικρόβια...

Είναι 3 μικρόβια...
Το μικρόβιο του δοντιού, του αφτιού και του μ***** και συζητάνε..

Λέει το μικρόβιο του δοντιού:
-Κάθε μέρα έρχεται ένα τριχωτό πράγμα στο στόμα και προσπαθεί να με αρπάξει. Εγώ κρύβομαι πίσω από ένα δόντι και δεν τα καταφέρνει...

Λέει το μικρόβιο του αφτιού:
-Κάθε μέρα μπαίνει ένα περίεργο άσπρο πράγμα στο αφτί και προσπαθεί να με αρπάξει. Εγώ μπαίνω λίγο πιο βαθιά και δεν μπορεί να τα καταφέρει...

Λέει το μικρόβιο του μ*****:
- Αυτά δεν είναι τίποτα! Εμένα κάθε μέρα έρχεται ένας καραφλός τύπος ο οποίος είναι αναποφάσιστος. Δεν ξέρει αν θέλει να μπει ή αν θέλει να βγει. Οπότε μπαινοβγαίνει.!!!!
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μόλις φεύγει ξερνάει τα πάντα!!!

Πετάγεται και το μικρόβιο του δοντιού:
-Αυτόν τον π**στη τον ξέρω κι εγώ....

Αποκαλυτικό video “καίει” δικαστές που είναι σε ξενοδοχείο με ιερόδουλες – Δείτε το


Τέσσερις δικαστές στην Σανγκάη τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, ύστερα από το αποκαλυπτικό βίντεο που ανέβηκε στο ίντερνετ, που τους δείχνει να συναναστρέφονται με κάποιες γυναίκες που φαίνεται ότι είναι ιερόδουλες σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο.

"Η εμπλοκή αυτών των τεσσάρων δικαστών σε αυτήν την υπόθεση κάνει την δικαιοσύνη να χάνει την αξιοπρέπειά της, βυθίζει στην ντροπή το δικαστικό σύστημα και καταφέρει πλήγμα στην δικαιοσύνη", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η πειθαρχική επιτροπή των κομμουνιστικών αρχών της Σανγκάης.

Ο άνθρωπος ο οποίος οδήγησε στο ξέσπασμα αυτού του σκανδάλου, ο οποίος κατονομάζεται μόνον ως κ. Νι, ενήργησε αφού έχασε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό σε μια αστική δίκη στην οποία είχε παρέμβει ο ένας εκ των τεσσάρων δικαστών που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Λόγω της δυσαρέσκειάς του για τον ρόλο του δικαστή αυτού, ο κ. Νι τον παρακολουθούσε μυστικά για ένα έτος, το οποίο του επέτρεψε να ανακαλύψει ότι αυτός είχε "πολλές ιδιοκτησίες και εξωσυζυγικές σχέσεις", γράφει η εφημερίδα Global Times.

Η πορνεία είναι θεωρητικά παράνομη στην Κίνα, αλλά είναι σχετικά διαδεδομένη στα ξενοδοχεία, τις σάουνες, τα καραόκι και στα κέντρα μασάζ. Οι Κινέζοι χρησιμοποιούν συχνά το Διαδίκτυο για να καταγγείλουν τις ενέργειες που θεωρούν ότι αποτελούν πράξεις διαφθοράς.

Ο Σι Τζινπίνγκ, ο οποίος έγινε πρόεδρος τον Μάρτιο, έχει δεσμευτεί για την καταπολέμηση της διαφθοράς σε όλα τα επίπεδα του κρατικού μηχανισμού – μιας μάστιγας η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, απειλεί το μέλλον του μοναδικού κόμματος που ασκεί την εξουσία.

Ο πρόεδρος δεσμεύτηκε ότι η καταστολή θα πλήξει "τις μύγες και τις τίγρεις", δηλαδή τόσο τα μικρά στελέχη όσο και τα ηγετικά. Ωστόσο αυτή η μεγάλη επιχείρηση τύπου "καθαρά χέρια" δεν φαίνεται να έχει ακόμη αρχίσει.


Ο άντρας που έκανε 500 παιδιά!


Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι πολύ πριν η δωρεά σπέρματος καταστεί πρακτικά και ηθικά δυνατή, στις αρχές του 20ου αιώνα, μια μυστική υπηρεσία παρείχε στις γυναίκες των σακατεμένων από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο ανδρών τη δυνατότητα να αποκτήσουν παιδί με τον παραδοσιακό τρόπο. 

Η Ελενα Ράιτ υπήρξε διάσημη γιατρός, συγγραφέας μπεστ σέλερ, αγωνίστρια και εκπαιδευτικός. Λάτρευε τους άνδρες και πέρασε τη ζωή της βοηθώντας γυναίκες. Εφτιαξε δύο κλινικές στο Λονδίνο, μία για τις προνομιούχες γυναίκες του Knightsbridge, μία για τις φτωχές στο Notting Hill. Κι ένα γραφείο που ανέλαβε ίσως το μεγαλύτερο έργο της. Να βοηθήσει εκατοντάδες γυναίκες των οποίων οι σύζυγοι είχαν επιστρέψει από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο να τεκνοποιήσουν.

Μεταξύ 1914 και 1918, 1.000.000 Βρετανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν στη Γαλλία και το Βέλγιο. Χιλιάδες τραυματίστηκαν ή επέστρεψαν δια παντός σοκαρισμένοι από μετατραυματικό σοκ. Μέχρι το 1921 η Βρετανία είχε πλεόνασμα 1,7 εκατομμύρια γυναικών. 

Αυτές οι γυναίκες αγαπούσαν τους συζύγους τους, αλλά λαχταρούσαν και παιδιά. Αυτό που χρειαζόταν ήταν ένας δότης σπέρματος. Η Ράιτ δεν φοβήθηκε. Το 1919 άρχισε να ψάχνει για ένα πολύ συγκεκριμένο πρόσωπο, κάποιον που θα μπορούσε να γίνει πατέρας χωρίς συναισθηματικούς δεσμούς. Χρειαζόταν ένας άνθρωπος ψηλός, όμορφος, με αξιοπρεπή δόντια, ευφυής, υγιής, αξιόπιστα ανδροπρεπής.

Η απάντηση βρέθηκε στο πρόσωπο του Ντέρεκ. Ετσι είναι γνωστός. Ο Ντέρεκ γεννήθηκε το 1889 και μαζί με τον αδελφό του Τζορτζ μεγάλωσε στην Αγγλία και αργότερα πήγε στην Κεϋλάνη, όπου ο πατέρας του είχε μια συνεργασία σε μια φυτεία καουτσούκ και τσαγιού.

Στα 19 του πήγε στη Μαλαισία σε μια άλλη φυτεία. Προσέλαβε εργατικό δυναμικό, έχτισε σπίτι και προσέλαβε τρία κορίτσια για να μαγειρεύουν και να πλένουν. Υπάρχει φωτογραφία που απεικονίζει τρία κορίτσια γυμνά, ξαπλωμένα στο πάτωμα με το δέρμα τους να αστράφτει σαν να είχε τριφτεί με λάδι καρύδας. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ήταν το ιδιωτικό χαρέμι ​​του.

Το 1918, κατά τη σύναψη ανακωχής μεταξύ της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Βρετανίας, ο Ντέρεκ επέστρεψε στην Αγγλία. Αγόρασε μια Rolls-Royce και προσπαθούσε να ξεπεράσει την απώλεια του αδελφού του που είχε χαθεί στον πόλεμο.

Η σωτηρία ήρθε όταν συνάντησε μια νεαρή νοσοκόμα, τη Σουζάν, που έγινε γυναίκα του. Το 1919, η Σουζάν τον σύστησε στον δρ. Ελενα Ράιτ. Καθώς η φιλία τους αναπτύσσονταν, η Ράιτ εκμυστηρεύτηκε στον Ντέρεκ ότι είχε μια λίστα με 1.000 γυναίκες των οποίων οι σύζυγοι δεν μπορούσε να τεκνοποιήσουν, εξαιτίας του πολέμου.

Κάπως έτσι η μυστική υπηρεσία γεννήθηκε. Κάθε επίδοξη μητέρα υπέγραφε υπόσχεση σιωπής, πλήρωνε δέκα λίρες σε ένα ταμείο, ποσό που η Ράιτ συγκέντρωνε για να καλύπτει την προγεννητική φροντίδα στις κλινικές της.

Προσδιορίστηκε ότι θα υπήρχαν εκ των προτέρων συναντήσεις μεταξύ του Ντέρεκ και των γυναικών. Κάθε γυναίκα έστελνε στην Ράιτ ένα τηλεγράφημα με τη βέλτιστη ημερομηνία για σύλληψη και εκείνη ειδοποιούσε τον Ντέρεκ. Αυτός θα φορούσε σκούρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και πουά παπιγιόν και σε μια μαύρη τσάντα Gladstone θα είχε τις πιτζάμες του κι ένα μπουκάλι κονιάκ. Ο Ντέρεκ και η Ράιτ είχαν συμφωνήσει να μην διαταράσσεται η ειρήνη του ζευγαριού.

Όσο για τη γυναίκα του Ντέρεκ, φαίνεται πως έδειξε κατανόηση…

Ο Ντέρεκ επισκέφθηκε περίπου 500 γυναίκες στα χρόνια που ακολούθησαν. Πολλές συνέλαβαν. Ο Ντέρεκ έγινε πατέρας 496 παιδιών μεταξύ 1917 και 1950. Είχε τρεις γιους από το γάμο του, δύο ακόμη γιους από την ερωμένη του πατέρα του, που έκανε δική του μετά τον θάνατο του πατέρα του και τέσσερις γιους πίσω στη Μαλαισία. Πέθανε το 1974.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! Κρεοπώλης ΕΣΦΑΞΕ τη γυναίκα του, την τεμάχισε και πουλούσε τα κομμάτια της!


Ένας κρεοπώλης έσφαξε τη γυναίκα του και κατόπιν την τεμάχισε και πουλούσε τα κομμάτια της στο κρεοπωλείο του. Μάλιστα, ξεγελούσε τους πελάτες λέγοντας τους πως πρόκειται για εκλεκτό κατσίκι και τους χρέωνε 27 ευρώ το κιλό.

Σύμφωνα με την αραβόφωνη υπηρεσία του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ένας πελάτης ήταν που παρατήρησε κάτι ύποπτο στο κομμάτι που είδε στο κρεοπωλείο και κάλεσε την αστυνομία.

Το DNA της γυναίκας ταυτοποιήθηκε και ο δράστης ομολόγησε το φρικτό έγκλημά του.

Πανικός σε Facebook και Twitter με το ΛΟΥΚΕΤΟ του ΣΔΟΕ στο μαγαζί που δουλεύει ο Κιάμος!!!


Ο κόσμος μέσω των social media σχολιάζει το 48ωρο λουκέτο του ΣΔΟΕ στο νυχτερινό κέντρο της Χαλκιδικής όπου το Σάββατο, παρά το λουκέτο ο Πάνος Κιάμος τραγούδησε κανονικά!

Ορισμένα tweetsαναφέρουν!

«Εκτός από νομική ευθύνη που μπορεί να μην έχετε, έχετε ως δημόσιο πρόσωπο και κοινωνική ευθύνη. Τελικά καταδικάζετε το γεγονός της φοροδιαφυγής των νυχτερινών κέντρων ή δε σας αφορά; Η εμφάνισή σας στο σφραγισμένο και παράνομα ανοιχτό κέντρο δείχνει ότι πέρα από τις αποδοχές σας τυχόν αντικοινωνικές τακτικές σας αφήνουν αμέτοχο. Ή μάλλον συμμέτοχο».

«Δεν σας αγγίζει κανείς, ρε «χωριό»; Κατόρθωμα κάνατε;; Δεν κόβατε αποδείξεις και ήρθε το ΣΔΟΕ και σας ε****ε κανονικά.. Αυτό θα πει "δε σας αγγίζει κανείς"».
«Ο Κιάμος τελικά θα θεωρηθεί αντιστασιακός»;

«Αρχή γενομένης με τον Ρέμο, τη σκυτάλη πήρε ο Κιάμος. Το σκυλαλαϊκό τραγούδι στις επάλξεις της αντίστασης».

«Την επανάσταση θα την ξεκινήσει ο Κιάμος».

gossip-tv.gr

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Βγήκε στο δρόμο και άρχισε να πατάει με το αμάξι ΠΕΖΟΥΣ!


Μία Ιταλίδα τουρίστρια σκοτώθηκε και άλλα 11 άτομα τραυματίστηκαν, ενώ περπατούσαν στην δημοφιλή Βένις Μπιτς του Λος Άντζελες.

Υπεύθυνος για το τραγικό περιστατικό θεωρείται ένας άνδρας, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας καθώς φέρεται να έριξε το αυτοκίνητό του πάνω στους πεζούς που έκαναν τη βόλτα τους.

Η αστυνομία του Λος Άντζελες ανέφερε ότι ο 38χρονος Νέιθαν Κάμπελ συνελήφθη αφού το αυτοκίνητό του, που παρέσυρε τους πεζούς, εντοπίστηκε στη γειτονική Σάντα Μόνικα όπου κατοικεί ο ύποπτος. Οι αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε βάλει στο στόχαστρο τους πεζούς. Ένα βίντεο από κάμερες ασφαλείας που προβλήθηκε στο κανάλι ABC δείχνει τον οδηγό να παρκάρει το όχημα, ένα σκουρόχρωμο Ντοτς Άβεντζερ και να βγαίνει έξω για να κοιτάξει το πλήθος. Κατόπιν ξαναμπαίνει στο αυτοκίνητο και το οδηγεί πάνω στο πλήθος. Στη συνέχεια βάζει την όπισθεν, κάνει αναστροφή και κινείται προς μια άλλη ομάδα πεζών ενώ οι άνθρωποι τρέχουν αλαφιασμένοι να σωθούν.

Μία εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι ο Κάμπελ συνελήφθη ως ύποπτος για φόνο αλλά δεν έδωσε διευκρινίσεις για το κίνητρό του ή για το αν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ. Η εγγύηση για την αποφυλάκισή του ορίστηκε στο 1 εκατομμύριο δολάρια. Από τους έντεκα τραυματίες που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της πόλης ο ένας είναι σε κρίσιμη κατάσταση ενώ η κατάσταση άλλων δύο χαρακτηρίζεται σοβαρή. Όλοι τους έχουν κατάγματα. Σύμφωνα με την αστυνομία η γυναίκα που σκοτώθηκε είναι μια 32χρονη Ιταλίδα που περνούσε το μήνα του μέλιτος στο Λος Άντζελες.


Άγριο ξύλο και γιαουρτώματα στη συναυλία του Ρέμου στην Πάρο!

“Το σώσε” στην κυριολεξία, όχι από λουλουλουδοπόλεμο αλλά από  πραγματικό πόλεμο έγινε στην Πάρο, το σαββατόβραδο, κατά τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου!

Η όλη κατάσταση μύριζε από την αρχή μπαρούτι και το γεγονός ότι δεν βγήκαν κουμπούρια οφείλεται μάλλον στην Εκατονταπυλιανή που προστατεύει το νησί!

Όλα ξεκίνησαν από καυγά που σημειώθηκε ανάμεσα σε δύο παρέες αλλά στο τέλος “σηκώθηκε στο πόδι” ολόκληρη η Νάουσα για να τις χωρίσει.

Στη μία παρέα, που μόλις είχε φτάσει με σκάφος από τη Μύκονο, ήταν ο ιδιοκτήτης του Ν’ammos Φρατζέσκος Τζαννής με τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Αγλούπα και πολλές γυναίκες στη συντροφιά τους, ανάμεσα στις οποίες και το εικονιζόμενο μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη. Και στην άλλη ο επίσης επιχειρηματίας Καλπίνης (της γνωστής φίρμας Καλπίνης- Σίμος) με τη συνοδό του.

Ε, κάτι είπε η μία παρέα στην άλλη , κι η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανταπέδωσε το πείραγμα, όχι φραστικά αλλά πετώντας ένα γιαούρτι στον Καλπίνη και τη συνοδό του, κι έγινε “της κακομοίρας”!

Τη λύση, να φανταστείτε, την έδωσαν οι παριστάμενοι μπράβοι. Αλλιώς, θα δέρνονταν ακόμα!

Αυτή είναι η πραγματική.... Μπάρμπα!

Άλλο ένα κορίτσι που δεν περνάει απαρατήρητο στην παραλία. Το μοντέλο αποφάσισε να περάσει ένα Σαββατοκύριακο με φίλες στην Εύβοια και αναστάτωσε τους λουόμενους.

Ψηλή με αναλογίες βραζιλιάνας η μελαχρινη καλλονή χαλάρωσε στην ξαπλώστρα. Το βλέμματα των περισσοτέρων ήταν πάνω της. Τόσο για τις αναλογίες αλλά και για την πετσέτα της Barcelona. Το κορίτσι είναι φανατική της Ισπανικής ομάδας και ταξιδευει συχνά στην Βαρκελώνη για να δει την αγαπημένη ομάδα της.

Αφήστε δε που η πετσέτα είναι αγορασμένη απο το επίσημο μαγαζί της ομάδας που βρίσκεται στο αεροδρόμιο της πόλης…

Όσο για το στήθος; Άλλες το βάζουν για να εντυπωσιάσουν και στο τέλος καταντούν γραφικές και άλλες διακριτικά για να συμπληρώσουν.

Η Αφροδίτη Μπάρμπα ανήκει στη δεύτερη ομάδα!

nassos blog

Καθηγητής τιμώρησε μαθητή του με έναν πανέξυπνο τρόπο!


Με ένα μάλλον πρωτότυπο και ευφάνταστο τρόπο κατάφερε ένας καθηγητής να τιμωρήσει και ταυτόχρονα να δώσει κίνητρο σε έναν άτακτο μαθητή του που την ώρα του μαθήματος έπαιζε με το κινητό του τηλέφωνο.

Αυτό που θα έκαναν οι περισσότεροι είναι μια απλή επίπληξη ή κατάσχεση του κινητού τηλεφώνου μέχρι το τέλος του μαθήματος. Ο συγκεκριμένος καθηγητής όμως ξέφυγε από τα συνηθισμένα και έπραξε ως εξής: Πήρε το τηλέφωνο από τα χέρια του μαθητή, περιηγήθηκε στο μενού των ρυθμίσεων και άλλαξε το passcode της συσκευής στη λύση ενός αρκετά δύσκολου μαθηματικού προβλήματος.

Έτσι ο μαθητής για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει ξανά το κινητό του τηλέφωνο θα πρέπει να καταπιαστεί λίγο περισσότερο με τα μαθηματικά.

Tea tree: Η σταγόνα που τα κάνει όλα!

Σαν το τζίνι από το μπουκάλι, το αιθέριο έλαιο tea tree δίνει λύσεις σε δεκάδες προβλήματα υγείας και γενικής απολύμανσης. Οι 23 προτάσεις που ακολουθούν είναι ενδεικτικές.
Είναι ισχυρό, είναι φυσικό και παρέχει τριπλή απολυμαντική δράση! Περιζήτητο για την καταπολέμηση των φλεγμονών και των μολύνσεων πριν από την ανακάλυψη των αντιβιοτικών, το tea tree σήμερα επανακάμπτει, προσφέροντας λύσεις σε όσους αναζητούν έναν πιο φιλικό τρόπο να προστατέψουν τον οργανισμό και το περιβάλλον τους από τα βακτήρια, τους μύκητες και τους ιούς.
Τι πρέπει να ξέρετε

• Απαγορεύεται να το καταπιείτε, γιατί είναι δηλητηριώδες.

• Εφόσον τηρούνται οι κανόνες χρήσης του, συνήθως δεν προκαλεί ερεθισμούς, αλλεργίες και άλλες παρενέργειες. Πριν όμως το εφαρμόσετε για πρώτη φορά για θεραπευτική χρήση, διαλύστε μία σταγόνα σε λίγο λάδι (σιτέλαιο, αμυγδαλέλαιο κ.ά.), σε κρέμα ή σε χυμό αλόης και βάλτε το δοκιμαστικά στο εσωτερικό του καρπού σας, για να ελέγξετε τυχόν αντιδράσεις.
• Δεν πρέπει να το χρησιμοποιείτε πάνω σε ανοιχτές πληγές, ούτε αν είστε έγκυος ή αν θηλάζετε.
• Μην το περιλάβετε σε εντομοαπωθητικά μείγματα για το τρίχωμα των ζώων, γιατί, αν το γλείψουν, είναι τοξικό και μπορεί να τους προκαλέσει ακόμα και θάνατο.
• Φυλάξτε το σε σκουρόχρωμο γυάλινο μπουκάλι, σε σκοτεινό μέρος.
To tea tree στην αγοράΥπάρχει σε αφθονία, έχει σταθερή ποιότητα και προσιτή τιμή. Θα το βρείτε σε φαρμακεία και σε καταστήματα υγιεινής διατροφής που έχουν αιθέρια έλαια (συνήθως σε συσκευασία των 10 ml και κοστίζει περίπου 8 €). Θα το βρείτε και ως συστατικό σε διάφορα προϊόντα, όπως σαπούνια, αντιφθειρικά σαμπουάν, κρέμες κλπ.
Για ιατρική χρήση

Ακμή Βάλτε λίγο αδιάλυτο αιθέριο έλαιο με μια μπατονέτα πάνω στα σπυράκια, 3 φορές την ημέρα.

Σπυράκι Μόλις αρχίσει να εμφανίζεται ένα απλό σπυράκι ή ένα σπυράκι πυρετού, αλείψτε το τοπικά με μια μπατονέτα με αδιάλυτο έλαιο. Το πιθανότερο είναι ότι, αν το κάνετε αμέσως, θα υποχωρήσει και δεν θα εξελιχθεί.
«Πόδι του αθλητή» Επί 1 μήνα αλείψτε τα σημεία με αδιάλυτο αιθέριο έλαιο 2 φορές την ημέρα ή κάντε ποδόλουτρο προσθέτοντας σε χλιαρό νερό 6 στα­γόνες.
Μύκητες στα νύχια Κάντε ποδόλουτρο 2 φορές την ημέρα βάζοντας 8 σταγόνες tea tree στη λεκάνη με το νερό ή επαλείψτε τοπικά τους μύκητες με λίγο αδιάλυτο έλαιο. Η ονυχομυκητίαση είναι ένα δύσκολο πρόβλημα, γι’ αυτό θα χρειαστεί να επιμείνετε ακόμα και για 5-6 μήνες προκειμένου να εξαφανιστούν οι μύκητες εντελώς.
Κολπίτιδα, Καντιντίαση, Τριχομονάδες Ρίξτε 4-6 σταγόνες αιθέριο έλαιο στο νερό του μπάνιου, ανακατέψτε το με το χέρι σας για να αναμειχθεί και καθίστε μέσα για 5-10 λεπτά. Ακολουθείτε τη θεραπεία 2 φορές την ημέρα, μέχρι να υποχωρήσουν τα συμπτώματα. Για πιο γρήγορο αποτέλεσμα, μπορείτε να κάνετε κολπικές πλύσεις 2 φορές την ημέρα με το παρακάτω μείγμα: 560 γρ. αποστειρωμένο νερό, 2 φακελάκια χαμομήλι, 6 σταγόνες tea tree, 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας και 1 σταγόνα αιθέριο έλαιο θυμαριού. Φτιάχνετε αφέψημα με το νερό και το χαμομήλι, αναμειγνύετε τα αιθέρια έλαια και κάνετε 2 φορές την ημέρα κολπικές πλύσεις μέχρι να υποχωρήσει το πρόβλημα.
Πιτυρίδα Φτιάξτε το δικό σας σαμπουάν με 5% αιθέριο έλαιο, αναμειγνύοντας 1/4 του φλιτζανιού νερό, 1/2 φλιτζάνι υγρό σαπούνι Μασσαλίας (αν δεν βρείτε, ­μπορείτε να διαλύσετε πλάκα σαπούνι Μασσαλίας σε λίγο νερό), 1/2 κουταλάκι αμυγδαλέλαιο και 1½ κουταλάκι αιθέριο έλαιο tea tree. Το σαμπουάν αυτό είναι κατάλληλο για κανονικά μαλλιά, αλλά καταπολεμά και την πιτυρίδα. Εναλλακτικά, προσθέστε 1 κουταλάκι αιθέριο έλαιο σε 100 ml παιδικό σαμπουάν και χρησιμοποιήστε το για 4 εβδομάδες.
Ψείρες και κόνιδες Ρίξτε 2-3 κουταλάκια αιθέριο έλαιο σε ένα βαμβάκι και βρέξτε με αυτό μια λεπτή χτένα. Με αυτή θα χτενίσετε σχολαστικά τα μαλλιά τούφα-τούφα, γυρίζοντάς τα και ανάποδα. Θυμηθείτε, όσο χτενίζετε, να τρίβετε κάθε τόσο τη χτένα με το βαμβάκι. Επαναλάβετε όσες φορές χρειαστεί, μέχρι να εξαφανιστούν οι ψείρες και τα αυγά τους. Το σαμπουάν αυτό λειτουργεί και προληπτικά ως απωθητικό για τις ψείρες.
Ρευματικοί πόνοι Αναμείξτε 3-5 σταγόνες αιθέριο έλαιο σε 30 ml αμυγδαλέλαιο και αλείψτε με αυτό το μείγμα τα σημεία που σας πονούν, 2 φορές την ημέρα για 2 εβδομάδες ή μέχρι ο πόνος να αρχίσει να υποχωρεί.
Τσιμπήματα εντόμων Αλείψτε το τσίμπημα με 1 αδιάλυτη σταγόνα αιθέριο έλαιο, 3-4 φορές την ημέρα.
Γρίπη, Συνάχι, Κρύωμα, Βρογχίτιδα, Ιγμορίτιδα Μόλις νιώσετε τα πρώτα συμπτώματα, ρίξτε 5-6 σταγόνες tea tree σε ένα κομμάτι βαμβάκι και κρατήστε το κάτω από τα ρουθούνια σας εισπνέοντας για 1-2 λεπτά τις αναθυμιάσεις. Έτσι, θα διευκολύνετε την αναπνοή σας και θα απολυμάνετε το αναπνευστικό σας σύστημα. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε εισπνοές για 10-15 λεπτά καλύπτοντας το κεφάλι σας με μια πετσέτα πάνω από μια κατσαρόλα με βραστό νερό, στο οποίο θα έχετε ρίξει 5-6 σταγόνες από το έλαιο.
Body piercing Αν μολυνθεί κάποιο σημείο που έχετε κάνει piercing, το tea tree είναι το καλύτερο μέσο απολύμανσης, γιατί δεν δημιουργεί ουλώδη ιστό, όπως το οξυζενέ, ούτε και ξηραίνει το σημείο, όπως το οινόπνευμα. Διαλύστε 1-2 σταγόνες και αλείψτε με μια μπατονέτα το σημείο 2-3 φορές την ημέρα, μέχρι να υποχωρήσει η φλεγμονή.
Kουρασμένα πόδια Με ένα 15λεπτο ποδόλουτρο που θα κάνετε αφού ρίξετε 3-5 σταγόνες σε μια λεκάνη με χλιαρό νερό, θα νιώσετε τα πόδια σας δροσερά και ξεκούραστα.
Στοματικό διάλυμα για άφθες, περιοδοντίτιδα και κακοσμία του στόματος Σε 60 γρ. χλιαρό νερό, ρίξτε 5 σταγόνες tea tree και 1-2 σταγόνες αιθέριο έλαιο μέντας ή κανέλας (για καλύτερη γεύση). Κάντε μπουκώματα για 30 δευτερόλεπτα και φτύστε το. ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν πρέπει να το καταπιείτε!
Ενίσχυση του ανοσοποιητικού και τονωτικό μασάζ Αν υποφέρετε από κάποια χρόνια ασθένεια ή νιώθετε καταβεβλημένοι, ρίξτε 3-6 σταγόνες αιθέριο έλαιο σε 2 κουταλάκια λάδι και κάντε μασάζ σε όλο το σώμα. Θα νιώσετε αμέσως αναζωογονημένοι και θα τονωθούν οι αισθήσεις και το ανοσοποιητικό σας σύστημα.
Εκτός από απολυμα­ντικό, αντιικό και αντι­μυ­κη­τιασικό, το tea tree είναι αντι­φλεγ­μο­νώδες, κατα­πραϋ­ντικό και επουλωτικό
Από πού μας ήρθε…

Το «βάφτισε» έτσι ο Κάπταιν Τζέιμς Κουκ, που διδάχτηκε τις πολύ­τιμες φαρμακευτικές ιδιό­τητές του από τους ιθαγενείς της Αυστρα­λίας. Δεν έχει, όμως, κα­μιά σχέση με το τσάι. Το κιτρι­νω­πό αιθέ­ριο έλαιο, με την «κα­θα­ρή» μυρωδιά που θυμίζει λίγο την καμφορά και προέρχεται από τα φύλλα του δέντρου Melaleuca alternifolia, έχει γίνει αντι­κείμενο πολλών διεθνών επιστημονικών ερευνών από το 1930 και μετά, που αποδεικνύ­ουν ότι, χάρη κυρίως στα 14 τερπέ­νια (κατηγορία υδρογο­νανθράκων) που περιέχει, είναι πράγ­μα­τι εξαιρετικά αποτε­-

λε­σμα­τικό κα πολύπλευρο.
Για το χώρο

Απολυμαντική κρέμα για δύσκολους λεκέδες Αναμείξτε 1/2 φλιτζάνι μαγειρική σόδα, 1 φλιτζάνι υγρό σαπούνι Μασσαλίας και 5 σταγόνες από το αιθέριο έλαιο. Φυλάξτε την κρέμα σε ένα αεροστεγές βάζο και χρησιμοποιήστε τη για να τρίψετε σημεία που καθαρίζουν δύσκολα (π.χ. σκεύη του μπάνιου, πλακάκια κ.ά.). Δεν είναι κατάλληλη για ξύλινα έπιπλα.

Δραστικό απολυμαντικό για την κουζίνα και το μπάνιο Είτε θέλετε να απολυμάνετε το χώρο είτε να απαλλαγείτε από τη μούχλα και τους μύκητες, θα σας είναι χρήσιμο, φτάνει να μην το ξεπλύνετε. Θα το φτιάξετε αναμειγνύοντας 60 σταγόνες tea tree σε 500 ml νερό και θα ψεκάσετε με αυτό πάγκους, πλακάκια κλπ. Μην το χρησιμοποιήσετε, όμως, πάνω σε λουστραρισμένα ξύλα, γιατί μπορεί να αποχρωματιστούν ή να ξεφλουδίσουν.
Απολυμαντικό του αέρα Για να καθαρίσετε την ατμόσφαιρα του σπιτιού σε περίοδο κάποιας επιδημίας (π.χ. γρίπη), ρίξτε στο λύχνο αρωματοθεραπείας 8 σταγόνες αιθέριο έλαιο σε λίγο νερό ή αναμείξτε 20 σταγόνες σε 200 ml νερό, και ψεκάστε με αυτό το χώρο.
Αντισκορικό Όταν είναι η εποχή να φυλάξετε τα μάλλινα, προσθέστε στο νερό για το τελευταίο ξέβγαλμα μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο. Εναλλακτικά, μπορείτε να τις αναμείξετε με νερό και να ψεκάσετε ελαφρά στις ντουλάπες, τα πατάρια ή τα μπαούλα που φυλάτε τα ρούχα. Αφού τα αφήσετε να στεγνώσουν καλά, η χαρακτηριστική μυρωδιά του tea tree δεν θα αφήσει το σκόρο να πλησιάσει.
Εντομοαπωθητικό Φτιάξτε ένα δυνατό μείγμα ανακατεύοντας 30 σταγόνες σε 200 ml νερό, και ψεκάστε με αυτό στα χαλιά και σε διάφορα σημεία σε δυσπρόσιτες επιφάνειες όπου τα έντομα γεννούν τα αυγά τους.
Για να ξεκολλήσετε μια τσίχλα από τα μαλλιά, τα ρούχα κλπ., αλείψτε τη με αδιάλυτο tea tree, αφήστε το να επενεργήσει για 15 λεπτά και θα μπορέσετε να τη βγάλετε εύκολα.
Στην μπουγάδα Με 2 σταγόνες που θα προσθέσετε στα απορρυπαντικά του πλυντηρίου, τα ρούχα σας θα μυρίζουν φρεσκάδα και καθαριότητα.
Στο φούρνο μικροκυμάτων Βάλτε ένα μπολ με νερό και 15 σταγόνες tea tree και ανάψτε το φούρνο για 2 λεπτά. Σκουπίστε με ένα βρεγμένο πανί!
Φυτοπροστασία Αναμείξτε μερικές σταγόνες σε νερό και ψεκάστε στον κορμό των οπωροφόρων δέντρων σας, για να προλάβετε την προσβολή από τα έντομα.


Πηγή : glikiazoi.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ: Καπουτσίνος καλόγερος τραγουδάει heavy metal (βίντεο)


Με μια πρώτη ματιά βλέπεις τον Cesare Bonizzi, ως μοναχό των Καπουτσίνων, με σανδάλια και την ειδική ενδυμασία και με μια υπέροχη γενειάδα. Ο πρώην ιεραπόστολος της Ακτής του Ελεφαντοστού ζει κοντά στο Μιλάνο και είναι όμως οπαδός και βασικός τραγουδιστής της μουσικής heavy metal. 

Αυτό ξεκίνησε όταν παρακολούθησε μια συναυλία των Metallica πριν 15 χρόνια περίπου. Αν και ό ίδιος είναι θρήσκος, όπως αναφέρει, θέλει να στείλει το μήνυμα ώστε να κινήσει τους ανθρώπους για την ζωή, για την κατανόηση της ζωής, για την απόλαυση της. 

Όπως έχει δηλώσει ό ίδιος δεν είχε κανένα πρόβλημα με τους ανωτέρους του ποτέ. 

Μια ένδειξη της δισκογραφικής του δουλείας αποτελούσε ένα καινούριο cd με τραγούδια αφιερωμένα στην Παναγία σε μουσική metal. 

Πάντως όπως υποστηρίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι που γνωρίζουν την αποστολή ενός μοναχού, η μουσική heavy metal δεν μπορεί να είναι «εργόχειρο» για έναν μοναχό. Ξεφεύγει από τον ασκητικό αγώνα και την προσευχή.

http://dogma.gr/

ΦΡΙΚΗ: Δολοφόνησαν το παιδί τους και έκαναν σ e ξ δίπλα στο πτώμα του!

Βίωσε έναν ανείπωτο εφιάλτη για 13 μήνες και εν τέλει δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τους γονείς-τέρατα πριν προλάβει να κλείσει τα 5 του έτη.

Ο μικρός Ντάνιελ Πέλκα από τη Μεγάλη Βρετανία υπέστη φρικτά βασανιστήρια για περισσότερο από ένα χρόνο από την ίδια του την μητέρα και τον πατριό του. 

Η 27χρονη και ο 34χρονος σύντροφός της, αμφότεροι πολωνικής καταγωγής, ξυλοκοπούσαν βάναυσα τον μικρό, τον κακοποιούσαν με κάθε τρόπο, τον κρατούσαν φυλακισμένο σε ένα πολύ μικρό χώρο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί περισσότερο ντουλάπι παρά δωμάτιο και του στερούσαν την τροφή για μεγάλα διαστήματα.

Με μελανιές και μαυρισμένο μάτι, ο Ντάνιελ πήγαινε στο σχολείο λιμοκτονώντας και αναγκαζόταν να κλέβει λίγο φαγητό από τους συμμαθητές του ή έψαχνε απελπισμένος για υπολείμματα τροφών στους κάδους σκουπιδιών του σχολείου.

Μητέρα και πατριός τον υποχρέωναν να καταναλώνει αλάτι για να κάνει εμετό όταν τον έπιαναν να έχει κλέψει φαγητό, ώστε να σιγουρευτούν ότι δεν θα τραφεί.

Η δικαστής πιστεύει ότι στις 3 Μαρτίου του 2012, την ημέρα δολοφονίας του Ντάνιελ, η 27χρονη και ο 34χρονος χτύπησαν τον μικρό δυνατά στο κεφάλι και τον άφησαν να πεθάνει μόνος του, ενώ δεν είχαν κανένα ενδοιασμό να κάνουν σ e ξ την ώρα που το παιδί κείτονταν αναίσθητο.

Μάλιστα περίμεναν περισσότερες από 30 ώρες μέχρι να καλέσουν τις πρώτες βοήθειες. Όταν ήταν δηλαδή πολύ αργά.

Τα τέρατα, μητέρα και πατριός, που έλεγαν κατ' επανάληψη ψέματα σε δασκάλους και αρμόδιες υπηρεσίες για να καλύψουν την ειδεχθή τους δράση και δεν έδειξαν ίχνος μεταμέλειας, καταδικάστηκαν σε ισόβια.

Πως εξαφανίστηκαν τα αηδόνια του Βασιλικού Κήπου


Από τα θέλγητρα της πρωτεύουσας που χάθηκαν με το πέρασμα των χρόνων και την εισβολή της θορυβώδους ζωής είναι τα αηδόνια του Βασιλικού Κήπου. Μέχρι τα τελευταία προπολεμικά χρόνια, κάθε χρόνο στα μέσα Απριλίου, στην ανατολική και νότια πλευρά του Κήπου, όπου ήταν

πυκνότερα τα φυλλώματα, περισσότερα από εκατό αηδόνια έφτιαχναν τις φτωχικές φωλίτσες τους.

Γράφει ο Ελευθέριος Γ. Σκιαδάς

Απέφευγαν συστηματικά την πλευρά της λεωφόρου Αμαλίας και της Βασιλίσσης Σοφίας, πιθανόν γιατί τα ενοχλούσε ο θόρυβος των τραμ και το φως. Άρχιζαν τις συναυλίες τους μόλις έγερνε ο ήλιος και συνέχιζαν ασταμάτητα μία ή και δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα. Γενιές Αθηναίων είχαν συνηθίσει αυτή τη νυχτερινή μουσική που έδινε στο αθηναϊκό τοπίο μια ξεχωριστή μαγεία.

Ο συντηρητικός Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Ραιμόν Πουανκαρέ (1860-1934) ήταν από εκείνους που αγάπησαν την Αθήνα. Από εκείνους που απόλαυσαν τους λαρυγγισμούς των αηδονιών του Κήπου. Μαγεύτηκε τόσο από τη μουσική τους, ώστε χρόνια αργότερα, σε έναν δημόσιο λόγο του κατά τα αποκαλυπτήρια της προτομής του γάλλου συγγραφέα και στοχαστή Μωρίς Μπαρρές (1862-1923) προσπάθησε να μεταδώσει στο ακροατήριο τη συγκίνησή του από τη θεία μουσική των ωδικών πτηνών στην Αθήνα.

Η υπηρεσία του Κήπου παρατηρούσε, από τα μέσα της δεκαετίας του 1930 και χρόνο με το χρόνο, ότι τα αηδόνια λιγόστευαν χωρίς να μπορεί να εξηγήσει το φαινόμενο. Το 1938 τα αηδόνια ήταν εμφανώς λιγότερα από τις άλλες χρονιές και από το 1939 εξαφανίστηκαν. «Κανένα αηδόνι δεν ήρθε στον κήπο και καμμιά ελπίδα δεν μένει πλέον ν’ ακούσωμε το γνώριμο τραγούδι», διαπίστωνε τον Μάιο 1939 ο ρομαντικός Ε. Τζαμουράνης και ευχόταν «η άλλη άνοιξις να μας ξαναφέρη τους μικρούς αγαπημένους φίλους». Αλλά τα αηδόνια είχαν εγκαταλείψει την πολύβουη πόλη δια παντός.

http://mikros-romios.gr

Τρίκαλα: Μπήκε γυμνός μέσα στην εκκλησία λίγο πριν την κηδεία!


Άναυδοι έμειναν όσοι βρίσκονταν το πρωί της Δευτέρας στην Μητρόπολη Τρικάλων όταν είδαν έναν πρωην επιχειρηματία της πόλης να μπαίνει γυμνός μέσα στην εκκλησία!

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr επικράτησε πανικός, καθώς εκείνη την ώρα έφταναν υπάλληλοι γραφείου τελετών για να ετοιμάσουν το Ναό για… κηδεία.

Κάλεσαν την αστυνομία και ένα ασθενοφόρο και με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων ο 38χρονος άνδρας συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Δείτε μέλη της Χρυσής Αυγής να αγωνίζονται σε... αρχαία ολυμπιακά αθλήματα! ΦΩΤΟ


Με ένα πρόγραμμα που περιελάμβανε αθλοπαιδιές, ασκήσεις αλλά και ομιλίες, έγινε το Σαββατοκύριακο που πέρασε η Εθνικιστική Κατασκήνωση Κρήτης, στην Κίσσαμο Χανίων.
Όπως διαβάζουμε στο PrismaNews, στο πλαίσιο της διήμερης κατασκήνωσης που διοργανώθηκε για 6η συνεχή χρονιά,
μέλη της Χρυσής Αυγής από όλη την Κρήτη συμμετείχαν σε αθλοπαιδιες ενώ αγωνίστηκαν στα αρχαία Ολυμπιακά Αγωνίσματα του ακοντισμού, της δισκοβολίας, της οπλιτοδρομίας, της πάλης και της διελκυστίνδας. 

Παράλληλα έγιναν ομιλίες πολιτικού και ιδεολογικού περιεχομένου από τα στελέχη του λαϊκου συνδέσμου Πατεράκη Οδυσσέα, Καρεφυλλάκη Σταύρο, Τσαγκαρίδη Τάσο, Θεοδωρόπουλο Γιάννη και Παπαδάκη Λευτέρη ενώ ακολούθησαν συζητήσεις με τα μέλη του συνδέσμου που συμμετείχαν στην κατασκήνωση. 

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το PrismaNews:








Οι Αρχαίοι Έλληνες προτιμούσαν το μπάνιο με κρύο νερό. Κάτι ήξεραν…


Πόσοι από εσάς πλένονται με κρύο νερό; Σίγουρα το Χειμώνα το «κρύο» πλύσιμο ακούγεται τρομακτικό αλλά το Καλοκαίρι, που οι συνθήκες θερμοκρασίας το ευνοούν, πρέπει να το τολμήσετε! Οι ειδικοί υποστηρίζουν πως το κρύο μπάνιο έχει πολλά οφέλη για τον οργανισμό μας και καλό είναι να το εντάξουμε στις καθημερινές μας συνήθειες. Άλλωστε, οι ευεργετικές ιδιότητες του κρύου νερού ήταν γνωστές στους αρχαίους πολεμιστές Σαμουράι γι’ αυτό και κάθε πρωί έριχναν πάνω τους έναν κουβά με κρύο νερό προκειμένου να καθαρίσουν σώμα και πνεύμα. Επίσης, οι αρχαίοι Έλληνες προτιμούσαν μετά το ζεστό μπάνιο να ρίχνουν κρύο νερό πάνω τους («ψυχρολουσία»).

Ας δούμε μερικές από τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει το κρύο μπάνιο:

1. Ενίσχυση ανοσοποιητικού συστήματος

Σύμφωνα με έρευνες, οι γυναίκες που τακτικά χρησιμοποιούν κρύο νερό στο μπάνιο τους , εμφανίζουν και αύξηση του αριθμού των λευκών αιμοσφαιρίων σε σχέση με εκείνες που χρησιμοποιούν ζεστό. Τα λευκά αιμοσφαίρια βοηθούν τον οργανισμό μας έναντι των λοιμώξεων, των ιών και των ασθενειών. Με το κρύο νερό, οι ρυθμοί του μεταβολισμού αυξάνονται με αποτέλεσμα να ενεργοποιούν το ανοσοποιητικό σύστημα και να προκαλούν αύξηση των λευκών αιμοσφαιρίων.

2. Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και αποτοξίνωση

Με το ζεστό νερό, το αίμα κινείται προς το δέρμα και με το κρύο συμβαίνει το αντίθετο. Το σώμα μας αντιδρά προς το κρύο νερό, αυξάνοντας τη ροή του αίματος προς τα όργανα προκειμένου να παραμείνουν ζεστά. Με αυτόν τον τρόπο, το αίμα κυκλοφορεί καλύτερα, κάτι που συμβάλλει στην διατήρησης καλής πίεσης ενώ προλαμβάνει την σκλήρυνση αρτηριών και βοηθάει στην αποβολή τοξινών από τον οργανισμό.

3. Διατήρηση υγιούς δέρματος και λαμπερών μαλλιών

Συνήθως το πρωί ρίχνουμε ζεστό νερό στο πρόσωπό μας, κάτι που ανοίγει τους πόρους και καθαρίζει το δέρμα. Ωστόσο, καλό είναι μετά να ρίχνουμε και κρύο νερό προκείμενου να κλείσουν οι πόροι. Επιπλέον, με το κρύο νερό τα αιμοφόρα αγγεία συστέλλονται, εξαφανίζεται το πρήξιμο στο πρόσωπο καθώς και οι μαύροι κύκλοι! Αποτελεί ένα μυστικό για λαμπερό, υγιές και σφιχτό δέρμα.

Εξίσου ωφέλιμο είναι το κρύο νερό και για τα μαλλιά. Εμποδίζει τους εξωτερικούς ρύπους να εισέλθουν διότι κλείνει τους πόρους. Επίσης, ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και βοηθάει στην καταπολέμηση της ξηροδερμίας και της λιπαρότητας. Δοκιμάστε να ξεβγαλθείτε με κρύο νερό και αμέσως θα δείτε πιο λαμπερά και υγιή τα μαλλιά σας!

4. Πρόκληση ευεξίας

Με το κρύο νερό, το σημείο του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνο για την αύξηση της νοραδρεναλίνης, ερεθίζεται με αποτέλεσμα να προκαλείται ευεξία και η διάθεση να ανεβαίνει. Το νευρικό σύστημα ισορροπεί και το άγχος μειώνεται!

Προτιμήστε ένα κρύο ντους, ρίξτε κρύο νερό στο πρόσωπο και στα μαλλιά σας και θα αισθανθείτε αμέσως τις ευεργετικές του ιδιότητες!

olympia

Έδωσε χάρη σε παιδεραστή αλλά την... πήρε πίσω


Μετά το σάλο και τις έντονες διαμαρτυρίες, ο βασιλιάς του Μαρόκου Μοχάμεντ Στ΄ αποφάσισε να αναστείλει τη χάρη που είχε απονείμει σε Ισπανό παιδεραστή, καταδικασμένο για σωρεία κακουργημάτων.

Ο βασιλιάς "αποφάσισε να προχωρήσει στην άρση της χάρης που είχε χορηγηθεί στον Ντανιέλ Γκαλβάν Φίνα" αναφέρεται στην ανακοίνωση που μεταδόθηκε από το επίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο MAP του Μαρόκου.

Παρόλο που πολλά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο πρώην κρατούμενος έχει ήδη φύγει από το Μαρόκο, στο κείμενο διευκρινίζεται ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης της χώρας θα εξετάσει, σε συνεργασία με τις ισπανικές αρχές, τις συνέπειες που θα έχει η άρση της χάρης.

http://www.newsit.gr

Τα ζώδια σήμερα 5 Αυγούστου 2013

ΚΡΙΟΣ
Χρειάζεται να είστε αρκετά προσεκτικοί στις συναισθηματικές κρίσεις και συγκινήσεις. Όσοι έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα κάνετε υπερπροσπάθεια η οποία θα έχει ένα σοβαρό αποτέλεσμα την επόμενη ημέρα. Μην χάνετε το κουράγιο σας με μια αιφνίδια αλλαγή, αποκοπή ή ακόμα και το χάσιμο ενός πράγματος. Αν κινείστε με το σκεπτικό ότι κάθε εμπόδιο για καλό, τουλάχιστον στα απλά πράγματα θα δείτε ότι η συμπαντική ροή θα σας το αποδείξει. Η σχέση με έναν Καρκίνο μπορεί να σας έχει οδηγήσει σε κάποιες συναισθηματικές υπερβολές.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια ωραιότατη ευκαιρία είτε να υπογράψετε ένα συμβόλαιο για ένα ακίνητο ή μια δουλειά, είτε να πάρετε κάποια χρήματα. Αυτό θα σας ξεμπλοκάρει ελαφρώς και θα ανακουφιστείτε αρκετά. Μην αφήνετε όμως και οι υπόλοιποι ευκαιρίες και ανοίγματα που σας έρχονται μέσα από την επικοινωνία ή από ταξίδια. Κινηθείτε όσο μπορείτε. Στις διακοπές σας μπορείτε να ξεκουράζεστε αλλά το μυαλό σας ας δουλέψει δημιουργικά και όχι αντίστροφα ή τεμπέλικα. Πάνω στην ξεκούραση έρχονται τα καλύτερα. Η σχέση με έναν Καρκίνο θα βελτιωθεί αρκετά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχετε αφοσιωθεί σε ένα οικογενειακό ή οικονομικό έργο και μπορεί να νιώθετε προς στιγμή ότι δεν θα τα καταφέρετε αλλά αν συγκεντρωθείτε, θα δείτε ότι έχετε μεγάλη πρόοδο. Μπορεί το ρεύμα να είναι αντίθετο σε κάποιες περιπτώσεις αλλά αν έχετε σιγουριά και πάνω από όλα σταθερότητα, τότε θα δείτε αλλαγές και μεγάλα ανοίγματα να σας συμβαίνουν. Βάλτε πρόγραμμα όπου και να βρίσκεστε γιατί έτσι θα είστε πιο ξεκάθαροι. Η σχέση με Αιγόκερω μπορεί να γίνει καλύτερη γιατί θα δείξετε ότι αντιλαμβάνεστε περισσότερο τα θέλω του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχετε προσεγγίσει με ένα σωστό τρόπο όλες σας τις προσωπικές ευαισθησίες και προτιμάτε ακόμα και να μένετε είτε μόνοι με τον εαυτόν σας ή με λίγους επιλεγμένους φίλους είτε με άτομα συγγενικά που εμπιστεύεστε και αγαπάτε. Είναι δυναμικό γενικά το κλίμα που κινείστε και εσείς έχετε μεγαλύτερη δυνατότητα από παλιά να είστε δραστήριοι και δυνατοί. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια καλή ευκαιρία για οικονομικές απολαβές ή ακόμα και για μια συμφωνία η οποία μπορεί να σας φέρει άμεσα χρήματα.

ΛΕΩΝ
Έχετε διανύσει ένα μεγάλο μέρος του καλοκαιριού χωρίς να βλέπετε και τα πιο σημαντικά πράγματα. Αυτό είναι όμως τελικά υπέρ σας γιατί το καλοκαίρι θα κλείσει πολύ θετικά για σας, αφού το πλανητικό σύστημα έχει αποφασίσει να σας δωροδοκήσει με πολλά καλούδια προς το τέλος. Για αυτό βιώστε και πάρτε εμπειρίες που μπορεί σας φαίνονται ανούσιες ή βαρετές. Θα δείτε ότι στην πορεία δεν θα χαθείτε κι όποια κίνηση κάνετε τώρα θα την βρείτε μπροστά σας και με τον καλύτερο τρόπο. Για αυτό μην αρνείστε να δείτε δουλειές αν σας παρουσιάζονται ευκαιρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε σε καλή φάση και πάνω σε αυτό μπορεί να εμφανιστεί και ένας Καρκίνος ο οποίος τις πιο πολλές φορές σας ενοχλεί με τις ιδιόρρυθμες συμπεριφορές του αλλά επειδή ταιριάζετε, θα διαπιστώσετε ότι κάτι καλύτερο μπορεί να γίνει. Μην αφήνετε πάντως κάποιες ευκαιρίες να πάνε χαμένες, κυρίως αν μπορείτε να επεκταθείτε φιλικά ή ακόμα σε κοινωνικό επίπεδο. Μέσα από εκεί θα σας έρθει αυτό που ζητάτε. Πάντως μην είστε πολύ αντίθετοι με κάτι καινούργιο που πάει να γεννηθεί είτε από συνεργασία είτε με έναν άλλον τρόπο να βγάλετε χρήματα. Μπορεί να μην σας αρέσει γιατί το φοβάστε αλλά θα δείτε ότι θα είναι για καλό σας.

ΖΥΓΟΣ
Κάνετε πολλές κινήσεις από τις οποίες μερικές δεν θα έχουν αποτέλεσμα γιατί είναι ήδη πολύ αργά ή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Πάντως γενικά η υπέρ δραστηριότητά σας σάς έχει και τα θετικά της. Από την άλλη αντιλαμβάνεστε περισσότερο πόσο σημαντική είναι για σας μια σωστή σχέση κι ίσως μερικοί που δεν είστε βολεμένοι ή δεν έχετε υποχρεώσεις θα κάνετε το μεγάλο βήμα να αποχωρήσετε. Είστε σίγουροι ότι θέλετε συντροφικότητα και μεγαλύτερη ερωτική φόρτιση. Η επαφή με έναν Υδροχόο θα εξελιχτεί πολύ πιο εύκολα από τα αναμενόμενα. Αν δείξετε μεγαλύτερη συναισθηματική εξυπνάδα σε κάποιες οικογενειακές υποθέσεις, θα κερδίσετε και θα ξεκινήσετε και πάλι να μιλάτε με άτομα που είχατε διακόψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αναλογίζεστε τι θα πρέπει να κάνετε για να φερθείτε προστατευτικά και καλά σε πρόσωπα που είτε έχουν έρθει από μακριά για να μείνουν μαζί σας είτε είναι μέλη της οικογενείας σας. Επειδή έχετε ανάγκη πλέον όμως να γίνονται και κάποια πράγματα που θέλετε εσείς, δυναμώνει η απόφασή σας να βρίσκεστε στο επίκεντρο των προσωπικών γεγονότων. Ίσως να παρουσιάσετε ένα πρόσωπο πολύ πιο δραστήριο αλλά απόλυτο. Το Λιοντάρι σας βοηθάει να καταλάβετε κάποιες ιδιαίτερες δυνάμεις που έχετε. Η διάθεσή σας για σπουδές και επέκταση για καλύτερη και πιο ποιοτική ζωή ίσως να σας βοηθήσει να κάνετε κάποια πράγματα γρήγορα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αναρωτιέστε γιατί κάποια πράγματα που έχετε κάνει και μάλιστα με μεγάλη διάθεση και αισιοδοξία δεν βγαίνουν καθόλου εύκολα. Αυτό χρειάζεται να το κοιτάξετε από άλλη οπτική γωνία και όχι τόσο επιφανειακά. Εσείς περιμένετε ένα αποτέλεσμα άμεσο και αυτό ίσως να μην έρθει τώρα αλλά όταν οι συνθήκες ευδοκιμούν θα έχετε μια ξαφνική έκπληξη. Με την φιλοσοφία και το ψάξιμο θα καταλάβετε γιατί κάποια πράγματα που επιθυμείτε, δε γίνονται. Από το βράδυ και μετά τουλάχιστον οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα δείτε να γίνεται κάτι πολύ καλό στην ερωτική σας σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εσείς συνεχίζετε απτόητοι το έργο σας με τους άλλους και το κυριότερο είναι ότι οι γεννημένοι του πρώτου δεκαήμερου έχετε μια ιδιαίτερη ευνοϊκή μεταχείριση από πολλούς που είναι δίπλα σας ενώ του δευτέρου είστε στην πρίζα και αρκετά ανταγωνιστικοί. Του τρίτου, δε, έχετε αποφασίσει να γίνετε πιο επικοινωνιακοί και περισσότερο συνεργάσιμοι. Για αυτό έχει μοιραστεί σε ποικιλία αποχρώσεων το πλανητικό σύστημα και δεν αδικεί κανέναν. Απλά έχετε μεγαλύτερη φόρτιση από παλιά και αυτό μπορεί να μην αρέσει λόγω του ήπιου χαρακτήρα σας αλλά τουλάχιστον θα έχετε αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μερικοί είστε σε φάση που σκέφτεστε να τα παρατήσετε ή να κάνετε κάτι άλλο από αυτό που κάνατε γιατί δεν αντέχετε την πίεση και από την οικογένεια αλλά και από τις δικές σας δουλειές. Ίσως το να σταματήσετε κάτι που δεν τραβάει μπορεί να είναι και για καλό σας. Όμως αυτό δε σημαίνει ότι θα κάνετε άμεση κίνηση και θα το σταματήσετε γιατί πιθανόν να χρειάζεστε μεγαλύτερη συναισθηματική εμπειρία η οποία δεν θα σας παρουσιαστεί τόσο γρήγορα. Η σχέση με Ταύρο η Σκορπιό διαμορφώνεται και γίνεται πιο βαθιά και σταθερή.

ΙΧΘYΕΣ
Έχετε χειριστεί άψογα κάποιες συνθήκες που μπορεί να ήταν έξω από τα μέτρα σας για αυτό μπορείτε να απολαύσετε τα καλά αποτελέσματα, αφού το δικαιούστε. Μόνο προσέξτε τις πολύ μεγάλες ψευδαισθήσεις γιατί μερικές φορές θεοποιείτε άτομα που πιθανόν μετά να σας απογοητεύουν. Ο γήινος νόμος δεν θεοποιεί κανέναν γιατί υπάρχουν άφθονα ψεγάδια στον καθένα. Κυρίως μην το κάνετε αυτό με σύντροφο ή με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει γιατί θα βγείτε εκτός παιχνιδιού, εκτός αν το κάνετε με την θέλησή σας επειδή δεν σας αρέσει να ξεβολεύεστε.

Πηγή: astrology.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger