Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η photo της κόρης του Πασχάλη Τερζή που αναστάτωσε το facebοοk!

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012


Η Γιάννα Τερζή, κόρη του Πασχάλη Τερζή, κάνει καριέρα τραγουδίστριας στην Αμερική ως Yianna και τα πάει εξαιρετικά καλά!Η Γιάννα, όμως, δεν είναι μόνο μια καλή και πολλά υποσχόμενη καλλιτέχνης! Είναι και ένα κορίτσι φωτιά και... οι φωτογραφίες της που έχει αναρτήσει στο instagram το αποδεικνύουν και με το παραπάνω!

Απολαύστε, λοιπόν, την κόρη του Πασχάλη, πιο καυτή και σέξι από ποτέ, σε εικόνες που η ίδια τράβηξε και χάρισε σε δημόσια θέα στα social media!



http://www.aniwthoi.net

Δείτε πως είναι η Χριστίνα Κολέτσα 10 το πρωί χωρίς ίχνος μακιγιάζ!


Την έχουμε συνηθίσει αλλιώς..

Να είναι ντυμένη πάντα και βαμμένη. Είτε βρίσκεται πάνω στην πίστα ή σε μια έξοδο της.

Δείτε την χωρίς ίχνος make up!


"Έχασα πέντε παιδιά. Δεν έγινα ποτέ μάνα. Αυτή είναι η τιμωρία μου!" [φωτο]



Με ποιον πασίγνωστο καλλιτέχνη έζησε αυτές τις δοκιμασίες....

Η Μαρία Ιωαννίδου σε μια εξομολόγηση ψυχής στην εφημερίδα News και στον δημοσιογράφο Νεκτάριο-Γεώργιο Κωνσταντινίδη μίλησε για τη ζωή της με τον Βαγγέλη Σειληνό, τον γάμο της και τους λόγους που δεν κατάφερε να γίνει μητέρα.

"Τον ερωτεύτηκα, έκλαψα, σπάραξα, ήταν ο παιδικός μου έρωτας ο Σειληνός. Ο Φρέντυ ήταν ο έρωτας της ζωής μου. Στον Σειληνό χρωστάω πράγματα, δέσαμε ως χορευτικό ζευγάρι, έκλαψα πάρα πολύ για αυτόν και για τα παιδιά που έχασα μαζί του... Παντρευτήκαμε, έγινε λιγάκι δυναστικά όλο αυτό γιατί εγώ δεν ήθελα να παντρευτώ τόσο μικρή, δεκαεπτά χρονών, δεν έγινα ποτέ μητέρα, έγιναν τέσερις διακοπές της κύησης και μια αποβολή, το σύνολο πέντε. Ήταν μια ταραχώδης περίοδος της ζωής μου. Πιστεύω ότι εκτός από τον Σειληνό, έφταιγα κι εγώ που δεν καθόμουν στο κρεβάτι να κάνω το παιδί μου. Γιατί ήθελα να μη χάσω ούτε μια σεζόν στο θέατρο".


[fthis]

ΣΟΚ!!Ο Ούγκο Τσάβες έχει ακόμα 3 μήνες ζωής!!


Ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες, στον οργανισμό του οποίου βρέθηκαν και πάλι καρκινικά κύτταρα θα ζήσει 2-3 μήνες.

Το τραγικό τέλος αναμένεται το αργότερο τον Απρίλιο 2013, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Ραδιοσταθμό της Κολομβίας RCN, ο Jose Rafael Marquina γιατρός από τη Βενεζουέλα, που κατοικεί στις ΗΠΑ. Η πρόβλεψη αυτή βασίζεται σε πληροφορίες από πηγές προσκείμενες στους γιατρούς, που εξυπηρετούν τον Τσάβες.

Ο Jose Rafael Marquina εξηγεί την επείγουσα αναχώρηση του Τσάβες για την Αβάνα με σοβαρές επιπλοκές.
«Η ασθένεια πήρε και πάλι επιθετική μορφή, παρατηρούνται μεταστάσεις στην οσφυϊκή περιοχή και συμπίεση του νεύρου στην οσφυϊκή περιοχή της σπονδυλικής στήλης, κάτι που μπορεί να προκαλέσει παράλυση».

Πηγή:aniwthoi.net


H φωτογραφία του Αλιάγα που συγκίνησε 400.000 χρήστες στο Twitter!

Έχει σταθεί μπροστά από την Καρυάτιδα και την κοιτά με δέος.
Κάτι που θα κάναμε όλοι οι Έλληνες για το προφανές... Οι επεξηγήσεις είναι περιττές.
Ο παρουσιαστής την ανέβασε στο Twitter με ένα συγκινητικό σχόλιο.
Ο Νίκος Αλιάγας σχολιάζοντας τη φωτογραφία: "Δεν υπάρχει ούτε μια μέρα που να μην σκεφτόμαστε την όμορφη, την Καρυάτιδα που συνεχίζει να αντιστέκεται, αν και φυλακισμένη στο Βρετανικό μουσείο".



ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ "Δεν έχω γκόμενο γαμώτο"


Κατά καιρούς πολλά ακούγονται για την προσωπική της ζωή.
Συχνά πυκνά δημοσιεύματα, της προσάπτουν και ένα νέο ερωτικό σύντροφο.
Η ίδια μιλώντας για την προσωπική της ζωή, ξεκαθάρισε ότι είναι single! Ο λόγος για την Νάντια Μπουλέ που καλεσμένη στην εκπομπή "Βράδυ", όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε αν έχει σχέση εκείνη απάντησε: "Όχι ρε γαμώτο δεν έχω γκόμενο".
Επιπλέον μιλώντας για τους πρώην είπε: "Με έναν άνθρωπο της τηλεόρασης είχα σχέση. Ο άλλος έγινε μετά το χωρισμό και η σχέση έγινε γνωστή αφού χωρίσαμε".
Εκτός των παραπάνω ανέφερε πως έχει διάφορες νευρώσεις με την τάξη. "Κατά καιρούς νευρώσεις έχουμε όλοι. Εγώ δεν έχω στις κινήσεις, έχω νευρώσεις με την τάξη.
Σε άλλα πράγματα είμαι τελείως χύμα, αλλά στο γραφείο μου πρέπει η γόμα και το μολύβι να είναι παράλληλα τοποθετημένα και άλλα τέτοια", δήλωσε η ξανθιά παρουσιάστρια.


http://www.radar.gr

Τρίγωνο του Διαβόλου υπάρχει και στο Αιγαίο!



Όλοι μας γνωρίζουμε το πασίγνωστο παγκοσμίως «Τρίγωνο του Διαβόλου» (πιο γνωστό σαν «Τρίγωνο των Βερμούδων»), που βρίσκεται έξω απ’ τις ΗΠΑ. Πρόκειται για μια περιοχή που έχει μείνει στην ιστορία του μυστηρίου σαν «στοιχειωμένη»: εξαφανίσεις αεροπλάνων στον εναέριο χώρο της και ναυάγια πλοίων στα χωρικά της ύδατα την έχουν μετατρέψει σε κάτι σαν «περιοχή-φάντασμα», έτσι ώστε να μην είναι καθόλου λίγοι όλοι εκείνοι που φοβούνται να περάσουν καν από εκεί! Μάλιστα κάποιοι πιστεύουν ότι εκεί ακριβώς είναι που βρίσκεται βυθισμένη η παράξενη ήπειρος που χάθηκε στο μακρινό παρελθόν, η Ατλαντίδα...


«Τρίγωνο του Διαβόλου» όμως... υπάρχει και στο Αιγαίο! Έτσι το ονόμασαν Τούρκοι ερευνητές (“Seytan Ucgeni”) και το τοποθετούν σε μια άκρως ευαίσθητη από γεωπολιτική οπτική γωνία περιοχή: με κορυφή την μικρασιατική πόλη του Τσεσμέ (την αρχαία Τροία) και με δύο κάτω γωνίες την θαλάσσια περιοχή νοτίως της Χίου και τον κόλπο του Σιγατζίκ αντιστοίχως. Δύο πράγματα έχουν ειπωθεί για το μυστηριώδες αυτό σημείο του ανατολικού Αιγαίου πελάγους. Πρώτον, ότι είναι ένας χώρος γεμάτος κυριολεκτικά από πετρέλαια! Και, δεύτερον, ότι από εδώ ουσιαστικά ξεκίνησε η κρίση των Ιμίων τον Ιανουάριο του 1996, που παραλίγο να οδηγήσει τις δύο χώρες σε πολεμική αναμέτρηση...

Ειδικότερα οι Τούρκοι φαίνεται πως γνωρίζουν κάποια πράγματα περισσότερα από όλους τους άλλους (και από εμάς τους Έλληνες) σχετικά με την αινιγματική αυτή περιοχή. Δεν είναι έτσι καθόλου συμπτωματικό το μεγάλο τους ενδιαφέρον επί σειρά πολλών ετών για τον χώρο αυτό, με μια τάση να πραγματοποιήσουν σχετικές έρευνες εκεί. Έρευνες που βέβαια θα γίνονταν για την επίλυση των ερωτημάτων που βασανίζουν τους ερευνητές, αλλά και έρευνες για την ύπαρξη ή όχι πετρελαϊκών κοιτασμάτων στην περιοχή... Αυτά από μόνα τους δείχνουν και την μεγάλη όντως γεωστρατηγική σημασία του «Τριγώνου του Διαβόλου» του Αιγαίου πελάγους!

Το καλοκαίρι του 2000 οι Τούρκοι έκαναν το πρώτο βήμα! Την ώρα που στην Ελλάδα μακαριζόμασταν από την επικείμενη τότε είσοδό μας στον εφιάλτη του ευρώ (που θα έχει στα σίγουρα δραματική κατάληξη για την Ελλάδα...), στην Τουρκία προσπαθούσαν να ανασυγκροτήσουν την οικονομία τους, αλλά και την εθνική τους συνείδηση.

Μέσα σ’ αυτά τα όρια προέβησαν και στις έρευνες που έκαναν στο «Τρίγωνο του Διαβόλου», όταν μια ειδική ερευνητική ομάδα του Αρχαιολογικού Ινστιτούτου Θαλάσσιου Βυθού της Τουρκίας έσπευσε εκεί, προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις. Το πλοίο που χρησιμοποίησε για τον σκοπό αυτό ήταν αμερικανικό: το “Millawanda” από το Τέξας των ΗΠΑ... Κι αυτό σίγουρα λέει πολλά, αφού είναι βέβαιο πως πίσω από τις τουρκικές επιδιώξεις υπήρχαν αμερικανικά πετρελαϊκά συμφέροντα, που θα μοίραζαν αργότερα τα κέρδη με την τουρκική κυβέρνηση.

Αν και η μυστικότητα που επικράτησε τότε από τουρκικής πλευράς ήταν μεγάλη, παρ’ όλα ετούτα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας μερικά στοιχεία (εδώ στην Ελλάδα π.χ. έβγαλε πρώτος κάποια πράγματα ο ερευνητής-τουρκολόγος Νίκος Χειλαδάκης). Έτσι μάθαμε ότι οι σχετικές έρευνες έγιναν υπό την αιγίδα του τουρκικού υπουργείου Πολιτισμού και τις επόπτευε ο Γκιοκχζάν Μποζκουρτλάρ, ως εκπρόσωπος του τουρκικού Δημοσίου. Βγήκαν και μερικά επίσημα ανακοινωθέντα (σίγουρα υπήρξαν και... ανεπίσημα!), από τα οποία προκύπτουν κάποια σημαντικά στοιχεία.

Προκύπτει πρώτα απ’ όλα πως στον βυθό του «Τριγώνου του Διαβόλου» υπάρχουν συνολικά ούτε ένα ούτε δύο, αλλά 12 ναυάγια! Αυτά όλα έχουν από μόνα τους σημαντικότατη αρχαιολογική αξία και αφορούν πλοία της αρχαίας και της βυζαντινής περιόδου. Τα περισσότερα από αυτά ήταν μεταξύ του 4ου και του 7ου μ.Χ. αιώνα, αλλά ένα ή δύο ήταν με βεβαιότητα από την π.Χ. εποχή.
Το επίσης σημαντικό ήταν η διαπίστωση – που την βεβαίωνε ο διευθυντής ερευνών της ερευνητικής αυτής ομάδας Τουφάν Τουρανλί – πως μερικά από τα ναυάγια ήταν κυριολεκτικά ανεξήγητα: υπήρχαν συγκεκριμένα κάποια σκαριά καραβιών, τα οποία έδειχναν να είναι χρονολογικά παλαιότερα, πλην όμως έδειχναν να έχουν και στοιχεία πολύ νεώτερης ναυτικής τεχνολογίας! Αυτό υπήρξε ένα σημείο που η τουρκική ερευνητική ομάδα δεν κατάφερε να «αποκρυπτογραφήσει».

Τα ναυάγια αυτά, πρέπει να σημειωθεί, βρίσκονται σε βάθος που φτάνει έως και τα 36 μέτρα και τα πιο πολλά πλοία ήταν εμπορικά: αυτό προέκυψε από το φορτίο τους, που ήταν βασικά αντικείμενα εμπορικών συναλλαγών που γίνονταν στον χώρο του Αιγαίου (Μικρά Ασία, μητροπολιτική Ελλάδα και νησιά). Πλήθος νομισμάτων διαφόρων εποχών βρέθηκε επίσης, ενώ υπήρχαν και πάρα πολλοί αμφορείς και πιθάρια που περιείχαν βασικά τρόφιμα. Εκείνο που προξενεί μεγάλο ερευνητικό ενδιαφέρον στην περίπτωση είναι ένα ναυάγιο, που δεν ήταν εμπορικό, αλλά στρατιωτικό.
Στο ναυάγιο αυτό γίνεται λόγος ότι βρέθηκαν μυστικά όπλα, άγνωστα στην συνηθισμένη στρατιωτική τεχνολογία, τα οποία και πιθανώς μεταφέρονταν στην μεσαιωνική περίοδο στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να ενισχύσουν το βυζαντινό ναυτικό (που ήταν παντοδύναμο) ακόμα περισσότερο...

Η διαπίστωση της τουρκικής ερευνητικής ομάδας ήταν ότι τα ναυάγια αυτά οφείλονται σε ισχυρά υποθαλάσσια ρεύματα που είναι όμως ασυνήθη και «υπακούουν» σε κάποια παράξενη μορφή ενέργειας. Από πού ακριβώς προέρχεται αυτή η ενέργεια δεν είναι ακόμα γνωστό. Παραμένει ένα μυστήριο από τα πολλά που κρύβει το Αιγαίο πέλαγος. Οι έρευνες κράτησαν και τον Σεπτέμβριο του 2000, με άγνωστη την συνέχεια. Πάντως εκείνο που έχουν να θυμούνται όσοι συμμετείχαν στις ερευνητικές διαδικασίες, είναι οι πολύ δυνατοί άνεμοι που επικρατούσαν μυστηριωδώς στην περιοχή αυτή και που ήταν ένα επιπρόσθετο φυσικό εμπόδιο για την εργασία τους.

Πάντως... δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως όλα τα παραπάνω περί «Τριγώνου του Διαβόλου» στο Αιγαίο δεν ήταν παρά ένα τουρκικό «τρικ», ένα παιχνίδι δηλαδή παραπληροφόρησης, με άδηλους σκοπούς. Και πως πραγματικός σκοπός των ερευνών δεν ήταν βέβαια η αρχαιολογική μελέτη, αλλά η αναζήτηση πετρελαίου. Βρέθηκε λοιπόν κοίτασμα πετρελαίου ή όχι; Δεν το γνωρίζουμε. Όπως δεν γνωρίζουμε και τα σχέδια που έχουν οι Τούρκοι για πιθανές μελλοντικές έρευνες σε μια τόσο ευαίσθητη γεωπολιτικά περιοχή.
http://www.anexigita.com

Ο Κώστας Βουτσάς ομολογεί: «Δεν έχω μία»


Την... εξομολόγηση ότι δεν αγάπησε ποτέ τα χρήματα και για αυτό δεν έχει περιουσία στο όνομά του έκανε ο διάσημος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς.
«Τώρα δεν έχω μια! Ότι περιουσία είχα την άφησα στις γυναίκες μου και τώρα ταλαιπωρούνται εκείνες με τα χαράτσια! Εγώ νοικιάζω ένα ρετιρέ με 700 ευρώ το μήνα και δεν έχω τίποτα. Ποτέ δεν αγάπησα τα χρήματα, ειλικρινά μου έρχονταν πάντα αλλά ποτέ δεν ήμουν φιλοχρήματος» δήλωσε στο περιοδικό Λοιπόν ο δημοφιλής ηθοποιός.
Για τα έσοδά του από τις ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου σημείωσε πως «ο βασικός μισθός στο θέατρο ήταν 1.400 δρχ το μήνα κι εγώ έπαιρνα μεροκάματο 6.000! Και αυτό χάρη στην Αλίκη Βουγιουκλάκη. Εκείνη έπαιρνε 9.000, κι εγώ, ο Παπαμιχαήλ, η Καρέζη και 5-6 ηθοποιοί ακόμη παίρναμε τέτοια ποσά».
Παράλληλα, στη συνέντευξη αναφέρθηκε και στις... οικονομικές συμβουλές που έλαβε κατά καιρούς, οι οποίες του φάνηκαν εντέλει χρήσιμες. «Και ευτυχώς είχα την δεύτερη γυναίκα μου την Θεανώ, η οποία ήταν πολύ λογική, είχε σπουδάσει και οικονομικά και μου έλεγε: ''Κωστή να πάρουμε ένα διαμέρισμα στο Καβούρι;''. ''Πάρ' το'' της έλεγα εγώ, κι εκείνη το αγόραζε στο όνομά μου, όχι στο δικό της. Μετά στο Κολωνάκι, στον Λυκαβηττό, έτσι έκανα περιουσία. Δεν έχω κανένα παράπονο» σημείωσε.



http://www.iefimerida.gr

Αυτό είναι το πιο αποτυχημένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο για το 2012!

Ο Πάτρικ Κρούγκερ, Αμερικανός κάτοικος Σιάτλ αγαπάει τόσο πολύ τα Χριστούγεννα που μάλλον δεν υπολόγισε σωστά το ύψος του ταβανιού του, καθώς αγόρασε ένα δέντρο ύψους περίπου τεσσάρων μέτρων για το μόλις 2,5 μέτρων ύψους σπίτι του με αποτέλεσμα κάτι να... εξέχει.

Οι περαστικοί που έβλεπαν την στολισμένη κορυφή του δέντρου να εξέχει από το σπίτι και τις σανίδες της οροφής σπασμένες έσκαγαν στα γέλια και σχολίαζαν δηκτικά την επιλογή του κ. Κρούγκερ.

Εκείνο όμως που πραγματικά συνέβη είναι ότι ο ίδιος ο Κρούγκερ αποφάσισε να κόψει την κορυφή του δέντρου και να την τοποθετήσει στη στέγη του προσφέροντας αυτό το ξεκαρδιστικό θέαμα,

Ακόμη κι έτσι οι φωτογραφίες είναι απολαυστικές.



iefimerida.gr

Ρόδος-ΣΟΚ: Έδειραν Ελληνίδα σε κινεζικό κατάστημα γιατί ζήτησε απόδειξη!

Όλα ξεκίνησαν χθες απόγευμα 21-12-2012 σε κινέζικο μαγαζάκι επί της Ρόδου Λίνδου που πήγε να ψωνίσει η άτυχη Ιωάννα Τελειώνοντας τα ψώνια της ως λογικό ζήτησε απόδειξη αγορών εκεί οι πωλήτριες και αφεντικά άρχισαν τα “κινέζικα” όκι απόδειξη οκι απόδειξη ντεν έχει απόδειξη!!!

Αυτά της έλεγαν και η Ελληνίδα εκνευρίστηκε και ζήτησε τα λεφτά της πίσω, εκεί άρχισαν οι κινέζες πωλήτριες να της τραβούν τα μαλλιά και να την κλοτσούν αλύπητα, βλέποντας οι κινέζες πως η Ιωάννα ήταν ανθεκτική και μην μπορώντας να την κάνουν καλά, άρχισαν τα δαγκώματα!!!
Μετά ήρθε η αστυνομία και τους πήρε όλους μαζί στο τμήμα!!
Η Ελληνίδα διακομιστή στο νοσοκομείο για αντιτετανικό για τις δαγκωνιές που δέχτηκε και της περιέθαλψαν στα τραύματα που της προκάλεσαν οι Κινέζες!!
Η ιστορία έληξε αργά το βράδυ.

parapona-rodou.blogspot.com

Οι 10 πιο εκκεντρικοί εκατομμυριούχοι του κόσμου


Πολλοί λένε ότι τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία. Μήπως, όμως, φέρνουν τρέλα; Οι παρακάτω 10 περιπτώσεις ζάμπλουτων συνανθρώπων μας, μάλλον θα σας βάλουν σε προβληματισμό.(pics)


Ο εκατομμυριούχος που αγάπησαν οι Μασάι
Όταν γυρίζεις από την Κένυα στις αποσκευές σου -εκτός από τις αναμνήσεις αν θέλετε να δώσουμε μια πιο ποιητική διάσταση- θα έχεις γεμίσει το memory stick της ψηφιακής σου μηχανής με χιλιάδες φωτογραφίες από εκεί. Ο 63χρόνος έμπορος αντικών Graham Pendrill όμως γύρισε "βραβευμένος" από τους Μασάι, ο πρώτος μάλιστα λευκός που τιμήθηκε από τη γνωστή φυλή (που εξύμνησε κάποτε η Έλλη Κοκκίνου). Ο επιχειρηματίας είχε δηλώσει μάλιστα πως θα πουλούσε τη βίλα του για να φύγει πίσω στην Κένυα ενώ πήγε στα επαγγελματικά ραντεβού του με την στολή των Μασάι.

Ο εκατομμυριούχος που έχτισε τη δική του πόλη
Ο σέξι πολυεκατομμυριούχος Scott Alexander προτίμησε να επενδύσει την περιουσία του για την κατασκευή μιας δικής του πολής παρά να τα... φάει με γυναίκες. Ο 35 Μαΐων Scott έχει χτίσει πόλη στη Βουλγαρία και το διαφημίζει ως τόπο διακοπών σε Άγγλους τουρίστες. Στην πόλη μάλιστα έδωσε το όνομά του μια και το προϋπάρχων ήταν ιδιαίτερα δύσκολο στην προφορά όπως αποκαλύπτει ο ίδιος.
Για τις ενδιαφερόμενες ο "γαμπρός" είναι ελεύθερος, είναι ιδιοκτήτης της εταιρίας  Ultimate Lifestyle Group Incorporated (που προσφέρει από προσωπικούς γυμναστές μέχρι και πολυτελής αμάξια για τους διάσημους) η οποία ωστόσο κήρυξε πτώχευση το 2009. Ο Alexander μένει σε μια σοφίτα στο Μάντσεστερ αξίας 3 εκατομμυρίων λιρών.

Η εκατομμυριούχος που συνέχισε να δουλεύει ως νοσοκόμα
Μπορεί να κέρδισε 1 εκατομμύριο λίρες σε τηλεοπτικό σόου ωστόσο η Karen Shand δεν άφησε τη δουλειά της νοσηλεύτριας. Η ίδια παραδέχεται ότι τα λεφτά της άλλαξαν τη ζωή αλλά όχι τον χαρακτήρα. Οπότε αν τυχόν περάσετε από το Victoria Hospital στο Kirkcaldy (κούφια η ώρα) είναι πολύ πιθανό να σας αλλάζει τον ορό ή να σας βάζει θερμόμετρο η εκατομμυριούχος Karen που πλούτισε απαντώντας σωστά σε έξι ερωτήσεις!

Ο εκατομμυριούχος που μένει σε ξενοδοχεία. Μόνο.
Με τόσο χρήμα που έχει ο Nicholas Berggruen μπούχτισε ο άνθρωπος και πλέον δεν έχει καμία διάθεση να αγοράσει και να καταναλώσει τίποτα. Δεν έχει σπίτι και προτιμά να μένει σε ξενοδοχεία παρά τα 50 του χρόνια. Κάποια στιγμή ένιωσε πως τα υλικά αγαθά που είχε αποκτήσει που είχε τον βάρυναν και αποφάσισε να... τα ξεφορτωθεί. Άρχισε να πουλά τα σπίτια του σε Νέα Υόρκη και Φλόριντα αλλά και το αυτοκίνητό του. Μάλιστα, σκέφτεται όταν πια δε θα είναι στη ζωή, τα περιουσιακά του στοιχεία να δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο εκατομμυριούχος που έστειλε την κόρη του να δουλέψει σε φαστφουντάδικο
Ποιος είπε ότι το να είσαι πρωθυπουργός αυτόματα σημαίνει πως τα παιδιά σου δε θα δουλεύουν και το μόνο που θα κάνουν είναι διακοπές στην Ίμπιζα και σκι στην Ελβετία; Ο Ταϊλανδός πολιτικός Thaksin Shinawatra που διετέλεσε πρωθυπουργός το διάστημα 2001-2006 έστειλε την τότε 17χρονη κόρη του, Paethongtan, να δουλέψει σε αλυσίδα fast food. Η Paethongtan έμαθε να χρησιμοποιεί την ταμιακή μηχανή, να γυρίζει μπιφτέκια και σφουγγαρίζει στο McTai. Ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας είχε πει πως τον προσέγγισε ο πατέρας της και του ζήτησε να την προσλάβει ώστε να μάθει πώς βγαίνουν τα χρήματα και πως να τα ξοδεύει. Μάλιστα, ο ίδιος ο πολιτικός όταν σπούδαζε δούλευε παράλληλα στα KFC.

H πρώτη εικονική εκατομμυριούχος
Η Ailin Graef ήταν μια ακόμα κινέζα δασκάλα, μέχρι που καταπιάστηκε με το Second Life, ένα online παιχνίδι που σε μεταφέρει σε έναν 3D κόσμο και έγινε η πρώτη εκατομμυριούχος χάρη σε ένα παιχνίδι στην ιστορία.
Το alter ego της στον virtual κόσμο του παιχνιδιού λέγεται Anshe Chung, πουλάει καθημερινά τεράστιες εκτάσεις γης, ενώ ασχολείται ενεργά με την αγοραπωλησία ακινήτων με σημαντικότατα κέρδη. Από το 2004 που ξεκίνησε να παίζει, η Graef έχει "κερδίσει" 300 εκατομμύρια Linden δολάρια (το νόμισμα του Second Life), τα οποία μπορεί να μετατρέπει online σε πραγματικό χρήμα, με ισοτιμία 275 Linden δολάρια για 1 κανονικό.
Αν και ζει στην Φρανκφούρτη, η Graef έχει 10 υπαλλήλους στη δούλεψή της, οι οποίοι ζουν και εργάζονται στην Κίνα. Τι δουλειά κάνουν; "Παράγουν διαδικτυακή γη", την οποία θα πουλήσει αργότερα η Graef για να αυξήσει την τεράστια περιουσία της. Αυτές είναι δουλειές.

O εκατομμυριούχος που αφόδευε έξω από τις καφετέριες
Όταν ένας ιδιοκτήτης καφετέριας έβλεπε κάθε πρωί που άνοιγε το μαγαζί του “ακαθαρσίες” στο πεζοδρόμιο μπροστά από αυτό, σίγουρα το τελευταίο που θα φανταζόταν ήταν ότι αυτές ανήκουν στον Sam Cerreto, τον πολυεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη ολόκληρου του οικοδομικού τετραγώνου. Ο Cerreto εντοπίστηκε από κάμερα ασφαλείας να “κάνει την ανάγκη του” τα ξημερώματα μπροστά από την καφετέρια.
Η σύλληψή του έφερε ανακούφιση και στους υπόλοιπους επαγγελματίες του οικοδομικού τετραγώνου (κομμωτές, εστιάτορες και γιατρούς) που έβρισκαν για 4 χρόνια ακαθαρσίες μπροστά από τα καταστήματα ή γραφεία τους καθώς και χρησιμοποιημένο χαρτί υγείας στις ζαρντινιέρες τους, χωρίς να ξέρουν τον υπεύθυνο.

Ο εκατομμυριούχος που άνοιξε μια τράπεζα σπέρματος για βραβευμένους με Νόμπελ
Το 1980, ο ζάμπλουτος Robert Clark Graham είχε τη φαεινή ιδέα να δημιουργήσει την “ανώτερη φυλή”, ιδρύοντας μια τράπεζα σπέρματος, στην οποία επέτρεπε την “κατάθεση” μόνο σε κατόχους βραβείου Νόμπελ. Η τράπεζα που είχε ως έδρα το Σαν Ντιέγο πήρε το παρατσούκλι “Nobel Prize Sperm Bank”, αλλά σύντομα άλλαξε τους περιορισμούς της, αφού ακόμη κι οι ελάχιστοι νομπελίστες που δέχτηκαν να καταθέσουν, είχαν αδύναμο σπέρμα λόγω της προχωρημένης τους ηλικίας.
Τελικά, ο Graham επέτρεψε την κατάθεση γενικότερα σε παντρεμένους άντρες με ιδιαίτερα υψηλό δείκτη IQ, ενώ στη συνέχεια έδωσε το πράσινο φως και σε αθλητές (για ακόμα πιο “υγιείς” καταθέσεις). Η τράπεζα σπέρματος έκλεισε το 1999 μετά το θάνατο του ιδρυτή της με απολογισμό 229 μωρά, εκ των οποίων κανένα δεν είχε για πατέρα κάποιον διάσημο νομπελίστα.
Επιπλέον, κανένα απ' τα μωρά δεν έχει τιμηθεί ακόμα με βραβείο Νόμπελ. Fail.

O εκατομμυριούχος που χάρισε την περιουσία του γιατί ήταν δυστυχισμένος
Ο Paul Rabeder γεννήθηκε φτωχός και μάλλον έτσι θέλει να πεθάνει. Παρότι κυνήγησε και κατάφερε να αποκτήσει τα πλούτη (έφτιαξε περιουσία που άγγιξε τα 3 εκατομμύρια δολάρια), ο Paul χάρισε μέχρι και το τελευταίο cent της περιουσίας του σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που είχε ίδρυσε ο ίδιος στην Κεντρική και τη Λατινική Αμερική. Τι δηλώνει ο ίδιος ο Rabeder για όλα αυτά; “Δεν θέλω να μου μείνει απολύτως τίποτα. Το χρήμα είναι αντιπαραγωγικό και εμποδίζει την ευτυχία να μπει στη ζωή σου”.
Ο Αυστριακός πούλησε τη βίλα στις Άλπεις στην οποία διέμενε και πλέον κατοικεί σε μια ξύλινη καλύβα στα βουνά και σε ένα δωμάτιο με μόλις ένα κρεβάτι στο Ίνσμπρουκ.

Ο εκατομμυριούχος σκύλος
Ο Gunther ο 4ος, ένας Γερμανικός Ποιμενικός, είναι το πιο πλούσιο σκυλί του κόσμου με περιουσία 372 εκατομμύρια δολάρια. Στην ουσία ο Gunther ο 4ος κληρονόμησε την περιουσία του από τον Gunther τον 3ο (τον μπαμπά του), ο οποίος κληρονόμησε την περιουσία του από την Karlotta Liebenstein, μια Γερμανίδα κόμησα.
Στο παλμαρέ του Gunther του 4ου είναι μια βίλα στο Μαϊάμι που αγόρασε από την Μαντόνα και μια σπάνια λευκή τρούφα που αγόρασε σε δημοπρασία. Αυτός ο σκύλος δεν αγοράζεται, αγοράζει!


ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΛΙΤΣΑ ΓΙΑΓΚΟΥΣΗ!!!!






Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΛΙΤΣΑ...
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...ΓΙΑΤΙ....ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ...





pistepseto.gr

Πάρτε υπογλώσσιο και...διαβάστε πόσο κόστισε το δώρο της Αθηνάς στον Αλβάρο

Μια μικρή περιουσία ξόδεψε η χρυσή κληρονόμος για το Χριστουγεννιάτικο δώρο του συζύγου της. Συγκεκριμένα η

Αθηνά Ωνάση έδωσε 1,35 εκατομμύρια δολάρια για να το αποκτήσει. Πρόκειται φυσικά για ένα άλογο, αφού και οι δύο λατρεύουν την ιππασία.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real Life» εδώ και καιρό ο Αλβάρο συζητούσε με την Αθηνά το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ακόμα ένα άλογο το οποίο θα προπονούσε και θα προετοίμαζε ο ίδιος για να πάρει σύντομα μέρος σε κορυφαίες διοργανώσεις ιππικών αγώνων.
Για το λόγο αυτό έψαξε και βρήκε τον «Ροχμάν Τζο», ένα άλογο που έχει κερδίσει πολλούς αγώνες στο παρελθόν. Μάλιστα μετά το ατύχημα που είχε τον Νοέμβριο η χρυσή κληρονόμος, ετοιμάζεται να λάβει μέρος σε αγώνες σε λίγες εβδομάδες, αφού η υγεία της έχει βελτιωθεί σημαντικά.
Όσο για τις γιορτές των Χριστουγέννων, Αθηνά και Αλβάρο θα βρεθούν στο Βέλγιο ενώ το νέο χρόνο θα τον υποδεχθούν στο Σάο Πάολο.

thestival

Κοπάδι πρόβατα βόσκησε… χασίς

Ένα κωμικοτραγικό γεγονός συνέβη κατά λάθος, στης Μουριές του Νομού Κιλκίς, σε παράνομη φυτεία με δενδρύλια κάνναβης. Πήγαιναν για να βοσκήσουν και κατέληξαν να… κάνουν ναρκωτικά.


Ο λόγος για ένα κοπάδι πρόβατα τα οποία βρέθηκαν κατά τύχη σε χασισοφυτεία, και αντί για να μασήσουν χορτάρι, έκαναν μάλλον…. κατανάλωση χόρτου.
Το κωμικοτραγικό γεγονός συνέβη στης Μουριές του Νομού Κιλκίς, όπου ένας 45χρονος καλλιεργούσε παράνομα δενδρύλια κάνναβης, αλλά και παπαρούνες για την παραγωγή οπίου. Το κοπάδι έφτασε στο σημείο, την ώρα που βοσκούσε.
Μετά το γεγονός, ο 45χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη. Τα πρόβατα πάντως είναι όλα καλά στην υγεία τους.

124 ΕΤΩΝ Πέθανε η γηραιότερη γυναίκα του πλανήτη!

Σε ηλικία 124 ετών πέθανε το Σάββατο η Μαριάμ Αμάσχ (Mariam Amash), μια ισραηλινή αραβικής καταγωγής γυναίκα, η οποία , σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, ενδεχομένως να είναι το τεκμηριωμένα γηραιότερο ανθρώπινο ον που έζησε στον πλανήτη.
Το δελτίο ταυτότητας της γυναίκας έγραφε ως έτος γέννησης το 1888. Μέχρι σήμερα ο μακροβιότερος, επαληθευμένα, άνθρωπος είναι ο Γάλλος Ζαν Καλμάν (1875-1997), ο οποίος πέθανε σε ηλικία 122 ετών.
Η Μαριάμ Αμάσχ, από το αραβικό χωριό Γισρ αλ-Ζαργκά, περίπου 500 χιλιόμετρα βόρεια του Τελ Αβίβ, άφησε πίσω της 10 παιδιά και περίπου 300 εγγόνια και δισέγγονα, έγραψε η διαδικτυακή έκδοση της μεγαλύτερης σε πωλήσεις καθημερινής εφημερίδας του Ισραήλ, της Γεντιότ Αχρονότ.
Η είδηση του θανάτου της Αμάσχ έρχεται λιγότερο από μία εβδομάδα από την πιστοποίηση στο βιβλίο Γκίνες ότι ο Ιάπωνας Γιρουεμόν Κιμούρα, ηλικίας 115 ετών είναι η γηραιότερος άνθρωπος στον πλανήτη, μετά το θάνατο σε ηλικία επίσης 115 ετών μιας γυναίκας στις Ηνωμένες Πολιτείες



http://www.radar.gr

Άλλο ένα παιχνίδι που θα εξοργίσει όλους τους γονείς!

Μετά τον ειδικό εξοπλισμό για μωρά στην εντατική και την κούκλα-μωρό στην εντατική έρχεται το παιχνίδι με όλον τον εξοπλισμό για τραυματισμένα ή παραπληγικά παιδιά! Θα το αγοράσει κανένας γονιός στο παιδί του για τα Χριστούγεννα;

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΥΡΗΜΑ Ανακαλύφθηκε κατοικία 3.500 ετών στην Κύπρο!


Στην επαρχία της Λευκωσίας και συγκεκριμένα στη θέση Αλάμπρα-Μούττες ανακαλύφθηκαν τα κατάλοιπα μιας οικίας 3.500 χρόνων, που χρονολογείται στη Μέση Εποχή του Χαλκού!
Οι ανασκαφές έφεραν στο φως, σύμφωνα με το Τμήμα Αρχαιοτήτων Κύπρου, ένα στενό ορθογώνιο δωμάτιο διαστάσεων 5Χ4 μέτρων με χαμηλές πέτρινες βάσεις τοιχωμάτων.
Τα τοιχώματα εκτιμάται ότι κάποτε στήριζαν τοίχους κατασκευασμένους από πήλινες πλίνθους, παρόμοιους με τους τοίχους των παραδοσιακών οικιών που σώζονται σήμερα στην Αλάμπρα.
Η οικία σώζει έναν καλά διατηρημένο αποθηκευτικό χώρο με τουλάχιστον έξι μεγάλους αποθηκευτικούς πίθους που πιθανώς να περιείχαν προϊόντα, όπως σιτηρά, νερό και ελαιόλαδο.
Άλλα αντικείμενα που βρέθηκαν είναι μια μπρούντζινη πόρπη, μια σπάνια μπρούντζινη σμίλη, όπως και εργαλεία για την υφαντική και περίτεχνα ζωγραφισμένα κεραμικά αγγεία.
Η εστία φαίνεται να καταστράφηκε από φωτιά γύρω στο 1600 πΧ, γεγονός που ίσως εξηγεί την κατάσταση διατήρησής της.

http://www.radar.gr

Οι «σοφές» ατάκες του Αρκά

1. Προσπαθώ να βγω από το ψυχολογικό αδιέξοδο, αλλά δε μπορώ να θυμηθώ από που μπήκα.


2. Διασκέδαση είναι η τέχνη να κουράζεσαι τις ώρες ανάπαυσης.

3. H πείρα είναι μια χτένα που την... αποκτάς όταν είσαι πια φαλακρός!

4. Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό.

5. Αυτοί που κάνουν πως ξέρουν τα πάντα εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε. 

6. Το καλύτερο φάρμακο για το βήχα είναι η φασολάδα. Μετά θα φοβάσαι να βήξεις. 

7. Η τεχνητή νοημοσύνη δεν μπορεί να κερδίσει τη φυσική ηλιθιότητα. 

8. Η ζωή χωρίζεται σε τρεις φάσεις: επανάσταση, περισυλλογή, τηλεόραση. Ξεκινάς να αλλάξεις τον κόσμο και καταλήγεις να αλλάζεις κανάλια. 

9. Τη γυναίκα μου πάνω απ' όλα. Όλες τις άλλες από κάτω. 

10. Μεγαλοφυϊα είναι κάποιος που σε μια παραλία γυμνιστών μπορεί να θυμάται φάτσες. 

11. Ακόμα και μια κοινωνία ηλίθιων είναι ταξική. Έτσι ένας ηλίθιος πλούσιος είναι απλά πλούσιος,ενώ ένας ηλίθιος φτωχός είναι απλά ηλίθιος. 

12. Η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή. 

13. Έχω διαβάσει τόσα πολλά γύρω από το κάπνισμα και το ποτό που αποφάσισα να κόψω το διάβασμα. 

14. Η φιλοδοξία είναι το τελευταίο καταφύγιο της αποτυχίας. 

15. Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και να κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.

Διοικητή των Ταλιμπάν σκότωσε ο πρίγκιπας Χάρρυ !


Σε αεροπορική επίθεση συμμετείχε σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία ο πρίγκιπας Χάρρυ κι ήταν αυτός που εκτόξευσε τον πύραυλο ο οποίος είχε ως στόχο έναν διοικητή ...
των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν. Είναι η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας συμμετέχει σε θανατηφόρα επίθεση πετώντας το ελικόπτερο Απάτσι του. Λέγεται ότι η επίθεση πραγματοποιήθηκε στο τέλος Οκτωβρίου λίγο μετά την επιστροφή του πρίγκιπα στο Αφγανιστάν για την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής του.
Όπως είπε υπεύθυνος της άμυνας των βρετανικών στρατευμάτων στην περιοχή «κάναμε περιπολία και τότε καλέσαμε τα ελικόπτερα Απάτσι. Ακούσαμε τη φωνή στον ασύρματο κι αμέσως αντιληφθήκαμε ότι ήταν ο Big H. Προσπαθούσαν να εντοπίσουν έναν ηγέτη των Ταλιμπάν, σε ιεραρχία ήταν διοικητής τους». Ο Harry ανήκει στη μονάδα των πιλότων Απάτσι που έχουν τη μεγαλύτερη απόδοση σε εξολόθρευση στόχων. Ο Harry, αν και αποκαλείται ο πρίγκιπας των πάρτι, εκπαιδεύθηκε ως πιλότος ελικοπτέρων επί 18 μήνες και αυτή είναι η δεύτερη φορά που θητεύει στο Αφγανιστάν, καθώς την πρώτη φορά, το 2008, λόγω της δημοσιότητας που έλαβε η παρουσία του εκεί, τον απέσυραν τάχιστα για να μην γίνει στόχος. Όμως, ο ίδιος επιθυμούσε έντονα να επιστρέψει και γι’ αυτό επέλεξε να γίνει πιλότος Απάτσι, καθώς η εκπαίδευση ολοκληρώνεται στο Αφγανιστάν. Σύμφωνα με τα Ανάκτορα του St. James ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν πολύ περήφανος για τον γιο του που έκανε τη συγκεκριμένη επιλογή.
Εφέτος ο Harry θα περάσει τα Χριστούγεννα με τους συναδέλφους του στην εμπόλεμη ζώνη και σύμφωνα με την παράδοση των Βρετανών στρατιωτών θα είναι εκείνος που θα σερβίρει τη γαλοπούλα στους χαμηλόβαθμους στρατιώτες. Και μόλις ολοκληρώσει το καθήκον του ως σερβιτόρος, θα μπορέσει και ο ίδιος να απολαύσει το χριστουγεννιάτικο δείπνο του με τους συμπολεμιστές του.
Σίγουρα το στρατόπεδο του Bastion απέχει πολύ από τα ανάκτορα του Σάντρινγκχαμ όπου πέρασε τα περασμένα Χριστούγεννα ο πρίγκιπας. Αργότερα, θα μπορέσει να επικοινωνήσει με την οικογένειά του μέσω Skype. Ο πατέρας του πρίγκιπας Κάρολος μιλώντας σε οικογένειες στρατιωτικών ανέφερε πως καθώς έχει δύο γιους στις πρώτες γραμμές του μετώπου γνωρίζει τι συναισθήματα βιώνουν και τι περνούν τις ημέρες αυτές.

thesival.gr

47ΧΡΟΝΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΗΣ Διοργανώνει ομαδικά όργια στην Πάτρα!


Οργιάζουν οι φήμες για τα... ερωτικά όργια που διοργανώνει 47χρονος ηπειρώτης ο οποίος μένει μόνιμα στην Πάτρα.
Είναι παντρεμένος και η σύζυγός του, (η οποία είναι διορισμένη στο δημόσιο και γι' αυτό μετακόμισαν στην Πάτρα), δεν έχει ιδέα για τα καμώματά του. Από τα οποία όμως εκείνος εξασφαλίζει και προσωπική ικανοποίηση, αλλά και χρήμα.
Όλα ξεκίνησαν, διαβάζουμε στο τοπικό site dete.gr, από τότε που ο συγκεκριμένος σύναψε κρυφή ερωτική σχέση με 39χρονη εργαζόμενη σε αρτοποιείο. Λέγεται πως είναι αρκετά ελευθέρων ηθών και ως εκ τούτου οι δυο τους οδηγήθηκαν αμέσως σε... μονοπάτια ομαδικών ερωτικών συνευρέσεων. Και επειδή ο 47χρονος είχε ανάλογες γνωριμίες στην Αθήνα άρχισε να κανονίζει ραντεβού επί πληρωμή.
Στην αρχή για αυτόν και την παράνομη ερωμένη του, κανονίζοντας επισκέψεις ανδρών ή γυναικών για τρίο. Αργότερα όμως σκέφτηκαν να βάλουν στο παιγνίδι και φίλες ή ακόμα και φίλους της 39χρονης γυναίκας.
ΜΕΣΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ
Ο Ηπειρώτης όμως, μέσα από αυτά τα ραντεβού που κανονίζει φροντίζει να εξασφαλίσει και μια δική του αμοιβή. Με το σκεπτικό φυσικά ότι εκείνος μπαίνει στον κόπο - υποτίθεται - να κανονίσει τις συναντήσεις και να παζαρέψει τις τιμές των ερωτικών απεσταλμένων, (γυναικών και ανδρών), από την Αθήνα. Και ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που συμμετέχουν, ανεβοκατεβάζει και την ταρίφα!

http://www.radar.gr

Πές μου το αγαπημένο σου χρώμα, να σου πω πώς κάνεις σεξ!


Όλοι έχουμε ένα αγαπημένο χρώμα…εκείνο που κυριαρχεί μέσα στη ….ντουλάπα σου. Το χρώμα που επέλεξες για τους τοίχους στο δωμάτιό σου. Κι αν δεν είσαι σίγουρη ότι έχεις αγαπημένο χρώμα, δεν έχεις παρά να κοιτάξεις γύρω σου. Ποια είναι εκείνη η απόχρωση που ξεχωρίζει ανάμεσα στις υπόλοιπες; Αυτή είναι που χαρακτηρίζει και την προσωπική σου ζωή. Την σεξουαλικότητα και τις προτιμήσεις σου.
Κάνε λοιπόν κι εσύ το τεστ και δες ποιο είναι το χρώμα που σου ταιριάζει και τι σημαίνει αυτό για τη σεξουαλική σου ζωή. Κάνε κλικ επάνω στο χρώμα που σου αρέσει και διάβασε τι λέει για τη σεξουαλική σου ζωή.


http://www.tlife.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger