Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Nατάσα Λυμπερίδου με see through εσώρουχα...!!!

Τρίτη 29 Μαΐου 2012


Ακολουθούν περισσότερες καυτές φωτογραφίες...







Η Nατάσα Λυμπερίδου με see through εσώρουχα...!!!

ΣΑΡΟΝ ΣΤΟΟΥΝ Μελαχρινή και σέξι όσο ποτέ


Μια φωτογράφιση με κόνσεπτ κινηματογραφικό και μια Σάρον Στόουν όπως δεν την έχουμε ξαναδεί συνθέτουν την έκπληξη του μήνα.
Η 54χρονη σταρ έχει μείνει στη μνήμη μας με το ρόλο της στο Βασικό Ένστικτο ο οποίος την κατέταξε στη λίστα με τις πιο σέξι ηθοποιούς του Χόλυγουντ.
Σήμερα, που άλλες στην ηλικία της κάνουν ρόλους μαμάς, εκείνη φοράει μαύρη περούκα, σέξι εσώρουχα και πρωταγωνιστεί στο μικρού μήκους ταινιάκι μαζί με τον Άντον Ρίβας για λογαριασμό του Γαλλικού περιοδικού French Revue.
Εκεί υπηρετεί πιστά το κόσνσεπτ που την θέλει να υποδύεται τους αρχετυπικούς χαρακτήρες των Pumpkin και Honey Bunny από το Pulp Fiction του Ταραντίνο. 






Η Nicole Coco με bikini στην πισίνα του Caesars Palace


Η Nicole Coco με bikini στην πισίνα του Caesars Palace στο Las Vegas..
Δείτε την







http://www.kanonitv.net

Άνοιξε ο πρώτος οίκος ανοχής για γυναίκες


Η δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Pam Corkery ιδρύει τον πρώτο οίκο ανοχής για γυναίκες με σκοπό να προσφέρει την καλύτερη νύχτα που θα μπορούσε ποτέ να περάσει μια γυναίκα. 


Τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες από έναν άνδρα;

Το θεληματικό πιγούνι, το μυστηριώδες βλέμμα, το γραμμωμένο κορμί, τα στιβαρά μπράτσα ή μήπως τελικά το μέγεθος είναι αυτό που μετράει πάνω από όλα; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που έθεσε η δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Pam Corkery, η οποία βρίσκεται στη διαδικασία δημιουργίας του πρώτου οίκου ανοχής για γυναίκες. Η έρευνα περιλαμβάνει 20 ερωτήσεις που ετοίμασε η Pam Corkery μαζί με τη συνεργάτη της, Rebekah Hay.


Ο υπό ίδρυση οίκος ανοχής θα διαθέτει χαμάμ, spa, δύο μπαρ, καθώς και ιδιωτικές αίθουσες για τις γυναίκες που θέλουν να δοκιμάσουν τα «εμπορεύματα» – εκπαιδευμένους άνδρες εργάτες του sex – όλα αυτά για 240 δολάρια την ώρα. 

Η έρευνα αποκαλύπτει ότι η ιδέα της Pammy εγγυάται «την καλύτερη νύχτα που θα μπορούσε ποτέ να ζητήσει μια γυναίκα» και ζητάει από τις γυναίκες να δηλώσουν ανώνυμα τις προτιμήσεις τους στους άνδρες. Ένα από τα ερωτήματα που θέτονται είναι αν οι γυναίκες προτιμούν τους άνδρες «περιποιητικούς» ή «άγριους». 

http://oiprionatoi.blogspot.com

Κι όμως... κυκλοφορεί έτσι στο δρόμο!


Με ένα σούπερ τοσοδούλι μπικίνι και ρόζ τρυπητό φορεματάκι (κάτι τέτοιο τέλος πάντων», η...

Katie Price βγήκε βόλτα στα μαγαζιά!



Αφού πρώτα είδε τις βιτρίνες σχεδόν γυμνή, παρέα με μια φίλη, προκαλώντας εγκεφαλικά στους ανυποψίαστους περαστικούς, που δεν περίμεναν να αντικρίσουν αυτό το θέαμα, πήγε να κάνει και το μπανάκι  της!



Κρατώντας στο χέρι το κινητό και τη πετσέτα της, ούτε καν τσάντα με τα απαραίτητα χάρισε και χαμόγελα στους παπαράτσι που…  «είχαν την τύχη τους» εκείνη την ημέρα!





http://www.kamikazi.gr

Ο Τομ Κρουζ στο ριμέικ του «Και οι 7 ήταν υπέροχοι»


Το χειρότερο κινηματογραφικό casting των τελευταίων χρόνων θέλει τον Τομ Κρουζ στον αρχετυπικό ρόλο του Γιουλ Μπρίνερ στο θρυλικό γουέστερν των 60s (και στα δυο σίκουέλ του). Η κοινή λογική θρηνεί.
Οι υπογραφές έχουν ήδη πέσει μεταξύ του Τομ Κρουζ και της MGM (που έχει τα δικαιώματα των ταινιών) για την αναβίωση ενός από τα πλέον αγαπημένα γουέστερν μιας ολόκληρης γενιάς.
Εννοείται πως ο Τομ δεν είναι δυνατόν να πείσει κανένα ότι μπορεί ή δικαιούται να φορέσει τις μπότες με σπιρούνια των επτά πιστολέρο (μεταξύ άλλων Γιουλ Μπρίνερ, Στίβ Μακουίν, Τσαρλς Μπρόνσον) που έρχονται να σώσουν ένα μικρό μεξικάνικο χωριό από ληστές.
Παρότι και η αρχική ταινία ήταν ουσιαστικά ριμέικ του Seven Samurai του Ακίρα Κουροσάβα, είχε καταφέρει να αποκτήσει την δική της ταυτότητα.

http://www.iefimerida.gr

Ο David Beckham στο Βρετανικό Elle


Στο εξώφυλλο της βρετανικής έκδοσης ...



του περιοδικού Elle βρίσκεται ο 
David Beckham. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για το πρώτο εξώφυλλο με 
πρωταγωνιστή άντρα και ο 37χρονος ποζάρει για το τεύχος του Ιουλίου 
2012. 



http://tsekouratoi.blogspot.com

Αυτός είναι ο γυμνός άστεγος που έφαγε το πρόσωπο του φίλου του [εικόνες]


H ταυτότητα του δράστη του πιο αποτρόπαιου εγκλήματος στην ιστορία του Μαϊάμι μόλις αποκαλύφθηκε. Πρόκειται για τον 31χρονο Ρούντι Γιουτζίν, άστεγο εδώ και χρόνια, που βρέθηκε το Σάββατο να μασάει το πρόσωπο του φίλου του. Αναγκάζοντας τον αστυνομικό να τον πυροβολήσει πάνω από έξι φορές (σκοτώνοντας τον) για να σταματήσει.
Το θέμα της σοκαριστικής επίθεσης βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Μαϊάμι, με τους γιατρούς να μιλούν «για τα χειρότερα τραύματα που έχουμε ποτέ συναντήσει».
Ενώ ο Λάρι Βέγκα, ο ποδηλάτης που είδε την σκηνή να εκτυλίσσεται ζωντανά το Σάββατο απόγευμα και κάλεσε την αστυνομία, δήλωσε στο WSVN «Ο τύπος έκοβε με τα δόντια κομμάτια σάρκας από το πρόσωπο του θύματος. Του είπα να σταματήσει, αλλά δεν με άκουσε. Όταν ήρθε ο αστυνομικός και άρχισε να του φωνάζει να σηκωθεί πάνω, εκείνος απλά σήκωσε το κεφάλι του, με ένα κομμάτι σάρκα να κρέμεται από το στόμα του και μας γρύλισε».
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης (και το επίσης γυμνό θύμα) ήταν υπό την επήρεια LSD. Κάτι που εξηγεί και το γεγονός ότι ήταν γυμνός και τόσο βίαιος, αφού, όπως δήλωσε ο Αρμάντο Αγκιλάρ, ειδικός της αστυνομίας «Αισθάνονται ότι το κορμί τους έχει πάρει φωτιά, ότι καίγονται ζωντανοί από μέσα».


29 Μαϊου 1453: Όταν «η Πόλις εάλω....»


Καμία άλλη ημερομηνία δεν έχει εντυπωθεί στο συλλογικό υποσυνείδητο του Ελληνισμού όσο η 29 Μαϊου, η «αποφράς ημέρα» οπότε η Κωνσταντινούπολη, η «βασσιλίς των πόλεων» κυριεύθηκε από τους Οθωμανούς Τούρκους.
Η πολιορκία και η πτώση της Πόλης ήταν το επιστέγασμα μιας ολόκληρης περιόδου συρρίκνωσης οπότε και οι Τούρκοι (Σελτζούκοι και Οθωμανοί) έθεταν υπό την κυριαρχία τους τα εδάφη της πάλαι ποτέ κραταιάς αυτοκρατορίας.
Έτσι τις παραμονές της Άλωσης η Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία υπήρχε μόνο κατ' όνομα. Η επικράτειά της αφορούσε μόνο την περιοχή γύρω από την Κωνσταντινούπολη και σε κάποιες περιοχές, όπως το Δεσποτάτο του Μυστρά.
Το 1451 αναρριχάται στον οθωμανικό θρόνο ο Μωάμεθ ο Β'. Ο νεαρός Σουλτάνος ονειρεύεται να καταλάβει την Βασιλεύουσα προκειμένου να δημιουργήσει μια κραταιά Αυτοκρατορία στη θέση της παλιάς Ρωμαϊκής. Έτσι, παρά το γεγονός ότι η Πόλη τελούσε ήδη φόρου υποτελής, ο Μωάμεθ αποφασίζει να της δώσει το τελειωτικό χτύπημα.
Το Βυζάντιο σε εκείνη την κρίσιμη στιγμή εναποθέτει τις ελπίδες του στη Ρώμη η οποία ζητά σαν αντάλλαγμα την ´Ενωση των Εκκλησιών με τους δικούς της όρους. Το 1451 η Σύνοδος Φεράρας-Φλωρεντίας επικύρωσε την πλήρη υποταγή της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ρωμαιοκαθολική, όμως δεν έγινε ποτέ δεκτή από τους Βυζαντινούς οι οποίοι είχαν χωριστεί σε «Ενωτικούς» και «Ανθενωτικούς». Ο διχασμός ακύρωσε στην πράξη τη συμφωνία. Παραμονές της Άλωσης ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια, στέλνοντας πρεσβεία στον πάπα Νικόλαο Ε' για να ζητήσει βοήθεια. Ο Πάπας έβαλε και πάλι ως όρο την Ένωση των Εκκλησιών, αλλά αποδέχθηκε το αίτημα του αυτοκράτορα να στείλει στην Κωνσταντινούπολη ιερείς, προκειμένου να πείσουν τον λαό για την αναγκαιότητα της Ένωσης.
Οι απεσταλμένοι του Πάπα, καρδινάλιος Ισίδωρος και ο αρχιεπίσκοπος Μυτιλήνης Λεονάρδος, λειτούργησαν στην Αγία Σοφία, προκαλώντας την αντίδραση του κόσμου, που ξεχύθηκε στους δρόμους και γέμισε τις εκκλησίες, όπου λειτουργούσαν οι ανθενωτικοί με επικεφαλής τον μετέπειτα πατριάρχη Γεννάδιο Σχολάριο. Το σύνθημα που κυριαρχούσε ήταν «Την γαρ Λατίνων ούτε βοήθειαν ούτε την ένωσιν χρήζομεν. Απέστω αφ' ημών η των αζύμων λατρεία».
Το μίσος για τους Λατίνους δεν ήταν μόνο θρησκευτικό αλλά και πολιτικό, αφού ο λαός δεν ξέχασε ποτέ τη βαρβαρότητα που επέδειξαν οι Σταυροφόροι στην πρώτη Άλωση της Κωνσταντινούπολης το 1204, που στην ουσία προκάλεσε και την αρχή του τέλους για την Αυτοκρατορία.
Σε αντίθεση με τους Γενουάτες και τους Βενετσιάνους, οι Οθωμανοί συμπεριφέρονταν καλύτερα προς τους χριστιανούς. Πολλοί βλέποντας ότι οι χριστιανοί είχαν υψηλές θέσεις στην οθωμανική διοίκηση, κυριαρχούσαν στο εμπόριο και πλήρωναν λιγότερους φόρους θεώρησαν καλύτερη την οθωμανική αντί της λατινικής κυριαρχίας.Την παράταξη αυτή εξέφραζε ο Λουκάς Νοταράς ο οποίος εκστόμισε και την περίφημη φράση «Καλύτερα να δω στην Πόλη τούρκικο φακιόλι παρά λατινική καλύπτρα».
Στις 7 Απριλίου, μπροστά στην Πύλη του Αγίου Ρωμανού, ο Μωάμεθ στήνη τη σκηνή του, ξεκινώντας ουσιαστικά την πολιορκία της Πόλης. Με στρατό 150.000 ανδρών, ναυτικό 400 πλοίων αλλά και το πιο σύγχρονο πυροβολικό οι Τούρκοι βρέθηκαν απέναντι σε μόλις 7.000 άνδρες, οι 2000 από τους οποίους ήταν μισθοφόροι, κυρίως Ενετοί και Γενουάτες.
Τη στιγμή της πολιορκίας η Πόλη είναι σκιά του εαυτού της, έχοντας πληθυσμό μόλις 50.000 κάτοικων που αντιμετώπιζε προβλήματα επισιτισμού.Ο κλοιός γύρω από την Κωνσταντινούπολη κλείνει και τα τείχη της σφυροκοπούνται καθημερινά από τα κανόνια του Μωάμεθ.
Παρά τον ναυτικό αποκλεισμό, οι πολιορκούμενοι ένας στολίσκος με εφόδια υπό τον πλοίαρχο Φλαντανελλά κατορθώνει στις 20 Απριλίου 1453 να διασπάσει τον τουρκικό κλοιό μετά από φοβερή ναυμαχία και να εισέλθει στον Κεράτιο, αναπτερώνοντας τις ελπίδες των πολιορκούμενων.
Η κίνηση αυτή προβλημάτισε τον Σουλτάνο ο οποίος αντιλήφθηκε πως δεν αρκούσαν μόνο οι χερσαίες δυνάμεις για την κατάληψη της Πόλης αλλά έπρεπε με κάποιο τρόπο το ναυτικό να βρεθεί στον Κεράτειο, ο οποίος ήταν φραγμένος από μια τεράστια αλυσίδα.
Με τη βοήθεια ενός Ιταλού μηχανικού κατασκεύασε δίολκο και τη νύχτα της 21ης προς την 22α Απριλίου, 70 περίπου πλοία σύρθηκαν από τον Βόσπορο προς τον Κεράτιο. Η κατάσταση για τους πολιορκούμενους έγινε πλέον απελπιστική, καθώς έπρεπε να αποσπάσουν δυνάμεις από τα τείχη για να προστατεύσουν την Πόλη από την πλευρά του Κεράτιου, όπου δεν υπήρχαν τείχη.
Στις 21 Μαΐου, ο σουλτάνος έστειλε πρέσβη στην Κωνσταντινούπολη. Ζητούσε την παράδοση της πόλης με την υπόσχεση να επιτρέψει στον Αυτοκράτορα και σε όσους το επιθυμούσαν να φύγουν με τα υπάρχοντά τους. Επίσης, θα αναγνώριζε τον Κωνσταντίνο ως ηγεμόνα της Πελοποννήσου, ενώ θα εγγυόταν για την ασφάλεια του πληθυσμού που θα παρέμενε στην Πόλη.
Ο Παλαιολόγος απαντά με αποφασιστικότητα αλλά και αξιοπρέπεια: δέχονταν να πληρώσει υψηλότερους φόρους υποτέλειας και να παραμείνουν στα χέρια των Τούρκων όλα τα κάστρα και τα εδάφη που είχαν στο μεταξύ κατακτήσει.
Για την Κωνσταντινούπολη όμως δήλωσε:
«Τὸ δὲ τὴν πόλιν σοὶ δοῦναι οὔτ' ἐμὸν ἐστίν οὔτ' ἄλλου τῶν κατοικούντων ἐν ταύτῃ• κοινῇ γὰρ γνώμῃ πάντες αὐτοπροαιρέτως άποθανοῦμεν καὶ οὐ φεισόμεθα τῆς ζωῆς ἡμῶν. (Το να σου (παρα)δώσω όμως την πόλη ούτε σε εμένα επαφίεται ούτε σε άλλον από τους κατοίκους της-διότι με κοινή απόφαση οι πάντες θα αποθάνουμε αυτοπροαίρετα και δεν θα υπολογίσουμε τη ζωή μας)
Το βράδυ της 28ης Μαϊου τελείται στην Αγία Σοφία η τελευταία Θεία Λειτουργία. Εκεί ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος και υπερασπιστές της Πόλης μεταλαμβάνουν και ο αυτοκράτορας εμψυχώνει το λαό.
Κατά την πρώτη πρωϊνή ώρα της Τρίτης 29 Μαίου, εκδηλώνεται τουρκική επίθεση από τρεις πλευρές συγχρόνως. Οι Βυζαντινοί καταφέρνουν να αποκόψουν τις υπόγειες σήραγγες απ' όπου οι Τούρκοι προσπαθούν να περάσουν κάτω από τα τείχη.
Παρά την αριθμητική υπεροχή των Οθωμανών οι Βυζαντινοί τους απωθούν και αποκρούουν με επιτυχία τις δύο επιθέσεις. Όμως ο Μωάμεθ Β' οργάνωσε πολύ προσεκτικά την τρίτη και τελευταία επίθεση. Επιτίθεται κοντά στην πύλη του Αγίου Ρωμανού, όπου πολεμά ο Παλαιολόγος. Ένας από τους κύριους υπερασπιστές της πόλης, ο Γενουάτης Ιουστινιάνης, τραυματίζεται και αναγκάζεται να εγκαταλείψει τον αγώνα. Αυτή υπήρξε και η ανεπανόρθωτη απώλεια για τους αμυνόμενους.
Τελικώς η Πόλη πέφτει και τα στήφη των Οθωμανών εισέρχονται εντός των τειχών όπου και επιδίδονται σε τριήμερες λεηλασίες. Το βράδυ, ο Μωάμεθ ο επονομαζόμενος πλέον και Πορθητής εισήλθε πανηγυρικά στην Αγία Σοφία και προσευχήθηκε στον Αλλάχ «αναβάς επί της Αγίας Τραπέζης».
Αυτή ήταν και η τελευταία πράξη του δράματος που έμελλε να αλλάξει συνολικά την ανθρώπινη Ιστορία, όχι μόνο την ελληνική. Κι αυτό γιατί με την εγκατάσταση των Οθωμανών στην Ανατολική Μεσόγειο πλήθος λογίων Ελλήνων θα μετοικίσουν στην Δύση, μεταλαμπαδεύοντας έτσι τα κλασσικά και βυζαντινά χειρόγραφα. Επιπλέον, με την οθωμανική κυριαρχία στην περιοχή κλείνουν οι χερσαίοι εμπορικοί δρόμοι προς την Ανατολή ωθώντας έτσι τις μεγάλες ναυτικές δυνάμεις της Δύσης σε αναζήτηση ναυτικών οδών εγκαινιάζοντας την Εποχή των Μεγάλων Ανακαλύψεων.
Για εμάς, η Άλωση της Πόλης, η πτώση του Βυζαντίου θα καταγραφεί στη συλλογική μνήμη ως το τέλος μιας εποχής δόξας που θα δώσει τη θέση της στην Τουρκοκρατία για τους επόμενους τέσσερις με πέντε αιώνες. Πιο ουσιαστικά όμως, η Άλωση θα σηματοδοτήσει το πολιτικό τέλος του Ελληνισμού και την αποκοπή του από τα μεγάλα γεγονότα της Αναγέννησης που ακολοθούσαν.
Η λαϊκή παράδοση απέδωσε το γεγονός με τους περίφημος «λαϊκούς θρήνους» και από την πρώτη στιγμή φρόντισε να μυθοποιήσει τόσο το θάνατο του Παλαιολόγου όσο και την ίδια την πτώση της Πόλης. Έτσι, στη λαϊκή μυθολογία αποτυπώθηκε ο θρύλος του μαρμαρωμένου βασιλιά, του μοναχού με τα μισοτηγανισμένα ψάρια αλλά και της Κερκόπορτας, η οποία έμεινε ανοιχτή επιτρέποντας στους Τούρκους να εισέλθουν στην Πόλη.
Αλλόκοτα περιστατικά, επενέργεια των στοιχείων της φύσης, ακόμη και οι ουράνιες δυνάμεις όλα επιστρατεύονται στη λαϊκή αντίληψη προκειμένου να μεταδώσουν το τραγικό γεγονός και μαζί μ' αυτό την ατέρμονα επαναλαμβανόμενη ευχή:
«Σώπασε κυρα-Δέσποινα και μη πολύ δακρύζεις
Πάλι με χρόνους με καιρούς, πάλι δικά μας είναι»


....10 Ατάκες ενός Άντρα για να ρίξει Χυλόπιτα (και τι εννοεί)....

1. Σε βλέπω σαν αδελφή μου
(Είσαι άσχημη)

2. Έχουμε μια μικρή διαφορά ηλικίας
(Είσαι άσχημη)

3. Δε με ελκύεις με αυτόν τον τρόπο
(Είσαι άσχημη)

4. Η ζωή μου είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη αυτή την εποχή
(Είσαι άσχημη)

5. Έχω ήδη ερωτικό δεσμό
(Είσαι άσχημη)

6. Δε βγαίνω ραντεβού με γυναίκες από την δουλειά μου
(Είσαι άσχημη)

7. Δε φταις εσύ, εγώ φταίω
(Είσαι άσχημη)

8. Ασχολούμαι με την καριέρα μου
(Είσαι άσχημη)

9. Δε θέλω να δεσμευτώ
(Είσαι άσχημη)

10. Ας μείνουμε φίλοι
(Είσαι απελπιστικά άσχημη)

Τα Ζώδια Σήμερα 29 Μαΐου 2012


Κριός
21/3-20/4

Ιδιαίτερα ευνοϊκή είναι η σημερινή μέρα για εσένα, αγαπητέ Κριέ, καθώς θα σου δοθεί η ευκαιρία να δώσεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Θα μπορέσεις να διευθετήσεις πολλά ζητήματα που αφορούν σε οικογενειακές υποθέσεις και να αποκαταστήσεις τις σχέσεις με τα δικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, είναι καιρός να μιλήσεις ανοιχτά με το ταίρι σου, γιατί η εσωστρέφεια που σε διακρίνει τον τελευταίο καιρό, δημιουργεί προβλήματα και σε αποξενώνει από το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, ασχολήσου σήμερα με την εξωτερική σου εμφάνιση και μην παρασύρεσαι από την κάθε γνωριμία, που θα σε κολακέψει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Κριέ, σήμερα θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και μετρημένος στις κινήσεις σου, για να δώσεις μια νέα ώθηση στη δουλειά σου και να κάνεις νέα σχέδια. Προσοχή στις βιαστικές κινήσεις, που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη. Τα οικονομικά σου, επίσης, θέλουν μεγάλη προσοχή και σωστό προγραμματισμό, γιατί υπάρχουν υποχρεώσεις, που πρέπει να καλύψεις άμεσα.



Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα νιώθεις πως τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά σου και μπορείς να πετύχεις ό,τι επιθυμείς. Προσοχή μόνο στις βιαστικές κινήσεις, που θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν από τη σειρά σου. Επίσης, καλό είναι να περιορίσεις την ευαίσθητη πλευρά σου, γιατί θα σε κρατήσει πίσω στους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, θα πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη κατανόηση απέναντι στο σύντροφό σου και να μην ξεσπάς πάνω του με κάθε αφορμή, που μάλιστα δεν είναι και τόσο σημαντική. Αν πάλι σε συντροφεύει η μοναξιά, η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική και μπορεί να φέρει δίπλα σου ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Μη διστάσεις να μιλήσεις και να ανοιχτείς σε άτομα που εμφανίζονται τώρα στη ζωή σου και να τους δείξεις το αληθινό σου πρόσωπο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ταύρε, θα πρέπει να συγκρατήσεις τα νεύρα που σου προκαλούν κάποιες συνεργασίες και να χειριστείς με ηρεμία τις όποιες δυσκολίες προκύψουν. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα και σύντομα θα μπορέσεις να βρεις νέες πηγές εσόδων. Μη σταματάς τις προσπάθειες.



Δίδυμοι
21/5-21/6

Για εσένα, φίλε Δίδυμε, η σημερινή μέρα φέρνει μοναδικές ευκαιρίες, που δεν πρέπει να τις αφήσεις να περάσουν αναξιοποίητες. Το πρώτο που πρέπει να κάνεις, είναι να σκεφτείς σοβαρά τι είναι αυτό που θέλεις από τη ζωή σου και αν χρειάζεται να κάνεις κάποιες δραστικές αλλαγές για να το πετύχεις… μη διστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, η αισιόδοξη διάθεση που έχεις φαίνεται και μέσα στη σχέση σου και σε κάνει να εκφράζεις την αγάπη σου στο σύντροφό σου με τον καλύτερο τρόπο. Αυτή η στάση θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχεις και να νιώσεις πολύ όμορφα. Αν η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, η γοητεία σου σήμερα δεν περνά απαρατήρητη. Μην μένεις απόψε κλεισμένος στο σπίτι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Δίδυμε, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και σήμερα ευνοούνται τα ξεκινήματα και οι νέες συνεργασίες. Θα δεις τους συνεργάτες σου να είναι ανοιχτοί και θετικοί στις ιδέες σου, ακόμα κι αν είναι αρκετά πρωτοποριακές και περίπλοκες. Προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί ο ενθουσιασμός σου σε οδηγεί σε άσκοπα έξοδα.



Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα σου δοθεί η ευκαιρία να δεις λίγο διαφορετικά τις καταστάσεις που σε απασχολούν και να νιώσεις πιο αισιόδοξος για την έκβασή τους. Αυτό που πρέπει να πάρεις απόφαση, είναι πως δεν μπορείς να αφήνεις τα προβλήματα να μεγαλώνουν, αλλά πρέπει άμεσα να τα αντιμετωπίσεις, γιατί μετά θα πελαγώσεις. Πάντως, η σημερινή σου στάση, θα σε βοηθήσει να οδηγηθείς στις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Η υπομονή και η κατανόηση που δείχνεις στο σύντροφό σου, θα σε βοηθήσει να δεις πιο αισιόδοξα τα προβλήματα που υπάρχουν και να τα λύσετε από κοινού, με τον καλύτερο τρόπο. Για σένα που σε βασανίζει ακόμη η μοναξιά, αυτή η Τρίτη είναι πολύ καλή για μια νέα γνωριμία, που μπορεί και να καταλήξει σε σχέση ζωής.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, φίλε Καρκίνε, θα έχει κάποιες δύσκολες στιγμές και θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός στους χειρισμούς σου, για να μη βρεθείς εκτεθειμένος σε κάποιες συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Γενικά, κράτησε μια ουδέτερη στάση και δε θα χάσεις. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα, αλλά με ψυχραιμία και λογική, θα μπορέσεις να τα καταφέρεις μια χαρά.


Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα δεις να συμβαίνουν αρκετές αλλαγές και οι εξελίξεις θα σε προλαβαίνουν σε διάφορα επίπεδα. Φρόντισε να είσαι όσο προετοιμασμένος γίνεται και κυρίως να μην χάνεις την ψυχραιμία σου από την ταχύτητα των γεγονότων. Μεγάλη προσοχή στις οικογενειακές σου σχέσεις, γιατί εκεί υπάρχουν κάποιες λεπτές ισορροπίες, που κινδυνεύουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, τα πράγματα βελτιώνονται, καθώς θα νιώσεις πως έρχεσαι πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα μπορέσεις να μιλήσεις για όσα σκέφτεσαι, αλλά και να περάσεις μια ερωτική βραδιά, γεμάτη τρυφερότητα μαζί του. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, θα πρέπει να διώξεις την κακή διάθεση, για να μπορέσει να σε πλησιάσει κάποιο άτομο, που πραγματικά θα σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Λέων, χρειάζεται διπλωματία και διαλλακτικότητα, για να ολοκληρώσεις το συντομότερο τα σχέδιά σου. Να θυμάσαι ότι κάποιοι συνεργάτες θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι και καλό είναι ζητήσεις τη βοήθειά τους. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Μην αποφασίσεις βιαστικά για κάποιες συμφωνίες, που μπορεί να έχουν οικονομικό ρίσκο.



Παρθένος
24/8-22/9

Λίγο περίεργη είναι η σημερινή Τρίτη για εσένα, αγαπητέ Παρθένε. Από τη μία έχεις μια δυναμική στάση που σε οδηγεί σε δραστικές κινήσεις για να βγεις από διάφορα αδιέξοδα που σε ταλαιπωρούν. Απ’ την άλλη, όμως, τα νεύρα σου θα δοκιμαστούν και μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος σε διαφωνίες και παρεξηγήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, είναι μια καλή μέρα να μιλήσεις στο σύντροφό σου για ό,τι σε προβληματίζει και σου χαλάει τη διάθεση. Αυτό είναι ο μόνος τρόπος να αλλάξεις το αρνητικό κλίμα, που υπάρχει μέσα στη σχέση σου. Αν πάλι παλεύεις με την μοναξιά, ο Άρης από το ζώδιό σου αυξάνει τη γοητεία σου. Αξιοποίησε αυτή την εύνοια κατάλληλα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Παρθένε, καλό είναι να αποφύγεις τις νέες υποχρεώσεις, γιατί ήδη έχεις πολλά που πρέπει να κάνεις. Ωστόσο, θα σου γίνουν κάποιες προτάσεις, που μπορεί να σε ενδιαφέρουν και δεν πρέπει να τις απορρίψεις, πριν τις εξετάσεις καλά. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, είναι σε καλό δρόμο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορείς να βγεις από το πρόγραμμά σου, γιατί θα βρεθείς και πάλι χρεωμένος.



Ζυγός
23/9-22/10

Η σημερινή Τρίτη είναι θετική για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, καθώς η Σελήνη από την Παρθένο σου δίνει τη δυνατότητα να κινηθείς δυναμικά και να τακτοποιήσεις διάφορα προβλήματα. Για να τα καταφέρεις, θα πρέπει να εμπιστευθείς το ένστικτό σου και να μην κάνεις πίσω σε καμιά δυσκολία. Το πιο σημαντικό σήμερα είναι να αποφύγεις τις αναβολές και να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, χρειάζεται αρκετή προσοχή και αυτοέλεγχος. Μην παρασύρεσαι από τα νεύρα σου και απόφυγε τις εντάσεις με το σύντροφό σου για ανούσιες αιτίες. Αλλά ακόμα κι αν είσαι μόνος σου, χρειάζεται σήμερα λίγη παραπάνω διπλωματία και συγκαταβατικότητα, απέναντι στα άτομα που σε πλησιάζουν. Αλλιώς, θα βρεθείς να αναρωτιέσαι τι δεν πάει καλά με εσένα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, πρέπει να κινηθείς δυναμικά, χωρίς οπισθοχωρήσεις, για να πάνε μπροστά τα σχέδιά σου. Μεγάλη προσοχή στα οικονομικά, γιατί σήμερα θα παρασυρθείς σε έξοδα, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.



Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, σε χαρακτηρίζει μια θετική διάθεση, που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όποιο εμπόδιο εμφανιστεί μπροστά σου. Ακόμα και σε κάποια ζητήματα που σε είχαν απογοητεύσει και τα είχες αφήσει στην άκρη, σήμερα θα μπορέσεις να δώσεις οριστικές λύσεις. Ό,τι κι αν γίνει, μην αφήσεις τίποτα να ανακόψει τη δυναμική σου πορεία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, είναι πολύ σημαντικό να αφήσεις τα προβλήματα και τα άγχη μακριά από τη σχέση σου, για να νιώσεις καλύτερα και εσύ αλλά και ο σύντροφός σου. Προσπάθησε να δείξεις το ενδιαφέρον σου και κάνε ό,τι μπορείς, για να δημιουργήσεις ένα ευχάριστο κλίμα μέσα στη σχέση σου. Αν κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, θα δεχτείς προσκλήσεις που δεν πρέπει να αρνηθείς, γιατί σου χρειάζεται λίγη διασκέδαση, με άτομα που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, καλό είναι να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε κάποιο ρίσκο. Γενικά, επιστράτευσε τη σύνεση και τη λογική σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε συμφωνία, κυρίως αν έχει να κάνει με οικονομικά θέματα.



Τοξότης
23/11-21/12

Η σημερινή μέρα θέλει την προσοχή σου, αγαπητέ Τοξότη, γιατί μπορεί να προκύψουν προβλήματα εκεί που δεν το περιμένεις. Μην αγχωθείς, γιατί ο πανικός θα σε αποσυντονίσει και μόνο χειρότερα θα τα κάνεις. Αντίθετα, αν βάλεις μπροστά τη λογική σου, θα βρεις τις καλύτερες λύσεις. Να ξέρεις πως ο Άρης και η Σελήνη από την Παρθένο είναι στο πλευρό σου και σε βοηθάνε να οργανωθείς όπως ακριβώς θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, καλό είναι να αποφύγεις τα μεγάλα λόγια και τις εντάσεις, γιατί είναι πολύ εύκολο να βγεις εκτός ελέγχου με το σύντροφό σου. Δείξε υπομονή και περισσότερη διπλωματία. Εσύ που πίνεις καφέ με την μοναξιά, μάλλον πρέπει να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου, για να αποκτήσεις τη γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Τοξότη, υπάρχουν θέματα που επανέρχονται, κυρίως με συνεργασίες που σε στενοχωρούν και σε έχουν απογοητεύσει, αλλά καλύτερα να αποφύγεις τις ριζικές αποφάσεις, γιατί θα είναι εν βρασμώ ψυχής. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, πηγαίνουν καλύτερα και, αν συνεχίσεις την προσπάθεια που κάνεις, θα έχεις πολύ σύντομα θετικά αποτελέσματα.



Αιγόκερως
22/12-19/1

Το τελευταίο διάστημα ήταν αρκετά πιεστικό για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε, και τα σημάδια της κούρασης είναι πλέον έντονα επάνω σου. Καιρός να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, ξεκινώντας από την εμφάνιση και καταλήγοντας στην υγεία σου. Γενικά, είναι μια καλή μέρα για να βάλεις τη ζωή σου σε μια σειρά και να αλλάξεις ό,τι σε χαλάει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, θα ήταν καλό σήμερα να αποφύγεις τον εκνευρισμό και τις εντάσεις με το σύντροφό σου. Μπορείς να ηρεμήσεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται μαζί του. Αν είσαι στο ψάξιμο, η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, αρκεί να έχεις τη διάθεση να ανοιχτείς στις γνωριμίες που θα προκύψουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, υπάρχει ένα αρκετά πιεσμένο πρόγραμμα και για να ανταποκριθείς, θα πρέπει να έχεις μια πολύ καλή οργάνωση και να μην επιτρέψεις σε τίποτα να σου την χαλάσει. Πάντως, η μέρα θα έχει πολλές ευκαιρίες, κυρίως για τα οικονομικά σου. Όλα θα πάνε καλύτερα, αν είσαι σε εγρήγορση.



Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, μπορείς να αξιοποιήσεις τις διάφορες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, για να τελειώνεις με ζητήματα του παρελθόντος, που σου δημιουργούν έντονο άγχος. Θα μπορέσεις να δώσεις οριστικές λύσεις, αρκεί να μην υποκύψεις στον πειρασμό των αναβολών, όπως συνήθως… Άλλωστε, σύντομα νέα θέματα θα προκύψουν και θα πρέπει να είσαι απαλλαγμένος από το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, η μέρα είναι πολύ ερωτική και θα σου δοθεί η δυνατότητα να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου, σε όλο τους το μεγαλείο. Μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες ή να κάνεις μια έκπληξη, που θα ανανεώσει τη σχέση σας. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά σου, μπορείς να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να αφήσεις την καλή σου διάθεση να το γοητεύσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, καλό θα είναι να λειτουργήσεις ομαδικά και να μην προσπαθείς να τα κάνεις όλα μόνος σου, γιατί θα αγχωθείς πολύ και δεν θα καταφέρεις τίποτα. Στα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, η κατάσταση δείχνει να πηγαίνει καλύτερα και, με λίγη προσοχή, μπορείς να φέρεις μια ισορροπία.



Ιχθείς
20/2,20/3

Η σημερινή Τρίτη ευνοεί τη δυναμικότητα και την ενέργειά σου, αγαπητέ Ιχθύ, και με λίγη καλή διάθεση, μπορείς να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που σε ταλαιπωρούν με τη στασιμότητά τους εδώ και καιρό. Προσοχή όμως στο άγχος, γιατί δεν αποτελεί καλό σύμβουλο και σε οδηγεί σε λανθασμένες κινήσεις. Μέσα σε όλα αυτά που έχεις να κάνεις, βρες και λίγο χρόνο για ξεκούραση. Το χρειάζεσαι επειγόντως.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, για να φτιάξουν τα πράγματα, είναι σημαντικό να βρεις χρόνο και ενέργεια για τη σχέση σου, φίλε Ιχθύ. Έχεις παραμελήσει την προσωπική σου ευτυχία μέσα στην γενικότερη προβληματική ατμόσφαιρα και είναι καιρός να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Αν είσαι σε ερωτική αναζήτηση, η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να πλησιάσεις το άτομο, που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, τα πράγματα είναι καλά. Αν σήμερα διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, θα ανταποκριθείς σε κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις με επιτυχία και θα προχωρήσεις ανενόχλητος προς τους στόχους σου. Καλό είναι να αποφύγεις θέματα, που μπορεί να οδηγήσουν σε διαφωνία με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, η δυναμική σου στάση θα βοηθήσει να βρεις λύσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Πηγή: myastro.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger