Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αχ αυτο το καλοκαιρι...(σεξι φωτος)

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Ήρθε ο Σεπτέμβρης, ήρθε το φθινόπωρο, και όλοι νοσταλγούμε το καλοκαίρι και τις υπέροχες ''στιγμές'' που περάσαμε...










Καλό μας χειμώνα...


http://mccoolio.tumblr.com/


Γυμνοστηθη φωτο ποσταρε κατα λαθος ανερχομενη τηλεοπτικη ηθοποιος [φωτο]



Η 26χρονη ηθοποιός κατάλαβε αμέσως το λάθος της και ζήτησε συγνώμη. Ενώ ο αρραβωνιαστικός της βγήκε αμέσως και την υπεραπίστηκε. Πάντως, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ένας από τους 16.000 folllowers της «Ειλικρινά, δεν μας πειράζει».
«Ναι, αυτό με την φωτογραφία όντως συνέβη. Δεν μπορώ να καταλάβω πως το delete έγινε tweet. Νομίζω ότι τα προβλήματα που έχω με την τεχνολογία μόλις απέκτησαν νέα διάσταση».
Αυτό τουίταρε η 26χρονη Άλισον Πιλ, πρωταγωνίστρια του άκρως επιτυχημένου Newsroom του Άαρον Σόρκιν, αμέσως μετά την αποστολή της επίμαχης φωτογραφίας.
Ενώ αρκετοί από τους απόδεκτες βγήκαν και σχολίασαν πως το γεγονός ότι φοράει μόνο γυαλιά οράσεως κάνει την εικόνα ακόμη πιο σέξι.
Ο αρραβωνιαστικός της (επίσης ηθοποιός) Τζέι Μπάρουσελ τουίταρε αμέσως μετά «Το κορίτσι μου είναι μια αξιολάτρευτη χαζούλα. Και τα smart phones κάποια στιγμή θα στην κάνουν έτσι και αλλιώς. Είμαι απλά χαρούμενος που δεν συνέβη πρώτα σε μένα».



H πιο σεξι γυναικα ειναι Ελληνιδα


Η νέα λίστα του περιοδικού FHM με τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο για το 2012, δημοσιεύτηκε! Και μάντεψε: περιλαμβάνει όχι μία αλλά δύο Ελληνίδες Πρώτη στη λίστα με τις 100 πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη, που δημοσίευσε το περιοδικό FHM (μια από τις πιο έγκυρες του είδους), είναι Ελληνίδα! Πρόκειται για την Ελληνοβρετανίδα Τουλίσα Κοντοσταύλος, που έγινε διάσημη κυρίως λόγω του sex tape της που έκανε το γύρο του κόσμου.



Αυτό το βραβείο θα το βάλω πάνω στο τζάκι για την υπόλοιπη ζωή μου", είπε ενθουσιασμένη η Τουλίσα μόλις πληροφορήθηκε τη βράβευσή της. Αλλά η Τουλίσα δεν είναι η μόνη Ελληνίδα στη λίστα. Στην πέμπτη θέση βρίσκεται η Ελληνοϊρλανδέζα Γεωργία Σάλπα (κάτι ανάμεσα σε Kim Kardashian και Megan Fox, όπως αναφέρει το περιοδικό), η οποία άφησε πίσω ακόμα και τη Megan Fox, που κατέκτησε την έβδομη θέση.


"Πάντα ακούς για τα κορίτσια που είναι μέσα στις 100. Είναι πολύ ευχάριστο να είσαι μια από αυτές", είπε η Γεωργία. Όσο για το υπόλοιπο top 10 της λίστας... ... δεύτερη είναι η Cheryl Cole.
 
...τρίτη η Rihanna ... τέταρτη η Rosie Jones ... πέμπτη (είπαμε) η Γεωργία Σάλπα ... έκτη η Katy Perry

... έβδομη η Megan Fox ... όγδοη η Keeley Hazell ... ένατη η Mila Kunis ... δέκατη η Emily Attack

 

Παρτι για τα 20 χρονια Φοιβος


Λίγες μέρες πριν τη μεγάλη συναυλία του Φοίβου στο ΟΑΚΑ, έγινε το πάρτι προς τιμήν του. Ποιοι καλλιτέχνες βρέθηκαν στην εκδήλωση.
Πλήθος επωνύμων έδωσε το παρών στο πάρτι που έγινε για τα 20 χρόνια του Φοίβου στη δισκογραφία. Το πάρτι έγινε στο Baraonda μια εβδομάδα πριν τη συναυλία που θα γίνει προς τιμή του συνθέτη, στι 24 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ.



Μερικά από τα ονόματα που βρέθηκαν στο νυχτερινό μαγαζί ήταν: Δέσποινα Βανδή, Έλλη Κοκκίνου,  Αντώνης Ρέμος, Γιώργος Μαζωνάκης, Άντζελα Δημητρίου, Θάνος Πετρέλης, Νίνο, Tus, Πάνος Καλλίδης, Κωνσταντίνα,  Μαντώ, Βασίλης Καρράς, Θάνος Καλλίρης, Δημήτρης Κόκοτας, Άκης Δείξιμος και Φωκάς Ευαγγελινός.



Απόντες ήταν η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς οι οποίοι είχαν πρόβες λόγω των εμφανίσεων.
Οι τραγουδιστές ήρθαν αρκετά κοντά και έκαναν τα πηγαδάκια τους δείχνοντας να περνούν πολύ καλά.

Ραντεβού λοιπόν στις 24 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

Υποψηφιος Βουλευτης εκανε ερωτα με Αλβανιδα κρατουμενη μεσα στις φυλακες!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Yποψήφιος βουλευτής που ήταν μάλιστα και υποψήφιος στις τελευταίες εκλογές, αλλά ευτυχώς...

δεν κατάφερε να περάσει το κατώφλι του κοινοβουλίου, έκανε άγριο με κρατούμενη στις γυναικείες φυλακές κάτω από τη μύτη της αστυνομίας.

Ο εν λόγω κύριος που είναι και δικηγόρος στο επάγγελμα είχε αναλάβει την υπεράσπιση της Αλβανίδας κρατούμενης και μιας και είχε πάει να συζητήσουν για την επικείμενη δίκη της είπε να το ρίξει και λίγο έξω.Πάλι καλά να λέμε που δεν μπήκε στην βουλή γιατί δεν το γλιτώναμε το όργιο πάνω στα έδρανα.

ΠΗΓΗ: athensbars.gr 


Πουλα τη ζωη του στο e-bay για 3,5 εκατομμυρια δολαρια



Ο  Shane Butcher δεν πάσχει από κατάθλιψη, δεν τον χώρισε η κοπέλα του... δεν έχει τάσεις αυτοκτονίας, απλά θέλει να αλλάξει όλη του τη ζωή.

Ο 29χρονος θέλει να κάνει μια νέα αρχή και ελπίζει να πουλήσει τον "παλιό του εαυτό". Τιμή εκκίνησης 3, 5 εκατομμύρια δολάρια.

Μπορεί τα χρήματα να σας φαίνονται αρκετά ωστόσο δείτε τη συμπεριλαμβάνεται σε αυτή την τιμή.
Πρώτον ένα εμπορικό κατάστημα βιντεοπαιχνιδιών, δύο σπίτια στη Φλόριντα, τρία αυτοκίνητα, τρία καγιάκ, πίνακες ζωγραφικής... και τον  σκύλο του!

Σε συνέντευξη του στο περιοδικό Forbes δήλωσε "Δεν υπάρχει λόγος να μείνω εδώ" τονίζοντας ότι θέλει να τα πουλήσει όλα και να γυρίσει το κόσμο με τη σύζυγό του.

Ο νεαρός τονίζει ότι δεν θέλει να ξεφορτωθεί ένα κατάστημα που είναι ζημιογόνο. "Είναι πολύ κερδοφόρο το επάγγελμά μου" αναφέρει ωστόσο θέλω να αλλάξω ζωή.

Διαβάζοντας στο ebay οπού έχει βάλει την αγγελία βλέπουμε ότι ένα από τα σπίτια του βρίσκονται στην παραθαλάσσια κοινότητα της Tampa Bay. Διαθέτει τρεις πισίνες, δυο τζακούζι, δυο γυμναστήρια καθώς και ιδιωτική παραλία!

Όσο αφορά τα αυτοκίνητά του είναι ένα Honda Accord του 2009, ένα Honda Element του 2004 και μια Lotus Elise του 2006.

Ωστόσο ο 29χρονος δεν είναι ο πρώτος που πουλά τη ζωή του. Έχει ξανασυμβεί το 2008 όταν ο Αυστραλός Ian Usher πούλησε τα πάντα για 305.000 δολάρια μετά το χωρισμό με τη γυναίκα του.


Απιστευτη περιπετεια για επιβατες αεροπλανου

Απίστευτη περιπέτεια για 100 επιβάτες με προορισμό την Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Αναστάτωση στο αεροδρόμιο από το "χτύπημα" κεραυνού. Διαβάστε τι έγινε.

 



Το αεροπλάνο της Skandinavian Airlines, μετέφερε 100 επιβάτες στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.
Το αεροπλάνο χτυπήθηκε από κεραυνούς το μεσημέρι του Σαββάτου, κατά τη φάση προσέγγισης του αεροδρομίου της Καλαμάτας.

Παρά τα προβλήματα που προκάλεσε στα ηλεκτρονικά συστήματα του αεροσκάφους, η προσγείωση υπήρξε ομαλή, δίχως να κινδυνεύσουν οι 100 επιβάτες και το πλήρωμα του αεροσκάφους.

Μετά την προσγείωση, το αεροσκάφος παρέμεινε για επιθεώρηση στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η αναχώρηση των Νορβηγών ταξιδιωτών στην πατρίδα τους. 

Οι επιβάτες που ανέμεναν να επιστρέψουν με το συγκεκριμένο αεροσκάφος χρειάστηκε να περιμένουν μέχρι τις 7.30 το βράδυ, όταν έφθασε στην Καλαμάτα άλλο αεροπλάνο της Skandinavian Airlines, με το οποίο και μετέβησαν τελικά στη Νορβηγία.

Αξίζει να επισημανθεί ότι οι Νορβηγοί ταξιδιώτες, κατά τη διάρκεια της αναμονής τους μεταφέρθηκαν με λεωφορεία που ναύλωσε η νορβηγική αεροπορική εταιρεία στην πόλη της Καλαμάτας όπου και γευμάτισαν σε εστιατόρια, στην περιοχή της Μαρίνας.
 
 

Αυτα ειναι τα 40 ελληνικα νησια που νοικιαζονται


Η λίστα με τα νησιά και τις βραχονησίδες που σύμφωνα με το ΤΑΙΠΕΔ θα μπορούσε η χώρα μας θα παραχωρήσει με τη μέθοδο της μακρόχρονης ενοικίασης σε ιδιώτες για τουριστική ανάπτυξη.

Σαράντα ακατοίκητα νησιά και νησίδες έχει εντοπίσει το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) τα οποία θα μπορούσε η χώρα μας να τα μισθώσει.

"Βρήκαμε τοποθεσίες που έχουν καλό έδαφος, είναι κοντά στην ηπειρωτική χώρα, διαθέτουν καλά αναπτυγμένες υποδομές και δεν αποτελούν κανένα κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια", δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκτελεστικός διευθυντής του ΤΑΙΠΕΔ σε συνέντευξη που έδωσε στις 6 Σεπτεμβρίου στο Bloomberg και δημοσιεύτηκε τη Τετάρτη από το πρακτορείο.

Παράλληλα, δημοσίευμα της Haaretz, το Ισραήλ ήθελε να αγοράσει νησί στην Ελλάδα για στρατιωτική εκπαίδευση.

Ο Ελεύθερος Τύπος και το Έθνος δημοσιεύουν τη λίστα με τα 40 ακατοίκητα νησιά και βραχονησίδες τα οποία η κυβέρνηση θα παραχωρήσει με τη μέθοδο της μακρόχρονης ενοικίασης (έως 50 ή 99 χρόνια) σε ιδιώτες για τουριστική ανάπτυξη.

Πρώτα στη λίστα προς εκμετάλλευση-αξιοποίηση είναι τουλάχιστον 25 μικρά νησάκια και βραχονησίδες.

Αναλυτικά η λίστα

*Η νήσος Φλέβες με έκταση 1.400 στρέμματα στον Πειραιά. Έχει χρησιμοποιηθεί ως πεδίο βολής του Πολεμικού Ναυτικού και γίνονται συχνά ασκήσεις.

*Τα νησάκια Νέων Στύρων, έκτασης 2.763 στρεμμάτων στην Εύβοια.

*Τρία νησάκια στα Σύβοτα: Το Μαύρος Όρος με 742 στρέμματα, ο Άγιος Νικόλαος με 540 στρέμματα και η Μπέλα Βράκα με έκταση 154 στρέμματα

*Δύο νησιά στη Σητεία απέναντι από την Ελούντα: η Ελάσα με 1.700 στρέμματα και το νησί Γράντες Ήρα με έκταση 3000 στρέμματα.

*Τέσσερα νησιά στην Αλόννησο: Η βραχονησίδα Μανώλας 96 στρεμμάτων, το Μίκρο 83 στρεμμάτων, το Στρογγυλό 15 στρεμμάτων και το Σκαντήλι. Στην περιοχή του Θαλάσσιου Πάρκου Σποράδων υπάρχουν ακόμα δεκάδες βραχονησίδες προς αξιοποίηση.

*Το νησί Αβγό στα Κύθηρα, έκτασης 40 στρεμμάτων που βρίσκεται απέναντι από το Καψάλι. Έχει σπήλαιο και εύκολη πρόσβαση.

*Στη Ζάκυνθο, οι νήσοι Στροφάδες.

*Στην Καβάλα, η Θαλασσοπούλα.

*Στη Μεσσηνία, το νησί Πρώτη με έκταση 3.100 στρέμματα.

*Στη Σκιάθο, το νησί Τσουγκριά με έκταση 1.100 στρέμματα. Βρίσκεται μόλις δύο ναυτικά μίλια από το λιμάνι της Σκιάθου.

*Στην Άνδρο, δύο πολύ μικρά νησάκια: το Λαγονήσι με έκταση 11 στρέμματα και το Μεγάλο Νησί με 20 στρέμματα. Στην περιοχή υπάρχουν δεκάδες ακόμα νησάκια όπως το Πρασονήσι, η Κοπητήτα, και τα οκτώ Γαυρονήσια κοντά στο Γαύριο.

*Στη Μήλο, η νησίδα Άγιος Γεώργιος με έκταση 120 στρέμματα. Βρίσκεται ανάμεσα στη Μήλο και την Κίμωλο.

*Στη Σύρο, τρία νησάκια: η νησίδα Σχοινονήσι 42 στρεμμάτων, το Ασπρονήσι 110 στρεμμάτων και το Ψαθονήσι μόλις 6 στρεμμάτων. Και τα τρία βρίσκονται κοντά στην παραλία Αγκαθοπές.

*Στην Λευκάδα, δύο νησάκια: Ο Άγιος Νικόλαος 15 στρεμμάτων και το νησάκι Αλεξάνδρου 12 στρεμμάτων.

*Στην Τήνο, δύο ακόμα νησίδες: Το Δρακονήσι 20 στρεμμάτων και η νησίδα Απόκοφτος 14 στρεμμάτων.

*Στον Πόρο, το νησί Πλατεία 25 στρεμμάτων.

*Στην Άρτα το Πέρα Νησί 270 στρεμμάτων.

*Στις Σπέτσες το νησί Φαλκονέρα με έκταση 6.700 στρέμματα. Απέχει 42 χιλιόμετρα από το Ακρωτήριο Μαλέας.

Σημειώνεται ότι από τα 598 καταγεγραμμένα νησάκια που ανήκουν στο κράτος και υπάρχουν τίτλοι ιδιοκτησίας, τα 400 είναι ελεύθερα, ενώ για τα υπόλοιπα υπάρχουν διεκδικήσεις από ιδιώτες ή από μοναστήρια.


news247.gr

Αχαια:Για να κερδισουν το στοιχημα,επρεπε να κανουν σεξ σε νεκροταφειο!


Ένα... άκρως ιδιαίτερο στοίχημα με απρόβλεπτη κατάληξη κεντρίζει το ενδιαφέρον των συζητήσεων!


Έβαλαν στοίχημα για να αποδείξουν ότι μπορούν να κάνουν σεξ μέσα σε νεκροταφείο! Ο λόγος για ένα νεαρό ζευγάρι που πριν από δύο εβδομάδες μπήκε στη διαδικασία να στοιχηματίσει με φίλους αν είχε το θάρρος να επιδοθεί σε ερωτικές περιπτύξεις νυχτερινή ώρα εντός κοιμητηρίου. 

Το αγόρι του ζευγαριού δέχθηκε την πρόκληση, η κοπέλα του εμφανίστηκε διστακτική, αλλά τελικά πείστηκε κι εκείνη να συμμετάσχει στο στοίχημα. Σύμφωνα με το dete.gr, το ζευγάρι πήγε σε νεκροταφείο προς την ανατολική πλευρά της Πάτρας, συνοδευόμενο όμως και από δύο φίλους της παρέας οι οποίοι είχαν αναλάβει να τραβήξουν φωτογραφίες για να υπάρχουν τα αποδεικτικά του στοιχήματος! 

Κάπως έτσι το νεαρό ζευγάρι κέρδισε το στοίχημα, μόνο... που οι φωτογραφίες έχουν αρχίσει να πηγαίνουν από κινητό σε κινητό, με αποτέλεσμα το στοίχημα να κυριαρχεί στις συζητήσεις που γίνονται σε καφετέριες της πόλης...

http://www.newsit.gr

Συνοδος πολυτελειας των διασημων δεν ξερει ποιος την αφησε εγκυο

Η συνοδός πολυτελείας των διάσημων δεν ξέρει ποιος την άφησε έγκυο
Αυτά έχει το επάγγελμα! Η συνοδός πολυτελείας Τζένι Τόμσον, γνωστή από τις περιπέτειές της με τον Γουέιν Ρούνεϊ και τον Μάριο Μπαλοτέλι, είναι έγκυος, αλλά δεν έχει ιδέα τίνος είναι το παιδί.

Η ίδια δηλώνει ότι έπαθε σοκ όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη, αλλά «έβαλε τα γέλια» όταν συνειδητοποίησε ότι υπάρχουν πέντε υποψήφιοι μπαμπάδες.

Όπως είναι φυσικό, δεν αποκαλύπτει τα ονόματά τους, αλλά, αν κρίνει κάποιος από το «πελατολόγιό» της, δεν αποκλείεται να είναι κάποιος επώνυμος.

Το μωρό, πάντως, θα γεννηθεί τα Χριστούγεννα, άρα κάποιος θα πρέπει να περιμένει «μποναμά». Ποιος άραγε;





Πηγή:newsbeast.gr

Πες μου που εχεις τατουαζ να σου πω ποιος εισαι!



Το τατουάζ αποτελεί για κάποιους τρόπο ζωής, ενώ για άλλους είναι απλώς… μόδα που τα τελευταία χρόνια πήρε τεράστιες διαστάσεις στο σύγχρονο κόσμο. Οι άνθρωποι διακοσμούν μόνιμα το δέρμα τους εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ένα τατουάζ μπορεί να είναι μια ανάμνηση, μια προσευχή, μια προειδοποίηση ή απλώς ένα καταπληκτικό έργο τέχνης, ενώ οι λόγοι της δημιουργίας του στο σώμα προσωπικοί, διακοσμητικοί ή προκλητικοί. Τα τατουάζ μπορεί να δηλώνουν μια προσωπική ιστορία ή απολύτως τίποτα, αλλά παρόλα αυτά η παρουσία τους στο σώμα είναι μόνιμη. Γι’ αυτό το σημείο που θα επιλέξει κάποιος για να «χτυπήσει» το δικό του σχέδιο πρέπει να το σκεφτεί πολύ καλά, καθώς από την επιλογή του αυτή θα φανούν ξεκάθαρα προς τα έξω άγνωστα στοιχεία του χαρακτήρα του, δηλωτικά της προσωπικότητάς του. Δεν έχετε, λοιπόν, παρά να ρίξετε μια ματιά στις «τοποθεσίες» των τατουάζ στο σώμα, για να ξέρετε πού θα «χτυπήσετε» την επόμενη φορά και -το σημαντικότερο- για να γωνρίζετε ότι τα τατουάζ «μιλάνε» για εσάς…
perierga.gr - Πες μου πού έχεις τατουάζ για να σου πω ποιος είσαι!


Ανεκδοτο: Σχολειο ή φυλακη;


Ο υπουργός του κυβερνώντος κόμματος κάνει περιοδεία. Επισκέπτεται ένα σχολικό συγκρότημα και ακούει τα παράπονα των δασκάλων και των μαθητών: 
- Κύριε υπουργέ, δεν έχουμε πετρέλαιο για θέρμανση και έρχεται βαρύς χειμώνας... 
- Κύριε υπουργέ, δεν μας χωράνε οι αίθουσες, τα μισά θρανία είναι χαλασμένα, τα περισσότερα τζάμια είναι σπασμένα... 
Αφού ακούει διάφορα τέτοια, τους λέει: 
- Μήν ανησυχείτε όλα θα γίνουν το συντομότερο δυνατόν. 
Μπαίνει στην Mερσεντές και πάει στον επόμενο σταθμό, στις τοπικές φυλακές. Ακούει και εκεί πολλά παράπονα. 
- Κύριε υπουργέ, θέλουμε καλύτερο φαγητό, περισσότερα κλινοσκεπάσματα, πιο πολύ προσωπικό γιατί δεν επαρκούμε... 
- Θα γίνουν όλα όσα ζητάτε, μην ανησυχείτε. 
Μπαίνει στην Μερσεντές και καθώς φεύγουν αρχίζει να δίνει οδηγίες στον γραμματέα του.
- Λοιπόν, Κωστάκη. Στο σχολείο στείλε ένα συνεργείο να μπαλώσει μερικές τρύπες, και να βάλει μερικά τζάμια, αλλά τίποτε άλλο. Μετά στείλε ένα συνεργείο στις φυλακές να φτιάξει: πισίνα, χαμάμ, τζακούζι, σάουνα, αίθουσα για διασκέδαση με 50άρα τηλεόραση, φλίπερ...
Μένει κάγκελο ο γραμματέας. 
- Μα κύριε υπουργέ, τί είναι αυτά που λέτε;
Και απαντά ο υπουργός: 
- Κοίτα Κωστάκη. Σχολείο πήγαμε και δεν θα ξαναπάμε. Στην φυλακή όμως σίγουρα θα πάμε... Κατάλαβες;

The Watch (Γειτονες Σε Περιπολια - 2012)

http://www.scificool.com/images/2012/06/The-Watch-2012-Movie-Image.jpg


Τέσσερεις καθημερινοί τύποι που μένουν στα προάστια, ενώνονται προκειμένου να σχηματίσουν μια ομάδα νυχτερινής επιτήρησης στη γειτονιά τους - αυτό όμως είναι μόνο το πρόσχημα για να ξεφεύγουν από τις πληκτικές ζωές τους. Μέχρι που ανακαλύπτουν πως η πόλη τους έχει κυριευθεί από εξωγήινους, και η μόνη επιλογή που τους μένει είναι να σώσουν τη γειτονιά τους (και τον κόσμο) από την ολοκληρωτική καταστροφή.

Το «Γείτονες Σε Περιπολία» είναι μια sci-fi κωμωδία σε σκηνοθεσία του ειδικού του βιτριολικό χιούμορ του 'Saturday Night Live' Akiva Schaffer και γραμμένη από τους Jared Stern, Seth Rogen και Evan Goldberg. Τα πρωταγωνιστικά ηνία κρατούν τέσσερεις από τους πλέον αναγνωρισμένους ηθοποιούς του είδους: Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill και Richard Ayoade. 


Ποιο ειναι το κοστος κατασκευης του νεου iPhone 5;

Σχεδόν όλα τα εξαρτήματα του είναι ακριβότερα από αυτά του 4S.





Η εταιρεία UBM TechInsights δημοσίευσε πρόσφατα μια εκτίμηση για το κόστος κατασκευής ενός iPhone 5, συγκεκριμένα της έκδοσης στα 16GB. Σύμφωνα με την...
ανάλυση η οθόνη του νέου iPhone κοστίζει στην Apple 18 δολάρια για το πλαίσιο και 7.50 για την μεμβράνη αφής. Ο επεξεργαστής κοστίζει 28 δολάρια, η κάμερα 10 και οι ενσωματωμένες κεραίες WiFi, Bluetooth και GPS μόνο 4 δολάρια. Μαζί με τα υπόλοιπα εξαρτήματα της συσκευής, το κόστος κατασκευής του ανέρχεται μόλις στα 167.50 δολάρια.

Το ποσό αυτό είναι αισθητά αυξημένο από τις προηγούμενες συσκευές της Apple. Η κατασκευή του iPhone 4S κόστιζε στην εταιρεία 132.50 δολάρια ανά συσκευή ενώ του iPhone 4 μόνο 112 δολάρια. Μάλιστα φαίνεται πως πέρα από την κάμερα και την μνήμη, όλα τα υπόλοιπα εξαρτήματα κοστίζουν περισσότερο από τα αντίστοιχά τους στις προηγούμενες συσκευές.

Η TechInsights αναφέρει στην ανάλυση της πως τα ποσά αυτά είναι προσωρινές εκτιμήσεις, αφού η συσκευή δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει και δεν έχουν την δυνατότητα να την «ανοίξουν» για να αναλύσουν κάθε εξάρτημα της. Υπόσχεται μάλιστα να δημοσιεύσει μια πιο έγκυρη ανάλυση μόλις κυκλοφορήσει το νέο smartphone.


tro-ma-ktiko.blogspot.gr  

Η Παμελα Αντερσον χορευει σαμπα στο Βραζιλιανικο Dancing with the stars [φωτος]



Η Πάμελα Άντερσον, η οποία συμμετέχει φέτος στην all star edition του Αμερικάνικου Dancing with the stars, κατέβηκε ως το Ρίο για εξτραδάκι ως «κράχτης» στην έναρξη της βραζιλιάνικης έκδοσης του talent show.

Επιτυχημένο ήταν το εξτραδάκι που έκανε η Πάμελα Άντερσον εμφανιζόμενη στο Βραζιλιάνικο Dancing with the Stars, αφού το κοινό ενθουσιάστηκε μαζί της.Καταρχήν με το ρούχο που επέλεξε να φορέσει και το οποίο τόνιζε τους γυμνασμένους κοιλιακούς της.


Και στην συνέχεια με τα όσα είπε.


Συγκεκριμένα κάθησε δίπλα στον Βραζιλιάνο παρουσιαστή Λουτσιάνο Χακ και του εκμυστηρεύτηκε πόσο δύσκολο της είναι να κρατήσει την υπόσχεσή της και να μην κάνει σεξ μέχρι να καταφέρει να κερδίσει τον διαγωνισμό.


«Είναι δύσκολο όταν έχω ένα ιδρωμένο άντρα να πιέζεται πάνω μου κάθε μέρα (σ.σ. Εννοεί τον παρτενέρ της στον χορό). Αισθάνομαι συνέχεια ερεθισμένη. Αλλά προσπαθώ. Πίστεψε με, θα μπορούσα να δω σεξουαλικά ένα τραπέζι αυτή την στιγμή».



Αποκτησε κι εσυ τωρα τις καμπυλες της Kim, της Lopez και της Beyonce!




Ενισχυμένα εσώρουχα σε κομψό μαύρο χρώμα σε βοηθούν να ενισχύσεις τις καμπύλες σου και ταυτόχρονα να ανυψώσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Η Kim Kardashian, η Jennifer Lopez, ακόμα και η Beyonce είναι διάσημες, εκτός από τα έργα τους στην μουσική, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, και για τις εντυπωσιακές καμπύλες τους. Για όλες εσάς που νιώθετε ότι χρειάζεστε ένα μικρό push στην περιφέρεια η εταιρεία sexy και πολυτελών εσωρούχων Ann Summers κυκλοφόρησε τα νέα σχέδιά της ώστε να κλέψετε λίγη από την... δόξα τους με τον πιο μαλακό και άνετο τρόπο.

Τα μαξιλαράκια που κρύβονται με επιτυχία κάτω από τα μαύρα μεταξένια εσώρουχα ανεβάζουν ακόμα κι ένα ολόκληρο νούμερο το δικό σας και αγκαλιάζουν χωρίς ραφές το σώμα σας. Την επόμενη φορά που θα ζηλέψεις το εντυπωσιακό μπούστο ή τα σφιχτά οπίσθια μιας ακόμη διασημότητας, θα ξέρεις ότι με 27 - 62 ευρώ μπορείς να τα αποκτήσεις.





http://www.cosmo.gr

λογοι που μας προκαλουν πονοκεφαλο


Σε αρκετές περιπτώσεις ωστόσο επιμένει. Μήπως πρέπει να μάθουμε να τον «αναγνωρίζουμε» για μπορέσουμε να αμυνθούμε;
Οι αιτίες του πονοκεφάλου είναι διάφορες καθώς αποτελεί το κύριο όργανο του ανθρώπινου οργανισμού, οπότε οποιαδήποτε δυσλειτουργία σε οποιοδήποτε άλλο όργανο μεταφέρει την ...ανησυχία του στον εγκέφαλο και αυτός αντιδρά προειδοποιητικά με τον πόνο. Ας δούμε λοιπόν 10 από τις βασικές αιτίες που τον «ιντριγκάρουν».
Καιρικές συνθήκες
Οι δραματικές ή απότομες αλλαγές της θερμοκρασίας, και ειδικά το πολύ κρύο είναι η αιτία για περισσότερο από το 50% των πονοκεφάλων που έχει καταγραφεί σε ασθενείς με ημικρανίες. Ο καιρός επηρεάζει τα νεύρα και κατ' επέκταση το κεντρικό νευρικό σύστημα, που αποτελείται από τον εγκέφαλο και τη σπονδυλική στήλη.
Ωστόσο επειδή δε μπορούμε να ...ελέγξουμε τις κλιματολογικές συνθήκες ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης είναι η φαρμακευτική αγωγή μέχρι να αλλάξει ο καιρός, τουλάχιστον.
Αλλαγές ύπνου
Λίγη ή υπερβολική ξεκούραση μπορεί να έχουν τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα. Οι πολλές ώρες ύπνου αλλά αντίθετα και τα ξενύχτια, μπορούν να ευθύνονται για τον πονοκέφαλό σας. Οι αλλαγές στο συνηθισμένο πρόγραμμα ύπνου που έχετε, διαταράσσει τις ισορροπίες σε μέρος του εγκεφάλου και ενεργοποιεί τον πόνο.
Προσπαθήστε να ακολουθείτε ένα στάνταρντ πρόγραμμα ακόμα και στις διακοπές, έστω και αν αυτό είναι δύσκολο, εάν θέλετε να απαλλαγείτε από τον πονοκέφαλο.
Προσοχή στην πίεση
Η υπέρταση είναι μία ακόμα αιτία ενός ενοχλητικού πονοκεφάλου, ο οποίος ενδεχομένως να συνοδεύεται από ζάλη και θολή όραση. Οι γιατροί αναφέρουν ότι αυτό συμβαίνει επειδή τα αιμοφόρα αγγεία διογκώνονται και αιμορραγούν, προκαλώντας πίεση στον εγκέφαλο. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας, ελέγξτε την πίεσή σας και τηρήστε τη φαρμακευτική αγωγή που θα σας δώσει.
Άγχος και στρες
Όπως είναι αναμενόμενο το στρες και το άγχος έχουν μεγάλη δόση ευθύνης για τους πονοκεφάλους. Πώς όμως το κάνουν αυτό; Ο υποθάλαμος είναι το μέρος εκείνο του εγκεφάλου που ουσιαστικά ευθύνεται και ανταποκρίνεται στις δυσλειτουργίες του οργανισμού, ενεργοποιώντας τους νευρώνες ανίχνευσης του πόνου για το κάθε όργανο.
Δυστυχώς το στρες είναι αναπόφευκτο αλλά μπορείτε να μάθετε να ελέγχετε τις αντιδράσεις σας σε αυτό και πώς να το διαχειρίζεστε ώστε να αποφεύγετε όσο το δυνατόν περισσότερο τους πονοκεφάλους.
Παγωτό
Αυτό που λένε πολλοί ότι όταν κάποιος φάει γρήγορα και απότομα παγωτό πονάει το κεφάλι του, έχει μία απόλυτα λογική εξήγηση. Ο βασανιστικός πόνος μετά την πρώτη... δαγκωματιά συμβαίνει επειδή ακριβώς η ψυχρή θερμοκρασία ενεργοποιεί τα νεύρα στο στόμα, τα οποία με τη σειρά τους αντιδρούν μειώνοντας τη ροή του αίματος. Αυτό που προκαλείται είναι ένα είδος μίνι ημικρανίας. Ο μόνος τρόπος να αποφύγετε αυτόν τον πόνο είναι πολύ απλά να φάτε το παγωτό σας πιο αργά.
Αλκοόλ
Κάποιοι άνθρωποι είναι περισσότερο ευαίσθητοι σε ορισμένα συστατικά που περιέχει το αλκοόλ, όπως για παράδειγμα η τυραμίνη στο κόκκινο κρασί. Επιπλέον η αφυδάτωση, που προκαλεί η κατανάλωση αλκοόλ εντείνει τον πονοκέφαλο.
Μάλιστα τόσο αφυδάτωση όσο και η έλλειψη ύπνου ή φαγητού διαταράσσουν την ισορροπία του σώματος, ενεργοποιώντας το σημείο εκείνο του εγκεφάλου που προκαλεί τον πονοκέφαλο. Άρα την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να το ρίξτε λίγο έξω, προτιμήστε να διαβάσετε τα συστατικά του ποτού σας, και μην ξεχνάτε παράλληλα να πίνετε αρκετό νερό.
Κορδέλες και κοκαλάκια στα μαλλιά
Η γνωστή ρήση «μπρος στα κάλλη τι 'ναι ο πόνος» βρίσκει εδώ ακριβώς την εφαρμογή της. Μπορεί να αποτελούν στυλιστικές επιλογές ιδανικές για το look σας αλλά μάλλον ο εγκέφαλός σας έχει διαφορετική άποψη. Στην πραγματικότητα τα κοκκαλάκια και οι κορδέλες δεν είναι και ότι πιο υγιές, ιδιαίτερα μάλιστα όταν είναι τόσο σφιχτά, που εμποδίζουν τη ροή του αίματος στους μυς. Η αντίδραση του οργανισμού είναι ο πονοκέφαλος και η λύση απλά να αφήστε ελεύθερα τα μαλλιά σας.
Κάπνισμα
Υπάρχουν αρκετοί ιατρικοί λόγοι για να κόψετε το κάπνισμα και ο πονοκέφαλος είναι άλλος ένας. Το μειωμένο οξυγόνο στο αίμα είναι σημαντικός παράγοντας που ενεργοποιεί τον πονοκέφαλο. Αυτό ωστόσο συμβαίνει σταδιακά αλλά με την πάροδο των χρόνων εντείνεται σημαντικά. Και όσο για τη λύση, ηλίου φαεινότερο: κόψτε το τσιγάρο.
Πείνα
Αν έχετε τη συνήθεια να ...προσπερνάτε γεύματα, μην απορείτε για τις ημικρανίες σας. Έρευνες δείχνουν ότι όταν κάποιος πεινάει, η μυϊκή ένταση και τα χαμηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα έχουν σαν αποτέλεσμα τον πονοκέφαλο. Η απάντηση σε αυτόν τον πονοκέφαλο είναι να προσπαθείτε να τηρείτε το ίδιο διατροφικό πρόγραμμα κάθε μέρα.
http://www.newsbomb.gr/


Κινδυνευουν καθε μερα για να πανε σχολειο

Ανήλικοι μαθητές διασχίζουν κατεστραμμένη γέφυρα



Δίνουν κάθε μέρα «μάχη» με τα καιρικά φαινόμενα για να μπορέσουν να πάνε στο σχολείο τους. Οι ανήλικοι μαθητές αναγκάζονται να διασχίσουν μια κατεστραμμένη γέφυρα πάνω από ένα ποτάμι.


Τα παιδιά προσπαθούν να πιαστούν απ’ ό,τι έχει απομείνει από τη γέφυρα για να περάσουν στην αντίπερα όχθη στην περιοχή Lianshang της επαρχίας Sichuan στην Κίνα.

«Δε φοβάμαι. Είναι έτσι πολλά χρόνια» είπε ένας μικρός μαθητής, σύμφωνα με τη βρετανική The Sun.






Ο Κασιδιαρης εκλεψε το κοριτσι μου δηλωνει



Παράλληλη σχέση χρεώνει στη Βούλα Παπαχρήστου ο πρώην σύντροφός της...
Την αποκάλυψη ότι ενώ η Βούλα Παπαχρήστου ήταν μαζί του είχε σχέση και με τον Ηλία Κασιδιάρη, κάνει ο πρώην σύντροφος της Λευτέρης Χαχαμίδης.Ο κικ μπόξερ μιλώντας στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα ρίχνει φως και στην πολύκροτη υπόθεση αποκλεισμού της αθλήτριας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Σύμφωνα με τον πρώην αρραβωνιαστικό της, η ξανθιά αθλήτρια του τριπλούν βρισκόταν σε ερωτικό
τρίγωνο με εκείνον και το βουλευτή της Χρυσής Αυγής.Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται μετά το ντόρο που έγινε με τα ναζιστικά σχόλια της Παπαχρήστου στο twitter:
«Πληροφορήθηκα στο σπίτι της μητέρας της Βούλας, λίγο πριν πετάξουμε για το Λονδίνο, για το σχόλιο της στο twitter. Μου έκανε εντύπωση.
Όταν ξεκινήσαμε μαζί με τη Βούλα να φτιάχνουμε τις προσωπικές μας σελίδες στο facebook, εκείνη ως Βούλα Παπαχρήστου κι εγώ ως Λευτέρης Χαχαμίδης, διαπιστώσαμε ότι είχαμε πάρα πολύ κόσμο που δεν γνωρίζαμε προσωπικά. Αποφασίσαμε να αφήσουμε σε λειτουργία μόνο τις σελίδες που αναφέρονται αποκλειστικά στις αθλητικές μας δραστηριότητες και να δημιουργήσουμε μαζί ένα άλλο προφίλ, στο οποίο δεχόμασταν μόνο όσους γνωρίζαμε προσωπικά.
Δεν μπορούσα να καταλάβω πού και πώς δημοσίευσε αυτό το σχόλιο, δεδομένου ότι δεν είχε γίνει από τον κοινό μας λογαριασμό.

Τότε διαπίστωσα ότι διατηρούσε λογαριασμό στο twitter χωρίς να το γνωρίζω. Έτσι, λοιπόν, είδα ότι αντάλλασσε μηνύματα με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, και πως ανέβαζε διάφορες αναρτήσεις σχετικά με τις θέσεις του συγκεκριμένου κόμματος».

Πώς έμαθες και επιβεβαίωσες τη σχέση της Β.Παπαχρήστου με τον Ηλ.Κασιδιάρη;

«Από φίλους που είτε μπορεί να είναι ασφάλεια σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής, είτε επειδή είμαι σε ένα σώμα ασφαλείας και έχω από αυτόν τον χώρο πάρα πολλούς γνωστούς.

Προσπάθησα να μην τους πιστέψω, όπως και τα πολλά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο που μιλούσαν για τη σχέση τους.

Κάποια στιγμή ήρθαν στα χέρια μου φωτογραφίες της Βούλας στις οποίες φαίνεται να συντρώγει με τον αδελφό της και ένα μέλος της Χρυσής Αυγής. Το συγκεκριμένο μέλος που απεικονίζεται στη φωτογραφία δεν είναι κάποιο τυχαίο αλλά ο αδελφός του Ηλία Κασιδιάρη, ο Αλέξης Κασιδιάρης.

Όταν είχα πάει στο πατρικό της να μαζέψω τα πράγματά μου είχε έρθει κι εκείνος.

Η στάση του δεν ήταν επιθετική απέναντί μου, παρά το γεγονός ότι ανάμεσά σε μένα και στη Βούλα υπήρχε ένταση σχετικά με το πώς θα μοιράσουμε τα προσωπικά μας αντικείμενα. Πιστεύω ότι ο αδελφός του βουλευτή ήρθε εκεί για να δείξουν παρουσία.

Ο Λευτέρης Χαχαμίδης παραδέχεται ότι τον ενόχλησε το γεγονός ότι μπορεί να διατηρούσε παράλληλη σχέση.

«Μου φάνηκε πολύ περίεργο να έχει γνωρίσει όλους αυτούς τους ανθρώπους μέσα σε μια εβδομάδα. Με το που γυρίσαμε από τις διακοπές μας, μου ανακοίνωσε το τέλος της σχέσης μας, έτσι απλά. δεν κάθισε να μου εξηγήσει τι και πώς. Ωστόσο σεβάστηκα την απόφασή της».

Όσο για το τι θα έκανε αν συναντούσε στο δρόμο τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, δηλώνει: «Αν συναντούσα στον δρόμο τον Ηλία Κασιδιάρη θα αδιαφορούσα. Δεν ρίχνω ευθύνες στον ίδιο, ότι επειδή χώρισα με τη Βούλα φταίει αυτός. Άνδρας είναι, πιθανώς να τον πλησίασε η Βούλα και να γοητεύτηκε.

Ο καθένας θα μπορούσε να είναι στη θέση του. Αν με προκαλούσε, θα του έλεγα με χιούμορ «Βάλε γάντια και έλα να τα πούμε στο ρινγκ». Οι αρχές μου και ο αθλητισμός με έχουν διδάξει ότι δεν πρέπει να εμπλέκομαι σε φασαρίες στον δρόμο. Μόνο αν χρειαστεί να αμυνθώ. Πάντως ειλικρινά δεν θα ήξερα πώς να αντιδράσω».

http://24wro.blogspot.gr/

Οι νεο-αποικιοκρατες


Ο Νόρμαν Μέηλερ έλεγε για τις ΗΠΑ «...Ακόμη δεν είμαστε φασιστική χώρα, αλλά μπορεί να συμβεί σύντομα. Η κυβέρνηση ελέγχει τα μέσα επικοινωνίας (...) Οι ΗΠΑ είναι ένας τόπος χυδαίος, φτηνός, άθλιος και πιστεύω πως ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού είναι πρόθυμο να δεχθεί με φυσικό τρόπο το φασισμό»! Το ίδιο θα μπορούσε να πει κανείς, σήμερα, και για την Ελλάδα.



Με τη διαφορά ότι ο φασισμός στη χώρα μας δεν επιβάλλεται άνωθεν, αλλά προκύπτει για να καλύψει το κενό της πολιτικής εξουσίας, που είναι απαξιωμένη και ανήμπορη. Γι’ αυτό ο φασισμός στην Ελλάδα καλπάζει εντός της κοινωνίας για να στομώσει την κοινωνική έκρηξη. Κι όλα αυτά όταν στο περιβάλλον της γενικευμένης μας εξαθλίωσης έχουν ανάψει μεγάλες φωτιές. Φωτιά στη Συρία. Υποβόσκουσα φωτιά μεταξύ Δύσης και Ιράν. Το ίδιο μεταξύ Κίνας και Ιαπωνίας, ενώ στις αραβικές χώρες της κατ’ ευφημισμό δημοκρατικής άνοιξης, οι πρεσβείες της Δύσης πυρπολούνται, με τον Αμερικανό πρέσβη στη Λιβύη να έχει την άγρια και απάνθρωπη τύχη του Μ. Καντάφι. Γιατί όλα αυτά;




Οι δυτικοί αναλυτές περιορίζουν τις αιτίες σε μία κινηματογραφική ταινία, η οποία στην πραγματικότητα είναι μόνο η αφορμή. Άλλοι πηγαίνουν ένα βήμα πιο πέρα και θεωρούν ότι μία πουριτανική σέχτα του ισλάμ, οι «σαλαφιστές», οι οποίοι βρέθηκαν εκτός εξουσίας μετά τις πρόσφατες εκλογές στις διάφορες αραβικές χώρες, προκαλούν τους «Αδελφούς μουσουλμάνους» που ανήκουν στο «πολιτικό ισλάμ» και οι οποίοι κέρδισαν τις εκλογές σε πάρα πολλές αραβικές χώρες. Εν προκειμένω, το χάος στον αραβικό και μουσουλμανικό παρουσιάζεται ως αποτέλεσμα της νομής ή μη της πολιτικής εξουσίας από τις διάφορες μουσουλμανικές ομάδες στη νέα μετα-ολοκληρωτική περίοδο. Πρόκειται, όμως, περί αυτού; Ασφαλώς όχι.




Οι μουσουλμάνοι επιτίθενται εναντίον της Δύσης συνολικά και όχι μόνο εναντίον των ΗΠΑ. Στο Χαρτούμ του Σουδάν χιλιάδες μουσουλμάνοι επιτέθηκαν εναντίον των πρεσβειών της Βρετανίας και της Γερμανίας. Επιτίθενται, επίσης, εναντίον χριστιανών όπως οι κόπτες. Κι αυτό συμβαίνει γιατί θεωρούν ότι υφίστανται μία γενικευμένη πολιτισμική επίθεση από τη Δύση. Ήδη στις παραλίες τις Λιβύης σε μία παρέα τριών κοριτσιών η μία φοράει μπικίνι, η άλλη φερετζέ και η άλλη είναι ντυμένη στα μαύρα(Le Monde).




Συνεπώς, τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα για τους δυτικούς καθώς είναι πολύ δύσκολο να αντιπαρατεθεί ο δυτικός πολιτισμός σ’ έναν πολιτισμό αιώνων. Αλλά όλα τα παραπάνω φανερώνουν το γεωπολιτικό παίγνιο που λαμβάνει χώρα μεταξύ Δύσης και Κίνας. Οι δύο μεγάλες δυνάμεις συγκρούονται στην Αφρική και σε όλο τον κόσμο για τον έλεγχο του πετρελαίου και των πρώτων υλών, για τον έλεγχο των θαλασσών ακόμη και για τον έλεγχο της πράσινης ανάπτυξης!




Μάλιστα, στη Συρία ο Ασάντ δεν πέφτει γιατί στηρίζεται από τη Ρωσία και την Κίνα, ενώ και ο πόλεμος εναντίον του Ιράν αναβάλλεται καθώς η Κίνα και η Ινδία προμηθεύονται το 40% του πετρελαίου τους από τη χώρα αυτή. Έχουμε συνεπώς, μία σύγκρουση σε όλα τα πεδία. Θα παραμείνει, άραγε, η αντιπαράθεση σε ειρηνικά πλαίσια; Άγνωστο. Μπορεί, ίσως, να έχουμε πολλούς μικρούς πολέμους.




H Αμερική, πάντως, εξακολουθεί να είναι η ηγεμονική δύναμη του κόσμου και η εκ μέρους της Κίνας «Διαμφισβήτηση της πλανητικής ηγεμονίας δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι ένας νέος ηγεμόνας νικά κατά μέτωπον και αντικαθιστά τον παλαιό, μπορεί και να σημαίνει, πιο περιορισμένα, ότι μια ανερχόμενη περιφερειακή Δύναμη συγκροτεί βαθμηδόν γύρω της έναν μείζονα χώρο και απαγορεύει στην πλανητική ηγεμονική Δύναμη να επεμβαίνει με οιονδήποτε τρόπο στον χώρο αυτό...» (Π. Κονδύλης: Θεωρία του Πολέμου, σελ. 369).




Άρα, ο λεγόμενος «ειρηνικός πόλεμος» -αυτή η ιδιότυπη ενότητα των αντιθέτων που παραπέμπει στον ψυχρό πόλεμο- υφίσταται στο μέτρο που η παγκόσμια τάξη πραγμάτων δεν έχει σταθεροποιηθεί στις νέες της ισορροπίες. Η Αμερική εξακολουθεί να είναι η ηγεμονική υπερδύναμη του κόσμου παρά τις ισχυρές τάσεις παρακμής, αλλά η Κίνα δεν είναι παρά μία ανερχόμενη ισχυρή περιφερειακή, που είναι, απλώς, μία εν δυνάμει μελλοντική απειλή για τις ΗΠΑ.




Γιατί όμως η Δύση επιχειρεί να επιβάλλει τη δική της πολιτική και πολιτιστική κουλτούρα στις μουσουλμανικές χώρες; Γιατί ο τρόπος ζωής στο ισλάμ είναι εντελώς αντίθετος με τον παροξυστικό τρόπο ζωής και κατανάλωσης των δυτικών. Συνεπώς, η τεράστια μουσουλμανική αγορά χρειάζεται μια ιδεολογική και πολιτιστική μετάλλαξη που θα τη φέρει κοντά στον δυτικό τρόπο ζωής και παραγωγής έτσι ώστε να ανοίξει στα δυτικά προϊόντα. Γι’ αυτό η διαφήμιση του δυτικού γούστου και της μόδας δια των μέσων μαζικής επικοινωνίας λειτουργεί κατά το ανάλογο των ιεραποστόλων στη διάρκεια της αποικιοκρατίας. Στη σημερινή νεοαποικιοκρατία το ρόλο των καθολικών και προτεσταντών ιερέων θα τον παίξει η τηλεόραση και το διαδίκτυο.




Μόνο που απέναντι στη δυτική επέλαση υπάρχει ένα πολύ συμπαγές πολιτισμικό σύστημα που είναι ο ισλαμισμός. Γι’ αυτό, επαναλαμβάνουμε, οι δυτικοί νεοαποικιοκράτες δεν θα τα βρουν καθόλου εύκολα.


Του ΓΙΩΡΓΟΥ Χ.ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ

RAMNOUSIA 


Ινδια: Τους απαγορευσαν να… γελουν


Να σταματήσουν… πάραυτα τους γέλωτες διέταξαν οι ινδικές αρχές μια ομάδα «γιόγκα γέλιου» στην Βομβάη, καθώς τα δυνατά χαχανητά κατά τη διάρκεια συνεδρίας νωρίς το πρωί δεν ήταν καθόλου αστεία υπόθεση για έναν αγουροξυπνημένο γείτονα.
Το Ανώτατο Δικαστήριο της Βομβάης, διέταξε την αστυνομία να… σταματήσουν τα γέλια των μελών της ομάδας, όταν ο 78χρονος παραπονέθηκε ότι προκαλούν «ψυχική αγωνία, πόνο και δημόσια όχληση» σύμφωνα με δημοσίευμα της ινδικής εφημερίδας DNA.
«Δεν είναι σωστό να συγκεντρώνονται έξω από το σπίτι κάποιου και να γελάνε» αποφάνθηκαν από την πλευρά τους οι δικαστές κατά την ακροαματική διαδικασία της μήνυσης που υπέβαλε ο Βιναγιάκ Σιρσάτ από το προάστιο Κούρλα της Βομβάης.
Σύμφωνα με αναφορά του Σιρσάτ, 10 έως 15 μέλη της ομάδας συγκεντρώνονται κάθε ημέρα στις 7 το πρωί για να τραγουδήσουν, να χειροκροτήσουν και να γελάσουν.
«Γελάνε δυνατά! Κάθε μέλος ενθαρρύνει τους άλλους να γελούν με την καρδιά τους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο καταγγέλλων.
Το «γιόγκα γέλιου» έγινε δημοφιλής άσκηση από τον ινδό γιατρό Μαντάν Κατάρια στη Βομβάη το 1995, με βάση την αρχή ότι το γέλιο έχει οφέλη για την υγεία.
Έκτοτε τα λεγόμενα «Κλαμπ Γέλιου», έχουν γίνει μόδα σε πολλές πόλεις στην Ινδία και στο εξωτερικό (περιλαμβανομένης της Αθήνας). Αλλά χωρίς απαγορεύσεις.

πηγη: skai.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger