Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πιστεύεις στον κεραυνοβόλο έρωτα; Κάνε το τεστ...

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013


Πιστεύεις στον έρωτα με την πρώτη ματιά; Σου έχει τύχει ποτέ να πέσεις στα πατώματα από μια και μόνο φλογερή ματιά; Μήπως πιστεύεις πως αυτά συμβαίνουν μόνο στα παραμύθια; Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ο κεραυνοβόλος έρωτας έρχεται μόνο σε εκείνους που τον αναζητούν. Είσαι μία από αυτούς;

Κάνε το τεστ, απάντησε ειλικρινά στις ερωτήσεις και μάθε αν πρέπει να περιμένεις τον έρωτα εξ' ουρανού!

Συνηθίζεις να σκανάρεις το χώρο, όπου και να βρίσκεσαι, για να βρεις τον σέξι άντρα;
  1. Ναι, φυσικά!
  2. Όχι, συνήθως δεν παρατηρώ τους άνδρες γύρω μου
Πόσο γρήγορα προχωρά η σχέση σου στα πρώτα της βήματα;
  1. Σαν αστραπή... Έχω μια τάση να νιώθω πάντα πως βρήκα τον τέλειο άνδρα, με τον οποίο θα γεράσουμε μαζί!
  2. Είμαι πολύ προσεκτική με αυτά. Δεν “πετάω” μεγάλες κουβέντες πριν σιγουρευτώ για τα αισθήματα του άλλου
Είσαι περισσότερο συναισθηματικός ή εγκεφαλικός τύπος;
  1. Συναισθηματικός. Η τελευταία ρομαντική στον κόσμο μη σου πω...
  2. Φυσικά και είμαι εγκεφαλικός. Δεν μου λέει τίποτα η εικόνα!

Πώς αντιδρούν οι φίλοι σου όταν τους ανακοινώνεις πως βρήκες τον “ιδανικό άνδρα”;

  1. Συνεχίζουν ατάραχοι να πίνουν το καφεδάκι τους. Είναι σαν να βλέπουν το ίδιο έργο σε επανάληψη
  2. Μια φορά που τους έκανα μια τέτοια ανακοίνωση, μόνο σαμπάνια που δεν άνοιξαν
Πόσο εύκολα βαριέσαι την brand new σχέση σου;
  1. Είναι η κατάρα της ζωής μου. Όσο ενθουσιάζομαι όταν τον πρωτοβλέπω, τόσο δυσανασχετώ όταν περάσουν 2-3 βδομάδες
  2. Για να πω ότι είμαι σε σχέση, σημαίνει πως έχω δει σε εκείνον πράγματα που θα με κάνουν να μη βαρεθώ γρήγορα

Έχεις αναρρωτηθεί ποτέ αν υπάρχει εκεί έξω η αδελφή ψυχή σου; Ο άνδρας των ονείρων σου;

  1. Συνέχεια. Είναι το δικό μου προσωπικό παραμύθι με τον πρίγκιπα charming!
  2. Δεν έχω τέτοιες αυταπάτες. Ο τέλειος άνδρας χτίζεται μέσα από τη σχέση.
Θα έλεγες πως είσαι άνθρωπος που παίρνει ρίσκα στη ζωή του;
  1. Ζωή χωρίς ρίσκο δεν είναι ζωή. Δεν υπάρχει πιο βαρετό πράγμα από μια ζωή χωρίς εκπλήξεις και ανατροπές.
  2. Μάλλον δεν είμαι άνθρωπος του ρίσκου. Ζυγίζω πάντα τις κινήσεις μου πριν κάνω κάτι.


αποτελέσματα

Περισσότερα Α

Αιώνια κεραυνοβολημένη
Και πως να μην είσαι άλλωστε; Είσαι άτομο εξωστρεφές, παρορμητικό που ψάχνει γύρω του για τον ιππότη με το άσπρο άλογο που θα έρθει και θα την κάνει Πυργοδέσποινα στο κάστρο του. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να έχεις πέσει πάνω σε αυτόν τον ιππότη περισσότερες από μία φορές. Είναι ωραίο να είναι ανοιχτή η καρδιά σου σε κάθε ερέθισμα. Και πάνω από όλα με τον χαρακτήρα σου μπορείς να γράψεις σελίδες ολόκληρες από ρομαντικές ιστορίες. Πρόσεξε όμως! Καλό είναι να έχεις και ένα μέτρο, για τη δική σου ασφάλεια. Αν κάνεις πρίγκιπα του παραμυθιού σου τον λάθος άνθρωπο, τότε είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες. Επίσης, όταν ο ενθουσιασμός χαθεί θα δεις το πραγματικό πρόσωπο του αγαπημένου σου. Και αυτό μπορεί να μην είναι το πρόσωπο που πίστευες.

Περισσότερα Β

Διανοούμενος έρωτας
Ένα κι ένα κάνουν Δύο. Είσαι αυτό που λέμε ορθολογίστρια. Θα γοητευτείς περισσότερο από τον χαρακτήρα, παρά από την εμφάνιση. Τι σημαίνει αυτό; Πως διαθέτεις ένα ισχυρό αλεξικέραυνο που θα απωθήσει κάθε προσπάθεια του έρωτα με την πρώτη ματιά να σου χτυπήσει την πόρτα. Καλό είναι να πατάς γερά στα πόδια σου και να προσέχεις τα βήματα σου στην αρχή μιας ερωτικής περιπέτειας, όμως κάτι τέτοιο δεν απέχει πολύ από το να σε χαρακτηρίσουν σνομπ και ψυχρή. Δώσε την ευκαιρία σε κάποιον που θέλει να σε πλησιάσει... ποτέ δεν ξέρεις!

http://www.tlife.gr/

Δεν θα πιστεύετε με ποιον θα συνεργαστεί η Πάολα!

Ένα βήμα πριν δώσει τα χέρια είναι η Πάολα με πασίγνωστο showman.

Η Πάολα σύμφωνα με πληροφορίες του yupiii τον ερχόμενο χειμώνα θα συνεργαστεί με τον Τάκη Ζαχαράτο σε μια συνεργασία – έκπληξη που αναμένεται να εντυπωσιάσει το κοινό. 

Οι δύο καλλιτέχνες ετοιμάζουν μια συνεργασία που θα συζητηθεί, καθώς Πάολα και Τάκης Ζαχαρατος βρίσκονται ένα βήμα πριν δώσουν τα χέρια για να εμφανιστούν μαζί τον ερχόμενο χειμώνα. Οι πληροφορίες λένε πως τόσο η Πάολα όσο και ο Τάκης έχουν ήδη κάνει αρκετές συζητήσεις και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα καταλήξουν σε συμφωνία.

Όσο για τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους, ο Τάκης Ζαχαράτος αναμένεται να κάνει τις πετυχημένες μιμήσεις του, η Πάολα θα ξεσηκώνει το κοινό με τις επιτυχίες της, ενώ θα υπάρχει και κοινή τους εμφάνιση που θα αποτελέσει και μία από τις μεγάλες εκπλήξεις της συνύπαρξής τους επί σκηνής.

Απίστευτο. H Ελίνα Μπεκάκου του Big Brother να πρωταγωνιστεί σε ταινία πopνό!

Ανθίζει η βιομηχανία της τσόντας στην Ελλάδα. Σε τέτοιο βαθμό που πολλές ανεξάρτητες παραγωγές διεκδικούν κομμάτι της πίτας από τον εγχώριο Βασιλιά Δημήτρη Σειρηνάκη.

Αυτή τη φορά ο Varvatos είπε να κάνει τη διαφορά. Με δυο παραγωγές κομματάκι πρόχειρες αλλά με cast που θα συζητηθεί έρχεται να σκάσει στην αγορά με την εταιρεία του. Πρωταγωνίστρια στις δυο πρώτες παραγωγές η Ελίνα Μπεκάκου.

Ο ρόλος της; Υποδύεται την δημοσιογράφο που προκαλείται από τις ορέξεις των πρωταγωνιστών…θα υποκύψει;

Πηγή: gossip-tv.gr

Θυμάστε τη "Μαρία Χοακίνα";; Πάρτε υπογλώσσιο και δείτε πως είναι σήμερα!!



Η μικρή... μεγάλωσε!




ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ! Ποια πασίγνωστη σταρ δήλωσε ότι ήταν παρθένα μέχρι τα 31 της;


Μπορεί να πρωταγωνίστησε πριν από μερικά χρόνια στην ταινία «Τα πάντα για τον έρωτα», αλλά τελικά η Liza Kidrow αποδείχτηκε ότι είχε απίστευτη αυτοσυγκράτηση. Η αγαπημένη σε όλους μας Φοίβη από τα «Φιλαράκια» είχε παραδεχτεί ότι δεν το είχε κάνει μέχρι και τα 31 της χρόνια.



ΤΟ HΞΕΡΕΣ;;; 17 λόγοι που το σεξ κάνει καλό στην υγεία!


Το σεξ είναι κάτι παραπάνω από μερικές σύντομες στιγμές ευχαρίστησης, αφού όλα τα επιστημονικά δεδομένα δείχνουν ότι η ενεργή σεξουαλική ζωή είναι το καλύτερο φάρμακο, χαρίζοντας υγεία και μακροζωία.

Ανακαλύψτε 17 (επιπλέον) λόγους για να επισκέπτεστε πιο συχνά την κρεβατοκάμαρά σας.
1. Καλή ψυχική υγεία
Το σεξ επηρεάζει άμεσα τη συναισθηματική ισορροπία. Είναι γνωστό ότι η αποχή προκαλεί άγχος, ακόμη και κατάθλιψη. Αντιθέτως, η έντονη δραστηριότητα στο κρεβάτι καταπολεμά ελαφρές μορφές κατάθλιψης, αφού η απελευθέρωση
ενδορφινών στον εγκέφαλο μειώνει το άγχος και προκαλεί αίσθημα ευφορίας.
2. Θεραπεία ομορφιάς
Κατά τη διάρκεια του σεξ, ο γυναικείος οργανισμός σώμα διπλασιάζει τα επίπεδα των οιστρογόνων, με αποτέλεσμα τα μαλλιά να είναι πιο λαμπερά και το δέρμα πιο απαλό.
3. Μακροζωία
Δεκαετής έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1.000 εθελοντών μέσης ηλικίας από το Πανεπιστήμιο Queens στο Μπέλφαστ, έδειξε ότι οι τακτικές σεξουαλικές επαφές προσθέτουν χρόνια ζωής, με τους συχνούς οργασμούς να μειώνουν κατά το ήμισυ τις πιθανότητες θανάτου. Αυτό μπορεί να οφείλεται στη δραματική πτώση των ορμονών του άγχους, που παρατηρείται μετά το σεξ.
4. Θεραπεία δέρματος
Ο ιδρώτας που εκκρίνουμε κατά το σεξ, καθαρίζει τους δερματικούς πόρους, κάνοντας την επιδερμίδα πιο λαμπερή και μειώνοντας τον κίνδυνο δερματίτιδας.
5. Απώλεια βάρους
Το σεξ μπορεί να μας κάνει να χάσουμε κιλά - ή τουλάχιστον να κάψουμε τις θερμίδες από το ρομαντικό δείπνο που προηγήθηκε. Κατά τη διάρκεια μίας σεξουαλικής... συνεδρίας καίμε περίπου 200 θερμίδες, που ισοδυναμεί με ένα τέταρτο γυμναστικής στον διάδρομο!
6. Ενδυνάμωση μυών
Είναι μακράν η πιο διασκεδαστική γυμναστική, αφού οι έλξεις αποκτούν άλλη διάσταση όταν γίνονται στο κρεβάτι.
7. Αύξηση ελκυστικότητας
Όσο περισσότερο ενεργή είναι η σεξουαλική ζωή μας, τόσο πιο θελκτικοί γινόμαστε για το αντίθετο φύλο. Το συχνό σεξ οδηγεί στην απελευθέρωση περισσότερων φερορμονών, των χημικών ουσιών που προσελκύουν τους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου.
8. Όξυνση της όσφρησης
Μετά τον οργασμό, η άνοδος των επιπέδων της προλακτίνης ευνοεί τον σχηματισμό νέων νευρώνων στον οσφρητικό βολβό, οξύνοντας την αίσθηση της όσφρησης.
9. Παυσίπονη δράση
Η αναλγητική δράση του σεξ ξεπερνά κατά 10 φορές τα παυσίπονα του εμπορίου. Λίγο πριν από τον οργασμό, τα επίπεδα της ορμόνης οξυτοκίνης πενταπλασιάζονται οδηγώντας στην έκλυση μεγάλης ποσότητας ενδορφινών που απαλύνουν τον πόνο χωρίς παρενέργειες. Επιπλέον, το σεξ καταπολεμά τις ημικρανίες, καθώς πέφτει η πίεση του αίματος στις αρτηρίες του εγκεφάλου. Αν λοιπόν έχετε πονοκέφαλο, ξανασκεφτείτε το...
10. Καλή στοματική υγιεινή
Οι ανταλλαγές φιλιών με τον σύντροφό μας σημαίνουν λιγότερες επισκέψεις στον οδοντίατρο. Τα φιλιά ενισχύουν την παραγωγή σάλιου, το οποίο καθαρίζει τα δόντια από τα υπολείμματα τροφών και μειώνει την οξύτητα μέσα στο στόμα, τον κυριότερο παράγοντα της οδοντικής φθοράς.
11. Καλό αναπνευστικό σύστημα
Το σεξ είναι σαν ένα φυσικό αντιισταμινικό που βοηθά από το συνάχι έως την καταπολέμηση του άσθματος και του υψηλού πυρετού.
12. Αντιμετώπιση χοληστερόλης
Η συχνή σεξουαλική δραστηριότητα ρίχνει τα επίπεδα της χοληστερίνης, εξισορροπώντας την κακή με την καλή χοληστερόλη.
13. Ορμονική προστασία
Οι ορμόνες που εκκρίνονται κατά τη διάρκεια του σεξ είναι ευεργετικές και για τα δύο φύλα. Στις γυναίκες, τα οιστρογόνα ενισχύουν την καρδιά, ενώ στις μακροχρόνιες επιδράσεις ανήκει η προστασία από το Αλτσχάιμερ και την οστεοπόρωση. Στους άντρες, η τεστοστερόνη ενδυναμώνει κόκαλα και μυς.
14. Καλό κυκλοφορικό σύστημα
Εξαιτίας των αυξημένων παλμών και των βαθιών αναπνοών, το σεξ δεν είναι ευεργετικό μόνο για την καρδιά, αλλά και για την κυκλοφορία του αίματος, ειδικά στον εγκέφαλο.
15. Κατά της ακράτειας
Το σεξ βοηθά στον καλύτερο έλεγχο της ουροδόχου κύστης, ενδυναμώνοντας τους πυελικούς μυς.
16. Καλή ποιότητα ύπνου
Μετά τον οργασμό, το σώμα χαλαρώνει τελείως, με αποτέλεσμα να κοιμόμαστε βαθύτερα και να ξεκουραζόμαστε περισσότερο.
17. Αντικαρκινική δράση
Ποικίλες έρευνες έχουν δείξει ότι οι συχνές εκσπερματίσεις συνδέονται με χαμηλότερο κίνδυνο καρκίνου του προστάτη. Οι άντρες που εκσπερματίζουν 13-20 φορές τον μήνα, εμφανίζουν 14% λιγότερες πιθανότητες καρκίνου του προστάτη συγκριτικά με όσους δεν ξεπερνούσαν τις 7 φορές μηνιαίως.


Ελπίδες ότι η μικρή Μαντλίν είναι ζωντανή [Video]


Στο προσκήνιο ήρθε και πάλι η υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν.

Το κορίτσι, χάθηκε στις 3 Μαϊου το 2007, σε ηλικία τεσσάρων ετών, στην Πορτογαλία, όπου έκανε διακοπές με την οικογένειά της.

Η Scotland Yard, δεν είχε καταθέσει τα όπλα, αλλά τα στοιχεία των δύο τελευταίων χρόνων της έδωσε πολλά στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία η Μαντλίν είναι ζωντανή.

Ο διευθυντής της Scotland Yard, Άντι Ρέντγουντ, σε συνέντευξη Τύπου δήλωσε ότι " η αναθεώρηση της υπόθεσης μας έδωσε νέες σκέψεις, νέες θεωρίες, νέα στοιχεία και νέους μάρτυρες". Ανάμεσα σε άλλα τόνισε:

"Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι υπάρχουν πιθανότητες να είναι ζωντανή". Η νέα λίστα με τους υπόπτους περιλαμβάνει 38 άτομα, 12 από τα οποία είναι Βρετανοί.

Η Scotland Yard πιστεύει ότι οι συγκεκριμένοι, βρίσκονταν στην Πορτογαλία, την ημέρα και την ώρα που απήχθη η 4χρονη τότε Μαντλίν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στη λίστα υπόπτων δεν συμπεριλαμβάνονται οι γονείς της Μαντλίν, Τζέρι και Κέιτ.



Σοκαριστική εικόνα: Φούσκωσε, φούσκωσε και στο τέλος... έσκασε


Ο Greg Valentino, είχε μόνο ένα στόχο στη ζωή του. Να κάνει γυμναστική, να φουσκώνει τους μύες του και να σπάει το ένα μετά το άλλο τα ρεκόρ. 

Κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ, ο Greg, στην κυριολεξία "έλιωνε" στους πάγκους των γυμναστηρίων, έκανε κοιλιακούς, έκανε πους απς, και βάρη.

Όλο του το κορμί ήταν σαν σίδερο. Κάποια στιγμή όμως ο ίδιος δεν ικανοποιούταν από τις διαστάσεις του, και ήθελε κάτι περισσότερο. Άρχισε να παίρνει αναβολικά...

Οι δικέφαλοι στα μπράτσα του, άγγιξαν το εξωπραγματικό νούμερο μέτρησης των 62 εκατοστών. Δηλαδή, όταν επιδείκνυε τα μούσκουλα του, το μπράτσο του ήταν 12 πόντους μεγαλύτερο από μισό μέτρο (και όχι σε διάμετρο).

Τα αναβολικά από το στόμα όμως δεν του έφταναν. Ο Greg, άρχισε να παίρνει επικίνδυνες αναβολικές ουσίες με ένεση επάνω στους μύες του. Το "πρήξιμο" του, άγγιζε πια τα όρια του υπερανθρώπου.

Κάποια στιγμή αποφάσισε να κάνει το αδιανόητο. Παρά τις προειδοποιήσεις για μια βλαβερή και πολλές φορές θανατηφόρα αναβολική ουσία, ο Greg το ρίσκαρε. Του είχαν πει πως εάν ο οργανισμός του την αποδεχτεί, τότε τα 62 εκατοστά θα είναι "μονοκατοικία μπροστά στον ουρανοξύστη που θα χτιστεί στο μπράτσο".

Τα ρίσκα άλλες φορές πετυχαίνουν όμως και άλλες όχι. Ο οργανισμός αντέδρασε στην ουσία και ο μυς σκίστηκε και αφού διάλυσε το δέρμα πετάχτηκε έξω...


Η μεταμόρφωση των ηθοποιών για ταινίες τρόμου είναι καταπληκτική



Όλοι έχουμε δει αναρίθμητες ταινίες τρόμου. Φανταστήκατε όμως ποτέ πως είναι οι πρωταγωνιστές άμα τους βγάλεις το μέικ απ και ότι άλλο έχουν πάνω τους. Για να βγει το τρομακτικό αποτέλεσμα χρειάστηκε πολύ δουλειά από τους στυλίστες. Δείτε μερικούς ηθοποιούς, πως είναι στην πραγματικότητα και πως μεταμορφώθηκαν για τις ανάγκες της ταινίας που πρωταγωνιστούσαν!








 



10 τύποι γυναικών που ένας άντρας δεν θα ήθελε να παντρευτεί...

Δυσκολεύτηκα πολύ... Tο σκέφτηκα από εδώ, το γύρισα από εκεί! Πώς γράφεις σε γυναικείο "ακροατήριο" για τους τύπους εκείνους γυναικών που ένας άνδρας δεν θέλει σε καμία περίπτωση να συνοδεύσει μέχρι την εκκλησία, εκτός βέβαια κι αν είναι αδερφός τους; Και τη βρήκα τη λύση! Δέκα τύποι γυναικών που δεν θα ήθελε να παντρευτεί ένα άνδρας, όπως μας τους περιγράφει μια γυναίκα! Όχι για να μη λες...

Η Samantha Daniels είναι ειδικός των σχέσεων (αγγλιστί μάλιστα την αναφέρουν ως matchmaker και relationships expert) και από εκείνη και το άρθρο της στην Huffington Post δανείστηκα τους δέκα αυτούς τύπους. Και για να γλιτώσω τη μουρμούρα, αλλά και για να σου αποδέιξω πως αυτά που θα διαβάσεις παρακάτω δεν τα έβγαλα από το κεφάλι μου, αλλά τα μελέτησα από τους ειδικούς... 


1. Η "αφέντρα"! 
Εντάξει ο όρος bossy, δεν μεταφράζεται ακριβώς έτσι στα ελληνικά! Το γεγονός πάντως είναι ένα. Μια αυταρχική γυναίκα δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Έχει την μανία για έλεγχο στο DNA της. Θέλει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για ό, τι συμβαίνει στη ζωή της και κατ' επέκταση και στη ζωή των γύρω της. Κάθε άντρας που τη συναντά, ίσως σκεφτεί αρχικά πως ένας τέτοιος χαρακτήρας είναι γλυκός. Όμως μόλις αρχίσει να αισθάνεται σαν μωρό ή χειρότερα σκύλος που πρέπει να υπακούσει σε εντολές, τότε θα δώσει σε αυτή τη γυναίκα τα παπούτσια στο χέρι.


2. Η δύσκολη...
Είναι ο τύπος εκείνος της γυναίκας που τα αντιμετωπίζει όλα σαν μέρος ενός παιχνιδιού. "Αν με πάρει δεν θα το σηκώσω αμέσως", "Δεν πηγαίνεις ποτέ με έναν άντρα από το πρώτο ραντεβού" και όλοι αυτοί οι απαράβατοι κανόνες teen περιοδικού που εξακολουθεί να υπηρετεί πστά. Και μπορεί ο ρόλος της δύσκολης να είναι ιντριγκαδόρικος για ένα αρσενικό, όμως, όπως και κάθε άνθρωπος, όταν αποφασίσει πως θέλει μια γυναίκα εκείνο που ζητά είναι μια ξεκάθαρη απάντηση. Ναι ή όχι; Αν δεν κόψει σύντομα τα παιχνίδια, τότε το επόμενο παιχνίδι που θα παίξει μαζί της θα είναι ο "πιο αδύναμος κρίκος"! Και μάντεψε ποιος θα παίζει την Έλενα Ακρίτα και ποιος τον παίκτη που αποχωρεί...


3. Εκείνη που θέλει να σε αλλάξει...
Ισχυρίζεται ότι με αγαπά όπως ακριβώς είμαι. Απλά δεν  μπορεί την ανευθυνότητά μου, την εμμονή μου να βλέπω φόρμουλα 1, το γεγονός πως ακούω ακόμη ροκ (λες και η μουσική είναι φρούτο εποχής), που δεν τρώω ακόμη σούσι. Δεν αντέχεις να βλέπεις τα ρούχα που φορώ και θέλεις επειγόντως να αλλάξω διακόσμηση στο σπίτι ή ακόμη και σπίτι. Και εγώ αναρωτιέμαι... γιατί δεν βρίσκεις κάποιον άλλον που να ταιριάζει στα στάνταρντ σου αντί να παιδεύεις εμένα το δόλιο;  


4. Η ζηλιάρα...
Ναι ξέρω, κλισέ! Η ψυχολόγος όμως λέει πως μια τέτοια γυναίκα είναι συνέχεια υπ' ατμόν, επειδή έχει "καεί" πολλές φορές στο παρελθόν. Έτσι αισθάνεται συνέχεια πως κάτι δεν πάει καλά! Στην αρχή ένας άντρας θα προσπαθήσει να την καθησυχάσει, να της δείξει πως δεν είναι σαν τον πρώην. Όμως, όταν οι παρανοϊκές κατηγορίες περί απιστίας φτάσουν στο απροχώρητο, τότε θα της πει "αντίο". Κανείς δεν μπορεί να καταδιώκεται για μια ζωή για αμαρτίες που έκαναν άλλοι. Σωστά;



5. Η "δεν έχω τίποτα καλύτερο να κάνω"!
Είναι αυτό που λέμε "δεν έχει ζωή"!  Μια τέτοια κοπέλα είναι δύσκολο ακόμη και να καταφέρει να βγει ραντεβού με κάποιον άντρα, πόσω μάλλον να τον παντρευτεί. Γιατί μπορεί να είναι γλυκό στην αρχή να σου δείχνει κάποιος τόσο έντονο ενδιαφέρον, όμως στο τέλος της ημέρας κανείς δεν χρειάζεται δίπλα του έναν άνθρωπο που δεν έχει δική του ζωή και κρέμεται από τη δική του. 



6. Η Ηλέκτρα...
Ή για να ακριβολογούμε η γυναίκα που υποφέρει από το σύνδρομο της Ηλέκτρας. Συνήθως προτιμά να βγαίνει με μεγαλύτερους άντρες. Οι ψυχολόγοι αναφέρουν πως ψάχνει στο πρόσωπό τους την πατρική φιγούρα περισσότερο, παρά τον σύντροφο ή τον άντρα. Είναι ωραίο να αισθάνεται κανείς τον θαυμασμό και την ανάγκη για αποδοχή από κάποιο άλλο πρόσωπο, όμως σύντομα ένας άντρας θα αισθανθεί άβολα από μια γυναίκα που μοιάζει κολλημένη στην εφηβεία, όταν προσπαθούσε να κερδίσει την προσοχή του αγαπημένου της μπαμπά. 



7. Η κολλημένη με τη μαμά
Εμάς λέτε μαμάκιες, εσείς είστε μέρα νύχτα στο τηλέφωνο με τη μανούλα! Μια τέτοια γυναίκα έχει τη μαμά στις γρήγορες κλήσεις και πολλές φορές αισθάνεσαι ότι ζει τη ζωή της από κοινού μαζί της. Δεν μπορεί να πάρει κάποια σημαντική απόφαση - ακόμη και για το ρούχο που είδε στη βιτρίνα και της άρεσε - χωρίς να ρωτήσει τη μαμά! Και ξέρεις την αποστροφή που αισθάνεται συνήθως ο άνδρας, μόνο στη σκέψη πως όταν παντρεύεται, εκτός από εσένα, παίρνει πακέτο και την μητερούλα! Ανατριχίλα...


8. Η περίεργη...
 Όλα! Θέλω αν τα ξέρω όλα! Όχι ότι είμαι κουτσομπόλα. Αυτή η γυναίκα δεν μπορεί να ζήσει χωρίς λίγο gossip. Συζητά διαρκώς για τους άλλους γύρω της, ενώ πεθαίνει να μαθαίνει νέα για τους άλλους, τόσο πολύ που οποιοσδήποτε θα αναρρωτιόταν. "Τι να λέει άραγε για μένα πίσω από την πλάτη μου;"! Κι εκεί κάπου παίρνει το καπελάκι του. 


9. Η ανταγωνιστική
Εδώ θα παραθέσω την αγαπημένη μου ατάκα από παλιά ελληνική ταινία. "Ο Στέφανος δεν θα το έκανε ποτέ αυτό"! Περιγράφει υπέροχα τον τύπο της γυναίκας που αισθάνεται τη ζωή της να έχει νόημα πάντα σε σύγκριση με τους άλλους. Ενδιαφέρεται για το τι κάνουν οι άλλοι, για το τι έχουν οι άλλοι και σε κάθε ψεγάδι του αγαπημένου της φροντίζει να του "κοπανήσει" πως είναι λίγος, ανεπαρκής σε σχέση πάντα με το... γείτονα, τον φίλο της συναδέφλου, τον άντρα της κολλητής. Πόσο να αντέξει κανείς να υπομένει αυτό το μαρτύριο;


10. Η ανόρεκτη
Δεν τρώει από επιλογή για να μην παχύνει; Δεν τρώει τίποτα, γιατί πρακτικά δεν της αρέσει τίποτα; Όπως και να έχει το να έχεις μια γυναίκα δίπλα σου, που δεν αγγίζει φυλλαράκι αν δεν είναι σπιτικό, απολυμασμένο, φτιαγμένο από υλικά που γνωρίζει ή διαίτης, μπορεί να γίνει ιδιαίτερα εκνευριστικό. Εντάξει, στο πρώτο ραντεβού... μόνες σας το παραδέχεστε ότι συνήθως συγκρατείστε! Αν όμως το συνεχίσεις και στα επόμενα, τότε δύσκολα θα μπορέσει ένας άνδρας να αισθανθεί άνετα. Πώς να το κάνουμε! Το φαγητό είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μας για να μπορέσει κανείς να το παραβλέψει! 

Και μια συμβουλή για το τέλος! Όχι από εμένα, από την ειδικό! "Οι άνδρες θέλουν απλά μια χαρούμενη και easy going γυναίκα, οπότε απλά επικεντρώσου στο να βγάλεις τον καλύτερο εαυτό σου εκεί έξω"!

http://www.tlife.gr/

Φήμες λένε πως αν βάλεις κάτω από το μαξιλάρι σου κουφέτα από το γάμο της Τζούλιας...


Σφίγγει ο κλοιός για τους Αλβανούς δραπέτες – Θέμα ωρών η σύλληψή τους

Εγκλωβισμένοι στην κοιλάδα της Παραμυθιάς φαίνεται πως είναι οι επικίνδυνοι Αλβανοί δραπέτες από τις φυλακές Τρικάλων, ενώ, στα υψηλά κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν πως ο εντοπισμός και η σύλληψή τους είναι θέμα ωρών.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο επικίνδυνοι κακοποιοί, Μαριάν Κόλα και Ιλίρ Κούπα, πιθανόν και ένας τρίτος δραπέτης, είναι εξαντλημένοι, κινούνται πεζοί και σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση κάτι που δυσχεραίνει τις προσπάθειές τους να ξεφύγουν από την ΕΛ.ΑΣ.

Την ίδια στιγμή ελικόπτερο της αστυνομίας χτενίζει την περιοχή, ενώ επίκειται νέα μεγάλη επιχείρηση δυνάμεων των ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ με ηλεκτρονικά μέσα και θερμικές κάμερες με στόχο τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους το βράδυ του Σαββάτου.

Οι χειρισμοί των Αρχών πρέπει να είναι πολύ λεπτοί, καθώς οι Αλβανοί κακοποιοί μπορεί να είναι εξαντλημένοι και να μην έχουν όχημα διαφυγής, ωστόσο, βρίσκονται «μια ανάσα» από τα ελληνοαλβανικά σύνορα και κοντά στο στόχο τους να διαφύγουν στη γειτονική χώρα.

Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικές δυνάμεις εντόπισαν, το απόγευμα του Σαββάτου, σε απόκρημνη ρεματιά στην περιοχή Προσήνη Σουλίου, το μηχανάκι που φέρεται να είχαν κλέψει οι διαβόητοι κακοποιοί τα ξημερώματα της Παρασκευής στην προσπάθειά τους να διαφύγουν προς την Αλβανία.

http://www.iefimerida.gr/

Γαμπρός στα 92 με νύφη νεότερη κατά...70 χρόνια!

Το πρόσωπο της 22χρονης νύφης Muna Mukhlif al-Juburi από το γάμο της με τον υπερήλικα αγρότη Musali Mohammed al-Mujamaie, αποτυπώνει αυτά που πραγματικά νοιώθει.

Ο 92χρονος ντύθηκε γαμπρός για δεύτερη φορά, αφού η προηγούμενη σύζυγός του πέθανε πριν από τρία χρόνια. Ήταν μαζί 60 χρόνια και απέκτησαν 16 παιδιά.

Ο γάμος της 22χρονης με τον 92χρονο έγινε την Πέμπτη. Και όπως ο ίδιος δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο λίγο μετά την τελετή, νιώθει σαν 20χρονος!

Αυτή είναι η πιο KAYTH Ελληνίδα ΕΠΟΠίνα!



Όταν το 2004 η Δήμητρα Καραούζα πόζαρε όλο νάζι μπροστά στον φωτογραφικό φακό, διεκδικώντας τον τίτλο της Playmate, κανείς δεν φανταζόταν ότι η ψηλόλιγνη κοπέλα με τις τέλειες αναλογίες και το σαγηνευτικό βλέμμα μετά από λίγα χρόνια θα παρατούσε να τις πασαρέλες, προκειμένου να υπηρετήσει την πατρίδα.

Τόσο οι φαντάροι όσο και οι αξιωματικοί του Ελληνικού Στρατού που υπηρετούν στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων Αυλώνα και δη στο 575 Τάγμα Πεζοναυτών θα πρέπει να νιώθουν τυχεροί, καθώς ζουν τη μεγαλύτερη ίσως φαντασίωση που έχουν όλοι οι στρατευμένοι:

Nα βρίσκονται στο ίδιο στρατόπεδο με μία από τις - και με τη βούλα - ωραιότερες Ελληνίδες. Τα παραπάνω αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας "Παραπολιτικά".

   Ο λόγος για τη δεκανέα πλέον Δήμητρα Καραούζα, η οποία το 2004 είχε λάβει μέρος στον διαγωνισμό "Playmate" και είχε καταφέρει να ξεχωρίσει (είχε αναδειχθεί αναπληρωματική Playmate 2004).

Η Δήμητρα, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της και από "βασίλισσα" της πασαρέλας να γίνει "βασίλισσα" των στρατώνων.

  Έτσι λοιπόν, τον Μάρτιο του 2009, μετά από προκήρυξη που εξέδωσε το Γενικό Επιτελείου Στρατού σχετικά με την κατάταξη 2000 Επαγγελματικών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) του Στρατού Ξηράς, έβγαλε τις τουαλέτες και τα ψηλοτάκουνα και φόρεσε το χακί.

Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ, η 29χρονη είναι δεκανέας και σύντομα αναμένεται να προαχθεί στον βαθμό του λοχία.


Όταν ο Δίσκος της Φαιστού αρχίζει να αποκαλύπτει την ερμηνεία του


Ένα από τα ευρήματα της Μινωικής εποχής που ασκούν μεγάλη γοητεία είναι ο Δίσκος της Φαιστού ο οποίος ανακαλύφτηκε στις 3 Ιουνίου 1908 στην αρχαία πόλη Φαιστός. Η πρόκληση ήταν πάντα το να αρχίσουμε και να τον κατανοούμε. 

Ένα καλά φυλαγμένο μυστικό των Μινωικών χρόνων, ο δίσκος της Φαιστού που αποτελεί παγκόσμιο αίνιγμα αν και κρατούσε καλά κρυμμένο το περιεχόμενο του εδώ και χιλιετίες, τώρα πλέον με τις επιστημονικές προσπάθειες των ειδικών έχει αρχίσει να αποκαλύπτεται. Ο Δήμος Φαιστού αγκαλιάζει κάθε αυστηρά επιστημονική προσπάθεια προς την κατεύθυνση αυτή.

Έχοντας διαγράψει μία μακρόχρονη έρευνα πάνω στη φύση και τη δομή της Μινωικής Γλώσσας, ο Δρ. Γκάρεθ Όουενς μελετά εντατικά το κείμενο του Δίσκου της Φαιστού μέσα από την επιστήμη της Γλωσσολογίας την τελευταία πενταετία, με τη συμβολή του Καθηγητή Φωνητικής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης Τζον Κόουλμαν. 

Οι «καρποί» αυτής της αυστηρά επιστημονικής προσπάθειας έχουν δώσει την ανάγνωση του Δίσκου της Φαιστού στο 95% του συνολικού κειμένου του, όπως επίσης και τη βεβαιότητα ότι ο Δίσκος είναι κείμενο θρησκευτικού χαρακτήρα, με τον Δρ. Όουενς μάλιστα να υποστηρίζει ότι πρόκειται για Ύμνο προς τη Μητέρα, υποστηρίζοντας και αποδεικνύοντας γλωσσικά τις θεωρίες παλαιότερων επιστημόνων όπως ο Σερ Άρθουρ Έβανς στις αρχές του 20ου αιώνα και ο Καθηγητής Στυλιανός Αλεξίου κατά τις δεκαετίες 1950-60.

Η Δήμαρχος κα. Μαρία Πετρακογιώργη δήλωσε: «105 χρόνια από την ανακάλυψη του Δίσκου της Φαιστού, εντείνεται η προσπάθεια για την πλήρη αποκρυπτογράφησή του. Πίσω από το δίσκο της Φαιστού, κρύβεται η μινωική γλώσσα. Ευχόμαστε στον Δρ. Owens, ότι καλύτερο στην αποκρυπτογράφηση του Δίσκου και να είσαστε σίγουροι ότι ο Δήμος θα είναι αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια με όποιο μέσο διαθέτει.»

Σημειωτέον ότι όλες οι ερευνητικές δημοσιεύσεις του Δρ. Όουενς δημοσιεύονται δίγλωσσα στην ιστοσελίδα του ΤΕΙ Κρήτης www.teicrete.gr/daidalika, καθιστώντας τες ελεύθερα προσβάσιμες σε όλους.

Ήθελε να μείνει για πάντα νέα και .. το μετάνιωσε πικρά...



Από την τρυφερή ηλικία των 10 ετών, η Helen Gillespie είχε σαν στόχο να παραμείνει νέα και για να το πετύχει κατέφυγε σε πολύ ακραία μέσα που είχαν το αντίθετο αποτέλεσμα…

Η Helen που πλέον είναι 30 ετών, είχε εμμονή με την ιδέα της γήρανσης και στην προσπάθεια της να διατηρηθεί νέα κατέληξε να γίνει ανορεξική. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την πρόωρη γήρανση και η κατάσταση των οστών της σήμερα αντιστοιχεί σε αυτή μιας 70χρονης.

Όπως η ίδια δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη της ζυγίζει μόλις 38 κιλά και, χάνοντας ουσιαστικά την εφηβεία, το σώμα της δεν ανέπτυξε ποτέ τα θηλυκά χαρακτηριστικά που έπρεπε.


Δωμάτιο με... θέα για το πασίγνωστο μοντέλο! Ποια είναι;


Είναι από τις πιο όμορφες μητέρες παγκοσμίως... Ο λόγος για τη Heidi Klum πήγε διακοπές και γιόρτασε την επέτειο της 4ης Ιουλίου. Eίναι γνωστό πως η Heidi έχει τέσσερα παιδιά κι έτσι ανέβασε αυτά τα παπάκια γράφοντας: "Διακοπές με τα τέσσερα παπάκια μου!"

Δες τις φωτογραφίες



http://www.tlife.gr/

Σοκ: Αίμα αντί για δάκρυα εκκρίνει 20χρονη στη Χιλή [βίντεο]


Σαστισμένοι είναι οι γιατροί στη Χιλή με μία 20χρονη, η οποία πάσχει από τη σπάνια και ασυνήθιστη στα χρονικά της επιστήμης της οφθαλμολογίας ασθένεια με την «βαμπιροειδή» ονομασία «haemolacria», η οποία συνίσταται απλά στην έκκριση αίματος από τα μάτια.

Όπως δηλώνει η ίδια η Yaritza Oliva από το Purranque: «Κανείς δεν γνωρίζει τι έχω ή τι χρειάζεται να κάνω».

Στην αρχή, οι Χιλιανοί γιατροί που την εξέτασαν έκαναν λόγο για κάποιου είδους μόλυνση. Ο οφθαλμολόγος όμως Dr. Alexander Lutz εξέφρασε σοβαρές αντιρρήσεις σχετικά με την κατάσταση της νεαρής.

Μέχρι σήμερα, μόνο τρεις τέτοιες περιπτώσεις έχουν καταγραφεί: εκείνη του 16χρονου Calvino Inman από τις ΗΠΑ, της Ινδής Twinkle Dwivedi και της εξίσου Ινδής Rashida Khatoon.

Παρακολουθήστε το βίντεο:

http://www.iefimerida.gr/

Ο ληστής έπαθε καρδιακή προσβολή την ώρα της ληστείας - ΒΙΝΤΕΟ


Απίστευτο βίντεο από ληστεία . Ο νεαρός ληστής με το πιστόλι απειλεί τον ιδιοκτήτη βενζινάδικου μέσα στο κατάστημά του αλλά ξαφνικά παραπαίει και πέφτει στο έδαφος!

Ο νεαρός έπαθε καρδιακή προσβολή και άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο μαγαζί που είχε πάει να ληστέψει ,με τον ιδιοκτήτη θύμα να καλεί σε βοήθεια που δυστυχώς δεν ήταν αρκετή για να τον σώσει!


http://www.onalert.gr/

Οι ηθοποιοί της «Μεγάλης των μπάτσων σχολής» τότε και σήμερα


Θυμάστε την «Μεγάλη των μπάτσων σχολή«;  Τις τρελές περιπέτειες και τις γκάφες μιας Aστυνομικής Aκαδημίας, όπου τόσο οι δόκιμοι όσο και οι εκπαιδευτές είναι τρελοί για δέσιμο;

Η πρώτη ταινία βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1984 και εξαιτίας της τεράστιας επιτυχίας της σε όλο τον κόσμο υπήρξαν και συνέχειες. Γυρίστηκαν συνολικά 7 ταινίες  και έπαιξαν εκατοντάδες ηθοποιοί..
Ελάτε να δούμε πως είναι σήμερα μερικοί από αυτούς..

Leslie Easterbrook
“Police Academy” Cast Then and Now
“Police Academy” Cast Then and Now
Bob Goldthwait
“Police Academy” Cast Then and Now
“Police Academy” Cast Then and Now
Michael Winslow
“Police Academy” Cast Then and Now
“Police Academy” Cast Then and Now
Steve Guttenberg
“Police Academy” Cast Then and Now
“Police Academy” Cast Then and Now
Kim Cattrall
“Police Academy” Cast Then and Now
“Police Academy” Cast Then and Now
David Graf (Πέθανε το 2001)
“Police Academy” Cast Then and Now
“Police Academy” Cast Then and Now
Scott Thomson
“Police Academy” Cast Then and Now
“Police Academy” Cast Then and Now
George Gaines
“Police Academy” Cast Then and Now
“Police Academy” Cast Then and Now
Colleen Camp
“Police Academy” Cast Then and Now
“Police Academy” Cast Then and Now
John W. Bailey
“Police Academy” Cast Then and Now
“Police Academy” Cast Then and Now
Donovan Scott
“Police Academy” Cast Then and Now
“Police Academy” Cast Then and Now
Bubba Smith (πέθανε το 2011)
“Police Academy” Cast Then and Now
“Police Academy” Cast Then and Now
Tim Kazurinski
“Police Academy” Cast Then and Now
“Police Academy” Cast Then and Now
Marion Ramsey
“Police Academy” Cast Then and Now
“Police Academy” Cast Then and Now
Lance Kinsey
“Police Academy” Cast Then and Now
“Police Academy” Cast Then and Now
Art Metran
“Police Academy” Cast Then and Now
“Police Academy” Cast Then and Now
Μπόνους:  Το «Blue Oyster Bar»
“Police Academy” Cast Then and Now
“Police Academy” Cast Then and Now

http://www.dinfo.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger