Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα πέταξε όλα η Miley Cyrus! Απολαύστε την...! [φώτο]

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Μας έχει συνηθίσει σε προκλητικές εμφανίσεις αλλά αυτή τη φορά η 20χρονη Miley Cyrus ξεπέρασε τον εαυτό της με τα... ρούχα που επέλεξε να φορέσει σε συναυλία της στο Χόλιγουντ.

Το βράδυ του Σαββάτου, η νεαρή τραγουδίστρια μας έδειξε τα κάλλη της μέσα από ένα μαύρο, μικροσκοπικό σύνολο το οποίο άφηνε ελάχιστα στη φαντασία.

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο τα ρούχα της που «ξεσήκωσαν» τους θαυμαστές της αλλά και οι άκρως προκλητικές κινήσεις της επί σκηνής.





http://www.mychannel.gr

Δείτε: H φωτογραφία που ξεγέλασε χιλιάδες ανθρώπους στο διαδίκτυο!


Η φωτογραφία με ένα... πάντα να ταξιδεύει στην business class της China Airlines ξεγέλασε χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου.
Σύμφωνα με την περιγραφή, το πάντα Squee Squee ταξίδεψε με το αεροπλάνο, στην πρώτη θέση, με προορισμό τις ΗΠΑ...

Εκατοντάδες sites δημοσίευσαν την φωτογραφία, ως είδηση, ωστόσο όπως υποστηρίζει η Daily Mail και άλλες εφημερίδες η φωτογραφία είναι ψεύτικη...

http://www.mychannel.gr/

Αυτή είναι η πιο sexy Barbie της Ελληνικής τηλεόρασης


Ψηλή, ξανθιά και με ωραίες αναλογίες στο κορμί της, που καταφέρνει και κλέβει τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση..  

H Κατερίνα Καινούργιου είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο ωραίες παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση. 

Είναι πάντα περιποιημένη και δηλώνει πως της αρέσει να περιποιείται τον εαυτό της, τονίζοντας τη θηλυκή πλευρά της.

Σε κάθε κλικ που την απαθανατίζει ο φωτογραφικός φακός, η Κατερίνα είναι πάντα όμορφη και sexy.

Πολλοί την αποκαλούν «Barbie της tv» και όχι άδικα










http://www.kamikaze.gr


ΘΕΙΚΟ: Πλήρωσε την κλήση σε είδος on camera (video)


H κυρία μάλλον θέλησε να γλιτώσει την κλήση κάνοντας ένα δώρο στον Aστυνομικό του Νέου Μεξικό. 

Το τι ακριβώς έγινε πάντως κανείς δεν ξέρει μέχρι στιγμής. Εκτός του ότι κάνουν σεξ πάνω στο καπό ενός Honda Accord ένα σκυλάκι τους παίρνει μάτι.



Εμιλία Καρρά: Το νεαρό μοντέλο…οι σφαλιάρες από τον σύντροφό της και τα ντοκουμέντα!!



Επίθεση με μπουνιές και κλωτσιές έξω απο το Cash δέχτηκε πριν μερικές ώρες το νεαρό μοντέλο Εμιλία Καρρά απο τον 23χρονο σύντροφο της.

Το παλικαράκι σύμφωνα με μαρτυρίες-αλλά και την ίδια την μοντέλα-είχε πιει λίγο παραπάνω (;) και πλάκωσε στις μπουνιές το νεαρό μοντέλο το οποίο ωστόσο αντέδρασε χτυπώντας τον με όλη τη δύναμή της.
Το ζευγάρι έγινε θέαμα στους θαμώνες οι οποίοι μάλιστα έσπευσαν να βάλουν μέχρι και στοιχήματα για το ποιος θα κερδίσει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αιτία του κακού ήταν η προηγούμενη κακή μέρα του νεαρού στο Καζίνο.
Έχασε όλα τα λεφτά του μπαμπάκα και τα νεύρα ήταν πολλά καθώς χρωστάει ήδη σε διάφορους τυπάκους που κυκλοφορούν μόνο νύχτα. Αυτά παθαίνει κανείς όταν σχετίζεται με παιδάκια του μπαμπά και της μαμάς.
Και δυστυχώς για τα περισσότερα νεαρά μοντέλα ένας τέτοιος «σύντροφος» θεωρείται ιδανικός για να καταφέρουν να ξεπεράσουν την επαγγελματική ξηρασία. Τι συμβαίνει σήμερα;
Η Εμιλία έσπευσε στην αγκαλιά του φίλου της Τρύφωνα Σαμαρά και δε θέλει να δει ποτέ ξανά τον πρώην της.
Στη φωτογραφία μπορείτε να δείτε το σημάδι στον αγκώνα της απο τα τραβήγματα.
Μέχρι τούτη την ώρα δεν ήταν ξεκάθαρο αν το κορίτσι θα κινηθεί δικαστικά. Θα το αποφασίσει τις επόμενες μέρες!!!



http://www.gossip-tv.gr/

Σας αποκαλύπτουμε το βάρος και το ύψος 5 sexy celebrities




Πολλοί αναρωτιούνται τι ύψος και πόσα κιλά είναι οι πιο sexy celebrities. Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε 5 από αυτές και σας το αποκαλύπτουμε!

 
Κaty Perry: 1,73 / 59 κιλά

Kim Kardashian: 1,57/ 53 κιλά


Κourtney Kardashian: 1,52/ 43 κιλά 


Mila Kunis: 1,60/ 43 κιλά


Sofia Vergara: 1,70/ 56 κιλά

ΠΗΓΗ: kamikazi.gr

Τα δίδυμα μωρά που κολυμπάνε σαν τον Φελπς! Δεν έχουν γίνει ακόμα ούτε ενός έτους, δεν περπατάνε ακόμα αλλά είναι δεινοί κολυμβητές! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ


Τα δίδυμα της οικογένειας Τράικας έχουν ξετρελάνει τους πάντες με τις ικανότητες τους στο κολύμπι!

Ο Γουίλιαμ και η Ελενίτα είναι μόλις 9 μηνών και κολυμπούν 25 μέτρα στην πισίνα για πλάκα! Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι ακόμα και όταν βρίσκονται κάτω από το νερό, δεν κρύβουν την χαρά τους!

Η μητέρα τους κατάλαβε ότι το νερό είναι ο φυσικός τους χώρος από όταν βρέθηκαν σε μια πισίνα στην Κύπρο. Όταν επέστρεψαν στην Αγγλία, τα πήγε σε ένα κολυμβητήριο όπου έχουν ξεδιπλώσει το ταλέντο τους! Και όπως λένε οι περήφανοι γονείς, είναι έτοιμα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ




http://www.newsit.gr

Ανεύθυνος Πατέρας-Τέρας!


ο ανεύθυνος αυτός πατέρας βγήκε για τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια της οικογένειας στο Cardiff, της Αγγλίας....

Κουράστηκε πολύ όμως, όπως φαίνεται και ήθελε λίγο να χαλαρώσει! Στο δρόμο του βρέθηκε μία παμπ και αποφάσισε να μπει μέσα να πιει μια μπύρα!

Στην Αγγλία όμως δεν επιτρέπεται να μπαίνουν σε τέτοια μαγαζιά άτομα κάτω των 18. Έτσι ο πανέξυπνος πατέρας άφησε τα δύο μωράκια του στο καροτσάκι τους έξω από το μαγαζί! Η θερμοκρασία εκείνη τη μέρα ήταν μόνο 8 βαθμοί Κελσίου, και εκτός αυτού ο δρόμος στον οποίο παράτησε τα μωρά του είναι ένας από τους πιο πολυσύχναστους της Αγγλικής πόλης.

Ένας περαστικός είδε τα 2 μωράκια έξω από την παμπ να ξεπαγιάζουν και να προσπαθούν να κατέβουν κάτω από καρότσι. Μπήκε μέσα στην παμπ να ψάξει για τον υπεύθυνο της κατάστασης, όπου με τη βοήθεια του προσωπικού, διαπίστωσε πως ο πατέρας έπινε μπύρα και κάπνιζε σε έναν κήπο πίσω από το μαγαζί! Ούτε καν δηλαδή τα έβλεπε από μέσα!

Ο περαστικός άρχισε να κατσαδιάζει τον ανεύθυνο πατέρα και κάλεσε την αστυνομία. Μέχρι όμως να φτάσει στο μαγαζί αυτός εξαφανίστηκε και τώρα αναζητείται για να του απαγγελθούν κατηγορίες!

http://www.kamikaze.gr

Έξω φρενών η Φαίη Σκορδά! Παραλίγο να.. (βίντεο)


Φύγει από το «Πρωινό mou» και να πάει… σπίτι της!


Τι συνέβη και η Φαίη Σκορδά νευρίασε;

Νευρίασε με τον εαυτό της γιατί ξέχασε να φέρει το γλυκό, που ήθελε να δείξει!

Το γλυκό "Βαρβάρα" που είχε φτιάξει η γιαγιά της για τους συνεργάτες στο "Πρωινό mou" το ξέχασε στο σπίτι της!

Η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να πιστέψει ότι δεν είχε φέρει το γλυκό! «Το ξέχασα! Το ξέχασα! Πώς το ξέχασα! Από το βράδυ έλεγα πώς δεν θα το ξεχάσω! Το ξέχασα στο σπίτι»! Μάλιστα, ζήτησε να πάει κάποιος στο σπίτι της για να το φέρει!

"Είναι και δίπλα, στη Βουλιαγμένη!" σχολίασε με χιούμορ ο Άκης Πετρετζίκης. Παραλίγο η παρουσιάστρια να φύγει από την εκπομπή και να πάει στο σπίτι της για να το φέρει!

Πηγή: gossip-tv.gr

Όταν τα όργια ξεπερνούν τη φαντασία


Τα Σόδομα και τα Γόμορρα... στην πράξη!


Τα ομαδικά σεξουαλικά «πάρτι» και η... συναρπαστική ιστορία που σέρνεται ξοπίσω τους...

Όταν το πρώην αφεντικό της Formula 1, Max Mosley, βιντεοσκόπησε τις σαδομαζοχιστικές περιπτύξεις του σε ένα υπόγειο με 5 πόρνες ντυμένες με στολές Ναζί εκτελεστών, δεν είχε κανέναν δισταγμό να αποκαλέσει την ομαδική αυτή συνεύρεση «όργιο»!

Το σαδομαζοχιστικό παιχνίδι του Mosley λίγο βέβαια είχε να κάνει με την αρχική σημασία της λέξης. Τα «όργια», πάντα στον πληθυντικό, ήταν αρχαίες θρησκευτικές τελετές, κατά τις οποίες αυτοί που συμμετείχαν έπεφταν σε έκσταση χορεύοντας και τραγουδώντας: τα όργια του Διόνυσου, τα όργια της Kυβέλης, τα όργια των Kαβείρων κ.λπ.

Το σεξ δεν ήταν προαπαιτούμενο στις μυστικές αυτές τελετές, δεν ήταν λίγες οι φορές ωστόσο που τα πράγματα «ξέφευγαν»: καθώς η λατρεία του Διονύσου περιλάμβανε μουσική, χορό και φαγοπότι, ήταν επόμενο τα αίματα να ανάβουν και να καταλήγουν σε... ομαδικές διασκεδάσεις.

Οι Ρωμαίοι, στη συνέχεια, δεν ήταν γνωστοί για την αυτοσυγκράτησή τους στη λατρεία των θεών, ιδιαίτερα όταν μιλούσαμε για τον Βάκχο, τον θεό του κρασιού. Γιατί βεβαίως να περιορίσουν τις ομαδικές συνευρέσεις μόνο στις θρησκευτικές λατρείες; Γενίκευσαν την πρακτική και τα περίφημα «ρωμαϊκά όργια» βρήκαν τη θέση τους στα ανώτερα κλιμάκια της κοινωνίας.



Η έλευση του χριστιανισμού θα δαιμονοποιούσε βεβαίως τις σεξουαλικές αυτές πρακτικές, θεωρώντας τες διεφθαρμένες και απομεινάρια ενός παρακμασμένου πολιτισμού. Την ώρα βέβαια που τα λατρευτικά όργια συρρικνώθηκαν, γεννιόνταν τα αυτοκρατορικά όργια!

Ο Τιβέριος, όπως αναφέρουν ρωμαίοι ιστορικοί της εποχής, ήταν μέγας μύστης των σεξουαλικών οργίων, διοργανώνοντας σκηνές βγαλμένες από την πλέον νοσηρή φαντασία: ορδές ακόλαστων νεαρών και από τα δύο φύλα, προσεκτικά διαλεγμένοι από «ειδικούς» στον έρωτα αυτοκρατορικούς συμβούλους, επιδίδονταν σε ομαδικές περιπτύξεις ενώπιόν του, διεγείροντας τον... αυτοκρατορικό του πόθο.


Η λέξη «orgy» πέρασε στην αγγλική γλώσσα το 1589, ενδεικτικό του γεγονότος ότι και οι Βρετανοί δεν ήταν καθόλου φειδωλοί στον ομαδικό έρωτα. Τα γαϊτανάκια δεν ήταν τόσο αθώα όσο τα θέλει ο θρύλος: ήταν στην ουσία τελετουργικά λατρείας του φαλλού, μετά το τέλος των οποίων οι χορευτές κατευθύνονταν κατά ομάδες στα λιβάδια. Ο πουριτανός του 16ου αιώνα Philip Stubbes περιγράφει μάλιστα με κάθε λεπτομέρεια το σεξουαλικό «μενού» των ομαδικών αυτών συνευρέσεων.


Σταδιακά βέβαια τα αχαλίνωτα ήθη της κοινωνίας ηρέμησαν και το όργιο μετατράπηκε στο αγαπημένο παιχνίδι της αριστοκρατίας. Στην Αγγλία, το απόγειο των ομαδικών περιπτύξεων συνέπεσε με την άνοδο του περίφημου Hellfire Club, το οποίο ίδρυσε ο διαβόητος Sir Francis Dashwood, μέλος του κοινοβουλίου για πάνω από 20 χρόνια και ισόβιος διεστραμμένος. Ο Dashwood μίσθωσε το αβαείο του Medmenham στον Τάμεση για να φιλοξενήσει τα ακόλαστα όργιά του: στον κήπο του αβαείου, ένα άσεμνο άγαλμα της γυμνής Αφροδίτης ανάγκαζε τους επισκέπτες να περνούν μέσα από τα οπίσθιά της! Έχτισε ένα δίκτυο από σπήλαια και μυστικά περάσματα κάτω από έναν λόφο, με ιδιωτικά «κελιά» για τους φιλήδονους μοναχούς. Μέχρι και φημισμένες πόρνες από το Λονδίνο νοίκιαζε, τις οποίες κουβαλούσαν φορτηγίδες μέσω του Τάμεση. Οι «καραβιές της ηδονής» έγραψαν τη δική τους σελίδα στην ιστορία των οργίων...


Και βέβαια στη Γαλλία υπήρχε ο Μαρκήσιος ντε Σαντ! Ο ευγενής κληρονόμησε το περιβόητο Château La Coste, με θέα που έκοβε την ανάσα. Πιθανότατα βαρέθηκε κάποια στιγμή τη θέα από το κάστρο του και αποφάσισε, από κοινού με τη γυναίκα του, να προσλάβουν νεαρούς υπηρέτες και άγουρες κορασίδες για τα σαδομαζοχιστικά τους παιχνίδια: βίαιο σεξ, βασανιστήρια, κοπρολαγνεία και όλες οι παραφιλίες του κόσμου, όπως τις ανασυγκρότησε και στο περίφημο βιβλίο του «120 Μέρες στα Σόδομα»...


Στον 20ό αιώνα, οι λάτρεις του ομαδικού έρωτα ήταν απογοητευτικά λίγοι και διάσπαρτοι (απ' όσο ξέρουμε τουλάχιστον!), κλεισμένοι κυρίως σε ομάδες καλλιτεχνών. Το περίφημο Bloomsbury group, καλλιτεχνική ομάδα του Λονδίνου που μετρούσε στις τάξεις της τη Βιρτζίνια Γουλφ, «ζούσε σε τετράγωνα και αγαπιόταν σε τρίγωνα», όπως ανακοίνωναν με τιμή τα μέλη του.


Υπήρξε βέβαια και ο Aleister Crowley, ο συγγραφέας και «προφήτης» που προσπάθησε να αναβιώσει το πνεύμα του Dashwood στη σύγχρονη εποχή, λατρεύοντας τον Πάνα και επιδιδόμενος σε σκοτεινές μυστικιστικές τελετές. Κατέληξε στη Σικελία και ίδρυσε τη δική του κοινότητα από οπαδούς του ομαδικού έρωτα...


Και βέβαια δεν θα πρέπει να παραλείψουμε το κίνημα των χίπις που εισήγαγαν την έννοια του ελεύθερου έρωτα στα «σφιχτά» ήθη της αμερικανικής κοινωνίας του 1967! Η σεξουαλική δημοκρατία που ευαγγελίζονταν οι χίπις βρήκε την απόλυτη δικαίωση στην κοινοβιακή ζωή τους. Και έμελλε να είναι το τελευταίο δημόσιο κάλεσμα σε ομαδικό έρωτα και σεξ χωρίς ταμπού...


Εκτός συναγωνισμού έχουμε φυσικά και τη βιβλική ιστορία με τα Σόδομα και τα Γόμορρα, τα δύο βασίλεια του Ιορδάνη ποταμού που έκαψε ο θεός με φωτιά και θειάφι λόγω των ακόλαστων ηθών τους! Στη βιβλική παράδοση τα Σόδομα και τα Γόμορρα έγιναν συνώνυμο της αμετανόητης αμαρτίας, ενώ έχουν ήδη περάσει και στη γλώσσα μας ως μεταφορές της έκλυτης ζωής και των αχαλιναγώγητων σεξουαλικών ορμών. Και ας μην ξεχνάμε και τη λέξη «σοδομισμό», που έλκει ευθέως την καταγωγή της από τις παρά φύσει ερωτικές πρακτικές των Σοδόμων...

http://www.newsbeast.gr


"Απειλεί" τη γη από τις 12 έως τις 22 Δεκεμβρίου ο "Τουτάτης 4179"


Στις 12 Δεκεμβρίου, ο αστεροειδής "Τουτάτης 4179" θα περάσει στην πλησιέστερη απόσταση που έχει προσεγγίσει ποτέ την γη, θα είναι 7... εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά, ή 18 φορές πιο μακριά από ό, τι η Σελήνη.


Οι αστρονόμοι εκμεταλλεύονται το flyby για να μάθουν περισσότερα σχετικά με την τροχιά, το σχήμα του αστεροειδή, και τοπογραφία. Στην φωτογραφία του θέματος είναι μερικές σκιερές εικόνες του αστεροειδή που φωτίζεται από ραντάρ Goldstone της NASA στην έρημο Mojave:

Ο Toutatis με 5 χιλιόμετρα σε μήκος, είναι ένα από τα πιο γνωστά και μεγαλύτερα δυνητικά επικίνδυνα αντικείμενα - αστεροειδή, αυτό το καθιστά ένα σημαντικό στόχο για μελέτη από τους επιστήμονες.

Μέχρι της 22 Δεκεμβρίου που θα περάσει από την γη θα έχει μαζέψει όλα τα βλέμματα των επιστημόνων πάνω του και ειδικότερα για να παρατηρήσουν την επίδραση που θα έχει στην πορεία του το μαγνητικό πεδίο της γης. 


katohika.gr

Συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη του youpοrn.com ! - Δείτε το λόγο

Κατηγορείται για φοροδιαφυγή

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Manwin Licensing International, ιδιοκτήτριας ενός από τα δημοφιλέστερα sites με περιεχόμενο για ενήλικους, youpοrn, η οποία ελέγχει επίσης και άλλες ιστοσελίδες αυτού του είδους.


Ο 34χρονος Fabian Thylmann συνελήφθη για φοροδιαφυγή στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε στην Κολονία της Γερμανίας, όπως μεταδίδει η Welt.de. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι γερμανικές αρχές έκαναν έλεγχο σε μεγάλο αριθμό υπολογιστών και εγγράφων στα γραφεία της Manwin Germany GmbH την περασμένη εβδομάδα. 

http://www.aniwthoi.net

Τα 5 θρυλικά ναυάγια της ανθρωπότητας


Mary Rose, Titanic, Lusitania, Bismarck, Belgrano. Και τα πέντε πλοία έγραψαν ιστορία για διαφορετικούς λόγους. O θρύλος τους, όμως, δημιουργήθηκε όταν βυθίστηκαν.






Σαν πλοία έγραψαν ιστορία για την πολεμική τους ισχύ, το μέγεθος τους, τη χλιδή που προσέφεραν και τις τεχνολογικές τους καινοτομίες. 

Αργά ή γρήγορα όμως βρέθηκαν στο πυθμένα των θαλασσών τροφοδοτώντας το μύθο που είχαν δημιουργήσει με δοξασίες και παραδοξολογίες. 

Mary Rose
Ναυπηγημένο μεταξύ 1509 και 1511, το Mary Rose ήταν ένα από τα πρώτα πλοία του Βασιλικού Ναυτικού με τη δυνατότητα να βάλει ομοβροντίες. Ήταν το αγαπημένο πλοίο του Ενρίκου Ζ και σηματοδότησε την αλλαγή του βρετανικού στόλου από τα μεσαιωνικά πλωτά φρούρια στις γαλέρες που κυριάρχησαν επί Ελισάβετ Α.

Στις 19 Ιουλίου 1545, ο Ενρίκος Ζ βρισκόταν στο Σάουθσι για να παρακολουθήσει τον απόπλου του Mary Rose που θα συμμετείχε σε ναυμαχίες εναντίον γαλλικών καταδρομικών. Αντίθετα, αυτό που παρακολούθησε ήταν μια καταστροφή. Το βαρύ σκάφος πήρε κλίση εξαιτίας των δυνατών ανέμων, άρχισε να παίρνει νερό από τις κάτω πόρτες των κανονιών και σύντομα αναποδογύρισε. Από τα 700 μέλη του πληρώματος μόνο τα 40 επιβίωσαν. 

Οι επιχειρήσεις ανέλκυσης ξεκίνησαν την ίδια χρονιά ανασύροντας κάποια από τα κανόνια, τα κατάρτια και τα πανιά αλλά σταμάτησε το 1550 αφού το πλοίο είχε ήδη καλυφθεί από τη λάσπη που θα το διατηρούσε στους επόμενους αιώνες. 

Η πρώτη σύγχρονη προσπάθεια για την εξερεύνηση του ναυαγίου έγινε στα μέσα του 1960 από την ομάδα του Αλεξάντερ Μακ Κι. Το 1982, περίπου εξήντα εκατομμύρια παρακολούθησαν την ανέλκυση του Mary Rose ζωντανά στην τηλεόραση. 

Σήμερα το πλοίο βρίσκεται σε διαδικασία συντήρησης και ψεκάζεται με ειδικά χημικά για να εμποδιστεί η διάβρωση του ξύλου. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί το 2008 και μετά θα υποστεί μια διαδικασία αργής ξήρανσης. Μέχρι τότε οι επισκέπτες του ιστορικού ναυπηγείου του Πόρτσμουθ μπορούν να θαυμάσουν τη Mary Rose που εκτίθεται σε γυάλινη προθήκη. 


Τιτανικός
Το πιο διάσημο ναυάγιο του κόσμου, ο Τιτανικός, της White Star Line, κατασκευάστηκε στο ναυπηγείο Harland και Wolff της Ιρλανδίας μεταξύ 1909 και 1911. Μνημείο πολυτέλειας για την εποχή του, διέθετε γυμναστήριο, πισίνες, γήπεδο σκουός και χαμάμ ενώ είχε συνολικό εκτόπισμα 46,328 τόνων.

Αν και είχε χαρακτηριστεί ως «αβύθιστο», ο Τιτανικός ναυάγησε μετά από σύγκρουση με παγόβουνο στις 15 Απριλίου 1912, πριν ολοκληρώσει το παρθενικό του ταξίδι. Από τους συνολικά 2,208 επιβαίνοντες επιβίωσαν μόνο 712. Εξαιτίας του υψηλού προφίλ των επιβατών της πρώτης θέσης, το ναυάγιο έγινε πρώτη είδηση σε όλο τον κόσμο. 

Η ιδέα της εύρεσης του ναυαγίου, ακόμα και της ανέλκυσης του, χρονολογείται από το έτος της βύθισης. Ωστόσο, η πρώτη επιτυχής προσπάθεια ήταν το Σεπτέμβριο του 1985 όταν μια επιστημονική ομάδα με επικεφαλής το διάσημο ερευνητή Δρ Ρόμπερτ Μπάλαρντ εντόπισε τον Τιτανικό 323 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά της Νέας Γης και σε βάθος 3800 μέτρων. 

Η πιο σημαντική ανακάλυψη ήταν ότι το πλοίο είχε κοπεί στα δυο. Στο τμήμα της πλώρης, που παραμένει σχετικά ανέπαφη και στο τμήμα της πρύμνης που βρίσκεται περίπου 600 μέτρα κατεστραμμένη και παραμορφωμένη. Οι μαρτυρίες των επιζώντων της εποχής για το αν το πλοίο είχε κοπεί ή όχι καθώς βυθίζονταν ήταν αντιφατικές. 

Τόσο οι βρετανικές όσο και οι αμερικάνικες έρευνες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το πλοίο βυθίστηκε ανέπαφο και πιθανότατα κόπηκε στα δύο σε μεγάλο βάθος. 

Σήμερα το ναυάγιο είναι επισκέψιμο μέσω του βαθυσκάφους MIR που ξεκινά από το Σεν Τζον του Καναδά και μεταφέρει τουρίστες στην πλώρη και τη γέφυρα όπου ο καπετάνιος Ε. Σμιθ εξέδωσε τις τελευταίες του διαταγές. Διάφοροι ιστορικοί και επιστήμονες αναφέρουν ότι οι επισκέψεις επιταχύνουν τη φυσιολογική διαδικασία διάβρωσης και ότι το ναυάγιο θα καταρρεύσει μέσα στα επόμενα 50 χρόνια. 


Lusitania
Αποπλέοντας από τη Νέα Υόρκη για το Λίβερπουλ, το Lusitania είχε χαρακτηριστεί το «λαγωνικό των θαλασσών». Βυθίστηκε από γερμανική τορπίλη στα ανοικτά της νότιας Ιρλανδίας στις 7 Μαΐου 1915.

Με το ξέσπασμα του πολέμου, τον Αύγουστο του 1914, το Lusitania επιστρατεύτηκε από το Βασιλικό Ναυτικό και εξοπλίστηκε με 12 πυροβόλα των 6 ιντσών. Την εποχή εκείνη ήταν το πιο βαριά οπλισμένο από τα καταδρομικό του Βρετανικού στόλου που περιπολούσαν τα στενά της Μάγχης. 

Ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, επιθεωρώντας το πλοίο ως πρώτος Λόρδος της Ναυτικής Διοίκησης, έκανε το σχόλιο που αργότερα θα στοίχειωνε τον ίδιο και το πλοίο: Για μένα είναι απλώς άλλοι 45000 τόνοι «ζωντανού δολώματος». 

Ελάχιστα αργότερα, στις 7 Μαΐου 1915, το Lusitania, που στην πραγματικότητα ήταν 30,396 τόνων, χτυπήθηκε από τορπίλη και βυθίστηκε σε μόλις 20 λεπτά. 1201 άνθρωποι πέθαναν μεταξύ των οποίων γυναίκες και παιδιά. Ανάμεσα στις απώλειες 128 ήταν αμερικάνοι πολίτες. Το U20, το γερμανικό υποβρύχιο που εκτόξευσε την τορπίλη, αρχικά έκανε ένα γύρο από το σημείο και κατόπιν εξαφανίστηκε επιστρέφοντας στη βάση του 6 μέρες μετά. 

Η τοποθεσία του ναυαγίου έχει προσδιοριστεί από το 1935 ωστόσο δεν έχει ανελκυστεί. Διάφορα ευρήματα εκτίθενται στο Ναυτικό μουσείο του Μέρσισαϊντ στο Λίβερπουλ. 


Bismarck
Με εκτόπισμα 50000 τόνων και μέγιστη ταχύτητα 30 κόμβων, το Bismarck ήταν το καμάρι του Γερμανικού Ναυτικού στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Ουίνστον Τσόρτσιλ το είχε χαρακτηρίσει ως «ένα τρομακτικό πλοίο και ένα μνημείο ναυπηγικής». Το μήκος του έφτανε περίπου τα τρία γήπεδα ποδοσφαίρου και το μέγιστο ύψος του τους 17 ορόφους.

Όπως και με τον Τιτανικό το παρθενικό του ταξίδι έμελλε να λήξει άδοξα. Μετά από 8 μέρες ανελέητης καταδίωξης, το Μάιο του 1941, το πηδάλιο του αχρηστεύτηκε από μια βρετανική τορπίλη και έμεινε ουσιαστικά ακυβέρνητο. 

Μετά από έναν καταιγισμό πυρών βυθίστηκε παίρνοντας μαζί του την πλειοψηφία των 2200 μελών του πληρώματος. Μόνο 115 σώθηκαν. 

Το 1989 και έχοντας χτενίσει 200 τετραγωνικά μίλια βυθού, η ομάδα του Δρ Ρόμπερτ Μπάλαρντ ανακάλυψε το ναυάγιο του Bismarck 300 μίλια νότια του Κορκ της Ιρλανδίας και σε βάθος 5000 μέτρων. 

Παρά τις καταστροφές που προξένησαν τα βλήματα και οι τορπίλες των βρετανικών σκαφών, το ναυάγιο είναι σε εντυπωσιακά καλή κατάσταση. 

Μετά από άδεια της γερμανικής κυβέρνησης οργανώθηκαν διάφορες αποστολές για την εξερεύνηση του. Μεταξύ των επισκεπτών ήταν επιζήσαντες του ναυαγίου όπως ο Χάινριχ Κουντ και ο Χάιντς Στιγκ καθώς και ο αμερικάνος σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον. 


Belgrano
Η βύθιση του Belgrano ήταν ένα από τα πιο δραματικά και αντιφατικά επεισόδια του πολέμου των Φόκλαντς. Στις 2 Μαΐου 1982, το πυρηνικό υποβρύχιο του Βασιλικού Ναυτικού HMS Conqueror εκτόξευσε δύο τορπίλες κατά του πολεμικού πλοίου της Αργεντινής.

300 άνθρωποι πέθαναν από την έκρηξη και άλλοι 23 αργότερα με τη βύθιση. Οι απώλειες ήταν περίπου οι μισές για την Αργεντινή κατά τη διάρκεια του πολέμου Καθώς το πλοίο άρχισε να βυθίζεται πραγματοποιήθηκε μια από τις πιο δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης στην παγκόσμια ιστορία. Τελικά από τους 1093 επιβαίνοντες επέζησαν 770. 

Το Φεβρουάριο του 2003, η National Geographic Society σε συνεργασία με το Πολεμικό Ναυτικό της Αργεντινής ξεκίνησαν μια κοινή αποστολή για την εύρεση του Ναυαγίου. Μετά από δύο εβδομάδες σε ακραίες συνθήκες, η αποστολή δεν μπόρεσε να βρει το ναυάγιο. 

Σήμερα πιστεύεται ότι κείτεται 180 χιλιόμετρα από τις ακτές της Αργεντινής και σε 4 χιλιόμετρα βάθος. Αξιοποιώντας, ωστόσο, την ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε στην ανεύρεση του Τιτανικού και του Bismarck. 

http://3otiko.blogspot.gr/

Πώς η πρόβλεψη των Μάγιας για το τέλος του κόσμου έγινε για κάποιους μεγάλη μπίζνα

Η εσχατολογία «πουλούσε», μεταφορικά και κυριολεκτικά πάντα. Για αυτό άλλωστε αποτελεί αγαπημένο θέμα ταινιών του Χόλιγουντ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, τα όσα συνέβησαν 112 χρόνια πριν, όταν ο κομήτης Χάλεϊ, όπως υποστήριζαν, θα έπεφτε πάνω στη Γη. Συμβαίνει και τώρα που πολλοί επιτήδειοι ανά τον κόσμο, εκμεταλλευόμενοι την προφητεία των Μάγιας βάσει της οποίας στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 ο κόσμος θα καταστραφεί, κάνουν... χρυσές δουλειές.


Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Βήμα» πριν από 112 χρόνια πολλοί φοβούμενοι ότι ο κομήτης Χάλεϊ θα συγκρουστεί με τη Γη και μη θέλοντας να καούν στο πυρ το εξώτερον, δώρισαν ολόκληρες περιουσίες σε παραθρησκευτικές οργανώσεις και σέχτες. Αλλοι περιορίστηκαν να γεμίσουν με τρόφιμα τα υπόγειά τους. Και να προμηθευτούν και μια αντισφυξιογόνο μάσκα για παν ενδεχόμενο.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και σήμερα. Μπορεί να μην έχουν γίνει γνωστές δωρεές σε οργανώσεις, ωστόσο εκατομμύρια άτομα ανά τον κόσμο έχουν κυριευθεί κυριολεκτικά από το φόβο με αποτέλεσμα, να αδειάζουν τα ράφια των σούπερ-μάρκετ - όπως συμβαίνει στη Ρωσία, να προμηθεύονται ειδικά κιτ επιβίωσης και να νοικιάζουν δωμάτια, είτε σε «ασφαλή» καταφύγια, είτε σε ξενοδοχεία του Μπουγκαράκ της Νότιας Γαλλίας, όπου - σύμφωνα με την προφητεία των Μάγιας- είναι το μοναδικό μέρος στον πλανήτη που θα γλιτώσει από την καταστροφή.

Οι πρώτοι που επωφελούνται από την προφητεία είναι οι ίδιοι οι Μάγιας. Και αυτό γιατί πολλοί είναι εκείνοι που σκέφτηκαν να αποχαιρετήσουν τον κόσμο στα βουνά του Νότιου Μεξικού και της Γουαατεμάλας, όπου ζουν ακόμη και σήμερα κάποιοι από τους απογόνους της φυλής. Η πληρότητα στο Κανκούν και στις γύρω περιοχές έχει φθάσει στο 90%.

Το αδιαχώρητο, όμως, επικρατεί και στο Μπουγκαράκ της Νότιας Γαλλίας, ένα χωριό 200 κατοίκων που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.230 μέτρων και το οποίο, βάσει της προφητείας των Μάγιας, είναι το μοναδικό μέρος του πλανήτη που θα σωθεί από την καταστροφή. Στο χωριό βρίσκονται περισσότεροι από 20.000 επισκέπτες, ενώ οι τιμές των ακινήτων στην περιοχή έχουν εκτιναχθεί σε δυσθεώρητα ύψη.

Ωστόσο, και επειδή για πολλούς το χωριό αυτό της Νότιας Γαλλίας πέφτει μακριά, χρυσές δουλειές κάνουν και όσοι κατασκευαστές προχώρησαν στην κατασκευή καταφυγίων που θα μπορέσουν να φιλοξενήσουν φοβισμένους πολίτες, προστατεύοντάς τους από την κατστροφή.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η αμερικανική εταιρεία Vivos, η οποία έχει κατασκευάσει 20 καταφύγια, αρκετά ευρύχωρα ομολογουμένως, αφού το μικρότερο έχει επιφάνεια 200 τ.μ. ενώ το μεγαλύτερο 1.000 τ.μ., σε διάφορα μέρη του κόσμου, τα οποία μάλιστα κρατά μυστικά.

Το δικαίωμα συμμετοχής στη διαβίωση στα καταφύγια - περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα για να ζήσει κανείς σε αυτά για έναν ολόκληρο χρόνο - κοστίζει 50.000 δολάρια για τους ενηλίκους και 24.000 δολάρια για τα παιδιά. Τα κατοικίδια φιλοξενούνται δωρεάν.

Γνωρίζοντας οι επιτήδειοι ότι το καταφύγιο θα πέσει για τους περισσότερους κομματάκι ακριβό, φρόντισαν να ρίξουν στην αγορά και πιο οικονομικές λύσεις επιβίωσης: Εφτιαξαν ειδικά κιτ, τα οποία περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα, φαγητά, αντισφυξιογόνες μάσκες, γυαλιά με υπέρυθρες ακτίνες και πυροβόλα όπλα ενώ μερικά από αυτά, που η τιμή τους είναι λίγο πιο τσιμπημένη περιέχουν ακόμη και όλα τα απαραίτητα που θα χρειαστεί κανείς σε περίπτωση που έρθει αντιμέτωπος με... ζόμπι!

Ποιοι χάνουν από την εσχατολογία

Στον αντίποδα, λόγω της προφητείας των Μάγιας, υπάρχουν κλάδοι που καταγράφουν ζημιές. Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Το Βήμα», στοιχεία μπορεί να μην υπάρχουν, ωστόσο, για παράδειγμα ζημιές πρέπει να καταγράφουν οι εταιρείες κατασκευής προφυλακτικών. Ο λόγος; Αφενός ο φόβος που έχει κυριεύσει πολλούς λειτουργεί ανασταλτικά σε σχέση με τη λίμπιντό τους, αφετέρου, όσοι πραγματικά πιστεύουν ότι θα καταστραφεί ο κόσμος στις 21/12 αδιαφορούν για τις συνέπειες που θα έχουν οι ερωτικές τους επαφές.

Βάσει της ίδιας λογικής, αν η προφητεία των Μάγιας δεν βγει αληθινή, τότε μέσα στο 2013 πρέπει να αναμένουμε αύξηση των γεννήσεων, αλλά και των αφροδίσιων νοσημάτων.

http://www.dete.gr

Φωτό απο δοκιμαστήριο: Δείτε νέα Ελληνίδα μοντέλα και ηθοποιό να δοκιμάζει σουτιέν!!


Η Αλεξάνδρα Παναγιώτου είναι ένα νέο μοντέλο-ηθοποιός που κυκλοφορούν στην αγορά. Κορίτσι απαιτητικό και άγριο η ξέρει καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας αν και μικρή ηλικιακά. Και το κάνει με αποκλειστικό σκοπό και στόχο να εξασφαλίζει περισσότερες δουλειές. Προχθές λοιπόν βρέθηκε σε γνωστό κατάστημα εσωρούχων και φρόντισε να κοπιάρει τον τρόπο που κάποιες μοντέλες στο εξωτερικό ακολουθούν για να προκαλέσουν. Φόρεσε το σέξι σουτιέν και το πόσταρε στη σελίδα της στο Facebook ρωτώντας τους φίλους της «Να το αγοράσω;». Δε το αγοράζεις καλό μου να τελειώνουμε; Και την επόμενη φορά πόζαρε με όλο το σετάκι…


http://blogs.gossip-tv.gr

Οι σπάνιες φωτογραφίες της έφηβης Τζολί που δεν θα ήθελε να τις δεις


Μπορεί στις συγκεκριμένες φώτο η Αντζελίνα να φαίνεται αθώα, αλλά λίγες μέρες αφού πάρθηκαν, εκείνη παράτησε το γυμνάσιο και την σχολή υποκριτικής για να μείνει μαζί με το μεγαλύτερο σε ηλικία αγόρι της (στο σπίτι της μητέρας της).


Μακριά μαύρα μαλλιά, ελάχιστο make up αλλά και ταλέντο στο να ποζάρει για το φακό.







ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger