Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η πορνη που εγινε μοντελο «αναστατωσε» το Μαλιμπου (σεξι φωτος)

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012



Φορώντας ένα «μαύρο» μπικίνι με μεγάλα κοψίματα, η 19χρονη..

Zahia Dehar «αναστάτωσε» τους λουόμενους στο Μαλιμπού με το σέξι κορμί της.

Και μπορεί πλέον να ασχολείται με τον χώρο της μόδας, έχοντας ήδη λανσάρει τη δική της σειρά εσωρούχων, ωστόσο, πριν από δύο μόλις χρόνια, η σέξι Μαροκινή, ήταν μια πόρνη πολυτελείας που έγινε γνωστή σε όλον τον πλανήτη ως η ανήλικη ιερόδουλη που κοιμήθηκε με τους Γάλλους ποδοσφαιριστές Φρανκ Ριμπερί, Καρίμ Μπενζεμά και Σίντεϊ Γκοβού...









Πηγή: protothema.gr

Δειτε πισω απο τις καμερες στην ταινια του Φρανκενσταιν το 1931!

Απολαύστε ένα φωτογραφικό αφιέρωμα από τα παρασκήνια της ταινίας Φρανκενστάιν το 1931!

Αυτές οι σπάνιες φωτογραφίες είναι σιωπηλοί μάρτυρες μιας προνομιακής ματιάς σε ένα μακρινό, δελεαστικό ασπρόμαυρο παρελθόν. Αυτές οι φωτογραφίες ελήφθησαν το 1931 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Φρανκενστάιν.

Δείτε:



































Διαβαστε την γλωσσα του σωματος



Η γλώσσα του σώματος μπορεί να αποκαλύψει τι πραγματικά αισθάνεται κάποιος και τι σκέπτεται αρκεί να ξέρετε να “μεταφράσετε” τις χειρονομίες, αλλά και τις στάσεις του σώματος. Πότε έχουμε άγχος; Πότε λέμε ψέματα και πότε δεν αισθανόμαστε άνετα;  Είναι μερικά από αυτά που μπορείτε να αποκωδικοποιήσετε γνωρίζοντας τις απλές βασικές αρχές της γλώσσας του σώματος που ορισμένες φορές είναι το πιο ισχυρό “όπλο” επικοινωνίας.
 Για να διαπιστώσετε αν ο συνομιλητής σας λέει ψέματα θα πρέπει να είστε παρατηρητικοί έτσι ώστε να δείτε τα σημάδια. Αν βρεθεί να κάνει ένα από τα παρακάτω λάθη δε σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι λέει ψέματα, αφού σε μια συνομιλία μαζί του μπορεί να εμφανίσει μερικά από αυτά ασυνείδητα. Ο συνδυασμός όμως ορισμένων “σημάτων” μπορεί να σας οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι ίσως λέει κάποιο ψέμα.
1. Όταν κάποιος λέει ψέματα εισπνέει και εκπνέει βαθιά. Οι καρδιακοί παλμοί αυξάνονται και η αναπνοή γίνεται γρήγορη, ενώ ο συνομιλητής σας ίσως μάλιστα παίρνει βαθιές ανάσες.
2. Πιάνει συχνά το κεφάλι του, τρίβει το σαγόνι ή το  αυτί κάνοντας μασάζ προκειμένου να ηρεμήσει. Ακόμη βάζει το χέρι του μπροστά στο στόμα σαν να προσπαθεί να το κρατήσει κλειστό για να μην ξεστομίσει την αλήθεια. Τρίβει τη μύτη του γιατί αισθάνεται φαγούρα (δημιουργείται από υπερδιέργεση που προκαλεί το ψέμα) και χαϊδεύει τα φρυδια (ή τη περιοχή των φρυδιών) προκειμένου το άτομο που λέει την ιστορία να μας δείξει το καλό του πρόσωπο.
3. Τα ιδρωμένα χεριά δείχνουν άγχος και προδίδουν την αγωνία, αλλά και τη νευρικότητα κατά την αφήγηση μιας ιστορίας.
4. Το άτομο που θέλει να κρύψει κάτι λέγοντας ψέματα ή τη μισή αλήθεια, βάζει τα χέρια στην τσέπη ή στη μέση του, τα σφίγγει και γενικά θέλει να τα κρατάει απασχολημένα για να μην προδώσουν τη νευρικότητα που νοιώθει.
5. Η γλώσσα και τα δόντια δίνουν τη δική τους “μάχη”. Το άτομο που μας…σερβίρει μικρά ή μεγάλα ψέματα πολλές φορές δαγκώνει τη γλώσσα του, γλείφει τα χείλη ή περνάει τη γλώσσα πάνω από τα δόντια. Αυτό το κάνει γιατί προσπαθεί με “νύχια και με δόντια” να διασφαλίσει ότι το στόμα του δε θα ξεστομίσει την αλήθεια. Προσπαθεί δηλαδή να κρατήσει το στόμα του κλειστό έχοντας το απασχολημένο.
6. Αλλάζει συνέχεια στάσεις γιατί το ψέμα τον κάνει να αισθάνεται άβολα και έτσι και το σώμα του δεν μπορεί να βολευτεί εύκολα. Είναι υπερκινητικός και ανάμεσα σε άλλα μπορεί να χτυπάει το πόδι του στο πάτωμα.
7. Κάτσε…καλά: Αν το άτομο που σας μιλάει κάθεται αλλά γέρνει προς ένα μέρος αυτό είναι σημάδι ότι δεν αισθάνεται καθόλου άνετα με αυτά που λέει και γενικά με τη συζήτηση. Αν κουνιέται μπρος- πίσω είτε καθήμενος είτε όρθιος είναι γιατί το ψέμα τον κάνει να νοιώθει άβολα.
8. Η φωνή πολλές φορές προδίδει το άτομο που ψεύδεται. Αλλαγή στη χροιά της φωνής αλλά και διαφορά στην ταχύτητα όσων λέμε δεν είναι καλά σημάδια (από διστακτική φωνή ξαφνικά μετατρέπεται σε γρήγορη γιατί το άτομο θέλει να τελειώνει γρήγορα το…βασανιστήριο των ψεμάτων). Το τρεμούλιασμα ακόμη είναι ένα από τα βασικά λάθη που μπορούν να τους προδώσουν.
9. Τα μάτια είναι ο “καθρέφτης” του προσώπου. Το βλέμμα συνήθως είναι χαμηλωμένο ή κοιτάει στο κενό προσπαθώντας να θυμηθεί το ψέμα σαν να το διαβάζει από κάπου. Αρκετά άτομα βέβαια στην προσπάθεια τους να δείξουν ότι όσα λένε είναι αλήθεια κοιτάνε κατάματα τον άλλο τόσο υπερβολικά που στο τέλος καταφέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα. Το απευθείας βλέμμα όμως έχει και μια άλλη ερμηνεία. Όταν λέμε ψέματα κοιτάμε τον άλλο απευθείας στα μάτια για να δούμε πόσο πιστευτά είναι αυτά που μόλις εξιστορήσαμε, θέλουμε δηλαδή να απολαύσουμε την ικανότητα μας στην υποκριτική. Συνήθως πετυχαίνει αρκεί βέβαια το άτομο που δέχεται τα ψέματα να μην γνωρίζει τα μυστικά της γλώσσας του σώματος. Το έντονο βλεφάρισμα ακόμη δε θα πρέπει να περάσει απαρατήρητο.
10. Η σύγχυση είναι ένα από τα συμπτώματα που μπορεί να προκαλέσει το ψέμα. Το άτομο που βρίσκεται σε σύγχυση επαναλαμβάνει τα λόγια του ή και κινήσεις, πιάνει και αφήνει αντικείμενα, αλλά και αλλάζει τη διάταξη πραγμάτων που έχει γύρω του.
Info: Πρέπει να ξεχωρίσουμε έναν καλό ψεύτη από έναν που βρίσκεται σε κατάσταση άγχους. Όταν κάποιος έσφαλλε είτε στη δουλειά (έκανε λάθος και πρέπει να λογοδοτήσει στο αφεντικό του) είτε σε μια σχέση μπορεί να διακατέχεται από έντονο άγχος με αποτέλεσμα να παρουσιάζει αρκετά από τα παραπάνω σημάδια. Δε σημαίνει με σιγουριά ότι λέει ψέματα αλλά ότι νοιώθει αγχωμένος για το σφάλμα που έκανε.
Συμβουλή: Τα παραπάνω καλό είναι να τα χρησιμοποιήσετε για να… πιάστε τον ανειλικρινή συνομιλητή σας και όχι για να τα αποφύγετε προκειμένου να προπονηθείτε στο ψέμα.
πηγή: lifezone.gr

Ποια διασημη τραγουδιστρια αγκαλιαζει γυμνοστηθη την D. Versace; (φωτος)


Μπορεί και να το μάντεψες, αφού μόνο μια Lady Gaga θα μπορούσε να είναι αγκαλιά με τη Donatella Versace και να φωτογραφίζεται κρύβοντας ....χωρίς επιτυχία, το στήθος της!


Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου είναι τραβηγμένη από τον  Τerry Richardson και όπως βλέπεις οι δυο κυρίες ποζάρουν αγκαλιασμένες με τη διαφορά ότι η τραγουδίστρια πριν ποζάρει είχε βγάλει την μπλούζα της!




Mετά βγηκαν μαζί στο μπαλκόνι. Ευτυχως η Gaga ...ντύθηκε!



Πέταξαν λουλούδια...





http://www.tlife.gr

Παρατησε τη νυφη στην εκκλησια λογω ανωτερας βιας



Αναπάντεχη περιπέτεια το περασμένο Σάββατο (29-09-2012) στην Πάτρα για νεαρό ζευγάρι που παντρευόταν και μαζί τελούσε την βάπτιση του παιδιού του.




Λίγο πριν το διπλό μυστήριο ο γαμπρός και μερικοί από τους στενούς συγγενείς του (περίπου δέκα άτομα) υπέστησαν οξεία γαστρεντερίτιδα με αποτέλεσμα η γαμήλια τελετή να εξελιχθεί σε... πραγματικό βασανιστήριο.
O γαμπρός μετά βίας κατάφερε να παραμείνει στην εκκλησία για την τελετή του γάμου και μόλις τελείωσε το μυστήριο έφυγε γρήγορα για το σπίτι του ζευγαριού και έτσι δεν παρέστη στη βάπτιση του παιδιού του.
Μάλιστα, η νύφη που όλη την ώρα βρισκόταν στο πλευρό του και του συμπαραστεκόταν, βγήκε από την εκκλησία μετά το τέλος των δυο μυστηρίων με την συνοδεία συγγενούς της.
Σύμφωνα με το thebest.gr, ο γαμπρός δεν παρέστη ούτε στην γαμήλια δεξίωση που φιλοξενήθηκε σε γνωστό χώρο δεξιώσεων στην αρκτική πλευρά της Πάτρας, παρουσία εκατοντάδων φίλων και συγγενών του ζευγαριού, με το κέφι, πάντως να μένει αμείωτο μέχρι τα ξημερώματα.
Η περιπέτεια της υγείας του γνωστού από την επιχειρηματική του δραστηριότητα γαμπρού έληξε γρήγορα και έστω και με μικρή καθυστέρηση ζει τις μέρες ευτυχίας που προσωρινά του στέρησε η γαστρεντερίτιδα...

http://www.newsbomb.gr/

Βετερανος ζητα απο νοσοκομα αποζημιωση $10.000.000 για κρυοπαγημα στο… πεος του


Αποζημίωση ύψους 10 εκατ. δολαρίων ζητά από νοσοκόμα βετεράνος του αμερικανικού στρατού, κατηγορώντας την ότι τον άφησε σεξουαλικά ανίκανο, προκαλώντας του κρυοπάγημα στο πέος.
Σύμφωνα με την καταγγελία του 61χρονου σήμερα άντρα, κατά τη θητεία του στο στρατό το 1968 υποβλήθηκε σε εγχείριση στη βουβωνική χώρα στο στρατιωτικό νοσοκομείο του Λέξινγκτον στο Κεντάκι. Μετά το χειρουργείο, η νοσοκόμα την οποία κατηγορεί του τοποθετούσε στην περιοχή επιθέματα πάγου ώστε να υποχωρήσει το πρήξιμο και ο πόνος.
Η συνεχής χρήση πάγου ωστόσο είχε ως αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να πάθει κρυοπάγημα στο πέος, που εξελίχθηκε σε γάγγραινα, με αποτέλεσμα μέχρι το 2010 να υποβάλλεται συνεχώς σε εγχειρίσεις ώστε να σώσει το μόριό του, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.
Ο 61χρονος κατηγορεί τη νοσοκόμα ότι δεν τον επέβλεπε σωστά, καθώς του είχε αφήσει το παγωμένο επίθεμα περισσότερο από 19 ώρες. «Εκτός ότι μου στέρησαν τον ανδρισμό μου, μου στέρησαν ακόμη και τη δυνατότητα να ουρώ σαν άνθρωπος», δήλωσε ο ίδιος στον αμερικανικό Τύπο.

iefimerida.gr 

Πως θα περασετε το τριημερο;

Διαβάστε τις προβλέψεις του Σαββατοκύριακου με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!


Αυτό το τριήμερο είναι ιδιαίτερο, αφού γίνονται αλλαγές στο πλανητικό πεδίο και υπάρχει μεγάλη μετακίνηση ενεργειών από μια κατεύθυνση σε μια άλλη. Ο Κρόνος όπως έχουμε αναφέρει και στο άρθρο «η είσοδος του Κρόνου στο Σκορπιό» κάνει την εμφάνισή του αλλάζοντας τόπο διαμονής και πηγαίνει στον εσωστρεφή αλλά δυνατό Σκορπιό.
Ο Ερμής, παράλληλα, ακολουθεί την πορεία του μπαίνοντας και αυτός στο μυστηριώδη ζώδιο του Σκορπιού όπου θα μας αναγκάσει με το δικό του τρόπο να αλλάξουμε το στυλ της επικοινωνίας και των πληροφοριών που θα μεταφέρουμε ο ένας στον άλλον, που σημαίνει μια θέση και στάση περισσότερο ερευνητική και βαθιά. Οι πληροφορίες πλέον θα ελέγχονται πολύ περισσότερο και θα είναι πιο σωστές σε πολλά επίπεδα. Η αύξηση του ενδιαφέροντος για οικονομικά θέματα θα είναι μεγάλη.                                                                                            
Οι Ταύροι των πρώτων ημερών θα βρείτε κάποιες δυσκολίες σε επίπεδο επικοινωνίας και θα είστε περισσότερο σκεπτικοί και απόλυτοι στις ιδέες σας και στις πεποιθήσεις σας. Τα Λιοντάρια θα κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας και θα γίνετε πιο σκεπτικοί και ερευνητικοί σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Η τάση για επιστροφή στις ρίζες και το παρελθόν σας θα σας κάνει να είστε απόλυτοι σε κάποια θέματα. Οι Σκορπιοί θα κατεβάσετε νέες ιδέες και θα θέλετε να δράσετε για να αυξήσετε περισσότερο τα οικονομικά σας και, οι γεννημένοι των πρώτων ημερών, για λίγες ημέρες θα νιώσετε πίεση και ίσως θα έχετε εμμονές σε κάποια θέματα. Οι Υδροχόοι θα γίνετε πιο αυστηροί στις επιλογές σας και θα αναζητήσετε την ποιότητα και το βάθος σε όλες σας τις επικοινωνίες. Θα αυξηθεί το ενδιαφέρον σας πάνω στα οικονομικά και αυτό θα σας μετακινήσει προς τα υλικά θέματα.
ΚΡΙΟΣ
aries
Νιώθετε πολύ καλά και ξεσηκώνεστε με ένα πρόσωπο που σας αρέσει πάρα πολύ. Η επικοινωνία είναι το μεγάλο σας όπλο και κοιτάξτε να το εκμεταλλευτείτε προς όλες τις πλευρές. Έξοδος με φίλους και άτομα που σας κάνουν και νιώθετε όμορφα είναι το καλύτερο φάρμακο για αυτές τις ημέρες. Πετάξτε πίσω σας όλα τα προβλήματα και δείτε μπροστά με αισιοδοξία ότι όλα μπορούν να αλλάξουν, αν το θέλετε πραγματικά. Η σχέση με Ζυγό επιτέλους θα μπει εκεί που πρέπει και θα σταματήσουν τα πολλά προβλήματα που είχατε ακόμα και από εξωτερικές συνθήκες. Ο Σκορπιός μπορεί να γίνει το πιο μοιραίο πρόσωπο στη ζωή σας και κυρίως, αν είναι πιο ώριμο ή μεγαλύτερο από εσάς.


ΤΑΥΡΟΣ
taurus
Ο Κρόνος που μπαίνει στον άξονά σας θα σας κάνει να ανεβάσετε τον πήχη ψηλά και να γίνετε πιο απόλυτοι σε απόψεις και σχέσεις. Θα γίνετε απαιτητικοί αυτήν την περίοδο, κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες. Από την άλλη, θα είσαστε πιο ερευνητικοί σε οικονομικά θέματα. Όλα χρειάζονται αλλά όχι υπερβολές. Το μέσο είναι η χρυσή τομή για όλα, το καλύτερο για την υγεία μας και την ψυχική μας ηρεμία και καλοζωία. Για αυτό, όταν βλέπετε ότι γίνεστε απόλυτοι ή λοξοδρομείτε και γίνεστε αμετάπειστοι, τότε να σκέφτεστε την αρμονία και την αμεσότητα. Ευκαιρίες για να διαπραγματευτείτε οικονομικά θέματα που σας συμφέρουν και θα σας δώσουν ώθηση να αγοράσετε πράγματα ή να πουλήσετε. Η προσωπική σας σχέση βελτιώνεται, αφού θα δείτε ότι στα πρακτικά θα τα πάτε υπέροχα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
gemini
Είστε εστιασμένοι στον εαυτό σας και καλά κάνετε. Προσπαθήστε να μην διασπαστείτε πάρα πολύ για να κρατήσετε την ενέργειά για σας. Συνήθως, πάσχετε μερικές φορές από έλλειψη ενέργειας ή δράσης. Παραμένετε στα θεωρητικά και τα πρακτικά θέματα τα αφήνετε για τους άλλους. Τώρα είναι ευκαιρία να ανασυγκροτηθείτε. Γίνεται μια αλλαγή στη ζωή σας με τον Δία στο ζώδιό σας, αφού σας φέρνει ευκαιρίες επέκτασης και αφθονίας. Μερικοί από εσάς μπορεί να σταματήσετε τελείως αυτό που μέχρι τώρα κάνετε και να νομίζετε ότι έχετε αποτύχει. Είναι λάθος να το σκέφτεστε. Αν μείνετε με τον εαυτό σας θα διαπιστώσετε ότι έχετε δυνάμεις, απλά τις χάνετε. Για αυτό συγκεντρωθείτε και κάνετε συνέχεις πράξεις και αφήστε τις θεωρίες. Η σχέση με έναν Παρθένο θα ζεσταθεί κάπως αλλά χρειάζεται να μείνετε λίγο καιρό μαζί για να βγάλετε συμπεράσματα. Μερικές φορές βιάζεστε και τελικά μπορεί να χάσετε και ένα σημαντικό πρόσωπο. Την Κυριακή που θα μπει ο Άρης στον άξονά σας, δηλαδή στον Τοξότη που είναι το απέναντι ζώδιο από εσάς, θα αλλάξετε για λίγο και θα ασχοληθείτε με τους άλλους ίσως με έναν καταπιεστικό τρόπο. Ο Τοξότης και η ανώτερη γνώση θα παίξουν σημαντικό ρόλο αυτή την περίοδο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
cancer
Επιτέλους ξελαφρώνετε από πολλά πράγματα. Δεν χρειάζεται πλέον να αναζητάτε ισορροπίες και να είστε τόσο πολύ της επικοινωνίας και των συμβιβασμών. Θα ανασάνετε από πολλά θέματα αλλά χρειάζεται να αρχίσετε να κάνετε καλά πράγματα για τον εαυτό σας, σε συνάρτηση όμως με την οικογένεια σας ή τους φίλους σας. Σίγουρα από Παρασκευή θα γίνετε πιο ανοικτοί σε φίλους και προτάσεις και οι ελεύθεροι θα κάνετε μια νέα υπέροχη γνωριμία με έναν Τοξότη. Γενικά, έχουν αρχίσει κάποια θέματα και μπαίνουν σιγά-σιγά στη θέση τους. Πάντως, το δεδομένο της ανατροπής πάντα υπάρχει και δεν πρέπει να ξαφνιάζεστε από αυτό.


ΛΕΩΝ
leo
Γενικά, έχετε τη στήριξη φίλων και μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να επικοινωνήσετε και να τα βρείτε. Η υποστήριξη για σας είναι σημαντική και επειδή σαν χαρακτήρες δεν είστε αγνώμονες πάντα βοηθάτε αυτόν που σας έχει βοηθήσει. Εδώ χρειάζεται τώρα να μη ξαναγυρίζετε πίσω σε νεολιθικές ιδέες και καταστάσεις που σας κάνουν να βάζετε υπερβολικά όρια. Από την Κυριακή, θα ξεκινήσει σιγά-σιγά μια νέα ενέργεια να σας διαποτίζει και θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο ανεξάρτητοι και ελεύθεροι σε ερωτικά θέματα. Επειδή γενικά σαν ζώδια είστε πολύ πιστά (υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις) θα προσπαθήσετε στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας να απελευθερωθείτε και να κινηθείτε με στόχο την επικοινωνία και την αλήθεια μεταξύ σας. Το θέμα ενός ακινήτου σας απασχολεί και μπορεί να κοντραριστείτε για θέματα οικονομικά.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
virgo
Γενικά, με την Αφροδίτη στην Παρθένο θα θεραπεύσετε κάποιες καταστάσεις που σας τρώνε και σας στεναχωρούν. Έχετε και μεγάλη ευαισθησία και δεν το δείχνετε σε κανέναν, γιατί πολλές φορές προτάσσετε τη λογική και ο άλλος δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς θέλετε ή πως νιώθετε. Τα οικονομικά σας συνεχίζουν να είναι πρώτη προτεραιότητα, γιατί χρειάζεστε ριζικές λύσεις. Από την άλλη, μερικοί από εσάς θα το παρακάνετε στην επικοινωνία και τις επαφές. Φροντίστε να είστε κάπως διακριτικοί με έναν Δίδυμο γιατί θα έρθετε κοντά αλλά μπορεί να ανοιχτείτε τόσο πολύ που να φανεί σαν υπερβολή. Ο Τοξότης θα παίξει σημαντικό ρόλο όλη αυτή την περίοδο στην ζωή σας. Λόγω των πολλών ανοιγμάτων ίσως να κουραστείτε, για αυτό φροντίστε να μην το παρακάνετε.


ΖΥΓΟΣ
libra
Ο Κρόνος φεύγει πλέον από πάνω σας και επίσης και ο Ερμής σας αποχαιρετά. Τώρα χρειάζεται να κάνετε απολογισμό των πράξεών σας και να τραβήξετε μπροστά με νέα μάτια αλλά και εσωτερική ωριμότητα. Ο Κρόνος πάντα αφήνει τα σημάδια του στο κάθε ζώδιο, σημάδια τα οποία είναι ανεξίτηλα επειδή τα κερδίζετε με βιωματικό τρόπο. Γενικά θα νοιώσετε μια ανακούφιση και θα επιδοθείτε στις επαφές και στις νέες γνωριμίες. Μπορεί να κλείσετε μια καλή δουλειά από εκεί που δεν το περιμένατε και να γίνετε γενικά πιο δυναμικοί και ενεργητικοί στη ζωή σας αυτό το διάστημα. Για θέματα φιλοσοφίας και γενικά αξιών μπορεί να διαφωνήσετε με κάποιους οι οποίοι είναι αντίθετοι στις ιδέες σας, αλλά τελικά το θέμα θα διευθετηθεί με μεγαλύτερη ευκολία από όση περιμένατε. Υποθέσεις εξωτερικού ή θέματα ανώτερης κρίσης θα σας απασχολήσουν. Μια νέα γνωριμία με Τοξότη θα σας ενεργοποιήσει ξαφνικά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
scorpio
Με την είσοδο του Κρόνου στο Σκορπιό θα νιώσετε μια πίεση για να αλλάξετε τον τρόπο ζωή σας ή θα γίνετε πιο προσεκτικοί στις επιλογές σας εν γένει, κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες. Από την άλλη, θα είσαστε περισσότερο ανοικτοί στις επαφές και θα περάσετε καλά με φίλους αλλά και με νέες γνωριμίες. Η στήριξη που θα έχετε από την οικογένεια ή από άτομα που είναι κοντά σας στη δουλειά θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τον εαυτό σας και να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Γενικά, αυτό το διάστημα θα αντιμετωπίσετε με δυναμισμό τις διάφορες καταστάσεις που θα σας παρουσιαστούν. Θα έρθετε πιο κοντά σε φιλοσοφικές ιδέες και τα θρησκευτικά ιδεώδη σας θα τονωθούν. Στον έρωτα θα γίνετε φίλοι για να έρθετε κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Επειδή εσείς αγαπάτε με τα χρόνια, ασχολείστε ακόμα και με μια πλατωνική σχέση που μπορεί να μην έχει εξελιχτεί. Αυτό το τριήμερο θα κάνετε βήματα τουλάχιστον με έναν Δίδυμο ή Λιοντάρι.


ΤΟΞΟΤΗΣ
sagittarius
Η εποχή του κλεισίματος περνάει, αφού ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο σας την Κυριακή (δείτε σχετικό άρθρο για τον Άρη στον Τοξότη) και αναγκαστικά θα σας ξεκουνήσει από την αδράνεια. Η εύνοια που θα έχετε από κάποιους συνεργάτες, που μπορεί να είναι ακόμα και στο εξωτερικό, θα σας δώσει την ευκαιρία να κλείσετε μια δουλειά ή να αλλάξετε κάποια πράγματα που δεν σας αρέσουν γιατί θα έχετε την υποστήριξη. Οι πόρτες θα σας ανοίξουν διάπλατα, αν εσείς βέβαια βάλετε το χεράκι σας και κάνετε ανοίγματα ακόμα και σε άτομα που δε γνωρίζετε πολύ καλά. Από την άλλη, θα γίνετε περισσότερο μυστικοπαθείς και τα χαρτιά σας σε κάποια θέματα θα τα κρατήσετε κλειστά -και καλά θα κάνετε- γιατί χρειάζεται από εδώ και πέρα να έχετε μια προστασία. Συναισθηματικά, θα χρειαστείτε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας με τα άτομα που έχετε σχέση και ίσως εισπράξετε γκρίνια και κριτική. Πρέπει να είστε ψύχραιμοι και βοηθητικοί σε όλα τα επίπεδα για να διατηρηθεί η σχέση.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
capricorn
Ανοίγεστε αυτό το τριήμερο και ξεσηκώνεστε ακόμα και με άτομα που δεν τα γνωρίζετε πολύ καλά. Οι υποθέσεις ενός Διδύμου θα σας απασχολήσουν. Μην ανησυχείτε πάντως γιατί τελειώνουν τα βάσανά σας σε πολλά θέματα και κυρίως δεν χρειάζεται να πρέπει να κρατάτε τόσες αποστάσεις με διάφορα άτομα λόγω διαφορετικότητας ιδεών ή άλλης νοοτροπίας. Θα έχετε μια σοβαρή στήριξη από τα λόγια ενός ατόμου ή οι ιδέες σας θα μπορούν πιο εύκολα να εφαρμοστούν, αφού θα είναι σταθερές και σε βάθος. Η οικονομική ενίσχυση θα σας δώσει την άνεση να ξεμπερδέψετε με κάποια προβλήματα που σας είναι μεγάλο εμπόδιο. Πάντως χρειάζεται να είσαστε πολύ σίγουροι για τα συναισθήματά σας πριν ξεκινήσετε κάτι γιατί μπορεί να δείτε ότι θα λειτουργήσετε ωφελιμιστικά και όχι με την καρδιά, κυρίως αν σχετίζεστε με άτομα που έχουν οικονομικά επιφάνεια.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
aquarius
Αναγνωρίζετε ότι χρειάζεται να κάνετε αλλαγές εφ' όλης της ύλης. Αυτές τις ημέρες θα είναι καλό να πάρετε αποφάσεις γιατί σας παρουσιάζονται λύσεις που είναι πολύ δυνατές και εύκολες για σας. Σίγουρα, θα επηρεαστείτε από την είσοδο του Κρόνου στον Σκορπιό, ενώ εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, νιώθετε εδώ και λίγο καιρό το κλείσιμο σε πολλά πράγματα που παλιά είσαστε ανοικτοί και άνετοι. Αναγκαστικά θα γίνεται πιο προσεκτικοί, λογικοί και μεθοδικοί σε όλες σας τις κινήσεις σας, ιδιαίτερα με τη διαχείριση των οικονομικών σας. Η σχέση με έναν Δίδυμο ή Ζυγό θα βελτιωθεί, γιατί θα πείτε πράγματα που σας ανοίγουν τα κανάλια της επικοινωνίας. Ο Τοξότης μπορεί να γίνει και καλός σας φίλος, όπου μπορεί να ακουμπήσετε δίπλα του αλλά και μια καλή σχέση με προοπτική. Πάντως το καλό είναι ότι θα σας ανοίξουν κάποιες πόρτες επαγγελματικές ή θα γίνετε πιο μαχητικοί για τις αξίες σας.


ΙΧΘΥΕΣ
pisces
Είστε μέσα στην καλή χαρά, αφού ανοίγεστε, επικοινωνείτε, διασκεδάζετε και γενικά χαλαρώνετε και νιώθετε άνετοι και αεράτοι. Μια παλιά γνωριμία κυρίως με Δίδυμο θα επανέλθει στο προσκήνιο και θα σας ενεργοποιήσει πάρα πολύ. Καλό είναι να συγχωρήσετε τα άτομα που σας έχουν ζορίσει τον τελευταίο καιρό και κυρίως ένα Λιοντάρι γιατί θα πρέπει να ρισκάρετε σε κάποια θέματα που είναι αναγκαία για την επικοινωνία σας αλλά και την πρόοδό σας. Θέματα διατροφής και ίσως και δερματικά μπορεί να σας απασχολήσουν και πρέπει να δράσετε άμεσα. Ένα ταξίδι θα σας κάνει καλό και θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και νέα πρόσωπα.
http://www.astrology.gr/


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger