Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Οργιο καθηγητριας με πεντε μαθητες την εστειλε φυλακη!

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012



Μια καθηγήτρια Αγγλικών σε σχολείο στο Τέξας καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση από το δικαστήριο καθώς επί δύο ολόκληρους μήνες δίδασκε το σεξ σε πέντε μαθητές της και μάλιστα ομαδικά.

Η 28χρονη καθηγήτρια κατηγορήθηκε πως έκανε ομαδικό σεξ στο σπίτι της με πέντε 18χρονους μαθητές της, κατά διάρκεια του 2011. Η Μπρίτνι Νικολ Κόλεπς (φωτό) είναι παντρεμένη με τρία παιδιά, και ενώ ο στρατιωτικός άντρας της έλειπε σε αποστολή του αμερικάνικου στρατού στο εξωτερικό, καλούσε τους νεαρούς στα σπίτι και τους μυούσε στις χαρές του έρωτα. Μάλιστα, στο δικαστήριο κατέθεσαν και οι πέντε μαθητές της οι οποίοι είπαν ότι τα πάντα έγιναν με τη θέλησή τους και ζήτησαν να απαλλαγεί η καθηγήτρια.

Η υπόθεση ήρθε στην επιφάνεια από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με την καθηγήτρα και τους μαθητές την ώρα του οργίου. Η καθηγήτρια παραδόθηκε και το βίντεο προβλήθηκε ως αποδεικτικό στοιχείο στη δίκη. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μαθητές δεν ήταν ανήλικοι αλλά η καθηγήτρια καταδικάστηκε για ανάρμοστη σχέση. Επιπλέον, ο συντετριμμένος σύζυγος δήλωσε έξαλλος με την καθηγήτρια αλλά σκοπεύει να συνεχίσει να είναι μαζί της!


ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΥΡΑ Η Κοκο Οστιν τρελαινει το διαδικτυο!


Αν είστε φαν των social media και των… ζουμερών οπισθίων, πρέπει να ακολουθείτε ευλαβικά τον λογαριασμό της Κόκο Όστιν στο Twitter.

Η 33χρονη Αμερικανίδα, έχει την εξής συνήθεια. Μία φορά την εβδομάδα ανοίγει το συρτάρι με την πλούσια συλλογή της από στρινγκ, διαλέγει ένα, το φοράει, κοτσάρει και μια γόβα στιλέτο και φωτογραφίζει την πίσω όψη της…
Στη συνέχεια ανεβάζει τη φωτογραφία στο Twitter.
Αν είστε τυχεροί, μπορεί να μοιραστεί και δεύτερη καυτή εμφάνιση.
Αυτή την εβδομάδα την τιμητική του είχε το κόκκινο της φωτιάς και το χρυσό του γκλαμ.



Πιλοτοι τσακωνονταν την ωρα της απογειωσης

Ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης... βρήκαν την ώρα να διαφωνήσουν. Λίγο πριν την απογείωση και μάλιστα εν μέσω κακοκαιρίας. Κάπως έτσι η εταιρεία τους η Qantas τους έθεσε σε διαθεσιμότητα.

Σύμφωνα με την εταιρεία οι δυο πιλότοι διαφωνούσαν για τις παραμέτρους της πτήσης, ωστόσο φαίνεται οτι η διαφωνία κατέληξε σε άγριο καυγά.

Η πτήση μάλιστα αναβλήθηκε, αλλά η εταιρεία λέει ότι ο λόγος δεν ήταν ο καυγάς των δυο πιλότων αλλά η κακοκαιρία.

Η πτήση πάντως από το αεροδρόμιο του Ντάλας του Τέξας έφυγε μια μέρα μετά για το Μπρίσμπεϊν με άλλο πλήρωμα, αφού οι δυο πιλότοι μάλλον δεν είχαν ... λύσει τις διαφορές τους.

http://www.newsit.gr

Oι απιστευτες καμπυλες της Κελι Μπρουκ αναδεικνυουν τη νεα σειρα εσωρουχων της



Με ρομαντικό 60's χτένισμα αποφάσισε να λανσάρει τη νέα σειρά εσωρούχων της η Κέλι Μπρουκ, ποζάροντας με νάζι στον φωτογραφικό φακό και αποκαλύπτοντας τις κρυφές της χάρες. Η καινούρια κολεξιόν, απευθύνεται σε γυναίκες με μεγάλος στήθος και είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να το στηρίζει και να το αναδεικνύει χωρίς να γίνεται αντιαισθητικό.

Λεοπάρ , πουά, ρίγες, δαντέλα και άλλες χαριτωμένες λεπτομέρειες κάνουν τα σχέδια των εσωρούχων αυτών μοναδικά. Πρόκειται για τη δεύτερη σειρά εσωρούχων που λανσάρει η Μπρούκ και δηλώνει ιδιαίτερα ενθουσιασμένη και αισιόδοξη γι' αυτή.

«Είναι εντυπωσιακό και θηλυκό, με λίγες σέξι πινελιές. Ελπίζω οι γυναίκες να λατρέψουν την κολεξιόν μου όσο κι εγώ» δήλωσε.







Η Χριστινα Παζιου με τα εσωρουχα στο μπαλκονι της στη Ναξο, απολαμβανει τη θεα και εμεις θαυμαζουμε το κορμι της!


Διακοπές στη Νάξο, έκανε γνωστή γυμνάστρια και εκτός απο τις άλλες φυσικές ομορφιές του νησιού, αποφάσισε να θαυμάσει το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα και αφού ζεσταινόταν το κορίτσι βγήκε στο μπαλκόνι με το μποξεράκι της τρελαίνοντας τους γείτονες.

Πρόκειται για την πανέμορφη Χριστίνα Πάζιου, που κατά τη διάρκεια των διακοπών της, δεν έχασε ευκαιρία να κολυμπήσει, να σκαρφαλώσει στα βράχια να θαυμάσει τις φυσικές ομορφιές και.... να μας δείξει τις δικές της






Aπο παχουλες "ΣΟΥΒΛΑΚΟΦΟΝΙΣΣΕΣ" .... κατορθωσαν να γινουν ΚΟΡΜΑΡΕΣ!


alt

Kι όμως αυτή είναι η δύναμη της θέλησης...

altaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltalt

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger