Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο σεξι χορος που αναστατωσε τον Θεμο Αναστασιαδη (βιντεο)

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012


Μια ιδιαίτερα σέξι παρουσία είχε καλεσμένη απόψε η εκπομπή «Όλα μπάχαλο φέτος».
Η Κατερίνα Βασιλείου είναι μαζορέτα, χορεύει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νότης Σφακιανάκης και έχει τελειώσει δημοσιογραφία.
Η ξανθιά καλλονή εξομολογήθηκε ότι θέλει να ασχοληθεί με την δημοσιογραφία και την τηλεόραση αλλά της αρέσει να χορεύει και οριεντάλ. Μάλιστα σηκώθηκε και χόρεψε πολύ αισθησιακά. Ο Θέμος Αναστασιάδης την «χάζευε» και δεν μπορούσε να συνέλθει από το σέξι λίκνισμά της.
Μετά τον χορό σηκώθηκε και την φίλησε ενώ η Δούκισσα Νομικού και ο Βαγγέλης Περρής του έκαναν αέρα για να συνέλθει.
http://www.tuned.gr

Βρεθηκε ο λογος που οι γυναικες αργουν να ντυθουν!

Λύθηκε επιτέλους το μυστήριο...

η φωτογραφία που ακολουθεί δείχνει την αλήθεια!



Δειτε την Τζουλια Αλεξανδρατου στο… κρεβατι της στην Βιεννη!

Πάει το χάσαμε το κορίτσι! Η Τζούλια Αλεξανδράτου ζει μόνιμα στην Βιέννη με τον αρραβωνιαστικό της!

 
Αφού διακόσμησε το σπίτι της με κόπο, όπως έγραψε στο facebook, τώρα το απολαμβάνει! Η Τζούλια πριν λίγες ώρες πόσταρε στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook φωτογραφία που ενώ αυτή είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, προφανώς από την κούραση μιας και τώρα είναι μια καλή νοικοκυρά, ο Κριστιάν βλέπει τηλεόραση! Τι από τώρα ρουτίνα....?


Της κεντρικης Αμερικης… το οργιο!


Σε μία φυλή της κεντρικής  Αμερικής η σεξουαλικότητα και ειδικότερα των γυναικών δεν έχει  όρια. 

Πιο συγκεκριμένα μια γυναίκα αφού παντρευτεί έναν άντρα μπορεί να έρχεται σε σεξουαλική επαφή με κάθε άλλο άντρα χωρίς ενοχές!

 Μάλιστα σε περίπτωση εγκυμοσύνης το ζευγάρι μεγαλώνει το παιδί ανεξαρτήτου ποιος είναι ο πατέρας! Τα παιδιά άλλωστε είναι ευλογία και δεν φταίνε και σε τίποτα. 

Το καλύτερο όπως πάντα το άφησα για το τέλος υπάρχει μια γιορτή στην οποία κάνουν ομαδικό sex για να τιμήσουν τους θεούς! 

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια τα πράγματα έχουν αλλάξει και η σεξουαλική τους ηθική έχει γίνει λίγο πιο συντηρητική. Σας το χάλασα ε; Εκεί που αρχίσατε να φτιάχνετε βαλίτσες… Τί άλλο θα δουν τα μάτια μας;;;

Αυτοι ειναι οι Ελληνες επωνυμοι… πρωταθλητες του σεξ!



Τελικά ο «Greek lover» δεν είναι μύθος κι ας λένε οι έρευνες πως ο μέσος Έλληνας κοιμάται με τουλάχιστον 30 διαφορετικές γυναίκες.
Aυτοί είναι οι επώνυμοι που καυχήθηκαν δημοσίως για τις επιδόσεις τους στο σεξ, για να δεις πως ο Πέτρος Τατσόπουλος είναι το κερασάκι στην τούρτα, σύμφωνα με το Star.gr
Ξεκινάμε από τον ουκ έστι αριθμός Γιάννη Σπαλιάρα. Αριθμό γυναικών δεν δήλωσε το μοντέλο – ηθοποιός, ωστόσο, ανέφερε: «κανονικά θα έπρεπε να έχω κορεστεί με τον αριθμό που έχω συμπληρώσει»!
O Λευτέρης Πανταζής, δήλωσε ότι έχει κοιμηθεί με 200 γυναίκες. Λίγο αργότερα, πάντως, ανασκεύασε και παραδέχθηκε ότι μας κορόιδεψε: «πήρα το κομπιουτεράκι και δεν έβγαιναν οι αριθμοί. Ήταν περισσότερες και νιώθω πολύ ευλογημένος και τυχερός που μέσα από τη δουλειά μου, αλλά και λόγω της καλοσύνης μου, του ότι ήμουν τσαχπίνης, με τα τσακίρικά μου μάτια, έχω περάσει καλά στη ζωή μου. Ευχαριστώ όλες αυτές τις κυρίες!».
Με τους αριθμούς διαφωνεί και ο Δημήτρης Βλάχος, ο οποίος έχει πει: «δεν θέλω να σου πω αριθμό, το θεωρώ μεγάλη μ@λ@κία. Όποτε βλέπω κάποιον να λέει “έκανα σεξ με 200 ή 500 γυναίκες” γελάω. Είναι κουλό! Σιγά ρε φίλε, κι εμένα τι με νοιάζει; Γιατί αν σου πω ότι έχω πάει με 1.000 γυναίκες, θα με πιστέψεις; Πώς θα στο αποδείξω; Αυτό θα μου προσθέσει κάτι; Όχι! Αυτά είναι βλακείες».
Με δυό – τρεις εκατοντάδες έχει πάει και ο Χάρης Χριστόπουλος, ο οποίος τόνισε πως δεν είναι πολύ του αριθμού, αλλά… της ποιότητας.
Η καταγραφή των ρεκόρ θα ήταν ημιτελής χωρίς τον Τόμας Πρωτόπαππα: νούμερο δεν έχει πει ο νεαρός ηθοποιός, αλλά είναι fan του… ομαδικού σεξ, καθώς… μέχρι 5 είναι σχέση!
Τέλος ο βασικός αντίπαλος του Τατσόπουλου, ο Γιώργος Χειμωνέτος!
«Υπολόγισε είκοσι πέντε χρόνια επί έναν Α αριθμό γυναικών τον χρόνο. Νομίζω ότι είναι πολλές. Δεν τις καταγράφω, ούτε με απασχόλησε ποτέ το νούμερο», δήλωσε ο ποδηλάτης, ο οποίος σε άλλη συνέντευξη ανέβασε τον πήχη στις… 1.500!
star.gr

Βιομηχανιες τσιγαρων θα διαφημιζουν τα ψεμματα τους!


Σε μια πρωτότυπη απόφαση κατέληξε δικαστήριο των ΗΠΑ το οποίο καταδίκασε καταδίκασε μεγάλες εταιρείες καπνού όχι σε πρόστιμο αλλά σε διαφημιστικές εκστρατείες επανόρθωσης, τις οποίες φυσικά θα πληρώσουν οι ίδιες.
Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters πρόκειται για την πιο βαριά μέχρι τώρα ποινή σε βάρος των εταιρειών οι οποίες βρίσκονται σε δικαστικές διαμάχες εδώ και 13 χρόνια.
Η ομοσπονδιακή δικαστής Γκλάντις Κέσλερ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο περιεχόμενο των μηνυμάτων της εκστρατείας τονίζοντας πως οι νέες διαφημιστικές εκστρατείες πρέπει να αντισταθμίσουν την «παραπλάνηση εκ μέρους των εταιρειών στο παρελθόν», η οποία πηγαίνει πολύ πίσω στο 1964!
Σύμφωνα με την απόφαση του αμερικανικού δικαστηρίου η διαφημιστική εκστρατεία θα πρέπει να διαρκέσει μέχρι και δύο χρόνια και μεταξύ των μηνυμάτων βρίσκεται και το εξής: «Ομοσπονδιακό δικαστήριο έκρινε ότι οι κατηγορούμενες εταιρείες σκόπιμα εξαπάτησαν το αμερικανικό κοινό πουλώντας ψευδώς τσιγάρα χαμηλότερης πίσσας και ελαφριά τσιγάρα ως τσιγάρα που βλάπτουν λιγότερο από τα κανονικά». Άλλο μήνυμα θα αναφέρει ότι «τα τσιγάρα σκοτώνουν κατά μέσο όρο 1.200 Αμερικανούς κάθε μέρα».
«Το να απαιτεί κανείς από τις καπνοβιομηχανίες να πουν επιτέλους την αλήθεια είναι το λιγότερο που μπορεί να γίνει απέναντι στις καταστροφικές συνέπειες που προκαλούν τα προϊόντα τους», δήλωσε ο Μάθιου Μάιερς, πρόεδρος της αντικαπνιστικής ομάδας με έδρα την Ουάσιγκτον.
«Αυτά τα μηνύματα κάνουν ακριβώς αυτό που πρέπει. Είναι ξεκάθαρα, στοχευμένα, ευνόητα και παραθέτουν απλώς τα γεγονότα», λέει με τη σειρά της η Έλεν Βάργιας η οποία βρίσκεται πίσω από την αντικαπνιστική εκστρατεία «Truth» η οποία από το 2000 δίνει μάχη κατά του εφηβικού καπνίσματος.
Υπενθυμίζεται πως οι μεγαλύτερες αμερικανικές καπνοβιομηχανίες δαπάνησαν 8 δισεκατομμύρια δολάρια το 2010 για να διαφημίσουν και να προωθήσουν τα προϊόντα τους, ένα… μικρό ποσό σε σχέση με τις δαπάνες των 12,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2006.
Οι προθέσεις των εταιρειών για το αν θα ασκήσουν έφεση δεν είναι ακόμη σαφείς.

http://www.pkool.gr

Ερχεται στην Ελλαδα το Big Brother των oργιων!



Πόλεμος δύο καναλιών για το μεγάλο deal!!!


«Δώστε τζάμπα τσoντα στο λαό!». Μπορεί η δόση να αργεί ακόμη, αλλά η…



δόση από «άρτον και θεάματα» που θα πάρουν οι τηλεθεατές όχι μόνο αναμένεται σύντομα αλλά θα είναι και ενισχυμένη! Φαίνεται ότι κάποιοι σκέφτηκαν ότι η ιδανική λύση είναι το κλασικό (και αλάνθαστο) ρητό «φάτε μάτια ψάρια» και ξεκίνησαν μάχη για το μεγάλο deal.



Το «Big Brother» της Φινλανδίας, το «Big Brother» των oργίων που κάνει πάταγο σε όλο τον κόσμο έρχεται στη χώρα μας! Τα ελληνικά κανάλια γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι το πρόγραμμά τους είναι πολύ φτωχό –ασορτί με την τραγική κατάσταση στη χώρα μας- και μέσα στην απελπισία τους είναι έτοιμα να τα δώσουν όλα (ή μάλλον καλύτερα να τα δείξουν όλα) στο τηλεοπτικό κοινό. Εγχείρημα σίγουρα τολμηρό, αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Είπαμε, η λογική «άρτος και θεάματα» σε εποχές κρίσης είναι μια δοκιμασμένη και επιτυχημένη, τουλάχιστον μέχρι πρότινος, συνταγή. Πόσω μάλλον όταν δεν μιλάμε για ένα ριάλιτι όπως αυτά που έχουμε δει στο παρελθόν στην Ελλάδα, όπου οι παίκτες βρίσκονται απλώς σε ένα σπίτι, κάθονται και μιλούν για την καθημερινότητά τους.



Θέλετε να δείτε γυναίκες, θέλετε άντρες; Δεν χρειάζεστε κάποιο κανάλι πoρνό. Οι αντιδράσεις που θα υπάρξουν θα είναι και κριτήριο για ένα παρόμοιο concept, αλλά με Έλληνες πρωταγωνιστές αυτή τη φορά. Αυτό το concept, μάλιστα, δουλεύεται ήδη από τα κανάλια που ποντάρουν στην εκτόξευση της τηλεθέασής τους και αναζητούν τα πλέον κατάλληλα άτομα που θα πάρουν μέρος.



Ακόμα και οι τελευταίοι ενδοιασμοί που υπήρχαν -πόσο δηλαδή είναι έτοιμοι οι Έλληνες να δουν ένα τόσο «ακατάλληλο διά ανηλίκους» ριάλιτι ή πώς θα απενοχοποιηθεί το κανάλι με τόσο γυμνό- ξεπεράστηκαν και αυτοί. «Το “Big Brother” της Φινλανδίας κάνει θραύση. Το κανάλι είναι ένοχο;», ήταν η απάντηση που ακούστηκε στις συσκέψεις. Όσο για τον πρώτο ενδοιασμό, είπαμε… Σε περίοδο κρίσης η δοκιμασμένη συνταγή είναι: «Δώστε τζάμπα τσoντα στο λαό!».



troktiko

Η συγκλονιστικη θυσια ενος σκυλου για να σωσει ενα 10χρονο αγορα]κι!


Ο 7 μηνών σκύλος Geo θεωρείται πια ήρωας στο Essex της Βρετανίας καθώς θυσιάστηκε για να σώσει ένα αγοράκι 10 ετών!


Η Carly Riley έκανε βόλτα με τους 3 γιους της και τον σκύλο όταν ξαφνικά ένα αυτοκίνητο εκτός ελέγχου άρχισε να κατευθύνεται πάνω τους με υψηλή ταχύτητα.

Η οικογένεια που παρέμενε στο πεζοδρόμιο δεν πρόλαβε να αντιδράσει... Και ο μικρός θα είχε τραυματιστεί σοβαρά αν δεν τον έσωζε ο σκύλος, ο οποίος τον έσπρωξε και τον έβγαλε από τη μέση.



Το αυτοκίνητο ωστόσο χτύπησε τον Geo και μόνο τα έξοδα νοσηλείας του φτάνουν τις 16.000 λίρες!



Ωστόσο η οικογένεια αγκαλιάζει με στοργή και αγάπη το γενναίο σκύλο που έσωσε το παιδάκι.


ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΑΝΑΚΟΝΤΑ Καταπινει ολοκληρη αγελαδα και κανει... ρεκορ θεασεων! (βιντεο)


Ρεκόρ θεάσεων καταγράφει στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube, στο οποίο απεικονίζεται ένα τεράστιο ανακόντα, στα βάθη της ζούγκλας της Βραζιλίας,  να έχει καταπιεί... μια ολόκληρη αγελάδα! 

Μέσα σε πέντε μόλις ημέρες περισσότεροι από 624.000 άνθρωποι παρακολούθησαν το εν λόγω βίντεο.

Στο βίντεο  φαίνεται το ανακόντα να καταπίνει ολόκληρο το άτυχο ζώο, αλλά στο τέλος να μην ολοκληρώνει το γεύμα του...


radar.gr

75χρονος που εγινε γυναικα θελει τωρα να ξαναγινει ανδρας!


Ο Βρετανός, βετεράνος μάλιστα της RAF, Gary Norton από το Coventry της Βρετανίας, έκανε πριν απο 23 χρόνια εγχείρηση αλλαγής φύλου και έγινε γυναίκα... Τώρα όμως δηλώνει ότι ''ήταν λάθος'' και θέλει να ξαναγίνει άνδρας!


Ο Gary, που έγινε μετά την επέμβαση Gillian, λέει ότι πλέον είναι παγιδευμένος σε λάθος σώμα καθώς νιώθει ότι είναι άνδρας!

''Έκανα λάθος'', λέει μετανιωμένος ο Gary που ήταν μάλιστα παντρεμένος πριν την αλλαγή φύλου. Εδώ και χρόνια η οικογένειά του δεν του μιλάει...

Στην εκτενή συνέντευξή του στη Daily Mail o Gary εξηγεί πως τη μέρα της επέμβασης, το 1989, ένιωθε ότι ήταν λάθος... Και τώρα προσπαθεί να αλλάξει αν και οι γιατροί ακόμα δεν του έχουν δώσει θετική απάντηση...

newsbomb.gr

Πως συνδεεται ο αυτισμος με τον τοπο κατοικιας;


Με μια πρώτη ματιά θα πείτε σίγουρα ότι ο αυτισμός έχει μια ισχυρή γενετική βάση και δεν έχει καμία σχέση με το που κατοικοεδρεύει ο κάθε γονέας. Και ίσως και να έχετε δίκιο. Μια νέα έρευνα όμως συνδέει τις πιθανότητες για αυτισμό με τον τόπο κατοικίας. Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, εάν μια έγκυος γυναίκα μένει κοντά σε δρόμους ή λεωφόρους όπου η ρύπανση του αέρα είναι μεγάλη, εξαιτίας των αυτοκινήτων, τότε αντιμετωπίζει τριπλάσιο κίνδυνο το παιδί της να γεννηθεί αυτιστικό. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό;...

Οι επιστήμονες από την ιατρική σχολή του πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνια και οι παιδίατροι από το νοσοκομείο παίδων του Λος Άντζελες, με επικεφαλής την καθηγήτρια Χίδερ Βολκ, διαπίστωσαν ότι τα αυξημένα επίπεδα στη ρύπανση του αέρα τόσο κατά την εγκυμοσύνη, όσο και κατά τους 12 πρώτους μήνες του μωρού, σχετίζονται σε μεγάλο βαθμό με το ποσοστό εμφάνισης αυτισμού.

Η έρευνα δημοσιεύτηκε στο περιοδικό ψυχιατρικής του Αμερικανικού Ιατρικού Συλλόγου "Archives of General Psychiatry" και βασίστηκε στη μελέτη 229 παιδιών με αυτισμό αλλά και άλλων 245 που αναπτύχθηκαν φυσιολογικά αλλά ζούσαν σε περιβάλλον με ατμοσφαιρική ρύπανση, δηλαδή κοντά σε πολυσύχναστους δρόμους ή λεωφόρους. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα παιδιά αυτά είχαν σχεδόν τριπλάσιες πιθανότητες να αναπτύξουν τη διαταραχή του αυτισμού, σε αντίθεση με τα παιδιά που ζούσαν σε ένα περιβάλλον με πιο καθαρό αέρα.

Και μπορεί η μελέτη να μην ήταν σε θέση να αποδείξει ότι άμεσα η ρύπανση της ατμποσφαιρας προκαλεί αυτισμό, έμμεσα όμως επισημάνθηκε ότι συντείνει σε αυτό.: «Γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό ότι η ρύπανση του αέρα κάνει κακό στους πνεύμονές μας, ειδικά στα παιδιά. Τώρα αρχίζουμε να κατανοούμε με ποιον τρόπο η ρύπανση της ατμόσφαιρας μπορεί να επηρεάσει και τον εγκέφαλο», είπε η Χίδερ Βολκ.

Οι ερευνητές στηρίχθηκαν και σε προηγούμενες επιστημονικές μελέτες οι οποίες έχουν αποδείξει ότι τα αιωρούμενα μικροσωματίδια που υπάρχουν στον μολυσμένο αέρα, όταν τα εισπνέουμε, μπορούν να προκαλέσουν φλεγμονές στον οργανισμό και βλάβες στον εγκέφαλο κυρίως δε όταν μιλάμε για εγκέφαλους που βρίσκονται στη φάση της ανάπτυξης, όπως εκείνοι των μικρών παιδιών.

Οι επιστήμονες πλέον μελετούν τα γονίδια που προκαλούν ή εμπλέκονται με τον αυτισμό και κατά πόσο αυτά μπορούν εν δυνάμει να ενεργοποιηθούν όταν η μητέρα έγκυος ή το βρέφος, εκτεθούν στην ατμοσφαιρική ρύπανση.

http://iatropedia.com


Παραταει τη καριερα του ο Παντελης Παντελιδης; ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!


ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ NEWS Η γρήγορη απόφαση που πρέπει να πάρει. Τρελή φίρμα με ημερομηνία λήξης... από τώρα; Μπορεί οι μετοχές του Παντελή Παντελίδη να έχουν εκτοξευθεί στα ύψη και όλοι να συζητούν για το «φαινόμενο» με τους 50.000.000 viewers στο διαδίκτυο, ωστόσο η σκληρή πραγματικότητα μπορεί να χαλάσει το όνειρο... 

Όλοι πιστεύουν ότι ο 29χρονος τραγουδιστής εγκατέλειψε την καριέρα του στο Ναυτικό για το πεντάγραμμο, κάτι που έχει διαρρεύσει «εντέχνως» προς τα έξω! 
Η αλήθεια, ωστόσο, την οποία αποκαλύπτει η «News», είναι τελείως διαφορετική!  Και αυτή είναι που προβληματίζει έντονα το νεαρό τραγουδιστή, ο οποίος βρίσκεται στο απόγειό του. Πονοκέφαλος όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για τους άμεσους συνεργάτες του, που θέλουν να πιστεύουν ότι ο «Παντελής ήρθε για να μείνει»! Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Παντελίδης έχει ζητήσει άδεια για έναν χρόνο. Διάστημα που εκπνέει τον προσεχή Απρίλιο. 
Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά ότι «δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη δεν χωράνε». Πρέπει να αποφασίσει τι θα επιλέξει. Δεν μπορείς, για παράδειγμα, να εμφανίζεσαι μέχρι τις πέντε το πρωί στο «Teatro» και μια ώρα αργότερα να πρέπει να βρίσκεσαι στη μονάδα σου! Η όποια απόφασή του σίγουρα έχει να κάνει και με το οικογενειακό του περιβάλλον. Οι εποχές πλέον έχουν αλλάξει και κορυφαία ονόματα δυσκολεύονται για το νυχτοκάματο. Η σιγουριά του Δημοσίου ακόμα και σήμερα -υπό τις πλέον δυσμενείς προϋποθέσεις- δεν μπορεί παρά να αποτελεί ανακούφιση. Κάτι που, κακά τα ψέματα, πιστεύει ο κάθε γονιός για το παιδί του. Όσον αφορά σε λεπτομέρειες για τη σχέση του Παντελή Παντελίδη με τη «μαμά-πατρίδα», η σειρά (ο γνωστός στρατιωτικός όρος) του τραγουδιστή ήταν η «99Δ ΕΣΣΟ» και η ειδικότητά του εκπαιδευτής σε νεοσυλλέκτους του Ναυτικού, στο στρατόπεδο Κανελλόπουλος. 
Φυσικά τώρα, με την απρόβλεπτη και για τον ίδιο επιτυχία του, προβληματίζεται για το μέλλον του. Όσο για τη «μαμά-πατρίδα», θα πρέπει να είναι στις υπηρεσίες της -στη βάση του δηλαδή- με το που θα λήξει η άδειά του. Από τους νόμους δεν εξαιρείται κανένας. Εκτός κι αν πάρει κι άλλη φορά απαλλαγή. Εννοείται, όμως, πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ. Θα πρέπει γρήγορα ν' αποφασίσει.

Πηγή: Εφημερίδα NEWS 

Απιστευτο!!Τους σκοτωσε γιατι διεγραψαν την κορη του απο το facebook!!


Ένα συνταρακτικό γεγονός συγκλονίζει την πολιτεία Tennessee των Η.Π.Α.Ένας 60χρονος άντρας πυροβόλησε ένα νεαρό ζευγάρι σκοτώνοντας το, επειδή, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, διέγραψαν την κόρη του από το Facebook.


O Marvin Potter, κατηγορήθηκε για δολοφονίες πρώτου βαθμού του 36χρονου Billy Payne Jr, και της 23χρονης κοπέλας του Billie Jean Hayworth, σύμφωνα με τις σημερινές δηλώσεις της αστυνομίας.

Τα θύματα είχαν παραπονεθεί στην αστυνομία ότι η 30χρονη Jenelle Porter, κόρη του δράστη, τους παρενοχλούσε επανειλημμένα, αφού την διέγραψαν από το Facebook σύμφωνα με το σερίφη Mike Reece.

Για συνέργεια κατηγορείται και ένας φίλος του 60χρονου, ο 38χρονος Jamie Curd, ο οποίος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήθελε να έχει ερωτική σχέση με την δολοφονημένη κοπέλα. Έτσι, το κίνητρο της δολοφονίας φαίνεται πως δεν ήταν μόνο η διαγραφή του 30χρονης γυναίκας από το Facebook. O ίδιος ωστόσο υποστηρίζει ότι ο μόνος λόγος ήταν η διαγραφή της κόρης του.

Και τα δυο θύματα είχαν πληγές στο κεφάλι από πυροβολισμούς, ενώ το οκτάμηνο μωρό της δεσποινίς Hayworth βρέθηκε άθικτο στη αγκαλιά της. 

Τα θύματα είχαν παραπονεθεί στην αστυνομία, ότι δέχονταν απειλές, αλλά ο σερίφης τους είπε ότι είναι είναι παράλογο κάποιος να τους απειλεί επειδή απλά διέγραψαν την κόρη του από το κοινωνικό δίκτυο.

Η Hayworth και ο Payne, το νεαρό ζευγάρι, ζούσε με τον πατέρα του 36χρονου, Bully Payne Sr, ο οποίος ήταν ο τελευταίος που του είδε ζωντανούς.

Πηγή:katara.gr

Φαιη Σκορδα: Η σεξι φωτογραφιση και η προσωπικη εξομολογηση




H πρώτη κυρία της πρωινής ζώνης μιλά στο Celebrity για τη μητρότητα, τη συντροφικότητα, την ευτυχία στα χρόνια της τηλεοπτικής (και όχι μόνο) κρίσης και αποκαλύπτει πως ίσως το «γυαλί» να είναι τελικά ένας καθρέφτης, που μέσα από τη διαφάνειά του δείχνει το ποια είσαι πραγματικά.
Με όσα συμβαίνουν πλέον στη χώρα και με την τηλεοπτική ξηρασία που είναι εμφανής, έχεις σκεφτεί τι θα μπορούσες να κάνεις στο μέλλον αν η τηλεόραση τελειώσει; Έχεις ένα plan b;
Θα πουλάω παγωτά! (γέλια) Σκέφτομαι, βέβαια, ποιος θα τα αγοράζει και αυτά τώρα πια… Έλεγα πως και να μην δούλευα στην τηλεόραση, θα μπορούσα να κάνω οτιδήποτε άλλο και όταν με ρωτούσαν τι ακριβώς, απαντούσα ότι θα πουλούσα παγωτά. Σήμερα, λοιπόν, ζω το σήμερα. Δεν μπορείς να ζεις με το «αν» και με το «θα», γιατί χάνεις το «τώρα». Υπάρχει το σήμερα, οπότε αυτό ζω. Εάν κάποια στιγμή σταματήσει, τότε εντάξει. Γενικώς πάντως μου αρέσουν πάρα πολύ τα γλυκά – αν δεις λίγο την εκπομπή θα το καταλάβεις.

Το έχω καταλάβει! Όμως αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς κατάφερες μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να χάσεις τα κιλά της εγκυμοσύνης! Γιατί θυμάμαι φωτογραφία σου ένα μήνα μετά, ίσως και λίγο παραπάνω, με μαγιό και η σιλουέτα σου ήταν άψογη…
Πρώτα απ’ όλα, ως εγκυμονούσα πήρα πάνω από είκοσι κιλά. Στα δεκαοκτώ σταμάτησα να ζυγίζομαι! (γέλια) Δεν έκανα γυμναστική, δεν έκανα ειδική διατροφή… Όλη μέρα έτρωγα. Αλλά το ευχαριστήθηκα! Την έζησα εκείνη την περίοδο πάρα πολύ όμορφα. Από την άλλη, δεν έκανα μετά προσπάθεια. Απλώς ίσως το ότι θήλασα βοήθησε πάρα πολύ. Πάντως δεν τα έχασα και αμέσως τα κιλά. Πιστεύω πως, ό,τι και να γίνει, πρέπει να περάσουν δώδεκα μήνες για να επανέλθει το σώμα μιας γυναίκας. Τουλάχιστον σε μένα αυτό είδα. Τώρα άρχισε το σώμα μου να επανέρχεται. Από την άλλη, όταν περάσουν οι πρώτοι μήνες του μωρού, αισθάνεσαι ότι κάτι πρέπει να κάνεις. Εγώ έκανα γυμναστική, συγκεκριμένα TRX. Πρέπει να το ξαναρχίσω γιατί τώρα είδα πως όλα είναι ok και το σταμάτησα. Όμως έτσι δεν λειτουργούμε συνήθως;
Φανταζόσουν ποτέ ότι το όνομά σου και η καθημερινότητά σου θα αποτελούσαν κάθε εβδομάδα πρωτοσέλιδο; Η δημοσιότητα ήταν κάτι που ονειρευόσουν και επιζητούσες από μικρή;
Δεν ήταν ποτέ στόχος μου η δημοσιότητα, γι’ αυτό και δεν είχα φανταστεί ότι θα ακολουθήσει όλο αυτό. Από την άλλη, δεν το καταλαβαίνω κιόλας, γιατί μπορεί μεν να κάνω αυτή τη δουλειά, αλλά η καθημερινότητά μου δεν αλλάζει. Είναι η ίδια που θα ήταν αν έκανα και μια οποιαδήποτε άλλη. Το να δουλέψω στην τηλεόραση ήταν κάτι που το ήθελα και είμαι πολύ ευτυχισμένη και τυχερή που το κατάφερα. Μου άρεσε πάντα αυτό το αντικείμενο γιατί αγαπούσα την επαφή με τον κόσμο. Τα γύρω-γύρω μπορεί να υπάρχουν, αλλά πιστεύω ότι εξαρτάται από το χαρακτήρα και τις βάσεις που έχεις από το σπίτι σου, για να κρατήσεις συγκεκριμένες αρχές. Η δουλειά μου δεν με έχει αλλάξει ως άνθρωπο.

Ποιος είναι ο πιο συχνός λόγος που τσακώνεσαι με τον Γιώργο; Τι κάνει και μπορεί να σε βγάλει εκτός εαυτού;
Δεν υπάρχουν πράγματα που μου αρέσουν και πράγματα που δεν μου αρέσουν στον Γιώργο, υπάρχουν στιγμές. Δηλαδή, το χιούμορ του είναι αυτό που με κέρδισε, που με έκανε να τον ερωτευτώ. Αλλά όταν είσαι σε μια κατάσταση που το μωρό δεν τρώει, κάτι μπορεί να συμβαίνει μέσα στο σπίτι και εκείνος συνεχίζει να κάνει πλάκα, ε, τότε λες «σταμάτα πια!». Υπάρχουν στιγμές που τον λατρεύω και στιγμές που λέω «φτάνει», όπως συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια.
Δεύτερο παιδί θέλετε να κάνετε;
Ε, ναι! Το σκεφτόμαστε. Μακάρι να έρθει -να κοιμηθεί βέβαια το πρώτο- και να έρθει! (γέλια)
Περισσότερα στο Celebrity που κυκλοφορεί

yupiii.gr

Διαβαστε μια Ιστορια περα απο καθε φαντασια


Πριν από 7 χρόνια, η Ιζαμπέλ Ντινουάρ έγινε ο πρώτος άνθρωπος στην ιστορία που 

υπεβλήθη σε επέμβαση εμφύτευσης προσώπου και σήμερα καταθέτει τις επιπτώσεις του να φέρεις στο «πρόσωπό» σου το «πρόσωπο» ενός άλλου. Νεκρού. «Όταν κοιτάζω στον καθρέφτη, βλέπω μία μείξη των δυο μας. Ο δωρητής είναι πάντα μαζί μου», εξομολογείται στο BBC News και προσθέτει: «Εκείνη μου έσωσε τη ζωή». Μιλάει για την απόπειρα αυτοκτονίας της το Μάιο του 2005, όταν σε μία κρίση κατάθλιψης πήρε υπερβολική δόση υπναγωγών χαπιών με σκοπό να βάλει τέρμα τη ζωή της. Ξυπνώντας βρέθηκε στο πάτωμα του σπιτιού της μέσα σε μία λίμνη αίματος με το σκύλο της να κάθεται δίπλα της. Στην προσπάθειά του να την επαναφέρει, ο σκύλος της είχε ξεσκίσει το πρόσωπο. Τα τραύματα στο στόμα, τη μύτη και το πιγούνι της ήταν τόσο σοβαρά που οι γιατροί αμέσως απέκλεισαν τη λύση της αναδόμησης προσώπου και πρότειναν την υποβολή της σε εμφύτευση προσώπου. «Με τον καιρό συνήθισα το πρόσωπό μου. [...] Δεν με νοιάζει πια όταν οι άνθρωποι με κοιτάζουν επίμονα. Απλά τους κοιτάζω κι εγώ», λέει χαμογελώντας. Μέχρι στιγμής η φαρμακευτική αγωγή της έχει λειτουργήσει: ο οργανισμός της φαίνεται να δέχεται το μόσχευμα, πράγμα για το οποίο θα πρέπει να νιώθει τυχερή, καθόσον έχουν υπάρξει περιπτώσεις στις οποίες τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Η Ιζαμπέλ πλέον περνάει τις μέρες της επισκεπτόμενη φίλους και κάνοντας βόλτες με το νέο της σκύλο, καθώς ο προηγούμενος υποβλήθηκε σε ευθανασία το 2005 – γεγονός το οποίο τη συνέτριψε. Επιρρεπής ακόμη σε κρίσεις κατάθλιψης, ομολογεί πως σκέφτεται διαρκώς τη νεκρή γυναίκα που της δώρισε το πρόσωπο. Ο γαλλικός νόμος δεν επιτρέπει στους αποδέκτες οργάνων να γνωρίζουν την ταυτότητα των δωρητών τους. Γι' αυτό και ψάχνει συνέχεια στο διαδίκτυο για πιθανά στοιχεία που θα μπορούσαν να την οδηγήσουν στην ευεργέτιδά της.

Πηγή: iefimerida.gr

Αστραψε και βροντηξε η Μαρινελλα κατά της Παπαριζου: «Δεν την θελω μαζι μου»


Εντυπωσιακό φαίνεται πως είναι το παρασκήνιο από το «Chicago», μιας και λέγεται έντονα, πως η Μαρινέλλα, άσκησε βέτο για την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στο musical!
Παρόλο που για αρκετό διάστημα το όνομα της νεαρής τραγουδίστριας «έπαιζε» πολύ για έναν εκ των πρωταγωνιστικών ρόλων, αυτόν της «Βέλμα», η Μαρινέλλα είχε αντίθετη άποψη, και τελικά επικράτησε το βέτο που άσκησε.
Ο λόγος; ακούγεται πως οι συνεργάτες της Μαρινέλλας, είχαν πολύ κακή συνεννόηση με τους συνεργάτες της Έλενας, με την Μαρινέλλα, να θεωρεί πως η εικόνα της Παπαρίζου, δεν «κολλούσε» με τη δική της, στη σκηνή.
ΠΗΓΗ: Star

Μπορουν να ασπρισουν τα μαλλια σε μια νυχτα;



Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συμβάλλουν στο άσπρισμα των μαλλιών: Γενετικοί, διατροφικοί (όπως έλλειψη βιταμίνης Β12, χαλκού και θείου), το κάπνισμα (σύμφωνα με έρευνες οι καπνιστές έχουν περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσουν άσπρες τρίχες σε νεαρή ηλικία) και κάποιες ασθένειες (διαταραχές του θυρεοειδούς αδένα, αναιμία κ.ά.). Μέσα σε όλα για το άσπρισμα έχει ενοχοποιηθεί επανειλημμένα και το στρες, όπως και ένα δυνατό σοκ ή μια μεγάλη στενοχώρια. Λέγεται ότι τα μαλλιά της Μαρίας Αντουανέτα άσπρισαν γι΄ αυτόν τον λόγο μέσα σε μια νύχτα. Οι περισσότεροι επιστήμονες το αποκλείουν, ωστόσο έχει καταγραφεί στην ιστορία ένα τέτοιο γεγονός: Συνέβη κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής σε άτομα φυλακισμένα, στα οποία είχε ανακοινωθεί ότι την επόμενη ημέρα θα εκτελεστούν. Μέσα σε μια νύχτα τα μαλλιά τους άσπρισαν.
Επομένως, όπως συμπεραίνουν κάποιοι ειδικοί, η μεγάλη στενοχώρια και η αγωνία μπορεί να οδηγήσουν σε άσπρισμα των μαλλιών σε μία μέρα ή σε μία νύχτα. Και αυτό γιατί το υπερβολικό στρες κινητοποιεί ορμόνες και δυνάμεις που μπορούν να αφαιρέσουν το χρώμα από τα μαλλιά, καθώς οδηγούν σε μείωση της αιμάτωσης των τριχών και κατ΄ επέκταση σε αλλαγή του χρώματός τους.

http://www.goldenmag.gr/

Χωρισαν μετα από 77 χρονια γαμου επειδη...

Ο 99χρονος σύζυγος και η 96χρονη συμβία του αφού έζησαν μαζί επί σχεδόν ογδόντα χρόνια και απέκτησαν πέντε παιδιά και δώδεκα εγγόνια κατέληξαν πως ο γάμος δεν τους ταιριάζει και θέλουν να τους βρει ελεύθερους το νέο έτος.


Αιτία, μερικές ερωτικές επιστολές που ανακάλυψε το... 2002 ο σύζυγος και άφηναν να εννοηθεί ότι η γυναίκα του είχε εξωσυζυγικές περιπέτειες.
Αφού βρήκε τα γράμματα, κρυμμένα σε ένα συρτάρι, ο τότε 90χρονος πρώην αστυνομικός έφυγε από το σπίτι. Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν για να συμφιλιωθούν --μάλιστα ο απατημένος σύζυγος επέστρεψε στο σπίτι της οικογένειας-- διαπίστωσαν ότι το χάσμα μεταξύ τους ήταν πλέον αγεφύρωτο και έτσι ζήτησαν διαζύγιο.
Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1934 στη Νάπολη και από το 1955 ζούσε στη Ρώμη.


newsbomb.gr

Σκανδαλο: «Dancing» με εξωδικα και μηνυσεις για τραγουδιστρια από οικο μοδας!



Η υπομονή τους εξαντλήθηκε. Εδώ και ενάμιση χρόνο περιμένουν να εξοφλήσει το χρέος της… αλλά η δημοφιλής τραγουδίστρια τους χορεύει από αναβολή σε αναβολή…

Είναι «talk of the town» στο Κολωνάκι και όχι μόνο αφού όλοι γνωρίζουνε πλέον ότι η τραγουδίστρια χρωστάει τα μαλλιά της κεφαλής της… στο παγκοσμίου φήμης κατάστημα γνωστού οίκου μόδας και αξεσουάρ. Τα ακριβά της γούστα θέλοντας να κυκλοφορεί με γνήσια προϊόντα του εν λόγω οίκου, όταν πολλές γυναίκες κυκλοφορούν με τα «μαϊμού» δεν κατάφερε να τα ξεπληρώσει. Το χρέος μαζεύτηκε και η πόπ αοιδός εδώ και ενάμιση χρόνο τους πάει από αύριο σε αύριο… ώσπου ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Η «Μ» αντιμετωπίζει πλέον σοβαρό πρόβλημα αφού όπως ακούγεται στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια της, τα εξώδικα που της έχουν στείλει από καιρό θα διαδεχθούν οι μηνύσεις. Και είναι πολλά τα λεφτά, 8.000 ευρώ! Και να πεις ότι δεν βγάζει λεφτά; Και σε μαγαζί τραγουδάει και τηλεόραση κάνει και extra έχει…Το ρεπορτάζ υπογράφει η Σπυριδούλα Κάμπου η οποία πιστέψτε με…Κάτι ξέρει παραπάνω!!!

http://blogs.gossip-tv.gr

To πιο ψηλο... ζευγαρι στον κοσμο!!!

Οι δύο αυτοί άνθρωποι γνωρίστηκαν μέσα από ένα site γνωριμιών για ψηλούς ανθρώπους (πρώτοι φορά ακούμε κάτι τέτοιο). Το ύψος και των 2 μαζί φτάνει τα 4,09 μέτρα και δικαίως κατέχουν το ρεκόρ αυτό. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό σε λίγο καιρό να τους δούμε και στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness 





Xαμος στην Τουρκια: Ο Ερντογαν θελει να "κοψει" τον Σουλεϊμαν




Λάβρος εναντίον της τηλεοπτικής σειράς για τον Σουλεϊμάν τον Mεγαλοπρεπή
, εμφανίζεται ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προσθέτοντας και τη δική του "φωνή" σε σειρά συντηρητικών παραγόντων 
που έχουν καταδικάσει τη δημοφιλή (στην Ελλάδα) σειρά. 

Σε ομιλία του στα εγκαίνια περιφερειακού αεροδρομίου στην Κιουτάχεια, ο κ. Ερντογάν άσκησε σκληρή κριτική στο σίριαλ "Ο Μεγαλοπρεπής Αιώνας" (όπως λέγεται στην Τουρκία το σίριαλ προβάλλεται στην Ελλάδα με τον τίτλο "Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής") λέγοντας ότι "ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής πέρασε όλη του την ζωή πάνω στο άλογο". 

"Δεν είναι ο χαρακτήρας που απεικονίζεται στην τηλεοπτική σειρά", ενοχλημένος προφανώς από το γεγονός ότι η σειρά ασχολείται με ίντριγκες στο χαρέμι του Σουλτάνου."Αυτά δεν θα άρεσαν στους προγόνους μας" είπε και πρόσθεσε: "Καταδικάζω τον παραγωγό της σειράς και τον ιδιοκτήτη του καναλιού, που την πρόβαλε". 
Ο Τούρκος πρωθυπουργός είπε ακόμη ότι "έχουν ειδοποιηθεί οι αρχές και αναμένεται η Δικαιοσύνη να λάβει τη σωστή απόφαση". Το τουρκικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο (RTUK) έχει, ήδη επιβάλει πρόστιμο στην τηλεοπτική σειρά, επειδή "δεν έδειξε τον πρέποντα σεβασμό στην ιδιωτική ζωή μιας ιστορικής προσωπικότητας", ενώ την "πρακτική" αυτή του τουρκικού ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου επικρίνει η τελευταία Έκθεση Προόδου της Ε.Ε για τη γειτονική χώρα. 

radar.gr

Τι περιλαμβανει η Αποκαλυψη που προεβλεψαν οι Μαγια - Η αληθεια πισω απο τον μυθο



Πλησιάζει Δεκέμβριος και οι τουρίστες έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν μαζικές κρατήσεις στα ξενοδοχεία της Ριβιέρα Μάγια και της Γουατεμάλα, για να μάθουν τι πραγματικά συμβαίνει με την επερχόμενη Αποκάλυψη που είχε διαδοθεί ότι προέβλεψαν οι Μάγια ότι θα γίνει στο τέλος του φετινού Δεκέμβρη.




Αφορμή για την ιστορία περί αποκάλυψης στάθηκε το πέτρινο Ημερολόγιο της Μεγάλης Μέτρησης (γνωστό και ως Μνημείο 6. ή Λίθινη Πλάκα του Τορτουγκέρο,) το οποίο ανακαλύφθηκε το 1915 και οι αρχαιολόγοι υπολογίζουν ότι κατασκευάστηκε απτό τους Μάγια περίπου το έτος 669 στο νοτιοανατολικό Μεξικό. Ωστόσο σύμφωνα με τους ειδικούς, ο σάλος που προκλήθηκε, οφείλεται σε παρερμηνεία του Ημερολογίου, αφού ο αρχαίος λαός των Μάγια δεν αναφέρθηκε σε καμία καταστροφή. 

Στην πραγματικότητα, η λίθινη πλάκα αφηγείται τη ζωή και τις μάχες ενός ηγεμόνα της εποχής, του Μπαχλάμ Ατζάου, ο οποίος ήθελε να προγραμματίσει την έλευση του θεού. Η τελευταία μέρα του Ημερολογίου είναι η 23η Δεκεμβρίου του 2012 και όχι η 21η και δεν σηματοδοτεί τίποτα άλλο πέρα από το τέλος ενός κύκλου. 

«Οι Μάγια είχαν μία κυκλική ιδέα περί χρόνου. Δεν τους απασχολούσε το τέλος του κόσμου» εξηγεί ο Μεξικανός αρχαιολόγος Χοσέ Ρομέρο. 

Η λίθινη πλάκα, είναι σπασμένη σε έξι σημεία και τα διάφορα κομμάτια της εκτίθενται σε μουσεία των ΗΠΑ και του Μεξικού, ενώ η πρώτη μελέτη της έγινε το 1978 από Γερμανό ερευνητή. Έκτοτε, πολλοί αρχαιολόγοι εξέτασαν τη σημασία της και συμφωνούν ότι αναφέρεται στην 23η Δεκεμβρίου, ωστόσο διάφορες εξωπραγματικές εμηνείες έχουν γίνει κατά καιρούς για το τι θα συμβεί εκείνη τη μέρα. 

Η απάντηση του Ρομέρο είναι μάλλον καθησυχαστική: «Η τελευταία επιγραφή αναφέρεται στις 23 Δεκεμβρίου του 2012 αλλά το κεντρικό θέμα του Μνημείου 6 δεν είναι η ημερομηνία, δεν πρόκειται για προφητείες ή για το τέλος του κόσμου. Είναι η ιστορία του τότε ηγεμόνα Μπαχλάμ Ατζάου» εξηγεί και προσθέτει «είναι απλά η αρχή ενός νέου κύκλου, αυτό είναι όλο» 

Παρότι οι Μάγια προφήτευαν, ασχολούνταν κυρίως με γεγονότα που αφορούσαν το άμεσο μέλλον και συνδέονταν με φαινόμενα της καθημερινής ζωής, όπως βροχοπτώσεις, ξηρασίες ή σοδειές ενώ στην πραγματικότητα δεν ασχολήθηκαν ποτέ με κάποιου είδους Αποκάλυψη, η οποία μάλιστα θα γινόταν και σε τόσο μακρινό μέλλον.

Αμετανοητος ο βουλευτης της ΝΔ μετα τον σαλο

Αμετανόητος εμφανίζεται ο βουλευτής της ΝΔ, Μιχάλης Ταμηλος, καθώς δεν φαίνεται να παίρνει τίποτα πίσω από όσα δήλωσε στην υποεπιτροπή Υδάτινων Πόρων της Βουλής ότι «δεν μπορούμε να ερχόμαστε κάθε εβδομάδα στην Επιτροπή και να πληρωνόμαστε μία φορά τον μήνα».






Παρά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωση του, ο κ. Ταμήλος επανέλαβε σήμερα ότι «δεν είναι δουλειά του βουλευτή να είναι στις επιτροπές και στη Βουλή όλη μέρα και να χάνει ώρες ολόκληρες. Δουλειά του βουλευτή είναι να βρίσκεται στα υπουργεία και να προωθεί τα αιτήματα του νομού του».

Ο κ. Ταμήλος υποστήριξε μάλιστα ότι οι υποεπιτροπές έχουν «βοηθητικό χαρακτήρα και τις περισσότερες φορές δεν παράγεται ουσιαστικό έργο και καθόμαστε 4 ½ ώρες χωρίς να βγαίνει τίποτα».

Ο βουλευτής έχει ήδη κάνει πρόταση στον πρόεδρο της Βουλής να «μειωθεί ο αριθμός των κοινοβουλευτικών επιτροπών» καθώς αυτές δεν είναι πάντα «αποτελεσματικές».



Read more: http://www.newsbomb.gr/

Απιστευτο: Φυτρωνουν κερατα στο κεφαλι της! (φωτο)



Μία ηλικιωμένη γυναίκα από την Κίνα έχει καταεκπλήξει τους συγγενείς και τους φίλους της καθώς ένα κέρατο φυτρώνει στο μέτωπό της, ενώ φαίνεται ότι θα φυτρώσει ακόμη ένα!

Η -101 ετών!- Zhang Ruifang, από το χωριό Linlou της περιοχής Henan στην Κίνα, βασανίζεται από το 6 εκατοστών κέρατό της που άρχισε να φυτρώνει και να μεγαλώνει το 2009, στο αριστερό μέρος του μετώπου της. Αρχικά, η ίδια αλλά και η οικογένειά της δεν ...

έδωσαν πολύ σημασία όταν εμφανίσθηκαν τα πρώτα σημάδια στο κεφάλι της. Αλλά με τον καιρό, το κέρατο φύτρωσε, μεγάλωσε και έχει φθάσει σήμερα τα 6 εκατοστά μήκος!

Το κέρατο πιθανότατα αποτελείται από κερατίνη, από την ίδια ουσία δηλαδή που αποτελούνται τα ανθρώπινα νύχια. Συνήθως, τέτοιου είδους φαινόμενα εμφανίζονται σε πολύ ηλικιωμένους ανθρώπους και τις περισσότερες φορές τα κέρατα είναι πολύ μικρά. Υπάρχουν, βέβαια, καταγεγραμμένες περιπτώσεις όπου το μήκος τους ήταν πολύ μεγαλύτερο από αυτό των συνηθισμένων κεράτων! Δυστυχώς για την ηλικιωμένη Zhang, φαίνεται ότι ένα δεύτερο κέρατο αρχίζει και αναπτύσσεται στο δεξί μέρος του μετώπου της…


Σε μοναστηρι γνωστη ηθοποιος!


Η απόφαση να αφιερωθεί στον Θεό δεν ήταν εύκολη για την νεαρή ηθοποιό που η ζωή της ήταν γεμάτη κοσμικότητες δημόσιες σχέσεις και λαμπρές στιγμές. Κατά τη διάρκεια της ζωής της όμως και την...
καριέρας της πάντα αφιέρωνε προσωπικές της στιγμές στην προσευχή και σε επισκέψεις σε μονές εντός κι εκτός Ελλάδας. Έβρισκε δύναμη να αντιμετωπίσει τον ιδιόρρυθμο κόσμο της show biz όπως έλεγε η ίδια πάντα στους οικείους της. Πριν από 8 μήνες περίπου η γνωστή ηθοποιός άφησε τα πάντα πίσω της και πήγε στο μοναστήρι που είχε αποφασίσει να αφιερωθεί στο Θεό. Οι υπόλοιπες μοναχές νέες και μορφωμένες κυρίως την αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και η γνωστή ηθοποιός ένιωσε την αγάπη σε όλο τη το μεγαλείο. Σήμερα μετά από τόσους μήνες δεν έχει αλλάξει καθόλου την απόφασή της και ως δόκιμη μοναχή φαίνεται να τα έχει καταφέρει καλά. Η οικογένειά της παρόλο που δεν ήταν υπέρ αυτής της άποψης δεν την εμπόδισαν ούτε ένα λεπτό με αποτέλεσμα να διατηρεί καλές σχέσεις μαζί τους παρά το ότι συνήθως οι δόκιμες μοναχές αποφεύγουν το οικογενειακό τους περιβάλλον στην αρχή της δοκιμασίας τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την τελική της απόφαση η ηθοποιός δεν είχε αλλάξει την ζωή της και μέχρι την τελευταία στιγμή οι δραστηριότητές της ήταν ζωντανές. Μάλιστα γνωστός σκηνοθέτης της είχε προτείνει να πάρει ρόλο σε κινηματογραφική ταινία το διάστημα που εκείνη ανακοίνωνε στο περιβάλλον της την απόφασή της.

http://ksipnistere.blogspot.gr

Ποιον τραγουδιστη «ΕΔΙΩΞΕ» κακην κακως η Βισση! (αυτη και αν δεν ειναι κοντρα)


Ποιος είδε την ΑΠΟΛΥΤΗ και δεν την φοβήθηκε;
Ήθελε η Άννα Βίσση ένα «όνομα» για παρτενέρ της στους «Δαίμονες» και μαζί με τον Γιάννη Κακλέα σκέφτηκαν ότι το πακέτο φωνή -πρόζα- «όνομα» τo είχε ο Πάνος Μουζουράκης. Εκείνος όμως με το που έγινε η πρόταση άρχισε να έχει απαιτήσεις μεγάλες  και χρηματικές και το να «βγαίνουν» με την Βίσση ως οι δύο πρωταγωνιστές της δουλειάς.
Η Απόλυτη έβαλε αρχικά νερό στο κρασί της, κάνοντας μικρές υποχωρήσεις μα στα ραντεβού που ακολούθησαν, ανακάλυψε ότι ο Μουζουράκης το έπαιζε πιο σταρ από αυτήν κι αποφάσισε να ακυρώσει τη συνεργασία τους - ακούστηκε μάλιστα να λέει το περίφημο ''Μόνο ένας σταρ χωράει στους Δαίμονες,εγώ!'' -και αμέσως έσπευσε να βρει τον αντικαταστάτη του χωρίς διόλου να καθυστερήσει. Ο Παναγιώτης Πετράκης μπορεί να μην έχει το «ρεύμα» που είχε στην «Εδέμ» έχει όμως φωνή και δεν έχει έπαρση…

http://onlytheater.gr

A Christmas Story 2

Ο Ραλφ Πάρκερ και οι φίλοι του, είναι πλέον αρκετά μεγάλοι ώστε να οδηγούν, που σημαίνει ότι μπορούν να κάνουν το πιο σημαντικό πράγμα που κάνουν όλοι οι Αμερικανοί έφηβοι. 

Ο Ραλφ είναι ερωτευμένος με ένα εκπληκτικό αμάξι και επίσης προσπαθεί να βρει κοπέλα.

Δυστυχώς, διαλύει το αμάξι προτού καν το βγάλει από το πάρκινγκ, οπότε μαζί με τους φίλους του πρέπει να βρουν δουλειές για να ξεχρεώσουν τη ζημιά.


Βρίσκουν δουλειές, αλλά και πολλούς μπελάδες...


Ελλ.Τίτλος     : ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ 2

Σκηνοθεσία     : Brian Levant
Σενάριο        : Jean Shepherd
Πρωταγωνιστούν : Daniel Stern, Braeden Lemasters, Stacey Travis, Valin Shinyei, Gerard Plunkett, David W. Thompson, Tiera Skovbye, Shawn Macdonald
Χώρα         : ΗΠΑ, Καναδάς
Έτος παραγωγής : 2012
Διάρκεια       : 1 ώρα, 25 λεπτά
Κατηγορία      : Οικογενειακή, Κωμωδία

IMDb Link         : www.imdb.com/title/tt2281069/



Ανθρωπομορφα κτηνη διακινουσαν υλικο με βιασμους βρεφων και παιδιων εως 11 ετων! - Εξαρθρωθηκε τεραστιο κυκλωμα -«Μανιακοι του ειδους» οι συλληφθεντες



- Ένας στρατιωτικός, ένας δικαστικός επιμελητής, ένας επιχειρηματίας και ένας συνταξιούχος μεταξύ των οκτώ συλληφθέντων
- Κατασχέθηκε υλικό με video 23.000GB
- Έχουν καταγράψει κτηνοβασίες και σεξουαλική κακοποίηση βρεφών
- Έγιναν συλλήψεις σε Αττική, Δράμα, Χαλκίδα, Ικαρία και Ρόδο 
- Η επιχείρηση έγινε τις τελευταίες 15 μέρες – Δυο άτομα έχουν ήδη προφυλακιστεί


Ξεπερνάει και την πιο αρρωστημένη φαντασία. Είναι λίγες οι λέξεις για να περιγράψει κανείς τα ευρήματα των αστυνομικών μετά την ευρεία επιχείρηση, με την κωδική ονομασία GRIDLOCK, σε Αττική, Δράμα, Χαλκίδα, Ικαρία και Ρόδο, όπου είχε απλώσει τα πλοκάμια του το κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας μέσω internet. 

Οκτώ άτομα, από 25 έως 71 ετών έχουν συλληφθεί, ανάμεσά τους ένας στρατιωτικός στην Ικαρία, ένας δικαστικός επιμελητής στη Χαλκίδα, ένας επιχειρηματίας στη Ρόδο, ένας συνταξιούχος 71 ετών στη Θεσπρωτία. Δυο από αυτούς προφυλακίστηκαν.
Τέσσερις συνελήφθησαν στην Αττική και από ένας σε Δράμα, Χαλκίδα, Ικαρία και Ρόδο. Συνολικά έχουν σχηματιστεί 10 δικογραφίες.

Το υλικό που κατασχέθηκε είναι 23.350 gigabyte και αν σκεφτεί κανείς πως μια απλή ταινία είναι περίπου 4GB, τότε μιλάμε για υλικό που αντιστοιχεί σε 5.000 ταινίες. 

«Σκληρό» υλικό παιδικής πορνογραφίας που ανάγκασε τους αστυνομικούς που είχαν την ατυχία να το δουν, να χαρακτηρίσουν τους ανώμαλους που το διακινούσαν «μανιακούς» του είδους! 

Μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα τριών από τους συλληφθέντες. Οι δυο είναι άνεργοι και ο άλλος ιδιωτικός υπάλληλος.
Πρόκειται για τους:

- ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟ Αντώνιο του Ανδρέα και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα και κατοικεί στο Αιγάλεω Αττικής. Σε βάρος του πρώτου ασκήθηκε ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της πορνογραφίας ανηλίκων, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του κατ’ εξακολούθηση.

- ΣΤΑΥΡΑΚΗ Ιωάννη του Αντωνίου και της Αικατερίνης, ο οποίος γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα και κατοικεί στην Καλλιθέα Αττικής. Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της κατοχής και διανομής υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρήση διαδικτύου τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια και με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη.

- ΚΑΛΛΙΤΣΙΩΤΗ Κωνσταντίνο του Πέτρου και της Γεωργίας, ο οποίος γεννήθηκε το 1960 στην Αρκαδία και κατοικεί στην Αθήνα. Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της κατοχής και διανομής υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρήση διαδικτύου τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη.

Πως ξετυλίχτηκε το κουβάρι 
Μετά διαδικτυακή ψηφιακή έρευνα μέσω του ειδικού προγράμματος TLO (λογισμικό σάρωσης ηλεκτρονικών ιχνών διακίνησης πορνογραφικού υλικού), εντοπίστηκαν ηλεκτρονικά ίχνη χρηστών του διαδικτύου, που διακινούσαν «σκληρό» υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Παράλληλα, διαμοίραζαν αυτό το υλικό σε άλλους χρήστες του διαδικτύου, μέσω ειδικών προγραμμάτων ανταλλαγής αρχείων (Peer to Peer).

Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν στα σπίτια τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
10 σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικών υπολογιστών
4 λαπτοπ
πλήθος εκτυπωμένων φωτογραφιών
μεγάλος όγκος ψηφιακών αρχείων, συνολικής χωρητικότητας (23.350) GB
2 κυνηγητικά όπλα
2 πιστόλια κρότου με 6 φυσίγγια
1 τυφέκιο

Όσα κατασχέθηκαν έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστούν. 

Δύο από τους εμπλεκόμενους κατηγορούνται και για παράνομη κατοχή των παραπάνω όπλων και πυρομαχικών.

Η Αστυνομία ζητά από τους πολίτες που πιθανόν να έχουν οποιαδήποτε πληροφορία, να επικοινωνήσουν (με εξασφαλισμένο το απόρρητο της επικοινωνίας) είτε μέσω των τηλεφωνικών αριθμών 11012, 210-6476464, 210-6476000, είτε μέσω των e-mail 11012@hellenicpolice.gr και ccu@cybercrimeunit.gov.gr.

http://www.newsit.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger