Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Φυσικό παυσίπονο το σεξ.Ποιες παθήσεις γιατρεύει

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Τέλος οι  δικαιολογίες  του στιλ :΄΄αγάπη μου έχω πονοκέφαλο'' ή΄΄με πονάει η καρδιά μου΄΄ ή''είμαι κουρασμένη΄΄.

Τα ενοχλητικά συμπτώματα των διάφορων πόνων  καταπραΰνονται αμέσως μετά από την ερωτική πράξη.

 Όπως υποστηρίζει μελέτη Γερμανών Νευρολόγων από το Πανεπιστήμιο Μίνστερ της Γερμανία  το σεξ μπορεί να ανακουφίσει  γρηγορότερα  κι αποτελεσματικότερα απ΄ότι τα κοινά  παυσίπονα.

 Μια πιθανή εξήγηση που θα μπορούσε να δοθεί είναι πως την ώρα της ερωτικής επαφής  ενεργοποιείται η έκκριση ενδορφινών, που αποτελούν φυσικά παυσίπονα και οι οποίες δρουν  στο κεντρικό νευρικό σύστημα, μειώνοντας ή εξαλείφοντας την αίσθηση του πόνου

 γιατρικό στον πονοκέφαλο

Συγκεκριμένα οι επιστήμονες  μελέτησαν 400 ασθενείς,που υπέφεραν από δύο τύπους κεφαλαλγίας και οι οποίοι ελάμβαναν φαρμακευτική αγωγή για την αντιμετώπιση του προβλήματος, επί διετίας.

Από αυτούς ένα ποσοστό που άγγιζε  το 33% δήλωσε πως είχε κάνει έρωτα με πονοκέφαλο με περισσότερους από τους μισούς, σε ποσοστό 60%, να δηλώνουν ανακούφιση μετά την ερωτική πράξη. Ευεργετικά αποτελέσματα όμως είχε το  σεξ  και στις γυναίκες  καθώς σε ποσοστό 19% δήλωσαν πλήρη ανακούφιση, 51% μέτρια ανακούφιση και 29% ήπια ανακούφιση.

Εκτός αυτού, όπως έχει φανεί από μαγνητικές τομογραφίες, όταν έχουμε πονοκέφαλο παρουσιάζεται δραστηριότητα στην περιοχή του υποθαλάμου του εγκεφάλου, την ίδια δηλαδή περιοχή που ενεργοποιείται και κατά τον οργασμό, κάτι που θα μπορούσε να εξηγήσει την αναλγητική δράση της ερωτικής πράξης κατά της κεφαλαλγίας.

μειώνει τον καρδιακό κίνδυνο 

Μπορεί η ερωτική πράξη να ενοχοποιείται εν για την πρόκληση καρδιολογικών επιπλοκών, ωστόσο αρκετές είναι οι έρευνες που υποστηρίζουν το αντίθετο. Μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Bristol στη Μ. Βρετανία, που δημοσιεύτηκε στο «Journal of Epidemiology and Community Health», καταρρίπτει τον συγκεκριμένο μύθο, υποστηρίζοντας ότι οι άνδρες που έχουν ερωτικές επαφές δυο ή περισσότερες φορές την εβδομάδα διατρέχουν 50% μικρότερο κίνδυνο καρδιακής προσβολής σε σχέση με εκείνους που κάνουν σεξ λιγότερο από 1 φορά το μήνα. 

για να μικρο δείχνετε

 Όσοι κάνουν έστω και 15% περισσότερο σεξ από τον μέσο όρο, δηλαδή 3 αντί για 2 φορές την εβδομάδα, φαίνονται νεότεροι. Σε αυτό το  συμπέρασμα κατέληξε μελέτη του Βασιλικού Νοσοκομείου του Edinburgh στη Σκοτία, στην οποία συμμετείχαν 3.000 άνδρες και γυναίκες. Από τους συμμετέχοντες, εκείνοι που είχαν δραστήρια σεξουαλική ζωή έδειχναν πιο νέοι από την πραγματική τους ηλικία.

αντί για περπάτημα

Όσοι βαριέστε τον διάδρομο και το ποδήλατο, υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος για να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Το σεξ  γυμνάζει το σώμα, τονώνει την κυκλοφορία του αίματος και βελτιώνει την αντοχή και τον μυϊκό τόνο.

http://iatropedia.com/

Σοκ:Νεαρή ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο και οι περαστικοί… έβγαζαν φωτογραφίες!


Αποφασισμένη να μην αφήσει την ατυχία που της συνέβη να της καταστρέψει τη ζωή δηλώνει η 24χρονη Sian Green που ακρωτηριάστηκε στο πόδι σε τροχαίο ατύχημα έξω από το Rockefeller Centre στη Νέα Υόρκη.

Η νεαρή Βρετανίδα, που δούλευε και part-time στο χώρο του μόντελινγκ, έχασε το πόδι της όταν έπεσε πάνω της ένα ταξί, την πρώτη ημέρα των διακοπών της στην πόλη.

Ο οδηγός του ταξί, όπως γράφει η Daily Mail, δεν είχε άδεια και το ατύχημα συνέβη όταν, ενώ τσακωνόταν με έναν ποδηλάτη, αντί να πατήσει το φρένο πάτησε γκάζι.

Τότε το ταξί του εκτοξεύτηκε στο πεζοδρόμιο και έπεσε πάνω στην Sian που απλά στεκόταν κι έτρωγε hot dog με τη φίλη της.

Η Keshia Warren ξέσπασε σε λυγμούς ενώ επιχειρούσε απελπισμένα να σταματήσει την αιμορραγία από τα πόδια της φίλης της με… ένα λουρί σκύλου που της έδωσε ένας περαστικός. Ένας άλλος, ο David Justino, χρησιμοποίησε τη ζώνη του ως αυτοσχέδιο αιμοστατικό επίδεσμο ενώ ένας διερχόμενος οδηγός έτρεξε να φέρει πάγο για το πόδι της άτυχης κοπέλας.

Ο Justino εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για το γεγονός πως κάποιοι Αμερικανοί που βρίσκονταν στο σημείο έβγαλαν τα κινητά τους τηλέφωνα για να βγάλουν φωτογραφίες και βίντεο αντί να βοηθήσουν την τραυματισμένη Sian.

Ο άνδρας επιχείρησε να την επισκεφθεί χθες στο νοσοκομείο αλλά του είπαν πως μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε δεν είναι σε θέση να δει κανέναν.

Το βράδυ, οι γονείς της Jason και Sonia δήλωσαν πως η κόρη τους είναι πολύ δυνατή και πως αρχίζει ήδη να συμφιλιώνεται με αυτό που συνέβη. «Αναρρώνει, έπρεπε να ακρωτηριάσουν ό,τι απέμεινε από το πόδι της. Η φίλη της είναι ακόμα σε σοκ κι εμείς είμαστε συντετριμμένοι, θέλουμε μόνο να είμαστε δίπλα της», είπε ο πατέρας της.

Μετά το ατύχημα η Sian μίλησε με τον σύντροφό της στο τηλέφωνο, όπως είπε ο πατέρας του. «Είναι αποφασισμένη να μην αφήσει αυτό που της συνέβη να της καταστρέψει τη ζωή», πρόσθεσε.

Πηγή:arouraios.gr

Απίστευτο βίντεο: Σκύλος κάνει τον πεθαμένο για να γλυτώσει το μπάνιο!


Δεν είναι λίγα τα σκυλιά που δεν τους αρέσουν το μπάνιο, όσο όμορφα και αν είναι μετά! Αλλά ο συγκεκριμενος μάλλον το παρακάνει αφού στην προσπάθειά του να το αποφύγει κάνει ότι μπορεί να σκεφτεί ανθρώπου νους!

Υποδύεται μέχρι και τον πεθαμένο για να γλυτώσει το νερό, αλλά στο τέλος ποιος μπορεί να είναι ο νικητής...

Το βίντεο με τα κόλπα του - αν και μετράει λιγότερο από δύο μέρες - αγγίζει τα 3.000.000

Πηγή:koolnews.gr

«Αναστάτωσε» τους φίλους της με το «καuτό» σορτς της


Έχει κορμί «θανατηφόρο» και μας το δείχνει...

Διαθέτει κορμάρα και φορά «καuτό» σορτσάκι.

Ο λόγος για την Κατερίνα Στικούδη, που κάνει τις διακοπές της και μπορεί να αναστατώνει τους λουόμενους, αλλά είπε να «προκαλέσει εγκεφαλικά» και στοςυ διαδικτυακούς της φίλους!



Κι όμως υπάρχουν UFO! – Τα είδε ένας αστροναύστης της NASA

Ένας αστροναύτης της NASA, ο Κρις Κάσιντι, ορκίζεται πως έχει δει UFO. Μάλιστα όπως δηλώνει όλα ξεκίνησαν όταν παρατήρησε δίπλα στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ΔΔΣ), ένα '' Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο''.

Ο Κάσιντι είδε το άγνωστο αντικείμενο που πετούσε κοντά στο ''αγκυροβολημένο'' στο ΔΔΣ διαστημόπλοιο εφοδιασμού Progress, χθες το πρωί. Όμως αργότερα αποδείχθηκε ότι είναι θήκη μιας κεραίας της ρωσικής μονάδας Zvezda. Το βίντεο με το ... UFO έχει αναρτηθεί σε κανάλι της NASA στο YouTube.

Πηγή : koolnews.gr

Ποια Ελληνίδα παρουσιάστρια κέρδισε τη μάχη με τον ΘΑΝΑΤΟ και τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση;


Πέρασε το πιο δύσκολο καλοκαίρι της ζωής της. Υποχρεώθηκε ν΄ακολουθήσει πολύ βαριά αγωγή με αντιπηκτικά χάπια και στο τέλος μπήκε χειρουργείο προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα.

Οι γιατροί στην αρχή δεν ήταν αισιόδοξοι. Το αποτέλεσμα των εξετάσεων έδειξε ότι οι θρόμβοι που εντοπίστηκαν ήταν πολύ επικίνδυνοι. Πάρα τα κακά μαντάτα το κορίτσι το πάλεψε, μπήκε χειρουργείο και πλέον είναι σε φάση αποκατάστασης.

Περαστικά πολλά στο κορίτσι που είναι και ταλαντούχο κι αυτό είναι γνωστό. Στις μέρες μας όμως είναι δύσκολο να δείξεις τι αξίζεις. Δύσκολες εποχές και ειδικά για το χώρο αυτό.

Η παρουσιάστρια Λίνα Μαρίλη είναι κοινωνική και έχει πολύ όρεξη για δουλειά. Γι΄αυτό και δεν αφήνει τις ευκαιρίες που τις παρουσιάζονται να πάνε χαμένες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λίνα είναι σε διαπραγματεύσεις με τηλεοπτικό σταθμό για την ανάληψη εκπομπής με περιεχόμενο...σεξουαλικό...


gossip-tv

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γιατί τα δάκρυα αυτής της κοπέλας κοστίζουν... 600 δολάρια;


Η Liu Jun-Lin κάνει μία από τις πιο περίεργες δουλειές στον κόσμο...

Συγκεκριμένα, κλαίει «κατά παραγγελία» σε κηδείες ανθρώπων που δε γνώρσε ποτέ στη ζωή της.

Μάλιστα για τα δάκρυα της πληρώνεται αδρά, αφού η εταιρεία που την έχει προσλάβει, χρεώνει μέχρι και 600 δολάρια ανά κηδεία.

Μπορεί κάποιοι να σκεφτούν ότι πρόκειται για εμπορευματοποίηση του θανάτου, ωστόσο η Liu ισχυρίζεται ότι το επάγγελμά της είναι ιερό, καθώς όσοι πεθαίνουν έχουν με αυτό το ξεπροβόδισμα πιο εύκολη μετάβαση στην άλλη ζωή και δηλώνει αποφασισμένη να το συνεχίσει εκπαδεύοντας και άλλες κοπέλες με στόχο τη διατήρηση της παράδοσης.

Αυτό το βίντεο ΑΙΝΙΓΜΑ έκανε 1,9 εκατομμύρια views σε μισή ημέρα! Tι είναι;


Ο σκηνοθέτης του "Star Wars" ανέβασε αυτό το βίντεο, το οποίο "χτυπάει" σαν τρελό στο youtube Είναι ο προπομπός μιας ταινίας ή ενός show στην τηλεόραση, που φημολογείται ότι θα κάνει ο...Abrams;

Ο τίτλος του είναι "Stranger" και έχει ήδη προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στα παγκόσμια blogs που αναρωτιούνται τι είναι αυτό που βλέπουμε....;!

Δείτε το βίντεο...

ΠΗΓΗ: zappit.gr

Η Γη σε αναμονή ισχυρής μαγνητικής καταιγίδας


Επιστήμονες της ΝΑΣΑ κατέγραψαν μία στεφανιαία εκτίναξης μάζας στον Ήλιο.

Αυτήν την ώρα προς τη Γη κινείται μία ροή ηλιακού πλάσματος με ταχύτητα περίπου 930 χιλιόμετρα το δευτερόλεπτο.

Οι μετρήσεις της ταχύτητας των σωματιδίων επέτρεψαν στους επιστήμονες να προβλέψουν την πιθανή ημερομηνία έναρξης της μαγνητικής καταιγίδας στη Γη. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς, οι μαγνητικές διαταραχές θα ξεκινήσουν στις 22 Αυγούστου.

Παρά το μέγεθος του νέφους που έρχεται, οι επιστήμονες λένε ότι το πιθανότερο είναι, ότι δεν θα προκαλέσει δυσλειτουργία στους τεχνητούς δορυφόρους, ραδιοεπικοινωνίας και των συστημάτων GPS.

Ωστόσο, όσοι έχουν ευαισθησία στις μετεωρολογικές αλλαγές, θα πρέπει να προσέχουν αυτές τις μέρες.

http://www.katohika.gr/


Δείτε τι συνέβη στον πρώτο Ευρωπαίο καπνιστή!


Απίστευτο και όμως αληθινό…

Μπορεί τώρα στην Ελλάδα σχεδόν να αδυνατούμε να φανταστούμε Έλληνα χωρίς τσιγάρο στο χέρι, αλλά δεν ήταν πάντα τα πράγματα τόσο απλά για τους καπνιστές. 

Ο Rodrigo de Jerez, ένας ναύτης από το πλήρωμα του Χριστόφορου Κολόμβου ήταν ο πρώτος που είδε ιθαγενείς να καπνίζουν και ένα μήνα μετά με την επιστροφή στην πατρίδα του υιοθέτησε τη συνήθεια αυτή. Η ισπανική Ιερά Εξέταση όμως θεώρησε ότι μόνο ο διάβολος μπορεί να ξεφυσά καπνούς και φυλάκισε το Jerez για 7 χρόνια. Να σημειώσουμε ότι μέχρι να βγει από τη φυλακή το κάπνισμα είχε διαδοθεί παντού. Τι να πεις… Τράτζικ…

Βρέθηκε ο τάφος του Μ. Αλεξάνδρου στις Σέρρες;


Μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις βρίσκονται οι επιστήμονες στην Αμφίπολη Σερρών.

Η ανεύρεση ενός τάφου που όμοιο του δεν έχει συναντήσει η αρχαιολογική σκαπάνη έχει σημάνει συναγερμό.

Επιστήμονες αναφέρουν ότι υπάρχει μεγάλο ενδεχέμενο να είναι ο τάφος του ίδιου του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Ο τάφος έχει περίμετρο 498 μέτρα και παραπέμπει σε δημιούργημα που θα κατασκευαζόταν μόνο για έναν βασιλιά.

Εξωτερικά έχει επενδυθεί με μάρμαρο αρίστης ποιότητας, λαξευμένο με τέτοιο τρόπο που ακόμα και σήμερα προκαλεί δέος, τόσο η αρμονία όσο και η τελειότητα της εργασίας, με δεδομένα μάλιστα τα εργαλεία που είχαν στη διάθεσή τους εκείνη την εποχή.

Ο τάφος έχει θολωτό – πυραμιδωτό σχήμα ενώ την κορυφή του ήταν τοποθετημένος, ο «Λέων της Αμφίπολης», ο οποίος είχε ανευρεθεί από Έλληνες στρατιώτες το 1912 και οι Άγγλοι είχαν αποπειραθεί να το μεταφέρουν – κλέβοντάς το – στην Αγγλία το 1916.



Read more: http://www.newsbomb.gr/


Αυτό είναι το πιο φτωχό χωριό στην Ελλάδα...


Τις συνθήκες ζωής σε ένα ιδιαίτερο χωριό της Ροδόπης περιγράφεται σε άρθρο ιταλικού ειδησεογραφικού site, που αναπαράγει το σχετικό ρεπορτάζ της γερμανικής Handelblatt.

Η Handelblatt περιγράφει πώς είναι η ζωή στον πιο φτωχό τόπο της Ελλάδας, το χωριό Οργάνη.

Βρίσκεται σε έναν λόφο στην περιοχή της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας. Το χωριουδάκι αριθμεί 501 κατοίκους, και έχει υψόμετρο 409 μέτρα από το επίπεδο της θάλασσας. Η πρόσβαση στην Οργάνη είναι δύσκολη, ακόμα και από γειτονικά σημεία της περιφέρειας, η οποία ανήκει διοικητικά στη Ροδόπη. Σύμφωνα με τις επίσημες στατιστικές της Ελλάδας, δεν υπάρχει κανένα μέρος πιο φτωχό από την Οργάνη.

Ο ανταποκριτής της Handelblatt ενώ περίμενε να δει παιδιά να του ζητούν ελεημοσύνη για να φάνε, ξαφνιάστηκε από την τάξη και την αξιοπρέπεια των κατοίκων.

Οι οικογένειες του χωριού ζουν ως επί το πλείστον από τα επιδόματα της πρόνοιας που προέρχονται από την Αθήνα. Κάθε μήνα λαμβάνουν συντάξεις της τάξεως των 300 ή 400 ευρώ που φτάνουν για να καλύψουν το κόστος για το νοίκι, το ηλεκτρικό, το νερό και το τηλέφωνο. Πολύ έχουν μποστάνια για να μην ξοδεύουν σε πολλά είδη διατροφής. 

Στην Οργάνη υπάρχουν 57 μαθητές που πηγαίνουν στο Γυμνάσιο. Όποιος θέλει να συνεχίσει στο Λύκειο ή να πάει σε κάποια ανώτερη σχολή πρέπει να κάνει ένα μακρύ και κοστοβόρο ταξίδι με το λεωφορείο. Λίγες οικογένειες μπορούν να το αντέξουν, έτσι όπως είναι δύσκολη η ζωή για τους δασκάλους που δουλεύουν στο χωριό.

zougla.gr

Video σοκ: Αστυνομικός επιτίθεται σε γυναίκα!


Σάλος έχει προκληθεί στη Γαλλία από το video που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει αστυνομικούς να χρησιμοποιούν υπερβολική βια για να κάνουν συλλήψεις και τον έναν να επιτίθεται με δακρυγόνο σπρέι σε μια γυναίκα.

Όλα συνέβησαν στην πόλη Τουρ και για κακή τύχη των δυο αστυνομικών καταγράφηκαν από πολίτη που έβλεπε το απίστευτο περιστατικό από το σπίτι του. Φυσικά, τράβηξε video με το κινητό του.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν, τα ξημερώματα της Κυριακής, ένα αυτοκίνητο με επτά επιβαίνοντες που έτρεχε και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς και αποφάσισαν να το σταματήσουν.

Μάλλον όμως πίστεψαν πως στο αυτοκίνητο βρισκόταν ο Κάρλος το Τσακάλι. Και άρχισαν να φωνάζουν, να χτυπούν και να βρίζουν.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, οι νεαροί που επέβαιναν στο αυτοκίνητο επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση. Ο οδηγός φέρεται να αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ.

Ο Μοχάμεντ (αυτόπτης μάρτυρας που δε αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα) είπε στο france24 ότι είδε από το παράθυρό του πολλά άτομα στην άσφαλτο και έναν να παρακαλά τους αστυνομικούς να μην του βάλουν χειροπέδες.

Και κάπου εκεί, μπαίνει και μια γυναίκα, που επιτίθεται φραστικά στους αστυνομικούς. Ένας αστυνομικός της φωνάζει, τη βρίζει, την προσβάλει και δε διστάζει να της ρίξει στο πρόσωπο, δακρυγόνο αέριο.

Το ίδιο έκανε και σε μια άλλη γυναίκα.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό, η γυναίκα τον χτύπησε και προσπάθησε να του πάρει τον ασύρματο για να μην καλέσει ενισχύσεις. 



Περιστέρια «ζόμπι» προκαλούν ανησυχία στην Ρωσια


Προβληματισμένες είναι οι υγειονομικές αρχές της Μόσχας εξαιτίας αναφορών για έναν ασυνήθιστο αριθμό νεκρών περιστεριών κι άλλων εμφανώς άρρωστων που κυκλοφορούν χωρίς να δίνουν σημασία σε περαστικούς και αυτοκίνητα. Οι κάτοικοι της Μόσχας τα έχουν ονομάσει για αυτό τον λόγο «περιστέρια ζόμπι».

Βίντεο που αναρτήθηκαν στο Ίντερνετ δείχνουν περιστέρια που στρίβουν με αφύσικο τρόπο το λαιμό τους, περπατούν προς τα πίσω και κυκλικά ή στέκονται ακίνητα με το κεφάλι προς το έδαφος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Izvestiya, η εισαγγελική αρχή αρμόδια για θέματα περιβάλλοντος διέταξε τη διενέργεια έρευνας, φοβούμενη ότι πίσω από το ασυνήθιστο φαινόμενο μπορεί να κρύβεται η «νόσος του Νιουκάστλ», η οποία εκδηλώνεται στα πτηνά, αλλά μπορεί να μεταδοθεί στον άνθρωπο.

Ωστόσο, έπειτα από αναλύσεις σε νεκρά πτηνά, η κτηνιατρική επιτροπή της Μόσχας απέδωσε το φαινόμενο σε δηλητηρίαση από σαλμονέλα. Όπως ανέφερε στην εφημερίδα μέλος της επιτροπής, ο συνδυασμός υψηλών θερμοκρασιών και άρρωστων πτηνών ενδέχεται να οδήγησε σε έξαρση, όμως η «επιδημία» φαίνεται πως φθάνει στο τέλος της.

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο επικεφαλής των υγειονομικών υπηρεσιών Γκενάντι Ονιστσένκο, ο οποίος χαρακτήρισε τα περιστέρια «από τα πιο βρώμικα και χαζά πτηνά» για να προσθέσει ότι δεν ανησυχεί για τα ίδια ή για την πιθανότητα μετάδοσης οποιασδήποτε ασθένειας από αυτά στον άνθρωπο, προειδοποιώντας βέβαια τους γονείς να προσέξουν να μην έρθουν σε επαφή τα παιδιά με κάποιο άρρωστο πτηνό.

Σημειώνεται ότι ανάλογα περιστατικά έχουν απασχολήσει τη Μόσχα και στο παρελθόν. Το 2010, μαζικοί θάνατοι πτηνών είχαν αποδοθεί στην αιθαλομίχλη.

tvxs

Βίντεο: Δημοσιογράφος παγιδεύει παιδόφιλους!!!


Η δημοσιογραφία (λένε) δεν είναι επάγγελμα. Είναι λειτούργημα. Στην Ελλάδα όπου κάθε αξία έχει χαθεί, το ξεχάσαμε (και) αυτό. Οι δημοσιογράφοι χρησιμοποιούνται για να τρομοκρατούν, να ανακοινώνουν τα δελτία Τύπου κομμάτων, επιχειρηματιών, ξένων και εγχώριων παραγόντων. Σε άλλες χώρες, δεν συμβαίνει το ίδιο.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ένας δημοσιογράφος σκέφτηκε να τα βάλει με τους παιδόφιλους. Όχι από ένα γραφείο, γράφοντας ένα ακόμα ρεπορτάζ. Αλλά κάνοντας ένα πραγματικό ρεπορτάζ που στο τέλος, έστειλε τους παιδόφιλους φυλακή. Υποδυόταν τα ανήλικα (14χρονα και 15χρονα) και έκλεινε ραντεβού με παιδόφιλους. Όταν αυτοί πήγαιναν στο ραντεβού, τους υποδεχόταν ο ίδιος. Μετά από μια σύντομη “συνέντευξη”, οι παιδόφιλοι έβγαιναν από την πόρτα, όπου τους περίμενε ο σερίφης και οι βοηθοί του.

Δείτε το βίντεο

ethel-sinadelfos

“Χρήσιμες” φλούδες και τσόφλια



Οι τσάντες των σκουπιδιών μας από την κουζίνα είναι γεμάτες από πράγματα άχρηστα, φλούδες, τσόφλια, κατακάθια, μέρη των λαχανικών ή των φρούτων που μας είναι άχρηστα. Ή, τέλος πάντων, έτσι νομίζουμε. Διότι τελικά στις τροφές τίποτα, ή σχεδόν τίποτα, δεν είναι άχρηστο.

Δεν εννοούμε, φυσικά, τα φαγητά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην παραγωγή άλλων φαγητών ή να τα «ζωντανέψετε» και πάλι με συγκεκριμένες διαδικασίες, αλλά μέρη των προϊόντων που τα θεωρούμε άχρηστα και τα πετάμε στον σκουπιδοτενεκέ χωρίς να το σκεφτούμε. Κι όμως, θα μπορούσαν να μας χρησιμέψουν σε τελείως διαφορετική χρήση από την τροφή. Αμφιβάλλετε; Διαβάστε πώς θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τα φαινομενικά «άχρηστα» μέρη των τροφίμων.

Φλούδες πατάτας
Γίνονται ένα εξαιρετικό προσάναμμα, αν έχετε τζάκι για τις κρύες νύχτες του χειμώνα ή έχετε υποσχεθεί στους φίλους σας ένα χειμωνιάτικο μπάρμπεκιου. Αφήστε τες πρώτα να ξεραθούν καλά. Κρατάνε τη φλόγα περισσότερο από το χαρτί ή τα συνθετικά προσανάμματα.

Φλούδες καρότου 
Κόψτε τες σε μικρές λωρίδες και κάθε βράδυ τοποθετήστε δύο απ’ αυτές κάτω από τα μάτια σας. Αφήστε τες εκεί δέκα λεπτά και μετά… κοιμηθείτε. Το σίγουρο είναι ότι θα ξυπνήσετε χωρίς μαύρους κύκλους…

Λεμονόκουπες
Την ώρα που στύβετε τα λεμόνια για να χρησιμοποιήσετε το χυμό τους, αφήστε στην άκρη τις λεμονόκουπες. Χρησιμοποιήστε τες αργότερα, όταν καθαρίζετε την κουζίνα, για να τρίψετε τους ανοξείδωτους νεροχύτες και τις βρύσες. Φυσικό καθαριστικό, το ίδιο αποτελεσματικό (αν όχι καλύτερο) από αυτά που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Φλούδες πορτοκαλιού
Κρατήστε τες για να απομακρύνετε τις δυσάρεστες οσμές από τον χρησιμοποιημένο φούρνο. Δεν έχετε παρά να βάλετε μέσα μερικές φλούδες, να ανάψετε τον φούρνο σε σιγανή φωτιά και να περιμένετε περίπου 15 λεπτά να ψηθούν. Δεν χρειάζεται να… τσουρουφλιστούν. Ο φούρνος σας θα μοσχοβολάει και (το κυριότερο) η μυρωδιά δεν θα μεταφερθεί στο επόμενο φαγητό που θα μαγειρέψετε.

Πεπονόφλουδες
Γεμίστε μια άδεια πεπονόφλουδα με νερό και τοποθετήστε μέσα της τα χρυσά σας κοσμήματα. Αφήστε τα εκεί μισή ώρα και όταν τα βγάλετε και τα σκουπίσετε θα δείτε ότι λάμπουν σα να τα πήρατε μόλις από το κοσμηματοπωλείο.

Κατακάθι καφέ
Αν έχετε καθαρίσει κρεμμύδια, ψάρια κτλ. και τα χέρια σας μυρίζουν ακόμα κι αν τα έχετε πλύνει σχολαστικά με σαπούνι, χρησιμοποιήστε λίγο από το κατακάθι του παραδοσιακού ελληνικού καφέ σας. Τρίψτε τα χέρια σας για λίγο και ξεβγάλτε τα. Θα διαπιστώσετε ότι η μυρωδιά εξαφανίζεται και τα χέρια σας δεν μυρίζουν καφέ…

Τσόφλια αυγών
Την επόμενη φορά που θέλετε να φυτέψετε σπόρους στον κήπο σας, κάντε το με ένα τσόφλι αυγού. Τοποθετήστε στο (προφανώς κομμένο στη μέση) τσόφλι λίγο χώμα και το σπόρο σας, ανοίξτε μια μεγαλύτερη τρύπα στο έδαφος, βάλτε το μέσα και καλύψτε το. Ο σπόρος θα δυναμώει και θα βγάλει ρίζες, θα σπάσει το τσόφλι και θα απελευθερώσει το ασβέστιο που του χρειάζεται για να αναπτυχθεί.

Μπανανόφλουδες
Μην τις πετάξετε, και φυσικά αποφύγετε να τις… πατήσετε! Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε ως γυαλιστικό παπουτσιών. Τρίψτε με τη φλούδα τα ταλαιπωρημένα παπούτσια σας (από τη μεριά της σάρκας, εννοείται) και δείτε τα να αποκτούν τη χαμένη τους γυαλάδα.

Τσόφλια φυστικιών ή καρυδιών
Αν έχετε στον κήπο σας πολύ ευαίσθητα φυτά, τα οποία δέχονται επιθέσεις… σαλιγκαριών μετά τη βροχή και δεν αναπτύσσονται, τα τσόφλια μπορούν να σας χρησιμέψουν ως μια εξαιρετική… ασπίδα! Τοποθετήστε τα γύρω από το φυτό. Θα διαπιστώσετε ότι τα σαλιγκάρια δεν θα μπορούν να τα υπερβούν και θα… στραφούν αλλού για την τροφή τους.

Φλούδες κρεμμυδιού
Εφ’ όσον μπορείτε να τις απομονώσετε (σ’ ένα αεροστεγές τάπερ π.χ.) διατηρήστε τες στο ψυγείο. Θα γίνουν ένας πολύτιμος σύμμαχός για την αντιμετώπιση κάθε είδους πρηξίματος, ειδικά στην περιοχή των ποδιών. Είναι απίστευτο πόσο γρήγορα δρουν για να καταπραϋνουν π.χ. ένα στραμπούληγμα. Αξίζει τον κόπο, ακόμα κι αν σας ενοχλεί η έντονη μυρωδιά. Μήπως οι θερμαντικές κρέμες που σας συνιστούν στο φαρμακείο μοσχοβολάνε;

http://www.katohika.gr/




«Τέρας» ξέβρασε η θάλασσα στην Ισπανία


Ένα περίεργο πλάσμα ξέβρασε η θάλασσα στην Ισπανία

Το περίεργο, άγνωστο πλάσμα που προβληματίζει τους επιστήμονες έχει κέρατα και θυμίζει πελώριο... σκουλήκι! 

Ορισμένοι είπαν ότι μπορεί να πρόκειται για είδος καρχαρία, ωστόσο τα κέρατα γεννούν ερωτήματα.

Το ''τέρας'' βρέθηκε σε κατάσταση αποσύνθεσης από έναν κολυμβητή και ακόμα και ειδικοί δεν μπορούν με σιγουριά να πουν τι ακριβώς είναι, ενώ συνεχίζονται οι εξετάσεις.

Δείτε τις φωτογραφίες:














Read more: http://www.newsbomb.gr/

Τα επτά πραξικοπήματα που οργάνωσε και εκτέλεσε η CIA - Μια σκοτεινή ιστορία συνωμοσιών και δολοφονιών


Η εμπλοκή της CIA στο πραξικόπημα στο Ιράν είναι πια επιβεβαιωμένη. Οι ΗΠΑ και οι μυστικές τους υπηρεσίες μετρούν άλλα επτά επιτυχημένα πραξικοπήματα κατά το δεύτερο μισό του 20ού αιώνα, όχι επισήμως παραδεκτά, μα γνωστά τοις πάσι και ουκ ολίγες στρατιωτικές επεμβάσεις κατά «εχθρικών καθεστώτων» ή αποτυχημένες απόπειρες δολοφονίας.

Αυτή είναι η ιστορία των επιβεβαιωμένων πραξικοπημάτων που οργάνωσε και εκτέλεσε η CIA ανά τον κόσμο:

Ιράν, 1953

Η ανατροπή του Ιρανού πρωθυπουργού Μοχάμεντ Μοσαντέκ είναι το πρώτο πραξικόπημα του Ψυχρού Πολέμου που η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει αναγνωρίσει. Το 1953, μετά από σχεδόν δύο χρόνια της πρωθυπουργίας Μοσαντέκ, διάστημα κατά το οποίο αμφισβήτησε την εξουσία του Σάχη και εθνικοποίησε μια ιρανική βιομηχανία πετρελαίου που πριν λειτουργούσε από βρετανικές εταιρείες, η CIA τον συνέλαβε και τον ανάγκασε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του σε κατ 'οίκον περιορισμό.

Γουατεμάλα, 1954

Αν και οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν αρχικά υποστηρικτές του προέδρου της Γουατεμάλας Τζάκομπο Άρμπενς, άλλαξαν γνώμη όταν ο Αρμπενς επιχείρησε μια σειρά μεταρρυθμίσεων γης που απείλησαν τις εκμεταλλεύσεις της αμερικανικής ιδιοκτησίας της United Fruit Company.

Το πραξικόπημα έριξε τον Άρμπενς και έφερε μια σειρά από δικτατορίες. Λεπτομέρειες της συμμετοχής της CIA στην ανατροπή του ηγέτη της Γουατεμάλας, η οποία περιελάμβανε εξοπλισμό ανταρτών και παραστρατιωτικών στρατευμάτων, ή τον αποκλεισμό των ακτών της Γουατεμάλας από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ, ήρθαν στο φως το 1999.

Κονγκό, το 1960

Ο Πατρίς Λουμούμπα, ο πρώτος πρωθυπουργός του Κονγκό (αργότερα Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό), αντιτάχθηκε σφοδρά στα βελγικά συμφέροντα που επέμεναν και μετά την αποαποικιοποίηση της χώρας. Κι όταν ο Λουμούμπα προσέγγισε τη Σοβιετική Ένωση για προμήθειες, έγινε στόχος της CIA.

Μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Λουμούμπα με ένα δηλητηριασμένο μαντήλι, η CIA προειδοποίησε τα στρατεύματα του Κονγκό και μπλόκαρε τις πιθανές οδούς διαφυγής του. Ο Λουμούμπα συνελήφθη στα τέλη του 1960 και δολοφονήθηκε τον Ιανουάριο του επόμενου έτους.

Δομηνικανή Δημοκρατία, 1961

Η βάρβαρη δικτατορία του Ράφαελ Τρουφίγιο, που περιελάμβανε την εθνοκάθαρση χιλιάδων Αϊτινών στη Δομινικανή Δημοκρατίας και η απόπειρα δολοφονίας του προέδρου της Βενεζουέλας, τελείωσε όταν έπεσε σε ενέδρα και σκοτώθηκε από ένοπλους πολιτικούς αντιφρονούντες. Αν και αυτός που πυροβόλησε τον Τρουφίγιο υποστήριξε ότι «Κανείς δεν μου είπε να πάω και να τον σκοτώσω», όλοι ήξεραν ότι ενεπλάκη η CIA.

Νότιο Βιετνάμ, 1963

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν ήδη βαθιά στο Νότιο Βιετνάμ το 1963 και η σχέση τους με τον ηγέτη της χώρας Ντιν Ντιέμ γίνονταν όλο και χειρότερη. Στις 23 Αυγούστου 1963, οι στρατηγοί του Νοτίου Βιετνάμ σχεδίασαν πραξικόπημα από κοινού με τις ΗΠΑ. Ο Ντίεμ δολοφονήθηκε την 1η Νοεμβρίου του 1963 με την υποστήριξη των ΗΠΑ. Και χρηματική. Κάπου 40.000 δολάρια.

Βραζιλία, 1964

Φοβούμενοι ότι η κυβέρνηση του προέδρου της Βραζιλίας Ζοάο Γκουλάρ θα έκανε την Βραζιλία «Κίνα της δεκαετίας του '60», σύμφωνα με τα λόγια του Αμερικανού πρέσβη Λίνκολν Γκόρντον, η CIΑ υποστήριξε πραξικόπημα με επικεφαλής τον Ουμπέρτο Καστέλο Μπράνκο, τότε επικεφαλής του προσωπικού στρατού του Γκουλάρ. Στις ημέρες που προηγήθηκαν του πραξικοπήματος, η CIA ενθάρρυνε διαδηλώσεις στους δρόμους ενάντια στην κυβέρνηση και παρείχε εξοπλισμό στους στρατιωτικούς.

«Πιστεύω ότι θα πρέπει να κάνουμε κάθε βήμα που μπορούμε, να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ό,τι πρέπει να κάνουμε», είπε ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ Λίντον Τζόνσον, σύμφωνα με τα αποχαρακτηρισμένα αρχεία της κυβέρνησης που λαμβάνονται από το Εθνικό Αρχείο Ασφαλείας. Ο Μπράνκο κυβέρνησε τη χώρα μέχρι το 1985.

Χιλή, 1973

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν ήθελαν τον Σαλβαδόρ Αλιέντε, τον σοσιαλιστή που εξελέγη πρόεδρος της Χιλής το 1970. Ο Ρίτσαρντ Νίξον έδωσε την εντολή και η CIA συνεργάστηκε με τρεις ομάδες της Χιλής για το πραξικόπημα κατά του Αλιέντε το 1970. Παρείχε τα όπλα, αλλά τα σχέδια της αρχικά κατέρρευσαν.

Συνέχισε μέχρι να οδηγήσει τον Αουγκούστο Πινοσέτ στο στρατιωτικό πραξικόπημα εναντίον του Αλιέντε το 1973. Η CIA διεξήγαγε επίσης μια προπαγανδιστική εκστρατεία για την υποστήριξη του νέου καθεστώτος Πινοσέτ αφότου ανέλαβε τα καθήκοντά του το 1973, παρά τη γνώση των σοβαρών παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένης της δολοφονίας των αντιφρονούντων.

apocalypsejohn

Εγώ είμαι έτοιμος να συναντήσω το μεγάλο έρωτα...

Τα ελληνικά νησιά κατοικήθηκαν πριν 170.000 χρόνια!


Οι Νεάντερταλ ή οι «όρθιοι άνθρωποι» (Homo erectus), δηλαδή οι πρόγονοι του σύγχρονου ανθρώπου (Homo sapiens), είχαν με κάποιον τρόπο φθάσει δια θαλάσσης και αποίκισαν τα νησιά της.. Ανατολικής Μεσογείου, την Κρήτη, τα Ιόνια, την Κύπρο και άλλα, πριν από πολλές δεκάδες χιλιάδες χρόνια, σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που σταδιακά έρχονται στο φως.

Ένα άρθρο στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού "Science" κάνει λόγο για μια πραγματική επανάσταση που έχει λάβει χώρα κατά την τελευταία 20ετία, όσον αφορά τις γνώσεις (ή ενδείξεις) των επιστημόνων για τους πρώτους κατοίκους των μεσογειακών νησιών.

Ο καθηγητής του Τμήματος Ανθρωπολογίας του πανεπιστημίου της Νεβάδα των ΗΠΑ Άλαν Σίμονς, ο οποίος έχει μελετήσει και ανασκάψει διάφορες τοποθεσίες ιδίως στην Κύπρο, αναφέρει ότι, μετά τη συσσώρευση όλο και περισσότερων στοιχείων από τις πρόσφατες έρευνες, γίνεται αντιληπτό ότι οι άνθρωποι έφθασαν στα νησιά της Ανατολικής Μεσογείου πολύ προτού αρχίσει η Νεολιθική εποχή πριν από περίπου 10.000 χρόνια.

Μέχρι σχετικά πρόσφατα, οι επιστήμονες πίστευαν ότι η Κρήτη και η Κύπρος, αλλά και άλλα γειτονικά νησιά, αποικίστηκαν για πρώτη φορά πριν από περίπου 9.000 χρόνια, από γεωργούς της Νεολιθικής εποχής, που προέρχονταν από την απέναντι στεριά. Όμως, πιο πρόσφατα, η ανακάλυψη και χρονολόγηση εργαλείων, κεραμικών, οστών ζώων και άλλων ευρημάτων σε διάφορες τοποθεσίες στα μεγάλα νησιά, δείχνουν ότι αυτά κατοικήθηκαν πολύ νωρίτερα, στην περίπτωση της Κρήτης πιθανώς πριν από 170.000 χρόνια, ενώ για τα Ιόνια τα πρώτα ίχνη ανάγονται πριν από περίπου 110.000 χρόνια.

Για την Κρήτη ειδικότερα, όπως επισημαίνει ο Αμερικανός ανθρωπολόγος, έχουν πρόσφατα ανακαλυφθεί παλαιολιθικά εργαλεία που, με βάση την τυπολογία τους και τα γεωλογικά στρώματα όπου βρέθηκαν, εκτιμάται κατ' αρχήν ότι έχουν ηλικία περίπου 170.000 ετών. Ο Α. Σίμονς επισημαίνει ότι σε καμία περίπτωση η Κρήτη (που απέχει περίπου 160 χλμ. από την ηπειρωτική χώρα) δεν ήταν ενωμένη με την ξηρά εκείνη την εποχή, συνεπώς το ταξίδι των πρώτων αποίκων θα έγινε με πλεούμενο, κάτι που, όπως τονίζει, κάθε άλλο παρά μικρό κατόρθωμα θα αποτελούσε.

Η τόσο πρόωρη αποίκιση σημαίνει, όπως αναφέρει ο Α. Σίμονς, ότι εκείνοι οι προ-νεολιθικοί άνθρωποι διέθεταν εντυπωσιακές ικανότητες ναυσιπλοΐας, παρόλο που μπορεί να ήσαν Νεάντερταλ ή πρώιμοι πρόγονοι του homo sapiens. Το ζήτημα αυτό όμως παραμένει επίμαχο μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με το "Live Science", o Αμερικανός επιστήμονας επισημαίνει ότι το πρόβλημα με αυτά τα πολύ παλαιά ευρήματα είναι ότι δεν είναι ασφαλής η χρονολόγησή τους με τη μέθοδο του ραδιενεργού άνθρακα, ενώ η ηλικία τους είναι επίσης δύσκολο να εξαχθεί με απολύτως αξιόπιστο τρόπο από άλλα δεδομένα, όπως ο χώρος όπου ανακαλύφθηκαν. Πάντως, υπάρχουν ενδείξεις και από άλλα μέρη του κόσμου για πολύ πρώιμα θαλασσινά ταξίδια. Η Αυστραλία, για παράδειγμα, αποικίστηκε (προφανώς μέσω πλεούμενων) πριν από τουλάχιστον 50.000 χρόνια, ενώ απολιθώματα στην Ινδονησία δείχνουν ότι κάποιοι έφθασαν σε αυτά τα νησιά -με κάποιο τρόπο- ίσως και πριν από ένα εκατομμύριο χρόνια!

Όπως τονίζει ο Α. Σίμονς, «αν τα αρχαία ευρήματα στη Μεσόγειο μπορούν να επιβεβαιωθούν, τότε θα δείξουν ότι οι «όρθιοι άνθρωποι» (Homo erectus) ή οι Νεάντερταλ ή και οι δύο είχαν τις δεξιότητες και τις νοητικές ικανότητες να φτιάχνουν πλεούμενα και να ταξιδεύουν με αυτά».

Την πιο ισχυρή έως τώρα ένδειξη για τις ικανότητες ναυσιπλοΐας των αρχαίων λαών στην ανατολική Μεσόγειο, αποτελεί η ανεύρεση στο σπήλαιο Φράχθι της Αργολίδας αντικειμένων από οψιδιανό (χρονολογούμενα περίπου προ 11.000 ετών), ο οποίος εξαγόταν μόνο από το νησί της Μήλου, συνεπώς θα πρέπει να μεταφέρθηκε από εκεί.

Πολλές είναι επίσης οι ενδείξεις ότι και η Κύπρος αποικίστηκε για πρώτη φορά πολύ νωρίτερα από τις προηγούμενες εκτιμήσεις. Ήδη νέες ανασκαφές (στον οικισμό Αετόκρεμμο στο Ακρωτήρι του νότου) υποδηλώνουν την ανθρώπινη παρουσία πριν από 12.000 χρόνια, περίπου 3.000 χρόνια πριν από την έως τώρα θεωρούμενη πρώτη αποίκιση του νησιού (νεολιθικός οικισμός Χοιροκοιτίας

to-parakseno

Πώς να ξεφτιλίσεις μια ολόκληρη Γερμανία... - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΗΣ Α.ΜΕΡΚΕΛ


Ένας τουρκικής καταγωγής, Γερμανός και ενώ βρισκόταν υπό την επήρρεια ναρκωτικών (!) κατάφερε να εισέλθει στο γερμανικό πρωθυπουργικό αεροσκάφος Airbus Α319 που χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις της στο εξωτερικό η καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ, αλλά και άλλοι κρατικοί αξιωματούχοι συμπεριλαμβανομένου του προέδρου της χώρας και να το κάνει ... "λαμπόγυαλο"!

Με απλά λόγα είναι το αντίστοιχο αμερικανικό προεδρικό αεροσκάφος "Air Force 1", αλλά της γερμανικής Αεροπορίας, με τα εθνόσημα φυσικά, της χώρας. Με απλά λόγια, η ίδια η Γερμανία.
Το αξιοσημείωτο είναι ότι αυτό συνέβη ενώ το αεροσκάφος βρισκόταν στον στρατιωτικό τομέα του αεροδρομίου της Κολωνίας, το οποίο υποτίθεται ότι φυλάσσεται από στρατιώτες και την υπηρεσία εσωτερικής ασφάλειας.

Ο τουρκικής καταγωγής πολίτης είχε καταναλώσει μαριχουάνα και χάπια «ecstasy».

Πέρασε μέσα στον χώρο του αεροδρομίου δηλώνοντας ότι είναι καλεσμένος σε γαμήλια δεξίωση που γινόταν κάπου στο αεροδρόμιο και στη συνέχεια σκαρφάλωσε σε φράχτη με αγκαθωτό σύρμα…

Αφού μπήκε στο αεροσκάφος, σε κατάσταση νιρβάνας, βγήκε και άρχισε να χορεύει στο… φτερό του αεροσκάφους φορώντας μόνο τα εσώρουχά του ενώ ράντισε με πυροσβεστικό αφρό το εσωτερικό του αεροσκάφους, πατώντας μάλιστα με τον πυροσβεστήρα τα κουμπιά στο πιλοτήριο! 

Μέχρι που πάτησε και το κουμπί του συναγερμού, οπότε κάπως καθυστερημένα έσπευσαν οι πάντες και με πολύ κόπο (ο τύπος δεν έβγαινε από το αεροσκάφος και φοβόντουσαν μήπως μετέφερε βόμβα και τιναζόταν το σύμπαν στον αέρα αφού το αεροσκάφος ήταν φορτωμένο με οκτώ τόνους κηροζίνη!) τον έβγαλαν μετά από τέσσερις ώρες.

Συνολική ζημιά 100.000 ευρώ αλλά αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στην ξεφτίλα των Γερμανών.

Δίδαγμα: Η Γερμανία πλέον τα καταφέρνει καλά στην οικονομία. Στην ασφάλεια ... καληνύχτα σας!

defencenet.gr

Το μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι της Πόπης Τσαπανίδου αναστάτωσε τη Χαλκιδική [εικόνες]

Tην υπέροχη σιλουέτα της αναδείκνυε το μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι. Η Πόπη Τσαπανίδου χαλαρώνει στη Χαλκιδική, πριν αρχίσει η νέα τηλεοπτική σεζόν και η εκπομπή της στο Star.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «Hellο» εντόπισε τη δημοσιογράφο σε beach bar στο Πευκοχώρι. Δίχως ίχνος μακιγιάζ, ανεπιτήδευτη μέσα στο μαύρο μπικίνι της, η Πόπη Τσαπανίδου συγκέντρωσε το θαυμασμό των παρευρισκόμενων.






Τα ζώδια σήμερα 22 Αυγούστου 2013

ΚΡΙΟΣ
Είστε σε ευαίσθητη φάση για αυτόν τον λόγο ίσως να έχετε ανάγκη για ονειροπόληση ή ύπνο και ξεκούραση. Η μυστικότητα με την οποία κινείτε κάποια θέματά σας θα σας δώσει μεν προστασία όπως πιστεύετε αλλά μπορεί και να σας μπερδέψει με κάποια άτομα. Για αυτό να προσπαθήσετε να έχετε μια πιο σαφή και ξεκάθαρη συμπεριφορά. Όσοι έχετε αποφασίσει να κλείσετε μια παλιά σελίδα μάλλον θα το κάνετε αυτή την περίοδο γιατί νιώθετε ότι έχετε κουραστεί και ίσως να μην αξίζει και πολύ τον κόπο όπως τελικά είχατε αρχικά θεωρήσει. Η επαφή με τον Ζυγό πάντως για να προχωρήσει και να μπει σε καλό δρόμο έχει ανάγκη από ένα γενναίο ξεκαθάρισμα όπου θα τεθούν νέοι όροι στην μεταξύ σας σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ
Μια ροζ κουρτίνα που καλύπτει τα πάντα είναι ο καθοδηγητής σας και ίσως αυτό να σας δημιουργεί έντονα συναισθήματα λύπης και ευαισθησίας ή μπορεί να είστε κάπως νωχελικοί και αργοί σε κάποιες αποφάσεις σας. Αν έχετε ανάγκη να αφήσετε τον έλεγχο και την εξουσία από τα χέρια σας γιατί νιώθετε κούραση, είναι ευκαιρία να το ρίξετε για λίγο στην καλοπέραση και στην χαλάρωση. Μπορεί να έχετε διάφορα προβλήματα να αντιμετωπίσετε αλλά καλό είναι και για λίγο να τα αφήσετε πίσω σας. Με λίγο καλή θέληση και περισσότερο πίστη στον εαυτό σας να περιμένετε θετικότερα αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σίγουρα θα μπερδευτείτε και η ευαισθησία σας θα κτυπήσει κόκκινο. Ο διχασμός σας πάνω σε ένα θέμα ίσως να μην είναι και τόσο απλός όσο νομίζετε. Αν συνδέεστε με έναν Ιχθύ σίγουρα θα αναζητήσετε μεγαλύτερη ασφάλεια γιατί μερικές φορές η μεταξύ σας σχέση είναι συνήθως φλου ή σχεδόν ανύπαρκτη με την έννοια που την έχετε εσείς μέσα στο μυαλό σας. Το σίγουρο είναι ότι δοκιμάζεστε και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε αποφάσεις αλλά και στα λεγόμενά σας γιατί μπορεί να παρασυρθείτε και να δείξετε λάθος εικόνα προς τα έξω. Μέσα στον χώρο της δουλειάς σας, αν δεν μπορείτε να κάνετε αυτό που σας ζητάνε, μην υπόσχεστε το αντίθετο γιατί θα βγείτε οι χαμένοι. Επίσης να είστε πολύ προσεκτικοί γενικά με οτιδήποτε καταπιάνεστε και έχει να κάνει με λεπτομέρεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Νιώθετε χαρούμενοι αφού θα διοχετεύσετε το συναίσθημά σας σε άτομα ή ακόμα και σε ενδιαφέροντα που σας αρέσουν πάρα πολύ. Η πιθανή αργοπορία που μπορεί να έχετε σε όλους τους τομείς δεν σημαίνει ότι σας κάνει και κακό. Αντίθετα θα σας ηρεμήσει και θα σας χαλαρώσει από το στρες και την ένταση. Καλό είναι να δείξετε τα συναισθήματά σας αλλά και την συμπόνια σας για τον οποιοδήποτε σας βγαίνει γιατί μαλακώνει η καρδιά σας. Μερικές φορές δεν είναι κακό να είστε ευαίσθητοι γιατί με αυτόν τον τρόπο ανακουφίζεστε και εκφράζεστε πιο ελεύθερα. Μια νομική απάντηση που περιμένετε θα είναι θετική για σας.

ΛΕΩΝ
Ευελπιστείτε να κρατήσετε τις ευαισθησίες σας σε ένα επίπεδο, ώστε να μπορείτε να επικοινωνείτε με κάποια πρόσωπα που χρειάζονται ιδιαίτερη μεταχείριση. Αν είναι δυνατόν να σταματήσετε να είστε ελαφρώς πεσιμιστές και μοιραίοι γιατί δεν είναι καθόλου του τύπου σας. Αν αποφασίσετε να βελτιώσετε την επαγγελματική σας θέση καλό είναι να είστε περισσότερο ευέλικτοι αλλά και λογικοί για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Η σκέψη ενός Ιχθύ μπορεί να σας ταλαιπωρεί αλλά όσο αμφιταλαντεύεστε αν πρέπει να επικοινωνήσετε ή όχι, τόσο θα ταλαιπωρείστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αναζητάτε το ιδανικό σε μερικά πρόσωπα το οποίο τελικά ίσως να σας μπλοκάρει και να μην κινείστε ελεύθερα. Αν επιδιώκετε μια συναισθηματική περισσότερο κατάσταση σίγουρα θα την βρείτε γιατί θα βγει από μέσα σας ένα κρυμμένο στοιχείο που το έχετε και μερικές φορές του δίνεται η ευκαιρία να έρχεται στην επιφάνεια. Η επαφή με έναν Ιχθύ ίσως να σας δυσκόλευε περισσότερο παλιά αλλά τώρα είναι πιο εύκολο για σας. Μια εύκολη υπόθεση είναι το να πάρετε με το μέρος σας ένα πρόσωπο που πιθανόν να συνεργαστεί και μαζί σας. Η βοήθεια από ένα μέλος της οικογένειας ή έναν Καρκίνο θα σας αναπτερώσει το ηθικό και θα έχετε επιτυχία ό, τι και να κάνετε.

ΖΥΓΟΣ
Έχετε αιφνιδιαστεί κάπως γιατί δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε μέσα σας τι ακριβώς ζητάει ένα πρόσωπο από εσάς. Θέλει να ζήσετε με τους όρους του ή τελικά δεν ξέρει και αυτό τι θέλει και σας μπερδεύει; Επειδή υπάρχει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα σας δώσει μεγάλη ευελιξία αλλά και διάθεση για εξισορρόπηση καταστάσεων που δεν μπορούσατε μέχρι τώρα να ελέγξετε. Τα θέματα ομορφιάς αλλά και ειρηνικής επίλυσης των προβλημάτων σας θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες που ήδη έχουν δημιουργηθεί. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες θα διαπιστώσετε ότι σας απασχολεί ακόμα το θέμα ενός ακινήτου ή μια οικογενειακή ιστορία από την οποία σας φαίνεται δύσκολο να ξεμπλέξετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μετά την ένταση και την υπερβολή είτε του συναισθήματος, είτε από κάποιες μεγαλύτερες αξιώσεις που είχατε και κυρίως από τον εαυτό σας τα πράγματα ηρεμούν και μπαίνετε σε άλλη φάση πιο δημιουργική και περισσότερο κοντινή στον δικό σας ψυχισμό. Οι υποχρεώσεις σας μπορεί να λυθούν με πιο εύκολο και ήρεμο τρόπο, αρκεί να έχετε υπομονή και ηρεμία. Η προσωπική σας σχέση θα σας φέρει μεγαλύτερη ευχαρίστηση και πιθανόν και μεγαλύτερες ευαισθησίες. Άμα πάρετε ένα μικρό ρίσκο θα δείτε ότι θα βγει για καλό σας και στο οικονομικό. Μια απάντηση που περιμένετε η οποία αφορά και εξωτερικό θα δείτε ότι θα είναι θετική για σας, αρκεί να μην αγχώνεστε και χάνετε το κουράγιο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Περνάτε σε μια φάση πιο ήρεμη αλλά δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα. Πάντως έχετε διάθεση να συγχωρήσετε ή να δείτε τα πράγματα πολύ πιο θετικά ή ακόμα και με μεγάλη θρησκευτική κατάνυξη και πίστη. Εσάς αυτό γενικά σας βοηθάει αρκεί να μάθετε να κάνετε διάκριση γιατί μπορεί να τα βάζετε όλα στο καζάνι και αυτό να σας μπερδεύει αλλά και να σας κάνει αδρανείς και μερικές φορές αφελείς. Η σχέση με έναν Ιχθύ μπορεί να ενδυναμώσει και να γίνει πιο κοντινή. Ένα πρόβλημα που σας απασχολεί με την καριέρα σας και την σωστή αξιολόγησή σας θα δείτε ότι θα λήξει θετικά για σας, αρκεί να έχετε την υπομονή αλλά και την εγκράτεια να μην μιλάτε από εδώ και από εκεί γιατί ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχετε μεγαλύτερη ευαισθησία αλλά και κατανόηση σε όλα τα θέματα κι αυτό σας βοηθάει να επιδιορθώσετε κάποιες εντάσεις με κοντινά σας πρόσωπα ή ακόμα και στενούς συνεργάτες. Μην αμφιβάλλετε για τις αποφάσεις σας γιατί θα δείτε ότι είναι σωστές. Καλό είναι να κρατήσετε την πίστη σας πάνω στα σχέδιά σας και να μην αναβάλετε τίποτε. Θα δείτε ότι θα βγείτε εσείς οι κερδισμένοι. Ο Καρκίνος κάνει φιλότιμες προσπάθειες να σας φέρει κοντά του. Η καριέρα σας πάντως έχει ανάγκη από συνεργασία και μεγαλύτερη επικοινωνία για να μπορέσετε να κάνετε κάτι μαζί με άλλους. Η καλλιτεχνική σας φύση θα εκδηλωθεί έντονα αλλά συγχρόνως και η διάθεση σας για να διορθώσετε περισσότερο τα σημεία που δεν σας αρέσουν στην εμφάνισή σας ή στα ρούχα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχετε ανάγκη να ονειρευτείτε και να κάνετε σχέδια για καλύτερα οικονομικά. Μέσα όμως στο ονείρεμά σας όλο και κάτι καλύτερο θα πετύχετε και θα βελτιώσετε τα έσοδά σας, αρκεί να έχετε πίστη και να αφεθείτε σε ένα καλό σενάριο. Είναι βασικό το τι σκέφτεστε για την έκβαση μιας υπόθεσης γιατί άλλο να θεωρείτε ότι πάει να κλείσει και άλλο να φοβόσαστε για το αποτέλεσμα. Η ιστορία με έναν Παρθένο μερικές φορές σας ανησυχεί γιατί δεν μπορείτε εύκολα να τον κατανοήσετε. Να είστε προσεκτικοί με τα ανοίγματα σας γιατί μπορεί να το παίξετε άνετοι και τελικά να έχετε επενδύσει σε λάθος καταστάσεις. Εξετάστε καλά πριν την κάθε αγορά σας ή την κάθε συμφωνία που επαναδιαπραγματεύεστε.

ΙΧΘYΕΣ
Ανανεώνεστε γιατί γεμίζετε τις μπαταρίες σας με καλό υλικό. Η κρίση σίγουρα σας έχει επηρεάσει αλλά μερικοί την αντιμετωπίζετε πολύ αισιόδοξα ή έχετε κλείσει τα αυτιά σας σε όλα τα κακά δεδομένα. Αυτή μπορεί να είναι η καλύτερη αντιμετώπιση. Την βαθιά σας αισιοδοξία δεν την χάνετε παρά μόνο αν έχετε επιρροή από άλλα άτομα τα οποία είναι κάπως μίζερα και γενικά τα βλέπουν όλα μαύρα. Επειδή εσείς παρασύρεστε μερικές φορές από τους άλλους μπορεί και να χαλάσετε την καλή σας διάθεση. Χρειάζεστε πάντως να επιδιορθώσετε τις σχέσεις σας και να γίνετε περισσότερο δίκαιοι γιατί από εκεί χάνετε μεγάλο μέρος της ενέργειά σας. Η σημαντικότητα κάποιων ατόμων και κυρίως των ικανοτήτων τους που εσείς δεν την παίρνετε και πολύ σοβαρά ίσως να είναι η τροχοπέδη για να δείτε ένα σχέδιο ολοκληρωμένο.
Πηγή: astrology.gr

Δείτε το απίστευτο κορμί της Κέλλυς Κελεκίδου με ΜΠΙΚΙΝΙ...

Η Κέλλυ Κελεκίδου έχει ένα καλλίγραμμο σώμα και το είδαμε και στο «dancing with the stars»...

Η τραγουδίστρια προσέχει την διατροφή της και φροντίζει να γυμνάζεται όσο πιο συχνά μπορεί. Η αγαπημένη καλοκαιρινή της συνήθεια είναι το κολύμπι και γι’ αυτό όταν της το επιτρέπουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις παίρνει τον γιο της και πηγαίνουν στην παραλία.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού you την απαθανάτισε σε παραλία του Σουνίου να κάνει το μπάνιο της και να παίζει beach volley. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Κέλλυ μαγνήτισε τα βλέμματα και ο γιος της δεν σταμάτησε να την χειροκροτεί για τις επιδόσεις της.



Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger