Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σκανδαλωδης εμφανιση στην πρεμιερα του Twilight

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012


Με ένα απρόσμενα αποκαλυπτικό φουστάνι και αγκαλιά με τον απατημένο Ρόμπερτ Πάτινσον περπάτησε στο κόκκινο χαλί η πρωταγωνίστρια του σίκουελ. Δικαίωσε όσους τη θεωρούν ιδανική διάδοχο της «βρώμικης» Αντζελίνα Τζολί!
Με αυτό το φουστάνι έκανε τον Ρόμπερτ Πάτινσον να ξεχάσει το τεράστιο σκάνδαλο που παραλίγο να τινάξει τη σχέση τους στον αέρα και να την κοιτάζει πιο ερωτευμένος από ποτέ μπροστά σε χιλιάδες φωτογράφους που «κλίκαραν» με μανία. Η Κρίστεν Στιούαρτ μπορεί πριν λίγους μήνες να απάτησε τον αγαπημένο της με τον πολύ σέξι –και πολύ παντρεμένο- σκηνοθέτη Ρούπερτ Σάντερς αλλά σε χρόνο ρεκόρ κατάφερε να πείσει τον Πάτινσον να την δεχτεί πίσω.
Αγκαλιασμένοι και ανταλλάσσοντας διαρκώς πονηρά βλέμματα οι δυο τους εμφανίστηκαν στη πρεμιέρα του The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2 στο Λος Άντζελες κι έκαναν όλο τον κόσμο να μιλάει σήμερα γι’ αυτούς.
Η 22χρονη σταρ ωστόσο πέτυχε το ακατόρθωτο: με ένα ρούχο επισκίασε ακόμη και την επίσημη επανασύνδεσή της με τον Πάτινσον! Η τολμηρή Zuhair Murad χρυσή see-through εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί έγινε το θέμα της βραδιάς… Κι όμως η ίδια δήλωσε πως δεν είχε κάνει ιδιαίτερες ετοιμασίες για αυτή τη πρεμιέρα και μέχρι λίγα πριν αρχίσουν να την χτενίζουν δεν είχε προβάρει το φόρεμα που κόλησσε «γάντι» επάνω της:


http://www.pkool.gr

Αυτα ειναι τα χρηματα που παιρνουν στο Dancing with the stars


Διαβάστε όλες οι αμοιβέςΕίναι μια από τις μεγαλύτερες φετινές παραγωγές και γενικά από τις ελάχιστες που έχουν παραμείνει στην ελληνική τηλεόραση που παραπαίει ανάμεσα σα τούρκικα σίριαλ και χαμηλού Budget ρεάλιτι. Το Dancingwiththestarsπου αυτή την Κυριακή κάνει πρεμιέρα -έστω και καθυστερημένα από τη συχνότητα του Ant1- αναμένεται να σπάσει τα κοντέρ στην τηλεθέαση, άλλα όχι χωρίς κόστος, τουλάχιστον από την πλευρά της παραγωγής. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά, αυτά είναι τα χρήματα που παίρνουν όσοι συμμετέχουν φέτος Στο λαμπερό show. 

Οι επαγγελματίες χορευτές λαμβάνουν 500 ευρώ το επεισόδιο. Αυτό σημαίνει ότι εκείνος που θα φτάσει μέχρι τον τελικό θα πάρει περίπου 7.500 ευρώ. Οι celebrities που συμμετέχουν αμείβονται προφανώς ανάλογα της προφανώς της αξίας του στο χρηματιστήριο της ελληνικής showbiz. Έτσι η Βάνα Μπάρμπα θα αμείβεται με 1.οοο ευρώ την εκπομπή , με τον όρο να παραμείνει τουλάχιστον για 2 μήνες στο show. Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι η βαθμολογία της επιτροπής μετά από συνεννόηση μπορεί να τη; εξασφαλίσει την παραμονή. Την ίδια συμφωνία είχε ζητήσει και ο Γιώργος Τσαλίκης, που ζήτησε να παραμείνει για 14 live, κάτι που δεν έγινε δεκτό. Επίσης η Βάσια Τριφύλλη θα παίρνει 1.000 ευρώ για κάθε εκπομπή και θα έχει άποψη για τα κοστούμια που θα φοράει στα live.

Για 900 ευρώ το επεισόδιο συμφώνησαν ο Κώστας Κρομμύδας, η Ντορέτα Παπαδημητρίου,ο Γιάννης Αϊβάζης και ο Σπύρος Σούλης, ενώ με με 800 ευρώ θα χορεύουν ο Νίκος Αναδιώτης, ο Νίκος Βρεττός, η Λάουρα Νάργες, η Νικολέτα Ράλλη και η Έλενα Παπαβασιλείου. Σε ότι αφορά τα χρήματα της κριτικής επιτροπής και της παρουσιάστριας μετα τις μειώσεις, τα ποσά είναι: Η Ζέτα Μακρυπούλια θα αμείβεται με 4.000 ευρώ το επεισόδιο, οΦωκάς Ευαγγελινός θα λάβει 12.000 ευρώ για το σύνολο των εκπομπών, ενώ τέλος ο Αλέξης Κωστάλας συμφώνησε να πάρει 6.000 ευρώ επίσης για το σύνολο των εκπομπών.

http://www.tuned.gr

Κουγιας: «Χουντα στο ποδοσφαιρο»


Σε μία σειρά καταγγελιών για κατά την άποψή του εκτενόμενα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας στη διάρκεια της τηλεοπτικής παρουσίας του στην εκπομπή «Η Δίκη στον ΣΚΑΪ».
Ο γνωστός ποινικολόγος έδωσε συνέχεια στην αντιπαράθεσή του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και τον Αχιλλέα Μπέο, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι επικρατεί «Χούντα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κάνοντας αναφορά σε αποσπάσματα των απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών όπου περιλαμβάνονται στον φάκελο της υπόθεσης των φερόμενων ως στημένων αγώνων.
Ακολουθούν τα κυριότερα αποσπάσματα όσων ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής:
Αρχικά ο Αλέξης Κούγιας απάντησε σε πρόσφατες δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη.«Είναι πολύ χειρότερα απ' ό,τι νόμιζα τα πράγματα. Δεν υπάρχει δικηγόρος και δικαστήριο που να μην με γνωρίζει. Εκτίθεμαι καθημερινά στις έδρες», ήταν αρχικά τα λόγια του και στην συνέχεια ανέλυσε την πορεία του από τα παιδικά του χρόνια μέχρι σήμερα…
Και συνέχισε για τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Από την εποχή που ανέλαβε ο κ. Μαρινάκης υπάρχει μια «Χούντα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το 1/10 των οπαδών του ποδοσφαίρου πανηγυρίζει και είναι αυτοί που δεν έχουν τη λεβεντιά που έχουν στο σύνολό τους οι οπαδοί του Ολυμπιακού και 9/10 δυστυχεί. Το ποδόσφαιρο είναι κορυφαίο κοινωνικό αγαθό. Είχα να συναντήσω τον Πατέρα και τον Μαρινάκη πάνω από 20 χρόνια. Ακόμα κι όταν η Παναχαϊκή υφίστατο αυτές τις ταλαιπωρίες από τον Τσακογιάννη δεν χτύπησα την πόρτα κανενός. Τότε ο Πατέρας ήταν αυτός που έκανε κουμάντο, τώρα ο Μαρινάκης. Θα καταλάβουν όλοι τι ισχύει και αν θέλει να τιμήσει τα παντελόνια που φοράει ο Ιωαννίδης, ο πρόεδρος της ΕΠΟ ο Σαρρής και οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς θα πρέπει να αξιοποιήσει αυτά που θα ειπωθούν σήμερα. Ο κ. Πάτσης είναι καινούριος ιδιοκτήτης. Αν δεν αγωνιστούμε όλοι, αυτοί που πραγματικά έχουμε πληρώσει και είμαστε πολλοί λίγοι. Είμαστε εγώ, ο Δελλής του Απόλλωνα, ο Κωστούλας του Παναιτωλικού, ο μακαρίτης ο Παπουτσάκης του Εργοτέλη, ο Πανόπουλος στην Ξάνθη, ο Αρβανιτίδης στη Βέροια. Είναι πραγματικά συγκλονιστικό…
Την πρώτη φορά που άκουσα τον κ. Μαρινάκη να μιλάει, διότι δεν τον είχα ακούσει ποτέ και τον είδα στην τηλεόραση να μιλάει μετά τον αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό, τον Σεπτέμβριο του 2010, νόμισα ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει μέτρο. Τι σχέση έχει με μία κακή διαιτησία με τον εχθρό της Ελλάδας; Δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Η απορία μου λύθηκε όταν μου εστάλησαν σε φάκελο τα CD με τις δύο ομιλίες με τον Αχιλλέα Μπέο. Αυτά τα έχω πει και στον κ. Καλόφωνο. Για αυτό έγινα αποδέκτης της συμπεριφοράς του κ. Μαρινάκη και του επιστρέφω εντελώς τους χαρακτηρισμούς και θα καταλάβουν ποιοι είναι τα σκουπίδια. Θα αποδείξω με στοιχεία ποιοι πρέπει να απομονωθούν και ποιοι πρέπει να πάνε φυλακή. Δεν μπορεί να αντέξει το ποδόσφαιρο την «Χούντα». Μπορεί να μην προλάβουμε σήμερα. Ημερομηνία με ημερομηνία θα τα δείξουμε.
Σήμερα υπάρχει ο Ολυμπιακός και υπάρχουν οι εξής ομάδες που έχουν αναγάγει τους παλιούς υπαλλήλους του Ολυμπιακού ως προπονητές τους, χωρίς να έχουν προπονήσει ερασιτεχνικό σωματείο. Προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο Χριστόπουλος, των Ακαδημιών του Ολυμπιακού. Προπονητής της Βέροιας είναι ο Καρύδας. Ήταν ο γυμναστής. Λύνει και δένει στον Πλατανιά, ο Ξηνταβελόνης που ήταν στον Ολυμπιακό. Εμφανίζεται στον Πανιώνιο ο Ελευθερόπουλος ως νέος Μουρίνιο και παίκτες του Πανιωνίου εν μία νυκτί μεταγράφονται στον Ολυμπιακό. Προπονητής στην Κέρκυρα, είναι ο Μάντζιος που ήταν προηγουμένως του Πανιωνίου».
Παράλληλα, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε: «Χρονικά θα πω τι προηγήθηκε. Το ζητούμενο είναι να καταλάβουν όλοι η «Χούντα» που οδήγησε το ποδόσφαιρο σε άθλια κατάσταση. Στην Σούπερ Λίγκα παίζουν παιδιά που δεν θα έπαιζαν ούτε στην ομάδα Νέων της Παναχαϊκής. Μας τους έδιναν και δεν τους παίρναμε.
Σας είπα τη δήλωση του Μαρινάκη και πως πολλοί θεώρησαν πως το «εχθρός κατά της Ελλάδας» ότι ήταν γραφική δήλωση. Όταν πήρα τα CD, το περιεχόμενο του ενός έλεγε… «Ο Δαλούκας το παραδέχτηκε, μίλησε με τον Μαρινάκη» και συνέχισε αναφέροντας συνομιλίες από το επίμαχο CD.
Αυτό είναι πριν το παιχνίδι Άρης-Παναθηναϊκός. Μετά το παιχνίδι, γίνεται η δήλωση Μαρινάκη. Αμέσως μετά, το Μακάμπι-Ολυμπιακός προκύπτει το Άρης-Παναθηναϊκός. Όλα αυτά τα έχω παραδώσει εδώ και πολύ καιρό.
Αμέσως μετά ακολουθεί το «εχθρός της Ελλάδας». Όταν μου δίνονται οι κασέτες, τις δίνω στον κ. Κορέα. Αντί να ασκήσουν ποινική δίωξη εναντίον του Μπέου, ασκούν για πλημμέλημα. Το να ματαιώνεις την ποινική δίωξη και να την μετατρέπεις σε πλημμέλημα είναι κακούργημα.
Αμέσως μετά, προαναγγέλλω, συνέντευξη Τύπου στην Πάτρα. Η συνέντευξη ήταν στις 9 Μαρτίου. Στις 8 Μαρτίου τηλεφωνεί, ο κ. Γιώργος Σαλονίκης, στενός συνεργάτης του κ. Κόκκαλη. Νόμιζα ότι με θέλει για υποθέσεις του. Έχω μεγάλη εκτίμηση στον συγκεκριμένο άνθρωπο. Δεν καταλάβαινα γιατί με ήθελε. Συναντηθήκαμε σε δημόσιο χώρο. Σε εστιατόριο στο Ψυχικό. Φρόντισα να την παρακολουθήσουν από μακριά δύο πρόσωπα. Ο Γιώργος Σαλονίκης μου είπε ότι «θέλω να σου ζητήσω να ματαιώσεις την συνέντευξή σου αύριο». Και του απάντησα: «Δεν αφορά εσένα. Θέλω να δείξω τις διαιτησίες και πως ο Τσακογιάννης και ο Μπέος αδικούν την Παναχαϊκή». Δε είχα κανέναν άλλο λόγο να αναμειχτώ με αυτή την υπόθεση. Μου λέει: «Θα ματαιώσεις τη συνέντευξη και θα πάμε να βρούμε τον Μαρινάκη και τελείωσαν οι ταλαιπωρίες σου». Του λέω: «Είμαι 60 ετών και ότι και να λέει ο καθένας, ραγιάς δεν υπήρξα ποτέ. Στη δική μου προσωπική διαδρομή ξέρω πότε να λέω ναι και πότε όχι». Δεν δέχθηκα να ματαιώσω τη συνέντευξη.
Δίνω τη συνέντευξη και αποκαλύπτω προφορικά αυτά που έχω πληροφορηθεί για το ποιοι στήνουν τους διαιτητές. Δεν ξέρω ότι παρακολουθούνται οι Μπέος και Τσακογιάννης και καταγράφονται όλες οι συνομιλίες. Κοιτάξτε που είχε φτάσει και που είναι και σήμερα. Λίγη ώρα αργότερα, ο κοριός της ΕΥΠ υποκλέπτει και συγκεκριμένα στις 9/3/11, ώρα 18:13:13 τηλεφώνημα του Γιώργου Τσακογιάννη στον Πιλάβιο. Ακούστε… Καμόρα:
Τσακογιάννης: «Σοφοκλή, χαίρεται. Σου έστειλα ένα μήνυμα»
Πιλάβιος: «Σε ευχαριστώ»
Τσακογιάννης: «Μην αγχώνεσαι. Αυτά που λέει ο Κούγιας είναι μαλ…. 
Πιλάβιος: «Ναι, ναι»
Τσακογιάννης: «Μπορεί να έχουν γίνει μοντάζ. Στο λέω αλήθεια. Εγώ πήγα στα δικαστήρια και αθωώθηκα». 
Πιλάβιος: «Το ξέρω, το ξέρω».
Και συνέχισε διαβάζοντας συνομιλίες από τις υποκλαπείσες κασέτες.

Μπέος: «Ο Κούγιας καταθέτει κρίσεις και όχι πραγματικά γεγονότα»
Στο συγκεκριμένο σημείο, ο Αχιλλέας Μπέος έκανε τηλεφωνική παρέμβαση, αναφέροντας: «Κ. Θωμαϊδη, είχα δώσει ένα λόγο τιμής να μην βγω στην εκπομπή σας αλλά δεν μπορώ μετά από αυτά που βίωσα εγώ και η οικογένειά μου να μην κάνω παρέμβαση. Εύχομαι να μην βιώσει κανένας άνθρωπος αυτά που βίωσα. Το βίωσα από ένα μυθομανή, τον Αλέξη Κούγια. Υπάρχει ένας έγκυρος νομικός στο πάνελ (σ.σ. Ανδρέας Πάτσης, παρών στην εκπομπή) που μπορεί να επιβεβαιώσει αυτά που λέω.
Αυτά που καταθέτει ο κ. Κούγιας στις ανακριτικές είναι νομικές κρίσεις. Πρέπει να ξέρουν ότι όταν καταθέτεις, πρέπει να είναι πραγματικά γεγονότα και όχι κρίσεις. Το δεύτερο σημαντικό γεγονός είναι ότι επιτρέπετε στην εκπομπή σας να προβάλει παράνομες υποκλοπές, τα DVD και οι κασέτες που ήρθαν στην κατοχή του. Στις 7/3 στην εκπομπή σας – θυμάμαι ότι ήταν Καθαρά Δευτέρα – είπε ότι του τις παρέδωσε ένας παράγοντας, στις 8/3 είπε κάτι άλλο και στις 9/3 ότι του εστάλησαν με κούριερ. Μετά από αυτές τις κασέτες, η ομάδα του η Παναχαϊκή είχε 10 συνεχόμενες νίκες και κέρδιζε σε κάθε αγώνα ένα πέναλτι και οι αντίπαλοι έμεναν με παίκτες λιγότερους και ανέβηκε στην κατηγορία. Η Παναχαϊκή τα κέρδισε και τα 10, ούτε η Μπαρτσελόνα να ήταν. Οι δε ομάδες τελείωναν με 10 ή 9 παίκτες. Μειονεκτώ γιατί μιλάω στο τηλέφωνο. Ο μονόλογος του Κούγια θυμίζει το παραμύθι της μαμάς που λέει στα παιδιά.
Αν θέλετε να μάθει ο κόσμος την αλήθεια ένας χασισοπότης πρώην πρωθυπουργός με πέντε ανεπάγγελτους πρώην βουλευτές κι έναν δικηγόρο-μυθομανή, κατέστρεψαν οικογένειες. Τον βλέπω στο πάνελ που χαμογελάει, μια μαϊμού. Είναι ντροπή Δεν υπάρχουν τίποτα κασέτες. Όχι αυτά που έφτιαξε με τον Μπιτσαξή που έκαναν αίσχη που δεν γίνονται στην Ουγκάντα.
Οι συνήγοροί μου ζητούν από την πρώτη μέρα, πραγματογνωμοσύνη. Ο Πατέρας με τον Κούγια τις απομαγνητοφώνησαν τις κασέτες. Ας βγει η κ. Παπαντρέου επίσημα να πει ποιος τις απομαγνητοφώνησε. Φωνάξτε με μία μέρα να αποκαλύψω στον κόσμο τον νόμο 2294/95 και τη διαδικασία και τι έγινε σε αυτή την περιβόητη ιστορία. Καταπατήσανε τους νόμους».
Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Ανδρέας Πάτσης, νομικός και μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου: «Έχω διαφορετική άποψη. Δεν μπορεί κάποια βαρύτατα αδικήματα να συνιστούν αδίκημα μόνο από τις κασέτες. Έχουμε μπει σε έναν κυκεώνα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Η δουλειά της Δικαιοσύνης είναι να βαδίζει με γεγονότα και ντοκουμέντα. Όλα τα υπόλοιπα είναι για μας. Δεν μπορείς να διαπομπεύεις, να βάζεις φυλακή χωρίς αποδείξεις. Έχουν δίκιο οι Μπέος, Τσακογιάννης.
Δεν λέω αν είναι κάποιος αθώος ή ένοχος. Η δουλειά της Δικαιοσύνης είναι να βαδίζει με γεγονότα. Δεν έχει παραχθεί κάποιο διαφορετικό αποτέλεσμα. Δεν μπορείς να χρεώνεις κάποιον χωρίς να υπάρχουν χειροπιαστές αποδείξεις. Δεν είναι ένα σενάριο και το σερβίρουμε και να γίνει ότι γίνει στη συνέχεια».
Ακολούθησε και νέα παρέμβαση του Αχιλλέα Μπέου: «Δεν πήγε φυλακή ο κ. Κούγιας. Ήθελα να διευκρινίσω ότι εγώ τον χρόνο που πέρασα στη φυλακή, μπόρεσα και διάβασα και μίλησα με νομικούς. Υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες πως μπορεί να γίνει μία νόμιμη υποκλοπή και πως γίνεται η απομαγνητοφώνηση. Κάτι που δεν έγινε στην δική μου περίπτωση. Φέρτε μία συνομιλία από την ΕΥΠ που να έχει υπογραφή και δικαστική εντολή. Δεν τηρήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες. Οι νόμιμες διαδικασίες κοιτούν φυσικά πρόσωπα; Η Δικαιοσύνη δεν θα πρέπει να είναι ίση προς όλους;».
Κούγιας: «Επεισόδια σε βάρος μου στην Κόρινθο»
Ακολούθως ο Αλέξης Κούγιας τόνισε: «Στις 9/3 έγινε ένα τηλεφώνημα στον Τσακογιάννη. Αυτό που θέλω να δείξω ποια είναι τα πραγματικά σκουπίδια. Σύμφωνα με τις νόμιμες υποκλαπείσες συνομιλίες, στις 13/3 σε συνομιλία του Τσακογιάννη  με Γιάννη Παπαδόπουλο, παλιός οδηγός του Γκαγκάτση. Στην συνομιλία λέει ο κοριός για τον αγώνα Κόρινθος-Παναχαϊκή. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Κουντούρης είναι ενήμεροι πως θα οργανωθούν επεισόδια εναντίον μου. Οπαδοί της Θύρας 7 πήγαν για να κάνουν φασαρία και να με χτυπήσουν στην Κόρινθο. Είναι 4 μέρες μετά τις 9 του μηνός. Έχει ασκηθεί αυτοτελής ποινική δίωξη για τη συμπεριφορά αυτών που διοργανώνουν επεισόδια στα γήπεδα. Δεν έχει σχέση με την κακουργηματική οργάνωση. Ήρθαν 5 φουσκωτοί χωρίς λαιμό, τους βιντεοσκόπησαν, έφυγαν σαν κύριοι. Παρέδωσα τις φωτογραφίες στον κ. Καλόφωνο και κάνει προσπάθειες να διαπιστώσει τις ταυτότητές τους. Ναι μεν έχουμε κασέτες αλλά και γεγονότα. Αυτό για το σκουπίδι. Ήταν πρόεδρος της Super League (σ.σ. Βαγγέλη Μαρινάκη) και κάθεται και συνεννοείται με τον Παπαδόπουλο και φαίνεται ότι ούτε ο Πάριος δεν έχει δώσει τόσα, όσα ο Παπαδόπουλος στα DVD. Θα έπρεπε ο κ. Μαρινάκης να έχει διαβάσει την δικογραφία. Σε αναφορά στον Άρειο Πάγο είχε πει ότι κάποιοι ίσως χρησιμοποιούν το όνομα του κ. Μαρινάκη.
Στο σημείο αυτό, ο Γιάννης Παπαδόπουλος, πρώην υπάλληλος ΕΠΟ, έκανε παρέμβαση: Το φύλλο αγώνος δεν αναφέρει πουθενά επεισόδια. Η έκθεση της Αστυνομίας δεν αναφέρει επεισόδια. Ο κ. Κούγιας είχε πει ευχαριστώ για τη φιλοξενία. Άκουσα ότι η Παναχαϊκή δεν είχε πάρει πέναλτι και θα ήθελα να μου πει τι έγινε στην Χερσόνησο. Το σκορ του αγώνα της Χερσονήσου ήταν 1-2 και κατέθεσε ότι ήταν 1-4. Έχει γίνει ποινική δίωξη στον κ. Κούγια για δωροδοκία. Αυτά τα ερωτήματα για τη δωροδοκία θα τα απαντήσει ο κ. Κούγιας;».
Έπειτα, τον λόγο πήρε και πάλι ο Αλέξης Κούγιας: «Σε αυτή την συνομιλία, δεν έχει προκύψει η δικογραφία του Μαΐου. Υπάρχουν δύο εισαγγελείς που προσπαθούν να ακυρώσουν την έρευνα των δύο Ράικου και Παπανδρέου. Ο κοριός της ΕΥΠ στις 26/3 καταγράφει τηλέφωνο του Αστυνομικού Διευθυντή Πάτρας, Αντώνη Αγγελόπουλου, κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναχαϊκή-ΠΑΟ Ρουφ και ενημερώνει τον Τσακογιάννη ότι ετοιμάζονται επεισόδια εις βάρος μου και τα οποία αναμεταδίδει.
Έχει ασκηθεί δίωξη για παράβαση καθήκοντος. Συνεχίζει να είναι στην Αστυνομική Διεύθυνση της Πάτρας. Η Πάτρα είναι σε έναν λήθαργο, τον αγώνα τον κάνω μόνος μου. Έρχονται οι διώξεις τον Μάιο. Η Παναχαϊκή ήταν πρωταθλήτρια. Ξαφνικά γίνεται καταγγελία από τον επί 6 χρόνια γενικό αρχηγό Ηλιούπολης, Σταθάκη και προσληφθέντα από τον κ. Μακρή στην Παναχαϊκή από τον οποίο πήρα τις μετοχές. Η Χερσόνησος ήταν μία ομάδα που είχαν ακυρωθεί τα δελτία. Όταν κατάλαβα ότι ο Τσακογιάννης κάνει κουμάντο, τον πήρα πίσω (σ.σ. τον Σταθάκη) για να κρατήσω τις ισορροπίες.
Οι νέες αναφορές του Αλέξη Κούγια, έφεραν την παρέμβαση και του Πέτρου Σταθάκη: «Ώρα να φεύγεις Αλέξη... Μέχρι τότε είχε κάνει έγγραφο ότι δεν θέλει Αθηναίους διαιτητές και μετά παίζουμε με Αθηναίους διαιτητές. Πάμε στην Ρόδο και τελείωσε με εννέα παίκτες. Κάναμε 10 νίκες. Να μην μειωθεί η προσπάθεια των παικτών» και συνέχισε απευθυνόμενος στον μεγαλομέτοχο της Παναχαϊκής: «Σε προκαλώ να βρεθούμε οι δυο μας απέναντι, να κοιταζόμαστε και να πούμε αλήθειες για τις κασέτες και τις έλεγες μετά τις 9 Μαρτίου, ποιος στις έδωσε. Ποιος σε βοήθησε και να μιλήσουμε για την πλαστογραφία; Καλέστε με και να είναι και αυτός «παρών» και να τα πούμε. Έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το θέμα της Χερσονήσου. Αυτά που είπε για την Κόρινθο, εν μέρει, ο Κούγιας έχει δίκιο. Αλλά ότι κατηγορεί τα έχει κάνει ο ίδιος. Οι φωτογραφίες είναι από το κινητό του Χριστακόπουλου που κατηγορήθηκε από την πλαστογραφία και δουλεύει ακόμα και σήμερα στην ομάδα. Είχαμε ειδοποιηθεί από τον κ. Κουρίδη στις 11 Απριλίου, όταν παίξαμε στην Χερσόνησο, αν ο Κούγιας ήξερε το πρόβλημα της Χερσονήσου είχε ένα λόγο παραπάνω να κάνει την δωροδοκία γιατί αν έκανε ένσταση μετά θα άνοιγε ο ασκός του Αιόλου.
Τέλος, ο Αλέξης Κούγιας, ανέφερε: «Έρχονται οι κασέτες και ξαφνικά εμφανίζεται ο Σταθάκης. Χωρίς κανένα στοιχείο και καμία δίωξη, έρχεται ο Κάτσης και ασκεί την δίωξη. Χωρίς να υπάρχει δικογραφία. Προσπαθώ να δω τι γίνεται. Επικοινωνώ με τον Πιλάβιο. Μου λέει μην έρθεις εδώ. Δίνουμε ραντεβού στο Ψυχικό. Του λέω: «τι κατάσταση είναι αυτή». Δεν ξέρω τι έχει γίνει με τον Τσακογιάννη. Λέω: «Τι στήσιμο είναι αυτό. Αυτό που έγινε θέλω να το δείτε με σοβαρότητα». Μου λέει: «Αλέξη δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Μόνο ο Μαρινάκης μπορεί να σώσει τη κατάσταση. Μόνο ο Μαρινάκης. Στο λέω ευθέως».
Να σας πω ότι τα πρακτικά υπό τον Κατσή εξαφανίστηκαν... Έγινε να βγει η απόφαση ένα μήνα και τελικώς αθωώθηκε η Παναχαϊκή και εγώ και η ομάδα τιμωρήθηκε με -5 βαθμούς. Με ένα σκεπτικό που δεν υπάρχει στον κόσμο. Δεν υπήρχε άλλη λύση. Είτε έπρεπε να υποβιβαστεί ή να αθωωθεί. Το έκαναν αυτό, όταν είμαι ο μοναδικός μάρτυρας στην υπόθεση των στημένων. Με το μυαλό το δικό τους θεωρούν ότι ακυρώνομαι. Η έρευνα για αυτούς τους Εισαγγελείς από τον Άρειο Πάγο είναι πολύ συγκεκριμένα. Ο κ. Φάκος, τότε, κάνει έφεση στην απόφαση του Κατσή και λέει ότι είναι παράνομη. Με συνοπτικές διαδικασίες, αυτοί που δήλωσαν ότι αυτό ήταν παράνομο, αποπέμπονται από την ΕΠΟ και φεύγουν οι δύο καλύτεροι Έλληνες Εισαγγελείς, οι Φάκος και Αντωνακάκης».
Κάπου εκεί, η τηλεοπτική εκπομπή ολοκληρώθηκε και ο κ. Κούγιας υποστήριξε πως θα επιστρέψει σε νέα εκπομπή για να ολοκληρώσει την τοποθέτησή του…

Κραξιμο των οπαδων της ΚΠΡ στον Σισε – Εβαλε φοΥστα και πΗγε σε βραβεΙα [φωτος]



Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσαν για μία ακόμα φορά οι στυλιστικές απόψεις του Γάλλου ποδοσφαιριστή Τζιμπρίλ Σισέ.
Αυτή τη φορά την επιλογή του Σισέ να φορέσει φούστα κατά τη διάρκεια των Europe Awards του MTV, δεν μπόρεσαν να τη δεχθούν οι οπαδοί της Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς που βρίσκονται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα της Premier League.
«Μα καλά, εμείς πέφτουμε κι αυτός πάει με φούστα», έγραφαν για τον επιθετικό της ομάδας τους που επανέλαβε την εμφάνιση που είχε κάνει στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια των βραβείων Άνδρες της Χρονιάς το 2011, για την οποία είχε δεχθεί αρκετά αρνητικά σχόλια.
Ο Γάλλος άσος είχε παλαιότερα δηλώσει σε συνέντευξή του: «Εάν γινόμουν κάποιος για μια ημέρα θα ήθελα να είμαι γυναίκα. Θα ήθελα να μάθω πως είναι να είσαι γυναίκα. Κι αν ήμουν γυναίκα θα φορούσα σέξι ρούχα, κοντές φούστες και ψηλές μπότες».





http://www.iefimerida.gr

Δειτε τη φωτογραφια που προκαλεσε σαλο στην Τουρκια


Αντιδράσεις προκαλεί η συγκεκριμένη φωτογραφία με τρεις τούρκους στρατιώτες να φωτογραφίζονται μπροστά σε τεθωρακισμένο όχημα του τουρκικού Στρατού “Kirpi”...
και ένας απ’αυτούς να κρατά ένα ρουκετοβόλο, και να το υποδύεται πως παίζει κλαρίνο.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στη νοτιοανατολική Τουρκία , όπου γίνονται καθημερινές μάχες με το PKK και η μετάδοση της φωτογραφίας στο διαδίκτυο προκάλεσε αντιδράσεις καθώς τα συγκεκριμένα οχήματα Kirpi είναι αυτά που προστατεύουν τους στρατιώτες από τις νάρκες, ενώ άλλοι δεκάδες τούρκοι στρατιώτες σκοτώνονται επειδή δεν κυκλοφορούν με τα συγκεκριμένα οχήματα και πέφτουν θύματα ναρκών, οι συγκεκριμένοι δείχνουν να αδιαφορούν και πολλοί τους κατηγορούν πως παρουσιάζουν μια εικόνα ενός μη σοβαρού στρατού.

enimerwsi.gr


Γενναιος δυτης φωτογραφιζει ανακοντα 8 μετρων! (φωτος)




Kρύβεται μόλις εκατοστά κάτω από την επιφάνεια τυλιγμένο και είναι έτοιμο να χτυπήσει - και όμως δεν  ξέρεις ότι είναι εκεί.
Αυτές οι αξιόλογες εικόνες δείχνουν ένα τεράστιο ανακόντα (οκτώ μέτρα) anacondas  στη Βραζιλία το οποίο ψάχνει για θήραμα στα σκοτεινά βάθη.
Τις φωτογραφίες πήρε ένας γενναίος δύτης φωτογράφος ο Franco Banfi, 53 ετών ο οποίος ήταν οπλισμένος μόνο με μια φωτογραφική μηχανή. 

Η εικόνα ενός τεράστιου φιδιού ανακόντα κρύβεται κάτω από την επιφάνεια του ποταμού σε Mato Grosso do Sul, στη Βραζιλία

Κυνήγι: Αυτό το ανακόντα σαρώνει την επιφάνεια του νερού ψάχνοντας για θήραμα όπως ποντίκια, ψάρια ή πτηνά
Τεράστιo ανακόντα τυλιγμένο , περίπου οκτώ μέτρα μήκος. Ο δύτης Franco Banfi τράβηξε τις φωτογραφίες σε μια δεκαήμερη επίσκεψη στο Mato Grosso do Sul  στη Βραζιλία

Σε ένα άλλο πλάνο, Banfi παίρνει  φωτογραφία από κοντά  ένα τεράστιο ανακόντα που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού και  λάμπει στην άγρια τροπική ζέστη.
Ευτυχώς για τον φωτογράφο,  είχε μόλις καταβροχθίσεε ένα τρωκτικό capybara και δεν ενδιαφερόταν για άλλο φαγητό.



επιμέλεια: Γκρίζος γάτος




-- 

Εισαι ομοφυλοφιλος; Καταδικαζεσαι σε ισοβια


Ουγκάντα


Απάνθρωπες ποινές προβλέπει νομοσχέδιο της κυβέρνησης, το οποίο μάλιστα η πρόεδρος της Βουλής χαρακτηρίζει "χριστουγεννιάτικο δώρο". 


Η πρόεδρος της Βουλής της Ουγκάντας Ρεμπέκα Καντάγκα δήλωσε σήμερα ότι θέλει να κάνει "χριστουγεννιάτικο δώρο" σε όλους τους κατοίκους της χώρας ένα νόμο που προβλέπει την επιβολή απάνθρωπων ποινών στους ομοφυλόφιλους.

Αρχικά το νομοσχέδιο προέβλεπε την επιβολή της θανατικής ποινής για τους ομοφυλόφιλους αλλά με τις τροποποιήσεις που έχουν επέλθει προτείνονται ποινές φυλάκισης, μέχρι και ισόβια για ορισμένες περιπτώσεις.

Το νομοσχέδιο αυτό, που έχει χαρακτηριστεί "αποκρουστικό" από τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, έχει οδηγήσει τον πρόεδρο της Ουγκάντας Γιοουέρι Μουσέβενι να αγωνίζεται να εξισορροπήσει τις απαιτήσεις της Ευαγγελικής Εκκλησίας από τη μία πλευρά και των διεθνών δωρητών από την άλλη. Ορισμένοι από τους τελευταίους έχουν απειλήσει να διακόψουν την παροχή βοήθειας αν εγκριθεί το νομοσχέδιο, το οποίο εισήχθη για πρώτη φορά στο κοινοβούλιο το 2009 και σήμερα εξετάζεται από μια κοινοβουλευτική επιτροπή.

   "Οι Ουγκαντέζοι θέλουν αυτόν τον νόμο ως χριστουγεννιάτικο δώρο. Το έχουν ζητήσει και θα τους δώσουμε αυτό το δώρο", είπε η Καντάγκα.

Η ομοφυλοφιλία θεωρείται ήδη παράνομη από την ισχύουσα νομοθεσία. Ο νέος νόμος απαγορεύει την "προώθηση" των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων ατόμων και τιμωρεί όποιον "χρηματοδοτεί, στηρίζει ή υποκινεί" την ομοφυλοφιλία.

Η Καντάγκα είπε ότι είναι πιθανό να περάσει ο νόμος φέτος αν και δεν υπάρχει πολύς χρόνος ακόμη μέχρι να κλείσει η Βουλή για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές. "Είναι πολύ πιθανόν, μπορούμε να το κάνουμε", τόνισε.

Η ομοφυλοφιλία είναι ταμπού σε πολλές αφρικανικές χώρες: θεωρείται παράνομη πράξη σε 37 χώρες και σύμφωνα με ακτιβιστές ελάχιστοι Αφρικανοί παραδέχονται ανοιχτά το σεξουαλικό προσανατολισμό τους γιατί φοβούνται ότι θα φυλακιστούν ή θα χάσουν τη δουλειά τους.


Η πιο cult στιγμη στην ιστορια της ελληνικης τηλεορασης (βιντεο)


Μπορεί να έχουν περάσει περισσότερα από 20 χρόνια και τότε η ελληνική ιδιωτική τηλεόραση να έκανε τα πρώτα της βήματα, ωστόσο σε επίπεδο φρασεολογίας και μεθόδων προσέλκυσης τηλεθέασης δεν έχουν αλλάξει και πολλά. Δείτε μία από τις πιο cult στιγμές της ΤV στις αρχές του 90', η οποία έφτασε μέχρι το Αστυνομικό Τμήμα...


http://24wro.blogspot.gr/

Ανεκδοτο: Ο καρχαριας και η πεθερα


Δυο κολλητοί είναι αραγμένοι στην παραλία και κουβεντιάζουν:
- Αστα!Χτες βράδυ είδα έναν τρομερό εφιάλτη...
- Τι είδες;
- Είδα την πεθερά μου να κολυμπάει στη θάλασσα και απο πίσω να την κυνηγάει ένας καρχαρίας...
- Ποπο, φρίκη...
- Φρίκη δεν θα πει τίποτα! Αφού παραλίγο να του ξεφύγει!

ΣΟΚ Βρηκε... σαλαμανδρα στη συσκευασμενη σαλατα!


Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του ο 55χρονος ηλεκτρολόγος που αγόρασε από το αγαπημένο του σούπερ μάρκετ μια ιταλική σαλάτα!
Το περιεχόμενο της ερμητικά κλειστής σακούλας έκρυβε, εκτός από τα διάφορα λαχανικά και μια δυσάρεστη έκπληξη: μια σαλαμάνδρα 15 πόντων!
Όπως δήλωσε ο 55χρονος, ήταν έτοιμος να ανοίξει τη σακούλα και να φτιάξει ένα σάντουιτς με λαχανικά όταν είδε ένα μαύρο αντικείμενο που ξεχώριζε και δεν έμοιαζε με αυτό που περίμενε να βρει...
Πάλι καλά που το παρατήρησα και δε κατέληξε στο στομάχι μου δήλωσε ο άντρας.
Από το σούπερ μάρκετ του προσφέρθηκε μια άλλη σακούλα με λαχανικά και αρκετές συγνώμες, αν και αμφιβάλουμε πως θα τους ξαναπροτιμήσει...


Ποια γνωστη τραγουδιστρια ζητησε σε ηθοποιο να κανουν τριο;



Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο Beverly Hills όπου η 31χρονη τραγουδίστρια σαγηνεύτηκε από την εκρηκτική ηθοποιό Vanessa Hudgens και ούτε λίγο ούτε πολύ της ζήτησε να περάσουν πιο προσωπικές στιγμές μαζί με το σύντροφο της 23χρονης.

Ο λόγος για την ...Christina Aguilera!!!

Η ώρα περνούσε και η Christina Aguilera έχοντας πιει αρκετά έδειχνε όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη Vanessa Hudgens. Κάποια στιγμή έκανε πως σκόνταψε, έπεσε στην αγκαλιά της ηθοποιού και κατευθείαν της ζήτησε να πάνε στο σπίτι μαζί με τον σύντροφό της.
Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η Hudgens αρχικά χαμογέλασε και συνέχεια αρνήθηκε ευγενικά την προκλητική πρόταση.


Φρικη - Νεαρη κοπελα επεσε καταλαθος σε φωλια με κροταλιες


H νεαρή κοπέλα περπατούσε για να βρει σήμα στο κινητό της αλλά τελικά δεν πρόσεξε και έπεσε σε μια φωλιά με κροταλίες!
Το απίστευτο ατύχημα συνέβη όταν το νεαρό κορίτσι βρίσκονταν στο σπίτι του θείου της, σε αγροτική περιοχή, κοντά στο Σαν Ντιέγκο. Το κινητό της δεν είχε σήμα, και έτσι βγήκε έξω και προχώρησε σε ένα μικρό λόφο προκειμένου να καλέσει τη μητέρα της.
«Νόμιζα ότι άκουσα ένα θρόισμα πίσω μου, έτσι έτρεξα μακριά. Αλλά μετά, πάτησα μέσα στη φώλια των φιδιών κάτω από ένα στρώμα φύλλων. Πρώτα η μητέρα τσίμπησε το δεξί μου πόδι... τα μωρά φίδια με τσίμπησαν έπειτα», διηγείται η άτυχη κοπέλα. Συνολικά, η Vera δέχτηκε 6 τσιμπήματα, σύμφωνα με το Star.
Η νεαρή κοπέλα προσπάθησε να καλέσει σε βοήθεια από το κινητό της αλλά δεν είχε σήμα. «Έτσι, έπρεπε να κατέβω το λόφο προκειμένου να επιστρέψω στο σπίτι του θείου μου», λέει.
Όταν τελικά έφτασε μετά από πολύ προσπάθεια, αφού ζαλιζόταν σε όλο το δρόμο, ο θείος της την μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Οι γιατροί της χορήγησαν άμεσα 24 φιάλες αντιδότου και δήλωσαν πως θα περάσουν δύο με τρεις μήνες μέχρι η Vera να αναρρώσει τελείως.
tragiko.com

Γιατι δεν ανοιγει ο ταφος του Μωαμεθ του Πορθητη; Τι φοβουνται οι Τουρκοι...



Ενώ στην Τουρκία σπάει όλα τα ρεκόρ εισιτηρίων η κινηματογραφική επιτυχία, «Φατίχ 1453», η οποία όμως έχει κατηγορηθεί ακόμα και από Τούρκους ιστορικούς για... μεγάλες ιστορικές ανακρίβειες, άνοιξε για άλλη μια φορά σε δημόσια συζήτηση το ζήτημα του τάφου του Μωάμεθ του Πορθητή και όλων των πιθανών μυστηρίων που κρύβονται εκεί και τα οποία... για πολλούς αποτελούν μεγάλο ταμπού για την ίδια την ύπαρξη της Τουρκίας.



Σε μια σημαντική ....συνέντευξή του στην τουρκική εφημερίδα Χουριέτ, στις 15 Απριλίου 2012, ο Τούρκος συγγραφέας, Ahmet Ümit, παρουσιάζοντας το νέο του βιβλίο με τον τίτλο, «Να σκοτώσεις τον Σουλτάνο», ένα ιστορικό μυθιστόρημα που αναφέρεται στην ζωή του Μωάμεθ του Πορθητή, δηλώνει ότι υπάρχει ανάγκη να ανοιχτεί επιτέλους ο τάφος του για να ερευνηθεί τι ακριβώς έγινε με τον θάνατό του. Σύμφωνα με τον συγγραφέα του έργου, «Σκοτώνοντας τον Σουλτάνο», ο Μωάμεθ ο Πορθητής κατά πάσα πιθανότητα δεν πέθανε με φυσιολογικό τρόπο, αλλά δηλητηριάστηκε.


Το γεγονός αυτό για τον Ahmet Ümit έχει πολύ μεγάλη σημασία γιατί αν αποδειχτεί ότι έγινε έτσι, τότε, όπως υποστήριξε ο Τούρκος συγγραφέας, θα καταρρεύσει ένα μεγάλο ταμπού για την ίδια την ύπαρξη της Τουρκίας. Μάλιστα ο Ahmet Ümit χαρακτήρισε «ιστορικό λεκέ» τον δηλητηριασμό του Φατίχ και δεν δίστασε να ζητήσει ακόμα και ιστολογική εξέταση για να εξακριβωθεί η πραγματική αιτία θανάτου του. Να σημειωθεί ότι ο τάφος του Μωάμεθ του Πορθητή κρατείται ερμητικά κλειστός καθώς στο παρελθόν είχαν κυκλοφορήσει έντονες φήμες ότι αν ανοιχτεί θα αποκαλυφτεί ότι ο Φατίχ, τουλάχιστον στο τέλος της ζωής του, είχε ασπαστεί ο την Ορθοδοξία και ίσως γι’ αυτόν τον λόγο τον είχαν δηλητηριάσει. Ο πρώτος που μίλησε αποκαλυπτικά για το θέμα αυτό ήταν ένας μεγάλος Τούρκος πολιτικός και ποιητής, ο Γιαχία Κεμάλ Μπεγιατλί και το γεγονός αυτό αναφέρει ο Τούρκος συγγραφέας, Ρεσάτ Εκρέμ Κότσού στο βιβλίο του, «Οθωμανοί ηγεμόνες»,. Η απαγορευμένη αυτή μαρτυρία είναι άκρως αποκαλυπτική για την πραγματική θρησκευτική ταυτότητα του μεγάλου Φατίχ των Οθωμανών, του Μωάμεθ του Πορθητή. Γράφει λοιπόν το βιβλίο: «Την εποχή του Αμπντούλ Χαμίτ του Β΄, στις αρχές του εικοστού αιώνα, είχε σπάσει ένας μεγάλος αγωγός νερού στη συνοικία του μεγάλου τεμένους του Πορθητού, το Φατίχ.

Το Φατίχ είχε οικοδομηθεί μεταξύ των ετών 1463 και 1470, πάνω στα ερείπια της κατεδαφισμένης από τους Οθωμανούς εκκλησίας των Αγίων Αποστόλων, κάτω από την οποία βρίσκονται θαμμένοι πολλοί βυζαντινοί βασιλείς. Στην εκκλησία αυτή ο Γεννάδιος είχε εγκαταστήσει το Πατριαρχείο κατόπιν άδειας του Μωάμεθ μετά την άλωση. Το 1454 ο Πατριάρχης εγκατέλειψε οικειοθελώς την εκκλησία, επειδή μέσα σε αυτή είχε βρεθεί το πτώμα ενός Τούρκου και φοβήθηκε μήπως κατηγορηθούν οι Έλληνες για το έγκλημα. Την κατασκευή του τζαμιού είχε αναλάβει ο Έλληνας αρχιτέκτονας, Χριστόδουλος, που φρόντισε όμως να διατηρήσει τα θεμέλια της κατεδαφισμένης εκκλησίας. Κατά την επισκευή όμως του χαλασμένου αγωγού, ο Αμπντούλ Χαμίτ έδωσε εντολή να ανοιχτεί ο τάφος του Μωάμεθ που βρίσκονταν δίπλα στο τζαμί, για να διαπιστωθούν τυχόν ζημιές και να επισκευαστούν. Ο τάφος λοιπόν ανοίχτηκε και σε βάθος τριών μέτρων βρέθηκε μια σιδερένια καταπακτή από όπου μια πέτρινη σκάλα οδηγούσε στην υπόγεια αίθουσα της βυζαντινής εκκλησίας. Εκεί βρέθηκε ο μαρμάρινος τάφος που βρίσκονταν το ταριχευμένο πτώμα του Μωάμεθ, ολόιδιο με το πορτρέτο που είχε φιλοτεχνήσει ο Ιταλός ζωγράφος Μπελίνι, πέντε μήνες πριν από τον θάνατο του Πορθητή. Το γεγονός αυτό και μόνο για πολλούς αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη ότι ο Μωάμεθ θέλησε να ταφεί σαν χριστιανός και βυζαντινός βασιλιάς, εν μέσω των άλλων βυζαντινών αυτοκρατόρων».

 Ο σουλτάνος Αμπντούλ Χαμίτ, που για λόγους πολιτικούς την εποχή εκείνη είχε εγκαταλείψει το μπεκτασισμό, (δηλαδή το αιρετικό Ισλάμ), τον οποίο ακολουθούσε και ασπάστηκε τον σουνιτισμό, δηλαδή το ορθόδοξο Ισλάμ, κυριεύτηκε από πανικό και έδωσε εντολή να σφραγιστεί αμέσως ο τάφος του Μωάμεθ. Τα παραπάνω συνέβησαν πριν από το 1908 και έκτοτε ο τάφος του Μωάμεθ δεν ξανάνοιξε. Γι’ αυτό και σήμερα είναι αδύνατο να αποδειχτεί αυτή η μαρτυρία του Μπεγιατλί. Αποτελεί όμως μαρτυρία επιφανούς Τούρκου, η οποία δεν εξυπηρετεί κάποιες σκοπιμότητες και δεν είχε λόγους να παρουσιάζει τον Μωάμεθ Χριστιανό. 

Σήμερα το μέρος εκείνο είναι απαγορευμένο και δεν επιτρέπεται σε κανένα, είτε αρχαιολόγο είτε θρησκευτικό αρχηγό να το πλησιάσει, επιτείνοντας έτσι το μυστήριο για τους βυζαντινούς βασιλικούς τάφους αλλά και για τους τάφους των σουλτάνων της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Είναι γεγονός ότι παρόμοιες με αυτήν μαρτυρίες έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς στην Τουρκία, αλλά χωρίς να δοθούν για ευνόητους λόγους μεγάλη έκταση. Χαρακτηριστικό όμως είναι ότι στις 19 Δεκεμβρίου 1996, το εβδομαδιαίο περιοδικό, μεγάλης κυκλοφορίας, στην Τουρκία, «Ακτουέλ», του συγκροτήματος της γνωστής εφημερίδας, «Σαμπάχ», είχε κυκλοφορήσει με τον εξής εντυπωσιακό τίτλο: «Ο Πορθητής ήταν Χριστιανός;» και από κάτω είχε τον υπότιτλο: «Οι ιστορικοί δεν μπόρεσαν μέχρι σήμερα να λύσουν αυτό το μυστήριο, 540 χρόνια από τον θάνατο του μεγάλου Φατίχ».


Εικονες-σοκ: Εκανε οτι βοηθουσε μεθυσμενη γυναικα και τη βιασε


Σοκαριστικές εικόνες από κάμερα ασφαλείας δείχνουν έναν ''καλό Σαμαρίτη'' ο οποίος προσποιήθηκε ότι βοηθούσε μια μεθυσμένη γυναίκα, στη συνέχεια ωστόσο την οδήγησε σπίτι του όπου και την βίασε. 
Ο 33χρονος Ebrima Dampha οδήγησε τη γυναίκα έξω από το μπαρ όπου εκείνη είχε λιποθυμήσει, την έβαλε σε ταξί και τη συνόδεψε μέχρι το σπίτι της όπου και την βίασε...

Ο Dampha, πατέρας 3 παιδιών, καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκισης από το βρετανικό δικαστήριο.

Σοκ! Δειτε ποσο άαλλαξε η Κατερινα Γερονικολου! Η ομορφη ηθοποιος για την οποια σφαζονται τα αγορια στους «Βασιλιαδες»


Την χάσαμε τον τελευταίο καιρό..

Πρόσφατα τη τσακώσαμε στη Πλάκα με νεαρό αγόρι! Με νέο λουκ!

Η όμορφη ηθοποιός για την οποία σφάζονται τα αγόρια στους «Βασιλιάδες» ήταν πολύ διακριτή με τον σύνοδό της.

Σύμφωναμε πηγές οι δυο τους είναι κολλητοί φίλοι.


9 πρεπει για να προετοιμασετε το σπιτι σας για τον χειμωνα

Ο χειμώνας βρίσκεται προ των πυλών και μαζί του φέρνει και όλες τις δουλειές, που πρέπει να ...γίνουν, προκειμένου να μετατρέψετε το σπίτι σας σε ένα ζεστό και άνετο καταφύγιο.
Από το τζάκι, μέχρι τα παράθυρα και τα έπιπλα, το σπίτι χρειάζεται τη δική σας «γενική» φροντίδα για να είναι έτοιμο να υποδεχτεί και αυτόν τον χειμώνα.

Θέρμανση

Τίποτα δε δείχνει περισσότερο τη θαλπωρή ενός σπιτιού από ένα τζάκι που καίει. Ωστόσο, τα συμβατικά τζάκια με τα ξύλα, έχουν την τάση να χάνουν περισσότερη ενέργεια από όση παράγουν, τραβώντας θερμό αέρα έξω από το σπίτι, τον οποίο στέλνουν στην καμινάδα, με αποτέλεσμα η καύση του ξύλου να προκαλεί ατμοσφαιρική ρύπανση.

Εάν από την άλλη, διαθέτετε τζάκι με φυσικό αέριο, σκεφτείτε να πάρετε «κούτσουρα» αερίου. Αν βέβαια μένετε σε σπίτι, που διαθέτει τα κλασικά καλοριφέρ πετρελαίου, θυμηθείτε ότι πριν τη χρήση τους χρειάζονται εξαέρωση. Την πρώτη φορά, που θα εξαερώσετε τα σώματά σας θυμηθείτε ότι πρέπει να είναι κρύα. Για να μετριάσετε άλλα προβλήματα, καλέστε έναν υδραυλικό, ο οποίος θα ελέγξει επίσης τον κυκλοφορητή, τους σωλήνες και τους διακόπτες.

Καθαρίστε το τζάκι σας

Πριν ανάψετε το τζάκι σας, φροντίστε να καθαρίσετε το εσωτερικό της καμινάδας. Τα ξύλα απελευθερώνουν πτητικά αέρια, που ψύχονται και συμπυκνώνονται στο εσωτερικό της καμινάδας, σχηματίζοντας κολλώδη, δύσοσμα, πολύ εύφλεκτα κρεόσωτα (έτσι ονομάζονται τα μαύρα και ελαιώδη κατάλοιπα στα τοιχώματα της καμινάδας). Επίσης σιγουρευτείτε ότι το διάφραγμα (το άνοιγμα της καμινάδας) λειτουργεί σωστά και ότι η καμινάδα είναι καλυμμένη όπως πρέπει.

Απώλειες θέρμανσης

Μπορεί να καίει το καλοριφέρ στο φουλ, όμως συχνά νιώθετε πως το σπίτι είναι παγωμένο. Αν διαπιστώσετε κάτι τέτοιο, ελέγξτε προσεκτικά τα κουφώματα γύρω από τις πόρτες και τα παράθυρα προκειμένου να ανακαλύψετε, από που «μπάζει» αέρας. Αν οι πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού σας μετρούν αρκετά χρόνια, τότε ενδεχομένως να έχουν λασκάρει και να μην κλείνουν ερμητικά το κρύο απέξω. Στην περίπτωση αυτή, το ιδανικό θα ήταν κάποια στιγμή να τα αντικαταστήσετε με διπλά, ηχομονωτικά τζάμια και καινούργια ρολά και κουφώματα, που κλείνουν σχεδόν αεροστεγώς. Διαφορετικά, αναζητήστε στο εμπόριο τις ειδικές ταινίες, που κρατούν το κρύο έξω και εφαρμόζονται πανεύκολα κάτω από πόρτες και γύρω από κουφώματα.

«Κρυμμένες» διαρροές

Tο 30% περίπου του κρύου αέρα, που μπαίνει στο σπίτι σας, προέρχεται από «τρύπες», όπου περνάνε οι σωλήνες, οι εξαερισμοί ή τα ηλεκτρικά κυκλώματα. Ελέγξτε κάτω από τον νεροχύτη σας, στην κουζίνα και το μπάνιο και καλύψτε τα μικρά κενά με τον ειδικό, μονωτικό, στεγανοποιητικό αφρό.

Προστατεύστε τους σωλήνες

Για να μην χρειαστεί να έρθετε αντιμέτωποι με τη δυσάρεστη «έκπληξη» του …παγωμένου σωλήνα (στην υδραυλική σας εγκατάσταση) που... σκάει, τυλίξτε κάθε έναν με μια γενναία στρώση από μονωτικό αφρό και ρωτήστε στα ειδικά καταστήματα για επιπλέον μονωτικές διαδικασίες, που ενδεχομένως χρειάζεται να κάνετε.

Θυμηθείτε τη μόνωση

Ελέγξτε στη σοφίτα, το πατάρι, την ταράτσα σας (ειδικά) και το υπόγειό σας εάν χρειάζεται το σπίτι σας επιπλέον μόνωση. Στο εμπόριο κυκλοφορούν ειδικά στεγανωτικά υλικά, τα οποία ενδείκνυνται για αυτές τις καταστάσεις.

Καθαρίστε τις υδρορροές

Τα φύλλα, η σκόνη και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε, έχουν «κατασκηνώσει» στις υδρορροές σας για μήνες ολόκληρους. Επειδή οι βροχές έφτασαν, φροντίστε να καθαρίστε εξονυχιστικά τις υδρορροές του σπιτιού σας, προκειμένου να υπάρχει διέξοδος για τη βροχή. Αφού απομακρύνετε όλα τα σκουπίδια, ρίξτε με πίεση αρκετό νερό ώστε να καθαρίσουν τελείως και να δείτε ότι η κυκλοφορία του νερού γίνεται ομαλά. Αυτή είναι η στιγμή, που θα διαπιστώσετε εάν οι υδρορροές σας χρειάζονται επισκευή.

Πλύνετε τα παράθυρα

Δεν είναι και η πιο ευχάριστη δουλειά αλλά ένα καλό πλύσιμο (μέσα –έξω) στα παράθυρα επιβάλλεται, πριν καλωσορίσετε τον χειμώνα. Έτσι θα επιτρέπεται στο φως, που δεν είναι και άπλετο το χειμώνα, να μπαίνει στο σπίτι σας. Καθαρίζοντάς τα μάλιστα, θα έχετε την ευκαιρία να τσεκάρετε εάν υπάρχουν φθορές, που δεν είχατε προσέξει πριν και να τις επιδιορθώσετε, ώστε να μην έχετε απώλειες της ζέστης. Και εάν δεν σας αρέσουν τα βιομηχανικά απορρυπαντικά, σε έναν κουβά νερό ρίξτε λίγο ξύδι. Για να τα καθαρίσετε, πάρτε μία …εφημερίδα, η οποία κάνει τα τζάμια αόρατα και δεν αφήνει στίγματα και χνούδια.

Αλλάξτε θέση στα έπιπλα

Η αλλαγή της θέσης των επίπλων σε μια πιο...χειμωνιάτικη διαρρύθμιση, ετοιμάζει το σπίτι «εικαστικά». Τοποθετήστε τις πολυθρόνες κοντά στο τζάκι (αν έχετε φυσικά) και προσπαθήστε να είναι στραμμένες προς το παράθυρο, ώστε να απολαμβάνετε όσο περισσότερο το χειμωνιάτικο τοπίο αλλά και τον ήλιο. Βάλτε το χαλί σας, αλλάξτε τις καλοκαιρινές κουρτίνες και καλωσορίστε τη νέα εποχή.


ΠΗΓΗ: clickatlife.gr



Μαθε τι λεει το αγαπημενο σου φαγητο για τη σεξουαλικη σου ζωη


Αν δείτε πως κάποιος σας κοιτάζει πονηρά όταν τρώτε pizza, μην αναρωτηθείτε το γιατί. Σίγουρα θα έχει διαβάσει αυτό το post…
Κι όμως το αγαπημένο μας φαγητό μπορεί να δείξει πτυχές της σε3ουαλικής μας ζωής. Διαβάστε παρακάτω 7 παραδείγματα και επιβεβαιώστε την έρευνα:
-Pizza: Είστε πολύ ανοιχτή όσον αφορά τις στάσεις. Κατά βάθος όμως, προτιμάτε να βρίσκεστε εσείς από πάνω γιατί σας αρέσει να είστε δραστήρια και να έχετε τον έλεγχο.
-Κινέζικο: Σας αρέσουν τα ακροβατικά. Δε σας αρκεί μία κλασική στάση. Μαζί σας, κανείς δε ξέρει σε ποιο σημείο του σπιτιού θα βρεθεί.
-Sushi: Σας αρέσουν οι ωμές και πικάντικες καταστάσεις…αν καταλαβαίνετε τι εννοούμε…
-Tacos: Δεν έχετε μία σταθερή άποψη για το τι θέλετε . Μία θέλετε τρυφερότητα, μία αγριάδα… γι’αυτό και μπερδεύετε το σύντροφό σας.
-Burger με πατάτες: Δεν ικανοποιήστε εύκολα. Πάντα νιώθετε ότι κάτι έλειπε από την συνεύρεση.
-Παγωτό: Πάντα βρίσκετε τον τρόπο για να περάσετε καλά.
-Μακαρόνια: Σας αρέσει η άνεση και οι στάσεις που είναι εύκολες και απλές. Ό,τι και να κάνετε πάντα καταλήγετε στην ιεραποστολική.

tuned

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger