Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΤΣΟΥΚΑ: Φωτιά & λάβρα στην πισίνα! (PHOTOS)

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης όσοι απολάμβαναν το μπάνιο τους στην πισίνα του «Makedonia Palace» στη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος... μελαχρινός και πολύ καυτός ή με δυο λέξεις... Δήμητρα Ματσούκα!




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

Δείτε ποιες φράσεις λέμε συνεχώς, αλλά ποτέ δεν εννοούμε!


Εάν πιστεύετε, πως, ότι λέτε το εννοείτε πάντα, τότε, μάλλον κάνετε λάθος! Όλοι μας, καθημερινά σχεδόν, λέμε φρασούλες, που, λίγο πολύ δεν εννοούμε. Κι αυτό, είτε για να βγούμε από μια δύσκολη περίπτωση, είτε για να αποφύγουμε κάποιους.

Δείτε μερικές από αυτές τις φράσεις: 

1. Είμαι σε μια συνάντηση θα σε πάρω εγώ μετά.

2. Θέλω λίγο χρόνο να τα βρω με τον εαυτό μου.

3. Τα λέμε…

4. Θα σε πάρω τηλέφωνο να πάμε για καφέ.

5. Σε πέντε λεπτά είμαι εκεί, είμαι στο δρόμο…

6. Εγώ θα σε περιμένω όσο χρειαστεί.

7. Από τότε που σε γνώρισα άλλαξε η ζωή μου.

8. Θα το κοιτάξω και θα σου πω.

9. Σ” αγαπάω!

10. Μη στενοχωριέσαι, εγώ είμαι εδώ.

11. Ερώτηση: Τι κάνεις; / Απάντηση: Όλα καλά, μια χαρά.

12. Να δώσεις πολλά χαιρετίσματα….

13. Δεν φταις εσύ, εγώ φταίω.

14. Δεν είναι αυτό που νομίζεις.

ΦΩΤΟ: Κέρδισε την νευρική ανορεξία, φτάνοντας μιαν ανάσα πριν το θάνατο!


Τη διατροφική αυτή διαταραχή στα 13 της εμφάνισε η Rowena,όταν η σχολική νοσοκόμα τη ζύγισε και της είπε πως πρέπει να χάσει βάρος...

Η κοπέλα ζύγιζε τότε λίγο πάνω από 100 κιλά. Τι ταπεινωτικό όμως περιστατικό την τραυμάτισε τόσο που απέκτησε φοβία με το φαγητό. Έτσι και πέρασε ολόκληρη την εφηβεία της μπαινοβγαίνοντας στα νοσοκομεία, μέχρι που μία φορά χρειάστηκε ανάνηψη καθώς είχε σταματήσει να αναπνέει.

Στη χειρότερη φάση της διαταραχής, με ύψος 1,80 είχε βάρος μόλις 35 κιλά και ήταν τόσο άρρωστη που η μητέρα της Carolann άρχισε να προετοιμάζεται για το θάνατό της.

Στα 16 της η Rowena πέρασε, σύμφωνα με το newsbomb, επτά μήνες σε ειδικό κέντρο για πάσχοντες από διατροφικές διαταραχές, όπου σιτιζόταν με γαστρικό σωλήνα. Αλλά εκείνη διαρκώς τον έβγαζε, τρομοκρατημένη πως θα πάρει βάρος.

Αφού βγήκε νικήτρια από την πιο δύσκολη μάχη της, αυτή για τη ζωή της, και με βάρος πλέον 60 κιλών, η 26χρονη από το Nottingham μίλησε για τη διαταραχή που τη βασάνιζε αλλά και για την επίτευξη ακόμα ενός προσωπικού στόχου: του μεταπτυχιακού της στη Φαρμακοχημεία από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ.

«Έχασα τα πιο πολύτιμα χρόνια μου με την οικογένεια και τους φίλους μου, μία περίοδο που θα έπρεπε να έχω απολαύσει», δήλωσε. «Θυμάμαι πως μία φορά χρειάστηκα ανάνηψη γιατί είχε σταματήσει η αναπνοή μου. Η νοσοκόμα μού είπε πως ο οργανισμός μου χρειαζόταν επειγόντως ζάχαρη και μου έδωσε ένα ισοτονικό ποτό. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να ρωτήσω πόσες θερμίδες έχει!», αφηγείται. «Βρισκόμουν σε πλήρη άρνηση. Έπαιρνα τροφή με ειδικό σωληνάκι αλλά διαρκώς τον έβγαζα. Ήμουν 16 χρονών και είχα βάρος 44 κιλά, ήταν απαίσιο. Στο χαμηλότερο βάρος μου βρέθηκα στα 18-19, ήμουν κάτω από 38 κιλά και ήξερα πως έπρεπε να αρχίσω να τρώω», προσθέτει.

«Πρέπει να θέλεις να αλλάξεις. Ήμουν για επτά χρόνια μέσα και έξω από τα νοσοκομεία. Έλαβα πολλές φορές βοήθεια αλλά έγινα πραγματικά καλύτερα μόνο όταν το θέλησα εγώ. Πριν από εκείνη τη στιγμή, έπαιρνα βάρος στο νοσοκομείο και το έχανα μόλις έβγαινα. Μετανιώνω για το χαμένο χρόνο αλλά αν δεν τα είχα περάσει όλα αυτά δεν θα ήμουν σήμερα ο άνθρωπος που είμαι», τονίζει.

Η Rowena δέχθηκε βοήθεια στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου του Nottinghamshire πριν εισαχθεί σε εξειδικευμένη κλινική για διατροφικές διαταραχές.

Όταν η υγεία της βελτιώθηκε, άρχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ.

«Έχω την πιο υπέροχη οικογένεια και τους πιο υπέροχους φίλους. Για όποιον υποφέρει εκεί έξω, είναι πολύ δύσκολο να μην έχεις υποστήριξη. Είναι μία μακρά διαδικασία. Κάνεις πρόοδο αλλά κάνεις και βήματα πίσω. Όλοι έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους», λέει η Rowena. «Δεν πιστεύω πως θα το αφήσω ποτέ εντελώς πίσω μου αλλά υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να το διαχειρίζομαι ούτως ώστε να έχω τη ζωή μου. Θα ήθελα να ασχοληθώ με την ιατροδικαστική ή τα ναρκωτικά, θα ήταν ωραία να μπορώ να βοηθώ τους ανθρώπους».



Σοκάρει το νέο reality που αφήνει τους παίκτες ολόγuμνους σε ζούγκλα! [Video]

Κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει ποτέ!

Το συγκεκριμένο reality δεν θα προβληθεί από καλωδιακή τηλεόραση ή το MTV π.χ., οπότε δεν έχει σκληρές σκηνές σεx! Παραγωγός είναι το «Discovery» που θέλει να δώσει αυτήν την πρόκληση στους συμμετέχοντες, να προσπαθήσουν να επιβιώσουν χωρίς τίποτα σε μια ζούγκλα για 21 ημέρες!

Κάθε εβδομάδα, ένα ζευγάρι αφήνεται στη ζούγκλα για 3 εβδομάδες με μοναδικό σκοπό την επιβίωση! Πρέπει να φτιάξουν ρούχα και να βρουν τροφή. Μία πολύ δύσκολη δοκιμασία με την υπογραφή του κορυφαίου καναλιού!

Δείτε απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο:

Τεχνητή νοημοσύνη… μωρού 4 ετών!


Ομάδα ερευνητών του University of Illinois Chicago υπέβαλε ένα από τα κορυφαία συστήματα τεχνητής νοημοσύνης στο τεστ ευφυΐας «Weschsler Preschool and Primary Scale of Intelligence Test» σχεδιασμένο να μετρά το IQ μικρών παιδιών.

Το σύστημα που εξετάστηκε είναι το «ConceptNet 4», μια δημιουργία του MIT που βασίζεται σε μια βάση γνώσης κοινής λογικής η οποία χτίζεται από τη συνεισφορά των χρηστών του Διαδικτύου.

Τα αποτελέσματα του τεστ έδειξαν ότι η ευφυΐα του κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με αυτή ενός μέσου παιδιού ηλικίας 4 ετών.

Σε μερικές ενότητες, όπως λεξιλόγιο ή αναγνώριση ομοιοτήτων, το ConceptNet 4 τα πήγε αρκετά καλά, ενώ σε άλλες που αφορούσαν την κατανόηση ή περιείχαν αιτιολογικές ερωτήσεις -«γιατί»- πολύ χειρότερα.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, κάτι τέτοιο είναι πολύ λογικό γιατί παρόλο που οι υπολογιστές έχουν πρόσβαση σε μεγάλες βάσεις δεδομένων, η ανθρώπινη γνώση περιλαμβάνει πολλά προφανή πράγματα, που δεν γνωρίζουμε καν ότι γνωρίζουμε.

Τα ευρήματα της έρευνας θα παρουσιαστούν στο US Artificial Intelligence Conference που θα διεξαχθεί σήμερα, Τετάρτη, στην Ουάσινγκτον και οι επιστήμονες είναι αισιόδοξοι ότι θα συμβάλλουν στη βελτίωση των συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης.

techgear.gr

«Λάδωμα» στους οπαδούς για να μη γιουχάρουν!

Απίστευτο κι όμως αμερικάνικο!

Οι Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς αποφάσισαν να πληρώσουν με 500 δολάρια κάθε έναν από τους οργανωμένους οπαδούς τους, για να μη γιουχάρουν τους παίκτες.

Για μία ακόμα φορά οι Αμερικανοί πρωτοτυπούν. Είναι γνωστό πως όπως κάθε άθλημα, έτσι και το ποδόσφαιρο, λαμβάνεται πρωτίστως ως θέαμα στις ΗΠΑ και γι' αυτό τον λόγο η ομάδα του Ανρί βρήκε έναν πραγματικά πρωτοφανή τρόπο για να μην υποβαθμιστεί το προϊόν της.

Το τελευταίο διάστημα άλλωστε έκαναν ολοένα και πιο συχνά την εμφάνισή τους κρούσματα αποδοκιμασιών προς ποδοσφαιριστές και κάπως έτσι οι διοικούντες του συλλόγου βρήκαν μία ελληνική πατέντα. Ποια; Το «λάδωμα»!

Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό η ομάδα της Νέας Υόρκης θα ανταμείψει με το ποσό των 500 δολαρίων την καλή συμπεριφορά σε κάθε έναν από τους οργανωμένους φιλάθλους της (αυτοί όπως φαίνεται δημιουργούσαν το πρόβλημα), για τα προσεχή τουλάχιστον -εντός έδρας- παιχνίδια της!

Αν μη τι άλλο ευρηματικό...

Οκτώ παιδιά πέθαναν από δηλητηρίαση στην καντίνα του σχολείου!


Οκτώ παιδιά έχασαν τη ζωή τους κι άλλα 80 μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία για νοσηλεία στο κρατίδιο Μπιχάρ της ανατολικής Ινδίας αφού υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση από το φαγητό που έφαγαν στην καντίνα του σχολείου τους.

"Αγνοούμε γιατί ορισμένα παιδιά πέθαναν ενώ τα υπόλοιπα επέζησαν αφού έφαγαν το μεσημεριανό φαγητό τους" στο δημόσιο σχολείο του χωριού Μασράχ, στην περιοχή Σάραν, δήλωσε ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος του κρατιδίου, ο Αμπιτζίτ Σίνχα.

Οι μαθητές, όλοι τους κάτω των 10 ετών, έφαγαν ρύζι και φακές. Το φαγητό είχε μαγειρευτεί στο χώρο του σχολείου.

 Ο επικεφαλής της τοπικής κυβέρνησης, Νίτις Κουμάρ, διέταξε την άμεση διεξαγωγή έρευνας και ανακοίνωσε ότι στο σχολείο θα σταλεί μια ομάδα ιατροδικαστών που θα αναλάβει να καθορίσει τα αίτια θανάτου των οκτώ παιδιών.

Στα περισσότερα δημόσια σχολεία των κρατιδίων της Ινδίας σερβίρεται δωρεάν φαγητό στα παιδιά που προέρχονται από άπορες οικογένειες. Το Μπιχάρ, ένα από τα πολυπληθέστερα κρατίδια, θεωρείται επίσης το πιο φτωχό απ' όλα. Λόγω των κακών συνθηκών υγιεινής στις κουζίνες των σχολείων και, σε ορισμένες περιπτώσεις, και της κακής ποιότητας των τροφίμων, τα κρούσματα τροφικής δηλητηρίασης είναι συχνό φαινόμενο στην Ινδία.

Αίσχος: Δείτε πως μια μητέρα εκμεταλλεύεται την αλλεργία του βρέφους της!


Ένα μωρό – θαύμα, όπως το αποκαλούν, γεννήθηκε στη Ρωσία και σύσσωμος ο Μουσουλμανικός κόσμος της χώρας σπεύδει για να το προσκυνήσει.

Το μωρό άρχισε να παρουσιάζει ξαφνικά στο κορμάκι του αποσπάσματα από το Κοράνι, με αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να περιμένουν στην ουρά κάτω από τον καυτό ήλιο, για να προσκυνήσουν τον μικρό Αλί Γιακουμπόβ, του οποίου τα σημάδια εμφανίζονται και εξαφανίζονται κάθε λίγες μέρες.

Τα σημάδια που εμφανίζονται στο σωματάκι του παιδιού έχουν ροζ ανοιχτό χρώμα και γράφουν σε τέλεια αραβική γραφή «Να είστε ευγνώμονες προς τον Αλλάχ».

Οι γονείς του μωρού λένε πως ο μικρός Αλί εμφάνισε για πρώτη φορά τα σημάδια όταν ήταν μόλις 5 εβδομάδων. Στη συνέχεια άρχισαν σιγά σιγά να εμφανίζονται λέξεις σε διάφορα σημεία του σώματός του. Ισχυρίζονται ότι όταν αυτό συμβαίνει το μωρό κλαίει, δεν αισθάνεται καλά, ανεβάζει πυρετό και ότι τα σημάδια συνήθως εμφανίζονται κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή.

Οι γιατροί που στην αρχή εξέτασαν το παιδί δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν αυτό που συμβαίνει. Πολλά ειπώθηκαν. Από το ότι είναι μία απλή αλλεργία, μέχρι το ότι ίσως κάποιος τα γράφει στο παιδί για να κερδίσει χρήματα.

Ο Μουσουλμανικός κόσμος όμως πίστεψε ότι πρόκειται για ένα παιδί θαύμα. «Είναι ένα σημάδι προκειμένου να σταματήσουν οι εξεγέρσεις και οι εντάσεις», έλεγαν οι πιστοί.

Τελικά η εξήγηση που έδωσαν οι ειδικοί, ήταν αρκετά διαφορετική και σοκαριστική!

Αυτό που συμβαίνει στον μικρό Αλί είναι ότι πάσχει από μια σπάνια ασθένεια του δέρματος η οποία ονομάζεται δερματογραφική κνίδωση και συμβαίνει στο 4-5 % των ανθρώπων. Το δέρμα είναι ευαίσθητο και όταν τριφτεί με κάποιο αντικείμενο αντιδρά.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, αν κάτι έρθει σε επαφή με το δέρμα και τριφτεί πάνω του, θα έχει σαν αποτέλεσμα την αλλεργική αντίδραση η οποία εκτός από τα σημάδια που προκαλούνται από το αντικείμενο, δημιουργεί και έντονη φαγούρα.  Αυτό κρατάει για περίπου 20 με 30 λεπτά και σε ακραίες περιπτώσεις για μερικές μέρες.

Οι ειδικοί αποφάνθηκαν ότι η μητέρα του παιδιού προκαλεί όλα αυτά τα σημάδια, τρίβοντας πάνω του αποσπάσματα από το Κοράνι, αναγκάζοντάς το να υποφέρει από κνησμό και πυρετό λόγω της αλλεργίας του για να καταφέρει να τραβήξει την προσοχή του κόσμου.


Aπίστευτο: Κάστορες σώζουν χωριό από την έλλειψη νερού!

Αψηφώντας το μέγεθος του έργου, κάστορες που ζουν κοντά σε ένα απομακρυσμένο ρωσικό χωριό ανέλαβαν να χτίσουν ένα τεχνητό φράγμα δίνοντας λύση στο επιτακτικό πρόβλημα έλλειψης νερού που αντιμετώπιζαν οι κάτοικοι.

Επί τουλάχιστον μία δεκαετία, οι κάτοικοι του ρωσικού χωριού Μπόμπροφκα, κοντά στα Ουράλια, κάνουν μάταια αιτήσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση για κατασκευή ενός νέου φράγματος, καθώς το παλαιό, φτιαγμένο επί σοβιετικής εποχής, καταστράφηκε.

Η έλλειψη ταμιευτήρα, σε απόσταση τουλάχιστον 30 χλμ. από την κοντινότερη πόλη στη Σιβηρία, δημιουργεί σειρά προβλημάτων: από ανεπάρκεια ποτιστικού νερού, έως ανυπαρξία αποθηκευμένου νερού για έκτακτες καταστάσεις, όπως μία πυρκαγιά.

Τη λύση ανέλαβε οικειοθελώς να δώσει μία ομάδα αποφασισμένων καστόρων, η οποία άρχισε να χτίζει νυχθημερόν ένα φράγμα, εντυπωσιάζοντας μάλιστα με την ποιότητα της εργασίας της. «Εάν οι άνθρωποι δεν το ρίξουν, αυτό το φράγμα θα στέκεται εδώ για πάντα», δήλωσε ένας κάτοικος, όπως μετέδωσε το Sky News.

Πες μου πως συμπεριφέρεται να σου πω τι ζώδιο είναι...

Αν ασχολείστε με την αστρολογία και σας έχει φάει η περιέργεια να μάθετε τι ζώδιο είναι το άτομο που μόλις γνωρίσατε (αλλά δε θέλετε να το ρωτήσετε ευθέως), διαβάστε τον παρακάτω οδηγό συμπεριφοράς για να το ανακαλύψετε!

ΚΡΙΟΣ
Συνεχώς σας προκαλεί και σας βάζει σε διάθεση ανταγωνισμού. Επίσης δε συμφωνεί με σχεδόν τίποτα από αυτά που λέτε ή προτείνετε ενώ θέλει να προηγείται ακόμα και στο περπάτημα.

ΤΑΥΡΟΣ
Σας ακούει προσεκτικά να μιλάτε ενώ οι κουβέντες του είναι ελάχιστες. Βρίσκεστε να λέτε απίστευτες λεπτομέρειες για τη ζωή σας ενώ το μόνο που ακούτε είναι μονολεκτικές τοποθετήσεις τύπου «μάλιστα», «ναι», «όχι».

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δεν προλαβαίνετε να σταυρώσετε κουβέντα ενώ οι συζητήσεις αλλάζουν συνεχώς αντικείμενο, οπότε δεν μπορείτε να συμμετάσχετε. Επίσης, ξέρει τους πάντες και τα πάντα που τους αφορούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θέλει με κάθε ευκαιρία να σας φροντίζει και συνεχώς κάνει αναφορές στο παρελθόν του. Ακόμα, θα ρωτήσει αν είστε ή περάσατε καλά ή αν έχετε μαζί σας κάτι να ρίξετε πάνω σας για τη βραδινή ψύχρα.

ΛΕΩΝ
Ξέρει να τραβάει την προσοχή πάνω του και σύντομα γίνεται το κέντρο του ενδιαφέροντος με σωστό ή λάθος τρόπο, οπότε, σας αρέσει ή όχι, δεν μπορείτε να πάρετε τα μάτια σας από πάνω του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ξέρει απίστευτες λεπτομέρειες σε ένα θέμα που και η Wikipedia ωχριά μπροστά του ενώ κάνει σκληρή κριτική για το ξενοδοχείο, την ταβέρνα ή τον άντρα/γυναίκα στο δίπλα τραπέζι.

ΖΥΓΟΣ
Περνάτε άπειρες ώρες της μέρας σας βοηθώντας στο να πάρει από την πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη απόφαση, όπως από το τι θα φάει ή αν πρέπει να χωρίσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι συζητήσεις είναι πιο βαθιές, εσωτερικές, σοβαρές γεμάτες νοήματα, χωρίς να υπάρχει κάποιο γεγονός που να τις προκαλεί. Συνήθως σχετίζονται με την αιώνια μάχη του καλού και του κακού ή πως επιδρά στην ψυχολογία του ατόμου το σεξ.  

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια εμφανίζεται, μια εξαφανίζεται, έχοντας πάντα την ίδια γελαστή συμπεριφορά σαν να μην έλειψε ποτέ και ένα ανέκδοτο για να σας φτιάξει τη διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μετά από λίγο, αρχίζει και να σας δίνει συμβουλές (που δε ζητήσατε) σε ένα θέμα και αντιλαμβάνεστε ότι κατά κάποιο τρόπο αποδοκιμάζει τη στάση σας ή τη συμπεριφορά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ακόμα και πίσω από τον καιρό (αν χαλάσει) κρύβεται μια θεωρία συνωμοσίας (μας ψεκάζουν) ενώ όλες οι συζητήσεις καταλήγουν στην Παγκόσμια τάξη πραγμάτων και στην κοινωνική αδικία.

ΙΧΘΥΕΣ
Βρίσκεστε συνεχώς να απολογείστε και φορτώνεστε με ενοχές για κάτι που κάνατε ή δεν κάνατε, που είπατε ή που δεν μιλήσατε καθόλου...

Έφηβοι καταδίωξαν με ποδήλατα και πρόλαβαν τον απαγωγέα κοριτσιού!


Απίστευτο κι όμως αμερικάνικο!

Οι Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς αποφάσισαν να πληρώσουν με 500 δολάρια κάθε έναν από τους οργανωμένους οπαδούς τους, για να μη γιουχάρουν τους παίκτες.

Για μία ακόμα φορά οι Αμερικανοί πρωτοτυπούν. Είναι γνωστό πως όπως κάθε άθλημα, έτσι και το ποδόσφαιρο, λαμβάνεται πρωτίστως ως θέαμα στις ΗΠΑ και γι' αυτό τον λόγο η ομάδα του Ανρί βρήκε έναν πραγματικά πρωτοφανή τρόπο για να μην υποβαθμιστεί το προϊόν της.

Το τελευταίο διάστημα άλλωστε έκαναν ολοένα και πιο συχνά την εμφάνισή τους κρούσματα αποδοκιμασιών προς ποδοσφαιριστές και κάπως έτσι οι διοικούντες του συλλόγου βρήκαν μία ελληνική πατέντα. Ποια; Το «λάδωμα»!

Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό η ομάδα της Νέας Υόρκης θα ανταμείψει με το ποσό των 500 δολαρίων την καλή συμπεριφορά σε κάθε έναν από τους οργανωμένους φιλάθλους της (αυτοί όπως φαίνεται δημιουργούσαν το πρόβλημα), για τα προσεχή τουλάχιστον -εντός έδρας- παιχνίδια της!

Αν μη τι άλλο ευρηματικό...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Αστυνομικίνες ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ στη μέση του δρόμου!!! (VIDEO)


Άντε να ρυθμίσουν μετά την κυκλοφορία στους δρόμους...




Δείτε μυστηριώδες πλάσμα που μοιάζει με εξωγήινο!


Ένας παράξενος σκελετός με δέρμα και πρόσωπο που φαινόταν να σπάραζε από τον πόνο, ανακαλύφθηκε στη Νότια Αφρική.

Οι κάτοικοι πίστεψαν, ότι πρόκειται για εξωγήινο και σύντομα οι φήμες ξεκίνησαν να εξαπλώνονται. Ωστόσο το μυστήριο λύθηκε από την ιατροδικαστή Μαγκνταλένα Μπράουμ, που εργάζεται σε μια κτηνιατρική κλινική της περιοχής και αποκάλυψε μια από τις τραγικές ιστορίες της φύσης. «Είναι εμφανές ότι δεν πρόκειται για εξωγήινο αλλά για ένα νεκρό μωρό μπαμπουίνου» ανέφερε η κυρία Μπράουμ, εξηγώντας  ότι το κουφάρι έχει αυτό το περίεργο σχήμα γιατί πιθανότατα το μωρό πέθανε και η μητέρα του συνέχισε να το μεταφέρει κολλημένο στο σώμα της, με αποτέλεσμα να δεχθεί πολλά χτυπήματα. «Έχουμε παρατηρήσει αρκετές περιπτώσεις κατά τις οποίες οι μητέρες αρνούνται να δεχθούν ότι τα παιδιά τους είναι νεκρά και συνεχίζουν να τα κουβαλάνε μαζί τους, ακόμη και για τρεις ή τέσσερις ολόκληρες εβδομάδες μέχρι να αποδεχθούν το μοιραίο» είπε η Μπράουμ.

gazzetta.gr

Περίεργο δημοσίευμα της Telegraph: Κρήτη "Από μόνη της ξεχωριστή χώρα"

Διαβάζουμε απο το flashnews

Το εγκώμιο πλέκει η Telegraph σε 10 ελληνικά νησιά μεταξύ των οποίων και η Κρήτη.

Το αφιέρωμα της Telegraph αφορά στους 100 κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς παγκοσμίως, μέσα σε αυτούς περιλαμβάνει τη Αθήνα και 10 ελληνικά νησιά.

Ειδικοί αναλύουν κάθε επιλογή, τον τόπο, την ιστορία του, την εποχή που ενδείκνυται για ταξίδι, το φαγητό, τα καταλύματα, τα μουσεία. 

Στο αφιέρωμά της η Telegraph, θέλοντας να δείξει πόσο πλούσιο είναι το νησί και πόσο πληροί όλα τα προηγούμενα κριτήρια, το παρομοιάζει σχεδόν με "ξεχωριστή χώρα".

Δείτε τι γράφει:

Κρήτη

«Μεγαλόνησος ή Σπουδαίο Νησί η Κρήτη είναι από μόνη της μια ξεχωριστή χώρα. Λίκνο του Μινωικού πολιτισμού, η Κρήτη παράγει περισσότερη ιστορία από όση μπορεί να καταναλώσει σε τοπικό επίπεδο.

Σήμερα παράγει ένα πλεόνασμα βρώσιμων προϊόντων, λόγω της μεγαλύτερης καλλιεργητικής περιόδου που απολαμβάνει. Η ακτογραμμή της, οι παραλίες της είναι εξαιρετικέ, αμμώδεις με υπέροχα νερά.

Η Κρήτη παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και στην ενδοχώρα της, με ξωκλήσια του 14ου και 15ου αιώνα με εξαιρετικές νωπογραφίες, με τα μινωικά ανάκτορα, με διαδρομές για πεζοπορία απείρου φυσικού κάλλους».

http://www.hellas-now.com/

Απέλυσε τους υπαλλήλους του με sms!


Με τον πιο... απλό τρόπο αποφάσισε να απολύσει τους υπαλλήλους του ο ιδιοκτήτης ενός ιταλικού εστιατορίου στο Ορλάντο της Φλόριντα. Ο εν λόγω κύριος που προφανώς ήθελε να αποφύγει την πρόσωπο με πρόσωπο επαφή με τους εργαζομένους ώστε να γλυτώσει από την οργή τους, τους έστειλε ένα λιτό μήνυμα στο κινητό και «καθάρισε»! Το sms έγραφε «Δυστυχώς πρέπει να σας ενημερώσω ότι αναγκαζόμαστε να κλείσουμε το Barducci's άμεσα» και οι υπάλληλοι μετά την αρχική τους έκπληξη αντέδρασαν. Έβγαλαν μάλιστα κοινή ανακοίνωση, όπου δήλωναν ότι δεν είχαν λάβει καμία προειδοποίηση για την επικείμενη απόλυση τους, που έλαβε χώρα την 4η Ιουλίου. 

Μία εξ αυτών , η Jodi Jackson, ανέφερε: «Είναι ανήθικο και δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν είχε το θάρρος να μας το πει πρόσωπο με πρόσωπο». Τον ιδιοκτήτη και το κατάστημα καταγγέλουν όμως και πολλοί πελάτες, καθώς λίγο πριν το «λουκέτο», είχαν προλάβει να αγοράσουν κουπόνια Groupon για να δειπνήσουν στο εστιατόριο και τα οποία δεν θα εξαργυρώσουν ποτέ.

Το site wftv.com που δημοσιοποίησε το θέμα, προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη. Μετά από πολλές αποτυχημένες απόπειρες, εκείνος επικοινώνησε με τους δημοσιογράφους με τον γνωστό και έυκολο τρόπο! Τους έστειλε sms. «Δυστυχώς πολλές επιχειρήσεις αναγκάζονται να κλείσουν στο Orlando, ειδικά στον τομέα της εστίασης», έγραφε χαρακτηριστικά. "Προσπαθώ να διευθετήσω το ζήτημα των αποζημιώσεων το συντομότερο δυνατό", κατέληγε. 

Από τη δική της μεριά, η εταιρεία Groupon, ανακοίνωσε ότι θα αποζημιώσει τους πελάτες που αγόρασαν κουπόνι για το Barducci's, πιθανότατα με κάποιο άλλο εκπτωτικό κουπόνι.

planet-greece

Η ιστορία αγάπης με σκιές που συγκλόνισε το κοινό στο «Βρετανία έχεις Ταλέντο» [video]


Η ομάδα Attraction άφησε την κριτική επιτροπή άφωνη και το κοινό με δάκρυα στα μάτια μετά την ανατριχιαστική της εμφάνιση στην πρώτη εβδομάδα των οντισιόν στο show «Βρετανία έχεις Ταλέντο».



Έπαθε ΣΟΚ όταν άνοιξε το φέρετρο για να αποχαιρετίσει τη γυναίκα του!

Δεν του έφτανε το πένθος του, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε προ μιας δυσάρεστης εκπλήξεως...

Ο Michael Galant από τη Νότια Αφρική, όταν άνοιξε το φέρετρο για να την αποχαιρετίσει ανακάλυψε ότι είχε γίνει ένα τεράστιο λάθος!

Ο άντρας υπέστη σοκ όταν είδε ότι οι υπάλληλοι του γραφείου κηδειών που είχαν αναλάβει την κηδεία της αποθανούσας γυναίκας του είχαν βάλει στο φέρετρο ένα άλλο πτώμα.

«Κάτι δεν πήγαινε καλά. Η κόρη μου γύρισε και μου είπε: "δεν είναι αυτή η μαμά"» είπε ο ίδιος στην εφημερίδα Daily Voice του Κέιπ Τάουν.

Οι υπάλληλοι επέμεναν να προχωρήσει η κηδεία κανονικά. Στη συνέχεια απολογήθηκαν για το λάθος και τους υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν μια δεύτερη κηδεία με το σωστό πτώμα αυτή τη φορά...

Προσφέρουν έπαθλο 100.000 ευρώ για το καλύτερο σχέδιο... Brexit!


Το Ινστιτούτο Οικονομικών Υποθέσεων (IEA), ένα από τα πιο γνωστά think tanks στη Βρετανία ανακοίνωσε τη διεξαγωγή ενός διαγωνισμού: αναζητά το καλύτερο σχέδιο για μια έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Και προσφέρει στον πρώτο νικητή χρηματικό έπαθλο 100.000 ευρώ.

Το συντηρητικό και νεοφιλελεύθερο think tank ανακοίνωσε ότι θα δώσει το «βραβείο Brexit» σε όποιον παρουσιάσει το καλύτερο σχέδιο τόσο για τη Βρετανία όσο και για την Ευρωπαϊκή Ένωση, που θα καλύπτει την αποχώρηση της χώρας και την επανατοποθέτησή της σε νέα οικονομικά και γεωπολιτικά δεδομένα μετά την έξοδο.

«Εχει φτάσει πια η ώρα να εξεταστεί πώς το Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να υπάρξει χωρίς την Ευρωπαϊκή Ένωση. Χρειάζεται να αναλογιστούμε σοβαρά με ποιο τρόπο μπορεί η Βρετανία να έχει μια ελεύθερη και ευημερούσα οικονομία εκτός της Ε.Ε., δεδομένου ότι η έξοδος είναι μια σοβαρή πιθανότητα μετά τις επόμενες βουλευτικές εκλογές» τονίζεται στην ανακοίνωση του Ινστιτούτου.

Οι συμμετέχοντες, οι οποίοι μπορούν να είναι μεμονωμένα άτομα ή εταιρικά όργανα, προσκαλούνται να παραδώσουν ένα προσχέδιο πρότασης μεγέθους 2.000 λέξεων μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου. Οι συγγραφείς περίπου 20 εξ' αυτών θα έχουν στη διάθεση τους 4 μήνες ώστε να παράξουν μια πιο λεπτομερή εκδοχή.

Οι προτάσεις θα κριθούν από επιτροπή αποτελούμενη από εννέα κριτές, γνωστούς για τις ευρωσκεπτικιστικές θέσεις τους.

ΣΟΚ: Ανακάλυψε ζωντανά σκουλήκια μέσα στο κεφάλι της!


Μια γυναίκα από τη Μεγάλη Βρετανία ανακάλυψε ότι οι πονοκέφαλοι που ένιωθε και οι «περίεργοι θόρυβοι» που άκουγε μέσα στο κεφάλι της προέρχονταν από... ζωντανά σκουλήκια που την έτρωγαν!

Η Rochelle Harris μίλησε για τη συγκλονιστική ιστορία της στο ντοκιμαντέρ «Bugs, Bites and Parasites» (Έντομα, Δαγκώματα και Παράσιτα) του Discovery Channel. Η 27χρονη είχε μόλις επιστρέψει στην Αγγλία από ένα ταξίδι στο Περού.
Όπως είπε η ίδια άρχισε να νιώθει έντονους πονοκεφάλους στην πτήση της επιστροφής στην πατρίδα και μέσα σε λίγες ώρες οι πονοκέφαλοι συνοδεύτηκαν με αφόρητους πόνους στη μία πλευρά του προσώπου της. Άκουγε μάλιστα και περίεργους θορύβους μέσα στο κεφάλι της.
Το επόμενο πρωί σηκώθηκε και βρήκε το μαξιλάρι της ποτισμένο με ένα υγρό από τα αυτιά της και έτσι αποφάσισε να πάει στο τμήμα επειγόντων του νοσοκομείου της περιοχής της.
Οι γιατροί δεν έδειξαν να ανησυχούν με τα συμπτώματα που τούς περιέγραφε, λέγοντας ότι μάλλον πρόκειται για κάποια μόλυνση στο αυτί ή φλεγμονή που προέκυψε από δάγκωμα μολυσμένου κουνουπιού.
Την παρέπεμψαν όμως σε ειδικευμένη ομάδα ωτορινολαρυγγολόγων.
Όταν ο ειδικός γιατρός εξέτασε το αυτί της Της είπε ότι είχε βρει κάτι σαν «τρύπα» στο ακουστικό κανάλι, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Μετά από περίπου μια ώρα εξέτασης η Rochelle, που συνοδευόταν από τη μητέρα της, ρώτησε αν μπορούσαν να της δώσουν μια διάγνωση.
«Έχετε σκουλήκια στα αυτιά σας» είπε ο γιατρός και εκείνη ξέσπασε σε κλάματα.
Όσο οι γιατροί προσπαθούσαν να βγάλουν τα σκουλήκια από τα αυτιά της, τόσο οι προνύμφες έμπαιναν πιο βαθιά στο κεφάλι της, αναφέρει άρθρο της Daily Mail.
Ευτυχώς για την ίδια, δεν υπήρχε ζημιά στο τύμπανο του αυτιού της, τα αγγεία και τα νεύρα του προσώπου της.
Τα σκουλήκια είχαν όμως... «μασήσει» 12mm, ανοίγοντας μια τρύπα στο ακουστικό της κανάλι.
Οι γιατροί έριξαν μέσα στο αυτί της ελαιόλαδο, για να δουν αν θα απομακρυνθούν τα σκουλήκια, προσθέτει το δημοσίευμα.
Προς απογοήτευσή τους οι γιατροί ανακάλυψαν την επόμενη μέρα ότι τα σκουλήκια ήταν ακόμη ζωντανά!
Κατάφεραν να αφαιρέσουν δύο, όμως περαιτέρω εξετάσεις με ειδικό μικροσκόπιο τούς έφεραν μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα!
Καθώς προχωρούσαν στο εσωτερικό του αυτιού τους βρήκαν «μια ζωντανή μάζα από προνύμφες». Πέρα από τις δύο που είχαν αφαιρέσει ήδη ανακάλυψαν ότι μέσα στο κεφάλι της Rochelle «φιλοξενούνταν» οκτώ μεγάλα σκουλήκια.
Τα σκουλήκια αφαιρέθηκαν εστάλησαν στο εργαστήριο. Σύμφωνα με τους ειδικούς μύγες είχαν κάνει τα αυγά τους μέσα στο αυτί της.
Όπως ανέφερε η Rochelle, θυμάται να περνούν μέσα από ένα σμήνος μυγών στο Περού και ότι μια είχε μπει μέσα στο αυτί της, όμως τότε δεν έδωσε και μεγάλη σημασία.
Δείτε το βίντεο:

http://www.newsbomb.gr/

Όταν τα Ελληνικά Κομάντος εισέβαλαν στην Αλβανία ...και απελευθέρωσαν Έλληνα όμηρο!


Τότε που οι 'Ελληνες Καταδρομείς με επικεφαλής τον Στρατηγό Δήμου απείλησαν με βομβαρδισμό την ίδια περιοχή που κατάγονται οι σημερινοί UCKάδες ...Η επιχείρηση κράτησε ελάχιστες ώρες !

Ήταν το 1996, όταν στην Αλβανία είχε καταρρεύσει η κυβέρνηση Μπερίσα
λόγω των γνωστών «πυραμίδων» και η κατάσταση στα ελληνοαλβανικά σύνορα ήταν έκρυθμη, αφού χιλιάδες Αλβανοί είχαν λεηλατήσει από τις αποθήκες όπλων του αλβανικού στρατού χιλιάδες αυτόματα Καλάσνικοφ.

Εκείνες τις μέρες μια αλβανική συμμορία πέρασε παράνομα στην Ελλάδα και απήγαγε στο αλβανικό έδαφος έναν Έλληνα βοσκό, απαιτώντας λύτρα. Η επιχείρηση απελευθέρωσης του ομήρου ανατέθηκε στις Ένοπλες Δυνάμεις και συγκεκριμένα στον τότε Διοιηκητή Στρατιάς. Ο Στρατηγός Δήμου, αφού συγκέντρωσε τις απαραίτητες πληροφορίες, σχεδίασε μια γρήγορη και αποτελεσματική επιχείρηση.

«Φόρτωσε» σε στρατιωτικά ελικόπτερα καταδρομείς και, επιβαίνοντας ο ίδιος σε ένα από αυτά, εισέβαλε στον εναέριο χώρο της Αλβανίας, πάνω από την περιοχή, όπου, κατά πληροφορίες, βρισκόταν η συμμορία. 

Με τη βοήθεια μεγαφώνων και ενός Αλβανού μεταφραστή, ο Δήμου απείλησε τους απαγωγείς ότι, αν δεν απελευθέρωναν αμέσως τον όμηρο, θα βομβάρδιζε την περιοχή και οι Έλληνες καταδρομείς θα προσγειώνονταν για επίθεση.

Οι παρατεταμένες πτήσεις των ελικοπτέρων και οι συνεχείς απειλές του Στρατηγού Δήμου κατατρομοκράτησαν τελικά τους Αλβανούς απαγωγείς, οι οποίοι απελευθέρωσαν σε ένα ξέφωτο τον Έλληνα βοσκό, από το οποίο τον παρέλαβε το ελικόπτερο του Στρατηγού Δήμου και τον επανέφερε σώο στην πατρίδα και την οικογένειά του.

Αυτά είναι βέβαια Ιστορία και έγιναν το 1996 την χρονιά των Ιμίων τότε που και Ένοπλες Δυνάμεις είχαμε και είχαμε και Ηγέτες ...'Ασχετα αν οι ίδιοι Πολιτικοί που Κυβερνούσαν τότε και τώρα κρύβονταν και τότε και τώρα.

tragiko

ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΚΛΟΥΒΙ; Τα 3/4 όλων των Smartphones περιέχουν κώδικα της NSA

Τα τρία τέταρτα όλων των Smartphones περιέχουν κώδικα της NSA στο Λειτουργικό τους Σύστημα. Η Android Google επιβεβαιώνει ότι τα τηλέφωνα Android έρχονται με «Βελτιώσεις στην Ασφάλεια» που έχουν προστεθεί από την NSA, αναφέρει το Bloomberg:

Η κυρία Gina Scigliano εκπρόσωπος της Google επιβεβαιώνει ότι η εταιρεία έχει ήδη ενσωματώσει μερικά προγράμματα της NSA στον προγραμματισμό του λειτουργικού Android. «Όλος ο κώδικας του Android και των συνεισφερόντων προγραμματιστών είναι διαθέσιμος για έλεγχο στο source.android.com» είπε η Scigliano αρνούμενη οποιονδήποτε περαιτέρω σχόλιο.

Μέσω του πρότζεκτ ανοικτού κώδικα του Android, η Google συμφώνησε να ενσωματώσει κώδικα, που πρώτα αναπτύχθηκε από την υπηρεσία το 2011, στις μελλοντικές εκδόσεις του λογισμικού της για τα κινητά τηλέφωνα, το οποίο τρέχει στα τρία τέταρτα των smartphones, παγκόσμια.

Οι αξιωματούχοι της NSA λένε ότι ο κώδικας τους, γνωστός ως «Βελτιώσεις στην Ασφάλεια για το Android», απομονώνει τις εφαρμογές ώστε να εμποδίσει τους hackers και τους διαφημιστές από το να αποκτήσουν πρόσβαση στα προσωπικά η εταιρικά στοιχεία που είναι αποθηκευμένα στην συσκευή. Τελικά όλα τα νέα τηλέφωνα, τα tablets, οι τηλεοράσεις , τα αυτοκίνητα, και άλλες συσκευές που βασίζονται στο Android θα περιέχουν κώδικα της NSA, είπε η Vanee’ Vines εκπρόσωπος της υπηρεσίας σε μια δήλωση της με e-mail.

Σε μια παρουσίαση το 2011 που πήραμε από το Bloomberg Businessweek, η NSA περιλαμβάνει μεταξύ των πλεονεκτημάτων του προγράμματος ότι «κανονικά είναι αόρατο για τους χρήστες». Η Vines δεν είπε εάν η δουλειά της υπηρεσίας στο Android και σε άλλα λογισμικά είναι μέρος η βοηθά το Prism, το πρόγραμμα για το οποίο τόση φασαρία έχει γίνει με τον Edward Snowden.

του JacobSloan  (terrapapers.com)

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Eίδηση ΣΟΚ: 6χρονος ήταν θαμμένος κάτω από τη γη για 3 ώρες!


Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι ένα αγοράκι ηλικίας μόλις 6 ετών ήταν θαμμένο κάτω από την γη για τρεις ολόκληρες ώρες σε πασίγνωστο τουριστικό θέρετρο. Μάλιστα την υπόθεση καλύπτει πέπλο μυστηρίου.

Συγκεκριμένα, σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην Ιντιάνα των ΗΠΑ ένα αγοράκι 6 ετών, το οποίο παρέμεινε θαμμένο, επί τρεις ολόκληρες ώρες, κάτω από έναν αμμόλοφο, στο δημοφιλές θέρετρο Γκρέιτ Λέικς.

Ο Νέιθαν Γόεσνερ βυθίστηκε 3,3 μέτρα κάτω από την άμμο, το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ βρισκόταν σε εκδρομή με την οικογένειά του, ανέφερε ο εκπρόσωπος των Εθνικών Πάρκων, Μπρους Ρόουι.

Ο 6χρονος βρίσκεται σε καταστολή και διασωληνωμένος, ενώ το ιατρικό προσωπικό κάνει προσπάθειες προκειμένου να αφαιρέσει την άμμο από τα πνευμόνια του παιδιού, δήλωσε η διευθύντρια της Παιδιατρικής Εντατικής Θεραπείας, Δρ. Τρέισι Κούγκλερ.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια του ατυχήματος.

Σοκαριστικό: Φίδι με πόδια Ανακαλύφθηκε στην Κίνα!


Η εξήντα εξάχρονη Κινέζα Dean Qiongxiu είπε ότι ανακάλυψε το ερπετό στον τοίχο του υπνοδωματίου της γαντζωμένο με τα νύχια του, στη μέση της νύχτας.

"Ξύπνησα και άκουσα ένα παράξενο ήχο. Γύρισα το φως και είδα αυτό το τέρας να σέρνεται κατά μήκος του τοίχου χρησιμοποιώντας τα νύχια του", δήλωσε η κ. Duan.

Η κ. Duan είπε ότι ήταν τόσο φοβισμένη,που άρπαξε ένα παπούτσι και το χτύπησε μέχρι θανάτου.Μετά για να διατηρήσει το σώμα του το έβαλε σε έναν κουβά με αλκοόλ.

Το φίδι είχε 16 εκατοστά μήκος και το πάχος του ήταν ίσο με το πάχος ενός μικρού δακτύλου. Τώρα μελετάται από το Τμήμα Επιστημών Ζωής στο West Normal University της Κίνας στο Nanchang.

Ο ερπετολόγος κύριος Long Shuai, δήλωσε: «Είναι πραγματικά σοκαριστικό αλλά δεν θα ξέρουμε την αιτία μέχρι που να γίνει η αυτοψία."

Μια πιο κοινή μετάλλαξη μεταξύ των φιδιών είναι η ανάπτυξη μιας δεύτερης κεφαλής, η οποία εμφανίζεται με παρόμοιο τρόπο στο σχηματισμό σιαμαίων σε ανθρώπους.

Ζώα με δύο κεφαλές συχνά συλλαμβάνονται και διατηρούνται ως ζώα που φέρνουν τύχη , όμως έχουν πολύ λίγες πιθανότητες επιβίωσης. Στην άγρια ​​φύση ούτως ή άλλως, δεδομένου μάλιστα ότι οι κεφαλές έχουν την τάση να επιτίθενται η μία στην άλλη οι πιθανότητες είναι ακόμα πιο λίγες.



schizas.com

Μέχρι και ελικόπτερο με πεζοναύτες χρειάστηκε για τη σύλληψη αρχηγού καρτέλ ναρκωτικών...

Ο αρχηγός των Zetas, ενός από τα πιο αδίστακτα καρτέλ ναρκωτικών της λατινικής Αμερικής, Μιγκέλ Άνχελ Τρεβίνο Μοράλες, συνελήφθη στο βόρειο Μεξικό από τις αρχές της χώρας. 

Μάλιστα για τη σύλληψη του Τρεβίνο, ο οποίος πιάστηκε με τη συνοδεία του σε φορτηγό ενώ μετέφερε δύο εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά, χρειάστηκε η επέμβαση πεζοναυτών με ελικόπτερο.

Η ηγετική ομάδα των Zetas αποτελείται κυρίως από πρώην ένστολους, συνήθως πεζοναύτες, που πέρασαν στην πλευρά του οργανωμένου εγκλήματος. Ο ίδιος ο 40χρονος Τρεβίνο Μοράλες ήταν από τις εξαιρέσεις, καθώς, αντί για πρώην στρατιωτικός, ήταν πολίτης που σταδιακά ανέβηκε στην ιεραρχία του καρτέλ.

Οι Zetas έχουν τη φήμη του σκληρότερου καρτέλ ναρκωτικών στη χώρα, έχοντας πετάξει εκατοντάδες αποκεφαλισμένες σορούς θυμάτων τους στους δρόμους ή κρεμασμένες στις γέφυρες. Ανάμεσά τους αρκετοί μετανάστες που αρνούνταν να δουλέψουν ως σκλάβοι.

Βρέθηκαν τάφοι «βρυκολάκων» στην Πολωνία!

Έναν τόπο ταφής για βαμπίρ πιστεύουν ότι βρήκαν οι αρχαιολόγοι στην Πολωνία.

Η ομάδα των ερευνητών ανακάλυψε τάφους που περιείχαν τέσσερις σκελετούς με τα κεφάλια κομμένα και τοποθετημένα ανάμεσα στα πόδια.

Το νεκροταφείο βρυκολάκων βρίσκεται νοτίως της πόλης Gliwice.

Ο αποκεφαλισμός ήταν μια κοινή πρακτική αντιμετώπισης βαμπίρ κατά το Μεσαίωνα. Οι άνθρωποι της εποχής πίστευαν πως με αυτό τον τρόπο διασφάλιζαν ότι οι νεκροί θα μείνουν στους τάφος τους και δεν θα βγαίνουν προς αναζήτηση ανθρώπινου αίματος τις νύχτες.

«Είναι πολύ δύσκολο να πει κανείς πότε ακριβώς έγιναν αυτές οι ταφές», δήλωσε ο αρχαιολόγος Jacek Pierzak.

Οι σκελετοί έχουν σταλεί για εργαστηριακές αναλύσεις, όμως τα πρώτα στοιχεία τοποθετούν τους θανάτους γύρω στον 16ο αιώνα.


Στο εδώλιο οι γυναίκες που γεννούν κατ’ οίκον στην Ελλάδα!


Έχετε αναλογιστεί ποτέ αν θα μπορούσατε να γεννήσετε στο σπίτι σας όπως συναντάται, πλέον συχνά στις Ηνωμένες Πολιτείες ή τη Μεγάλη Βρετανία;

 Η απάντηση είναι πως κανένας δεν σας εμποδίζει να το κάνετε, αρκεί να έχετε γερά νεύρα για να αντιμετωπίσετε όλα τα προβλήματα που θα προκύψουν αμέσως μετά τον τοκετό από το κράτος και τον γραφειοκρατικό μηχανισμό του εδώ στην Ελλάδα.

Το ζουν 79 γυναίκες που θεωρούσαν πως είχαν την επιλογή αυτή –άλλωστε δεν την απαγορεύει ο νόμος- μόνο που τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν μία σκληρή πραγματικότητα, με μία ανελέητη δικαστική διαμάχη που δεν έχει τέλος.

Η δικηγόρος Ηλέκτρα Λήδα-Κούτρα που χειρίζεται τις 19 από αυτές τις υποθέσεις, εξηγεί στο Mothersblog: «Ζήτησαν μόνο να κρατήσουν το γενετικό τους υλικό, το οποίο υπηρεσίες του κράτους θεωρούν ιατρικό απόβλητο».

Κοινώς, όλες τους κινδυνεύουν να βρεθούν στο εδώλιο με την κατηγορία της «ρύπανσης του περιβάλλοντος» επειδή θεώρησαν σημαντικό να κρατήσουν οι ίδιες τον πλακούντα τους, αρνούμενες να τον μεταχειρισθούν ως απόβλητο και να τον παραδώσουν σε ιδιωτικές εταιρίες διαχείρισης αποβλήτων, όπως ορίζει ο Νόμος.

«Με διάφορες κινήσεις που έχουν γίνει, οι γυναίκες που γεννούν κατ' οίκον πρέπει να παραδώσουν υποχρεωτικά σε ιδιωτικούς φορείς το βιολογικό τους υλικό που είναι κοινό όργανο για μητέρα και παιδί» αποκαλύπτει αποκλειστικά στο mothersblog η Ηλέκτρα Λήδα-Κούτρα και συνεχίζει: «Οι γυναίκες αυτές θέλουν να φυτέψουν τον πλακούντα τους και όχι να τον μεταχειριστούν σαν σκουπίδι. Συνηθίζεται αυτό το μοναδικό όργανο που είναι η σύνδεση μητέρας και παιδιού να φυτεύεται και πάνω από αυτό να φυτεύεται ένα δεντράκι που μεγαλώνει συγχρόνως με το παιδί που έχει έρθει στον κόσμο και αυτό έχει τη σημειολογία του για αυτές τις μάνες γιατί είναι ένδειξη σεβασμού προς τη γενναιοδωρία της φύσης και του ίδιου του σώματός τους. Άλλωστε, σε μερικές χώρες, ο πλακούντας θεωρείται φάρμακο και χρησιμοποιείται ανάλογα».

Ο εφιάλτης για τις Ελληνίδες γυναίκες, όπως μας εξηγεί η έγκριτη δικηγόρος, ξεκίνησε από μία καταγγελία που έγινε στο Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Υγείας και στη Διεύθυνση Υγείας Θεσσαλονίκης, η οποία έστειλε απόρρητα εγκύκλιο στους ληξιάρχους να μην εγγράφουν την πράξη της γέννησης ενός παιδιού κατ' οίκον αν δεν προσκομίζεται η απόδειξη από τον ιδιωτικό φορέα ότι έχει παραλάβει τα ιατρικά απόβλητα από τον συγκεκριμένο τοκετό. «Αυτό είναι παράνομο!», τονίζει η κυρία Λήδα-Κούτρα και συνεχίζει: «Είναι παράνομο γιατί το ληξιαρχικό γεγονός είναι υποχρέωση του κάθε ληξιάρχου να το εγγράψει, άσχετα με το τι συμβαίνει με τον πλακούντα σε κάθε γέννα. Με αυτόν τον τρόπο δυσχεραίνουν την επιλογή μιας γυναίκας για το πώς θα γεννήσει που είναι ελεύθερο δικαίωμά της».

Η δικηγόρος επισημαίνει: «Με αυτόν τον τρόπο αποθαρρύνεται και το προσωπικό υγείας –μαίες και γιατροί- και έτσι δεν υποστηρίζουν την επιλογή του κατ' οίκον τοκετού ενώπιον των ποινικών δικαστηρίων γιατί θα βρεθούν και αυτοί κατηγορούμενοι για την πράξη αν εμπλακούν».

Οι 19 γυναίκες που αντιμετωπίζουν τώρα όλα τα παραπάνω –υποθέσεις που χειρίζεται η Ηλέκτρα Λήδα-Κούτρα- έχουν προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου το οποίο όπως τονίζει η δικηγόρος είναι σαφές καθώς υποστηρίζει πως «Οι γονείς έχουν το δικαίωμα να ελέγξουν τις συνθήκες τοκετού».

Στην ερώτησή μας τι πρόκειται να γίνει από εδώ και στο εξής και πώς θα λυθεί μία και καλή το όλο πρόβλημα ώστε οι Ελληνίδες να έχουν την επιλογή του κατ' οίκον τοκετού χωρίς προβλήματα, η Ηλέκτρα Λήδα-Κούτρα δηλώνει: «Πρέπει να φάμε την καταδίκη και όταν θα καταδικαστεί και το κράτος για όλα αυτά τα προβλήματα που δημιουργεί σε αυτές τις γυναίκες, τότε θα ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι φορείς».


Πεζοναύτης που είχε ουρήσει πτώμα Ταλιμπάν: "θα το ξαναέκανα"


Ο Αμερικανός πεζοναύτης ο οποίος είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο και είχε υποβιβαστεί διότι ούρησε το πτώμα ενός πολεμιστή Ταλιμπάν το 2011 δήλωσε σε αμερικανικό τηλεοπτικό σταθμό ότι θα το ξαναέκανε.

"Μετανιώνω μόνο για τις επιπτώσεις που είχε στην φήμη των Πεζοναυτών η πράξη μου, αλλά κατα τ'άλλα δεν μετανιώνω καθόλου που την έκανα" δήλωσε ο Λοχίας Joseph Chamblin σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό στις ΗΠΑ. Το περιστατικό είχε βιντεοσκοπηθεί και ανέβει στο Youtube προκαλώντας διεθνή σάλο και φόβο μήπως αντιδράσουν τα τακτικά αφγανικά στρατεύματα εναντίον των Αμερικανών.

"Αυτοί ήταν οι ίδιοι άνθρωποι που σκοτώνουν τις οικογένειές μας και τα αδέρφια μας" συνέχισε ο Chamblin. Λίγες μέρες νωρίτερα ενα μέλος της ομάδας του είχε σκοτωθεί από αυτοσχέδια βόμβα. "Είμαστε άνθρωποι, αν έχανες τον αδερφό σου ή την μητέρα σου δεν θα ήθελες εκδίκηση;" λέει ο ίδιος. 

Όπως δηλώνει, δεν σκέφτηκε ότι μπορεί να δημιούργησε παραπάνω κινδύνους στους συναδέλφους του με την πράξη του και ότι αντίθετα έτσι θα δημιούργησε ψυχολογικά προβλήματα στους Ταλιμπάν αφού πιστεύουν ότι αν ενας άπιστος αγγίξει το πτώμα τους αφού σκοτωθούν τότε δεν πάνε στον Παράδεισο. 

Ο Chamblin σκοπεύει να αποστρατευθεί τον Σεπτέμβριο και να γράψει ενα βιβλίο ενω το Στρατοδικείο τον καταδίκασε για αμέλεια καθήκοντος με 500 δολλάρια πρόστιμο και υποβιβασμό.

"Προτιμάτε οι Πεζοναύτες να είναι προσκοπάκια ή προτιμάτε να σκοτώνουν αυτούς που εκμεταλλεύονται τις ΗΠΑ; τί από τα δυο προτιμάτε; πάντως και τα δυο δεν μπορείτε να τα έχετε" συνέχισε.
  
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger