Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Β. Μπαρμπα: Το εριξε εξω μετα το "καυτο" ατυχημα στη Σκιαθο! Φωτογραφιες

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012


Η Βάνα Μπάρμπα με χαλαρή διάθεση, ανανεωμένη και φανερά μαυρισμένη μετά τις διακοπές της στη Σκιάθο βγήκε για να διασκεδάσει με τις φίλες της!


Παρόλο που το “καυτό” της ατύχημα που είχε στο νησί των Σποράδων σχολιάστηκε αρκετά, πράγμα που δυσαρέστησε την ηθοποιό, το άφησε πίσω της γυρνώντας στην Αθήνα. Παρέα με δύο φίλες της πήγε για φαγητό πάνω ακριβώς στη θάλασσα σε γνωστό εστιατόριο στον Άλιμο.

Το φαγητό τους συνόδευσαν με κρασί μέχρι η ζωντανή ελληνική μουσική, με λαϊκό, ελαφρολαϊκό και έντεχνο πρόγραμμα να ξεσηκώσει τη Βάνα για χορευτικές φιγούρες!

Δες φωτογραφίες:
/


/

/

/

http://www.tlife.gr

Η Jennifer Nicole Lee γυμναζεται... σκληρα


                   Τι κι αν ο ηλιος καιει...

Η «γκουρού» της γυμναστικής Jennifer Nicole Lee άρχισε την προπόνηση και προσέφερε ένα μοναδικό θέαμα σε όποιον βρέθηκε στο σημείο την ίδια ώρα αλλά και στους φωτογράφους.

Η 36χρονη, μητέρα δύο παιδιών, εμφανίστηκε με φούξια σορτσάκι και τοπ, κατάλληλα για «σκληρή» άσκηση. Μπορεί ο ήλιος να «καίει» αλλά για κάποιες είχε λίγη... ψύχρα.








Η κορη του Πασχαλη Τερζη κατακτα την Αμερικη

     To τραγουδι της εγινε απολυτο hit


Μια Ελληνίδα κατάφερε να κάνει όλα τα Αμερικανάκια και δη στη Νέα Υόρκη να χορεύουν το τραγούδι της με τίτλο “Love is Your name”.

Έχει γίνει το απόλυτο hit και η τραγουδίστρια δεν είναι άλλη από την Γιάννα Τερζή, κόρη του λαϊκού μας τραγουδιστή Πασχάλη Τερζή.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια η Γιάννα ζει το δικό της όνειρο στη Νέα Υόρκη. Άφησε τα πάντα πίσω για να κυνηγήσει το στοίχημα της ζωής της και -απ' όσο δείχνουν τα πράγματα- τα καταφέρνει.

Στην Αμερική είναι γνωστή ως Yianna κι όταν οι Αμερικανοί μαθαίνουν ότι Ελληνίδα ερμηνεύει το τραγούδι που έχουν ακόμα και στα κινητά τους, δείχνουν ενθουσιασμό.

Με διαφορετικό πλέον λουκ που δεν θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι της πίστας που ξέραμε, η Γιάννα ετοίμασε μια δουλειά που δεν έχει σε τίποτα ν’ ανταγωνιστεί παραγωγές της Νέας Υόρκης. Στο βίντεο κλιπ της είναι σέξι όσο ποτέ άλλοτε.

Μιλήσαμε μαζί της κι έτσι μας επέτρεψε να σας παρουσιάσουμε τη νέα αγγλόφωνη δισκογραφική της δουλειά.

Δείτε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού που σαρώνει στην Αμερική!




Ναυαγος στον Ειρηνικο ωκεανο παρεα με μια τιγρη

Μετά από μήνες ελάχιστων ειδήσεων από την φιλόδοξη παραγωγή του «Life of Pi» του Ανγκ Λι, επιτέλους κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ – και απ' ό,τι φαίνεται η ομάδα των ειδικών εφέ έχει κάνει θαύματα! Ο Ανγκ Λι είχε μιλήσει για την ανασφάλειά του σχετικά με τις δυσκολίες του εγχειρήματος (το νερό, τα ζώα, ο νεαρός και άπειρος ηθοποιός) αλλά όλα δείχνουν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά από τις πρώτες εικόνες του ωκεανού, του φοβερού ναυαγίου και της μετέπειτα συμβίωσης στην σωσίβια λέμβο.
Η ιστορία, που βασίζεται στο βιβλίο «Life of Pi» του Γιαν Μαρτέλ, φέρνει τον νεαρό Πάι, τον μοναδικό επιζώντα ενός ναυαγίου που σβήνει όλη του την οικογένεια, να μοιράζεται στην μέση του Ειρηνικού Ωκεανού την σωσίβια βάρκα του με μια τίγρη, μια ύαινα, μια ζέβρα και έναν ουραγκοτάγκο, που μετέφερε το πλοίο. Θα καταφέρει να βρει έναν τρόπο να υποτάξει τους αταίριαστους συντρόφους του αλλά και τα στοιχεία της φύσης;
Όπως είναι λογικό, το τρέιλερ επικεντρώνεται στις πιο δραματικές σκηνές δράσης του ναυαγίου, παρά στις μέρες που περνά ο Πάι στην βάρκα παρέα με τους επικίνδυνους συντρόφους του από τους οποίους βλέπουμε μόνο την (εντυπωσιακή στην όψη και την κίνηση) τίγρη, ανάμεσα στις άλλες όμορφες εικόνες και τα άκρως πειστικά ειδικά εφέ – ειδικά αν αναλογιστούμε ότι η παραγωγή έχει ακόμη μερικούς μήνες για να τα τελειοποιήσει.
Η ταινία θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2012.



Καλπαζει ο αριθμος των παιδιων που χτυπησε η φτωχεια

Το Χαμόγελο του Παιδιού το πρώτο εξάμηνο του 2012 ενίσχυσε 4.468 παιδιά, όταν ο αντίστοιχος αριθμός όλο το 2011 ήταν 4.500 παιδιά, επίσης αυξημένος κατά 54% σε σύγκριση με το 2010

Διπλάσιος σε σχέση με πέρυσι είναι ο αριθμός των παιδιών που ενισχύθηκαν από το «Χαμόγελο του Παιδιού» λόγω των κακών συνθηκών διαβίωσης των οικογενειών τους. Σύμφωνα με τον απολογισμό έργου της οργάνωσης, που αφορά στο πρώτο εξάμηνο του 2012, το Χαμόγελο βοήθησε 4.468 παιδιά που ζούσαν σε ακατάλληλο περιβάλλον λόγω της φτώχειας, όταν καθ' όλη τη διάρκεια τη περασμένης χρονιάς ο αντίστοιχος αριθμός είχε φτάσει τα 4.500 παιδιά.


Με ακόμη πιο μελανά χρώματα περιγράφει την κατάσταση η υπεύθυνη επικοινωνίας της οργάνωσης κ. Βαρβαγιάννη, η οποία εξηγεί ότι τα 4.500 παιδιά του 2011 συνιστούσαν αύξηση κατά 54% σε σχέση με τους ανήλικους που υποστηρίχθηκαν το 2010.
Παράλληλα, η τηλεφωνική γραμμή SOS 1056 δέχτηκε περισσότερες από 33.000 κλήσεις για κακοποίηση, παραμέληση, επαιτεία και παράνομη διακίνηση παιδιών, ενώ το ίδιο χρονικό διάστημα αναφέρθηκαν 68 εξαφανίσεις ανηλίκων.
Μολονότι τα στοιχεία, όπως εξηγεί η ίδια, δεν μπορούν να συνδεθούν άμεσα με την κρίση, η ανάλυσή τους καταδεικνύει τις κοινωνικές επιπτώσεις που έχει η συρρίκνωση των εισοδημάτων των λαϊκών νοικοκυριών: Σχεδόν 3 από τις 10 οικογένειες που υποστηρίχθηκαν αντιμετώπιζαν προβλήματα διαβίωσης λόγω της ανεργίας ή της επισφαλούς εργασίας των γονέων, ενώ το 35% του συνόλου (639 οικογένειες) ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Καλπάζει ο αριθμός των παιδιών που χτύπησε η φτώχεια
Το 35% των οικογενειών ήταν μονογονεϊκές και το 18% πολύτεκνες. Χαρακτηριστικό ως προς την αλματώδη επιδείνωση των συνθηκών ζωής των παιδιών είναι ότι 72% των οικογενειών προσήλθε στην οργάνωση με δική της πρωτοβουλία. Αύξηση παρουσίασαν και οι εκκλήσεις για βοήθεια από οικογένειες παιδιών με προβλήματα υγείας (368 παιδιά).
Συνολικά, από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο η οργάνωση υποστήριξε με τις δράσεις της 29.829 παιδιά, ενώ δεχόταν κατά μέσο όρο 45 κλήσεις την ημέρα. Καλούντες ήταν τόσο παιδιά όσο και ενήλικες στην αντίληψη των οποίων είχαν υποπέσει ανήλικοι σε κίνδυνο.
Μεγάλες ανάγκες

Τα στοιχεία ενδεχομένως να ήταν ακόμη πιο δραματικά εάν υπήρχε οργανωμένη καταγραφή των σχετικών περιστατικών. Η έλλειψή της συνοδεύεται από ανεπαρκείς υποδομές για την υποστήριξη των οικογενειών που δοκιμάζονται. Το «Χαμόγελο του Παιδιού», αξιοποιώντας την ευαισθησία των πολιτών και τις χορηγίες - μικρές ή μεγαλύτερες- που του προσφέρονται, προσπαθεί να αναπτύξει το δίκτυό του, με τα δύο τελευταία του σπίτια να λειτουργούν στο Αίγιο και το Αγρίνιο, έχοντας τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν συνολικά 60 παιδιά.

«Εχουμε μεγάλη έλλειψη χώρων για να φιλοξενήσουμε παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, είτε λόγω κακοποιητικού είτε λόγω παραμελητικού οικογενειακού περιβάλλοντος, τη στιγμή που αυτές οι ανάγκες έχουν αυξηθεί», εξηγεί η κ. Βαρβαγιάννη.
Το πρώτο εξάμηνο του 2012 στα σπίτια του «Χαμόγελου» φιλοξενούνταν 263 παιδιά, στην πλειονότητά τους Ελληνόπουλα, ενώ σε 72 περιπτώσεις η οργάνωση παρενέβη με δικά της οχήματα --και σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές- για να προστατεύσει παιδιά που διέτρεχαν κίνδυνο. Από τις 65 εξαφανίσεις παιδιών που χειρίστηκε ο σύλλογος, εντοπίστηκαν τα 51 παιδιά, ενώ 1.176 ανήλικοι ήρθαν σε επαφή με ψυχολόγο. Τέλος, περισσότερα από 1.200 παιδιά διακομίστηκαν σε νοσοκομεία με κινητές ιατρικές μονάδες της οργάνωσης.


Ανακαλυφθηκε στην Αιγυπτο ταφικη λεμβος των φαραω, ηλικιας 5.000 ετων!


Γάλλοι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν μια ταφική λέμβο της φαραωνικής εποχής, ηλικίας περίπου 5000 ετών, σε ανασκαφές που πραγματοποίησαν στο Άμπου Ράουας, δυτικά του Καΐρου.
Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Αρχαιοτήτων της Αιγύπτου η ηλιακή λέμβος ανάγεται στην εποχή της βασιλείας του Ουσαφάις (ή Ντεν ή Ντεβέν), ενός από τους φαραώ της 1ης Δυναστείας που κυβέρνησε την Αίγυπτο γύρω στο 3000 π.Χ.
Η λέμβος, μήκους έξι μέτρων και πλάτους 1,5, είναι σε καλή κατάσταση, διευκρίνισε. Θα γίνουν ωστόσο εργασίες συντήρησης του ξύλινου σκελετού της πριν εκτεθεί το εύρημα στο μουσείο.
Οι φαραώ πίστευαν ότι οι βάρκες που ενταφιάζονταν μαζί τους μπορούσαν να τους μεταφέρουν στον άλλο κόσμο.
Το 1945 ένας Αιγύπτιος αρχαιολόγος ανακάλυψε μια σχεδόν ανέπαφη ηλιακή λέμβο που ενδέχεται να είναι αυτή του φαραώ Χέοπα. Είχε μήκος 43 μέτρα και ήταν κατασκευασμένη από ξύλο κέδρου. Η λέμβος, ηλικίας 4500 ετών, εκτίθεται κοντά στην πυραμίδα της Γκίζας όπου βρέθηκε.


Μια παραξενη υπαιθρια βιβλιοθηκη




Η παράξενη αυτή πράσινη υπαίθρια βιβλιοθήκη με την ονομασία Bookyard , κατασκευάστηκε από τον καλλιτέχνη  Massimo Bartolini  στον ειδυλλιακό αμπελώνα της Μονής του Αγίου Πέτρου στη βελγική πόλη της Γάνδης. Είναι μέρος της διαδρομής του φεστιβάλ τέχνης, και οι επισκέπτες καλούνται να λάβουν ένα βιβλίο με αντάλλαγμα μια μικρή δωρεά.


track, Massimo Bartolini, Sint-Pietersabdij (wijngaard)


http://kanapedatos.blogspot.gr/

Οπλο TESLA χρησιμοποιει η Αμερικη εναντιον του Ιραν υποστηριζει η Τεχερανη!

Το Ιράν κατηγόρησε επίσημα τις Ηνωμένες Πολιτείες για εκστρατεία ειδικού πολέμου κατά του Ιράν με όπλα του Nikola Tesla, προκαλώντας τη χειρότερη ξηρασία των τελευταίων 40 ετών.

«Είμαστε καχύποπτοι για τη ξηρασία στο νότο», είπε ο Χασσάν Μουσαβί, διευθυντής της Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Τουρισμού του Ιράν. Ο Ιρανός πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ δήλωσε πέρυσι ότι η Δύση χρησιμοποιεί ειδικό εξοπλισμό για απομάκρυνση των σύννεφων βροχής σε σημαντικές χώρες της περιοχής, συμπεριλαμβανομένου του Ιράν.

Το Ιράν αντιμετωπίζει τη χειρότερη ξηρασία από το 1964, χρονιά που έφερε δεινά σε περισσότερους από 37 εκατομμύρια κατοίκους, όπως αναφέρει το ιρανικό πρακτορείο. Η ξηρασία έχει ως αποτέλεσμα την πτώση της παραγωγής σίτου και άλλων καλλιεργειών. Ισχυρές θύελλες σκόνης, έχουν οδηγήσει σε ερημοποίηση του εδάφους, αναφέρει η Глас Српске, επικαλούμενη το IRNA. (echedoros)

http://www.liako.gr

Νυφες σε αγωνα ταχυτητας!


Οι μέλλουσες νύφες στη Σερβία περιμένουν κάθε χρόνο τα μέσα Ιουλίου προκειμένου να λάβουν μέρος σε έναν πρωτότυπο αγώνα δρόμου, για να κερδίσουν πολλά δώρα, μεταξύ των οποίων και το… νυφικό για το γάμο τους!
Ο αγώνας, που ονομάζεται «Bridal Race», πραγματοποιήθηκε φέτος στις 22 Ιουλίου στο Βελιγράδι, με τη συμμετοχή 30 γυναικών, οι οποίες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν μία θέση στο βάθρο.
perierga.gr - Αγώνας δρόμου για... μέλλουσες νύφες!
Οι γυναίκες, αφού επέλεξαν το νυφικό της αρεσκείας τους, ντύθηκαν, φόρεσαν αθλητικά παπούτσια και στήθηκαν στη γραμμή εκκίνησης περιμένοντας το σήμα του κριτή. Φίλοι και γνωστοί παρακινούσαν τις «νύφες» καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, μέχρι τον τερματισμό.
perierga.gr - Αγώνας δρόμου για... μέλλουσες νύφες!
Οι τρεις πρώτες νικήτριες έλαβαν πολυάριθμα βραβεία, ταξίδια του μέλιτος και οικιακά σκεύη για το νέο νοικοκυριό τους, συμπεριλαμβανομένου και του νυφικού μέσα στο οποίο αγωνίστηκαν!
perierga.gr - Αγώνας δρόμου για... μέλλουσες νύφες!
perierga.gr - Αγώνας δρόμου για... μέλλουσες νύφες!
perierga.gr - Αγώνας δρόμου για... μέλλουσες νύφες!
perierga.gr - Αγώνας δρόμου για... μέλλουσες νύφες!

http://perierga.gr

Εντρομοι οι επιστημονες: Tο 97% του παγου της Γρoιλανδιας ελιωσε μεσα σε τεσσερις μερες

Ποτέ άλλοτε στην ιστορία δεν έχει σημειωθεί τέτοιος ταχύς ρυθμός τήξης του επιφανειακού φύλλου πάγου μέσα σε διάστημα ενός μήνα. Το φαινόμενο καταγράφτηκε από τρεις δορυφόρους, θορυβώντας τόσο τους επιστήμονες που αρχικά δεν ήθελαν να το πιστέψουν, όπως δήλωσαν σε ανακοίνωσή τους στον ιστότοπο της NASA.

Νομίζοντας πως πρόκειται για σφάλμα κατά τη μεταφορά δεδομένων, εν συνεχεία επιβεβαίωσαν ότι στην περιοχή επικρατούν ασυνήθιστα μεγάλες.... θερμοκρασίες για την εποχή (μέσα Ιουλίου), καθώς και ότι η τήξη είχε εξαπλωθεί σε όλη την επιφάνεια του παγωμένου στρώματος. Το γεγονός επιβεβαιώθηκε και από κλιματολόγους των πανεπιστημίων της Τζόρτζια και της Νέας Υόρκης.
Παρ' όλα αυτά, εμπλεκόμενοι επιστήμονες που παρακολουθούν την κατάσταση του πάγου στην περιοχή δυσκολεύονταν να χωνέψουν τις σοκαριστικές εικόνες, κάνοντας λόγο για συμβάν άνευ προηγουμένου.

Ήταν το δεύτερο ασυνήθιστο συμβάν μέσα σε λίγες μέρες, αφότου ένα παγόβουνο στο μέγεθος του Μανχάταν αποσπάστηκε από τον παγετώνα Πέτερμαν. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι πολύ σοβαρότερα.

Άλλοι επιστήμονες αναφέρουν ότι τέτοιας τάξεως φαινόμενα τήξεις λαμβάνουν χώρα κάθε περίπου 150 χρόνια και ότι αν τα πράγματα συνεχίσουν με αυτό το ρυθμό τα επόμενα χρόνια, οι κλιματικές αλλαγές θα είναι ιδιαιτέρως ανησυχητικές.

Οι πιο άμεσες συνέπειες θα είναι η απότομη άνοδος της στάθμης της θάλασσας και η ανεξέλεγκτη αύξηση της θερμοκρασίας της Αρκτικής. Στη δε Γρoιλανδία, ο πάγος στις άκρες έχει λεπτύνει επικίνδυνα πολύ, με αποτέλεσμα να λιώνει μέσα στη θάλασσα.

http://worldjudge2012.blogspot.gr

Παμε ξανα για "κουρεμα";


Στη σκιά της κορύφωσης της ευρωπαϊκής κρίσης έρχονται στο προσκήνιο σενάρια και για νέο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal μάλιστα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο προτείνει «κούρεμα» και των ελληνικών ομολόγων που έχει στην κατοχή της η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Στην έκδοση της εφημερίδας στο Διαδίκτυο αποκαλύπτεται μελέτη στελεχών του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (IMF staff paper) σύμφωνα με την οποία η αποτελεσματικότητα των ενδεχόμενων αγορών ισπανικών και ιταλικών ομολόγων από την ΕΚΤ στη δευτερογενή αγορά είναι περιορισμένη, διότι η τράπεζα δεν αποδέχθηκε το «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων τα οποία διακρατεί.
Η μελέτη, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα προσφέρει ένα επιχείρημα στην ΕΚΤ για να αναδιαρθρώσει το ελληνικό χρέος που κατέχει, αλλά δεν αναφέρει ρητά ότι πρέπει να το κάνει.


http://spirospero.gr

«Ρουκετα» Ρουμελιωτη: Στο ΔΝΤ ξεραμε εξαρχης οτι το ελληνικο προγραμμα ηταν ανεφαρμοστο


Τη δήλωση ότι το ΔΝΤ γνώριζε εξ αρχής πως το ελληνικό πρόγραμμα δεν ήταν δυνατόν να εφαρμοστεί έκανε ο πρώην εκπρόσωπος του Ταμείου στην Ελλάδα, Παναγιώτης Ρουμελιώτης.
«Γνωρίζαμε στο Ταμείο από την αρχή πως αυτό το πρόγραμμα ήταν αδύνατο να εφαρμοσθεί, καθώς δεν είχαμε ούτε ένα επιτυχές παράδειγμα», είπε ο κ. Ρουμελιώτης μιλώντας στην εφημερίδα «The New York Times».
Την ίδια στιγμή αναφέρει ότι η Τρόικα υποτίμησε τις αρνητικές επιδράσεις που θα είχε το φάρμακο της στην ελληνική οικονομία.
«Το επιχείρημα που συνήθως χρησιμοποιείται από την τρόικα για να ασκήσει κριτική στην Ελλάδα – και για να αγνοήσει τα δικά της λάθη – είναι πως η βαθιά ύφεση οφείλεται στη μη εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων», δηλώνει ο κ. Ρουμελιώτης.
«Αν και η Αθήνα απέτυχε οικτρά στο συγκεκριμένο μέτωπο, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι οι μεγάλες περικοπές συνέβαλαν στο καθοδικό σπιράλ αποδεκατίζοντας την οικονομική ζήτηση εντός της Ελλάδας», ανέφερε.


Εικονες του κοσμου: Ισπανια, Χιρονα

Ένας πυροσβέστης κοιτά ότι απέμεινε μετά το πέρασμα της φονικής πυρκαγιάς στην περιοχή της Χιρόνα.


Τα Ζωδια Σημερα 26 Ιουλιου 2012

Κριός
21/3-20/4

Σήμερα νιώθεις αρκετά καλά, αγαπητέ Κριέ, με όσα έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα, αλλά αυτή η στάση μπορεί να γίνει παγίδα και να σε κάνει να… επαναπαυτείς στις δάφνες σου. Μην υποκύψεις και μην αναβάλεις τις υποχρεώσεις σου. Κινήσου χωρίς άγχος, αλλά με δυναμισμό, για να συνεχίσεις την καλή πορεία που έχεις ήδη χαράξει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, μίλα στον άνθρωπό σου για όσα σε προβληματίζουν και μην υποκρίνεσαι πως όλα πάνε άψογα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να βρεθείς με καλούς φίλους και να ασχοληθείς με πράγματα που σε ευχαριστούν. Η γνωριμία που επιθυμείς, δεν θα αργήσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Κριός, θα προκύψουν κάποια προβλήματα αλλά αν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, είναι σίγουρο ότι θα μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις. Ακόμα και τα οικονομικά σου είναι σε μια καλή μέρα, αλλά δεν πρέπει να παρασυρθείς σε έξοδα που θα σε βγάλουν πάλι από το πρόγραμμά σου.




Ταύρος
21/4-20/5

Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη, φίλε Ταύρε, για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου κάνοντας όμως τις απαραίτητες αλλαγές. Μη βιαστείς να αποφασίσεις και αν θέλεις συμβουλεύσου τα δικά σου άτομα που μπορούν να σου δώσουν και μια άλλη οπτική των ζητημάτων που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, είναι μια καλή μέρα για να μιλήσεις με το σύντροφό σου σχετικά με όσα σε απασχολούν. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να βελτιώσεις την κατάσταση της σχέσης σου. Αν είσαι μόνος, μη χάνεις τη θετική σου διάθεση και μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα. Βγες από το σπίτι σου και γνώρισε νέους ανθρώπους, που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ταύρος, στη δουλειά σου θα παρουσιαστούν κάποια έκτακτα ζητήματα, αλλά αν βάλεις μπροστά τη λογική σου, θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις με επιτυχία σε ό,τι κι αν προκύψει. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, καθώς τα έξοδα που έχεις κάνει σε έχουν βγάλει εκτός προϋπολογισμού.





Δίδυμοι
21/5-21/6 

Είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε, αφού θα καταφέρεις να συγκεντρωθείς και να δεις με μεγαλύτερη ωριμότητα και ρεαλισμό όλα όσα σε απασχολούν. Έχετε το νου σου σε κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί και θα αφορά στα μελλοντικά σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Όσο για τα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς η σχέση σου βρίσκεται σε μια καλή μέρα κι εσύ απολαμβάνεις την αγάπη του συντρόφου σου. Αν είσαι μόνος, άφησε τον ερωτισμό σου ελεύθερο να εκδηλωθεί και να γοητεύσει τους πάντες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Δίδυμος, όλα πάνε καλά και κάποιες αλλαγές θα φέρουν νέες προοπτικές. Αρκετές προτάσεις για νέες συνεργασίες και συμφωνίες, θα δημιουργήσουν ένα πολύ θετικό κλίμα. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν προσοχή. Πάτα επειγόντως φρένο στα άσκοπα έξοδα.





Καρκίνος
22/6-22/7

Το πείσμα και η επιμονή δεν σου κάνουν καλό, φίλε Καρκίνε. Αντίθετα, μάλλον σε απομονώνουν από τους γύρω σου. Θα χρειαστεί σήμερα να είσαι ανοιχτός σε νέες απόψεις, γιατί έτσι θα βρεις πιο γρήγορα λύση στα προβλήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Καρκίνε, καλό είναι να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις στον σύντροφό σου, γιατί κινδυνεύεις να πεις βαριά λόγια, που μετά δεν θα μπορείς να πάρεις πίσω. Αξιοποίησε τη μέρα για να έρθεις κοντά του, αφήνοντας στην άκρη τον εκνευρισμό σου. Αν είσαι μόνος, μπορείς να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Κάνε την κίνησή σου, χωρίς εγωισμούς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Καρκίνος, θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες για νέες συνεργασίες, που θα σε φέρουν πιο κοντά στους στόχους σου. Άκουσε τους συνεργάτες σου και μην είσαι απόλυτος, προκειμένου να πετύχεις αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται και ίσως, με μια καλή διαχείριση, καταφέρεις να εξοικονομήσεις κάποια χρήματα.





Λέων
23/7-23/8

Αν είσαι Λέων, σήμερα έχεις μια πολύ θετική διάθεση και μια δυναμική στάση, που θα σε βοηθήσουν να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να λύσεις προβλήματα, που ενδεχομένως θα προκύψουν και τα οποία μάλιστα θα χρειαστούν άμεσες αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Όσο για τα αισθηματικά σου, αγαπητέ Λέων, το άγχος και η πίεση δεν σε αφήνουν να απολαύσεις όσα έχεις. Ηρέμησε λοιπόν και δημιούργησε μια όμορφη και χαλαρή ατμόσφαιρα για εσένα και το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, βγες από το σπίτι σου, ανοίξου σε νέες γνωριμίες και πέρνα όσο καλύτερα γίνεται.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Λέων, κάποιες υποχρεώσεις πρέπει να λυθούν χωρίς πολλές καθυστερήσεις και πρέπει να κινηθείς αποφασιστικά, όσο κι αν σε κουράζει. Τα οικονομικά σου απαιτούν δραστικές αλλαγές, για να δεις τα έξοδα να μειώνονται.





Παρθένος
24/8-22/9

Αρκετά γεγονότα θα σε κάνουν να αμφιβάλεις, φίλε Παρθένε, για διάφορες αποφάσεις που έχεις πάρει τον τελευταίο καιρό. Καλό είναι να μην επηρεάζεσαι και να μείνεις σταθερός στις απόψεις σου. Βρες επιχειρήματα και πείσε τους γύρω σου για όσα σκέφτεσαι και μην υποχωρήσεις τόσο εύκολα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Παρθένε, θα ακούσεις σήμερα παράπονα από τον σύντροφό σου, που νιώθει πως αδιαφορείς και παραμελείς τη σχέση σας. Σκέψου μήπως έχει δίκιο, πριν εκνευριστείς. Αν είσαι μόνος , βρες πάλι το χαμόγελό και την αισιοδοξία σου, για να μπορέσεις να γοητεύσεις το άτομο που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Παρθένος, τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά. Ίσως όμως θα έπρεπε να γίνεις πιο απαιτητικός με τη δουλειά σου, αλλά και με τους συνεργάτες σου, ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται, αλλά θα χρειαστεί και εδώ να πάρεις γενναίες αποφάσεις, για να δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται.





Ζυγός
23/9-22/10

Η ευαίσθητη πλευρά σου βγαίνει στην επιφάνεια σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, και σε κάνει να απομονώνεσαι από το περιβάλλον σου. Είναι καλό να αξιολογήσεις τα λάθη που έχεις κάνει, αλλά προσοχή να μην παρασυρθείς σε μια άνευ λόγου μελαγχολία και αφήσεις πίσω όλες τις δουλειές που έχεις να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, πάνε πολύ καλά και μπορείς να μιλήσεις σήμερα με τον σύντροφό σου, ειδικά για θέματα που αφορούν την κοινή σας ζωή. Αν είσαι μόνος, κάποιο άτομο από το παρελθόν σου, ίσως κάνει σήμερα δυναμική εμφάνιση. Αν αυτή η επαφή σου χαλάει τη διάθεση, μπορείς να την αποφύγεις και να κοιτάξεις μπροστά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αν είσαι Ζυγός, αλλά εσύ αισθάνεσαι κουρασμένος και αυτό σου δημιουργεί εκνευρισμό και πίεση. Ηρέμησε και μην πιέζεις τόσο τον εαυτό σου, γιατί θα έχεις αντίθετα αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου είναι σε μια δύσκολη φάση και ίσως πρέπει να μιλήσεις με φίλους ή συνεργάτες, για να σε συμβουλέψουν ή και να σε βοηθήσουν.






Σκορπιός
23/10-22/11

Αν είσαι Σκορπιός, ο εκνευρισμός που μπορεί να σε πιάσει σήμερα, δεν θα σου βγει σε καλό. Δείξε προσοχή στις κινήσεις σου και μην πνιγείς, από τα προβλήματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις τις βιαστικές ενέργειες και αξιοποίησε τις επαφές και τις γνωριμίες που θα κάνεις προς όφελός σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, άφησε μακριά από τη σχέση σου όλα σου τα προβλήματα και διατήρησε ένα ήρεμο κλίμα, αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις λογομαχίες. Αν είσαι μόνος, είναι μια καλή μέρα να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου προς το άτομο που σου αρέσει, γιατί μάλλον δεν έχει πάρει το μήνυμα…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, κάποιες συμφωνίες ή νέες συνεργασίες, θα σε βοηθήσουν αρκετά να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που έχεις. Όπως και να έχει, θα πρέπει να είσαι συγκρατημένος, κυρίως στα οικονομικά σου, τα οποία δείχνουν σημάδια βελτίωσης. Μην κάνεις κάτι, που θα δημιουργήσει νέα έξοδα.





Τοξότης
23/11-21/12

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Τοξότη, θα είναι αρκετά έντονη για εσένα και κάποια γεγονότα θα σε αναστατώσουν. Οι αποκαλύψεις και γενικά οι ειδήσεις που θα μάθεις, μπορεί να σε στενοχωρήσουν, αλλά θα σου δώσουν και κάποιες απαντήσεις, ώστε να δεις πιο ξεκάθαρα ορισμένα ζητήματα. Μην απογοητεύεσαι λοιπόν και προχώρα με θάρρος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, σήμερα θα χρειαστεί να είσαι στο πλευρό του συντρόφου σου, που σε χρειάζεται. Δείξε την αγάπη σου και άφησε την γκρίνια στην άκρη. Αν είσαι μόνος, οι συνθήκες σε ευνοούν πολύ να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή. Αρκεί μόνο να είσαι ανοιχτός και έτοιμος να γνωρίσεις νέα άτομα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Τοξότη, θα γίνουν κάποιες αλλαγές, που θα βοηθήσουν τα σχέδιά σου. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην αναλάβεις νέες υποχρεώσεις, γιατί ήδη έχεις αρκετά θέματα σε εκκρεμότητα. Ακόμα και τα οικονομικά σου χρειάζονται προσεκτική διαχείριση, για να παραμείνουν σε μια ισορροπία.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Αν είσαι Αιγόκερως, θέλεις να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου, αλλά δεν ξέρεις πώς. Πάντως, για να βρεις τις λύσεις, θα πρέπει να εξωτερικευτείς περισσότερο και να μην επαναπαύεσαι, αναβάλλοντας τις λύσεις στα προβλήματά σου. Σήμερα άλλωστε, θα έχεις την ευκαιρία να δώσεις απαντήσεις σε βασικά ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, είναι μια καλή στιγμή να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Είναι στο χέρι σου να βελτιώσεις τις καταστάσεις. Αν είσαι μόνος, βγες και διασκέδασε. Κάπου κοντά σου βρίσκεται μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, αρκετές νέες ιδέες θα σου ανοίξουν το δρόμο προς την υλοποίηση των στόχων σου και θα μπορέσεις να βρεθείς πιο κοντά στην επιτυχία. Μην φοβάσαι τόσο πολύ το ρίσκο και βάλε νέους, υψηλότερους στόχους. Στα οικονομικά σου, καλό θα είναι να αποφύγεις σήμερα τις συμφωνίες και τα ανοίγματα. Επίσης, προσπάθησε να περιορίσεις λίγο και τα έξοδά σου.




Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα, αγαπητέ Υδροχόε, να ολοκληρώσεις σχέδια και να εκπληρώσεις όνειρα που κάνεις εδώ και καιρό. Ασχολήσου με όσα σε ευχαριστούν και φρόντισε να ξεκουραστείς, γιατί τον τελευταίο καιρό τα έχεις δώσει όλα…

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, σήμερα αν καταφέρεις να κρατήσεις το άγχος μακριά από τη σχέση σου, θα δεις πιο θετικά τη ζωή σου και θα νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος , πρόσεξε τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι, γιατί μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος σε παρεξηγήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, φίλε Υδροχόε, θα σου δώσει την ευκαιρία να πλησιάσεις τους στόχους σου και να νιώσεις ικανοποίηση από την επαγγελματική σου ζωή. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να μειώσεις τα περιττά έξοδα.




Ιχθείς
20/2,20/3

Η σημερινή μέρα θα σου δημιουργήσει κάποια προβλήματα, αγαπητέ Ιχθύ, και θα χρειαστεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε κι αν παρουσιαστεί. Καλό είναι να ανοιχτείς σε νέες σκέψεις και απόψεις, για να βρεις κάποιες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και δημιούργησε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, με πρωτοβουλίες και κινήσεις που θα ευχαριστήσουν τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μη διστάζεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ιχθύ, κάποιες καθυστερήσεις ή και αδιέξοδα θα σε προβληματίσουν και θα σε αγχώσουν, αλλά αν ακολουθήσεις το ένστικτό σου, όλα θα λήξουν όπως θέλεις. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, πηγαίνουν καλά και κάποιες θετικές συγκυρίες θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση, στην οποία βρίσκεσαι.


Πηγή: myastro.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger