Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

H Emma Watson έγινε Γυναίκα...

Σάββατο 25 Μαΐου 2013


Άκρως αποκαλυπτική και sεxy κατέφθασε στις Κάννες η ηθοποιός Emma Watson!

Φορώντας ένα λευκό στενό see through φόρεμα, το οποίο διέγραφε το καλλίγραμο κορμί της, η 23χρονη 'Ερμιόνη'... μαγνήτισε τα βλέμματα του ανδρικού πληθυσμού! 



Πάτερ, λένε ότι ασχολείσαι πιο πολύ με το fb, παρά με την εκκλησία...

































Απίστευτο!!! Νεαρός άνδρας έχει ουρά και την κουνάει! [βίντεο]



Πρόκειται περί γενετικής ανωμαλίας, δεν εξηγείται αλλιώς! Πάντως μαγκιά του που στην ηλικία αυτή την κράτησε. Προφανώς είτε γουστάρει τη διαφορετικότητά του, είτε πιστεύει οτι είναι …



Η Victoria Silvstedt είναι φωτιά με το κόκκινο μπικίνι στην Γαλλία

Η Σουηδέζα Playmate Victoria Silvstedt είναι φωτιά με το κόκκινο μπικίνι σε μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Γαλλία.

Δείτε την:










ΦΩΤΟ: "Στη φόρα" έβγαλε τα... "ελέη" της η Πάμελα Άντερσον- Πήρε "φωτιά" η πασαρέλα


“Τα γυαλιά” έβαλε σε όλα τα μοντέλα που ασχολούνται επαγγελματικά με τον χώρο η Πάμελα Άντερσον, η οποία έβγαλε σε κοινή θέα τα προσόντα της, περπατώντας σε πασαρέλα.

Η εκρηκτική ηθοποιός, που εδώ και 20 χρόνια προκαλεί με τις εμφανίσεις της, άφησε περίτεχνα το ύφασμα που “κάλυπτε” το σώμα της να πέσει, σπείροντας τον πανικό στο αντρικό, αλλά και το γυναικείο κοινό που παρακολουθούσε.

Δείτε τις φωτογραφίες:



Δείτε το βίντεο που έκανε 3 εκατ. κλικ σε λίγες μέρες!

Με 3 εκατομμύρια προβολές μέσα σε λίγες μέρες, η 14χρονη Tina S έχει πραγματικά εντυπωσιάσει την υφήλιο με τις ικανότητες της στην ηλεκτρική κιθάρα.

Μάλιστα τα υπόλοιπα βιντεάκια της, μερικά εκ των οποίων τραβήχτηκαν πριν από κάποια χρόνια, δείχνουν ότι διαθέτει εύρος που ξεπερνά τα εκπληκτικά της σόλο.



Δείτε την Kim Kardashian... έφηβη, με κοιλιακούς-φέτες και πλούσιο στήθoς!

To κορίτσι ήταν από μικρό, πρoικισμένo..

Και αν νομίζετε ότι η περιβόητη Kim Kardashian ήταν όπως τα περισσότερα κορίτσια στην εφηβεία, με τα αγορίστικα, χωρίς καμπύλες σώματα και τα μικροσκοπικά στήθη, τότε πλανάστε.

Η Kim ξεχώριζε από μικρή, καθώς διέθετε πλoύσιες καμπύλες, που και να θες δεν περνάνε απαρατήρητες.

Εντοπίσαμε ,λοιπόν, σπάνια φωτογραφία της Kim, από την εφηβεία της, στην οποία φοράει μαγιό και ποζάρει με νάζι στο φακό.

Το μπoύστo της πλούσιο και το μαύρισμά της αξιοζήλευτο. Aς μη μιλήσουμε για την κοιλιά της, η οποία ήταν επίπεδη και super fit. Όσο για το πρόσωπό της; Ας μην είμαστε κακές, είναι ακριβώς ίδιο, με τη διαφορά ότι αποφάσισε να βγάλει φρυδάκι.


Πηγή: queen.gr

Δεν γίνονται αυτά: Την πάτησε το αυτοκίνητό της... 3 φορές!


Πραγματικά δεν γίνονται αυτά

Και όμως στον Καναδά, στην Winnipeg, μια γυναίκα που εργάζεται ως ταχυδρόμος κατάφερε να πέσει κάτω από τις ρόδες του δικού της αυτοκινήτου, όχι μια, ούτε δυο, αλλα τρεις φορές!

Το περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα όταν η γυναίκα μετακίνησε κατά λάθος το λεβιέ ταχυτήτων και βγήκε από το αμάξι. Το αυτοκίνητο άρχισε να προχωράει μόνο του και εκείνη στην προσπάθειά της να το σταματήσει έπεσε με αποτέλεσμα να περάσει από πάνω της το όχημα.

Ωστόσο προσπάθησε άλλες δυο φορές να το σταματήσει, με το ίδιο δυστυχώς αποτέλεσμα και κατέληξε στο νοσοκομείο...

Μόνο όσοι έχουν δει την ταινία ''Christine'' βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Stephen King μπορούν ίσως να καταλάβουν το περιστατικό...

Τι να πει κανείς.

http://www.newsbomb.gr

Ποιά ζώδια αγαπούν το «one night stand» και ποιά τις σταθερές σχέσεις;



Αναρωτιέσαι… πως θα εξελιχθεί αυτή η σχέση;;; Γιατί η χημεία και η έλξη μπορεί να υπάρχουν αλλά μετά… μόλις «κατακτηθεί το κάστρο» τι γίνεται;;;
Κανείς δεν ξέρει… αλλά τουλάχιστον μέσω της αστρολογίας μπορείς να μάθεις ποια ζώδια είναι επιρρεπή στο περιστασιακό σ€ξ και ποια έχουν την τάση για γερές βάσεις!
Κριός
Ο Κριός ζει για τη στιγμή, αδιαφορώντας για το αν θα υπάρξει αύριο. Είναι παρορμητικό ζώδιο και από την φύση του θέλει να περνάει καλά. Σίγουρα λοιπόν, αν του δοθεί η ευκαιρία, δε θα την αφήσει να πάει χαμένη!
Ταύρος
Ο Ταύρος είναι από τα πιο σταθερά ζώδια, δεν του αρέσει το περιστασιακό s€x, γιατί απλά θέλει να ξέρει που βαδίζει στα ερωτικά του. Θα έκανε s€x της μιας βραδιάς, μόνο σε περίπτωση που θα ένοιωθε (ή που θα ήλπιζε) ότι αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει μελλοντικά σε κάτι πιο σταθερό!
Δίδυμοι
Άνετα θα έκανε one night stand ο Δίδυμος, αποζητά την τρέλα στον έρωτα και θέλει να δοκιμάζει συνεχώς καινούρια πράγματα. Κυνηγάει συνεχώς το πάθος και την ένταση και θα κάνει τα πάντα, αρκεί να περάσει καλά και να αποκτήσει νέες εμπειρίες.
Καρκίνος
Ο Καρκίνος διακρίνεται από τη σταθερότητά του και, λόγω της ανασφάλειας που έχει, δεν θα έμπλεκε σε καταστάσεις της μιας βραδιάς. Προτιμά μια σταθερή σχέση, όπου θα μπορεί να εκδηλώνει το συναίσθημά του και θα εισπράττει ασφάλεια. Πριν το τρίτο ραντεβού, μην περιμένεις να τον “ρίξεις”…
Λέων
Παρόλο που υπερηφανεύεται για τις κατακτήσεις του και για τον άστατο χαρακτήρα που δήθεν έχει, ο Λέοντας δύσκολα θα μπει στη διαδικασία του περιστασιακού s€x. Αγαπά τον θεσμό της οικογένειας και αποζητά μια σταθερή σχέση, αν μάλιστα κάποιο άτομο του εκδηλώσει ενδιαφέρον για ένα one night stand, θα το σχολιάσει με μάλλον αρνητικό τρόπο.

Παρθένος
Ο Παρθένος θα ενδώσει σε σχέση της μιας βραδιάς, μόνο αν δεν μπορεί να ελέγξει το πάθος του, πράγμα που συμβαίνει σπάνια. One night stand θα προκύψουν ελάχιστες φορές στη ζωή του και κάτω από πολύ συγκεκριμένες συνθήκες.
Ζυγός
Ο Ζυγός παρασύρεται εύκολα από το πάθος του. Όταν νιώσει για ένα πρόσωπο ακατανίκητη έλξη, ακόμη κι αν η πρόθεσή του δεν είναι να οδηγηθεί σε ένα one night stand, μπορεί να υποκύψει πριν καλά-καλά το πάρει χαμπάρι. Συχνά όμως, μετά από μια τέτοια βραδιά, θα νιώσει ενοχές και θα επιδιώξει να κάνει τη σχέση πιο σταθερή.
Σκορπιός
Είναι από τα πιο καυτά κι ερωτικά ζώδια ο Σκορπιός, δεν ζει χωρίς s€x. Γι’ αυτό, πολύ εύκολα θα προχωρήσει σε σχέση της μιας βραδιάς, ακόμη κι αν η αρχική πρόθεσή του δεν είναι αυτή αλλά η δημιουργία ενός σταθερού δεσμού.
Τοξότης
Θέλει να νιώθει ελευθερία και δύσκολα δεσμεύεται. Μέχρι να βρεθεί λοιπόν το κατάλληλο άτομο, που θα καταφέρει να τον κερδίσει ολοκληρωτικά, ο Τοξότης περνάει από τη μια εφήμερη σχέση στην άλλη, με μεγάλη ευκολία κι άνεση!
Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως αντιμετωπίζει ρεαλιστικά και, ίσως για κάποιους, πεζά το θέμα του έρωτα. Νοιώθει πολλές φορές ότι σπάνια μπορεί να υπάρξει αληθινή αγάπη και εμπιστοσύνη ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Το αποτέλεσμα είναι να ζει το σήμερα στον έρωτα και να μην τον απασχολεί ιδιαίτερα το αύριο.
Υδροχόος
Ο Υδροχόος, άλλα δείχνει και άλλα θέλει στην πραγματικότητα. Παριστάνει ότι ζει για τη στιγμή στα ερωτικά του, αλλά κατά βάθος αναζητά τη σταθερότητα και την ασφάλεια. Δε θα αρνηθεί ένα one night stand, η καρδιά του όμως άλλα θα προστάζει.

Ιχθείς
Παρόλο που ισχυρίζεται ότι αναζητά μια σταθερή σχέση και την ασφάλεια που μπορεί να του προσφέρει, ο Ιχθύς παρασύρεται εύκολα από το πάθος του όταν νιώσει ερωτική έλξη. Το αποτέλεσμα είναι οι πράξεις του να έρχονται σε αντίθεση με τα λεγόμενα του, χωρίς αυτό να σημαίνει πως το κάνει εσκεμμένα.
http://www.apaixtoi.net/



Το σέξι ατύχημα της Μαράια Κάρεϊ που τα έβγαλε όλα στη φόρα ζωντανά στον αέρα! [βίντεο]

Το μοναδικό χειρότερο από το να σου σκιστεί το φουστάνι είναι να συμβεί κάτι τέτοιο σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση, ωστόσο η τραγουδίστρια Μαράια Κάρεϊ έδειξε φοβερή αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία όταν της συνέβη.

Οταν το φόρεμα που έφερε την υπογραφή της Ντονατέλα Βερσάτζε σκίστηκε, η δημοφιλής καλλιτέχνις τα «μπάλωσε» γρήγορα και έριξε το φταίξιμο στη σχεδιάστρια.

«Ντονατέλα σε αγαπώ αλλά σκίστηκε» ήταν τα λόγια της Κάρεϊ, ενώ η παρουσιάστρια γύρισε προς το φιλοθεάμον κοινό και αναφώνησε «αυτή είναι μια τηλεοπτική στιγμή».




ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ VIDEO : 6 στοιχειωμένα μέρη του πλανήτη και η ιστορία τους...


Στοιχειωμένα σπίτια, τούνελ με φαντάσματα, πλοία που κρύβουν μεγάλα μυστικά...

Ελάτε να ρίξουμε μια ματιά σε 6 μέρη του πλανήτη που προκαλούν.. τρόμο!
1. Το πλοίο «QueenMary»


Ιστορίες για «αγρίους» ακούγονται για το παλιό αυτό πλοίο, που, κατά πολλούς αποτελεί ορισμό του στοιχειωμένου μέρους. Αρχικά, το «Queen Mary» χρησιμοποιούνταν είτε σαν πλοίο που μετέφερε ναύτες κατά τη διάρκεια πολέμου, είτε σαν κρουαζιερόπλοιο πολυτελείας. Τελικά, το Queen αποσύρθηκε μετά από αρκετά χρόνια και αγοράστηκε το 1967 από την πόλη του Long Beach της Καλιφόρνια. Τέσσερα χρόνια μετά, αποφασίστηκε να μετατραπεί σε ξενοδοχείο. Οι πιο πολλές ιστορίες ακούγονται για το μηχανοστάσιο του στοιχειωμένου πλοίου, όπου μια πόρτα συνέτριψε έναν 17χρονο ναύτη την ώρα που προσπαθούσε να αποφύγει μια φωτιά.


Μία γυναίκα ντυμένη με μαγιό του 1930 που παραμονεύει στην πισίνα του πλοίου, χορευτές-φαντάσματα, ακόμη και το πνεύμα ενός νεαρού κοριτσιού που έσπασε το λαιμό του σε ένα ατύχημα στην πισίνα έχει ακουστεί να φωνάζει τη μητέρα της ή να ζητάει την κούκλα της. Τα έπιπλα μετακινούνται από μόνα τους, άνθρωποι νιώθουν το άγγιγμα ενός αόρατου χεριού κι εμφανίζονται άγνωστες οντότητες. Όλα αυτά έχουν ισχυριστεί πως έχουν δει ή ακούσει οι επισκέπτες αυτού του πλοίου, εξάπτοντας τη φαντασία στους πιο τολμηρούς…


Οι 300 ναύτες που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια μιας πολεμικής σύγκρουσης (όπως είπαμε παραπάνω, το πλοίο τους μετέφερε κατά τη διάρκεια πολέμου), έχουν «στιγματίσει» το πλοίο- ξενοδοχείο, κάνοντάς το να φαίνεται ακόμη πιο τρομακτικό.

2. Το σπίτι του Whaley


Στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, το πολυτελές σπίτι του Whaley έχει κερδίσει επίσημα (!) τον τίτλο του πιο στοιχειωμένου σπιτιού των Ηνωμένων Πολιτειών. Γιατί όμως;


Χτισμένη το 1857 από τον Thomas Whaley σε γη που κάποτε ήταν νεκροταφείο, η έπαυλη «φιλοξενεί» πολλά πνεύματα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.


Ανάμεσα στα φαντάσματα που στοιχειώνουν το σπίτι του τον Thomas Whaley είναι αυτό ενός κοριτσιού που κρεμάστηκε κατά λάθος, αλλά και ενός κλέφτη που χτυπήθηκε με ρόπαλο μέχρι θανάτου. Μάλιστα ο τελευταίος μπορεί να ακουστεί στις σκάλες του σπιτιού όπου πέθανε -μερικές φορές έχει θεαθεί κατά την διάρκεια ξεναγήσεων στο σπίτι, όπως υποστηρίζεται. Η κόρη του Whaley με τα κόκκινα μαλλιά, συχνά εμφανίζεται τόσο αληθοφανής, που κάποιοι νομίζουν πως βλέπουν μπροστά τους ένα ζωντανό παιδί. Η Sybil Leek, γνωστό μέντιουμ στις ΗΠΑ, ισχυρίστηκε ότι αισθάνθηκε αρκετά πνεύματα εκεί κι ο διάσημος κυνηγός φαντασμάτων Hanz Holzer θεώρησε πως το σπίτι του Whaley αποτελεί πράγματι ένα από τα περισσότερο στοιχειωμένα κτίσματα των Ηνωμένων Πολιτειών.


Η συγγραφέας deTraci Regula αναφέρει τις εμπειρίες που είχε στο σπίτι.


«Όσο περνούσαν τα χρόνια, καθώς δειπνούσα απέναντι από τον δρόμο στο Old Town Mexican Cafι, άρχισα να παρατηρώ ότι τα παραθυρόφυλλα στον δεύτερο όροφο του σπιτιού του Whaley μερικές φορές άνοιγαν την ώρα που τρώγαμε, αρκετή ώρα αφότου το σπίτι είχε κλείσει. Σε μια πρόσφατη επίσκεψη μου μπορούσα να αισθανθώ την ενέργεια σε διάφορα σημεία του σπιτιού, ειδικά στο προαύλιο στο οποίο μπορούσα κιόλας να μυρίσω μια ελαφριά οσμή πούρου, μάλλον από τις επισκέψεις του Whaley. Στην αίθουσα υποδοχής μύριζα ένα άρωμα που αρχικά νόμιζα ότι ήταν της νεαρής γυναίκας που συμπεριφερόταν σαν ξεναγός, όμως όταν προσπάθησα λίγο αργότερα να μυρίσω ελαφρά προς την κατεύθυνση της καθώς συνομιλούσαμε, κατάλαβα ότι δεν φορούσε άρωμα».


Παρόλο που το κράτος είχε αποφασίσει να γκρεμίσει το σπίτι, κατά ένα μυστήριο τρόπο κάθε φορά η διαδικασία σταματούσε, για ποικίλους και συνήθως ανεξήγητους λόγους. Σήμερα, αποτελεί ένα σημείο με ιστορικό ενδιαφέρον, ενώ οι ερευνητές που ασχολούνται κατά περιόδους με το σπίτι δεν έχουν καταφέρει να δώσουν μια λογική εξήγηση για τα όσα συμβαίνουν.


3. Το κάστρο του Εδιμβούργου



Σε μια πόλη που έχει χαρακτηριστεί ως η πιο στοιχειωμένη σε όλη την Ευρώπη, βρίσκεται το κάστρο του Εδιμβούργου, φημισμένο ως ένα από τα πιο «σκοτεινά» σημεία στη Σκωτία.


Επιβλητικό, στην κορυφή ενός άγριου πέτρινου τοπίου, το ιστορικό φρούριο χρονολογείται άνω των 900 ετών. Στα κελιά και στα μπουντρούμια του κάστρου, χιλιάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, καθιστώντας το –για πολλούς- μια φυλακή βασανισμένων και εγκλωβισμένων ψυχών.





Οι επισκέπτες του κάστρου έχουν αναφέρει πώς έχουν δει ο αρκετές φιγούρες φαντασμάτων να περιφέρονται στους διαδρόμους. Το φάντασμα ενός χωρικού στην αυλή, ένας ακέφαλος ντράμερ, τα πνεύματα των Γάλλων αιχμαλώτων από τον επταετή πόλεμο και κρατουμένους των τότε φυλακών από την Αμερικανική Επανάσταση – ακόμη και το φάντασμα ενός σκύλου περιπλανώμενο στο νεκροταφείο σκύλων του κάστρου, είναι μόλις μερικά παραδείγματα που αναφέρονται από διαφορετικά άτομα.


Στο μυστήριο κάστρο, έχουν γίνει αρκετές έρευνες επιστημόνων την τελευταία δεκαετία, με τα ευρήματα αυτών να στοιχειώνουν ακόμη πιο πολύ την υπόθεση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η μελέτη του Δόκτωρ Richard Wiseman, ψυχολόγου από το Πανεπιστήμιο του Hertfordshire, στο πλαίσιο του Edinburgh International Science Festival (Διεθνές Επιστημονικό Φεστιβάλ του Εδιμβούργου ) το 2001, σύμφωνα με το δίκτυο bbc. Ο Richard Wiseman, με τη βοήθεια εθελοντών, έφερε στη δημοσιότητα ορισμένα ευρήματα τα οποία φανέρωναν την ύπαρξη μεταφυσικής δραστηριότητας.


Πολλοί από τους εθελοντές ένιωσαν ξαφνική πτώση της θερμοκρασίας, είδαν περίεργες σκιές ενώ είχαν μια αίσθηση ότι κάποιος τους παρακολουθεί. Ένα άτομο ανέφερε ότι αισθάνθηκε ένα κάψιμο στο μπράτσο του, ενώ αρκετοί άλλοι υποστήριξαν πως μια παρουσία που δεν έβλεπαν τους άγγιζε ελαφρά στο πρόσωπο. Πολλές ακόμη έρευνες έχουν πραγματοποιηθεί στο συγκεκριμένο κάστρο, χωρίς όμως καμία να αποδεικνύει 100% την μεταφυσική δραστηριότητα…


4. Η οικεία «Raynham Hall»




Μια από τις πιο διάσημες φωτογραφίες φαντασμάτων στην ιστορία τραβήχτηκε στο Raynham Hall, ένα αγροτόσπιτο στην ανατολική Αγγλίας. Η εικόνα του 1936 αποτυπώνει τη γυναικεία φιγούρα φαντάσματος, γνωστής ως «Little Brown Lady of Raynham» να κατεβαίνει τις σκάλες. Οι φωτογραφίες αυτές είναι ανάμεσα στις πιο αυθεντικές φωτογραφίες φαντασμάτων που πάρθηκαν ποτέ. Η «Brown Lady» πιστεύεται πως είναι η Ντόροθι, η γυναίκα του Τσάρλς Τάουνσεντ, κάποτε ιδιοκτήτη του σπιτιού.




Σύμφωνα με τον μύθο, η «Καφέ Κυρία» είχε απατήσει τον σύζυγό της. Όταν όμως αυτός το ανακάλυψε, έξαλλος, την κλείδωσε στο σπίτι ενώ της απαγόρευσε να βλέπει μέχρι και τα παιδιά της. Στο λυκόφως, η «Dolly» λέγεται πως στοιχειώνει την φτιαγμένη από βελανιδιά σκάλα, ενώ αποτελεί ένα φάντασμα που έχει αποτυπωθεί από φωτογράφους του περιοδικού Country Life στην περίφημη φωτογραφία του 1936.


5. Το Κολοσσαίο της Ρώμης




Μεγαλοπρεπείς μονομάχοι αγωνίζονται μέχρι θανάτου την ώρα που χιλιάδες θεατές απολαμβάνουν τον αγώνα: Αυτή είναι η εικόνα που έρχεται στο μυαλό μας για το Κολοσσαίο, ένα από τα πιο μυθικά αρχαία κτίσματα στον κόσμο. Θεωρείται όμως και στοιχειωμένο…


Ένα αλλόκοσμο συναίσθημα καταλαμβάνει χιλιάδες επισκέπτες που βρίσκονται στο χώρο μιας αιματοχυσίας που λάβανε χώρα δύο χιλιάδες χρόνια πριν. Όλα ξεκίνησαν από τη «δίψα» του Ιουλίου Καίσαρα για αίμα. Ο Ρωμαίος αυτοκράτορας ανάγκαζε τους πολιτικούς κρατουμένους να πολεμούν μέχρι θανάτου με τρομερά θηρία στην βαθυκόκκινη άμμο της αρένας.



Άνθρωποι της ασφαλείας, επισκέπτες αλλά και ξεναγοί κάνουν λόγο για υπερφυσικές δραστηριότητες: κρύα ρεύματα αέρα, χέρια που τους έχουν αγγίξει ή σπρώξει, ήχοι σπαθιών που χτυπούν μεταξύ τους και για απόκοσμους βρυχηθμούς λιονταριών είναι μόλις μερικά από τα ανεξήγητα φαινόμενα που λαμβάνουν χώρα στο μυθικό αυτό κτίσμα…


Μια εικόνα που έχουν δει πολλοί, ή τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται, είναι εκείνη ενός Ρωμαίου στρατιώτη που φυλάει σκοπιά, με τον ουρανό της νύχτας να του δημιουργεί μία τρομακτική σιλουέτα.


6. Το «Screaming Tunnel» στους Καταρράκτες του Νιαγάρα




Οι Καταρράκτες του Νιαγάρα που αποτελούν σύμπλεγμα καταρρακτών του ποταμού Νιαγάρα, στα διεθνή σύνορα μεταξύ του Οντάριο στον Καναδά και Νέας Υόρκης, έχουν συνδυαστεί κατά πολλούς με έναν τρομακτικό αστικό μύθο.


Στο περιβάλλον του μαγικού τουριστικού παραδείσου βρίσκεται το αποκαλούμενο «Screaming Tunnel» (Το τούνελ που ουρλιάζει). Εκεί όπου ένα μικρό κοριτσάκι κάηκε ζωντανό από τον ψυχοπαθή πατέρα του, ένα γεγονός που έδωσε αφορμή στο να σχηματιστεί ο εξής τρομακτικός μύθος. Στο τούνελ αυτό λοιπόν, αντί να ακούς τους εκκωφαντικούς ήχους από τα νερά των καταρρακτών που πέφτουν με ορμή, «ακούς» το ουρλιαχτό του πνεύματος του παιδιού που, πριν πολλές δεκαετίες , έχασε τη ζωή του.


Το εν λόγω τούνελ χτίστηκε από την «Grand Trunk Railroad» στις αρχές του 20ου αιώνα ως το μέρος ενός μεγαλύτερου σιδηροδρομικού project που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές αναφορικά με το τι οδήγησε στην διαμόρφωση του μύθου, αλλά όλες τους καταλήγουν στο κοριτσάκι που κάηκε ζωντανό μέσα στο τούνελ, όταν ο πατέρας του του έβαλε φωτιά με σπίρτα και βενζίνη. Για να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα την ιστορία, λέγεται πώς εάν ανάψεις ένα σπίρτο τη νύχτα μέσα στο τούνελ, ο ήχος του κοριτσιού που ουρλιάζει θα σε περιβάλλει και η φλόγα σου θα σβήσει ξαφνικά.



Μύθοι ή πραγματικότητα, όλες οι παραπάνω ιστορίες εμπλέκονται με ένα υπερφυσικό στοιχείο, κάτι που πάντα μας κινεί την περιέργεια. Το σίγουρο είναι ότι οι πιο τολμηροί από σας βρήκατε ήδη τον επόμενο προορισμό σας! Λέμε τώρα…
dinfo

NANA ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ: Οι φωτογραφίες που σοκάρουν... Mετά το αφιέρωμα των Τούρκων! (PHOTOS)


Η Νανά Καραγιάννη συγκλονίζει και πάλι με τις φωτογραφίες που ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook. Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε και στην Τουρκία από το δημοσίευμα της «Milliyet», η παρουσιάστρια κάνει πολλούς να ανησυχούν ξανά για την κατάστασή της.

Προσπαθεί με κάθε τρόπο να δείξει ότι έχει συνειδητοποιήσει πως η υγεία της βρίσκεται ακόμα σε ανησυχητικό σημείο και πως κάνει τα πάντα για να βελτιωθεί, όμως η Νανά Καραγιάννη σοκάρει πραγματικά. Αντίθετα με τα όσα θέλει να πιστεύει, τόσο εκείνη όσο και οι συγγενείς και φίλοι της, οι τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε στο Facebook τη δείχνουν πιο αδύνατη από ποτέ.

Κανείς βέβαια δεν αμφισβητεί τη μάχη που δίνει τόσο η ίδια η παρουσιάστρια με τη νευρική ανορεξία, όσο και ο αγαπημένος της σύζυγος Γιάννης Κωτσόπουλος για να της σταθεί όσο το δυνατόν περισσότερο, ωστόσο η σημερινή της εικόνα προκαλεί πραγματική ανησυχία για την πορεία της υγείας της. Όπως μάλιστα αποκάλυψε η News, η ιστορία της έφτασε μέχρι και τη γειτονική Τουρκία, όπου η εφημερίδα «Milliyet» έκανε ολόκληρο αφιέρωμα για το πώς η Νανά έφτασε σε αυτό το σημείο. Οι Τούρκοι στις περιγραφές τους δείχνουν συγκλονισμένοι από το γεγονός και το θέμα πήρε τέτοια έκταση που ανέβηκε και ως πρώτη είδηση στο διαδίκτυο!

Τον τελευταίο καιρό η Νανά δείχνει να ενδιαφέρεται περισσότερο από ποτέ για την υγεία της και κάνει τα πάντα για να επανέλθει στις παλιές καλές εποχές, ωστόσο οι νέες φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι η νευρική ανορεξία είναι ένας εχθρός που δεν νικιέται τόσο εύκολα. Η αγάπη του κόσμου και της οικογένειάς της της δίνουν ελπίδα για την επόμενη μέρα. Έχει αποδείξει άλλωστε ότι είναι δυνατή και θα τα καταφέρει...

Όσοι έχουν τσιπάκι μόνο θα μπορούν να παίρνουν τρόφιμα!!!


Πρώτα εξαθλιώνουν τους λαούς παγκοσμίως, για να τους «βοηθήσουν» μετά ΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ!...

ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!! Με το πρόσχημα της μείωσης της απάτης στο πρόγραμμα κουπονιών τροφίμων, οι ΗΠΑ και το Υπουργείο Γεωργίας θα αναγκάσουν το λαό να εμφυτεύει τσιπ στον οργανισμό του!
Το πρόγραμμα αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή και οσονούπω θα φτάσει στην Ελλάδα.

πηγή:indobserver



Ο χυμός ροδιού βάζει… φρένο στον καρκίνο του μαστού


Οι αντικαρκινικές ιδιότητες του ροδιού είναι ήδη γνωστές και οφείλονται στα πολύ δραστικά αντιοξειδωτικά φυτοχημικά του στοιχεία. Η νέα γνώση που προστέθηκε πρόσφατα στο οπλοστάσιο των εναλλακτικών, φυσικών θεραπειών είναι ότι ο χυμός του ροδιού εμποδίζει τη μετάσταση του καρκίνου του μαστού. Οι ερευνητές είναι εντυπωσιασμένοι από την αποτελεσματικότητα του ροδιού στο σταμάτημα της εξέλιξης της νόσου.
Αναστέλλει τον καρκίνο;
Μέχρι τώρα oι επιστήμονες είχαν παρατηρήσει ότι το εκχύλισμα του πολύτιμου φρούτου αναστέλλει την ανάπτυξη καρκινικών όγκων στο δέρμα, τον πνεύμονα, το παχύ έντερο και τον προστάτη. Την προσοχή τους τράβηξε η μοναδική βιοχημική σύνθεση του ροδιού, που είναι πλούσιο σε τανίνες και φλαβονοειδή (ελλαγικό οξύ, λουτεολίνη, οξύ του ροδιού – punicic acid).Χάρη σε μια νέα έρευνα που πραγματοποίησε το τμήμα Βιολογίας Κυττάρου και Νευροεπιστημών του πανεπιστημίου California Riverside, οι ειδικοί ανακάλυψαν ότι ο συμπυκνωμένος χυμός ροδιού (1%) σταματάει τελείως την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων του μαστού. Αυξάνοντας τη συμπύκνωση του χυμού στο 5% παρατήρησαν ότι επιπλέον θανατώθηκε σημαντικό τμήμα των καρκινικών κυττάρων, χωρίς να πειραχτούν υγιή κύτταρα. Ακόμα, ο χυμός κατάφερε να μειώσει τη φλεγμονή και τον αντίκτυπό της στην εξέλιξη του καρκίνου (η φλεγμονή θεωρείται ότι επιταχύνει τη μεταστατική διαδικασία). Το συμπέρασμα των ερευνητών είναι ότι ο χυμός του ροδιού πιθανώς αποτελεί μία πολύ αποτελεσματική φυσική, μη τοξική θεραπεία για την πρόληψη της εξέλιξης του καρκίνου γενικώς. 
Πόσα φλιτζάνια;
Στην πράξη, το ισοδύναμο του συμπυκνωμένου χυμού ροδιού που χρησιμοποιήθηκε στη μελέτη αντιστοιχεί σε περίπου 2-3 φλιτζάνια χυμό ροδιού. Όμως, όπως συμβαίνει και στον καρκίνο του προστάτη (η εξέλιξη του οποίου μπορεί να επιβραδυνθεί με ένα φλιτζάνι χυμό ροδιού σε καθημερινή βάση – σύμφωνα με έρευνες:http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2989797/), ενδεχομένως και στον καρκίνο του μαστού έστω και ένα φλιτζάνι την ημέρα να κάνει τη διαφορά.
* Για να στύψεις το ρόδι δε χρειάζεται να έχεις αποχυμωτή. Μπορείς να το στύψεις και στον κοινό λεμονοστύφτη. Όσα σπυριά δεν πολτοποιηθούν, τα τρως με το κουτάλι και έτσι δεν αφήνεις τίποτα να πάει χαμένο.

http://www.goldenmag.gr

Πλοίο-φάντασμα εξαφανίστηκε μυστηριωδώς για δεύτερη φορά



Το διάσημο πλέον ρωσικό πλοίο-φάντασμα Lyubov Orlova είχε χαθεί... στον Ατλαντικό τον Ιανουάριο του 2013 και ένα μήνα μετά εντοπίστηκε να πλέει ακυβέρνητο περίπου 1.300 ναυτικά μίλια ανοικτά των ακτών της Ιρλανδίας.

Το Orlova χάθηκε αρχικά, όταν έσπασαν τα σκοινιά κατά τη ρυμούλκησή του στα ανοικτά των ακτών της Νέας Γης, αφού είχε παραμείνει για πάνω από δύο χρόνια δεμένο στο λιμάνι του Αγίου Ιωάννη, στον Καναδά.
Χωρίς πλήρωμα και προειδοποιητικά φώτα, το πλοίο περιφερόταν επί όλο αυτό το διάστημα στον ωκεανό και οι ναυτιλιακές αρχές αδυνατούσαν να εντοπίσουν την ακριβή του θέση, καθώς το σύστημα GPS του δεν λειτουργούσε.
Με μόνο αρουραίους ως επιβάτες, το Orlova είχε αφήσει τις ακτές του Καναδά στις 23 Ιανουαρίου, όταν επιχειρήθηκε να ρυμουλκηθεί σε μια μάντρα πλοίων στη Δομινικανή Δημοκρατία. Όμως, μια μέρα αργότερα, έσπασε το καλώδιο που το συνέδεε με το ρυμουλκό, με αποτέλεσμα να παρασυσρθεί σε άγνωστα διεθνή ύδατα.
Στη συνέχεια, ασφαλίστηκε από το Atlantic Hawk, ένα σκάφος εφοδιασμού της υπεράκτιας βιομηχανίας πετρελαίου, το οποίο κατάφερε ρυμουλκήσει το πλοίο πριν αυτό παρασυρθεί και πάλι μακριά.
Το περίεργο ωστόσο είναι ότι το πλοίο εξαφανίστηκε μυστηριωδώς και πάλι, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή ένδειξη του τι συνέβη.
Ορισμένοι υποθέτουν ότι το πλοίο βούλιαξε.

newsbomb


Οι πιο «κουφές»... απαιτήσεις των βρετανών τουριστών


Στο φως της δημοσιότητας μέσω του βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών

Οι αξιωματούχοι των Βρετανικών προξενείων έχουν απηυδήσει με την αντιμετώπιση ανόητων αιτημάτων βοήθειας από Βρετανούς που βρίσκονται στο εξωτερικό. Ή τουλάχιστον αυτό φαίνεται από μια ανακοίνωση τύπου του βρετανικού Υπουργείου Εξωτερικών, που παραθέτει τα πιο περίεργα αιτήματα που έλαβαν οι διπλωματικές υπηρεσίες το 2012 και το 2013. Περιττό να προσθέσουμε πως η ανακοίνωση αυτή κάνει αυτές του Στέιτ Ντιπάρτμεντ να μοιάζουν απίστευτα ανιαρές! 

Η ανακοίνωση περιγράφει τα αιτήματα ως «συχνά καλοπροαίρετα» αλλά σημειώνει πως «ξοδεύουν πολύτιμο χρόνο που θα μπορούσε να διατεθεί για τη βοήθεια όσων πραγματικά βρίσκονται σε κίνδυνο». Για να το θέσουμε λιγότερο ευγενικά: «Αγαπητοί Βρετανοί, είμαστε ήδη πολύ απασχολημένοι με την επίλυση πραγματικών προβλημάτων και δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε τατουάζ κατά την άσωτή σας βόλτα στη Μεσόγειο»

Ορίστε η πλήρης λίστα, σε όλο της το… μεγαλείο:

• Ένας άντρας, που χρειάστηκε περίθαλψη στην Καμπότζη όταν μια μαϊμού τον χτύπησε με μια πέτρα, απαίτησε βοήθεια για να πάρει αποζημίωση και ήθελε βεβαίωση ότι δεν θα του συνέβαινε ξανά ένα τέτοιο περιστατικό.

• Ένας άντρας ζήτησε από την βρετανική πρεσβεία στην Ιταλία να του μεταφράσουν μια πρόταση για ένα τατουάζ που ήθελε να κάνει.

• Μια γυναίκα ζήτησε βοήθεια από το προξενικό προσωπικό στο Πεκίνο επειδή είχε αγοράσει ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια που είχαν κατασκευαστεί στην Κίνα αλλά ήταν κακής ποιότητας.

• Μια γυναίκα ζήτησε από το προξενικό προσωπικό στο Τελ Αβίβ να διατάξουν τον άντρα της να γυμνάζεται και να τρώει υγιεινά προκειμένου να κάνουν παιδιά.

• Κάποιοι ρώτησαν το προξενικό προσωπικό στην Κουάλα Λουμπούρ αν θα ήταν εφικτό να πληρώσει το Υπουργείο Εξωτερικών την εκπαίδευση των παιδιών τους σε διεθνές σχολείο.

• Ένας άντρας ζήτησε από το προξενικό προσωπικό στη Στοκχόλμη να ελέγξει τα χαρτιά μιας γυναίκας που είχε γνωρίσει διαδικτυακά.

• Ένας ζήτησε από το προξενείο του Μόντρεαλ πληροφορίες για το διακανονισμό ενός στοιχήματος ύψους χιλίων λιρών – που αφορούσε στο χρώμα του βρετανικού διαβατηρίου.

• Συχνά, άνθρωποι ρωτούν τα Βρετανικά προξενεία να τους κλείσουν δωμάτια σε ξενοδοχεία.

• Επίσης, πολλοί τους ρωτούν ποιο θα ήταν το ιδανικό μπαρ για να παρακολουθήσουν έναν αγώνα ποδοσφαίρου!

Οπότε καλό θα ήταν αυτοί οι Βρετανοί να βάλουν λίγο μυαλό – άλλωστε, τα ανά τον κόσμο προξενεία τους δεν ενδιαφέρονται για τα αναθεματισμένα τατουάζ τους!

Οι βασικότεροι λόγοι για τους οποίους απλά δεν σας γουστάρει!


Για να σταματήσετε να αναρωτιέστε!


Οι ερωτήσεις και οι απορίες μιας γυναίκας δεν σταματούν ποτέ αλλιώς και η ζωή δεν θα είχε ενδιαφέρον και νοστιμάδα! Σίγουρα ανήκετε κι εσείς στην κατηγορία που ρωτάτε μονίμως τις φίλες σας γιατί δεν σας θέλει το αντικείμενο του πόθου σας, χωρίς φυσικά να περιμένετε απάντηση απλά έτσι για να το πείτε και να βγει από μέσα σας! Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι που ένας άντρας μπορεί να μην σας θέλει ωστόσο αυτό που θα πρέπει να βάλετε καλά στο μυαλό σας, είναι ότι το θέμα δεν είναι προσωπικό! Αντιλαμβανόμαστε την πίκρα σας κάθε φορά που τρώτε την απόρριψη, αλλά πραγματικά αν κοιτάξετε το πράγμα πιο ψύχραιμα και απαλλαγμένη από συναισθήματα και υστερίες τότε θα αντιληφθείτε ότι όχι μόνο πιθανό να μην ταιριάζατε, αλλά ότι θα σας έφευγε το πάθος στις 10 πρώτες μέρες της σχέσης σας! Όπως και να χει βέβαια, επειδή είμαστε γυναίκες και αγαπάμε τη γκρίνια, παρακάτω σας έχουμε κάποιους από τους πιο βασικούς λόγους για τους οποίους δεν ανταποκρίνεται στον αγνό και άδολο έρωτά σας!

1. Προσπαθείτε πολύ σκληρά για να τον κατακτήσετε: Μπορεί οι καιροί να έχουν αλλάξει και μπορεί οι γυναίκες να μην είναι όπως παλιά που περίμεναν υπομονετικά τη στιγμή που θα παντρευτούν για να φύγουν από το σπίτι, αλλά ο άντρας είναι άντρας και θα είναι πάντα κυνηγός! Αν εσείς λοιπόν έχετε επιδοθεί σε ένα ανελέητο κυνηγητό, εμφανίζεστε παντού μπροστά του και του την πέφτετε απροκάλυπτα, σε σημείο που να φοβάται μην τον βιάσετε, ε τότε τι περιμένετε; Να γοητευτεί από την γλύκα και την τσαχπινιά σας; Είπαμε, οι άντρες θέλουν τις γυναίκες που παίρνουν πρωτοβουλίες, αλλά και η αλλαγή των ρόλων δεν είναι και το καλύτερό τους. Αφήστε δε που τον τρομάζετε με όλη αυτή τη λύσσα για να τον κατακτήσετε. Αφήστε τον λίγο στην ησυχία του και τότε ίσως και να μπορέσει να καταλάβει τι νιώθει για εσάς. Γιατί αλλιώς τον βλέπουμε να μεταναστεύει σε άλλη χώρα! Μη σας πούμε και σε άλλη ήπειρο!

2. Δεν είστε ο τύπος του: Μπορεί να είστε σέξι, κούκλα και θεά, όποτε βγαίνετε για ποτό οι άντρες να κάνουν ουρά και φυσικά να συγκεντρώνετε τα βλέμματα θαυμασμού, αλλά πώς να το κάνουμε βρε κορίτσια, ότι κι αν κάνετε και όσο εντυπωσιακή κι αν γίνετε, δεν του αρέσετε, όχι γιατί είστε άσχημη αλλά γιατί πολύ απλά δεν είστε ο τύπος του! Πάρτε παράδειγμα από τον ίδιο σας τον εαυτό. Στην μέχρι τώρα πορεία σας, δεν υπήρχε πάντα ένας συγκεκριμένος τύπος αντρών που σας γοήτευε; Ε κάτι τέτοιο πιθανόν να ισχύει και για εκείνον. Το γεγονός ότι έχει επικρατήσει η άποψη ότι ο άντρας είναι άντρας και είναι ικανός να κάνει sex με το οτιδήποτε προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του, εν μέρει ισχύει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνει σχέση και θα κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με μία γυναίκα που δεν θέλει! Συνεχίστε να φροντίζετε τον εαυτό σας και σύντομα κάποιος θα το εκτιμήσει. Το γεγονός ότι εκείνος δεν είναι σε θέση δεν σημαίνει ότι θα τα βάψετε και μαύρα!

3. Είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα: Δεν είμαστε μόνο εμείς τα κορίτσια συναισθηματικά και ρομαντικά. Το ίδιο συμβαίνει και με μεγάλη μερίδα των αντρών! Πού ξέρετε λοιπόν, αν μάλιστα είναι και ευαισθητούλης ότι δεν είναι ερωτευμένος με κάποια άλλη γυναίκα η οποία μάλιστα να του το παίζει και δύσκολη; Μη νομίζετε ότι στις μέρες μας δεν υπάρχουν πλέον οι ανεκπλήρωτοι έρωτες που αν μας ρωτάτε είναι και οι πιο δυνατοί. Μπορεί λοιπόν να είναι τόσο ερωτευμένος με τη γυναίκα αυτή, που να μην είναι σε θέση να κοιτάξει γύρω του και να δει ότι υπάρχουν ένα σωρό... κελεπούρια τα οποία μπορούν να τον κάνουν ευτυχισμένο. Μην αγχώνεστε και αν η άλλη δεν έχει σκοπό να κάνει το οτιδήποτε μαζί του, πολύ σύντομα θα του περάσει. Αν εσείς φυσικά έχετε κάνει την απαραίτητη υπομονή, που δεν σας το συστήνουμε, αλλά εσείς ξέρετε καλύτερα!

4. Έχει πολύ υψηλά στάνταρ: Κι όμως, υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, χωρίς φυσικά να το λέμε με κακία, που επειδή κάποτε έγινε κάτι με κάποια πολύ ωραία γυναίκα, θεωρούν ότι τους αξίζουν μόνο μοντέλα και τίποτα λιγότερο. Αυτό το δικαιολογούμε αν το αγόρι αυτό είναι επίσης καλλονός. Αλλά αν η κοιλιά κρέμεται, έχει να γυμναστεί από τις επιδείξεις της τρίτης δημοτικού και γενικότερα η εμφάνισή του είναι αντικειμενικά κάτω του μετρίου, τότε μάλλον ο άνθρωπος αυτός έχει σοβαρό πρόβλημα στον εγκέφαλο! Αυτός είναι φυσικά και ο λόγος που είναι μόνος του και δεν γυρίζει να κοιτάξει και εσάς, που δεν είστε η Irina Shayk αλλά μία φυσιολογική εμφανίσιμη κοπέλα. Πραγματικά, τι σας αρέσει από αυτόν τον φαντασμένο; Θα θέλατε δηλαδή έναν άντρα δίπλα σας που εκτός όλων των άλλων στερείται και αυτογνωσίας; E όχι δα!

5. Δεν έχει ιδέα ότι σας αρέσει: Εμείς οι γυναίκες έχουμε ένα κακό που μας έχει μείνει κουσούρι από την εφηβεία! Δεν εκφράζουμε τα συναισθήματά μας με αποτέλεσμα ο άλλος να μην έχει συνήθως ιδέα του τι θέλουμε ή τι σκεφτόμαστε από το φόβο μην εκτεθούμε! Δεν είπαμε να φτάσετε και στο άλλο άκρο που περιγράψαμε στο νούμερο 1 αλλά μπορείτε κι εσείς με τον τρόπο σας να δηλώσετε παρούσα και να φλετάρετε διακριτικά δείχνοντάς του ότι ενδιαφέρεστε για εκείνον. Πρέπει να σας πούμε, ότι ένας άντρας δύσκολα θα πλησιάσει μία κοπέλα η οποία δεν του έχει δείξει τίποτα το ερωτικό από το φόβο της... χυλόπιτας! Οπότε, αφήστε να εννοηθεί ότι εσάς σας αρέσει, και απο κει και πέρα, αν θέλει κι αυτός, θα την κάνει την κίνηση. Αλλιώς μην περιμένετε και πολλά.

Διαβάστε επίσης:



Σπάνιο κόμικ του 1938… βρέθηκε μέσα σε τοίχο σπιτιού!

Δεν πίστευε στα μάτια του  ο Ντέιβιντ Γκονζάλες όταν κατά τη διάρκεια επισκευών στο σπίτι του στη Μινεσότα ανακάλυψε ένα κόμικ του 1938!

Ήταν το πρώτο τεύχος του Action Comics στο οποίο πρωταγωνιστεί ο γνωστός Superman. Το κόμικ βρέθηκε μέσα σε τοίχο του σπιτιού και μάλλον χρησιμοποιήθηκε ως μονωτικό υλικό.

«Ήξερα ότι είχα βρει κάτι εξαιρετικά πολύτιμο» είπε σε τοπικό μέσο ενημέρωσης ο Γκονζάλες.

Η τιμή που έχει πιάσει -μέχρι στιγμής- από τις προσφορές που του γίνονται είναι τα 113.000 δολάρια. Να σημειώσουμε πως οι επισκευές στο σπίτι του δεν ξεπερνούν τα 10.000 δολάρια!

Οι τέσσερις π ό ρ ν € ς που άλλαξαν την πορεία της παγκόσμιας ιστορίας!!!


Μία γυναίκα, ένας άντρας, ένα ον τέλος πάντων που έχει τα κότσια να ξεμοναχιάζεται σε ημισκότεινα δρομάκια, ξενοδοχεία ημιδιαμονής, αυτοκίνητα και νταλίκες με αγνώστους που θα μπορούσαν να είναι οτιδήποτε και παρ' όλα αυτά έχουν την ικανότητα να χαρίζουν απερίσπαστα απόλαυση, τότε είναι ικανές για πολύ υψηλότερα πράγματα απ' όσο νομίζουμε. Απόδειξη οι ακόλουθες μεγάλες εκδιδόμενες της ανθρώπινης ιστορίας:



Η δική μας Ασπασία
Διάσημη εταίρα (προσοχή: όχι παλλακίδα) του Χρυσού Αιώνα, με εκπαίδευση, περιουσία και τρομερό κύκλο πολιτικά ισχυρών ανδρών, προεξάρχοντος του Περικλή. Οι δυο τους μεγαλούργησαν, ενώ η Ασπασία ήταν πίσω από την αποστολή εκστρατευτικής δύναμης κατά της Σάμου που είχε καταστροφικά αποτελέσματα για τους Αθηναίους. Μετά το θάνατο του Περικλή, η Ασπασία έγινε εταίρα του Λυσικλή.
Η Ραάβ
Γέννημα θρέμμα των πορνείων της Ιεριχούς του 1400 π.Χ., η Ραάβ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ιστορία του έθνους του Ισραήλ.
Ο Ιησούς του Ναυή, διάδοχος του Μωυσή και αρχηγός των Ισραηλιτών, θέλησε να οδηγήσει το λαό του από την περιοχή της Ιορδανίας στην Ιεριχώ. Για να το πετύχει αυτό έστειλε δύο κατάσκοπους στην περιοχή, οι οποίοι διάλεξαν να μείνουν στον οίκο της Ραάβ. Η Ραάβ όχι μόνο τους προσέφερε φιλοξενία αλλά τους έκρυψε και από τους στρατιώτες του βασιλιά της Ιεριχούς για να καταφέρουν τελικά να επιστρέψουν με πολύτιμες πληροφορίες στον Ιησού του Ναυή.


Όταν οι Ισραηλίτες κατέλαβαν την Ιεριχώ, αναγνώρισαν την προσφορά της Ραάβ που γλίτωσε από την ολοκληρωτική καταστροφή της πόλης. Σύμφωνα με το Ταλμούδ, ασπάστηκε την Ιουδαϊκή θρησκεία παντρεύτηκε κάποιον ισχυρό άντρα, πιθανώς τον ίδιο τον Ιησού του Ναυή.


Η αυτοκράτειρα Θεοδώρα
Από εταίρα αυτοκράτειρα! Η σ€ξομανής Θεοδώρα βρέθηκε από τους δρόμους της Κωνσταντινούπολης στο θρόνο της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.
Σύμφωνα με τον Προκόπιο, η Θεοδώρα ήταν τόσο αδηφάγα σ € ξ ο υ α λ ι κ ά που συχνά πήγαινε για «πικνικ» με δέκα άντρες (Βενετούς) και τους τριάντα υπηρέτες τους. Μια φράση που της αποδίδει ο Προκόπιος είναι η εξής: «Η φύση δυστυχώς δε φρόντισε να ανοίξει εξίσου όλες τις διόδους στο άνθος μου.»
Κατά τη διάρκεια της παντοκρατορίας της, η Αυτοκράτειρα Θεοδώρα πέρασε νόμους που απαγόρευαν την πορνεία, επέβαλλαν την θανατική ποινή στους βιαστές και καθιέρωσαν δικαιώματα ιδιοκτησίας στις γυναίκες. Σε πολιτικό επίπεδο ήταν καθοριστική η συμβολή της στη Στάση του Νίκα όπου και έπεισε τον Ιουστινιανό να παραμείνει στην Πόλη και να καταπνίξει την επανάσταση.


Η Νελ Γκουίν
Κόρη του Τόμας Γκουίν, λοχαγού του στρατού των Κοινοβουλευτικών στον Αγγλικό εμφύλιο και της Μαντάμ Γκουίν μιας αλκοολικής και υπέρβαρης ιδιοκτήτριας πορνείου, η Νελ πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής της ηλικίας δουλεύοντας σαν π ό ρ ν η.
Η ζωή της πήρε άλλη τροπή όταν γνώρισε τον βασιλιά Κάρολο Β'. Η συνάντηση των δύο κανονίστηκε από το δεύτερο στην ιεραρχία δούκα του Μπάκινγχαμ που ήθελε να παραγκωνίσει τις βασικές € ρ ω μ έ ν ε ς του βασιλιά και να έχει έναν άνθρωπο δικό του πολύ κοντά στο βασιλιά. Η επικράτηση της Γκουίν επί των άλλων συνοδών δεν ήταν εύκολη. Για να γίνει η Γκουίν πρώτη € ρ ω μ έ ν η του βασιλιά χρειάστηκε ένα εκρηκτικό μείγμα € ρ ω τ ι σ μ ο ύ, χάρης, τακτικών κινήσεων αλλά και ανθρωποκτονιών. Το καθιερωμένο απογευματινό τσάι για πολλές € ρ ω μ έ ν ε ς του βασιλιά ήταν και το τελευταίο. 
iefimerida.gr



Το ασυνήθιστο καφέ που αντί για ροφήματα πουλάει...

Μόσχα – Η Νατάσα γράφει "Φρανκ, 11.20 πμ." σε ένα λευκό κομμάτι χαρτί και το κρεμά στον πίνακα ανακοινώσεων, πίσω από το ταμείο δίπλα από άλλα που γράφουν "Νίνα και Κάτια, 10.55 πμ", "Σεργκέι, 11 πμ." και άλλα ονόματα. 

Στη συνέχεια, ανοίγει ένα παλιό ντουλάπι που είναι γεμάτο από παλιά ξυπνητήρια και ρολόγια χειρός. Είναι όλα διαφορετικά μεταξύ τους, αλλά έχουν κάτι κοινό: κανένα τους δε λειτουργεί.

Ο συμβολισμός παίζει σημαντικό ρόλο στο ClockfaceCafé (Η όψη του Ρολογιού). Κάθε θαμώνας βάζει το σταματημένο ρολόι της επιλογής του πάνω στο τραπέζι του. Ίσως φαίνεται παράξενο, αλλά η βασική ιδέα πίσω από αυτό είναι να κάνει τον επισκέπτη να ξεχνά το χρόνο, ακόμα κι αν η χρέωση στο κατάστημα είναι ανάλογη του χρόνου που περνά κανείς εκεί. Κάθε λεπτό κοστίζει δύο ρούβλια, που σημαίνει ότι η χρέωση ανά ώρα είναι 120 ρούβλια (δηλαδή 3 ευρώ περίπου).

Θα μπορούσατε, ας πούμε, να παραγγείλετε έναν αμερικάνικο καφέ, να τον πιείτε σε δέκα λεπτά και να φύγετε. Αυτό είναι μεγάλη ευκαιρία, κυρίως επειδή, κάποιος θα πλήρωνε περισσότερα ακόμα και σε φτηνές καφετέριες, και το συγκεκριμένο κατάστημα βρίσκεται στην πολυτελή οδό Τβέρσκαγια στη Μόσχα, κοντά στο Κρεμλίνο.

Ωστόσο, οι θαμώνες δεν πίνουν απλώς καφέ. Στους χώρους της καφετέριας υπάρχουν καναπέδες, πολυθρόνες, ένα πιάνο, καλαίσθητες λάμπες, ένα πορτρέτο του Πούσκιν και ράφια γεμάτα βιβλία του Τζακ Λόντον, όλα αυτά διεσπαρμένα σε εννιά μικρά δωμάτια. Το συνολικό αποτέλεσμα είναι μια καφετέρια που συνδυάζει τα λεγόμενα "καφέ καλλιτεχνών", τα πολυτελή μπαρ και το σαλόνι της γιαγιάς.

Στη χρέωση του καθενός περιλαμβάνεται καφές, τσάι, τοστ και μπισκότα, σε όση ποσότητα θέλει ο καθένας. Όλοι γνωρίζουν πως ανεξάρτητα από το συνολικό χρόνο που θα περάσουν στο κατάστημα, υπάρχει ένα όριο στη χρέωση – κανείς δεν πληρώνει πάνω από 480 ρούβλια (δηλαδή 12 ευρώ περίπου).

Η ιδέα δεν άργησε να διαδοθεί· τώρα υπάρχουν πολλοί μιμητές που ιδρύουν τα λεγόμενα "αντι - καφέ", που επίσης χρεώνουν ανά λεπτό και ανά ώρα. Όμως, ο Ιβάν Μίτιν ήταν ο πρώτος που το σκέφτηκε. Ο ίδιος δηλώνει πως στην αρχή καλούσε μονάχα συγγενείς και γείτονες, οι οποίοι έφερναν τους φίλους τους. Παράλληλα, είχε μια βαλίτσα ανοιχτή έτσι ώστε να προσφέρει ο καθένας όσα μπορούσε. "Μετά άρχισαν να έρχονται όλο και περισσότεροι, ώσπου ο χώρος εξελίχθηκε σε καφέ" λέει. Πλέον, υπάρχουν ήδη δύο τέτοια καφέ στη Μόσχα και άλλα σε διάφορες περιοχές της Ρωσίας και της Ουκρανίας. Σύντομα, ο Μίτιν ελπίζει να ιδρύσει "αντι-καφέ" στο Λονδίνο και το Βερολίνο. Γιατί είναι τόσο επιτυχημένος; "Επειδή δεν πουλώ στους πελάτες μου καφέ και τσάι. Τους πουλώ χρόνο" λέει ο Μίτιν.

Πάτρα: Τους ζήτησε σεξ για να ξοφλήσουν κι έφερε και τους φίλους του!


Ακριβά πλήρωσαν οι ιδιοκτήτριες μαγαζιού στην περιοχή των προσφυγικών την καθυστέρηση στην εξόφληση του χρέους τους καθώς ο δανειστής τους, όχι μόνο απαίτησε να κάνουν σεξ αλλά έφερε και παρέα...

Σύμφωνα με το patrastimes, ο άντρας που τους έχει δώσει για διευκόλυνση μεγάλα χρηματικά ποσά, που καθυστερούσαν να εξοφλήσουν, ζήτησε την ρύθμιση του χρέους με... άλλους τρόπους.

Ζήτησε, και οι δυο γυναίκες συμφώνησαν, να του προσφέρουν μαζί ερωτικές υπηρεσίες αρχίζοντας μάλιστα από το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Το ραντεβού δόθηκε για αμέσως μετά το κλείσιμο της επιχείρησης των δυο γυναικών τις οποίες ο άντρας μετέφερε σε κατοικία που διαθέτει κοντά στο Σούλι Πατρών.

Εκεί άρχισε το "πάρτι" μόνο που οι δυο γυναίκες είχαν υπολογίσει χωρίς τον… ξενοδόχο καθώς μετά από λίγη ώρα στο σπίτι άρχισαν οι "επισκέψεις".

Στο χώρο έφτασαν και άλλοι άντρες με τον τελικό αριθμό να φτάνει τους έξι.

Η συνέχεια για τις δυο γυναίκες που νόμιζαν πως η εξόφληση του χρέους θα ήταν σχετικά ανώδυνη γι’ αυτές, αφού θα πρόσφεραν τα κορμιά τους μόνο στο δανειστή τους ήταν εφιαλτική, καθώς το πρόγραμμα περιελάμβανε σεξ και με τους έξι, ενώ υποχρεώθηκαν ακόμα και σε δέσιμο και άλλους εξευτελισμούς.

Το χειρότερο ίσως για τις δυο γυναίκες είναι όπως δεν μπορούν και δεν τολμούν να πουν πουθενά τα όσα βίωσαν, αλλά και πως ο δανειστής απαιτεί επανάληψη του σκηνικού, καθώς όπως την επομένη τους διαμήνυσε, αυτός θ’ αποφασίσει πότε θα τον ξεχρεώσουν και μετά από πόσες συνευρέσεις...

http://www.newsit.gr/

"Ο πρωθυπουργός δεν φοβάται τα φαντάσματα"


Η κυβέρνηση της Ιαπωνίας διέψευσε ότι ο πρωθυπουργός καθυστερεί να μετακομίσει στην επίσημη πρωθυπουργική κατοικία επειδή στους χώρους της κυκλοφορούν...φαντάσματα.

Η καθυστέρηση από την πλευρά του πρωθυπουργού της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε και της συζύγου του να μετακομίσουν στην επίσημη κατοικία τους, όπου στο παρελθόν σημειώθηκαν δολοφονίες, έφερε πάλι στο προσκήνιο την συζήτηση για την ύπαρξη...φαντασμάτων στους διαδρόμους του σπιτιού αναγκάζοντας την κυβέρνηση να διαψεύσει την φημολογία.

Ο Άμπε δεν έχει μετακομίσει στην επίσημη πρωθυπουργική κατοικία πέντε μήνες αφότου ανέλαβε τα καθήκοντά του.

Ερωτηθείσα από βουλευτή της αντιπολίτευσης για τις φήμες περί φαντασμάτων, η κυβέρνηση εξέδωσε χθες Παρασκευή ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι δεν διαθέτει τέτοιες πληροφορίες, έγραψε η εφημερίδα Asahi και μετέδωσαν άλλα μέσα ενημέρωσης.

Η κατοικία, που στο παρελθόν υπήρξε το πρωθυπουργικό γραφείο, χτίστηκε το 1929 κι υπήρξε τόπος στρατιωτικών εξεγέρσεων, περιλαμβανομένης εκείνης του 1932 όταν δολοφονήθηκε ο τότε πρωθυπουργός Τσουγιόσι Ινουκάι.

Οι φήμες περί της ύπαρξης φαντασμάτων στο κτίριο κυκλοφορούν πολλά χρόνια κι επανήλθαν στο προσκήνιο στις αρχές του 2000.

Το σπίτι χρησιμοποιείται ως επίσημη κατοικία του πρωθυπουργού και της οικογένειάς του από το 2005.

Ο Άμπε δεν έχει δώσει καμία εξήγηση για την καθυστέρηση στην μετακόμιση, αλλά στην χώρα συνηθίζεται ο πρωθυπουργός να καθυστερεί την μετεγκατάστασή του στην πρωθυπουργική κατοικία.

http://www.newsit.gr/

Φανταστικό ταξίδι σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα σε μια ρόδα με όλες τις ανέσεις [εικόνες]


Ο λόγος για τους Τζένι Μπάρναρντ και Μπάρνεϊ Γουάιτ, υπεύθυνους για αυτή την φανταστική εφεύρεση που συνοδεύεται με ανάλογες παραστάσεις που κόβουν την ανάσα.

Οπως αναφέρει το perierga, το 2006 οι δύο ακροβάτες δημιούργησαν το Acrojou Circus Theatre και από τότε κάνουν θραύση όπου εμφανίζονται, ενώ το «σπίτι» τους είναι μια ρόδα με όλες τις ανέσεις και τα κομφόρ.

Η ρόδα ονομάζεται Wheel House και περιέχει όλες τις ανέσεις, καθώς είναι διαμορφωμένη σαν κανονικό σπίτι με πόρτες, παράθυρα, κουρτίνες ακόμη και κατσαρόλες και τηγάνια, αλλά και ένα κρεβάτι.

Οι δύο ακροβάτες ταξιδεύουν σε ολόκληρη τον κόσμο δίνοντας παραστάσεις και διασκεδάζοντας τους πελάτες με έναν ξεχωριστό τρόπο.





http://www.iefimerida.gr/

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger