Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

2 έξυπνα κόλπα για να «ανοίξετε» τα στενά σας παπούτσια Tips για να φοράτε με άνεση το αγαπημένος σας ζευγάρι

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014


Αγοράσατε καινούργια παπούτσια και τελικά σας στενεύουν; Τα φορέσατε μια φορά και το μετανιώσατε πικρά, μιας και σας έκαναν τη ζωή , αλλά και το περπάτημά σας μαρτύριο; Για όλα υπάρχει λύση. Μπορείτε να τα ανοίξετε και να τα φοράτε με άνεση. Πάμε να δούμε πώς:

Λύση 1η: Κόψτε μερικές σελίδες από μια εφημερίδα, κάντε τις μπαλάκια μεσαίου μεγέθους και βρέξτε τις με νερό ή οινόπνευμα. Τοποθετήστε τις μέσα στο παπούτσι (προσοχή: πιέστε προς το μπροστινό μέρος) και αφήστε την εφημερίδα να φουσκώσει, ώστε να πιέζει το παπούτσι. Βάλτε τα στην κατάψυξη και αφήστε τα για αρκετή ώρα μέχρι να μαλακώσουν και να ανοίξουν!

Λύση 2η: Γεμίστε δύο πλαστικές σακούλες διατήρησης τροφίμων με νερό (μέχρι τη μέση) και αφού τις κλείσετε καλά τοποθετήστε τις στο μπροστινό μέρος των παπουτσιών σας. Όπως είναι βάλτε τα στην κατάψυξη. Σκοπός μας είναι το νερό να γίνει πάγος και να πιέσει το παπούτσι για να ανοίξει. Αφήστε τα μία τουλάχιστον μέρα στο ψυγείο

Πηγή: http://www.queen.gr


Νέα απόφαση - βόμβα από τον Άρειο Πάγο: Αντισυνταγματικό το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ στα ακίνητα



Αντισυνταγματικό κρίθηκε από τον Άρειο Πάγο το πρώτο έκτακτο ειδικό τέλους ηλεκτροδοτημένων δομημένων επιφανειών που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ


Αντισυνταγματικό και αντίθετο στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) κρίθηκε από το Δ΄ Τμήμα του Αρείου Πάγου το πρώτο "χαράτσι" (το έκτακτο ειδικό τέλους ηλεκτροδοτημένων δομημένων επιφανειών) το οποίο εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Το Δ΄ Τμήμα με πλειοψηφία 3 υπέρ και 2 κατά τάχθηκε με την υπ΄ αριθμ. 293/2014 απόφασή του, υπέρ της αντισυνταγματικότητας του χαρατσιού και λόγω της διαφοράς μίας ψήφου αναγκαστικά παραπέμφθηκε στην Ολομέλεια για οριστική κρίση. 
Ειδικότερα, οι αρεοπαγίτες έκριναν ότι το χαράτσι επιβάλλεται με βάση το κάθε ακίνητο (τετραγωνικά, κ.λπ.) και όχι σύμφωνα με την οικονομική κατάσταση του κάθε φορολογούμενου, ο οποίος έχει δεχθεί μειώσεις αποδοχών και συντάξεων, αλλά και μεγάλες φορολογικές επιβαρύνσεις. Επιβαρύνσεις οι οποίες θίγουν την οικονομική και οικογενειακή κατάσταση των πολιτών, όπως και το επίπεδο της αξιοπρεπούς διαβίωσης τους. 
Παράλληλα, κρίθηκε ότι η επιβολή του παραβιάζει το Πρώτο Πρόσθετο Πρωτόκολλο της ΕΣΔΑ, όπως και το άρθρο 2 του Συντάγματος που προστατεύει το σεβασμό και την αξία των πολιτών, το άρθρο 4 που επιβάλλει την ισότητα μεταξύ των πολιτών, το άρθρο 20 που προστατεύει το δικαίωμα των πολιτών να προσφεύγουν στα δικαστήρια, το άρθρο 21 που προστατεύει την οικογένεια καιτο άρθρο 78 που ξεκαθαρίζει ότι φόρος εισπράττεται μόνο εφόσον προβλέπεται από νόμο.

http://anemosantistasis.blogspot.com/2014/02/blog-post_6867.html?spref=bl



Τουρκία: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο που μπλοκάρει websites και την... ελευθερία στο Διαδίκτυο


Η τουρκική κυβέρνηση πέρασε χθες ένα νέο νομοσχέδιο που καθιστά ευκολότερο για τις αρχές να κλείνουν ιστοσελίδες και να έχουν πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα, χωρίς να απαιτείται δικαστική εντολή.
Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε αργά την Τετάρτη και αναμένεται να υπογραφεί σε νόμο από τον πρόεδρο της χώρας, Abdullah Gul.

Κι ενώ υποστηρικτές του μέτρου αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο θα βοηθήσει στην προστασία των παιδιών από "αντικείμενα στο Διαδίκτυο που ενθαρρύνουν τη χρήση ναρκωτικών, την σεξουαλική κακοποίηση και τις αυτοκτονίες" αλλά και προστατεύει την ιδιωτικότητα 
των χρηστών, υπάρχουν φυσικά και οι εντελώς αντίθετες απόψεις. 

Ήδη, η αντιπολίτευση έχει εκφράσει έντονα την αντίθεσή της, καταγγέλλοντας το νέο νόμο ως μία ευθεία επίθεση στηνελευθερία του λόγου, ενώ τον περασμένο μήνα, 2.000 άτομα διαδήλωσαν στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης ενάντια στο νέο νόμο, με την αστυνομία να χρησιμοποιεί δακρυγόνα, λαστιχένιες σφαίρες και κανόνια νερού για να τους διαλύσει.

Σύμφωνα με το νόμο, η αρχή τηλεπικοινωνιών της Τουρκίας θα μπορεί να μπλοκάρει μονομερώς ιστοσελίδες που θεωρείται ότι παραβιάζουν την ιδιωτική ζωή των χρηστών ή να περιέχουν προσβλητικά υλικά. Απαιτεί επίσης από τους ISPs να διατηρούν δεδομένα από τις δραστηριότητες των πελατών τους στο Διαδίκτυο για έως δύο χρόνια και να καθιστούν αυτά τα δεδομένα διαθέσιμα στην κυβέρνηση όταν τους ζητηθεί. Επιπλέον, δεν απαιτεί από την κυβέρνηση να ειδοποιεί τους καταναλωτές όταν τα δεδομένα τους κατασχεθούν ή να υπάρχει δικαστική απόφαση πριν από την υποβολή μίας αίτησης.

Το μέτρο έρχεται σε μία κρίσιμη περίοδο για τον πρωθυπουργό της χώρας, Recep Tayyip Erdogan, ο οποίος αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα ολοένα και σοβαρότερες αμφισβητήσεις για σκάνδαλα διαφθοράς της κυβέρνησής του, ενώ έχει συγκρουστεί ακόμη και με πρώην συμμάχους του.

Οι σχέσεις του κυβερνώντος κόμματος με την αντιπολίτευση βρέθηκαν στο χειρότερο τους σημείο στην κοινοβουλευτική συνεδρίαση της Τετάρτης, με το νομοθέτη της αντιπολίτευσης,Hasan Oren, να φτάνει στα άκρα: "Όταν ήρθατε στην εξουσία μιλήσατε για ενίσχυση της δημοκρατίας στην Τουρκία, τώρα ωστόσο προσπαθείτε να εφαρμόσετε το φασισμό" σημείωσε συμπληρώνοντας ότι "παρόμοιες μεθόδους χρησιμοποίησε ο Χίτλερ όταν ανήλθε στην εξουσία".

Η Τουρκία και ο ίδιος ο Erdogan έχουν υιοθετήσει μία ιδιαίτερα σκληρή στάση απέναντι τόσο στα διαδικτυακά όσο και τα "συμβατικά" μέσα ενημέρωσης στη χώρα, κατά τη διάρκεια της θητείας του Τούρκου πρωθυπουργού. Τον περασμένο Ιούνιο, ο ο ίδιος δεν είχε διστάσει να περιγράψει τα social media και συγκεκριμένα το Twitter ως μία ως τη "απειλή για την κοινωνία" ενώ συχνά η κυβέρνηση χρησιμοποιεί φίλτρα για να μπλοκάρει sites, συνήθως χωρίς εξηγήσεις. Χιλιάδες ιστοσελίδες έχουν μπλοκαριστεί στη χώρα τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένου και του Youtube, ενώ, παράλληλα, η Τουρκία έχει αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια αρνητικές εκθέσεις από την Επιτροπή για την Προστασία των Δημοσιογράφων (CPJ) σχετικά με τη φυλάκιση δημοσιογράφων στη χώρα.


Read more http://techinpro.blogspot.com/2014/02/websites.html



Σοκ και φρίκη! Ομαδικός βιασμός φοιτήτριας μέσω facebook στη Θεσσαλονίκη


Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η αποκάλυψη ανατριχιαστικής υπόθεσης βιασμού 21χρονης 
φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη, από 3 άνδρες και μία … γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες δημοσιεύματος, το άγριο θρίλερ για την άτυχη κοπέλα, ξεκίνησε όταν γνώρισε μέσω facebook στο ίντερνετ έναν “Γιώργο”, με τον οποίο ανέπτυξε καθημερνή επικοινωνιακή και κάποια στιγμή, τον προσκάλεσε σπίτι της για να γνωριστούν.

Ο “Γιώργος”, τη ρώτησε αν την πείραζε να έφερνε μαζί του κι ένα φιλικό του ζευγάρι, όπως κι έγινε…

Την ημέρα του ραντεβού ήπιαν από μια μπύρα και τότε, ξεκίνησε ο εφιάλτης.

Η φοιτήτρια άρχισε να χάνει σιγά σιγά τις αισθήσεις της και το μόνο που θυμήθηκε όταν ξύπνησε από το λήθαργο για να δοαπιστώσει ότι είχε υποστεί άθλια κακοποίηση, ήταν πως στο μεταξύ είχε πάει στο σπίτι της και τέταρτο άτομο.

Η αστυνομία με ταχύτατες διαδικασίες κατάφερε να ανακαλύψει τον “Γιώργο” και να οδηγηθεί σταδιακά στα ίχνη και των υπόλοιπων τριών βιαστών, μεταξύ των οποίων και η γυναίκα.

Στο ποτήρι μπύρας της φοιτήτριας, ανιχνεύτηκαν ξένες ουσίες, για τις οποίες γίνεται τοξικολογική ανάλυση προκειμένου να διαπιστωθεί η σύνθεση τους.

http://kostasvaitsis71.blogspot.gr/




Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger