E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

4 λάθη που (σχεδόν) όλοι οι άντρες κάνουν στο κρεβάτι!

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013


Γιατί και τέλειους δεν τους λες!


Oυδείς, και το λέμε με απόλυτη σιγουριά αυτό, δεν είναι εξπέρ και τέλειος στο κρεβάτι! Ακόμα και οι πορνοστάρ, ξέρετε εκείνα τα αγόρια με τους κοιλιακούς, τα αξιοπρόσεκτα προσόντα και το... φλογερό ταπεραμέντο, όλο και κάπου θα κάνουν το λάθος, με τον κοινό θνητό φυσικά να τους περιμένει στη γωνία! Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι είναι πολύ πιο δύσκολο για έναν άντρα, σε σχέση πάντα με μία γυναίκα, να μην ξέρει που πάνε τα τέσσερα στο κρεβάτι ή ακόμα χειρότερα να το παραδέχεται κιόλας! Μπορεί στο sex να είναι δύο, συνήθως βέβαια, αλλά καλώς ή κακώς η βαρύτητα πέφτει πάντα στον άντρα ο οποίος συνήθως καλείται να βγάλει και το φίδι από την τρύπα! Και όπως είναι φυσικό, σχεδόν ποτέ δεν το κάνει 100% άψογα, γιατί όσο να πεις είναι και άνθρωπος και κάποια πραγματάκια του ξεφεύγουν! Εμείς λοιπόν συγκεντρώσαμε τα σημαντικότερα πράγματα που ένας άντρας ξεχνάει να κάνει στο κρεβάτι ή κάνει λάθος και σας τα παρουσιάζουμε να δούμε αν συμπίπτουν οι απόψεις μας!

1. Κλειτορίδα αυτή η άγνωστη: Ναι ξέρουμε ότι στους άντρες δεν αρέσουν και πολύ τα προκαταρκτικά, εκτός φυσικά από το στοματικό σε εκείνους, αλλά καλώς ή κακώς αρέσουν στις γυναίκες και εκείνοι οφείλουν να συμβιβαστούν και να συμμορφωθούν και με τα δικά μας θέλω έστω και μία φορά! Η αλήθεια είναι ότι για τον άντρα το sex είναι η διείσδυση και τίποτε άλλο, χωρίς μάλιστα να μπαίνουν καν στη διαδικασία να προβληματιστούν για την απόλαυση ή όχι της παρτενέρ! Ήρθε η ώρα λοιπόν να του συστήσετε την κλειτορίδα σας, να του δείξετε τι κάνει και να τον αναγκάσετε να ασχοληθεί μαζί της! Έτσι γίνονται όλα, σιγά σιγά. Εσάς δηλαδή αν δεν σας ανάγκαζαν όταν ήσασταν παιδάκι, θα τρώγατε σπανάκι;

2. Εχμμμ, η καλτσούλα: Η αλήθεια είναι ότι οι κάλτσες είναι κάτι που ή θα το μισείς ή θα το λατρεύεις! Επίσης, για να είμαστε και δίκαιοι, αλλιώς δείχνει η κάλτσα στη γυναίκα, ακόμα και διχτυωτή να μην είναι, και αλλιώς στον άντρα! Η εικόνα της γυναίκας να κάνει sex φορώντας κάλτσες, ούτε περίεργη είναι ούτε και αντιθηλυκή, διότι η κάθε κάλτσα έχει τη δική της... ιστορία! Όταν όμως ο άντρας, την ώρα που παριστάνει τον επιβήτορα, φοράει την λευκή καλτσούλα με το... σχεδιάκι, όσο να πεις το θέαμα κλωτσάει! Μην μας ρωτάτε γιατί.... Απλά δεν είναι ωραίο!

3. Mίλα μου... βρώμικα: Το έχουμε πει αμέτρητες φορές: Το sex στα μουγγά είναι αμήχανο και βαρετό! Με λίγα λόγια δεν είναι ωραίο! Και ναι, μπορεί εμείς οι κακομοίρες να διαβάζουμε ώρες ατελείωτες για το dirty talking το σωστό, ούτε Πανελλήνιες να δίναμε, αλλά μάλλον οι άντρες δεν κάνουν και ιδιαίτερη προσπάθεια να μάθουν 5 απλά πράγματα σχετικά. Αν λοιπόν το μπλα μπλα δεν είναι στη φύση τους, τότε τη βάψατε κορίτσια! Και δυστυχώς η συντριπτική πλειοψηφία των αντρών είναι έτσι ακριβώς: Περίεργη φάτσα, κάτι μεταξύ ηδονής και... παρεξήγησης, επικοινωνία αποκλειστικά με χέρια και πόδια και παντελής έλλειψη έστω και επιφωνήματος! Συγνώμη αλλά έτσι δουλίτσα δεν κάνουμε!

4. To στόμα-πηγάδι: Οι άντρες είναι πιο μεγαλόσωμοι από τις γυναίκες, αυτό είναι γνωστό! Οπότε λοιπόν, εκτός από όλα τα άλλα, έχουν και μεγαλύτερο στόμα, μέσω του οποίου μπορούν πολύ εύκολα να καταβροχθίζουν ένα σουβλάκι με άνεση κροκόδειλου! Και μπορεί το σουβλάκι να είναι φυσιολογικό να καταβροχθίζεται καθότι και γευστικότατο, δεν είναι όμως φυσιολογικό ο παρτενέρ σας να καταβροχθίζει οποιοδήποτε σημείο του κορμιού σας και κυρίως τα δάχτυλά σας! Είναι σέξι και ερεθιστικό να δας τα γλείφει αργά και απαλά, αλλά το να τα βλέπει σαν ζουμερό μπριζολάκι είναι υπερβολικό και ξενερωτικό!

Πηγή: http://www.queen.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger