Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η φωτογραφία που συγκέντωσε 2 εκατομμύρια views μέσα σε λίγες ώρες (pic)

Κυριακή 18 Αυγούστου 2013


Η Stella Boonshoft αποφάσισε να βγει μπροστά και να μιλήσει για το σώμα της.

«Αυτό είναι το σώμα μου και δεν είναι δική σας υπόθεση», λέει στην ανάρτηση της στο blog "The Body Love Blog", στο οποίο η φοιτήτρια από τη Νέα Υόρκη μιλά για την περιπέτεια υγείας της που της πρόσθεσε κιλά.

Η φωτογραφία της φιλοξενήθηκε από διάφορα site μαζί με το μήνυμά της.

«Προειδοποίηση: Η φωτογραφία μπορεί να θεωρηθεί άσεμνη γιατί το αντικείμενο δεν είναι "αδύνατο". Και όλοι γνωρίζουμε πως μόνο τα αδύνατα άτομα μπορούν να δημοσιεύουν φωτογραφίες τους και να αυτοθαυμάζονται. Λοιπόν εγώ δεν είμαι. Αυτό είναι το δικό μου σώμα. Όχι το δικό σου. Το δικό μου. Αυτή η φωτογραφία είναι για όποιον μου έλεγε όταν ήμουν μικρή πως η κοιλιά μου είναι πολύ μεγάλη και για όποιον μου έλεγε ότι πρέπει να χάσω μερικά κιλά.

Κυρίως όμως αυτή η φωτογραφία είναι για εμένα. Για το κορίτσι που μισούσε το σώμα της τόσο πολύ που κατέφυγε σε ακραία μέσα για να το αλλάξει. Που έκλαιγε για ώρες για το γεγονός ότι δεν θα ήταν ποτέ αδύνατη. Που την κορόιδευαν, βασάνιζαν και πλήγωναν απλά γιατί ήταν αυτή που ήταν», καταλήγει.

Η φωτογραφία και το μήνυμα της νεαρής είχαν πάνω από 2.000.000 προβολές από ανθρώπους από όλο τον πλανήτη, ενώ 93.000 χρήστες του Tumblr την έχουν ήδη αναδημοσιεύσει.

«Ελπίζω όλο αυτό να μπορέσει να βοηθήσει τους ανθρώπους που νιώθουν ανασφαλείς με το σώμα τους» λέει η Stella.

Η Toni Braxton τραγούδησε με τα οπίσθια εκτεθειμένα


Ατύχημα στη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Νιου Τζέρσεϊ

Ατύχημα στη σκηνή είχε η τραγουδίστρια του «Unbreak my heart», Toni Braxton, όταν γλίστρησε κομμάτι από το φόρεμά της αποκαλύπτοντας τα οπίσθιά της.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στο New Brunswick του New Jersey. Την ώρα που τραγουδούσε, ένα κομμάτι από την ενδυμασία της Braxton γλίστρησε αφήνοντας να φανούν για αρκετή ώρα τα οπίσθιά της, ενώ η ίδια συνέχισε το τραγούδι, μέχρι που κάποιος στη σκηνή της έδωσε το σακάκι του για να καλύψει τη γύμνια της.




Φιλήθηκαν στο στόμα δύο Ρωσίδες αθλήτριες, στο βάθρο των νικητών


Οι Ρωσίδες νικήτριες των 4×400 μέτρων, Κσένια Ρίζοβα και Τατιάνα Φίροβα, φιλήθηκαν στο στόμα ενώ βρίσκονταν στο βάθρο, περνώντας ένα μήνυμα κατά του αντι-ομοφυλοφιλικού νόμου στη χώρα τους.

Η γυναικεία ομάδα της Ρωσίας στα 4×400 μέτρα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Μόσχας το απόγευμα του Σαββάτου, σκορπώντας χαρά στους συμπατριώτες της.

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, στο βάθρο των νικητριών, δύο από τα μέλη της ομάδας, η Κσένια Φίροβα και η Τατιάνα Φίροβα, προχώρησαν σε μία κίνηση που σόκαρε.

Οι δύο κοπέλες θέλησαν να εκφράσουν την αντίθεσή τους στον αντι-ομοφυλοφιλικό νόμο που ισχύει στη χώρα τους και για τον οποίο έχει γίνει πολύς λόγος, ακόμα και από την Έλενα Ισινμπάεβα, η οποία τάχθηκε υπέρ του.

Γι’ αυτό το λόγο, φιλήθηκαν στο στόμα, λίγα δευτερόλεπτα αφού φόρεσαν στο στήθος τα χρυσά μετάλλια.

Μύθοι και πραγματικότητες γύρω από την υγεία μας - Οι 20 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζετε

Είναι το περπάτημα εξίσου αποδοτικό με το τρέξιμο; Η τηλεόραση βλάπτει την όραση; Τα αβγά ανεβάζουν την χοληστερίνη; Ποιο κρασί είναι καλύτερο; Το λευκό ή το κόκκινο; Βοηθάει το γιαούρτι στην πέψη; Οι λευκαντικές οδοντόκρεμες λευκαίνουν όντως τα δόντια; Μάθετε όλες τις απαντήσεις σε 20 βασικά ερωτήματα.
Είναι αποτελεσματικά τα σιρόπια για τον βήχα;
Οχι. Το 2006 η αμερικανική ιατρική ένωση συμφώνησε πως η πλειοψηφία των σιροπιών δεν είναι αποτελεσματική επειδή περιέχουν πολύ μικρή δοσολογία των συστατικών που καταπολεμούν το βήχα. Τα μόνα σιρόπια που ανακουφίζουν από το βήχα είναι εκείνα που περιέχουν αντισταμινικά.
Η κατανάλωση ζάχαρης προκαλεί υπερδραστηριότητα στα παιδιά;
Οχι. Η μελέτη 23 ερευνών απέδειξε ότι η ζάχαρη δεν επηρεάζει στο ελάχιστο τη συμπεριφορά των παιδιών.
Τα ζαχαρούχα αναψυκτικά οδηγούν στον διαβήτη;
Ναι. Ερευνα της Αμερικανικής Φαρμακευτικής ομοσπονδίας έδειξε πως οι γυναίκες που έπιναν ένα ή περισσότερα ζαχαρούχα αναψυκτικά την ημέρα αύξησαν κατά 83% τις πιθανότητες να πάθουν διαβήτη τύπου 2.
Χρειάζομαι αντηλιακό με δείκτη προστασίας πάνω από 30;
Οχι. Τα αντηλιακά με δείκτη προστασίας 30 μπλοκάρουν το 97% των βλαβερών υπεριωδών ακτίνων. Ο μεγαλύτερος δείκτης προστασίας δεν προσφέρει απολύτως τίποτα. Αυτό μου μετρά είναι το αντηλιακό σας να καλύπτει τόσο της UVA όσο και τις UVB ακτίνες του ήλιου.
Το όξινο γλουταμινικό νάτριο που περιέχεται στο κινέζικο φαγητό προκαλεί πονοκεφάλους;
Οχι. Δεν αποδεικνύεται καμία σχέση του συστατικού αυτού με τη δημιουργία πονοκεφάλων. Η ψευδής αυτή αντίληψη δημιουργήθηκε τη δεκαετία του '60 όταν μικρές εμβέλειας και λανθασμένες εκθέσεις συνέδεσαν το γλουταμινικό νάτριο με πονοκεφάλους πελατών κινέζικων εστιατορίων.
Παχαίνουν οι ξηροί καρποί;
Οχι. Μολονότι το 75% ενός ξηρού καρπού αποτελείται από λίπος, η κατανάλωσή τους δεν συνεπάγεται αυτόματα πως θα παχύνετε. Σημασία έχει η ποσότητα που θα φάτε. Οι ξηροί καρποί περιλαμβάνουν υγιές λίπος που είναι απαραίτητο από τον οργανισμό.
Είναι το περπάτημα εξίσου αποδοτικό με το τρέξιμο;
Ναι. Οι έρευνες δείχνουν πως η διάρκεια της άσκησης – και το καύσιμο των θερμίδων – είναι πιο σημαντική από την ένταση της προπόνησης. Το τρέξιμο είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος άσκησης, αλλά όχι απαραίτητα ο καλύτερος. Ερευνες δείχνουν ότι το περπάτημα με ένα μέσο ρυθμό και το περπάτημα έχουν τα ίδια οφέλη για τον οργανισμό, αρκεί να καταναλώνουν την ίδια ποσότητα ενέργειας.
Είναι η κατανάλωση χυμών εξίσου καλή με την κατανάλωση φρούτων;
Οχι. Το να τρως φρούτα έχει μεγαλύτερα διατροφικά οφέλη από την κατανάλωση χυμών. Κι αυτό επειδή όταν υγροποιείς τα φρούτα χάνεις τις βιταμίνες της φλούδας και των ινών.
Είναι όλα τα πολύσπορα είδη ψωμιού καλύτερα από το άσπρο ψωμί;
Δεν είναι όλα τα πολύσπορα, τα μαύρα ψωμιά το ίδιο. Το ψωμί ολικής άλεσης που περιέχει όλα τα μέρη του πυρήνα του κόκκου που είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και φυτικές ίνες, είναι καλύτερα. Ορισμένα μαύρα ψωμιά, όμως, είναι απλώς άσπρα ψωμιά με λίγη καραμέλα χρωματισμού για να πλασάρονται ως υγιεινά.
Μπορεί ένα υδρομασάζ να σε αρρωστήσει;
Ναι. Τα υδρομασάζ, ειδικά εκείνα σε σπα, ξενοδοχεία και γυμναστήρια, είναι τα τέλεια μέρη επώασης μικροβίων. Το νερό δεν είναι αρκετά ζεστό για να σκοτώσει τα βακτήρια. Αντίθετα, είναι στην κατάλληλη θερμοκρασία για να βοηθήσει στην ανάπτυξη των μικροβίων. Η πιο επικίνδυνη αρρώστια που μπορεί να κολλήσει κανείς από ένα τζακούζι είναι ένα είδος πνευμονίας που λέγεται η νόσος του λεγεωνάριου. Από αυτή αρρώστησαν περισσότερα από 100 στη έπαυλη του Playboy το 2011.
Ο καφές προκαλεί καρκίνο;
Οχι. Τη δεκαετία του '80 μια έρευνα συνέδεσε την κατανάλωση καφέ με τη πρόκληση καρκίνου στο πάγκρεας. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Απεναντίας ο καφές ο έχει ευεργετικές ιδιότητες στο περιορισμό των πιθανοτήτων εκδήλωσης διαβήτη, Πάρκινσον, καρκίνου στο συκώτι, ενώ βοηθά και στην κατάθλιψη.
Τα αβγά ανεβάζουν τα επίπεδα χοληστερίνης;
Οχι. Παρότι τα αβγά είναι γεμάτα χοληστερίνη, οι πρόσφατες έρευνες έδειξαν πως τα κορεσμένα λιπαρά επηρεάζουν περισσότερο τον δείκτη χοληστερίνης από τα φαγητά που περιέχουν χοληστερίνη.
Μπορεί κανείς να πίνει πάρα πολύ νερό;
Ναι. Είναι πάρα πάρα πολύ σπάνιο να πεθάνει κανείς από το πολύ νερό. Η πόση μεγάλης ποσότητας νερού μπορεί να προκαλέσει τη λεγόμενη δηλητηρίαση του νερού που συμβαίνει επειδή αραιώνει τη συγκέντρωση του νατρίου στο αίμα και οδηγεί σε μια κατάσταση γνωστή ως υπονατριαιμία. Τα συμπτώματα της υπονατριαιμίας κυμαίνονται από ναυτία και σύγχηση ως σπασμούς. Γι αυτό σε απαιτητικές προπονήσεις να καταναλώνεται υγρά με ηλεκτρολύτες.
Βοηθάει το γιαούρτι στα προβλήματα πέψης;
Ναι. Ο οργανισμός μας για να χωνέψει είναι γεμάτος μικροοργανισμούς. Ορισμένους καλούς κι άλλους κακούς. Το γιαούρτι περιέχει ευεργετικά βακτήρια που λέγονται προβιοτικά και βοηθούν στη σωστή ισορροπία του οργανισμού. Τα προβιοτικά βοηθούν σε δυσκοιλιότητα και διάρροια.
Οι λευκαντικές οδοντόκρεμες βοηθούν περισσότερο στη λεύκανση των δοντιών από τις κοινές οδοντόκρεμες;
Οχι. Περιέχουν κάποια συστατικά που μπορεί να κάνουν τα δόντια σας να δείχνουν πιο λευκά αφαιρώντας τους «λεκέδες». Στην πραγματικότητα, όμως δεν λευκαίνουν τα δόντια.
Είναι ασφαλές να τοποθετήσεις πλαστικά σκεύη σε φούρνο μικροκυμάτων;
Ναι. Αρκεί, βέβαια, να έχουν την ένδειξη «ασφαλές για μικροκύματα». Τα χημικά που περιέχουν δεν εισχωρούν μέσα στο φαγητό.
Μπορεί η τηλεόραση να καταστρέψει την όρασή σας;
Οχι. Πρόκειται για μύθο που ξεκίνησε τη δεκαετία του '50 όταν οι τηλεοράσεις εξέπεμπαν ακτινοβολία. Οι καινούριες τηλεοράσεις μπλοκάρουν τις επιβλαβείς εκπομπές.
Είναι το κόκκινο κρασί καλύτερο από το λευκό κρασί;
Ναι. Το κόκκινο κρασί περιέχει μεγαλύτερη ποσότητα ρεσβερατρόλης, ενός αντιοξειδωτικού που βρίσκεται στο φλοιό του σταφυλιού και καταπολεμά ασθένειες που σχετίζονται με τη γήρανση.
Είναι το εμφιαλωμένο νερό καλύτερο από το νερό της βρύσης;
Οχι. Το εμφιαλωμένο νερό δεν είναι ούτε πιο ασφαλές ούτε πιο καθαρό μολονότι είναι πιο ακριβό. Για την ακρίβεια το εμφιαλωμένο είναι πιο εύκολο να μολυνθεί, διότι ενώ προέρχεται από τις ίδιες πηγές με το νερό της βρύσης, ελέγχεται για προσμείξεις μόνο μια φορά την εβδομάδα ή το μήνα, ενώ οι δημόσιες παροχές νερού ελέγχονται καθημερινά.
Το λάδι μπορεί να αποτρέψει μια καρδιακή προσβολή;
Ναι. Το καλής ποιότητας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο περιέχει πολυφενόλες και αντιοξειδωτικά που μειώνουν τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων. Τα περισσότερα λάδια μαζικής παραγωγής έχουν μειωμένες πολυφενόλες λόγω κακής συγκομιδής των καρπών, κακής φύλαξης και μαζικής επεξεργασίας.

πηγή: Businessinsider.com


Μοντέλο του Ελληνικού Next top model κατέρρευσε εξαιτίας του χωρισμού της! (pics)




Και μέσα σε όλα να είσαι και πιτσιρίκα και να έχεις ν΄αντιμετωπίσεις και την πίεση της δουλειάς. Το κορίτσι αυτό που όλοι αγαπήσαμε από την συμμετοχή της στην εκπομπή του Ant1 κατέρρευσε χθες όταν ο Νεκτάριος Κιρκόπουλος της είπε να τελειώσουν την σχέση τους.

Δε γνωρίζω τον λόγο που συνέβη ούτε και με απασχολεί. Αυτό που ξέρω είναι πως ο Νεκτάριος μετά την συνεργασία του με κορυφαίο πρακτορείο μοντέλων στο Μεξικό δεν έχει χρόνο ούτε για έρωτες ούτε βεβαίως και για κάθε λογής χορηγίες.

Η ji annan ανέβασε χθες δυο εικόνες της μέσα από το νοσοκομείο και τρόμαξε τους φίλους της. Εισήχθη με ταχυκαρδία και δύσπνοια και οι γιατροί το απέδωσαν σε πίεση στρες και άγχος.




Ρίσκαρε 5,9 εκατ. δολάρια στο στοίχημα και... Δείτε τι έγινε

Έχοντας βάλει την υπογραφή σε συμφωνία για αγώνα πυγμαχίας που θα του αποφέρει...

40 εκατομμύρια δολάρια, ο Floyd Mayweather Jr. είπε να το ρίξει στο στοίχημα και να ποντάρει κάτι παραπάνω στο Μαϊάμι.

Κι όταν λέμε κάτι παραπάνω, στην πραγματικότητα εννοούμε πολλά -πάρα πολλά- παραπάνω και για την ακρίβεια 5,9 εκατομμύρια δολάρια σε νίκη πάνω από 7 πόντους της Χιτ επί των Πέισερς.

Τελικά το αποτέλεσμα τον δικαίωσε καθώς με μια επιβλητική εμφάνιση το Μαϊάμι επικράτησε 99-76, πήρε την πρόκριση για τους τελικούς του NBA κι έκανε το «κακό παιδί» της πυγμαχίας πλουσιότερο κατά 6,5 εκατ. ευρώ, όσο δηλαδή ήταν το κέρδος του.

Στο twitter μάλιστα, κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες όχι μόνο είδηση, αλλά και φωτογραφία του τυχερού δελτίου.

Πηγή: sport-fm.gr

Πως να προστατέψετε τον υπολογιστή σας ώστε να μην πάθει ζημιά


Για να προστατέψετε τον υπολογιστή σας από προβλήματα και για να αποτρέψετε τυχόν ζημιά στον υπολογιστή και τα δεδομένα σας, απλά ακολουθήστε τα παρακάτω κολπάκια για καλή λειτουργία. 

Ας μπούμε λοιπόν στο ψητό! 

1) Όταν κλείσετε τον υπολογιστή σας και θέλετε αμέσως να τον ξανανοίξετε, περιμέντε 5-10 δευτερόλεπτα αφού κλείσει και μετα ξανανοίξτε τον, μην τον ξανανοίξετε αμέσως! 

2) Όταν χαλάει ο καιρός και αρχίζει να βροντάει, κλείστε τον υπολογιστή σας και βγάλτε τον από την πρίζα (μαζί και την οθόνη και τα υπόλοιπα περιφερειακά) 

3) Φροντίστε ο υπολογιστής σας να μένει κρύος. Μην τον έχετε κοντά σε θερμαινόμενα σώματα και να του έχετε όσα ανεμιστηράκια χρειάζονται, ώστε να μην ζεσταίνονται πολύ τα διάφορα μέρη του. 

4) Αποφύγετε το reset. Κάντε το μόνο σε έσχατη λύση. Επίσης, τερματίστε τον υπολογιστή σας κανονικά και σε καμία περίπτωση μην τον βγάζετε από την πρίζα αν δεν έχει κλείσει. 

5) Ενώ βρίσκεται σε λειτουργία, μην αποσυνδέσετε κάποιον εσωτερικό δίσκο ή κάποια κάρτα εσωτερική (πχ PCI). 

6) Κάντε τακτικά ανασυγκρότηση αν είναι απαραίτητο (για μηχανικούς δίσκους κι όχι για SSD). 

7) Κάντε συχνά φορματ. Δεν χρειάζεται να φτάσετε στα δύσκολα σημεία όπου κρέμασαν τα πάντα. Έτσι, δεν θα θυσιάζετε τα πολύτιμα δεδομένα σας.

Μια πολύ καλή λύση, είναι να κάνετε image (με πχ το Norton Ghost) ένα φρέσκο format, και να το κάνετε επαναφορά. (Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες ψάχνοντας στο internet) 

8) Φροντίστε να κρατάτε σωστά backups, σε άλλον σκληρό δίσκο ή οπτικά μέσα. Κανείς σχεδόν δεν το κάνει και δεν μπορεί να καταλάβει την σοβαρότητα, αν δεν την πάθει! Φροντίστε πριν την πάθετε! 

9) Κάντε ασφαλή κατάργηση των συσκευών σας πάντα. Αν δεν μπορεί να καταργηθεί, μην την αφαιρέσετε έτσι, κάντε επανεκκίνηση, ή κλείστε τον υπολογιστή σας και αφαιρέστε πχ το memory stick σας! 

10) Μην καθαρίζετε με ΑΖΑΧ την οθόνη, χρησιμοποιήστε υγρά μαντηλάκια οθόνης, είναι αρκετά φθηνά και αγοράζετε μια ντουζίνα! 

11) Μην είστε ανυπόμονοι: όταν κολλήσει το σύστημα και δεν ανταποκρίνεται, δώστε του λίγο χρόνο χωρίς να προσπαθήστε να ανοίξετε κάτι καινούριο. Έτσι, μπορεί πολλές φορές να επανέλθει, χωρίς να χρειαστεί να το κάνετε reset. 

12) Μην έχετε μεγάλα ηχεία κοντά στην οθόνη ή στο κουτί του υπολογιστή σας. 

13) Μην έχετε το κουτί σας κάτω κάτω. Φροντίστε να το βάλετε λίγο πάνω από το πάτωμα. Αυτό γιατί μαζεύει πολύ σκόνη (κι έτσι μπουκώνουν τα ανεμιστηράκια) και υπάρχει περίπτωση υπερθέρμανσης. 

14) Αν δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα, ψάξτε το στο internet, ρωτήστε φίλους και προσπαθήστε να το λύσετε. Πολύ βασικό όμως είναι να ξέρετε τι κάνετε, αλλιώς μπορεί να κάνετε τα πράγματα πολύ χειρότερα! 

Αν πιστεύετε πως είναι κάτι που ίσως να μην μπορείτε να χειριστείτε, καλύτερα πηγαίνετε το σε κάποιον τεχνικό, μην το ρισκάρετε! 

Τηρώντας αυτά τα κολπάκια, θα αποφύγετε προβλήματα και πονοκεφάλους σε ανύποπτες στιγμές. 

Βέβαια, στον κόσμο των υπολογιστών, τα πάντα μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή, μακριά από μας! 

Όμως, προσέχουμε, για να έχουμε και δεν μαθαίνουμε αφού την πάθουμε...

coolweb.gr

Τουτανγατμών: Η πεθαμένη, αλλά αγαπημένη, γάτα μιας οικογένειας


Η Μέλανι και ο Ίαν Μπρους σοκαρίστηκαν όταν πρωτοανακάλυψαν μια νεκρή γάτα στο σπίτι τους στο Σάουθ Σίλντ
Οικιακά εργαλεία, ή και βλήματα που δεν έχουν εκραγεί, είναι μόνο μερικά από τα αντικείμενα που έχουν κατά καιρούς ανακαλυφθεί κατά τη διάρκεια εργασιών ανακαίνισης ή οικοδόμησης κτηρίων, αλλά το πιο πρόσφατο εύρημα, μια... μουμιοποιημένη γάτα που βρέθηκε κάτω από το σπίτι μιας οικογένειας πρέπει να είναι κάτι ανεπανάληπτο. Και η γάτα έγινε μάλιστα κατά κάποιον τρόπο “μέλος της οικογένειας”...
Η Μέλανι και ο Ίαν Μπρους σοκαρίστηκαν όταν πρωτοανακάλυψαν μια νεκρή γάτα στο σπίτι τους στο Σάουθ Σίλντ. Η γάτα βρέθηκε κάτω από το πάτωμα κατά τη διάρκεια εργασιών ανακαίνισης.
Όμως αντί να φοβηθεί το μουμιοποιημένο ζώο, η κ. Μπρους, που είναι μητέρα δύο παιδιών, το λάτρεψε και είπε ότι θα μπορούσε ενδεχομένως να φέρει καλή τύχη στην οικογένεια!
“Δεν θα φύγει από το σπίτι. Όλοι λένε ότι το σπίτι έχει μια υπέροχη αίσθηση. Νομίζω ότι η... “Τουτανγατμών” (όπως ευφυώς βάπτισε την γάτα η οικοδέσποινα του σπιτιού!) είναι εν μέρει υπεύθυνη για αυτό” δήλωσε χαρακτηριστικά η γυναίκα.
“Την έχουμε τοποθετήσει σε πρώτη φάση σε ένα παλιομοδίτικο καρότσι στο κελάρι. Αργότερα θα μπορούσαμε να την βάλουμε σε μια γυάλινη προθήκη δίπλα στην πόρτα” πρόσθεσε η οικοδέσποινα.
Η “Τουτανγατμών” μπορεί να μην είναι και τόσο... όμορφη, ίσα - ίσα μάλλον δείχνει τα χρονάκια της, είναι όμως καλοδιατηρημένη με πολλά από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της να είναι ορατά.
Ο κ. και η κ. Μπρους εκτιμούν ότι μπορεί να βρισκόταν θαμμένη κάτω από το σπίτι από τη βικτοριανή περίοδο (δεύτερο ήμισυ του 19ου αιώνα).

Ο άνθρωπος που δεν ξέρει ποιός είναι! ΦΩΤΟ

Αριστερά: Το μωρό που είχε απαχθεί Δεξιά ο Πωλ Φρόνζακ ο οποίος ψάχνει να βρει ποιός είναι στ' αλήθεια!

Μέχρι τα 49 του χρόνια, ο Πωλ Γιόζεφ Φρόνζακ ήξερε ότι όταν ήταν βρέφος μιας ημέρας είχε απαχθεί από το μαιευτήριο και είχε επιστραφεί στους γονείς του στο Σικάγο όταν ήταν 2 ετών όταν τον βρήκαν εγκαταλελειμένο σε ένα καροτσάκι στο Νιου Τζέρσει.

Τότε το FBI έκλεισε την υπόθεση. Το δυο ετών αγοράκι έμοιαζε με το νεογέννητο που είχε απαχθεί.

Η απαγωγή είχε γίνει από μια γυναίκα που είχε ντυθεί νοσοκόμα και είχε πει στην μητέρα ότι θα έπαιρνε για λίγο το μωρό για να το εξετάσει ο γιατρός.

Τα χρόνια πέρασαν και ο 49χρονος πλεον Πωλ αποφάσισε να κάνει εξέταση DNA. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι δεν ήταν ο γιος των Φρόνζακ!

Έτσι το FBI ξανάνοιξε την υπόθεση για να ανακαλύψει ποιός στ' αλήθεια είναι αυτός ο άνδρας και τι απέγινε το μωρό που είχε απαχθεί!

"Δεν ξέρω πόσο χρονών είμαι, ποιός είμαι, ποιάς εθνικότητας και όλα αυτά που για τους περισσότερους ανθρώπους είναι αυτονόητα", δήλωσε στο CNN.

Το FBI με έδωσε στους γονείς μου λέγοντας ότι είμαι ο βιολογικός τους γιός γιατί τα αυτιά μου έμοιαζαν με εκείνα του βρέφους που είχε απαχθεί!
Το 1964, η υπόθεση αυτή απασχόλησε πολύ τα ΜΜΕ. Είχε γίνει σάλος! Μέχρι και ο Πάπας είχε γράψει επιστολή στους γονείς του Φρόνζακ.

Οι γονείς του Φρόνζακ είναι εν ζωή και συνεργάζονται με το FBI για να λυθεί το μυστήριο. Εκτός από τις νέες μεθόδους που χρησιμοποιεί το FBI οι αρχές κάνουν συνεχώς έκκληση και σε αυτόπτες μάρτυρες που ίσως να είδαν κάτι εκείνη την ημέρα.

http://www.newsit.gr/

Μαμά ελεφαντίνα σώζει το μικρό της από πνιγμό! Δείτε το video

Μια "δεμένη" οικογένεια ελεφάντων δεν θα άφηνε ποτέ ένα μέλος της αβοήθητο...

Η μάνα ελεφαντίνα προσπαθεί να διασχίσει με το μικρό της ένα ποτάμι, ωστόσο αυτό γλιστράει με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να πνιγεί. 

Η μάνα προσπαθεί να το σώσει, αλλά δεν τα καταφέρνει και αμέσως σπεύδουν αλλά δυο μέλη της οικογένειας για να βοηθήσουν.

Έτσι υπήρξε happy end για το ελεφαντάκι. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Η εξέλιξη δεν ευνοεί τα εγωκεντρικά άτομα


Η εξέλιξη δεν ευνοεί τα εγωκεντρικά άτομα, αναφέρει νέα μελέτη που διεξήγαγαν ερευνητές του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν. Αντιθέτως, αναφέρουν οι ερευνητές, ευνοεί τη συνεργασία.

Η νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση «Nature Communications» αμφισβητεί προηγούμενες θεωρίες οι οποίες ανέφεραν ότι είναι καλύτερο να δρα κανείς εγωκεντρικά.

Το «δίλημμα του φυλακισμένου»

Η ομάδα των ερευνητών χρησιμοποίησε υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας για να εξετάσει το «δίλημμα του φυλακισμένου», ένα σενάριο της θεωρίας παιγνίων. Στόχος ήταν να εξεταστεί άν στο τέλος θα κερδίσει ο εγωισμός ή η ανιδιοτέλεια.

Το σενάριο θέλει δύο υπόπτους να ανακρίνονται σε διαφορετικά κελιά, οι οποίοι καλούνται να αποφασίσουν αν θα ενημερώσουν ο ένας τον άλλο. Όποιος αποφάσιζε να καταθέσει εις βάρος του άλλου θα απελευθερωνόταν, ενώ ο συγκρατούμενός του θα έμπαινε για έξι μήνες στη φυλακή. Σε περίπτωση που και οι δύο συλληφθέντες δέχονταν την προσφορά, θα κατέληγαν φυλακισμένοι για 3 μήνες ο καθένας. Αν σιωπούσαν και οι δύο, η ποινή τους θα αντιστοιχούσε σε φυλάκιση ενός μήνα.

Η έρευνα απέδειξε ότι αν δινόταν στους κρατούμενους η ευκαιρία να συνομιλήσουν, τότε θα κατάφερναν να συνεργαστούν και να επιλέξουν να μην δώσουν πληροφορίες ο ένας για τον άλλο. Ωστόσο, αν δεν τους επιτρεπόταν η επικοινωνία, η πιο δημοφιλής στρατηγική ήταν η προδοσία του συγκρατούμενου, σε μια προσπάθεια να αποφύγουν την βαρύτερη ποινή.

Βραχυπρόθεσμα λειτουργεί ο εγωισμός

Ο επικεφαλής της έρευνας, Κρίστοφ Αντάμι του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν δήλωσε ότι βραχυπρόθεσμα η τακτική του εγωισμού μπορεί να λειτουργεί. Ωστόσο, αν η τακτική αυτή εφαρμοζόταν μακροπρόθεσμα, τότε το ανθρώπινο είδος θα εξαφανιζόταν, καθώς σταδιακά όλοι θα έφταναν να έχουν τα ίδια εγωιστικά χαρακτηριστικά προκειμένου να επιβιώσουν.

Αμφισβήτηση της θεωρίας του Νας

Ο μαθηματικός Τζον Νας είχε ισχυριστεί ότι η καλύτερη στρατηγική στο «δίλημμα του φυλακισμένου» είναι η μη συνεργασία μεταξύ των κρατουμένων. «Για πολλά χρόνια, οι άνθρωποι αναρωτιούνταν: αν ο Νας έχει δίκιο, τότε γιατί βλέπουμε συνεργασία στο βασίλειο των ζώων, στον κόσμο της μικροβιολογίας και στους ανθρώπους;» δήλωσε ο δρ Αντάμι.

Πηγή tovima.gr

Τον Μητσοτάκη θα τον εκτιμήσουμε μετά θάνατον...



Τζορτζ Ιωαννίδης: Ο αποβιώσας πράκτορας της CIA που κρύβει το κλειδί για το μυστήριο της δολοφονίας του Τζορτζ Κένεντι


Ένας Έλληνας βρίσκεται στο επίκεντρο μίας από τις μεγαλύτερες ανεξιχνίαστες υποθέσεις του 20ου αιώνα και συνάμα μίας από τις πιο δημοφιλείς ιστορίες συνωμοσιολογικού χαρακτήρα, για την οποία έχουν χυθεί τόνοι μελάνι τα τελευταία 50 χρόνια, από τότε δηλαδή που έλαβε χώρα η δολοφονία του Τζορτζ Κένεντι.

O Tζορτζ Ιωαννίδης, γιος δημοσιογράφου, γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 5 Ιουλίου 1922. Η οικογένειά του έφτασε στη Νέα Υόρκη το 1923, δουλεύοντας εκεί σε ελληνικές εφημερίδες της ομογένειας. Ο μικρός Τζορτζ ανατράφηκε ως Έλληνας, και χάρη στους εργατικούς του γονείς απέκτησε μια πρώτης τάξεως εκπαίδευση στο City College και στο St. John's University, απ' όπου πήρε πτυχίο Νομικής για να εργαστεί στη συνέχεια για την ελληνόφωνη εφημερίδα National Herald, προτού μετακομίσει στην Ουάσινγκτον το 1949 και εργαστεί για την ελληνική πρεσβεία. Η καριέρα του στη CIA ξεκίνησε το 1951.

Το πρόσωπο του αποβιώσαντος Έλληνα πράκτορα επανέρχεται για πολλοστή φορά στην επικαιρότητα, έπειτα από γνωμοδότηση δικαστηρίου των ΗΠΑ, σύμφωνα με την οποία ο αποχαρακτηρισμός των αρχείων του Τζορτζ Ιωαννίδη που είχε η CIA στην κατοχή της είναι προς το δημόσιο συμφέρον και αναμένεται να αποτελέσει σημαντική πηγή πληροφοριών για τη μυστηριώδη δολοφονία του Αμερικανού Προέδρου.

Εκείνη την περίοδο, όπως αναφέρει ο δικτυακός τόπος jfkfacts.org, ο Ιωαννίδης υπηρετούσε ως επικεφαλής των επιχειρήσεων της CIA στο Μαϊάμι. Μετακόμισε στο Μαϊάμι το 1963. Η επίσημη θέση του ήταν «Αρχηγός του τμήματος Ψυχολογικού Πολέμου» της πόλης. Είχε 24 υπαλλήλους, έναν προϋπολογισμό 2,4 εκατομμυρίων δολαρίων, και αποστολή να ελέγξει τη δραστηριότητα των Κουβανικών οργανώσεων του Μαϊάμι, που δραστηριοποιούνταν κατά της κυβέρνησης του Κάστρο.

Υπήρχαν πολλές τέτοιες οργανώσεις –η πιο δραστήρια, και από πολλές απόψεις η πιο επικίνδυνη, ήταν το DRE (Directorio Revolucionario Estudantil), ένα μαχητικό φοιτητικό γκρουπούσκουλο που είχε ως ανεπίσημο στόχο την οργάνωση της δολοφονίας του Φιντέλ Κάστρο.Μετά τη δολοφονία του Κένεντι «οι πράκτορες του Ιωαννίδη χρηματοδοτήθηκαν από την CIA για να συνδέσουν τον Λη Χάρβεϊ Όσβαλντ με τον Κουβανό ηγέτη, Φιντέλ Κάστρο».

Σύμφωνα με άλλα στοιχεία και μαρτυρίες που αναμένεται να δημοσιεύσει το AP, το 1978 είχε δημιουργηθεί μία επιτροπή για να ερευνήσει το σενάριο της ύπαρξης δεύτερου σκοπευτή που πυροβόλησε τον Κένεντι. Σε αυτήν, η CIA είχε τοποθετήσει τον Ιωαννίδη σε θέση τέτοια που να περνούν από τα χέρια του όλα τα έγγραφα προτού εξεταστούν από τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής.

Τον αποχαρακτηρισμό ετούτων των μηνιαίων εκθέσεων του αναμένουν πλέον με μεγάλο ενδιαφέρον κοινό και ερευνητές στις ΗΠΑ, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

analystsforchange

Σκληρές εικόνες από τη Σομαλία – Καρέ καρέ η εκτέλεση κρατούμενου από στρατιώτες


Η Σομαλία είναι μια χώρα που βρίσκεται βουτηγμένη στη βία και το αίμα εδώ και δεκαετίες, ενώ, θεωρείται, παράλληλα, το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου για δημοσιογράφους. Μέχρι τώρα, ωστόσο, οι εκτελεστές δημοσιογράφων δεν έφταναν ποτέ ενώπιον της δικαιοσύνης.

Οι σκληρές εικόνες που δημοσιεύει το πρακτορείο Reuters δείχνουν άνδρες του στρατού να εκτελούν σε απόσπασμα έναν νεαρό άνδρα που κατηγορείται για δολοφονία δημοσιογράφου.

Το όνομά του Αντεν Σεϊχ Αμπντί, μέλος ισλαμιστικής οργάνωσης, ο οποίος εκτελέστηκε το πρωί του Σαββάτου στην πρωτεύουσα Μογκαντίσου, καθώς είχε καταδικαστεί σε θάνατο τον περασμένο μήνα για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Χασάν Γιουσούφ Αμπσούτζ.

Υπολογίζεται ότι μόνο μέσα στο 2012 έχουν δολοφονηθεί 18 δημοσιογράφοι στη χώρα.




Η Ίνα Τσικοπούλου σε sexy φωτογράφηση εσωρούχων

Η Ίνα Τσικοπούλου είναι νέο ταλέντο στο modeling και την βλέπουμε σε sexy φωτογράφηση εσωρούχων, την γνωρίσαμε στα πρόσφατα καλλιστεία Βορείου Ελλάδος όπου πήρε τον τίτλο Miss κεντρική Μακεδονία 2013

Δείτε την








ΚΑΥΤΟ! Αναστάτωσε την Πάρο η sexy ξανθιά πολιτικός!!! Ποια είναι;;; (PHOTOS)


Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στην τοπική αυτοδιοίκηση. Το κακό για εκείνη είναι πώς στην Ελλάδα της μιζέριας στοχοποιείται διότι είναι όμορφη και νέα.

Αυτό βεβαίως δεν αναιρεί τα 15άωρα καθημερινά που αφιερώνει για τον τόπο της. Τον διευρυμένοι Δήμο στη Φυλή.

Η Σπυριδούλα Πατήλα βρέθηκε στην Πάρο για διακοπές και είπε να πάρει χρώμα. Επέλεξε ένα στιλάτο μαγιό πολύ αποκαλυπτικό και έκανε πολλούς να αναζητήσουν παγωμένα νερά και παγάκια για...λούσιμο...Χαζέψτε την...


πηγή: gossip-tv.gr

Τα ζώδια σήμερα 18 Αυγούστου 2013

ΚΡΙΟΣ
Μπορεί να έχετε μια ένταση και έντονες υποχρεώσεις και να είστε όσο μπορείτε συνειδητοί σε οτιδήποτε κάνετε, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Το συναίσθημά σας θα είναι πολύ δυνατό και θα αναζητήσετε την ίδια ανταπόκριση από τους άλλους. Η επαφή με Καρκίνο ή Αιγόκερω θα σας προσφέρει έντονες στιγμές και συγκινήσεις. Έχετε, όμως, τη διορατικότητα να βλέπετε τα πράγματα όπως είναι και αυτό σας βοηθάει να μην αποσυντονίζεστε πάρα πολύ.

ΤΑΥΡΟΣ
Περνάτε ένα μικρό στρες αλλά, με τις δυνάμεις που έχετε, καταφέρνετε να το εξωραΐζετε και να γυρίζετε τα πράγματα υπέρ σας. Αν δεν έχετε ανάγκη να είστε το επίκεντρο, τότε θα καταφέρετε να ξεπεράσετε κάποιες εντάσεις και υπερβολές. Η δυνατότητα να κάνετε ένα ταξίδι που θα είναι στα μέτρα σας μπορεί να σας κάνει πιο χαλαρούς. Αυτή την περίοδο γενικά δίνετε πολλά πράγματα για την οικογένεια ή σε άτομα που τα νιώθετε ότι είναι πολύ κοντινά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κατά κάποιο τρόπο υποχρεώνεστε να είστε πολύ σοβαροί ή ακόμα και συγκεντρωτικοί για να καταφέρετε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Οι κοινωνικές ή οικογενειακές υποχρεώσεις θα σας δημιουργήσουν ένα μικρό βάρος γιατί μερικές φορές δεν σας αρέσουν αυτές οι επαφές επειδή δεν είναι αυθόρμητες. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο περνάτε μια ένταση σε οικονομικό ή συναισθηματικό επίπεδο, που για να την ξεπεράσετε θα χρειαστεί περισσότερο λογική, επειδή ίσως είστε αρκετά υποκειμενικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι η μέρα των υπερβολών και των υπερεκτιμήσεων σε όλα τα επίπεδα. Ίσως βιαστείτε να βγάλετε κάποια συμπεράσματα τα οποία τελικά δεν είναι και πολύ κατάλληλα για τον ψυχισμό σας. Για αυτό, να είστε επιφυλακτικοί και προσεκτικοί. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, θα διακατέχεσθε από μεγαλύτερη συναισθηματική ευαισθησία και μπορεί να δημιουργήσετε έναν καυγά. Αν σχετίζετε με Κριό ή Αιγόκερω να είστε πολύ προσεκτικοί, γιατί μπορεί να πληγώσει ο ένας τον άλλον.

ΛΕΩΝ
Είστε πολύ σοβαροί και τυπικοί με κάποιες καταστάσεις. Βρίσκεστε ακόμα σε μια σχετική απομόνωση την οποία προς το παρόν δεν έχετε απαρνηθεί, γι' αυτό μπορεί να αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να γίνετε πιο ανοικτοί. Ένα ταξίδι πιθανόν να σας βοηθήσει στο να κάνετε μια καινούργια αρχή σε ένα επαγγελματικό θέμα, κυρίως τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Αν αμφισβητείτε την αξία μιας σχέσης καλό είναι να την αντιμετωπίσετε απευθείας και όχι να το κρατάτε μέσα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε πολύ πρακτικοί και μπορεί να φανείτε κάπως ψυχροί με ένα πρόσωπο. Κυρίως, μπορεί να βάλετε σε απόσταση έναν Καρκίνο που σας έχει πληγώσει και δεν ξέρετε πώς να τον διαχειριστείτε ψύχραιμα και όχι με εκρήξεις, που τις συνηθίζετε τώρα τελευταία. Πάντως, σήμερα θα πάρετε και μια ρεβάνς σε ένα θέμα που σας απασχολεί και ίσως η φιλική σχέση με έναν Αιγόκερω να εξελιχτεί σε κάτι παραπάνω. Κάποιοι φίλοι που για σας παίζουν και το ρόλο της οικογένειας θα είναι δίπλα σας.


ΖΥΓΟΣ
Αναλαμβάνετε ρόλους διαιτητή και αυτό σίγουρα δεν θα σας αρέσει, γιατί μέσα στο σπίτι σας μπορεί να υπάρχει μια ένταση ή μια μεγάλη «βαβούρα», που θα χρειαστεί από εσάς να βάλετε τάξη και γενικά όρια. Η σχέση με Καρκίνο μπορεί να γίνει πιο κοντινή και να επενδύσετε παραπάνω πάνω του, καλό όμως είναι να κρατάτε μικρό καλάθι γιατί μερικές φορές γίνεται μπούμερανγκ για σας. Η επικοινωνία σας έχει αποκατασταθεί και μπορείτε να κάνετε πιο προσωπικές συζητήσεις. Η θεατρικότητα που έχει το στυλ σας θα προσελκύσει νέο κοινό για να σας θαυμάζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είσαστε πολύ συγκεκριμένοι στα θέλω και τις προσωπικές σας απαιτήσεις. Η ακρίβεια και η πειθαρχία σε ένα συγκεκριμένο προσωπικό θέμα θα σας δώσει μια άλλη κατεύθυνση. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε περισσότερες συναισθηματικές ευαισθησίες και αναγνωρίζετε την προσφορά κάποιων ατόμων στην ζωή σας. Από την άλλη, μπορεί να υπάρχει δυσκολία να επικοινωνήσετε λεκτικά, γιατί ίσως βλέπετε τα πράγματα μέσα από την δική σας προσωπική πλευρά. Και αυτό κυρίως αν σχετίζεστε με ένα Λιοντάρι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχετε αναλάβει ρόλο διαχειριστή και πιθανόν και συντηρητή. Σας δυσκολεύει βέβαια αυτό που κάνετε, γιατί σας αρέσει η απλοχεριά. Γενικά, όταν έχετε πολλά και δίνετε από εδώ και από εκεί νιώθετε ευτυχείς, αλλά καλό είναι να κάνετε και το κουμάντο σας, για να έχετε καλύτερη επαφή με την οικονομική πραγματικότητα. Συναισθηματικά, ίσως να μην εκδηλώνεστε τόσο έντονα και να είστε ελαφρώς συγκρατημένοι, προκειμένου να κρατήσετε και κάποιες αποστάσεις. Ο Καρκίνος θα είναι ο πρώτος που θα νιώσει την απόσταση και ίσως την ψυχρότητά σας. Παρόλα αυτά, βαθιά μέσα σας είστε πολύ συγχωρητικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αναλαμβάνετε σήμερα μεγάλο ρόλο και είναι πιθανόν να νιώθετε έντονα την υποστήριξη από τους γύρω σας, κυρίως αν είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο. Η οικογένεια παίζει καθοριστικό ρόλο στην ζωή σας και ίσως, έτσι ξαφνικά και χωρίς πολύ σκέψη, να αποφασίσετε να κάνετε δική σας οικογένεια, κάτι που το έχετε πολύ ανάγκη και νιώθετε ότι έχετε ωριμάσει αρκετά για αυτό. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο είστε περισσότερο αποφασισμένοι να κάνετε τομές και αλλαγές σε θέματα που σας ενοχλούν. Τώρα που έχετε πάρει φόρα πιθανόν να απαιτήσετε από τους γύρω σας πολύ περισσότερα πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχετε απομονωθεί για λίγο γιατί βλέπετε τα πράγματα από μια διαφορετική σκοπιά. Είναι πιθανόν να σας ενοχλεί το αποτέλεσμα μιας οικογενειακής κατάστασης. Εσείς κάνατε ότι μπορέσατε, αλλά μερικές φορές άλλα επιλέγουμε και άλλα γίνονται. Αν ενδιαφερθείτε πάντως να εξιχνιάσετε το θέμα μάλλον θα χάσετε τον χρόνο σας, γιατί είστε συναισθηματικά ευάλωτοι και ευαίσθητοι ακόμα. Ένα Λιοντάρι μπορεί να κυριαρχεί στη ζωή σας και να σας δημιουργεί στρες για το πώς θα πρέπει να του συμπεριφερθείτε. Καλό είναι να συζητάτε αυτά που σας πειράζουν.

ΙΧΘYΕΣ
Έχετε έντονο ταμπεραμέντο σήμερα γιατί αναζητάτε την αλήθεια και τελικά θα την κατακτήσετε. Όσο πάντως πιο πολύ οργανώνεστε, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχετε. Αυτή την εποχή θα κερδίσετε χρήματα, αλλά πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι και να μην χάνεστε από εδώ και από εκεί. Και πάνω από όλα, μην ανακατεύετε όλα τα θέματα μαζί, γιατί στο τέλος δεν θα βγάλετε άκρη. Οι συζητήσεις με ένα Λιοντάρι μπορεί να μην οδηγήσουν τελικά πουθενά, γιατί άλλα θέλετε εσείς και άλλα ο άλλος.

Πηγή: http://www.astrology.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger