Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αυτή η 21χρονη αποκαλεί... κατάρα την εμφάνισή της! (pics)

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

«Κατάρα» χαρακτηρίζει την εμφάνισή της μια 21χρονη από το Σικάγο των ΗΠΑ, καθώς όπως λέει την έχει καταστρέψει μιας και θεωρείται πολύ ελκυστική!

Η νεαρή Dana Adiva  μίλησε για τις δυσκολίες που δημιουργεί η εμφάνισή της σε επεισόδιο της εκπομπής του MTV «True Lives».

Όπως αποκάλυψε, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει πρόωρα το σχολείο καθώς είχε πέσει θύμα bullying από ζηλόφθονες συμμαθήτριές της. Επιπλέον, η συνεχής προσοχή που τραβάει πάνω της, καθιστά αδύνατο το να βρει ένα σύντροφο.

Ωστόσο, δεν δίστασε να μιλήσει και για τα προτερήματα τα οποία έχει χάρη στην εμφάνισή της. «Παίρνω ό,τι θέλω και μου φέρονται σαν πριγκίπισσα. Δεν χρειάζεται να είμαι έξυπνη, γιατί έχω την εμφάνισή μου», παραδέχεται.

Ακόμη και έτσι όμως, η ίδια δεν είναι ευτυχισμένη. «Την ίδια στιγμή είναι χάλια να είσαι όμορφη, θα ήταν ωραία να με έπαιρναν σοβαρά μερικές φορές».

Και εξηγεί: «Όταν ήμουν μικρότερη, είχα συνέχεια ανθρώπους να μου λένε συνέχεια πόσο όμορφη ήμουν. Όταν όμως πήγα στο λύκειο όλα άλλαξαν. Λάμβανα τόση προσοχή από τα αγόρια, ώστε να μην τα πηγαίνω καλά με κανένα κορίτσι. Με ζήλευαν τρομερά. Λάμβανα εχθρικά μηνύματα. Συνήθως έγραφαν "απλά αυτοκτόνησε"», περιγράφει η Laura Fernee.

Παραδέχεται ακόμη ότι είχε προσπαθήσει να «κρύψει την ομορφιά της» φορώντας γυαλιά και βάφοντας τα μαλλιά της. «Προσπάθησα να κερδίσω βάρος άλλα δεν μπορούσα», παραδέχεται.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει στο τέλος, αποφάσισε να «συμφιλιωθεί» με την εμφάνισή της και αντί να προσπαθεί να την περιορίσει, να την τονίσει προχωρώντας σε εγχείρηση τοποθέτησης εμφυτευμάτων στήθους...

My Lands: Το νέο δωρεάν online παιχνίδι ήρθε και σας πληρώνει όταν κερδίζετε!



Η αυτοκρατορία του κόσμου βρίσκεται στα χέρια του παίκτη.
Πάρε το μέρος των ειρηνόφιλων ξωτικών, σκοτεινών ξωτικών, ιπποτών ή δαιμόνων και μπες στο κυνήγι του μαύρου μαργαριταριού που θα σου εξασφαλίσει την κυριαρχία του κόσμου!

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή

O παίκτης καλείται να ιδρύσει πόλεις, να κτίσει κτήρια, να προπονήσει στρατούς, να εκμεταλευτεί το εμπόριο, να συμμαχήσει με άλλους κυβερνήτες και να ανακαλύψει εγκαταλελειμμένους οικισμούς που κρύβουν πολύτιμα μαργαριτάρια!
Και μη ξεχνάτε ότι η επιτυχημένη στρατηγική ανταμείβεται με πραγματικά χρήματα στο My Lands!

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν εγγραφή



Η Πάμελα Αντερσον βάζει ξανά το κόκκινο μαγιό - Αυτή τη φορά είναι λίγο πιο μικρό και πολύ πιο αποκαλυπτικό [εικόνες]


Μπορεί να έχει κλείσει τα 45 της χρόνια ωστόσο πάνω της τίποτα δεν μαρτυρά την ηλικία της. Ο λόγος για την Πάμελα Αντερσον η οποία πόζαρε πιο αποκαλυπτική από ποτέ για το βραζιλιάνικο Vogue.

Σε ορισμένες φορώντας ένα λευκό βρεγμένο κορμάκι και σε άλλες ένα κόκκινο μαγιό με τολμηρά κοψίματα και με βλέμμα λάγνο η γνωστή... ναυαγοσώστρια φωτογραφήθηκε στις αμμώδεις παραλίες της Βραζιλίας για το εξώφυλλο του γνωστού περιοδικού.

Με αυτή της τη φωτογράφιση, το κορίτσι που στη δεκαετία του '90 καθήλωνε τους άνδρες όλου του κόσμου στους τηλεοπτικούς τους δέκτες προκειμένου να την παρακολουθούν να σώζει... ζωές βουτώντας στα νερά με το κακκόκινιο μαγιό της ναυαγοσώστριας επιβεβαίωνει ότι της αξίζει μια θέση στη λίστα με τις πιο σέξι γυναίκες που πέρασαν από τον πλανήτη τις τελευταίες δεκαετίες.





http://www.iefimerida.gr/

Αηδία: Δείτε τι έκανε στα κρυφά υπάλληλος φαστφουντάδικου (φώτο)

Άγνωστα παραμένουν τα στοιχεία του υπαλλήλου που έχει προκαλέσει σάλο στο διαδίκτυο...

Ο υπάλληλος του εστιατορίου γρήγορου φαγητού της αλυσίδας Taco Bell φαίνεται σε μια φωτογραφία που ανέβηκε στο διαδίκτυο να γλείφει στα κρυφά τα μεξικάνικα tacos που κρατά στα χέρια του...

Το εστιατόριο της αλυσίδας που είναι ιδιαίτερα γνωστή στις ΗΠΑ, φέρεται να βρίσκεται στην Καλιφόρνια...

Η Ελληνίδα Next Top Model που διαδηλώνει στην Κωνσταντινούπολη [εικόνες]






Στην μέση των διαδηλώσεων εναντίον του Ερντογάν βρέθηκε η Ντένια Αγαλιάνου, γνωστή από την συμμετοχή της στον 1ο κύκλο του Next Top Model, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά τα τελευταία χρόνια στην Τουρκία.
«Μετά τα επεισόδια επικρατεί ενθουσιασμός. Βγήκε κόσμος με τις κατσαρόλες και πανηγυρίζει. Όλοι σιχαίνονται τον Ερντογάν. Ο απλός κόσμος μοιάζει πολύ με τους Έλληνες. Παρασύρθηκα κι εγώ από το κλίμα και κράτησα μια Τουρκική σημαία. Το διασκέδασα. Αυτές τις μέρες η δουλειά έχει παγώσει. Όλα τα castings έχουν σταματήσει. Περιμένουμε να ηρεμήσει κι άλλο η κατάσταση και να δουλέψουμε και πάλι».
Αυτό δήλωσε η Ντένια στο gossip tv σχετικά με την κατάσταση στην Τουρκία με αφορμή τις φωτογραφίες που ανέβασε στο blog της.
Και συγκεκριμένα εκείνης που την δείχνει στην οροφή ενός Γερμανικού αυτοκινήτου με μια Τούρκικη σημαία.
Η πρώην υποψήφια Next Top Model δραστηριοποιείται έντονα τα τελευταία χρόνια στην Τουρκία όπου, πέρα από περιζήτητο μοντέλο, της έχουν προτείνει κατά καιρούς συμμετοχή σε τηλεοπτικές σειρές καθώς και την παρουσίαση του τουρκικού Next Top Model. Ενώ έχει σχεδιάσει και την δική της σειρά ρούχων.
Αν και εκείνη, όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο lifestyle options, έχει άλλα όνειρα «Να δουλέψω ως μοντέλο για λίγα χρόνια ακόμη και μόλις συγκεντρώσω τα χρήματα που χρειάζομαι, να τα επενδύσω στις σπουδές μου πάνω στο θέατρο και τον κινηματογράφο στην Νέα Υόρκη».
Οι φωτογραφίες προέρχονται από το προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

http://www.iefimerida.gr/

Ονόμασε το γιο του Αδόλφο Χίτλερ


Ένας ναζιστής από το Νιου Τζέρσεϊ εμφανίστηκε στο δικαστήριο με στολή ναζί, στην προσπάθειά του να πείσει το δικαστή που εξέταζε την υπόθεσή του, ότι είναι καλός πατέρας για τα παιδιά του.Ο Heath Campbell που έχει τέσσερα παιδιά, ένα εκ των οποίων έχει ονομάσει Αδόλφο Χίτλερ, ζητά να του επιτραπεί να δει τον μικρότερο γιο του, Hons, τον οποίο οι κοινωνικές υπηρεσίες πήραν αμέσως μετά τη γέννησή του πριν από 18 μήνες.

Ο αυτοαποκαλούμενος ναζιστής, έχει δώσει στα τρία από τα τέσσερα παιδιά του ονόματα «εμπνευσμένα» από τους ναζί. Ο ίδιος, ωστόσο, ισχυρίζεται ότι είναι κατάλληλος για πατέρας τους και ότι δεν τα έχει κακοποιήσει ποτέ, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυοNBC10 ο Campbell, με εμφανές ένα τατουάζ με τη σβάστικα στο λαιμό του, είπε: «Θα πω στο δικαστή ότι αγαπάω τα παιδιά μου, ότι θέλω να είμαι ο πατέρας τους και να με αφήσει να είμαι. Θα του ζητήσω να με αφήσει να αποδείξω στον κόσμο ότι είμαι ένας καλός πατέρας».

Ο Campbell δεν έχει δει τα παιδιά του τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ τα μεγαλύτερα τρία έχουν ήδη δοθεί για υιοθεσία.

Ο Αδόλφος Χίτλερ Campbell, έξι ετών, και οι αδερφές του Joycelynn Aryan Nation (5 ετών) και Honszlynn Hinler (4 ετών) τέθηκαν υπό την προστασία κοινωνικών υπηρεσιών τον Ιανουάριο του 2009.

Οι αρχές ανέλαβαν και το τέταρτο παιδί που απέκτησε με την Deborah Campbell, Hons Campbell, λίγες ώρες αφότου γεννήθηκε το Νοέμβριο του 2011.

Πριν από ένα χρόνο το δικαστήριο είχε απορρίψει το αίτημα των γονιών να δουν τα παιδιά τους.

Η ιστορία αυτή ήρθε στο φως το Δεκέμβρη του 2008 όταν ένα ζαχαροπλαστείο αρνήθηκε να διακοσμήσει μια τούρτα γενεθλίων με τη φράση «Χρόνια πολλά Αδόλφε Χίτλερ».

Το 2010 το δικαστήριο του Νιου Τζέρσεϊ αποφάνθηκε ότι υπήρχαν αρκετά αποδεικτικά στοιχεία για παραμέληση και κακοποίηση των παιδιών και ότι δεν απομακρύνθηκαν από τους γονείς τους λόγω των ονομάτων που επέλεξαν γι’ αυτά.

Σύμφωνα μάλιστα με αναφορές, η μητέρα των παιδιών είχε δώσει μια φορά ένα σημείωμα στο γείτονά της, που έλεγε ότι φοβόταν τον άντρα της, ο οποίος είχε απειλήσει ότι θα τη σκοτώσει.

Ο Campbell δήλωσε ότι επέλεξε το όνομα Αδόλφος Χίτλερ για το γιο του γιατί «δε θα το είχε κανένας άλλος στον κόσμο».
Από τότε έχει χωρίσει με τη γυναίκα του, η οποία έχει παραιτηθεί του δικαιώματος να έχει τα παιδιά υπό την επιμέλειά της.

 troktiko.eu

Από Navy Seal.. πριγκίπισσα - Αλλαγή φύλου για βετεράνο!


Υπηρέτησε για περισσότερα από είκοσι χρόνια στο σώμα πολεμώντας σε ορισμένα από τα πλέον επικίνδυνα πεδία μάχης του κόσμου ωστόσο όταν συνταξιοδοτήθηκε συνειδητοποίησε ότι ήθελε να αλλάξει ζωή αλλά και φύλο.

Λέγεται Chris Beck υπηρέτησε για περισσότερο από 20 χρόνια στους Navy Seals. 

Και μόλις αποστρατεύθηκε έκανε το όνειρό του πραγματικότηα. Έγινε... Kristin. 

Το θέμα δημοσιεύεται στην daily maili και εννοείτε ότι έχει κάνει θραύση.

" Ο Chris ήθελε πάντα να είναι ένα κορίτσι”, γράφουν αλλά πριν το πάρει απόφαση έγινε Navy Seal.

Τώρα κάνει ορμονική θεραπεία και θα ακολουθήσει η αλλαγή φύλλου. 

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία έχει αλλάξει πολύ.

http://www.onalert.gr/

Έπαθε ΣΟΚ: Πήγε στο γιατρό για πρήξιμο στο στομάχι και έμαθε πως δεν είναι άντρας

Όπως αναφέρει η βρετανικής Mirror ο ανυποψίαστος άνδρας από το Χονγκ Κονγκ, έμαθε από τους γιατρούς ότι στην πραγματικότητα είναι  γυναίκα!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Hong Kong Medical Journal οι γιατροί έκπληκτοι ανακάλυψαν ότι το πρήξιμο ήταν στην πραγματικότητα μια ωοθηκική κύστη και ο ασθενής έπασχε από το σύνδρομο Turner, μια χρωμοσωμική αναταραχή που εμφανίζεται μόνο σε γυναίκες!

Ο 66χρονος που πίστευε ότι ήταν άνδρας, είχε μουσί και μικρό πέoς σύμφωνα με το δημοσίευμα, καθώς οι ανδρικές ορμόνες ήταν αυξημένες στον οργανισμό του...

Αυτό το τρέιλερ περιέχει την πιο συγκλονιστική σκηνή που έχει καταγραφεί ποτέ σε ντοκιμαντέρ [βίντεο]

Τα διεθνή και αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρονται στον Αμερικανό Μάθιου Βαν Ντάικ με το προσωνύμιο «πολεμιστής της ελευθερίας» και περιγράφουν τη δουλειά του ως ένα από τα τελευταία προπύργια της μαχόμενης δημοσιογραφίας.

Ο 34χρονος ντοκουμενταρίστας κινηματογραφιστής, ο οποίος έφτασε στο Χαλέπι τον Οκτώβριο, αφού πρώτα είχε βοηθήσει τους Λίβυους αντάρτες να ανατρέψουν τον Μουαμάρ Καντάφι, παρήγαγε ένα μικρής διάρκειας ντοκιμαντέρ με τίτλο «Not Anymore: A Story Of Revolution» («Όχι πια: Μία επαναστατική ιστορία»).

Η 14λεπτη ταινία, η οποία θα προβληθεί σε διάφορα κινηματογραφικά φεστιβάλ αυτό το το καλοκαίρι, εκθέτει λεπτομερειακά τον αγώνα της Συρίας για ελευθερία, όπως τον βιώνουν ένας 32χρονος αντικαθεστωτικός πολεμιστής και μία 24χρονη δημοσιογράφος στο Χαλέπι, τη μεγαλύτερη πόλη της Συρίας.

Το τρέιλερ αρκεί για να αντιληφθεί ο αναγνώστης τη δύναμη του καταγεγραμμένου υλικού:


http://www.iefimerida.gr/

Χαμός στο Facebook με το μήνυμα για το «κιγκλίδωμα τιμής»!


Σάλο έχει προκαλέσεις τις τελευταίες ώρες ένα μήνυμα, το οποίο κάνει το γύρο του Facebook και αναμεταδίδεται από τον ένα χρήστη στον άλλο, με τη διαδικασία του share.

Το εν λόγω μήνυμα, αναφέρει ούτε λίγο ούτε πολύ, πως το ο γίγαντας των social media «κλείνει», και από εδώ και στο εξής, θα είναι μόνο με συνδρομή!

Το αποκαλούν μάλιστα, «κιγκλίδωμα τιμής». Τι σημαίνει αυτό; Πως οι συνδρομητές θα χωριστούν σε χρυσούς, ασημένιους, και χάλκινους.

Οι χρυσοί θα πληρώνουν συνδρομή 9,9$ κάθε μήνα, οι ασημένιοι 6,99$ και οι χάλκινοι 3,99$.
Μάλιστα, το μήνυμα προειδοποιεί ότι αν το αντιγράψεις και το δημοσιεύσεις γρήγορα, η εικόνα θα γίνει μπλε, και το Facebook θα είναι δωρεάν.

Τέλος, τονίζει πως αν δεν το κάνετε αυτό, ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί, ενώ επικαλείται για την εγκυρότητα του τις ειδήσεις, μιας και αναφέρθηκε κι εκεί ότι το Facebook αλλάζει και γίνεται επί πληρωμή.

Όπως συμβαίνει κάθε φορά που τέτοιου είδους μηνύματα κάνουν το γύρο του Διαδικτύου, πρόκειται για κάποιου είδους φάρσα ή πλάκα.


Δεν υπάρχει: Δείτε τι πουλάνε στο ebay!

Τελικά, στο ίντερνετ μπορείς να βρεις τα πάντα!

Το Γραφείο Γενικών Υποθέσεων της Νέας Υόρκης πωλεί στο eBay ένα τεράστιο, ατσάλινο ψυγείο νεκροτομείου,με την ελπίδα να βρεθεί ενδιαφερόμενος αγοραστής.

Το ψυγείο διαφημίζεται ιδιαιτέρα καθώς- εκτός από την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται- έχει τέσσερα "συρτάρια" και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ψυχιατρική κλινική του Μανχάταν.

Το ψυγείο έχει προφανώς "κάποια σημάδια φθοράς των καλλυντικών, αλλά είναι πλήρως λειτουργικό και λειτουργεί όπως προβλέπεται" αναγράφεται στην αγγελία.

Μέχρι το βράδυ του Σαββάτου είχε ήδη γίνει προσφορά για 475 δολάρια και η τιμά αναμένεται να ανέβει καθώς η διαδικτυακή δημοπρασία θα διαρκέσει έως τις 6 Ιουνίου.

Ωστόσο, στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η παράδοση. Όποιος αγοράσει το ψυγείο θα πρέπει να βρει τρόπο να το μεταφέρει ο ίδιος. Επίσης,ο νικητής της δημοπρασίας θα είναι υπεύθυνος για τον καθαρισμό του ψυγείου, το οποίο θα παραλάβει μεταχειρισμένο.

Και για εκείνους που πίστευαν ότι πρόκειται για φάρσα, η εκπρόσωπος του γραφείου δηλώνει ότι η αγγελία είναι πραγματική.

Δείτε το μήνυμα από την Τουρκία για την Ελλάδα! (φώτο)


Το δικό τους μήνυμα προς την Ελλάδα έστειλαν διαδηλωτές στην Τουρκία!

Mε γκράφιτι τους σε τοίχο, καλούν τον ελληνικό λαό να πάρει θέση στις διαδηλώσεις εναντίον του καθεστώτος Ερντογάν.

Στον τοίχο, οι διαδηλωτές έχουν γράψει στα αγγλικά «Is Greece with us? Love from Turkey» και για όσους δεν κατάλαβαν: «Είναι η Ελλάδα μαζί μας; Με αγάπη από την Τουρκία».

Η φωτογραφία ανέβηκε στο twitter χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται εάν οι διαδηλωτές είναι Τούρκοι ή άλλης εθνικότητας.

Γιατί οι καπνιστές εργαζόμενοι στοιχίζουν περισσότερα χρήματα στα αφεντικά

Μια ανατρεπτική έρευνα, η οποία στοχοποιεί σε μεγάλο βαθμό τους εργαζόμενους που έχουν την «κακή» συνήθεια του καπνίσματος, παρουσιάστηκε στις ΗΠΑ, καταγράφοντας ότι οι καπνιστές κοστίζουν περισσότερο στους εργοδότες τους.

Ενας καπνιστής στοιχίζει κατά μέσον όρο περίπου 6.000 δολάρια (4.600 ευρώ) περισσότερα σε ετήσια βάση στον εργοδότη του σε σύγκριση με τον μη καπνιστή, σύμφωνα με μια αμερικανική μελέτη που θα δοθεί στην δημοσιότητα αύριο Τρίτη.

Τα κόστη κυμαίνονται ανάμεσα στα 2.885 δολάρια (2.200 ευρώ) επιπλέον και στα 10.125 δολάρια (7.730 ευρώ) ανάλογα με τον τομέα της δραστηριότητας της επιχείρησης και των καθηκόντων που αναλογούν στη θέση εργασίας, σύμφωνα με την μελέτη που εκπόνησε μια ομάδα ερευνητών του Πανεπιστημίου της Πολιτείας Οχάιο σε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα και σε διάφορους κλάδους της οικονομίας.

Το μεγαλύτερο μέρος του κόστους αποδίδεται στα διαλείμματα για τσιγάρο, που αντιπροσωπεύουν διαφυγόντα έσοδα ύψους 3.077 δολαρίων (2.530 ευρώ) ανά εργαζόμενο κατ' έτος, ενώ οι παρατεταμένες απουσίες των καπνιστών από τις θέσεις τους εκτιμάται ότι στοιχίζουν 517 δολάρια (395 ευρώ) και οι ωσεί παρόντες (ο εργαζόμενος είναι στη θέση του, αλλά η παραγωγικότητά του είναι ιδιαίτερα μειωμένη λόγω του ότι δεν ικανοποιεί τον εθισμό του στη νικοτίνη) στοιχίζουν στις επιχειρήσεις 462 δολάρια (353 ευρώ).

Τα επιπρόσθετα κόστη λόγω των συνεπακόλουθων δαπανών υγείας, για τους εργαζόμενους οι οποίοι αυτασφαλίζονται, ανέρχονται σε 2.056 δολάρια (1.570 ευρώ).

Παρότι οι εργοδότες κερδίζουν από τους καπνιστές και σε επίπεδο συντάξεων (καθώς πεθαίνει νεότερος, ο καπνιστής στοιχίζει 296 δολάρια λιγότερο κατ' έτος από τον μη καπνιστή), ο λογαριασμός για τις επιχειρήσεις ανέρχεται εν τέλει στα 5.816 δολάρια (4.445 ευρώ) κατ' έτος.

«Οι εργαζόμενοι οι οποίοι καπνίζουν επιβάλλουν σημαντικά πρόσθετα κόστη στις ιδιωτικές επιχειρήσεις ,, υποστηρίζει η ομάδα των ερευνητών, η οποία προσθέτει ότι εκπόνησε την μελέτη για να συμβάλλει «να ληφθούν αποφάσεις όσον αφορά την πολιτική έναντι του καπνού».

Πολλές αμερικανικές επιχειρήσεις ήδη έχουν λάβει μέτρα σε βάρος όσων εργαζομένων καπνίζουν, επιβάλλοντάς τους πρόσθετες εισφορές υγείας. Άλλες πολύ απλά αρνούνται να προσλάβουν καπνιστές ή να διατηρήσουν στις θέσεις τους εργαζόμενους που δεν έπαψαν να καπνίζουν έπειτα από μια ορισμένη περίοδο.

Την μελέτη δημοσιεύει η επιθεώρηση Tobacco Control, η οποία ανήκει στον όμιλο British Medical Journal (BMJ).

Σήμερα οι καπνιστές υπολογίζεται ότι αντιστοιχούν στο ένα πέμπτο του ενήλικου πληθυσμού στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ στις συνέπειες για την υγεία λόγω της κατανάλωσης προϊόντων καπνού υπολογίζεται ότι οφείλονται 443.000 θάνατοι στη χώρα αυτή κατ' έτος.

http://www.iefimerida.gr/

Η παράξενη και επώδυνη τελετή ενηλικίωσης των Satere-Mawe (φώτο & βίντεο)


Μεταξύ των πιο παράξενων τελετών ενηλικίωσης που έχουμε ακούσει ποτέ βρίσκεται και η τελετή που ακολουθεί μια φυλή ιθαγενών από το τροπικό δάσος του Αμαζονίου, η Satere-Mawe. Η διαδικασία για να γίνει ένα αγόρι άνδρας σ΄ αυτή τη φυλή είναι το λιγότερο επώδυνη. Πρέπει να αντέξει τα τσιμπήματα όχι ενός αλλά ενός σμήνους μυρμηγκιών που είναι γνωστά ως Bullet. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεται, το τσίμπημα των μυρμηγκιών αυτών προκαλεί έντονο πόνο και λέγεται είναι εξίσου οδυνηρό όπως το να σε χτυπάει μια σφαίρα.


Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την τελετή ενηλικίωσης, οι γέροντες της φυλής συλλέγουν τα μυρμήγκια από την ζούγκλα. Αυτά τα μυρμήγκια υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών τοποθετούνται σε σε ειδικά γάντια φτιαγμένα από φύλλα. Δεδομένου ότι το ναρκωτικό σιγά-σιγά  εξασθενεί, τα μυρμήγκια γίνονται όλο και περισσότερο επιθετικά  και ανυπόμονα να τσιμπήσουν. Τα αγόρια λοιπόν βάζουν τα χέρια τους στα τα γάντια και αφήνουν τα μυρμήγκια σφαίρες να  κάνουν τη "δουλειά" τους για 10 ολόκληρα λεπτά, όχι λιγότερο. "Είναι το ίδιο σα να βάζετε τα χέρια σας στη φωτιά», λέει ένας ιθαγενής. Αλλά ο πραγματικός πόνος ξεκινά μόλις βγουν τα γάντια, και το δηλητήριο αρχίζει να παράγει αποτελέσματα. Δεδομένου ότι ο πόνος συνεχίζει να αυξάνεται, τα χέρια παραλύουν και μοιάζουν με κούτσουρα. Αλλά μόλις μία προσπάθεια συνήθως δεν είναι αρκετή για να μετατρέψει ένα αγόρι Satare σε έναν άνδρα. Θα πρέπει να περάσουν από αυτό το τελετουργικό όσες φορές χρειάζεται για να μην κλαίνε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Η μέρα που δεν βγάζουν ούτε ένα δάκρυ, είναι είναι αυτή που τους κάνει πραγματικούς άντρες. Μερικές φορές, μπορεί να χρειαστούν και 20 προσπάθειες.




Οι πρακτικές των Satere-Mawe είναι σε έντονη αντίθεση με τον αστικό κόσμο, όπου οι τελετές μύησης είναι τόσο απλές όπως τα παιδιά να πάνε στο κολέγιο, να πάρουν μια θέση εργασίας και να ζήσουν μακρυά από τους γονείς τους. Αλλά είναι διαφορετικό σε φυλές όπως αυτές επειδή οι άνδρες έχουν γενικά μικρή επαφή με νεαρά αγόρια στη φυλή, τα οποία περνούν τον περισσότερο χρόνο τους με τις γυναίκες. Όμως, μετά την πετυχημένη τελετή ενηλικίωσης, το αγόρι εισάγεται πια στον κόσμο των ανδρών. Ακούγεται πρωτόγονο, αλλά ίσως δεν είναι διαφορετικό από το όταν ένας πατέρας παίρνει μαζί του τον γιο του στο ψάρεμα ή στο κάμπινγκ, ή απλά περνούν χρόνο μαζί. Εκτός από τον αφόρητο πόνο, φυσικά ...







Αυτή είναι η ξανθιά Κορίνα Βιτγκενστάιν που πήρε τα μυαλά του βασιλιά Χουάν Κάρλος και σοκάρει την Ισπανία [εικόνες]

Αρρωστος και καταβεβλημένος από μια σειρά οικονομικών σκανδάλων που πλήττουν την οικογένειά του, ο βασιλιάς της Ισπανίας αντιμετωπίζει νέες αποκαλύψεις για το δεσμό του με μια ξανθιά γερμανίδα επιχειρηματία, η οποία του έχει πάρει τα μυαλά και εξάπτει την φαντασία των Ισπανών.
«Γνώρισα τον βασιλιά κατά τη διάρκεια μια επίσκεψής μου για κυνήγι στην Ισπανία, το 2004. Μοιραζόμαστε μια βαθιά φιλία. Είναι άνθρωπος χαρισματικός, πολύ προσιτός και ανθρώπινος» έλεγε πρόσφατα στο γαλλικό περιοδικό Paris Match η γυναίκα που αποκαλούν «η γερμανίδα προγκήπισσα» και η οποία είναι η «entrañable amiga», η τρυφερή φίλη, η ερωμένη του βασιλιά, όπως γράφουν τα ΜΜΕ στην Ιβηρική χερσόνησο. Η Κορίνα τσου Σεν-Βιτγκενστάιν, μια όμορφη ξανθιά 48 ετών, είναι η νέα πέτρα του σκανδάλου στην Ισπανία και τα γλυκά της λόγια για τον βασιλιά είναι γι'αυτόν δηλητήριο πλέον.
Η ιστορία της είναι για μυθιστόρημα
Η Κορίνα Βιτγκενστάιν είναι γερμανίδα επιχειρηματίας, ζει στο Μαρόκο για φορολογικούς λόγους και αποτελεί ενεργό μέλος του διεθνούς τζετ σετ. Ομορφη, κομψή και υπερβολικά κοκέτα φοράει κολιέ από σμαράγδια που στοιχίζει πάνω από 400.000 ευρώ.
Μετά από 35 χρόνια βασιλείας ο Χουάν Κάρλος διανύει τη χειρότερη περίοδο της ισπανικής μοναρχίας. Σωματικά καταβεβλημένος (χειρουργήθηκε έξι φορές σε δύο χρόνια στο γόνατο και στο γοφό) δέχεται τα πυρά εξαιτίας των οικονομικών σκανδάλων της κόρης του Κριστίνα και του γαμπρού του. Οι Ισπανοί δεν πιστεύουν στ'αυτιά τους κάθε φορά που ξεσπάει ένα σκάνδαλο γύρω από τη μοναρχία, η οποία ως πρόσφατα ήταν ο πιο σεβαστός θεσμός της χώρας.
Η ξανθιά που απειλεί τον θρόνο
Το σκάνδαλο με την γερμανίδα πριγκήπισα ήρθε να επιδεινώσει την εικόνα που είχε από καιρό θρυμματιστεί. «Ξέραμε από καιρό ότι ο Χουάν Κάρλος είχε ερωμένες. Αλλά τώρα αυτό έγινε δημόσιο και η αλλαγή είναι σοβαρή» αναφέρει ο ισπανικός Τύπος. Τα ΜΜΕ της χώρας δημοσιεύουν σχεδόν καθημερινά πικάντικες ιστορίες και φωτογραφίες του ζεύγους ενώ φήμες κυκλοφορούν ότι εδώ και μια δεκαετία η Κορίνα Βιτγκενστάιν είναι αυτή που έχει το πάνω χέρι στα θέματα της ισπανικής μοναρχίας. Δημοσιεύματα φέρουν τη βασίλισσα Σοφία, 73 ετών, να είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένη με την ξανθιά ερωμένη του βασιλιά ενώ το σάιτ ElConfidencial.com γράφει για την όμορφη ξανθιά ότι «είναι η γυναίκα που απειλεί τον θρόνο του βασιλιά».
Ενας, δύο, τρεις γάμοι με εκατομμυριούχους
Η Κορίνα γεννήθηκε στη Φραγκφούρτη ως Κορίνα Λάρσον από πατέρα ουγγροΔανό και μητέρα γερμανίδα. Μετά τις σπουδές της στην Ελβετία και μια θητεία στην εταιρεία L'Oréal-Paris, γνωρίζει σε ηλικία 22 ετών έναν πλούσιο βρετανό επιχειρηματία, τον Φίλιπ Αντικινς. Εκείνος της προσφέρει το πρώτο όπλο για κυνήγι και γίνεται το πάθος της.
Σε δεύτερο γάμο παντρεύεται τον Γκερτ Φλικ, δισεκατομμυριούχο κληρονόμο μια γερμανικής οικογένειας η οποία πλούτισε χρησιμοποιώντας εβραίους από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης στα εργοστάσιά της.
Σε τρίτο γάμο η Κορίνα παντρεύεται το 2000 έναν πρίγκηπα της παλιάς αριστοκρατίας της Γερμανίας, τον Καζιμίρ zu Sayn-Wittgenstein. Αποκτά έτσι χαρακτηριστικά βασιλικά και την αποκαλούν «πριγκίπισα» ή «μεγαλειοτάτη». Το 2004 γνωρίζει στη Νότια Γερμανία τον Χουάν Κάρλος και η νέα περιπέτεια αρχίζει.
Η τρομερή μπίζνα της Κορίνα Βιντγκενστάιν
Πώς κατάφερε να κάνει τόσο σπουδαίες γνωριμίες και συναντήσεις; Χάρη στην επιχείρηση που έστησε μετά τον πρώτο γάμο της, το 1988. Αγόρασε μια επιχείρηση εμπορίας όπλων, την Boss & Co Gunmakers στο Λονδίνο και επενδύει στην Boss & Sporting, μια εταιρεία που διοργανώνει σαφάρι πολυτελείας στην Αφρική για προσωπικότητες από τον χώρο της οικονομίας και της πολιτικής.
Τον Απρίλιο του 2012 οι Ισπανοί πέφτουν από τα σύννεφα: Ο Τύπος δημοσιεύει φωτογραφίες του Χουάν Κάρλος να κυνηγάει ελέφαντες στην Μποτσουάνα, γεγονός που είχε μείνει μυστικό ακόμη και από την κυβέρνηση. Στο κυνήγι αυτό ο βασιλιάς έπεσε από τον ελέφαντα και έτσι ξεκίνησαν και τα προβλήματα υγείας του. Διοργανώτρια αυτού του σαφάρι είναι η Κορίνα και έτσι ξεκινάει η θυελλώδης σχέση η οποία σκανδαλίζει τους Ισπανούς εν μέσω κρίσης.
Ενα βραχιόλι με 3 εκατ. ευρώ
Το τελευταίο επεισόδιο αυτού του ροζ σκανδάλου είναι ένα βραχιόλι από πλατίνα και στολισμένο με 10 διαμάντια το οποίο η Κορίνα φόρεσε για να φωτογραφηθεί για το περιοδικό «Hola!» το οποίο φέρεται να κοστίζει 2,5 εκατ. ευρώ, ίσως και 3 εκατ., όπως έγραψε η ισπανική εφημερίδα El Mundo. Το βραχιόλι είναι δώρο του βασιλιά σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και το σκάνδαλο καλά κρατεί στη χειμαζόμενη Ισπανία της κρίσης. Πηγή Liberation, Paris Match













http://www.iefimerida.gr/


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger