Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ειδαν την καθηγητρια τους σε "ροζ" ταινια

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Δικαστική διαμάχη στις ΗΠΑ ανάμεσα σε μια καθηγήτρια και το σχολείο όπου δούλευε. Η θητεία της στη βιομηχανία πορνό δεν εκτιμήθηκε ιδιαίτερα (Vid)

Μπορεί να απολυθεί μια καθηγήτρια μόνο και μόνο επειδή στο παρελθόν είχε εργαστεί στην βιομηχανία πορνό; Σε αυτή την ερώτηση καλούνται να απαντήσουν οι δικαστές του Λος Άντζελες μετά την απόλυση της Stacie Halas.
Η 31χρονη ήταν καθηγήτρια φυσικής στο Richard B. Haydock Intermediate School όταν για κακή της τύχη αποκαλύφθηκε το παρελθόν της και η διεύθυνση αποφάσισε την απόλυσή της από το σχολείο.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του NBC η 31χρονη τόνισε κατά τη διάρκεια της ακρόασης ότι στην ηλικία των 19 έλαβε μέρος σε αισθησιακές ταινίες γιατί είχε ανάγκη τα χρήματα ώστε να σπουδάσει.
Ο δικηγόρος της Richard Schwab ανέφερε ότι το πορνό μπορεί να μην είναι μια σεβαστή βιομηχανία ωστόσο εξακολουθεί να είναι νόμιμη στην πολιτεία της Καλιφόρνια.
Αναφέρθηκε επίσης ότι η πελάτισσά του κατέφυγε  στην πορνοβιομηχανία  γιατί χρειαζόταν τα χρήματα.
Ο δικηγόρος της ανέφερε ότι η πελάτισσά του εργαζόταν από το 2005 έως το 2007 στη βιομηχανία πορνό, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν την εμπόδισε να γίνει ικανή και αποτελεσματική εκπαιδευτικός.
Οι υπεύθυνοι του σχολείου τόνισαν ότι η 31χρονη δεν απολύθηκε λόγο της συμμετοχής της σε πορνό, αλλά γιατί είπε ψέματα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης για την πρόσληψή της.
Στο βιογραφικό της αναγραφόταν ότι στο παρελθόν εργαζόταν ως ναυαγοσώστρια και ως εργαζόμενη στο μετρό αλλά πουθενά ότι είχε πρωταγωνιστήσει σε αισθησιακές ταινίες.
Αξίζει να αναφερθεί ότι το "σκοτεινό" παρελθόν της καθηγήτριας έγινε γνωστό όταν μερίδα μαθητών του σχολείου  είδαν ταινίες της. Αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου.

Teacher Stacie Halas Fired από stefanelonikitelo

http://news247.gr

Κατια Ζυγουλη: Η sexy μαμα σε καυτες ολογυμνες ποζες!!!

Για να μην ξεχνιόμαστε ε; Το κορίτσι έχει τρελάνει κατά το παρελθόν πολύ κόσμο. Και να οι αποδείξεις. Χωρίς ρετούς, χωρίς παρεμβάσεις η Sexy μαμά σήμερα ποζάρει ολόγυμνη για τις ανάγκες φωτογράφησης μηνιαίου περιοδικού. Η Κάτια σε έναν ρόλο που έχουμε ξεχάσει. Σε αυτόν της μοιραίας γυναίκας…Δείτε το…αξίζει!!!!




http://blogs.gossip-tv.gr

Το μυστηριο του αριθμου 12


Από τους πανάρχαιους χρόνους αποδίδονταν στους αριθμούς μια μυστηριακή σημασία. Είναι γεγονός ότι οι αρχαίοι λαοί γνώριζαν πλήρως τα θαυμαστά μυστήρια που ήταν σε θέση να αποκαλύψουν οι αριθμοί και ανέπτυξαν μία ολόκληρη επιστήμη αριθμητικών ιδεών, εντελώς ξεχωριστή από τα μαθηματικά.

Η συσχέτιση των αρχαίων δοξασιών για τους Αριθμούς με τα γράμματα της αλφαβήτου , τους Πλανήτες με τα Αστέρια , τους Αστερισμούς και άλλα αστρονομικά μεγέθη, ασκούσανε μια μορφή μαντείας.
Αν και ο κάθε αριθμός από μόνος του έχει τη δική του ξεχωριστή αποκρυφιστική και συμβολική έννοια, ο αριθμός Δώδεκα (12) έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία ανά την ιστορία και τους λαούς.
Αυτός ο αριθμός αντιπροσωπεύει έναν πλήρη κύκλο κι έχει ένα τέλειο και σημαντικό χαρακτήρα που ήταν από τους πιο αξιοσημείωτους στους αρχαίους πολιτισμούς , έχοντας μία άμεση και εξαρτημένη σχέση με το ζωδιακό καθώς και με τους μήνες στους περισσότερους πολιτισμούς είτε χρησιμοποιούσαν σεληνιακό είτε ηλιακό ημερολόγιο .
Η ιερότητα του 12 φαίνεται ότι προέρχεται από το αρχαϊκό δωδεκαδικό σύστημα , που πιθανώς ήταν το μοναδικό σύστημα αρίθμησης κατά τη νεολιθική εποχή και παρέμεινε ως συμπληρωματικό του δεκαδικού μέχρι σήμερα.
Η δωδεκάδα , ο χωρισμός της μέρας και της νύχτας σε 12 ώρες και του έτους σε 12 μήνες αποτελούν κατάλοιπα του αρχέγονου δωδεκαδικού συστήματος αρίθμησης.
Το 12 αντιπροσωπεύει τις 12 Ιεραρχίες των αρχαίων γραφών που καθόριζαν με τη σειρά τους τους 12 αστερισμούς του ζωδιακού κύκλου.
Οι Σουμέριοι ιερείς αστρονόμοι ήταν και οι πρώτοι που διαίρεσαν το έτος σε μικρότερες μονάδες. Έτσι όπως το σεληνιακό έτος τους είχε δώδεκα μήνες των 30 περίπου ημερών και το ημερονύκτιό τους είχε δώδεκα ντάννα. Έτσι καταλαβαίνουμε ότι ο αριθμός 12 αποτελούσε μία τεχνική για τη διαίρεση της ροής του χρόνου αλλά κι όπως γνωρίζουμε οι δωδεκάδες σχετίζονται είτε φανερά είτε με έναν κρυμμένο τρόπο με τα Σημεία του Ζωδιακού , μέρη του μεγάλου κύκλου του ουρανού. Όπως μαρτυρούν τα ευρήματα των ανασκαφών , ήδη από το 2.400 π.Χ χρησιμοποιούσαν το ηλιακό έτος των 360 ημερών που διαιρούνταν σε 12 μήνες των 30 ημερών.
Αυτό φαίνεται και στο Βαβυλωνιακό ημερολόγιο, αλλά μόνο στην εποχή του βασιλιά Χαμουραμπί (1955-1913 π.Χ) επιβλήθηκε ομοιομορφία στο ημερολόγιο και δόθηκαν στους μήνες ονόματα , τα οποία χρησιμοποιούνται ως σήμερα παραφθαρμένα στο εβραϊκό ,στο συριακό και στο λιβανέζικο ημερολόγιο.
Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι διαίρεσαν τη μέρα σε 12 (χαρού) και 12 τη νύχτα. Οι 12 ημερήσιες ώρες προσωποποιούνταν με θεές, που έφερναν στο κεφάλι τους τον δίσκο του Ήλιου, ενώ οι 12 νυχτερινές προσωποποιούνταν με θεές που έφερναν αντίστοιχα ένα αστέρι.
Στην Κίνα ο Ζωδιακός Κύκλος αντιπροσωπεύεται από δώδεκα ζώα που το καθένα ασκεί αστρική επίδραση για ένα χρόνο.


ΠΗΓΗ....prisonplanet

Κατηγορει την κοπελα του οτι ειναι ανδρας και τον βιασε!


Κατηγορείται Ινδή αθλήτρια, η οποία κέρδισε χρυσό μετάλλιο στους Πανασιατικούς Αγώνες του 2006, ότι βίασε τον πρώην εραστή της. Το θύμα ισχυρίστηκε πως η σύντροφός του δεν είναι γυναίκα αλλά άνδρας. Πρόκειται για την Pinki Pramanik η (ο;) οποία προφυλακίστηκε για....14 ημέρες για να περιμένει τη δίκη της με την κατηγορία ότι βίασε επανειλημμένα τα αγόρια που κατά καιρούς, έκανε σχέση μαζί τους.

«Ο δικαστής ζήτησε από τις δικαστικές αρχές να γίνει ιατρικό συμβούλιο για τον καθορισμό του φύλου της (του) Pinki».


O Notis Σφακιανακης οπως ηταν τη δεκαετια του '80 (τρελες φωτο!)





Με αφορμή τη επιστροφή του στην επικαιρότητα - χάρη στις νέες του δηλώσεις...

Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχθεί στην Κω, όπου μεγάλωσε ο τραγουδιστής (και έπαιξε ποδόσφαιρο και δούλεψε ως DJ σε άδεια κέντρα!)








Χαμος στο Mega με τα κατεβασμενα παντελονια!


Νέες διαφωνίες ξεκίνησαν μεταξύ καναλιού και εταιρίες παραγωγής σχετικά ε τη νέα σειρά «Κατεβασμένα Παντελόνια» που πρόκειται να προβληθεί! Είναι σχεδόν σίγουρο πως έχει πάρει το πράσινο φως για τον Φεβρουάριο όμως αυτές τις μέρες υπάρχει έντονη διαφωνία για το καστ. Έχουν ήδη ανακοινωθεί κάποια ονόματα όμως όλα μπορεί να αλλάξουν! Κι αυτό γιατί άλλους ηθοποιούς θέλει το κανάλι, καθώς έχει «υποχρέωση» σε αρκετούς που τους χρωστάει και άλλους θέλει η παραγωγή… Για να δούμε τελικά ποια γνώμη θα επικρατήσει!

http://blogs.gossip-tv.gr


Bατομουρο Αδυνατισματος (Rasberry Ketone)






Το Raspberry Ketone Forte είναι ένα εντελώς φυσικό και εύκολο στη χρήση προϊόν. Η επαναστατική του φόρμουλα περιλαμβάνει διάφορα ισχυρά θρεπτικά στοιχεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να καταλαγιάσετε τη πείνα σας, μπορούν να σας δώσουν μια μεγάλη ώθηση ενέργειας, μπορεί να ενισχύσουν το μεταβολισμό σας και να προωθήσουν την απώλεια λίπους ιδιαίτερα όταν συνδυάζονται με τακτική άσκηση και μια καλά ισορροπημένη διατροφή με υγιεινές και οργανικές τροφές. 





Ανεκδοτο: Ο συμβουλος γαμου




Ένα αντρόγυνο πήγε σε σύμβουλο γάμου μετά από 20 ολόκληρα χρόνια γάμου. Όταν ο σύμβουλος ρώτησε ποιο είναι το πρόβλημά τους, η γυναίκα άρχισε να εξιστορεί με πάθος, ένταση και θλίψη όλα τα προβλήματα που είχαν σε αυτά τα 20 χρόνια.

Όλα όμως! Ανέλυσε τα πάντα. Ότι ο σύζυγος δεν την προσέχει, είναι αδιάφορος, ψυχρός, ότι αυτή νιώθει μοναξιά, αποξενωμένη, δεν υπάρχει αγάπη πλέον στη σχέση και όλες τις ανάγκες που μένουν ανεκπλήρωτες από έναν κενό γάμο.

Αφού ο σύμβουλος την άφησε για αρκετή ώρα να μιλάει, κάποια στιγμή σηκώθηκε πάνω, της ζήτησε να σταθεί όρθια και μετά την αγκάλιασε και την φίλησε παθιασμένα!
Ο άντρας παρακολουθούσε με προσοχή χωρίς να αντιδράσει. Μετά από λίγο, η γυναίκα σταμάτησε και κάθισε ξανά στην καρέκλα της μισοζαλισμένη.

Ο σύμβουλος γύρισε στον άντρα και του είπε: "Αυτό χρειάζεται η γυναίκα σου. Μπορείς να το κάνεις αυτό τουλάχιστον 3 φορές τη βδομάδα"?

Ο άντρας το σκέφτηκε για λίγο και είπε: "Κοίτα, μπορώ να στη φέρνω Δευτέρα και Τετάρτη, αλλά την Παρασκευή δεν μπορώ, έχω μπάλα".

Αυτοφωρο για Βαξεβανη – Ψαχνουν να τον βρουν !!!

Εντολή στην Αστυνομία προκειμένου να αναζητήσει και να συλλάβει στα όρια του αυτοφώρου, τον δημοσιογράφο, Κώστα Βαξεβάνη, έδωσε η Εισαγγελία Αθηνών.

Ο δημοσιογράφος είχε δημοσιεύσει στο περιοδικό του, HOT DOC μια λίστα με ονόματα και ισχυριζόταν πως πρόκειται για την περίφημη «λίστα Λαγκάρντ».
Η δικαιοσύνη, θεώρησε πως η δημοσιοποίηση των ονομάτων παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα των ατόμων αυτών και του νόμου περί απορρήτου και για αυτό τον λόγο, εξέδωσε εντολή για την σύλληψη του Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος διώκεται για πλημμέλημα.
Στην ιστοσελίδα της Αστυνομίας αναφέρεται:
«Κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών, διενεργούνται έρευνες από την Ελληνική Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του εκδότη του περιοδικού HOTDOC., όπου δημοσιεύονται ονόματα της Λίστας Λαγκάρντ».


Νεα παγκοσμια περιοδεια ξεκιναει ο Bon Jovi.



Για μια νέα παγκόσμια περιοδεία ετοιμάζεται ο Bon Jovi με την μπάντα του. To "Because We Can Tour" θα εκκινήσει στις 13 Φεβρουαρίου του 2013 από το Μόντρεαλ του Καναδά.

Προς το παρόν έχουν ανακοινωθεί μόνο οι πόλεις και οι ημερομηνίες στις οποίες o Bon Jovi θα παίξει στον Καναδά ωστόσο η παγκόσμια περιοδεία του θα περιλαμβάνει εμφανίσεις και στις Η.Π.Α., την Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική, την Αφρική, την Ασία και την Αυστραλία. Παγκόσμια περιοδεία όνομα και πράγμα και ευχή όλων είναι να περιλαμβάνει και μια στάση στη χώρα μας.

Το συγκρότημα του χαρισματικού τραγουδιστή μετράει πάνω από 500 live εμφανίσεις σε ολόκληρο τον κόσμο την τελευταία δεκαετία ενώ η παγκόσμια περιοδεία για το "Circle" το καλοκαίρι του 2011 βρίσκεται στην 7η θέση ανάμεσα στις περιοδείες με τα μεγαλύτερα κέρδη μετρώντας τζίρο 365 εκατομμύρια δολαρίων!

ΤΡΕΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Ζητησε να σκαλισουν στον ταφο της το αιδοιο της



Μία γυναίκα στη Σερβία, λίγο πριν πεθάνει, ζήτησε από τον άνδρα της να σκαλίσουν επάνω στον μαρμάρινο τάφο της το αιδοίο της! 
Ήθελε έτσι να την θυμάται ο άνδρας της και να μην μπορεί να την απατήσει... 
Η Μιλένα Μαρίνκοβιτς (Milena Marinkovic) άφησε μέχρι και σημείωμα με τις επιθυμίες της, στο οποίο ζητούσε να προσληφθεί ένας γλύπτης για να φτιάξει ένα αντίγραφο του αιδοίου της και να το τοποθετήσει πάνω στην ταφόπλακά της. Είχε μάλιστα τραβήξει και φωτογραφίες του αιδοίου της, για να δοθούν στον γλύπτη. 
Έτσι, ο 72χρονος Σέρβος Μίλαν Μαρίνκοβιτς (Milan Marinkovic) σεβάστηκε την τελευταία επιθυμία της γυναίκας του. 
«Δεν θέλω να πας με άλλες γυναίκες. Με αυτόν τον τρόπο θα θυμάσαι πάντα», του εξηγούσε στο σημείωμα.
Τελικά ο γλύπτης βρέθηκε και για το έργο του πληρώθηκε 2.600 ευρώ.











Κουκλαρες και στα πενηντα τους







Συναγωνίζονται εύκολα πολλές εικοσάρες...


Σκεφτείται να είχατε τους paparazzi να σας παρακολουθούν μέρα νύχτα καταγράφοντας την κάθε σας ρυτίδα; Να πρέπει να δίνετε το παρόν κάτω από τους προβολείς κια επί του κόκκινου χαλιού, αναμένοντας τα σχόλια για κάθε δημόσια και μη εμφάνισή σας; Αγχωτικό; Σα να ζητάει ο οργανισμός σας, ένα botox, μία τόνωση, κάτι ξαφνικά, ε; Κι όμως! Είναι κάποιες σταρ που μεγαλώνουν ομορφαίνοντας και καταφέρνουν να δείχνουν το μισό της πραγματικής τους ηλικίας. Ποιες είναι αυτές;

Heather Locklear, 50

Η Heather έχει στο ενεργητικό της μερικούς από τους πιο περιζήτητους άντρες του Hollywood, από τον Tommy Lee μέχρι τον Bon Jovi και τον Charlie Sheen. Ερώτημα δεν θέλει. Όταν στα 50 σου δείχνεις έτσι μπορείς ακόμη να να έχεις όποιον θες.

Andie MacDowell, 54

Ποιος να το λεγε πως η Andie θα έδειχνε στα 54 της σχεδόν όπως όταν ο John Travolta την ερωτεύτηκε στα γυρίσματα του Michael. Πρόσωπο της L 'Oreal επί σειρά ετών, καταφέρνει να λάμπει από φρεσκάδα φυσικά.

Michelle Pfeiffer, 54

Εκθαμβωτική η Michelle δικαιολογημένα πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία Cheri, στην οποία την ερωτεύεται ένας 20-χρονος! Εσείς θα λέγατε όχι;

Sharon Stone, 54

Η γυναίκα που αναστάτωσε δύο γενιές με το Βασικό ΄Ενστικτο καταφέρνει να κάνει άντρες με τα μισά της χρόνια να τρέχουν σα σκυλάκια από πίσω τους και να κλαίνε με μαύρο δάκρυ όταν τους παρατά για κάποιον ακόμη νεότερο. Γιατί άραγε; (Ρητορική ερώτηση).

Julianne Moore, 51

Μία κοκκινομάλλα όλο φωτιά όσα χρόνια κι αν περάσουν από πάνω της. Κλασική ομορφιά που δεν χάνει την αξία της στο χρόνο. Μήπως όμως ο χρόνος αρνείται πεισματικά να περάσει από πάνω της;

Iman, 57

Η Iman μάλλον ανακάλυψε το μυστικό της νεότητας για να καταφέρνει να ξεπερνά σε αντοχή στο χρόνο ακόμη και τον δηλωμένα αγέραστο David Bowie.

Kim Cattrall, 56

Μία από τις πιο τρελές celebrities ξέρει να ξεγελά καλά το χρόνο. Λίγες στην ηλικία της θα κατάφερναν να αποδώσουν το ρόλο της σεξοβόμβας στο Sex and the City χωρίς να μοιάζουν γελοίες. Εκείνη το κατάφερε, όχι μόνο επιτυγχάνοντας να γίνει πρότυπο γυναικών αλλά και επιθυμία πολλών ανδρών!

Kim Basinger, 58

Λένε πολλά για τα γονίδια του αμερικανικού Νότου και η καλλονή από την Georgia των ΗΠΑ, παρέμεινε νέα για δεκαετίες. εδώ και λίγο καιρό άρχισε να έρχεται σε επαφή με το χρόνο- αλλά μάλλον για 40 την κάνεις παρά για 58...

Madonna, 54

Το "Material Girl" είναι σύμβολο. Με 20 άρη σύντροφο και άπειρες κατακτήσεις στη ζωή και στην καριέρα, δεν φαίνεται να το βάζει κάτω. Υγιεινή διατροφή και αθλητισμός τα μυστικά της. Εντάξει και λίγο botox μετά τα 50- αλλά ήταν μάλλον καλύτερη πριν από αυτό!




http://www.queen.gr/

Σκοτωναν και ετρωγαν νεαρες γυναικες! (σκληρες εικονες)


 
Ένας άνδρας και δύο γυναίκες, ένα σατανικό ερωτικό τρίγωνο που έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας τον Απρίλιο στο Ρεσίφε της Βραζιλίας, παρουσιάστηκαν την Πέμπτη στη Δικαιοσύνη να δικαστούν για κανιβαλισμό!
Οι τρεις κατηγορούμενοι έχουν ομολογήσει ότι σκότωσαν, έφαγαν και κατόπιν μαγείρεψαν μερικά από τα θύματά τους.
Σαν να μην έφτανε η κτηνωδία του κανιβαλισμού τους, αφού "ευχαριστήθηκαν", οι ίδιοι, την… ανθρώπινη σάρκα, την πρόσθεσαν και ως γέμιση σε τοπικές πίτες (empanadas) τις οποίες πούλησαν σε γείτονές τους, όπως είχε γίνει γνωστό.

Οι τρεις σατανικοί κανίβαλοι όχι μόνο έφαγαν τα θύματά τους, αλλά δεν δίστασαν να φτιάξουν παραδοσιακές πίτες empanadas, όπως η εικονιζόμενη, με γέμιση από ανθρώπινο κρέας και να τις πουλήσουν σε ανυποψίαστους ανθρώπους.
Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις έγιναν από τους αστυνομικούς μπροστά στους οποίους ομολόγησαν τα εγκλήματά τους οι κατηγορούμενοι, σοκάροντας ολόκληρη την υφήλιο.
Οι τρεις κανίβαλοι υποστήριξαν πως ανήκουν σε σέχτα και έλαβαν διαταγές από μία "φωνή", η οποία τους προέτρεπε να τελειώνουν με τις γυναίκες (θύματά τους) τις οποίες θεωρούσαν σατανικές.
Οι φερόμενοι ως δράστες αντιμετωπίζουν κατηγορίες ανθρωποκτονίας, κανιβαλισμού και εκτέλεσης φρικιαστικών ιεροτελεστιών. Ο αδελφός του άνδρα δράστη, Χόρχε Νεγκρεμόντε (Jorge Negromonte), υπερασπίστηκε την αθωότητα του αδελφού του λέγοντας ότι αποκλείεται να έκανε κάτι τέτοιο αφού είναι… χορτοφάγος!
Όλα άρχισαν όταν, τον περασμένο Απρίλιο, ο 51χρονος Χόρχε (Jorge Beltrao Negromonte da Silveira) παραδέχτηκε πως είναι ο συγγραφέας του βιβλίου (2009) "Αποκαλύψεις ενός Σχιζοφρενούς" (Revelations of a Schizophrenic), στο οποίο αναφερόταν αναλυτικά, στα όσα περιελάμβαναν οι δραστηριότητες της σέχτας.
Μαζί του, δρούσε και η σύζυγός του, Ίσαμπελ Χριστίνα (Isabel Cristina) όπως και η 25χρονη φίλη του, Μπρούνα Κριστίνα (Bruna Cristina), η οποία κατοικούσε με το ανδρόγυνο. Τις δύο σατανικές γυναίκες μπορείτε να δείτε στην ακόλουθη φωτογραφία.

Επίσης, μαζί τους διέμενε και ένα 5χρονο κοριτσάκι, το οποίο λέγεται πως είναι κόρη της 17χρονης Τζέσικα (Jessica), που δολοφονήθηκε, το 2008, στην περιοχή όπου κατοικούσαν.
Ο θάνατός της περιγράφεται, λεπτομερώς, στο βιβλίο του da Silveira. Οι αρχές ανακάλυψαν στον κήπο του σπιτιού τους, θαμμένα υπολείμματα γυναικείων σωμάτων.

Στη συγκλονιστική φωτογραφία βλέπετε τους αστυνομικούς να περισυλλέγουν ανθρώπινα υπολείμματα.
Αποφάγια από ανθρώπινη σάρκα θαμμένα στον κήπο μέσα στον αστυνομικό σάκο.
Συγκλονιστική περιγραφή
«Κοιτώντας το άψυχο κορμί αυτής της κακής έφηβης, αισθάνομαι ανακουφισμένος. Αρπάζω ένα λεπτό κομμάτι μετάλλου και αρχίζω να αφαιρώ το δέρμα κι έπειτα να την κόβω κομματάκια… δειπνήσαμε τρώγοντας τη σατανική σάρκα ως πράξη εξαγνισμού. Τα υπολείμματα, τα θάψαμε στην αυλή», έγραφε σε ένα από τα κεφάλαια του βιβλίου του ο da Silveira.
Εκτός από την Τζέσικα και δύο ακόμα γυναίκες που βρέθηκαν θαμμένες στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού τους, η αστυνομία ανακρίνει τους υπόπτους για ακόμα πέντε ανθρωποκτονίες στην περιοχή Pernambuco.
Οι γείτονες των υπόπτων, μην αντέχοντας τη φρίκη, έκαψαν το σπίτι τους ολοσχερώς.



Εκρηξη των πληρωμων μεσω κινητων τηλεφωνων.


Τα 640 εκατομμύρια  δολάρια αναμένεται να φτάσει στο  τέλος του χρόνου ο όγκος των  ετήσιων πληρωμών μέσω κινητών τηλεφώνων  στις Ηνωμένες Πολιτείες, εκτιμά το eMarketer και προβλέπει εκατονταπλάσια αύξηση μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια. 

Παρόλο που η μη υιοθέτηση από την Apple της τεχνολογίας NFC, γύρω από την οποία κινείται σήμερα η αγορά των συναλλαγών μέσω φορητών συσκευών, προκαλεί ερωτηματικά για την τάχιστη προώθηση των ηλεκτρονικών πορτοφολιών, υποθέτοντας πως όσοι έχουν τα χρήματα για να αποκτήσουν ένα iPhone υιοθετούν πιο γρήγορα τις νέες τεχνολογικές τάσεις και έχουν μεγαλύτερη καταναλωτική ισχύ.

Η κίνηση της  εταιρείας από το Κουπερτίνο, να μην ενσωματώσει τη δυνατότητα ασύρματης επικοινωνίας σε πολύ μικρή απόσταση μέσω του NFC στο iPhone 5, δεν αποτέλεσε ιδιαίτερη έκπληξη. Και στο παρελθόν ήταν συνήθως διστακτική απέναντι σε νέες τεχνολογίες, προτού αυτές γίνουν αποδεκτές από ένα μεγάλο μέρος της αγοράς.

Το eMarketer υπολογίζει ότι μέσα στο 2012 οκτώ εκατομμύρια Αμερικανοί θα πραγματοποιήσουν την πληρωμή τουλάχιστον μιας αγοράς τους σε κάποιο σημείο φυσικό πώλησης με τη χρήση smartphone. Ο αριθμός αντιστοιχεί περίπου στο 7% των κατόχων smartphones στις ΗΠΑ και καταδεικνύει ότι οι πληρωμές μέσω κινητών τηλεφώνων βρίσκονται ακόμη στο αρχικό στάδιο αποδοχής από τη μεγάλη μάζα του καταναλωτικού κοινού.

Πάντως, αν οι προβλέψεις επιβεβαιωθούν, 50 εκατομμύρια  Αμερικανοί θα χρησιμοποιούν το τηλέφωνό τους για πληρωμές σε φυσικά σημεία πώλησης το 2016, εκτινάσσοντας την αξία των συναλλαγών πάνω από τα 62 δισ. δολάρια.

105 χρονων και εχει και... Facebook!



Η γεννημένη το 1907, Μαρία Κολούνια Σεγουάρ Μέτζκαρ είναι, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η οικογένειά της, η γηραιότερη χρήστης του Facebook παγκοσμίως.

Η Σεγουάρ Μέτζκαρ γιόρτασε τα 105α γενέθλιά της την προηγούμενη εβδομάδα στο Αλμπουκέρκι των ΗΠΑ.

Το Facebook δεν έχει αναγνωρίσει ακόμη τη Σεγκουάρ Μέτζκαρ ως τον γηραιότερο χρήστη του.

Το καλοκαίρι, ο γενικός διευθυντής του Facebook, Μαρκ Ζούκερνμπεργκ, ανακοίνωσε επίσημα ότι η γηραιότερη χρήστης του δικτύου είναι η Φλόρενς Ντέτλορ, 101 ετών.

Ο 60χρονος εγγονός της Σεγουάρ Μέτζκαρ, Άντονι Σεγκούρα, μιλώντας στο ABCnews.com, τόνισε ότι δεν ήταν δυνατό, όταν έγραψε τη γιαγιά του ως μέλος του Facebook, να αναφέρει το έτος γέννησής της.

Παρότι ακόμη εκκρεμεί η επίσημη αναγνώριση, ο Άντονι Σεγκούρα υπογράμμισε ότι ο πραγματικός λόγος που η γιαγιά του έγινε μέλος του δικτύου δεν είναι το ρεκόρ, αλλά για να ενημερωθούν οι κοντινοί και πιο μακρινοί συγγενείς της οικογένειας ότι η Σεγουάρ Μέτζκαρ «σφύζει από ζωή».


6 τροφες θεραπευτικες για το στομαχι !!!


Μπορεί να σας εκπλήξει το γεγονός ότι οι γαστρεντερικές παθήσεις, όπως φούσκωμα, διάρροια και κράμπες στο στομάχι, συμβαίνουν έως και έξι φορές πιο συχνά στις γυναίκες παρά στους άνδρες. Αποφύγετε τον πόνο στο στομάχι σας κόβοντας τα τρόφιμα που προκαλούν αυτές τις δυσάρεστες αντιδράσεις και ξεκινήστε να συμπεριλαμβάνετε στη διατροφή σας τρόφιμα που είναι καλά για το σώμα σας. Από τις θεραπευτικές ιδιότητες για το πεπτικό του πίτουρο βρώμης στις χαλαρωτικές δράσεις της κανέλας, τα τρόφιμα αυτά θα σας δώσουν την ανακούφιση που θέλετε και που χρειάζεστε περισσότερο. Παπάγια Παραδοσιακά χρησιμοποιείται για τα έλκος, τις στομαχικές διαταραχές, τη διάρροια και το αίσθημα καύσου. Η παπάγια περιέχει παπαΐνη, ένα φυσικό ένζυμο του πεπτικού που βοηθά στη διάλυση των τροφίμων που μπορεί να ερεθίσουν το στομάχι. Πίτουρο βρώμης Είναι μια σημαντική πηγή τόσο διαλυτών όσο και αδιάλυτων φυτικών ινών. (Διαλυτές διαλύονται στο νερό, οι αδιάλυτες όχι) Χρειάζεστε και τους δύο τύπους ινών για την καλή υγεία του πεπτικού σας συστήματος. Bonus: Το πίτουρο βρώμης μειώνει τη χοληστερόλη. Μήλα Όχι μόνο είναι πλούσια σε αδιάλυτες φυτικές ίνες, είναι επίσης πλούσια σε πηκτίνη και άλλα ένζυμα που βοηθούν το σώμα να απελευθερώσει τα μόρια των τροφίμων που μπορεί να ερεθίσουν το στομάχι. Ευαίσθητο στομάχι; Δοκιμάστε τα ψητά και όχι ωμά. Κανέλα Παραδοσιακά χρησιμοποιείται για τη θεραπεία τόσο της πρωινής ναυτίας όσο και της διάρροιας. Πασπαλίστε την σε αλμυρά τρόφιμα (όπως το κοτόπουλο) καθώς και στα γλυκά (μηλόπιτα). Μάραθος Αυτό το βότανο είναι ένα φυσικό θεραπευτικό για το στομάχι, που είναι ένας από τους λόγους που το βλέπετε συχνά να προσφέρεται στο τέλος ενός γεύματος σε ινδικά εστιατόρια. Μισό κουταλάκι του γλυκού σπόρους μάραθου μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά. Αβοκάντο Εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο, φυτικές ίνες και φιλικά για το στομάχι (αλλά και την καρδιά) έλαια, τα αβοκάντο βοηθούν στην καλή λειτουργία του πεπτικού. Δοκιμάστε μερικές λεπτές φέτες σε σάντουιτς αντί της συνηθισμένης μαγιονέζας. Δαμβουνέλη Αλεξάνδρα, Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, PGDip Διατροφής Αθλητών

Δρακοντεια μετρα ασφαλειας για τις παρελασεις.


Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Οι πολίτες κρατήθηκαν σε απόσταση από την εξέδρα των επισήμων, όπου βρισκόταν ο υπουργός Μακεδονίας - Θράκης Θ. Καράογλου. 

Αμέσως μετά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησαν σε διαμαρτυρία, παρελαύνοντας και αυτοί στην Τσιμισκή με πανό και φωνάζοντας συνθήματα. 

Ακόμη πιο ενισχυμένα θα είναι τα μέτρα κατά την αυριανή στρατιωτική παρέλαση, την οποία θα παρακολουθήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. 


Περίπου 2.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται επί ποδός. Μεταξύ άλλων, αναμένονται αυστηροί έλεγχοι ταυτότητας για όλους όσοι επιχειρήσουν να προσεγγίσουν την εξέδρα των επισήμων, και προληπτικές προσαγωγές. 

Υπενθυμίζεται πως πέρυσι κατά τη στρατιωτική παρέλαση ο Κάρολος Παπούλιας είχε δεχθεί φραστική επίθεση από συγκεντρωμένους, δημιουργήθηκε ένταση και η παρέλαση ακυρώθηκε. 

Ο Ελληνας παρουσιαστης…η ντουλαπα με τα γυναικεια ρουχα και η…αδυναμια στ’ αγορακια.

Τι άλλο θα ακούσουμε Παναγία μου…. Τι άλλο θα δούμε και τι θα απογίνουμε…. Πόσα πρόσωπα μπορεί να έχει κάποιος celebrity και πως μπορεί να σε παραπλανήσει; Ο λόγος για ένα παλικάρι που κάνει καριέρα στη τηλεόραση τα τελευταία δυο χρόνια. Χαρωπό κι αυτό σαν πολλά παλικάρια τελευταία… Έχει κι αυτό τον ρόλο του-μικρό για να τον πεις παρουσιαστή της πρώτης σειράς- έναν ρόλο μεγάλο για να ασχοληθείς μαζί του. Βλέπετε σημασία έχουν και οι τριγύρω… αυτός λοιπόν έχει ένα χούι… Να ντύνεται γυναίκα. Γι αυτό και έχει μια ξεχωριστή ντουλάπα σπίτι του με γυναικεία ρούχα. Φούστες, φορέματα, γόβες…τα πάντα! Πέρσι μάλιστα κατά τη διάρκεια ταξιδιού μαζί με τους συνεργάτες του-για επαγγελματικό λόγο βέβαια-φόρεσε τα καλά του-τα γυναικεία του δηλαδή-και έκοβε βόλτες στο ξενοδοχείο με νεαρά αγοράκια! Εκεί τον είδαν κάποιοι και σοκαρίστηκαν! Τι να κάνουν όμως οι άνθρωποι…. Μούγκα για να μη γίνει σκάνδαλο….

http://blogs.gossip-tv.gr

Η Βουλα Παπαχρηστου βαζει πλωρη και στην πολιτικη!

Έτοιμη για ένα νέο άλμα στη ζωή της δηλώνει η πρωταθλήτρια του τριπλούν, Βούλα Παπαχρήστου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Κυριακάτικη Δημοκρατία», η Παπαχρήστου εξετάζει το ενδεχόμενο να «κατέβει» στην πολιτική, καθώς της προτάθηκε να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος Αχαρνών το 2014.

Στο δημοσίευμα δεν αναφέρεται από ποιον έγινε η πρόταση...



Πηγή: http://www.newsbomb.gr/

Μακελειο χθες βραδυ στο "ΕΧΤΡΑ 3", με τον μπαγασα τον Στεφανο Χιο να προβαλλει ιστορικα ντοκουμεντα μιας αλλης εποχης.





Μας ξενύχτησε χθες βράδι ο μπαγάσας οΣτέφανος Χίος με το φοβερό"ΜΑΚΕΛΕΙΟ" του στο EXTRA 3. Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας μ΄αυτά που βλέπαμε και μ΄αυτά που ακούγαμε. Λέγαμε πως είναι δυνατόν; Συνέβησαν όλα αυτά. Κι ο Χίος συνέχιζε ασταμάτητος και δώστου φωτογραφίες. Σε μια από αυτές, στην κηδεία τουΑτίλιο της θρυλικής φιγούρας της "Θύρας 7", εμφανίζονται ο σημερινός πρωθυπουργόςΑντώνης Σαμαράς και ο επιχειρηματίας Σωκράτης Κόκκαλης-γαύροι αμφότεροι. 



Και καθώς έπεφταν στην οθόνη οι ιστορικές φωτογραφίες, ο παρουσιαστής θυμήθηκε ότι στις πρώτες συγεντρώσεις της ΠΟ.ΛΑΝ, του κόμματος που ίδρυσε ο Σαμαράς έδιναν τον παρών ο εξαφανισμένοςΧρήστος Καραβέλας, πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της Siemens και χειριστής των μαύρων ταμείων της εταιρείας καθώς και η σύζυγός τουΜάρθα. Στη συνέχεια ο Χίος αναφέρθηκε στην "οικογενειακή συγκατοίκηση" του σημερινού πρωθυπουργού με τον Χριστοφοράκο στην οδό Πεντέλης 32. Η εκπομπή του Χίου αποκάλυπτε πως ο επίσης εξαφανισθείς Μιχ. Χριστοφοράκος διέμεινε- ως ενοικιαστής- στο σπίτι του κουνιάδου του Αντώνη Σαμαρά Διονύση Κρητικού. Για την συγκεκριμένη γειτονιά θα γράψει ο Στέφανος Χίος στην ιστοσελίδα του>





ΤΟ ΚΟΥΝΙΑΔΑΚΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ


"Δεν είχε ποτέ καμία σχέση με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο οΑντώνης ο Σαμαράς . Ούτε με τη Siemens. Που πριν πέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, οι Γερμανοί σε αλληλογραφία που σας έχουμε αποκαλύψει στο πρόσφατο παρελθόν, πίεζε τον Μητσοτάκουλα(άλλο καλό παιδί αυτός)ότι εαν δεν μας δώσετε τη δουλειά με την ψηφιοποίηση του ΟΤΕ, θα σας ρίξουμε.
Η συνέχεια ήταν πιο βολική για τον πρόεδρο της ΠΟΛΑΝ. Έριξε(για τα Σκόπια υποτίθεται)την κυβέρνηση, χρηματοδοτούσε μόνος του το νέο κόμμα μέχρι τη διάλυση του, ζούσε άνετα (από που άραγε τόσο καιρό) και ξαφνικά με το που έγινε κυβέρνηση είπε να κλείσει μαζί με τον Στουρνάρα την νέα συμφωνία με τα παλιά αφεντικά. Πάλι οι Γερμανοί μπροστά μας που αρχίζουν και παίρνουν δουλειές σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.
Όλα αυτά θα ήταν ένα πρώτης τάξης παραμυθάκι, εαν δεν υπήρχαν κάποιες σημαντικές (ή ασήμαντες) λεπτομέρειες.
Σε ποιο σπίτι (βίλα για την ακρίβεια) διέμενε ο θείος Μιχάλης ο ναζιστής, τον καιρό που παντοδύναμος, μίζωνε πολιτικούς για να κάνει η μητέρα εταιρεία τις δουλειές;
Μα στη βίλα του κουνιάδου του Αντώνη. Του κυρίου Διονύση Κρητικού. Ναι, του αδερφού της συζύγου του, ο οποίος έχει το 15% της οικογενειακής εταιρείας ΚΥΚΝΟΣ.
Και το ενοίκιο; Υπήρχε ενοίκιο; Και βέβαια υπήρχε. Το οποίο πλήρωνε η ...Siemens. Δηλαδή ο κύριος Κρητικός-κουνιάδος του πρωθυπουργού- είναι απόλυτα νόμιμος, πιστεύουμε. Δηλαδή εαν ζητηθούν παραστατικά μισθωτήριου και τιμολογία, θεωρητικά όλα είναι νόμιμα. Και καλυμμένα.
Pentelis str.32 ο κύριος M.Hristoforakos, στο σπίτι του κουνιάδου και Pentelis str.32a οκ. E.Sekeris , ο μπατζανάκης του...κυρίου Σαμαρά, ο οποίος εργάζεται σε επιτελική θέση στη...Siemens και με το περιβόητο e-mail ενημέρωνε τον νυν πρωθυπουργό ότι παρότι ξέρει πολλά για την Siemens, θα κρατήσει το στόμα του κλειστό.
Το θέμα είναι ότι όντως ο κ.Σέκερης φέρθηκε ως κύριος στην οικογένεια του, στη δουλειά του και στον κύριο πρωθυπουργό αλλά απ'οσα μαθαίνουμε ο κ.πρωθυπουργός(άφιλο τον αποκαλούν οι μελλοθάνατοι φίλοι του), τον θυσίασε ως "Ιφιγένεια" για να πετύχει(λένε οι κατήγοροι του).
Και στην πισω πλευρα η βίλα του κουνιάδου που διέμενε ο θείος Μιχάλης, γειτνίαζε με τον... Κυριάκο Μητσοτάκη. Μα είναι δυνατόν;
Και ο Σαμαρας που μπαινοβγαινε στα χρόνια της πολιτικής του ερήμου δεν τον γνώριζε ....Τον Μιχάλη, μας ενημερώνουν φίλοι του ιστολογίου.
Κάποιος ιστορικός οφείλει να ξαναγράψει την ιστορία, Αντώνη. Δεν νομίζεις;"


Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς πως αυτές τις μέρες γίνεται σκληρή διαπραγμάτευση με τους δανειστές μας για τους όρους του νέου Μνημονίου...



Ερχονται οι τηλεορασεις LG 84 ιντσων με αναλυση τετραπλασια των high definition.


Μια τηλεόραση υπέρ υψηλής ανάλυσης και εξίσου υπέρ υψηλής τιμής λανσάρει στην αγορά τη κορεάτικη εταιρεία LG. Τα χαρακτηριστικά της; 84 ίντσες LED ultra high definition. Η τιμή της; 19.999 δολάρια!

Η τηλεόραση που πρωτολανσάρεται στο Λος Άντζελες  διαθέτει τετραπλάσια ανάλυση από τις απλές high definition αριθμώντας -ούτε λίγο ούτε πολύ- οκτώ εκατομμύρια pixels!

Στο τέλος Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου, η Sony αναμένεται να παρουσιάσει τη δική της ultra HD τηλεόραση 84 ιντσών στο αμερικανικό κοινό. Η τιμή της; Λίγο υψηλότερη από αυτή της LG: 24.999 δολάρια!», αναφέρει ο Τζέι Βάντερμπρι, εκ των επικεφαλής της LG στις ΗΠΑ.



Πηγή

Την δαγκωσε λιονταρι στο στηθος και… της εσωσε τη ζωη!

Μια γυναίκα που εργαζόταν εθελοντικά με τα λιοντάρια, είπε ότι ένα από αυτά της έσωσε τη ζωή της όταν… τη δάγκωσε στο στήθος της.

Η Katie Krivan, 30 ετών, εργαζόταν ως εθελόντρια σε ένα πάρκο λιονταριών στη Νότια Αφρική το περασμένο έτος, όταν ένα εννέα μηνών λιονταράκι ανέβηκε πάνω της και τη δάγκωσε.

Παρά το γεγονός ότι το δάγκωμα δεν ήταν σοβαρό παρακολουθούσε καθημερινά την πληγή και τον επόμενο μήνα ανακάλυψε ένα γρομπαλάκι στο στήθος της, σύμφωνα με το newsbomb.gr

Η Krivan, αναλύτρια επενδύσεων από το Λονδίνο, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση έκτακτης ανάγκης τέσσερις ημέρες αργότερα.

Υπεβλήθη για μήνες σε επίπονη θεραπεία και είχε έκδηλη ανησυχία όλο αυτό το διάστημα, αλλά η κατάσταση της είναι πλέον σε ύφεση και η ίδια λέει ότι αισθάνεται τυχερή που είναι ζωντανή.

Η 30χρονη δηλώνει σήμερα: «Δεν είναι πολλοί οι άνθρωποι που μπορούν να πουν ότι το δάγκωμα ενός λιονταριού έσωσε τη ζωή τους, αλλά αυτό για μένα είναι μια πραγματικότητα». Η Krivan λέει ότι αποφάσισε να περιγράψει την ασυνήθιστη δοκιμασία της το Οκτώβριο που είναι μήνας αφύπνισης για τον καρκίνο του μαστού. Ποτέ δεν είχε ελέγξει το στήθος της για σημάδια καρκίνου πιο πριν, μέχρι τα 30 της χρόνια δεν θεώρησε ποτέ ότι θα μπορούσε να αναπτύξει καρκίνο του μαστού.

Μόνο μετά το δάγκωμα που υπέστη από το λιοντάρι στη Νότια Αφρική, τον Ιανουάριο του περασμένου έτους, άρχισε να παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς το στήθος της λόγω της πληγής. «Πάντα μου άρεσαν τα μεγάλα λιοντάρια, έτσι σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο να εργαστώ εθελοντικά κάπου για να είμαι μαζί τους κάθε μέρα.

«Την πρώτη μέρα στη δουλειά, με πήγαν σε ένα κλουβί και ένα εννέα μηνών λιοντάρι έτρεξε πάνω μου και με δάγκωσε. Δεν ήταν σοβαρό, αλλά υπέστην σοκ»

http://www.mychannel.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger