Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Μοναδική «Εσωτερική» Παραλία Στην Ιαπωνία!

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016


Η Πόλη Miyazaki Στην Ιαπωνία Είναι Γνωστό Τουριστικό Θέρετρο, Όπου Συγκεντρώνει Εκατοντάδες Χιλιάδες Τουρίστες Από Κάθε Γωνιά Του Κόσμου, Καθώς Διαθέτει Πολυτελή Ξενοδοχεία Και Απίθανες Παραλίες Αλλά Και Έντονη Νυχτερική Ζωή. Το Ξενοδοχείο «Phoenix Seagaia Resort» Είναι Επίσης Γνωστό Για Τις Εξαιρετικές Εγκαταστάσεις Του, Με Χώρους Αναψυχής, Spa, Πισίνες, Γήπεδα Τένις Και Γκολφ, Ακόμη Ζωολογικό Κήπο Με Σπάνια Είδη Φυτών Και Ζώων Αλλά Και Τη Μοναδική «Εσωτερική» Παραλία Στον Κόσμο! Μάλιστα, Καλά Διαβάσατε.


Το «Ocean Dome» (όπως ονομάζεται) αποτελεί θεαματικό μέρος του συγκροτήματος «Phoenix Seagaia Resort» και είναι στην ουσία μια τεράστια «κλειστή» παραλία με άμμο (είδος λεπτού άσπρου μαρμάρου) και θαλασσινό νερό, όπου οι λουόμενοι έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το μπάνιο τους όλες τις εποχές του χρόνου! Η θερμοκρασία του νερού (που περιέχει την ιδανική ποσότητα αλατιού!), η υγρασία και ο αέρας στο χώρο ελέγχονται από high tech μηχανήματα, ενώ ένα ειδικό σύστημα δημιουργεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα μεγάλα κύματα για τους λάτρεις του σερφ.



Επιπλέον, το κτίριο όπου «στεγάζεται» η παραλία έχει τη μεγαλύτερη αναδιπλούμενη οροφή στον κόσμο, παρέχοντας σε μόνιμη βάση έναν… καταγάλανο ουρανό στους λουόμενους. Ο περιβάλλων χώρος έχει διαμορφωθεί ανάλογα, με βράχους και φοίνικες, έτσι ώστε να προσομοιάζει με κανονική εξωτερική παραλία, ενώ όλων των ειδών τα θαλασσινά σπορ είναι… διαθέσιμα! Το μοναδικό πρόβλημα που υπάρχει είναι… πού θα βρεις χώρο για να απλώσεις την πετσέτα σου!






perierga

Έσπασε στο ξύλο την ερωμένη του άντρα της και την πέταξε από γέφυρα (ΒΙΝΤΕΟ)


Η περιφρονημένη σύζυγος πήρε σκληρή εκδίκηση. Τα πλάνα από τον ξυλοδαρμό του "τρίτου" προσώπου στον γάμο της είναι σοκαριστικά.

Τα πλάνα από τη Βραζιλία καταγράφουν τα βίαια χτυπήματά της εναντίον της γυναίκας που φέρεται να κοιμήθηκε με τον άντρα της. Αφού την πιάνει από τα μαλλιά, τη χτυπά με μανία και επανειλημμένα στο κεφάλι. Το θύμα φαίνεται πως δεν μπορεί να φέρει αντίσταση και απλά ουρλιάζει. Η απατημένη σύζυγος με τη βοήθεια μιας φίλης της πετά στο τέλος την αντίζηλό της από γέφυρα.

Το δίδυμο προχώρησε στην ακραία επίθεση με απίστευτη ευκολία μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κόσμου, με κάποιους μάλιστα να επικροτούν τις πράξεις τους. Στο τέλος βλέπουμε την άτυχη γυναίκα να προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί μετά την πτώση της στο νερό.

Oι δουλειές του σπιτιού αδυνατίζουν!



Είναι πολύ ενδιαφέρον για τις κυρίες να ξέρουν πόσες θερμίδες καταναλώνουν, ενώ κάνουν τις οικιακές εργασίες τους!

Λαμβάνοντας υπόψιν 8 καθημερινές οικιακές εργασίες μπορούμε να διακρίνουμε ότι το μεγαλύτερο έλλειμμα θερμίδων...πραγματοποιείται κατά την διάρκεια του σκουπίσματος και του σερβιρίσματος ενώ τις λιγότερες θερμίδες χρειάζονται εργασίες όπως ράψιμο και στρώσιμο κρεβατιού.

Αναλυτικότερα:

Σκούπισμα 150kcal
Σερβίρισμα 150kcal
Μαγείρεμα 144kcal
Ξεσκόνισμα 144kcal
Σιδέρωμα 138kcal
Στρώσιμο κρεβατιού 120kcal
Πλύσιμο ρούχων 120kcal
Ράψιμο 90kcal


Υποθέτουμε ότι είστε μία κυρία 60 κιλών κι ασχολήστε 60 λεπτά με την εργασία σας.

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger