Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Συνέλαβαν τον ράπερ Diddy – Του φόρεσαν χειροπέδες στη μέση του δρόμου! (φώτο)

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013



Τρελό σκηνικό που συνηθίζουμε να βλέπουμε μόνο στις ταινίες εκτυλίχθηκε στους δρόμους του Λος Άντζελες και μάλιστα με πολύ διάσημη προσωπικότητα να είναι στο στόχαστρο.
Οι αστυνομικές αρχές με προτεταμένα τα όπλα υποχρέωσαν τον… ύποπτο P. Diddy να πέσει γονατιστός φορώντας του χειροπέδες, με το ΤΜΖ να καταγράφει αποκλειστικά την απίστευτη αυτή σκηνή σε φωτογραφία.
Ολόκληρος στόλος από περιπολικά βρυχήθηκε στο LA Soho House χθες μετά από κλήση του 911 (100) για ύποπτο μαύρο αυτοκίνητο που φέρει όπλο χωρίς άδεια. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο που κινούνταν το αυτοκίνητο εντόπισαν το πανάκριβο αμάξι του Sean Diddy, υποχρεώνοντάς τον αν μη τι άλλο να παραδοθεί.
Όπως βλέπετε στην Αμερική δεν…. αστειεύονται! Διέταξαν λοιπόν άμεσα τον σωματοφύλακα του Diddy -καθώς και τον επιβάτη του οχήματος (τον ίδιο τον ράπερ δηλαδή)- να βγουν έξω από το αυτοκίνητο και να γονατίσουν στο έδαφος.
Σύντομα βέβαια το περιστατικό έληξε με την αστυνομία να μην εντοπίζει κανένα όπλο στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα πλέον οι αρχές να κινδυνεύουν με μήνυση από τον διάσημο ράπερ.

http://www.koolnews.gr/

Δείτε από το 1942 διαφήμιση για την χρήση προφυλακτικού με τις καρικατούρες των ηγετών του Άξονα


Η παραπάνω αφίσα είναι από το 1942, είναι δημιουργία του Πολωνο-εβραίου γραφίστα, εικονογράφου βιβλίων και καρικατουρίστα Arthur Szyk, εκδόθηκε από την John Wyeth & Brother, Inc και διαφημίζει την προφύλαξη. Απεικονίζει αλλόκοτες καρικατούρες των Μουσολίνι, Χιροχίτο και Χίτλερ. Ο καθένας αντιπροσωπεύει ένα αφροδίσιο νόσημα, ενώ και οι τρεις κρατούν από μια μεγάλη σύριγγα. Οι καρικατούρες είναι ημίγυμνες για να φανούν οι αρρώστιες στο δέρμα που προκαλούνται από την κάθε ασθένεια.

Ο Szyk έγινε διάσημος μέσω των πολεμικών καρικατούρων του, στις οποίες, μετά το ξέσπασμα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, απεικόνιζε τους αρχηγούς του Άξονα.


Δείτε την Χριστίνα Κολέτσα με καυτό μαγιό να παίζει με το...κουβαδάκι της! (φώτο)


Μια παιχνιδιάρικη φωτογραφία μοιράστηκε με τους φίλους της στο twitter η Χριστίνα Κολέτσα.
Η σέξι τραγουδίστρια ποζάρει με καυτό μαγιό παρέα με ένα κουβαδάκι!
Δείτε την φωτογραφία:




Οι πιο εκνευριστικές ερωτήσεις!


Γιατί κάποιοι θέλουν να ακούν τα αυτονόητα

1. Γύρισες σπίτι και σου λένε: 
- Ήρθες; 

2. Σου τηλεφωνούν στο σταθερό: 
- Έλα ρε, σπίτι είσαι; 

3. Ανάβεις το θερμοσίφωνο: 
- Θα κάνεις μπάνιο; 

4. Ετοιμάζεσαι να βγεις και σε ρωτούν: 
- Θα βγεις; 

5. Ζητάς και δεύτερο πιάτο από το φαγητό και σε ρωτούν: 
- Σου άρεσε; 

6. Δώδεκα τη νύχτα, βάζεις πιτζάμες, λες καληνύχτα και πας στο δωμάτιό σου οπότε σε ρωτάνε :
- Πας για ύπνο;

7. Σε ρωτά ο κλειδαράς που κάλεσες και ήρθε μετά από μισή ώρα: 
- Κλειδώθηκες απ’ έξω; 

8. Σου τηλεφωνούν ξαφνικά τα μεσάνυχτα και σε ρωτούν: 
- Ξύπνιος είσαι; 

9. Ανοίγεις το ψυγείο για να φας κάτι και σε ρωτούν: 
- Πεινάς;

10. Κάθεσαι σε καφετέρια και περνάει γνωστός :
- Α, εδώ κάτσατε;

11. Λες στον άλλο ότι βρήκες κοπέλα και σου λέει :
- Καλή είναι;

Αποκάλυψη-Σοκ! Γνωστό μοντέλο πάσχει από καρκίνο!


Σοκ έχει προκαλέσει στα 'πηγαδάκια' του μόντελινγκ η είδηση πως το γνωστό μοντέλο ονόματι Angie Everhart πάσχει από καρκίνο του θυροειδούς!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην μοντέλα μαγιό του περιοδικού Sports Illustrated, επρόκειτο να υποβληθεί αύριο, σε χειρουργική επέμβαση!

Ωστόσο, πηγή από το φιλικό της περιβάλλον δήλωσε χαρακτηριστικά: ''Είναι αλήθεια ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο του θυροειδούς, όμως η πρόγνωση είναι πολύ καλή... Αύριο θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και αναμένεται να επιστρέψει στα καθημερινά της καθήκοντας σε λίγες εβδομάδες''! 



H 41χρονη Νόνη Δούνια με μαγιό στις Σπέτσες [εικόνες]



Στις Σπέτσες, όπου βρίσκεται το πατρικό της μητέρας της, βρέθηκε για τις διακοπές του Πάσχα η Νόνη Δούνια. Η οποία δεν έχασε ευκαιρία να βουτήξει στην θάλασσα, θυμίζοντάς σε όλους ότι παραμένει μια από τις ομορφότερες γυναίκες στην Ελλάδα.

«Όλη την ημέρα ήμουν με τα παιδιά, ακολουθώντας το πρόγραμμά τους. Ξεκινήσαμε νωρίς τα μπάνια, κάναμε ποδηλατάδες στην πλατεία, παίζαμε». Αυτό δήλωσε στο ΟΚ το πρώην μοντέλο (και νυν παρουσιάστρια) που εδώ και χρόνια έχει αφιερωθεί στην οικογένειά της και στα δυο της παιδιά.

Όλα αυτά στα πλαίσια των οικογενειακών Πασχαλινών διακοπών της. Εκεί δηλαδή που ο φακός του παπαράτσι αποθανάτισε την 41χρονη στην παραλία κυρά-Λένα που βρίσκεται μπροστά στο σπίτι της.


http://www.iefimerida.gr/

Πως θα καταλάβω ότι το ποτό μου είναι μπόμπα;


Πάρτε τα μέτρα σας γνωρίζοντας πότε ένα πότο είναι «μπόμπα», ποιος μεθάει πιο εύκολα αλλά και μύθους και αλήθειες για το αλκοόλ. Ποιες είναι όμως οι παγίδες στις οποίες μας οδηγεί το αλκοόλ;
Σας ενημερώνουμε παρακάτω για: Το πως να ξεχωρίσετε ένα ποτό «μπόμπα». Ποιος μεθάει πιο εύκολα. Ο άντρας ή η γυναίκα;
Τι ρόλο παίζουν φάρμακα και διατροφή; Είναι αλήθεια ότι ο καφές ξεμεθά και τα αναψυκτικά...μεθούν;
Πως θα καταλάβετε ένα πότο «μπόμπα»; Μετά από ένα ξέφρενο βράδυ με φίλους ξυπνήσατε με βαρύ κεφάλι, κακή διάθεση, ανακατωσούρα, προβλήματα στο στομάχι και χωρίς να θυμάστε όλα όσα έγιναν; Κατά πάσα πιθανότητα ήπιατε περισσότερο από όσο αντέχατε. Αν όμως ήπιατε μόνο ένα ποτηράκι και έχετε συμπτώματα που εμφανίζονται μόνο μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ τότε πιθανόν το ποτό σας να ήταν «μπόμπα».
Ακολουθήστε τα παρακάτω κόλπα για να ανακαλύψετε το ύποπτο ποτό:
*Αν σας αρέσει να βάζετε στο ποτό σας αναψυκτικό καλό είναι να το αποφεύγετε γιατί κάτι τέτοιο θα το αλλοιώσει και δε θα μπορέσετε να καταλάβετε με τη βοήθεια της μύτης και του ουρανίσκου αν είναι «μπόμπα» ή όχι. Πάρτε το λοιπόν σκέτο και πιείτε το. Αν η γεύση του δε θυμίζει το ποτό που σας αρέσει να πίνετε ή όταν το ήπιατε κάηκε ο λαιμό σας, τότε είναι κακό σημάδι.
*Αν είστε παρέα προτιμήστε να παραγγείλετε μπουκάλι. Αφού σας το φέρουν βάλτε στα ποτήρια σας. Πριν πιείτε κλείστε το μπουκάλι με το περιεχόμενο που έχει απομείνει και κουνήστε το καλά. Αν το περιεχόμενο του μπουκαλιού για να ξαναβρεί την καθαρότητα του αργήσει πάνω από λίγα δεύτερα τότε κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι και ό,τι καλύτερο για να το πιείτε.
*Το ίδιο κάντε και σε περίπτωση που έχετε παραγγείλει ένα ποτήρι ποτό. Βάλτε την παλάμη σας πάνω και κουνήστε το δυνατά. Πιείτε μια μικρή γουλιά και αν αισθανθείτε ότι σας καίει στο λαιμό αλλά και αργήσει να καθαρίσει τότε μάλλον είναι «μπόμπα».
*Αν παραγγείλετε μπουκάλι κοιτάξτε την ετικέτα στο πίσω μέρος για να δείτε αν είναι η ίδια εταιρία που εισάγει το μπουκάλι όπως αυτή που αναγράφεται στα μπουκάλια που έχετε στο σπίτι ή έχετε δει άλλες φορές. Ακόμη και εάν πάρετε ένα ποτήρι ποτό μπορείτε να ζητήσετε από τον σερβιτόρο να σας δείξει το μπουκάλι. Έτσι θα καταλάβετε αν σας σερβίρουν αυθεντικό ή αγνώστου προελεύσεως ποτό και πιθανών νοθευμένο.
Ποιος μεθάει πιο εύκολα; Ο άνδρας ή η γυναίκα;
Η απάντηση που δίνουν οι επιστήμονες είναι η δεύτερη. Οι γυναίκες έχουν μικρότερη αντοχή στο οινόπνευμα από ότι οι άντρες για 2 απλούς λόγους. Η γυναίκα έχει μικρή ποσότητα του ενζύμου ADH το οποίο χρησιμεύει στον καλύτερο μεταβολισμό του αλκοόλ. Κάτι τέτοιο έχει ως αποτέλεσμα όταν μια γυναίκα πίνει την ίδια ποσότητα ποτού με έναν άντρα να απορροφάται μεγαλύτερη ποσότητα οινοπνεύματος στο αίμα σε σχέση με τον άντρα. Ακόμη η γυναίκα έχει μικρότερο βάρος και μικρότερη ποσότητα νερού στο σώμα και έτσι το οινόπνευμα διαλύεται πιο δύσκολα.
Φάρμακα και αλκοόλ: Οι συνέπειες...
Αν λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να καταναλώσετε αλκοόλ. Κάτι τέτοιο μπορεί να εξασθενίσει ή και να εξουδετερώσει την ισχύ του φαρμάκου αλλά και να δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα υγείας. Αν για παράδειγμα λαμβάνετε αντιβίωση και καταναλώσετε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ τότε πιθανά συμπτώματα είναι οι πονοκέφαλοι, εμετοί αλλά και επιληπτικοί σπασμοί. Αν λαμβάνετε αντιισταμινικά μπορεί να εμφανίσετε μεγαλύτερη επιθυμία για ύπνο. Τέλος αν λαμβάνετε φάρμακα για διαβήτη μπορεί να σας προκληθεί υπογλυκαιμία.
Τι να φάτε πριν πιείτε...
Η «έξυπνη» διατροφή πριν την κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να μας βοηθήσει να μειώσουμε την επίδραση του αλκοόλ. Περίπου το 10% του αλκοόλ απορροφάται από το στομάχι μας και το υπόλοιπο από το λεπτό έντερο. Όσο περισσότερη ώρα κάνει να απορροφηθεί το πότο τόσο πιο αργά μεθάμε. Για να καταφέρουμε κάτι τέτοιο θα πρέπει πριν καταναλώσουμε αλκοόλ να έχουμε φάει τροφές που περιέχουν υδατάνθρακες (μακαρόνια, πατάτες...), πρωτεΐνες (π.χ κρέας) αλλά και λίπη. Ιδανικά ακόμη είναι τα αυγά και το γιαούρτι.
Είναι αλήθεια ότι ο καφές ξεμεθά;
Ο μύθος ότι ο καφές μπορεί να μας ξεμεθύσει δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Αυτό όμως που κάνει ο καφές σε ένα άτομο που έχει καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ είναι να τον...ξυπνά. Αυτό συμβαίνει γιατί έχει ικανότητα να αναστέλλει την υπνηλία.
Γιατί μεθάμε περισσότερο όταν προσθέτουμε αναψυκτικό;
Όσοι προτιμούν να πιουν το ποτό τους συνοδεία...αναψυκτικού τότε βάζουν ένα λιθαράκι για πιο γρήγορο μεθύσι. Το αναψυκτικό «καλύπτει» την έντονη γεύση και μυρωδιά του αλκοόλ και έτσι μας οδηγεί να πίνουμε περισσότερο. Ακόμη με το αναψυκτικό μεθάμε πιο γρήγορα γιατί με τα διττανθρακικά που έχει ( για να βγάζουν αφρό) έχουν ως αποτέλεσμα να απορροφάται ταχύτερα το αλκοόλ στον οργανισμό μας.

Πάρτε τα μέτρα σας γνωρίζοντας πότε ένα πότο είναι «μπόμπα», ποιος μεθάει πιο εύκολα αλλά και μύθους και αλήθειες για το αλκοόλ. Ποιες είναι όμως οι παγίδες στις οποίες μας οδηγεί το αλκοόλ;
Σας ενημερώνουμε παρακάτω για: Το πως να ξεχωρίσετε ένα ποτό «μπόμπα». Ποιος μεθάει πιο εύκολα. Ο άντρας ή η γυναίκα;
Τι ρόλο παίζουν φάρμακα και διατροφή; Είναι αλήθεια ότι ο καφές ξεμεθά και τα αναψυκτικά...μεθούν;
Πως θα καταλάβετε ένα πότο «μπόμπα»; Μετά από ένα ξέφρενο βράδυ με φίλους ξυπνήσατε με βαρύ κεφάλι, κακή διάθεση, ανακατωσούρα, προβλήματα στο στομάχι και χωρίς να θυμάστε όλα όσα έγιναν; Κατά πάσα πιθανότητα ήπιατε περισσότερο από όσο αντέχατε. Αν όμως ήπιατε μόνο ένα ποτηράκι και έχετε συμπτώματα που εμφανίζονται μόνο μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ τότε πιθανόν το ποτό σας να ήταν «μπόμπα».
Ακολουθήστε τα παρακάτω κόλπα για να ανακαλύψετε το ύποπτο ποτό:
*Αν σας αρέσει να βάζετε στο ποτό σας αναψυκτικό καλό είναι να το αποφεύγετε γιατί κάτι τέτοιο θα το αλλοιώσει και δε θα μπορέσετε να καταλάβετε με τη βοήθεια της μύτης και του ουρανίσκου αν είναι «μπόμπα» ή όχι. Πάρτε το λοιπόν σκέτο και πιείτε το. Αν η γεύση του δε θυμίζει το ποτό που σας αρέσει να πίνετε ή όταν το ήπιατε κάηκε ο λαιμό σας, τότε είναι κακό σημάδι.
*Αν είστε παρέα προτιμήστε να παραγγείλετε μπουκάλι. Αφού σας το φέρουν βάλτε στα ποτήρια σας. Πριν πιείτε κλείστε το μπουκάλι με το περιεχόμενο που έχει απομείνει και κουνήστε το καλά. Αν το περιεχόμενο του μπουκαλιού για να ξαναβρεί την καθαρότητα του αργήσει πάνω από λίγα δεύτερα τότε κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι και ό,τι καλύτερο για να το πιείτε.
*Το ίδιο κάντε και σε περίπτωση που έχετε παραγγείλει ένα ποτήρι ποτό. Βάλτε την παλάμη σας πάνω και κουνήστε το δυνατά. Πιείτε μια μικρή γουλιά και αν αισθανθείτε ότι σας καίει στο λαιμό αλλά και αργήσει να καθαρίσει τότε μάλλον είναι «μπόμπα».
*Αν παραγγείλετε μπουκάλι κοιτάξτε την ετικέτα στο πίσω μέρος για να δείτε αν είναι η ίδια εταιρία που εισάγει το μπουκάλι όπως αυτή που αναγράφεται στα μπουκάλια που έχετε στο σπίτι ή έχετε δει άλλες φορές. Ακόμη και εάν πάρετε ένα ποτήρι ποτό μπορείτε να ζητήσετε από τον σερβιτόρο να σας δείξει το μπουκάλι. Έτσι θα καταλάβετε αν σας σερβίρουν αυθεντικό ή αγνώστου προελεύσεως ποτό και πιθανών νοθευμένο.
Ποιος μεθάει πιο εύκολα; Ο άνδρας ή η γυναίκα;
Η απάντηση που δίνουν οι επιστήμονες είναι η δεύτερη. Οι γυναίκες έχουν μικρότερη αντοχή στο οινόπνευμα από ότι οι άντρες για 2 απλούς λόγους. Η γυναίκα έχει μικρή ποσότητα του ενζύμου ADH το οποίο χρησιμεύει στον καλύτερο μεταβολισμό του αλκοόλ. Κάτι τέτοιο έχει ως αποτέλεσμα όταν μια γυναίκα πίνει την ίδια ποσότητα ποτού με έναν άντρα να απορροφάται μεγαλύτερη ποσότητα οινοπνεύματος στο αίμα σε σχέση με τον άντρα. Ακόμη η γυναίκα έχει μικρότερο βάρος και μικρότερη ποσότητα νερού στο σώμα και έτσι το οινόπνευμα διαλύεται πιο δύσκολα.
Φάρμακα και αλκοόλ: Οι συνέπειες...
Αν λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να καταναλώσετε αλκοόλ. Κάτι τέτοιο μπορεί να εξασθενίσει ή και να εξουδετερώσει την ισχύ του φαρμάκου αλλά και να δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα υγείας. Αν για παράδειγμα λαμβάνετε αντιβίωση και καταναλώσετε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ τότε πιθανά συμπτώματα είναι οι πονοκέφαλοι, εμετοί αλλά και επιληπτικοί σπασμοί. Αν λαμβάνετε αντιισταμινικά μπορεί να εμφανίσετε μεγαλύτερη επιθυμία για ύπνο. Τέλος αν λαμβάνετε φάρμακα για διαβήτη μπορεί να σας προκληθεί υπογλυκαιμία.
Τι να φάτε πριν πιείτε...
Η «έξυπνη» διατροφή πριν την κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να μας βοηθήσει να μειώσουμε την επίδραση του αλκοόλ. Περίπου το 10% του αλκοόλ απορροφάται από το στομάχι μας και το υπόλοιπο από το λεπτό έντερο. Όσο περισσότερη ώρα κάνει να απορροφηθεί το πότο τόσο πιο αργά μεθάμε. Για να καταφέρουμε κάτι τέτοιο θα πρέπει πριν καταναλώσουμε αλκοόλ να έχουμε φάει τροφές που περιέχουν υδατάνθρακες (μακαρόνια, πατάτες...), πρωτεΐνες (π.χ κρέας) αλλά και λίπη. Ιδανικά ακόμη είναι τα αυγά και το γιαούρτι.
Είναι αλήθεια ότι ο καφές ξεμεθά;
Ο μύθος ότι ο καφές μπορεί να μας ξεμεθύσει δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Αυτό όμως που κάνει ο καφές σε ένα άτομο που έχει καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ είναι να τον...ξυπνά. Αυτό συμβαίνει γιατί έχει ικανότητα να αναστέλλει την υπνηλία.
Γιατί μεθάμε περισσότερο όταν προσθέτουμε αναψυκτικό;
Όσοι προτιμούν να πιουν το ποτό τους συνοδεία...αναψυκτικού τότε βάζουν ένα λιθαράκι για πιο γρήγορο μεθύσι. Το αναψυκτικό «καλύπτει» την έντονη γεύση και μυρωδιά του αλκοόλ και έτσι μας οδηγεί να πίνουμε περισσότερο. Ακόμη με το αναψυκτικό μεθάμε πιο γρήγορα γιατί με τα διττανθρακικά που έχει ( για να βγάζουν αφρό) έχουν ως αποτέλεσμα να απορροφάται ταχύτερα το αλκοόλ στον οργανισμό μας.

Πάρτε τα μέτρα σας γνωρίζοντας πότε ένα πότο είναι «μπόμπα», ποιος μεθάει πιο εύκολα αλλά και μύθους και αλήθειες για το αλκοόλ. Ποιες είναι όμως οι παγίδες στις οποίες μας οδηγεί το αλκοόλ;
Σας ενημερώνουμε παρακάτω για: Το πως να ξεχωρίσετε ένα ποτό «μπόμπα». Ποιος μεθάει πιο εύκολα. Ο άντρας ή η γυναίκα;
Τι ρόλο παίζουν φάρμακα και διατροφή; Είναι αλήθεια ότι ο καφές ξεμεθά και τα αναψυκτικά...μεθούν;
Πως θα καταλάβετε ένα πότο «μπόμπα»; Μετά από ένα ξέφρενο βράδυ με φίλους ξυπνήσατε με βαρύ κεφάλι, κακή διάθεση, ανακατωσούρα, προβλήματα στο στομάχι και χωρίς να θυμάστε όλα όσα έγιναν; Κατά πάσα πιθανότητα ήπιατε περισσότερο από όσο αντέχατε. Αν όμως ήπιατε μόνο ένα ποτηράκι και έχετε συμπτώματα που εμφανίζονται μόνο μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ τότε πιθανόν το ποτό σας να ήταν «μπόμπα».
Ακολουθήστε τα παρακάτω κόλπα για να ανακαλύψετε το ύποπτο ποτό:
*Αν σας αρέσει να βάζετε στο ποτό σας αναψυκτικό καλό είναι να το αποφεύγετε γιατί κάτι τέτοιο θα το αλλοιώσει και δε θα μπορέσετε να καταλάβετε με τη βοήθεια της μύτης και του ουρανίσκου αν είναι «μπόμπα» ή όχι. Πάρτε το λοιπόν σκέτο και πιείτε το. Αν η γεύση του δε θυμίζει το ποτό που σας αρέσει να πίνετε ή όταν το ήπιατε κάηκε ο λαιμό σας, τότε είναι κακό σημάδι.
*Αν είστε παρέα προτιμήστε να παραγγείλετε μπουκάλι. Αφού σας το φέρουν βάλτε στα ποτήρια σας. Πριν πιείτε κλείστε το μπουκάλι με το περιεχόμενο που έχει απομείνει και κουνήστε το καλά. Αν το περιεχόμενο του μπουκαλιού για να ξαναβρεί την καθαρότητα του αργήσει πάνω από λίγα δεύτερα τότε κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι και ό,τι καλύτερο για να το πιείτε.
*Το ίδιο κάντε και σε περίπτωση που έχετε παραγγείλει ένα ποτήρι ποτό. Βάλτε την παλάμη σας πάνω και κουνήστε το δυνατά. Πιείτε μια μικρή γουλιά και αν αισθανθείτε ότι σας καίει στο λαιμό αλλά και αργήσει να καθαρίσει τότε μάλλον είναι «μπόμπα».
*Αν παραγγείλετε μπουκάλι κοιτάξτε την ετικέτα στο πίσω μέρος για να δείτε αν είναι η ίδια εταιρία που εισάγει το μπουκάλι όπως αυτή που αναγράφεται στα μπουκάλια που έχετε στο σπίτι ή έχετε δει άλλες φορές. Ακόμη και εάν πάρετε ένα ποτήρι ποτό μπορείτε να ζητήσετε από τον σερβιτόρο να σας δείξει το μπουκάλι. Έτσι θα καταλάβετε αν σας σερβίρουν αυθεντικό ή αγνώστου προελεύσεως ποτό και πιθανών νοθευμένο.
Ποιος μεθάει πιο εύκολα; Ο άνδρας ή η γυναίκα;
Η απάντηση που δίνουν οι επιστήμονες είναι η δεύτερη. Οι γυναίκες έχουν μικρότερη αντοχή στο οινόπνευμα από ότι οι άντρες για 2 απλούς λόγους. Η γυναίκα έχει μικρή ποσότητα του ενζύμου ADH το οποίο χρησιμεύει στον καλύτερο μεταβολισμό του αλκοόλ. Κάτι τέτοιο έχει ως αποτέλεσμα όταν μια γυναίκα πίνει την ίδια ποσότητα ποτού με έναν άντρα να απορροφάται μεγαλύτερη ποσότητα οινοπνεύματος στο αίμα σε σχέση με τον άντρα. Ακόμη η γυναίκα έχει μικρότερο βάρος και μικρότερη ποσότητα νερού στο σώμα και έτσι το οινόπνευμα διαλύεται πιο δύσκολα.
Φάρμακα και αλκοόλ: Οι συνέπειες...
Αν λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να καταναλώσετε αλκοόλ. Κάτι τέτοιο μπορεί να εξασθενίσει ή και να εξουδετερώσει την ισχύ του φαρμάκου αλλά και να δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα υγείας. Αν για παράδειγμα λαμβάνετε αντιβίωση και καταναλώσετε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ τότε πιθανά συμπτώματα είναι οι πονοκέφαλοι, εμετοί αλλά και επιληπτικοί σπασμοί. Αν λαμβάνετε αντιισταμινικά μπορεί να εμφανίσετε μεγαλύτερη επιθυμία για ύπνο. Τέλος αν λαμβάνετε φάρμακα για διαβήτη μπορεί να σας προκληθεί υπογλυκαιμία.
Τι να φάτε πριν πιείτε...
Η «έξυπνη» διατροφή πριν την κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να μας βοηθήσει να μειώσουμε την επίδραση του αλκοόλ. Περίπου το 10% του αλκοόλ απορροφάται από το στομάχι μας και το υπόλοιπο από το λεπτό έντερο. Όσο περισσότερη ώρα κάνει να απορροφηθεί το πότο τόσο πιο αργά μεθάμε. Για να καταφέρουμε κάτι τέτοιο θα πρέπει πριν καταναλώσουμε αλκοόλ να έχουμε φάει τροφές που περιέχουν υδατάνθρακες (μακαρόνια, πατάτες...), πρωτεΐνες (π.χ κρέας) αλλά και λίπη. Ιδανικά ακόμη είναι τα αυγά και το γιαούρτι.
Είναι αλήθεια ότι ο καφές ξεμεθά;
Ο μύθος ότι ο καφές μπορεί να μας ξεμεθύσει δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Αυτό όμως που κάνει ο καφές σε ένα άτομο που έχει καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ είναι να τον...ξυπνά. Αυτό συμβαίνει γιατί έχει ικανότητα να αναστέλλει την υπνηλία.
Γιατί μεθάμε περισσότερο όταν προσθέτουμε αναψυκτικό;


Όσοι προτιμούν να πιουν το ποτό τους συνοδεία...αναψυκτικού τότε βάζουν ένα λιθαράκι για πιο γρήγορο μεθύσι. Το αναψυκτικό «καλύπτει» την έντονη γεύση και μυρωδιά του αλκοόλ και έτσι μας οδηγεί να πίνουμε περισσότερο. Ακόμη με το αναψυκτικό μεθάμε πιο γρήγορα γιατί με τα διττανθρακικά που έχει ( για να βγάζουν αφρό) έχουν ως αποτέλεσμα να απορροφάται ταχύτερα το αλκοόλ στον οργανισμό μας.

5 ενδείξεις ότι ο τύπος σας θέλει σαν τρελός..!


Δώστε προσοχή και πάρτε τις απαντήσεις σας...

Οι σχέσεις στις μέρες μας είναι δύσκολες και περίπλοκες. Η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές ζηλεύουμε τις εποχές των παππούδων ή των γονιών μας όπου τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά και όταν ένας άντρας ήθελε μία γυναίκα ήταν μαζί της, χωρίς να αμφιβάλει κανείς για τα συναισθήματά του. Πλέον, υπάρχουν πολλών ειδών σχέσεις και φυσικά πολλών ειδών συναισθήματα που μπορούν να αναπτυχθούν ανάμεσα σε έναν άντρα και μία γυναίκα. Και δυστυχώς, είναι πολύ δύσκολο έως και ακατόρθωτο να μπορέσει κανείς να καταλάβει από την αρχή μίας σχέσης που το πάει ο άλλος και τελοσπάντων τι σκοπό έχει! Φυσικά το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να ρωτήσετε ευθέως. Αλλά επειδή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην πάρετε ειλικρινή σας προτείνουμε να ανοίξετε τα μάτια σας και να παρατηρήσετε κινήσεις και συμπεριφορές ώστε επιτέλους να καταλάβετε αν ο άντρας που έχετε δίπλα σας είναι ερωτευμένος μαζί σας. Διαβάστε προσεκτικά...

1. Σας σέβεται: Η αλήθεια είναι ότι ο άντρας έχει ένα θέμα με το σεβασμό και δεν το λέμε με καμία κακία αυτό. Δυστυχώς, όταν μία γυναίκα δεν σημαίνει κάτι παραπάνω γι' αυτόν εκτός από sex, ο τρόπος που της φέρεται είναι ακριβώς σαν το σκυλάκι του. Φταίμε βέβαια κι εμείς, οι οποίες συνήθως ερωτευόμαστε τέτοιους τύπους δίνοντάς τους το πάτημα να μας φέρονται έτσι, αλλά κι αυτοί το εκμεταλλεύονται με την πρώτη ευκαιρία. Αν λοιπόν δείτε ότι ο καλός σας σας αντιμετωπίζει με σεβασμό, ενδιαφέρεται για τη δουλειά, τη ζωή ακόμα και τα ερωτικά της κολλητής σας, θυμάται άσχετες λεπτομέρειες από πράγματα που έχετε κατά καιρούς αναφέρει και οποιαδήποτε απόφαση κι αν πάρει υπολογίζει κι εσάς, τότε μην πετάξετε από τη χαρά σας αλλά μάλλον πετύχατε τζακ ποτ! Μέχρι την επόμενη στραβή βέβαια...

2. Είστε συνέχεια στο μυαλό του: Εκτός φυσικά από τα μηνύματα ή τα τηλέφωνα που μπορεί να σας παίρνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, βρίσκει μονίμως δικαιολογίες για να επικοινωνεί μαζί σας όταν φυσικά είστε χώρια. Από κάτι αστείο που είδε στην τηλεόραση μέχρι για μία γεύση πατατακίων που είχατε δοκιμάσει μαζί και του άρεσε και απλά ήθελε να την αγοράσει από το περίπτερο. 'Η για παράδειγμα, μπορεί να διαβάζει ένα βιβλίο και να υπογραμμίζει κάποιες αράδες οι οποίες θεωρεί ότι θα τις βρίσκατε ενδιαφέρουσες και αστείες ή να κατεβάσει για εσάς και μόνο μία ταινία με τον Ryan Gosling παρόλο που εκείνος μπορεί να τον σιχαίνεται. Θέλετε κι άλλες αποδείξεις;

3. Σας αγγίζει σε δημόσιο χώρο: Οι άντρες όπως θα έχετε παρατηρήσει φυσικά, δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να αγγίζουν μία γυναίκα στις προσωπικές τους στιγμές ή στα μουλωχτά! Εκεί που τα βρίσκουν σκούρα είναι με τους δημόσιους χώρους και δη παρουσία φίλων! Ενώ λοιπόν οι γυναίκες λατρεύουν τις αγκαλίτσες και τα φιλάκια εκείνοι σαν να μπλοκάρουν μόλις νιώσουν ότι ίσως έχουν μία πιο τρυφερή επαφή μαζί τους. Αν λοιπόν εκείνος, δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τους δημόσιους εναγκαλισμούς και τα αγγίγματα να ξέρετε ότι ισως το βλέπει πιο σοβαρά το... μεταξύ σας.

4. Δεν αποφεύγει τις συγκρούσεις: Πάρτε το και από τις υπόλοιπες σχέσεις στη ζωή σας και δεν εννοούμε τις ερωτικές αποκλειστικά. Το ίδιο θα σας πειράξει αν σας κάνει κάτι ένας άνθρωπος τον οποίο υπολογίζετε και το ίδιο κάποιος που σας είναι αδιάφορος; Το να τσακώνεστε μόνη σας, που λέμε, και εκείνος να αδιαφορεί και να συνεχίζει αυτό που κάνει, ενώ εσείς είστε σε έξαλλη κατάσταση, δεν είναι και το πιο θετικό σημάδι. Αντιθέτως, όταν δεν φοβάται να συγκρουστεί μαζί σας, να σας τονίσει τα λάθη σας και να σας αποκαλύψει ότι κάτι συγκεκριμένο που κάνετε τον ενοχλεί, σημαίνει ότι μάλλον βλέπει μέλλον στη σχέση σας και θέλει να την κάνει όσο πιο αρμονική μπορεί!

5. Σας συστήνει στον κύκλο του: Θέλει να γνωρίσετε οποιονδήποτε είναι σημαντικός για εκείνον και μάλιστα το επιδιώκει; Σας έχει συστήσει στους φίλους του, στα αδέρφια του ακόμα και στους γονείς του; Ε δε νομίζουμε ότι χρειάζεστε μεγαλύτερη απόδειξη για τα συναισθήματά του. Να ξέρετε ότι ένας άντρας που απλά έχει μία γυναίκα για να περνάει την ώρα του, δεν μπαίνει στη διαδικασία ούτε στον κολλητό του να τη συστήσει ή έστω δεν το επιδιώκει. Αν λοιπόν θέλει να έρθετε σε επαφή με τους αγαπημένους του και κάνει τα πάντα προκειμένου να υπάρξει συμπάθεια ανάμεσά σας τότε πολύ πιθανό το πράγμα να είναι πιο σοβαρό απ' όσο νομίζατε...


Angelina Jolie: Γίνεται εξώφυλλο στο περιοδικό Time!


Με τίτλο “το φαινόμενο Angelina” φιλοξενείται στο εξώφυλλο του περιοδικού Times που θα κυκλοφορήσει αύριο την διάσημη ηθοποιό Angelina Jolie.

Η προληπτική διπλή μαστεκτομή της γνωστής ηθοποιού και η επιθυμία της να μοιραστεί αυτήν την εμπειρία με όλες τις γυναίκες, έχει κερδίσει διεθνώς τον θαυμασμό του κόσμου και δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητη και την ομάδα του γνωστού περιοδικού.

Έτσι, η εμπειρία της Angelina γίνεται εξώφυλλο κινητοποιώντας όλες τις γυναίκες να κάνουν προληπτικό έλεγχο.


http://www.tlife.gr/

Σκότωσε τα μωρά της και τα έκρυψε για πέντε χρόνια σε καταψύκτη σουπερμάρκετ!



Μία Ρωσίδα κατηγορείται ότι σκότωσε τα νεογέννητα δίδυμα παιδιά της και τα έκρυψε επί πέντε χρόνια σε έναν καταψύκτη, στο υπόγειο του σούπερ-μάρκετ όπου εργαζόταν.
Η 30χρονη γυναίκα συνελήφθη σήμερα στην περιοχή του Σβερντλόφσκ αφού εντοπίστηκαν νεκρά τα δύο βρέφη στον καταψύκτη του καταστήματος στην πόλη Βερχνιάγια Πίσμα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της επιτροπής ερευνών, τα μωρά πιθανότατα πέθαναν από την έκθεσή τους στο ψύχος.
Η γυναίκα ομολόγησε ότι γέννησε τα δίδυμα αγοράκια το 2008 και αρχικά τα άφησε στο μπαλκόνι του σπιτιού της επειδή δεν τα ήθελε. Στη συνέχεια τα έβαλε στο ψυγείο της και τέλος έκρυψε τα πτώματά τους στον καταψύκτη του καταστήματος όπου εργαζόταν.
Οι τοπικές αστυνομικές αρχές ανέφεραν ότι ανακρίνονται και οι ιδιοκτήτες του σούπερ-μάρκετ ώστε να διαπιστωθεί γιατί επί πέντε χρόνια κανείς από την διεύθυνση του καταστήματος δεν είχε ελέγξει το περιεχόμενο του καταψύκτη.

http://www.koolnews.gr/

Το πρωί δεν τρώω γιατί σε σκέφτομαι...


Eurovision 2013: Απίστευτο! Ο Ιταλός, που έχει κλέψει καρδιές, έχασε μέσα σε τρία χρόνια… 100 κιλά! Δείτε πώς ήταν!


Ο Ιταλός, Marco Mengoni, που φέτος συμμετέχει στην Eurovision με το τραγούδι «L'Essenziale" έχει κλέψει καρδιές! Όμως πριν κάποια χρόνια ήταν 100 κιλά πιο χοντρός και δεν θύμιζε σε τίποτε τον γοητευτικό τραγουδιστή!

Ο τραγουδιστής δεν αισθανόταν καθόλου καλά μ' αυτά τα παραπανίσια κιλά. Ο Marco αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και οι γιατροί του είπαν πώς πρέπει να χάσει κιλά! Πήρε την απόφαση και σιγά σιγά άρχισε να τα χάνει. Μέσα σε λίγους μήνες έχασε τριάντα ολόκληρα κιλά, του άρεσε ο εαυτός του, η αυτοπεποίθηση του ανέβηκε και συνέχισε να τρέφεται σωστά και υγιεινά!

Μέσα σε τρία χρόνια κατάφερε να χάσει εκατό κιλά και να γίνει αγνώριστος! Ο Marco Megnoni είναι παράδειγμα προς όλους μας που προσπαθούμε να χάσουμε κιλά και δεν τα καταφέρνουμε! Δείτε πώς ήταν ο Ιταλός καλλιτέχνης!



Έλενα Παπαβασιλείου: Φωτογραφίζεται με μαγιό και μας αφήνει... παγάκι!



Πιο σeξι από ποτέ φωτογραφήθηκε η Έλενα Παπαβασιλείου...

για λογαριασμό γνωστού περιοδικού. Η όμορφη παρουσιάστρια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με μαγιό ενώ αποκάλυψε και αν νιώθει έτοιμη να ερωτευτεί.
"Δεν έχω αυτήν την αγωνία. Την έχω βιώσει, βέβαια, στο παρελθόν. Σκεφτόμουν ότι “δεν μ' αρέσει να είμαι μόνη μου”. Ο έρωτας τα κάνει όλα πιο όμορφα. Όταν είμαι ερωτευμένη, η ζωή είναι πιο ωραία. Αλλά αυτό δεν προγραμματίζεται. Όταν είναι να έρθει, θα συμβεί. Αυτό που έχει αξία είναι να το αισθανθείς έντονα... Δεν ερωτεύομαι εύκολα, αλλά όταν συμβαίνει είναι δυνατά! Έχω ερωτευτεί παράφορα" είπε χαρακτηριστικά στο "ΕΓΩ!weekly".

Δείτε την φωτογραφία που δημοσιεύει το yupiii:



Έπεσαν κατηγορία, και οι οπαδοί τους έκαναν το γήπεδο νεκροταφείο!


Η ισπανική ομάδα Χερέθ, αγωνίζονταν φέτος στην Segunda Division, δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, όμως τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, η ομάδα έχει ήδη υποβιβαστεί και μαθηματικά στην τρίτη κατηγορία.

Έτσι, οι οπαδοί της γέμισαν με σταυρούς, πάνω στους οποίους αναγράφονταν τα ονόματα των παικτών και των διοικούντων, τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της, σηματοδοτώντας με αυτό τον τρόπο, τον αγωνιστικό θάνατο της Χερέθ.

Οι άνθρωποι της ομάδας βέβαια αφαίρεσαν τους σταυρούς, αλλά και τα υβριστικά συνθήματα που ήταν γραμμένα, έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί η προπόνηση. Μάλιστα, υπήρξε και σχετική ανακοίνωση που καταδίκασε τα παραπάνω συμβάντα.


ΦΡΙΚΗ: Έραψε με πετονιά το στόμα της 11χρονης κόρης του


Ένας Κινέζος συνελήφθη από τις τοπικές αρχές με την κατηγορία ότι κακοποιούσε επανειλημμένως την 11χρονη κόρη του, η οποία για να γλιτώσει από τη βίαιη συμπεριφορά του πατέρα της εξαφανίστηκε από το σπίτι της και εντοπίστηκε να περιφέρεται στους δρόμους της Σιχανγκ της νοτιοδυτικής Κίνας.

Ο άνδρας συνήθιζε να της ράβει, σύμφωνα με το protothema.gr, το στόμα με πετονιά, της τρυπούσε το κορμί με βελόνες, την υποχρέωνε να γονατίζει πάνω σε σπασμένα γυαλιά, την έλουζε με βραστό νερό και την κρεμούσε ανάποδα χτυπώντας την.

Ο πατέρας της 11χρονης Ξιάο Λι, συνελήθφη και ομολόγησε τις πράξεις του, ενώ η μικρή νοσηλεύεται. Όπως αναφέρει το πρακτορείο China Daily ο πα-τέρας έβαλε το κεφάλι της σε βραστό νερό για να την απαλλάξει από τις ψείρες.

Όσο για τη γιαγιά του άτυχου κοριτσιού δήλωσε πως ο γιος της κακοποιούσε και την ίδια, ωστόσο δε μπορούσε να τον κάνει να σταματήσει. 

Οι τοπικοί αξιωματούχοι αναζητούν ανάδοχη οικογένεια για την μικρή Ξιάο Λι, καθώς οι παππούδες της είναι σε προχωρημένη ηλικία και δε μπορούν να την αναλάβουν.

Πόσο εύκολα λένε τα ζώδια το «σ’ αγαπώ»;


«Σ’ αγαπώ!» Mία τόσο όμορφη λέξη, που κάποιες στιγμές ο φόβος και ο εγωισμός δεν μας επιτρέπει να την χρησιμοποιήσουμε. Άλλες στιγμές όμως, ο ενθουσιασμός και η επιπολαιότητα, μας παρασύρουν και λέμε το «Σ’ αγαπώ», χωρίς να το πολυσκεφτούμε, χωρίς πραγματικά να το εννοούμε.

Ποια ζώδια παραδέχονται τα συναισθήματά τους; Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι για κάθε ζώδιο να πει το «σ’ αγαπώ»; Να το πιστέψεις ή όχι ότι σε αγαπά; Η αστρολογία σου έχει την απάντηση. Διάβασε το ζώδιο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε όλη την αλήθεια…
Το “σ’ αγαπώ” και τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
«Πρώτα θα του πεις εσύ ότι τον αγαπάς»
Ο εγωιστής και παρορμητικός Κριός, περιμένει πρώτα από εσένα να κάνεις τις ερωτικές σου δηλώσεις. Δεν του είναι καθόλου εύκολο να σου πει «σ’ αγαπώ», γιατί φοβάται ότι στην συνέχεια θα πάρεις θάρρος και θα τον καταπιέσεις ή θα του στερήσεις την ελευθερία δράσης του. Έτσι λοιπόν, ένας Κριός, θέλει και περιμένει από εσένα να ακούσει ότι τον αγαπάς, ωστόσο είναι πολύ βασικό για αυτόν, η εξομολόγησή σου να βασίζεται στην ειλικρίνεια… Προσοχή όμως, γιατί αν του πεις νωρίς το σ’ αγαπώ, είναι πολύ πιθανό να θεωρήσει στη συνέχεια δεδομένα τα συναισθήματά σου και να πέσει πιο εύκολα στην ρουτίνα. Συμπερασματικά λοιπόν, δείξε την αγάπη σου με πράξεις και άφησε τις μεγάλες δηλώσεις να βγουν αυθόρμητα και ειλικρινά την κατάλληλη στιγμή. Μην περιμένεις από τον ίδιο να ακούσεις εύκολα το «Σ’ αγαπώ», θα το πει όταν έχουν πέσει όλες οι άμυνες του!

ΤΑΥΡΟΣ
«Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα σου πει το σ΄ αγαπώ»
Αφού περάσει καιρός, το σκεφτεί καλά και το πάρει απόφαση ότι χωρίς εσένα δεν μπορεί, ότι εσύ γεμίζεις την καρδιά του και ομορφαίνεις την κάθε στιγμή της ζωής του, θα σου πει το σ’ αγαπώ και τότε πραγματικά θα το εννοεί. Ο Ταύρος παραδέχεται τα συναισθήματά του, αφού πρώτα βεβαιωθεί για αυτά. Δεν του αρέσει να εκτίθεται και να λέει λόγια που δεν τα εννοεί, απλά για να σε κάνει να χαρείς. Όταν λοιπόν φτάσει η κατάλληλη στιγμή, θα δημιουργήσει μία πολύ ρομαντική ατμόσφαιρα και θα σου κάνει την αισθηματική του εξομολόγηση. Αν όμως αυτή η στιγμή αργεί και εσύ θέλεις να πάρεις την πρωτοβουλία να πεις πρώτα το σ’ αγαπώ, φρόντισε να έχεις δείξει με τις πράξεις σου την αγάπη σου και προπάντων, μην πιέσεις τον Ταύρο να σου πει και αυτό από την πλευρά του ότι σε αγαπά…

ΔΙΔΥΜΟΙ
«Είναι καλός στα λόγια… μην ξεχνάς όμως ότι αυτό που μετρά είναι η ουσία»
Ο Δίδυμος έχει τον τρόπο να χειρίζεται άψογα τον προφορικό λόγο, χρησιμοποιώντας λέξεις, φράσεις και δηλώσεις, που θα σε συναρπάσουν. Μπορεί να σου πει ότι σε αγαπά από τα πρώτα στάδια της σχέσης σας, απλά γιατί εκείνη την στιγμή το ένιωσε και το εννοούσε… Δεν χρειάζεται όμως να πάρεις τις μετρητοίς τη δήλωσή του, γιατί πολύ απλά έχεις να κάνεις με το αιώνιο παιδί του ζωδιακού. Το ίδιο εύκολα που θα σου πει το σ’ αγαπώ, το ίδιο εύκολα μπορεί να το ξεχάσει κιόλας… Γι’ αυτό να θυμάσαι πως αυτό που μετρά είναι η ουσία και όχι τα λόγια. Απόλαυσε λοιπόν το λεκτικό παιχνίδι με τον Δίδυμο, χωρίς να δίνεις και τόσο μεγάλη βάση. Όταν έρθει η σωστή ώρα, ο Δίδυμος θα σου δείξει την αγάπη του, τόσο με τα λόγια του, όσο και με τις πράξεις του…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Σ’ αγαπώ σε όλες τις λέξεις»
Ο τρυφερός και αγαπησιάρης Καρκίνος, όταν νιώσει ζεστασιά, συντροφικότητα και οικειότητα προς τον σύντροφό του, δεν διστάζει να παραδεχθεί τα συναισθήματά του και να πει το σ’ αγαπώ, το οποίο θα πηγάζει κιόλας από τα βάθη της καρδιάς του! Ο Καρκίνος αγαπά εύκολα και δίνεται απεριόριστα, ωστόσο αν σου πει αυτή την όμορφη, μαγική λέξη, να ξέρεις ότι θα έχει και απαιτήσεις από εσένα. Δεν σημαίνει ότι ντε και καλά, θα θέλει να του πεις και εσύ ότι τον αγαπάς, αλλά τουλάχιστον θα θέλει με τον τρόπο σου να του το δείξεις. Αν παρόλα αυτά δεν σου ανοίγεται συναισθηματικά και δεν σου έχει πει ακόμα το σ’ αγαπώ, τότε ίσως θα πρέπει με κάποιο τρόπο να καταφέρεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του πρώτα, προκειμένου να εκφράσει με τα λόγια του, όσα αισθάνεται. Δεν θέλει κόπο λοιπόν, αλλά… τρόπο ! Από την στιγμή που θα πει το σ’ αγαπώ, θα το εννοεί και θα σου έχει δοθεί ολοκληρωτικά.

ΛΕΩΝ
«Θα σου πει ότι σε αγαπά, για να το ακούσει κιόλας»
Ένα περήφανο Λιοντάρι, προσμένει πώς και πώς, την ώρα που θα του εκφράσεις τα συναισθήματά σου και θα του πεις ότι το αγαπάς. Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός του μπορεί να τον παρασύρει να σου τάξει λαγούς με πετραχήλια και να σου πει ότι θα σε αγαπά για πάντα… Δεν σημαίνει ότι δεν θα εννοεί ότι τρέφει αισθήματα για σένα, αλλά θα το υπερβάλει κιόλας αρκετά, γιατί πολύ απλά έτσι είναι το στυλ του! Αν εσύ από την πλευρά σου, δεν του εκφράσεις με τον ίδιο έντονο τρόπο τα δικά σου αισθήματα, να ξέρεις ότι θα αρχίσει παιχνιδιάρικα και ναζιάρικα να σε ρωτά «Με αγαπάς λιγάκι.»; Αν και εκεί δεν βρεις το θάρρος να του πεις το σ’ αγαπώ, να ξέρεις ότι θα πληγώσεις τον εγωισμό του…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Θα σε παιδέψει για να σου πει ότι σε αγαπά»
Με έναν Παρθένο μπορεί να συζητάς για ώρες, να κουβεντιάζεις το κάθε τι με όλες τις λεπτομέρειες, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο ίδιος θα μπορεί εύκολα, να κουβεντιάσει μαζί σου και τα συναισθήματα που τρέφει για σένα. Είναι της άποψης, πως η αγάπη δεν εκφράζεται με τα λόγια αλλά με τις πράξεις, για αυτό και αποφεύγει να χρησιμοποιεί την φράση «σ’ αγαπώ», γιατί της δίνει πολύ μεγάλη αξία, την θεωρεί ιερή και προτιμά με άλλους τρόπους, να δείχνει ότι υπάρχει αγάπη. Θα σε φροντίσει, θα σε προσέξει, θα σε έχει στα όπα-όπα, όμως για να σου πει το σ’ αγαπώ, θα περάσει καιρός… Αν του το πεις εσύ πρώτα, να ξέρεις ότι θα πρέπει να δώσεις και τα επιχειρήματά σου, για να τον πείσεις ότι πράγματι το εννοείς.

ΖΥΓΟΣ
«Λέει αυτό που αισθάνεται την κάθε στιγμή»
Μην παραξενευτείς αν ο Ζυγός σου πει ότι σε αγαπά από τον πρώτο μήνα της σχέσης σας, όμως δεν χρειάζεται να τον πάρεις και τόσο πολύ στα σοβαρά, γιατί αλλάζει πολύ γρήγορα άποψη και φυσικά, στον έρωτα είναι αρκετά επιπόλαιος. Όταν έχει μία σχέση, εκφράζεται αυθόρμητα και δημιουργεί ένα πολύ τρυφερό αγαπησιάρικο κλίμα ανάμεσα σε αυτόν και στον σύντροφό του. Λέει συχνά το σ’ αγαπώ και να ξέρεις ότι δεν θα το έχει πει μόνο σε σένα… Ομολογεί αυτό που αισθάνεται εκείνη τη στιγμή, αυτό δεν σημαίνει ότι λέει ψέματα, αλλά ότι αντιμετωπίζει τα αισθηματικά του, κάπως πιο επιφανειακά. Ωστόσο, όταν μία σχέση διατηρείτε καιρό, τότε θα χορτάσεις να ακούς το σ’ αγαπώ και θα το εννοεί από όλες τις πλευρές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Δεν σ’ αγαπώ… σε λατρεύω»
Ο μυστήριος, ερωτευμένος Σκορπιός, δεν θα σου πει ότι σε αγαπά, θα σου πει όμως ότι σε λατρεύει, γιατί έχει έναν δικό του τρόπο, να αντιλαμβάνεται την αγάπη… Από την στιγμή που αποφασίσει να είστε μαζί, να ξέρεις ότι δεν πρόκειται να βάλει όρια στα αισθήματά του. Μπορεί να σου κρύψει το μέγεθος των συναισθημάτων του, όμως θα σου εκδηλώσει την παθιασμένη αγάπη που τρέφει για σένα. Προσοχή όμως, γιατί για έναν Σκορπιό, η αγάπη είναι πολύ κοντά με το μίσος και αν διαψεύσεις τις προσδοκίες του, μπορεί πολύ εύκολα να σου δείξει και την άλλη όψη του νομίσματος. Να πιστέψεις λοιπόν το σ’ αγαπώ του Σκορπιού, όμως για να του το πεις εσύ, θα πρέπει να του το αποδείξεις…

ΤΟΞΟΤΗΣ
«Απα πα πα… εγώ δεν λέω τέτοια πράγματα»
Δεν τα πάει πολύ καλά με την λέξη «σ’ αγαπώ» ο Τοξότης, αφενός μεν φοβάται τις δεσμεύσεις, αφετέρου ξέρει πολύ καλά, ότι μπορεί πολύ εύκολα να αλλάξει άποψη. Για να σου πει λοιπόν ότι τρέφει αισθήματα για σένα, θα πρέπει να έχει περάσει αρκετός καιρός και να έχει καταφέρει πρώτα, να παραδεχτεί στον ίδιο του τον εαυτό το πώς αισθάνεται για σένα και σίγουρα αυτό δεν είναι κάτι εύκολο για τον Τοξότη. Μην τον πιέσεις να σου πει κάτι, που ναι μεν μπορεί να το αισθάνεται, αλλά φοβάται να το ομολογήσει, γιατί θα πιεστεί και θα αρχίσει να ξεφεύγει! Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, που θα ρίξει όλες τις άμυνες του, θα σου πει το σ’ αγαπώ και δεν θα θέλει στη συνέχεια να φύγεις από το πλάι του!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Δεν αγαπά εύκολα…»
Για να υπάρξει αγάπη για τον λογικό Αιγόκερω, θα πρέπει να τηρούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις! Μπορεί να είναι ερωτευμένος, να σε θέλει στη ζωή του, αλλά μην σου έχει ομολογήσει ότι σε αγαπά. Μην σε στεναχωρεί, ότι δεν ακούς την λέξη, δώσε του τον χρόνο του να εκφραστεί, γιατί για αυτόν είναι κάτι δύσκολο… Η φράση «σ’ αγαπώ» είναι πολύ σημαντική για τον Αιγόκερω και θεωρεί ότι δεν πρέπει να λέγεται πολλές φορές, γιατί χάνει την αξία της. Μην του πεις λοιπόν και εσύ από την πλευρά σου ότι τον αγαπάς, αν και εφόσον δεν έχει βεβαιωθεί πρώτα, ότι όντως θέλεις να παραμείνει στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Αγαπά όλο τον κόσμο»
Ο απρόβλεπτος και εκρηκτικός Υδροχόος θα σου πει από την πρώτη στιγμή ότι σε αγαπά, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι σε αγαπά με τον τρόπο που εσύ φαντάζεσαι ή εσύ θα ήθελες. Αγαπά όλο τον κόσμο και στην πραγματικότητα, έχει συναισθήματα αγάπης για όλους τους ανθρώπους που έχει μέσα στη ζωή του… Έτσι λοιπόν, αβίαστα του βγαίνει η φράση «σ’ αγαπώ», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι για πάντα ή ότι έχει πάρει την απόφαση να είστε για πάντα μαζί! Στην αντίθετη περίπτωση, που ο Υδροχόος δεν λέει το σ’ αγαπώ, είναι όταν δεν έχεις καταφέρει ακόμα να τον φέρεις κοντά σου και δεν σου έχει ανοιχτεί ως άνθρωπος. Κέρδισε πρώτα την φιλία του και μην επιμένεις να ακούσεις αυτό που σου αρέσει, γιατί μην ξεχνάς ότι ο Υδροχόος είναι και αρκετά αντιδραστικός.

ΙΧΘΕΙΣ
«Αγαπά από την πρώτη στιγμή»
Ο Ιχθύς, όταν ξεκινά μία σχέση, νιώθει αλλά και εκφράζει την αγάπη του από την πρώτη στιγμή. Λέει το σ’ αγαπώ από το ξεκίνημα της σχέσης και το αισθάνεται, το πιστεύει αλλά και το υποστηρίζει. Μπορεί να σου πει ότι πρώτη φορά αισθάνεται έτσι, ότι πρώτη φορά αγαπά, όμως εσύ καλύτερα να κρατήσεις μικρό καλάθι, γιατί το Ψαράκι κάθε φορά που είναι σε μία σχέση, νιώθει ότι ζει για πρώτη φορά το κάθε συναίσθημα! Αν δεν του ανταποδώσεις τα συναισθήματά σου, τότε να ξέρεις ότι θα υποστείς τα μούτρα του και τα ξεσπάσματά του, γιατί ο Ιχθύς θέλει να αισθάνεται ότι δίνει αλλά και παίρνει αγάπη.

http://www.myastro.gr/

Βρέθηκε το πρώτο φυσικό αφροδισιακό


Για τους περισσότερους από εμάς, όταν έχουμε φτιαχτεί για σεξ, το τελευταίο πράγμα που θα μπορούσαμε να σκεφτούμε είναι η μυρωδιά από τα ώριμα ή σαπισμένα φρούτα. Αλλά οι επιστήμονες αποδεικνύουν ότι, τουλάχιστον για τις κοινές μύγες, η μυρωδιά αυτή είναι το τέλειο αφροδισιακό!

Μόνο ένα... φύσημα χρειάζεται για να μπει στα μονοπάτια του εγκεφάλου για να φυσήξει ο αέρας του έρωτα και η να φουντώσει η επιθυμία. Και ενώ οι επιστήμονες γνωρίζουν εδώ και αρκετό καιρό ότι το φύσημα αυτό μετατρέπει την αρσενική μύγα σε ένα αλαζονικό ον που το μόνο πράγμα που έχει στο μυαλό του είναι το ζευγάρωμα, αυτό που δεν ήξεραν ήταν ότι η ερωτική αυτή διάθεση μπορεί να προκύψει με μια μυρωδιά.

Eνα φαγώσιμο λειτουργεί αφροδισιακά

«Αυτή είναι η πρώτη απόδειξη ότι ένα φαγώσιμο λειτουργεί αφροδισιακά, το οποίο επηρεάζει ένα μονοπάτι στο σύστημα όσφρησης με αποτέλεσμα να ενεργοποιεί την σεξουαλική συμπεριφορά», λέει ο Ελβετός ερευνητής Richard Benton, ο οποίος προΐσταται της έρευνας.
Όπως διαβάζουμε στο 69magazine η ομάδα συνδίασε το σεξ με την όσφρηση ερευνώντας την επίδραση που έχουν διάφορες μυρωδιές στις κοινές μύγες. Οταν κατάλαβαν ότι ένα από τα μονοπάτια του εγκεφάλου, το οποίο είχαν ανακαλύψει προηγουμένως, οδηγεί σε ξύπνημα της σεξουαλικής συμπεριφοράς, το πράγμα άρχισε να αποκτά ενδιαφέρον.
Εξετάζοντας περίπου 160 μύγες, η ομάδα ανακάλυψε ότι τρεις τουλάχιστον οργανικές ενώσεις οδήγησαν τα έντομα να εκφράσουν σεξουαλική συμπεριφορά. Η φενιλακεταλδεΐδη, το φενιλακετικό οξύ και φενιλαθολαμίνη, ενώσεις οι οποίες συνήθως βρίσκονται στα πολύ ώριμα φρούτα και λουλούδια.
«Αυτό μας οδηγεί να συμπεράνουμε ότι εδώ λειτουργεί ένας πραγματικός βιολογικός μηχανισμός και οι μύγες μπορούν να ζευγαρώσουν σε ένα περιβάλλον όπου αφθονεί η τροφή. Οτι αυτό είναι ένα καλό μέρος για να κάνουν σεξ και να κάνουν απογόνους. Προκαλεί δε το ερώτημα, αν το ίδιο συμβαίνει και σε άλλους ζώντες οργανισμούς», λέει ο Benton.
Λέτε αυτό να βοηθήσει να εξηγήσουμε γιατί διάφορα πλάσματα, όπως ο άνθρωπος, συχνά συνδέουν το σεξ με το φαγητό;

kamarinia.gr

Θυμάστε τη Νάνσυ Αλεξιάδη από το «Fame story»; Δείτε πως είναι σήμερα...


Την γνωρίσαμε πριν από αρκετά χρόνια μέσα από το Fame Story...

Μετά από μία πορεία που έκανε στο χώρο του τραγουδιού, απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, κάνοντας τις φήμες, σχετικά με τα όσα συνέβαιναν στην προσωπική της ζωή, να φουντώσουν.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Νάνσυ Αλεξιάδη, σε πρόσφατη έξοδό της, με κάποια κιλά παραπάνω, αλλά πάντα όμορφη και εντυπωσιακή.


Πηγή: entertv.gr

EIKONA NTΡΟΠΗΣ: 100.000 Γερμανοί κάνουν σeξ με...σκύλους!



Το συγκεκριμένο σκυλί βιάστηκε σε ΝΌΜΙΜΟ μπουρδέλο ζώων στη Γερμανία. Για όσους δεν ξέρουν Γερμανικά. Το κείμενο στη φωτογραφία λέει:

"Μη κοιτάς αλλού. Πιστεύεις ότι ένας σκύλος θέλει κάτι τέτοιο; Πείτε όχι στην κακοποίηση των ζώων"

Η Γερμανία αναμένεται να απαγορεύσει ρητώς τη σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ ανθρώπων και ζώων, όπως ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση της χώρας, ενώ μια ομάδα «ζωόφιλων» απειλεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της απαγόρευσης.

Η εφημερίδα Ταγκεστσάιτουνγκ (Tageszeitung) αναφέρει σε άρθρο της ότι ο γερμανικός νόμος περί προστασίας των ζώων προς το παρόν .....απαγορεύει τη σεξουαλική συνεύρεση μεταξύ ανθρώπων και ζώων μόνο στην περίπτωση που το ζώο τραυματίζεται.

«Μια ρητή απαγόρευση θα κάνει πιο εύκολη τη δίωξη και θα βελτιώσει τον βαθμό προστασίας των ζώων», δήλωσε ο επικεφαλής της επιτροπής γεωργίας της Μπούντεσταγκ (κάτω βουλή) Χανς-Μίχαελ Γκόλντμαν. Εξάλλου βάσει της τροποποίησης θα προβλέπονται ενισχυμένα πρόστιμα στους παραβάτες, που θα φτάνουν τα 25.000 ευρώ.

Η επιτροπή γεωργίας της γερμανικής βουλής αναμένεται να εξετάσει την Τετάρτη την τροποποίηση του νόμου και στη συνέχεια να την στείλει προς ψήφιση στη βουλή μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, πρόσθεσε ο Γκόλντμαν.

Η οργάνωση Κτηνίατροι κατά της Ζωοφιλίας επισημαίνει ότι χιλιάδες Γερμανοί ανταλλάσσουν πληροφορίες μέσω διαδικτύου για την κτηνοβασία, ενώ κάποιες φάρμες νοικιάζουν ζώα για σεξουαλική εκμετάλλευση.

Το τροποποιημένο νομοσχέδιο θα απαγορεύει επίσης την προμήθεια ζώων για σεξουαλική συνεύρεση με ανθρώπους, υπογράμμισε ο Γκόλντμαν.

Πάντως, η οργάνωση Ζωόφιλοι για την Ηθική Μεταχείριση των Ζώων (ZETA) σκοπεύει να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της τροποποίησης του νόμου, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Μίχαελ Κίοκ, ο οποίος δήλωσε στην εφημερίδα Tageszeitung ότι ζει με την Κέσι, ένα θηλυκό σκυλί οκτώ ετών.

Ο ιστότοπος της ZETA αναφέρει ότι οι ζωόφιλοι κάνουν σεξ με ζώα μόνο αν είναι βέβαιοι ότι έχουν τη συγκατάθεσή τους και ότι καταδικάζουν την κακοποίηση των ζώων.

Η οργάνωση υπολογίζει ότι ο αριθμός των ανθρώπων που συνευρίσκονται σεξουαλικά με ζώα στη Γερμανία φθάνει τους 100.000.

ΠΗΓΗ: aktivistika.blogspot

Στο "πλευρό" της Κικής Δημουλά ο Κύκλος Ποιητών- "Ο αριστερισμός αποκαλεί ρατσισμό την ανασφάλεια"



Υπέρ της ποιήτριας, Κικής Δημουλά στο θέμα που ανέκυψε πριν από λίγες ημέρες, με τις δηλώσεις της για την Κυψέλη και τους μετανάστες, τάχθηκε με ανακοίνωσή του σήμερα, ο Κύκλος Ποιητών, ο οποίος σε ένα ολιγόλογο κείμενο με τίτλο «Λόγος υπέρ της Κικής Δημουλά» μίλησε για «ψευδογεγονός» και κατήγγειλε τον κακώς εννοούμενο «αριστερισμό» που αποκαλεί «ρατσισμό την ανασφάλεια». 

Δείτε την ανακοίνωση του Κύκλου Ποιητών:
«Ως ψευδογεγονός εξέλαβε εξαρχής ο Κύκλος Ποιητών το θόρυβο που έγινε εξαιτίας των δηλώσεων της Κικής Δημουλά για τους ξένους της Κυψέλης. Τώρα που καταλάγιασε η σκόνη, τώρα που έπεσαν οι φοβικές μάσκες και που οι αβασάνιστα κρίνοντες αποδείχθηκε ότι έβγαλαν τα λάθος συμπεράσματα, με ψυχραιμία ο Κύκλος Ποιητών στέκεται στο πλευρό της δοκιμαζόμενης ποιήτριας και μέλους του και παρακαλεί για περισσότερη υπευθυνότητα: επειδή φαίνεται ότι αποτελεί "αριστερισμό" το να αποκαλείς ρατσισμό την ανασφάλεια και να τον περιτυλίγεις με τον ψηφιακό μανδύα του κανιβαλισμού».

Πηγή: tanea.gr

''Υποφέρω, έχω 500 οργασμούς καθημερινά. Η ζωή μου είναι μία κόλαση"



Αυτή η 30χρονη υποφέρει από ένα σπάνιο σύνδρομο που τη φέρνει σε οργασμό ακόμα και όταν οδηγάει σε λακκούβες ή περνάει ''σαμαράκια'' στον δρόμο.

''Η ζωή μου είναι μία κόλαση'' εξομολογείται στη Sun η 30χρονη Zara Richardson.

''Μπορεί οι περισσότεροι να νομίζουν πως ζω μονίμως σε μία έκσταση, αλλά υποφέρω από ένα σπάνιο επίμονο σεξουαλικό σύνδρομο που ονομάζεται (PSAS)''.



''Δεν έχω τον έλεγχο της ζωής μου.Το πιο απλό πράγμα μπορεί να με φέρει σε οργασμό.Είτε όταν ανεβαίνω σκάλες, όταν δονείται στην τσέπη μου το τηλέφωνο, ακόμα και όταν με ακουμπήσει κάποιος με το καροτσάκι του μέσα στο σούπερ μάρκετ.''

Όπως εξηγεί καθημερινά ξυπνάει και κοιμάται με αυτό το πρόβλημα.



Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger