Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ - Παστίλιες για τις ψείρες της άλλης...

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013


Απίστευτο βίντεο από τους Αρβυλιότες...

http://santosight.blogspot.gr

Ελίνα Καντζά: Μας "τσουρούφλισε" με τη φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook! [φωτο]

Κι ενώ έβρεχε ασταμάτητα το μεσημέρι του Σαββάτου 26 Ιανουαρίου η Ελίνα Καντζά ανέβασε φωτογραφία της στο Facebook και "τσουρουφλιστήκαμε" ...

Η ίδια να φορά μόνο το μικροσκοπικό της μπικίνι. Θα πουντιάσεις καλέ!

Δείτε τη φωτογραφία και βγείτε γυμνοί στο κρύο...



Νέος έρωτας στην ελληνική showbiz!



Εκείνη ένα από τα πιο φρέσκα και λαμπερά κορίτσια του καλλιτεχνικού χώρου. Εκείνος ένα από τα πιο αγαπητά, νέα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης και όχι μόνο. Εδώ και λίγο καιρό είναι μαζί και δεν το κρύβουν.
Ο λόγος για την Αντιγόνη Ψυχράμη και τον Δημήτρη Μακαλιά που εδώ και μόλις λίγες εβδομάδες είναι ζευγάρι. Εκείνη κατάφερε να γυρίσει σελίδα μετά την σοβαρή σχέση της με τον Σωτήρη Καλυβάτση ενώ εκείνος πρόσφατα χώρισε από το τηλεοπτικό του έτερον ήμισυ, την όμορφη Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με την οποία όμως συνεχίζει να συνεργάζεται για διαφημιστική καμπάνια που έχουν αναλάβει μαζί ενώ παλιότερα μας έκαναν να γελάμε μέσα από το «Κάψε το σενάριο». Ο Δημήτρης και η Αντιγόνη βγαίνουν συνεχώς μαζί και μάλιστα προτιμούν, σύμφωνα με τη real όμορφα μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας ενώ κάνουν ό,τι μπορούν για να διατηρήσουν χαμηλό προφίλ ώστε να μην προκαλούν σχόλια.


http://www.gossip-tv.gr



Πεντάχρονο αγοράκι έθαψε ζωντανό και σκότωσε τον αδερφό του!



Ένα επτάχρονο αγοράκι πέθανε, αφού θάφτηκε ζωντανό από τον πεντάχρονο αδερφό του, ενώ οι δύο τους έπαιζαν κοντά σε ένα σωρό άμμου δίπλα από το σπίτι τους. 

Ο επτάχρονος Γουάιατ ΜακΝτάνιελ ανασύρθηκε λιπόθυμος μέσα από την άμμο, όταν ο πεντάχρονος αδερφός του είπε στον πατέρα τους το τι είχε γίνει.

Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες του πατέρα, Τσάρλι ΜακΝτάνιελ, να επαναφέρει τον γιο του, αλλά και των γιατρών λίγα λεπτά αργότερα, το επτάχρονο αγοράκι δεν τα κατάφερε.

Τα αποτελέσματα της αυτοψίας δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Η αστυνομία του Τέξας είπε πως τα δύο αγόρια έπαιζαν στον αμμόλοφο, με το πεντάχρονο αγόρι να μην καταλαβαίνει τις συνέπειες των πράξεων του, όταν έθαβε τον επτάχρονο αδερφό του ζωντανό.

« Θέλω να αποκτήσω το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο»




Το αγοροκόριτσο που έγινε... Barbie

Η 44χρονη Λέισι Γουάιλντ ήταν αγοροκόριτσο όταν ήταν μικρή. Δεν βαφόταν, δεν την ενδιέφεραν τα σέξι ρούχα και δεν είχε φίλο. Η μία και μοναδική, περιστασιακή σχέση της, κατέληξε σε μία εγκυμοσύνη και η Λέισι βρέθηκε σε τρυφερή ηλικία με ένα μωρό στην αγκαλιά και χωρίς λεφτά στην τσέπη.

Αφού προσπάθησε να τα βγάλει πέρα δουλεύοντας ως σερβιτόρα στην Καλιφόρνια, της ήρθε η ιδέα να αλλάξει την εμφάνιση και τη ζωή της: αποφάσισε να γίνει η γυναίκα με το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο και να δουλέψει ως μοντέλο, εκμεταλλευόμενη το μπούστο της!

Από τη δεκαετία του '90 μέχρι σήμερα, η Λέισι, που είναι μητέρα έξι παιδιών, έχει κάνει 12 αυξητικές στήθους και έχει αποκτήσει «προσόντα» που ζυγίζουν 11 κιλά! Πάντως, αν θέλει πράγματι να αποκτήσει το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο, έχει μέλλον, καθώς μέχρι στιγμής, το δικό της είναι το έβδομο στη σειρά!

Η Λέισι έχει κάνει ακόμη πολλές επεμβάσεις, στην κοιλιά, στα χείλη και στους γλουτούς. Και, όπως δηλώνει η ίδια, η προσπάθειά της να μοιάσει με την Barbie, έχει αποφέρει καρπούς: «Βγάζω περίπου 250.000 δολάρια το χρόνο. Νομίζω ότι αξίζει όλη την ταλαιπωρία και τα χειρουργεία».

Περί ορέξεως...

Διαβαστε την γλωσσα του σωματος




Η γλώσσα του σώματος μπορεί να αποκαλύψει τι πραγματικά αισθάνεται κάποιος και τι σκέπτεται αρκεί να ξέρετε να “μεταφράσετε” τις χειρονομίες, αλλά και τις στάσεις του σώματος. Πότε έχουμε άγχος; Πότε λέμε ψέματα και πότε δεν αισθανόμαστε άνετα;  Είναι μερικά από αυτά που μπορείτε να αποκωδικοποιήσετε γνωρίζοντας τις απλές βασικές αρχές της γλώσσας του σώματος που ορισμένες φορές είναι το πιο ισχυρό “όπλο” επικοινωνίας.
 Για να διαπιστώσετε αν ο συνομιλητής σας λέει ψέματα θα πρέπει να είστε παρατηρητικοί έτσι ώστε να δείτε τα σημάδια. Αν βρεθεί να κάνει ένα από τα παρακάτω λάθη δε σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι λέει ψέματα, αφού σε μια συνομιλία μαζί του μπορεί να εμφανίσει μερικά από αυτά ασυνείδητα. Ο συνδυασμός όμως ορισμένων “σημάτων” μπορεί να σας οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι ίσως λέει κάποιο ψέμα.
1. Όταν κάποιος λέει ψέματα εισπνέει και εκπνέει βαθιά. Οι καρδιακοί παλμοί αυξάνονται και η αναπνοή γίνεται γρήγορη, ενώ ο συνομιλητής σας ίσως μάλιστα παίρνει βαθιές ανάσες.
2. Πιάνει συχνά το κεφάλι του, τρίβει το σαγόνι ή το  αυτί κάνοντας μασάζ προκειμένου να ηρεμήσει. Ακόμη βάζει το χέρι του μπροστά στο στόμα σαν να προσπαθεί να το κρατήσει κλειστό για να μην ξεστομίσει την αλήθεια. Τρίβει τη μύτη του γιατί αισθάνεται φαγούρα (δημιουργείται από υπερδιέργεση που προκαλεί το ψέμα) και χαϊδεύει τα φρυδια (ή τη περιοχή των φρυδιών) προκειμένου το άτομο που λέει την ιστορία να μας δείξει το καλό του πρόσωπο.
3. Τα ιδρωμένα χεριά δείχνουν άγχος και προδίδουν την αγωνία, αλλά και τη νευρικότητα κατά την αφήγηση μιας ιστορίας.
4. Το άτομο που θέλει να κρύψει κάτι λέγοντας ψέματα ή τη μισή αλήθεια, βάζει τα χέρια στην τσέπη ή στη μέση του, τα σφίγγει και γενικά θέλει να τα κρατάει απασχολημένα για να μην προδώσουν τη νευρικότητα που νοιώθει.
5. Η γλώσσα και τα δόντια δίνουν τη δική τους “μάχη”. Το άτομο που μας…σερβίρει μικρά ή μεγάλα ψέματα πολλές φορές δαγκώνει τη γλώσσα του, γλείφει τα χείλη ή περνάει τη γλώσσα πάνω από τα δόντια. Αυτό το κάνει γιατί προσπαθεί με “νύχια και με δόντια” να διασφαλίσει ότι το στόμα του δε θα ξεστομίσει την αλήθεια. Προσπαθεί δηλαδή να κρατήσει το στόμα του κλειστό έχοντας το απασχολημένο.
6. Αλλάζει συνέχεια στάσεις γιατί το ψέμα τον κάνει να αισθάνεται άβολα και έτσι και το σώμα του δεν μπορεί να βολευτεί εύκολα. Είναι υπερκινητικός και ανάμεσα σε άλλα μπορεί να χτυπάει το πόδι του στο πάτωμα.
7. Κάτσε…καλά: Αν το άτομο που σας μιλάει κάθεται αλλά γέρνει προς ένα μέρος αυτό είναι σημάδι ότι δεν αισθάνεται καθόλου άνετα με αυτά που λέει και γενικά με τη συζήτηση. Αν κουνιέται μπρος- πίσω είτε καθήμενος είτε όρθιος είναι γιατί το ψέμα τον κάνει να νοιώθει άβολα.
8. Η φωνή πολλές φορές προδίδει το άτομο που ψεύδεται. Αλλαγή στη χροιά της φωνής αλλά και διαφορά στην ταχύτητα όσων λέμε δεν είναι καλά σημάδια (από διστακτική φωνή ξαφνικά μετατρέπεται σε γρήγορη γιατί το άτομο θέλει να τελειώνει γρήγορα το…βασανιστήριο των ψεμάτων). Το τρεμούλιασμα ακόμη είναι ένα από τα βασικά λάθη που μπορούν να τους προδώσουν.
9. Τα μάτια είναι ο “καθρέφτης” του προσώπου. Το βλέμμα συνήθως είναι χαμηλωμένο ή κοιτάει στο κενό προσπαθώντας να θυμηθεί το ψέμα σαν να το διαβάζει από κάπου. Αρκετά άτομα βέβαια στην προσπάθεια τους να δείξουν ότι όσα λένε είναι αλήθεια κοιτάνε κατάματα τον άλλο τόσο υπερβολικά που στο τέλος καταφέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα. Το απευθείας βλέμμα όμως έχει και μια άλλη ερμηνεία. Όταν λέμε ψέματα κοιτάμε τον άλλο απευθείας στα μάτια για να δούμε πόσο πιστευτά είναι αυτά που μόλις εξιστορήσαμε, θέλουμε δηλαδή να απολαύσουμε την ικανότητα μας στην υποκριτική. Συνήθως πετυχαίνει αρκεί βέβαια το άτομο που δέχεται τα ψέματα να μην γνωρίζει τα μυστικά της γλώσσας του σώματος. Το έντονο βλεφάρισμα ακόμη δε θα πρέπει να περάσει απαρατήρητο.
10. Η σύγχυση είναι ένα από τα συμπτώματα που μπορεί να προκαλέσει το ψέμα. Το άτομο που βρίσκεται σε σύγχυση επαναλαμβάνει τα λόγια του ή και κινήσεις, πιάνει και αφήνει αντικείμενα, αλλά και αλλάζει τη διάταξη πραγμάτων που έχει γύρω του.
Info: Πρέπει να ξεχωρίσουμε έναν καλό ψεύτη από έναν που βρίσκεται σε κατάσταση άγχους. Όταν κάποιος έσφαλλε είτε στη δουλειά (έκανε λάθος και πρέπει να λογοδοτήσει στο αφεντικό του) είτε σε μια σχέση μπορεί να διακατέχεται από έντονο άγχος με αποτέλεσμα να παρουσιάζει αρκετά από τα παραπάνω σημάδια. Δε σημαίνει με σιγουριά ότι λέει ψέματα αλλά ότι νοιώθει αγχωμένος για το σφάλμα που έκανε.
Συμβουλή: Τα παραπάνω καλό είναι να τα χρησιμοποιήσετε για να… πιάστε τον ανειλικρινή συνομιλητή σας και όχι για να τα αποφύγετε προκειμένου να προπονηθείτε στο ψέμα.
πηγή: lifezone.gr

Πόπη Τσαπανίδου: Δείτε πόσο διαφορετική ήταν ως έφηβη κοπέλα!

Πως ήταν η… κοπελίτσα Πόπη Τσαπανίδου; 
Έδειχνε ως έφηβη ότι θα γίνει αυτή η σέξι γυναίκα που μας καθηλώνει σήμερα στην TV ή περνούσε απαρατήρητη;

Η φωτογραφία που ανέβασε στο twitter η Χριστίνα Πολίτη ξάφνιασε ακόμη και την ίδια την παρουσιάστρια…



Αγνώριστη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σε αφίσα εμφανίσεων της! [φώτο]

Αγνώριστη θα δείτε σε αφίσα που υπάρχει σε πολλά κεντρικά σημεία της πόλης την Πηνελόπη Αναστασοπούλου...

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια λανσάρει τις νέες εμφανίσεις της με την ομάδα της με μία πολύ εντυπωσιακή αφίσα όπου όμως είναι σχεδόν αγνώριστη. Και αν δεν μας πιστεύετε, δείτε την παρακάτω για να συμφωνήσετε μαζί μας...



Ο Ανθρωπος που δεν πεθαινε με τιποτα


Ο Μαϊκλ Μαλόι (Michael Malloy) ηταν ενας Αμερικανός άστεγος άντρας που έζησε στην Νέα Υόρκη στις αρχές του... 1900.O Αντρας αυτός ομως εμεινε στην ιστορία οχι για την ζωή του αλλα για τον τρόπο που πέθανε. Ο Μαλόϊ δούλευε σαν πυροσβεστης στην περιοχή της Νέας Υόρκης.Μετα το οικονομικό Κραχ ομως το 1929 ο Μαλόι εχασε την δουλειά του και φυσικά βρέθηκε σε πολύ άθλια οικονομική κατάσταση οπως φυσικά και χιλιαδες αλλοι άνθρωποι εκεινη την μαυρη περίοδο στην Αμερική. Μερικά χρόνια μετά και το 1933 ο Μαλόι κατεληξε να ειναι ενας αστεγος και αλκοολικός αντρας που κοιμόνταν στα παγκάκια και έψαχνε τα σκουπίδια για φαγητο. 

Ωστόσο η μοίρα του έπαιξε ενα πολύ ασχημο παιχνίδι. Η Περίοδος τότε στην Αμερική ηταν πολύ δύσκολη (μετά το κραχ του 1929) με αποτελεσμα πολλοί ανθρωποι να σκαρφίζονται τρόπους για να βγάλουν χρήματα. 

ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟ 

Πέντε (5) Άντρες που τον γνώριζαν λοιπον αποφασισαν να παιξουν σε βαρος του ενα θανασιμο παιχνιδι : Σκοπευαν να τον σκοτώσουν και να εισπράξουν απο μια ασφαλιστική εταιρεία της εποχής τα χρήματα της ασφάλειάς του (οταν ηταν πυροσβέστης) .Φυσικά ειχαν και εναν συνεργό που δουλευε στην ασφαλιστική εταιρεια και τους βοήθησε.Για να εισπράξουν ομως τα χρηματα έπρεπε να κάνουν τον φονο να φαινεται σαν ατύχημα (αργοτερα αποκαλυφτηκε πως το ιδιο κολπο το έκαναν και σε αλλους αστεγους με επιτυχία). Αρχικά λοιπόν σκοπευαν να τον υποχρεώσουν να πιεί μέχρι θανάτου. Ο Ενας απο τους πέντε άντρες λοιπόν ηταν ιδιοκτήτης ενος μικρου μπάρ (που δεν πηγαινε ομως οικονομικά καλά) και συμφωνα με το σχέδιο αποφασισε και εδωσε στον ατυχο άστεγο αντρα απεριοριστη πίστωση με την ελπιδα πως ο αλκοολικός άστεγος θα επινε πολύ και θα πεθαινε. Παρά το γεγονος λοιπόν πως ο άστεγος ηπιε σχεδον ολο το ράφι με τα ποτά εντούτοις δεν επαθε τίποτα και την επόμενη ημέρα ξαναγυρισε στο μπάρ. Οι πέντε Συνομωτες αποφασισαν αυτήν την φορά να κανουν κατι άλλο : Εβαλαν αντιψυκτικό (υγρο για ψυγεία αυτοκινήτων) μέσα στο ποτο του άστεγου.Ο Μαλόϊ αφού ηπιε πολλά ποτά με αντιψυκτικό και παρά το γεγονος πως στο τελος της μερας δεν μπορούσε να περπατήσει και έχασε τις αισθήσεις του εντούτις την επόμενη ημέρα ξαναπήγε σώος και αβλαβης στο Μπάρ.Τις επομενες μέρες (οπως ειπαμε ο αστεγος ηταν αλκοολικός και του προσφεραν τζάμπα ποτά οπότε επανερχόταν) οι συνομωτες του έριξαν βερνίκι για έπιπλα, υγρό για αλογα και δηλητήριο για ποντίκια αλλα παλι ο άστεγος δεν έπαθε τιποτα και επανήρθε στο Μπάρ. Στην συνέχεια του εδωσαν φαγητό οπως μύδια με ουισκυ και ενα σάντουϊτς με χαλασμένες σαρδέλες και ποντικοφάρμακο αλλα ο αστεγος τα έφαγε κανονικά χωρις να πάθει το παραμικρό. 

Η ΠΑΓΩΝΙΑ 

Οι πεντε αντρες που ηθελαν να εισπράξουν την ασφάλεια ζωής ειχαν φτάσει σε αδιεξοδο : Αυτην την φορά θα εφαρμοζαν κατι αλλο : Μολις ο αστεγος άντρας εχανε τις αισθησεις του απο το πολύ ποτο θα τον έβγαζαν έξω στο κρύο έτσι ώστε να παγώσει μεχρι θανάτου (ειπαμε πως επρεπε ο θανατός του να φαινεται σαν ατύχημα).Ενα βράδυ που επικρατούσε παγωνιά με την θερμοκρασία να φτάνει τους -26 βαθμούς κελσίου μολις ο άστεγος χάνει τις αισθήσεις του τον βγάζουν εξω και τον αφήνουν σε ενα παγκακι ενος παρκου μέσα στο χιόνι.Στην συνεχεια ριχνουν στο γυμνό στηθος του 19 λίτρα νερού ετσι ώστε αυτό να παγώσει και ο άντρας να πεθάνει.Ωστόσο ομως την επόμενη μέρα ο άστεγος εμφανιστηκε ξανά στο Μπάρ. Οι συνομώτες εμειναν με το στόμα ανοιχτό. Η Επόμενη απόπειρα να τον σκοτώσουν έγινε οταν ο ενας απο τους πεντε Αντρες ηταν ταξιτζής και το βραδυ που ο αστεγος έφυγε απο το Μπαρ μεθυσμένος τον χτυπησε "κατα λαθος" με το ταξί και με ταχύτητα 72 km/h.Ο Αστεγος ομως αν και τραυματιστηκε βαριά και κατέληξε για τρείς βδομάδες στο νοσοκομείο δεν πέθανε.Οι συνομώτες αρχικά πηγαινουν στην ασφαλιστική εταιρεια να εισπραξουν τα χρηματα αλλα εκεί μαθαινουν πως ο αστεγος δεν ειναι νεκρός. 

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ 

Οι πεντε αντρες που σκοπευαν να παρουν την ασφάλεια ζωής του αστεγου αποφασισαν να κανουν μια τελευταία απόπειρα.Στις 22 Φεβρουαριου του 1933 μολις ο αστεγος ήπιε μεχρι να πέσει κάτω τον μεταφέρουν στο σπιτι -του ενα συνωμοτη- και αφού του βαζουν μια σωλήνα που ηταν συνδεμένη με το γκάζι της κουζινας στο στόμα τελικά τον σκοτωνουν. Λογο της προχειροτητας των αρχών της εποχής, ο άστεγος μεταφέρεται στο νοσοκομείο οπου οι γιατροί πρόχειρα διαγνωσκουν (σαν αστεγος που ηταν δεν εδωσαν σημασία) σαν αιτία θανάτου την πνευμονία και ο Μαλόϊ εταφη με συνοπτικές διαδικασίες. Μετά απο τον φόνο οι Πεντε αντρες σε συννενοήση με τον ασφαλιστή συνεργάτη του ξαναπηγαινουν στην ασφαλιστική εταιρεία του άστεγου και ετοιμαζονται να εισπραξουν 3.500 δολλάρια (σε σημερινές τιμές 52.000 δολλάρια).Ωστόσο οι πεντε άντρες έκαναν ενα μεγάλο λάθος : Αρχισαν να μιλάνε και να καυχιώνται για το "κατορθωμά" τους απο εδώ και απο εκεί με αποτελεσμα αυτες οι φήμες να γινουν γνωστές στην αστυνομία η οποία αμέσως διάταξε να ξεθαφτεί το πτώμα του άτυχου άντρα για να διαπιστωθούν οι πραγματικές αιτίες του θανάτου. Πραγματι διαπιστωνεται πως ο Μαλόϊ δεν πεθανε απο πνευμονία αλλα απο δηλητηρίαση φυσικού αερίου. Οι πεντε συνομώτες (Tony Marino, Joseph Murphy, Francis Pasqua, Hershey Green, and Daniel Kriesberg) συνελήφθησαν και καταδικαστικαν σε θάνατο με ηλεκτρική καρέκλα εκτός απο έναν ( Hershey Green) που καταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκιση.Αξιζει να σημειώσουμε πως ο τύπος της εποχής ονόμασε αυτήν την συμμορία "the Murder Trust"

xorisoria.org

Η φωτογραφία που αποκαλύπτει το μεγαλείο της μητρότητας


Όσο κι αν έχει ειπωθεί αμέτρητες φορές, μία φωτογραφία εξακολουθεί να αξίζει όσο χιλιάδες λέξεις
Θέλεις δεν θέλεις… οι Κινέζοι είχαν δίκιο…
Χωρίς να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες “τραβήχτηκε” η συγκεκριμένη φωτογραφία, την οποία αλιεύσαμε από το διαδίκτυο, πρέπει να ομολογήσουμε ότι μας συγκλόνισε…
Και σίγορα τα λόγια στην περίπτωση αυτή είναι περιττά

cratalive.gr

Βιβλιοθηκάριος σχολείου στη φυλακή για σεξ με ανήλικους μαθητές


Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η υπόθεση της Χάιντι Χάιρ, μιας βιβλιοθηκάριου σε γυμνάσιο του Όρεγκον, η οποία καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκισης λόγω των σεξουαλικών σχέσεων που διατηρούσε με ανήλικους μαθητές του σχολείου! Η 52χρονη γυναίκα, η οποία μάλιστα είναι παντρεμένη και έχει παιδιά, παραδέχθηκε την ενοχή της στο δικαστήριο και δήλωσε πως έχει αγοράσει κατά καιρούς ακόμα και οξυκωδόνη (ισχυρό ναρκωτικό κατά του πόνου) από τους μαθητές με τους οποίους διατηρούσε σχέση.
Η εισαγγελέας που ανέλαβε την υπόθεση φέρεται να είπε στο δικαστήριο πως η Χάιντι «έστελνε σεξουαλικά μηνύματα με μαθητές όλες τις ώρες της ημέρας». Με τη σειρά της, η 52χρονη κατηγορούμενη ξέσπασε σε κλάματα την ώρα της εκδίκασης της υπόθεσής της, και παρακάλεσε τη δικαστή να δείξει έλεος, λέγοντας: «Δεν μπορώ να εκφράσω το πόσο μετανιωμένη νιώθω για τους ανθρώπους που πλήγωσα με την αυτοκαταστροφική μου συμπεριφορά».
Οι συνάδελφοι της βιβλιοθηκάριου, καθώς και πολλοί γονείς παιδιών του γυμνασίου South Albany High School στο οποίο δούλευε η Χάιρ, εξέφρασαν δημόσια την απέχθειά τους για τις πράξεις της γυναίκας, με μια οργισμένη μητέρα, ο γιος της οποίας είχε παρενοχληθεί από την Χάιρ με αποτέλεσμα να αναπτύξει πρόβλημα αλκοολισμού, να δηλώνει χαρακτηριστικά: «Ήταν απλά ένα παιχνίδι για εκείνη. Αυτό που έκανε είναι τραυματικό για όλους όσοι συμμετείχαν. Η λέξη «προδοσία» μου έρχεται στο μυαλό».

http://www.koolnews.gr

Πως να προφυλαχθείτε από το αυχενικό, όταν κάνει παγωνιά


Οι πόνοι στον αυχένα είναι από τους πιο βασανιστικούς πόνους του μυοσκελετικού συστήματος. Η αιτιολογία τους ποικίλει, οι πόνοι μπορεί να οφείλονται σε απότομο μυικό σπασμό, σε αυχενική σπονδυλοαρθροπάθεια, σε αυχενική δισκοπάθεια, σε εκφυλιστική νόσο του αυχένα και συμπτωματολογία περιλαμβάνει πόνο στην περιοχή του αυχένα και των τραπεζοειδών μυών, δυσκαμψία, ριζιτική συνδρομή με πόνο. Κάψιμο ή και μούδιασμα που επεκτείνεται στον ώμο, τον βραχίονα, το χέρι και τα δάκτυλα με άλλοτε άλλη κατανομή ανάλογα με την αυχενική ρίζα η ρίζες που πιέζονται. Διαβάστε στο επιστημονικό άρθρο τι πρέπει να κάνετε εάν πάσχετε από αυχενικό και εκτίθεστε στο κρύο...

Άνθρωποι που υποφέρουν από την συμπτωματολογία που αναφέρθηκε με κάποια ή όλα από τα συμπτώματα λέμε ότι πάσχουν από αυχενικό σύνδρομο.

Η έκθεση στο κρύο επιδεινώνει τα συμπτώματα και δημιουργεί έντονο μυικό σπασμό στους παρασπονδυλικούς μύες του αυχένα. Πολλές φορές δημιουργείται μία κατάσταση που λέγεται μυικό ραιβόκρανο.

Το μυικό ραιβόκρανο αποτελεί ουσιαστικά μία επώδυνη μυική κατάσταση του αυχένα κατά την οποία ο αυχένας λόγω του ετερόπλευρου μυικόυ σπασμού μετατοπίζεται έχοντας μία πλάγια μετατόπιση και αρκετές φορές στροφή.

Το κρύο επιτείνει και επιδεινώνει όλες τα επώδυνα σύνδρομα του αυχένα και ειδικά αυτά που έχουν να κάνουν με μυικό σπασμό. Έτσι έχουμε έκθεση στο κρύο-μυικό σπασμό- πόνο.

Καλό είναι λοιπόν ειδικά τον χειμώνα άτομα με ευαισθησία στον αυχένα να προφυλάσσονται από το κρύο και ειδικά από τα κρύα ρεύματα γιατι αυτό μπορει να δημιουργήσει άμεσα μυικό σπασμό και επώδυνη αυχενική συνδρομή ειδικά σε άτομα με προυπάρχουσα πάθηση του αυχένα όπως είπαμε.

Οπότε προσέχουμε ειδικά αν ανεβαίνουμε σε δίκυκλο όπου το κρύο ρεύμα πολλαπλασιάζεται.

Τα προφυλακτικά μέτρα είναι η χρήση κασκόλ ή άλλων ζεστών ρούχων (πχ ζιβάγκο) ώστε να καλύπτεται επαρκώς ο αυχένας, μερικές φορές είναι καλό να χρησιμοποιούμε ένα μαλακό κολλάρο για λίγες μέρες όταν αισθανόμαστε ότι το επώδυνο αυχενικό σύνδρομο αρχίζει να επανέρχεται χωρίς να περιμένουμε να εγκατασταθεί πλήρως.

Ένα ζεστό μπάνιο (ντουζ) είναι επίσης χρήσιμο σαν μυοχαλαρωτικό μέσο όπως επίσης και η κινησιομάλαξη (μασάζ) και κινησιοθεραπεία.

Οι ασκήσεις διάτασεις του αυχένα είναι ακόμη ένα φυσικό μέσο πρόληψης και θεραπείας του επώδυνου αυχενικού σπασμού όπως και η χρήση σωστού ανατομικού μαξιλαριού το οποίο βοηθά τον αυχένα να χαλαρώνει κατά την διάρκεια της ξεκούρασης και του ύπνου.

Το σωστό μαξιλάρι είναι αυτό που καλύπτει την απόσταση μεταξύ ώμου και αυχένα και βοηθά με αυτό τον τρόπο όταν ξαπλώνουμε στην πλάγια θέση να διατηρείται ο αυχένας στην ευθεία με την υπόλοιπη σπονδυλική στήλη. Αυτή η απόσταση δεν είναι η ίδια από άνθρωπο σε άνθρωπο για τον λόγο αυτό όλα τα μαξιλάρια δεν κάνουν για όλους.

Η θεραπεία εξαρτάται από το είδος, την οξύτητα ή την χρονιότητα του επώδυνου αυχενικού συνδρόμου που αναπτύσσεται και αν αυτό παρουσιάζει νευρολογική συνδρομή ή όχι οπότε και η θεραπεία εξατομικεύεται.

Αθανάσιος Μπαδέκας

Ορθοπαιδικός Χειρουργός

Τηλ. 2108985630

e-mail: thanosbadekas@gmail.com

http://iatropedia.gr

Με το ζόρι δότες οργάνων όλοι οι Έλληνες Πολίτες


Όλοι οι Έλληνες πολίτες θα θεωρούνται σε πέντε μήνες Αναγκαστικοί δότες και όχι δωρητές οργάνων .


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με νόμο που πέρασε και ψηφίστηκε το 2011, επί Παπανδρέου στο 1ο Μνημόνιο, η αφαίρεση των οργάνων θα μπορεί να γίνεται από Νοσοκομεία, Ιδιωτικές κλινικές ή εταιρείες και όχι από τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, που γινόταν μέχρι σήμερα, και μάλιστα χωρίς την συγκατάθεση των οικείων του ασθενούς ή την προηγούμενη γραπτή αίτηση του ιδίου προσώπου.

Η συγκεκριμένη διάταξη αποτέλεσε αφορμή για την παραίτηση του προεδρείου του ΕΟΜ και την έντονη δυσαρέσκεια των Γιατρών των ΜΕΘ, καθώς θεωρούν πως η χώρα μας θα αποτελέσει τροφοδότη οργάνων και ανθρωπίνων ιστών για όλο τον πλανήτη, ενώ το ανθρώπινο σώμα μετατρέπεται με την έννοια του Εμπράγματου Δικαίου σε πράγμα, επειδή κάποιο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ασκεί πια κυριότητα σε αυτό.

Κάποιοι μας στερούν ακόμη και το στοιχειώδες ανθρώπινο δικαίωμα να ορίζουμε την τύχη του σώματός μας !!!

ΙΑTROINET.GR



Απίστευτο!! Δείτε πως είναι στην πραγματικότητα "Tο κορίτσι με το τατουάζ"!!! (φώτο)



Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας....




http://www.kamikaze.gr

Αφιέρωμα : Μόρα, o νυχτερινός επισκέπτης που σκορπά τρόμο!



Έχετε νιώσει ποτέ στον ύπνο σας πως μια σκιά σας πλησιάζει από άγνωστη προέλευση, σας ακινητοποιεί και σας παίρνει την ψυχή; Νιώσατε τον τρόμο, σαν να βρίσκεστε σε πλήρη παράλυση - αβοήθητος - χωρίς καμία ελπίδα για άμυνα; Τι συμβαίνει όταν κοιμόμαστε και ποια άγνωστα πλάσματα-οντότητες μας περιβάλλουν, χορεύοντας τριγύρω μας ενώ εμείς....

αγνοούμε παντελώς την μορφή και τις προθέσεις τους; Πρόκειται για τον κόσμο των σκιών. Έναν κόσμο άυλο και παράλληλο, όπου κατοικεί η γριά μόρα και ο βραχνάς. Για το μυστήριο αυτό έχουν ερευνήσει πολλοί μελετητές του μεταφυσικού. Ο Τζόναθαν Μπράιτ, έχει ερευνήσει διεξοδικά το θέμα της Μόρας. Μιλώντας στον Γιάννη Μούτσο, αποκαλύπτει τα στοιχεία των ερευνών του και τα συμπεράσματα στα οποία έχει καταλήξει. "Ποια είναι η γριά Μόρα;" "Το φαινόμενο της Μόρας είναι γνωστό από την παράδοση περισσότερο. Είναι κάτι συνηθισμένο και παρατηρείται εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Η Μόρα είναι το φαινόμενο κατά το οποίο κυρίως όταν ήμαστε ξαπλωμένοι και σε χαλάρωση την ώρα του ύπνου ή σε υπναγωγικά στάδια, νοιώθουμε μια επίθεση από κάτι ξένο να μας πλακώνει, να μην μας επιτρέπει να αναπνεύσουμε και συχνά αυτό συνοδεύεται από οπτασίες από μορφές σκοτεινές, σκιώδεις. Αυτό είναι που έχει μείνει και στην παράδοση να λέμε σαν Μόρα ή Βραχνά. Είναι το αντίστοιχο του σαξονικού nightmare ενώ η μόρα η βαλκανική είναι το nightmare των άγγλων". "Ένα πραγματικό φαινόμενο" "Πραγματικό είναι με την έννοια του οτιδήποτε αντιλαμβανόμαστε εμείς σαν αληθινό, εγώ θα το ονόμαζα πραγματικό. Η διάκριση του πραγματικού με το αληθινό για μένα είναι λεπτή και δεν έχει να κάνει με το αν κάποιος αντιλαμβάνεται κάτι με τον Α ή με τον Β τρόπο, όσο με τα αν υπάρχει κάτι πραγματικά που να προκαλεί ένα ερέθισμα ώστε ο άλλος να το αντιληφθεί με κάποιο τρόπο. Η επιστήμη το εξετάζει και το διερευνά σαν φαινόμενο το οποίο μπορεί να προκαλείται από τον οργανισμό. Η παράδοση πάλι έχει τις δικές τις ερμηνείες -ότι πρόκειται για ένα πλάσμα το οποίο έρχεται και επιτίθεται. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.


Υπάρχουν διάφορες μορφές που παραδοσιακά μπορεί να παίρνει αυτό το φαινόμενο, όπως, η γριά ή ένα μικρό πλάσμα με ένα σκουφί. Τέτοιες καταγραφές έχουνε γίνει από τον Νικόλαο Πολίτη από τις αρχές του 20ου αιώνα, τέλη 19ου αιώνα. Υπάρχουν παραδόσεις και παραδοσιακές ρύσεις που αφορούν αυτό το πράγμα: λένε ότι «με πλάκωσε η Μόρα» ή «έβγαλα το Βραχνά» ". "Μόρα - μια συμφωνία σιωπής;" "Εκείνο που περιγράφει ένας άνθρωπος που έχει έρθει σε επαφή με την Μόρα είναι ένα βίωμα του. Συνήθως όμως αποφεύγει να το περιγράψει γιατί φοβάται. Είναι συνήθως κάτι που το καταπνίγει. Δεν είναι πολλές φορές που αυτός που βιώνει κάτι τέτοιο -χωρίς κάποιο έναυσμα- θα βγει να μιλήσει αριστερά και δεξιά. Παρόλα αυτά είναι πάρα πολύς ο κόσμος που το βιώνει. Σε μια στατιστική έρευνα που είχε κάνει ο Χάφορντ πριν από 20 χρόνια, έδειξε ότι τουλάχιστον ένα 15% έχει αντίστοιχα βιώματα έστω και μία φορά στη ζωή του και αυτό είναι το βίωμα που μένει στον άνθρωπο και το οποίο θα περιέγραφε.


Το βίωμα είναι αναμφισβήτητο. Δεν είναι ένα παραμυθάκι. Είναι βίωμα". "Το βίωμα της Μόρας" "Αυτό που βιώνει κανείς το αντιλαμβάνεται περισσότερο σαν αίσθηση ότι κάτι του επιτίθεται, κάτι τον πλακώνει, κάτι τον δυσκολεύει να αναπνεύσει. Και συχνά αυτό το κάτι το βλέπει κιόλας με πολύ συγκεκριμένες μορφές. Μορφές σκιώδεις που συνήθως θυμίζουν κάποιον σκοτεινό κουκουλοφόρο ή -ανάλογα πως την ερμηνεύει κανείς- σαν γυναικεία μορφή με κουκούλα, μαντίλα ή κάποιος τύπος με καπέλο άλλοτε ημίψηλο άλλοτε σε στυλ καουμπόικο. Ουσιαστικά τη σιλουέτα βλέπουνε ή και κάποιο πλάσμα που είναι καθισμένο πάνω τους ή τους πιέζει. Είναι μεγάλη συζήτηση το αν αυτό είναι γέννημα του εγκεφάλου τους ή είναι κάτι το οποίο έρχεται πραγματικά πάνω τους εκείνη τη στιγμή. Πιστεύω ότι η αλήθεια είναι κάπου ενδιάμεσα. Η εναλλακτική άποψη των ερευνητών είναι ότι πραγματικά αφορά κάποια άλλα πλάσματα τα οποία μπορεί να είναι οντότητες από κάποιες άλλες διαστάσεις, μπορεί να είναι κάποια δαιμονικά πλάσματα. Από την άλλη πλευρά η άποψη της ψυχιατρικής, ψυχολογίας κάνει λόγο για παραίσθηση ουσιαστικά που προκαλείται για τον Α ή Β λόγο από κάποιον μηχανισμό στον άνθρωπο. Ωστόσο η δική μου έρευνα έχει δείξει ότι υπάρχει ένα ερέθισμα εξωτερικό το οποίο επικοινωνεί και εσωτερικά με τον άνθρωπο και η μορφή που βλέπουμε δεν έχει τόση μεγάλη σημασία. Είναι απλά ένα μέσο που επικοινωνούμε με το περιβάλλον, και έτσι το αντιλαμβανόμαστε¨".

"Οι άνθρωποι δεν κοιμούνται όταν βλέπουν την Μόρα" "Οι περισσότερες μαρτυρίες λένε ότι η Μόρα εμφανίζεται όταν οι άνθρωποι είναι ξαπλωμένοι στο κρεβάτι τους σε απόλυτο σκοτάδι. Υπάρχουν και μαρτυρίες για ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με αυτά τα στάδια. Βλέπουν αντίστοιχες μορφές σε εντελώς διαφορετικές συνθήκες. Κατά κανόνα, σύμφωνα με τις περισσότερες μαρτυρίες συμβαίνει την ώρα που είναι προς τα στάδια πριν και μετά από τον βαθύτερο ύπνο δηλαδή σε υπναγωγικό στάδιο το οποίο είναι ένα λεπτό χρονικό σημείο γιατί την ίδια στιγμή υπάρχει και η ζυγαριά μεταξύ συνειδητού και ασυνειδήτου που αρχίζει και μετακινείται από τη μία και την άλλη μεριά. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι μια στιγμή που μπορεί να ανοίξει μία πύλη μέσα από την οποία μπορείς να επικοινωνήσεις με κάποιον άλλο χωροχρόνο, ή μια άλλη διάσταση". 

magiki-avli

Μοναδικό: Δείτε Ελληνίδα δημοσιογράφο να γυμνάζει τα…πλούσια προσόντα της!!!

Με σπουδές σε Φιλολογία και δημοσιογραφία η Χριστίνα Σκέντζιου φαίνεται πώς είχε από μικρή λατρεία στο κοτόπουλο. 

Πώς αλλιώς μπορεί κανείς να εξηγήσει το τόσο εντυπωσιακό στήθος της. Το κορίτσι λοιπόν αυτό από τη Θεσσαλονίκη αποφάσισε να σκάσει μύτη σε γνωστό γυμναστήριο στην Τούμπα για να «δουλέψει» χέρια και στήθος με τον νέο-trx-τρόπο! Και όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς…έκοψε την ανάσα σε πολύ κόσμο. Η ίδια το χάρηκε καθώς μετά από καιρό αποφάσισε να επιστρέψει στο γυμναστήριο. Και το κάνει καθημερινά επί δυο ώρες. Ιδρώνει ξε-ιδρώνει και όλα τα…ματώνει. Πόσο τυχεροί είναι οι Θεσσαλονικείς…πείτε μου!!!


nassos blog

ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ Το εξωγήινο ιπτάμενο αντικείμενο στον ουρανό της Μασαχουσέτης!


Ακόμα παραμένει μυστήριο γύρω από την εμφάνιση ενός αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο που εμφανίστηκε προ ημερών στη Μασαχουσέτη!
Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ ανακοίνωσε πως ίσως ήταν ένα στρατιωτικό μεταγωγικό, χωρίς όμως να είναι σίγουρη.
Στις 8 Ιανουαρίου, κάτοικοι των πόλεων του Άμχερστ και του Πέλαμ ανέφεραν ότι είδαν ένα αντικείμενο σε σχήμα τριγώνου ή διαμαντιού να πετά αθόρυβα και με χαμηλή ταχύτητα.
Τη διαχείριση των ραντάρ που παρακολουθούν τη δυτική Μασαχουσέτη έχει το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μπράντλεϊ στο Κονέκτικατ, το οποίο ανέφερε ότι δεν εντόπισε κάτι ασυνήθιστο στον εναέριο χώρο.
Δύο εβδομάδες αργότερα, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπλοΐας και η Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσαν ότι το μόνο αεροσκάφος που πετούσε στην περιοχή την ώρα που εθεάθη το UFΟ ήταν ένα μεταγωγικό C5 Galaxy, το οποίο είχε απογειωθεί από στρατιωτική βάση της περιοχής.
To πρόβλημα με αυτή την εξήγηση είναι ότι το C5 Galaxy είναι από τα μεγαλύτερα και πλέον θορυβώδη αεροπλάνα.
Μπορεί πράγματι να φαίνεται τριγωνικό από ορισμένες οπτικές γωνίες, ωστόσο ακόμα και οι αξιωματούχοι της αεροπορίας αμφιβάλλουν για το κατά πόσο θα μπορούσε κάποιος να το μπερδέψει.
"Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κανείς λάθος. Ο θόρυβος είναι δυνατός και το αεροσκάφος πολύ μεγάλο" παραδέχτηκε ο Τζέιμς Μπίσοφ, εκπρόσωπος της βάσης του Γουεστόβερ, από όπου είχε απογειωθεί το μεταγωγικό.
Το μυστήριο, επομένως, παραμένει.


http://www.radar.gr

Τρία βήματα για να κάνεις καλύτερη τη σχέση σου από σήμερα κιόλας

 
Δεν είναι απλό να βάλεις στην άκρη τον εγωισμό σου και να δώσεις προτεραιότητα στη σχέση σου. Αξίζει τον κόπο όμως.

Είστε μαζί στον καναπέ και βλέπετε αμίλητοι τηλεόραση. Όσες προσπάθειες κι αν έχεις κάνει να ανοίξεις κουβέντα, πηγαίνουν στο "βρόντο" αφού φαίνεται ότι δεν έχει όρεξη για τίποτα. Και τότε τα παρατάς κι αρχίζεις να σκέφτεσαι αρνητικά, να γίνεσαι σαρκαστικός ή να κρατάς κι εσύ μούτρα.

"Αν πρόκειται να είναι συνεχώς έτσι, δεν θα τα πάμε καλά", σκέφτεσαι και οι σκέψεις σου γρήγορα γίνονται πράξεις και σιγά-σιγά κλείνεσαι στον εαυτό σου και απομακρύνεσαι από τη σχέση σου.

Ασυνείδητα πιστεύεις ότι έτσι "θα του δείξεις", με την αδιαφορία σου, και αυτό θα τον αναγκάσει να κάνει το πρώτο βήμα. Ίσως επίσης να του μιλήσεις απότομα ή να θυμώσεις μαζί του, νομίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα τον κάνεις να αλλάξει συμπεριφορά. Αλλά δεν είναι έτσι.


Ούτε η παραίτηση ούτε ο θυμός είναι η καλύτερη λύση αν πραγματικά σε ενδιαφέρει η σχέση σου. Τότε ακριβώς είναι η στιγμή που πρέπει να σκεφτείς αν οι πράξεις σου ταιριάζουν με το στόχο σου: να έχεις μια υγιή και γεμάτη αγάπη σχέση. Και αυτό δεν θα το καταφέρεις με τίποτα αν απλώς αποτραβιέσαι και αποσύρεις την αγάπη σου από τον άνθρωπό σου. Το να κάνεις την πρώτη κίνηση είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις.

Την επόμενη φορά που θα έρθεις σε αυτή τη θέση λοιπόν, μην αντιδράσεις "αυτόματα" βάζοντας μπροστά τον εγωισμό σου. Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:
1. Να θυμάσαι το στόχο σου: Μια υγιής και γεμάτη αγάπη σχέση

Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να κάνεις οτιδήποτε θα αποδυναμώσει τη σχέση σου και θα σε απομακρύνει από το σύντροφό σου.
2. Παρατήρησε τη δική σου αντίδραση

Όταν κάτι συμβαίνει ή κάποιος λέει κάτι άβολο, απλώς παρατήρησε τι σκέφτεσαι και πώς αντιδράς. Αποτραβιέσαι και απομακρύνεσαι; Απαντάς με τον ίδιο τρόπο; Σωπαίνεις; Το ανταποδίδεις; Απλώς παρατήρησε.
3. Ρώτα τον εαυτό σου αν οι πράξεις, οι σκέψεις και τα λόγια σου σε οδηγούν πιο κοντά στο στόχο σου ή σε απομακρύνουν από αυτόν

Αν αντιληφθείς ότι αυτό που σκέφτεσαι, κάνεις και λες οδηγούν στη δημιουργία μιας υγιούς και γεμάτης αγάπης σχέσης, συνέχισε. Αν όχι, ξανασκέψου το και άλλαξε.


Τη στιγμή που αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις την επιλογή να αντιδράσεις όπως θέλεις, νιώθεις πιο δυνατός. Ο στόχος σου είναι οι σκέψεις, τα λόγια και οι πράξεις σου να ταιριάζουν με αυτό που είσαι πραγματικά και με αυτό που θέλεις να δημιουργήσεις. Όταν μάθεις να αρχίζεις από την καρδιά, θα ξεπεράσεις γρήγορα τα εμπόδια ανάμεσα σε εσένα και την αγάπη.

http://www.cosmo.gr

Κουνέλι – τσοπανόσκυλο… σαλαγάει πρόβατα [βίντεο]


Ένα μικρόσωμο κουνέλι ο Τσάμπις, που ζει σε ένα χωριό της Σουηδίας, στο σπίτι ενός κτηνοτρόφου, αποφάσισε να ανταγωνιστεί το τσοπανόσκυλο της οικογένειας και άρχισε και αυτό να μαντρώνει και να σαλαγάει τα πρόβατα…




Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης (σχεδόν) γυμνοί στο κρεβάτι


Όταν ο Γιάννης Αϊβάζης φωτογραφήθηκε ημίγυμνος με τη Μαρία Κορινθίου, το αποτέλεσμα ήταν εκρηκτικό. Δες και μόνος σου.

Είναι ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης, αν και είναι παντρεμένοι χρόνια, παραμένουν ερωτευμένοι. Αυτό φαίνεται όχι μόνο στις τρυφερές δηλώσεις που κάνει ο ένας για τον άλλο, σε κάθε ευκαιρία, αλλά και στον τρόπο που κοιτάζονται.



Πρόσφατα, οι δυο ηθοποιοί έδωσαν συνέντευξη στο κυπριακό περιοδικό Down Town που πλαισιώθηκε από μια σέξι φωτογράφιση. Και οι δυο δήλωσαν πολύ ευτυχισμένοι και έτοιμοι να χαρίσουν ένα αδελφάκι στη μικρή τους κόρη Ισμήνη.


Άντε, με το καλό!

http://www.cosmo.gr

Αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της: «Δεν ήπια τα αντισυλληπτικά μου και ορίστε τα αποτελέσματα»

Ανακοίνωσε ότι είναι για δεύτερη φορά έγκυος με μια φωτογραφία, που πόσταρε στο twitter.

Ο λόγος για την μία εκ των πρωταγωνιστριών του tv show, "Troubled Teen Mom", την... Jenelle Evans.

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε σηκώνοντας την μπλούζα της και δείχνοντας την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της στον καθρέφτη του μπάνιου της.

Συγκεκριμένα έγραψε: "Ξέχασα να πάρω μερικά αντισυλληπτικά χάπια και έμαθα για την εγκυμοσύνη μου όταν πήγα στον γυναικολόγο. Πραγματικά ήταν τεράστια έκπληξη για μένα. Δεν το είχαμε στα σχέδια μας με τον σύζυγό μου Courtland (Rogers), αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι".





Νύφη στα 11, μητέρα στα 14...

Η δυσβάσταχτη πραγματικότητα μιας ανήλικης συζύγου στην Ινδία. Στα 11 τους χρόνια τα περισσότερα κορίτσια δεν έχουν αποχωριστεί καλά-καλά τις κούκλες τους. Η Κρίσνα στα 11 παντρεύτηκε. Ο σύζυγός της, τον οποίο γνώρισε με συνοικέσιο, ήταν τότε 13 ετών. 

Οι δύο τους πήγαν να ζήσουν σε ένα νεόκτιστο σπίτι που δεν διαφέρει σχεδόν καθόλου από καλύβα. Η Κρίσνα και ο Γκοπάλ ζουν στην Ινδία, όπου οι γάμοι ανάμεσα σε ανηλίκους είναι παράδοση. Το 40% των γάμων ανηλίκων παγκοσμίως, λαμβάνει χώρα στο κρατίδιο Ρατζαστάν της Ινδίας. 

Ο φωτογράφος του Reuters, Ντανίς Σιντίκι παρακολουθεί τη ζωή των δύο εφήβων από το 2010 που παντρεύτηκαν, μέχρι σήμερα. 

Η Κρίσνα έγινε πρόσφατα μητέρα και, όπως πολλές άλλες κοπέλες, λίγο έλειψε να πεθάνει στη γέννα. Ο σύζυγός της, που αρχικά δούλευε σε φυτείες σόγιας, είναι εδώ και καιρό άνεργος και έχει στραφεί στο αλκοόλ. 

Κάθε φορά που ο 16χρονος πατέρας επιστρέφει στο σπίτι μεθυσμένος, η Κρίσνα φοαβάται μήπως κάνει κακό σε εκείνη και στο παιδί τους. Όμως, για την κοινωνία του Ρατζαστάν, η Κρίσνα και ο Γκοπάλ είναι ένα ζευγάρι σαν πολλά άλλα. Η περίπτωσή τους δεν θεωρείται προβληματική, αλλά απλώς... συνηθισμένη. 

Στις φωτογραφίες, η αγωνία και η απογοήτευση της κοπέλας είναι έκδηλη. Χαμογελά μόνο όταν κρατά στην αγκαλιά το μικρό αγοράκι της. Τα υπόλοιπα πράγματα στη ζωή της είναι απλώς αναγκαία κακά...






newsbeast.gr


Δίδυμο θαύμα: Γεννήθηκαν πενταμηνίτικα, μα χαίρουν άκρας υγείας



Γεννημένα περισσότερο από τρεις μήνες πριν από την ώρα τους, δίδυμα αγοράκια ζουν πλέον ασφαλώς. Ένα μικρό ιατρικό θαύμα τα έσωσε μαζί με την αγάπη των γονέων τους.
Όταν τον Ιούνιο του 2012 τα δύο έμβρυα ήρθαν στον κόσμο, οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος τους. Μόλις ένα στα δέκα έμβρυα που γεννιούνται σε αυτό το στάδιο της εγκυμοσύνης επιζούν. Κι όμως, η οικογένεια Γκλόβερ έκανε το δύο στα δύο και πλέον τα δίδυμα δεσπόζουν στα κατάστιχα των γεννηθέντων του 2012.
Ο Λι και η Παμ ταξίδεψαν στο Μαρόκο το καλοκαίρι για να περάσουν όμορφα λίγους μήνες πριν γεννηθούν τα παιδία τους. Ήταν μαζί δώδεκα χρόνια, τα δύο εκ των οποίων ήταν παντρεμένοι. Οι παραλίες του Αγκαντίρ προσφέρονταν για ένα διάλειμμα, μία ανανέωση, λίγες στιγμές διαφορετικές από τις συνήθεις. Ωστόσο, ένα δυσάρεστο, αρχικά, συμβάν συνετάραξε τις διακοπές τους. Ενώ ήταν στην παραλία στις 10 Ιουνίου, τα «νερά» της Παμ φάνηκαν να «σπάνε».
Ο Λι την πήγε αμέσως στο εξειδικευμένο νοσοκομείο του Αγκαντίρ, το οποίο ήταν το καλύτερο της περιοχής. Τα κρεβάτια ήταν σκληρά, οι τουαλέτες βρώμικες, τα έπιπλα σπασμένα. Η Παμ περίμενε δύο ώρες σε έναν διάδρομο μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος ιατρός. Τα συμπεράσματα έδειχναν επιπλοκή στην εγκυμοσύνη και πρόωρο τοκετό, ίσως και αποβολή.
Ο έκτακτος – κι επιτακτικός – τοκετός καθιστούσε σχεδόν ανέφικτη την επιβίωση των εμβρύων. Ακόμα και η μητέρα τους Παμ διέτρεχε κίνδυνο κι έπρεπε να νοσηλευτεί. Το όριο που δίνουν οι γιατροί για έκτρωση, είναι η 24η εβδομάδα. Η Παμ προλάβαινε να κάνει έκτρωση. Δύσκολο εγχείρημα, επίπονο, αλλά ήταν μέσα στα όρια. Όμως ποτέ της δε θέλησε κάτι τέτοιο.
Οι γιατροί του νοσοκομείου τους είπαν πως τα παιδιά είναι πολύ δύσκολο να κρατηθούν στη ζωή. Ακόμη, τους ενημέρωσαν πως δεν έχουν την τεχνογνωσία που θα εξασφάλιζε θετικά αποτελέσματα. Το ζευγάρι αποφάσισε γρήγορα. Επιστροφή στη Μεγάλη Βρετανία και ύστατη μάχη για τη διάσωση των τριών εκ των τεσσάρων μελών της οικογένειας. Αμέσως ειδοποιήθηκε η ασφαλιστική τους εταιρία.
Στις 16 Ιουνίου τα μωρά είχαν βγει από το σώμα της Παμ Γκλόβερ. Τα ξημερώματα της επομένης οι γονείς αγωνιούσαν στο νοσοκομείο. Περίμεναν τα νέα του γιατρού και θα γνώριζαν μετά από μία επίπονη εβδομάδα αν τα παιδιά τους θα κρατούνταν στη ζωή. Περίμεναν τέσσερις ολόκληρες ώρες, ώρες που σίγουρα έμοιαζαν με αιώνες.
Τα νέα ήταν σχεδόν «δυσβάσταχτα». Τα παιδιά είχαν γεννηθεί σε ιδιαίτερα άσχημη κατάσταση. Κάθε παιδί δε ζύγιζε ούτε ένα κιλό. Καθεμία περίπτωση εκ των δύο ήταν πολύ δύσκολη. Την επόμενη ημέρα το ένα παιδάκι, που σήμερα λέγεται ΜακΚένζι, σχεδόν πέθανε, αλλά ανένηψε χάρη στους γιατρούς που τον επανέφεραν στη ζωή. Το άλλο, που σήμερα λέγεται Κάμερον, χρειαζόταν άμεση επέμβαση στο έντερό του για να επιβιώσει. Και στα μάτια είχε προβλήματα που απαιτούσαν λεπτεπίλεπτους ιατρικούς χειρισμούς. Αλλά και ο Κάμερον βγήκε νικητής.
Ωστόσο, ούτε εκεί τελείωσαν τα προβλήματα. Το χειρότερο περιστατικό συνέβη δύο εβδομάδες μετά τη γέννησή τους. Τα αγόρια υποβλήθηκαν σε εγχείρηση καρδιάς για να κλείσει μία βαλβίδα που κανονικά κλείνει με τη γέννηση στους φυσιολογικούς τοκετούς. Οι γιατροί προειδοποίησαν τους γονείς πως ακόμα και κατά την εγχείρηση τα έμβρυα ίσως να πέθαιναν. Όμως και πάλι επιβίωσαν.
Η οικογένεια αποχώρησε από το νοσοκομείο σύσσωμη στις 10 Οκτωβρίου του 2012, τέσσερις μήνες μετά το περιστατικό στις αφρικανικές ακτές. Ακολούθησαν άλλοι δύο μήνες νοσηλείας σε νοσοκομείο στο Τζέρσεϊ, εκεί που βρισκόταν – και βρίσκεται ακόμη – το σπίτι της οικογένειας. Τα μωρά απέδειξαν πως κέρδισαν τη ζωή τους μόνα τους, κανείς δεν τους την χάρισε.
Όταν γεννήθηκαν τα παιδιά, τα μάτια τους ήταν ερμητικά κλειστά. Τα χέρια τους ήταν διαφορετικά από αυτά του συνήθους νεογέννητου. Μα και πάλι, ήταν κανονικά παιδάκια, έστω και μικροσκοπικά.
Η Παμ Γκλόβερ μπορεί να είναι περήφανη για τους θαυματουργούς της γιους, ωστόσο δεν παύει να θυμώνει όταν αναλογίζεται πως επιτρέπεται η άμβλωση ακόμα και εμβρύων που είναι μεγαλύτερα σε ηλικία από αυτήν που είχαν τα παιδιά της όταν τα γέννησε. Και διαμαρτύρεται που ο νόμος το επιτρέπει, ενώ θεωρεί πως και το επιτρεπτό όριο των 23 εβδομάδων πρέπει να μειωθεί.
Ο υπουργός Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου ετοιμάζεται να εισηγηθεί μείωση του χρονικού ορίου επιτρεπόμενης άμβλωσης στις δώδεκα εβδομάδες κύησης. Πάντως, οι απόψεις διίσταται. Άλλοι διαφωνούν, ενώ άλλοι ισχυρίζονται πως μία μικρότερη μείωση του ορίου θα ήταν προτιμότερη.
Πάντως, τα πιο πρόωρα γεννημένα δίδυμα που επέζησαν είναι οι Άρτσι και Χάρλεϊ Γκάρθγουεϊτ, που γεννήθηκαν μετά από 22 εβδομάδες κύησης σε νοσοκομείο του Νιούκαστλ το 2011. Τα δίδυμα των Γκλόβερ είναι τα δεύτερα πιο μικρά που έχουν γεννηθεί ποτέ πρόωρα.

http://www.koolnews.gr

Ντιζαϊνάτο διαμέρισμα δίνει ρεσιτάλ... φαντασίας σε μόλις 46 τ.μ.!



Η οικονομία, η λειτουργικότητα και η προστασία της ιδιωτικής ζωής ήταν οι βασικοί παράγοντες στο σχεδιασμό αυτού του διαμερίσματος-γραφείου.

Σχεδιασμένο λαμβάνοντας υπόψιν και την παραμικρή λεπτομέρεια το μόλις 46 τ.μ διαμέρισμα προσφέρει άφθονο χώρο αποθήκευσης, καθιστώντας το εξαιρετικά λειτουργικό.

Μια κρεβατοκάμαρα σοφίτα δημιουργεί χώρο για μια ευρύχωρη ντουλάπα από κάτω, ενώ η «έξυπνη σκάλα» κρύβει μια σειρά ενσωματωμένων συρταριών. Κάθε εκατοστό του χώρου έχει πράγματι αξιοποιηθεί.

Το αποτέλεσμα είναι σύγχρονο, καθαρό και συνοπτικό, παρέχοντας τόσο τη ζεστασιά ενός σπιτιού και όλες τις λειτουργικές απαιτήσεις ενός γραφείου.


Το διαμέρισμα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και η κατασκευάστρια εταιρεία Jordan Parnass Digital Architecture (JDPA) κέρδισε εξαιτίας του το βραβείο αρχιτεκτονικής μικρών κατασκευών του Αμερικανικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής για το έτος 2010.












Πηγή: perierga.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger