Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η σεξι κορη του εφοπλιστη (φωτο)

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012



Ηθοποιός και παρουσιάστρια είναι η Όλγα Πολίτη η οποία κατά καιρύς έχει απασχολήσει τα Μέσα με τους... επώνυμους έρωτές της.


Η νεαρή ηθοποιός η οποία θα αναλάβει εκπομπή στο κανάλι Extra 3, εκτός από την αγάπη της για την τηλεόραση ασχολείται και με τη ναυτιλιακή εταιρεία του πατέρα της ο οποίος είναι εφοπλιστής.Πάντως, πρόσφατα, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της ότι οι γονείς της είχαν διαφωνήσει με την επαγγελματική της επιλογή να ασχοληθεί με το χώρο του θεάματος.

"Δεν έχουν καμία σχέση οι γονείς μου με το αντικείμενο και ο μπαμπάς μου είχε πολλές αντιρρήσεις γενικότερα με την απόφαση μου να ασχοληθώ με την υποκριτική.

Δεν με στηρίζουν οι γονείς μου στην επιλογή μου, αν με στήριζαν θα είχα κάνει περισσότερα πράγματα.

Είναι αντίθετοι και συνεχίζουν να διαφωνούν με την επιλογή μου.

Έχουν πολλές αντιρρήσεις οι γονείς μου με αυτόν τον χώρο" είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.


http://www.radar.gr

Χαμος στην Αχαϊα με το ροζ βιντεο με πρωταγωνιστρια ντοπια νεαρη!


Tης… κακομοίρας έχει γίνει σε χωριό της Αχαΐας!


Μαθαίνουμε πως «κυκλοφορεί» η φήμη πως νεαρή η οποία εργάζεται το τελευταίο χρονικό διάστημα σε κατάστημα εστίασης της Πάτρας, έχει συμμετάσχει (εν γνώσει της) σε «ροζ» βίντεο, με παρτενέρ… διάφορους νεαρούς συγχωριανούς της.

Όπως λένε οι πληροφορίες, στο χωριό έχει διαδοθεί το γεγονός πως η κοπέλα δεν αντιμετωπίζει και… ιδιαίτερο πρόβλημα με την κάμερα και αρκετοί την πλησίασαν με αυτόν τον σκοπό! Και εκείνη… δεν είχε και ιδιαίτερο πρόβλημα να τους ακολουθήσει στο κρεβάτι!




http://troktiko.eu/

Αυτο ειναι το κοριτσι που εχει τρελανει κοσμο στο facebook


Ο χορός σε στύλο έχει γράψει την δική του ιστορία, τόσο σε καμπαρέ, στριπτιζάδικα όσο και στον παγκόσμιο κινηματογράφο. 

Όλοι, μα όλοι θυμόμαστε τον χορό της Ντέμι Μουρ στην ταινία «Στριπτίζ», που τρέλανε εκατομμύρια θαυμαστές της. Τώρα ετοιμαστείτε να μας τρελάνει όλους η δική μας Νατάσα Καλογρίδη. Μάθετε γιατί.
Η ηθοποιός φέτος θα πρωταγωνιστεί σε μουσικο-θεατρική παράσταση. Ο ρόλος της την θέλει να χορεύει με ηδονικό και αισθησιακό τρόπο πάνω σε στύλο.
Έτσι, για να μπορέσει να αποδώσει καλύτερα τον δύσκολο ρόλο της ξεκίνησε μαθήματα ειδικού χορού. Δείτε τις φωτογραφίες από τις πρόβες της.



Ο Κρις Μπραουν μηνυει τη Ριανα γιατι τον κολλησε ερπη - Φαρσα η πραγματικοτητα;


Μια απίστευτη αγωγή φαίνεται να κατέθεσε ο διάσημος ράπερ Κρις Μπράουν κατατέθηκε σε ομοσπονδιακό δικαστήριο. Στην αγωγή ζητούνται περιοριστικά μέτρα εναντίον της Ριάνα επειδή φοβάται ότι θα του προκαλέσει σωματικές βλάβες, ενώ ισχυρίζεται ότι τον κόλλησε έρπη
Το έγγραφο που δημοσίευσε το δίκτυο TMZ περιλαμβάνει τους ακόλουθους (απολύτως αναληθείς) ισχυρισμούς:
- « Η Rihanna με κόλλησε έρπη και στη συνέχεια, όταν απείλησα να καταθέσω αγωγή εναντίον της άρχισε να χτυπά τον εαυτό της σε τοίχους όπως έκανε ο Τζιμ Κάρεϊ στην ταινία "ο Ψέυτης" »
«Ξύπνησα με τρεις φουσκάλες στο πέος μου. αυτό δεν είναι απλά μια τυπική περίπτωση έρπη, αυτό είναι μια περίπτωση του έρπητα από τα Μπαρμπέιντος, το οποίο είναι πιθανά θανατηφόρο.»
Ακόμα δεν είναι σίγουρο αν πρόκειται για αληθινή αγωγή εκ μέρους του ράπερ ή για κακόγουστη φάρσα, ωστόσο, ο δικηγόρος του φερόμενου ως Κρις Μπράουν ζητάει 10 εκατομμύρια δολάρια μαζί με «μια περιοριστική εντολή εναντίον της Ριρι ενώ ζητάει να ερευνηθεί η περίπτωσή να έχει έρπητα των γεννητικών οργάνων αμέσως.
Το ΤΜΖ έψαξε την ιστορία και διαπίστωσε ότι και στο παρελθόν κάποιος που ισχυριζόταν ότι είναι ο πατέρας της Σελένα Γκομέζ υπέβαλε ψευδή μήνυση στο Μίσιγκαν - κατηγορώντας τον Τζάστιν Μπίμπερ ότι του έκλεψε την πιστωτική κάρτα για να κάνει επέμβαση επιμήκυνσης πέους
Προφανώς, οι ισχυρισμοί της αγωγής είναι απολύτως αναληθείς και αναμένεται να εντοπιστούν οι ένοχοι φαρσέρ πίσω από αυτό, ενώ περιμένουμε δηλώσεις από τον Κρις Μπράουν που θα διαψεύδουν το γεγονός.


Τριπολη: Αστυνομικος εριξε χημικα σε... αστυνομικους! (βιντεο)

Αυτό θα πει "υπερβάλλων" ζήλος! Αναίτια και με λάθος... στόχο χρήση χημικών έκανε ένας αστυνομικός μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης στην Τρίπολη.

Όπως γράφει το arcadiavoice.gr οι πολίτες της Τρίπολης στο τέλος της παρέλασης διαμαρτύρονταν ειρηνικά για τα οικονομικά μέτρα.

Οι διαδηλωτές πολίτες κινήθηκαν προς την πλευρά των επισήμων ενώ ταυτόχρονα μεγάλη αστυνομική δύναμη τους έφραξε το δρόμο. 

Ένας αστυνομικός έκανε χρήση χημικών, ωστόσο στόχευσε περισσότερο... τους συναδέλφους του, παρά τους διαμαρτυρόμενους πολίτες. 

Χαρακτηριστική η κίνηση του επικεφαλής αξιωματικού αμέσως μετά τη χρήση των χημικών προς τον χειριστή του σπρέι, όπως επίσης και η δυσφορία που δημιούργησαν τα δακρυγόνα στους ίδιους τους αστυνομικούς.

Δείτε το video του arcadiavoice.gr



http://www.newsit.gr

Εκανε σεξ με 4 συμμαθητες της και αυτοκτονησε λογω εκφοβισμου




Δεν πρόλαβε να ζήσει τη ζωή και αυτοκτόνησε πέφτοντας στις ράγες του τρένου μπροστά στα μάτια των συμμαθητών της.


Ο λόγος για την 15χρονη Felicia Garcia η οποία βασανιζόταν μετά από ένα επιπόλαιο λάθος, να κάνει σεξ με τέσσερις συμμαθητές της, μέλη της ομάδας ποδοσφαίρου.

Η νεαρή έπεσε από την αποβάθρα του Huguenot Staten Island στις 15:15 μετά το τέλος του σχολείου.

Το κορίτσι ήταν μαθήτρια του Tottenville High School και σύμφωνα με μαρτυρίες είχε πάθει κατάθλιψη λόγω του εκφοβισμού που είχε υποστεί από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές.




Αυτό μπορεί κανείς να το συμπεράνει από το τελευταίο της twitt στο οποίο έγραφε την περασμένη Δευτέρα λίγο πριν αυτοκτονήσει, "I cant, im done, I give up,".

Το ίδιο μπορεί να διαπιστώσει κανείς ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στο λογαριασμό της στο Instagram οπού έχει καλύψει τα μάτια της με τη λέξη “Κατάθλιψη”. Σε αυτή την εικόνα διαβάζει κανείς στη λεζάντα “Επειδή κάποιος είναι χαμογελαστός, δεν τον κάνει να είναι ευτυχισμένο”.

Φίλοι της 15χρονης αναφέρουν ότι ήταν ένα ήρεμο παιδί το οποίο δεν είχε σχέση με τα ναρκωτικά. “Η Felicia ποτέ δεν θα αυτοκτονούσε εάν δεν ένοιωθε ότι την εκφόβιζαν”.

Οι αρχές “χτενίζουν” τα κοινωνικά δίκτυα για να διαπιστώσουν εάν υπήρξε περίπτωση εκφοβισμού.

Bατομουρο Αδυνατισματος (Rasberry Ketone)







Το Raspberry Ketone Forte είναι ένα εντελώς φυσικό και εύκολο στη χρήση προϊόν. Η επαναστατική του φόρμουλα περιλαμβάνει διάφορα ισχυρά θρεπτικά στοιχεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να καταλαγιάσετε τη πείνα σας, μπορούν να σας δώσουν μια μεγάλη ώθηση ενέργειας, μπορεί να ενισχύσουν το μεταβολισμό σας και να προωθήσουν την απώλεια λίπους ιδιαίτερα όταν συνδυάζονται με τακτική άσκηση και μια καλά ισορροπημένη διατροφή με υγιεινές και οργανικές τροφές. 





Φωτογραφια Ντοκουμεντο Ελενη Μενεγακη: Το «sexy» ατυχημα απο τον γαμο που θελει να ξεχασει!!!


Και όχι τυχαία καθώς αυτό που φαίνεται ολοκάθαρα είναι το στήθος της. Όπως ήταν τότε…Χωρίς τις πλαστικές επεμβάσεις και τα πρόσθετα. Το αρχείο για τον καθένα απο εμάς είναι πολύτιμο. Βρίσκεις στιγμές που βοηθούν τη μνήμη των παλαιότερων και προσφέρουν πληροφορία εικόνα και…μάτι στους νέους. Είμαι σίγουρος ότι τα γλυφτράκια της παρουσιάστριας θα ξεκινήσουν και πάλι πόλεμο με e-mail και σχόλια ότι είμαι εμμονικός και πώς έχω πρόβλημα διότι αποχώρησα απο τον Alpha. Σας ενημερώνω λοιπόν ότι η ενασχόληση μου με τη Μενεγάκη είναι καθαρά ελέω εμπορικότητας του προσώπου και για κανέναν άλλο λόγο. Όταν γύρω μας ο κόσμος πεινάει, η ίδια το παίζει υπέρμαχος της νοικοκυράς και την ίδια στιγμή πουλάει ένα lifestyle Νεοϋορκέζικο…με δώρα πανάκριβα αυτοκίνητα, ρολόγια που στοιχίζουν όσο ένα δυάρι στην Κυψέλη ταξίδια και γούστα…φταίει ο δημοσιογράφος μετά που κάνει κριτική; Ρε δε μας παρατάτε…Δείτε την αλήθεια…Και στην περίπτωση αυτή είναι ολόγυμνη!!!!

http://blogs.gossip-tv.gr

Απο που πηραν το ονομα τους οι δωδεκα μηνες του χρονου;





Ο πρώτος μήνας του χρόνου πήρε το όνομά του από τον... θεό των Ρωμαίων , τον Ιανό (Janus). Ο Ιανός ήταν θεός με δύο πρόσωπα, τα οποία κοίταζαν σε αντίθετες κατευθύνσεις, γι αυτό τον αποκαλούσαν και Janus bifrons δηλαδή διπρόσωπο Ιανό.



Τα δυο του πρόσωπα συμβόλιζαν την αρχή και το τέλος, τη νιότη και το γήρας, την είσοδο και την έξοδο. Γι αυτό και του αφιέρωσαν τον Ιανουάριο που σαν πρώτος μήνας του χρόνου, κοίταζε προς τον προηγούμενο χρόνο και προς τον επόμενο.


ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ :
Το όνομά του προέρχεται από το λατινικό ρήμα februare που σημαίνει καθαρίζω, εξαγνίζω. Ήταν αφιερωμένος στο θεό του Άδη Φέβρουο και στους νεκρούς γι αυτό και στη διάρκεια του οι Ρωμαίοι διοργάνωναν τελετές καθαρμών και εξαγνισμών. Με το παλαιότερο ρωμαϊκό ημερολόγιο ήταν ο τελευταίος μήνας του χρόνου και οι άνθρωποι έπρεπε να μπουν στον καινούργιο χρόνο καθαροί και αμόλυντοι.

Με την καθιέρωση του Ιουλιανού ημερολογίου το 46 π.Χ. περιορίστηκαν οι ημέρες του από 30 σε 29 και την εποχή του αυτοκράτορα Αύγουστου του αφαιρέθηκε άλλη μια μέρα η οποία προστέθηκε στον Αύγουστο και έτσι έχει 28 ημέρες, και 29 κάθε τέσσερα χρόνια, οπότε το έτος αντί 365 ημέρες έχει 366 και ονομάζεται δίσεκτο από το bis sextus (δις έκτη) δηλαδή δύο φορές η 24η του μήνα που ήταν η έκτη μέρα πριν από τις Καλένδες του Μαρτίου.

Εμείς, τον λέμε Φλεβάρη επειδή τότε ανοίγουν οι φλέβες της γης, δηλαδή αναβρύουν πολλά νερά, τον λέμε και Κουτσοφλέβαρο, επειδή έχει λιγότερες μέρες.

ΜΑΡΤΙΟΣ :
Κατά το αρχαίο ρωμαϊκό ημερολόγιο ήταν ο πρώτος μήνας του χρόνου και ονομαζόταν Primus. Μετά το 46 π.Χ. ονομάστηκε Μάρτιος, έγινε ο τρίτος μήνας του χρόνου, αφιερωμένος στον θεό Μαρς που αρχικά ήταν ο θεός της γονιμότητας και των αγρών αλλά αργότερα ταυτίστηκε με τον Άρη θεό του πολέμου. Ήταν πατέρας του Ρέμου και του Ρωμύλου και γενάρχης των Ρωμαίων. Είναι ο πρώτος μήνας της Άνοιξης και στις 21 Μαρτίου είναι η εαρινή ισημερία.

Οι Έλληνες του έχουν δώσει πολλά ονόματα, όπως "ανοιξιάτης" επειδή φέρνει την άνοιξη, "γδάρτης", "παλουκοκαύτης" και "πεντάγνωμος" επειδή ο καιρός είναι άστατος, "βαγγελιώτης" από τη γιορτή του Ευαγγελισμού, "πενταγιόματο" (δηλ. πέντε γεύματα) στην ορεινή Πελοπόννησο.

Την 1η του Μάρτη, τα παιδιά δένουν στο χέρι τους το "μάρτη" ή "μαρτιά" ένα κορδόνι από κόκκινη και άσπρη κλωστή, για να μη τα κάψει ο μαρτιάτικος ήλιος.
ΑΠΡΙΛΙΟΣ :
Είναι ο τέταρτος μήνας του χρόνου. Το όνομά του προέρχεται από το λατινικό ρήμα aperio που σημαίνει "ανοίγω" γιατί τότε ανοίγει ο καιρός και ανθίζουν τα λουλούδια. Ήταν αφιερωμένος στην θεά Αφροδίτη.

Τον λέμε Ανοιξιάτη, Λαμπριάτη από τη μεγάλη γιορτή του Πάσχα και Αϊγιωργίτη από την γιορτή του Αγίου Γεωργίου.

Την Πρωταπριλιά συνηθίζουμε να λέμε αθώα ψέματα και να κάνουμε ανώδυνες φάρσες, ένα έθιμο που μας έχει έρθει από τη δυτική Ευρώπη και που έγινε περισσότερο γνωστό περί το 1880 μέσω της "Εφημερίδας" του Κορομηλά.
ΜΑΪΟΣ :
Ο πέμπτος μήνας του χρόνου πήρε το όνομά του από την ρωμαϊκή θεότητα Maja (Μάγια). Το όνομα Maja προήλθε από τη λέξη Μαία (τροφός) τη μητέρα του θεού Ερμή στον οποίο ήταν αφιερωμένος.Είναι ο μήνας των λουλουδιών και την 1η Μαΐου πλέκουμε στεφάνια με λουλούδια και τα κρεμάμε στις εξώπορτες μέχρι τις 24 Ιουνίου που τα καίμε στις φωτιές του Άι- Γιάννη.

Η Πρωτομαγιά έχει χαρακτηριστεί ως παγκόσμια ημέρα αργίας και διεκδικήσεων των εργατών γι αυτό την ονομάζουμε και "Εργατική Πρωτομαγιά". Τη 2η Κυριακή του Μαΐου είναι η "Γιορτή της Μητέρας".

Κατά το τριήμερο 21-23 γίνονται "Τα Αναστενάρια" προς τιμή των Αγίων Κωνασταντίνου και Ελένης. Στο τελετουργικό τους περιλαμβάνουν εκστατικούς χορούς, πομπικές περιφορές εικονισμάτων αλλά κυρίως πυροβασία δηλαδή περπάτημα πάνω σε αναμμένα κάρβουνα.
Τον λένε και Κερασάρη γιατί τότε βγαίνουν τα κεράσια.

ΙΟΥΝΙΟΣ :
Ο έκτος μήνας του έτους, ήταν αφιερωμένος από τους Ρωμαίους στη θεά Juno (Ήρα), σύζυγο του Jupiter (Δίας), προστάτιδα του οίκου και του γάμου. Κατά μία άλλη εκδοχή, πήρε το όνομά του από τον Λεύκιο Ιούνιο Βρούτο. Αυτός ανέτρεψε τον βασιλιά Ταρκύνιο τον Υπερήφανο το 510 π.Χ., εγκαθίδρυσε τον θεσμό της Υπατείας, θεμελίωσε τη Δημοκρατία και έγινε ο πρώτος Ύπατος της Ρώμης.

Στις 21 Ιουνίου είναι το θερινό ηλιοστάσιο, οπότε ξεκινά επίσημα το καλοκαίρι, ενώ έχουμε τη μεγαλύτερη σε διάρκεια ημέρα στο βόρειο ημισφαίριο και την μικρότερη στο νότιο.

Λέγεται θεριστής γιατί κατά τη διάρκεια του γίνεται ο θερισμός του σταριού, ορνιαστής ή ρινιαστής γιατί γίνεται τεχνητή γονιμοποίηση των ήμερων συκιών με ορνιούς δηλαδή καρπούς άγριας συκιάς.

ΙΟΥΛΙΟΣ :
Ο έβδομος μήνας του έτους έχει 31 ημέρες και είναι αφιερωμένος στον Ιούλιο Καίσαρα ο οποίος θεωρείται ένας από τους τρεις μεγάλους στρατηλάτες του αρχαίου κόσμου.Ήταν εξαιρετικά ευφυής πολιτικός, στρατιωτικός, νομοθέτης, ρήτορας, ιστορικός, ανέβηκε σε όλα τα αξιώματα και άφησε σημαντικό έργο.

Τον Ιούλιο, οι Ρωμαίοι τον έλεγαν Quintilis επειδή κατά το ημερολόγιο του Νουμά Πομπιλίου ήταν ο πέμπτος μήνας του έτους με πρώτο το Μάρτιο. Το 153 π.Χ. ως πρώτη ημέρα του έτους ορίστηκε η 1η Ιανουαρίου.

Το 46π.Χ., ο Ιούλιος Καίσαρας ανέθεσε στον Σωσιγένη να αναμορφώσει το ρωμαϊκό ημερολόγιο το οποίο βασιζόταν στις φάσεις της σελήνης αλλά οι ατέλειες που είχε, είχαν σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεγάλες αποκλίσεις στην εαρινή ισημερία. Στο νέο ημερολόγιο, που ονομάστηκε Ιουλιανό, προστέθηκαν 80 ημέρες που δεν είχαν καταμετρηθεί και το έτος 46 ονομάστηκε "έτος σύγχυσης" διότι είχε 445 ημέρες.

Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας με πολλές γιορτές και πανηγύρια, όπως της Αγίας Κυριακής στις 7, της Αγίας Μαρίνας στις 17 που είναι προστάτιδα των παιδιών, του Προφήτη Ηλία στις 20, της Αγίας Παρασκευής στις 26 που προστατεύει τα μάτια, του Αγίου Παντελεήμονα στις 27.
Τον λέμε και Αλωνάρη επειδή κατά τη διάρκειά του γίνεται το αλώνισμα του σταριού.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ :
Ο Αύγουστος οφείλει το όνομά του στον αυτοκράτορα Οκταβιανό ο οποίος τιμήθηκε από την Σύγκλητο με το προσωνύμιο Αύγουστος που σημαίνει σεβαστός. Η ηγεμονία του ήταν η αφετηρία μιας σχετικά ειρηνικής περιόδου για την αυτοκρατορία που έγινε γνωστή ως Pax Romana. Δημιούργησε μεγάλο έργο, όπως κατασκευή οδικού δικτύου, μεταρρύθμιση του φορολογικού συστήματος, ώθηση στα γράμματα και τις τέχνες,συγκρότηση μόνιμου στρατού κ.λπ.

Ο Οκταβιανός ήταν ανηψιός του Ιούλιου Καίσαρα και εξίσου σημαντική προσωπικότητα με εκείνον. Του αφιέρωσαν τον μήνα Sextilis (έκτος) των Ρωμαίων στον οποίο έδωσαν 31 ημέρες (γιατί θεωρούσαν ότι ήταν υποτιμητικό να έχει λιγότερες ημέρες από τον Ιούλιο), παίρνοντας μία ημέρα από τον Φεβρουάριο ο οποίος έτσι έμεινε με 28 ημέρες.

Τον Αύγουστο γίνονταν παλαιότερα προγνώσεις του καιρού με τα "μερομήνια", δηλαδή το πρώτο δωδεκαήμερο του Αυγούστου χρησίμευε για να προβλέψουν τον καιρό όλης της χρονιάς. Έτσι τα καιρικά φαινόμενα της 1ης Αυγούστου θα ήταν ο καιρός που θα επικρατούσε το Σεπτέμβρη, της 2ης Αυγούστου του Οκτώβρη κ.λπ.

Τον Αύγουστο τον λέμε και Συκολόγο γιατί τότε ωριμάζουν τα σύκα αλλά και Δριμάρη από τις δρίμες (ξωτικά) που τις 6 πρώτες μέρες του Αυγούστου επηρεάζουν τα νεράκαι τότε δεν πρέπει να κολυμπάς ή να πλένεις ρούχα.

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας της Παναγίας με τη μεγάλη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ :
Ο Σεπτέμβριος κατείχε την έβδομη θέση στη σειρά των μηνών, όπως δείχνει και το όνομά του καθώς septem στα λατινικά σημαίνει επτά. Όταν όμως καθιερώθηκε το ιουλιανό ημερολόγιο με πρώτο μήνα του έτους τον Ιανουάριο ο Σεπτέμβριος έγινε ένατος.

Η 1η του Σεπτέμβρη θεωρείται η αρχή του εκκλησιάστικού έτους, αποτελεί την Αρχή της Ινδίκτου, από την λατινική λέξη indictio (επιβολή φόρου), την οποία εισήγαγε ο Καίσαρας Αύγουστος όταν διέταξε να γίνει γενική απογραφή των κατοίκων του Ρωμαϊκού κράτους και να εισπραχθούν φόροι την 1η του Σεπτέμβρη.

Η Ινδικτιώνα είναι τρόπος μέτρησης του χρόνου ανά 15ετίες με αφετηρία την γέννηση του Χριστού ή από το 3 π.Χ. Η 23η του Σεπτέμβρη, γενέθλια ημέρα του αυτοκράτορα της Ρώμης Οκταβιανού, καθορίστηκε ως Πρωτοχρονιά και ως Αρχή της Ινδίκτου. Η Εκκλησία σ' αυτή την Πρωτοχρονιά τοποθέτησε τη γιορτή της σύλληψης του Προδρόμου, που αποτελεί το πρώτο γεγονός της ευαγγελικής ιστορίας, ενώ το 462 μ.Χ. η εκκλησιαστική Πρωτοχρονιά μετατέθηκε την 1η Σεπτεμβρίου για πρακτικούς λόγους.

Τον Σεπτέμβριο αρχίζει και το γεωργικό έτος καθώς τότε ξεκινούν όλες οι αγροτικές εργασίες.
Λέγεται και Τρυγητής γιατί τότε γίνεται ο τρύγος των αμπελιών ενώ αρχίζει η σπορά και το όργωμα. Στις 2 του Σεπτέμβρη είναι η γιορτή του Αγίου Μάμα που θεωρείται προστάτης των βοσκών.

Στις 14 του Σεπτέμβρη είναι η μεγάλη γιορτή της Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού. Στις 23 του μήνα είναι η φθινοπωρινή ισημερία και η νύχτα θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια από την ημέρα έως την εαρινή ισημερία.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ :
Από την λέξη octo που σημαίνει οκτώ πήρα ο Οκτώβριος το όνομά του μια και στο παλαιό ρωμαϊκό ημερολόγιο ήταν ο όγδοος μήνας. Το 46 π.Χ. με την αλλαγή του ημερολογίου έγινε ο δέκατος μήνας αλλά κράτησε το όνομά του.

Το Ιουλιανό ημερολόγιο είχε απόκλιση μίας ημέρας κάθε 128 χρόνια από το πραγματικό τροπικό έτος και έτσι το 1582 καταμετρήθηκαν 10 ημέρες απόκλισης, οπότε ο Πάπας Γρηγόριος ο 13ος θέσπισε το Γρηγοριανό ημερολόγιο τον Οκτώβριο του 1582 και την 4η Οκτωβρίου αυτού του έτους την διαδέχτηκε η 15η Οκτωβρίου αντί της 5ης για να αφαιρεθούν οι 10 ημέρες οι οποίες είχαν καταμετρηθεί χωρίς ωστόσο να έχουν διανυθεί και να επανέλθει η εαρινή ισημερία στην 21η Μαρτίου.

Τον Οκτώβριο τον λέμε και Βροχάρη για τις ευεργετικές για τους γεωργούς βροχές του. Ακόμα τον ονομάζουμε Σποριά ή Σπαρτό γιατί αρχίζει η σπορά στους αγρούς, αλλά και Άι-Δημητριάτη για τη μεγάλη γιορτή του Αγίου Δημητρίου.

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας των χρυσανθέμων.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ :
Είναι ο ενδέκατος μήνας του έτους σύμφωνα με το τωρινό ημερολόγιο, αλλά κατά το παλαιό ρωμαϊκό ημερολόγιο ήταν ο ένατος μήνας γι αυτό και το όνομά του προέρχεται από τον αριθμό εννέα που στα λατινικά είναι novem. Είναι ο τελευταίος μήνας του φθινοπώρου και ο μήνας που αρχίζει η συγκομιδή της ελιάς ενώ τελειώνει η σπορά και τα κοπάδια κατεβαίνουν στα χειμαδιά τους να ξεχειμωνιάσουν. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοέμβρη βασιλεύει η Πούλια (πλειάδες) γεγονός που σηματοδοτεί τον ερχομό του χειμώνα.

Τον λέμε Κρασομηνά γιατί ανοίγονται τα καινούργια κρασιά, Ανακατωμένο γιά τον άστατο καιρό του, Χαμένο γιατί είναι μεγάλες οι νύχτες του και οι μικρότερες στη διάρκεια του έτους οι μέρες του, αλλά και Αρχαγγελίτη από τη μεγάλη γιορτή των Αρχαγγέλων Γαβριήλ και Μιχαήλ στις 8 Νοεμβρίου.

Έχει πάρα πολλές θρησκευτικές γιορτές όπως του Αγίου Μηνά, των Αγίων Αναργύρων, των Αγίων Ακινδύνων, του Αγίου Φιλίππου, του Αγίου Ανδρέα, τα Εισόδια της Θεοτόκου, της Αγίας Αικατερίνης κ.λπ.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ :
Ο τελευταίος μήνας του έτους, ο πρώτος του χειμώνα, ο δέκατος του παλιού ρωμαϊκού ημερολογίου από όπου πήρε και το όνομά του. Decem στα λατινικά είναι το δέκα. Είναι ένας μήνας γεμάτος από γιορτές, του Αγίου Νικολάου, του Αγίου Σάββα, της Αγίας Βαρβάρας, του Αγίου Σπυρίδωνα, του Αγίου Ελευθερίου και άλλες με μεγαλύτερη την γιορτή της γέννησης του Χριστού, τα Χριστούγεννα στις 25 του μήνα.

Τον λένε και Χιονιά, Ασπρομηνά, Χριστουγεννιάτη, Χριστιανάρη, Δεκέμπρη, Άι-Νικολιάτη.
Είναι ο μήνας με τις λιγότερες ώρες φωτός στο βόρειο ημισφαίριο και τις περισσότερες ώρες φωτός στο νότιο ημισφαίριο μια και ο ήλιος έχει τώρα τη μεγαλύτερη απόκλιση νότια του Ισημερινού.

Στις 22 του μηνός είναι το χειμερινό ηλιοστάσιο οπότε η απόκλιση του ήλιου νότια του Ισημερινού αρχίζει να λιγοστεύει και έτσι αρχίζει να μεγαλώνει η ημέρα και να μικραίνει η νύχτα.
Κατά την παράδοση στις 25 του μήνα ξεχύνονται οι καλλικάντζαροι στον επάνω κόσμο και παραμένουν μέχρι τα Φώτα οπότε εξαφανίζονται με τον αγιασμό των υδάτων.

Είναι δαιμόνια τα οποία βγαίνουν από τη γη αυτό το δωδεκαήμερο που τα νερά είναι αβάπτιστα για να πειράξουν τους ανθρώπους. Φοβούνται τις φωτιές και τα κουδούνια, γι αυτό σε πολλές περιοχές της Ελλάδας ανάβουν φωτιές και τραγουδάνε χτυπώντας κουδούνια.

Πηγή: http://www.kamikazi.gr
Mega Casino Mega Casino

Δειτε τι μπορει να κανει η "γυναικα λαστιχο"! (φωτο)

Η Ζlata ή Julia Guenthel όπως είναι το πραγματικό της όνομα δείχνει τις ιδιαίτερες ικανότητες της..τολμήσετε να την αντιγράψετε, υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού.































Ανεκδοτο: Το ζευγαρι και ο σεξολογος


Ένα ζευγάρι πάει στο σεξολόγο.
"Τι μπορώ να κάνω για σας;" ρωτάει ο γιατρός.
"Θα μας δείτε να κάνουμε σεξ;" ρωτάει ο άντρας.
Ο γιατρός παραξενεύεται αλλά συμφωνεί. Όταν τελειώνει το ζευγάρι λέει ο γιατρός:
"Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον τρόπο που κάνετε σεξ" και τους
χρεώνει 50 Ευρώ.
Αυτό γίνεται για μερικές εβδομάδες στη
σειρά. Το ζευγάρι κλείνει ραντεβού, το κάνει μπροστά στο
γιατρό, τον πληρώνει και φεύγει. Κάποια στιγμή ο γιατρός
ρωτάει:
"Τι ακριβώς προσπαθούμε να βρούμε;"
Και ο άντρας απαντάει: "Α, τίποτα. Η κυρία είναι παντρεμένη και δεν μπορούμε
να πάμε σπίτι της. Το Ίδιο κι εγώ, οπότε δεν μπορούμε να πάμε ούτε
στο δικό μου σπίτι. Το Caravel χρεώνει 100 Ευρώ. Το
Intercontinental χρεώνει 120 Ευρώ.
Το Ledra Mariott χρεώνει 147 Ευρώ.
Εμείς το κάνουμε εδώ με 50 Ευρώ και παίρνουμε και 43 Ευρώ
επιστροφή από το Medisystem της INTERAMERICAN"...



Φωτογραφιες απο τη συλληψη Βαξεβανη!




Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης που συνελήφθη το πρωί σε σπίτι φίλων του στα Βόρεια Προάστια.

Ο δημοσιογράφος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας, παρουσία εισαγγελέα

N. Μακροπουλος: Η απιστια (;) με 22χρονη, η Ν. Θεοδωριδου και οι σκηνες ζηλοτυπιας της πρωην συζυγου του


Το σήριαλ στο διαζύγιο του Νίκου Μακρόπουλου συνεχίζεται. Η εκδίκαση των αγωγών που έχει καταθέσει η πλευρά του τραγουδιστή και της πρώην συζύγου του Χρύσας Καρτέρη έγινε πριν λίγες μέρες. Διάβασε αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στη δικαστική αίθουσα.
Ρεπορτάζ για το τι ειπώθηκε στην εκδίκαση των δύο αγωγών ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι δημοσίευε η Real News. Τι δήλωσαν οι δύο πλευρές.
Η παράνομη (;) σχέση με την 22χρονη Γιούλη Τάσσιου
Εξ' αρχής η πλευρά της Χρύσας Καρτέρη υποστήριζε ότι ο τραγουδιστής και εν διαστάσει σύζυγός της διατηρούσε δεσμό με την τότε 22χρονη παίκτρια του X Factor, Γιούλη Τάσσιου.
Μέχρι πρότινος η πλευρά του τραγουδιστή διέψευδε αυτούς τους ισχυρισμούς ωστόσο στο δικαστήριο που έγινε την περασμένη εβδομάδα ο αδελφός του και μάνατζερ του, Λορέντζο, επιβεβαίωσε πως ο Νίκος είχε δεσμό με τη Γιούλη. Τόνισε όμως ότι η αρχή της σχέσης τους έγινε ένα χρόνο μετά το χωρισμό του από τη σύζυγό του, Χρύσα.
Λίγο μετά, συγγενικό πρόσωπο από την πλευρά της κ. Καρτέρη ισχυρίστηκε ότι ο δεσμός του Νίκου με τη Γιούλη άρχισε όταν ο πρώτος ήταν ακόμα με τη σύζυγό του. "Ο παράνομος δεσμός του Ν. Μακρόπουλου με τη Γ. Τάσσιου είχε ξεκινήσει όσο ήταν ακόμα με τη σύζυγό του", φέρεται να είπε.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα της συζύγου του, η σχέση του τραγουδιστή με τη συνάδελφό του μαθεύτηκε όταν ο γιος τους ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη. "Κανόνισε να πάει ο γιος μας στη Θεσσαλονίκη για να δει τον πατέρα του. Όταν έφθασε στο σπίτι το παιδί αντίκρισε μια νεαρή κοπέλα λίγο μεγαλύτερη από εκείνον που ο πατέρας του τον ενημέρωσε ότι μένει μαζί του και ότι είναι η σχέση του", είπε στο δικαστήριο.
Η ίδια συμπλήρωσε ότι το ζευγάρι συζούσε στο εξοχικό της οικογένειας που βρίσκεται στη Χαλκιδική. Μάλιστα, τα χαρτιά του διαζυγίου κατατέθηκαν από την πλευρά του Νίκου Μακρόπουλου όταν φωτογραφίες του με την Γιούλη άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Η σκηνή ζηλοτυπίας και η Νατάσα Θεοδωρίδου
Από την πλευρά του, ο Νίκος Μακρόπουλος ισχυρίζεται ότι η πρώην σύζυγός του τον ζήλευε παθολογικά αναφέροντας μάλιστα και μια έντονη σκηνή ζηλοτυπίας όταν ο τραγουδιστής συνεργαζόταν με τη Νατάσα Θεοδωρίδου.
"Είχα πρεμιέρα με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και η ενάγουσα σε έξαλλη κατάσταση μου πέταξε έξω από το σπίτι μας στις λάσπες του δρόμου όλα τα ρούχα μου, ακόμα και εκείνα που προόριζα να χρησιμοποιήσω στο κέντρο όπου θα εμφανιζόμουν. Φαντασιώθηκε ότι ήταν πιθανό να διατηρώ σχέσεις με τη συνάδελφό μου", είπε στο δικαστήριο η πλευρά του τραγουδιστή.
Στους ισχυρισμούς η άλλη πλευρά απάντησε πως όχι μόνο δε συνέβη κάτι τέτοιο αλλά η κ. Καρτέρη πήγε στην πρεμιέρα του νυχτερινού σχήματος.
"Σε καθημεριινή βάση αντιμετώπιζα κρίσεις αδικαιολόγητης οργής αναίτιας ζήλιας παρά το γεγονός ότι δεν της έδωσα αφορμή για το οτιδήποτε", συνέχισε η πλευρά του τραγουδιστή.
Ο "ελεύθερος γάμος" και η διατροφή ύψους 3.770 ευρώ
Αντίθετα, η πλευρά της κ. Καρτέρη ανέφερε μεταξύ των άλλων ότι όταν μαθεύτηκε ο δεσμός του Νίκου Μακρόπουλου με την Γιούλη Τάσσιου αυτός της ζήτησε να έχουν έναν "ελεύθερο γάμο" κάτι που η ίδια δε δέχτηκε.
Στη δικαστική αίθουσα δεν βρέθηκε ούτε ο τραγουδιστής, ούτε η πρώην σύζυγός του αφού σε παλιότερες συναντήσεις τους μετά το χωρισμό οι τσακωμοί είναι έντονοι και εκτοξεύονται απειλές.
Οι δυο πλευρές θα έρθουν ξανά αντιμέτωπες τον ερχόμενο μήνα όπου θα συζητηθεί η διατροφή που ζητά η πλευρά της κ. Καρτέρη και αγγίζει τα 3.770 ευρώ.


ΑνοΙξε ο πρΩτος οΙκος ανοχΗς για γυναΙκες


Η δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Pam Corkery ιδρύει τον πρώτο οίκο ανοχής για γυναίκες με σκοπό να...προσφέρει την καλύτερη νύχτα που θα μπορούσε ποτέ να περάσει μια γυναίκα. 



Τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες από έναν άνδρα;



Το θεληματικό πιγούνι, το μυστηριώδες βλέμμα, το γραμμωμένο κορμί, τα στιβαρά μπράτσα ή μήπως τελικά το μέγεθος είναι αυτό που μετράει πάνω από όλα; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που έθεσε η δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Pam Corkery, η οποία βρίσκεται στη διαδικασία δημιουργίας του πρώτου οίκου ανοχής για γυναίκες. Η έρευνα περιλαμβάνει 20 ερωτήσεις που ετοίμασε η Pam Corkery μαζί με τη συνεργάτη της, Rebekah Hay.

Ο υπό ίδρυση οίκος ανοχής θα διαθέτει χαμάμ, spa, δύο μπαρ, καθώς και ιδιωτικές αίθουσες για τις γυναίκες που θέλουν να δοκιμάσουν τα «εμπορεύματα» – εκπαιδευμένους άνδρες εργάτες του sex – όλα αυτά για 240 δολάρια την ώρα. 

Η έρευνα αποκαλύπτει ότι η ιδέα της Pammy εγγυάται «την καλύτερη νύχτα που θα μπορούσε ποτέ να ζητήσει μια γυναίκα» και ζητάει από τις γυναίκες να δηλώσουν ανώνυμα τις προτιμήσεις τους στους άνδρες. Ένα από τα ερωτήματα που θέτονται είναι αν οι γυναίκες προτιμούν τους άνδρες «περιποιητικούς» ή «άγριους».


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! Δειτε το μεγαλο μυστικο της Αλεξανδριας του Μ.Αλεξανδρου!


Οι Ιταλοί αρχαιοαστρονόμοι δρ. Τζούλιο Μάλι και Λουίζα Φέρο του Πολυτεχνείου του Μιλάνο υποστηρίζουν σε πρόσφατη δημοσίευσή τους ότι η αρχαία πόλη της Αλεξάνδρειας της Αιγύπτου είχε χτιστεί κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να ευθυγραμμίζεται με τον Ήλιο την ημέρα της γέννησης του Μεγάλου Αλεξάνδρου. 
 Ο μεγάλος κεντρικός δρόμος της πόλης, η Κανωπική Οδός ή Μέσον Πεδίον, ευθυγραμμίζεται σχεδόν τέλεια με...
 τον ήλιο όπως θα ανέτελλε το πρωινό της 20ής Ιουλίου 356 π.Χ. σύμφωνα με το Ιουλιανό ημερολόγιο.

Το σύνηθες σε πόλεις εκείνης της εποχής θα ήταν η κύρια οδός να είχε σχεδιαστεί παράλληλη με την ακτή της Μεσογείου, και παρ' όλο που η Κανωπική οδός ήταν με κατεύθυνση δυτική/ανατολική, παρεκκλίνει από την παράλληλο με την παραλία.

Η έρευνα αυτή προέκυψε παράλληλα με το συνεχιζόμενο ενδιαφέρον ιστορικών και αρχαιολόγων για την εύρεση του τάφου του μεγάλου στρατηλάτη, που πιστεύεται ότι βρίσκεται σε μία χρυσή οστεοθήκη εντός μίας γυάλινης σαρκοφάγου. Υποπτευόμενοι ότι η Αλεξάνδρεια είχε χτιστεί με βάση κάποιο ηλιακό γεγονός συνδεδεμένο με τη ζωή του Αλεξάνδρου, οι Ιταλοί ερευνητές χρησιμοποίησαν κατάλληλο λογισμικό και προσομοίωσαν την ανατολή του Ηλίου την ημέρα της γέννησής του. Υπολόγισαν έτσι ότι ο Ήλιος θα ανέτειλε λιγότερο από μισή μοίρα από την πορεία της Κανωπικής Οδού.

Οι αστρονόμοι επίσης ανακάλυψαν ότι και ο αστέρας Βασιλίσκος (Regulus), το πιο φωτεινό αστέρι του αστερισμού του Λέοντος και λεγόμενο «αστέρι του βασιλιά», θα ανέτειλε επίσης σε παρόμοια ευθυγράμμιση. Η μη τυχαία φύση της επιλογής αυτής ενισχύεται από παρόμοια ευρήματα σε άλλες ελληνιστικές πόλεις όπως η Σελεύκεια επί του Τίγρη.


Τα ευρήματα είναι σύμφωνα με παρόμοιες αρχιτεκτονικές πρακτικές της αρχαιότητας, όπως η ευθυγράμμιση της Πυραμίδος της Γκίζας με τα σημεία της πυξίδας. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο δάσκαλος του Μ. Αλεξάνδρου Αριστοτέλης, ήταν συνεχιστής των ιδεών του Πλάτωνα και του Σωκράτη, περί «γέννησης της τέλειας πόλεως».


Η ευθυγράμμιση μιας ολόκληρης πόλης με την ημερομηνία γέννησης του Μεγάλου Αλεξάνδρου θα τόνιζε εμφατικά την ισχύ και εξουσία του. Η ίδια ομάδα σκοπεύει να εξετάσει και τις υπόλοιπες πόλεις που ίδρυσε ο Μ. Αλέξανδρος ώστε να διαπιστώσουν αν ακολουθούν και αυτές κάποιο ηλιακό ή αστρονομικό πρότυπο.

Η Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου ήταν το πρωτότυπο σχέδιο για τις υπόλοιπες πόλεις, και η τοποθεσία της επιλέχθηκε περισσότερο για θρησκευτικούς και συμβολικούς λόγους, παρά για στρατηγικούς.


Η έρευνα δημοσιεύθηκε στο Oxford Journal of Archaeology.


Κρανια εξωγηινων στο Βατικανο



Πολλά κρανία από εξωγήινους βρέθηκαν κατά τη διάρκεια αποκατάστασης της βιβλιοθήκης του Βατικανού.
Συγκεκριμένα στην βιβλιοθήκη κάνανε αποκατάσταση στους υπόγειους θαλάμους της, σε πολλούς από τους οποίους είχε να πάει άνθρωπος πάνω από 500 χρόνια.
Όταν ανασκάφθηκε το πάτωμα ενός παλαιού υπόγειου θαλάμου κάτω από τη βιβλιοθήκη του Βατικανού βρέθηκαν σκελετοί που ανήκουν όχι σε ανθρώπους αλλά σε εξωγήινους.
Το Βατικανό έχει κλείσει την είσοδο της βιβλιοθήκης. Αν και ένας εκπρόσωπος Βατικανού αναφέρθηκε με δέος και ενθουσιασμό σχετικά με τα ευρήματα λίγο αργότερα άλλος εκπρόσωπος του Βατικανού τα διέψευσε. Οι πηγές Τύπου…έχουν επιβεβαιώσει ότι δόθηκε εντολή από τον πάπα να αποσιωπηθεί το γεγονός κατόπιν αιτήματος διάφορων οργανώσεων που αποστολή τους είναι η παγκόσμια ασφάλεια. Μάλιστα μια αντιπροσωπεία της παγκόσμιας ασφάλειας συναντήθηκε με τον πάπα.
Ο πρόεδρος του προγράμματος SART (για ανεύρεση και επαφή με τους εξωγήινους) κ.Μαρυ Peterson, δήλωσε ότι οι σκελετοί που βρέθηκαν κάτω από το πάτωμα μια υπόγειας αίθουσας της βιβλιοθήκης του Βατικανού εξετάζονται από πανεπιστημιακούς επιστήμονες. Αυτό αποδεικνύει ότι οι μεγάλοι ηγέτες είναι ενήμεροι για τους εξωγήινους. Με τα ευρήματα αυτά ο “φόβος του Θεού” έχει ήδη κυριεύσει τις καρδιές πολλών πιστών.
Η αδελφή Judy Mebosa, αρχιμάγειρας στον καθεδρικό ναό του ST John στο Λονδίνο, δήλωσε ότι τα ευρήματα αυτά «είναι σημάδι ότι το τέλος του κόσμου πλησιάζει. Οτιδήποτε και αν είναι αυτά τα υπολείμματα οι άγιοι πατέρες που τα έθαψαν τότε εκεί το κάνανε για να ξεχαστεί το γεγονός. Και το ότι τώρα ο Θεός επέτρεψε να τα ξαναβρεί ο άνθρωπος είναι σημάδι ότι το τέλος του κόσμου έρχεται»
Ο Michael Maregski, πάστορας στη Ρώμη, αναφέρει πως έχει σκεφτεί πολλά χρόνια για τους εξωγήινους και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι αλλοδαποί είχαν απεικονιστεί ως άγγελοι από τους προγόνους μας στην αρχαιότητα. Εάν αυτή η θεωρία είναι σωστή λέει ένας άλλος πάστορας ο Edward Muldoon τότε γιατί τους αγγέλους τους έθαψαν στο πάτωμα της υπόγεια αίθουσας της βιβλιοθήκη του Βατικανού; Δεν μπορούσαν να τους βγάλουν σε προσκύνημα οπότε θα υπήρχε και το ανάλογο κέρδος; Ύστερα, από ότι ξέρει υπήρχαν δύο ειδών άγγελοι.
Δείτε τη μορφή που πρέπει να είχε ένας εξωγήινος όταν ήταν ζωντανός , όπως το αναπαράστησαν οι ειδικοί σύμφωνα με τα κρανία που βρήκαν. Αναπαράσταση εξωγήινου σύμφωνα με τα κρανία που βρέθηκαν σε υπόγεια αίθουσα της βιβλιοθήκης του Βατικανού. Η μορφή είναι ακριβώς με τους ονομαζόμενους σήμερα “Grays”.

kostasedessa.blogspot

Εκει που στα δεντρα φυτρωνουν.. κατσικες


Για να σας προλάβουμε πριν βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα.. όχι αυτές οι φωτογραφίες δεν είναι επεξεργασμένες με το Photoshop! Αν και αρκετά παράξενο είναι απόλυτα αληθινό.. αυτές οι κατσίκες σκαρφαλώνουν τόσο ψηλά πάνω στα δέντρα Argan, στο Μαρόκο, για να βρουν τροφή. Τα δέντρα Argan που δεν υπάρχουν και άφθονα σε αυτή την περιοχή.  
Από τα περιττώματα των αιγών, τα οποία περιέχουν σπόρους του δέντρου, οι ντόπιοι κατασκευάζουν λάδι! Το ακόμη πιο παράξενο.. το λάδι το χρησιμοποιούν για μια σειρά από γαστρονομικές χρήσεις (το τρώνε δηλαδή) και με αυτό φτιάχνουν καλλυντικά! Αν θελήσετε να προμηθευτείτε και εσείς λίγο λάδι από τα περιττώματα των αγριοκάτσικων του Μαρόκου, θα πρέπει να πληρώσετε έως και 50 δολάρια για το ένα τέταρτο του λίτρου! Άλλωστε το καλό το πληρώνεις..







http://www.dinfo.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger