Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τουμπανο η Ολγα Φαρμακη … στην παραλια!!

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012




Τούμπανο Όλγα Φαρμάκη στην παραλία...










okokoras.gr

O Μπεκαμ σε εκστρατεια κατα της κακοποιησης γυναικων


Στο πλευρό του πλανητάρχη Μπαράκ Ομπάμα ο σούπερ σταρ της show biz μαζί με πολλές εξέχουσες προσωπικότητες από όλους τους χώρους προκειμένου να βοηθήσει τις γυναίκες.
Με σύνθημα «Μία φορά είναι πάρα πολύ» δημοφιλής αστέρες του αθλητισμού και της πολιτικής ζωής των ΗΠΑ βοηθούν την εκστρατεία ενημέρωσης και βοήθειας των γυναικών που έχουν πέσει θύματα βίας.
Ο ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ ο αστέρας των New York Knicks Τζέρεμι Λι, ο σούπερ σταρ των Giants, Έλι Μάνινγκ αλλά και ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δέχτηκαν χωρίς δεύτερη κουβέντα την πρόσκληση του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπίντεν να μετάσχουν σε ένα σποτ προώθησης της καμπάνιας κατά της βίας.
Ο αντιπρόεδρος αποκάλυψε πως σύμφωνα με έρευνες μία στις 10 έφηβες κακοποιούνται από τους συντρόφους τους!
«Το ραντεβού με τη βία μας πονάει όλους. Γι’ αυτό πάρε δύναμη και βοήθησέ το να τελειώσει. Μία φορά είναι πάρα πολύ», λέει ο πρόεδρος των ΗΠΑ ενώ τα στοιχεία της έρευνας είναι συγκλονιστικά.
Γυναίκες ηλικίας 16-24 έχουν πέσει τουλάχιστον μία φορά θύματα έκρηξης βίαςκάποιου γνωστού τους ο οποίος μάλιστα συνήθως είναι της ίδιας ηλικίας.
«Η βία απέναντι στις γυναίκες μας πονάει όλους», λέει ο μάνατζερ των Los Angeles Dodgers, Τζο Τόρες και καταθέτει τη δική του μαρτυρία από τα δύσκολα παιδικά του χρόνια: «Μεγαλώνοντας φοβόμουν αλλά και ντρεπόμουν για τον πατέρα μου ο οποίος χτυπούσε τη μητέρα μου».

http://www.pkool.gr

ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ Εσωρουχα ετων... 500!


Μια ανακάλυψη που έμελλε να αλλάξει την ιστορία της μόδας είναι αυτή που έγινε σε κάστρο της Αυστρίας όπου βρέθηκαν εσώρουχα κρυμμένα σε θησαυροφυλάκιο που χρονολογείται από τον 15ο αιώνα!
Τα συγκεκριμένα εσώρουχα είναι γυναικεία και έχουν τεράστια ομοιότητα με τα σημερινά.
Ο στηθόδεσμος έχει τιράντες και το εσώρουχο μοιάζει με μαγιό κορδονάκι σε λινό ύφασμα.
Όπως δήλωσε στην Daily Mail η Hilary Davidson, επιμελήτρια μόδας στο Μουσείο του Λονδίνου, "η ανακάλυψη "ξαναγράφει εντελώς" την ιστορία της μόδας".
Τα εσώρουχα ήταν ανάμεσα στα περίπου 3.000 κομμάτια ένδυσης που βρέθηκαν στον Lengberg Κάστρο κατά τη διάρκεια πρόσφατης ανακαίνισης του ενώ οι ξηρές συνθήκες συντέλεσαν σε μεγάλο βαθμό στην συντήρηση τους στο πέρασμα των αιώνων.
http://www.radar.gr


Οι πορνοσταρ χρησιμοποιουν Twitter


Αν είσαι παρατηρητικός θα έχεις διαπιστώσει πως αρκετοί πορνοστάρ ασχολούνται με το Twitter και μάλιστα όσο περνά ο καιρός όλο και περισσότεροι από το χώρο επιλέγουν αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας με τους θαυμαστές τους. Και όχι. Δε μιλούν μόνο για πορνό αλλά για βιβλία, άλογα, κάνουν αστεία και έξυπνα σχόλια.
Το Twitter χρησιμοποιούν όλο και περισσότεροι πορνοστάρ ώστε να γίνουν ευρέως γνωστοί και να αυξήσουν τους fans τους. Όχι, μόνο για την ίδια τους τη δουλειά αλλά και για να χτίσουν το δικό τους brand name.
"Επειδή τα περιοδικά δεν ασχολούνται με τη βιομηχανία του πορνό και reviews για τέτοιου είδους ταινίες δεν εμφανίζονται δίπλα από εκείνες του Χόλιγουντ, αποφάσισαν να στραφούν στο Twitter ως τρόπο επικοινωνίας με τους θαυμαστές τους", δήλωσε στο CNN ο Dan Miller, από το περιοδικό XBiz.
Ο ίδιος συνέχισε εκτιμώντας πως περίπου το 90% των πορνοστάρ έχουν Twitter ενώ όσοι είναι καινούργιοι στο χώρο μπορούν να προμοτάρουν καλύτερα τους εαυτούς τους και να χτίσουν το δικό τους brand name. Τόνισε δε πως αν κάποιος δεν έχει Twitter account τότε είναι ένα μεγάλο αρνητικό όσον αφορά την καριέρα τους.
Ένα από τα πρώτα στελέχη της βιομηχανίας του πορνό που χρησιμοποίησε τα social media ήταν ο Alexander Raymond Palumbo ο οποίος ξεκίνησε από το Friendster, συνέχισε με το Myspace και τώρα ασχολείται με το Twitter.
"Μέσα από τα social media σαν το Twitter προσπαθώ να εγκαθιδρύσω την αξιοπιστία του ονόματος, όπως κάνει η Disney", είπε χαρακτηριστικά.
Ο Palumbo κάνει σεμινάρια στους νέους ηθοποιούς ερωτικών ταινιών πώς να χειρίζονται το Twitter και πώς να τιτιβίζουν ώστε να επικοινωνούν με το κοινό και τους θαυμαστές τους.
Όσο για εκείνον, η μέρα του ξεκινά κάνοντας log in στο Twitter όπου βλέπει τις αντιδράσεις των fans για τις ταινίες και τους ηθοποιούς. Αν παραδείγματος χάρη παρατηρήσει πως τα σχόλια δίνουν έμφαση στους ανδρικούς ρόλους τότε ζητά να γίνουν αλλαγές στην ταινία.
Από την πλευρά της, η Chauntelle Tibbals η οποία μελετά τη βιομηχανία του πορνό σχολίασε πως πριν το Twitter ήταν κάτι σα φαντασίωση. Δεν υπήρχαν πολλές πληροφορίες για αυτούς ενώ μετά υπάρχει η δυνατότητα να γίνει κάποιος πραγματικός θαυμαστής ενός πορνοστάρ.
Οι πορνοστάρ που έχουν μεγαλύτερη επιτυχία στο Twitter είναι εκείνοι που μοιράζονται την καθημερινότητά τους με τους θαυμαστές τους. "Αυτή η σχέση δεν υπάρχει στους διάσημους celebrity με το κοινό τους. Δεν βλέπεις για παράδειγμα να μιλά απευθείας με τους θαυμαστές της", τόνισε η Tibbals.
Αρκετοί μάλιστα έχουν έντονη την αίσθηση του χιούμορ, είναι έξυπνοι και μπορεί από τη μια πλευρά να προμοτάρουν τις ταινίες τους ωστόσο από την άλλη εστιάζουν αρκετά στα χόμπι τους και στην προσωπική τους ζωή.
Μερικοί από αυτούς είναι ο James Deen, η Dana DeArmond και η Kayden Kross.
Ο James Deen θεωρείται ένας από τους πιο "καυτούς" ηθοποιούς της βιομηχανίας. Είναι 26 ετών, έχει παίξει σε 1.200 ταινίες και μέσα από το twitter account του @JamesDeen δίνει την αίσθηση ενός ανθρώπου με αίσθηση του χιούμορ και της διπλανής πόρτας.
"Πιστεύω πως η δημοφιλία μου έχει να κάνει με το Twitter. Όταν με βλέπουν στο δρόμο λένε, δεν είναι πορνοστάρ αλλά καλό παιδί. Χρησιμοποιώ το Twitter για να εκφράζω τα  συναισθήματά μου", ανέφερε.
Η Dana DeArmond ανήκει στις πορνοστάρ που απαντά σε όλους τους followers της που της κάνουν ερωτήσεις και σχόλια στο @danadearmond. Μάλιστα, χρησιμοποιεί αρκετές φορές έξυπνες ατάκες.
"Οι άνθρωποι θέλουν να γελούν και θέλουν να ξέρουν πως οι πορνοστάρ μπορούν να είναι αστείοι και έξυπνοι", δήλωσε προσθέτοντας ότι θέλει να έχει περισσότερη προσωπική επαφή με τους fans της.
Η Kayden Kross έχει την κλασσική εξωτερική εμφάνιση μιας πορνοστάρ. Ωστόσο, εκτός των πλατό η Kross τιτιβίζει για τα βιβλία και τα άλογα. Συχνά τουιτάρει για τους David Foster Wallace και Don DeLillo ενώ ταξιδεύει συχνά στη Νέα Υόρκη όπου παρακολουθεί μαθήματα συγγραφής.
"Οι άνθρωποι δείχνουν έκπληκτοι με αυτά που ασχολούμαι. Όσοι ασχολούνται με το πορνό δεν ενδιαφέρονται τόσο ποιον διαβάζω. Έχω πάρα πολλους fans με τους οποίους μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για τα βιβλία. Με αυτούς επικοινωνώ", κατέληξε.


Προκλητικη με διαφανο φορεμα και χωρις σουτιε η Rebecca Ferdinando!


Μία άκρως εντυπωσιακή, αλλά και αποκαλυπτική εμφάνιση έκανε η ηθοποιός Rebecca Ferdinando στο κόκκινο χαλί πρεμιέρας τραβώντας όλα τα βλέμματα και τα φλας!
Οι φωτογράφοι της βραδιάς την τσάκωσαν άνετη και χαμογελαστή, με ένα ολοδιάφανο φόρεμα, χωρίς σουτιέν από μέσα, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί το στήθος της! Σημαντική σημείωση είναι ότι στην ίδια πρεμιέρα εμφανίστηκε αξύριστη η Pixie Lott... Τι συμβαίνει..?


http://athensbars.gr

Ζλανταν καλωσορισες απο Γαλλιδα πορνοσταρ


Πρώτο θέμα έχει γίνει τόσο τα ΜΜΕ όσο και στις συζητήσεις πολλών Γάλλων, η πανάκριβη μετεγγραφή του Σουηδού άσσου, Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, στην Παρί Σεν Ζερμέν.
Αυτήν την φορά σύμφωνα με το radar.gr, η Γαλλίδα πορνοστάρ Καπρίς η οποία σε κάθε ευκαιρία δείχνει το ενδιαφέρον της για το ποδόσφαιρο, ή μάλλον για τους ποδοσφαιριστές, υποδέχθηκε στην Γαλλία, Ιμπραϊμοβιτς με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο...

http://www.iefimerida.gr

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΕΤΥΧΕ Διαγραφηκαν 2,5 δις. ευρω χρεους σε ενα μηνα


Δεν έχει περάσει καλά καλά ένας μήνας από την πρόταση που έκανε ο Πέτρος Νομικός, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας σχετικά με την αντιμετώπιση του χρέους και ήδη τα αποτελέσματα είναι θεαματικά.
Έχουν διαγραφεί 2,5 δις. ευρώ δημοσίου χρέους μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας όπου ιδιώτες και εταιρείες μπορούν να έχουν πρόσβαση και να αγοράζουν ομόλογα που διατίθενται στη δευτερογενή αγορά.
Ο κ. Νομικός δημιούργησε μια ηλεκτρονική "πλατφόρμα", μέσω της οποίας ιδιώτες και εταιρίες μπορούν να κάνουν δωρεές, τις οποίες το ίδρυμα Greece Debt Free (GDF) αξιοποιεί, αγοράζοντας ελληνικά ομόλογα που διατίθενται στην δευτερογενή αγορά, στο 10 με 20% της αξίας τους, και ύστερα τα διαγράφει.
Με αυτόν τον τρόπο, διαγράφεται ελληνικό χρέος πολύ μεγαλύτερο από το ποσό της εκάστοτε δωρεάς που ακόμα κι ένας απλός πολίτης μπορεί να κάνει με μερικά ευρώ.
Το Greece Debt Free, όπως σημειώνεται στην ιστοσελίδα του, "είναι μια πλατφόρμα για όλους, ώστε να οργανωθούμε, να λάβουμε μέρος, να συνδεθούμε και να συμμετάσχουμε για να πετύχουμε μια θετική οικονομική αλλαγή".
Όπως εξηγεί ο δημιουργός της "πλατφόρμας" κ. Νομικός, "η πρότασή μας είναι απλή.
Όποιος θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα, μπορεί να δωρίσει ένα ευρώ και το GDF θα αγοράσει και μετά θα διαγράψει με αυτό το ένα ευρώ, οχτώ ευρώ ελληνικού χρέους.
Αν επικοινωνήσετε αυτό το μήνυμα σε όποιον αγαπά την Ελλάδα, τα πράγματα μπορούν πράγματι να αλλάξουν".
Όσο για τη διαδικασία που χρειάζεται να ακολουθήσει κάποιος για να "δωρίσει" οποιοδήποτε ποσό, ο κ. Νομικός εξηγεί.
"Μπορεί ο καθένας να μπει στην ιστοσελίδα μας στο διαδίκτυο και να κάνει τη δωρεά του μέσω paypal ή μέσω εμβάσματος.
Κατόπιν εμείς θα αγοράσουμε τα ομόλογα.
Είναι τόσο απλό.
Σύντομα ελπίζουμε να έχουμε έτοιμο κι ένα τηλεφωνικό κέντρο που να μπορεί να εξυπηρετεί τους ενδιαφερόμενους και να δέχεται και δωρεές τηλεφωνικά.
Έτσι θα προσπαθήσουμε να αγοράσουμε το μέγιστο δυνατό ποσό ελληνικού χρέους στη χαμηλότερη τιμή.
Για παράδειγμα, αν δύο ομόλογα διαπραγματεύονται το ένα στα 12 cents (στα 100) και το άλλο στα 13 θα επιλέξουμε αυτό στα 12 και μετά θα διαγράφουμε τα 100 cents χρέους".
http://www.radar.gr

Συμφεροντα στην Τουρκια εχει η γερμανικ φυλλαδα Bild!


Όλα -και ειδικά όσα μοιάζουν "περίεργα" έως και  ύποπτα- έχουν μια εξήγηση εν τέλει: Ζωτικά συμφέροντα και εταιρικές συγγένειες έχει στην Τουρκία ο γερμανικός όμιλος μέσων ενημέρωσης Axel Springer. Πρόκειται για την ιδιοκτήτρια εταιρεία της εφημερίδας Bild, η οποία εδώ και πολλούς μήνες διεξάγει εκστρατεία λάσπης ενάντια στην Ελλάδα, που έχει στοιχίσει στην εικόνα της χώρας.

Λίγοι ωστόσο, θα μπορούσαν να υποθέσουν ότι πέρα από την υπεράσπιση των γερμανικών συμφερόντων, στόχος της εφημερίδας είναι και η δυσφήμηση του ελληνικού τουρισμού, πρακτική που ευνοεί τους ανταγωνιστές της χώρας μας.

Ανάμεσα τους, φυσικά, συγκαταλέγεται και η γειτονική Τουρκία και ο δραστηριοποιούμενος και στον τουριστικό κλάδο όμιλος Dogan Yayin Holding, ο οποίος εκδίδει την Hurriyet, την Milliyet, και άλλα έντυπα.

Οι δεσμοί των δύο εταιρικών κολοσσών, όπως αναφέρει το Έθνος, δεν περιορίζονται στο 10% των μετοχών που κατέχουν οι Γερμανοί. Υπάρχει ευρύτερη στρατηγική συμμαχία, η οποία εκφράζεται και με τη συμμετοχή του διευθυντή της Bild, Κάι Ντίκμαν, στο διοικητικό συμβούλιο της εφημερίδας Hurriyet, που ανήκει στον όμιλο Dogan.

Μάλιστα, οι σχέσεις των δύο ομίλων θα μπορούσαν να είναι ακόμα πιο στενές, αν προχωρούσε το σχέδιο αύξησης του ποσοστού των Γερμανών στο 25%, το οποίο όμως ματαιώθηκε όταν στον τουρκικό κολοσσό επιβλήθηκε πρόστιμο 3,75 δισ. τουρκικών λιρών για φοροδιαφυγή, το 2009.

Να σημειωθεί ότι το 2011, χρονιά κατά την οποία κλιμακώθηκαν οι επιθέσεις της Bild προς την Ελλάδα, στις επενδύσεις της οικογένειας Dogan προστέθηκαν μεγάλες τουριστικές μονάδες στα μικρασιατικά παράλια, σε περιοχές που θεωρούνται άμεσα ανταγωνιστικές των δημοφιλών ελληνικών προορισμών του Αιγαίου!
Και σε αυτό το σημείο, τα σχόλια για το σχέδιο "εξαφάνισης" της χώρας μας από τον χάρτη, με όλα τα δυνατά μέσα, είναι μάλλον περιττά...

http://www.defencenet.gr

Το ΔΝΤ σταματα τη χρηματοδοτηση της Ελλαδας

«Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο άφησε να εννοηθεί προς την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι δεν θα συμμετάσχει σε περαιτέρω βοήθεια προς την Ελλάδα», υποστηρίζει το «Der Spiegel»

Σε δημοσίευμα από την αυριανή του έκδοση το γερμανικό περιοδικό προσθέτει ότι «η Ελλάδα θα μπορούσε να χρεοκοπήσει ήδη τον Σεπτέμβριο».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, «η υπομονή του ΔΝΤ με την Ελλάδα πλησιάζει στο τέλος της», ενώ «υψηλόβαθμα στελέχη του Ταμείου έκαναν γνωστό στην ηγεσία της ΕΕ ότι το ΔΝΤ δεν προτίθεται πλέον να διαθέσει περαιτέρω χρήματα για την βοήθεια προς την Ελλάδα».

Το περιοδικό αναφέρει ότι αυτή την περίοδο η τρόικα εξετάζει κατά πόσο η χώρα εφαρμόζει τις υποχρεώσεις της για μεταρρυθμίσεις και υποστηρίζει ότι είναι ήδη βέβαιο πως η κυβέρνηση στην Αθήνα δεν μπορεί να μειώσει το χρέος της χώρας στο 120% του ΑΕΠ μέχρι το 2020, όπως έχει συμφωνηθεί. «Εάν η χώρα λάβει περισσότερο χρόνο για να εκπληρώσει τους στόχους της, αυτό θα συνεπάγεται, βάσει των εκτιμήσεων της τρόικας, επιπλέον βοήθεια μεταξύ 10 και 50 δισεκατομμυρίων ευρώ», επισημαίνεται και τονίζεται ότι «πολλές κυβερνήσεις της Ευρωζώνης δεν είναι πλέον διατεθειμένες να επωμιστούν νέα βάρη της Ελλάδας, ενώ χώρες όπως η Ολλανδία και η Φινλανδία έχουν συνδέσει τη δική τους βοήθεια με την συμμετοχή του ΔΝΤ».

Σε αυτό το πλαίσιο, συνεχίζει το δημοσίευμα, «ο κίνδυνος εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη κρίνεται πλέον στις χώρες της Ευρωζώνης ως διαχειρίσιμος». Για να περιοριστεί ο κίνδυνος μόλυνσης προς άλλες χώρες, θέλουν οι κυβερνήσεις, σύμφωνα με το Spiegel, να περιμένουν την έναρξη λειτουργίας του νέου ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης ΕSΜ, η οποία ωστόσο δεν μπορεί να γίνει πριν από την έκδοση της απόφασης του γερμανικού Συνταγματικού Δικαστηρίου, στις 12 Σεπτεμβρίου.

Το περιοδικό αναφέρεται ακόμη στο ομόλογο που πρέπει να πληρώσει η Ελλάδα τον Αύγουστο: «Κανονικά η Αθήνα θα έπρεπε να πληρώσει στις 20 Αυγούστου 3,8 δισεκατομμύρια ευρώ προς την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Η λύση θα μπορούσε να δοθεί με εξόφληση του δανείου από τις κεντρικές τράπεζες των χωρών της Ευρωζώνης. Το ελληνικό κράτος θα μπορούσε να εκδώσει νέα βραχυπρόθεσμα κρατικά ομόλογα, τα λεγόμενα "t-bills" και να τα πουλήσει στις ελληνικές τράπεζες, οι οποίες θα τα υποβάλουν στην Τράπεζα της Ελλάδος ως εγγύηση για την νέα έκτακτη βοήθεια». 


http://www.newsit.gr

Χανει καθημερινα χρηστες το Facebook


Χάνει χρήστες κάθε μέρα που περνάει το Facebook αφού για πρώτη φορά στην ιστορία του το δημοφιλές site δεν κερδίζει αλλά χάνει καθημερινά χρήστες.
Φαίνεται ότι το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο πέρασε τη μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας του και αρχίζει να φθίνει αφού το εγκαταλείπουν καθημερινά όλο και περισσότεροι χρήστες.
Πέρα από τους χρήστες του site, μείωση καταγράφει και η μετοχή του Facebook που σημείωσε νέες απώλειες 1% την εβδομάδα που πέρασε.
Ίδιο είναι και το ποσοστό των χρηστών που χάνει το Facebook αφού σύμφωνα με ανάλυση της Capstone το Facebook έχασε το 1.1% των χρηστών του.
Η εταιρεία παρακολουθεί μέσω ειδικού λογισμικού τους χρήστες του site σε πάνω από 200 χώρες και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το Facebook χάνει χρήστες τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη.
Από τις 23 χώρες στις οποίες η διείσδυση του Facebook ξεπερνά το 50%, μόνο οι 9 σημείωσαν αύξηση των χρηστών τους κατά τη διάρκεια του τελευταίου τριμήνου.
Στις υπόλοιπες 14 χώρες οι χρήστες είτε μειώθηκαν, είτε δεν μεταβλήθηκαν καθόλου.
Το Facebook αναφέρει ότι έχει 1 δισεκατομμύριο εγγεγραμμένους χρήστες όμως μόνο το 60% είναι ενεργοί ενώ δεν μετρώνται οι χρήστες που έχουν παραπάνω από 1 λογαριασμό.
Επιμέλεια: Σίμος Κοσμετάτος



Παραξενη επιπεδη χελωνα!

Χελώνες πολύ διαφορετικές από αυτές που έχουμε συνηθίσει.. 

Το κυριότερο χαρακτηριστικό που τις ξεχωρίζει είναι το μικρό τους ύψος σε σχέση με τις άλλες τους διαστάσεις.

Παραδόξως το καβούκι τους είναι αρκετά χαμηλό παρόλο το μεγάλο τους μέγεθος, με αποτέλεσμα να φαίνονται επίπεδες.





http://www.kamikazi.gr

Ανεκδοτο: Το λιονταρι...


Μία γυναίκα ρωτάει τον άνδρα της:
- Γιώργο, αν ένα λιοντάρι ορμούσε πάνω σε μένα και στη μητέρα μου, ποιον θα έσωζες πρώτον;
Κι ο άνδρας της απαντά:
- Μα και βέβαια το λιοντάρι!!!


Εκθεση στο Λονδινο για τα 50 χρονια του Τζειμς Μποντ


Από τα σιδερένια σαγόνια που φορούσε ο Ριτσαρντ Κίελο στις ταινίες «Moonraker»  και ο «Κατάσκοπος που με αγάπησε» ως το λευκό μπικίνι που φορούσε η Ούρσουλα Αντρες ή το μυθικό τηλεκοντρόλ αυτοκινήτου και τις οδοντόπαστες που εκρήγνυνται όλος ο μυθικός κόσμος του Τζέις Μποντ εκτίθεται στο Πολιτιστικό Κέντρο του Μουσείου Barbican του Λονδίνου.
Ο πράκτορας 007 που πρωτοεμφανίστηκε στις οθόνες το 1962 γιορτάζει φέτος τα 50 του χρόνια και είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να διαφημίσουν οι Λονδρέζοι ταυτόχρονα τον κατάσκοπο-έμβλημά τους αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες !
Πάνω από 400 αρχεία και εμβληματικά αντικείμενα του Πράκτορα 007 εκτίθενται στο Barbican. «Το ντεκόρ, τα κοστούμια, τα γκάτζετ των ηρώων του Ιαν Φλέμινγκ θεωρούνται εξίσου εμβληματικά με τον ίδιο τον ήρωα και αυτό ακριβώς συνθέτουμε στην έκθεση» δηλώνει ο υπεύθυνος Bronwyn Cosgrave.
Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 5 Σεπτεμβρίου. Για να παραμείνουν στο πνεύμα Τζέης Μποντ οι επισκέπτες μπορούν να ολοκληρώσουν τη βόλτα τους στο διπλανό Μπαρ Μαρτίνι όπου σερβίρεται το αγαπημένο ποτό του 007 «χτυπημένο αλλά όχι ανακατεμένο».


F.TIMES: Ερχεται επισιτιστικη κριση

Η επισιτιστική κρίση βρίσκεται προ των πυλών για ολόκληρο τον πλανήτη, σύμφωνα με τους Financial Times, καθώς οι ΗΠΑ χειρότερη ξηρασία των τελευταίων 50 ετών με αποτέλεσμα οι τιμές των αγροτικών εμπορευμάτων να ωθούνται σε επίπεδα ρεκόρ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα πάντα, οι τιμές του καλαμποκιού και της σόγιας εκτινάχθηκαν την Πέμπτη σε ιστορικά υψηλά επίπεδα, ξεπερνώντας ακόμη και τα υψηλά επίπεδα της επισιτιστικής κρίσης 2007 – 2008 που οδήγησε σε εξεγέρσεις σε περισσότερες από 30 χώρες. Οι τιμές του σιταριού δεν βρίσκονται ακόμη σε επίπεδα ρεκόρ, αλλά ενισχύθηκαν κατά 50% μέσα σε πέντε εβδομάδες, σε επίπεδα υψηλότερα ακόμη και από το 2010, όταν η Ρωσία είχε απαγορεύσει τις εξαγωγές σίτου. Η ξηρασία στις ΗΠΑ, η οποία προμηθεύει περίπου το ήμισυ των παγκόσμιων εξαγωγών καλαμποκιού και πολύ μεγάλο μέρος των εξαγωγών σόγιας και σιταριού, θα έχει αντίκτυπο πέρα από τα αμερικανικά σύνορα, επηρεάζοντας τους καταναλωτές από την Αίγυπτο μέχρι την Κίνα. «Βρίσκομαι στον κλάδο περισσότερο από 30 χρόνια και αυτό είναι μακράν το πιο σοβαρό καιρικό πρόβλημα και πρόβλημα προσφοράς και ζήτησης που έχω συναντήσει», δήλωσε ανώτερο στέλεχος σε εταιρεία trading αγροτικών προϊόντων και συμπλήρωσε: «Δεν συγκρίνεται με το 2007-08».
Ο David Nelson της Radobank πρόσθεσε, πως «σήμερα η καταστροφή είναι πραγματική, ενώ σε κάποιο βαθμό το 2008 η αύξηση των τιμών καθοδηγήθηκε από την κερδοσκοπία».Ο Jose Graziano da Silva, γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Τροφίμων και Αγροτικής Οργάνωσης, είπε στους Financial Times: «Βεβαίως ανησυχώ για την πρόσφατη αύξηση στις τιμές των αγροτικών εμπορευμάτων, δεδομένων των πιθανών επιπτώσεων, ειδικότερα για τους ευάλωτους και τους φτωχούς, οι οποίοι δαπανούν το 75% του εισοδήματός τους σε τρόφιμα». Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζει το δημοσίευμα, το 2007-08 η εκτίναξη των τιμών πυροδότησε εξεγέρσεις για τρόφιμα από το Μπαγκλαντές μέχρι την Αϊτή, καθώς ο αριθμός ανθρώπων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα σίτισης ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο. Παρόλα αυτά, οι οικονομολόγοι επισημαίνουν, ότι τα αποθέματα ρυζιού, ενός βασικού είδους διατροφής για τον πληθυσμό των περισσότερων φτωχών χωρών, είναι επαρκή, γεγονός που διατηρεί τις τιμές σε χαμηλά επίπεδα.
Ο Joseph Glauber, επικεφαλής ανάλυσης του υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ, υποστηρίζει επίσης, ότι η τρέχουσα κατάσταση είναι «πολύ καλύτερη από το 2008. Οι τιμές είναι υψηλότερες, δεν τίθεται θέμα για αυτό, αλλά το 2007-08 είχαμε μία πραγματικά ακραία έλλειψη σε σιτάρι και αυτό δεν συμβαίνει τώρα». Ο Justin Forsyth, διευθύνων σύμβουλος της οργάνωσης Save the Children δήλωσε, πως η αύξηση των τιμών και πάλι ενδέχεται να επιφέρει υπερβολικό αντίκτυπο στο φτωχότερο τμήμα του πληθυσμού. «Μεγάλος αριθμός ανθρώπων ζουν στα όρια. Χωρίς βροχή και με υψηλές τιμές στα τρόφιμα μπορεί να ξεπεράσουν τα όρια και να μην μπορούν να συντηρηθούν». Η πτωτική αναθεώρηση των προβλέψεων για την παραγωγή καλαμποκιού από το υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ ήταν η μεγαλύτερη των τελευταίων 25 ετών και οι συνθήκες συνεχίζουν να επιδεινώνονται με αποτέλεσμα οι ΗΠΑ να βιώνουν τη χειρότερη ξηρασία από το 1956.
Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν, ότι τουλάχιστον η μισή ζώνη της παραγωγής καλαμποκιού και σόγιας θα παραμείνει στεγνή για το επόμενο δεκαπενθήμερο και οι trader μειώνουν τις εκτιμήσεις τους για τη σοδειά καλαμποκιού περαιτέρω κατά 8-15%. «Κάθε μέρα προσεύχομαι», δήλωσε ο υπουργός Γεωργίας των ΗΠΑ Tom Vilsack. Η τιμή του καλαμποκιού άγγιξε νέο ιστορικό υψηλό στα 8,16 δολ. ανά μπούσελ και οι trader πιστεύουν, ότι μπορεί να ξεπεράσει τα 9 δολ. στις αρχές Αυγούστου εάν δεν υπάρξει κάποια δραματική βελτίωση στις καιρικές συνθήκες. Ο κ. Graziano da Silva δηλώνει, ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τροφίμων θα συγκαλέσει διακυβερνητική σύνοδο πριν από τα τέλη του έτους για να αντιμετωπιστεί το θέμα της ασφάλειας τροφίμων εάν η κατάσταση στις σοδιές επιδεινωθεί περισσότερο.


Ελλας 2012

Δείτε την αντιπροσωπευτικότερη εικόνα της Ελλάδας το 2012...





Ο πρωτος τιτλος για την κονσολα Ouya


Για την κονσόλα Ouya έχουμε ήδη μιλήσει. Πρόκειται για ένα project στο Kickstarter το οποίο πρόκειται να γίνει πολύ σημαντικός ανταγωνιστής των Xbox, Playstation και Wii U.

Καταρχάς θα κοστίζει μόνο 99 δολάρια. Επιπλέον θα έχει λειτουργικό Android 4.0 και παρά το ελάχιστο κόστος της θα έχει εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά: τετραπύρηνο επεξεργαστή Tegra 3, 1GB μνήμης RAM, 8GB αποθηκευτικό χώρο, HDMI, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, USB 2.0, ασύρματο χειριστήριο με δύο αναλογικά sticks, d-pad, οκτώ πλήκτρα δράσης, ένα πλήκτρο συστήματος καθώς και touchpad.

Υπεύθυνος για την δημιουργία της είναι ο βετεράνος της βιομηχανίας του gaming, Julie Uhrman ενώ η εταιρεία που θα την βγάλει στο εμπόριο μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα συγκέντρωσε όχι μόνο τα 950.000 δολάρια που ζητούσε αρχικά αλλά ξεπέρασε τα τέσσερα εκατομμύρια.

Επιπλέον, εκτός του ότι θα μπορεί να παίζει όλα τα παιχνίδια που έχουν σχεδιαστεί για Android, για να μπει κάποιο παιχνίδι στη σχετική υπηρεσία download της Ouya (το αντίστοιχο των PlayStation και Xbox Live networks δηλαδή) θα πρέπει ένα μέρος του τουλάχιστον να είναι δωρεάν. Με άλλα λόγια οι gamers θα έχουν μια τεράστια γκάμα δωρεάν παιχνιδιών για να διαλέξουν και θα είναι σίγουροι ότι ακόμη και αν πρέπει να πληρώσουν για ένα τίτλο, θα τον έχουν δοκιμάσει πλήρως στο μεταξύ.

Αν σε αυτά προσθέσει κανείς ότι το να κάνεις root στη συσκευή δεν ακυρώνει την εγγυηση της, ότι οι «hardware hackers» μπορούν να δημιουργήσουν γι’ αυτήν τα δικά τους περιφερειακά και να τα συνδέσουν μέσω USB ή Bluetooth έχουμε μια εξαιρετική πρόταση gaming.

Με όλα αυτά ως δεδομένα, δεν είναι περίεργο που ήδη ετοιμάζονται παιχνίδια για την κονσόλα. Συγκεκριμένα, τo Human Element, ο τίτλος του Robert Bowling που θα κυκλοφορήσει το 2015, θα αποκτήσει prequel, με τη μορφή επεισοδίων για την Ouya.

Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει από τη Robotoki, το νέο στούντιο του Bowling, και είναι ο πρώτος που ανακοινώθηκε επίσημα για την παιχνιδομηχανή.



Η Γερμανια οδηγει την Ελλαδα σε αναγκαστικη εξοδο απο την Ευρωζωνη


Του Γιώργου Χαρβαλιά
Με το δόγμα της…μηδενικής ανοχής φαίνεται να αντιμετωπίζει η Τρόικα την νέα κυβέρνηση και το γεγονός αυτό βάζει σε σκέψεις πολλούς σοβαρούς αναλυτές που τείνουν να πιστέψουν ότι η Ελλάδα οδηγείται, επί της ουσίας, από τους Γερμανούς σε αναγκαστική έξοδο από την Ευρωζώνη.
Απολύτως ενδεικτική προς αυτή την κατεύθυνση ήταν η ψυχρολουσία που υπέστη το οικονομικό επιτελείο όταν επιχείρησε να διαχωρίσει την πληρωμή του «τέλους ακινήτων» από τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος. Προσωπικά, στο συγκεκριμένο κεφάλαιο δεν θα κακίσω την Τρόικα που βλέπει τα δημόσια έσοδα να καταρρέουν, όσο την βιασύνη κάποιων στη κυβέρνηση να προσφέρουν… «μικρο-ανακουφίσεις» στους Έλληνες φορολογούμενους με μέτρα που έχουν επεξεργαστεί στο γόνατο και κυρίως…χωρίς να ρωτήσουν τον ξενοδόχο.
Από την άλλη πλευρά, η εμμονική άρνηση των δανειστών να διευκολύνουν μία «επικοινωνιακή απήχηση» της νέας κυβέρνησης στο εκλογικό σώμα, δημιουργεί πράγματι υποψίες για προδιαγεγραμμένες αποφάσεις που έχουν ληφθεί στο Βερολίνο και δεν πρόκειται να αλλάξουν ακόμη κι αν στην Αθήνα γίνουν…θαύματα.
Ουσιαστικά λοιπόν το πρώτο(ίσως και το τελευταίο) crash test των προθέσεων της Τρόικας θα έρθει με την αφετηρία των συζητήσεων της ερχόμενης εβδομάδας, σε τρία πολύ απλά ζητήματα:
Η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί επανειλημμένα ότι θα μειώσει άμεσα τον  ΦΠΑ στις υπηρεσίες εστίασης, προκειμένου να τονώσει το τουριστικό ρεύμα και να στηρίξει τις ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον τομέα. Απολύτως εύλογη απόφαση που αν δεν γίνει δεκτή από την Τρόικα θα  δημιουργήσει εικόνα πλήρους αναξιοπιστίας και στις πιο στοιχειώδεις κυβερνητικές εξαγγελίες.
Η κυβέρνηση έχει προτάξει εν είδει «κόκκινης γραμμής» την προστασία των μισθολογικών επιδομάτων που αφορούν τους ένστολους υπαλλήλους του δημοσίου. Ακόμη, πιο εύλογη απαίτηση που θα πρέπει εύκολα να αντιληφθούν οι ξένοι πιστωτές. Αν απορρίψουν τα «ισοδύναμα μέτρα» που θα προβάλει η ελληνική πλευρά για την κάλυψη της συγκριτικά αμελητέας «τρύπας» των 100-150 εκ. ευρώ, σημαίνει ότι δεν θα δεχτούν και καμία άλλη αξίωση της Αθήνας που άπτεται θεμάτων εθνικής κυριαρχίας και εθνικής ασφάλειας.
Τέλος, το οικονομικό επιτελείο σχεδιάζει την άμεση κατάργηση  δεκάδων οργανισμών του δημοσίου, για εξοικονόμηση των λειτουργικών τους εξόδων με παράλληλη μετάταξη του προσωπικού σε άλλους κρατικούς φορείς. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό δεν θα γίνει αποδεκτό από την Τρόικα η οποία θεωρεί ότι με αυτό τον τρόπο αναιρείται η δέσμευση «παγώματος προσλήψεων στο δημόσιο»!
Αυτά τα τρία ζητήματα επομένως, αν στο σύνολο τους ή ξεχωριστά αποτελέσουν «αγκάθια» της πρώτης διαπραγμάτευσης μεταξύ κυβέρνησης Σαμαρά και Τρόικας, θα πρέπει να μας κάνουν να αναθεωρήσουμε τις υποθέσεις μας για τις πραγματικές προθέσεις των δανειστών(βλέπε για την ακρίβεια Γερμανών).
Για να το πώ απλά. Αν στις αυριανές συνομιλίες, διαπιστωθεί τείχος αδιαλλαξίας από την πλευρά των εκπροσώπων της Τρόικας, ακόμη και στις πιο στοιχειώδεις απαιτήσεις της ελληνικής πλευράς που αποσκοπούν στην διατήρηση της ασφάλειας και της κοινωνικής συνοχής, δεν είμαι βέβαιος ότι έχει κάποια έννοια η συνέχιση των διαβουλεύσεων και μάλιστα στο πνεύμα του…κατευνασμού των «εξοργισμένων δανειστών».  Η κυβέρνηση καλείται άμεσα να αλλάξει στάση, φροντίζοντας με την σειρά της να προκαταλάβει δρομολογημένες εξελίξεις και δημοσιοποιώντας εγκαίρως στον διεθνή περίγυρο τις αληθινές προθέσεις της γερμανικής κυβέρνησης. Σε αντίθετη περίπτωση θα καταρρεύσει αμαχητί και θα επωμιστεί όλες τις συνέπειες της χρεοκοπίας, παραδίδοντας τα κλειδιά της εξουσίας στον «άβρεχτο» από την καταιγίδα, Αλέξη Τσίπρα…
(δημοσιεύεται στον Τύπο της Κυριακής)

http://www.antinews.gr

Εικονες του κοσμου: Αφγανισταν, κοριτσι και σχολειο

Νεαρό κορίτσι ετοιμάζεται να ανέβει στο γάιδαρο του για να πάρει το δρόμο για το σχολείο. Ο άνεμος που φυσάει κάνει το πέπλο της να αιωρείται. Θα πάρει 2 ώρες για να φτάσει στο σχολείο. 

Πηγή φωτογραφίας: NATIONAL GEOGRAPHIC 


Τα Ζωδια Σημερα 22 Ιουλιου 2012


Κριός
21/3-20/4

Πολλά ζητήματα που αφορούν στην οικογένειά σου, αγαπητέ Κριέ, θα αρχίσουν να εξελίσσονται θετικά σήμερα, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε κάνει να επαναπαύεσαι, γιατί θα χάσεις πολύτιμο χρόνο. Όπως και να έχει, απόφυγε να ακολουθήσεις τον αυθορμητισμό σου και να κάνεις ό,τι σου έρχεται στο μυαλό. Χρειάζεται λίγη παραπάνω σκέψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις λύσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν μέσα στη σχέση σου. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου, να ξέρεις ότι η σημερινή μέρα σε καλεί να ζήσεις ερωτικές στιγμές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, τα πράγματα πάνε καλά αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή, για να μην διαταράξεις τις ισορροπίες. Μην πάρεις ρίσκα και μην υποκύψεις σε πιέσεις για κάποιες συμφωνίες. Ειδικά στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός για να μην χάσεις χρήματα.





Ταύρος
21/4-20/5

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Ταύρε, φέρνει εσωτερικές συγκρούσεις και σε κάνει λίγο αναποφάσιστο. Από τη μια η λογική και από την άλλη το συναίσθημα, σε οδηγούν σε δρόμους που σε διχάζουν. Καλύτερα να πάρεις παραδείγματα από το παρελθόν και να σκεφτείς πού σε έχει οδηγήσει μέχρι τώρα το ένστικτό σου. Με βάση αυτό, θα ξέρεις αν πρέπει να το ακολουθήσεις ή όχι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ταύρος, τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και ο διάλογος θα σε φέρει πιο κοντά στο ταίρι σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από τη ζωή σου, μην αφήσεις τη βραδιά αν περάσει χωρίς να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν με την κατάλληλη παρέα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ταύρε, τα πράγματα πάνε καλά και κάποιες καθυστερήσεις αρχίζουν να μένουν πίσω. Όλα προχωρούν όπως τα θέλεις και τα σχέδιά σου μπαίνουν σε μια σειρά. Απόφυγε τις μεγάλες αλλαγές, γιατί θα ρισκάρεις. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Τα έξοδα είναι πολλά και χρειάζεται πολύ οργάνωση για να μην ξεφύγεις.






Δίδυμοι
21/5-21/6 

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, ο συναισθηματισμός παίρνει το πάνω χέρι και σε κάνει αρκετά ευαίσθητο. Αυτή η διάθεση μπορεί να σε κάνει να κλειστείς στον εαυτό σου και να αποφύγεις τις πολλές συναναστροφές. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν σου φταίνε οι γύρω σου και ότι η απομόνωση και η μελαγχολία δεν θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου γίνεσαι λίγο γκρινιάρης σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, και αυτό μπορεί να σε φέρει σε σύγκρουση με το σύντροφό σου. Μην μιλάς, πριν σιγουρευτείς ότι έχεις δίκιο. Αν πάλι είσαι μόνος, το παρελθόν σου μπορεί να επιστρέψει και να φλερτάρεις με κάποιο άτομο που γνωρίζεις από παλιά. Ωστόσο, μην κάνεις πράγματα που δεν σε εκφράζουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου είναι αρκετά φορτωμένη από υποχρεώσεις, αν είσαι Δίδυμος, και καλό είναι να μη αναλάβεις καινούργιες, γιατί θα αγχωθείς και δεν θα είσαι αποτελεσματικός. Αλλά και στα οικονομικά, απόφυγε τις αποφάσεις που μπορεί να σε βάλουν σε έξοδα. Δείξε ωριμότητα, για να μην μετανιώσεις για  τις κινήσεις σου.







Καρκίνος
22/6-22/7

Αν είσαι Καρκίνος, αυτή η Κυριακή σε καλεί να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και να τον προστατέψεις από τις κακοτοπιές. Έτσι, θα προχωρήσεις προς τους στόχους σου χωρίς να έχεις ανάγκη κανέναν. Ωστόσο, να θυμάσαι πως κάποια άτομα θέλουν το καλό σου και μπορείς να στηριχθείς πάνω τους. Μην χάσεις το μέτρο, γιατί δεν θα κρίνεις σωστά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Καρκίνε, μην κρατάς όλες σου τις σκέψεις για τον εαυτό σου. Μίλα στον σύντροφό σου και προσπάθησε να καταλάβεις και τη δική του πλευρά. Γενικά μην κλείνεσαι και μην είσαι απόλυτος. Εσύ που κυνηγάς την ευτυχία στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, οι συνθήκες σήμερα είναι πολύ καλές για να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου είναι σήμερα σε μια δύσκολη μέρα, φίλε Καρκίνε, αλλά με ένα καλό πρόγραμμα θα καταφέρεις να τελειώσεις με όλες σου τις υποχρεώσεις, χωρίς να αγχώνεσαι. Προσοχή στα έξοδα, τα οποία βγαίνουν εκτός ελέγχου και σε πιέζουν.






Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, αν αφήσεις τον εκνευρισμό σου να σε κατευθύνει, αγαπητέ Λέων, θα βρεθείς μπλεγμένος σε διαμάχες και εντάσεις, που δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά. Μην παρασυρθείς λοιπόν, και μείνε μακριά από τις υπερβολικές κινήσεις και τα βαριά λόγια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Λέων, τα πράγματα θα πάνε καλά, εφόσον συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Μην ξεσπάς στο ταίρι σου, αντίθετα προσπάθησε να μοιραστείς τα προβλήματά σου μαζί του. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη που να σε ευχαριστεί, υπάρχει πιθανότητα να κάνεις σήμερα μία πολύ ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ χρήσιμες επαφές με τους συνεργάτες σου και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις κάποια σχέδια, που έμεναν στάσιμα εδώ και πολύ καιρό. Δείξε προσοχή στα οικονομικά σου, που είναι και η κύρια πηγή του εκνευρισμού σου. Απόφυγε τις άσκοπες αγορές, για να μπορέσεις να βάλεις σύντομα μια σειρά.





Παρθένος
24/8-22/9

Ίσως πρέπει σήμερα να αναλογιστείς τα λάθη σου, φίλε Παρθένε, και να δεις ποιές καταστάσεις χειρίζεσαι με λάθος τρόπο και τι πρέπει να κάνεις, για να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα γεγονότα. Προσοχή στον αυθορμητισμό και τη βιασύνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορεί να έχουν εντάσεις σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, και να φτάσεις να λογομαχήσεις  με τον σύντροφό σου χωρίς λόγο. Πρόσεξε την συμπεριφορά σου, λοιπόν. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, αποφάσισε τι θέλεις και μην δέχεσαι τίποτα λιγότερο. Δεν υπάρχει λόγος να συμβιβάζεσαι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Παρθένε, θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις που σε εκνευρίζουν, με αποτέλεσμα να ξεσπάς στους συνεργάτες σου. Μέτρησε τα λόγια σου και διατήρησε την ψυχραιμία σου. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη μέρα, αφού τα έξοδά σου και σήμερα είναι πολλά. Βάλε ένα πρόγραμμα και μην το παραβιάζεις.





Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα προσπάθησε, αγαπητέ Ζυγέ, να ηρεμήσεις και να συγκεντρωθείς. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να σκεφτείς και κυρίως εκείνα που αφορούν στο παρελθόν σου και τα οποία εξακολουθούν να προκύπτουν μπροστά σου, λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή από τον Λέοντα. Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται να είσαι καταρχήν ψύχραιμος, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, μπορείς σήμερα να σκεφτείς την εξέλιξη της σχέσης σου και να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Αν δεν έχεις κάποια σχέση, η μέρα θα σου φέρει γνωριμίες μέσα από τον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο. Άρπαξε κάθε ευκαιρία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ζυγός, θα μπορέσεις να τα πας πολύ καλύτερα, αν λειτουργήσεις χωρίς άγχος και πανικό. Πάντως, ακόμα και τα οικονομικά σου βελτιώνονται και με το πρόγραμμα που ακολουθείς, θα μπορέσεις να κάνεις αρκετή οικονομία.






Σκορπιός
23/10-22/11

Αν είσαι Σκορπιός, είναι καιρός να στηριχθείς στις δυνάμεις σου και να δείξεις εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου, που είναι πάρα πολλές. Μην κάνεις πίσω σε κάποιες αλλαγές, τις οποίες σκέφτεσαι εδώ και καιρό, αλλά δεν τολμάς να υλοποιήσεις. Γενικά είναι μια μέρα με δυσκολίες, αλλά θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Προσοχή να μην παρασυρθείς και πεις μεγάλα λόγια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά στον αισθηματικό σου τομέα, αγαπητέ Σκορπιέ, ανοίξου και δείξε όλη σου την αγάπη στον σύντροφό σου. Θα αισθανθείς πολύ καλύτερα. Αν δεν έχεις σχέση, εκδήλωσε την τρυφερότητά σου, αν θέλεις να σε πλησιάσει το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Σκορπιέ, χρειάζεται μεγάλη προσοχή και πρόγραμμα. Είναι πιθανό κάποιοι συνεργάτες να σε απογοητεύσουν, αλλά με τη δική σου ώριμη στάση θα μπορέσεις να αποφύγεις λάθη που θα στοιχίσουν. Όσο για τα οικονομικά σου, εκεί θα έχεις ευχάριστα νέα, αφού νέες προτάσεις μπορεί να σου αποφέρουν κέρδη.






Τοξότης
23/11-21/12

Πολλά από τα σχέδιά σου, φίλε Τοξότη, καθυστερούν γιατί μάλλον πρέπει πρώτα να πείσεις τους άλλους για όσα έχεις στο κεφάλι σου και μετά να αρχίσεις να τα υλοποιείς. Μην αφήσεις τις καταστάσεις χωρίς να κάνεις ό,τι μπορείς. Ακόμα κι αν χρειαστεί να καταβάλεις προσπάθειες, στο τέλος θα δεις ότι άξιζε τον κόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, στα αισθηματικά σου  θα πρέπει να κάνεις το μεγάλο βήμα και να ξεπεράσεις κάποια θέματα του παρελθόντος, που δεν σε αφήνουν να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Κοίταξε μπροστά και όλα θα πάνε καλά. Κι αν ακόμη στη ζωή σου επικρατεί το απόλυτο κενό, είναι μια καλή μέρα για να φλερτάρεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, αγαπητέ Τοξότη, πηγαίνει καλύτερα απ’ όσο νομίζεις και, αν δεις τα πράγματα χωρίς άγχος, θα διαπιστώσεις ότι όλα κινούνται υπέρ σου. Εξάλλου, έχεις αποδείξει στον εαυτό σου πως μπορείς να τα καταφέρεις πολύ καλά, όποιες κι αν είναι οι δυσκολίες. Ακόμα και τα οικονομικά σου πηγαίνουν πολύ καλύτερα και διάφορα προβλήματα που είχες, μπορούν να ξεπεραστούν.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, αισθάνεσαι ότι μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου και πολύ καλύτερα απ’ ό,τι με τη βοήθεια των άλλων. Πρόσεξε να μην οδηγηθείς σε λάθος κινήσεις και κυρίως να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, χωρίς να έχεις σκεφτεί τις επιπτώσεις. Υπάρχει πιθανότητα να πεις κουβέντες, που θα πληγώσουν τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, η μέρα μπορεί να είναι πολύ καλή. Άλλωστε, έχεις ερωτική διάθεση και μπορείς να εκπλήξεις το ταίρι σου με τη συμπεριφορά σου. Μην παρασυρθείς σε εντάσεις, που θα σου χαλάσουν το κέφι. Αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, μην χάνεις την αισιοδοξία σου και σύντομα η ζωή σου θα αλλάξει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, τα πράγματα πηγαίνουν καλά και θα σου γίνουν διάφορες προτάσεις. Πρόσεξε, γιατί όσα φαίνονται στην αρχή πολύ βολικά, αν τα σκεφτείς καλύτερα, μπορεί να ανακαλύψεις πως δεν σε συμφέρουν τόσο πολύ. Τα οικονομικά ζητήματα βελτιώνονται, καθώς τα έσοδα σου μπορούν να αυξηθούν με λίγη προσπάθεια.





Υδροχόος
20/1-19/2

Αν είσαι Υδροχόος, πρόσεξε πολύ σήμερα τις κινήσεις που θα κάνεις, καθώς κάποιες αποφάσεις θα είναι καθοριστικές για το μέλλον. Μην κρίνεις επιπόλαια τα ζητήματα που σε απασχολούν. Πάντως, είσαι σε μια καλή μέρα και αυτό σε βοηθάει να κάνεις τις σωστές αλλαγές, στους τομείς που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και με λίγη καλή διάθεση, θα περάσεις μια όμορφη Κυριακή και θα μοιραστείς με τον σύντροφό σου ευχάριστες στιγμές. Αν η μοναξιά σε βασανίζει ακόμη, βγες έξω και άφησε την κοινωνικότητά σου να φέρει δίπλα σου ενδιαφέροντα άτομα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, σε απασχολούν ιδιαίτερα και έχεις αρκετό άγχος, για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στη δουλειά σου. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να παραμείνεις ψύχραιμος και να κινηθείς σύμφωνα με το πρόγραμμά σου. Στα οικονομικά σου προκύπτουν αναπάντεχα έξοδα. Κάνε υπομονή και κάλυψε όσα περισσότερα μπορείς.





Ιχθείς
20/2,20/3

Έχεις γίνει λίγο περισσότερο απαιτητικός, αγαπητέ Ιχθύ, τον τελευταίο καιρό και αυτό σήμερα φαίνεται πολύ έντονα. Δεν ανέχεσαι εύκολα κάποιες καταστάσεις και κυρίως κάποια άτομα, που προσπαθούν να σε ξεγελάσουν. Μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό και μην χάνεις τη ροή της σκέψης σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, είναι σε μια κρίσιμη μέρα, καθώς κάποια προβλήματα του παρελθόντος θα βγουν στην επιφάνεια και θα δημιουργήσουν ένταση. Φέρσου ώριμα, για να μην χαλάσεις τη μέρα σου. Εσύ που η μοναξιά σου έχει γίνει μόνιμος βραχνάς, εμπιστεύσου περισσότερο το ένστικτό σου και ακολούθησε τους δρόμους που αυτό θα σου δείξει, για να την διώξεις μια και καλή από τη ζωή σου. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί ιδιαίτερα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ιχθύ, θα σου χρειαστεί πολύ ψυχραιμία και ωριμότητα, για να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις. Όλες οι στάσιμες καταστάσεις, σύντομα θα αρχίσουν να εξελίσσονται. Τα οικονομικά σου έχουν την πρώτη θέση στο μυαλό σου. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς, χωρίς να πανικοβάλλεσαι.


Πηγή: myastro.gr


Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger