Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αυτή η ξανθιά ξέρει από μπάλα! (βίντεο)

Κυριακή 21 Απριλίου 2013


Η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα

Ερωτικό καυγαδάκι για την Έλενα και τον αγαπημένο της

Τι έκανε έξαλλο τον σύντροφο της Παπαρίζου

Μπορεί η αποκαλυπτική εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στο νέο της βίντεο κλιπ με τίτλο «Πόσο μ’αρέσει» να έβαλε «φωτιές» σε όλο τον ανδρικό πληθυσμό, παραλίγο όμως να τινάξει στον αέρα και τη σχέση της με τον Ανδρέα Καψάλη.

 Όπως αναφέρει η εφημερίδα News, ο σύντροφός της που δεν είναι συνηθισμένος σε τόσο προκλητικές εμφανίσεις της τραγουδίστριας, έγινε έξαλλος βλέποντας το βίντεο του τραγουδιού και τον αισθησιασμό που αποπνέει η Έλενα σε αυτό.

 Μετά από ώρες διαφωνιών με την Έλενα Παπαρίζου να προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της, ο πολιτικός μηχανικός φαίνεται πως αντιλήφθηκε ότι η δουλειά της αγαπημένης του απαιτεί και ορισμένες τέτοιες εμφανίσεις.

Το τέλος ήταν αίσιο, παρά τους τριγμούς που μπορεί να εμφανίστηκαν, αν και όσοι γνωρίζουν το ζευγάρι δηλώνουν ότι είναι πολύ ερωτευμένοι για να διαλύσουν τη σχέση τους για έναν τέτοιο λόγο.


Η Miley Cyrus με λευκό καυτό σορτσάκι στους δρόμους του Los Angeles



Η Miley Cyrus με λευκό καυτό σορτσάκι στους δρόμους του Los Angeles..
Δείτε την:







ΔΕΣ τις HOT φωτογραφίες της Ειρήνης Παπαδοπούλου στο instagram και υποκλίσου!



Η Ειρήνη Παπαδοπούλου κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα από το «X-factor», όχι μόνο για την εμφάνισή της , αλλά και τις φωνητικές της ικανότητες.

Η νεαρή τραγουδίστρια, όπως κάθε καλλιτέχνης της εποχής που σέβεται τα social media, διατηρεί λογαριασμό στο instagram όπου και αναρτά προσωπικές φωτογραφίες της!

Κάναμε μια περιήγηση και ενθουσιαστήκαμε! Τόσο, που αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας το υλικό που θα σας αναστατώσει!

Απολαύστε την Ειρήνη Παπαδοπούλου και… ουδεμία ευθύνη έχουμε!






Δείτε τι κάνει ο Παντελίδης (κάθε βράδυ) πριν βγει στην πίστα



Είναι αρσενικό νέος φέρελπις... και παρά το γεγονός ότι δίνει δικαιώματα-λογικό καθώς μέσα σε λιγότερο απο έναν χρόνο τον ξέρει όλη η Ελλάδα- δε μασάει με τα αρνητικά σχόλια...

Άλλωστε στην Ελλάδα ζούμε. Χωρίς αυτά θα ήμασταν άλλοι. Ο Παντελής Παντελίδης αναμένεται σε λίγες μέρες να ξεκινήσει εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη με την υπόλοιπη ομάδα...

Στο καμαρίνι του δεν είναι ποτέ μόνος. Έχει φίλους και πολλές φορές και τον αδερφό του Τριαντάφυλλο με τον οποίο είναι πολύ δεμένος!Τι κάνει όμως πριν βγει;;; 

Το αγόρι πάντα αρωματίζεται!Του αρέσει να ευωδιάζει γι αυτό και ξοδεύει αρκετά χρήματα στα αρώματα! 

Ο ίδιος μάλιστα έχει χαρίσει και πολλά αρώματα σε πρώην αγαπημένες του. Δείτε την εικόνα μέσα από το καμαρίνι του λίγα μόλις λεπτά πριν βγει στην πίστα!--


Η απίστευτη ιστορία του πιο τυχερού ανθρώπου στον κόσμο!



Oνομάζεται Φραν Σέλακ. Χωρίς καμία αμφιβολία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου.

Η ζωή του ξεπερνάει κάθε φαντασία που ενδεχομένως θα μπορούσε να επινοήσει ο κινηματογράφος.

Ο Κροάτης, λέει ότι  νιώθει «άτυχος». Αλλά κανείς δεν τον πιστεύει. Ο Φραν γλίτωσε από βέβαιο θάνατο επτά φορές και μετά…  έγινε εκατομμυριούχος κερδίζοντας το λαχείο!

Κρατήστε την αναπνοή σας και διαβάστε τις περιπέτειες του Φραν Σέλακ!

Όλα  ξεκίνησαν το 1962, όταν το τρένο, στο οποίο επέβαινε ξέφυγε από τις ράγες και έπεσε στο παγωμένο ποτάμι. Έσπασε το χέρι του, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες πέθαναν.

Το 1963 μπήκε για πρώτη και τελευταία φορά σε αεροπλάνο. Το αεροπλάνο έπεσε και οι 19 συνεπιβάτες του σκοτώθηκε, ενώ ο ίδιος γλίτωσε με μερικούς μώλωπες όταν άνοιξε η πόρτα δίπλα του!

Το 1966 το λεωφορείο, στο οποίο επέβαινε βγήκε από το δρόμο και έπεσε σε ένα ποτάμι, με αποτέλεσμα να πνιγούν οι υπόλοιποι 4 επιβάτες. Εκείνος βγήκε αλώβητος!

Το 1970 και το 1973 το αμάξι του πήρε φωτιά την ώρα που το οδηγούσε. Πάλι δεν έπαθε τίποτα.

Το 1995 τον χτύπησε ένα λεωφορείο αφήνοντας τον αναίσθητο, ενώ το 1996 συγκρούστηκε μετωπικά με ένα φορτηγό. Το αυτοκίνητό του έπεσε από γκρεμό βάθους 300 μέτρων, όμως ο ίδιος κατάφερε -σιγά το δύσκολο!- να πιαστεί από ένα δέντρο και να ζήσει!

Ο επτάψυχος καθηγητής μουσικής μετά από όλα αυτά  αποφάσισε κάποτε να αγοράσει ένα  λαχείο. Ήταν το  2001. Κέρδισε 1 εκατ. δολάρια. Τι έκανε με τόσα λεφτά; Αγόρασε ένα ιδιωτικό νησί και επέλεξε να ζήσει εκεί απομονωμένος.

Στα 81 του γνώρισε τον  έρωτα στα μάτια της 5ης (!) συζύγου του. Τότε αποφάσισε να δώσει τα χρήματα στους συγγενείς του και να ζήσει σαν φυσιολογικός άνθρωπος σε ένα φτωχικό σπιτάκι.

Κράτησε μόνο λίγα χρήματα για μια επέμβαση που έπρεπε να κάνει.

«Στην ηλικία μου δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο πέρα από την Κατερίνα (την γυναίκα του). Μερικοί άνθρωποι θεωρούν ότι είμαι πολύ τυχερός που ξέφυγα από τόσες ατυχίες. Εγώ νιώθω ότι είμαι άτυχος που βρέθηκε σε τόσα ατυχήματα…», είχε δηλώσει σε συνέντευξη του. Είναι και αυτό μια άποψη…


Πρωταθλήτριες στο sex οι Ελληνίδες



Η εικόνα της συντηρητικής γυναίκας, που περιμένει τον ένα και μοναδικό σύντροφο φαίνεται πως έχει πεθάνει και τη θέση της έχει πάρει ο πειραματισμός και ο σεξουαλικός «πρωταθλητισμός»!
Τα στοιχεία, λοιπόν, λένε ότι 1 στις 10 γυναίκες έχει περισσότερες από 3 σεξουαλικές επαφές την εβδομάδα!
Το 36% των γυναικών αναφέρει ότι έχει σεξουαλικές επαφές έως τρεις φορές την εβδομάδα και το 25% αρκείται σε μία σεξουαλική συνεύρεση την εβδομάδα.
Αποχή από το σεξ, λόγω διαφόρων συνθηκών, δηλώνει ένα ποσοστό 26%.
Σε ό,τι αφορά τον αριθμό των ερωτικών συντρόφων, το 1/3 του δείγματος αναφέρει ότι είχε μόνο έναν σεξουαλικό σύντροφο, το 16% δύο και οι υπόλοιπες πιο πολλούς.
Το 5% ξεκίνησε τη σεξουαλική τους ζωή πριν την ηλικία των 16 ετών.

Σοκ: Δηλητηρίασαν 86 μαθήτριες με αέριο σε δύο διαφορετικά σχολεία!



Τουλάχιστον 74 μαθήτριες στο βόρειο Αφγανιστάν αισθάνθηκαν αδιαθεσία αφού ανέπνευσαν ένα αέριο στο σχολείο τους και οι γιατροί εξετάζουν την πιθανότητα να τις δηλητηρίασαν, ανέφεραν σήμερα τοπικοί αξιωματούχοι.
Τα κορίτσια ασθένησαν αφού εισέπνευσαν ένα άγνωστο αέριο στο σχολείο τους, το Μπίμπι Μαριάμ, στην πόλη Ταλουκάν, την πρωτεύουσα της επαρχίας Ταχάρ. Η πόλη αυτή απέχει 250 χιλιόμετρα βορείως της πρωτεύουσας Καμπούλ.
Ο εκπρόσωπος του κυβερνήτη της Ταχάρ, Σουλεϊμάν Μοράντι, επέρριψε την ευθύνη στους “εχθρούς της κυβέρνησης και της χώρας” και είπε ότι ο στόχος ήταν να εμποδίσουν τα κορίτσια να πηγαίνουν στο σχολείο.
Οι μαθήτριες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της περιοχής και οι περισσότερες πήραν εξιτήριο αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Αρκετές όμως παραμένουν για νοσηλεία και μάλιστα η κατάσταση ορισμένων θεωρείται κρίσιμη, δήλωσε ο επικεφαλής του νοσοκομείου, Δρ. Τζαμίλ Φροτάν. “Έχουμε ήδη στείλει δείγματα από το αίμα τους στο υπουργείο Δημόσιας Υγείας και σύντομα θα αποσαφηνιστεί η αιτία της ασθένειάς τους”, πρόσθεσε.
Πριν από τρεις ημέρες, περισσότερες από δώδεκα μαθήτριες σε άλλο σχολείο του Ταλουκάν ασθένησαν αιφνιδίως από άγνωστη αιτία.
Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για τα περιστατικά αυτά.
Πέρσι, μεταξύ Μαΐου-Ιουνίου, είχαν καταγραφεί κρούσματα δηλητηρίασης σε τέσσερα σχολεία θηλέων της επαρχίας Ταχάρ. Οι αρχές διέταξαν τότε τους διευθυντές να παραμένουν στα κτίρια ως αργά και το προσωπικό να ελέγχει το χώρο για ύποπτα αντικείμενα και το νερό για ενδεχόμενες ουσίες.

http://www.koolnews.gr/

Ξέσπασε η νονά της Αθηνάς Ωνάση εναντίον της για την πώληση του Σκορπιού



Σε συνέντευξή της στο Έθνος της Κυριακής, η Μαρίνα Δοδέρο έλυσε τη σιωπή της και καταφέρθηκε εναντίον της βαφτισιμιάς της, Αθηνάς Ωνάση, για το ξεπούλημα του Σκορπιού.

"Δεν θα μπορούσα ποτέ να πιστέψω ότι η Αθηνά θα έφτανε στο σημείο να δώσει το νησί που πάνω του βρίσκονται οι τάφοι της μητέρας, του παππού και του θείου της. Τα χρήματα δεν τα δημιούργησε μόνη της η Αθηνά για να κόψει μεμιάς τον ομφάλιο λώρο. Αν ζούσε η Χριστίνα δεν θα επέτρεπε ποτέ κάτι τέτοιο", επισημαίνει στο Έθνος της Κυριακής η νονά της Αθηνάς Ωνάση, Μαρίνα Δοδέρο από το Μπουένος Άιρες.

Η Δοδέρο ήταν στενή φίλη της μητέρας της Αθηνάς, Χριστίνας Ωνάση, και 25 χρόνια μετά τον θάνατο της τελευταίας, δείχνει πως δεν μπορεί να κατανοήσει την πράξη της Αθηνάς.

"Δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Δεν θα μπορούσα να πιστέψω ότι η Αθηνά θα έκανε κάτι τέτοιο. Τα 30 στρέμματα γης που περιβάλλουν τους τάφους, βάσει της διαθήκης του Αριστοτέλη Ωνάση δεν πωλούνται. Ο Αλέξανδρος έχει ταριχευτεί και τον βλέπεις όπως ακριβώς ήταν", συμπληρώνει η Δοδέρο.

Τέλος, η νονά της Αθηνάς τόνισε πως αν η πώληση γινόταν με γνώμονα να ανακουφιστεί οικονομικά η Ελλάδα, μπορεί να τη δεχόταν. Αλλά τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι.

http://www.cosmo.gr/

Υποβιβάστηκε η ΑΕΚ


Για να σωθεί η ΑΕΚ έπρεπε να κερδίσει στο Περιστέρι. Η Ένωση έδειξε επιθυμία, καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με αυτό κόντρα στον Πανθρακικό, αλλά η θέληση δεν συμβάδιζε με την ικανότητα.

Η ΑΕΚ ήθελε αλλά δεν μπορούσε και όσο κυλούσαν τα λεπτά τόσο το άγχος σκέπαζε τους ποδοσφαιριστές του Δέλλα οι οποίοι μέσα σε όλα τα άλλα είχαν καταβληθεί και από το βάρος της περίστασης.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Ατρόμητος βγήκε τρεις φορές στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ, με το βοηθό να σηκώνει και στις τρεις περιπτώσεις τη σημαία. Η πρώτη ολοκληρωμένη φάση στον αγώνα έγινε στο 21ο λεπτό με φάουλ του Πίτου Γκαρσία που πέρασε άουτ.

Από εκείνο το σημείο και μέχρι να συμπληρωθεί μια ώρα αγώνα η ΑΕΚ είχε μια μικρή υπεροχή, όμως δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κλασσική ευκαιρία. Ο Πετρόπουλος δύο φορές και ο Βλάχος μία, έφτασαν σε τελικές προσπάθειες χωρίς όμως να πετυχαίνουν το στόχο.

Η ΑΕΚ μπορεί να ήταν η ομάδα που «καιγόταν» αλλά τις δύο μεγάλες στιγμές στον αγώνα τις είχε ο Ατρόμητος με τον Γιάννη Αραμπατζή να πραγματοποιεί μεγάλες αποκρούσεις και να κρατά τους κιτρινόμαυρους μέσα στο παιχνίδι της παραμονής.

Ο τερματοφύλακας και αρχηγός της ΑΕΚ σταμάτησε ένα σουτ του Μπρίτο και ένα τετ α τετ του Ναπολεόνι, όμως όσο δεν ερχόταν ένα γκολ για την Ένωση, αυτά δεν ήταν καν παρηγοριά για το Δέλλα και τους παίκτες του. Όπως δεν ήταν παρηγοριά και το χέρι του Μπουγαΐδη σε σουτ του Μπρίτο που δεν είδε ο Παππάς.

Στα τελευταία λεπτά η ΑΕΚ έπαιξε με τη φωτιά. Ο Δέλλας έβγαλε τους τρεις πιο έμπειρους παίκτες που είχε στην ενδεκάδα (Πετρόπουλο, Ρίκκα και Γκερέιρο), άλλαξε το σχήμα, πέρασε ψηλά τον Κουτρουμπή για να παίρνει τις πρώτες μπαλιές, όμως ούτε αυτό έφερε το γκολ της λύτρωσης.

Οι φίλοι της ΑΕΚ προσπαθούσαν να ενισχύσουν την ομάδα τους με συνθήματα μέχρι το φινάλε, ενώ αυτοί του Ατρόμητου βγήκαν από τη... χειμερία νάρκη στο 90ο λεπτό πανηγυρίζοντας με φωνές, όχι για την εμφάνιση της ομάδας τους, αλλά για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ.

Το γκολ του Γιαννούλη στο τελευταίο του αγώνα απλά σκότωσε μια ΑΕΚ που στο κρισιμότερο ματς της ιστορίας της δεν είχε την αγωνιστική δυνατότητα να κερδίσει…

Η εικόνα με τα κλάματα και τους λυγμούς των παικτών της ΑΕΚ, το Δέλλα που τους σήκωνε από το χορτάρι για να πάνε στα αποδυτήρια και τους οπαδούς της Ένωσης που φώναζαν συνθήματα ακόμη και μετά το 90, ήταν το τέλος μια τραγικής εξέλιξης για τον ποδοσφαιρικό σύλλογο της ΑΕΚ.

http://www.contra.gr/

Ποια πασίγνωστη σταρ δήλωσε ότι ήταν παρθένα μέχρι τα 31 της;



Μπορεί να πρωταγωνίστησε πριν από μερικά χρόνια στην ταινία «Τα πάντα για τον έρωτα», αλλά τελικά η Liza Kidrow αποδείχτηκε ότι είχε απίστευτη αυτοσυγκράτηση. Η αγαπημένη σε όλους μας Φοίβη από τα «Φιλαράκια» είχε παραδεχτεί ότι δεν το είχε κάνει μέχρι και τα 31 της χρόνια.



Oταν η Καινουργιου τα εδειξε...oλα! [video]



Ήταν προφητικό… Τότε οι παρουσιαστές φορούσαν φανέλες της Εθνικής και την πετούσαν στη πισίνα.Τώρα ο Σαμαράς φοράει τη φανέλα της Εθνικής και την πετάει…

όπου βρεί. Οκ…πλάκα κάνω. Μη βαράτε! Η Κατερίνα τότε έκανε ρεπορτάζ στον «Όμορφο κόσμο το πρωί» με την «πεντάδα» των παρουσιαστών! Κάποια στιγμή ο Νίκος Παπαδάκης και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποφασίζουν να την πετάξουν στη πισίνα! Εκείνη φοράει φορεματάκι… Προσπαθεί να αντισταθεί, φωνάζει «Όχι, όχι, όχι…μη φανεί τίποτα» όμως δεν μπορεί να αντισταθεί! Τα αγόρια τη σηκώνουν αγκαλιά και τη πετούν στη πισίνα! Και κατά τη διάρκεια τα βλέπουμε όλα! Ασορτί άσπρο βρακάκι με το φορεματάκι! Είναι μετά να μη θέλει να το δει ξανά ο Σεργουλόπουλος σε αργή κίνηση;



gossip-tv.gr 

Τα 5 θρυλικά ναυάγια της ανθρωπότητας



Mary Rose, Titanic, Lusitania, Bismarck, Belgrano. Και τα πέντε πλοία έγραψαν ιστορία για διαφορετικούς λόγους. O θρύλος τους, όμως, δημιουργήθηκε όταν βυθίστηκαν.
Σαν πλοία έγραψαν ιστορία για την πολεμική τους ισχύ, το μέγεθος τους, τη χλιδή που προσέφεραν και τις τεχνολογικές τους καινοτομίες.Αργά ή γρήγορα όμως βρέθηκαν στο πυθμένα των θαλασσών τροφοδοτώντας το μύθο που είχαν δημιουργήσει με δοξασίες και παραδοξολογίες.

Mary Rose

Perierga.gr - Θρυλικά ναυάγια!Ναυπηγημένο μεταξύ 1509 και 1511, το Mary Rose ήταν ένα από τα πρώτα πλοία του Βασιλικού Ναυτικού με τη δυνατότητα να βάλει ομοβροντίες. Ήταν το αγαπημένο πλοίο του Ενρίκου Ζ και σηματοδότησε την αλλαγή του βρετανικού στόλου από τα μεσαιωνικά πλωτά φρούρια στις γαλέρες που κυριάρχησαν επί Ελισάβετ Α.

Στις 19 Ιουλίου 1545, ο Ενρίκος Ζ βρισκόταν στο Σάουθσι για να παρακολουθήσει τον απόπλου του Mary Rose που θα συμμετείχε σε ναυμαχίες εναντίον γαλλικών καταδρομικών. Αντίθετα, αυτό που παρακολούθησε ήταν μια καταστροφή. Το βαρύ σκάφος πήρε κλίση εξαιτίας των δυνατών ανέμων, άρχισε να παίρνει νερό από τις κάτω πόρτες των κανονιών και σύντομα αναποδογύρισε. Από τα 700 μέλη του πληρώματος μόνο τα 40 επιβίωσαν.

Οι επιχειρήσεις ανέλκυσης ξεκίνησαν την ίδια χρονιά ανασύροντας κάποια από τα κανόνια, τα κατάρτια και τα πανιά αλλά σταμάτησε το 1550 αφού το πλοίο είχε ήδη καλυφθεί από τη λάσπη που θα το διατηρούσε στους επόμενους αιώνες.

Η πρώτη σύγχρονη προσπάθεια για την εξερεύνηση του ναυαγίου έγινε στα μέσα του 1960 από την ομάδα του Αλεξάντερ Μακ Κι. Το 1982, περίπου εξήντα εκατομμύρια παρακολούθησαν την ανέλκυση του Mary Rose ζωντανά στην τηλεόραση.

Σήμερα το πλοίο βρίσκεται σε διαδικασία συντήρησης και ψεκάζεται με ειδικά χημικά για να εμποδιστεί η διάβρωση του ξύλου. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί το 2008 και μετά θα υποστεί μια διαδικασία αργής ξήρανσης. Μέχρι τότε οι επισκέπτες του ιστορικού ναυπηγείου του Πόρτσμουθ μπορούν να θαυμάσουν τη Mary Rose που εκτίθεται σε γυάλινη προθήκη.

Τιτανικός

Perierga.gr - Θρυλικά ναυάγια!
Το πιο διάσημο ναυάγιο του κόσμου, ο Τιτανικός, της White Star Line, κατασκευάστηκε στο ναυπηγείο Harland και Wolff της Ιρλανδίας μεταξύ 1909 και 1911. Μνημείο πολυτέλειας για την εποχή του, διέθετε γυμναστήριο, πισίνες, γήπεδο σκουός και χαμάμ ενώ είχε συνολικό εκτόπισμα 46,328 τόνων.
Αν και είχε χαρακτηριστεί ως «αβύθιστο», ο Τιτανικός ναυάγησε μετά από σύγκρουση με παγόβουνο στις 15 Απριλίου 1912, πριν ολοκληρώσει το παρθενικό του ταξίδι. Από τους συνολικά 2,208 επιβαίνοντες επιβίωσαν μόνο 712. Εξαιτίας του υψηλού προφίλ των επιβατών της πρώτης θέσης, το ναυάγιο έγινε πρώτη είδηση σε όλο τον κόσμο.
Η ιδέα της εύρεσης του ναυαγίου, ακόμα και της ανέλκυσης του, χρονολογείται από το έτος της βύθισης. Ωστόσο, η πρώτη επιτυχής προσπάθεια ήταν το Σεπτέμβριο του 1985 όταν μια επιστημονική ομάδα με επικεφαλής το διάσημο ερευνητή Δρ Ρόμπερτ Μπάλαρντ εντόπισε τον Τιτανικό 323 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά της Νέας Γης και σε βάθος 3800 μέτρων.
Η πιο σημαντική ανακάλυψη ήταν ότι το πλοίο είχε κοπεί στα δυο. Στο τμήμα της πλώρης, που παραμένει σχετικά ανέπαφη και στο τμήμα της πρύμνης που βρίσκεται περίπου 600 μέτρα κατεστραμμένη και παραμορφωμένη. Οι μαρτυρίες των επιζώντων της εποχής για το αν το πλοίο είχε κοπεί ή όχι καθώς βυθίζονταν ήταν αντιφατικές.
Τόσο οι βρετανικές όσο και οι αμερικάνικες έρευνες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το πλοίο βυθίστηκε ανέπαφο και πιθανότατα κόπηκε στα δύο σε μεγάλο βάθος.
Σήμερα το ναυάγιο είναι επισκέψιμο μέσω του βαθυσκάφους MIR που ξεκινά από το Σεν Τζον του Καναδά και μεταφέρει τουρίστες στην πλώρη και τη γέφυρα όπου ο καπετάνιος Ε. Σμιθ εξέδωσε τις τελευταίες του διαταγές. Διάφοροι ιστορικοί και επιστήμονες αναφέρουν ότι οι επισκέψεις επιταχύνουν τη φυσιολογική διαδικασία διάβρωσης και ότι το ναυάγιο θα καταρρεύσει μέσα στα επόμενα 50 χρόνια.
Lusitania
Perierga.gr - Θρυλικά ναυάγια!Αποπλέοντας από τη Νέα Υόρκη για το Λίβερπουλ, το Lusitania είχε χαρακτηριστεί το «λαγωνικό των θαλασσών». Βυθίστηκε από γερμανική τορπίλη στα ανοικτά της νότιας Ιρλανδίας στις 7 Μαΐου 1915.
Με το ξέσπασμα του πολέμου, τον Αύγουστο του 1914, το Lusitania επιστρατεύτηκε από το Βασιλικό Ναυτικό και εξοπλίστηκε με 12 πυροβόλα των 6 ιντσών. Την εποχή εκείνη ήταν το πιο βαριά οπλισμένο από τα καταδρομικό του Βρετανικού στόλου που περιπολούσαν τα στενά της Μάγχης.
Ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, επιθεωρώντας το πλοίο ως πρώτος Λόρδος της Ναυτικής Διοίκησης, έκανε το σχόλιο που αργότερα θα στοίχειωνε τον ίδιο και το πλοίο: Για μένα είναι απλώς άλλοι 45000 τόνοι «ζωντανού δολώματος».
Ελάχιστα αργότερα, στις 7 Μαΐου 1915, το Lusitania, που στην πραγματικότητα ήταν 30,396 τόνων, χτυπήθηκε από τορπίλη και βυθίστηκε σε μόλις 20 λεπτά. 1201 άνθρωποι πέθαναν μεταξύ των οποίων γυναίκες και παιδιά. Ανάμεσα στις απώλειες 128 ήταν αμερικάνοι πολίτες. Το U20, το γερμανικό υποβρύχιο που εκτόξευσε την τορπίλη, αρχικά έκανε ένα γύρο από το σημείο και κατόπιν εξαφανίστηκε επιστρέφοντας στη βάση του 6 μέρες μετά.
Η τοποθεσία του ναυαγίου έχει προσδιοριστεί από το 1935 ωστόσο δεν έχει ανελκυστεί. Διάφορα ευρήματα εκτίθενται στο Ναυτικό μουσείο του Μέρσισαϊντ στο Λίβερπουλ.
Bismarck
Perierga.gr - Θρυλικά ναυάγια!Με εκτόπισμα 50000 τόνων και μέγιστη ταχύτητα 30 κόμβων, το Bismarck ήταν το καμάρι του Γερμανικού Ναυτικού στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Ουίνστον Τσόρτσιλ το είχε χαρακτηρίσει ως «ένα τρομακτικό πλοίο και ένα μνημείο ναυπηγικής». Το μήκος του έφτανε περίπου τα τρία γήπεδα ποδοσφαίρου και το μέγιστο ύψος του τους 17 ορόφους.
Όπως και με τον Τιτανικό το παρθενικό του ταξίδι έμελλε να λήξει άδοξα. Μετά από 8 μέρες ανελέητης καταδίωξης, το Μάιο του 1941, το πηδάλιο του αχρηστεύτηκε από μια βρετανική τορπίλη και έμεινε ουσιαστικά ακυβέρνητο.
Μετά από έναν καταιγισμό πυρών βυθίστηκε παίρνοντας μαζί του την πλειοψηφία των 2200 μελών του πληρώματος. Μόνο 115 σώθηκαν.
Το 1989 και έχοντας χτενίσει 200 τετραγωνικά μίλια βυθού, η ομάδα του Δρ Ρόμπερτ Μπάλαρντ ανακάλυψε το ναυάγιο του Bismarck 300 μίλια νότια του Κορκ της Ιρλανδίας και σε βάθος 5000 μέτρων.
Παρά τις καταστροφές που προξένησαν τα βλήματα και οι τορπίλες των βρετανικών σκαφών, το ναυάγιο είναι σε εντυπωσιακά καλή κατάσταση.
Μετά από άδεια της γερμανικής κυβέρνησης οργανώθηκαν διάφορες αποστολές για την εξερεύνηση του. Μεταξύ των επισκεπτών ήταν επιζήσαντες του ναυαγίου όπως ο Χάινριχ Κουντ και ο Χάιντς Στιγκ καθώς και ο αμερικάνος σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον.
Belgrano
Perierga.gr - Θρυλικά ναυάγια!Η βύθιση του Belgrano ήταν ένα από τα πιο δραματικά και αντιφατικά επεισόδια του πολέμου των Φόκλαντς. Στις 2 Μαΐου 1982, το πυρηνικό υποβρύχιο του Βασιλικού Ναυτικού HMS Conqueror εκτόξευσε δύο τορπίλες κατά του πολεμικού πλοίου της Αργεντινής.
300 άνθρωποι πέθαναν από την έκρηξη και άλλοι 23 αργότερα με τη βύθιση. Οι απώλειες ήταν περίπου οι μισές για την Αργεντινή κατά τη διάρκεια του πολέμου Καθώς το πλοίο άρχισε να βυθίζεται πραγματοποιήθηκε μια από τις πιο δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης στην παγκόσμια ιστορία. Τελικά από τους 1093 επιβαίνοντες επέζησαν 770.
Το Φεβρουάριο του 2003, η National Geographic Society σε συνεργασία με το Πολεμικό Ναυτικό της Αργεντινής ξεκίνησαν μια κοινή αποστολή για την εύρεση του Ναυαγίου. Μετά από δύο εβδομάδες σε ακραίες συνθήκες, η αποστολή δεν μπόρεσε να βρει το ναυάγιο.
Σήμερα πιστεύεται ότι κείτεται 180 χιλιόμετρα από τις ακτές της Αργεντινής και σε 4 χιλιόμετρα βάθος. Αξιοποιώντας, ωστόσο, την ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε στην ανεύρεση του Τιτανικού και του Bismarck.

πηγή: men24.gr

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Πήδηξε μέσα στον τάφο την ώρα της κηδείας του αφεντικού της


Διαβάστε την ιστορία αφοσίωσης του θηλυκού "Χάτσικο" που συγκίνησε την τοπική κοινωνία


Μια απίστευτη ιστορία που θυμίζει εκείνη του Χάτσικο, που είχε συγκινήσει όλον τον κόσμο με το να περιμένει, έως τον θάνατό του, το αφεντικό του, είναι αυτή που εκτυλίχθηκε και συνεχίζει να εκτυλίσσεται στο χωριό του Αγίου Θωμά στην Πρέβεζα.

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες όταν χάθηκε ένας αγαπητός άνθρωπος της τοπικής κοινωνίας από τον Αγ. Θωμά Πρέβεζας, ο Λάκης, όπως τον γνώριζαν πολλοί.

Για τον Λάκη, το ψάρεμα την περασμένη Τρίτη, ήταν το τελευταίο του αφού βρέθηκε νεκρός δίπλα στην βάρκα του στο λιμάνι του χωριού.
Ο άτυχος άντρας όμως είχε και μια άλλη αγάπη εκτός από το ψάρεμα. Τα ζώα. Έτσι συχνά τάιζε αδέσποτα σκυλιά που περιφέρονταν γύρω του στο λιμάνι όταν γύριζε από το ψάρεμα.

Μαζί με αυτά και ένα μικρό θηλυκό σκυλάκι, που πρόσφατα μάλιστα είχε γεννήσει.

Μάθαμε μετά τον θάνατο του Λάκη, του δόθηκε το όνομα "Αβγόλα" και έτσι θα το αποκαλούμε και εμείς στην συνέχεια περιγράφοντας την απίστευτη ιστορία του, μετά τον θάνατο του ανθρώπου που το φρόντιζε.

Την Αβγόλα ο Λάκης την φρόντιζε από μικρή, όπως περιγράψανε στο pamepreveza.gr με κάθε λεπτομέρεια οι συγγενείς του.

Όπου και να πήγαινε ο Λάκης, η Αβγόλα τον ακολουθούσε. Τον ακολουθούσε στο λιμάνι και τον περίμενε να επιστρέψει από το ψάρεμα. Τον ακολουθούσε στο καφενείο του χωριού και τον περίμενε έξω από αυτό.

Όλα ξεκίνησαν εκείνη την Τρίτη, όταν η Αβγόλα περίμενε με ανυπομονησία το αφεντικό της στην προβλήτα του λιμανιού, στο χωριό.

Μάταια όμως, ο Λάκης δεν είχε εμφανιστεί και έτσι η Αβγόλα στάθηκε δίπλα στην βάρκα του. Η λύπη διαγράφονταν στο πρόσωπο του σκυλιού.

Όλες αυτές τις μέρες έως ότου η σωρός του άτυχου ψαρά φτάσει στο χωριό, αφού είχε μεταφερθεί στα Γιάννενα για νεκροψία, το μικρόσωμο ζώο ήταν ανήσυχο. Τριγυρνούσε από εδώ και από εκεί, σαν κάτι να έψαχνε. Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που μπήκε στο σπίτι του Λάκη, κοίταζε για λίγο το κρεβάτι του και έφευγε.

Την μέρα της κηδείας, η Αβγόλα, μπήκε μέσα στην εκκλησία και μπροστά στα έκπληκτα μάτια όσων βρέθηκαν εκεί πήγε και έκατσε κάτω από το φέρετρο. Εκεί η μικρή σκυλίτσα αποχαιρετούσε, ίσως, με τον δικό της βουβό τρόπο, τον άνθρωπο που την τάιζε.

Μάταιη ήταν η προσπάθεια κάποιων κυριών να την απομακρύνουν από την εκκλησία. Η Αβγόλα επέστρεφε ξανά και ξανά και έπαιρνε την δική της θέση δίπλα στο αφεντικό της.

Ακόμα και όταν προσπάθησαν να την δέσουν έξω στο προαύλιο, μάλιστα με μια ζώνη του εκλιπόντος, έτσι ώστε να τον μυρίζει, η Αβγόλα κατάφερε να λυθεί.

Λύθηκε και ακολούθησε το αυτοκίνητο που μετέφερε την σoρό έως το νεκροταφείο.

Εκεί από ένα σημείο όπου έβλεπε τα πάντα κάθονταν και παρακολουθούσε. Συνόδευε με τα λυπημένα της μάτια τον Λάκη στην τελευταία του κατοικία.

Και το συγκλονιστικό περιστατικό δεν άργησε να συμβεί…
Την ώρα που το φέρετρο έμπαινε στον τάφο η Αβγόλα πήδηξε μέσα και βρέθηκε στα χέρια του Λάκη, μπροστά στα έκπληκτα μάτια συγγενών και φίλων.

Κατάφεραν και την έβγαλαν, γεμίζοντας με μεγαλύτερη θλίψη συγγενείς και φίλους που βρέθηκαν εκεί.

Ακόμα και μετά, η Αβγόλα, δεν έπαψε να αναζητεί τον αφεντικό της…

Μέχρι και σήμερα. Η θλίψη είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της και πλέον βρίσκει την αγάπη κοντά στους συγγενείς του άτυχου ψαρά.

Πηγή: pamepreveza.gr

Αναλύοντας το γυναικείο και τον αντρικό εγκέφαλο (χιούμορ)



Ποια είναι τα κοινά σημεία
































Κάνε το παρακάτω τεστ και δες που θα γνωρίσεις τον... έρωτα!


Θα γνωρίσεις τον έρωτα. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα συμβεί. Πού όμως; Κάνε το τεστ και δες ανάλογα με το χαρακτήρα σου, πού, σύμφωνα με το newsbomb.gr, είναι πιο πιθανό να γνωρίσεις τον έρωτα!
O κολλητός σου θέλει να σε γνωρίσει με τον νέο του συνάδελφο από τη δουλειά. Σου αρέσει αλλά θέλεις να μάθεις περισσότερα για εκείνον. Τι κάνεις;
1. Βρίσκεις γνωστούς και φίλους που τον ξέρουν και μαθαίνεις τα πάντα για αυτόν
2. Τον ψάχνεις στο facebook. Μέχρι και search με το όνομά του στο google μπορεί να κάνεις
3. Βρίσκεις ποιο είναι το αγαπημένο του bar και εμφανίζεσαι εκεί που δεν το περιμένει
Είσαι τσιμπημένη με τον όμορφο γείτονα. Αλλά δεν έχει τύχει ποτέ να μιλήσετε. Πώς επιδιώκεις την συζήτηση;
1. Βάζεις την κολλητή σου να του μιλήσει και να τον καλέσει για καφέ σπίτι σου
2. Τον βρίσκεις στο facebook και του κάνεις add
3. Περιμένεις στο ασανσέρ και μπαίνεις τυχαία μαζί του στο θάλαμο
Είσαι από εκείνες τις γυναίκες που σε ένα πάρτυ...
1. Μπαίνουν στη διαδικασία να γνωρίσουν κόσμο μόνο μέσω φίλων
2. Μιλάνε συνεχώς και αποκλειστικά με τους ανθρώπους που γνωρίζουν στο πάρτυ
3. Κάνεις πολύ εύκολα socializing και γνωρίζεις 10 άτομα το λεπτό
Ποιο είναι το μότο της ζωής σου σε ό, τι έχει να κάνει με τα ερωτικά;
1. Τα πιο σημαντικά πράγματα συμβαίνουν εκεί που δεν το περιμένεις
2. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει
3. Συν Αθηνά και χείρα κίνει
Βρίσκεσαι σε μια συζήτηση με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις καλά. Εσύ:
1. Είσαι μαζεμένη αρχικά, αλλά όσο περνά η ώρα μπαίνεις πιο έντονα στη συζήτηση
2. Είσαι ήσυχη και ντροπαλή
3. Έχεις έναν μαγικό τρόπο να εκπέμπεις οικειότητα και γίνεσαι το κέντρο της συζήτησης
Πώς θα περιέγραφες του κολλητούς σου;
1. Είναι πολύ καλοί στο να ψυχολογούν τους άνδρες
2. Βρίσκονται συνέχεια online, από όπου και τα λέτε
3. Είναι εξίσου party animals με εσένα. Για να μην μιλήσεις για τα ατελείωτα shopping therapies
Τα Σαββατόβραδα συνήθως σε βρίσκουν:
1. Να βλέπεις τηλεόραση και να διαβάζεις
2. Να ανανεώνεις το προφίλ σου και να ανεβάζεις φωτογραφίες στο facebook
3. Για ποτό με την παρέα στο γνωστό στέκι
Αποτελέσματα...
Περισσότερα Α: Έρωτας από συνοικέσιο! Όχι δεν θα κάνεις αίτηση σε γραφείο συνοικεσίων, αλλά το πιθανότερο είναι το "κονέ" να το κάνει κάποιος φίλος σου. Δείξε μου τον φίλο σου, λοιπόν, να σου πω ποιος είσαι. Είσαι από εκείνες τις γυναίκες που επενδύουν πολύ στις φιλικές σχέσεις και ψάχνουν να βρουν τον έρωτα with a little help from their friends. Είναι καλό να σε βοηθά κάποιος έμπιστος να διώξεις τις αναστολές και τους φόβους, όταν ένα ενδιαφέρον πρόσωπο εμφανίζεται στον ορίζοντα. Θα έπρεπε όμως να το δουλέψεις λίγο και μόνη σου. Για σκέψου τι μπορεί να συμβεί αν γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου στο σούπερ μάρκετ στο ράφι με τα ζυμαρικά; Εκεί θα είσαι μόνη, εσύ, αυτός και τα linguini. Και πίστεψέ με, αν σε δει μετά το πρώτο νεύμα να καλείς αμέσως την κολλητή σου για οδηγίες, δεν θα σχηματίσει και την καλύτερη εντύπωση.
Περισσότερα Β: e-flirt type! Να δεις που μετά από χρόνια θα εξιστορείς στα παιδιά σου πώς έκανες Like στον αγαπημένο σου και από τότε είστε αχώριστοι. Η επιστήμη και η τεχνολογία, στην υπηρεσία των ντροπαλών. Αν είχες γεννηθεί στην προ – facebook εποχή, θα ήσουν η Ωραία Κοιμωμένη. Περιμένεις στο δικό σου όνειρο να έρθει ο πρίγκιπας του παραμυθιού να σε ξυπνήσει από τον βαθύ ύπνο. Σίγουρα, πίσω από το pc σου, είναι πιο εύκολο το φλερτ. Όμως, μπορεί το facebook και το MSN να αντικαταστήσει την διαπροσωπική επαφή; Πες ειλικρινά! Πόσες φορές δεν βρέθηκες έκπληκτη μπροστά σε κάποιον άνδρα που άλλη εντύπωση σου έδινε από το internet και άλλη στον έξω κόσμο; Πάρε βαθιά ανάσα και βγες στο σκληρό κόσμο. Θα δεις ότι έχει και ωραίες πτυχές!
Περισσότερα C: Seize the day! Δεν μπορεί κανείς να προβλέψει πού θα γνωρίσεις τον έρωτα. Πολύ απλά, όλα τα μέρη είναι πιθανά με εσένα. Είσαι ο ορισμός της δραστήριας και outgoing γυναίκας. Βγαίνεις, διασκεδάζεις και δεν αφήνεις το παραμικρό ερωτικό κάλεσμα να πέσει κάτω. Συνέχισε την καλή δουλειά! Μην ξεχνάς ο έρωτας με την πρώτη ματιά είναι σπάνιο είδος. Η συμπεριφορά σου όμως λειτουργεί σαν το πιο δυνατό λίπασμα... Το πρόσφορο έδαφος για να ευδοκιμήσει και να ανθίσει ο έρωτας. 

Καλομοίρα: Τα δάκρια για τα δίδυμα, η κακή ψυχολογία και η στήριξη από την οικογένεια



Μπορεί πλέον η Καλομοίρα να δηλώνει τρισευτυχισμένη μαμά, όμως χρειάστηκε να περάσει μία πραγματικά πολύ δύσκολη δοκιμασία που την καταρράκωσε ψυχολογικά.

Ηταν λίγο μετά τη γέννα, όταν η ίδια πήρε εξιτήριο για το σπίτι από το μαιευτήριο, όχι όμως και τα μωρά της. Είχαν έρθει στη ζωή πρόωρα και, αν και υγιή, έπρεπε να βρίσκονται υπό παρακολούθηση σε μονάδα νεογνών.

«Ηταν πολύ δύσκολο όταν έφυγα από το νοσοκομείο και δεν μπορούσα να τους πάρω μαζί μου στο σπίτι», παραδέχεται στην «R», και συνεχίζει: «Εκλαψα πολύ την πρώτη εβδομάδα και ήμουν άσχημα ψυχολογικά, μέχρι που τελικά κατάφερα να πάρω τον Δημήτρη σπίτι. Μία εβδομάδα μετά κατάφερα να πάρω και τον Νίκο και τότε ήταν που ένιωσα ολοκληρωμένη».

Μπορεί η μητρότητα να είναι το πιο όμορφο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε μία γυναίκα, όμως για πολλές είναι και το πιο δύσκολο. Η Καλομοίρα αισθάνεται κάπως έτσι.

«Φαντάζομαι ότι θα γίνεται όλο και πιο δύσκολο καθώς περνάει ο καιρός», σχολιάζει, και τονίζει: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα χωρίς τη βοήθεια της μητέρας μου, της πεθεράς μου και του Γιώργου. Είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις συγχρόνως δύο παιδιά, αλλά την ίδια στιγμή αξίζει και πάρα πολύ».

Οταν τη ρωτούν ποιος από τους δύο γιους της της μοιάζει, η Καλομοίρα προσπαθεί να κρατήσει μία σχετική ισορροπία για να μην υπάρχουν... παράπονα: «Νομίζω ότι ο Δημήτρης είναι ίδιος ο Γιώργος. Είναι πολύ ήρεμος και παρατηρεί τα πάντα. Ο Νίκος, από την άλλη, δεν κάθεται ήσυχος ούτε στιγμή.

Συνεχώς κινείται, γελάει και κοιμάται ελάχιστα. Οπως αντιλαμβάνεστε, μου μοιάζει αρκετά στη συμπεριφορά» δήλωσε στη real.

Πηγή: gossip-tv.gr

Μέτρα για τη γρίπη των πτηνών! (χιούμορ)

Σύμφωνα με επείγουσα εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας, λαμβάνονται τα κάτωθι προληπτικά μέτρα για την άμεση αντιμετώπιση των κινδύνων που πιθανόν να προκύψουν από ενδεχόμενη εισβολή της γρίπης των πουλερικών.

* Απαγορεύεται η μετάδοση των τραγουδιών "Όταν θα πάω κυρά μου.... θα σου αγοράσω ένα κοκοράκι", "Παπάκι πάει στην ποταμιά", καθώς και το χιτ των '80ς "Παπάκια". Ομοίως και το "Είμαι της γερακίνας ιός".

* Τα ερωτευμένα ζευγάρια απαγορεύεται στο εξής να αποκαλούνται πιτσουνάκια ή περιστεράκια μου. Προτεινόμενες ονομασίες: κολιμπρί, εμού, κοάλα.

* Η γριά κότα παύει να έχει το ζουμί. Παρακαλείται να το παραδώσει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της.

* Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι δεν θα αργεί πλέον να ξημερώσει. Σε αντίθετη περίπτωση θα γίνονται μετατροπές στα ωράρια των καταστημάτων και των δημοσίων υπηρεσιών.

* Αναστέλλονται οι άδειες κυκλοφορίας σε όσους οδηγούν παπάκια. Αντί αυτού προτείνεται το περπάτημα. (Προσοχή όμως: όχι το βάδισμα της χήνας).

* Όποιος κυκλοφορεί με χτένισμα κοκοράκι θα συλλαμβάνεται και θα υποχρεώνεται να το αλλάζει σε ράστα.

* Στη φράση "κάτσε στα αυγά σου" θα πρέπει να διευκρινίζεται ότι τα εν λόγω αυγά είναι αυγά χελώνας και όχι κότας.

* Το αυγό του Κολόμβου καταδικάζεται σε θάνατο δια τηγανισμού. Ο ίδιος ο Κολόμβος εξορίζεται στις Δυτικές Ινδίες.

* Οι σαράντα πέντε Γιάννηδες απαγορεύεται στο εξής να διαθέτουν ενός κοκόρου γνώση. Η πολιτεία θα μεριμνήσει για την ίδρυση ειδικών φροντιστηρίων για τη βελτίωση των γνώσεων των συγκεκριμένων ατόμων. Αρκεί να μην τα φορτώσουν στον κόκορα!!!!

* Το "Πριν αλέκτωρ φωνήσαι" διαγράφεται από τα ιερά κείμενα. Στη θέση του τοποθετείται ψηφιακός αφυπνηστήρ.

* Το σύμβολο @ παύει στο εξής να ονομάζεται παπάκι. Από σήμερα ονομάζεται ουραγκοτάγκος.

* Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα στο εξής θα τον τρώνε οι .... τύψεις.

* Αποσύρονται οι πάπιες από τα νοσοκομεία και τις κλινικές. Αντικαθίστανται με φορητές χημικές κουκουβάγιες.

* Το θέατρο Κοτοπούλη μετονομάζεται σε Θέατρο Παπακαλιάτη.

* Ο Δήμος Περιστερίου τίθεται σε καραντίνα και ο Ατρόμητος Περιστερίου υποβιβάζεται στη Β' Εθνική.

* Τέλος, όποιος ερμηνεύει δημοσίως το κύκνειο άσμα του θα εκτελείται επί τόπου.

ΑΥΤΗ, είναι η Heidi Klum… βαμμένη! Κάντε κλικ τώρα και δείτε πως είναι...ΑΒΑΦΗ και ΤΡΟΜΑΞΤΕ!


Τη Heidi Klum, την έχουμε συνηθίσει σχεδόν πάντα βαμμένη και ντυμένη… στην τρίχα!

Το 39χρονο supermοdel, ακόμα και στις καθημερινές της εξόδους, μπορεί να μην μακιγιάρεται πολύ, αλλά το κατιτίς της… το βάζει.

Αυτή τη φορά όμως, οι παπαράτσι τσάκωσαν την Klum εντελώς άβαφη!

Πάτα "LIKE" για να δεις τις φωτογραφίες


Μαζί με τον σύντροφο και σωματοφύλακα της Martin Kristen, και τα τρία της παιδιά, βγήκαν για φαγητό μέρα μεσημέρι, με την 39χρονη καλλονή να είναι εντελώς άβαφη.

Ούτε καν γυαλιά ηλίου δεν φόρεσε προκειμένου να καλύψει την έλλειχη μακιγιάζ.


Συγκρίνοντας τη με τις φωτογραφίες που σας δείχνουμε όπου η Klum είναι βαμμένη, θα λέγαμε πως δεν έχει καμία σχέση!

Άλλος άνθρωπος το 39χρονο μοντέλο, που την είδαμε έτσι και τρομάξαμε!


Έτσι για να μην νομίζετε πως όλες τους είναι αψεγάδιαστες και χωρίς καμία ατέλεια! Κάνει θαύματα το μακιγιάζ και το photoshop σας λέμε!



Πηγή: star.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger