Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η πιο ευλύγιστη γυναίκα του κόσμου είναι θεά!!! Απολαύστε την!

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012



Είναι μόλις 25 χρονών, είναι πανέμορφη και απο τον περασμένο Νοέμβρη έχει μπεί στα Ρεκόρ Γκίνες αφού κατάφερε να σπάσει τρία μπαλόνια με την πλάτη της σε 12 δευτερόλεπτα. Ο λόγος για την Julia Gunthel ή αλλιώς Zlata(χρυσή), η οποία ξεκίνησε την καριέρα της ως αθλήτρια αλλά τον τελευταίο χρόνο κάνει θραύση στο χώρο της showbiz, παρουσιάζοντας απίστευτα shows σε όλο τον κόσμο. Σε αυτά η Ρωσίδα καλλονή, επιδεικνύει με σέξυ και σαγηνευτικό τρόπο τις απίστευτες ικανότητες του  κορμιού της. Η κούκλα zlata ανακάλυψε το ιδιαίτερο ταλέντο της σε ηλικία 4 ετών. Αυτή η απίστευτη ευλιγισία οφείλεται σε μία σπάνια πάθηση , η οποία κάνει τους τένοντες της εξαιρετικά εύκαμπτους. Πραγματικά ποτέ η ευλιγισία δεν φάνταζε τόσο συναρπαστική και sexy.





http://sportygossip.com

Ανέκδοτο : Το πολύτιμο άλογο


Παντρεύτηκε ένας στο χωριό, και μόλις πήγε τη γυναίκα του στο σπίτι, της είπε: 


- Γυναίκα, ότι θέλεις κάνε, αλλά μακριά από το στάβλο με το μεγάλο μαύρο άλογο, γιατί είναι άγριο κι επικίνδυνο!

 Ζήσανε 1-2 χρόνια καλά, ξεχάστηκε μια μέρα η φουκαριάρα η γυναίκα, μπήκε στο στάβλο, τρώει μια κλωτσιά από το άλογο, και έμεινε στον τόπο. 

Έγινε η κηδεία, δεχόταν συλλυπητήρια ο σύζυγος, μόνο που ο παπάς του χωριού παρατήρησε ότι, κάθε φορά που τον πλησίαζε το σύζυγο γυναίκα να τον συλλυπηθεί, εκείνος κουνούσε το κεφάλι προς τα κάτω, και κάθε φορά που τον πλησίαζε άντρας το κουνούσε προς τα πάνω. Δεν είπε τίποτα βέβαια, τέτοιες ώρες, αλλά την περιέργεια την είχε. 


Πέρασε λίγος καιρός, ξαναπαντρεύτηκε ο άνθρωπος, πάλι τα ίδια και με την καινούργια του γυναίκα, "πρόσεχε της είπε, μακριά απ το στάβλο με το μαύρο άλογο". Και που το είπε, τι κατάφερε; Ένα χρόνο μετά ξανάγινε το κακό! Μπήκε κι αυτή στο στάβλο, μια δυνατή κλωτσιά και πάλι το άλογο, πάει στα θυμαράκια κι ετούτη! 

Καινούργια κηδεία, ξανά συλλυπητήρια, μα και πάλι ο παπάς πρόσεξε την ίδια περίεργη συμπεριφορά από τον χήρο, να κουνάει καταφατικά το κεφάλι στις γυναίκες που τον συλλυπούνταν και αρνητικά στους άντρες. 

Δεν άντεξε και λίγο μετά, τον πήρε παραπέρα και τον ρώτησε. Τι να σου πω παπά μου, του απάντησε ο λυπημένος. Με πλησίαζαν οι γυναίκες και μου έλεγαν "ζωή σε λόγου σου" κι εγώ έγνεφα "ευχαριστώ". Οι άντρες με ρώταγαν "το πουλάς το άλογο;" κι εγώ έγνεφα "όχι"!

ΘΑ ΦΡΙΚΑΡΕΤΕ! Δείτε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι ο πατέρας του Μηδενιστή!



Δεν το χωράει ο νους σου, σου λέω! Αποκλείεται να το είχες φανταστεί ποτέ αυτό... Κάνε κλικ και δες ποιος είναι ο πατέρας του Μηδενιστή!
Ο Μηδενιστής είναι γιος του... Τάσου Μπουγά!!!

Το πραγματικό του όνομα είναι Παναγιώτης Μπουγάς.
Ο μηδενιστής ήταν μέλος στους ΖΝ.

Δεν υπάρχει!

http://katara.gr

Τέρμα οι πορνοαναζητήσεις στο Google Search!


Ένα δραστικό μέτρο για την «προστασία» των χρηστών της αποφάσισε να πάρει η Google, καθώς «απαγόρεψε» σύμφωνα με το VentureBeat τις πονηρές αναζητήσεις, πορνογραφικού περιεχομένου. Συγκεκριμένα όταν ένας...

χρήστης γράφει στο πεδίο αναζήτησης εικόνων τη λέξη «porn», τότε δεν εμφανίζονται εικόνες σκληρού πορνογραφικού περιεχομένου.



Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αλλαγή αυτή έγινε σήμερα αντιληπτή από τους χρήστες της διαδικτυακής κοινότητας Reddit, οι οποίοι κατηγόρησαν την εταιρεία για λογοκρισία». 



Λίγο αργότερα η εταιρεία, μέσω εκπροσώπου της, αποφάσισε να απαντήσει στις κατηγορίες των χρηστών: «Δεν λογοκρίνουμε κανένα υλικό για ενήλικες και θέλουμε να εμφανίζουμε στους χρήστες αυτό ακριβώς που ψάχνουν. Ωστόσο, δε θέλουμε να τους δείχνουμε ακατάλληλες εικόνες σεξουαλικού περιεχομένου παρά μόνο εφόσον ψάχνουν αποκλειστικά για αυτές. Χρησιμοποιούμε αλγορίθμους για να επιλέγουμε κάθε φορά τα πιο σχετικά αποτελέσματα. Αν αναζητάτε "πονηρό" περιεχόμενο θα πρέπει να είστε πιο συγκεκριμένοι στις αναζητήσεις σας εάν αυτές είναι κατά κάποιο τρόπο αμφιλεγόμενες. Η αναζήτηση των εικόνων λειτουργεί αυτή τη στιγμή ακριβώς όπως η αναζήτηση στο Web.». 



Μέχρι στιγμές οι αλλαγές αυτές έχουν επιβεβαιωθεί σε ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ στην Ελλάδα οι εικόνες που εμφανίζονται δεν είναι φιλτραρισμένες.


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Επανήλθε στη ζωή όταν τη ράντισαν με αγιασμένο νερό!


Αδυνατούν να εξηγήσουν επιστημονικά την ξαφνική ανάρρωση οι γιατροί της...

Όλοι πίστευαν ότι ο θάνατος της 13χρονης Lucy Hussey-Bergonzi ήταν σίγουρος. Όταν, όμως, ο παπάς έβρεξε το κεφάλι της ετοιμοθάνατης κοπέλας με αγιασμένο νερό εκείνη επανήλθε αμέσως!

Συγκεκριμένα, η νεαρή ηθοποιός, η οποία έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία λίγες μόλις μέρες μετά από τα γυρίσματα της ταινίας «Χάρι Πότερ και ο ημίαιμος πρίγκιπας», μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου και συνδέθηκε με μηχανήματα υποστήριξης.

Η νεαρή κοπέλα η οποία γεννήθηκε με αρτηριοφλεβική δυσπλασία υπεβλήθη σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις ενώ βρισκόταν ήδη σε κώμα χωρίς να παρουσιάζει κάποια βελτίωση.Όταν η 41χρονη μητέρα της, Denise, ενημερώθηκε από τους γιατρούς ότι ήρθε η στιγμή να την αποχαιρετήσουν εκείνη κάλεσε τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας καθώς κι έναν παπά για να τη βαπτίσουν πριν την αποχαιρετίσουν οριστικά.

Τη στιγμή, όμως, που το αγιασμένο νερό άγγιξε το μέτωπο της, όλοι έμειναν άναυδοι καθώς το χέρι της τινάχτηκε απότομα. Κι αυτό ήταν μόνο η αρχή. Ως εκ θαύματος η κοπέλα κατάφερε να αποσυνδεθεί από τα μηχανήματα και να επανέλθει οριστικά εντός μόλις 24 ωρών.

Η μητέρα της περιγράφει: «Δύο μέρες μετά τη δεύτερη χειρουργική επέμβαση είπα στο σύζυγό μου ότι πρέπει να τη βαφτίσουμε. Εκείνη τη στιγμή πίστευα πραγματικά ότι θα πέθαινε και ήθελα απλά να της προσφέρω μια καλύτερη ευκαιρία σε κάποια άλλη πιθανή ζωή. Δεν ξέραμε τι ακριβώς κάναμε αλλά το νοσοκομείο οργάνωσε τα πάντα μέσα σε μόλις δύο μέρες.

Έτσι, βρισκόμασταν όλοι γύρω από το κρεβάτι της για να τη βαπτίσουμε. Τότε εκείνη ακριβώς τη στιγμή όταν ο παπάς έβαλε αγιασμένο νερό το μέτωπό της, το χέρι της τραντάχτηκε και κουνήθηκε άμεσα προς τα πάνω.

Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν απλά ένα τίναγμα όμως μέσα σε ένα 24ωρο βγήκε από τα μηχανήματα υποστήριξης και ανάρρωσε.

Πιθανότατα, να ανάρρωνε ούτως ή άλλως όμως ο τρόπος με τον οποίο συνέβη σου δίνει την εντύπωση ότι πρόκειται για θαύμα.

Όταν ρώτησα τους γιατρούς σε τι οφείλεται η ξαφνική ανάρρωση μου είπαν ότι δεν έχουν καμία επιστημονική απάντηση κι ότι δεν γνωρίζουν πως συνέβη. Πιστεύω ότι είναι ένα θαύμα. Δεν μπορώ να σκεφτώ καμιά άλλη εξήγηση»…

newsnow.gr

Σοκάρει, η εμφάνιση τραγουδίστριας… που κοντεύει να χάσει τα μαλλιά της κεφαλής της.



Είναι απίστευτο ...το βάρος που σηκώνει στο κεφάλι της, πολλά μαλλιά της έχουν φύγει, έχει «πνιγεί» από τα extensions στην επιθυμία της να έχει πλούσια κόμη...


Κι όμως αυτό είναι στην πραγματικότητα το κεφάλι πασίγνωστης Ελληνίδας τραγουδίστριας. Γεμάτο extension ακόμα και εκεί που δεν παίρνει άλλο. Ο λόγος για την Πάολα.





Πηγή: mychannel

7 Μυστικά για καλύτερο ύπνο !!!


Δεν είχαν άδικο οι γονείς όταν μας υποχρέωναν μικρούς να πάμε νωρίς για ύπνο.

Οι ώρες του ύπνου είναι η πιο σημαντική στιγμή της ημέρας (ή μάλλον της νύχτας) για τον οργανισμό μας. 


Ο ύπνος δίνει στο σώμα την ευκαιρία να ξεκουραστεί αποβάλλοντας την κούραση της ημέρας και να "γεμίζει" τις μπαταρίες μας για την αρχή της επόμενης.

Το καθημερινό στρες, ο σύγχρονος καταιγιστικός τρόπος ζωής και ένα σωρό άλλα προβλήματα μας κάνουν να... χάσουμε τον ύπνο μας με αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία του καθενός. Δοκιμάζοντας μερικές (ή και όλες) από τις παρακάτω συμβουλές, θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να ετοιμάσετε το σώμα σας για να παραδοθεί άνευ όρων στην αγκαλιά του Μορφέα..



1. Η θερμοκρασία του σώματός μας πέφτει το βράδυ, ξεκινώντας περίπου 2 ώρες πριν τον ύπνο και φθάνοντας αρκετά χαμηλά γύρω στις 4-5 το πρωί. Χαλαρώνοντας για λίγη ώρα (20-30 λεπτά) στην μπανιέρα με χλιαρό νερό, ανεβάζουμε 1-2 βαθμούς την θερμοκρασία του σώματός μας, αρκετά ώστε να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε έναν ήρεμο και βαθύ ύπνο. Ένα ζεστό μπάνιο λοιπόν, θα μας βοηθήσει να χαλαρώσουμε και να αποβάλλουμε την ένταση και τις έγνοιες της ημέρας. 


2. Τις βραδινές ώρες το σώμα μας απελευθερώνει μια χημική ουσία, την μελατονίνη (ναι, αυτή που απελευθερώνεται και μετά την έντονη σωματική άσκηση). Η έκκριση αυτής της ουσίας γίνεται μόνο υπό ορισμένες συνθήκες. Πολλοί επιστήμονες την αποκαλούν και "ορμόνη του σκότους". 

Γιατί; Γιατί πολύ απλά, εκκρίνεται όταν το περιβάλλον είναι σχετικά σκοτεινό. Αν θέλετε επομένως να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για ύπνο, μην κάνετε την ΔΕΗ πλούσια. Καθίστε σε ένα δωμάτιο με χαμηλωμένα φώτα, χαλαρώστε, αποβάλλετε το άγχος και ελάτε στο κατάλληλο moodγια ξεκούραση. 


3. Οι καθημερινές βραδινές μας συνήθειες μπορούν να βοηθήσουν αρκετά αν φροντίσουμε να τις επαναλαμβάνουμε κάθε βράδυ. Το βούρτσισμα των δοντιών, οι πυτζάμες, ένα βραδινό μπάνιο, αν τα προγραμματίσουμε συγκεκριμένες ώρες καθημερινά, πιθανότατα να ευνοήσουν έναν καλό και ήρεμο ύπνο. 


4. Αποφύγετε τα πάσης φύσεως διεγερτικά (όπως καφές, τσάι, σοκολάτα, αναψυκτικά τύπου cola) τις απογευματινές ώρες. Η καφεΐνη συγκεκριμένα, παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα στον οργανισμό και διεγείρει τον εγκέφαλο επηρεάζοντας τους νευροδιαβιβαστές που ρυθμίζουν τον ύπνο. 

Ακόμα και ταdecafροφήματα, σύμφωνα με έρευνες, περιέχουν μέχρι και 32mgκαφεΐνης/ κούπα, ποσότητα που ισοδυναμεί με περίπου 300ml coca cola. Σίγουρα πρόκειται για αμελητέα ποσότητα για τους περισσότερους, αλλά πολλά άτομα που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στην καφεΐνη μπορεί να επηρεαστούν περισσότερο, με 2 ή 3 ποτήρια. Η νικοτίνη είναι επίσης διεγερτική. Μπορεί να δυσκολέψει τον ύπνο και να προκαλέσει εφιάλτες. 




5. Πολύ σημαντική για έναν καλό ύπνο είναι η επιλογή του σωστού στρώματος. Αν το στρώμα σας είναι ηλικίας άνω των 10 χρόνων, αν ξυπνάτε με πόνους στον λαιμό ή την πλάτη, αν τρίζει, αν είναι πολύ μικρό ή πολύ βρώμικο, τότε μάλλον έχει έρθει η ώρα να το αλλάξετε.

 Προτού αγοράσετε καινούργιο στρώμα βεβαιωθείτε ότι θα προσφέρει τη σωστή υποστήριξη για τη δική σας σπονδυλική στήλη. Δεν είναι απαραίτητο να είναι ιδιαίτερα σκληρό, αλλά ούτε και να "βουλιάζει". Έχετε στο μυαλό σας ότι πάνω σε αυτό θα περάσετε ούτε λίγο ούτε πολύ το ένα τρίτο της ζωής σας!

6. Κλείστε την τηλεόραση και κάθε ηλεκτρονική συσκευή. Μπορεί να σας φανεί χαλαρωτικό να παρακολουθήσετε ένα dvdή να σερφάρετε στο Ίντερνετ λίγο προτού κοιμηθείτε, αλλά οι ειδικοί λένε ότι η χρήση ηλεκτρονικών συσκευών πριν τον ύπνο, μπορούν να προκαλέσουν αϋπνίες και υπερένταση. 

Οι πάσης φύσεως φωτεινές οθόνες μπορεί να δράσουν σαν διεγερτικά, οπότε θα ήταν καλύτερο να τις αποφύγετε πριν κοιμηθείτε. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε το μυαλό σας πριν τον ύπνο κάνοντας κάτι που θα σας ηρεμήσει (πχ. διαβάστε ένα βιβλίο). 


7. Περιορίστε το βραδινό γεύμα. Ένα αλμυρό σνακ ή γεύμα ακόμα και 2 ώρες πριν τον ύπνο, μπορεί να θέσει σε εγρήγορση το πεπτικό μας σύστημα κρατώντας μας ξύπνιους. Το αλκοόλ επίσης μπορεί να προκαλεί υπνηλία, αλλά μπορεί να διαταράξει τα στάδια που αναφέραμε στην αρχή του άρθρου καθώς και το REM. Επιπλέον, τα πολλά υγρά πριν τον ύπνο θα σας αναγκάσουν να επισκεφτείτε την... τουαλέτα κατά την διάρκεια της νύχτας ουκ ολίγες φορές. 

Καλύτερα λοιπόν να αποφύγετε το πολύ νερό πριν τον ύπνο και σε περίπτωση που πρέπει αναγκαστικά να πιείτε, τουλάχιστον τοποθετήστε κάποιο χρωματιστό λαμπάκι-φωτιστικό στον διάδρομο, που δεν θα επηρεάσει την ροή της μελατονίνης που αναφέραμε και πιο πάνω.


Ανερχόμενος αστέρας του σινεμά δηλώνειι: “Ήμουν γκέι αλλά… μου πέρασε!”


Θα μας… τρελάνει με τις δηλώσεις του ο 27χρονος ανερχόμενος αστέρας του σινεμά, Αντρέα Μοντοβόλι (Andrea Montovoli). 
Ο Ιταλός ηθοποιός εξομολογείται στο “Vanity Fair” πως όταν ήταν μικρός, πέρασε μια… γκέι περίοδο αλλά την ξεπέρασε!
Παρ’ όλο που ομολογεί πως θα επαναλάμβανε την εμπειρία του, δηλώνει πως πλέον ενδιαφέρεται μόνο για σχέσεις με το γυναικείο φύλο.
Ο Αντρέα που είχε κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο Ιταλικό “Dancing with The Stars” to 2009 είναι από τους πιο περιζήτητους ηθοποιούς στη γείτονα χώρα.




ΠΗΓΗ: radar.gr




Πως ένα σκάνδαλο μπορεί να καταστρέψει την καριέρα ενός ανθρώπου.




Από παλιά μέχρι και σήμερα βγαίνουν διαρκώς στο προσκήνιο σκάνδαλα διασήμων.

Συγκεντρώσαμε τα πιο γνωστά και..juicy και σας τα παρουσιάζουμε!.....






Πρίγκιπας Κάρολος – Καμίλα]


Ανέκαθεν υπήρχε ένας έρωτας μεγάλος μεταξύ των δυο και δεν μπορούσε να κρυφτεί με τίποτα. Ο δεσμός του Καρόλου με την Καμίλα διήρκεσε 33 χρόνια.Δυστυχώς, ο θάνατος της πριγκίπισσας Νταϊάνα έφερε στην επιφάνεια τον παράνομο δεσμό τους και το μεγαλειώδες σκάνδαλο του Μπακινγχαμ. Μην ξεχνάτε πως πολλοί είναι εκείνοι που ισχυρίζονται πως ο θάνατος της πριγκίπισσας ήταν σκηνοθετημένος από τη βασιλική οικογένεια..Αυτό και αν είναι σκάνδαλο! Εαν βεβαίως ισχύει!







Μπιλ Κλίντον – Μόνικα Λεβίνσκι


Και πολιτικό και ροζ σκάνδαλο!!Τι άλλο θέλετε; Όταν ο Μπιλ Κλίντον ανέλαβε την προεδρία των Η.Π.Α διατηρούσε κρυφό δεσμό με την γραμματέα του Μόνικα Λεβίνσκι.Η σχέση τους, όσο μπορεί να την πει κάποιος σχέση...διήρκησε δύο χρόνια, από το Νοέμβρη του 1995 μέχρι τον Μάρτη του 1997. Βγήκε στη φόρα το 1998, όταν η Paula Jones μήνυσε τον Κλίντον για σεξουαλική παρενόχληση.







Οικογένεια Κέννεντι – Μέριλιν Μονρόε


Στο άκουσμα του ονόματος Μέριλιν σκεπτόμαστε την οικογένεια Κένεντι...Από τη δεκαετία του ’50 φήμες ήθελαν τη γυναικάρα με το ολόλευκο φόρεμα να διατηρούσε δεσμό με τον γερουσιαστή Ρόμπερτ Κέννεντι αλλά και τον αδελφό του, πρόεδρο των ΗΠΑ Τζόν.

Πολλοί όμως είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι «οι Κέννεντι σκότωσαν τη Μέριλιν»!







Στρος Καν-Καμαριέρα


Ένα από τα πιο πρόσφατα σκάνδαλα, όπου ανάγκασαν τον πρώην ισχυρό άντρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Στρος Καν να «καταθέσει τα όπλα» της πολιτικής εξαιτίας μιας στιγμής αδυναμίας.

Ο Ντομινικ βρισκόταν στο ξενοδοχείο Sofitel και (αν ισχύει βέβαια) σε μια στιγμή αδυναμίας αποπειράθηκε να βιάσει την καμαριέρα, ενώ της ζήτησε και..παιχνιδάκια!

Το τελευταίο διάστημα και βάσει των δηλώσεων του πολλοί ισχυρίζονται ότι ευθύνεται ο Νικολά Σαρκοζί. Ο παρολίγον Πρόεδρος της Γαλλίας θέλησε να βγάλει από την μέση τον αντίπαλο του για να κερδίσει ο ίδιος τη μάχη στις πολιτικές εκλογές, κάτι που δεν κατάφερε!







Σίλβιο Μπερλουσκόνι


O πάλαι ποτέ πρωθυπουργός της Ιταλίας έχει συνδέσει απόλυτα το όνομα του με τα σκάνδλα. Θυμόσαστε το Ρούμπιγκειτ σκάνδαλο; Τα πάρτι Bunga Bunga ;

Ο Μπερλουσκόνι κατηγορείται πως είχε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη τότε Μαροκινή Καρίμα ελ Μαχρούγκ, γνωστή με το όνομα «Ρούμπι» και ότι μάλιστα μεσολάβησε για να αφεθεί ελεύθερη, όταν συνελήφθη για κάποια μικροκλοπή.

Η «Ρούμπι» φέρεται να ήταν 17 ετών όταν συνευρέθηκε με τον Ιταλό πρωθυπουργό. Δεν είναι η μόνη ανήλικη που ισχυρίστηκε ότι πήγε με τον Μπερλουσκόνι, πολλές ακόμα τον κατηγόρησαν με αποτέλεσμα να του κοστίσει ακριβά στις επόμενες εκλογές!







Hugh Grant – πόρνη Hollywood


Ο άγγλος ηθοποιός τη δεκαετία του ’90 και συγκεκριμένα το 1995 συνελήφθη στο Λος Άντζελες καθώς έκανε σεξ με τη γνωστή πόρνη του Hollywood Divine Brown σε δημόσιο χώρο.

Το κακό είναι πως ο ηθοποιός μόλις ξεκινούσε την καριέρα του.Τότε κυκλοφόρησε η πρώτη του ταινία Nine months. Μα καλά και αυτός στη μέση του δρόμου πήγε και το έκανε; Άξιο σχολιασμού..

Ο ηθοποιός καταδικάστηκε για 2 χρόνια με αστυνομική επιτήρηση, ενώ πλήρωσε ένα πρόστιμο αξίας πολλών δολαρίων που θα θυμάται ακόμα.







Τζον Τραβόλτα-μασέρ



Στα πιο πρόσφατα σκάνδαλα συγκαταλέγεται και αυτό του Τζον Τραβόλτα με τους μασερ!!



Τη δεκαετία του ’90 που το Grease έκανε πάταγο ο Τραβόλτα ζητούσε διάφορα πρόστυχα σεξουαλικά παιχνιδάκια από τα άτομα με τα οποία συνεργαζόταν , ενώ επιχείρησε να κάνει στοματικό έρωτα σε έναν φίλο του την ώρα που κοιμόταν. Όσο για τους περιβόητους μασέρ, οι υπηρεσίες που ζητούσε ο ηθοποιός ξεπερνούσαν κατά πολύ το απλό... μασάζ! Και δεν είναι ένας που τα ισχυρίζεται αυτά, αλλά τρεις παρακαλώ μασέρ!



www.freegossip.gr

Ο Άντρας που Ζηλεύουν Όλοι Οι Άντρες - Είναι Παντρεμένος Με Δίδυμες Αδερφές Και Την.. Ξαδέρφη Τους!


Ο Τζο είναι ένας μορμόνος που ζηλεύουν πολλοί άντρες. Όχι γιατί είναι όμορφος, πλούσιος ή επιτυχημένος, αλλά γιατί έχει καταφέρει το ακατόρθωτο. Κοιμάται με δύο δίδυμες αδερφές και την ξαδέρφη τους, χωρίς μάλιστα να χρειάζεται να κρύβεται από καμία από τις τρεις.
Αρχικά, ο Τζο έβγαινε ταυτόχρονα με τη Βίκι και την ξαδέρφη της Αλίνα, τις οποίες τελικά και παντρεύτηκε, ενώ απέκτησε και παιδιά, και με τις δύο. Λίγα χρόνια αργότερα, η Βίκυ παρατήρησε ότι ο Τζόε φλερτάρει την δίδυμη αδερφή της, Βάλερι. Έτσι, με παπά και με κουμπάρο προστέθηκε και αυτή στην οικογένεια.
Σήμερα, ζουν και οι 4 μαζί με τα 24 παιδιά τους κάτω από την ίδια στέγη και δηλώνουν μια μεγάλη, ευτυχισμένη οικογένεια.
http://fonografos.net

Ποια διάσημη ηθοποιός απευθύνεται στα στήθη της λέγοντάς τα «τα μωρά μου»;

Από αυτοπεποίθηση άλλο τίποτα.

Πώς έχετε συνηθίσει να ακούτε να φωνάζει κανείς το στήθος του; τα "μπαλκόνια", "τα μπαλόνια", ή τα "καρπούζια" είναι ίσως μερικοί από τους πιο συχνούς χαρακτηρισμούς.
Η Lea Michelle δεν αρκέστηκε σε τίποτα από τα παραπάνω κι έτσι όταν τη ρώτησε δημοσιογράφος για το μικρό αλλά στητό της στήθος η celebrity ξεσπάθωσε.

"Tα αγαπώ τα μωρά μου", δήλωσε ο κορίτσι κι ας μην είναι όσο μεγάλα έχουμε συνηθίσει στο Hollywood.
Tι άλλο θα ακούσουμε άραγε!


http://www.queen.gr

ΑΝΤΡΑΣ ΔΙΕΡΡΗΞΕ ΣΤΑΒΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ ΣΕ… ΑΛΟΓΟ


Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ιδιοκτήτες φάρμας στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, όταν μπήκαν οπλισμένοι στο στάβλο τους, νομίζοντας ότι κάποιος προσπαθεί να τους ληστέψει, αλλά είδαν ένα άντρα να κάνει στοματικό σεξ σε ένα από τα άλογά τους. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε το ζευγάρι στην αστυνομία της Κομητείας Πέρι, όπου και συνέβη το περιστατικό, γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα, άκουσαν την πόρτα του στάβλου, που ήταν κλειδωμένη, να ανοίγει.

Αμέσως ο σύζυγος έτρεξε, κρατώντας την καραμπίνα του, και η γυναίκα του τον ακολούθησε. Μπήκαν στο στάβλο, κι ενώ στην αρχή δεν είδαν τίποτα, άκουσαν τη φοράδα τους να βγάζει παράξενους ήχους. Όταν πλησίασαν, είδαν σοκαρισμένοι – και αηδιασμένοι – τον 20χρονο Τζέρεμι Τζόνσον, ο οποίος κατοικεί σε κοντινή πόλη, να κάνει στοματικό έρωτα στο άλογο. Ο νεαρός όταν τους αντιλήφθηκε επιχείρησε να το σκάσει, αλλά κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και λίγο αργότερα συνελήφθη από την αστυνομία. Το μόνο που είπε στην κατάθεσή του ήταν ότι πάντα ήθελε να κάνει αυτό που έκανε, αλλά ποτέ δεν είχε βρει την κατάλληλη ευκαιρία.

ΠΗΓΗ: http://www.iefimerida.gr

Πως το γυμναστήριο μπορεί να μας αρρωστήσει;


Το να πηγαίνει κανείς στο γυμναστήριο ίσως δεν αποτελεί και την πιο υγιεινή συνήθεια του κόσμου, υποστηρίζουν ορισμένοι ειδικοί


Σύμφωνα με νέα έρευνα η επίσκεψή στο γυμναστήριο μπορεί να μας αρρωστήσει εξαιτίας των κακών συνηθειών υγιεινής ορισμένων θαμώνων.

Σχεδόν τα τρία τέταρτα (74%) των ατόμων που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του οργανισμού «Nuffield health» ανέφεραν ότι έχουν γίνει μάρτυρες κακών συνθηκών υγιεινής στο γυμναστήριο, όπως, για παράδειγμα, να μην καθαρίζονται τα μηχανήματα από τον ιδρώτα μετά τη χρήση τους.

Σχεδόν το ήμισυ των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι χρησιμοποιούν στο γυμναστήριο είδη που δεν τους ανήκουν, όπως πετσέτες, μπουκάλια νερού ή είδη προσωπικής υγιεινής.

Όλα αυτά μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα να γυρίσουμε σπίτι έχοντας κολλήσει μύκητες ή κάποιον ιό, υποστηρίζουν οι ειδικοί.
Τι μπορείτε να κάνετεΜε τις παρακάτω συμβουλές θα προστατεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους:
Έχετε μαζί σας μια πετσέτα για να μην αφήνετε ιδρωμένα τα καθίσματα των μηχανημάτων και για να μην έρχεστε σε άμεση επαφή με τα στρώματα γυμναστικής.
Βεβαιωθείτε, πριν γραφτείτε σε κάποιο γυμναστήριο, ότι τηρούνται οι βασικοί κανόνες υγιεινής.
Μην πηγαίνετε στο γυμναστήριο όταν είστε άρρωστοι
Μην μοιράζεστε με άλλους είδη ατομικής υγιεινή



Σοκ – Εκαναν Σαφάρι Με Θηράματα Ανθρώπους


Ενας Σουηδός είχε στήσει μία εταιρεία, την οποία προφανώς είχε εμπνευστεί από αστυνομική ταινία, αφού διοργάνωνε σαφάρι, όμως τα θηράματα δεν ήταν ζώα, αλλά άνθρωποι.
Η αποκάλυψη ήρθε στο φως  όταν ανακαλύφθηκαν οι σοροί 13 εργατών στο μεταλλωρυχείο της Γκουνγκούζα της Νοτίου Αφρική.
Ο Έρικ Μάραρβ καθώς και έξι υπάλληλοι της εταιρείας του συνελήφθησαν, καθώς φέρονται πως έστηναν το «κυνήγι του θανάτου» για τους άτυχους εργάτες. Αν και από την αστυνομία εκφράζονται ακόμα επιφυλάξεις, μάρτυρες υποστηρίζουν πως η εταιρεία βρίσκεται πίσω από το μακάβριο εύρημα.
http://fonografos.net

Πασίγνωστη ελληνίδα ηθοποιός κατέληξε με σημαδεμένο πρόσωπο και πόδια! Ποιοι της επιτέθηκαν;


Η καταξίωση στην κινηματογραφική Μέκκα, το Hollywood δεν είναι εύκολη υπόθεση. Μία πρώτη γεύση αυτού πήρε σίγουρα η δική μας, Χριστίνα Αλούπη που μέσω Twitter δημοσίευσε μια φωτογραφία μετά τα γυρίσματα του νέου της επαγγελματικού project. Στην φωτογραφία δεν δείχνει το πρόσωπό της, αλλά μόνο τα πόδια της που φέρουν εκδορές και σημάδια από χτυπήματα. Ωστόσο η ίδια δήλωσε ότι δεν δείχνει το πρόσωπό της παρότι είναι στην ίδια κατάσταση. Στη δημοσίευση έγραψε: "Αυτό συμβαίνει όταν γυρίζεις σκηνές δράσης... Άξιζε όμως".


Η πρώην παρουσιάστρια μετακόμισε πριν ένα χρόνο στην Αμερική για να κηνυγήσει το όνειρό της στην υποκριτική και όπως αναφέρει στο προφίλ της στο γνωστό social media, είναι μετανάστης της ελληνικής κρίσης. Η Χριστίνα Αλούπη δεν αποκάλυψε αν οι σκηνές δράσεις που γύρισε ήταν για κάποια κινηματογραφική ταινία, υποθέτουμε, όμως, πως μέχρι την πρεμιέρα, οι μελανιές θα έχουν φύγει για να αποκαλύψει τα πόδια με κάποια εντυπωσιακή τουαλέτα.



Η ξανθιά ηθοποιός σε λίγες ώρες θα φτάσει στην Αθήνα για να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί με την οικογένεια και τους φίλους της.

Πηγή: fthis.gr

Παπαβασιλείου- Νάργες: Ποζάρουν λίγο πριν το Show και μας καλούν να τις δούμε-λίγο δύσκολο- στα μάτια!!!


Σόου χωρίς ίντριγκες δε γίνεται… έτσι οι φήμες ήθελαν τις δυο κούκλες του Dancing να μην έχουν και μεγάλες αγάπες. Εκείνες όμως άλλο δείχνουν ή άλλο θέλουν να μας δείξουν! Κάθισαν μαζί, δίπλα δίπλα, έκατσαν σταυροπόδι, προέταξαν τα στήθη τους και πόζαραν με τα σούπερ μίνι τους! Από μπούτι και στήθος σκίζουν! Από διάθεση δεν ξέρω γιατί τα χαμόγελα κάπως παγωμένα τα βλέπω…Λέτε; Πάντως είναι δύσκολο κανείς να μείνει στα μάτια…

http://blogs.gossip-tv.gr

Μπαχαρικά:Το καλύτερο φάρμακο για τις ιώσεις

Έχετε ανακατωσούρα, φλεγμονή ή κρύωμα που δε λέει να υποχωρήσει; Μην πάτε μακριά… μόνο μέχρι την κουζίνα σας… γιατί τελικά τίποτα δεν είναι καλό να μένει στο ράφι! Όλοι χρησιμοποιούμε.. τα μπαχαρικά για να νοστιμίσουμε ένα φαγητό, για φανταστείτε, πώς θα ήταν η μπεσαμέλ χωρίς τριμμένο μοσχοκάρυδο; Αλλά, η προσφορά των μπαχαρικών δεν τελειώνει εδώ. Οι αρχαίοι πίστευαν πολύ στις θεραπευτικές τους ιδιότητες και τα χρησιμοποιούσαν για να γιατρέψουν παθήσεις όπως πόνος στο στομάχι, φλεγμονές κ.α. Με την πρόοδο της ιατρικής, αυτές οι πρακτικές παραγκωνίστηκαν και όσοι τις χρησιμοποιούσαν θεωρούνταν κομπογιαννίτες κι οπισθοδρομικοί. Ήρθε όμως η ώρα να δικαιωθούν. Νέες έρευνες στην ιατρική παραδέχονται την καταπραϋντική ιδιότητα των μπαχαρικών και προτείνουν επιστροφή στις ρίζες…



Κόλιανδρος ή κόλιαντρο Ο κόλιανδρος είναι ένα πολύ καλό αντιβακτηριδιακό. Παλαιότερα το χρησιμοποιούσαν για να μη μολυνθούν οι πληγές . Νέες έρευνες δείχνουν οτι το λάδι από κόλιανδρο βοηθά στην κυτταρική αναπνοή και μας προστατεύει από τη σαλμονέλα.
TIP: Μπορείτε να βάλετε κόλιανδρο στα πάντα, από σαλάτες μέχρι ζυμαρικά. Είναι πολύ αρωματικός κι έχει θαυμάσια γεύση. Μάλιστα μπορείτε να υιοθετήσετε το τρικ της διάσημης διατροφολόγου Τricia Williams, απλούστατα ρίξετε τριμμένους σπόρους κόλιανδρου σε ένα μπουκάλι λάδι. Έτσι θα το έχετε πάντα έτοιμο για χρήση.




Κουρκουμάς Φαίνεται να έχει εντυπωσιακές ιδιότητες μιας και ερευνητές στο UCLA λένε σε κάποιες περιπτώσεις εμποδίζει ακόμα και την εξάπλωση του καρκίνου. Επίσης, εξ αιτίας ενός αντιοξειδωτικού βοηθάει στην πρόληψη της αρθρίτιδας.
ΤΙP: Ο κουρκουμάς δεν έχει μόνο ωραία γεύση, αλλά και υπέροχο χρυσαφί χρώμα. Ρίξτε μισό κουταλάκι μέσα στο τσάι σας και θα μας θυμηθείτε.




Κανέλλα Η κανέλλα βοηθά σημαντικά τη μείωση του σακχαρώδη διαβήτη, γιατί βοηθά στη σωστή απορρόφηση γλυκόζης από αίμα. Επίσης έστω και μισό κουταλάκι την ημέρα βοηθά στη μείωση της χοληστερίνης και των τριγλυκεριδίων.
TIP: Έχουμε συνηθίσει να χρησιμοποιούμε την κανέλα σε διάφορα γλυκίσματα, αλλά διάσημοι σεφ μας προκαλούν να τη δοκιμάσουμε.




Κρόκος Κοζάνης (σαφράν) Μας φτιάχνει τη διάθεση και όχι μόνο. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2008, βρέθηκε oτι μειώνει σημαντικά τα καταθλιπτικά συμπτώματα. Η μείωση μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη, ώστε σε αρκετές περιπτώσεις κάψουλες κρόκου αντικατέστησαν ήπια αντικαταθλιπτικά.
TIP:Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κρόκο Κοζάνης τόσο σε φαγητά όσο και σε γλυκά. Δίνει ένα πολύ ιδιαίτερο άρωμα και χρώμα. Μπορούμε να τον ρίξουμε σε νερό που θα βράσουμε ρύζι, αλλά ταιριάζει τέλεια με θαλασσινά. Ακόμα, μπορούμε να βράσουμε λίγο νερό και να τον πιούμε σαν τσάι.




Σκόρδο Ενισχύει το ανοσοποιητικό μας γιατί βοηθά στη σωστή λειτουργία των λευκών κυττάρων που μας προστατεύουν από τις μολύνσεις και τους ιούς. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη Βρετανία φάνηκε ότι το ποσοστό των κρυολογημάτων έπεσε κατά 50% σε άνθρωποι που έπαιρναν συμπλήρωμα σκόρδου σε κάψουλες για δώδεκα εβδομάδες.
TIP: Όλοι, λίγο πολύ ξέρουμε που χρησιμοποιούμε το σκόρδο, από ψητά μέχρι ευφάνταστα ντίπ, ως και το εθνικό μας τζατζίκι ή σκορδαλιά. Ένας πρωτότυπος τρόπος να το δοκιμάσετε είναι να πασπαλίσετε σκελίδες σκόρδου με λίγο ελαιόλαδο και να τις ψήσετε. Έπειτα, απλώστε το μείγμα (σκόρδο και λάδι) σε ψωμί που θα φτιάξετε σάντουιτς.




Τζίντζερ (πιπερόριζα) Ένα φάρμακό τόσο για τη ναυτία και τους πόνους στο στομάχι, όσο και για τις φλεγμονές.Το τζίντζερ είναι ένα φυσικό αντιφλεγμονώδες. Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2010, η κατανάλωση μόνο δύο γραμμαρίων τζίντζερ την ημέρα μείωσε τους μυϊκούς πόνους κατά 25%.
TIP: Δοκιμάστε φρέσκο τζίντσερ με λαχανικά, ψάρι ή κοτόπουλο. Ακόμα δοκιμάστε τζίντζερ σε σκόνη για να φτιάξετε κρεμώδεις σάλτσες ή δώστε μια έθνικ πινελιά στη σαλάτα σας φτιάχνοντας ένα ωραίο ντιπ.



ΠΗΓΗ:Fay’sbook.gr

Γεννηθηκε ο πρωτος ανθρωπος που θα ζησει 150 χρονια!



Μια συνταρακτική αποκάλυψη ενός Βρετανού επιστήμονα έρχεται να ταράξει τα νερά της σύγχρονης ιατρικής επιστήμης και ειδικότερα της Γενετικής Μηχανικής. Εάν οι προβλέψεις του Aubrey de Grey επαληθευτούν, τότε ο πρώτος άνθρωπος που θα ζήσει για να δει τα 150α γενέθλιά του, έχει ήδη γεννηθεί.Και μάλιστα, ο πρώτος άνθρωπος που θα ζήσει για μία χιλιετία θα είναι κατά μόλις 20 χρόνια νεώτερός του!


Ο ιατρός-γεροντολόγος και επικεφαλής ενός επιστημονικού ιδρύματος, αφιερωμένου στην έρευνα για τη μακροζωία, δόκτωρ de Grey, εκτιμά ότι οι γιατροί της εποχής του θα έχουν όλα τα απαιτούμενα εργαλεία, προκειμένου να «θεραπεύσουν» τη γήρανση, εξαλείφοντας ασθένειες που έρχονται ως συνέπεια αυτής και επεκτείνοντας το προσδόκιμο ζωής επ’ αόριστον.



«Θα έλεγα ότι έχουμε 50-50 πιθανότητες να φέρουμε τη γήρανση σε ένα, όπως θα το αποκαλούσα, αποφασιστικό επίπεδο ιατρικού ελέγχου μέσα στα επόμενα 25 περίπου χρόνια», δηλώνει ο δρ. de Grey κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, λίγο προτού πραγματοποιήσει μια διάλεξη στο Βασιλικό Ινστιτούτο Επιστήμης της Βρετανίας.



«Και αυτό που εννοώ είναι ο ίδιος ακριβώς τύπος ιατρικού ελέγχου που έχουμε ενάντια στις πιο μολυσματικές ασθένειες της εποχής μας», προσθέτει ο Βρετανός καθηγητής.



Ο de Grey φαντάζεται μια εποχή, όταν ο άνθρωπος θα επισκέπτεται τον θεράποντα γιατρό του για μια τακτική «συντήρηση», η οποία, μέχρι τότε, θα περιλαμβάνει γονιδιακές και βλαστοκυτταρικές θεραπείες, αναζωογόνηση του ανοσοποιητικού συστήματος και μια σειρά από άλλες προηγμένες ιατρικές τεχνικές που θα τον διατηρούν σε καλή φόρμα.


xorisoria.org

Οι γυναίκες προτιμούν να απατήσουν, παρά να χαλάσουν τη δίαιτά τους!

Τουλάχιστον αυτό έδειξε μια βρετανική δημοσκόπηση, όπως επίσης και το ότι μία στις δύο σκέφτεται το φαγητό περισσότερο απ’ ό,τι το σεξ!


Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε σε 1.290 εθελόντριες από τη Βρετανία, οι οποίες συμπλήρωσαν ερωτηματολόγια για τις δίαιτες και για το πώς επηρεάζουν τις προσωπικές τους σχέσεις. 


Δίαιτα-Πίστη= 1-0


Μια στις τέσσερις γυναίκες δεν έκρυψε πως η δίαιτα είναι πιο σημαντική από ότι η σχέση με τον σύντροφό τους και μάλιστα δήλωσε πως είναι διατεθειμένη να καταβάλλει μεγαλύτερη προσπάθεια στο να χάσει βάρος παρά να μη χωρίσει!

Φαγητό- Σχέση/Σεξ= 2-0(!) 

Περισσότερες από μία στις... 
τρεις (το 37,5%) αποκάλυψαν πως σκέφτονται το φαγητό και τη δίαιτα περισσότερο απ’ ό,τι τον σύντροφό τους, ενώ περισσότερες από τις μισές (το 54%) ομολόγησαν πως σκέφτονται το φαγητό περισσότερο απ’ ό,τι το σεξ!

Η διατροφολόγος του κέντρου αδυνατίσματος, Linda O'Byrne, για λογαριασμό του οποίου διεξήχθη η έρευνα, είπε πως η δίαιτα πρέπει να αποτελεί κομμάτι της ζωής κάθε ανθρώπου και όχι εμμονή. 

"Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται κανείς από την δίαιτά του είναι να έχει οποιοδήποτε αρνητική συνέπεια στην ζωή του", δήλωσε σχετικά με την έρευνα, η οποία έδειξε ακόμη πώς οι γυναίκες αρχίζουν μια δίαιτα είναι επειδή θέλουν να έχουν τέλειο σώμα για να βγουν το καλοκαίρι στις παραλίες. 

Υπολογίζεται πως τα τρία τέταρτα των γυναικών κάνουν δίαιτα τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους.

Τι έτρωγαν οι αρχαίοι; – Συνταγές επιβίωσαν ως σήμερα!

Οι αρχαίοι μας πρόγονοι ήταν γευσιγνώστες. Κυνηγούσαν την ηδονή μέσα από το φαγητό αλλά με μέτρο. Χαρακτηριστική είναι η αναφορά του ιατρού, διατροφολόγου και φιλοσόφου, Ερυξίμαχου στο Συμπόσιο του Πλάτωνα: «Η ουσία της μαγειρικής έγκειται στην προσφορά της μέγιστης δυνατής ηδονής χωρίς τον κίνδυνο πρόκλησης νόσου».
Συνταγές, αναφορές σε διατροφικές συνήθειες και επιθυμίες των Ελλήνων της αρχαιότητας ξεδιπλώνονται στο βιβλίο του Γιώργου Ηλιόπουλου «Γαστρονομικόν – Η τέχνη της μαγειρικής στην αρχαία Ελλάδα». Ένα βιβλίο το οποίο όπως σχολιάζει και η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος είναι «ψαγμένο» και διαβάζεται σαν μυθιστόρημα.
Ήδη από τον 8ο αιώνα π.Χ, σύμφωνα με τον συγγραφέα, γίνονται αναφορές σε συνήθειες αλλά και τρόπους μαγειρικής. Οι αρχαίοι μας πρόγονοι αναζητούσαν διαρκώς μία «ευχάριστη διαβίωση» η οποία φυσικά περνούσε μέσα από το καλό φαγητό. Θα μπορούσε να πει κανείς πως η συγγραφή πολλών εγχειριδίων μαγειρικής τα χρόνια εκείνα, οδηγούν στο συμπέρασμα πως η υψηλή μαγειρική (κατ’εξοχήν θεωρείται δυτικό προϊόν) έχει ελληνικές καταβολές.
Μπορεί πολλά από τα «καλούδια» που έχουμε σήμερα στο τραπέζι μας, όπως πατάτες, ντομάτες κ.α. να μην υπήρχαν ωστόσο το ελληνικό τραπέζι της αρχαιότητας ήταν αξιοζήλευτο. Ο ποιητής Φιλόξενος από τα Κύθηρα στο έμμετρο έργο του με τίτλο «Δείπνον», μας παραθέτει μία πραγματική πανδαισία γεύσεων τα οποία προσφέρονταν με συγκεκριμένη σειρά. Στα τραπέζια «καταφθάνουν σαλαχοειδή, μαλάκια και οστρακόδερμα, δηλαδή σελάχια, αγγελόψαρα, χταπόδια, σουπιές, καλαμάρια, χέλια, γαρίδες, καραβίδες και αστακοί με κορυφαία δύο μουγγριά, είδος πολυτελείας των αρχαίων αγορών που συνοδεύονται από πληθώρα αρτοσκευασμάτων…».

http://www.koolnews.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger