E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ξενοδοχείο για τολμηρούς - Πληρώνεις για να ζήσεις σαν φυλακισμένος [εικόνες & βίντεο]

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013


Τη μοναδική ευκαιρία να ζήσουν όπως οι φυλακισμένοι έχουν οι επισκέπτες της φυλακής Καρόστα στη Λετονία, που χρησιμοποιήθηκε ως κέντρο κράτησης από τους Ναζί αλλά και ως κέντρο κράτησης αντιφρονούντων του κομμουνιστικού καθεστώτος για το μεγαλύτερο μέρος του 20ου αιώνα.

Οι επισκέπτες του δημοφιλούς τουριστικού θέρετρου, όπως διαβάζουμε στο Dinfo.gr, μπορούν να περιηγηθούν στην παλιά φυλακή, να επισκεφθούν το μουσείο της φυλακής αλλά και να κάνουν κράτηση για διαμονή σε κάποιο από τα κελιά της.

Οι επισκέπτες της Καρόστα πληρώνουν και υπογράφουν για να ζήσουν σαν πραγματικοί φυλακισμένοι. Το χαρτί που καλούνται να υπογράψουν αναφέρει ότι θα αντιμετωπίζονται όπως οι πραγματικοί κρατούμενοι από το εκπαιδευμένο προσωπικό, πράγμα το οποίο δέχονται και για αυτό δεν πρόκειται να κάνουν παράπονα.

Οι... ανέσεις που προσφέρει το ξενοδοχείο-φυλακή είναι ύπνος σε ένα παλιό – βρώμικο στρώμα, φαγητό στο δίσκο που περνάει ίσα ίσα από το παραθυράκι της κλειδωμένης σιδερένιας πόρτας, άσχημη αντιμετώπιση από τους φύλακες που περιλαμβάνει κατάχρηση άσχημων εκφράσεων και άλλα πολλά.

Όποιος επισκέπτης δεν συμμορφώνεται με τον αυστηρό κώδικα συμπεριφοράς τιμωρείται με δύσκολες σωματικές ασκήσεις αλλά και εργασίες καθαριότητας γύρω από τη φυλακή.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger