Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ποιος... ΤΟΛΜΑ και απατά αυτές τις γυναίκες; (PHOTOS)

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013


Στα χαρτιά μοιάζει ακατανόητο, αφού όλες όσες μαζέψαμε εδώ είναι αφόρητα σέξι. Στην πραγματικότητα είναι στην ανθρώπινη φύση να βαριέται εύκολα. Γιατί ακόμη και αστακομακαρονάδα να σε τάιζαν κάθε μέρα, το σουβλάκι με κρέας αλόγου από την εθνική θα κατάληγες να λιγουρεύεσαι και να 'φλερτάρεις'.
Το δις εξαμαρτείν
Το να ρίξεις κέρατο σε κάποια που αποτελεί την προσωποποίηση της σεξουαλικότητας, όπως την -40χρονη πλέον- Dita Von Teese είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Και δεν μπορεί να υπάρχει άλλη εξήγηση από ότι κάτι πολύ στραβό τρέχει με την πάρτη σου.

Το ότι της έχει συμβεί όμως δυο φορές (σ.σ. ο Peter Sarsgaard της τα φόρεσε με το σουπερμόντελ Shalom Harlow και ο Marilyn Manson με την Evan Rachel Wood-ο λόγος που πήραν διαζύγιο) μάλλον αποδεικνύει ότι το κορίτσι έχει πολύ κακό κριτήριο στους άντρες που επιλέγει να έχει δίπλα της. Κάτι δηλαδή που ήδη ξέραμε.
Το ακατανόητο
Πάνε 18 χρόνια από τότε που ο Hugh Grant έδωσε ένα μάτσο χαρτονομίσματα στην low budget πόρνη Divine Brown για να του κάνει στοματικό, σε ένα στενάκι δίπλα στην Sunset Boulevard, μέσα στην νοικιασμένη του BMW, λέγοντας της 'Πάντα ήθελα να κοιμηθώ με μια μαύρη γυναίκα. Είναι η φαντασίωση μου'. Και ακόμη κανείς δεν καταλαβαίνει τι στο διάολο σκεφτόταν.
Κυρίως επειδή η τότε αρραβωνιαστικιά του, Elizabeth Hurley, ήταν (και σε μεγάλο βαθμό παραμένει) η φαντασίωση όλων εμάς των υπολοίπων.

Τουλάχιστον, όπως πρόσφατα μάθαμε, η Elizabeth ταυτόχρονα τον κεράτωνε συστηματικά με τον Michael Madsen. Άρα το αίμα της το έπαιρνε πίσω. Και μάλιστα προκαταβολικά.
Εξίσου ακατανόητη θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος την περίπτωση της  Halle Berry που χώρισε από τον σεξομανή Eric Benet γιατί της τα φόραγε συστηματικά τα δυο χρόνια  του γάμου της.


Αλλά η αλήθεια είναι ότι, αν εξαιρέσεις τον τωρινό Olivier Martinez, όλοι οι δεσμοί του Bond girl ήταν εξαιρετικά προβληματικοί και συχνά πυκνά 'πασπαλισμένοι' με -ψυχολογική ή σωματική- βία. Άρα το χρόνιο κέρατο ήταν πταίσμα, σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα που έχει περάσει.
Το απολύτως κατανοητό
Ας πρόσεχε για να τον είχε ακόμη. Έστω και -όπως έχει δηλώσει πρόσφατα- καθισμένο στον καναπέ να καπνίζει μπάφο και να βαριέται την ζωή του. Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγαίνει μετά από τόσα χρόνια για τα όσα συνέβησαν στα γυρίσματα του Mr. and Mrs. Smith το 2006.
Βλέπεις ο Brad δεν ήταν ο πρώτος συμπρωταγωνιστής της που χώρισε η Jolie (σ.σ. έκανε τα ίδια με τον Billy Bob Thorton την εποχή που έβγαινε με την Laura Dern). Οπότε κακώς επέλεξε η Jennifer να το παίξει υπεράνω αντί να ακούσει τα 'ελληνικά' ένστικτα της και να φροντίσει να είναι μπάστακας στα γυρίσματα κάθε μέρα.
Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι κανείς στρέιτ δεν βρέθηκε να κατηγορήσει τον Brad. Ναι, αν είμαστε ειλικρινείς, όλοι το ίδιο θα κάναμε στην θέση του.
Το τρίποντο από την σέντρα
Ο Tony δεν ήταν φυσικά ο πρώτος παίκτης του NBA που απάτησε την γυναίκα του. Ούτε καν ο πρώτος που την απάτησε με την γυναίκα του συμπαίκτη του (σ.σ. την τσουρουφλιστή Erin Berry, στην οποία ο Parker είχε στείλει -και δεν είχε σβήσει καπάκι- πάνω από 100 SMS).
Το πρόβλημα είναι ότι κανενός άλλου NBAer η γυναίκα δεν υπήρξε ταυτόχρονα τόσο καυτή και τόσο επώνυμη όσο η Eva Longoria. Επίσης ότι καμία δεν το πήρε τόσο -δημοσίως- βαρεία δηλώνοντας πως για ένα μεγάλο διάστημα μετά είχε μπει στο τριπάκι να αναρωτιέται αν είναι αρκετά όμορφη, αρκετά έξυπνη και αρκετά σέξι.
Κάτι που δεν συνέβη π.χ. με την (συγκλονιστική και στα 50 της) Vanessa Williams που χώρισε ξερά τον -επίσης NBAer- Rick Fox μετά από πέντε χρόνια γάμου όταν τον είδαν να χαϊδεύει μια ξανθιά.
Εκείνη δεν έχασε ποτέ την αυτοπεποίθηση της. Απλά χρέωσε στον εαυτό της μια λάθος επιλογή και προχώρησε εμπρός.
Η κατάρα της νταντάς
Οι νταντάδες ήταν ανέκαθεν ψηλά στην λίστα των αντρικών φαντασιώσεων. Μαζί με τις μπατσίνες, τις νοσοκόμες και οτιδήποτε άλλο επάγγελμα απαιτεί να φορέσεις στολή.
Αν και χρειάζεται ένα ιδιαίτερο είδος (λίγο άρρωστης) ψυχοσύνθεσης για να κάνεις όντως κάτι με την γυναίκα που φροντίζει τα παιδιά σου. Αυτό που απέδειξε ότι διαθέτει με το παραπάνω ο Jude Law που, το 2005, διάλυσε τον αρραβώνα του με την Sienna Miller εξαιτίας της Daisy Wright.
Στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο Ethan Hawke ο οποίος έκανε ακριβώς το ίδιο (αν και δεν το έχει παραδεχτεί) με την 22χρονη Ryan Shawhughes με αποτέλεσμα να τον στείλει σούμπιτο να παίξει σε άλλη παραλία η Uma Therman.
Η τεράστια διαφορά είναι ότι ο Ethan και κατέληξε να παντρευτεί την νταντά (με την οποία έκανε δυο παιδιά μαζί) και -όντως ευαισθητούλης- έπαψε ψυχολογικό τραλαλά χάνοντας 15 κιλά και δηλώνοντας 'Αισθανόμουν ισοπεδωμένος. Συνειδητοποίησα ότι η αγάπη δεν είναι αληθινή και ότι έκανα ακριβώς τα ίδια λάθη με τους γονείς μου, παρόλο που πάλεψα τόσο σκληρά να τα αποφύγω. Γιατί αποδείχθηκε ότι δεν ήμουν τόσο έξυπνος όσο νόμιζα'.

Η 'δεν ρωτούσες πριν'
Είναι γνωστό ότι η Denise Richards δεν φημίζεται για την νοημοσύνη της, παρόλο που στο James Bond έχει υποδυθεί μια πυρηνική επιστήμονα. Αλλά χρειάζεται έναν υπερθετικό βαθμό μαζοχισμού στο να παντρευτείς και να φτιάξεις οικογένεια με ένα άνθρωπο που, από τα 20 του, έχει ξοδέψει εκατομμύρια δολάρια σε call girls και ναρκωτικά.
Το αποτέλεσμα είναι ο Charlie Sheen να αρνείται ότι την έχει απατήσει και εκείνη να τρέχει να κάνει τεστ για Aids και οτιδήποτε άλλο αφροδίσιο ανιχνεύεται για να έχει το κεφάλι της ήσυχο.
Όσον αφορά το γεγονός ότι καπάκι πήγε και έκανε σχέση με τον Richie Sambora, τον άντρα της άσπονδης φίλης της Heather Locklear που έμενε δυο σπίτια πιο πέρα, δείχνει απλά ότι μάλλον δεν πιστεύει στο κάρμα.
Ίδια περίπου είναι και η περίπτωση της Cheryl Cole που έκανε το λάθος να συγχωρέσει τον Ashley Cole την πρώτη φορά που την απάτησε. Για να τον χωρίσει τελικά δυο χρόνια μετά, τρέχοντας και εκείνη να κάνει τεστ για να δει ότι δεν της άφησε σουβενίρ κάποιο αφροδίσιο.
www.oneman.gr

Δύο γυναίκες ήθελαν… να την βρούν μεταξύ τους και την πάτησαν με αυτό που έπαθαν…


Ένα τηλεφώνημα διαφορετικό από τα άλλα δέχθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην πόλη Χάλιφαξ του Δυτικού Γιορκσάιρ στο Ηνωμένο Βασίλειο, όταν ένα ζευγάρι γυναικών την κάλεσε για να τους βγάλει τις χειροπέδες με τις οποίες είχαν δεθεί. 

Οι δύο νεαρές, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, πάνω στο ερωτικό τους παιχνίδι δέθηκαν μεταξύ τους με χειροπέδες αλλά κατάφεραν να χάσουν το κλειδί με αποτέλεσμα να μην μπορούν να απελευθερωθούν.

Ήταν 1:30 τα ξημερώματα, όταν μια από αυτές κάλεσε στο τηλέφωνο την τοπική πυροσβεστική ζητώντας να παρέμβει και να βρει λύση στο πρόβλημά τους. Ένας πυροσβέστης, μιλώντας στην τοπική εφημερίδα «Courier Halifax», ανέφερε: «Το βρήκαμε διασκεδαστικό, αλλά τα κορίτσια μας κοιτούσαν αμήχανα».

«Οι πυροσβέστες κατάφεραν να απομακρύνουν τις 20χρονες από τα δεσμά τους» σημείωσε ο πυροσβέστης, προσθέτοντας ότι μετά από τη ντροπή που αισθάνθηκαν, κατά πάσα πιθανότητα δε πρόκειται να χρησιμοποιήσουν σύντομα τις χειροπέδες.

Η Σόφη Πασχάλη "ανάβει φωτιές" στην παραλία!!! (HOT PHOTOS)


Η Σόφη Πασχάλη , η γνωστή sexy γυμνάστρια, βρέθηκε σε παραλία της Αττικής για να κάνει το μπάνιο της στη θάλασσα -και φυσικά - με την εμφάνισή της ξεσήκωσε τον αντρικό πληθυσμό!

Στις φωτογραφίες παρακάτω θα δείτε το ροζ μικροσκοπικό μπικίνι που επέλεξε να φορέσει το οποίο πήγαινε σετάκι με τα ροζ νύχια της... Απολαύστε τη:





Το βίντεο που σαρώνει: O ορισμός της γυναικείας γκρίνιας!


Πρόκειται για μια τυπική σκηνή όπου ένα ζευγάρι κάθεται μπροστά από την τηλεόραση για να απολαύσει μία ταινία.

Το κορίτσι περιμένει από το αγόρι της να της δείξει την απαιτούμενη προσοχή. Φυσικά αυτός είναι τόσο απορροφημένος στην ταινία που είτε αργεί είτε δεν καταλαβαίνει καθόλου τις επιθυμίες της συντρόφου του.

Ό,τι και να κάνει ο άντρας είναι λάθος. Την πειράζει που δεν της πιάνει το χέρι, που δεν μαντεύει ότι κάτι έχει, που απαντά μονολεκτικά και που δεν καταφέρνει να τον κάνει να ζηλέψει.

Το κερασάκι στην τούρτα έρχεται με την ερώτηση παγίδα προς τον άντρα αν η πρωταγωνίστρια είναι πιο όμορφη από την ίδια αλλά και με το αβάσιμο συμπέρασμα που βγάζει η ίδια ότι δεν την αγαπάει πια.

Τα 4.300.000 views που συγκεντρώνει το βίντεο αποδεικνύει πώς κάτι ανάλογο έχει συμβεί στους περισσότερους. 

Πώς θα κάνουμε την τύχη να μας χαμογελάσει;


Όταν οι Άγγλοι μιλούν για την «τύχη» δε χρησιμοποιούν μόνο μία, αλλά δύο τελείως διαφορετικές λέξεις, τον όρο «luck» (τύχη) και τον όρο «chance» (ευκαιρία). Αν το σκεφτούμε καλύτερα θα διαπιστώσουμε πως πέρα από την ορολογία και στην πραγματικότητα «luck» χωρίς «chance» δεν υπάρχει!
Όταν μιλάμε λοιπόν για τύχη στην ουσία δεν εννοούμε κάτι άλλο από τις ευκαιρίες που εμείς δίνουμε στον εαυτό μας να αξιοποιήσει, και όχι κάτι που συμβαίνει έξω από εμάς...


Αν το σκεφτούμε ακόμα περισσότερο θα συμφωνήσουμε πως η τύχη μας, τελικά δεν είναι και τόσο τυχαία, αφού αυτό που θεωρούμε τύχη δεν είναι άλλο από το αποτέλεσμα των αντιλήψεων, των ικανοτήτων και κυρίως των επιλογών μας. Δεν είναι τίποτα άλλο από τη στάση ζωής, τον τρόπο δράσης και αντίληψης που εφαρμόζουμε καθημερινά.
Είναι πολύ χαρακτηριστικό πως όταν είμαστε αισιόδοξοι, νιώθουμε περισσότερο δυνατοί, περισσότερο ενεργητικοί, περισσότερο τυχεροί και τότε η τύχη μας χαμογελά. Στον αντίποδα, όταν σκεφτόμαστε απαισιόδοξα, νιώθουμε άτυχοι.
Στην πραγματικότητα όμως, δεν είναι η τύχη που μας φταίει, αλλά εμείς που δεν δίνουμε στον εαυτό μας την ευκαιρία να δράσει, να αντιδράσει, να διορθώσει, να συγχωρέσει, να δημιουργήσει τις συνθήκες και τις ευκαιρίες που χρειάζεται και που θα τον κάνουν ευτυχισμένο. Γιατί συμβαίνει αυτό;


Γιατί όταν σκεφτόμαστε αρνητικά, λειτουργούμε και αρνητικά, ενώ η έλλειψη αυτοπεποίθησης, μας δημιουργεί ανασφάλεια μήπως και από-τύχουμε. Έτσι μένουμε στάσιμοι και εγκλωβισμένοι.
Πώς όμως θα «κερδίσουμε», αν πρώτα δεν «παίξουμε»;
Σύμφωνα με τον ερευνητή R.Wiseman, οι άνθρωποι που κερδίζουν είναι τις περισσότερες φορές αυτοί που νιώθουν τυχεροί. Χρησιμοποιώντας τρεις βασικές αρχές προκαλούν τις ευκαιρίες και τελικά πετυχαίνουν:
- Ακολουθούν το ένστικτό τους.- Περιμένουν να τους συμβούν μόνο καλά πράγματα.- Μετατρέπουν την κακοτυχία σε καλοτυχία.


Την επόμενη λοιπόν φορά που θα χρειαστείτε να αντιμετωπίσετε κάτι, μην φοβηθείτε την αποτυχία και αν τυχόν προκύψει μην τη βιώσετε σαν προσωπική απειλή. Αλλάξτε εστίαση, αξιολογήστε τι δεν πήγε καλά και βρείτε μια νέα ευκαιρία για να πετύχετε το στόχο σας. Μην κολλήσετε στην κακή εμπειρία, γιατί τότε θα έχετε βάλει τον εαυτό σας στο φαύλο κύκλο του ρητού που λέει «ενός κακού μύρια έπονται».
Με θετική ενέργεια, προσκαλέστε την τύχη μόνοι σας.

πηγή: newsbeast.gr

Τι είναι αυτό που... σκλαβώνει τις γυναίκες;


Στο πείραμα τους οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι, αν ο άνδρας έχει κάποιο ηγετικό ρόλο (π.χ. είναι εργοδότης και η γυναίκα εργαζόμενη) τότε είναι πιο πιθανό για τη γυναίκα να τον υπακούσει, στην περίπτωση που εκείνος της χαμογελάει.

Η μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Γρανάδα στην Ισπανία, διαπίστωσε ακόμη ότι οι γυναίκες αποκτούν μια ενδοτική στάση και πιο στενή σχέση με τον άνδρα, όταν αυτός τους χαμογελά.

Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες αντιλαμβάνονται ως πιο οικεία τη συμπεριφορά του άνδρα, όταν εκείνος τους χαμογελά και αυτή ήταν η αιτία και για την πιο ενδοτική συμπεριφορά της γυναίκας.

Οι γυναίκες που δεν θέλουν να παρασυρθούν από το χαμόγελο ενός άνδρα, ειδικά όταν βρίσκονται στην εργασία, πρέπει να ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν πριν διαπραγματευτούν με κάποιον άνδρα συνάδελφό τους, υποστηρίζουν οι επιστήμονες.

Ο ειδικός στη γλώσσα του σώματος Patti Wood, δήλωσε ότι τα ευρήματα της έρευνας ήταν κάπως ανησυχητικά, αλλά εξηγούνται από το γεγονός ότι οι γυναίκες βασίζονται στην γλώσσα του σώματος περισσότερο από τους άνδρες όταν πρόκειται να πάρουν αποφάσεις.

«Ακόμα και αν υπάρχει ασυμφωνία μεταξύ των λόγων και της γλώσσας του σώματος, οι γυναίκες θα κοιτάξουν περισσότερο αυτά που «λέει» το σώμα», επισημαίνει ο Wood.

Άνθρωποι τρέχουν για τη ζωή τους, ενώ το χωριό τους απειλείται να θαφτεί από κατάρρευση βουνού (βίντεο)


Βουνό στην Κίνα κατέρρευσε και απείλησε ολόκληρο χωριό, με τους κατοίκους να τρέχουν για να σωθούν.

hellas-now.com

Σκεπασμένη με σεντόνι εισήχθη σε ψυχιατρική κλινική πασίγνωστη ηθοποιός!


Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Η κατάσταση της κρίνεται ιδιαιτέρα κρίσιμη και υπάρχουν φόβοι ότι πάσχει από σοβαρή ψυχική διαταραχή. Μιλάμε για την Amanda Bynes, την οποία έχει συλλάβει η αστυνομία να οδηγεί μεθυσμένη, ενώ είναι γνωστό πως κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Το τελευταίο περιστατικό που σημειώθηκε με την ηθοποιό, ήταν όταν έβαλε φωτιά και προσπάθησε να κάψει ένα σπίτι στη γειτονιά της. Οι αστυνομικές αρχές την συνέλαβαν τη στιγμή που είχε αρχίσει να καίγεται το παντελόνι της! 






























http://www.zappit.gr/

Στην Τουρκία δεν θέλουν να κυκλοφορούν οι έγκυες!


Βόλτα μόνο με το αυτοκίνητο, συνοδεία του συζύγου τους. 

«Δεν συνάδει με τους καλούς τρόπους μας η επίδειξη της εγκυμοσύνης. Δεν μπορούν οι έγκυες να κυκλοφορούν στους δρόμους με την κοιλιά.

Καταρχάς δεν είναι αισθητικό. Η έγκυος μπορεί να πηγαίνει βόλτα με το αυτοκίνητο, συνοδεία του συζύγου της».

Αυτά είπε χθες βράδυ στην τουρκική τηλεόραση ο ειδικός για θέματα ισλαμικού μυστικισμού και δικηγόρος Ομέρ Τουγρούλ Ινάντσερ, προκαλώντας σάλο στην Τουρκία.

Ο Ινάντσερ έκανε τα σχόλια αυτά στην κρατική τηλεόραση, ενώ με σημερινή του ανακοίνωση επιχείρησε να απαντήσει στις αντιδράσεις λέγοντας ότι «ακόμη και στους χώρους εργασίας δίνουν νόμιμη άδεια τοκετού στις εγκύους. Αυτό όμως το κάνουν για να καθίσουν σπίτι τους και όχι για να κυκλοφορούν στους δρόμους».

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων η οποία αναφέρει ότι «δεν τίθεται θέμα να μην βγαίνουν έξω οι έγκυες. Εξάλλου η θρησκεία δεν κάνει λόγο για απομόνωση της γυναίκας. Ωστόσο οι έγκυες που κυκλοφορούν θα πρέπει να προσέχουν την περιβολή τους και δεν πρέπει να φοράνε ενδυμασίες που αφήνουν ακάλυπτη την κοιλιά και την πλάτη τους».

Σε σχετική του δήλωση ο γυναικολόγος και καθηγητής του Πανεπιστημίου Άγκυρας Μουράτ Σονμέζερ αναφέρει ότι «εάν η έγκυος δεν βγαίνει έξω και δεν κινείται, αυτό συνιστά κίνδυνο για την ίδια και για το μωρό».

Υπήρξαν και πολιτικές αντιδράσεις. Η βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP, αξιωματική αντιπολίτευση) Μπινάζ Τοπράκ υποστήριξε ότι «οι διακρίσεις και η βία εναντίον των γυναικών πηγάζουν από τέτοιες αντιλήψεις».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος Εθνικιστικής Κίνησης Οκτάι Βουράλ αναρωτήθηκε: «Είναι λέει ντροπή να κυκλοφορούν στους δρόμους οι έγκυες και δεν είναι ντροπή όταν ο πρωθυπουργός της χώρας ζητά από τον κόσμο να κάνει τρία ή πέντε παιδιά;»

onlarissa.gr

Γνωρίστε την θεότρελη αίρεση των UFO που θέλει να επαναφέρει τη σβάστικα [εικόνες]

Το περασμένο Σαββατο αρκετοί άνθρωποι ανά τον κόσμο γιόρτασαν την τέταρτη ετήσια «μέρα αποκατάστασης της σβάστικας». Ενα γεγονός που θέλει να αποσυνδέσει το σύμβολο από το ναζισμό και να του δώσει πιο θετική χροιά.

Οι εκδηλώσεις περιελάμβαναν αεροπλάνα που περιέφεραν πανό με τη σβάστικα πάνω από τη Νέα Υόρκη και πιστούς με ζωγραφισμένα πρόσωπα και πλακάτ με την προ Χίτλερ σημασία του συμβόλου.

Η «Μέρα αποκατάστασης της σβάστιγκας διοργανώνεται από την αίρεσε Raelian που βασίζετε στα κηρύγματα του Γάλλου Κλοντ Βοριγιόν (γνωστό ως Rael) που υποστηρίζει πως έμαθε την πραγματική καταγωγή της ανθρωπότητας κατά τη διάρκεια μιας δραματικής αντιπαράθεσής του με έναν άνθρωπο από άλλο πλανήτη το 1973!

«Η σβάστικα χρησιμοποιείται για χιλιάδες χρόνια ως σύμβολο ευεξίας και καλής τύχης και όταν οι Δυτικοί τη μεταφράζουν ως κάτι κακό επειδή τη χρησιμοποιήσαν οι Ναζί στερούν από την κοινωνία μας το δικαίωμα να ζήσουν ελεύθερα τη θρησκεία μας», λέειο Τόμας Κένζινγκ πρόεδρος της συμμαχίας της προ σβάστικας εποχής.

Το σύμβολο της αίρεσης είναι ένα αστέρι πεντάλφα με μια σβάστικα στο κέντρο. Το σύμβολο προέρχεται από τους « Δημιουργούς», δηλαδή τους εξωγήινους που επικοινώνησαν με τον Βοριγιόν και του ζήτησαν, λέει, να γίνει ο αγγελιοφόρος τους στη γη. Οι Raelians αποκαλούν αυτούς τους εξωγήινους Ελοχίμ.

«Η σβάστικα συμβολίζει την αιωνιότητα του χρόνου και το αστέρι την αιωνιότητα του σύμπαντος» δηλώνει ο Κένζινγκ και προσθέτει: «Ο Χίτλερ έκλεψε από εμάς τη σβάστικα. Αυτός φταίει».

Ο Κένζινγκ έχει παρελθόν στην... καμμένη συνωμοσιολογία. Ηταν αντιπρόεδρος της εταιρείας Clonaid που συνδέεται με την αίρεση και το 2002 είχε ισχυριστεί πως είχε προχωρήσει σε επιτυχημένες κλωνοποιήσεις μωρών. Η υπόθεση πήγε στα δικαστήρια και ανάγκασε το Κονγκρέσο να απαγορεύσει την κλωνοποίηση ανθρώπων. Εννοείται πως η Clonaid ήταν μια εταιρεία φάντασμα, την οποία η Boston Globe είχε περιγράψει κατόπιν ενδελεχούς έρευνας ως «μια αποδιοργανωμένη, ερασιτεχνική προσπάθεια, δίχως διεύθυνση, δίχως διοίκηση και με μόλις δύο εργαζόμενους που είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν χιλιάδες δολάρια».

http://www.iefimerida.gr/

Το μπικίνι της Δωροθέας Μερκούρη που αναστατώνει τη Πάρο [βίντεο]


Η πιο σέξι Ελληνίδα μαμά που έχουμε δει!

Αν και η Μόνικα Μπελούτσι έφυγε από το νησί, οι καυτές εμφανίσεις της Δωροθέας Μερκούρη δείχνουν να μην έχουν τελειωμό.

Η διάσημη ηθοποιός είναι μια μαμά που προσέχει πολύ την εμφάνιση της και αυτό φάνηκε μάλιστα και από τη στιγμή που έδειξε το μαύρο της μπικίνι στη παραλία!

Η Δωροθέα κοντοστάθηκε για λίγο στον ήλιο δίνοντας μας μοναδικά στιγμιότυπα και στη συνέχεια  βούτηξε μαζί με τα παιδιά της στη θάλασσα.

Δείτε το βίντεο του MykonosLiveTV...



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ! Αυτή είναι η 22χρονη που τις έστελνε ΓYΜΝΕΣ φωτογραφίες ο υποψήφιος Δήμαρχος!!!


Αυτή είναι η 22χρονη κούκλα που δέχθηκε σεxουαλική παρενόχληση από υποψήφιο Δήμαρχο!

Έστελνε γuμνές φωτογραφίες μέσω διαδικτύου σε έξι γυναίκες και διατηρούσε (ηλεκτρονική) σχέση με μία από αυτές αν και παντρεμένος. Ο λόγος για τον Άντονι Γουίνερ, υποψήφιο των Δημοκρατικών για τη δημαρχία της Νέας Υόρκης, που παραδέχτηκε τις πράξεις του.

Αυτό το σκάνδαλο όμως μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην πολιτική του καριέρα και να του στερήσει το χρίσμα λίγες μέρες πριν τις εκλογές.

Ποια, όμως, είναι η γυναίκα στην οποία ο Αμερικανός πολιτικός έστελνε γuμνές φωτογραφίες του;

Μια 22χρονη εντυπωσιακή μελαχρινή που τον έβγαλε στη "σέντρα", λέγοντας πως ήταν ικανός να της στέλνει όλη τη μέρα φωτογραφίες του πέouς του.



athensmagazine

"Τα γλυπτά του Παρθενώνα ήταν μπλε", λέει το Βρετανικό Μουσείο!


Ομάδα επιστημόνων και συντηρητών του Βρετανικού Μουσείου είχαν εδώ και χρόνια ενδείξεις ότι ο Παρθενώνας δεν ήταν λευκός - όπως όλοι νομίζαμε- αλλά βαμμένος και διάφορα έντονα χρώματα. Πολλοί αρχαιολόγοι και ιστορικοί συμφωνούσαν με την άποψη αυτή δεν μπορούσαν να την τεκμηριώσουν.

Μέχρι που πριν από λίγους μήνες το Βρετανικό Μουσείο ανέπτυξε μια τεχνολογία με την οποία είναι δυνατός ο εντοπισμός χρωστικών ουσιών. Με αυτήν μπόρεσαν να καταγράψουν στα Μάρμαρα του Παρθενώνα μια ουσία που είναι γνωστή με την ονομασία "αιγυπτιακό μπλε".

Πρόκειται για μια ουσία που χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι Έλληνες και οι Ρωμαίοι για πάνω από δύο αιώνες για να χρωματίζουν τα αγάλματά τους, αλλά το χρώμα αυτό εξαφανίστηκε με το πέρασμα του χρόνου. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της έρευνας Τζιοβάνι Βέρι, "είναι η πρώτη πέραν πάσης αμφιβολίας απόδειξη πως τα γλυπτά δεν ήταν ολόλευκα, όπως νομίζαμε μέχρι σήμερα".

Το "αιγυπτιακό μπλε" εκπέμπει ένα υπέρυθρο φως όταν διεγείρεται και σε αυτό βασίστηκαν οι ερευνητές για να κατασκευάσουν έναν φορητό ανιχνευτή που εκπέμπει μια ακτίνα ερυθρού φωτός πάνω στην επιφάνεια του γλυπτού. Παράλληλα μια κάμερα ανιχνεύει το υπέρυθρο φως που εκπέμπεται από το "αιγυπτιακού μπλε". Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν την τεχνολογία σε κάποια από τα γλυπτά του Παρθενώνα που βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο και συγκεκριμένα σε τμήματα των αετωμάτων. Η έρευνα αποκάλυψε την παρουσία του μπλε χρώματος στη ζώνη της Ίριδος, πίσω από το άρμα του Ήλιου, και στον μανδύα της θεάς Διώνης.

Οι ειδικοί πιστεύουν πως ο ναός ήταν βαμμένος με πολλά χρώματα με κυριότερα το μπλε και το κόκκινο, ενώ πρέπει να υπήρχαν και πολλά σημεία που είχαν επίχρυση διακόσμηση. Ο Τζιοβάνι Βέρι σε συνέντευξή του δήλωσε πως οι έλληνες συντηρητές έχουν επίσης εντοπίσει στίγματα χρώματος στη ζωφόρο του Παρθενώνα τα οποία μπορεί να είναι "Αιγυπτιακό μπλε". Πρόσθεσε ότι θα ήθελε πολύ να έρθει στην Ελλάδα και να τα εξετάσει με τον ανιχνευτή του , αλλά λόγω του χρόνιου προβλήματος με τα Μάρμαρα του Παρθενώνα, ίσως να μην είναι η κατάλληλη στιγμή.

conspiracyfeeds

Απίστευτο ''Τσουνάμι Αέρα'' στη Φλόριντα!


Αυτό είναι πραγματικά ένα απίστευτο θέαμα! Ακριβώς όπως ένα τσουνάμι, αλλά από κύματα νεφών. 

Ο πιλότος ελικοπτέρου JR Hott φωτογράφησε αυτές τις μαγευτικές εικόνες, οι οποίες δείχνουν την χαμηλού υψόμετρου ομίχλη να πετάει πάνω από πολυώροφα κτίρια στην ακτή. 






hellas-now.com

Βρήκε τη θεραπεία του καρκίνου και τον σκότωσαν;

 
Η σοβαρότερη συγκάλυψη της θεραπείας του καρκίνου από το 1930… Το μεγαλύτερο έγκλημα της σύγχρονης ιατρικής, η εξόντωση του Dr Royal Raymond Rife και η εξαφάνιση από τα ιατρικά συγγράμματα του όρου “Cryptocides primordiales” δηλαδή του κρυπτοιού του καρκίνου. 
Tο πραγματικά ενδιαφέρον μέρος στην ζωή του Rife ήταν η ανακάλυψη του κρυπτοιού του καρκίνου και η ανακάλυψη της θεραπείας ! Υπάρχουν πολλές αιτίες της δημιουργίας του καρκίνου. Από καρκινογόνα, βακτήρια, ιούς, παράσιτα μέχρι ακτινοβολίες που δεν είναι ορατές στο γυμνό μάτι. Για να αποδειχτεί ότι κάτι είναι η αιτία μιας αρρώστιας πρέπει να ακολουθηθούν κάποιοι κανόνες που καθιερώθηκαν με το θεώρημα του Koch. Π.χ. Σήμερα με αυτούς τους κανόνες δεν έχει αποδειχθεί ότι ο HIV είναι η αιτία του Aids.

O Rife απέδειξε χρησιμοποιώντας το θεώρημα του Koch ότι ο ιός που βρήκε προκαλούσε τον καρκίνο και βρήκε την θεραπεία. Ονόμασε τον ιό Cryptocides primordiales (αρχέγονο κρυφό δολοφόνο), αντέχει στους +400 βαθμούς Κελσίου μέχρι σχεδόν το απόλυτο μηδέν. Οπότε πάει περίπατο η αποστείρωση. Εμβολίασε 400 εργαστηριακά ζώα με τον ιό και προκάλεσε 400 καρκίνους. Κατόπιν χρησιμοποίησε τις συσκευές που βλέπετε στις φωτογραφίες τις οποίες κατασκεύασε με πάρα πολύ κόπο. Εξέθεσε τα ζώα σε μια μορφή ενέργειας που ήταν μοναδική για τον Cryptocides primordiales και κατέστρεψε όλους τους όγκους. Μπορείτε να διαβάσετε για όλα αυτά στο βιβλίο του The Cancer Cure That Worked.

Όταν ο Rife βγήκε δημόσια το πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας χρηματοδότησε μια ειδική ιατρική μονάδα να μελετήσει την νέα θεραπεία σε άρρωστους από καρκίνο οι οποίοι θα πέθαιναν οπωσδήποτε. Μετά από 130 ημέρες όλοι είχαν θεραπευθεί χωρίς καμία παρενέργεια από την θεραπεία. O επικεφαλής της ΑΜΑ πήγε με το τραίνο να επισκεφτεί τον Rife στο San Diego. Βγήκαν φωτογραφίες, η ιστορία μπήκε στην εφημερίδα San Diego Evening Tribune. Ο Rife είχε πάρει τον δρόμο για το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής. Σήμερα όσο και να ψάξετε να βρείτε αναφορές για τον Rife σε ιστορικά βιβλία θα δυσκολευτείτε πολύ. Επικοινωνήστε με εφημερίδα για συγκεκριμένες ημερομηνίες η για την ιστορία του και πιθανότατα θα σας πουν ότι λείπει από τα αρχεία τους. Είναι σαν ο Rife και η δουλειά του να έχουν εξαφανιστεί από τα χρονικά της ιστορίας. Το μικροσκόπιο του δεν υπήρξε ποτέ. Τα μηχανήματα του δεν υπήρξαν ποτέ. Ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ.

Η AMA ήθελε να τον κόψει. Οι φαρμακοβιομηχανίες ζητούσαν περισσότερες αποδείξεις πριν επιτρέψουν την χρήση των μηχανημάτων του. Όταν μια ιατρική συσκευή χρειάζεται έγκριση από το FDA κάθε χρήση της πρέπει να εκτιμηθεί (με κόστος εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια). Λάβετε υπόψιν ότι ο Rife είχε κατασκευάσει το μικροσκόπιο του και τα άλλα μηχανήματα και κατέστρεφε μικρόβια για δεκαετίες πριν το 1930. Από το 1934 έως το 1939 γιατροί σε όλη την Αμερική χρησιμοποιούσαν τα μηχανήματα του για να θεραπεύουν τον καρκίνο, ενώ ταυτόχρονα πιέζονταν να σταματήσουν. Τα ιατρεία τους διαρήχθηκαν και τα μηχανήματα κατασχέθηκαν. Ένας μηχανικός που δούλευε μαζί του με την υποστήριξη της ΑΜΑ κατέθεσε μήνυση κατά του Rife. Αυτό ήταν η αρχή του τέλους. Οι ατελείωτες δίκες τον έφθειραν, έπαθε κατάθλιψη και έπινε πολύ. Και το τρομακτικό τέλος , του κλέψανε το μικροσκόπιο και βάλανε φωτιά στο εργαστήριο του, τα πάντα χαθήκανε. Το εργαστήριο Burnett Lab στην New Jersey που διακρίβωνε ανεξάρτητα την δουλειά του κάηκε τελείως. Ο Dr Milbank Johnson υποστηρικτής του και διακριβωτής της εργασίας του δηλητηριάστηκε.

Ο Dr Nemes που ντουμπλάριζε την δουλειά του Rife στο εργαστηριό του 40 μίλια μακρυά σκοτώθηκε στην μυστηριώδη φωτιά που έπιασε και καήκανε όλα τα αρχεία του. Ο πλησιέστερος συνεργάτης του πήρε δωρεά 200.000 δολαρίων και εξαφανίστηκε. Οι άνθρωποι που δουλεύανε μαζί του ξαφνικά αρνιόνταν ότι τον ξέρανε. Ο Rife βυθίστηκε περισσότερο στην κατάθλιψη και στον αλκοολισμό. Το 1940 η δουλειά του είχε εξαφανιστεί τελείως. Κάθε φορά που προσπαθούσε να ανασυστήσει την έρευνα του κυνηγιόταν, μέχρι που πέθανε σε ένα νοσοκομείο από υπερβολική δόση φαρμάκου που ο ίδιος δεν είχε εγκρίνει. Η δουλειά του Rife βασίζεται εν μέρει στην τεχνολογία Τεσλα, αυτή που με τόσο κόπο και δολιότητα εξαφάνισαν, προωθώντας και επιβάλλοντας σαν «μεγαλοφυΐα» έναν παν- ηλίθιο σαν τον Αινστάιν.

Κανένας δεν κατάφερε να ξαναφτιάξει το μικροσκόπιο του Rife (που έδειχνε ζωντανούς τους ιούς μέσα στον άρρωστο). Αρκετοί από τους συνεργάτες του τις τελευταίες δύο δεκαετίες ξαναφτιάξανε τα μηχανήματα που δημιουργούν τις φωτεινές ακτινοβολίες που χρησιμοποιούσε. Χωρίς βέβαια το πανίσχυρο μικροσκόπιο του Rife και τα σκόπιμα προβλήματα από τις φαρμακοβιομηχανίες και το FDA, θα πάρει πολλά χρόνια πριν τα καταφέρουν. Είναι λυπηρό που όλη αυτή η έρευνα διεξάγεται υπόγεια. Δεν υπάρχει εγγύηση για την ιατρική ελευθερία. Οι άνθρωποι που παίρνουν η θα πάρουν “τα φάρμακα του συνταξιούχου”, που χρειάζονται νοσοκομεία, γιατί τρώνε ζωικά και κάνουν όξινο τον οργανισμό τους, είναι ήδη νεκροί …απλά δεν το ξέρουν ακόμη. Προσπαθείστε να βρείτε το βιβλίο του Rife «The Cancer Cure that Worked» και φυσικά διαβάστε να μάθετε γιατί οι άνθρωποι εξακολουθούν να πληρώνουν πανάκριβα το ηλεκτρικό !!!!!! που θα ‘πρεπε να είναι δωρεάν ή σε ευτελή τιμή. Το E = MC2 είναι η πιο διάσημη εξίσωση όλων των εποχών. Πρόκειται για ενα απολύτως εκπληκτικό επίτευγμα για το πόσο απολύτως λάθος είναι. Η εξίσωση αυτή δημιουργεί μια ισοδυναμία της μάζας προς την ενέργεια και στη συνέχεια τα δεσμεύει όλα σε ένα όριο ταχύτητας. Γνωρίζουμε από την εργασία του καθενός από τον Faraday έως τον Τέσλα και τον Steinmetz ότι δεν υπάρχει καμία ισοδυναμία της ενέργειας με την μάζα.

Ο Oliver Heaviside καθιστά σαφές ότι η μάζα δεν έχει θέση σε Ηλεκτρικές Μονάδες. Αυτό συν η επίμονη έμφαση στην αδυναμία της να υπερβαίνει την ταχύτητα του φωτός στα κύρια χαρακτηριστικά της, δημιούργησαν ένα επιστημονικό meme του μυαλού γνωστό ως E = MC2. Ο Charles Wheatstone, ήδη από το 1868, απέδειξε ότι η ηλεκτρική ενέργεια κινείται o 288,00 μίλια το δευτερόλεπτο, σχεδόν 1,5 φορές ταχύτερα από ότι το φως με 186.000 μίλια ανά δευτερόλεπτο. Μόλις τώρα μπορούμε να δούμε πώς αυτή η meme εξίσωση φιλοτεχνήθηκε ειδικά για να δηλητηριάσει τα μυαλά όλων των μελλοντικών επιστημόνων και να απαγορεύει σε οποιονδήποτε να δει τις δυνατότητες της ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτός είναι ο λόγος που ξοδεύουν δισεκατομμύρια να ψάχνουν για κάποιο περιπλανώμενο «σωματίδιο του Θεού», το οποίο φυσικά και ποτέ δεν θα βρεθεί. Για το λόγο αυτό οι μεγάλες επιστημονικές ανακαλύψεις ανακοινώνονται στα ψιλά και δεν ακούγονται ποτέ ξανά, ούτε φυσικά τίθενται σε εφαρμογή. Η σύγχρονη φυσική βασίζεται σε ψέματα και παίζουν με τις λέξεις για να μας κρατήσουν μακρυά απ’ την εξέταση των «μη φυσικών φαινόμενων» που ελέγχουν όλα τα φυσικά φαινόμενα, όπως και την ηλεκτρική ενέργεια.

elladapoyantisteketai

Η συνωμοσία που έχει τρελάνει το διαδίκτυο – Tι θα γίνει σε 62 μέρες;


Μια πολύ περίεργη υπόθεση απασχολεί εδώ και λίγες μέρες το διαδίκτυο, η οποία εξελίσσεται σε μια έντονη συνωμοσιολογία.

Από το 2010 στο YouTube υπήρχε ένα κανάλι με την ονομασία Pronunciation Book, το οποίο δημοσίευε βίντεο για το πώς προφέρονται ορισμένες δύσκολες λέξεις της αγγλικής. Το κανάλι είχε δημοσιεύσει 700 βίντεο και είχε 27.000 συνδρομητές, ενώ είχε αποκτήσει και έναν λογαριασμό-παρωδία.

Όλα όμως άλλαξαν πριν από 16 μέρες…

Το βίντεο που ανέβηκε τη Δευτέρα 8 Ιουλίου είχε θεωρητικά σκοπό να μάθει στον κόσμο πώς προφέρεται ο αριθμός 77 με τον αριθμό με έντονους μαύρους χαρακτήρες να εμφανίζεται στην οθόνη σε ένα λευκό φόντο. Όμως ο ομιλητής δεν εστίασε σ’ αυτό, αλλά είπε: «Κάτι πρόκειται να γίνει σε 77 ημέρες».

Την επόμενη ημέρα ο αριθμός έγινε 76 και το μήνυμα ήταν: «Προσπαθώ να σου πω κάτι εδώ και 1183 μέρες». Την τρίτη μέρα ο αριθμός έγινε 75 και το μήνυμα ήταν :«Είμαι τώρα ξύπνιος. Τα πράγματα ξεκαθαρίζουν. Δεν λέω πια λέξεις».

Από εκείνη τη στιγμή και κάθε μέρα ανεβαίνει ένα βίντεο με έναν αριθμό λιγότερο και ένα διαφορετικό ηχητικό μήνυμα με μια αντίστροφη μέτρηση με κατάληξη στις 24 Σεπτεμβρίου. Κάθε μήνυμα τελειώνει με τη φωνή να λέει: «κάτι θα γίνει σε … μέρες».

Το τελευταίο βίντεο που ανέβηκε ήταν της μέρας 62 με το μήνυμα: «Με περιμένει. Πρέπει να βρω το σύστημά της», ενώ σε λίγες ώρες αναμένεται και το βίντεο για την 61η μέρα.

Φυσικά μετά από αυτά τα βίντεο, η συνωμοσιολογία γύρω από τι μπορεί να γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις. Κάποιοι πιστεύουν ότι πρόκειται για ένα διαφημιστικό κόλπο για την ανακοίνωση κάποιας ταινίας (κάποιοι λένε για το Battlestar Gallactica) ή βιβλίου, αν και θα ήταν κάπως υπερβολικό να περιμένει κάποιος 3 χρόνια για να κάνει τελικά μια τέτοια αποκάλυψη. Φυσικά, οι δημιουργοί του λογαριασμού θα μπορούσαν να τον έχουν πουλήσει για εμπορικούς σκοπούς. Αλλά από την άλλη το είχαν δημιουργήσει απλώς για να προφέρουν λέξεις για τρία χρόνια;

Φυσικά, οι θεωρίες ξεφεύγουν ακόμα πιο πολύ. Κάποιοι πιστεύουν ότι πρόκειται για ένα κανάλι επικοινωνίας κατασκόπων, άλλοι λένε ότι ο αρχικός εμπνευστής για χρόνια είχε υποστεί πλύση εγκεφάλου και τις τελευταίες μέρες έχει συνέλθει και απειλεί να αποκαλύψει το μυστικό, ενώ υπάρχουν και ακόμα πιο «τρελές» θεωρίες!

Μάλιστα, κάποιοι έκαναν ανάλυση της φωνής με σπεκτρόμετρο για να δούνε αν υπάρχει κάποιοι κρυμμένο μήνυμα, αλλά δεν βρέθηκε κάτι. Οι χρήστες του 4chan.org, προσπάθησαν να εντοπίσουν την τοποθεσία της «φωνής». Μετά από έρευνα που βασίσθηκε σε εξωτερικούς ήχους που ακούγονται στα βίντεο όπως σειρήνες αστυνομίας και κεραυνοί , οι περισσότεροι καταλήγουν ότι το πρόσωπο μυστήριο βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Υόρκης.

Τα μηνύματα όλων των ημερών από την 77η έως την 62η:

77: «Κάτι πρόκειται να συμβεί σε 77 μέρες»

76: «Προσπαθώ να σου πω κάτι εδώ και 1.183 μέρες»

75: «Είμαι ξύπνιος τώρα. Τα πράγματα ξεκαθαρίζουν. Δεν λέω λέξεις πια».

74: «Έχω ένα λεπτό, άσε με να σου πω τι νομίζω ότι συμβαίνει»

73: «Η ένταση μεταξύ των συνοικιών έχει αυξηθεί τους τελευταίους μήνες»

72: «Μπορείς να το δεις στις αγορές. Ο καθένας είναι έτοιμος για την καταιγίδα»

71: «Τραγουδούν ένα νέο τραγούδι στους δρόμους του Zone»

70: «Έχω πολλές πληροφορίες να μου κρατήσουν συντροφιά»

69: «Κανένας δεν είναι έτοιμος. Εκείνος παρακολουθεί τις αγορές»

68: «Δεν μιλώ για καταστροφή. Μιλώ για ένα ερωτικό τρίγωνο»

67: «Πέσαμε μέσα στη ζούγκλα για ένα καλοκαίρι εγκλήματος»

66: «Ήμασταν νέοι ήρωες, υπέροχοι ψεύτες»

65: «Κλείσε τα φώτα και πιες ένα παγωμένο ποτήρι νερό»

64: «Κανένας δεν τραγουδά, κάθε μέρα είναι ίδια»

63: «Έπρεπε να έχουμε ακούσει τον αρχηγό»

62: «Με περιμένει. Πρέπει να βρω το σύστημά της»


katohika

Σάλος στη Μολδαβία. Γιατροί κάνουν επεμβάσεις σε ασθενείς χρησιμοποιώντας τρυπάνια οικοδομής (Βίντεο)


Ένα βίντεο στο YouTube ήταν αρκετό για να προκληθεί τεράστια ζημιά στην εικόνα τηςδημόσιας υγείας της Μολδαβίας. Στο βίντεο εμφανίζεται ένας γιατρός να πραγματοποιείεπέμβαση στο πόδι ασθενή, χρησιμοποιώντας ένα τρυπάνι οικοδομής με σκουριασμένα εξαρτήματα. Οι γιατροί του νοσοκομείου, δήλωσαν πως είναι κοινό μυστικό πως κατά τη διάρκεια τέτοιου είδους επεμβάσεων, χρησιμοποιούν συχνά εργαλεία οικοδομής.

Ο υπουργός Υγείας Αντρέι Ουσάτι υποστήριξε πως το βίντεο δεν είναι πραγματικό και πως σκοπός των δημιουργών του ήταν να πληγεί η αξιοπιστία της δημόσιας υγείας. Ωστόσο ο πρωθυπουργός της χώρας, Ιουρίε Λεάνκα, με δήλωση του, διέταξε έρευνα σχετικά με τον ιατρικό εξοπλισμό των νοσοκομείων, ενώ υποσχέθηκε πως θα διατεθούν άμεσα πόροι, προκειμένου να καλυφθούν οι όποιες ελλείψεις διαπιστωθούν.

Δείτε το επίμαχο βίντεο 

Πηγή:BBC

Άντε να βρεις το δρόμο για την Ιθάκη...

Κοροιδία - Η κυβέρνηση προσλαμβάνει 8.500 αναπληρωτές με 400 ευρώ! Να που θα πάνε τους μισθούς


Τώρα εξηγείται και επίσημα η κυβερνητική σπουδή τον περασμένο Μάιο να αυξήσει το ωράριο των μονίμων καθηγητών. Κι αυτό γιατί έγινε γνωστό ότι οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί θα είναι φέτος λιγότεροι από κάθε άλλη χρονιά (πέρυσι προσλήφθηκαν 15.000) και από τους 11.000 που τελικά θα προσληφθούν, οι 8.500 θα έχουν μηνιαίο μισθό των 400 ευρώ! Πρόκειται στην κυριολεξία για πετσόκομμα και θέσεων αναπληρωτών, αλλά και αμοιβών τους, που φτάνουν στα όρια της κοροϊδίας για εκπαιδευτικούς. Το Υπουργείο Παιδείας, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία», εξασφάλισε πιστώσεις από το υπουργείο Οικονομικών για την πρόσληψη περίπου 2.500 αναπληρωτών...., οι οποίοι θα στελεχώσουν θέσεις, κυρίως, σε νησιά και απομακρυσμένες περιοχές. Οι υπόλοιποι 8.500 αναπληρωτές εκπαιδευτικοί θα ενταχθούν σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα του ΕΣΠΑ από τα κονδύλια του οποίου και θα αμείβονται, με αποτέλεσμα ο μηνιαίος μισθός τους να περιορίζεται σε επίπεδα των 400 ευρώ! 

Οι εκπαιδευτικοί εκτιμούν ότι όλες οι αποφάσεις της κυβέρνησης όσον αφορά τη μείωση του εκπαιδευτικού προσωπικού θα επιφέρουν τεράστια προβλήματα στη λειτουργία των σχολείων από τον Σεπτέμβριο. Και μόνο το Υπουργείο Παιδείας επιμένει για την.εύρυθμη σχολική λειτουργία! Η έναρξη της σχολικής χρονιάς προβλέπεται καυτή.

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/

Φρίκη: Ο οδηγός του τραίνου στην Ισπανία πανηγύρισε μόλις έπιασε τα 200 χλμ [εικόνα]


Μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει η επιπολαιότητα και η ανευθυνότητα του Ισπανού μηχανοδηγού ο οποίος έπιασε ιλιγγιώδη ταχύτητα με αποτέλεσμα το τραίνο να συντριβεί σε στροφή και να χάσουν την ζωή τους δεκάδες επιβάτες και να τραυματιστούν εκατοντάδες.

Ο ένας από τους μηχανοδηγούς μάλιστα, ο Φρανθίσκο Χοσέ Γκαρθόν Αμο, ήταν λάτρης της υψηλής ταχύτητας και αυτό φαίνεται από την εικόνα που ανέβασε στο facebook και φαίνεται να οδηγεί με σχεδόν 200 χλμ ανά ώρα. Αυτός υπερηφανευόταν για το κατόρθωμά του ενώ οι φίλοι του σχολίαζαν πως εάν τον έπιανε η Αστυνομία θα του έβαζε ποινές στο δίπλωμά του.

Η φωτογραφία δεν είναι από την μοιραία διαδρομή αλλά από μία αντίστοιχη από τον περασμένο Μάρτιο γεγονός που αποδεικνύει πως ο οδηγός συνήθιζε να βάζει σε κίνδυνο τους εκατοντάδες επιβάτες του επανειλημμένα.


Το ακούσαμε και αυτό: Γυναίκα δέχθηκε άγρια επίθεση από...

Αν και ιδιοκτήτρια καταστήματος pet-shot η γυναίκα στη Γαλλία μάλλον δεν περίμενε αυτό που της συνέβη.


Η 31χρονη γυναίκα έκανε βόλτα σε δασική περιοχή στο Belfort της Γαλλίας όταν ξαφνικά δέχθηε επίθεση από... γάτες!

Ναι καλά το διαβάσατε.. Η γυναίκα έκανε βόλτα αμέριμνη τον σκύλο της, όταν μια ''συμμορία'' γατών της επιτέθηκε, μια αρκετά περίεργη συμπεριφορά για τα συγκεκριμένα κατοικίδια ζώα.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής τραυματισμένη αλλά κια προβληματισμένη αφού σπάνια οι γάτες επιτίθενται έτσι, δίχως λόγο στους ανθρώπους...

Πήρε φωτιά το Instagram με την φωτογραφία που ανέβασε η Ευγενία Σαμαρά!


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές που πόσταρε στο instagram η Ευγενία Σαμαρά.

Μπορεί η Χριστίνα Μουστάκα να είναι εκείνη με την «εμπειρία» σε φωτογραφήσεις σε αντρικά περιοδικά, αλλά η έτερη μελαχρινή της παρέας του Ράδιο Αρβύλα, Ευγενία Σαμαρά, έχει το δικό της φανατικό αντρικό fan club.

Λογικό αν κρίνει κανείς από την συγκεκριμένη φωτογραφία που πόσταρε η ταλαντούχα παρουσιάστρια, ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός.

Η «αξία» της οποίας μεγαλώνει από το γεγονός ότι η Ευγενία δεν συνηθίζει τέτοιου είδους εκπλήξεις.



Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger