Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αυτη ειναι η καυτη Ελληνιδα (που θελει να μοιασει στη Hilton) με τα χιλιαδες like στο facebook!!!

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012


Αυτός είναι ο πιο σέξι τρόπος που θα σε κάνει να χάσεις τα λογικά σου. Να λες ότι σου πάει το λευκό πουκάμισο και οι άλλοι να μην σου μαρτυρούν ότι αυτό που φοράς δεν είναι πουκάμισο αλλά ζουρλουμανδίας. 
Ο γιατρός άλλωστε θα τους έχει πει να σου λένε σε όλα ναι. Η Ελληνίδα Πάρις Χίλτον, όπως την αποκαλούν στα κοσμικά σαλόνια των Αθηνών, έκανε νέα φωτογράφιση με ρούχα της αμαρτίας. Τη δημοσίευσε μάλιστα και στα 3 προφίλ της στο facebook και τα like πέφτουν βροχή!
Έτσι ξέρει τελικά να σε τρελαίνει το γνωστό μοντέλο Αλεξάνδρα Λοΐζου. Να φορά τα μαύρα εσώρουχα της με γόβες στιλέτο και να στοιβάζει το μπούστο της σε στενό φούξια κορσέ. Πάρε ανάσα!...



www.radar.gr

Η πολη που μπορει να βρεθει μονο μια φορα τον χρονο (φανταστικες εικονες)


 Κάθε χρόνο, την τελευταία Δευτέρα του Αυγούστου, ένα πραγματικά απίστευτο γεγονός λαμβάνει χώρα στη μέση της ερήμου Black Rock, στη Νεβάδα των ΗΠΑ. Λέγεται ότι άπαξ και επισκεφτεί μια φορά κάποιος αυτό το μαγικό μέρος, αλλάζει για πάντα.
Καλώς ήρθατε στο «Burning Man». Το 2012, ο «Φλεγόμενος άνθρωπος» φιλοξένησε πάνω από 50.000 ανθρώπους, καθένας εκ των οποίων εξέφρασε τον εαυτό του με τον πιο δημιουργικό τρόπο που μπορείτε να φανταστείτε. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.


Σε μια ελεύθερη πτώση πάνω από την έρημο Black Rock της Βόρειας Νεβάδας, το 2010 ο Kurt Issel φωτογραφήθηκε να ίπταται στα 7.000 πόδια, δηλαδή 2,13 χιλιόμετρα, πάνω από την πόλη του «Φλεγόμενου ανθρώπου». Παρόλο που αυτή η πόλη υπάρχει μόνο μία εβδομάδα το χρόνο, ο «Φλεγόμενος άνθρωπος» γίνεται η 5η μεγαλύτερη πόλη της Νεβάδας με πάνω από 50.000 συμμετέχοντες κάθε χρόνο.








































Ακομη και το ωραιοτερο κορμι της ελληνικης σοουμπιζ εχει κυτταριτιδα. Δειτε την αρετουσαριστη απο χθεσινη εμφανιση της στην πιστα



Έχει όλο το πακέτο!
Ποζάρει στα εξώφυλλα των περιοδικών και το πρόσωπο και το κορμί της μαγεύουν. Έχει κάνει άπειρες sexy φωτογραφίσεις και είναι αντικείμενο πόθου για τους άνδρες και ενδεχομένως ζήλιας για τις γυναίκες.
stkkoudi stikoudi
Όσο άπιαστη κι αν φαντάζει η Κατερίνα Στικούδη ακόμη και εκείνη έχει τις αδυναμίες της, δίνοντας κουράγιο σε όλες τις γυναίκες.
Στις συνεντεύξεις της έχει δηλώσει ότι και κυτταρίτιδα έχει και "γουρουνιές" κάνει και δεν διαφέρει απο κανένα κορίτσι που παλεύει με γυμναστήρια και δίαιτες για να φτιάξει ένα ωραίο κορμί.
stikoudi stikoudi
Το χθεσινό φωτογραφικό καρέ απο την εντυπωσιακότατη εμφάνισή της στο διαγωνισμό για την ανάδειξη της "Σταρ Ελλάς - Μις Ελλάς 2012" αποδεικνύει ότι ακόμη και τα απόλυτα θηλυκά με τα άψογα κορμιά έχουν κυτταρίτιδα.

http://www.tuned.gr

Η Ellen DeGeneres μιλαει με τα... αποκρυφα σημεια της Rihanna! (βιντεο)

Η αμηχανία της τραγουδίστριας!

 H Ellen DeGeneres είναι μια καταξιωμένη παρουσιάστριας στην Αμερική με τις εκπομπές της να σημειώνουν ρεκορ τηλεθέασης! Χθές στο σόου της εμφανίστηκε η Rihanna και απ' ότι φαίνεται γλίτωσε από τα χέρια της παρουσιάστριας, η οποία γονάτησε και μίλησε στα... απόκρυφα σημεία της Rihanna. Η 24χρονη τραγουδίστρια γέλασε αρκετά και έπιασε το πρόσωπό της κρύβοντας το από την ντροπή της. 

 ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΜΗΧΑΝΗ ΣΤΙΓΜΗ
http://www.zappit.gr

Δειτε πως ηταν η Ελεονωρα Μελετη στην εφηβεια! Κουκλαρα απο πιτσιρικι!



Η πασίγνωστη δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 1978 (34 ετών) στην Αθήνα..



Βρήκαμε δύο εικόνες από την εφηβική και προεφηβική της ηλικία..

Δείτε πως ήταν στις φωτογραφίες που ακολουθούν!


www.kamikaze.gr

Ο γαμος-μυστηριο και η εγκυμοσυνη της Μαρω Λυτρα


Η τραγουδίστρια που έγινε γνωστή από το Fame Story πριν από περίπου δέκα χρόνια αποφάσισε να αλλάξει σελίδα στη ζωή της.
Η Μάρω Λύτρα φαίνεται πως «μέτρησε» τα επαγγελματικά της και τα προσωπικά της και την... έκανε για Καναδά, όπου μένει πλέον μόνιμα. Φυσικά δεν είναι μόνη της. Έχει συντροφιά της το νέο της αγαπημένο που είναι μουσικός και εργάζεται μαζί της στις live εμφανίσεις που κάνει- με τον οποίο παντρεύτηκε πριν από δύο μήνες.
Τα ευχάριστα για την τραγουδίστρια δεν σταματούν εκεί, καθώς όπως ανέφερε η εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη» του Star είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί.


http://www.iefimerida.gr

ΣΟΚ: 20χρονη ανεργη αυτοπυρποληθηκε στα Μελισσια


Μια τραγική ιστορία συνέβη στα Μελίσσια Αττικής όταν μια 20χρονη άνεργη κοπέλα έδωσε τέλος στη ζωή της με έναν φρικτό τρόπο!
Την Τρίτη το βράδυ κατά τις 9 η αστυνομία ειδοποιήθηκε από κατοίκους της περιοχής ότι άκουσαν έναν πυροβολισμό πίσω από το νοσοκομείο Φλέμινγκ.
Όταν πήγαν στο σημείο σοκαρίστηκαν από την εικόνα της κοπέλας.
Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι την ίδια ώρα ο 60χρονος πατέρας της είχε δηλώσει την εξαφάνισή της στο τμήμα και μόλις οι αστυνομικοί του έδειξαν την ανατριχιαστική φωτογραφία του εγκληματολογικού εκείνος ξέσπασε σε κλάματα!

http://www.tuned.gr

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger