Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σκότωσαν τον 2 ετών γιο του αθλητή Άντριαν Πίτερσον!

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013


Ο μόλις 2 ετών γιος του Άντριαν Πίτερσον, του αστέρα του αμερικανικού ποδοσφαίρου (NFL) άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί μετά τον άγριo ξυλοδαρμό του από τον σύντροφο της μητέρας του. Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, η αστυνομία του Σιου Φολς, στη Νότια Ντακότα, ανακοίνωσε ότι το αγοράκι πέθανε την Παρασκευή, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει την ταυτότητα του παιδιού. Ο παππούς του και πατέρας του 28χρονου Άντριαν Πίτερσον δήλωσε ότι πρόκειται για τον μικρό εγγονό του.

Ο Πίτερσον, που είχε αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης του NFL κατά την περασμένη σεζόν, ευχαρίστησε όσους του εξέφρασαν την υποστήριξή τους, όπως τον σταρ του μπάσκετ Λεμπρόν Τζέιμς, όμως ζήτησε από όλους να σεβαστούν την ιδιωτική του ζωή. Πρόσθεσε ότι θα αγωνιστεί κανονικά την Κυριακή στον αγώνα της ομάδας του εναντίον των Καρολάινα Πάνθερς.

Το αγοράκι είχε μόλις μετακομίσει στο σπίτι της μητέρας του. Ο φερόμενος ως δράστης, ο Τζόζεφ Ρόμπερτ Πάτερσον, 27 ετών, είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για οικογενειακή βία και επίθεση εναντίον νηπίου επειδή είχε κακοποιήσει σωματικά τον δικό του γιο και τη μητέρα του παιδιού του. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του Πάτερσον την Τετάρτη βρήκαν τον δίχρονο αναίσθητο. Οι γιατροί στη συνέχεια διαπίστωσαν ότι το παιδί είχε κακοποιηθεί.

Ανέκδοτο: O Κρητικός και η σερβιτόρα…


Ένας Κρητικός μπαίνει σε ένα μπαράκι και βλέπει στον τοίχο έναν κατάλογο που έγραφε…

Ρακή σφηνάκι……………….Ευρώ 1,00

Μπύρα………………………….Ευρώ 2,50

Σπανακόπιτα…………………Ευρώ 2,00

Σάντουιτς……………………..Ευρώ 3,00

Χάιδεμα σεξουαλικών οργάνων………Ευρώ 10,00

Κοιτάζει τι λεφτά έχει στο πορτοφόλι του, κάθεται στον πάγκο που σερβίριζαν τρείς κοπέλες και λέει στη μία:

-Έι, δεσποινίς σε παρακαλώ…

-Μάλιστα κύριε, σε τι μπορώ να βοηθήσω απαντά εκείνη με ένα προκλητικό χαμόγελο.

-Μήπως είσαι εσύ που χαϊδεύεις τα γεννητικά όργανα των θαμώνων, όπως γράφει στον πίνακα ???

-Είμαι εγώ η ίδια ! απαντάει εκείνη με ζεστή φωνή και πολύ προκλητικό βλέμμα…

-Τότε πήγαινε να πλύνεις καλά τα χέρια σου και έλα να μου δώσεις ένα σάντουιτς!


Γιατί οι γυναίκες πρέπει να παχαίνουν μετά τα 40 Γιατί οι γυναίκες πρέπει να παχαίνουν μετά τα 40


 Σ” έναν κόσμο όπου όλα αλλάζουν, οι θεωρίες για την υγεία δεν θα μπορούσαν να μείνουν ίδιες. Η αλήθεια είναι πως ήρθε η ώρα να απενοχοποιηθούμε και να υψώσουμε το παράστημά μας μπροστά στο ψυγείο.
 Τα παραπανίσια κιλά είναι το πιο καλά κρυμμένο μυστικό της ευεξίας και της ομορφιάς. Μέχρι πέντε έως δέκα πάνω από το βάρος που αντιστοιχεί στο ύψος μας μπορούν να εγγυηθούν την καλή λειτουργία του ενδοκρινολογικού συστήματος, του εργοστασίου δηλαδή των ορμονών που ευθύνονται για ό,τι μας συμβαίνει.
 Το πλεονέκτημα των οιστρογόνων Η κυριότερη διαφορά ανάμεσα στις ευτραφείς και τις ισχνές γυναίκες είναι η ποσότητα των οιστρογόνων που κυκλοφορεί στο σώμα τους. Οι ορμόνες του φύλλου, αυτές που ευθύνονται για τη διαμόρφωση των θηλυκών χαρακτηριστικών, επηρεάζουν σχεδόν όλες τις λειτουργίες. Ρυθμίζουν την ανάπτυξη και τις επιδόσεις των ιστών, τον τρόπο που το σώμα αφομοιώνει την τροφή, τον αναπαραγωγικό κύκλο, την άμυνα στον έξω κόσμο, ακόμη και τη διάθεση. 
Το κυρίαρχο όργανο παραγωγής των οιστρογόνων είναι οι ωοθήκες, γεγονός που σημαίνει ότι μετά την εμμηνόπαυση, όταν οι ωοθήκες σταματούν να λειτουργούν, τα επίπεδα των θηλυκών ορμονών μειώνονται δραματικά. Τα καλά νέα είναι ότι τα οιστρογόνα παράγονται και σε διάφορα άλλα όργανα του σώματος, με πρώτο το λιπώδη ιστό. Κάτω από το δέρμα, εκεί όπου στοιβάζονται τα λιποκύτταρα, συντίθενται το οιστρογόνα, γνωστά και ως ελιξίριο της νεότητας! 
Τα σωστά επίπεδά τους στον οργανισμό μπορούν να εγγυηθούν την βέλτιστη συμπεριφορά του σε διάφορες απειλές της υγείας. Εμμηνόπαυση
 Στην πιο κρίσιμη περίοδο στη ζωή μιας γυναίκας, το λίπος είναι η μόνη εγγύηση για τη διατήρηση της σωματικής αλλά και της ψυχικής της ισορροπίας. «Ο λιπώδης ιστός συνθέτει οιστρογόνα» γράφει στο βιβλίο της «Γυναίκα, μία Εσωτερική Γεωγραφία» η Νάταλι Άντζιρ (εκδόσεις Πατάκη). «Οι παχύσαρκες γυναίκες παρουσιάζουν τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης σε πιο ήπια μορφή, από τα εμφανή όπως οι εξάψεις μέχρι τα πιο καλυμμένα όπως η λέπτυνση των οστών. Ακόμη και όταν οι ωοθήκες παύουν τη μηνιαία έκκριση οιστραδιόλης (ένα είδος οιστρογόνου), ο περιφερικός ιστός αποζημιώνει τις γυναίκες συνθέτοντας οιστρόνη (ένα άλλο οιστρογόνο)». Έτσι, η πτώση των επιπέδων των οιστρογόνων γίνεται λιγότερο οδυνηρή. Οι απότομες αλλαγές στη διάθεση, οι διαταραχές του ύπνου, η ξηρότητα του κόλπου ακόμη και η αύξηση του βάρους, συμπτώματα που ταλαιπωρούν τις εμμηνοπαυσιακές γυναίκες, είναι πιο ελαφριές για τις πιο ευτραφείς από μας. Οστεοπόρωση Μετά τα πενήντα, οι μισές από εμάς θα αποκτήσουν ένα κάταγμα σχετικό με την οστεοπόρωση. 
Σε ποιο ήμισυ θέλετε να ανήκετε; Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, η αδύνατη σιλουέτα αποτελεί το νούμερο ένα παράγοντα που αυξάνει τον κίνδυνο να νοσήσουμε από την ασθένεια. Δεν είναι μόνο η φτωχή διατροφή, που κάνουν συχνά οι ισχνές γυναίκες, η οποία δεν καταφέρνει να καλύψει το ένα γραμμάριο ασβεστίου που χρειαζόμαστε καθημερινά. Είναι κυρίως τα χαμηλότερα επίπεδα των οιστρογόνων που κάνουν τη διαφορά. Οι θηλυκές ορμόνες εργάζονται σε όλη μας τη ζωή μαζί με το ασβέστιο και τα άλλα ιχνοστοιχεία για να χτίσουν τα οστά. Το σώμα μας διαρκώς σχηματίζει και ανανεώνει τα κόκκαλα. Μέχρι την ηλικία των τριάντα, δημιουργεί περισσότερη οστική μάζα απ” όση καταναλώνει. Από τη στιγμή όμως που τα επίπεδα των οιστρογόνων αρχίζουν να πέφτουν, η διαδικασία της ανανέωσης επιβραδύνεται. Όταν φτάνουμε στην εμμηνόπαυση, το σώμα αρχίζει να καταστρέφει περισσότερη οστική μάζα απ” όση δημιουργεί. Στα πρώτα χρόνια μετά την κλιμακτήριο, μερικές γυναίκες κινδυνεύουν να χάσουν μέχρι και 20% της οστικής τους μάζας. Η οστεοπόρωση μπορεί να προληφθεί με πολλούς τρόπους που αφορούν τη σωστή διατροφή και την άσκηση. Ωστόσο, ο πιο ενδεδειγμένος από αυτούς είναι σίγουρα η διατήρηση του βάρους μας σε επίπεδα που βρίσκονται κοντά στο φυσιολογικά και όχι κάτω από αυτό. Δέρμα Ονειρεύεστε μία επιδερμίδα σφριγηλή και τεντωμένη μέχρι τα βαθιά γεράματα; Ναι, η πλαστική χειρουργική μπορεί να κάνει πολλά για εσάς, είναι βέβαιο όμως πως ένα δύο περιττά κιλά μπορούν να φανούν ακόμη πιο χρήσιμα για την ομορφιά σας. Οι θηλυκές ορμόνες που δημιουργούνται στο λιπώδη ιστό είναι ένας από τους βασικούς ρυθμιστές της υγείας και της εμφάνισης της επιδερμίδας. Τα οιστρογόνα ρυθμίζουν την έκκριση του παντοδύναμου κολλαγόνου, προστατεύουν από τη λεπτή ρυτίδωση, βελτιώνουν την υφή του δέρματος και χαρίζουν λάμψη. Τα αυξημένα τους επίπεδα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι ο βασικός λόγος που κάνει το πρόσωπο των εγκύων να ακτινοβολεί και τα μαλλιά τους να είναι στιλπνά. Πολλές γυναίκες που εργάζονται στο χώρο του θεάματος κάνουν θεραπεία με οιστρογόνα προκείμενου να επαναφέρουν στο δέρμα τους τη λάμψη της πρώτης νιότης. Ωστόσο, κάτι τέτοιο είναι ιδιαίτερα παρακινδυνευμένο, αφού η ορμονική υποκατάσταση αυξάνει τον κίνδυνο των καρδιοπαθειών και του καρκίνου του μαστού. marieclaire.gr

Πηγή: newsitamea.gr


Ανέκδοτο: Η ξανθιά και το αυτοκίνητο…


Μια ξανθιά κλείδωσε τα κλειδιά της στο αυτοκίνητο.

Πηγαίνει λοιπόν σε ένα συνεργείο και ζητάει ένα σύρμα για να τραβήξει την ασφάλεια από το λίγο ανοιχτό παράθυρο του αυτοκινήτου της.

Έκπληκτος ο μηχανικός που μια ξανθιά μπόρεσε να σκεφθεί μια τέτοια λύση, της λέει και βέβαια έχω σύρμα, αλλά θα ήθελα αν γίνεται να έρθω και εγώ μαζί μήπως χρειαστείτε βοήθεια «πως δεν γίνεται» απαντάει αυτή.

Μόλις φτάνουν όμως εκεί τι να δει ο μηχανικός :

Μια άλλη ξανθιά μέσα στο αυτοκίνητο να λέει σ’αυτή με το σύρμα: «λίγο πιο δεξιά, λίγο πιο αριστερά».

Φθινόπωρο στον Ασπροπόταμο

Κοπέλα ξέχασε τις σημειώσεις της σε γνωστό καφέ της Αθήνας και δείτε τι γράφει....


Το γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία η με το τετράδιο μιας κοπέλα η οποία ξέχασε τις σημειώσεις της σε γνωστή αλυσίδα καφέ της Αθήνας. 

Η ξεχασιάρα θαμώνας κρατούσε σημειώσεις για... ασφαλή οδήγηση και έγραφε βήμα-βήμα τι πρέπει να κάνει για να οδηγεί σωστά, από το κλειδί που μπαίνει στη μίζα μέχρι την όπισθεν.
Φυσικά τα σχόλια και τα retweet να δίνουν και να παίρνουν και πολλούς φαλλοκράτες χρήστες να επιμένουν πως το εν λόγω εγχειρίδιο αποτελεί... μνημείο της αδυναμίας των γυναικών να πιάσουν το τιμόνι.


koolnews.gr

Άστρα Weekend Love! Ο έρωτας το Σαββατοκύριακο. Προβλέψεις για τα 12 ζώδια!


Από την Αγγέλικα Γεωργίου.

Σαββατοκύριακο!!! Ναι, λοιπόν, κατέφτασαν επιτέλους δύο ημέρες για να ξεκουραστούμε, να διασκεδάσουμε ή να ερωτοτροπήσουμε. Τι από τα τρία θα συμβεί στη δική σας ζωή, αυτό το διήμερο ; Πάμε να δούμε, αμέσως, πως θα είναι αυτές οι δύο μέρες για κάθε ζώδιο; Πάμε να μάθουμε γιατί κάποια ζώδια θα πρέπει να προσέξουν λίγο τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Δία;

Ο Οκτώβριος τα έχει όλα κι εσείς έχετε δώρο! Πλούσιος σε αστρολογικά γεγονότα ο μήνας αυτός υπόσχεται ερωτικά γεγονότα και έρωτες από το παρελθόν. Το e-zwdia.gr σας προσφέρει 4 δωρεάν προβλέψεις για τα αισθηματικά σας τον Οκτώβριο! Στείλτε το ζώδιό σας στο 695 999 5559 για να μάθετε τα γεγονότα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια του μήνα στα αισθηματικά σας 


ΚΡΙΟΣ
Αχ, τι θα κάνω μαζί σας; Η φύση σας, από τη μια, άκρως παρορμητική, έρχεται και η Σελήνη στον Υδροχόο και σαν να μην έφτανε και αυτό, ο Ήλιος να είναι σε τετράγωνο με τον Δία. Δύο τινά υπάρχουν για αυτό το Σαββατοκύριακο: να έχουμε μια μεγάλη έκρηξη ή να μην κοιμηθείτε από την ενέργεια καθόλου. Η Σελήνη σας δίνει ενέργεια και όρεξη για ερωτικά πάθη, διασκεδάσεις και κάθε είδους απολαύσεις. Από την άλλη, όμως, έχουμε τον Ήλιο να σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία και να σας κάνει να υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας. Ναι, μπορείτε να τα πετύχετε όλα, να καταφέρετε πολλά, αλλά η ατρόμητη στάση σας μπορεί να οδηγήσει σε σφάλματα. Η εγκράτεια είναι η συμβουλή μου, για το διήμερο που μας έρχεται. Θέτετε μικρούς στόχους στον έρωτα, γιατί κάποιος-α μπορεί να αμφισβητήσει τα προτερήματά σας και τότε η προσγείωση γίνεται ανώμαλη… 

ΤΑΥΡΟΣ

Μια ηρεμία και γαλήνη θα έχετε αυτό το Σαββατοκύριακο και θα είστε έτοιμοι να …δαγκώσετε όποιον πάει να σας το χαλάσει. Η ανάγκη σας να χαλαρώσετε είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική, και διόλου απίθανο να σχηματίσετε λακκούβα στον καναπέ ή στο κρεβάτι σας. Αυτό δε σημαίνει πως η ερωτική σας ζωή θα πάει για ύπνο. Το σπίτι σας είναι ανοιχτό και πάντα φιλόξενο για άτομα που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας, να εκπληρώσουν την επιθυμία σας για ηρεμία και να φερθούν με την απαιτούμενη τρυφερότητα απέναντί σας. Εμείς που δεν έχουμε όμως ταίρι, Αγγέλικα, τι θα κάνουμε; Διαισθάνομαι την ερώτησή σας και σπεύδω να απαντήσω ταχέως: εσείς, Ταύροι μου, κάνετε ακριβώς το ίδιο, καλείτε κόσμο, παροτρύνετε τους φίλους σας να φέρουν φίλους. Ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να είναι το άλλο μας μισό… 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Άδικα εκνευρισμένοι, μου είστε, Δίδυμοί μου, ξεκάθαρα χωρίς λόγο και αιτία. Βγάζετε έναν αδικαιολόγητο θυμό και ενώ έχετε αυτήν την εσωτερική σύγκρουση με τον εαυτό σας και το αντιλαμβάνεστε, δεν κάνετε κάτι για αυτό. Θα σας μαλώσω, γιατί βαλθήκατε να πληγώσετε όλο τον κόσμο που σας αγαπά. Είναι ένα Σαββατοκύριακο που αν καταφέρετε να ισορροπήσετε έστω και λίγο μέσα σας και κάνετε έρωτα και όχι πόλεμο, τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά. Μην κάνετε τη ζωή σας λοιπόν δύσκολη, αφήστε πίσω σας τις έγνοιες της δουλειάς και τα προβλήματα. Βγείτε να χαρείτε λίγο και συναναστραφείτε με άτομα που μπορούν να σας ηρεμήσουν και όχι να ρίξουν λάδι στη φωτιά! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Όταν ο Ήλιος είναι σε τετράγωνο με τον Δία, τότε πιστεύετε πως είναι παιχνιδάκι να φτάσετε στην κορυφή του Έβερεστ. Θα νιώσετε, αυτό το Σαββατοκύριακο, πως μπορείτε να πετύχετε κάθε σας στόχο, να κατακτήσετε κάθε ερωτική πρόκληση και να κερδίσετε το χαμένο έδαφος, σε περίπτωση που ήσασταν καιρό μόνοι. Τα θετικά νέα είναι πως πιστεύετε πολύ στον εαυτό σας και η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη. Από την άλλη όμως, υπάρχει ένα μικρό θεματάκι όπου οφείλω να σας επιστήσω την προσοχή, ακόμη και να σας προστατέψω... Καρκινάκια μου, προσέξτε για όλα αυτά που ενδεχομένως να στερηθήκατε, όλο αυτό το διάστημα, να μην κάνετε κάποιο ξέσπασμα για να τα αποκτήσετε. Μην προσπαθήσετε να γίνετε κάτι που δεν είστε ή δεν μπορείτε να υποστηρίξετε. 

ΛΕΩΝ

Είναι ένα ερωτικό Σαββατοκύριακο, ένα έντονο και σεξουαλικό διήμερο, όμως κρύβει και πολλές εκπλήξεις... Όταν καταπιέζετε τα θέλω σας, δε σημαίνει πως τα εξαφανίζετε κιόλας. Αυτές οι σκέψεις που έρχονται ξαφνικά στο μυαλό σας για ένα άτομο που δεν μπορείτε να έχετε ή, καλύτερα, που δεν πρέπει να θέλετε, όσο και να προσπαθείτε με τη λογική να τις σβήσετε, είναι δώρο άδωρον. Δεν υπάρχει λογική στον έρωτα, ζήστε αυτό που λαχταράτε αυτό το Σαββατοκύριακο και περάστε όσο καλύτερα μπορείτε. Αν, για παράδειγμα, δεν εκφράσατε από φόβο τι νιώθατε σε ένα πρόσωπο, δε χωρά άλλη αναβολή, ενδεχομένως, μπορεί να περιμένει και από εσάς ένα πρώτο βήμα. Ακόμη και αν λαχταράτε άτομο που δεν είναι μόνο του ή εσείς δεν είστε ελεύθερα, Λιονταράκια μου, η ζωή είναι μικρή για να ζούμε με στερήσεις…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Ο Τζόρτζ Μπέρναρντ Σω είχε πει: «Η ζήλια είναι το παράσιτο του έρωτα», και αυτό το παράσιτο, έρχομαι εγώ να συμπληρώσω, μπορεί να φάει μέχρι και τη σχέση που έχετε. Χαμηλή αυτοπεποίθηση ή μια περίοδος όπου απλά δε νιώθετε με τον εαυτό σας καλά; Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα έχετε μια μανία καταδίωξης με τη σχέση σας και αυτό, πέρα από το ότι είναι βασανιστικό για εσάς, γίνεται και μαρτύριο για τον/την σύντροφό σας. Αυτό που με ανησυχεί ακόμη περισσότερο, όμως, είναι πως δε θα έχετε κάποια δείγματα ή στοιχεία που είναι ικανά να ταράξουν την εμπιστοσύνη σας. Μετριάστε, όσο μπορείτε, την κτητικότητα σας, άλλωστε με το να κάνετε το …φύλακα, δε σας εγγυάται κανείς ότι εξασφαλίζετε έτσι την πίστη του συντρόφου σας. 

ΖΥΓΟΣ 

Η Σελήνη στον Υδροχόο και ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία φέρνουν, αυτό το διήμερο, ακριβώς αυτό που σας έλειπε: την κοινωνικότητα και την αυξημένη αυτοπεποίθηση. Είναι ένα άκρως ερωτικό Σαββατοκύριακο και μια από τις καλύτερες ευκαιρίες να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Μην ξεχνάτε ότι έχετε και τη βοήθεια της Αφροδίτης που είναι στον Τοξότη, δεν υπάρχει, λοιπόν, περίπτωση να μη σας φλερτάρουν και να μη σας δείξουν την ερωτική έλξη που νιώθουν για εσάς. Προσοχή, μόνο, επειδή ευνοήστε και στα ταξίδια, σκεφτείτε αν μπορείτε να ξεκινήσετε μια σχέση που να έχει απόσταση και κατά πόσο είναι εύκολο για εσάς να κάνετε μια νέα αρχή, αλλά που θα την χωρίζουν κάποια χιλιόμετρα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Το παρελθόν ξαναχτυπά! Ένα πρόσωπο δείχνει ότι θα σας θυμηθεί, αυτό το Σαββατοκύριακο, όμως πέρα από το να θυμηθείτε απλά τα παλιά, μήπως η φλόγα ανάμεσά σας δεν έσβησε ποτέ; Επανασυνδέσεις βλέπω, Σκορπιοί μου, αυτό το διήμερο, το παρελθόν τελικά μπορεί να γίνει και μέλλον. Όλα ξεκινούν από ένα απλό ενδιαφέρον του τύπου: τι να κάνει αυτή η ψυχή; Μπορεί η αρχή αυτή να γίνει και από τη δική σας μεριά, μην περιμένετε να μάθετε απλώς νέα. Όμως, να θυμάστε πως οι σπίθες και οι φλόγες δε σβήνουν με έναν χωρισμό ποτέ και σας το λέω αυτό, σε περίπτωση που δεν είστε, αυτήν την περίοδο, ελεύθεροι και ελεύθερες, και εκεί μπορεί να δημιουργηθεί ένα …μεγάλο έως τεράστιο πρόβλημα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και σας ρωτώ: τι άλλο μπορεί να θέλει και να αποζητά ένας Τοξότης; Φουντώνει το πάθος στη σχέση σας, κάνετε νέες γνωριμίες, γίνεστε ποθητοί και ξεχειλίζετε από ερωτισμό και μια αθώα σεξουαλικότητα. Τα σημάδια της ερωτικής αλλαγής ξεκινούν, από αυτό το Σαββατοκύριακο, και κάνουν πραγματικά καυτές και τις δύο μέρες. Αν με τη σχέση σας δεν είχατε χρόνο να βρεθείτε οι δυο σας, γιατί δεν πάτε κάπου μακριά από όλους και απ’ όλα; Ένα μίνι ρομαντικό ταξιδάκι μπορεί να σας κάνει να καρδιοχτυπήσετε, λες και είναι το πρώτο σας ραντεβού. Οι μοναχικοί Τοξότες, να δείτε τι σας περιμένει, μια έξοδος αρκεί να σας οδηγήσει σε μια σχέση με απίστευτη διάρκεια και με πάθος. Εκμεταλλευτείτε το!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία έρχεται να δώσει αέρα και φόρα στον παρορμητισμό σας και να σας κάνει κατά κάποιο ατρόμητους, τι γίνεται, όμως, όταν αυτό μπλοκάρει τον ερωτικό σύντροφό σας; Τι γίνεται, όταν στο άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, του δείχνετε με ξαφνικό τρόπο και χωρίς φραγμούς την έλξη σας και το ενδιαφέρον σας; Προσοχή, Αιγόκεροι μου, γιατί αν δεν έχετε συνηθίσει τον κόσμο γύρω σας με παρορμητικές κινήσεις και εκπλήξεις, μπορεί να ξαφνιαστεί και να κομπλάρει και μπορεί να έχετε ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκούσατε. Συγκρατηθείτε, γιατί είναι ένα όμορφο διήμερο και είναι αρκετά ευχάριστο και κοινωνικό. Μην κάνετε, σε καμία περίπτωση, εσείς το πρώτο βήμα, όσο και αν το θέλετε. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σας, αυτό το Σαββατοκύριακο, και ενώ υπολογίζατε πως θα νοικιάζατε μία στοίβα ντιβιντι και ένα κουβαδάκι ποπ κορν, ξάφνου ετοιμάζεστε, με απίστευτη διάθεση, να βγείτε να διασκεδάσετε. Θα περάσετε τόσο, μα τόσο όμορφα, που δε σας απασχολεί καθόλου, που θα πρέπει να επιστρέψετε τις ταινίες που νοικιάσατε και δεν τις είδατε τελικά. Μια όμορφη συζήτηση θα σας φέρει κοντά με πρόσωπο για το οποίο είχατε αρχικά πολύ διαφορετική άποψη για εκείνο. Θα εμπιστευθείτε ίσως πράγματα που αφορούν το παρελθόν σας. Η κίνηση να ανοίξετε την καρδιά και την ψυχή σας στο πρόσωπο αυτό, αυτόματα σας δένει συναισθηματικά. Έτσι, ένα άγνωστο μέχρι πρότινος άτομο γίνεται κομμάτι σας, γιατί όχι και σχέση σας ερωτική. 

ΙΧΘΥΣ 

Είναι άκρως ευχάριστο το διήμερο για εσάς και ειδικά για νέες γνωριμίες. Ζητώ συγνώμη από τα δεσμευμένα Ψαράκια, αλλά εσείς δέσατε το γάιδαρο σας. Είναι καιρός να ασχοληθώ με εκείνα τα άτομα που εδώ και καιρό ένιωθαν μια απέραντη μοναξιά. Μέσα από εξόδους ή κοινωνικές εκδηλώσεις, ένα πρόσωπο μπορεί να μαγνητίσει το ενδιαφέρον σας και να σας κερδίσει. SOS: μην αρνηθείτε καμία μα καμία πρόταση για έξοδο, ακόμη και αν δε σας γεμίζει το μάτι το άτομο που σας την κάνει. Ακόμη και αν βαριέστε να ετοιμαστείτε και να βγείτε. Θέλω να είστε παντός καιρού και σε όλα έτοιμοι. Ο έρωτας σας χτυπά την πόρτα της καρδιάς σας και εδώ είμαστε να δούμε για το επόμενο Σαββατοκύριακο, αν αξίζει αυτή η γνωριμία να γίνει και σχέση ζωής. 


- See more at: http://www.e-zwdia.gr


Ψυχολογικό τεστ: 9 ερωτήσεις που θα σε εκπλήξουν!


Το παρακάτω τεστ προσωπικότητας αποτελείται από 9 ερωτήσεις. 

Σε κάθε ερώτηση σας ζητείται να περιγράψετε κάτι.
Προσοχή τα αντικείμενα που πρέπει να περιγράψετε δεν συνδέονται μεταξύ τους!
1. Βλέπετε μια σκάλα. πως είναι; Την ανεβαίνετε;
2. Βλέπετε ένα σπίτι περιγράψτε το (π.χ. παλιό/καινούργιο). Θα μπείτε μέσα;
3. Βλέπετε μια αρκούδα πως την αντιμετωπίζετε;
4. Βλέπετε έναν δρόμο. Περιγράψτε τον
5. Βρίσκετε κάπου κλειδιά από τι υλικό είναι φτιαγμένα; Τα παίρνετε μαζί σας;
6. Βλέπετε ένα κηροπήγιο από τι υλικό είναι φτιαγμένο;
7. Βλέπετε ένα άλογο τι κάνετε με αυτό ή τι κάνετε σε αυτό;
8. Έχετε έναν κύβο περιγράψτε υλικό, μέγεθος και ότι άλλο θέλετε
9. Ζωγραφίστε σε ένα χαρτί με όποια σειρά θέλετε και γενικά όπως θέλετε τη σκάλα, το άλογο και το κηροπήγιο. Παρατηρείστε την εικόνα σας.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
1. Η σκάλα δείχνει την επαγγελματική μας πορεία. Η ανάβαση θεωρείται κάτι καλό, η κατάβαση το αντίθετο.
2. Το σπίτι είναι ο θάνατος - όσοι μπήκατε καλό θα ήταν να προσέχετε. Αν μπαίνεις στο σπίτι, σημαίνει ή ότι είσαι συμφιλιωμένος μαζί του ή ότι ένα τέτοιο γεγονός έχει "αγγίξει" την ζωή σου πολύ έντονα ή ότι παραείσαι ριψοκίνδυνος και ψάχνεις περιπετειούλες... π.χ. Ερείπιο, με σιδερένια καγκελόπορτα, ξύλινα παντζούρια,με ιστούς από αράχνες, σκοτεινό και στοιχειωμένο.
3. Ο δρόμος είναι η ζωή μας. π.χ.1 Ανηφορικός, διπλής κατεύθυνσης, με καινούργιο οδόστρωμα και πεντακάθαρα πεζοδρόμια. Στο βάθος βλέπω μια νταλίκα που πλησιάζει με αναμμένα φώτα. Πρέπει να κάνω στην άκρη. = Καλή ζωή με λίγα εμπόδια. π.χ.2 Χωματόδρομος: αριστερά μικρό ξέφωτο και στο βάθος δάσος πυκνό. Δεξιά γκρεμός που καταλήγει στην θάλασσα. = Πολλές επιλογές στη ζωή.
4. Η αρκούδα είναι το σεξ και κατά προέκταση η σεξουαλική συμπεριφορά που έχουμε προς τον σύντροφό μας π.χ.1 με την αρκούδα προχωρήσαμε μαζί και κάναμε παρέα η μία στην άλλη. όμως επειδή είναι ζώο κράταγα συνέχεια κάτι αιχμηρό στο χέρι σφιχτά. = είσαι ανοιχτός, αλλά και πάντα σε εγρήγορση. π.χ.2 Μένω ακίνητος και παρακολουθώ τις κινήσεις της. = περιμένεις να σου δείξει ο σύντροφός σου τι θέλει.
5. Τα κλειδιά είναι οι φίλοι μας. Από το κατά πόσο παλιά ή καινούργια είναι και από το κατά πόσο τα παίρνουμε μαζί μας, φαίνεται το πόσο κοντά μας νιώθουμε τους ανθρώπους που έχουμε γύρω μας, τι θέση έχουν στην ζωή μας.
6. Το κηροπήγιο είναι η αγάπη που λαμβάνουμε από τους άλλους. Το γυαλί είναι κάτι εύθραυστο. το ίδιο και το κρύσταλλο απλά είναι λίγο πιο βαρύ, πιο ακριβό και πιο πολύτιμο. το μέταλλο είναι κάτι στερεό που δεν σπάει. Οξειδώνεται όμως-σκουριάζει. θέλει συχνό καθάρισμα και συντήρηση. (ο κασσίτερος οξειδώνεται πιο δύσκολα. Ακολουθεί ο σίδηρος και τέλος ο χαλκός που οξειδώνεται πιο εύκολα)
7. Το άλογο είναι ο σύντροφός μας. Το πως τον αντιμετωπίζουμε (ή πως αντιμετωπίζουμε την ιδέα του συντρόφου), το πως του συμπεριφερόμαστε π.χ.1 το ποτίζω, το ταΐζω, το χαϊδεύω και μετά κάνω ιππασία = δίνεις κ θέλεις να παίρνεις. π.χ.2 απλώς το παρατηρώ που κινείται μες το ξέφωτο. = ενώ έχεις μία ωραία εικόνα, καθαρή, φωτεινή, δεν πλησιάζεις. κάνεις πολύ προσεχτικές κινήσεις και φοβάσαι. Καμιά φορά όταν μένεις μακριά, ο άλλος δεν αντιλαμβάνεται τα αισθήματα σου και...
8. O κύβος είναι η προσωπικότητα μας. Το πλαστικό δείχνει κάποιον που είναι δυνατός, με σταθερές απόψεις που δεν αλλάζουν εύκολα το γυαλί είναι κάτι εύθραυστο. Όσοι έγραψαν γυαλί, καλό θα ήταν να βρουν τρόπους να οχυρώσουν τον εαυτό τους. Το μαλακό υλικό δείχνει ανθρώπους πολύ ευαίσθητους. Το ξύλο έχει την ιδιότητα ότι μπορεί να είναι και ζεστό και ψυχρό. (αν ακουμπήσεις το χέρι σου στον κορμό ενός δέντρου, θα είναι παγωμένος. Από την άλλη, ένα σπίτι φτιαγμένο από ξύλο είναι πολύ ζεστό...)
9. O πίνακας είναι οι προτεραιότητές μας και η στάση ζωής μας. π.χ. στον πίνακα ζωγράφισα μία σκάλα προφίλ ανοδική, πάνω στην οποία ανεβαίνω τα σκαλιά καβάλα στο άλογο, κρατώντας το κηροπήγιο στο χέρι = πολύ συνειδητοποιημένη και ισορροπημένη. Δεν βάζεις τίποτα πιο πάνω από το άλλο. Είναι αδιανόητο να φανταστείς εκπληρωμένους επαγγελματικούς στόχους χωρίς την συμμετοχή, βοήθεια και παρουσία του συντρόφου σου.

astrology.gr



Τα ζώδια σήμερα 12 Οκτωβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Έχετε δει πολλά πράγματα να γίνονται και κυρίως να αλλάζουν κάποιες ισορροπίες οι οποίες δεν ήταν πολύ ουσιαστικές για σας. Οι σχέσεις σας πάντως βρίσκονται σε μια κρίσιμη καμπή.
Ερωτικά: Είστε πολύ προσεκτικοί στο τι θα πείτε και πως θα εκφραστείτε. Ο λόγος είναι ότι έχετε δει πολύ σοβαρά κάποια πράγματα τα οποία μερικές φορές σας κάνουν να συμπεριφέρεστε είτε πολύ μαζεμένα, είτε κάπως απρόσωπα. Η σχέση με Αιγόκερω σας φέρνει μερικές φορές στον δρόμο που χρειάζεται και η λογική.
Καριέρα & Οικονομικά: Η σκέψη για να κάνετε κάτι που ίσως να μην σας εκφράζει και πάρα πολύ επικρατεί περισσότερο. Και ο λόγος είναι ότι το ένστικτο της αυτοσυντήρησης δουλεύει πολύ καλά, οπότε σίγουρα θα σας επιβληθεί. Παρόλο που θα πάτε κόντρα θα το κάνετε.



ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Είστε ήρεμοι και ψύχραιμοι. Οτιδήποτε σας ανησυχεί φαίνεται ότι υπάρχει λύση και με αυτόν τον τρόπο σταματάτε κάθε τι που σας μπαίνει εμπόδιο. Επειδή μερικοί από εσάς αντιμετωπίζετε θέματα λόγω κάποιων συνεργατών ίσως πάρετε απόφαση να ακολουθήσετε και εσείς τον δρόμο της νομικής οδού.
Ερωτικά: Νιώθετε καλά αλλά είστε αρκετά συγκρατημένοι ως προς τις συναισθηματικές σας εκδηλώσεις. Όσοι σχετίζονται με Καρκίνο μπορεί να κάνετε κάποια όνειρα τρελά για την μεταξύ σας σχέση. Προσέξτε τον τρόπο που θα χειριστείτε την υπόθεση και πάνω από όλα μετριάστε την ζήλεια σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες για τους γεννημένους στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου. Η σωστή κίνηση πάντα συνοδεύεται και από επιτυχία, αρκεί να έχετε την εξυπνάδα να είστε πιο ευέλικτοι σε συζητήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Σίγουρα η σοβαρότητα που θα αντιμετωπίσετε ένα θέμα θα σας δημιουργήσει ένα μικρό βάρος. Αλλά δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς γιατί οι περιστάσεις απαιτούν να είστε πιο ώριμοι από ποτέ.
Ερωτικά: Η συζήτηση που μπορεί να κάνετε με έναν Αιγόκερω και ίσως να αφορά στην συμπεριφορά σας και τα πιστεύω σας πάνω στην υπόθεση του γάμου σίγουρα θα σας φέρει προ οριστικών αποφάσεων και ίσως έχει έρθει επιτέλους η ώρα να ωριμάσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε να κάνετε κάτι που θα σας εξασφαλίσει έστω κάποιες σταθερές απολαβές. Μπορεί να μην σας αρέσει καθόλου ο τρόπος που επιβάλλεται από τις εξωτερικές συνθήκες αλλά οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές και πρέπει να κρατήσετε μια σταθερή πολιτική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Η μεγάλη σας ευθύνη απέναντι στους τρίτους μερικές φορές σας κουράζει γιατί δεν έχετε περιθώρια να αλλάξετε ή να γίνετε παρορμητικοί επειδή δεν νιώθετε καλά. Θα χρειαστεί να παραμείνετε στις υποσχέσεις σας απέναντι των άλλων.
Ερωτικά: Οι ελεύθεροι έχετε έντονη την επιθυμία να κάνετε κάτι παραπάνω το οποίο θα σας καθιερώσει και κοινωνικά. Οι γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου μπορεί να νιώσετε ξαφνικά ερωτικά για ένα Αιγόκερω. Οι υπόλοιποι θα είστε αρκετά ανοικτοί και θα δείξετε έντονα τα συναισθήματά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες τις οποίες όμως για να υλοποιήσετε δεν πρέπει να πάτε κόντρα στο ρεύμα των καιρών. Μερικές φορές φοβάστε να μην χάσετε αυτό που έχετε και ίσως κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Κατά τα άλλα για να νιώσετε καλά με τις αξίες σας να μην ακούτε καθόλου τις μαυρίλες των διπλανών και να πιστεύετε στον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Υπάρχει μεγαλύτερη κινητικότητα για σας οπότε θα προσπαθήσετε να λειτουργήσετε δημιουργικά με στόχο την ατομική σας ευχαρίστηση. Η επαφή με τα παιδιά σας σίγουρα θα έχει ένα καλό αποτέλεσμα.
Ερωτικά: Ανταποκρίνεστε θετικά στα συναισθήματα ενός ατόμου. Από την φύση σας συντηρητικοί προτιμάτε να κάνουν οι άλλοι την πρώτη κίνηση παρά εσείς. Το ζητούμενο είναι να βρείτε αυτό που σας εκφράζει βαθιά και όχι επιφανειακά για να έχετε μια παρέα.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναπτύσσετε τεχνικές που μπορεί να μην σας πιάνει ο ανταγωνισμός και αυτό έχετε ανάγκη να το δουλέψετε παραπάνω αυτόν τον καιρό. Το ρίσκο ίσως να βοηθήσει σε αυτή την φάση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Υπάρχει μεγαλύτερη κινητικότητα για σας οπότε θα προσπαθήσετε να λειτουργήσετε δημιουργικά με στόχο την ατομική σας ευχαρίστηση. Η επαφή με τα παιδιά σας σίγουρα θα έχει ένα καλό αποτέλεσμα.
Ερωτικά: Ανταποκρίνεστε θετικά στα συναισθήματα ενός ατόμου. Από την φύση σας συντηρητικοί προτιμάτε να κάνουν οι άλλοι την πρώτη κίνηση παρά εσείς. Το ζητούμενο είναι να βρείτε αυτό που σας εκφράζει βαθιά και όχι επιφανειακά για να έχετε μια παρέα.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναπτύσσετε τεχνικές που μπορεί να μην σας πιάνει ο ανταγωνισμός και αυτό έχετε ανάγκη να το δουλέψετε παραπάνω αυτόν τον καιρό. Το ρίσκο ίσως να βοηθήσει σε αυτή την φάση.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Είστε αρκετά συγκρατημένοι γιατί μπορεί να βρεθείτε μέσα σε μια μεγάλη ομάδα και να μην ξέρετε πώς να φερθείτε. Μπορεί να μην εμπιστεύεστε ακόμα και σίγουρα θα πάρετε τις αποστάσεις σας.
Ερωτικά: Η συνεχής πίεση από έναν Αιγόκερω ή από ένα άτομο που σας θυμίζει τις υποχρεώσεις σας και όχι την ευχαρίστησή σας, σίγουρα σας κουράζει και ίσως μέσα σας να του έχετε βάλει Χ. Αλλά μπορεί προς το παρόν να μην απομακρύνεστε γιατί νιώθετε ενοχές ή έχετε από κοινού υποχρεώσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπική σας θέση απέναντι σε κάποια πράγματα που αφορούν στα οικονομικά σας μερικές φορές δεν συνάδει με την εξωτερική τρέχουσα κατάσταση. Είναι ημέρες που νιώθετε περισσότερο ανασφαλείς και δεν κάνετε καμία κίνηση να ξοδέψετε χρήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχετε κατά νου ότι χρειάζεται να είστε μαζεμένοι και ίσως και ντροπαλοί είτε για να κάνετε καλή εντύπωση είτε αυτά που θα πείτε να φανούν πολύ σοβαρά και με γνώση. Η επαφή με συγγενικά πρόσωπα που ίσως έχετε την αίσθηση ότι θα σας κρίνουν, σας εμποδίζει να φερθείτε αυθόρμητα αλλά τελικά θα έχετε μια σημαντική υποστήριξη η οποία θα σας αλλάξει την διάθεση.
Ερωτικά: Προσπαθείτε να είστε τύπος και υπογραμμός για να μην έχετε παρατράγουδα ή αρνητική στάση απέναντί σας. Επειδή έχετε αποφασίσει να είστε πιο συμμαζεμένοι γιατί μπορεί να καταλήξετε και σε γάμο ίσως να μην βάζετε τα σωστά όρια.
Καριέρα & Οικονομικά: Η συμμετοχή σας σε διάφορα σχήματα θα σας βοηθήσει να επεκταθείτε για λίγο και να κάνετε συνεργασίες που μπορεί να μην φαίνονται τόσο δεμένες αλλά να αποδειχτούν ότι σας πηγαίνουν πάρα πολύ. Πιθανόν να δεχτείτε κάποια χρήματα σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Έχετε ανάγκη να κάνετε κάτι που θα βοηθηθείτε να αποκτήσετε χρήματα. Για αυτό είτε βάζετε σε γραπτό πρόγραμμα τις επόμενες κινήσεις σας, είτε δημιουργείτε μέσα στο μυαλό σας χώρο για οργάνωση.
Ερωτικά: Επειδή όταν σας πιάνει το μέτρο της οικονομίας σας πιάνει μετά παντού, θα είστε αρκετά φειδωλοί και στα λόγια αλλά και στις πράξεις σας απέναντι στο πρόσωπο που έχετε σχέση. Ίσως να σκεφτείτε ότι θα πρέπει να προφυλάξετε τον εαυτό σας. Ο Καρκίνος σας αλλάζει αρκετά την ψυχοσύνθεση.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιους ενδοιασμούς οι οποίοι σας δημιουργούν ερωτηματικά στο τι ακριβώς θα πρέπει να κάνετε από εδώ και πέρα. Σίγουρα αν τρέξετε, θα έχετε την υποστήριξη από κάποια άτομα. Αλλά όταν σας πιάνουν οι προβληματισμοί τελικά είναι για καλό γιατί προσπαθείτε να βρείτε περισσότερες οικονομικές λύσεις για σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Έχετε δύναμη την οποία δείχνετε στον περίγυρό σας κι ο λόγος είναι ότι από εκεί που είστε ντροπαλοί και συνεσταλμένοι ανοίγεστε ξαφνικά και κάνετε πράγματα που συνήθως αποφεύγετε. Η υποστήριξη που έχετε από κάποια δικά σας άτομα σας δίνει σιγουριά και εμπιστοσύνη.
Ερωτικά: Μερικούς από εσάς δεν σας απασχολεί αυτή την περίοδο τόσο το ερωτικό αλλά περισσότερο το να παντρευτείτε ή να συζήσετε. «Ο έρωτας μπορεί να περιμένει» σκέφτεστε, όταν οι συνθήκες γίνουν και πάλι ιδανικές. Το ξέρετε ότι τέτοιο πράγμα δεν ισχύει και εσείς φτιάχνετε στα μέτρα σας τις συνθήκες.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσο κινείστε, τόσο περισσότερο παρουσιάζετε κάτι στον ορίζοντα το οποίο σας δίνει μεγάλες ελπίδες. Να είστε προσεκτικοί σήμερα με τα έξοδα σπιτιού ή ακόμα και γραφείου γιατί μπορεί να κάνετε κάποιες υπερβολές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Παραμένετε προβληματισμένοι, κυρίως με πρακτικά θέματα που μπορεί να έχετε από κοινού με έναν Καρκίνο. Η ζωή σας έχει αλλάξει πάρα πολύ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έτσι όπως είναι δεν σας αρέσει. Τουλάχιστον ξεχωρίζει η ήρα από το σιτάρι.
Ερωτικά: Είστε αρκετά υποκειμενικοί και ίσως να μην μπορείτε να δείτε κάποιο άμεσο αποτέλεσμα. Αν σχετίζεστε με Ταύρο ή Σκορπιό δεν έχετε ξεκάθαρη κρίση γιατί μπαίνει στην μέση ένας τοίχος που τα χαλάει όλα. Και αυτός ο τοίχος μπορεί να είναι από καχυποψία ή αρνητική σκέψη.
Καριέρα & Οικονομικά: Το ίδιο συμβαίνει και στην δουλειά σας. Ενώ έχετε ξεκαθαρίσει αρκετά το τοπίο υπάρχει ένα κομμάτι ισχυρό από το παρελθόν σας που δεν ξέρετε πώς να το διαχειριστείτε γιατί εμπλέκονται και συγγενικά πρόσωπα στην μέση και δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν το δείτε καθαρά, δεν θα πάρετε απόφαση να το ξεκαθαρίσετε.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Είστε πολύ εγκρατείς σε εκδηλώσεις αλλά και σε φίλους. Σας απασχολούν σοβαρά θέματα που πρέπει να λύσετε. Ίσως να μην αναλωθείτε σε φιλίες και ομάδες που σας τρώνε τον χρόνο και δεν σας προσφέρουν κάτι.
Ερωτικά: Το ίδιο σοβαρά αντιμετωπίζετε και κάποιες συμπεριφορές που παλιά ήσασταν πολύ άνετοι και αεράτοι. Το θέμα ενός Καρκίνου σας απασχολεί περισσότερο από ό, τι δείχνετε. Ίσως το να ξεκινήσετε να συζητάτε τον απογαλακτισμό από το σπίτι σας και την συγκατοίκηση με ένα πρόσωπο να το θεωρείτε αρκετά υπεύθυνο.
Καριέρα & Οικονομικά: Αντίθετα είστε σε φάση που μπορεί να κερδίσετε χρήματα από εκεί που δεν το περιμένατε γιατί τώρα έρχονται οι ευκαιρίες μια πίσω από την άλλη. Και αν είστε σωστοί απέναντι σε κάποια άτομα και διατηρήσετε τις ισορροπίες δε θα χάσετε.

Πηγή:  astrology.gr 

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger