Από το Blogger.

E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Μολδαβή καλλονή ξαναχτυπά!

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012


Και το όνομα αυτής Xenia Deli

Οι τέλειες αναλογίες του κορμιού της και η άνεσή της να ποζάρει στο φωτογραφικό φακό την έκαναν πολύ γρήγορα περιζήτητη! Η Xenia Deli δε σταματά να φωτογραφίζεται αναδεικνύοντας τα πλούσια προσόντα της.


Γεννημένη στις 27 Οκτωβρίου του 1989 στη Μολδαβία, η μελαχρινή Xenia έχει προκαλέσει αίσθηση στο χώρο του μόντελινγκ με τις σέξι της φωτογραφήσεις με μαγιό και εσώρουχα.

Αυτή τη φορά, η 23χρονη Μολδαβή πόζαρε τόπλες για το περιοδικό «Lovecat».

Απολαύστε την:





loading
newsbeast.gr

«Σαρώνει» η Tulisa Contostavlos


Η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη έχει και μουσικό ταλέντο

Είναι αναμφισβήτητα η τυχερή της βδομάδα. Η Tulisa Contostavlos, που μας έχει απασχολήσει τον τελευταίο καιρό με τα καμώματά της, ψηφίστηκε ως η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη από ανδρικό περιοδικό. 



Φαίνεται πως η η ελληνικής καταγωγής τραγουδίστρια και κριτής του βρετανικού X-Factor, έχει προσόντα που αρέσουν πολύ στις άνδρες και τα σκάνδαλα γύρω από το όνομά της δεν της έκαναν τόσο κακό όσο περίμενε.

Και οι επιτυχίες δεν σταματάνε εδώ. Το τραγούδι της «Young» έπιασε κορυφή κάτι που την χαροποιεί ιδιαίτερα γι' αυτό και το τραγούδησε για τους θαυμαστές της στο «Britain's Got Talent».
 




newsbeast.gr

Να την πιεις στο ποτήρι




Η Bar Refaeli επιστρέφει στη χώρα της, το Ισραήλ και κάνει τους συμπατριώτες της πολύ περήφανους – φυσικά με μια σέξι φωτογράφηση!
Αφού πόζαρε για τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας τους προηγούμενους μήνες, αποφάσισε να επιστρέψει σπίτι της, στο Ισραήλ, για να ξεκουραστεί. Και το έκανε με το καλύτερο τρόπο, με μια καυτή φωτογράφηση για το περιοδικό Go Style. Η Bar Refaeli δείχνει για μια ακόμη φορά γιατί θεωρείται ένα από τα κορυφαία μοντέλα του πλανήτη, ενώ όλα τα λεφτά είναι το amateur στυλ της φωτογράφησης. Για ρίξε μια ματιά…

Παραξενα εθιμα γυρω απο το σεξ!!!





Δείτε τι συμβαίνει όταν μπαίνει το σεξ ως ζήτημα σε άλλες χώρες...

Έθιμα που καλλιεργούνται γύρω από το σεξ.
1) Στο Λίβανο είναι νόμιμο οι άντρες να έχουν σεξουαλικές επαφές με ζώα με την προϋπόθεση πως πρόκειται για θηλυκά ζώα. Το σεξ με αρσενικά ζώα τιμωρείται με θάνατο!
2) Στο Μπαχρέιν ένας γιατρός επιτρέπεται να εξετάζει τα γεννητικά όργανα μίας γυναίκας αλλά απαγορεύεται να κοιτάει απ' ευθείας την εξεταζόμενη περιοχή. Μπορεί να κοιτάζει την αντανάκλαση στον καθρέφτη κι έτσι να εξετάζει..
3) Οι Μουσουλμάνοι νεκροθάφτες, υποχρεούνται να καλύπτουν την επίμαχη περιοχή με ένα τούβλο ή ένα κομμάτι ξύλο.
4) Στην Ινδονησία η ποινή για τον αυνανισμό είναι ο αποκεφαλισμός.
5) Άνδρες στη Γκουάμ, έχουν ως εργασία πλήρους απασχόλησης να ταξιδεύουν από χωριό σε χωριό και να κάνουν σεξ με νεαρές παρθένες, οι οποίες τους πληρώνουν για να έχουν το προνόμιο να έρθουν σε επαφή για πρώτη φορά. Σύμφωνα με το νόμο αυτό είναι παράνομο να παντρεύονται οι παρθένες.
6) Στο Χονγκ Κόνγκ μία προδομένη σύζυγος έχει το νομικό δικαίωμα να σκοτώσει τον άπιστο άνδρα της αλλά μόνο εάν το κάνει με τα ίδια της τα χέρια. Η ερωμένη του από την άλλη, επιτρέπεται να θανατωθεί με οποιοδήποτε τρόπο...
7) Οι γυμνόστηθες πωλήτριες είναι νόμιμες στο Λίβερπουλ αλλά μόνο σε μαγαζιά με τροπικά ψάρια..
8) Στο Κάλι, στην Κολομβία, μπορεί να γίνει η σεξουαλική πράξη με έναν άντρα και μία γυναίκα εφόσον είναι και η μητέρα της μπροστά.
9) Στο Σάντα Κρουζ, στη Βολιβία, είναι παράνομο για ένα άνδρα να έχει σεξουαλικές σχέσεις με μία γυναίκα και την κόρη της ταυτόχρονα.

Πωλίνα "Το ροζ μπικίνι"- Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι



Η Πωλίνα στο κλασσικό "Ροζ μπικίνι" που κυκλοφόρησε το 1987 στο δίσκο: "Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες" και περιλαμβάνεται και στo νέo της CD του 2008: "Back to the 80s" μια συλλογή από παλαιότερες επιτυχίες και δύο νέα τραγούδια

Ελληνικής καταγωγής τηλεπερσόνα με καριέρα στο εξωτερικό ανάβει φωτιές με το μπικίνι της!

Τέτοιο κορμί, τέτοιο χαμόγελο..
είναι να μην σε κερδίσει μετά και να την χαζεύεις για ώρες? Η Μαρία Μενούνος κάνει τις διακοπές της στα ενδιάμεσα των προπονήσεων του Dancing with the stars και κερδίζει ψήφους με τις εμφανίσεις της! Απολαύστε κορμί!

Αίμα από θύματα ανθρωποθυσίας βρέθηκε σε αρχαία μεξικανικά μαχαίρια

Μεξικό,μαχαίρια, ανθρωποθυσίες,λεπίδες,Καντόνα,πολιτισμός,Αζτέκοι,ισπανοί,κατακτ

Τις πρώτες σαφείς ενδείξεις για την τέλεση ανθρωποθυσιών στους προκολομβιανούς πολιτισμούς της Αμερικής αποτελούν ίχνη αίματος και υπολείμματα από μύες, τένοντες και τρίχες που βρέθηκαν πάνω σε λίθινες λεπίδες ηλικίας 2.000 ετών στο Μεξικό.
Οι λεπίδες από οψιδιανό βρέθηκαν στην επαρχία Πουέμπλα του κεντρικού Μεξικού και προέρχονται από τον ελάχιστα γνωστό πολιτισμό των Καντόνα, οι οποίοι έζησαν περισσότερα από 1.000 χρόνια πριν τους Αζτέκους, που επίσης πιστεύεται ότι επιδίδονταν σε ανθρωποθυσίες. Οι επιστήμονες εικάζουν ότι στους προκολομβιανούς πολιτισμούς το αίμα ήταν ένα είδος ζωικού υγρού που απαιτείτο για να παραμείνει ο κόσμος σε ισορροπία.
Μέχρι σήμερα ωστόσο, οι βασικές μαρτυρίες για τις τελετές ανθρωποθυσιών προέρχονταν από τους Ισπανούς κατακτητές στα τέλη του 15ου αιώνα, και καθώς δεν υπήρχαν σαφείς αρχαιολογικές ενδείξεις για αυτές τις πρακτικές, πολλοί υποψιάζονταν ότι οι Κονκισταδόροι υπερέβαλαν στις αναφορές τους για να κάνουν τους αυτόχθονες να φαίνονται βίαιοι και απολίτιστοι.
«Τα ευρήματα επιβεβαιώνουν ότι αυτά τα εγχειρίδια χρησιμοποιήθηκαν για να κόψουν ανθρώπινη σάρκα» δήλωσε η Λουίσα Μαϊνού του μεξικανικού Εθνικού Ινστιτούτου Ανθρωπολογίας. Η ίδια επισημαίνει παράλληλα ότι τα ευρήματα δείχνουν να διαψεύδουν τη θεωρία ότι οι τελετές είχαν στόχο να προκαλέσουν συμβολικές μόνο αιμορραγίες που δεν απειλούσαν τη ζωή του θύματος.
Μάλιστα, ορισμένα από τα εγχειρίδια έφεραν περισσότερα ίχνη αίματος, ενώ άλλα είχαν μόνο δέρμα ή μόνο μύες και κολλαγόνο, «γεγονός που υποδεικνύει ότι κάθε εργαλείο κοπής χρησιμοποιούνταν για διαφορετικό σκοπό, ανάλογα με το σχήμα τους», πρόσθεσε.

iefimerida.gr


Ανεκδοτο: Σουρωμενος λαγος...



Τελευταια στο δάσος τα ζώα το είχανε ρίξει στο πιοτό, και κάνανε όλο μαλακίες, και τις πιο πολλές ο λαγός.

Ο βασιλιάς των ζώων λοιπόν το λιοντάρι, είδε πως δεν πάει άλλο και πήρε την κατάσταση στα χέρια του.

Αποφάσισε λοιπόν κάθε μέρα να τους συγκεντρώνει και να τους ελέγχει.
Την άλλη μέρα λοιπόν όλοι παρόντες και κανένας πιωμένος, εκτός βέβαια από τον λαγό που απουσίαζε.
'Που να ναι ο λαγός άραγε;' αναρωτήθηκε, και πάει και τον βρίσκει να πίνει μπύρα στο μπαράκι του δάσους!
- Μην σε ξαναδώ να πίνεις! λέει το λιοντάρι. Γιατί επηρεάζεις και τους άλλους.
- Εντάξει, εντάξει, απαντά ο λαγός.
Την άλλη μέρα στην συγκέντρωση, πάλι έλειπε μόνο ο λαγός! 
'Που να είναι τώρα ο πούστης ο λαγός', αναρωτιέται το λιοντάρι, 'σίγουρα θα τα πίνει πάλι!' 
Τρέχει στο μπαρ δεν είναι εκεί, τρέχει στην ντίσκο δεν είναι εκεί, ώσπου ξαφνικά βλέπει τον λαγό μπροστά του πίτα σουρωμένο.
- Γειααα σου ρεεεε λιονταράκι μου, θααα πιούμε τιιιποτα;
Το λιοντάρι εξαγριωμένο λέει στον λαγό:
- Λοιπόν άμα σε ξαναπιάσω σουρωμένο θα σε ξεσκίσω μπροστά σε όλα τα ζώα και θα σε ρεζιλέψω!
- Καλά, καλά δεν ξαναπίνω, του υπόσχεται ο λαγός.
Την άλλη μέρα πάλι το λιοντάρι ανυπομονεί να δει τον λαγό στην συγκέντρωση... μάταια όμως... ο λαγός δεν είναι πουθενά!
'Πάει', λέει το λιοντάρι 'τον ξέσκισα τον λαγό', και τρέχει πάλι να τον βρει. 
Στο μπαρ δεν είναι, τρέχει στην ντίσκο ούτε εκεί, ψάχνει όλο το δασός πουθενά ο λαγός, έχουν περάσει 5 ώρες, ώσπου το λιοντάρι κουρασμένο φτάνει στην λίμνη του δάσους να ξαποστάσει.
Εκεί που σκύβει να πιει νερό βλέπει ένα μεγάλο και μοναδικό καλάμι στην μέση της λίμνης να μετακινείται διαρκώς.
'Τον τσάκωσα, ο λαγός είναι!' σκέφτηκε το λιοντάρι, και πλησιάζει στο καλάμι, και βουλώνει το καλάμι με το δάχτυλο του από την μεριά του καλαμιού που βρίσκεται στην επιφάνεια, όποτε ξαφνικά πετάγεται πραγματικά προς τα επάνω ο λαγός! 
Μην μπορώντας να αναπνεύσει, και βλέποντας το λιοντάρι του λέει: 
- Δεν ξέρω εεεσείς τα ζώα αααν πίνετεεε, αλλά γιαα μας τααα ψάρια εεεπιτρέπεται!

Το “καταραμένο ψωμί” της CIA - Tο απόρρητο πείραμα



Ήταν 16 Αυγούστου 1951, όταν στο χωριό Pont-Saint-Esprit, της νοτιοανατολικής Γαλλίας οι κάτοικοι άρχισαν να παρουσιάζουν ομαδικές βασανιστικές παραισθήσεις! Από τη μια στιγμή στην άλλη 250 άνθρωποι άρχισαν να διηγούνται ιστορίες για “τρομαχτικά τέρατα και φλόγες” που τους έκαναν επίθεση μέσα στη νύχτα! Η “τρέλα” διαδόθηκε σε χρόνο ρεκόρ! Ένας 45χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ουρλιάζοντας πως δεν άντεχε άλλο “τον πόνο που του προκαλούσαν τα φίδια που κατασπάραζαν την κοιλιά του”! Ένας άλλος, πήδηξε από το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου φωνάζοντας “είμαι αεροπλάνο”, ενώ ένα 12χρονο κορίτσι προσπάθησε να στραγγαλίσει τη γιαγιά του!

Μια παρέα μαθητών έδειχναν σε όλους με καμάρι “τα κόκκινα λουλούδια που φύτρωναν στο σώμα” τους και την ίδια στιγμή ο δάσκαλός τους ικέτευε τους αστυνομικούς να του “ξαναβάλουν την καρδιά στη θέση της”, γιατι είχε πέσει στο πάτωμα! Συνολικά 5 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εκείνες τις ημέρες, δεκάδες οδηγήθηκαν σε ψυχιατρικές κλινικές ενώ σε τουλάχιστον 120 άτομα χορηγούνταν για χρόνια ψυχοφάρμακα! Η διάγνωση: δηλητηρίαση από μύκητα!

Οι γιατροί που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, έκαναν αμέσως τη διάγνωση: δηλητηρίαση από έναν παραισθησιογόνο μύκητα , που υπήρχε μέσα στο αλεύρι της σικάλεως το οποίο χρησιμοποιήθηκε για την παρασκευή ψωμιού. Το “καταραμένο ψωμί”, που άθελά του έφτιαξε ο φούρναρης του χωριού, ήταν ο ένοχος για την συμφορά που είχε χτυπήσει το Pont-Saint-Esprit. Και παρέμεινε “ένοχος”, για 50 ολόκληρα χρόνια!

Η CIA πίσω από τις μαζικές παραισθήσεις! Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ένας αμερικανός δημοσιογράφος, o H P Albarelli Jr., παρουσίασε μία εντελώς διαφορετική εκδοχή για το “καταραμένο ψωμί”! Σύμφωνα με την έρευνά του το ψωμί ήταν πράγματι “δηλητηριασμένο” αλλά όχι από κάποιον μύκητα και σίγουρα όχι “κατα λάθος”!

Πίσω από την περίεργη αυτή ιστορία, κρύβεται η CIA κι ενα άκρως απόρρητο πείραμα που έκανε σε συνεργασία με την υπηρεσία του αμερικανικού στρατού, SOD! Όσο για τους επιστήμονες που έκαναν τότε την διάγνωση περί δηλητηρίασης από μύκητα, “εργάζονταν στην ελβετική φαρμακοβιομηχανία η οποία ήταν ο αποκλειστικός προμηθευτής LSD, για τη CIA και τον στρατό των ΗΠΑ”, υποστηρίζει ο H P Albarelli Jr. Μια περίεργη αυτοκτονία, οδήγησε στην αποκάλυψη!
 
Ο αμερικανός δημοσιογράφος έφερε στο φως στοιχεία που δείχνουν πως με εντολή της CIA, στο ψωμί του τοπικού φούρνου είχε προστεθεί το παραισθησιογόνο ναρκωτικό LSD ως μέρος ενός πειράματος ελέγχου του μυαλού, mind control, στο αποκορύφωμα του Ψυχρού Πολέμου.

Η θεωρία αυτή βασίζεται σε απόρρητα έγγραφα της CIA, που κατάφερε να εξασφαλίσει ο κ. Albarelli , στην προσπάθειά του να ερευνήσει την περίεργη αυτοκτονία του Frank Olson, ενός βιοχημικού που εργαζόταν στην υπηρεσία του Αμερικανικού Στρατού, SOD. Ο επιστήμονας είχε πέσει από το παράθυρο του 13ου ορόφου δύο χρόνια μετά την υπόθεση του “καταραμένου ψωμιού”. Ο έλεγχος του μυαλού ήταν το ζητούμενο!

Ερευνώντας την υπόθεση αυτή, ο αμερικανός δημοσιογράφος ανακάλυψε ένα εμπιστευτικό υπηρεσιακό σημείωμα μεταξύ ενός πράκτορα της CIA και ενός υπαλλήλου της φαρμακοβιομηχανίας, στο οποίο γινόταν αναφορά “στο μυστικό του Pont-Saint-Esprit” αλλά και “τις ομοιότητες που παρουσιάζουν τα συμπτώματα του LSD που χορηγήθηκε με τον μύκητα της σίκαλης”!

Με το στοιχείο αυτό στα χέρια του, ο δημοσιογράφος άρχισε να ψάχνει απαντήσεις μεταξύ των συνεργατών του αυτόχειρα. Και 50 χρόνια μετά, είδε να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια του το κουβάρι των αποκαλύψεων. Δύο από τους βιοχημικούς που εργάζονταν τότε με τον Frank Olson, είχαν αποκαλύψει στους δικούς τους ανθρώπους ότι επρόκειτο για πείραμα της CIA με χρήση LSD, το οποίο έβαζαν στο αλεύρι που προοριζόταν για τον μοναδικό φούρνο της περιοχής, στη νοτιοανατολική Γαλλία!

Από τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής δεν προκύπτει εμπλοκή των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών στο “πείραμα ελέγχου του μυαλού”. Μάλιστα , σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, οι γάλλοι διπλωμάτες έχουν ήδη ζητήσει από τη CIA να πάρει θέση για τις αποκαλύψεις του κ. Albarelli. 

apocalypsejohn.com

Marble Cave: Η μοναδική μαρμάρινη σπηλιά



Η πόλη Chico της Χιλής είναι γνωστή για μια σειρά από αξιοθέατα. Ένα από αυτά που αποτελεί και το ορόσημο της πόλης είναι το Marble Cave που είναι μια πανέμορφη φυσική σπηλιά εξ ολοκλήρου από μάρμαρο. Τα πολυάριθμα τούνελ μέσα στη σπηλιά και το λευκό της μάρμαρο διαμορφώνουν ένα...
...εξωπραγματικό τοπίο που σου κόβει την ανάσα. Η εξερεύνηση στο Marble Cave μπορεί να γίνει μόνο με βάρκα.










Αίγυπτος: "Ναι" στο σεξ μετά το θάνατο και με τη βούλα του νόμου



Όσο φρικιαστικό και αν ακούγεται στην Αίγυπτο πέρασε νόμος που επιτρέπει στους συζύγους να κάνουν σεξ με τη νεκρή γυναίκα τους ακόμη και 6 ώρες μετά το μοιραίο. Βέβαια, υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι η είδηση που μεταδόθηκε από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης είναι απλά φήμη.
Το μεταθανάτιο.. σεξ για αποχαιρετισμό της συζύγου έως και έξι ώρες μετά το θάνατο ενέκριναν με νόμο οι Αιγύπτιοι. Ο νόμος ονομάζεται "αποχαιρετιστήρια σεξουαλική επαφή" και ήδη η είδηση έχει κάνει το γύρο του κόσμου.
Ο νόμος ανήκει σε μια σειρά νομοθετημάτων, με το Αιγυπτιακό Εθνικό Συμβούλιο Γυναικών να πραγματοποιεί διαδηλώσεις αφού καταστρατηγούν τα δικαιώματα των γυναικών. Τονίζει μάλιστα πως αυτά τα μέτρα που περιθωριοποιούν και υπονομεύουν τις γυναίκες θα φέρουν αρνητικά αποτελέσματα στην ανάπτυξη της Αιγύπτου.
Όσον αφορά το μέτρο για το μεταθανάτιο σεξ ήρθε στην επιφάνεια πριν από ένα χρόνο, όταν ο Zamzami Abdul Bari (κληρικός από το Μαρόκο) ανέφερε πως και μετά το θάνατο ο σύζυγος έχει δικαιώματα στη νεκρή σύζυγό του. Και μέσα σε αυτό περιλαμβάνεται και η σεξουαλική επαφή.
Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που αναφέρουν πως η είδηση ενδέχεται να είναι φήμη που ξεκίνησε από δημοσιογράφους που πρόσκεινται στον Χόσνι Μουμπάρακ.

Οι τραγουδο-προβλέψεις της εβδομάδας 7-13 Μαΐου!



Οι τραγουδοπροβλέψεις της εβδομάδας 7-13 Μαΐου
Είμαστε έτοιμοι, να υποδεχτούμε δυναμικά, κεφάτα και αισιόδοξα, την δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου, που θα μας βοηθήσει όλους να μαζέψουμε τα «σπασμένα»  που άφησε η  «δυνατή» πανσέληνος που έγινε στις 6/5 στο ζώδιο του Σκορπιού.  Οι πλανήτες αυτή την εβδομάδα , θα βοηθήσουν τα περισσότερα ζώδια να ανασυνταχθούν και να επωφεληθούν από ευκαιρίες που θα τους δοθούν. Ακούστε λοιπόν τις εβδομαδιαίες αστρολογικές σας προβλέψεις με ένα τραγούδι. Δες ποιο τραγούδι είναι «κομμένο και ραμμένο» για το ζώδιό σου αλλά και το ζώδιο του ατόμου που σε ενδιαφέρει, άκουσε προσεχτικά τον στίχο και κάνε το Share στο Facebook !
 
ΚΡΙΟΣ
«Ταξίδεψε με – Σταν»
Πολλές οι υποχρεώσεις και οι εκκρεμότητες που έχεις αφήσει σε δουλειά, σπίτι και οικονομικά, όμως το μυαλό σου αυτή την εβδομάδα «ταξιδεύει» και αναζητάς ανεμελιά, καλοπέραση, φίλους και διασκέδαση … φρόντισε μόνο να μην «τα φορτώσεις στον κόκορα»! Ο Ερμής μέχρι τις 9 του μήνα από το ζώδιό σου, βοηθά εσένα του γ’ δεκαημέρου, να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να κάνεις νέες συμφωνίες.
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Πιο Ψηλά – Vegas»
Η μπόρα πέρασε, η πανσέληνος στο Σκορπιό σε τάραξε και μπέρδεψε αρκετά τις σχέσεις σου. Αυτή την εβδομάδα όμως ανακτάς τις δυνάμεις σου. Ο Άρης από την Παρθένο χαρίζει δυναμισμό σε σένα που γεννήθηκες το α’ δεκαήμερου. Ο Δίας χαρίζει τα δώρα του σε σένα που γεννήθηκες 10-15 Μαϊου, ενώ ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου στις 9 του μήνα, δίνοντας σου εύνοια σε επικοινωνίες/συμφωνίες/ταξίδια.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
«Το καλοκαίρι μου – Μιχάλης Χατζηγιάννης»
Η εβδομάδα ξεκινά με διάθεση ανεβασμένη, αλλά και με την επιθυμία να αποκαταστήσεις το κλίμα που υπάρχει στις σχέσεις σου. Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου, χαρίζει εύνοια σε χρήματα και αισθήματα σε σένα που έχεις γεννηθεί στο β’ δεκαήμερο του ζωδίου σου. Το Σαββατοκύριακο, ευνοούνται τα ταξιδάκια και οι μετακινήσεις, άλλωστε έχεις μπει για τα καλά στο καλοκαιρινό mood (στην καλοκαιρινή διάθεση)
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Υπερβολές – Άννα Βίσση»
Ο ερωτισμός αυτή την εβδομάδα φτάνει στα ύψη του, όμως για μία ακόμα φορά δεν μπορείς να περιορίσεις τις υπερβολές και τα δράματα. Την συναισθηματική ανταπόκριση που προσμένεις θα την πάρεις, όμως για μία ακόμα φορά αυτό δεν θα σου είναι αρκετό…. Θα θέλεις πάλι κάτι παραπάνω. Χαλάρωσε και απόλαυσε την στιγμή …
 
ΛΕΩΝ
«Ο άγγελός μου, ο διάβολός μου – Χρήστος Δάντης»
Αυτή την εβδομάδα, την μία στιγμή μπορεί να εκρήγνυσαι σαν ηφαίστειο και να νιώθεις ότι θέλεις να σπάσεις τα δεσμά με κάποιον άνθρωπο που πραγματικά λατρεύεις, αλλά σε κάνει να ασφυκτιάς. Την άλλη στιγμή όμως εντελώς ξαφνικά, αλλάζεις διαθέσεις και κουρνιάζεις σαν μικρό παιδί στην αγκαλιά του, που είναι το μόνο μέρος που μπορείς και αισθάνεσαι ασφάλεια, ζεστασιά και αγάπη!
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Ότι αξίζει είναι οι στιγμές – Έλενα Παπαρίζου»
«Στη ζωή δεν νομίζω η ευτυχία για μια ζωή να διαρκεί κι αν πετάς μεσ΄τα σύννεφα τη μία την άλλη θα βρεθείς στη γη» τραγουδά η Έλενα Παπαρίζου για σένα αυτή την εβδομάδα! Μπαίνεις σε πολύ θετική περίοδο, ο Άρης στο ζώδιό σου, ο Δίας αλλά και ο Ερμής από τον Ταύρο είναι οι σύμμαχοί σου και εσύ αφήνεσαι στις στιγμές, που ξέρεις ότι μόνο αυτές αξίζουν!
 
ΖΥΓΟΣ
«Πόσο γλυκά με σκοτώνεις / Killingmesoftly – Αλέκα Κανελίδου»
Δεν έχεις περάσει και λίγα, όμως φίλε μου Ζυγέ όλα μπορείς να τα αντέξεις όταν έχεις κοντά σου ανθρώπους που αγαπάς. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν, αισθάνεσαι ότι η αγάπη είναι κοντά σου, δέχεσαι την τρυφερότητα που έχεις ανάγκη και αναπτερώνεται το ηθικό σου!
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Πάθος – Εκείνος & Εκείνος»
Η ζωή χωρίς πάθος είναι ανιαρή για σένα φίλε μου Σκορπιέ! Αυτή την εβδομάδα, έχεις να ζήσεις δυνατές και παθιασμένες στιγμές. Μπορεί να ξέρεις ότι οι επιλογές σου δεν είναι και οι ιδανικότερες ή οι πράξεις και οι αποφάσεις σου να μην είναι οι κατάλληλες, όμως θα έχεις όλο τον δυναμισμό, το πείσμα και την αποφασιστικότητα να στρέψεις υπέρ σου κάθε κατάσταση!
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Όπου φυσάει ο άνεμος – Κώστας Τουρνάς»
«Όπου φυσάει ο άνεμος πάω, είμαι καλάμι γέρνω δεν σπάω, όπου φυσάει ο άνεμος γίνομαι άνεμος» τραγουδά ο Κώστας Τουρνάς και αυτός ο στίχος σου ταιριάζει «γάντι» για αυτή την εβδομάδα! Μπορεί να έχεις κουραστεί από τα ψέματα, τα προβλήματα και τα μπερδέματα που υπάρχουν στη ζωή σου τον τελευταίο καιρό και αυτήν την εβδομάδα αυτό που διεκδικείς δυναμικά είναι την ελευθερία σου, για να νιώσεις και πάλι όμορφα!
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Πες το κι’ έγινε μωρό μου – Χάρις Αλεξίου / Πορτοκάλογλου»
Δεν χαλάς χατίρι σε κανέναν την δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου! Η διάθεση είναι ανεβασμένη και πλέον αρχίζεις να εκφράζεσαι και να αισθάνεσαι πιο άνετα αλλά και αυθόρμητα. Ο Ερμής και ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου (στον 5ο οίκο σου, δηλαδή στον τομέα του έρωτα), δημιουργούν ένα άκρως επικοινωνιακό αλλά και ερωτικό κλίμα για την εβδομάδα σου!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Άνοιξε το παράθυρο – Αντώνης Καλογιάννης»
Άνοιξε το παράθυρο να μπει, δροσιά να μπει του Μάη, μπορεί για αλλού να είχες κινήσει και η ζωή αλλού να σε πήγε, όμως σου αρέσουν οι ανατροπές και οι εκπλήξεις, είναι στη φύση του ζωδίου σου άλλωστε! Η δεύτερη εβδομάδα του Μάη, είναι μία ευχάριστη έκπληξη για σένα… απόλαυσέ την!
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Ταχεία – Ελένη Βιτάλη»
Ευαίσθητο Ψαράκι, αυτή την εβδομάδα θα ξεπεράσεις τις ντροπές σου αλλά και τις ανασφάλειες σου και θα εκφράσεις τα συναισθήματά σου, χωρίς να φοβηθείς απολύτως τίποτα! Πάρε λοιπόν την ταχεία της καρδιάς σου και ξεκίνα ….
Πηγή Myastro.gr.

HUGO


Περίληψη


Παρίσι, δεκαετίας του '30 : Ένα 12χρονο ορφανό αγόρι, ο Χιούγκο Καμπρέ, κατοικεί στις εσωτερικές στοές του σιδηροδρομικού σταθμού στο κέντρο της πόλης, φροντίζοντας τα ρολόγια του πολυσύχναστου σταθμού και ζει κλέβοντας από τους πάγκους των καταστημάτων που υπάρχουν στο σταθμό. Σταθερή παρέα του, ένα μυστηριώδες ανθρωπόμορφο μηχάνημα που έχει στο κέντρο του μία υποδοχή για ένα κλειδί σε σχήμα καρδιάς, το οποίο αποτελεί και το μόνο πράγμα που του έχει απομείνει από τον πατέρα του. Όταν ο κόσμος του συνδέεται ξαφνικά -σαν τα γρανάζια των ρολογιών που φροντίζει- με ένα εκκεντρικό κορίτσι που λατρεύει τα βιβλία και τις περιπέτειες κι έναν πικρόχολο γέρο, ιδιοκτήτη ενός μικρού καταστήματος παιχνιδιών στο σταθμό, η μυστική ζωή και το πολύτιμο μυστικό του Χιούγκο που τον συνδέει με το νεκρό πατέρα του, κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν.

EXTRA!

INFO

Έχοντας μεγαλώσει στην περιοχή εκείνη της Νέας Υόρκης που ονομάζεται «Μικρή Ιταλία», κατά τις δεκαετίες του ’40 και του ’50, ο μικρός Μάρτιν Σκορσέζε μεγάλωσε αγαπώντας ουσιαστικά την τέχνη του κινηματογράφου, γεγονός στο οποίο συνέβαλλε τα μάλλα και ο πατέρας του. Έτσι, διαβάζοντας «μονορούφι», τέσσερα χρόνια πριν, το πολυβραβευμένο μυθιστόρημα του Μπράιαν Σέλζνικ, που έχει αντλήσει την έμπνευσή του από τη ζωή του Ζορζ Μελιές, του πρωτοπόρου κινηματογραφιστή και εφευρέτη που έχει μείνει στην Ιστορία της 7ης τέχνης, μεταξύ άλλων, για το περίφημο Ταξίδι Στη Σελήνη (1902), την πρώτη ταινία επιστημονικής φαντασίας στα χρονικά, ο Σκορσέζε αυτομάτως το λάτρεψε. Η ταινία αυτή (Ταξίδι Στη Σελήνη) ήταν η έμπνευση του συγγραφέα Σέλζνικ, που έψαχνε χρόνια να βρει μια ιστορία που να συνδέει ένα παιδί με τον Μελιές, και όταν έμαθε την εμμονή του Μελιές με τα αυτόματα μηχανήματα, η ιστορία άρχισε να βρίσκει την πορεία της… Και το όνομα του πρωταγωνιστή: Χιούγκο, καθώς έμοιαζε απόλυτα Γαλλικό στον Σέλζνικ, ενώ το επώνυμό του, Καμπρέ, έχει τις ρίζες του…(πού αλλού στην άλλη γαλλική λέξη που ήξερε ο συγγραφέας, το καμπαρέ. Σχολιάζει ο σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορσέζε: «Αυτό που ήταν συγκλονιστικό ήταν το πόσο εύθραυστος ήταν ο μικρός πρωταγωνιστής που ζούσε ολομόναχος πίσω από τους τοίχους ενός σταθμού τρένων, προσπαθώντας να βρει τρόπο να είναι σε επαφή με το νεκρό πατέρα του… Ταυτίστηκα μαζί του. Με την ιστορία του, τη μοναξιά του, τη σχέση του με τον κινηματογράφο, με τη μηχανική της δημιουργικότητας…που φέρνει σε επαφή τον Χιούγκο με τον πατέρα του και τον Μελιές με το παρελθόν και τον εαυτό του.»
Το διασκευασμένο σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Τζον Λόγκαν (The Last Samurai, Rango), ο οποίος έχει συνεργαστεί ξανά με τον Μάρτιν Σκορσέζε στην ταινία The Aviator και ο οποίος βρήκε τα σκίτσα του βιβλίου πολύ βοηθητικά για την επεξεργασία του τελικού σεναρίου, ενώ στη διεύθυνση φωτογραφίας βρίσκουμε τον βραβευμένο δύο φορές με Όσκαρ Ρόμπερτ Ρίτσαρντσον, ASC (Inglourious Basterds, The Aviator). Την οργάνωση της παραγωγής υπογράφει ο βραβευμένος δύο φορές με Όσκαρ Ντάντε Φερέτι (Sweeney Todd : The Demon Barber of Fleet Street, The Aviator), στα κοστούμια είναι η βραβευμένη με 3 Όσκαρ Σάντι Πάουελ (The Aviator, The Young Victoria) και στη μουσική ο βραβευμένος τρεις φορές με Όσκαρ συνθέτης Χάουαρντ Σορ (The Lord of the Rings trilogy, The Departed). Η ομάδα των παραγωγών περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, και τον Τζόνι Ντεπ!

Σκηνοθεσία: ΜΑΡΤΙΝ ΣΚΟΡΤΣΕΖΕ
Σενάριο: ΜΠΡΑΙΑΝ ΣΕΛΖΝΙΚ, ΤΖΟΝ ΛΟΓΚΑΝ
Ηθοποιοί: ΤΖΟΥΝΤ ΛΟ, ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΛΙ, ΕΜΙΛΙ ΜΟΡΤΙΜΕΡ, ΡΕΙ ΓΟΥΙΝΣΤΟΝ, ΣΑΣΑ ΜΠΑΡΟΝ ΚΟΕΝ, ΚΛΟΙ ΜΟΡΕΤΖ, ΣΕΡ ΜΠΕΝ ΚΙΝΓΚΣΛΕΙ, ΑΣΑ ΜΠΑΤΕΡΦΙΛΝΤ
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012
Χρονολογία παραγωγής: 2012
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger